Χρειαζόμαστε μια κουκούλα στην κουζίνα - όλα για και κατά

Πολλοί πιστεύουν ότι χωρίς να τεντώνουν στη σύγχρονη κουζίνα δεν μπορούν να κάνουν. Η εξάτμιση των κουζινών έχει γίνει πρόσφατα σχεδόν απαραίτητη συνιστώσα της σύγχρονης κουζίνας. Πιστεύεται ότι δεν μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς αυτό. Αλλά το ερώτημα γιατί είναι αδύνατο και ποια είναι η αναγκαιότητά του δίνεται συχνά πολύ ασαφείς απαντήσεις. Επιπλέον, πολλοί χρήστες στο Διαδίκτυο θέτουν το ζήτημα της πλήρους ματαιότητάς τους ότι οι κουκούλες - όχι περισσότερο από ένα αφιέρωμα στη μόδα, που επιβάλλονται από ενεργό πληθυσμό πωλητών. Αλλά το χρειάζεστε πραγματικά και για ποιο λόγο;

Ποια είναι η κουκούλα

Αρχικά πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι. Η κουκούλα είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει σώμα, μηχανή, ανεμιστήρα και φίλτρα. Ο κινητήρας οδηγεί σε λειτουργία, ο ανεμιστήρας είναι απαραίτητος για να δημιουργήσει ένα ρεύμα αέρα, και τα φίλτρα πιάσουν λίπος, αιθάλη, ξένες μυρωδιές. Για να πιάσουν τη αιθάλη και τις οσμές, δημιούργησαν φίλτρα άνθρακα, παγίδα λίπους - λίπους.

Το σύστημα εξάτμισης παρέχει στην κουζίνα καθαρό αέρα και αποτρέπει τη μόλυνση των επιφανειών με γράσο και αιθάλη

Όλες οι κουκούλες χωρίζονται σε:

Ο καυσαερίων έχει αγωγούς και μεταφέρει αέρα μέσω αυτών στο δρόμο ή στον αναπνευστήρα. Η κυκλοφορία δεν έχει αεραγωγούς και ο καθαρισμός του αέρα γίνεται μέσω φίλτρων, όπου ο αέρας ωθείται με ανεμιστήρα. Ο αέρας κυκλοφορεί στην κουκούλα, καθαρίζεται και επαναφορτίζεται στο δωμάτιο.

Κάθε τύπος κουκούλας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Τράβηγμα στην κουζίνα: επιλογή και φροντίδα (βίντεο)

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι καυσαερίων παρέχουν την προμήθεια πραγματικά φρέσκου αέρα από το εξωτερικό, το οποίο είναι το κύριο πλεονέκτημά τους. Μετά από όλα, δεν "οδηγούν" μέσα από το δωμάτιο τον ίδιο αέρα με τα κυκλοφοριακά. Αλλά η ταλαιπωρία τους έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει πάντα η ευκαιρία να τραβήξουμε αεραγωγούς. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να οργανωθεί ένα τέτοιο απόσπασμα στα στούντιο διαμερίσματα. Επιπλέον, ο καυσαερίων μπορεί να προκαλέσει απώλεια θερμότητας, διότι αν οι αγωγοί αερισμού αποσυρθούν στο παράθυρο, τότε θα πρέπει να είναι ανοιχτοί.

Σημαντικό: Η εγκατάσταση της καυσαερίων απαιτεί ειδικές δεξιότητες και δεν μπορεί να γίνει από κανένα άτομο χωρίς εργασιακή εμπειρία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτείται η διάτρηση των οπών εξαερισμού, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς τη λύση σχεδιασμού του εσωτερικού χώρου και απαιτούν επισκευές.

Η κυκλοφορία είναι βολική επειδή οι αγωγοί δεν χρειάζεται να τραβηχτούν. Μπορεί να γίνει ακόμα και όταν δεν υπάρχουν καθόλου κανάλια εξαερισμού.

Ο τύπος κυκλοφορίας του καλύμματος επιτρέπει την τοποθέτησή του σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος χωρίς ειδικές επιπλοκές

Άλλα πλεονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει απώλεια θερμότητας.
 • εύκολο στην εγκατάσταση?
 • μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιεσδήποτε κατοικίες, ακόμη και παλαιές, με φραγμένους αεραγωγούς.

Εάν υπάρχουν πλαστικά παράθυρα με διπλά τζάμια στο σπίτι, τότε μπορεί να προτιμάται η κουκούλα κυκλοφορίας. Πολλοί χρήστες κουκούλας παραπονιούνται ότι η κουκούλα κατά τη διάρκεια της εργασίας αντλεί αέρα από το μπάνιο και μια δυσάρεστη μυρωδιά εμφανίζεται στην κουζίνα. Αυτό συμβαίνει μόνο εάν το σπίτι έχει πλαστικά παράθυρα και υπάρχει καπό καυσαερίων, οι αεραγωγοί των οποίων συνδέονται με τον αγωγό αερισμού. Στην περίπτωση αυτή σχηματίζεται μια ζώνη χαμηλής πίεσης στην ερμητικά σφραγισμένη περιοχή και ο αέρας αρχίζει να αντλείται από τους σωλήνες εξαέρωσης. Ως εκ τούτου, ακολουθεί ένα απλό συμπέρασμα: Σε μια κουζίνα με πλαστικά σφραγισμένα παράθυρα, είναι προτιμότερο να προτιμάτε μια κουκούλα κυκλοφορίας.

Σημαντικό: Μην τοποθετείτε το σύστημα εξάτμισης στην κουζίνα με τη στήλη αερίου, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε παραβίαση του βυθίσματος στον άξονα εξαερισμού και στην καπνοδόχο και τα προβλήματα με τον αεραγωγό.

Αλλά σε ιδιωτικές κατοικίες με το υπάρχον σύστημα εξαερισμού προτιμώνται τα συστήματα εξάτμισης.

Σε μια κουζίνα με σόμπα αερίου, μην χρησιμοποιείτε την κουκούλα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της στήλης. Ο ενσωματωμένος τύπος συστήματος εξάτμισης σας επιτρέπει να κρύψετε μερικά από τα στοιχεία του στο περίβλημα

Προορισμένη χρήση της κουκούλας

Απαιτείται εξαγωγή στην κουζίνα για να καθαριστεί ο αέρας από:

 • προϊόντα καύσης αερίου ·
 • επιβλαβείς ουσίες που σχηματίζονται κατά το μαγείρεμα
 • οσμές ·
 • gary;
 • λίπος;
 • αιθάλη.

Είναι γνωστό ότι με την πάροδο του χρόνου στην κουζίνα λόγω της λειτουργίας της σόμπας αερίου, οι οροφές και οι τοίχοι σταδιακά γίνονται κίτρινα και εμφανίζεται μια παχιά επίστρωση πάνω τους. Αυτή η πλάκα είναι δύσκολο να ξεπλυθεί, αφού αποτελείται από λίπος αναμεμειγμένο με σκόνη, σωματίδια καπνού και αιθάλη. Για να αποφευχθεί η εμφάνιση πλάκας σε επιφάνειες χωρίς σχεδίαση, είναι αδύνατον να σχηματιστούν μικροσκοπικά σωματίδια καύσης και λίπους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και να εισέλθουν στον αέρα και στη συνέχεια να καθιζάνουν στην επιφάνεια. Η μόνη διέξοδος είναι να πιάσετε αυτά τα σωματίδια και να τα αφαιρέσετε από τον αέρα προτού φθάσουν στις επιφάνειες των τοίχων και της οροφής. Και αυτό είναι το προνόμιο των κουκούλες στην κουζίνα.

Το σύστημα εξάτμισης αφαιρεί το δωμάτιο από τις μυρωδιές και τα προϊόντα καύσης αερίου

Επιπλέον, δεν αρέσει σε όλους τη μυρωδιά του μαγειρέματος. Ειδικά όταν πρόκειται για τη μυρωδιά των ψαριών. Ο απορροφητήρας κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει οσμές. Ιδιαίτερα πολύτιμη είναι η ποιότητα στο διαμέρισμα στούντιο και σε κάθε άλλη κατοικία όπου η κουζίνα συνδυάζεται με το σαλόνι ή την τραπεζαρία.

Είναι σημαντικό να προστατεύετε τους τοίχους και τα έπιπλα από τις αποθέσεις λίπους. Εάν οι τοίχοι της κουζίνας και τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από υλικά που πλένονται, τότε στο σαλόνι έπιπλα από λίπος μπορεί να υποφέρουν σοβαρά. Ως εκ τούτου, η κουκούλα στα στούντιο είναι εξαιρετικά σημαντική. Και στην κουζίνα, η διαθεσιμότητά του μειώνει την ποσότητα λίπους που πέφτει στους τοίχους και τα έπιπλα.

Από τα παραπάνω συνάγεται το συμπέρασμα ότι η εξάτμιση είναι απολύτως απαραίτητη. Ειδικά όταν πρόκειται για διαμερίσματα όπου η κουζίνα συνδυάζεται με άλλα δωμάτια ή δεν έχει πόρτες. Αυτή η λύση βρίσκεται επίσης συχνά, καθώς οι πόρτες αφαιρούνται με μικρές περιοχές του διαμερίσματος για να διευκολύνουν την κίνηση σε αυτό και να αυξήσουν τη χρήσιμη περιοχή.

Αόρατες κουκούλες στο κέντρο της κουζίνας (βίντεο)

Μια ματιά από την άλλη πλευρά

Στο δίκτυο, μπορείτε συχνά να συναντήσετε μια συζήτηση μεταξύ των αντιπάλων και των υπερασπιστών των κουκούλες. Οι αντίπαλοι υποστηρίζουν ότι η κουκούλα στην κουζίνα είναι απλά ένα αφιέρωμα στη μόδα, που επιβάλλονται από τους παραγωγούς και στην πραγματικότητα απολύτως άχρηστο. Επιπλέον, κάποιοι φοβούνται ότι μπορεί να είναι μια πηγή παθογόνων μικροοργανισμών, επειδή τα βακτηρίδια που συσσωρεύονται σε αυτό εύκολα και απλά πολλαπλασιάζουν διάφορα βακτήρια. Σε αυτό υπάρχει μια ορισμένη έννοια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτείται να γίνει μόνιμος καθαρισμός και αντικατάσταση παγίδων λίπους.

Επίσης, οι αντίπαλοι της κουκούλας ισχυρίζονται ότι τόσο μαζί της όσο και χωρίς αυτήν στην κουζίνα δεν υπάρχουν ειδικοί καπνοί και αιθάλη, το ποσό των οποίων είναι υπερβολικά υπερβολικό από τους κατασκευαστές κουκούλας. Από το λίπος, μπορείτε να απαλλαγείτε, κλείνοντας το φαγητό που προετοιμάζεται με τα καπάκια. Εξ ου και το συμπέρασμα ότι η κουκούλα δεν είναι απαραίτητη.

Πολύ συχνά μπορείτε να δείτε την παρακάτω εικόνα: ένα άτομο έχει μια κουκούλα, αλλά μετά από λίγο πάει να το χρησιμοποιήσει.

Οι λόγοι για τους οποίους η κουζίνα δεν ενεργοποιείται στην κουζίνα:

 • Ο άνθρωπος δεν βλέπει μια αισθητή διαφορά.
 • Πάρα πολύ θορυβώδες έργο της κουκούλας.

Η αγορά κουκούλας για μερικούς δεν αποτελεί προτεραιότητα

Χρειάζομαι μια κουκούλα;

Πώς είναι πραγματικά τα πράγματα; Αν εξετάσουμε το ζήτημα από όλες τις πλευρές, γίνεται σαφές ότι η καταλληλότητα του σχεδίου πρέπει να αποφασίζεται μεμονωμένα σε κάθε περίπτωση.

Σε μικρές κουζίνες και σε πολύ μικρούς χώρους, όπου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος, μπορείτε να κάνετε χωρίς τέντωμα, αφού η εισροή καθαρού αέρα και ο καθαρισμός του μπορούν να δώσουν ένα ανοιχτό φύλλο παραθύρου. Σε μεγάλους χώρους, αυτό το ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί. Ως εκ τούτου, εδώ η κουκούλα είναι πιθανότατα απαραίτητη. Περαιτέρω θα πρέπει να λύσουμε μια ερώτηση, τι να επιλέξει - εξάτμιση ή κυκλοφορία. Η επιλογή πρέπει να βασίζεται στα παραπάνω πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτών ή άλλων συστημάτων.

Επίσης, πρέπει να επιλέξετε το σωστό καπό. Αξίζει να θυμηθούμε ότι εάν το μοντέλο παράγει αξιοσημείωτο θόρυβο κατά την εργασία, σύντομα θα απενεργοποιηθεί και η εξαγοραζόμενη εξάτμιση θα αποδειχθεί μια πολύ άχρηστη αγορά. Επομένως, πρέπει να δοθεί προσοχή σε μοντέλα χαμηλού θορύβου.

Η σκοπιμότητα της εγκατάστασης της κουκούλας εξαρτάται από τις προτεραιότητες των ιδιοκτητών. Η σωστή επιλογή της κουκούλας θα σας εξοικονομήσει από τα μειονεκτήματα της χρήσης της

Σε σπίτια όπου υπάρχει σύστημα αερισμού και κλιματισμού, είναι αναμφισβήτητα το μοντέλο εξάτμισης της κουκούλας στην κουζίνα προτιμάται. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν πλήρη καθαρισμό του αέρα. Στα περισσότερα από τα συνηθισμένα αστικά διαμερίσματα, το σύστημα εξάτμισης δεν είναι απαραίτητο, δεδομένου ότι θα δημιουργήσει μόνο πρόσθετα προβλήματα και θα αντλήσει αέρα από τους αεραγωγούς εξαερισμού, που δεν είναι πολύ φρέσκο. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο είτε να εγκαταλείψετε εντελώς την κουκούλα στην κουζίνα, είτε να επιλέξετε ένα μοντέλο κυκλοφορίας. Με την ευκαιρία, τότε θα είναι δυνατή η εξοικονόμηση χρημάτων στην εγκατάσταση.

Τέλος, ακόμη και αν η κουζίνα δεν έχει σχηματιστεί και καπνούς και αιθάλη σε σημαντικές ποσότητες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σχηματίζουν βλαβερές ουσίες που είναι αόρατα με γυμνό μάτι, αλλά επιβλαβή για την υγεία. Αυτό αφορά κυρίως τα προϊόντα που σχηματίζονται κατά την καύση του αερίου. Αυτές οι ουσίες συλλαμβάνονται τέλεια από την κουκούλα. Ως εκ τούτου, εάν το σπίτι έχει μια ηλεκτρική κουζίνα, η κουκούλα μπορεί να είναι μια άχρηστη συσκευή. Αλλά αν η κουζίνα είναι ένα φούρνο αερίου, κουκούλα σειράς που απαιτείται σε κάθε περίπτωση, διότι θα συμβάλει στην εξάλειψη των τοξικών ουσιών που σχηματίζονται κατά την καύση του φυσικού αερίου.

Χρειάζομαι κουκούλα στην κουζίνα; Συμβουλές για τον καθαρισμό της πλάκας (βίντεο)

Συμπέρασμα

Το ερώτημα είναι αν η κουκούλα είναι απαραίτητη ή όχι, για τον εαυτό της αποφασίζεται ανεξάρτητα. Πρέπει να σταθμίσουμε τα υπέρ και τα κατά, να λάβουμε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του δωματίου, τον τύπο του πιάτου και να πάρουμε την τελική απόφαση.

Κουζίνα χωρίς κουκούλα

Κουζίνα - αυτό είναι ένα ειδικό δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα ή σπίτι, έτσι να μιλήσει, την καρδιά του. Η φιλόξενη οικοδέσποινα, που συναντά τους επισκέπτες, τους προσκαλεί στην κουζίνα για να δώσει το τσάι της και να την μεταχειριστεί σε κάτι νόστιμο. Ακόμη και παρά τον φρικτό ρυθμό της σύγχρονης ζωής, από καιρό σε καιρό όλα τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώνονται στην κουζίνα, για παράδειγμα, σε δείπνο ή οικογενειακή γιορτή.

Εκτελώντας επισκευές, είναι απαραίτητο να σκεφτείτε προσεκτικά το εσωτερικό αυτού του δωματίου. Εάν η κουζίνα δεν έχει μεγάλες διαστάσεις και ο χώρος είναι περιορισμένος, ο σχεδιασμός του δωματίου πρέπει να σχεδιαστεί προσεκτικά.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη θέση των οικιακών συσκευών. Ένα πολύ επείγον ζήτημα είναι επίσης η ανάγκη εγκατάστασης ενός συστήματος εξάτμισης πάνω από τη σόμπα. Ίσως σκεφτόμαστε τι μπορείτε να κάνετε χωρίς να τεντώσετε.

Αξίζει να το εγκαταστήσετε;

Τώρα υπάρχει πολλή συζήτηση για την ανάγκη εγκατάστασης κουκούλας στην κουζίνα. Οι χρήστες και bloggers χωριστεί σε δύο στρατόπεδα - υποστηρικτές της παραδοσιακής κουζίνας, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι μια κουκούλα πάνω από τη σόμπα ή εστίες και ένθερμους αντιπάλους - υποστηρικτές του σχεδιασμού της κουζίνας χωρίς αναρρόφηση.

Μερικοί χρήστες στις κριτικές τους επιμένουν ότι η κουκούλα είναι ένα λείψανο του παρελθόντος. Αυτή η συσκευή καταλαμβάνει πολύ χώρο και δεν πρέπει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό δωμάτιο στο Χρουστσόφ.

Άλλοι χρήστες σε αξιολογήσεις τους γράψει για την ανάγκη να εγκαταστήσετε το σύστημα εξάτμισης, όχι μόνο ως ένα αισθητικό στοιχείο του εσωτερικού χώρου, αλλά και ως υποχρεωτικό λειτουργικό χαρακτηριστικό, χωρίς την οποία δεν μπορούν απλά να κάνουν στην κουζίνα, ειδικά αν η οικοδέσποινα ξοδεύει πολύ χρόνο υπάρχει για την προετοιμασία των τροφίμων.

Τα κύρια επιχειρήματα κατά την εγκατάσταση της κουκούλας

Ζεσταίνει τη συζήτηση για την ανάγκη να εξοπλιστεί η κουζίνα με τα συστήματα εξάτμισης, την παρουσία επιχειρημάτων εναντίον αυτής της οικιακής συσκευής:

 • "Είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς να τεντώσετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε συστήματα εξαερισμού." Οι κουκούλες είναι ένα λείψανο του παρελθόντος, η εγκατάστασή τους είναι επωφελής μόνο για τους κατασκευαστές οικιακών συσκευών. "
 • "Η κουκούλα είναι ένα στοιχείο κινδύνου για την υγεία, επειδή στην παγίδα λίπους σε αυτή τη συσκευή, συσσωρεύονται σωματίδια λίπους στα οποία πολλαπλασιάζονται τα μικρόβια και τα βακτήρια". Εάν ο καθαρισμός πραγματοποιηθεί εγκαίρως και τα φίλτρα αντικατασταθούν σε αυτή τη συσκευή, η χρήση της κουκούλας είναι απολύτως ασφαλής. Επιπλέον, το λίπος ακριβώς όπως συσσωρεύεται στη σόμπα και τα έπιπλα κουζίνας, προκαλώντας το σχηματισμό βακτηρίων.
 • «Ενώ απαγωγέας εργασίας κάνει πολύ θόρυβο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία.» Αξίζει να θυμηθούμε ότι η κουζίνα - είναι ένα μέρος όπου είναι πάντα θορυβώδες, όπως το φαγητό είναι μαγειρεμένο στο φούρνο (π.χ. τηγανητό κρέας), το νερό ρέει από τη βρύση (όταν πλένονται τα τρόφιμα ή σκεύη), ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, επίσης, εκπέμπουν ορισμένους ήχους. Ως εκ τούτου, καμία άλλη συσκευή δεν θα είναι τόσο σημαντική πηγή θορύβου, ειδικά εάν επιλέξετε ένα πρότυπο σχέδιο που δεν κάνει πολύ θόρυβο κατά τη λειτουργία.

Γιατί είναι η κουκούλα στην κουζίνα;

Η κουκούλα είναι χρήσιμη και χρήσιμη οικιακή συσκευή. Σας επιτρέπει να απαλλαγείτε όχι μόνο από τις δυσάρεστες μυρωδιές και να τις απλώνετε γύρω από το διαμέρισμα, αλλά και τον καθαρισμό του αέρα από διάφορες ακαθαρσίες που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Χάρη στην κυκλοφορία του αέρα και τον καθαρισμό του, η κουζίνα θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη στη μυρωδιά.

Πολύ συχνά οι ερωμένες το χρησιμοποιούν ως πρόσθετο φωτισμό πάνω από τη σόμπα. Το βράδυ, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φως στην κουζίνα και μεταβαίνοντας σε αυτό το δωμάτιο για να ελέγξετε το βαθμό διαθεσιμότητας τροφίμων, αρκεί να ανάψετε το φως στην κουκούλα.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός των συστημάτων εξάτμισης επιτρέπει την οργανική εφαρμογή αυτής της συσκευής στο εσωτερικό του δωματίου. Έτσι, αυτή η συσκευή θα αποτελέσει το προβάδισμα στην κουζίνα, δημιουργώντας μια μοναδική και ασυνήθιστη διακόσμηση του δωματίου.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κουζίνας χωρίς σύστημα εξάτμισης

Τέλος, με την ανάγκη εγκατάστασης αυτής της οικιακής συσκευής στην κουζίνα, είναι απαραίτητο να εξεταστούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που είναι τυπικά για ένα δωμάτιο χωρίς σχεδίαση.

Κύρια πλεονεκτήματα της κουζίνας χωρίς κουκούλα:

 1. Δημιουργία ενός λακωνικού σχεδιασμού χαμηλού κλειδιού που δεν επιβαρύνεται με περιττές οικιακές συσκευές.
 2. Περισσότερος χώρος, ο οποίος εκτιμάται ιδιαίτερα στις κουζίνες, μικρού μεγέθους, για παράδειγμα, στον Χρουστσόφ.
 3. Δεν υπάρχουν πηγές πρόσθετου θορύβου.

Εάν η κουζίνα σας είναι εξοπλισμένη χωρίς τη χρήση κουκούλας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα:

 • Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, η μυρωδιά θα εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σας αρέσουν τα τηγανητά τρόφιμα.
 • Το εξατμισμένο λίπος και η αιθάλη θα απορροφηθεί σε ρούχα, έπιπλα και οικιακές συσκευές, αποπνέοντας μια δυσάρεστη οσμή.
 • Θα πρέπει πάντα να ανοίγετε ένα παράθυρο ή παράθυρο για αερισμό. Δεν θα είναι πολύ άνετα στην κρύα εποχή. Αν υπάρχει βύθισμα, κινδυνεύετε να κρυώσετε και να αρρωστήσετε. Αν έχετε λουλούδια που καλλιεργούνται στο περβάζι, δεν θα είναι επίσης ευχαριστημένοι με ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας.

Κουζίνα χωρίς κουκούλες - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κουζίνα χωρίς κουκούλες - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Παρά το δυναμικό ρυθμό της παρούσας ζωής, κάθε οικοδέσποινα πρέπει να περάσει πολύ χρόνο στην κουζίνα για να προετοιμάσει φαγητό για όλη την οικογένεια. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, μεγάλη ποσότητα οσμών και λίπους. Από αυτή την άποψη, πολλοί άνθρωποι έχουν το ερώτημα: Χρειάζομαι κουκούλα στην κουζίνα; Ή μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό, χρησιμοποιώντας ένα φυσικό και εξαναγκασμένο σύστημα εξαερισμού.

Απορροφητήρας κουζίνας

Η εξάτμιση της κουζίνας και ο εξαερισμός δεν είναι οι ίδιοι που πιστεύουν πολλοί. Η διάταξη εξάτμισης είναι ένα περίβλημα μέσα στο οποίο τοποθετείται ένα φίλτρο, ανεμιστήρας και κινητήρας, που οδηγεί αυτά τα στοιχεία. Ο ανεμιστήρας δημιουργεί ένα ρεύμα αέρα και, με τη βοήθεια φίλτρων, παγιδεύονται σωματίδια λίπους, αιθάλης, ξένες οσμές. Έτσι, η κουζίνα τροφοδοτείται με καθαρό αέρα και τα έπιπλα και ο εξοπλισμός δεν αποκαθίστανται με λίπη και αιθάλη. Το σύστημα εξαερισμού είναι ένα σχέδιο που δημιουργεί μια βέλτιστη ανταλλαγή αέρα στην κουζίνα.

Η τοποθέτηση της κουκούλας πρέπει να προγραμματιστεί κατά την ανακαίνιση στην κουζίνα και κατά την επιλογή επίπλων. Πολλοί προτιμούν να το εγκαταλείψουν, επειδή πιστεύουν ότι η κουζίνα χωρίς τέντωμα φαίνεται πιο αισθητική, ειδικά αν το δωμάτιο είναι μικρό.

Οι συσκευές εξαγωγής στην κουζίνα μπορούν να ρυθμιστούν με δύο τρόπους:

 • με αγωγούς που οδηγούν στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου ή στον άξονα εξαερισμού.
 • χωρίς αγωγούς αέρα, με αναγκαστική τροφοδοσία αέρα μέσα στην κουκούλα, καθαρισμό και επιστροφή στο δωμάτιο.

Στην πρώτη περίπτωση, η αρχή λειτουργίας του αποσπάσματος είναι η παροχή φρέσκου αέρα από έξω, και στη δεύτερη περίπτωση το πλεονέκτημα αυτό απουσιάζει. Η αρχή του πώς λειτουργούν οι κουκούλες στην κουζίνα του δεύτερου τύπου είναι η κυκλοφορία του ίδιου αέρα πάνω από το δωμάτιο. Ωστόσο, ορισμένες συσκευές εξάτμισης με παροχή φρέσκου αέρα είναι μερικές φορές δύσκολο να τοποθετηθούν για πολλούς λόγους:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβάτε αγωγούς αέρα, ειδικά σε διαμέρισμα στούντιο.
 • η εγκατάσταση μπορεί να καταστρέψει το εσωτερικό του σχεδιασμού.
 • Απαιτούνται οι δεξιότητες των επαγγελματιών, επειδή χωρίς εμπειρία είναι δύσκολο να παραχθούν τέτοιου είδους έργα.

Σε σύγκριση με αυτό το είδος, οι κουκούλες κυκλοφορίας για την κουζίνα είναι άνετα με την ευελιξία της τοποθέτησης και την απουσία της ανάγκης για πολύπλοκες εργασίες συναρμολόγησης.

Τα επιχειρήματα υπέρ και κατά

Σχετικά με το γεγονός γιατί απορροφητήρας στην κουζίνα, οι απόψεις διίστανται: ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι πρακτικά άχρηστο για τον αέρα στην κουζίνα, ενώ άλλοι τονίζουν το γεγονός ότι μια καλά εδραιωμένη ανάγκη για την κουκούλα κλήρωση οσμές και αναγκάστηκαν να αυξήσουν τον εξαερισμό.

Για να απαντήσετε στην ερώτηση, αν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς αυτή τη συσκευή στην κουζίνα, πρέπει να σημειώσετε τα επιχειρήματα που μιλούν για την εγκατάσταση και αντίθετα.

Τα επιχειρήματα για: την κουκούλα που απαιτείται

Παρά τις εκκλήσεις των κατασκευαστών συσκευών εξάτμισης σχετικά με τα οφέλη τους, η πρακτική εμπειρία πρέπει να λυθεί για την ανάγκη για κουζινέτες, συνήθεις καταναλωτές. Σε πολλά φόρουμ στο Διαδίκτυο μπορείτε να γνωρίσετε τα σχόλια των ατόμων που χρησιμοποιούν κουκούλες στα διαμερίσματά τους. Προς το γεγονός ότι η κουκούλα είναι απαραίτητη στην κουζίνα, τα επιχειρήματα αυτά είναι:

 1. Εξαλείφει τις έντονες μυρωδιές στην κουζίνα, οι οποίες εξαπλώνονται στο υπόλοιπο δωμάτιο. Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα διαμερίσματα-στούντιο, όπου δεν υπάρχουν ξεχωριστές κουζίνες.
 2. Η αναγκαστική αύξηση της ανταλλαγής αέρα με τον ανεπαρκή αέρα τροφοδοσίας από τον φυσικό εξαερισμό.
 3. Παίρνει σωματίδια λίπους και αιθάλης που βρίσκονται στον αέρα και μπορούν να εγκατασταθούν σε έπιπλα, πιάτα και μηχανήματα.
 4. Εξαλείφει τον αέρα από υπερβολική υγρασία, που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
 5. Αυξάνει την εργονομία της κουζίνας: πάνω από την κουκούλα μπορεί να κρεμάσει ένα επιπλέον ερμάριο αποθήκευσης, το οποίο δεν μπορούσε να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα.
 6. Καθαρίζει τον αέρα των προϊόντων καύσης στις κουζίνες με μια σόμπα αερίου. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί σωστά η συσκευή εξάτμισης, δηλαδή να μην συμπεριληφθεί ταυτόχρονα με τη λειτουργία της στήλης αερίου.
 7. Πολλές νοικοκυρές σημειώνουν την πρόσθετη ιδιότητα της κουκούλας, εκτός από την κύρια λειτουργία: οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες φωτίζουν την ηλεκτρική κουζίνα, καθιστώντας τη διαδικασία μαγειρέματος πιο βολική.

Στην κοινή γνώμη, οι χρήστες συμφώνησαν ότι για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή εξάτμισης συνδεδεμένη με τον φυσικό αγωγό εξαερισμού αντί για έναν τύπο κυκλοφορίας, ιδιαίτερα πάνω από τη στήλη του αερίου.

Επιχειρήματα κατά: Η κουκούλα δεν χρειάζεται

Οι αντίπαλοι της εγκατάστασης του καλύμματος εκφράζουν την άποψή τους ότι η ανάγκη εγκατάστασης τους επιβάλλεται από τους κατασκευαστές κουζινών και επίπλων κουζίνας, ο σχεδιασμός των οποίων συχνά προβλέπει την παρουσία αυτών των συσκευών. Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα κατά της υποχρεωτικής διαθεσιμότητας ενός καυσαερίου:

 1. Οι χρήστες δεν βλέπουν μια απτή διαφορά μεταξύ της παρουσίας και της απουσίας αυτής της συσκευής στην κουζίνα: κάθε δεύτερη ερωμένη ισχυρίζεται ότι έκανε καλά χωρίς αυτόν.
 2. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν θόρυβο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της κουκούλας, γεγονός που δημιουργεί μια συγκεκριμένη ταλαιπωρία.
 3. Προκειμένου να αερίζεται αποτελεσματικά ένα μικρό δωμάτιο, αρκεί να ανοίξει το παράθυρο, μετά από το οποίο αυξάνεται η ώθηση στον φυσικό αεραγωγό, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια συσκευή αναρρόφησης. Συχνά υπάρχει μια άποψη των νοικοκυρών: "Έχω μια πολύ μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ, όπου η κουκούλα απλά δεν μπορεί να χωρέσει, γι 'αυτό και χωρίς αυτό."
 4. Το σύστημα εξάτμισης εγκατεστημένο σε ένα διαμέρισμα πόλης μπορεί να δημιουργήσει έλξη από τον άξονα εξαερισμού του μπάνιου και να δημιουργήσει προβλήματα με τον αερισμό στους γείτονες.
 5. Η συσκευή φιλτραρίσματος εξάγει μια μεγάλη ποσότητα βρωμιάς και λίπους και αυτό το περιβάλλον έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη διαφόρων βακτηρίων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την τακτική φροντίδα του φίλτρου και των παγίδων λίπους, τέτοια προβλήματα δεν προκύπτουν.

Επιπλέον, συχνά ο αρχικός σχεδιασμός της κουζίνας δεν προβλέπει την παρουσία κουκούλας. Σε αυτή την περίπτωση, οι ιδιοκτήτες είτε εγκαταλείπουν εντελώς, είτε δημιουργούν ένα συμπαγές μοντέλο κυκλοφορίας.

Για να εγκαταστήσετε μια κουκούλα κουζίνας ή όχι είναι ένα προσωπικό θέμα για όλους. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που καθορίζουν αν είναι απαραίτητο. Αναμφισβήτητα χρήσιμη είναι η "ομπρέλα" της εξάτμισης, εάν υπάρχει μια εστία αερίου και ένας μεγάλος όγκος καθημερινής μαγειρέματος.

Ως συμβιβαστική λύση, μπορείτε να επιλέξετε τις ενσωματωμένες συσκευές - είναι συμπαγείς, αόρατοι στο φόντο των επίπλων, διατηρούν το μοναδικό ύφος του δωματίου.

Χρειάζομαι κουκούλα στην κουζίνα;


Αγαπητέ χήρο, με βοηθήστε να αποφασίσω. σχέδιο κουζίνας ήταν αρχικά κάτω από την κουκούλα με την ανακύκλωση, αλλά πολλοί αποθαρρύνονται. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων με κουκούλα, αλλά δεν είναι σε χρήση, ή σπάνια. Και έχω ένα δίλημμα τώρα: κρεμάσετε στον τοίχο επιπλέον υπουργικό συμβούλιο (το οποίο θα κάνει την ασυμμετρία στο πλάτος περίβλημα) ή να πάρει τη θέση της εξόρυξης, η οποία μπορεί να είναι άχρηστο. Το ντουλάπι είναι φθηνότερο από την κουκούλα 2 φορές στο ίδιο. Η κουζίνα είναι 5.5 τ.μ., οπότε ο αγώνας πηγαίνει για κάθε εκατοστό της χρήσιμης έκτασης)

Η ερώτηση απαντήθηκε από ειδικούς

Η καλύτερη απάντηση

Ενδιαφέρουσες προσφορές

Άλλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα

Γυναίκες και κορίτσια! Καλησπέρα! Βοήθεια, παρακαλώ, σχεδιάστε την κουζίνα 14,5 τετραγωνικών μέτρων. μ. σε ιδιωτικό σπίτι. Πώς θα τα βάλατε όλα: το κύριο πράγμα, ένα ψυγείο, μια σόμπα, ένα νεροχύτη, ένα τραπέζι και μια τηλεόραση; Χρειάζεστε ένα παράθυρο πλάτους 120 cm; Ή καλύτερα να το κάνετε χωρίς αυτό; Or.

Γεια σας, Σετ κουζίνας - κλασικό, λευκό. Στον αντίθετο τοίχο υπάρχει ένα τούβλο άσπρου χρώματος και κοντά σε αυτό το τείχος θα υπάρχει ένας καναπές. Ταπετσαρία - μπλε, ποδιά - δείτε φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο χρώμα να παραγγείλετε έναν καναπέ. Ίσως.

. Κάνουμε τον ηλεκτρολόγο τον εαυτό μας. Ερωτήσεις σχετικά με την κουζίνα- 1. Είναι δυνατόν να τοποθετήσετε φούρνο ή πλυντήριο πιάτων κάτω από το λέβητα; 2. Είναι δυνατόν να τοποθετήσετε ένα πλυντήριο πιάτων κάτω από το αέριο μαγειρέματος; 3. Οι υποδοχές για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο πρέπει να βρίσκονται ακριβώς πίσω τους ή στο επόμενο.

σχεδιάζεται να θέσει το μαγείρεμα στο αέριο, ο φούρνος είναι ηλεκτρικός, αλλά όχι πεπρωμένο, η καλωδίωση στο σπίτι δεν επιτρέπει. Πώς να συνδέσετε, εάν ο σωλήνας είναι ένας και τελειώνει με ένα μετρητή. Τώρα η σόμπα στέκεται, ο πλοίαρχος θα έρθει μόνο μετά από 2 εβδομάδες. Στο τηλέφωνο ο πλοίαρχος το είπε.

Πείτε μου, παρακαλώ, πώς να κρύψετε την αυλάκωση από την κουκούλα, αν βρίσκεται στην άλλη πλευρά της τρύπας; Εκτός από την κατασκευή γυψοσανίδων; Τα ταβάνια θα τεντωθούν, ένα άνοιγμα πάνω από το ψυγείο

Χρειάζεστε κουκούλα κουζίνας;

Μια αφηρημένη ερώτηση: γιατί πρέπει να βάλετε μια μηχανική κουκούλα στην κουζίνα; Μόνο ένα ζευγάρι εισαγωγικό.

 • Δεν θεωρώ ότι οι οσμές της κουζίνας είναι ένα πρόβλημα, δεν θα το αναφέρουμε.
 • Η κουκούλα είναι προφανώς απαραίτητη, αν για την αισθητική θέλετε να κάνετε εντελώς κρεμασμένα ντουλάπια.
 • Υποστηρίζεται ότι χωρίς την κουκούλα στην οροφή, τη συσσώρευση αποθέσεων άνθρακα, εάν η σόμπα είναι φυσικό αέριο. Έζησα 10 χρόνια σε ένα διαμέρισμα με σόμπα αερίου χωρίς κουκούλα, και δεν το είχα παρατηρήσει. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί άλλες εμπειρίες;
 • Επίσης, υπάρχει η άποψη ότι παρουσία τεντώματος, το λίπος είναι λιγότερο διάσπαρτα στους τοίχους και τα ανώτερα ντουλάπια. Ποιες είναι οι απόψεις σχετικά με αυτό το θέμα;

Έχω τώρα μια κουκούλα, αλλά συχνά πρέπει να το ενεργοποιήσω, ειδικά το χειμώνα, γιατί πρέπει να ανοίξω το παράθυρο ή να σφίξει όλο τον εξαερισμό από την τουαλέτα. Δεν βλέπω σημαντικές συνέπειες από το χρόνο διακοπής του. Στην προηγούμενη κουζίνα, δεν υπήρχε τέντωμα ταυτόχρονα, για να κρεμάσει περισσότερα ντουλάπια. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το θέμα ήταν τρομερά έκπληκτοι και είπαν κάτι από την παραπάνω λίστα. Θέλω να διευκρινίσω την ερώτηση, είναι πραγματικά απαραίτητο, ή είναι απλά αποδεκτό να σπρώξουμε την κουκούλα χωρίς σκέψη. Ή αρκετή κουκούλα και ο κινητήρας είναι περιττός.

Αρμόδια απορροφητήρας ανάγκη, μόνο η κουκούλα δεν είναι κουκούλα nuzhna.U αρμόδια έργο δεν είναι μόνο για να πάρει τον αέρα από τη φωτιά, αλλά και φιλτράρει ego.A για τα φίλτρα επιθυμητό sledit.Esli κουζίνα σας δεν είναι γυαλιστερό λευκό, όπως εγώ, μπορείτε να κάνετε και το παράθυρο) Αλλά απαγωγέας στην κουζίνα, εκτός από ότι πάνω από τη σόμπα, και χρειάζονται περαιτέρω vyvedennaya.Razmer η κουζίνα τι;

Κάτω από την κουκούλα, εννοώ μια μηχανική συσκευή με ανεμιστήρα. Εννοείται ότι η κουζίνα διαθέτει εξαερισμό αεραγωγού, όπου αποσύρεται. Ξέρω ότι αυτό είναι λάθος και γιατί, αλλά δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στα διαμερίσματα. Οι ιδιαιτερότητες του μεγέθους της κουζίνας δεν έχουν καμία σχέση με την ερώτηση, αναρωτιέμαι αν κατ 'αρχήν απαιτείται εξάτμιση πάνω από τη σόμπα και γιατί.

 • Δεν θεωρώ ότι οι οσμές της κουζίνας είναι ένα πρόβλημα, δεν θα το αναφέρουμε.
 • Έζησα 10 χρόνια σε ένα διαμέρισμα με σόμπα αερίου χωρίς κουκούλα, και δεν το είχα παρατηρήσει.

Εσείς προσωπικά δεν χρειάζεστε κουκούλα κουζίνας. Είναι απαραίτητο για εκείνους για τους οποίους οι μυρωδιές της κουζίνας είναι ένα πρόβλημα και που εξακολουθεί να παρατηρεί τη διαφορά στην απουσία του. Λοιπόν, το στυλ της εστίας σίγουρα δεν είναι το τελευταίο πράγμα.
Ο κινητήρας χρειάζεται εάν δεν υπάρχει επαρκής φυσικός αερισμός, για παράδειγμα, με ανεπαρκή τροφοδοσία ή είναι απαραίτητο να εξαναγκαστεί η ανταλλαγή αέρα. Για έναν απορροφητήρα ανακύκλωσης απαιτείται επίσης ανεμιστήρας, χωρίς αυτό να μην λειτουργεί. Μια πιο εκτεταμένη απάντηση είναι διαθέσιμη στο τμήμα εξαερισμού.

Εξάτμιση Hood παίρνει ατμού με σωματίδια που μπορούν να εγκατασταθούν στην τεχνική, γυαλιά, τραπέζι, posude.Vy δεν βλέπει το vozduhe.Poetomu ναι, πρέπει, και προαιρετικά kolpak.Obem θέματα χώρου, το ύψος της οροφής είναι znachenie.K παράδειγμα, έχω μια κουζίνα στο vosmidesyatimetrovoy στούντιο, και ήταν βασικά να γνωρίζουμε κατά την επιλογή του καπό.

Εσείς προσωπικά δεν χρειάζεστε κουκούλα κουζίνας. Είναι απαραίτητο για εκείνους για τους οποίους οι μυρωδιές της κουζίνας είναι ένα πρόβλημα και που εξακολουθεί να παρατηρεί τη διαφορά στην απουσία του. Λοιπόν, το στυλ της εστίας σίγουρα δεν είναι το τελευταίο πράγμα.

Δηλαδή. όλη η ανάγκη έρχεται κάτω για να αφαιρέσει τις μυρωδιές, αλλά πρόκειται για την επιδείνωση του περιβάλλοντος μέσω του λίπους και της αιθάλης - είναι βασικά μαλακίες, δεν αφαιρεί την κουκούλα;

Ο όγκος του δωματίου είναι σημαντικός, το ύψος της οροφής είναι σημαντικό.

Αυτό είναι σημαντικό για την επιλογή ενός συγκεκριμένου μοντέλου, όταν έχετε ήδη καταλάβει ποια καθήκοντα θα επιλύσει η συσκευή και εάν είναι κατ 'αρχήν αναγκαία. Εάν είναι σημαντικό, τότε ξεκινήστε από το διαμέρισμα, δηλ. κουζίνα από 6 έως 12 μέτρα.

Στη συνέχεια, μόνο ο κινητήρας με το φίλτρο και στο κανάλι των περσίδων, έτσι ώστε η μυρωδιά να μην περάσει από άλλους χώρους.

Ο Gnawer έγραψε:
αφαιρέστε τις μυρωδιές, αλλά πρόκειται για την επιδείνωση του περιβάλλοντος μέσω του λίπους και της αιθάλης - αυτό είναι βασικά μαλακίες

Έτσι λοιπόν, όλη η μυρωδιά δεν είναι κάτι μη-υλικό. Τα σωματίδια λίπους, αιθάλης, τροφής, αιωρούμενα στον αέρα, απλά μυρίζοντας τους οσφρητικούς υποδοχείς, μυρίζοντας, μας κάνουν να μυρίσουμε. Η εκχύλιση, η αφαίρεση αυτών των σωματιδίων από τον αέρα, επιλύει και τα δύο προβλήματα - και την καθίζηση των σωματιδίων σε αντικείμενα, και την απόκτηση τους σε ανθρώπινους υποδοχείς.
Φυσικά, αποφασίζει μόνο σε κάποιο βαθμό, όχι 100%.

Ο Gnawer έγραψε:
Δηλαδή. όλη η ανάγκη έρχεται κάτω για να αφαιρέσει τις μυρωδιές, αλλά πρόκειται για την επιδείνωση του περιβάλλοντος μέσω του λίπους και της αιθάλης - είναι βασικά μαλακίες, δεν αφαιρεί την κουκούλα;

Σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο υπάρχει ένα μαλακτικό. Σε αυτό είναι αρκετά εύκολο να κρίνεις αν αυτό είναι μαλακίες ή όχι. Χωρίς αυτό, με την πάροδο του χρόνου, η πτερωτή ή ανεμιστήρας στροβίλων λιπαίνει και αρχίζει να βουίζει και να κάνει θόρυβο.

Ο Gnawer έγραψε:
η κουκούλα δεν την εξουδετερώνει;

Το λίπος και η αιθάλη (?) Εναποτίθενται στο φίλτρο και τα φίλτρα εκχύλισης.
Σταγόνες λίπους, ουίσκι, πετούν σε όλες τις κατευθύνσεις, η κουκούλα δεν μπορεί να τα πιπιλίζει όλα.

Είναι ενδιαφέρον, αλλά από την άποψη της υγιεινής, σωματίδια λίπους συσσωρεύονται στην κουκούλα, και ούτω καθεξής, και τα βακτήρια σαφώς εγκατασταθούν εκεί ή όχι; Και αν εγκατασταθούν εκεί, τότε πολλαπλασιάζονται (καλά, αλλά πώς χωρίς αυτό) ή κανείς δεν σκέφτεται γι 'αυτό; Και εδώ ζουν πάνω από τη σόμπα και φαίνονται σε κατσαρόλες και τηγάνια, καλά, μπορούν να πέσουν. Μετά από όλα, τα φίλτρα δεν πλένουν καθημερινά (και όχι κάθε εβδομάδα σκέφτομαι).

Η Olga Vas έγραψε:
καλά, μπορούν να πέσουν.

Και πόσοι από αυτούς πετούν στον αέρα πετούν - είναι φρικτό.

Λοιπόν, αν πετάξουν κοντά, τότε θα αρρωστήσουμε. Η συσσώρευση λίπους και σκόνης στο συντάχθηκε προωθεί ιδιαίτερα την ανάπτυξη των βακτηρίων απ 'ευθείας δίπλα μας. 4 από τους φίλους μου με κουκούλες, κάποιος χρησιμοποιεί τακτικά (πολλά τραίνα, ειδικά στο τηγάνι και το φυσικό αέριο της), ένα άλλο στούντιο και αυτή μερικές φορές περιλαμβάνει δύο δεν χρησιμοποιούν (έχουν ηλεκτρικές κουζίνες) και εξέφρασε την άποψη ότι τίποτα δεν θέσει, ο κύριος λόγος, πολύ θορυβώδης και το κεφάλι αρχίζει να πονάει από αυτό. Λοιπόν, από μόνα τους, αν τηγανητά, στη συνέχεια, κλείστε το τηγάνι με ένα καπάκι, πλέγμα ή οποιοδήποτε συμβατικό κάλυμμα. Αν κάτι βράζει, στη συνέχεια, με το καπάκι κλειστό σε πολύ χαμηλό επίπεδο και δεν υπάρχει λίπος και ατμού. Λοιπόν, οι μυρωδιές, η κουζίνα θα πρέπει να μυρίζει εύγευστη. Δεν νομίζω ότι καίτε τη σάρκα κάθε μέρα.

Η Olga Vas έγραψε:
Και εδώ ζουν πάνω από τη σόμπα και φαίνονται σε κατσαρόλες και τηγάνια, καλά, μπορούν να πέσουν

Εκεί παρασκευάζονται.

Ο Gnawer έγραψε:
υπάρχει ένας αγωγός αερισμού εξαγωγής, όπου αποσύρεται. Ξέρω ότι αυτό είναι λάθος και γιατί, αλλά δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στα διαμερίσματα.

Η βαλβίδα ελέγχου ρυθμίζει.

Η Olga Vas έγραψε:
Ενδιαφέρουσες

 • αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Υποστηρίζω αυτήν την ιδέα, το γεγονός ότι η κουκούλα, η οποία δεν καθαρίζεται εγκαίρως, είναι μια ανθυγιεινή κατάσταση. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, η κουκούλα έχει περισσότερη βλάβη παρά καλό.

Αλλά οι άνθρωποι είναι καθαροί, ο καθένας παρακολουθείται, πλένεται εγκαίρως..))

κάποιος χρησιμοποιεί τακτικά (πολλά τραίνα, ειδικά στο τηγάνι και το φυσικό αέριο της), ένα άλλο στούντιο και αυτή μερικές φορές περιλαμβάνει δύο δεν χρησιμοποιούν (έχουν ηλεκτρικές κουζίνες) και εξέφρασε την άποψη ότι τίποτα δεν κάνει, ο κύριος λόγος είναι πολύ θορυβώδης και αρχίζει κεφαλαλγία από αυτό.

Σας ευχαριστώ, περίμενα ότι ίσως οι άνθρωποι θα γράψουν περισσότερα, αν χρησιμοποιούν την κουκούλα και γιατί. Και εγώ δεν μου αρέσει το ότι είναι πολύ θορυβώδες. Αυτό είναι γενικά πρόβλημα με τις οικιακές συσκευές: το επίπεδο θορύβου είναι ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά δεν μπορείτε να το μετρήσετε κανονικά, έτσι δεν μπορείτε να το λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε, έτσι οι κατασκευαστές δεν ενδιαφέρονται γι 'αυτό.

Το πρόβλημα με το λίπος από τον τρόπο φαίνεται να είναι ανεξάρτητο από το αν η σόμπα αερίου ή όχι.

Η βαλβίδα ελέγχου ρυθμίζει.

Η βαλβίδα ελέγχου στο πρόβλημα αυτό δεν έχει σημασία. Φέρνοντας τον ανεμιστήρα σε ένα αγωγό εξαερισμού, που αρχικά έχουν μια καλή ευκαιρία να ρίξει αέρα για να τους γείτονες, και, δεύτερον, αν τοποθετηθεί τόσο εύκολο, που καταναλώνουν φυσικό αερισμό στην κουζίνα. Η βαλβίδα ελέγχου μπορεί θεωρητικά να βοηθήσει να Εξαεριστήρας δεν αναρροφάται έξω από το ντουλάπι, το δοκίμασα, αλλά σε ένα ορισμένο καιρό σκάει πάντα από την πτώση πίεσης του καναλιού (ή ακόμη και τελευταίος όροφος), η οποία είναι δυσάρεστη.

Ο Gnawer έγραψε:
Το πρόβλημα με το λίπος από τον τρόπο φαίνεται να είναι ανεξάρτητο από το αν η σόμπα αερίου ή όχι.

Εάν παίρνετε μόνο λίπος, πιτσιλίσατε κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος κοτολέτας - τότε ναι. Αλλά υπάρχουν ακόμα προϊόντα καύσης του ίδιου του φυσικού αερίου, έχουν επίσης την ιδιοκτησία να εγκατασταθούν οπουδήποτε.

Η Olga Vas έγραψε:
Η συσσώρευση λίπους και σκόνης στην κουκούλα προάγει ιδιαίτερα την αναπαραγωγή των βακτηρίων ακριβώς δίπλα μας

Για το λόγο αυτό πρέπει να πλένετε και να καθαρίζετε κανονικά τον απορροφητήρα και τα φίλτρα - για να αλλάξετε.
Στοιχειώδης.
Και αν βάλετε την κουκούλα και ξεχάσετε γι 'αυτό - εδώ oh.

Η Olga Vas έγραψε:
Λοιπόν, από μόνα τους, αν τηγανητά, στη συνέχεια, κλείστε το τηγάνι με ένα καπάκι, πλέγμα ή οποιοδήποτε συμβατικό κάλυμμα.

Ένας επαρκής αριθμός πιάτων προετοιμάζεται σε ανοιχτό τηγάνι. Αν εφαρμόσετε το καπάκι - πάρετε ένα τύμπανο.

Λοιπόν, προσπαθώ να μην τηγανίζω καθόλου - επιβλαβή (τη γνώμη μου). Νόστιμο, όχι νόστιμο, η γνώμη είναι καθαρά ατομική. Κάποτε έκανα μπριζόλες σε ένα τηγάνι και ταυτόχρονα έκανα το άλλο μέρος για ένα ζευγάρι και το έδωσα στη μαμά - είπε ότι ήταν εξίσου νόστιμο και δεν το περίμενε. Εν ολίγοις, δεν είχα και δεν κουκούλες, για το λόγο - συχνά δεν θα το καθαρίζω - τεμπελιά, κάνουν θόρυβο και προτιμώ την ήσυχη μουσική όταν μαγειρεύω. Λοιπόν, η πόρτα στην κουζίνα και το παράθυρο στον αερισμό με βοηθούν. Συχνά καθοδηγούμεθα από τα στερεότυπα που επιβάλλονται σε εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον εαυτό μας. Εξέφρασα μόνο τη γνώμη μου.

Η Olga Vas έγραψε:
Συχνά καθοδηγούμεθα από τα στερεότυπα που επιβάλλονται σε εμάς, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον εαυτό μας. Εξέφρασα μόνο τη γνώμη μου.

Ωστόσο, συχνά οι άνθρωποι εφεύρουν κάποια «θεωρία», επιλέξτε κάποια επιχειρήματα, να πείσει τον εαυτό της την αυθεντικότητά του και να ζήσει μαζί του, εκτός από το ότι όλα τα άλλα είναι «επιβλητικό στερεότυπα.»
Μία από αυτές τις «θεωρίες» είναι ότι το λίπος από το τηγάνι πετά απευθείας μέσα από το ανοιχτό παράθυρο, αντί να πλανάται πάνω από την κουζίνα, εναποτίθενται σε όλες τις επιφάνειες. Και αν η πόρτα στην κουζίνα ήταν ανοιχτή λίγο - ήταν στο παράθυρο ότι ήταν αερισμός εξαγωγής, όχι η εισροή. Και το λίπος στο δωμάτιο δεν θα πετάξει ποτέ. Ποτέ!
Και ποιος χρησιμοποιεί κουκούλες - δεν καταλαβαίνω τα ηλίθια; Ήταν σε στερεότυπα;

Η άποψή μου είναι ότι χρειαζόμαστε μια κουκούλα.
Πρόσφατα κόψισε την κουζίνα, επέλεξε μια κουκούλα Bosch με δύο ανεμιστήρες για να αντλήσει πιο αποτελεσματικά και με ένα μεταλλικό φίλτρο συλλογής λίπους. Το συνένωσα με τον αγωγό εξαερισμού. Γινόταν καλύτερα.
Χωρίς σχέδιο, ήταν χειρότερο. Επίσης, δεν μου πειράζει τις μυρωδιές των τροφίμων. Αλλά στην κουζίνα. Η μυρωδιά του φαγητού στο δωμάτιο δεν του αρέσει. Και μερικές οσμές δεν μπορούν να σταθούν, για παράδειγμα, η μυρωδιά των ψαριών ή των κρεμμυδιών κατά το μαγείρεμα. Τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Και όταν προετοιμάζονται πολλά, τηγανητά και τηγανητά, αισθανόταν ότι υπήρχε πολλή υγρασία στον αέρα και τα παράθυρα χύνονταν. Τώρα ανοίγει λίγο το παράθυρο, ανάβει τον απορροφητήρα και ο αέρας ήταν φρέσκος. Και συν - φωτισμός στην εστία - πολύ άνετα.

Ωστόσο, συχνά οι άνθρωποι εφεύρουν κάποια «θεωρία», επιλέξτε κάποια επιχειρήματα, να πείσει τον εαυτό της την αυθεντικότητά του και να ζήσει μαζί του, εκτός από το ότι όλα τα άλλα είναι «επιβλητικό στερεότυπα.»

Δεν χρειάζεται δράμα. Υπάρχει ένα γεγονός ότι τα γραφεία της κουζίνας χρησιμοποιούν μερικές πρότυπες λύσεις, ειδικότερα την κουκούλα, και εξηγούν σαφώς γιατί γίνεται αυτό, δεν μπορούν. Και κανείς δεν μπορεί. Στην πραγματικότητα, θέλω να καταλάβω το θέμα, να λάβω υπόψη όταν θα φτιάξω την επόμενη κουζίνα.

Προς το παρόν είναι δυνατό να συνοψίσουμε: εάν υπάρχει μικρή προετοιμασία και ο φυσικός αερισμός συνήθως τραβιέται, τότε είναι δυνατόν και δεν τίθεται, δεν θα υπάρξει σημαντική βλάβη. Ίσως λίγο περισσότερο θα πρέπει να σκουπίσει τις γύρω επιφάνειες. Αλλά δεν χρειάζεται να εξυπηρετήσετε την ίδια τη συσκευή, δηλαδή, αποδεικνύεται μία ή δύο φορές. Εάν υπάρχει μεγάλη προετοιμασία, και για παράδειγμα μια μεγαλύτερη οικογένεια, τότε φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο όφελος.

οι φήμες για την ανάγκη για κουκούλες είναι υπερβολικά υπερβολικές. Έχω ένα 97-year-σχέδιο στην κουζίνα εκεί, το ανώτατο όριο λευκό emulsionka πάνω από μια σόμπα αερίου - resherka σε ventkanal και για όλους ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο για τις κίτρινες κηλίδες ή αιθάλη. ναι, το παράθυρο είναι σχεδόν πάντα ανοιχτό!

Ο Gnawer έγραψε:
και να εξηγήσει με σαφήνεια γιατί γίνεται αυτό, δεν μπορεί. Και κανείς δεν μπορεί.

Λοιπόν, γιατί. Ρωτήστε τους κατασκευαστές επίπλων, αλλά ειδικούς στον τομέα του εξαερισμού: όλα έχουν μασηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ένας ειδικός στον αερισμό είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί. Αν όλα είναι ευθεία τόσο μασώμενα, θα είμαι ευγνώμων για μερικές συνδέσεις για το θέμα.

Gnawer,
Και στο Google, έτσι δεν είναι;
">

Klausss έγραψε:
Ωστόσο, συχνά οι άνθρωποι εφεύρουν κάποια «θεωρία», επιλέξτε κάποια επιχειρήματα, να πείσει τον εαυτό της την αυθεντικότητά του και να ζήσει μαζί του, εκτός από το ότι όλα τα άλλα είναι «επιβλητικό στερεότυπα.»

Και ποιος χρησιμοποιεί κουκούλες - δεν καταλαβαίνω τα ηλίθια; Ήταν σε στερεότυπα;

Ο τόνος στο φόρουμ πρέπει να είναι φιλικός, διαφορετικά η επικοινωνία δεν γίνεται ευχάριστη!

Ο Gnawer έγραψε:
Μια βαλβίδα αντεπιστροφής μπορεί θεωρητικά να διασφαλίσει ότι το εκχύλισμα δεν πιάνει τον εξαερισμό από την τουαλέτα

bvn-2005, σας συμβουλεύει μια βαλβίδα ελέγχου, πιθανότατα είχε στο μυαλό σας την λύση "tee + OK", η οποία (η λύση) σας επιτρέπει να μην σβήνετε τον φυσικό εξαερισμό. Συζητημένη επανειλημμένα στο φόρουμ "Εξαερισμός". Στο ίδιο φόρουμ, υπάρχουν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση του OK, για τη διευκόλυνση του αποσβεστήρα. Στην κατάσταση

Ο Gnawer έγραψε:
συνεχώς χτυπάει

δεν είναι τόσο ενοχλητικό

Η Olga Vas έγραψε:
Ο τόνος στο φόρουμ πρέπει να είναι φιλικός, διαφορετικά η επικοινωνία δεν γίνεται ευχάριστη!

Έχετε δίκιο. Λυπάμαι. Αυτό δεν θα συμβεί ξανά.

Ο Gnawer έγραψε:
Εννοείται ότι η κουζίνα διαθέτει εξαερισμό αεραγωγού, όπου αποσύρεται.

Από ποιον; Η κουκούλα μπορεί να επανακυκλοφορήσει.

AppolloRussi έγραψε:
.Ο όγκος του δωματίου είναι σημαντικός, το ύψος της οροφής είναι σημαντικό, για παράδειγμα, έχω μια κουζίνα σε ένα στούντιο ογδόντα μέτρων και ήταν σημαντικό για μένα να γνωρίζω πότε επέλεξα την κουκούλα.

Το μέγεθος της οροφής δεν έχει σημασία αν ο φυσικός αερισμός λειτουργεί κανονικά μαζί με την κουκούλα. Από την άλλη πλευρά, εάν δεν υπάρχει φυσικός εξαερισμός, τότε δεν υπάρχει λογική ισχύς που να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τη ζώνη που βρίσκεται κοντά στο ανώτατο όριο. Σύνολο - το μέγεθος της οροφής χωρίς τίποτα.

Οι διαχειριστές κατά την επιλογή της κουκούλας ζητούν ειδικά το μέγεθος του χώρου και το ύψος της οροφής, ώστε να υπάρχει μια "επιστημονική" βάση πιο ισχυρή

Στις σωστές παραμέτρους "μέγεθος της ομπρέλας - δύναμη - ύψος παραπάνω." Είναι σημαντικές. (Αν δεν πιστεύετε - θυμηθείτε τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας - εκεί οι ομπρέλες εξάτμισης προβάλλουν έξυπνα και σύμφωνα με τους κανόνες και όχι σύμφωνα με το μέγεθος της οροφής και το ύψος της)

bvn-2005 έγραψε:
Μήνυμα από την Gnawer
υπάρχει ένας αγωγός αερισμού εξαγωγής, όπου αποσύρεται. Ξέρω ότι αυτό είναι λάθος και γιατί, αλλά δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στα διαμερίσματα.
Η βαλβίδα ελέγχου ρυθμίζει.

Η βαλβίδα ελέγχου δεν κατευθύνει, παρεμβαίνει. φυσικό εξαερισμό.

Ο Gnawer έγραψε:
Αυτό είναι γενικά πρόβλημα με τις οικιακές συσκευές: το επίπεδο θορύβου είναι ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά δεν μπορείτε να το μετρήσετε κανονικά, έτσι δεν μπορείτε να το λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε, έτσι οι κατασκευαστές δεν ενδιαφέρονται γι 'αυτό.

Ο θόρυβος της ομπρέλας εξαρτάται άμεσα από το τμήμα του καναλιού, το μήκος, τις στροφές και το υλικό του αγωγού.

Ο Shkeddy έγραψε:
Πρόσφατα κόψισε την κουζίνα, επέλεξε μια κουκούλα Bosch με δύο ανεμιστήρες για να αντλήσει πιο αποτελεσματικά και με ένα μεταλλικό φίλτρο συλλογής λίπους. Το συνένωσα με τον αγωγό εξαερισμού. Γινόταν καλύτερα.

Και οι γείτονες στο κανάλι εξαερισμού έγιναν καλύτεροι.

andremf έγραψε:
πάνω από τη σόμπα αερίου - τη σχάρα στον αγωγό εξαερισμού και για όλα αυτά στην οροφή δεν υπάρχουν κίτρινα σημεία ή αιθάλη.

Και γύρω από το πλέγμα ένα κίτρινο λιπαρό λεκέ - μαντέψατε σωστά;

RSO έγραψε:
λύση "tee + OK", η οποία (λύση) σας επιτρέπει να μην σβήνετε τον φυσικό εξαερισμό. Συζητημένη επανειλημμένα στο φόρουμ "Εξαερισμός". Στο ίδιο φόρουμ, υπάρχουν θέματα σχετικά με την ολοκλήρωση του OK, για τη διευκόλυνση του αποσβεστήρα. Στην κατάσταση
Μήνυμα από την Gnawer
συνεχώς χτυπάει
δεν είναι τόσο ενοχλητικό

Η λύση για την εκτόξευση είναι φορές καλύτερη. αλλά δεν λειτουργεί πάντα λόγω της υψηλής αντοχής του καναλιού.

Δυστυχώς, ο αρχικός ιστότοπος δεν λειτουργεί και υπάρχει μόνο αντίγραφο Yandex.

Ένα απόσπασμα στην κουζίνα, είναι πραγματικά απαραίτητο;

Ερώτηση για όσους έχουν στην κουζίνα των πλακών είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες καυσαερίων.. Πόσο συχνά χρησιμοποιούν, και αν είναι πραγματικά αναγκαία χαρακτηριστικά για την κουζίνα κατά τη γνώμη σας είναι τα πλεονεκτήματα ή πιο «εσωτερικό». Δώστε τις εκτιμήσεις σας μόνο χωρίς συγκίνηση και σφίξιμο. Στο παλιό μου διαμέρισμα στα απομεμακρυσμένα χρόνια υπήρχε η σοβιετική κουκούλα μας με φίλτρα άνθρακα και λαμπτήρες φωτισμού, ρίχνοντας ένα χρόνο αργότερα ως άχρηστο και χωρίς καμία επίδραση. Σε ένα νέο διαμέρισμα, κάνω επίσης χωρίς να τεντώσω.. Δεν αισθάνομαι καμία δυσφορία. Στον αεραγωγό στην κουζίνα (πάνω από τη σόμπα) υπάρχει ηλεκτρικός ανεμιστήρας. Ζω στον 8ο όροφο. Η πρόσφυση είναι εξαιρετική, έτσι ώστε (ο ανεμιστήρας) και χωρίς τη συμπερίληψη - από μόνη της να περιστρέφεται συνεχώς.
Αλλά στην κουζίνα στον νεροχύτη θα πρέπει να αλέθω τα οικιακά απορρίμματα, αυτό είναι κάτι πραγματικά απαραίτητο για κάθε κουζίνα. Χρησιμοποιώ συνεχώς. Και βγάζω μόνο το γυαλί και τις άλλες όχθες του μπουκαλιού στα σκουπίδια... Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί αυτό το θέμα δεν είχε ποτέ αγγιχτεί στο φόρουμ. Απλά φανταστείτε - οι τσάντες δεν είναι σκισμένες, υπάρχουν όλα τα ελαστικά και άλλοι καθαρισμός στο πλακάκι δεν κυλήσει, δεν λέω "μυρίζει", απλά δεν το κάνουν. Συνιστώ σε όλους.
Με εκτίμηση, Αντρέι.

bushAK έγραψε:
Ερώτηση για όσους έχουν στην κουζίνα των πλακών είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες καυσαερίων.. Πόσο συχνά χρησιμοποιούν, και αν είναι πραγματικά αναγκαία χαρακτηριστικά για την κουζίνα κατά τη γνώμη σας είναι τα πλεονεκτήματα ή πιο «εσωτερικό». Δώστε τις εκτιμήσεις σας μόνο χωρίς συγκίνηση και σφίξιμο. Με εκτίμηση, Αντρέι.

Χθες αγόρασα ένα νέο αριθμό καταναλωτικών "οικιακών συσκευών". Στην αρχή υπάρχει ένα άρθρο "Κουζίνα στα γερμανικά". Έτσι, εδώ είναι ένα απόσπασμα: "Οι Γερμανοί που φροντίζουν την υγεία τους, ακόμα και στη μικρότερη κουζίνα, εγκαθιστούν ένα αρκετά ισχυρό και όχι ακριβό, από 300 ευρώ".
Μην συγκρίνετε μόνο τους μισθούς και τις δικές τους, μπορεί να γίνει ατελείωτα. Και το άρθρο είναι αρκετά ενημερωτικό.

--Αλλά στην κουζίνα στον νεροχύτη θα πρέπει να αλέθω τα οικιακά απορρίμματα, αυτό είναι κάτι πραγματικά απαραίτητο για κάθε κουζίνα.

Δεν ξέρω, δεν προσπάθησα, αλλά είμαι έτοιμος να συμφωνήσω ερήμην.

Η κουκούλα είναι εκεί, αλλά κρέμεται, πρακτικά, "για έπιπλα". Χρησιμοποιείται, m. για 6 χρόνια τρεις φορές - δεν υπάρχει καμία ανάγκη. Το εγκατέστησα μόνο επειδή υπήρχε ακόμα ένα μέρος πάνω από τη σόμπα άδειο - ήταν απαραίτητο να γεμίσει κάτι.
Όσο για τους Γερμανούς και την υγεία τους, δεν μπορώ να πω τίποτα - μ. Β. τα τηγανίζουμε, ανεβαίνουμε γύρω από το ρολόι κάτι που μυρίζει ή chadyaschaya.
Με εκτίμηση,

Σχετικά με τον ελικόπτερο: αλλά πώς τίθεται και λειτουργεί;
Κάτω από το νεροχύτη αντί του σωλήνα αποστράγγισης και μετά από το σιφόνι; Μπορώ να ξαναγράψω το κανάλι;
Και τότε: αυτό σημαίνει ότι όλα τα κόκαλα από το κοτόπουλο και τα ραβδιά αντί να ρίχνονται στον κάδο θα πρέπει τώρα να ωθηθούν με λαβές σε αυτή την ίδια τρύπα; (Χούσαροι, σιγουρευτείτε :-) :-) :-)

δεν έχουμε κουκούλες, αλλά δεν υπάρχει ακόμα έπιπλα κουζίνας. Το ventkanal βρίσκεται διαγώνια από την πλάκα, οπότε η κουκούλα χρειάζεται ένα ισχυρό, και είμαι ενοχλημένος με θόρυβο. Είναι δυνατόν η εμφάνιση της κουκούλας, αλλά δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί

Υπάρχει κουκούλα. Χρησιμοποιούμε κάθε φορά που ενεργοποιείται η πλάκα. Έχουμε αέριο. Εάν η κουκούλα δεν είναι ενεργοποιημένη (και όπως πρέπει να είναι - εκ των προτέρων κάπου για μισό λεπτό πριν ενεργοποιήσετε το αέριο), η οσμή του αερίου εξαπλώνεται γρήγορα στις γωνίες.

Η εξαγωγή είναι απολύτως απαραίτητη. Όταν κάτι είναι τηγανητό - ανάψτε πάντα. Διαφορετικά, ολόκληρη τη μυρωδιά του διαμερίσματος.

Δεν ξέρω πώς να μαγειρεύω χωρίς μαγείρεμα στην κουζίνα. Πρώτον, οι οσμές στο μαγείρεμα είναι αναπόφευκτες. Δεύτερον, ένα ζωντανό παράδειγμα - έχουμε ένα γείτονα μετακόμισε στο νέο τους διαμέρισμα otnovremenno πριν από κάπου έξι μήνες, αλλά έχει απαγωγέας κακή - πολύ θορυβώδη (βρυχήθηκε, την πήρε στη χώρα και αγόρασε ένα άλλο), θα εξακολουθεί να είναι πολύ ήσυχο. Αντίστοιχα. Ενεργοποιώ όλη την ώρα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αυτός - περιστασιακά. Το αποτέλεσμα - για ένα εξάμηνο που ήδη εμφανιστεί τα ίχνη των οξέων της πλάκας στη σόμπα πλακάκια, τα κάτω ράφια στην κουζίνα και αλλού. Ι - ακριβώς σαν καινούριο, μόνο τα φίλτρα μου στο πλυντήριο πιάτων, μπορείτε να δείτε πόσο πολύ βρωμιά και το λίπος περνάει μέσα από αυτό.

Κάτω από τον ελικόπτερο, όσο γνωρίζω, χρειάζεται ένα ειδικό κέλυφος - έχει μεγαλύτερο λαιμό. Δεν είναι γνωστό, ίσως κάτω από το πρότυπο είναι.
Και λοιπόν ναι - αντί για το σιφόνι βιδώνετε αυτόν τον κόπτη σκουπιδιών και το μεταφέρετε στο αποχετευτικό δίκτυο.

Εκχυλίστε τη σόμπα - αν θέλετε. Γενικά, η εξαγωγή αέρα είναι απαραίτητη.

Απορροφητήρα - μειώνει την ποσότητα των ρύπων στην οροφή, ακόμη και στην κουζίνα, αφαιρεί τις οσμές πολύ πιο γρήγορα από ό, τι μπορεί να γίνει με εξαερισμό και αερισμό, όπως Το τελευταίο λειτουργεί μόνο μετά το "ατύχημα" στη σόμπα, και ο απορροφητήρας είναι συνεχώς στη διαδικασία μαγειρέματος.
Η πιο σωστή κουκούλα είναι όταν αερίζεται ο αέρας, αντί να χρησιμοποιεί έναν κλειστό κύκλο με άνθρακα και φίλτρα.

Vobschem λιχουδιές πολύ, πολύ χρόνο για να περιγράψει. Μου αρέσει τόσο η ίδια όσο και η δουλειά της.

Η εξαγωγή δεν είναι απαραίτητη (από την απουσία της δεν πεθαίνουν), είναι απλά απαραίτητη. Το DMC περιγράφει λεπτομερώς γιατί είναι απαραίτητο.
Η ανάγκη για κουκούλες είναι δύσκολο να αξιολογηθεί, επειδή το όφελος της δουλειάς της δεν μπορεί να δει αμέσως (σε αντίθεση με τον ίδιο τεμαχιστή).
Τίποτα δεν αποτιμάται τόσο ακριβό και δεν κοστίζει τόσο φτηνά όσο ο καθαρός αέρας :-)

Απαιτείται 100%.
Απλά μην τρέπατε "κουτί" με ένα φίλτρο άνθρακα, και το κανονικό - απλά ένα αφαίρεσης στο vent.kanal.
Το έβαλα μόνος μου - έβαλα τον αεραγωγό και έβαλα βαλβίδα ελέγχου.
Τι μαγειρεύετε "οσμή-σχηματίζοντας" - καλά, όπως ένα πλώρη περαστικός σας - πάντα συμπεριλαμβάνω. Έχουν οσμή γείτονες.

Ο τεμαχιστής των σκουπιδιών - ηλίθιο ποντίκι. Το πακέτο με σκουπίδια απορρίπτεται 1-2 φορές την ημέρα (όπως κάποιος πηγαίνει - και παίρνει, το δοχείο στην έξοδο από την αυλή, δεν μπορείτε να περάσετε). T.ch. ότι τα μπουκάλια που καθαρίζουν - περισσότερο από μερικές ώρες στο σπίτι δεν ζουν με κανέναν τρόπο.
Τα πακέτα παρέχονται από τον κ. Auchan. 8-)
Ο αγωγός απορριμμάτων είναι ζυθοποιός, tarcan, ποντίκια, αρουραίοι, άστεγοι - δεν υπάρχει σπίτι.

Ο ConstantTim έγραψε:
Ο αγωγός απορριμμάτων είναι ζυθοποιός, tarcan, ποντίκια, αρουραίοι, άστεγοι - δεν υπάρχει σπίτι.

Λοιπόν, αν δεν υπάρχουν άστεγοι στο σπίτι, τότε αυτό το φορτηγό απορριμμάτων γενικά χρειάζεται. rolleyes:
Αν και. σκουπίδια. σκουπίδια. σκουπίδια. σκουπίδια. Τους έχετε και εσείς;

Όλα έγραψαν:
Λοιπόν, αν δεν υπάρχουν άστεγοι στο σπίτι, τότε αυτό το φορτηγό απορριμμάτων γενικά χρειάζεται. rolleyes:

Λοιπόν, δεν είναι. Και δεν θα είναι ποτέ.

Για ερωτήσεις σχετικά με ελικόπτερο.. βάζει πραγματικά κάτω από μια τρύπα νεροχύτη στο νεροχύτη, η οποία είναι 11 εκατοστά σε διάμετρο. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κοινό πρότυπο που εισάγονται υψηλής ποιότητας νεροχύτες. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι 15 λεπτά από τον εαυτό σας. Οδηγίες - οι πιο λεπτομερείς, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. Ι βυθίζονται σε δύο κελύφη, ένα μικρότερο (κάτω από το σετ άλεσμα) άλλα συνηθισμένο μέγεθος. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ένα πνευματικό κουμπί για την εξουδετέρωση της ηλεκτροπληξίας όταν ενεργοποιείται. Ετοιμάστε το δείπνο, καθαρίστε τις πατάτες αμέσως δεξιά στο νεροχύτη, τα κρεμμύδια μικρότερα, φλούδα, τα ψάρια, τα πάντα εκεί και τώρα - τα απόβλητα μέχρι την κορυφή.. Στη συνέχεια μεταφράζει το μίξερ ακροφύσιο στο νεροχύτη και πατήστε το κουμπί - 5 δευτερόλεπτα είναι όλα χάθηκαν κάτω από τον αγωγό. Ανακυκλώνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων καρύδια, τα οστά, όστρακα και άλλα απόβλητα ζωικής προέλευσης, των οποίων τόσο στο μαγείρεμα και το πλύσιμο των πιάτων σε περισσότερο από αρκετό. Σκεφτείτε, πάντα, όταν θα απελευθερώνουν το κέλυφος του συντρίμμια (το ίδιο όπως ο φλοιός πατάτας ή παραπροϊόντα) σουρωτήρι στο νεροχύτη γρήγορα φραγμένο με όλα τα είδη obshmetkami, το έχουμε στο χέρι, και στον κάδο, σπρέι - πέφτει σε έναν κύκλο, επί μιας καυτής πλάκας σε έναν κάδο.... Ή είναι μια τέτοια απόβλητα που αρχίζει σχεδόν αμέσως να αποπνέουν μια δυσάρεστη μυρωδιά (γαρίδες, ψάρια) εκεί. Μιλώντας για μια τσάντα - είναι μπαμ, σκισμένα..... Τα χέρια στη βλέννα... AAAAAAA....
Επιπλέον πλεονεκτήματα ότι δεν υπάρχει υπηρεσία ως τέτοια, μόνο μία προϋπόθεση πρέπει να περιλαμβάνεται στο νερό. Εγγύηση από τον κατασκευαστή 5 χρόνια. Και το πιο ενδιαφέρον, αυτή είναι η πιο σπάνια περίπτωση όπου το 95% όλων των τεμαχιστών οικιακής χρήσης στον κόσμο είναι προϊόντα μιας επιχείρησης (EMERSON). Στην Αγία Πετρούπολη έχουν τον κύριο έμπορο αξιωματικών, PASTER. Σε αυτούς έχω αγοράσει και αυτή τη συσκευή (8000ρ). Παρεμπιπτόντως, συλλέγουν και παράγουν μόνο σε ένα μέρος μέσα, μόνο στις ΗΠΑ. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ισχύος και θορύβου. Έχω 65 μοντέλο.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτό το είδος εξοπλισμού κουζίνας στις ΗΠΑ είναι εγκατεστημένο σε κάθε αμερικάνικη κουζίνα. Και σε βάρος των κουκούλες δεν είναι σίγουρη. Έχω ντουλάπια κουζίνας σε ύψος 52 cm πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα. Για μισό χρόνο λειτουργίας, η επιφάνεια του θαλάμου δεν έχει υποστεί καμία εξωτερική αλλαγή. Ίσως η ποιότητα των ξύλινων πάνελ στα έπιπλα επηρεάζει επίσης.
Θα υπάρξουν ερωτήσεις, γράψτε, θα απαντήσω..

2bushAK, Ναι, όλα είναι ξεκάθαρα, για τον ελικόπτερο.
Ακόμα και είναι σαφές ότι διαπραγματεύεστε μαζί τους.
Και γενικά - θέλουν η ζωή να είναι επιτυχής - αγοράστε ένα ελικόπτερο.

Μην το στρεβίζετε σαν αυτό. "λεπτομέρειες" σχετικά με τα μπουλόνια όλη η εντύπωση χαλασμένη.

bushAK έγραψε:
Έχω ντουλάπια κουζίνας σε ύψος 52 cm πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα. Για μισό χρόνο λειτουργίας, η επιφάνεια του θαλάμου δεν έχει υποστεί καμία εξωτερική αλλαγή.

Είναι δύσκολο, ωστόσο, να ζείτε χωρίς τηγανητό κρέας
Και ίσως είσαι ωμό φαγητό;

Ο ConstantTim έγραψε:
2bushAK, Ναι, όλα είναι ξεκάθαρα, για τον ελικόπτερο.
Ακόμα και είναι σαφές ότι διαπραγματεύεστε μαζί τους.
Και γενικά - θέλουν η ζωή να είναι επιτυχής - αγοράστε ένα ελικόπτερο.

Μην το στρεβίζετε σαν αυτό. "λεπτομέρειες" σχετικά με τα μπουλόνια όλη η εντύπωση χαλασμένη.

Ναι, το spam είναι σχεδόν πρωτότυπο :-)
Πολύ τεμπέλης μόνο για να ελέγξει για το μονοπώλιο κάποιου γραφείου εκεί για την κατασκευή τεμαχίων.

Όχι, δεν είναι spam, καταρχήν, ένας άνθρωπος έγραψε την αλήθεια. μόνο εδώ για το μονοπώλιο. στην Αγία Πετρούπολη το 90% όλων των τεμαχίων μιας άλλης αμερικανικής εταιρείας - SINC ERATOR. στην πραγματικότητα, ένα απαραίτητο και βολικό πράγμα. μια άλλη ερώτηση, η εξάντληση είναι μια τάξη μεγέθους περισσότερο απαραίτητη. πρακτικά εξάτμιση είναι μια αναγκαιότητα, και ένας ελικόπτερο είναι ένα βολικό pribluda. πραγματικά άνετα, αλλά χωρίς αυτό είναι εύκολο να το διαχειριστείτε. αλλά καθώς οι άνθρωποι χωρίς κουκούτσια τηγανίζουν το κρέας και η κουζίνα δεν λερώνει, είναι πραγματικά ένα μυστήριο

Τώρα υπάρχει ένα στέμμα ενός σόμπα 550 κυβικών μέτρων με εξαερισμό να εξαερισμού, και η έξοδος έχει δύο στροφές, και ακόμη και σε μια γωνία μέσα στον αερισμό εισέρχεται. Ναι, σκουριάζει σαν μια υψικαμίνου με τη μέγιστη ταχύτητα, αλλά το αποτέλεσμα γίνεται αισθητό, ειδικά όταν καπνίζει η μητέρα ή για παράδειγμα τα παράθυρα όταν ζωγραφίζονται. Μια μυρωδιά στο κλειστό δωμάτιο τελικά δεν μπορεί! Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξαερισμό στον εξαερισμό και μην προσέχετε ότι ο ανεμιστήρας περιστρέφεται, σε λάθος ταχύτητα που περιστρέφεται

bushAK έγραψε:
Στις ερωτήσεις σχετικά με τον ελικόπτερο. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το ακροφύσιο του μίκτη σε αυτό το νεροχύτη και πατάμε το κουμπί, - 5 δευτερόλεπτα όλα πήγαν στο αποχετευτικό δίκτυο. Ανακυκλώνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των καρυδιών, των οστών, των κοχυλιών και άλλων αποβλήτων ζωικής προέλευσης,

Και μετά από το αποχετευτικό δίκτυο μέχρι το ποτάμι και από το ποτάμι σε μας για φαγητό. Σας ευχαριστώ πολύ. Το σκουπίζοντας τα σκουπίδια είναι κατ 'αρχήν ένα καλό πράγμα, αλλά για να το πουλήσετε στον αποχετευτικό αγωγό είναι ένα εξάνθημα, κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα να το θάψει στο έδαφος.

Για την ερώτηση σχετικά με το "SPAM" από την πλευρά μου.. Η πόλη μου στη ρωσική έρημο, αυτά τα πράγματα δεν εμπορεύονται, εγώ ακόμα περισσότερο. Αυτό που μου αρέσει, είμαι έτοιμος να μοιραστώ με όλους χωρίς συναισθήματα, ανοιχτά και με όλη μου την καρδιά. "SINC ERATOR" είναι το όνομα του ελικόπτερο, και "EMERSON" είναι ο κατασκευαστής. Συμπληρώστε τα λόγια μου σε 5 χρόνια. Ίσως κάποιος πριν..

2shangri, Σκατά είναι δυνατή, αλλά ο καθαρισμός πατάτας δεν επιτρέπεται. ηλιθιότητα, όλη αυτή η ανοησία. αυτά τα οργανικά υπολείμματα δεν φέρουν κανένα κίνδυνο. το γεγονός ότι έχουμε ανθρώπους ρίχνουμε πλαστικές σακούλες μαζί με όλα τα άλλα σκουπίδια εφαρμόζουμε τη ρύπανση χιλιάδες φορές πιο επικίνδυνη.

Η διαφορά μειώνεται σε κάτι. Τι είναι καλύτερο, να ζείτε σε ένα πολυκατοικία και να κρατάτε ένα κουβά με ένα καπάκι στην τουαλέτα (αντί για την τουαλέτα), το οποίο, αν είναι απαραίτητο, πρέπει να βγάλετε ένα δοχείο στο δρόμο ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες αποχέτευσης. Έτσι με αυτό το ελικόπτερο - χρειάζεστε περιττές. Όλα τα πλεονεκτήματα είναι εκεί, αλλά με επιπλήττουν. Γνωρίζετε ότι πριν από τον πόλεμο δεν υπήρχε κανάλι αποχέτευσης στη χώρα. Και η Ευρώπη με την τουαλέτα δεν ήταν μια ντουζίνα χρόνια πριν από τον πόλεμο. Και για τους στρατιώτες μας όλα ήταν εκτός των συνήθων..

bushAK έγραψε:
Όλα τα πλεονεκτήματα είναι εκεί, αλλά με επιπλήττουν.

Λοιπόν, ας δούμε την αλήθεια στο μάτι.
Ναι, αναμφισβήτητα, ο ελικόπτερο προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα.
Τι - η οργανική ύλη με τη μορφή απορριμμάτων ψαριών, υπολειμμάτων τροφίμων κ.λπ. ξεπλένει αμέσως στο αποχετευτικό δίκτυο.
ΟΛΑ ΤΑ! Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του vobschem τελειώνουν.

1) το ζήτημα της οργάνωσης της διαδικασίας μαγειρέματος (καθαρισμός πατατών, ψαριών...) "παίρνετε αυτό το μούχλα με τα χέρια σας;" Καθαρισμός!
Είναι απλά HORROR. Ο Σπίλμπεργκ ξεκουράζεται, είναι σχεδόν το ίδιο με το σκάψιμο σε έναν τάφο ηλικίας 10 ετών.
Καθαρίζω τις πατάτες αμέσως στον κάδο και τα πτερύγια - ναι. Παίρνω τα χέρια τους. Όπως το ίδιο το ψάρι.

2) Αξιοποίηση υπολειμμάτων. Σε γενικές γραμμές τα ξύσει από την πλάκα σε μια σακούλα σκουπιδιών σε γενικές γραμμές είναι πιο λογικό από το κέλυφος στο οποίο βρίσκεστε (ίσως εδώ), ο οποίος θα πρέπει να προετοιμάζεται για το μαγείρεμα. Ξεφλουδίστε τις πατάτες, πλύνετε το κρέας. Δεν σας κάνει να αρρωστήσετε; Εξασφαλίζετε ότι έχετε απομακρύνει όλα τα μικρόβια από τα αλλοιωμένα τρόφιμα ή τα υπόλοιπα; Μετά από όλα, το φαγητό - αυτό το περιβάλλον για την αναπαραγωγή τους - ιδανικό, και να διαφωνήσει με αυτό το ηλίθιο.
Λοιπόν, ναι, καθαρός καθαρισμός κ.λπ. (βλέπε σημείο 1) - είναι πιθανό, ειδικά επειδή θα ακολουθήσει περαιτέρω θερμική επεξεργασία.
Αλλά για να συγχωνεύσει την ξινή σούπα ή μούχλα λουκάνικο, κατά λάθος κατατεθεί στο ψυγείο, θα προτιμούσα τον παραδοσιακό τρόπο - στην τουαλέτα ή στη συσκευασία. Τι τότε δεν θα απολυμαίνεται το κοχύλι με τον Comet ή τον Domestos.

3) Μήπως ο ελικόπτης να απαλλαγεί από το δοχείο απορριμάτων καθόλου;
Δεν υπάρχει τρόπος!
Ένας κάδος όπως ήταν, αξίζει τον κόπο. Το "Stink" είναι λιγότερο; Τίποτα τέτοιου είδους! Επειδή όλες αυτές οι σακούλες πολυαιθυλενίου στις οποίες φέρατε αυτό το δύσοσμα ψάρι και τις δύσοσμες γαρίδες, ο ελικόπτης σας δεν ανακυκλώνει. Και αυτά τα πακέτα πηγαίνουν πού; στο δοχείο απορριμμάτων. Και βυθίστηκαν σαν να βρωμούν.

Εάν ένας άνθρωπος είναι ένας χοίρος και ένα σαλιγκάρι - τουλάχιστον 5 τεμαχιστές τον έβαλαν - θα έχει ακόμα ένα χοιροστάσιο. Αν είναι τακτοποιημένο και καθαρό - σε αυτόν τον ελικόπτερο που δεν είναι παρόν.

"Μόνο στην Αμερική." πολύ καλό.
Απλά πρέπει να ξέρετε πώς οργανώνεται η ανακύκλωση οικιακών απορριμμάτων στην Αμερική.
Πρβλ. Ο Αμερικανός ζει στο σπίτι του, με ένα μικρό οικόπεδο. Στην κουζίνα, έχει ένα δοχείο απορριμμάτων maaaalen, και δίπλα στο σπίτι υπάρχει ένα μεγάλο "προσωπικό" δοχείο απορριμμάτων. Και χαρισματική φιγούρα του Negro στο πίσω μέρος ενός φορτηγού σκουπιδιών αδειάζει κάθε λίγες ημέρες.
Και αν ρίξετε οργανικά σε αυτό το δοχείο - βρωμάτε δίπλα στο σπίτι σας - η μαμά δεν θρηνεί. Και πετάει σε πακέτα.
Ως εκ τούτου, οι Αμερικανοί κερδοφόρες κάτω από οργανική ύλη στο αποχετευτικό σύστημα, και το δοχείο για να ρίξει μόνο από χαρτόνι, πλαστικό, κλπ, και να προκαλέσει τα σκουπίδια λιγότερο συχνά και να πληρώνουν λιγότερο.
Και έχουμε μια άλλη οργάνωση διαχείρισης αποβλήτων.
Ως εκ τούτου, έχουμε αυτό το τεμαχιστή - καλά, απλά μια πολυτέλεια. Με την έννοια του "άχρηστου πράγματος".
Εδώ μπορεί κάποιος να αντέξει ένα χρήμα για 50 K $. (καλά, αυτό το πράγμα αν και υγρό..), λοιπόν, γιατί να μην αντέξετε οικονομικά έναν "ελικόπτερο" για $ 500. Δεν έχει νόημα από αυτόν, και το ίδιο το γεγονός της "κατοχής" - η ψυχή θερμαίνει..

T.ch. δεν χρειάζεται να τρίβουμε εδώ για "αναντικατάστατο" και για "η ζωή μου γύρισε μετά την αγορά ενός ελικόπτερο". Αν και μπορεί να έχει γυρίσει ανάποδα - η ροή του νερού έγινε καταπληκτική (προσθέστε "+" από τα απόβλητα σε ένα ελικόπτερο.) 8)))