AVN - πάτωμα

Γρίλια εξαερισμού δαπέδου Τύπος AVN Προορίζονται για εγκατάσταση στο πάτωμα πάνω από θερμαντικά σώματα (θερμαντικά σώματα) θέρμανσης, κρυμμένα σε μια θέση στο δάπεδο. Αυτό είναι ιδιαίτερα ισχυρό τρίψιμο, το οποίο μπορεί να περπατήσει. Κατά κανόνα, αυτές οι αφαιρούμενες γρίλιες είναι ευθυγραμμισμένες με την επένδυση δαπέδου και σχηματίζουν ένα ομοιόμορφο, χωρίς βαθμίδες δάπεδο. Αυτή είναι μια μοντέρνα και, συχνά, η μόνη λύση για τη διακόσμηση των συσκευών θέρμανσης που βρίσκονται μπροστά από το τζάμι.

Κουρτίνες σχάρα δαπέδου έχουν ένα προφίλ δέσμης Ι 18x5 mm και σφίγγονται σφιχτά με ισχυρά καρφιά που κρύβονται μέσα σε μακρινά κουζινέτα από αλουμίνιο. Όπως συνηθίζεται για το Astra-TM, σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, το μήκος αυτών των μανικιών, και κατά συνέπεια το βήμα των κουρτινών μπορεί να είναι απολύτως τίποτα. Αυτή είναι η κύρια διαφορά των προϊόντων μας από τα μακροχρόνια δίκτυα άλλων κατασκευαστών στην αγορά.

Προφίλ δέσμης I της σχάρας δαπέδου AVN

Πλαίσιο σχάρα δαπέδου μπορούν είτε να στερεωθούν στη σχάρα είτε να παραδοθούν χωριστά για την προεγκατάσταση στο δάπεδο με την επακόλουθη προσθήκη του εσωτερικού μέρους από το μπλοκ ελάσματος. Οι κουρτίνες μπορούν να τοποθετηθούν είτε κατά μήκος του ανοίγματος (στην περίπτωση αυτή στηρίζονται στο πλαίσιο με τα άκρα κάθε ελάσματος) και κατά μήκος του. Σε αυτή την περίπτωση, το φορτίο ισχύος πέφτει στις εξωτερικές πλάκες του σφιγμένου μπλοκ κουρτινών και στα άκρα κάθε ελάσματος. Η γρίλια δαπέδου με δυνατότητα έλασης σε ρολό έχει την ονομασία AVNr.

Γρίλιες δαπέδου

Τηλ. 8 (495) 411-46-90. 8 (968) 038-15-20

Η παραγωγή μας παράγει γρίλιες δαπέδου με διάφορες τροποποιήσεις.

Τα σχάρα εγκαθίστανται στον εξαερισμό του αγωγού, στα ανοίγματα των θερμαντικών σωμάτων δαπέδου,

Γρίλια για τον εξαερισμό και τον εξαερισμό των πισίνων, φρεάτια με εξαερισμό.

Οι σχάρες είναι κατασκευασμένες από:

 1. Χάλυβα με σμάλτο σκόνης χρώματος σε Ral (πάχος 2-3-4-5-8mm)
 2. Ανοξείδωτο χάλυβα 2-3-5mm
 3. Αλουμίνιο - από το εμπορικό σήμα και το προφίλ.

Τα σχάρες μπορούν να είναι τύπου αιχμής με έδρα ή επικαλυμμένο (επίπεδο φύλλο).

Επιπλέον, ένα πλέγμα μπορεί να εγκατασταθεί από κάτω.

Γρίλια εξαερισμού δαπέδου

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Γρίλια εξαερισμού δαπέδου

Οι γρίλιες δαπέδου AIRO-CLIMATE χρησιμεύουν τόσο για τροφοδοσία όσο και για αφαίρεση αέρα από συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Στερεώστε το ventreshetki στο υπερυψωμένο δάπεδο, κατάλληλο για ξύλινα δάπεδα, laminate δάπεδα, το οποίο είναι πολύ βολικό για όσους θέλουν να κάνουν το σύστημα αερισμού ή του αέρα θέρμανσης αόρατο και δωρεάν χώρο. Οι περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται σε κτίρια γραφείων, αλλά και σε κτίρια κατοικιών, για παράδειγμα, μερικές γρίλιες AIRO-CLIMATE είναι κατάλληλες για θερμαντικά σώματα.

Το σύστημα εξαερισμού δαπέδου είναι τώρα όλο και πιο δημοφιλές, καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα.

 • Φυσική μεταφορά
 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Το σύστημα είναι κρυμμένο και δεν έχει ορατή δομή
 • Εξαιρετική απόδοση εξαερισμού
 • Ανταγωνιστική τιμή των σχάρων δαπέδων

Ο σχεδιασμός της σχάρας δαπέδου αποτελείται από ένα άκαμπτο μεταλλικό σκελετό, περσίδες και χαλύβδινα στηρίγματα για στερέωση. Για την κατασκευή λαμαρινών χρησιμοποιείται κράμα αλουμινίου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των σχάρων για τις οπές εξαερισμού στο πάτωμα είναι ότι τα ελάσματα δεν ρυθμίζονται σε αυτά (μη ρυθμιζόμενες γρίλιες).

Εγκατάσταση εξαερισμού δαπέδου

Για την εγκατάσταση των διακοσμητικών γρίλιες δαπέδου χρησιμοποιήστε μια θέση στο πάτωμα. Για τη σωστή λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι η ψησταριά δεν έχει αποκλειστεί από κανέναν έπιπλα και άλλα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, καθώς και για να καθαρίσετε όσο το δυνατόν συχνότερα. Αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει, διότι είναι πολύ εύκολο να εξαχθεί.

Το πρότυπο πλέγμα για αερισμό δαπέδου έχει μέγιστο μέγεθος 2900x400 mm και ελάχιστο μέγεθος 100x100. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκευής γκριλ AIRO-CLIMATE με ένα μη τυποποιημένο μέγεθος, σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο.

Αγοράστε γρίλιες αερισμού και διαχυτήρες στο πάτωμα μπορεί να είναι σε προσιτή τιμή, καθώς είμαστε κατασκευαστική εταιρεία. Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα μοντέλα των σχαρών δαπέδου στο χώρο του τιμοκαταλόγου, όπου βρίσκονται οι φωτογραφίες, τα μεγέθη και οι τιμές των σχάρων.

Σε μια μη-τυπική τρίψιμο, προκειμένου (εσχάρες για πισίνες, σειρά υποδοχή) επικοινωνήστε με τα στελέχη της εταιρείας, που θα συμβουλευτείτε για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν και θα χαρεί να σας βοηθήσει με την επιλογή του εξοπλισμού εξαερισμού. Παράγουμε αναλόγους πλέγματος τέτοιων επιχειρήσεων όπως η Αρκτική, η Εποχή, η Trox, η Halton και άλλοι.

Θα παραδώσει την εντολή στο αντικείμενο στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας, την Αγία Πετρούπολη, το Ρόστοφ-ον-Ντον και άλλες πόλεις όπου έχουμε την παρουσία μας. Σε άλλες περιοχές της Ρωσίας, όπου δεν έχουμε, παραδίδουμε δωρεάν την εταιρεία μεταφορών.

Λέιζερ αερισμού δαπέδου

Λέιζερ αερισμού δαπέδου

Οι γρίλιες αερισμού δαπέδου χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους για την τροφοδοσία και την αφαίρεση των συστημάτων εξαερισμού και των συστημάτων θέρμανσης αέρα και κλιματισμού.


Διαστάσεις * και τιμές

Περιγραφές

Ο σχεδιασμός του πλέγματος δαπέδου είναι ένα συμπαγές πλαίσιο (συνήθως αλουμίνιο) και ένα αφαιρούμενο μπλοκ περσίδων. Τα ελάσματα στο μπλοκ στερεώνονται σταθερά και μπορούν να διαφέρουν στον τύπο του προφίλ - στη δέσμη Ι και τη γωνιακή. Τα σχάρες δαπέδου έχουν διαστάσεις από 100χ50 mm έως 2000x100 mm με βήμα μεγέθους 50 mm.

 • Το βήμα του τυφλού με δέσμη Ι είναι 12,5 mm / 16,9 mm.
 • Το βήμα του τυφλού με ένα γωνιακό προφίλ 13,5 / 17,9 mm.


Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά

Τα πλέγματα αερισμού δαπέδου αντέχουν σημαντικά φορτία σημείου και χαρακτηρίζονται από αυξημένο συντελεστή αντοχής. Ανθεκτικό, εύκολο στην εγκατάσταση στο επίπεδο του δαπέδου και δεν παρεμβαίνει στην κίνηση.

Οι διανομείς αέρα αυτής της κατηγορίας έχουν υψηλή αντίσταση στις περιβαλλοντικές επιρροές, δεν είναι ευαίσθητες στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα παρεχόμενα πλέγματα είναι υποχρεωτικά πιστοποιημένα και επισημαίνονται.

Παράδειγμα προσδιορισμού

RN 900x750 RAL9003, όπου

 • RNP - είδος (πάτωμα σχάρας)
 • 900χ7500 - συνολικό μέγεθος της σχάρας (AhB), mm
 • RAL9003 - χρώμα βαφής (υποδεικνύεται εάν είναι απαραίτητο)


Έγχρωμη παλέτα χρωμάτων (μη τυπική)

Γρίλια εξαερισμού για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Η παραγωγή της Μόσχας Η AirGrille δραστηριοποιείται στον τομέα της διακοσμητικής μεταλλουργίας και της παραγωγής πινάκων εξαερισμού για όλες τις απαραίτητες διαστάσεις για οικιστικούς και δημόσιους χώρους. Η απόδειξη της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των γκριλ μας είναι μια εγγύηση ζωής, η οποία ισχύει για όλα τα προϊόντα μας.

Ασκούμε μια ατομική προσέγγιση για κάθε πελάτη, που ενσωματώνονται στη ζωή του κάθε συνέλαβε ένα εσωτερικό έννοια και έχουν παράγει γρίλιες εξαερισμού από μετρήσεις πριν από την εγκατάσταση του τελικού προϊόντος κατά την εγκατάσταση. Εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των διακοσμητικών επεξεργασίας μετάλλων, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση, καθώς και η δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε διακοσμητικά μεταλλικά τελειώματα, γρίλιες για εξαερισμό των μη τυποποιημένων σχημάτων και μεγεθών, που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις πιο πιο τρελά προκλήσεις: αν γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο χάλυβα σε δημόσιο χώρο επιχειρηματικό κέντρο ή μοναδικές μάσκες ορείχαλκου, επισημαίνοντας το ατομικό στιλ ενός εξοχικού σπιτιού.

σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των μεταλλικών τυχόν γρίλιες εξαερισμού, παράγουμε ένα πλέγμα από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και διακοσμητικά πλέγμα με βαφή-σκόνη σε παλέτα RAL. Στην αντίστοιχη ενότητα του site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το υπόδειγμα και το σχεδιασμό σχάρες που παράγονται από την εταιρεία μας.

Σχάρες αερισμού στο εσωτερικό

Όταν σχεδιάζετε την έννοια του μελλοντικού σας εσωτερικού χώρου, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να δώσετε προσοχή. Συχνά, ακόμη και ένα ελαφρώς κακό θεωρείται εσωτερικό μπορεί να είναι η αιτία της κατάρρευσης όλων των έργων του διακοσμητή και σχεδιαστή. Παρατηρήσατε ποιες γρίλιες αερισμού βρίσκονται στα δωμάτια όπου έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα δαπανηρές και σύγχρονες επισκευές; Αυτά τα σχάρες κυριολεκτικά κόβουν τα μάτια, ξεχωρίζοντας από τη συνολική αρμονία του εσωτερικού! Επομένως, για να δώσουμε στην αίθουσα ακόμα πιο κομψότητα, σας προσφέρουμε γρίλιες εξαερισμού ειδικά σχεδιασμένες για μια συγκεκριμένη τρύπα και με στολίδι που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας. Τα προϊόντα αυτά έχουν εξαιρετική αισθητική και πρακτική λειτουργία. Εξάλλου, η εγκατάσταση ποιοτικών πινάκων εξαερισμού έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτές οι γρίλιες παρέχουν εξαιρετικό αερισμό στο δωμάτιο και διανομή ροής αέρα.

Δημιουργούμε πλέγματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού, συμπληρώνοντάς τα. Προσφέρουμε ποικιλία στυλ, σχήματα και χρώματα του πλέγματος, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά μέταλλα και με την εφαρμογή των πιο τολμηρών σχεδιαστικών λύσεων. Και το σχέδιο σε αυτό το πλέγμα μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε, ανάλογα με το στυλ του δωματίου. Ακόμα κι αν αντί για κάποιο εκλεπτυσμένο μοτίβο στη μάσκα για να κόψετε τους πιο συνηθισμένους κύκλους ή τρίγωνα, τότε το προϊόν θα φαίνεται ακόμα εντυπωσιακό χωρίς να επιβαρύνει το εσωτερικό. Παρά την ελκυστικότητά του, οι σχάρες αερισμού αποτελούν σημαντικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης.

Τέτοια προϊόντα μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα όχι μόνο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος, αλλά και στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ατομικότητά τους. Παρά την εξωτερική ελαφρότητα τους, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία. Λόγω της οικολογικής συμβατότητάς του, οι σχάρες εξαερισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε δωμάτια, τα οποία υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για πρότυπα υγιεινής. Οι διακοσμητικές γρίλιες είναι η τελική πινελιά του εσωτερικού σας, συμπληρώνοντάς το πλήρως ως γραβάτα. Αυτή είναι η δυνατότητα μιας άχαρης τρύπας να κάνει ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Συστήματα εξαερισμού

Το ενδιαφέρον για τα κόσκινα για τον εξαερισμό αυξάνει με την εξάπλωση των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και την εισαγωγή καινοτομιών στα τμήματα του εξοπλισμού θερμικής μηχανικής και των οικοδομικών υλικών. Εργαζόμαστε μόνο με προϊόντα έλασης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και σύγχρονες μεθόδους φινιρίσματος διακοσμητικού φινιρίσματος τελικών προϊόντων. Γρίλια εξαερισμού από την εταιρεία Air Grille - η καλύτερη λύση για αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους. Εάν χρειάζεστε προϊόντα κομψής και άψογης ποιότητας, απλά γράψτε ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της σελίδας. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κάνετε μετρήσεις, να κάνετε τεχνικούς υπολογισμούς, να καταλαβαίνετε τις στιλπνές λεπτότητες και την τεχνολογία για το φινίρισμα των πλεγμάτων για τον εξαερισμό - οι έμπειροι εμπειρογνώμονες μας είναι απόλυτα ικανοί να ολοκληρώσουν αυτά τα καθήκοντα.

Γρίλιες δαπέδου από ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα

Γρίλιες δαπέδου

Οι γρίλιες δαπέδου στο εσωτερικό είναι ένα πολυλειτουργικό στοιχείο. Χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση οπών εξαερισμού στα δάπεδα των διαφόρων δωματίων. Πιο συχνά χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό των υπερυψωμένων δαπέδων, όταν η συσκευή δαπέδου συνδέεται με το ύψος της πάνω από το σύστημα διανομής των μηχανικών επικοινωνιών - συστήματα εξαερισμού, συστήματα αποστράγγισης νερού.

Γρίλιες δαπέδου - μια δημοφιλής τάση στο εσωτερικό

Προηγουμένως, η εγκατάσταση γρίλιων δαπέδου συνδέεται κυρίως με τη διευθέτηση των εγκαταστάσεων παραγωγής, αλλά πρόσφατα είναι όλο και περισσότερο απαραίτητο για τους πελάτες να αγοράζουν διακοσμητικές γρίλιες δαπέδου. Εγκαθίστανται σε ιδιωτικές κατοικίες, πισίνες και λουτρά, σπα και γυμναστήρια, σε εστιατόρια και καφετέριες. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική των κτιρίων αναλαμβάνει μια σταθερή τάση για τη διαρρύθμιση των κρυφών μηχανικών συστημάτων, ειδικότερα, των ενσωματωμένων καλοριφέρ. Αυτό ελευθερώνει χώρο στο δωμάτιο και το καθιστά πιο αισθητικό και σύγχρονο, αφήνοντας χώρο για την ανέγερση τώρα μοντέρνα πανοραμικά παράθυρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζήτηση για γρίλιες δαπέδου αυξάνεται κάθε χρόνο.

Απαιτήσεις για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών δεν είναι μόνο η χρηστικότητα - εξυπηρετικότητα, αντοχή, αντοχή, συμμόρφωση με τα τεχνικά πρότυπα για την κατασκευή. Αυτά τα πλέγματα πρέπει επίσης να αντιστοιχούν στην εμφάνιση των εσωτερικών χώρων, όπου θα εγκατασταθούν, να φαίνονται αισθητικά. Οι γρίλιες δαπέδου που κατασκευάζονται για βιομηχανικούς χώρους δεν είναι κατάλληλες για αυτούς τους σκοπούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι ιδιώτες πελάτες έχουν την τάση να παραγγέλνουν γρίλιες δαπέδου από μεμονωμένες παραμέτρους. Έτσι, ο πελάτης θα είναι σε θέση να αποκτήσει ένα μοναδικό στοιχείο του εσωτερικού, το οποίο θα ταιριάζει τέλεια στη γενική εμφάνιση του δωματίου.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε γρίλιες δαπέδου οποιουδήποτε μεγέθους και διαμόρφωσης για διαφορετικούς χώρους και σκοπούς. Αυτά τα πλέγματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή ορείχαλκο.

Πόρτες από ανοξείδωτο χάλυβα - μια γενική επιλογή για τους περισσότερους εσωτερικούς χώρους. Το υλικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια από ειδικούς για τον σχεδιασμό λειτουργικών και διακοσμητικών στοιχείων των μηχανολογικών δικτύων κτιρίων και δεν χάνει τη συνάφειά του λόγω υποδειγματικών χαρακτηριστικών. Η βάση χάλυβα δίνει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του προϊόντος, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για προϊόντα όπως οι γρίλιες δαπέδου: σημαίνουν αντοχή σε υψηλή μηχανική καταπόνηση. Γαλβανική επικάλυψη προστατεύει το χάλυβα από τη διάβρωση, rodrelovaya ζωή του πλέγματος, του δίνει μια αισθητική εμφάνιση, η οποία θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πλέγματα ορείχαλκου είναι επίσης πολύ ανθεκτικά, ανθεκτικά, ανθεκτικά στη διάβρωση και μηχανικές βλάβες. Η διάρκεια ζωής των συρμάτων ορείχαλκου είναι ασυνήθιστα μεγάλη - έως και πενήντα χρόνια. Ο ορείχαλκος είναι ένα εύκαμπτο υλικό που είναι εύκολο να μεταδοθεί σε ένα μη τυποποιημένο σχήμα, γι 'αυτό είναι ιδανικό για να κάνετε περισσότερες διακοσμητικές επιλογές. Επιπλέον, οι πελάτες συχνά προσελκύονται από την ευγενή εμφάνιση του ορείχαλκου. Η ενδιαφέρουσα σκιά του φαίνεται υπέροχη τόσο σε γυαλισμένη και ματ έκδοση, επιπλέον, είναι ιδανική για συνδυασμό με τα εξαιρετικά δημοφιλή σήμερα ξύλινα και απομιμήσεις εσωτερικών υλικών.

Σε γενικές γραμμές, και τα δύο αυτά υλικά δεν είναι κατώτερα από το άλλο σε δημοτικότητα, είναι αρκετά ευπροσάρμοστα ώστε να τα χρησιμοποιούν στο εσωτερικό κάθε στυλ, από την κλασική μέχρι τη σύγχρονη. Αυτές οι γρίλιες δαπέδου θα διαρκέσουν πολύ καιρό, θα είναι κατάλληλες για χώρους με μεγάλη χωρητικότητα, καθώς έχουν μεγάλη αντοχή στη φθορά. Διαθέτουν επίσης αντοχή στη θερμότητα και αντοχή στο νερό, η οποία τους επιτρέπει να εγκαθίστανται σε χώρους με υψηλή υγρασία και θερμοκρασία, για παράδειγμα σε λουτρά και σάουνες.

Γρίλιες δαπέδου από μέταλλο

Παράγουμε μεταλλικές γρίλιες δαπέδου με μοτίβο και διάτρηση οποιουδήποτε μεγέθους. Η κύρια σειρά παραγωγής είναι οι γρίλιες αλουμινίου. Το κύριο πλεονέκτημα των προϊόντων μας είναι η εξαιρετική πρακτικότητα. Ακόμη και υπό συνθήκες εντατικής εκμετάλλευσης, δεν θα λυγίσουν ούτε θα χάσουν μια ελκυστική εμφάνιση.

Οι υπόλοιπες γκαλερί που εκπροσωπούνται σε αυτό το τμήμα της γκαλερί αντιπροσωπεύουν αποκλειστικές θέσεις που παράγονται σε ένα μεμονωμένο έργο. Είναι δυνατή η κατασκευή παρόμοιων αξεσουάρ και από ορείχαλκο και ανοξείδωτο χάλυβα για χρυσό, χρώμιο, ηλικίας χαλκού.

Αλουμινένια σχάρες δαπέδου με μοτίβο

Φράγματα δαπέδου για τοποθέτηση στο άνοιγμα στο πάτωμα. Οποιοδήποτε μέγεθος, οποιοδήποτε σχέδιο, οποιοδήποτε χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού και του ορείχαλκου. Γρήγορη κατασκευή

Πλέγμα κάτω από χρυσό καθρέφτη

Κατασκευασμένο από χοντρό πιάτο ορείχαλκου με γυαλισμένο καθρέφτη και περιμετρική λοξότμηση γύρω από την περίμετρο

Σκελετοί για ενδοδαπέδια θερμαντικά σώματα

Κομψές γρίλιες για θέρμανση ενσωματωμένων θερμαντικών σωμάτων δαπέδου. Παράγουμε τέτοια σχάρες οποιουδήποτε μεγέθους. Γρήγορη κατασκευή

Αλουμινένια σχάρα δαπέδου κάτω από χάλκινο

Πλέγμα από παχιά πλάκα από αλουμίνιο με βαφή χονδρόκοκκου. Γρήγορη κατασκευή

Απλό πλέγμα αλουμινίου στο πάτωμα

Χαμηλός τύπος γρίλιες δαπέδου - επίπεδο αλουμίνιο με διάτρηση. Γρήγορη κατασκευή

Πλέγμα στο πάτωμα κάτω από χάλκινο

Ένα ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο διακοσμητικής μάσκας αλουμινίου για έναν ενσωματωμένο συμπιεστή δαπέδου. Είναι δυνατή η κατασκευή τέτοιων σχάρων οποιουδήποτε μεγέθους.

Οριζόντια γρίλλια δαπέδου με μεγάλη λοξότμηση

Τριχισμένη μάσκα ορείχαλκου στο πάτωμα με στολίδι Ηνωμένες πλατείες, ασυνήθιστη μεγάλη όψη και ορατά συνδετικά στοιχεία

Στρώμα στο πάτωμα από ανοξείδωτο χάλυβα 6mm

Πλέγμα σε πάτωμα από παχιά πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα με διακοσμητική λείανση. Η πλάκα προσαρμόζεται στο πλαίσιο του σώματος του convector.

Ανοξείδωτη σχάρα στο πάτωμα

Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από χοντρό φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα με ενίσχυση και πλαίσιο. Κατευθυντική διακοσμητική άλεση.

Λάμπα λαμέλας σε ορειχάλκινο πάτωμα

Πλέγμα για την εισαγωγή στην υποδοχή του ενσωματωμένου convector στο πάτωμα. Είναι κατασκευασμένο από ορειχάλκινες πλάκες προφίλ με γυαλισμένη ματ επιφάνεια.

Γρίλια αλουμινίου για ενσωματωμένο δάπεδο convector

Πλέγμα με στολίδι Πέτρες για ενσωματωμένο convector. Τελειώστε το χάλκινο με τη γήρανση. Οικουμενική κατασκευή

Γκριλ από ανοξείδωτο χάλυβα

Πλέγμα δαπέδου από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μοτίβο λαχανικών

Ράβδος δαπέδου σε ορείχαλκο με μοτίβο

Πλέγμα δαπέδου φτιαγμένο από χάλκινη πλάκα 6mm με διακοσμητικό στολίδι Τρίγωνα με επιφανειακή επεξεργασία για παλιό χάλκινο με άλεση

Ψήσιμο από ανοξείδωτο χάλυβα για ενσωματωμένο convector

Λαβή σχάρα σε γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα για τις εσοχές του ενσωματωμένου convector

Βαριά σχάρα από ορείχαλκο

Ορείχαλκος σχάρα στο πάτωμα για το ενσωματωμένο convector. Τροποποιημένο στολίδι. Ηλικιωμένη όψη με ματ επίστρωση. Οι περικοπές μαυρίζονται.

Ορείχαλκος σχάρα στο πάτωμα

Διακοσμητική σχάρα για τη μεταφορά σε μαρμάρινο δάπεδο από γυαλισμένο ορείχαλκο με διακοσμητικά κύκλους και εσωτερική φλάντζα για κρυφό στήριγμα σε μαρμάρινη πλάκα.

Πλέγμα λαμέλας στο δάπεδο από ανοξείδωτο χάλυβα

Πλέγμα με εγκάρσια ελάσματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή η περίπτωση αποτελείται από ένα ξεχωριστό ενσωματωμένο πλαίσιο και ένα ένθετο ελάσματος.

Ορείχαλκο μάσκα στο πάτωμα ντους

Διακοσμητική σχάρα από γυαλισμένο ορείχαλκο στην οπή αποστράγγισης στο πάτωμα του ντους

Στιλβωμένο πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα

Πλέγμα για κοντέινερ σε δάπεδο από ανοξείδωτο χάλυβα με ελάσματα προφίλ σχήματος U με ξεχωριστό πλαίσιο

Πλέγμα σε πάτωμα από παλιό ορείχαλκο

Μικρό διακοσμητικό πλέγμα στο πάτωμα παλαιού ορείχαλκου με στολίδι Majestic

Πλέγμα για ενσωματωμένο convector

Το πλέγμα είναι κατασκευασμένο από ιταλικό προφίλ αλουμινίου βαμμένο με πούδρα. Είναι σχεδιασμένο για να πλαισιώνει ενσωματωμένους θερμοσίφωνες δαπέδου.

Χαλύβδινο πλέγμα στο πάτωμα με βαφή σε σκόνη

Βαμμένο σε ασημί μεταλλικό πλέγμα για καλοριφέρ σε πάτωμα με παράλληλες πλάκες

Γρίλιες δαπέδου για ορείχαλκο

Πλέγματα με ευρεία εγκάρσια προφίλ με διακοσμητική επίστρωση για ορείχαλκο, καθώς και με γυαλισμένες ανοξείδωτες λάμες

Γκριλ από ορείχαλκο

Φωτιστικό δαπέδου από ορείχαλκο με γήρανση με σκούπισμα. Ένα δημοφιλές κλασσικό στολίδι με ένα τροποποιημένο βήμα για την παροχή δύναμης και ακαμψίας.

Χρυσή σχάρα δαπέδου

Λουτρό γυαλισμένο πάτωμα από χοντρό ορειχάλκινο με χρυσή πλέγμα που τοποθετείται στο αντικείμενο

Μάσκα καλοριφέρ στο πάτωμα

Στερεά διακοσμητική σχάρα δαπέδου για ενσωματωμένο ψυγείο με ματ άσπρο χρώμα

Γρίλια δαπέδου με ζωγραφική

Μικρό και κομψό, βαμμένο στο απαιτούμενο χρώμα σύμφωνα με το δείγμα που παρέχεται από τον πελάτη

Κατά την επιλογή μιας σχάρας δαπέδου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή όχι μόνο στις διακοσμητικές της ιδιότητες, αλλά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εάν χρειάζεστε ένα προϊόν για τοποθέτηση σε ένα δωμάτιο με υψηλή κίνηση, αν το μέγεθος των διακοσμητικών τρυπών είναι σημαντικό (ώστε να μην πέσει κάτω από την πτέρνα), φροντίστε να ενημερώσετε τον ειδικό μας για αυτό.

Στις γρίλιες για θερμοσίφωνες δαπέδου ή άλλα δίκτυα κοινής ωφελείας, γίνονται ειδικές απαιτήσεις:

 • υψηλή αντοχή, ικανότητα να αντέχει το βαρύ βάρος χωρίς παραμόρφωση,
 • αντοχή στη μηχανική πρόσκρουση, μακρόχρονη συντήρηση της στίλβωσης, ακόμα και με εντατική χρήση.
 • Απλότητα εγκατάστασης και δυνατότητα αποσυναρμολόγησης για πρόσβαση στις επικοινωνίες.
 • Αντοχή στην υγρασία.
 • εύκολος καθαρισμός.

Πριν από την παραγγελία σας αξίζει επίσης να αξιολογήσετε ποιο προϊόν θα ταιριάζει στο εσωτερικό σας. Έτσι, μια διακοσμητική μάσκα για παρκέτα ή πορσελάνη θα πρέπει να συνδυαστεί όχι μόνο με το χρώμα του δαπέδου, αλλά και με τα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχεία που υπάρχουν στο δωμάτιο.

Ποικιλία πινάκων εξαερισμού στο πάτωμα

Τα περισσότερα προϊόντα μπορούν να αποδοθούν στις ακόλουθες κατηγορίες με ραντεβού:

 • γρίλιες δαπέδου για θερμαντικά σώματα.
 • για την αποστράγγιση του νερού.
 • για τους άξονες αερισμού και άλλες επικοινωνίες.

Τα περισσότερα διακοσμητικά σχάρες των θερμαντικών σωμάτων που είναι τοποθετημένα στο δάπεδο είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή άλλους τύπους χάλυβα και επίσης από ορείχαλκο. Ανάλογα με το επιλεγμένο υλικό, το προϊόν μπορεί να βαφτεί με σταθερή σύνθεση, γυαλισμένο ή παλαιωμένο.

Ανάλογα με τον τύπο εκτέλεσης, οι γρίλιες θέρμανσης που είναι εγκατεστημένες στο δάπεδο μπορούν επίσης να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες:

 • επίπεδη. Τέτοια προϊόντα είναι περιτυλιγμένα και συχνά έχουν λεπτές ακμές για να μειώσουν το ύψος της προεξοχής.
 • με φλάντζα, καθώς και με φλάντζα και πλαίσιο. Τέτοια δίκτυα καθορίζονται με μια κρυφή μέθοδο, δεν υποστηρίζουν το επίπεδο του παρκέ ή πλακάκι?
 • με λωρίδες (μπορεί να έχει ένα πλαίσιο). Αυτός ο τύπος γρίλιων δαπέδου για τα θερμαντικά σώματα έχει αποδειχθεί καθολικός και πολύ αξιόπιστος. Είναι οι πλέον κατάλληλοι για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους κατοικίας ή σε δημόσιους και επαγγελματικούς οργανισμούς.

Για τοποθέτηση σε πισίνες, σάουνες και τουαλέτες κατάλληλες για οποιαδήποτε σχάρα, τοποθετημένη στο πάτωμα με επένδυση δαπέδου. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τηρείται για να αποφευχθεί η συνεχής συσσώρευση υγρασίας κοντά στην οθόνη. Οι σχάρες στο μπάνιο στο πάτωμα για αερισμό θα πρέπει να επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε, αντιθέτως, το νερό να μην εισέρχεται σε αυτό. Είναι επιθυμητό τα προϊόντα αυτά να έχουν μια υγιεινή, απόλυτα λεία επιφάνεια για εύκολο καθαρισμό, καθώς και μια προστατευτική επικάλυψη.

Οι γρίλιες από γυαλί από μέταλλο, τοποθετημένες στο πάτωμα, μπορούν να έχουν οποιοδήποτε σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων των επίπεδων, εάν η επικάλυψη δεν θα προκαλέσει δυσκολία στους χρήστες. Τα περισσότερα σχέδια με πλαίσιο και φλάντζες σχεδιάζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε τα μέρη να μην χτυπούν το ένα το άλλο ακόμη και με εντατική χρήση και να μην κάνουν ήχους.

Για να παραγγείλετε διακοσμητικές γρίλιες για ενσωματωμένους θερμαντήρες δαπέδου και να λάβετε βοήθεια για την επιλογή, καλέστε τους ειδικούς μας στον συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου.

Γρίλια εξαερισμού για συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Η παραγωγή της Μόσχας Η AirGrille δραστηριοποιείται στον τομέα της διακοσμητικής μεταλλουργίας και της παραγωγής πινάκων εξαερισμού για όλες τις απαραίτητες διαστάσεις για οικιστικούς και δημόσιους χώρους. Η απόδειξη της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των γκριλ μας είναι μια εγγύηση ζωής, η οποία ισχύει για όλα τα προϊόντα μας.

Ασκούμε μια ατομική προσέγγιση για κάθε πελάτη, που ενσωματώνονται στη ζωή του κάθε συνέλαβε ένα εσωτερικό έννοια και έχουν παράγει γρίλιες εξαερισμού από μετρήσεις πριν από την εγκατάσταση του τελικού προϊόντος κατά την εγκατάσταση. Εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των διακοσμητικών επεξεργασίας μετάλλων, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση, καθώς και η δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε διακοσμητικά μεταλλικά τελειώματα, γρίλιες για εξαερισμό των μη τυποποιημένων σχημάτων και μεγεθών, που μας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις πιο πιο τρελά προκλήσεις: αν γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο χάλυβα σε δημόσιο χώρο επιχειρηματικό κέντρο ή μοναδικές μάσκες ορείχαλκου, επισημαίνοντας το ατομικό στιλ ενός εξοχικού σπιτιού.

σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των μεταλλικών τυχόν γρίλιες εξαερισμού, παράγουμε ένα πλέγμα από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και διακοσμητικά πλέγμα με βαφή-σκόνη σε παλέτα RAL. Στην αντίστοιχη ενότητα του site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το υπόδειγμα και το σχεδιασμό σχάρες που παράγονται από την εταιρεία μας.

Σχάρες αερισμού στο εσωτερικό

Όταν σχεδιάζετε την έννοια του μελλοντικού σας εσωτερικού χώρου, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να δώσετε προσοχή. Συχνά, ακόμη και ένα ελαφρώς κακό θεωρείται εσωτερικό μπορεί να είναι η αιτία της κατάρρευσης όλων των έργων του διακοσμητή και σχεδιαστή. Παρατηρήσατε ποιες γρίλιες αερισμού βρίσκονται στα δωμάτια όπου έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα δαπανηρές και σύγχρονες επισκευές; Αυτά τα σχάρες κυριολεκτικά κόβουν τα μάτια, ξεχωρίζοντας από τη συνολική αρμονία του εσωτερικού! Επομένως, για να δώσουμε στην αίθουσα ακόμα πιο κομψότητα, σας προσφέρουμε γρίλιες εξαερισμού ειδικά σχεδιασμένες για μια συγκεκριμένη τρύπα και με στολίδι που ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιό σας. Τα προϊόντα αυτά έχουν εξαιρετική αισθητική και πρακτική λειτουργία. Εξάλλου, η εγκατάσταση ποιοτικών πινάκων εξαερισμού έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτές οι γρίλιες παρέχουν εξαιρετικό αερισμό στο δωμάτιο και διανομή ροής αέρα.

Δημιουργούμε πλέγματα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού, συμπληρώνοντάς τα. Προσφέρουμε ποικιλία στυλ, σχήματα και χρώματα του πλέγματος, τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά μέταλλα και με την εφαρμογή των πιο τολμηρών σχεδιαστικών λύσεων. Και το σχέδιο σε αυτό το πλέγμα μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε, ανάλογα με το στυλ του δωματίου. Ακόμα κι αν αντί για κάποιο εκλεπτυσμένο μοτίβο στη μάσκα για να κόψετε τους πιο συνηθισμένους κύκλους ή τρίγωνα, τότε το προϊόν θα φαίνεται ακόμα εντυπωσιακό χωρίς να επιβαρύνει το εσωτερικό. Παρά την ελκυστικότητά του, οι σχάρες αερισμού αποτελούν σημαντικό στοιχείο του συστήματος εξαερισμού και θέρμανσης.

Τέτοια προϊόντα μπορούν να ταιριάζουν απόλυτα όχι μόνο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή διαμερίσματος, αλλά και στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ατομικότητά τους. Παρά την εξωτερική ελαφρότητα τους, τα προϊόντα αυτά μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία. Λόγω της οικολογικής συμβατότητάς του, οι σχάρες εξαερισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε δωμάτια, τα οποία υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για πρότυπα υγιεινής. Οι διακοσμητικές γρίλιες είναι η τελική πινελιά του εσωτερικού σας, συμπληρώνοντάς το πλήρως ως γραβάτα. Αυτή είναι η δυνατότητα μιας άχαρης τρύπας να κάνει ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Συστήματα εξαερισμού

Το ενδιαφέρον για τα κόσκινα για τον εξαερισμό αυξάνει με την εξάπλωση των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και την εισαγωγή καινοτομιών στα τμήματα του εξοπλισμού θερμικής μηχανικής και των οικοδομικών υλικών. Εργαζόμαστε μόνο με προϊόντα έλασης υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και σύγχρονες μεθόδους φινιρίσματος διακοσμητικού φινιρίσματος τελικών προϊόντων. Γρίλια εξαερισμού από την εταιρεία Air Grille - η καλύτερη λύση για αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους. Εάν χρειάζεστε προϊόντα κομψής και άψογης ποιότητας, απλά γράψτε ή καλέστε μας στα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της σελίδας. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να κάνετε μετρήσεις, να κάνετε τεχνικούς υπολογισμούς, να καταλαβαίνετε τις στιλπνές λεπτότητες και την τεχνολογία για το φινίρισμα των πλεγμάτων για τον εξαερισμό - οι έμπειροι εμπειρογνώμονες μας είναι απόλυτα ικανοί να ολοκληρώσουν αυτά τα καθήκοντα.

Γρίλιες δαπέδου

Χαρακτηριστικά των πλεγμάτων εξαερισμού δαπέδου

Οι γρίλιες των κυλίνδρων είναι σχεδιασμένες για συστήματα εξαερισμού και συστήματα κλιματισμού. Αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου και περσίδες. Λόγω της παρουσίας ευέλικτων παραθυρόφυλλων, αποκαλούνται ρολά. Παρεμπιπτόντως, χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, παρέχεται πρόσβαση στο σύστημα εξαερισμού.

Οι θετικές ιδιότητες των ελαστικών δαπέδων

Για τις θετικές ιδιότητες των σχάρων εξαερισμού δαπέδου είναι απαραίτητο να τους αποδοθούν:

- ελκυστική και κομψή εμφάνιση.

- πρακτικότητα και αξιοπιστία ·

- εύκολη εγκατάσταση και περαιτέρω λειτουργία.

Οι ανεμογεννήτριες των δαπέδων μας έχουν μεγάλη αντοχή. Μετά την εγκατάσταση, τα προϊόντα αυτά μπορούν να περπατήσουν χωρίς φόβο να τα βλάψουν.

Κατασκευή σχαρών δαπέδου

Οι γρίλιες δαπέδου παράγονται με σύγχρονες τεχνολογίες και μόνο από υψηλής ποιότητας υλικά, υπό την αυστηρή επίβλεψη ειδικών. Μετά την κατασκευή, οι γρίλιες δαπέδου είναι βαμμένες με μέθοδο σκόνης. Λόγω αυτού, έχουν υψηλή αντίσταση στους αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Δεν φοβούνται ούτε αιφνίδιες αλλαγές θερμοκρασίας ούτε αυξημένη ατμοσφαιρική υγρασία. Η χρώση των πλακών με βαφή σε σκόνη εμποδίζει την εξασθένιση τους υπό άμεσο ηλιακό φως ή υπεριώδη ακτινοβολία. Τα προϊόντα αυτά δεν παρουσιάζουν διάβρωση. Επίσης, τα ρολά δαπέδου είναι ανθεκτικά στη φθορά και ανθεκτικά.

Πού να αγοράσετε γρίλιες δαπέδου;

Αν ψάχνετε για πού να αγοράσετε ποιοτικές και ανθεκτικές γρίλιες δαπέδου, σας προτείνουμε να κάνετε αυτό στον ιστότοπό μας. Οι γρίλιες δαπέδου προσελκύουν αγοραστές με εμφάνιση σχεδιαστή. Ταιριάζουν τέλεια στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους των χώρων.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να παραγγείλετε δοκιμασμένα και ποιοτικά ventrlets διαφόρων σχημάτων και σχεδίων. Θα σας ευχαριστήσουν με ευκολία στην εγκατάσταση, εξαιρετικές αισθητικές ιδιότητες και προσιτό κόστος.

Επιλέξτε το μοντέλο των πινάκων εξαερισμού που χρειάζεστε στον κατάλογο προϊόντων μας. Εδώ μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε πάντα να τους ρωτήσετε σε ηλεκτρονικούς συμβούλους. Θα είναι στην ευχάριστη θέση να εξηγήσει όλες τις εν δυνάμει αγοραστές αποχρώσεις και ventreshetok χαρακτηριστικά πάτωμα, και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον πελάτη και στην ποιότητα και την αξία και το είδος της σύνδεσης, και στην εμφάνιση.

Γρίλιες αερισμού δαπέδου από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας:

Τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης χώρων είναι πλούσια σε ποικίλες τεχνολογικές λύσεις. Οι συσκευές θέρμανσης έρχονται σε διαφορετικά σχέδια, μεγέθη, είναι κρυμμένες κάτω από το δάπεδο, σε ειδικές κόγχες των τοίχων, αφήνονται εντελώς ανοικτές. Ταυτόχρονα, για να δημιουργήσετε μια αρμονική εσωτερική χρήση σχάρα δαπέδου, που εκτελούν διακοσμητική και προστατευτική λειτουργία. Η εταιρία μας προσφέρει πλέγματα εξαερισμού υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για εγκατάσταση σε οικιστικά και δημόσια κτίρια.

Χαρακτηριστικά των προϊόντων και της παραγωγής μας:

 1. Τα προϊόντα κατασκευάζονται με σύγχρονο εξοπλισμό με τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών και συμμόρφωση με την τεχνολογία παραγωγής.
 2. Εγγυόμαστε στους καταναλωτές υψηλή ποιότητα προϊόντων και συμμόρφωση των προϊόντων κατά παραγγελία, απαιτήσεις και σχέδια του πελάτη.
 3. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Για να εξασφαλιστεί ότι το πλέγμα ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό του δωματίου, τα προϊόντα καλύπτονται με σμάλτο σε σκόνη, ανθεκτικά σε ρωγμές και τσιπς.
 4. Οι γρίλιες δαπέδου είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα. Στον κατάλογο, ο αγοραστής θα βρει μοντέλα διαφορετικών διαμορφώσεων, για παράδειγμα, με αφαιρούμενο εξωτερικό πλαίσιο, προϊόντα τύπου roll.

Οι γρίλιες δαπέδου είναι σχεδιασμένες για αξιόπιστη προστασία και απόκρυψη των συσκευών θέρμανσης που είναι ενσωματωμένες στο πάτωμα. Ένας ειδικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε γρήγορα και εύκολα προϊόντα στο χώρο του ξενοδοχείου, παρέχοντας εύκολη και εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία του συστήματος θέρμανσης κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Τα σχάρα αποκρύπτουν εντελώς τις συσκευές θέρμανσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια αποτελεσματική κυκλοφορία αέρα. Το προφίλ αλουμινίου, το οποίο χρησιμοποιείται στην κατασκευή σχάρων δαπέδου, διατηρεί εύκολα σημαντικά φορτία, προστατεύοντας τον εξοπλισμό θέρμανσης από ζημιές.

Μια μεγάλη ποικιλία από σχάρες δαπέδου

Κατά τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος θέρμανσης, οι χρήστες συχνά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της προστασίας του εξοπλισμού, του διακοσμητικού σχεδιασμού, της ασφάλειας. Οι κατασκευαστές ηλεκτρικών στηλών, θερμαντικών σωμάτων σπάνια προβλέπουν την παροχή ενός συνηθισμένου προστατευτικού πλέγματος για τα προϊόντα τους. Η εταιρεία μας εγγυάται την ταχεία επίλυση τέτοιων προβλημάτων. Στην ποικιλία ο αγοραστής θα βρει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη γρίλιες εξαερισμού δαπέδου, τα οποία είναι κατάλληλα για τα περισσότερα τυποποιημένα μοντέλα θερμαντήρων. Επίσης, οι ειδικοί είναι πάντα έτοιμοι να κατασκευάσουν μια μάσκα για οποιοδήποτε μέγεθος του πελάτη.

Επιλογή του πλέγματος δαπέδου

Το υλικό είναι ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής, από το οποίο εξαρτάται η αντοχή και η αντοχή των προϊόντων. Η υψηλής ποιότητας μεταλλική σχάρα είναι η καλύτερη επιλογή για την προστασία του εξοπλισμού και την εξασφάλιση αποτελεσματικής κυκλοφορίας αέρα. Είναι ικανό να αντέχει σε βαριά φορτία, δεν διαβρώνει, είναι ανθεκτικό στην τριβή. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλων επιτρέπουν τη λήψη πλεγμάτων με υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες. Τα προϊόντα από το προφίλ αλουμινίου είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε κάθε χώρο.

Το χρώμα του σχάρου είναι επίσης ένα σημαντικό κριτήριο. Ποικιλία χρωμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε το προϊόν που συγχωνεύει με επιτυχία με το δάπεδο, κάνοντας την θέση των θερμαντήρων αόρατα, ή γίνεται αντίθεση διακοσμητικό στοιχείο.

Στην εταιρεία μας, ο αγοραστής θα πάρει γρίλιες εξαερισμού οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους. Οι ειδικοί με εκτεταμένη εμπειρία εφαρμόζουν εύκολα διάφορες ιδέες πελατών γρήγορα και με προσιτό κόστος.