Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Η βέλτιστη θερμοκρασία χώρου επιτρέπει την παροχή ενός συστήματος διαχωρισμού με εξωτερική μονάδα "αφαιρούμενης". Για να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον σε όλους τους χώρους των διαμερισμάτων, είναι κατάλληλο ένα σύστημα πολλαπλών χωρισμάτων για 3 δωμάτια.

Συσκευή

Σύστημα διαχωρισμού - ένα σύνθετο είδος κλιματιστικού, το οποίο περιλαμβάνει δύο μονάδες: εξωτερική (μονάδα συμπιεστή-συμπύκνωμα) και εσωτερική (εξάτμιση). Η εξωτερική μονάδα είναι τοποθετημένη έξω από το κτίριο στον τοίχο. Η εσωτερική μονάδα (κλιματιστικό) είναι εγκατεστημένη σε εσωτερικό χώρο.

Η μονάδα συμπύκνωσης συμπιεστή (KKB) είναι ένα στοιχείο του κλιματικού εξοπλισμού που εκτελεί τη λειτουργία της κίνησης του ψυκτικού μέσου σε κλειστό κύκλο.

Το KKB αποτελείται από πολλά μέρη:

 • συμπιεστής - συμπιέζει την ουσία εργασίας ·
 • συμπυκνωτής (εναλλάκτης θερμότητας) - ψύχεται.
 • γκαζιού (πηνίο επέκτασης) - επεκτείνεται.

Το KKB περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργικά στοιχεία: τον κινητήρα του συμπιεστή, τους τριχοειδείς σωλήνες, τον ανεμιστήρα. Το γκάζι με το φίλτρο ξήρανσης και την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα συνδυάζεται με την πλεξούδα CKB.

Η μονάδα εξατμίσεων είναι μέρος του κλιματικού εξοπλισμού που εκτελεί τη λειτουργία της μεταφοράς του ψυκτικού μέσου από το υγρό στην αέρια κατάσταση με την απορρόφηση της θερμότητας. Ο εξατμιστής αποτελείται από:

 • ψυκτικό πηνίο ·
 • ένα μακρύ ανεμιστήρα?
 • φίλτρα αέρα.

Η εσωτερική μονάδα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με πρόσθετες λειτουργίες: τηλεχειριστήριο, φίλτρα καθαρισμού αέρα, χρονοδιακόπτη, τρόποι ομαλής ρύθμισης των συνθηκών θερμοκρασίας.

Η εξωτερική μονάδα συνδέεται με την εσωτερική μονάδα θερμομονωτικής και αποστράγγισης.

Η τροφοδοσία παρέχεται μέσω ειδικών ηλεκτρικών συνδέσεων.

Ψυκτικό μέσο - μια δραστική ουσία (φορέας θερμότητας), η οποία υπό την επίδραση της πίεσης περνά σε διαφορετικές καταστάσεις και αλλάζει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος αέρα. Κατά τη μετάβαση από την κατάσταση υγρού στην άλλη, ως αποτέλεσμα της συμπίεσης και της αύξησης της πίεσης, απορροφάται ενέργεια. Η επιστροφή στην υγρή κατάσταση, με την επέκταση και τη μείωση της πίεσης, οδηγεί στην απελευθέρωση ενέργειας προς τα έξω.

Τύποι συστημάτων διάσπασης:

 • Τοίχου?
 • Όροφος-οροφή?
 • Αγωγός.
 • Τύπος στήλης.
 • Τύπος κασέτας.
 • Κεντρικά κλιματιστικά?
 • Rooftops.

Αρχή λειτουργίας

Στην KKB υπάρχει ένας περιέκτης με μια ουσία εργασίας. Το ψυκτικό, που κυκλοφορεί μέσα από χάλκινους σωλήνες, δροσίζει τον αέρα, ο οποίος τροφοδοτείται στην εσωτερική μονάδα από το δρόμο. Η θερμοκρασία στο δωμάτιο μειώνεται.

Τα σύγχρονα συστήματα διαχωρισμού προβλέπουν λειτουργία σε δύο λειτουργίες: ψύξη και θέρμανση.

Η αλλαγή της λειτουργίας για αύξηση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο οδηγεί σε αναστροφή της εφαρμογής του ψυκτικού - αρχίζει να εξατμίζεται στην εξωτερική μονάδα, αλλά συμπυκνώνεται στην εσωτερική μονάδα.

Σύστημα διαχωρισμού εργασίας:

 1. Ο συμπιεστής συμπιέζει την υπό επεξεργασία ουσία, η οποία βρίσκεται σε αέρια κατάσταση.
 2. Το συμπιεσμένο ψυκτικό μέσο εισέρχεται στον συμπυκνωτή, όπου η θερμική ενέργεια απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της μετάβασης στην υγρή κατάσταση.
 3. Έχοντας χάσει κάποια θερμότητα, η εργαζόμενη ουσία εισέρχεται στο κύριο σώμα. Το ψυκτικό διατηρεί υψηλή πίεση.
 4. Η ουσία εργασίας εισέρχεται στο γκάζι και αναπτύσσεται απότομα, πράγμα που οδηγεί σε ψύξη.
 5. Το υγρό αέριο εισέρχεται στον εξατμιστή.
 6. Στον εξατμιστή, το ψυκτικό υγρό διοχετεύεται με ζεστό αέρα τροφοδοσίας από το δωμάτιο με ανεμιστήρα. Η θέρμανση συμβαίνει (ο εξατμιστής παίζει το ρόλο ενός εναλλάκτη θερμότητας) του εργαζόμενου ρευστού, το οποίο βράζει και μετατρέπεται σε αέρια κατάσταση.
 7. Όταν εξατμιστεί, το ψυκτικό μέσο δίνει στον εξατμιστή κρύο και απομακρύνει τη θερμότητα.
 8. Το αέριο ρέει πίσω στον συμπιεστή.
 9. Η διαδικασία συνεχίζεται μέσω ενός κυκλικού κύκλου.

Όταν η λειτουργία αλλάξει σε θέρμανση, η διαδικασία αντιστρέφεται. Ο εξατμιστής αναλαμβάνει τη λειτουργία του KKB και θερμαίνει τον αέρα μεταφέροντας το ψυκτικό από την αέρια στην υγρή κατάσταση. Το KKB μετατρέπεται σε εξατμιστή.

Οφέλη

Ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού διαφέρει από το συμβατικό εξοπλισμό αυτού του τύπου, καθώς η συσκευή επιτρέπει την σύνδεση πολλών εσωτερικών στοιχείων σε μια εξωτερική μονάδα. Αυτή η διαμόρφωση είναι ιδανική για εγκατάσταση σε τρία δωμάτια ταυτόχρονα.

 • Ευρεία λειτουργική κάλυψη. Τα διαφορετικά μοντέλα επιτρέπουν τη σύνδεση από 2 έως 9 μονάδες με ισχύ από καθένα έως 9 kW. Η δυνατότητα ψύξης των χώρων με συνολική έκταση μέχρι 100 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • Μεταβλητότητα των τεχνικών δυνατοτήτων. Σας επιτρέπει να επιλέξετε σε κάθε δωμάτιο εσωτερικές μονάδες με τις επιθυμητές παραμέτρους ισχύος.
 • Αισθητική και εξοικονόμηση χώρου. Τοποθέτηση μόνο ενός εξωτερικού μπλοκ στον τοίχο του κτιρίου. Ένα τέτοιο σύστημα δεν καταστρέφει την πρόσοψη του κτιρίου με πολλά στοιχεία επικοινωνίας.
 • Εύκολη διαχείριση και συντήρηση από ένα σημείο. Ρύθμιση της λειτουργίας του συστήματος σε όλα τα σημεία εγκατάστασης.
 • Οικονομικό. Πληρώνει λιγότερους πόρους.
 • Προσιτή τιμή. Η αγορά ενός συστήματος multi-split είναι φθηνότερο από την αγορά αρκετών συμβατικών μοντέλων. Η εγκατάσταση είναι επίσης ευκολότερη και φθηνότερη.

Πολλοί ειδικοί αποκαλούν το βασικό μειονέκτημα όλων των συστημάτων πολλαπλών διαχωρισμού είναι ότι όλα τα μπλοκ τέτοιου εξοπλισμού μπορούν να λειτουργήσουν μόνο προς μία κατεύθυνση: θέρμανση ή ψύξη. Αλλά αυτό το μειονέκτημα είναι αμφίβολο, αφού το σύστημα ελέγχου σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις κάθε εσωτερικής μονάδας ξεχωριστά, δηλαδή σε κάθε δωμάτιο μπορείτε να ρυθμίσετε το βέλτιστο καθεστώς θερμοκρασίας.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα των συστημάτων πολλαπλών σπαστών - η αστοχία της εξωτερικής μονάδας θα οδηγήσει στον τερματισμό ολόκληρου του συστήματος.

Η μέση διάρκεια ζωής του διαχωρισμένου συστήματος υπερβαίνει τα δέκα χρόνια. Με σωστή εγκατάσταση, καλή λειτουργία και έγκαιρη συντήρηση, ο εξοπλισμός θα διαρκέσει δεκαπέντε με είκοσι χρόνια.

Μοντέλα

Η αγορά αντιπροσωπεύεται από μεγάλο αριθμό διαχωρισμένων συστημάτων από διαφορετικούς κατασκευαστές. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα από παγκόσμιες εταιρείες και μπορείτε να αγοράσετε δείγμα από μια εταιρεία που ειδικεύεται μόνο στην παραγωγή κλιματιστικών και άλλων παρόμοιων συσκευών.

Οι κορυφαίες μάρκες που προσφέρουν ποιοτικά συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού περιλαμβάνουν:

 • Daikin.
 • Mitsubishi και Mitsubishi Electric.
 • Pioneer.
 • Χάινσεν.
 • Toshiba.
 • Hitachi.

Αξιοπρεπή και ποιοτικά μοντέλα προσφέρονται από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές. Για να επιλέξετε το βέλτιστο και αποδοτικό κλιματιστικό για 3 δωμάτια, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ακόλουθες παραμέτρους:

 • τύπος συστήματος ·
 • τον αριθμό των μπλοκ που θα συνδέονται.
 • δύναμη;
 • ο όγκος των χώρων που μπορεί να καλύψει η συσκευή.
 • τρόπους λειτουργίας ·
 • παρουσία μετατροπέα.
 • επίπεδο θορύβου εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων.
 • διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών ·
 • ολοκλήρωση των μέσων σταθεροποίησης.
 • εξοπλισμός φιλτραρίσματος;
 • διαθεσιμότητα "κιτ χειμώνα".

Είναι σημαντικό να μην κυνηγήσετε την τιμή κατά την εγκατάσταση. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι δύσκολη και δαπανηρή. Η αποσυναρμολόγηση, σε περίπτωση θραύσης ή αντικατάστασης, μπορεί να κοστίσει το 50% του κόστους εξοπλισμού. Είναι καλύτερο να πληρώνομαι για την ποιότητα στο στάδιο της αρχικής αγοράς και εγκατάστασης, το αργότερο να πληρώσει για την αλλαγή και την αντικατάσταση.

Στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη, αξίζει να αγοράσετε συστήματα που προβλέπουν ένα "χειμερινό σετ".

Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει την προστασία της εξωτερικής μονάδας από την κατάψυξη σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά την εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε τα πρωτότυπα εξαρτήματα, ειδικά όταν εγκαθιστάτε μια εξωτερική μονάδα.

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού θα πρέπει να εμπιστεύεται οι έμπειροι πλοίαρχοι, καθώς η αποδοτικότητα, η ορθότητα και η ανθεκτικότητα του εξοπλισμού εξαρτώνται από την ανάγνωση της εγκατάστασης. Η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλετε την εγκατάσταση στην εταιρεία όπου αγοράζεται ο εξοπλισμός. Έτσι, οι ερμηνευτές θα ενδιαφέρονται για μια κατάλληλη εγκατάσταση, για συντήρηση και επισκευή, με καλές επιδόσεις της εργασίας, στρίψτε σε αυτές. Σε περίπτωση βλάβης, οι εργαζόμενοι δεν θα εξαφανιστούν, επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι οι άνθρωποι, αλλά η εταιρεία με την οποία συντάσσεται η σύμβαση αγοράς και εγκατάστασης. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το σύστημα στο στάδιο της κατασκευής, εάν πρόκειται για ιδιωτική κατοικία ή κατά τη διάρκεια της περιόδου επισκευής σε κτίριο πολυκατοικιών.

Η ακολουθία ενεργειών κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος split σε 3 δωμάτια:

 1. Προγραμματισμός της τοποθέτησης του συστήματος: η θέση του KKB στην πρόσοψη του κτιρίου, η θέση των εσωτερικών μονάδων στις εγκαταστάσεις, η διέλευση των γραμμών επικοινωνίας.
 2. Ο σχεδιασμός και ο συντονισμός λαμβάνουν υπόψη - την απόσταση μεταξύ των μονάδων, την απόδοση του κλιματιστικού σε μια συγκεκριμένη θέση, τη διαθεσιμότητα άλλων μηχανολογικών δικτύων στο κτίριο (σωλήνες θέρμανσης, παροχή νερού, ηλεκτρικά δίκτυα). Είναι σημαντικό να εξεταστεί η θέση στα δωμάτια των επίπλων, των οικιακών συσκευών.
 3. Επισήμανση των θέσεων των μπλοκ και των γραμμών σύνδεσης. Έλεγχος της πληρότητας του εξοπλισμού.
 4. Τρυπώντας τις οπές και διοχετεύοντας τα κανάλια με σήμανση.
 5. Τοποθέτηση θερμομονωτικών κυψελών και συρμάτων σύνδεσης.
 6. Εγκατάσταση βραχιόνων στην πρόσοψη του κτιρίου. Στερέωση στις αγκύλες της εξωτερικής μονάδας.
 7. Εγκατάσταση εσωτερικών μονάδων σε δωμάτια.
 8. Δοκιμή λειτουργίας του συστήματος.
 9. Σκουπίστε την τροχιά για προστασία από την υγρασία και τα ξένα αντικείμενα.
 10. Εργασίες για τη στεγανοποίηση των οπών και των καναλιών στεγανοποίησης στους τοίχους.

Αφού εγκαταστήσετε το split σύστημα σε τρία δωμάτια, είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε την υποχρεωτική συντήρηση του συστήματος.

Οι μονάδες κλιματισμού απαιτούν ετήσιο καθαρισμό, αντικατάσταση φίλτρων και ανακαίνιση ψυκτικού μέσου.

Η παραβίαση των κανόνων συντήρησης θα μειώσει σημαντικά την αποδοτικότητα του εξοπλισμού, θα μειώσει τη διάρκεια ζωής και θα αυξήσει τον κίνδυνο θραύσης.

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Πρόσφατα, μια μεγάλη ζήτηση για ιδιοκτήτες μεγάλων διαμερισμάτων χρησιμοποιεί ένα σύστημα split split για 3 δωμάτια, το οποίο είναι ένα σύστημα κλιματισμού, το οποίο παρέχει μόνο 1 εξωτερική μονάδα και 3 εσωτερικές μονάδες. Η ανάγκη επιλογής πολλαπλών διαχωρισμού εξαρτάται επίσης από εξωτερικές συνθήκες: για παράδειγμα, όταν ένα κτίριο κατοικιών είναι ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς ή υπάρχει μόνο μία θέση σε αυτό, ένας συγκεκριμένος χώρος για την τοποθέτηση εξωτερικών τεμαχίων.

Multi split σύστημα για 3 δωμάτια: μπορείτε να το αγοράσετε κερδοφόρο!

Οι πολλαπλές χωρίσεις για 3 εσωτερικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά, τα οποία σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω της λειτουργικότητας της εξωτερικής μονάδας, προσαρμόζοντας ανεξάρτητα τη χωρητικότητα ψύξης ή θέρμανσης του χώρου.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα του multi split που πρέπει να μιλήσετε.

 • Αισθητική. Το ελάχιστο των υπαίθριων μονάδων είναι μια από τις σημαντικές και, κατά καιρούς, καθοριστικές συνθήκες κατά την επιλογή ενός κλιματιστικού αυτού του τύπου. Με ένα τέτοιο σύστημα και την πρόσοψη του σπιτιού δεν είναι υπερφορτωμένο, και οι κανόνες για την εγκατάσταση του κλιματιστικού, εάν υπάρχουν, τηρούνται.
 • Συνδυασμός. Το σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για 3 δωμάτια, η τιμή του οποίου διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή, αποτελείται από τρεις εσωτερικές μονάδες. Οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να είναι όχι μόνο διαφορετικές σειρές και χρώματα, αλλά και διαφορετικά σχήματα, για παράδειγμα, δάπεδο ή οροφή. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό συνδυασμών.
 • Εγκατάσταση και συντήρηση. Εάν η εγκατάσταση του συστήματος δεν συνεπάγεται ειδικές δυσκολίες, τότε τα χρήματα θα δαπανηθούν πολύ λιγότερο από ό, τι κατά την εγκατάσταση 3 τυπικών κλιματιστικών. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη συντήρηση της υπηρεσίας: μετά από όλα, θα πρέπει να εξυπηρετηθεί μόνο μία εξωτερική μονάδα, αντί για τρεις.

Αγοράστε σύστημα πολλαπλών split για 3 δωμάτια στο "Micro-Climate.Ru"

Σκεφτόμενοι για την αγορά ενός πολλαπλού split, πολλοί αγοραστές φοβούνται ότι θα ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα τόσο για την αγορά ενός κλιματιστικού και την τοποθέτησή του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε τα σχέδια και να επιλέξετε ένα συμβατικό κλιματιστικό. Αρκεί να δώσουμε προσοχή σε έναν αποδεδειγμένο κατασκευαστή και να κάνετε μια αγορά σε μια αξιόπιστη εταιρεία.

Εάν χρειάζεστε ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για 3 δωμάτια και προτιμάτε να κάνετε λογικές αγορές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κλιματική εταιρεία "Micro-Climate.Ru" για βοήθεια!

Ένα ευρύ φάσμα, εκθεσιακό χώρο, το δικό αποθήκη, άμεση εξυπηρέτηση παράδοση και έμπειρους μηχανικούς - multi διάσπαση του συστήματος 3 υπνοδωμάτια, αγόρασε την εταιρεία «Micro-Klimat.Ru» υπηρετήσει πιστά για το καλό της οικογένειάς σας για τα επόμενα χρόνια!

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Κάθε χρόνο, τέτοιες συσκευές, όπως το multi-split σε 3 δωμάτια, γίνονται ολοένα και περισσότερο σε ζήτηση. Στην πραγματικότητα, είναι μια πολύπλοκη συσκευή που αποτελείται από ένα συγκεκριμένο σύνολο οργάνων. Έτσι, όταν αγοράζεται ένα σύστημα πολλαπλών split για 3 δωμάτια, τα κιτ περιλαμβάνουν μια εξωτερική μονάδα και τρία εσωτερικά που συνδέονται με αυτό και μπορούν να τοποθετηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία δωματίων.

Έτσι, ένα σύστημα πολλαπλών σπαστών με τρεις εσωτερικές μονάδες μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία ένα τριπλό των τυπικών συσκευών που έχουν σχεδιαστεί για κλιματισμό. Και μια τέτοια συνδυασμένη τεχνική λύση είναι βέλτιστη για καταστάσεις όπου απαιτείται η ψύξη αρκετών παρακείμενων δωματίων ταυτόχρονα, ελαχιστοποιώντας την αισθητική βλάβη στην πρόσοψη του κτιρίου.

Πώς λειτουργεί το υλικό; Από την τεχνική πλευρά της ερώτησης, όλα εφαρμόζονται απλά. Τα εσωτερικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο κιτ εγκαθίστανται όπου απαιτείται για τον ιδιοκτήτη του χώρου, ενώ από το εξωτερικό του κτιρίου είναι τοποθετημένη μία εξωτερική μονάδα. Όλα αυτά τα λειτουργικά στοιχεία είναι ενωμένα σε ένα μόνο δίκτυο μέσω αυτοκινητοδρόμων, στο οποίο αντλείται αδρανές αέριο. Παρόλα αυτά, τα κλιματιστικά που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, ρυθμίζοντας το καθεστώς θερμοκρασίας σύμφωνα με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις.

Είναι λογικό ότι ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού με τρεις εσωτερικές μονάδες έχει τον ίδιο αριθμό τηλεχειριστηρίων που επιτρέπουν οποιονδήποτε χειρισμό. Αυτό καθιστά τη διαδικασία ρύθμισης απλή και βολική, πράγμα που εξηγεί την ταχεία αύξηση της δημοτικότητας τέτοιων λύσεων μεταξύ των εγχώριων καταναλωτών, οι οποίοι εκτιμούν το επίπεδο άνεσης που προσφέρει.

Όταν χωρίζετε ένα σύστημα σε τρία δωμάτια είναι η καλύτερη επιλογή

Αν και πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν μια τέτοια συσκευή, δεν είναι πάντα το καλύτερο για χρήση. Επιπλέον, τα ξεχωριστά ψυκτικά συγκροτήματα μπορεί να φανούν πιο αποδοτικά από οικονομική άποψη.

Πρώτα απ 'όλα, κλιματιστικά πολλαπλών συστημάτων split για 3 δωμάτια χρησιμοποιούνται όταν πολλές ογκώδεις κατασκευές δεν μπορούν να τοποθετηθούν στο κτίριο. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι πολλά, ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική σημασία της δομής και τελειώνοντας με τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τη διαχείριση της εταιρικής σχέσης των ιδιοκτητών και της διοίκησης της πόλης. Εδώ σε τέτοιες στιγμές ο εξοπλισμός κλιματισμού, η τιμή του οποίου διατηρείται σε ένα εξαιρετικά προσιτό σήμα στον οργανισμό μας, μπορεί να γίνει μια ιδανική επιλογή.

Την ίδια ώρα, multi-split σύστημα για 3 δωμάτια, τα οποία αγοράζουμε μπορεί να είναι λιγότερο ακριβά από ό, τι σε μια σειρά από επιχειρήσεις της πόλης, έχει μια σειρά από διαρθρωτικά πλεονεκτήματα που η επιλογή δικαιολογείται λόγω του συνδυασμού πολλών παραγόντων κάνουν. Εκτός από την εξασφάλιση της ακεραιότητας και την αισθητική της πρόσοψης του κτιρίου, μπορούν να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, η οποία θα απευθύνονται σε οικονόμο τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί η λεπτομέρεια, η οποία σπάνια αναφέρεται από τους αδίστακτους πωλητές οικιακών συσκευών. Όταν λειτουργεί ένα σύστημα πολλαπλών διαιρέσεων, 3 μονάδες είναι ταυτόχρονα ικανές μόνο για θέρμανση ή ψύξη, αλλά όχι για δύο από αυτές τις λειτουργίες ταυτόχρονα. Η ταλαιπωρία, αυτό μπορεί να ονομαστεί τέντωμα, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να φανταστούμε ακόμη και περιπτώσεις που απαιτούν θέρμανση και ψύξη ενός αέρα. Παράλληλα, μια τέτοια ευκαιρία επιτρέπει να εξασφαλιστεί ένα σωστό μικροκλίμα σε ολόκληρο το σπίτι, το οποίο είναι ένα απτό πλεονέκτημα.

Ορισμένες δυνατότητες συσκευών

Φαίνεται ότι όταν επιλέγετε ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού για ένα σύστημα τριών δωματίων, η τιμή θα είναι πιο προσιτή από ό, τι ένας παρόμοιος αριθμός ανεξάρτητων συσκευών. Αυτή η ιδέα είναι εσφαλμένη, αν και το συνολικό κόστος του εξοπλισμού θα διατηρηθεί σε χαμηλότερο επίπεδο. Αυτό οφείλεται στη δυσκολία της διαδικασίας εγκατάστασης του συγκροτήματος και στην ανάγκη να οργανωθεί η επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους στοιχείων του.

Επιλέγοντας ένα multi split για 3 δωμάτια, μπορείτε να σταματήσετε την προσοχή σε μια ποικιλία επιλογών. Παρ 'όλα αυτά, οι επαγγελματίες δεν συνιστούν σθεναρά να προτιμούν τις τροποποιήσεις του προϋπολογισμού, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους επαγγελματικούς τύπους κλιματικής τεχνολογίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κόστος της αποσυναρμολόγησής του για αντικατάσταση ενός αποτυχημένου κόμβου φαίνεται να είναι υπερβολικά υψηλό και θα ήταν πιο λογικό να εξετάσουμε πρώτα τις μέσες τροποποιήσεις.

Κατά τη δημιουργία ενός συστήματος split split, 3 μονάδες για εφαρμογή μέσα είναι εντελώς διαφορετικές. Όσον αφορά το πιο σημαντικό συστατικό του δρόμου, επιλέγεται για αυτές τις συσκευές και η χωρητικότητά του πρέπει να αντιστοιχεί στη συνολική ισχύ των άλλων. Δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί και οι διαφορές στη λειτουργικότητα μπορούν να χαρακτηριστούν ως ασήμαντες πτυχές.

Ο μόνος δείκτης που χρήζει προσοχής είναι η ενεργειακή απόδοση, η οποία μπορεί να προσδιοριστεί με τα κατάλληλα γράμματα. Από την άποψη της οικονομίας, είναι προτιμότερες οι μεταβολές με έναν συμπιεστή τύπου inverter, οι οποίες, εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, είναι πιο ανθεκτικές.

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Όσοι αποφασίσουν να multi-split air-condition στα τρία υπνοδωμάτια αγοράσει για χρήση στο σπίτι σας, θέλετε να έχετε κατά νου ότι η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για όλα τα βασικά κριτήρια - η διαδικασία είναι πολύ υπεύθυνο, αλλά όχι λιγότερο σημαντική είναι η σωστή τοποθέτηση της μονάδα που αγοράστηκε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η multi-split εσωτερική μονάδα 3 υποθέτει μια σύνθετη διάταξη των τρεξίματα συστήματος, για τις οποίες το ψυκτικό κινείται ελεύθερα, είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία. Εν όψει αυτού του παράγοντα, σας συνιστούμε να μην επιδιώξει shabashniki και την εμπιστοσύνη πολλαπλών split μονάδα 3 εσωτερικές μονάδες είναι εξαιρετικά υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες, που περιλαμβάνουν τους εργαζόμενους και τον οργανισμό μας.

Το κύριο πρόβλημα, περιμένοντας για όσους επιθυμούν να κάνουν τις δικές τους παιχνίδι για την οικοδόμηση εξαιρετικά άνετα είναι συχνά το γεγονός ότι οι άνθρωποι αποφασίζουν να αγοράσουν ένα multi-split κλιματιστικό στις τρεις αίθουσες πριν από την ανακαίνιση στο σπίτι για να συγκαλύψουν την τεχνολογία και καλωδιακά κανάλια. Και κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής μπορεί να αποκαλύψει τα ελαττώματα που διαπράττονται από τους εγκαταστάτες, η οποία είναι γεμάτη με σοβαρά προβλήματα. Συχνά, όταν ο τεχνικός εξοπλισμός είναι εκτός λειτουργίας, η ταξιαρχία απλώς σταματά να ανταποκρίνεται, γεγονός που περιπλέκει τη διαδικασία που οδηγεί στη δικαιοσύνη.

Και τι να κάνει με την χαμηλής ποιότητας έλαση, από τις ρωγμές στις οποίες αφήνει το αδρανές αέριο, η οποία εμποδίζει την κανονική κυκλοφορία των ψυχρών αέριων μαζών; Και πώς να διορθώσετε τη διαδρομή που έχει σπάσει στον τοίχο, εμποδίζοντας έτσι τη λειτουργία των συσκευών; Απομένει μόνο να αποσυναρμολογηθεί πλήρως ο πολυδιάστατος χώρος σε 3 δωμάτια, γεγονός που θα οδηγήσει σε σοβαρές οικονομικές και προσωρινές απώλειες, καθώς και να ζημιώσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην επισκευή.

Στην πράξη μας, συχνά υπάρχουν περιπτώσεις όταν αγοράσαμε 3 πολλαπλών split εσωτερικές μονάδες και τον εμπιστεύονται να εξαπολύσουν μια από τρίτους εμπειρογνώμονες, απηύθυνε έκκληση σε εμάς για βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, είμαστε συχνά αντιμέτωποι με τα λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό της διαδρομής, κρέμονται λάθος επιμέρους μονάδων και την απώλεια της διαρροής που προκαλείται από τις παραβιάσεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Εξαλείψτε τους είναι απαραίτητο να μας οφείλεται στο γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις να βρει μια ομάδα, έχουν κάνει ένα λάθος, αυτό δεν είναι δυνατόν, ειδικά μετά από μερικά χρόνια.

Εάν χρειάζεστε ένα σύστημα πολλαπλών χωρισμάτων για 3 δωμάτια, οι τιμές του οργανισμού μας θα είναι οι χαμηλότερες ακόμη και σε σχέση με την εγκατάσταση. Και ταυτόχρονα θα σας παράσχουμε υποχρεωτικά μακροχρόνια εγγύηση τόσο για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται όσο και για το συγκρότημα έργων που παράγονται από τους ειδικούς. Κατά την υλοποίηση της εγκατάστασης θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία μέτρησης και τοποθέτησης, τα οποία θα σας επιτρέψουν να μην αμφιβάλλετε για το τελικό αποτέλεσμα. Και ταυτόχρονα, το κόστος των συσκευών μας που παράγονται από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο, καθώς και οι συναφείς υπηρεσίες, παραμένει πάντα κάτω από το μέσο όρο της αγοράς, γεγονός που επιτρέπει στους πελάτες μας να επιτύχουν σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων!

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Neoclima NUM-24Q3 / NS-07W * 3 τεμ

 • Συμπιεστής; Inverter
 • Περιοχή, m²; 80
 • Ψύξη, kW; 8.499
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 3

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Royal Clima RFM3-27HN / OUT / RCI-VM09HN / IN * 3 τεμ

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Γενικό Κλίμα GU-M3EA27HN1 / GC-MES09HRN1 * 3 τεμ

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 22 990 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Ballu B3OI-FM 24Η N1 / BSEI-07H N1 * 3τμ

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 22 990 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Pioneer 3MSHD24A / KRMS07A * 3 τεμάχια

 • Συμπιεστής; Inverter
 • Περιοχή, m²; 60
 • Ψύξη, kW; 6.3
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 3

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Mitsubishi Electric MXZ-3HJ50VA-ER / MSZ-HJ25VA ER * 3 τεμ

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Zanussi ZACO / Ι-28 Η4 FMI / N1 / ZACS / Ι-09 ΗΡ FMI / N1 * 3

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Lg MU3M21AH / MS09AQ * 3pcs

 • Συμπιεστής; Inverter
 • Περιοχή, m²; 73
 • Ψύξη, kW; 7.3
 • Μέγιστος αριθμός δωματίων 3

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 22 990 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Mitsubishi Heavy SCM60ZM-S / SRK25ZS-S * 3 τεμάχια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε την Τυπική εγκατάσταση για 22 740 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 19 370 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Gree GWHD 24 NK3EO / GWH (07) KF-K3DNA5D / I * 3τμχ

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Συμπληρώστε τη φόρμα γρήγορης παραγγελίας

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Προσθέστε Τυπική εγκατάσταση για 21 340 μ.

Ναυτιλία: 390 ρούβλια, 09/03/2018

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Πολυδιάστατο σύστημα για τρία δωμάτια έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τόσο μεταξύ των ιδιοκτητών μεγάλων διαμερισμάτων όσο και ιδιωτικών κατοικιών. Το πλεονέκτημα της επιλογής ενός τέτοιου χωρισμένου συστήματος είναι η ορθολογική χρήση του χώρου και η εξοικονόμηση ενέργειας. Κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος πολλαπλών split, εγκαθίσταται μόνο μία εξωτερική μονάδα, στην οποία είναι συνδεδεμένες όλες οι εσωτερικές μονάδες. Ταυτόχρονα, επιτρέπεται οποιαδήποτε παραλλαγή στη διαμόρφωση - ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει εσωτερικές μονάδες διαφόρων δυνατοτήτων και ακόμη τύπου (ανάλογα με την περιοχή και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης των χώρων). Έτσι, η τοίχο, η οροφή, το δάπεδο-οροφή και άλλες εσωτερικές μονάδες μπορούν να συνδεθούν στην εξωτερική μονάδα.

Η επιλογή της εξωτερικής μονάδας καθορίζεται από την απαιτούμενη συνολική ισχύ όλων των εσωτερικών μονάδων. Λειτουργικά, οι εσωτερικές μονάδες του συστήματος πολλαπλών διαχωρισμού δεν διαφέρουν από τα κανονικά κλιματιστικά, εκτός από τους πιο εύχρηστους ελέγχους και την ενεργειακή απόδοση. Η κατανάλωση ενέργειας του εξοπλισμού εξαρτάται από την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης. Τα πιο οικονομικά και αξιόπιστα μοντέλα είναι τα split συστήματα με συμπιεστή τύπου inverter.

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό.
 • ευρείες δυνατότητες επιλογής της διαμόρφωσης και εμφάνισης των εσωτερικών μονάδων.
 • βαθύ καθαρό καθαρισμό του αέρα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φίλτρα, συμπεριλαμβανομένων των φωτοκαταλυτικών φίλτρων, του πλάσματος και των αντι-αλλεργικών φίλτρων HEPA. Το βάθος καθαρισμού φτάνει το 99,9%.
 • εύκολη ρύθμιση από ένα τηλεχειριστήριο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ρύθμισης ενός μεμονωμένου τρόπου λειτουργίας για κάθε εσωτερική μονάδα.
 • βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.
 • πολυλειτουργικότητα (θέρμανση, θέρμανση, εξαερισμός, αφυδάτωση, ιονισμός του αέρα) ·
 • Το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, που επιτρέπει τον εξοπλισμό του χώρου κλιματισμού για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων των υπνοδωμάτια, βρεφονηπιακούς σταθμούς, χώρους εργασίας, κ.λπ.
 • ευρεία επιλογή μοντέλων.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε πολλές πλάκες συστήματος για 3 δωμάτια από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, όπως γνωστά εμπορικά σήματα όπως Daikin, Mitsubishi Electric, Dantex, Panasonic, LG και άλλα. Τα μοντέλα παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα split σύστημα λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό σας, τις δηλωμένες απαιτήσεις, τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού και την περιοχή των χώρων.

3 δωμάτια

Δεν μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικό για το κλιματιστικό σας.

Σύστημα πολλαπλών διαστάσεων MFZ-KJ25VEx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MFZ-KJ25VE ο σχεδιασμός της εσωτερικής μονάδας σας επιτρέπει να το πνίξετε στην εγκατάσταση..

Σύστημα πολλαπλών εφαρμογών MFZ-KJ25VEx3 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα πολλαπλών διαστάσεων MFZ-KJ35VEx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MFZ-KJ25VE ο σχεδιασμός της εσωτερικής μονάδας σας επιτρέπει να το πνίξετε στην εγκατάσταση..

Σύστημα πολλαπλών εφαρμογών MFZ-KJ35VEx3 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα πολλαπλών διαστάσεων MFZ-KJ50VEx1 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα πολλαπλών διαστάσεων MFZ-KJ50VEx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MFZ-KJ25VE ο σχεδιασμός της εσωτερικής μονάδας σας επιτρέπει να το πνίξετε στην εγκατάσταση..

Σύστημα multisplit MLZ-KA25VAx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Οι εσωτερικές μονάδες είναι σχεδιασμένες για χρήση σε συστήματα που βασίζονται σε εξωτερικές μονάδες MXZ. Χρησιμοποιείται σε..

Σύστημα multisplit MLZ-KA25VAx3 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα Multisplit MLZ-KA35VAx2 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα multisplit MLZ-KA35VAx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Οι εσωτερικές μονάδες είναι σχεδιασμένες για χρήση σε συστήματα που βασίζονται σε εξωτερικές μονάδες MXZ. Χρησιμοποιείται σε..

Σύστημα Multisplit MLZ-KA50VAx1 / MXZ-3E68VA Mitsubishi Electric

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα νέο προϊόν 2017 από τη Mitsubishi Electric - μια σειρά από κλιματιστικά MSZ..

Σύστημα πολλαπλών εφαρμογών MLZ-KA50VAx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Οι εσωτερικές μονάδες είναι σχεδιασμένες για χρήση σε συστήματα που βασίζονται σε εξωτερικές μονάδες MXZ. Χρησιμοποιείται σε..

Σύστημα Multisplit MSZ-EF22 / 25VEBx3 / MXZ-3E54VA Mitsubishi Electric

Η σειρά Design δημιουργήθηκε κατόπιν αιτήματος του ιταλικού υποκαταστήματος της Mitsubishi Electric, όπου ο σχεδιασμός του προϊόντος είναι..

Πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια

Αυτή η συσκευή, η οποία διαθέτει μια εξωτερική μονάδα και τρεις εσωτερικές, οι οποίες βρίσκονται στις απαραίτητες εγκαταστάσεις. Ένα τέτοιο συγκρότημα εξοπλισμού είναι εξαιρετικό για εκείνες τις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να παρέχεται κλιματισμός σε αρκετές παρακείμενες αίθουσες, αλλά δεν βλάπτει το σχεδιασμό και το εσωτερικό του κτιρίου.

Κλιματισμός για 3 δωμάτια από το ηλεκτρονικό κατάστημα Citiclimat.ru

Η λειτουργία του κυκλώματος των συστημάτων αυτών είναι η εξής: τρεις εσωτερικές μονάδες τοποθετημένα στις αντίστοιχες αίθουσες από τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη, ενώ σύνδεσή τους με μόνο μία μονάδα - το εξωτερικό, η οποία βρίσκεται στην εξωτερική κατασκευή πλευρικού τοιχώματος. Τα εσωτερικά μπλοκ που τοποθετούνται με αυτό τον τρόπο μπορούν να διατηρήσουν την αυτονομία των προκαθορισμένων ρυθμίσεων και των τρόπων λειτουργίας, ανεξάρτητα από άλλα μπλοκ.

Έλεγχος για τη λειτουργία και τον έλεγχο κάθε μιας από τις τρεις μονάδες μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας ξεχωριστά τηλεχειριστήρια. Αυτό δίνει στο σύστημα μια απλότητα και άνεση κατά τη λειτουργία.

Επείγον της εφαρμογής

Τα συστήματα πολλαπλών διαχωρισμού χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποφυγή πολλαπλών ογκωδών κατασκευών στην πρόσοψη ενός κτιρίου. Παραλλαγές των καταστάσεων στις οποίες θα είναι χρήσιμη η εγκατάσταση ενός τέτοιου συνόλου εξοπλισμού, υπάρχουν πολλές:

 • Η πρόσοψη του κτιρίου δεν μπορεί να επιτρέψει την τοποθέτηση πρόσθετων δομών.
 • η εγκατάσταση υπαίθριων μονάδων περιορίζεται στην ένωση ιδιοκτητών κατοικιών ή σε άλλες υπηρεσίες.
 • ο ιδιοκτήτης της κατοικίας δεν θέλει να γεμίσει την πρόσοψη του σπιτιού με πολλά μπλοκ.

Πλεονεκτήματα ενός συστήματος πολλαπλών χωρισμάτων για κιτ 3 δωματίων

Οι τεχνικές παράμετροι και η ευκολία του σχεδιασμού αυτών των συστημάτων αποδείχτηκαν στην αγορά αγαθών ως απαιτητικές και αξιόπιστες. Και όλα αυτά επειδή παρέχουν:

 • την ακεραιότητα της πρόσοψης του σπιτιού.
 • οργανικό εσωτερικό των χώρων?
 • εξοικονόμηση ενέργειας ·
 • τη δυνατότητα ταυτόχρονης ή μερικής λειτουργίας των εσωτερικών μονάδων ·
 • Ένας βολικός τρόπος για τη διαχείριση κάθε μπλοκ του συστήματος.

Όταν επιλέγετε ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι πρέπει να οργανώσετε τη λειτουργία των εσωτερικών μονάδων με τέτοιο τρόπο ώστε ταυτόχρονα να λειτουργούν είτε για ψύξη είτε για θέρμανση. Έτσι, θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ένα ενιαίο μικροκλίμα σε διαφορετικούς χώρους και να αποφύγετε τις αλλαγές θερμοκρασίας.

Δώστε προσοχή

Το κόστος ενός συστήματος πολλαπλών χωρισμάτων για 3 δωμάτια σε σύγκριση με τα επιμέρους δείγματα είναι συνήθως υψηλότερο. Αυτό οφείλεται στην επίπονη και πολυπλοκότητα της εγκατάστασης αυτού του εξοπλισμού και του συστήματος επικοινωνίας.

Επιλέγοντας ένα τέτοιο σύστημα, δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε σε κεφάλαια για έναν απλό λόγο: στο τέλος της περιόδου εγγύησης της εξωτερικής μονάδας, το κόστος διάλυσης και επανεγκατάσταση θα σας κοστίσει αρκετά ένα καθαρό ποσό - όχι πολύ δεν είναι αρκετό, το ήμισυ του κόστους του συνόλου του συνόλου του εξοπλισμού HVAC.

Αγοράστε ένα πολυδιάστατο σύστημα για 3 δωμάτια στο ηλεκτρονικό κατάστημα Citiclimat.ru

Το σύμβολο της αξιοπιστίας, της υψηλής ποιότητας και της άνεσης του αγοραστή έχει γίνει παραδοσιακά προϊόντα των ιαπώνων κατασκευαστών. Μεταξύ αυτών των εταιρειών τα πιο δημοφιλή είναι:

Πολύ κλιματιζόμενο κλιματισμό για 3 δωμάτια

Τέτοια συστήματα εξαερισμού αέρα έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των συμβατικών συσκευών. Δηλαδή:

 • τα πολλαπλά συστήματα διάσπασης δεν χαλάζουν, αλλά αντίθετα διακοσμούν τα κτίρια με την εμφάνισή τους.
 • κλιματιστικά για 3 δωμάτια επιτρέπουν τη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου θερμοκρασίας του αέρα αμέσως σε όλους τους χώρους και ταυτόχρονα δεν ανοίγουν παράθυρα και πόρτες.
 • Τέτοιες συσκευές είναι πολύ εύχρηστες, επειδή είναι συνδεδεμένες στον πίνακα ελέγχου.
 • από την εργασία καθαρισμού του αέρα δεν υπάρχει σχεδόν κανένα θόρυβο που να διαταράσσει τους κατοίκους του σπιτιού.
 • αυτά τα κλιματιστικά εγκαθίστανται κάτω από μια οροφή τέντωμα, η οποία είναι πρακτικά σε κάθε σπίτι.

Αγοράστε φθηνό κλιματισμό για 3 δωμάτια θα είναι, είναι απίθανο, αλλά την ίδια στιγμή, μια φορά πέρασε, παίρνετε:

 • ποιοτική συσκευή σε μια μακρά περίοδο λειτουργίας?
 • Μια συσκευή που μπορεί να αέρα, να δροσίζει και να ζεσταίνει τον αέρα σε ολόκληρο το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά λόγω ενός ισχυρότερου κινητήρα.
 • τη δυνατότητα επισκευής και συντήρησης αυτής της συσκευής χωρίς να την αντικαταστήσετε με μια νέα, υπό την προϋπόθεση ότι θα επικοινωνήσετε με μια εταιρεία υψηλής ποιότητας.

Είναι από όπου το κλιματιστικό αγοράζεται για 3 δωμάτια που η αντοχή και η λειτουργία του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό. Επειδή στις επιχειρήσεις πρώτης κατηγορίας πωλούνται μόνο τα ελεγμένα άδεια, τα οποία μπορούν να συμμορφωθούν με τις συστάσεις τους.

Πώς να αγοράσετε κλιματιστικό για 3 δωμάτια στη Μόσχα

Για να βελτιώσετε το σπίτι σας και να το καταστήσετε πιο τέλειο, αξίζει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για να αγοράσετε ένα φθηνό αλλά υψηλής ποιότητας κλιματιστικό για 3 δωμάτια. Μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους όσους επιθυμούν έγκριση για το εμπόριο χαρτιού, μια άδεια για κάθε ομάδα προϊόντων και μεμονωμένες συσκευές, καθώς και ειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να συμβουλεύουν σχετικά με τη χρήση και εγκατάσταση μιας συσκευής ψύξης αέρα.

Στη Μόσχα, η αγορά διαφόρων ειδών εξοπλισμού πραγματοποιείται με τη χρήση σύγχρονων σύγχρονων τεχνολογιών, δηλαδή με τη χρήση του Διαδικτύου. Έτσι, όποιος χρειάζεται κλιματιστικό για 3 δωμάτια, μπορεί να επισκεφθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα online. Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν πολλά χρήσιμα στοιχεία για το σύνολο του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της χώρας του κατασκευαστή και του συναρμολογητή, όπως παρατηρείται πιο συχνά. Είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε προϊόντα στο διαδίκτυο, καθώς αρκεί να δημιουργηθεί μια παραγγελία για αγορά και αποστολή. Σύντομα, οι διαχειριστές θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να διευκρινίσουν τις αποχρώσεις και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να απολαύσετε την αγορά σας και να απολαύσετε τη μέγιστη ευχαρίστηση από αυτήν. Θα προσφέρουμε επίσης σε όλους όσους επιθυμούν έναν πλοίαρχο να εγκαταστήσει ένα τόσο πολύπλοκο σύστημα.

Σύστημα Multisplit για 3 δωμάτια

Αγαπητοί πελάτες, η εταιρεία Aerostandart πωλεί και εγκαθιστά συστήματα πολλαπλών split για 3 δωμάτια. Ωστόσο, το πιο σημαντικό στην περίπτωση της επιλογής των κλιματιστικών στις 3 δωμάτια, αυτό είναι το σωστό υπολογισμό των τεχνικών δυνατοτήτων του εξοπλισμού. Το γεγονός είναι ότι κατά την εγκατάσταση των συστημάτων πολλαπλών split, έχουμε να κάνουμε με μεγάλες διαδρομές, κατά τον υπολογισμό του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τις επιδόσεις του στο κρύο, αλλά το μήκος της διαδρομής, η οποία μπορεί να αντλήσει σύστημα πολλαπλών χωρίζεται σε τρία δωμάτια.

Εφαρμόζοντας στην εταιρεία μας, λαμβάνετε:

 • Δωρεάν αναχώρηση ειδικού στη μονάδα σας για επιθεώρηση και υπολογισμό του κόστους εγκατάστασης
 • 1 έτος εγγύηση για εγκατάσταση και μόνιμη κατάσταση πελάτη

Απλά καλέστε μας και πάρετε μια έτοιμη λύση για τα καθήκοντά σας.

Συστήματα πολλαπλών διαστάσεων για 3 δωμάτια

Συστήματα πολλαπλών διαστάσεων για 3 δωμάτια Είναι ένα σύνολο εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για τον κλιματισμό κατοικιών, επιχειρηματικών κέντρων και πολυκατοικιών. Έχοντας εγκαταστήσει 3 εσωτερικές μονάδες σε διαφορετικά δωμάτια ή αίθουσες γραφείων, είναι δυνατή η αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος της ψύξης (θέρμανσης) του διαμερίσματος, του ιδιωτικού σπιτιού ή του επιχειρηματικού κέντρου. Σε κάθε κτίριο, μπορείτε να διατηρήσετε το δικό σας καθεστώς θερμοκρασίας για να μεγιστοποιήσετε την άνεση του προσωπικού ή των μελών της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά συστήματος πολλαπλών σπαστών με 3 εσωτερικές μονάδες:

 • Οικονομικό. Υπό τις ίδιες συνθήκες λειτουργίας, τρία ξεχωριστά κλιματιστικά απορροφούν 20-30% περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια από ένα σύστημα πολλαπλών σπαστών για 3 εσωτερικές μονάδες.
 • Ανεξάρτητος έλεγχος των εσωτερικών μονάδων. Καθένα από τα μπλοκ μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να αλλάξει ανά πάσα στιγμή χωρίς να διαταραχθούν οι υπόλοιπες μονάδες.
 • Μια εξωτερική μονάδα για τροφοδοσία ολόκληρου του συστήματος. Δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσετε ένα μέρος για την τοποθέτηση 3 ξεχωριστών εξωτερικών μπλοκ και να παραμορφώσετε την πρόσοψη του κτιρίου.

Τρόποι τοποθέτησης εσωτερικών μονάδων σε πολυκατοικία (σπίτι):

 • Καθιστικό + υπνοδωμάτιο για παιδιά + υπνοδωμάτιο.
 • Παιδικό υπνοδωμάτιο + κουζίνα.
 • Σαλόνι + υπνοδωμάτιο + κουζίνα.

Τα συστήματα πολλαπλών σπαστών είναι σε θέση να λειτουργούν με μεγάλα δίκτυα θέρμανσης, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προετοιμασία δωματίων σε διαφορετικούς ορόφους ενός κτιρίου. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να εγκαταστήσετε σε κάθε ένα από τα δωμάτια το δικό του, το πιο κατάλληλο για την εξουσία και το σχεδιασμό, το μοντέλο της εσωτερικής μονάδας.

Είναι φθηνό να αγοράσετε ένα έτοιμο κιτ για τον κλιματισμό 3 δωματίων που προσφέρει η εταιρεία Smart Climate. Στη συλλογή μας εξασφαλίζεται ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού που θα σας αρέσει και θα λειτουργήσει αξιόπιστα για πολλά χρόνια. Και οι μηχανικοί μας θα φροντίσουν να το εγκαταστήσετε στο σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ποιοτικά.