Όταν είναι πιο αποδοτικό να εγκαταστήσετε ένα split σύστημα ανάλογα με την εποχή

Καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας "Κλιματιστικό"! Εάν είστε σε αυτή τη σελίδα, είναι πιθανό ότι στα σχέδιά σας για το επόμενο έτος σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα κλιματιστικό ή κάνετε επισκευές σε ένα διαμέρισμα. Θα σας πω πότε είναι πιο κερδοφόρο να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε κλιματισμό - λίγο πριν την έναρξη μιας καυτής περιόδου ή καλύτερα να το φροντίσετε σε άλλη εποχή του χρόνου; Σήμερα θα αναλύσουμε αυτά και άλλα σχετικά θέματα.

Πολλοί από εσάς τουλάχιστον υποθέστε ότι στην αιχμή της ζήτησης θερμότητας για την κλιματική τεχνολογία είναι υψηλή. Αυτό θα πρέπει να επηρεάσει το κόστος της "διάσπασης", το χρονοδιάγραμμα και την ποιότητα της εγκατάστασής του. Φυσικά, όταν οι εταιρείες αυτές έχουν πολλή δουλειά, μπορούν να αυξήσουν το κόστος των υπηρεσιών και μια επιπλέον επιβάρυνση για τον εξοπλισμό. Αυτοί είναι οι στοιχειώδεις νόμοι της αγοράς. Ακόμα θέλουν να κερδίσουν! Αλλά γιατί το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο βλέπουμε φθηνές προσφορές και μετοχές; Ας καταλάβουμε!

Όταν είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε το κλιματιστικό ανάλογα με την εποχή του χρόνου

Η εποχικότητα δεν επηρεάζει σημαντικά τις τιμές των κατασκευαστών τεχνολογίας του κλίματος. Ως εκ τούτου, πραγματικές τιμές (περαιτέρω θα καταλάβετε γιατί λέω "πραγματικό") δεν διαφέρουν σημαντικά από την εποχή, αλλά εξαρτάται άμεσα από τη συναλλαγματική ισοτιμία και το περιθώριο του πωλητή. Αλλά στις σύγχρονες συνθήκες ανταγωνισμού και τη δημοτικότητα του Διαδικτύου, δεν μπορούν όλες οι εταιρείες να αλλάξουν σημαντικά τις τιμές τους. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσελκύσουμε αγοραστές με άλλες μεθόδους.

Για σκοπούς μάρκετινγκ, το κόστος του εξοπλισμού μπορεί να υπερεκτιμηθεί τεχνητά στην νεκρή εποχή από τους ίδιους τους πωλητές. Είναι σαν να παίζεις σκάκι - μια φιγούρα θυσιάζεται για να κερδίσει ολόκληρο το παιχνίδι. Οι απώλειες είναι ταυτόχρονα ήσσονος σημασίας, αλλά πριν την έναρξη της "εποχής" βλέπουμε κερδοφόρες προσφορές της YAKOBY. Τρέχουμε για να αγοράσουμε ένα κλιματιστικό με μεγάλα στρογγυλά μάτια, γιατί έρχεται η θερμότητα! Με τον τρόπο αυτό, συχνά δεν δίνουμε προσοχή σε άλλες δυσκολίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση.

Από τη μία πλευρά, καταλαβαίνουμε ότι η τιμή αγοράς πιο κοντά στην καυτή περίοδο μπορεί να αυξηθεί. Αλλά από την άλλη πλευρά, στην κρύα εποχή, σχεδόν δεν βλέπουμε γοητευτικές μετοχές στο "konderami", το οποίο βλέπουμε σχεδόν σε κάθε γωνιά στην κορυφή της θερμότητας. Αποδεικνύεται ότι είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση όταν είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα χωριστό σύστημα.

Πιστεύω ότι ο "εποχιακός" παράγοντας μπορεί να επηρεάσει μόνο την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της εγκατάστασης. Το καλοκαίρι, τα συνεργεία εγκατάστασης έχουν υψηλό φόρτο εργασίας και λιγότερη προσοχή δίνεται στους πελάτες και τις διάφορες μικροσκοπικές ιδιότητες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης. Επειδή έχω δύο συστάσεις:

 • για εκείνους που χρειάζονται ένα φτηνό κλιματιστικό χωρίς τις καμπάνες και σφυρίχτρες και δεν απαιτείται περίπλοκη εγκατάσταση - μπορείτε εξετάστε τις "εποχιακές" προτάσεις (άνοιξη-καλοκαίρι)αλυσίδες καταστημάτων ή εξειδικευμένες εταιρείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν αγοράζετε ένα τέτοιο προϊόν, δεν θα εξοικονομήσετε, αλλά μην πάτε φθηνά. Απλά αγοράζετε αυτό που σας προσφέρθηκε. Συγχρόνως, καθορίστε όλες τις αποχρώσεις της επεξεργασίας (τόμοι εργασίας, όροι, εγγυήσεις, τιμές κ.λπ.).
 • ο οποίος έκανε τα πάντα, έτσι ώστε να μιλάει "από το φενγκ σούι", Δεν χρειάζεται να περιμένετε συγκεκριμένα για μια στιγμή, μια εποχή ή ένα απόθεμα για να αγοράσετε ένα κλιματιστικό. Πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη επαγγελματική εταιρεία και να επικοινωνήσετε μαζί της. Και είναι καλύτερα να μην το κάνετε στο ύψος της καλοκαιρινής ζέστης.

Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να αγοράζετε κλιματισμό όταν δεν υπάρχει ζήτηση από τη βιασύνη (περίπου από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, χωρίς να ακούτε κανέναν, θα βρείτε εύκολα ένα κατάλληλο μοντέλο και μάστορες που δεν θα κάνουν τίποτα σε μια βιασύνη. Και θα υπάρξει λιγότερη πιθανότητα να ικανοποιηθούν οι λεγόμενοι "εποχιακοί εργαζόμενοι" (αυτοί που εγκαθιστούν κλιματιστικά δύο μήνες το χρόνο).

Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε κλιματισμό το χειμώνα

Όσον αφορά τις τεχνικές δυνατότητες εγκατάστασης κλιματιστικού το χειμώνα - δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο. Μόνο μερικές αποχρώσεις:

 1. Η εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι δυνατή σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.
 2. Σκουπίστε και εκτελέστε το κλιματιστικό σε θετική θερμοκρασία.

Έτσι, ακόμα και στον παγετό είναι δυνατή η εγκατάσταση όλων των μπλοκ και των σχετικών επικοινωνιών. Και αμέσως Μετά το χειμώνα, ο πλοίαρχος πρέπει να έρθει για να ξεκινήσει το κλιματιστικό. Εάν η "διαδρομή" του κλιματιστικού συναρμολογείται κατά τη διάρκεια της επισκευής, τότε η ακολουθία των ενεργειών είναι η ίδια - κατά τη χειμερινή τοποθέτηση των επικοινωνιών και με τη θέρμανση αρχίζουμε τη συσκευή.

Πριν επισκευάσετε ένα διαμέρισμα ή μετά την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού

Πριν από την επισκευή, πολλοί ήδη φανταστούν πώς τα έπιπλα θα βρίσκονται στο διαμέρισμα και να σχεδιάσουν ένα μέρος για την εγκατάσταση του κλιματιστικού. Για το εσωτερικό φαινόταν καλύτερο είναι καλύτερα να σκεφτείτε για την εγκατάσταση του κλιματιστικού εκ των προτέρων. Φυσικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε και μετά, αλλά στη συνέχεια όλα τα καλώδια και σωλήνες θα είναι στο δωμάτιό σας (στην καλύτερη περίπτωση, "κρυμμένο" στα πλαστικά καλωδιακά κανάλια όπως στη φωτογραφία).

Κατά τη διαδικασία επισκευής είναι σημαντικό να μην λησμονούμε την προετοιμασία των απαραίτητων επικοινωνιών για το μελλοντικό διαχωρισμό. Αυτό θα είναι το πρώτο στάδιο της εγκατάστασης, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε επίσης να κρεμάσετε το εξωτερικό μπλοκ του "split". Πραγματοποιήστε τέτοιες εργασίες κατά προτίμηση στα αρχικά στάδια επισκευής, όταν οι τοίχοι δεν είναι ακόμα επικαλυμμένοι (παράλληλα με τη διάταξη των ηλεκτρικών καλωδίων). Αν αυτή η στιγμή χάσει, τότε πριν από την ταπετσαρία μπορεί επίσης να γίνει.

Οι κρεμάστρες και η εκκίνηση του κλιματιστικού κατασκευάζονται μετά την ολοκλήρωση των τοίχων. Αλλά, όπως έχω ήδη πει, η έναρξη του κλιματιστικού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε θετική θερμοκρασία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις αποχρώσεις και τις ακολουθίες ενεργειών, διαβάστε το άρθρο που αφιερώνεται στην εγκατάσταση της γραμμής κλιματισμού.

Συμβούλιο επιτέλους:

Εάν είστε προβληματισμένοι με το ζήτημα της αγοράς κλιματιστικού ήδη κατά τη θερινή περίοδο, εξετάστε τις προτάσεις από τουλάχιστον μερικές οργανώσεις. Όσο για τις μετοχές, θυμηθείτε ότι οποιοδήποτε απόθεμα θα πρέπει να γίνεται αντιληπτό "με ψυχραιμία". Πάντα πρέπει να έχετε κατά νου ότι "το τυρί είναι μόνο σε μια ποντικοπαγίδα". Οι έμποροι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προσφέρουν ένα προϊόν έτσι ώστε να ΘΕΛΕΤΕ ότι η απόκτηση του είναι ευεργετική. Σας συμβουλεύω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο κόστος και στην ποιότητα της εγκατάστασης.

Σε αυτό το άρθρο θα τελειώσω. Αφήστε τα σχόλιά σας!

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα

 • Αρχική σελίδα
 • Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
 • Κλιματισμός
 • Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα

Ο ιστότοπός μας θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα έναν έμπειρο πλοίαρχο για την παραγγελία οποιασδήποτε υπηρεσίας επισκευής οικιακών συσκευών. Τοποθετήστε την αίτησή σας και οι εμπειρογνώμονες θα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις τιμές τους.

 1. Συγκρίνετε τις τιμές και επιλέξτε τις καλύτερες συνθήκες
 2. Ανατροφοδότηση από ενδιαφερόμενους ειδικούς μόνο
 3. Μην χάσετε χρόνο επικοινωνώντας με τους μεσάζοντες

Η αγορά και εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα είναι μια πολύ κερδοφόρα εξαγορά, με πολλά προφανή πλεονεκτήματα. Πρώτον, το χειμώνα δεν υπάρχει τέτοια ζήτηση για τον εξοπλισμό αυτό, όπως στο ζεστό καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια ένα κλιματιστικό, το οποίο σας ταιριάζει πραγματικά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και το κόστος του. Δεύτερον, αυτή τη στιγμή του έτους στα καταστήματα της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, κατά κανόνα, ειδικές εκπτώσεις χειμώνα. Για να εξοικονομήσετε την ίδια στιγμή είναι δυνατόν αρκετά αξιοπρεπώς, επειδή η τιμή για τα κλιματιστικά το χειμώνα μειώνεται κατά 50%. Τρίτον, το χειμώνα δεν χρειάζεται να περιμένετε τη σειρά σας για να εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό. Ναι, και οι εμπειρογνώμονες μπορούν χωρίς άσκοπη κούρσα να κάνουν την εγκατάσταση του κλιματισμού στο σπίτι ή το γραφείο σας. Επιπλέον, καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους στην αγορά αυτή, υπάρχουν συνήθως μεγάλες εταιρείες και ενδιάμεσοι οργανισμοί (για παράδειγμα, YouDo), οι ειδικοί των οποίων έχουν μεγάλη εμπειρία και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης εξοπλισμού το χειμώνα.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης του κλιματιστικού

Φυσικά, ο βέλτιστος χρόνος για την εγκατάσταση είναι μια ζεστή εποχή, αλλά η υψηλής ποιότητας εγκατάσταση κλιματιστικών μπορεί να πραγματοποιηθεί το χειμώνα. Η εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα συνδέεται με ορισμένες δυσκολίες λόγω των υφιστάμενων περιορισμών στη θερμοκρασία του αέρα. Δεν είναι απαραίτητο να εκτελείτε εργασίες εγκατάστασης και να εκτελείτε πολλά μοντέλα κλιματιστικών σε θερμοκρασία κάτω των -7 ° С. Αυτό οφείλεται στον κίνδυνο εμφάνισης μικροσυστοιχιών στο κύκλωμα ψυκτικού μέσου, που σημαίνει διαρροή φρέον. Για την πρόληψη τέτοιων προβλημάτων, οι ειδικοί χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό που επιτρέπει τον προσεκτικό έλεγχο της στεγανότητας του κυκλώματος. Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα θα πρέπει να διεξάγεται από επαγγελματίες από μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες.

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα

Μην χρησιμοποιείτε κλιματισμό το χειμώνα, γιατί στο κρύο θα αποτύχει πολύ γρήγορα. Συνήθως τα κλιματιστικά χρειάζονται μόνο στην ζεστή εποχή, αλλά αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε μοντέλα που θα λειτουργήσουν τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση. Το πιο δημοφιλές σήμερα είναι ο εξοπλισμός των ακόλουθων κατασκευαστών:

Επιπλέον, είναι δυνατή η εγκατάσταση ειδικής συσκευής εκκίνησης χειμώνα (SPD) ή κιτ χαμηλής θερμοκρασίας, θα ενεργοποιηθούν με ασφάλεια το κλιματιστικό σε αρνητική θερμοκρασία έξω. Η συσκευή χειμερινής εκκίνησης μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε κλιματιστικό. Το UZP αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

 • θερμαντήρα στροφαλοθαλάμου συμπιεστή
 • θερμαντήρας αποστράγγισης
 • ρυθμιστή ταχύτητας ανεμιστήρα για εξωτερική μονάδα

Το σετ χαμηλής θερμοκρασίας είναι σε θέση να εξασφαλίσει σταθερή λειτουργία του κλιματιστικού σε θερμοκρασίες έως -30 ° С. Περιλαμβάνει:

 • ρυθμιστής πίεσης συμπύκνωσης
 • αυτορυθμιζόμενο θερμαντήρα στροφαλοθαλάμου συμπιεστή
 • αυτορυθμιζόμενου θερμαντήρα τριχοειδών σωλήνων
 • θερμαντήρας αποστράγγισης

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τον εξοπλισμό μόνοι σας, ειδικά το χειμώνα, και η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού το χειμώνα πρέπει απαραίτητα να διεξάγεται από έμπειρους ειδικούς. Μόνο στην περίπτωση αυτή ο τεχνικός θα εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα τακτικά.

Πόσο θα κοστίσει η εγκατάσταση και εγκατάσταση ενός κλιματιστικού το χειμώνα

Παρά το γεγονός ότι η εγκατάσταση του κλιματιστικού το χειμώνα είναι πιο δύσκολη από τεχνική άποψη, οι ειδικοί youdo δεν φουσκώνουν τις τιμές τους για το λόγο αυτό, και το κόστος του χειμώνα είναι η ίδια όπως σε οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Τιμή τοποθέτησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο και το μοντέλο του κλιματιστικού, αλλά κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε μεταξύ $ 7.000 και 17.000 ρούβλια στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, σε άλλες πόλεις είναι συνήθως πολύ φθηνότερα.

Πρέπει να εγκαταστήσω το κλιματιστικό το χειμώνα;

Τα κλιματιστικά εγκαθίστανται το χειμώνα;

Ναι, φυσικά! Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της εγκατάστασης του κλιματιστικού το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Οι εγκαταστάτες μας φορτώνονται και στους -20 ° C: στις διακοπές από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο ολόκληρη η εταιρεία δεν πάει μακριά!

Αξίζει λοιπόν να παραγγείλετε την εγκατάσταση σε μια μη εποχή;

Ναι. Με μια μικρή κράτηση. Υπάρχει ένα "για" και ένα "ενάντια":

 • "ΓΙΑ" εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα: ελάχιστες τιμές τόσο για τον εξοπλισμό όσο και για την εγκατάσταση. Παρακάτω δεν συμβαίνει κατ 'αρχήν, tk. Για να χρησιμοποιήσετε τις τακτικές ταξιαρχίες των εγκαταστατών, οι τιμές μειώνονται στο όριο
 • "AGAINST" ρύθμιση του κλιματιστικού το χειμώνα: πότε απότομα αρνητικά θερμοκρασίες αέρα δεν είναι πάντα εφικτό να πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία του κλιματιστικού ακόμα και στην "θερμότητα"

Πολύ αρνητικό - αυτό είναι όλο που είναι κάτω από το όριο της εργασίας. Για σύγχρονα κλιματιστικά inverter αυτό -10 / -15 ° C. Εμείς δεν θα πάει σε λεπτομέρειες, απλά πιστεύουν ότι όταν φθάσει αυτή τη θερμοκρασία το κλιματιστικό δεν είναι εφοδιασμένες με «κιτ χειμώνα» δεν συνιστάται: μια υψηλή πιθανότητα να πέσουν μέσα στο κύκλωμα ψυκτικού αναρρόφησης στην υγρή φάση και την υδροδυναμική συμπιεστή πλήγμα.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας προσπάθειας από έναν συμπιεστή να πιέσει ένα υγρό, το οποίο, όπως είναι γνωστό, δεν συμπιέζει.

Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει την εκτόξευση του διαχωρισμένου συστήματος μετά την πάροδο του παγετού. Ενάντια στο "μείον" έξω από το παράθυρο, εκθέτουμε τα "πλεονεκτήματα" μας από τη συνεργασία μαζί μας:

 • Επαγγελματίας ομάδα: από τους διαχειριστές των αντικειμένων και των επιθεωρητών - από το προσωπικό που συγκεντρώνει τις ταξιαρχίες
 • Στενή εξειδίκευση μια εταιρεία πολλαπλασιασμένη με μια πλούσια εμπειρία στην υλοποίηση αντικειμένων διαφόρων τύπων και κλιμάκων εγγυάται υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών
 • Το δικό του κέντρο εξυπηρέτησης για την επισκευή κλιματιστικών και συστημάτων εξαερισμού, η οποία πέρασε την πιστοποίηση του παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή κλιματιστικών - Daikin, σας επιτρέπει να επιλύσετε γρήγορα θέματα εγγύησης

Για όσους σκέφτονταν να εγκαταστήσουν ένα κλιματιστικό κατά τη διάρκεια της φάσης επισκευής, όλα τα παραπάνω είναι σχεδόν άσχετα, επειδή στο πρώτο στάδιο, εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση μιας εξωτερικής μονάδας, τρύπημα και strobilienie τοίχους, για τον βρόχο freon μέσα στο δωμάτιο. Η εκκίνηση του κλιματιστικού εκτελείται μετά την ολοκλήρωση της επισκευής και την εγκατάσταση της εσωτερικής μονάδας.

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα ελκυστική ως αυτή τη στιγμή του έτους η τιμή ενός συστήματος διαχωρισμού είναι χαμηλότερο από το θερμότερο σεζόν. Και το γεγονός ότι η αγορά των υπηρεσιών δεν είναι υπερφορτωμένο με τις παραγγελίες και ο αγοραστής έχει την ευκαιρία να διαδοχικά για μια μικρή αμοιβή μια ομάδα εξειδικευμένων εγκαταστάτες, οι οποίοι με καλή πίστη θα εγκαταστήσει κλιματισμό, σε αντίθεση με αυτές τις αμυχές που επωφελούνται από την υπερβολική ζήτηση το καλοκαίρι, κάνει την εγκατάσταση από την αρχή της «ούτως ή άλλως» και, συχνά, λανθασμένα.

Κλιματισμός το χειμώνα

Τα κλιματιστικά εγκαθίστανται το χειμώνα;

Από μόνο του, η τοποθέτηση του κλιματιστικού το χειμώνα, δηλαδή η τοποθέτηση, η στερέωση των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων και η σύνδεσή τους με τους σωλήνες δεν έχει κανένα εμπόδιο. Οι επιπλοκές αρχίζουν στα στάδια της εκκένωσης του κλιματιστικού και του ανεφοδιασμού του.

Η κενή λειτουργία του κλιματιστικού μηχανήματος είναι μια δραστική μείωση της πίεσης στο κύκλωμα κλιματισμού, ως αποτέλεσμα του οποίου αφαιρείται ο αέρας από το σύστημα. Εάν το παράθυρο είναι μικρότερο από 0 ° C, η εκκένωση θα συνοδεύεται από τη συμπύκνωση της υγρασίας που αναπόφευκτα περιέχεται στην ατμόσφαιρα και την καθίζηση του στο κύκλωμα. Όταν ξεκινάτε το φρέον και τα λιπαντικά έλαια στο κύκλωμα, αυτή η υγρασία αντιδρά με τα έλαια για να σχηματίσει οξέα, πράγμα που θα οδηγήσει σε φθορά και μπλοκαρίσματα του συμπιεστή.

Ελέγξτε τη στεγανότητα του κυκλώματος του κλιματιστικού κλιματισμού - ξεκινώντας από έναν συμπιεσμένο κύλινδρο αζώτου στο σύστημα. Την ίδια στιγμή, εάν το μπαλόνι είναι στο διαμέρισμα, τότε όταν το αέριο περνά στο εξωτερικό κύκλωμα, το χειμώνα θα κρυώσει καλά. Η πίεση στο σύστημα θα πέσει, η οποία θα ερμηνευτεί εσφαλμένα ως έχουσα διαρροή στο κύκλωμα.

Συνεπώς, η πτύχωση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο όταν οι θερμοκρασίες στο δρόμο και στο δωμάτιο όπου βρίσκεται ο κύλινδρος αερίου είναι ίσες. Μπορείτε φυσικά να ψύξετε ένα δωμάτιο, να κρεμάσετε μια δεξαμενή αερίου με αέριο έξω από το παράθυρο και να περιμένετε να κρυώσει. Αλλά είναι καλύτερο να αναβληθεί αυτό το έργο μέχρι μια θερμότερη χρονική περίοδο του έτους, όταν δεν υπάρχει ανάγκη να εξισωθεί η θερμοκρασία μεταξύ του διαμερίσματος και του δρόμου.

Ανεφοδιασμός το χειμώνα - Επίσης, δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Σε θερμοκρασία -5 ° C έως φρέον μπορεί να τεθεί μέσα στο σύστημα και το κλιματιστικό θα τρέξει για κάποιο χρονικό διάστημα (τυπικά αυτό το σημείο και χρησιμοποιείται για την υπογραφή της αποδοχής), αλλά καθώς αυτό σκανδάλη επηρεάσει περαιτέρω conditioner απόδοση - δύσκολο να προβλεφθούν.

Το γεγονός είναι ότι τα έλαια που λιπαίνουν τα μέρη τριβής του συμπιεστή απλώς αναμιγνύονται στο freon. Σε χαμηλές θερμοκρασίες, αυτά τα έλαια χάνουν τις ιδιότητές τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη φθορά του συμπιεστή και στην αποτυχία ολόκληρου του συστήματος διάσπασης.

Εκκίνηση του φρέον στο σύστημα κλιματισμού

Δηλαδή, αν δεν καταφεύγουν σε οποιαδήποτε τεχνάσματα, το χειμώνα μπορείτε να κάνετε μόνο την εγκατάσταση των μονάδων κλιματισμού και σωλήνες σύνδεσης τους.

Επίσης μπορεί να ενδιαφέρεστε για ένα κιτ χειμώνα για τον κλιματισμό. Διαβάστε στη διεύθυνση: http://remontspravka.com/zimniy-komplekt-dlya-konditsionera/

Σχετικά με τον τρόπο επιλογής του σωστού κλιματιστικού, στο επόμενο άρθρο.

Χειμερινή εκκίνηση του κλιματιστικού

Το κλιματιστικό λειτουργεί το χειμώνα; - Ναι, λειτουργεί, αν το επισυνάψεις συσκευή για χειμερινή εκκίνηση του κλιματιστικού. Αποτελείται από τρία τετράγωνα:

 • Σωλήνας θέρμανσης στροφαλοθαλάμου
 • Στερεώστε το δοχείο θέρμανσης
 • Μονάδα ελέγχου συμπίεσης πίεσης
Ρυθμίστε για χειμερινή εκκίνηση του κλιματιστικού

Υπάρχει ένα τέτοιο κιτ στην εγχώρια έκδοση της τάξης των 4 χιλιάδων ρούβλια, αλλά η εγκατάσταση της συσκευής για τη χειμερινή εκκίνηση του κλιματιστικού είναι μια επίπονη εργασία και μπορεί να αυξήσει σημαντικά το κόστος εγκατάστασης ενός κλιματιστικού στο διαμέρισμα ή το γραφείο σας. Έτσι, στη Μόσχα, για την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού με την εγκατάσταση του εξοπλισμού για την έναρξη των χειμερινών, παίρνουν μέχρι και 20 χιλιάδες ρούβλια.

Εγκατάσταση της συσκευής για τη χειμερινή εκκίνηση του κλιματιστικού

Η συσκευή χειμερινής εκκίνησης λειτουργεί με βάση την αρχή της διατήρησης της θερμοκρασίας στα πιο σημαντικά μέρη του κλιματιστικού στο επίπεδο εργασίας (καλοκαίρι). Αφού εγκαταστήσετε ένα τέτοιο κιτ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανεφοδιασμό του κλιματιστικού το χειμώνα και την εκκίνηση του κλιματιστικού χειμώνα. Μην ξεχάσετε να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες της συσκευής: ορισμένα μοντέλα της συσκευής για χειμερινή εκκίνηση λειτουργούν σε θερμοκρασίες έως -15 ° C, άλλες - σε -30 ° C και χαμηλότερες θερμοκρασίες.

κλιματισμό το χειμώνα

Γεια σας!
Θέλω να εγκαταστήσω ένα οικιακό κλιματιστικό στο διαμέρισμα στο εγγύς μέλλον.
Σε άλλο φόρουμ διάβασα για τις δυσκολίες εγκατάστασης το χειμώνα.
Κάποιος δεν συνιστά, κάποιος λέει για τα σωστά χέρια.
Μπορώ να πω αν αξίζει τώρα το κλιματιστικό; σε ποιες θερμοκρασίες;
και ποια εταιρεία να επιλέξει με αρμόδιους τεχνικούς εγκατάστασης;

kaktus2011 έγραψε:
Μπορώ να πω αν αξίζει τώρα το κλιματιστικό; σε ποιες θερμοκρασίες;
και ποια εταιρεία να επιλέξει με αρμόδιους τεχνικούς εγκατάστασης;

Αν βιάζεστε, μπορείτε να το ρυθμίσετε το χειμώνα. Αλλά τώρα navrjadli σας αφήνει. Οι πλησιέστερες προμήθειες προέρχονται από τις περισσότερες επιχειρήσεις μόνο στα μέσα Μαρτίου. Εάν πληρώνετε μόνο τώρα για το ίδιο το Conde, για να το πάρετε στην πρώτη γραμμή.
Και είναι καλύτερα να το τοποθετήσετε κατά τη γνώμη μου στη θερμοκρασία "+" του εξωτερικού αέρα. Μόλις τον Μάρτιο ο εξοπλισμός θα έρθει και εκεί - θα είναι πιο ζεστό.

Καλησπέρα.
Και εγώ, για ένα ζεστό χρόνο εγκατάστασης. αν υπομείνετε με το χρόνο.
Και κλιματιστικά, για παράδειγμα, έχουμε στο απόθεμα. ήταν απαραίτητο να αγοράσει το φθινόπωρο.

Στις οδηγίες δεν πληρούν ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό, δηλαδή σε ποια εποχή του χρόνου να εγκαταστήσετε το κλιματιστικό, αλλά υπάρχουν αποχρώσεις. Σας συναρμολογούμε., Στην υγεία και το πορτοφόλι κανείς δεν προσπάθησε να...

Το χειμώνα, θεωρητικά, λιγότερο απόλυτη ποσότητα υγρασίας στον αέρα.

IS-X Ένας από τους κινδύνους - ο σχηματισμός συμπυκνώματος στην κοιλότητα του αγωγού (όταν μετακινείται από -στο +) - η περικοπή πρέπει πάντα να είναι κλειστή.

Ο κίνδυνος είναι ότι το συμπύκνωμα παγώνει και το σύστημα δεν εκκενώνεται κατά 100%.

kaktus2011 έγραψε:
Σε άλλο φόρουμ διάβασα για τις δυσκολίες εγκατάστασης το χειμώνα.
Κάποιος δεν συνιστά, κάποιος λέει για τα σωστά χέρια.

Αυτά είναι μόνο τα χέρια που μπορείτε να παγώσετε, να τοποθετήσετε το χειμώνα στον παγετό, και στη συνέχεια να κοιτάξετε και κάτι άλλο.
Δεν συναντήσατε τους ανθρώπους στους δρόμους το χειμώνα με τα χέρια που δένονται; Ένα ζωντανό παράδειγμα - έπεσε στη χρηματοδότηση το χειμώνα, εγκαθιστώντας kondishn.
Και με το κεφάλι ζαμπόν - συναντηθείτε; Από την ίδια ιστορία.

vnipi έγραψε:
Αυτά είναι μόνο τα χέρια που μπορείτε να παγώσετε, να τοποθετήσετε το χειμώνα στον παγετό, και στη συνέχεια να κοιτάξετε και κάτι άλλο.
Δεν συναντήσατε τους ανθρώπους στους δρόμους το χειμώνα με τα χέρια που δένονται; Ένα ζωντανό παράδειγμα - έπεσε στη χρηματοδότηση το χειμώνα, εγκαθιστώντας kondishn.
Και με το κεφάλι ζαμπόν - συναντηθείτε; Από την ίδια ιστορία.

Έλα, βάλτε το κερί σε -20. ωραίο πράγμα, ακόμα ζεστό.

Αν καταλαβαίνετε ένα πράγμα, θα καταλάβετε οκτώ.

Μπορισκ66 έγραψε:
Έλα, βάλτε το κερί σε -20.

Το αστείο, η τελευταία μου θέση, φυσικά, ήταν ένα αστείο.

Όταν έκανε κλιματισμό, το πιο δύσκολο ήταν το χειμώνα, στον παγετό, στην οροφή για να ξεκλειδώσετε τον τεχνίτη. Το καλώδιο VVG 6 ή περισσότερα τετράγωνα δεν λυγίστηκε και έσπασε, και όταν εργαζόταν με τα χέρια του MKESH τη στιγμή της κατάψυξης.
Έχει εμβολιαστεί όπως κανονικά, μόνο μία ή δύο φορές περισσότερο.
Και φυσικά με την στεγανότητα των σωλήνων αντιμετωπίσαμε πιο προσεκτικά από ό, τι το καλοκαίρι.
Στη συνέχεια, όταν πιέζεται, το άζωτο στεγνώνει ακόμα τον σωλήνα.

Ο πάγος εξατμίζεται καθώς εξατμίζεται, όπως το νερό. και παρακάμπτοντας την υγρή φάση. έτσι ώστε απολύτως δεν με νοιάζει ότι εκεί η υγρασία θα πέσει πάγωμα.

Ο χρήστης tonche έγραψε:
Ο πάγος εξατμίζεται καθώς εξατμίζεται, όπως το νερό. και παρακάμπτοντας την υγρή φάση.

Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να το εξηγήσει αυτό από την άποψη της φυσικής;
Εδώ είναι ένα παράδειγμα: ο πάγος σε έναν αστεροειδή στο βαθύτερο κοσμικό κενό πρέπει να εξατμίζεται αμέσως από τη δική σας;

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό αποτέλεσμα της εξάχνωσης.

Ο χρήστης tonche έγραψε:
Ο πάγος εξατμίζεται καθώς εξατμίζεται, όπως το νερό.

όλα είναι θεωρητικά όμορφα και ομαλά.
και ο χρόνος είναι επίσης ο ίδιος;
όπου ταυτόχρονα να βρεθεί ένας ιδανικός σφαιρικός τεχνίτης για τη διαδικασία entogo;

Δεν γεμίζετε το σωλήνα με νερό πριν το εγκαταστήσετε. οπότε αν υπάρχει πάγος εκεί, είναι ένας άθλιος και απομακρύνεται τέλεια κατά την ηλεκτρική σκούπα.

Ο Βλαντιμίρ Τ έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να το εξηγήσει αυτό από την άποψη της φυσικής;
Εδώ είναι ένα παράδειγμα: ο πάγος σε έναν αστεροειδή στο βαθύτερο κοσμικό κενό πρέπει να εξατμίζεται αμέσως από τη δική σας;

θα γνωρίζατε πόσες ποικιλίες πάγου υπάρχουν. Διαβάστε τουλάχιστον τη Βικιπαίδεια.

Ο χρήστης tonche έγραψε:
είσαι

Είμαι στο κρύο στα -20 Νομίζω ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει νόημα, και όταν δεν το κάνω στο μοντάζ μου (το κάνω όταν είναι ζεστό), αλλά αν οι υπεργολάβοι επιμένουν να αφαιρέσω όλες τις υποχρεώσεις εγγύησης.

lomaster έγραψε:
Είμαι στο κρύο στα -20 Νομίζω ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει νόημα, και όταν δεν το κάνω στο μοντάζ μου (το κάνω όταν είναι ζεστό), αλλά αν οι υπεργολάβοι επιμένουν να αφαιρέσω όλες τις υποχρεώσεις εγγύησης.

Δεν κάνουμε την επεξεργασία σε -20, αλλά όχι λόγω του κενού.

ps. δηλαδή. Αφαιρείτε τα βύσματα από τις θύρες, συνδέστε το κομμάτι και αφήστε το; σε πολλές φτηνές condes δεν κατέχουν λιμάνια. και αυτό είναι αρκετά συχνά, οπότε αν έχετε αφαιρέσει το καπάκι, τότε θα πρέπει να βιδώσετε το κομμάτι, το στυλό και αφήστε το Freon. διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί μέρος του φρέον.
όλα αυτά είναι IMHO και δεν είναι απαραιτήτως να αντικρούσει. δυνάμεις δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Η μέρα ήταν απασχολημένη

Ο χρήστης tonche έγραψε:
ps. δηλαδή. αφαιρείτε τα βύσματα από τις θύρες

για τα σμήνη και τις βρύσες, παραμένουν.
Βάζω μόνο το εσωτερικό, το έκοψα και έκοψα τον τεχνίτη μέσα από τη ζέστη.

αλλά δεν το τοποθετούμε σε -20, επειδή τα χέρια μεταγλωττίζουν τα καλώδια με βελανίδια. απλά φοβόμαστε να μειώσουμε την ποιότητα.

Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό, σωστό και χωρίς επιπλέον απληστία:

Ο χρήστης tonche έγραψε:
αλλά δεν το τοποθετούμε σε -20, επειδή τα χέρια μεταγλωττίζουν τα καλώδια με βελανίδια. απλά φοβόμαστε να μειώσουμε την ποιότητα.

Ο χρήστης tonche έγραψε:
Γιατί, [QUOTE = Бориσκ66] Ελάτε, βάλτε την επένδυση σε -20. ωραίο πράγμα, ακόμα ζεστό.

 • δεν υπάρχει τέτοια παραλλαγή εμπιστοσύνης καθόλου και από την πλευρά για τέτοιου είδους εργασία στο "feat in peacetime" για να δούμε δεν είναι εντυπωσιακή, και οι εγκαταστάτες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σας ταιριάζουν! Τελικά, όλα αυτά είναι ενοχλητικά και εξαγριώσουν όλους - ποια ποιότητα είναι εδώ!
 • δεν υπάρχει τέτοια παραλλαγή εμπιστοσύνης καθόλου και από την πλευρά για τέτοιου είδους εργασία στο "feat in peacetime" για να δούμε δεν είναι εντυπωσιακή, και οι εγκαταστάτες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σας ταιριάζουν! Τελικά, όλα αυτά είναι ενοχλητικά και εξαγριώσουν όλους - ποια ποιότητα είναι εδώ!

Τι σημαίνει το κατόρθωμα, η ποιότητα.
Δεν θέλετε να μην κοιτάξετε, αλλά όλες αυτές οι συνθήκες δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εργασίας με κανένα τρόπο.

Αν καταλαβαίνετε ένα πράγμα, θα καταλάβετε οκτώ.

Μπορισκ66 έγραψε:
Δεν θέλετε να μην κοιτάξετε, αλλά όλες αυτές οι συνθήκες δεν επηρεάζουν την ποιότητα της εργασίας με κανένα τρόπο.

Μπόρις, δεν ήθελα να σεξουρώσω προσωπικά, αλλά πιστέψτε με - οι συνθήκες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την τεχνική, τους ανθρώπους και το τελικό αποτέλεσμα του έργου τους. δεν έχει νόημα να προβληματιστούμε για αυτό το θέμα - η εργασία στο δρόμο για ένα άτομο που βρίσκεται σε δυσάρεστο καιρό προκαλεί συχνά τραυματισμό ανθρώπου ή αποτέλεσμα εργασίας χαμηλής ποιότητας. Και, όσον αφορά: "ένα κάλεσμα σε καιρό ειρήνης", τότε προσπαθώ πάντα να μεταφέρω, για παράδειγμα, το έργο μου μέχρι τη στιγμή που δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες για τη συμπεριφορά του, καλά, αυτό είναι - μια καθαρά προσωπική στάση και γνώμη.

Εγκατάσταση κλιματιστικών το χειμώνα

Εγκατάσταση κλιματιστικών το χειμώνα

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα - δεν είναι εξωτικό; Δεν υπάρχει τρόπος! Το γεγονός είναι ότι τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν μόνο για ψύξη, αλλά και για θέρμανση. Σε σύγχρονα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να στραφούν τρόπους - θέρμανσης, ψύξης, αερισμού και αφύγρανσης. Και όταν θέρμανσης το φθινόπωρο δεν έχει ακόμη συμπεριληφθεί, αλλά είναι κρύο, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε τον κλιματισμό, δεν καλοριφέρ πετρελαίου, θερμάστρα, κλιματιστικό επειδή καταναλώνει πολλές φορές λιγότερη ενέργεια από ένα καλοριφέρ, κλιματιστικό για τη συμμετοχή της ενέργειας από το περιβάλλον. Έτσι, το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλο το χρόνο - το καλοκαίρι για ψύξη, και το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη - για θέρμανση. Και τεχνικά δεν είναι τόσο δύσκολο να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό το χειμώνα.

Η εγκατάσταση κλιματιστικών στη Μόσχα το χειμώνα είναι φθηνότερη και πιο κερδοφόρα

Η εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα είναι φθηνότερη και πιο κερδοφόρα για τους εξής λόγους:

 • Δεν υπάρχουν ουρές - οι εγκαταστάτες είναι σχετικά δωρεάν. Ως εκ τούτου, η επείγουσα εγκατάσταση του κλιματισμού το χειμώνα στη Μόσχα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ημέρα για εγκατάσταση. Ένα άλλο πράγμα στις καλοκαιρινές παραγγελίες είναι ζωγραφισμένο για πολλές ημέρες, ακόμα και εβδομάδες μπροστά. Ως εκ τούτου, το καλοκαίρι, η επείγουσα εγκατάσταση κλιματισμού είναι συνήθως πιο δαπανηρή από ό, τι συνήθως.
 • Ήσυχη εργασία και χρονοδιάγραμμα. Στην κορυφή της σεζόν - στη θερινή θερμότητα, - όταν οι εγκαταστάτες έχουν 3-5 παραγγελίες την ημέρα, οι εγκαταστάτες αναγκάζονται να εργάζονται γρήγορα, να συναντηθούν στις 2 μ.μ. και να πάνε πιο γρήγορα στον επόμενο πελάτη. Το χειμώνα, υπάρχει συχνά 1 παραγγελία ανά ημέρα, ή ακόμα και λιγότερο συχνά. Ως εκ τούτου, κατά πάσα πιθανότητα, οι εγκαταστάτες θα δουλέψουν ήσυχα. Και είναι ευκολότερο για σας να επιλέξετε οποιαδήποτε στιγμή για την εγκατάσταση του κλιματιστικού το χειμώνα, αντί να ρυθμίσετε το σκληρό πρόγραμμα εγκαταστάτες το καλοκαίρι.
 • Ορισμένοι κατασκευαστές και έμποροι μειώνουν τις τιμές των κλιματιστικών το χειμώνα.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα; Φυσικά, υπάρχει - στο διαμέρισμά σας θα είναι πολύ κρύο για περίπου 2 ώρες εγκατάστασης. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα σε σύγκριση με τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης κλιματιστικού το χειμώνα, έτσι δεν είναι;

Εγκατάσταση κλιματιστικών στη Μόσχα το χειμώνα

Για να παραγγείλετε μια υπηρεσία όπως εγκατάσταση κλιματιστικών το χειμώνα, απλά τηλεφωνήστε στο τηλέφωνό μας, επιλέξτε μια βολική ημέρα και τις επόμενες μέρες θα σας εγκαταστήσουμε το κλιματιστικό σας ανά πάσα στιγμή του έτους.

Χειμερινό κιτ για κλιματισμό με εγκατάσταση 6500 τρίψιμο.

(χειμερινό σετ με εγκατάσταση)

6500 τρίψτε.

Σε ορισμένα δωμάτια, για παράδειγμα, σε αίθουσες εξυπηρέτησης πελατών, είναι απαραίτητο να δροσιστεί ο αέρας ακόμα και κατά τη χειμερινή περίοδο. Τα συστήματα διαχωρισμού ως στάνταρ δεν είναι σχεδιασμένα για χρήση σε περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας. Το πρόβλημα επιτρέπει την επίλυση της εγκατάστασης του χειμερινού συνόλου κλιματιστικού, αποτρέποντας τον παγετό και την προστασία του συμπιεστή.

Οι τιμές για τις χαμηλές θερμοκρασίες ρυθμίζονται με την εγκατάσταση

ΤΥΠΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ:

ΤΙΜΗ:

- Ρυθμιστής επιβράδυνσης ταχύτητας

- Θερμαντήρας στροφαλοθαλάμου

- Θερμαινόμενος τριχοειδής σωλήνας

- Λειτουργεί με τη συναρμολόγηση του κιτ

- Ρυθμιστής πίεσης συμπύκνωσης

- Θερμαντήρας στροφαλοθαλάμου

- Θερμαινόμενος τριχοειδής σωλήνας

- Λειτουργεί με τη συναρμολόγηση του κιτ

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Το Leon Group θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε το split σύστημα σας για λειτουργία το χειμώνα. Θα επιλέξουμε και θα εγκαταστήσουμε σωστά το χειμερινό κιτ για το μοντέλο του κλιματιστικού σας.

Εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα

Το κύριο πρόβλημα της τοποθέτησης του κλιματιστικού στη χειμερινή περίοδο είναι η χαμηλή θερμοκρασία του ατμοσφαιρικού αέρα. Αλλά ταυτόχρονα για τον πελάτη υπάρχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, δηλαδή - μια χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτική των συστημάτων κλιματισμού. Προφανώς, πολλές εταιρείες μειώνουν τις τιμές εγκατάσταση κλιματισμού το χειμώνα, ενώ ο ίδιος ο κλιματισμός είναι πολύ φθηνότερος. Όχι λιγότερο σημαντική πτυχή στην αγορά συσκευών κλιματισμού είναι η έλλειψη ενθουσιασμού, η οποία παρατηρείται έντονα το καλοκαίρι. Από αυτή την άποψη, ο αγοραστής δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ χρόνο για να παρέχει το επιθυμητό μοντέλο του κλιματιστικού και γίνεται κοινή ουρά πελάτη για την εκτέλεση της εγκατάστασης του συστήματος.

Η λιχουδιά της ανέγερσης του χειμώνα

Εγκατάσταση κλιματιστικού χειμώνα απαιτεί εξαιρετικά προσεκτική επεξεργασία των στοιχείων της, καθώς οι χαμηλότερες θερμοκρασίες αυξάνουν σημαντικά τον βαθμό της ευθραυστότητας του μετάλλου, και απρόσεκτος χειρισμός μπορεί απλά να παραμορφώνει ένα από τα στοιχεία του συστήματος που διαταράσσουν την ορθή λειτουργία του. Επομένως, όταν επιλέγετε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένες εταιρείες με καλή φήμη. Έτσι, είναι δυνατόν να αποφευχθούν περιττά προβλήματα τα οποία στη συνέχεια απαιτούν πρόσθετα πρόστιμα από τους ιδιοκτήτες συστημάτων κλιματισμού. Η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό επαγγελματιών επαγγελματιών των οποίων η εμπειρία δεν συνεπάγεται λάθη στη διαδικασία εγκατάστασης του κλιματιστικού. Γνωρίζουμε πώς να εκτελέσουμε σωστά και αξιόπιστα τις εργασίες εγκατάστασης ακόμη και σε κρύες χειμερινές συνθήκες, οι οποίες σε κάποιο βαθμό περιπλέκουν αυτή τη διαδικασία.

Χειμερινό κλιματιστικό κιτ

Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ενός κιτ χειμώνα για τον κλιματισμό των απαραίτητων εξαρτημάτων. Περιλαμβάνει:

 • Ρυθμιστής ταχύτητας ανεμιστήρα
 • Στεγανό καλοριφέρ
 • Θερμαντήρας στροφαλοθαλάμου

Μια τέτοια τεχνολογική λύση θα αποτρέψει τον αναβρασμό του ψυκτικού μέσου κατά την εκκίνηση και επίσης δεν θα επιτρέψει την αύξηση του πάχους του ελαίου.

Η λεπτότητα της τοποθέτησης ενός κλιματιστικού το χειμώνα

Κατά κανόνα, το κύκλωμα ψύξης του κλιματιστικού αποτελείται από σωλήνες αλουμινίου και χαλκού, που είναι ένα κλειστό σύστημα υπεύθυνο για την κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού. Το χειμώνα, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή εγκατάσταση του ψυκτικού κυκλώματος, καθώς σε περίπτωση ελαφράς βλάβης σε αυτό, το ψυκτικό μπορεί σύντομα να αρχίσει να ρέει. Αυτό, με τη σειρά του, θα προκαλέσει την αποτυχία του εξοπλισμού. Επομένως, για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, οι ειδικοί μας θα ελέγξουν τον κλιματικό εξοπλισμό για διαρροές πριν από την πραγματοποίηση της εγκατάστασης.

vsplit.ru εγκατάσταση νέων, χρησιμοποιημένων κλιματιστικών μηχανημάτων, επαναπλήρωση freon, καθαρισμός στη Μόσχα και την περιοχή

Κλιματισμός το χειμώνα.
Οι παραγωγοί κλιματιστικών συσκευών υποδεικνύουν στο εγχειρίδιο το χαμηλότερο όριο θερμοκρασίας για τη λειτουργία του κλιματιστικού -5 ° Celsius στη λειτουργία "Ψυχρός" και 0 ° για το "Heat".

Τι θα συμβεί στο σύστημα αν παραμελήσουμε αυτές τις παραμέτρους και ανάβουμε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, για παράδειγμα: το χειμώνα;
Η πιο ιδανική επιλογή, μετά το τέλος της σεζόν, η συμπερίληψη της αφυδάτωσης και στη συνέχεια η συντήρηση του κλιματιστικού!

Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιείτε το "κρύο" και μετά από 10 λεπτά το κλείδωμα της βαλβίδας υγρού και μετά από 30-40 δευτερόλεπτα, επικάλυψη - αέριο. Έτσι, όλος ο Freon αναγκάζεται να επιστρέψει στον συμπιεστή και η διαρροή του αποτρέπεται. Ένα βύσμα αφαιρείται από την πρίζα και εάν η τροφοδοσία κατά λάθος ενεργοποιηθεί μέσω του τηλεχειριστηρίου ή αποσυνδεθεί προσωρινά από το ρεύμα, αποφεύγεται η τροφοδοσία του κλιματιστικού και η εκκίνηση του σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τον χειμώνα, παρεμπιπτόντως, τα κλιματιστικά δεν πρέπει να τοποθετούνται ιδιαίτερα καλά, επειδή δεν μπορούν να εκκενωθούν κατά τον παγετό. Έτσι, εάν υπάρχουν αποσυναρμολογήσεις, τότε τις αντιμετωπίζουμε. Εδώ είναι μία από αυτές τις λειτουργίες.
Αποσυναρμολόγηση πέντε κλιματιστικών στο ZIL.


Αν δεν αδράνεια για τον χειμώνα air-condition, δεν ξεπεράσει όλα φρέον στον συμπιεστή και να κλείσει το λιμάνι, στη συνέχεια, σε θερμοκρασία -5 ή -7 βαθμούς έξω, κλιματισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια θερμάστρα πετρελαίου.
Όταν παράγεται θερμότητα για 3-4 kW, η ηλεκτρική ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για 1 kW. Αυτό είναι δυνατό, αφού η ηλεκτρική ενέργεια θα δαπανηθεί όχι για τη δημιουργία θερμότητας, αλλά για τη μεταφορά της από το δρόμο στις εγκαταστάσεις, από το ένα μέρος στο άλλο. Ο κλιματισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός εποχής, ενώ οι μπαταρίες δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένες. Και είναι πολύ οικονομικό.


Η απόδοση της θέρμανσης χώρου μπορεί να προσδιοριστεί από έναν δείκτη όπως ο συντελεστής ενεργειακής απόδοσης COP (συντελεστής απόδοσης).
Είναι ο λόγος της απόδοσης θερμότητας προς την κατανάλωση ρεύματος και δείχνει πόση kW θερμότητας παρέχει το κλιματιστικό στο δωμάτιο ανά 1 kW ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται.
Σημασία αναλογία COP σε διαιρούμενων συστημάτων μετατροπέα σε λειτουργία θέρμανσης μπορεί να φθάσει 4.85, πράγμα που σημαίνει για κάθε 1 kW ισχύος συνεχούς ρεύματος που καταναλώνεται από το ηλεκτρικό δίκτυο, που θα παραχθεί 4,85 kW θερμότητας.

Εδώ είναι η ανακοίνωση που είδαμε, δημοσιεύτηκε στον τοίχο σε ένα από τα γραφεία το χειμώνα:


Όταν χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό μηχάνημα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ένα κιτ χειμώνα σε αυτό. Περιλαμβάνει: καλώδιο θέρμανσης συμπιεστή, θερμικό αισθητήρα, κάρτα ελέγχου, συνδεδεμένο στο κύκλωμα, για την ενεργοποίησή του, καθώς και καλώδιο θέρμανσης αποστράγγισης. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο σύρμα στο κέλυφος, το οποίο περιοδικά θερμαίνεται και δεν παγώνει το νερό και φράζει την τρύπα, με την αποστράγγιση του σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων.
Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε το στοιχείο του κιτ χειμώνα: το καλώδιο της θέρμανσής του είναι στερεωμένο στο κάτω μέρος του συμπιεστή.

Για παράδειγμα, τα κλιματιστικά της σειράς Mitsubishi Electric Zubadan σε λειτουργία θέρμανσης μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι τη θερμοκρασία εξωτερικού αέρα -25 ° C. Και μέχρι θερμοκρασίας -15 ° C, η θερμική απόδοση διατηρεί την ονομαστική της τιμή. Ακόμη και σε αυτή τη θερμοκρασία, η αντλία θερμότητας παράγει 6 kW θερμότητας, καταναλώνοντας 3 kW ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτοί οι δείκτες έφτασαν στους κατασκευαστές αυτής της μάρκας λόγω του ειδικού σχεδιασμού του συμπιεστή και του υδραυλικού κυκλώματος.

Και αν το δωμάτιο είναι πολύ ζεστό το χειμώνα, πολλές ηλεκτρικές συσκευές λειτουργούν σε έντονο ηλιακό φως και παράγουν υπερβολική θερμότητα, τότε τα κλιματιστικά της σειράς inverter μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατάσταση ψύξης σε θερμοκρασία περιβάλλοντος -15 ° C. (Λαμβάνεται από το διαφημιστικό φυλλάδιο για το 2012.)

Όλα για την προετοιμασία ενός κλιματιστικού για το χειμώνα

Για να διασφαλιστεί ότι το κλιματιστικό δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβιώνει το χειμώνα, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε πολλά, αλλά χωρίς αυτές τις ενέργειες είναι προτιμότερο να μην το αφήσετε για το χειμώνα. Οι ιδιοκτήτες αυτών των χρήσιμων συσκευών για το κλίμα θα πρέπει να καταλάβουν ότι πριν από αυτούς μια επιλογή, δύο τρόπους: είτε να διατηρήσουν το κλιματιστικό μέχρι ζεστούς χρόνους, είτε να προετοιμαστούν για εργασία το χειμώνα. Και οι δύο απαιτούν τη λήψη ορισμένων μέτρων.

Διατήρηση του κλιματιστικού για το χειμώνα

Το κλιματιστικό μπορεί να καταστραφεί σε παγωμένο καιρό, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο. Οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να τιμωρούνται για μικρά λάθη κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού: επηρεάζουν δυσμενώς τα υλικά, τις μονάδες και τις μονάδες της συσκευής. Για τη συντήρηση του κλιματιστικού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς των κέντρων εξυπηρέτησης ή να πραγματοποιήσετε μόνοι σας τη διαδικασία.

Με τη βοήθεια ειδικών

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών που εμπλέκονται στην εξυπηρέτηση κλιματιστικών δεν έχουν ξεχωριστή υπηρεσία με την ονομασία "Διατήρηση κλιματισμού". Αλλά αυτό δεν πρέπει να σταματήσει εκείνους που αποφάσισαν αποφασιστικά να μην βιώσουν τις δεξιότητές τους σε αυτό το θέμα. Κατά κανόνα, η διαδικασία συντήρησης αποτελεί μέρος της συνήθης συντήρησης του κλιματιστικού και επομένως θα είναι περίπου από 1.800 έως 4.000 ρούβλια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με πιστοποιημένα κέντρα παροχής υπηρεσιών που έχουν επίσημη άδεια για τη συντήρηση του κλιματιστικού της μάρκας που σας ενδιαφέρει. Μια λίστα με τέτοια κέντρα είναι συνήθως διαθέσιμη στις ρωσικές ιστοσελίδες των κατασκευαστών τεχνολογίας του κλίματος.

Συνήθως οι δράσεις των ειδικών περιλαμβάνουν 3 κύρια στάδια:

 • Μεταφορά ψυκτικού μέσου στην εξωτερική μονάδα (για να αποκλειστεί η απώλειά του μέσω χαλαρών συνδέσεων της εξωτερικής γραμμής Freon)
 • Κλείνοντας τη δυνατότητα ενεργοποίησης του κλιματιστικού (έτσι δεν υπήρξε τυχαία εκκίνηση)
 • Κάλυψη της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού (όταν υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί με πάγο ή αντικείμενα).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τεχνικούς χειμώνα κλιματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί και ο κλιματισμός επαγγελματικό καθαρισμό (αλλά, σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, σε κάθε περίπτωση).

Ανεξάρτητα

Όταν δεν συσσωρεύεται με τους ειδικούς (δεν χρόνου, κλπ), τότε για τη διατήρηση κλιματιστικό για το χειμώνα ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει μια σειρά από απλά βήματα που θα βοηθήσουν το κλιματιστικό μέσα του χειμώνα και να συνεχίσουν να αποδίδουν καλά με την έναρξη των θερμότερων ημερών. Έτσι, χρειάζεστε:

 • Αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος
 • Σκουπίστε το κλιματιστικό υγρό και στη συνέχεια στεγνώστε το πανί (σε εκείνα τα σημεία όπου μπορεί να γίνει)
 • Καθαρίστε τα φίλτρα από ακαθαρσίες
 • Να είστε βέβαιος να στεγνώσει το κλιματιστικό (τόσο πιο γρήγορα θα αποδειχθεί, εάν περιλαμβάνουν τη λειτουργία θέρμανσης, εάν είναι διαθέσιμη, για 30-40 λεπτά, και στη συνέχεια τη λειτουργία αερισμού για άλλη μισή ώρα, ή απλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων αερισμού)
 • Καθαρίστε απαλά όλα τα σκουπίδια από το εξωτερικό και το εσωτερικό των μπλοκ
 • Είναι επιθυμητό να αφαιρέσετε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο

Στεγνώστε το κλιματιστικό μετά από μια περίοδο εργασίας πριν από την αποστολή του σε «χειμερία νάρκη», φροντίστε να κάνετε - ή το χειμώνα στο εσωτερικό της συσκευής μπορεί να είναι μούχλα, δυσάρεστη οσμή εμφανίζεται όταν ενεργοποιείτε τις επίπεδες εξάπλωση ασθενειών που προκαλούν τα βακτηρίδια, σπόρια μούχλας.

Προετοιμασία του κλιματιστικού για χειμερινή λειτουργία

Ορισμένα σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα μπορούν να λειτουργούν σε αρνητικές θερμοκρασίες εκτός των εγκαταστάσεων για ψύξη και ακόμη και για θέρμανση. Αν το κλιματιστικό κατά τη χειμερινή λειτουργία ψύξης χωρίς ειδική εκπαίδευση, μπορεί να έχει πολλά προβλήματα: μια γενική πτώση της παραγωγικότητας, ένα πρόβλημα με τη λειτουργία του συμπιεστή, δυσκολία με το νερό αποστράγγισης, μια σημαντική αύξηση της διάρκειας του μεταβατικού καθεστώτος του κλιματιστικού, ψυκτικό υγρό στο στροφαλοθάλαμο συμπιεστή. Η συνέπεια όλων αυτών γίνεται συχνά, για παράδειγμα, θραύση του συστήματος αποχέτευσης, η επιδείνωση της ψύξης κινητήρα του συμπιεστή, που υπάγονται ψύξης κλιματιστικό. Ακόμη και μια ζημιά από υδραυλικό πλήγμα και συμπιεστή είναι δυνατή. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν όταν το κλιματιστικό λειτουργεί το χειμώνα κρύο.

Για τη χώρα μας, οι κλιματιστικά κατασκευάζονται σε κλιματολογικές έκδοση T1 - πράγμα που σημαίνει ότι ένα συμβατικό κλιματιστικό μηχάνημα μπορεί να λειτουργεί σε κατάσταση ψύξης όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι μεταξύ + 18 ° C έως + 43 ° C και από -7 ° C έως + 24 ° C σε λειτουργία θέρμανσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, κλιματιστικά inverter κάπως ευρύτερο σύνορα: ψύξη από -15 ° C έως + 43-48 βαθμούς ° C και θέρμανση από -15 ° C έως + 24 ° C βαθμούς. Το γεγονός ότι τα σύγχρονα μοντέλα μετατροπέα είναι πολύ υψηλή αναλογία EER (στην πραγματικότητα, αυτή η αποτελεσματικότητα) δείχνει μια αναλογία της θερμότητας που παράγεται με την ηλεκτρική ισχύ που καταναλώνεται. Ο αριθμός αυτός είναι τώρα σε ορισμένα μοντέλα περίπου 4. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος της, για παράδειγμα, μόνο 250 W, έχουμε περισσότερους κιλοβάτ της θερμότητας.

Οι κατασκευαστές οικιακών κλιματιστικών, κατά κανόνα, συστήνουν ότι είναι ακόμα δυνατή η διατήρηση αυτής της τεχνικής για την περίοδο του κρύου καιρού. Αλλά εάν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της συσκευής, πρέπει να αγοράσετε ένα ειδικό κιτ χειμώνα για να βελτιώσετε την απόδοση του κλιματιστικού το χειμώνα.

Είναι κατανοητό ότι το κιτ χειμώνα θα βοηθήσει μόνο αν χρειαστεί το χειμώνα για να κρυώσει το δωμάτιο (μπορεί να είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, για το διακομιστή, για τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων, είναι μάλλον απίθανο για τα συμβατικά διαμερίσματα). Ο λόγος για την ανάγκη για κιτ χειμώνα είναι απλή και συνίσταται στην αρχή του κλιματιστικού: δεν χρησιμοποιεί τη θερμότητα, αλλά φέρνει μόνο από εσωτερικούς χώρους σε εξωτερικούς χώρους. Κατά συνέπεια, η εξωτερική θερμοκρασία του εναλλάκτη θερμότητας πρέπει να είναι υψηλότερη από την εξωτερική θερμοκρασία, να καταστήσει το προκύπτον θερμότητα από το δωμάτιο. Και όσο χαμηλότερη είναι η εξωτερική θερμοκρασία - έτσι είναι ευκολότερο να γίνουν, δηλαδή, αυξάνει την μεταφορά θερμότητος, και απομάκρυνσης θερμότητας σε χαμηλές θερμοκρασίες με την εξωτερική μονάδα είναι πολύ υψηλή, με αποτέλεσμα το ψυκτικό ρέει μέσα στην εσωτερική μονάδα με πολύ χαμηλή θερμοκρασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κατάψυξη. Χειμερινά σετ είναι απλά απαραίτητα για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση. Αλλά, για άλλη μια φορά, σημειώνουμε ότι δεν επεκτείνουν τις δυνατότητες του κλιματιστικού όταν λειτουργούν για θέρμανση, μόνο για ψύξη.

Το κύριο καθήκον του κλιματιστικού είναι η μεταφορά θερμότητας. Το παίρνει στο εσωτερικό για να δώσει έξω. Στην ίδια λειτουργία θέρμανσης, το κλιματιστικό λειτουργεί αντίθετα, αντιστρέψιμα - παίρνει θερμότητα από το εξωτερικό για να το παραδώσει στο δωμάτιο. Αλίμονο, συνήθως, όταν το δωμάτιο χρειάζεται θέρμανση, ο δρόμος είναι ακόμα πιο κρύος. Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει θερμότητα έξω από την εγκατάσταση, το κλιματιστικό μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με μια μικρή ποσότητα ενέργειας, η οποία εκπέμπεται από τον συμπιεστή της εξωτερικής μονάδας και του κινητήρα του ανεμιστήρα. Συνεπώς, σε θερμοκρασίες κοντά στους 0 ° C, η απόδοση του τρόπου θέρμανσης είναι εξαιρετικά χαμηλή. Στις κλιματολογικές μας συνθήκες, μπορεί να είναι χρήσιμη την άνοιξη ή το φθινόπωρο, όταν η κεντρική θέρμανση είναι σβηστή, αλλά περιστασιακά υπάρχει ανάγκη για πηγή θερμότητας. Πλήρης θερμαντήρας αντικατάστασης (οποιοδήποτε), κλιματισμό με θέρμανση δεν μπορεί να εξυπηρετήσει.

Το χειμερινό σετ για το κλιματιστικό αποτελείται από πολλά στοιχεία:

 • Ρυθμιστής πίεσης συμπύκνωσης. Είναι ίδιο ρυθμιστή, ο έλεγχος της ταχύτητας του κινητήρα), η οποία ανιχνεύει τη θερμοκρασία του ψυκτικού συμπυκνώνεται στην εξωτερική μονάδα, και, εάν είναι αναγκαίο, η ταχύτητα του κινητήρα επιβραδύνεται, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του ψυκτικού μέσου από τη χαμηλή θερμοκρασία στην εσωτερική μονάδα
 • Ο θερμαντήρας στροφαλοθαλάμου του συμπιεστή - το λάδι γίνεται πιο πυκνό σε χαμηλές θερμοκρασίες και πρέπει να θερμαίνεται πριν την εκκίνηση του κλιματιστικού
 • Αδειάστε τον θερμαντήρα σωλήνων - για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος αποστράγγισης νερού

Το κόστος εγκατάστασης ενός κιτ χειμώνα κυμαίνεται από 2.000 έως περίπου 10.000 ρούβλια, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εργασίας με κάθε συγκεκριμένο διαχωριστικό σύστημα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το κιτ χειμώνα για το κλιματιστικό, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά της στο κρύο παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κλίματος του gadget, έχει και κάποια μειονεκτήματα. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη σύνδεση ενός τέτοιου κιτ (αυτό θα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς), κατά τη λειτουργία:

 • Με έλεγχο ταχύτητας ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας
 • Ο χρήστης πρέπει συχνά να ελέγχει ανεξάρτητα τον χρόνο θέρμανσης του συμπιεστή για να αποτρέψει την μη θερμή εκκίνηση του, καθώς αυτό απειλεί να βλάψει τη συσκευή
 • Εάν η θερμάστρα του στροφαλοθαλάμου ενός συμπιεστή χαμηλής ισχύος (και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά: 50-60 W), ο χρόνος θέρμανσης του στροφαλοθαλάμου μπορεί να είναι αρκετά μεγάλος

Δεν υπάρχουν καθολικά χειμερινά σετ, κατάλληλα για οποιαδήποτε κλιματιστικά - οι κατασκευαστές, συνήθως προσφέρουν τα μοντέλα τους (ωστόσο, δεν τα παράγουν όλα).

Κλιματιστικά και χειμερινά σύνολα

Σήμερα στη χώρα μας δεν υπάρχουν πολλά κλιματιστικά που μπορούν να λειτουργήσουν στο κρύο, αλλά, όπως ήδη παρατηρήθηκε, η ανάγκη για αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις (κατά την κανονική λειτουργία σε ένα διαμέρισμα) είναι μάλλον αμφίβολη. Αυτά, για παράδειγμα, τα μοντέλα Midea Neola, διάφορες οικογένειες κλιματιστικών Daikin, Mitsubishi, Ballu, Panasonic CS-VENKE, General, Gree και άλλων. Υπάρχουν επίσης μεταξύ των οικογενειών των μοντέλων που περιλαμβάνονται στην αναθεώρηση μας των κλιματιστικών inverter.

Με την ευκαιρία, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό το χειμώνα για τη θέρμανση, το μόνο που χρειάζεται για να πετάξει το μοντέλο μετατροπέα - έχουν ένα ευρύτερο φάσμα θερμοκρασίας λειτουργίας: Inverter μπορεί να θερμάνει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πάντα να καθορίσετε την απόδοση της κάθε συσκευής προτού να αγοράσετε - ακόμη και μεταξύ των μοντέλων μετατροπέα υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε κρύο απτά.

Σε ορισμένα μοντέλα κλιματιστικών, ένα κιτ χειμώνα που επεκτείνει την ικανότητα ψύξης του δωματίου σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες είναι στάνταρ. Ή μπορεί να αγοραστεί επιπλέον. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα σύνολο για κλιματιστικά Ballu, το οποίο θα κοστίσει περίπου 4.000 ρούβλια. Επιτρέπει την ενεργοποίηση του συστήματος ψύξης για ψύξη από + 18 ° C έως -30 ° C. Το κιτ είναι ένα σύνολο ρυθμιστή πίεσης συμπύκνωσης (ρυθμιστής ταχύτητας ανεμιστήρα), θερμαντήρας στροφαλοθαλάμου συμπιεστή, θερμαντήρας αποστράγγισης. Το κόστος εγκατάστασης ενός κιτ χειμώνα κυμαίνεται από 2.000 έως περίπου 10.000 ρούβλια, ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εργασίας με κάθε συγκεκριμένο διαχωριστικό σύστημα.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατόν κάθε κλιματιστικό να λειτουργεί με χειμερινό κιτ - πολλά μοντέλα απλά δεν έχουν σχεδιαστεί για την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού. Πριν αγοράσετε ένα κιτ χειμερινής χρήσης, βεβαιωθείτε επίσης ότι θα ζητήσετε από τον κατασκευαστή (τον επίσημο αντιπρόσωπό του) τη δυνατότητα τοποθέτησης του στο κλιματιστικό σας.

Συνοψίζοντας, επαναλαμβάνουμε ότι το πιο λογικό τρόπο επέκτασης του πόρου κλιματιστικού - διατήρησή του για το χειμώνα. Οι κατασκευαστές, σύμφωνα με τα στοιχεία μας, συμφωνείτε ότι η τακτική και σωστή συντήρηση του κλιματισμού κατά τη διάρκεια της εργασίας του υπό κανονικές συνθήκες (αρχές καθαρισμό φίλτρου, ελέγχει την ποσότητα του ψυκτικού μέσου, η διάγνωση των άλλων συστημάτων) για την κανονική χειμώνα το κλίμα αυτό το gadget θα είναι αρκετό για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που ο χρήστης μπορεί να δεσμευτεί. Οι ειδικοί είναι απαραίτητοι εάν υπάρχει ανάγκη συνδυασμού της προληπτικής συντήρησης του κλιματιστικού με την προετοιμασία του για το χειμώνα.

Πλήρης έργο το κλιματιστικό το χειμώνα για θέρμανση είναι δυνατή σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων (ναι, ορισμένα μοντέλα inverter μπορεί να είναι ωραία και ζεστά όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -15 ° C, αλλά στην πραγματικότητα συχνά κρύο).

Η αγορά ενός κιτ χειμώνα είναι απαραίτητη μόνο αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή ψύξης των χώρων το χειμώνα, η οποία, συμφωνείτε, είναι απίθανο να απαιτείται για την πλειοψηφία των ιδιοκτητών κλιματιστικών - κατοίκων διαμερισμάτων. Σε περίπτωση χρήσης του κλιματιστικού κλιματισμού σε κρύο και την ανάγκη να προεγκαταστήσετε το χειμερινό κιτ, φροντίστε να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο ειδικό για αυτό.

Είμαστε ευγνώμονες στην TPK "Rusklimat", ιδιαίτερα στον Ρωμαίους Γκαλακόφ, τεχνικό διευθυντή της "Comfort Rusklimat", για βοήθεια στην προετοιμασία του υλικού.