Αυτόματη ιδιωτικοποίηση

βαλβίδα συμπιεστή αέρα 0; hotKeyText.join (''): '' ">

Συνεχίζοντας τη χρήση του AliExpress αποδέχεστε τη χρήση των cookies (δείτε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις Προτιμήσεις Cookie στο μενού αριστερά.

 • Καλύτερος αγώνας
 • Τιμή (χαμηλή προς υψηλή)
 • Τιμή (υψηλή προς χαμηλή)
 • Αριθμός παραγγελιών
 • Βαθμολογία πωλητή
 • Η ημερομηνία προστέθηκε (από νέα σε παλιά)

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "βαλβίδα συμπιεστή αέρα".

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "βαλβίδα συμπιεστή αέρα".

Ελέγξτε τις βαλβίδες για τον συμπιεστή

Ελέγξτε την βαλβίδα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε παλινδρομικού συμπιεστή. Είναι υπεύθυνη για τη ροή αέρα προς τον δέκτη μονομερώς και έτσι έχει σημαντικό ρόλο στην ομαλή εκκίνηση. Από αυτό έρχεται ένας σωλήνας στην βαλβίδα εκκίνησης του διακόπτη πίεσης και, αφού σταματήσει ο συμπιεστής, απελευθερώνει την πίεση από την κεφαλή του συμπιεστή, έτσι ώστε όταν ο συμπιεστής ξεκινήσει δίπλα, δεν υπάρχει αντίσταση πίεσης στο σύστημα.

Η βαλβίδα αποτελείται από ένα περίβλημα ελατηρίου και ένα παρέμβυσμα (έμβολο, μανσέτα). Εάν το περίβλημα (σπείρωμα) ή το ελατήριο έχει υποστεί ζημιά, τότε η βαλβίδα πρέπει να αντικατασταθεί πλήρως. Εάν μόνο το περίβλημα είναι φθαρμένο (είναι ένα αναλώσιμο υλικό), τότε σας συνιστούμε να αγοράσετε μόνο το παρεμβύσμα στο τμήμα Rel της βαλβίδας ελέγχου.

Ελέγξτε βαλβίδες

Αντίστροφη βαλβίδα 3/8 "M στην" ελιά "

Η βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβόλου με το εξωτερικό 3/8 της ίντσας και μία εσωτερική κοχλιωτή σύνδεση 1/8 ίντσας με το περικόχλιο σύσφιξης και ελιάς κάτω πλαστικό σωλήνα (Rilsan).

Τιμή κατόπιν αιτήματος

Αντίστροφη βαλβίδα (αριστερά) 1/2 "M-3/8" M

Βαλβίδα ελέγχου για παλινδρομικούς συμπιεστές Remeza, Aircast, Garage, Balma, Denzel και άλλους κατασκευαστές. Συνδέσεις 1/2 ιντσών και 3/8 ιντσών με αρσενικό σπείρωμα. Οι συνδέσεις στον διακόπτη πίεσης βρίσκονται στα αριστερά.

Αντίστροφη βαλβίδα (δεξιά) 1/2 "M-3/8" M

Βαλβίδα ελέγχου για ομοαξονικούς συμπιεστές παλινδρόμησης. Συνδέσεις 1/2 ιντσών και 3/8 ιντσών με αρσενικό σπείρωμα. Οι συνδέσεις με τον διακόπτη πίεσης βρίσκονται στα δεξιά (μεταλλικό σωλήνα με σπείρωμα 1/8 ιντσών).

Bezhetsky ASO Η αντίστροφη πλαστική βαλβίδα

Βαλβίδα ελέγχου πλαστικό για συμπιεστές εμβολοφόρο Bezhetsky εργοστάσιο ASO. Κατάλληλο για μοντέλα συμπιεστών S415, C416, K22 και K33.

Bezhetsky ASO Η βαλβίδα επιστρέφει αλουμίνιο

Ελέγξτε τη βαλβίδα αλουμινίου για συμπιεστές εμβόλων Bezhetsky εργοστάσιο ASO. Κατάλληλο για μοντέλα συμπιεστών S415, C416, K22 και K33.

Αντίστροφη βαλβίδα 1/2 "F-3/8" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές παλινδρόμησης. Συνδέσεις: 1/2 ιντσών (θηλυκό νήμα) και 3/8 ιντσών (αρσενικό σπείρωμα). Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: 1/8 "(εσωτερικό σπείρωμα) κάτω από τον σωλήνα Rilsan.

Αντίστροφη βαλβίδα (αριστερά) 1/2 "M-1/2" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβολοφόρων Fiac, Remeza και Aircast. Δύο συνδέσεις 1/2 ίντσας με αρσενικό σπείρωμα. Ο διακόπτης πίεσης συνδέεται αριστερά (1/8 ίντσα κάτω από το rilsan).

Αντίστροφη βαλβίδα (δεξιά) 1/2 "M-1/2" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβολοφόρων Fiac, Remeza και Aircast. Δύο συνδέσεις 1/2 ίντσας με αρσενικό σπείρωμα. Ο διακόπτης πίεσης είναι συνδεδεμένος προς τα δεξιά (rilsan).

Αντίστροφη βαλβίδα (δεξιά) 1/2 "M-3/4" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβόλων Abac. Συνδέσεις: 1/2 ιντσών και 3/4 ιντσών με αρσενικό σπείρωμα. Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: δεξιά, 1/8 ίντσα με παξιμάδι σύσφιξης και ελιά για σωλήνα Rilsan.

Αντίστροφη βαλβίδα 1/2 "M-1/2" F

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβόλων με αρσενικό σπείρωμα 1/2 "και εσωτερική βιδωτή σύνδεση 1/2". Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: 1/8 ίντσα με παξιμάδι σύσφιξης και ελιά για σωλήνα Rilsan.

Αντίστροφη βαλβίδα 1/2 "M-1/2" M

Βαλβίδα ελέγχου για παλινδρομικούς συμπιεστές General Force, Fubag, Remeza. Δύο συνδέσεις 1/2 ίντσας με αρσενικό σπείρωμα. Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: 1/8 ίντσα, θηλυκό σπείρωμα.

Αντίστροφη βαλβίδα 1 "M-1" M

Βαλβίδα ελέγχου για παλινδρομικούς συμπιεστές General Force, Fubag, Remeza. Δύο αρσενικές συνδέσεις 1 ίντσας. Συνδέστε σε διακόπτη πίεσης 1/8 ιντσών με παξιμάδι σύσφιξης και ελιά κάτω από το σωλήνα Rilsan.

Αντίστροφη βαλβίδα 1 "M-3/4" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβόλων Abac. Συνδέσεις: 3/4 ίντσες και 1 ίντσα με αρσενικό σπείρωμα. Σύνδεση με διακόπτη πίεσης: 1/8 ίντσα (θηλυκό σπείρωμα) με παξιμάδι σύσφιξης και ελιά για πλαστική σωλήνωση (rilsan).

Αντίστροφη βαλβίδα 1 "F-1" M

Βαλβίδα ελέγχου για συμπιεστές εμβόλων Abac. Συνδέσεις: 1 ίντσα με αρσενικό σπείρωμα και 1 ίντσα με θηλυκό νήμα. Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: 1/8 ίντσα, θηλυκό σπείρωμα.

Αντίστροφη βαλβίδα 3/4 "M-3/4" M

Βαλβίδα ελέγχου για παλινδρομικούς συμπιεστές General Force, Fubag, Remeza. Δύο συνδέσεις 3/4-ιντσών με εξωτερικό σπείρωμα. Σύνδεση με τον διακόπτη πίεσης: 1/8 ίντσα με παξιμάδι σύσφιξης και ελιά για σωλήνα Rilsan.

Βαλβίδα ελέγχου συμπιεστή: συσκευή, σκοπός, τύποι

Μέχρι σήμερα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ακριβής λειτουργία των μονάδων συμπιεστή που χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού, χρησιμοποιούνται διάφοροι πρόσθετοι τεχνικοί μηχανισμοί, μία από τις οποίες είναι η βαλβίδα ελέγχου του συμπιεστή. Μια τέτοια βαλβίδα, η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλές μονάδες συμπιεστή, τους προστατεύει επίσης από μια πρόωρη αποτυχία και εγγυάται μια αθόρυβη ενεργοποίηση.

Σκοπός και ιδιαιτερότητα της συσκευής

Η βαλβίδα αντεπιστροφής τοποθετείται στο παράθυρο εξόδου της κεφαλής του μηχανισμού, επιτρέπει στον ψυχρό ατμοσφαιρικό αέρα να ρέει μόνο προς μια κατεύθυνση - στον σωλήνα ή σε άλλη μονάδα. Επομένως, αυτή η βαλβίδα εμποδίζει την επιστροφή του πεπιεσμένου αέρα που βρίσκεται στον αγωγό ή άλλων στοιχείων του πνευματικού μηχανισμού πίσω στην εγκατάσταση. Υπάρχει κίνδυνος επιστροφής ατμοσφαιρικού αέρα από τον πνευματικό μηχανισμό στο εσωτερικό μέρος της εγκατάστασης κατά τη στιγμή της διακοπής της λειτουργίας του μηχανισμού καθώς και κατά την εκτόξευσή του.

Η συσκευή της τυπικής βαλβίδας συμπιεστή αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

 • χάλυβα σώμα?
 • το παράθυρο εισόδου, το οποίο είναι κλειστό.
 • ελαστικό δακτύλιο.
 • Σπείρα, η οποία τοποθετείται στα πτερύγια οδήγησης της βαλβίδας.
 • φελλό?
 • στεγανοποιητικά παρεμβύσματα.

Στο κέλυφος της βαλβίδας αντεπιστροφής, εκτός από το παράθυρο με το οποίο συνδέεται μέσω ενός σωλήνα διακλάδωσης στην εγκατάσταση, υπάρχει ακόμα ένα: μια βαλβίδα εκφόρτωσης σταθμού είναι συνδεδεμένη με αυτήν. Ο σκοπός ενός τέτοιου προστατευτικού μηχανισμού στον συμπιεστή είναι να αποτρέψει την πιθανή πίεση από την υπέρβαση του θαλάμου λειτουργίας.

Συνθήκες εργασίας

 • Ο ψυχρός αέρας που παράγεται από τη μονάδα εισέρχεται στο παράθυρο εισόδου του μηχανισμού.
 • Υπό την επίδραση της πίεσης του ψυχρού αέρα, πιέζεται μια σπείρα, ανοίγοντας τη βαλβίδα και αφήνοντας αέρα μέσα στο πνευματικό σύστημα.
 • Μετά το κλείσιμο της μονάδας και την πτώση της πίεσης του αέρα στο θάλαμο λειτουργίας, η σπείρα τεντώνει και κλείνει τη γραμμή αέρα.

Εάν η πίεση αέρα στον θάλαμο λειτουργίας κατά τη στιγμή που η εγκατάσταση είναι απενεργοποιημένη υπερβαίνει την πιθανή τιμή, ενεργοποιείται μια βαλβίδα ασφαλείας, που επίσης εγκαθίσταται στην έξοδο του μηχανισμού. Στο σχεδιασμό της βαλβίδας εκφόρτωσης ή προστασίας του σταθμού, εφαρμόζεται ένα στοιχείο σφράγισης τύπου σφαιρών, πιέζεται προς τα κάτω στα άκρα του παραθύρου εισόδου με μια ειδική σπείρα. Εάν η δύναμη που κατευθύνεται σε μια τέτοια μπάλα με πεπιεσμένο αέρα υπερβαίνει εκείνη για την οποία συντονίζεται η σπείρα, ανοίγει η βαλβίδα, σταθεροποιώντας έτσι την πίεση.

Οι βαλβίδες ασφαλείας σε πνευματικούς μηχανισμούς μπορούν να τοποθετηθούν σε συσκευές, για παράδειγμα, σε σωλήνες. Στην περίπτωση αυτή, ο σκοπός των βαλβίδων αυτών είναι να αποτρέψουν μια μείωση της πίεσης του ατμοσφαιρικού αέρα που αντλείται μέσα στον σωλήνα.

Μηχανισμοί που λειτουργούν με βάση την αρχή μιας βαλβίδας αντεπιστροφής, δηλαδή, διακόπτουν τη ροή μιας λειτουργούσας ουσίας ενώ εκτελούν την αντίθετη κατεύθυνση, εφαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές.

Οι βαλβίδες αντεπιστροφής που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά υγρών ουσιών είναι σχεδιασμένες να μην επιτρέπουν την είσοδο αυτών των ουσιών στην εγκατάσταση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία. Κατά τη μεταφορά καυσαερίων, αυτοί οι σταθμοί χρησιμοποιούνται επίσης για να εμποδίσουν την είσοδο αερίου σε άλλα μέρη του μηχανισμού.

Οι βαλβίδες ελέγχου, οι οποίες τοποθετούνται σε συστήματα εξαερισμού, επιλύουν δύο βασικές λειτουργίες:

 • να εγγυηθεί μια στοχευμένη διαδρομή ψυκτικού μέσου.
 • αποτρέπουν τη δημιουργία αντίστροφης συμπύκνωσης.

Βασικές προβολές

Οι μηχανισμοί βαλβίδων μη επιστροφής χωρίζονται σε:

 • άμεση προβολή.
 • γωνιακό.
 • άνοιξη;
 • μπάλα?
 • χρησιμοποιώντας φλάντζες.
 • φτερωτό?
 • εγκατασταθεί με συγκόλληση.
 • που παράγεται κάτω από το χτένισμα.

Ακόμα, υπάρχει ένα μείζον μειονέκτημα: μια παρόμοια βαλβίδα αέρα τοποθετείται πάνω στη δεξαμενή απορρόφησης και έχει πολύ αρνητική επίδραση στην ικανότητα ψύξης της άρθρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την ποικιλία και τον σκοπό του μηχανισμού, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε τα ξένα σωματίδια να μην εισέλθουν στο κενό. Διαφορετικά, ακόμα και όταν βρίσκεται σε κλειστή θέση, η βαλβίδα διακοπής δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητά της.

Για την τοποθέτηση οποιουδήποτε από αυτά (ένα είδος βαλβίδας εννοείται), θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η διαμόρφωση και η διαμόρφωση του συστήματος. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις αυτές κατανέμονται με βάση τις ιδιαιτερότητες του σχήματος (τετράγωνο και στρογγυλό) και τα προϊόντα από τα οποία παράγονται. Οποιοδήποτε από τα χρησιμοποιημένα προϊόντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Από αυτό, πολλοί μηχανισμοί είναι εξοπλισμένοι με συσσωματώματα, κατασκευασμένα με πλαστικό, και μερικά - με εγκαταστάσεις μετάλλου.

Τώρα, ο πιο δημοφιλής τύπος είναι μια πλαστική βαλβίδα. Η απόδοση του μηχανισμού αυτού είναι έως 6 m / s. Μια τέτοια τιμή οφείλεται στην αθόρυβη λειτουργία κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των εξαρτημάτων εργασίας. Μια τέτοια τροποποίηση της μονάδας μπορεί να δράσει και με τη βοήθεια μιας βαλβίδας που τροφοδοτείται για το σχέδιο και ανεξάρτητα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το είδος ποικιλίας δεν είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των αγοραστών εξαιτίας της εξαφάνισης από πιο οικονομικούς ομολόγους τους. Μέχρι σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε τον πιο δημοφιλή τύπο βαλβίδας για συμπιεστές - αυτή είναι η λεγόμενη "πεταλούδα".

Αυτές οι συσκευές κατασκευάζονται με μέταλλο και η κορυφή αντιμετωπίζεται με ένα λεπτό γαλβανισμένο στρώμα. Ο μηχανισμός είναι εφοδιασμένος με δύο περιστρεφόμενες λεπίδες, οι οποίες είναι στερεωμένες στον κεντρικό άξονα. Όταν αποσυνδέεται η πολλαπλή εξαγωγής, τα μέρη κλείνουν. Η βαλβίδα πεταλούδας πωλείται σε διάφορες εκδόσεις, οι διαστάσεις των οποίων είναι από 31 cm.

Τι να ψάξετε

Πριν αγοράσετε μια βαλβίδα, για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε υπόψη μια τέτοια περίσταση, όπως η ένταση της ροής αέρα που ενεργεί. Σε άλλα συστήματα, αυτό μπορεί να είναι ένα υγρό ή ένα αέριο. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει άμεσα την λειτουργία εκκίνησης και χωρίς σφάλματα της εγκατεστημένης βαλβίδας.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι οι συντελεστές απόδοσης της μονάδας καθαρισμού αέρα είναι αλληλένδετοι με τα δεδομένα ισχύος της συσκευής εξαγωγής, είτε πρόκειται για αντλία είτε για ανεμιστήρα. Κατά την επιλογή μιας βαλβίδας, λάβετε υπόψη τις συνθήκες θερμοκρασίας στο δωμάτιο και το περιβάλλον στο οποίο θα παραδοθεί η συσκευή. Το επίπεδο ρύπανσης του περιβάλλοντος έχει επίσης σημαντική σημασία. Για παράδειγμα, ένα σύνολο μιας ποικιλίας "πεταλούδας" όταν επηρεάζεται από ένα ρεύμα ψυχρού αέρα αρχίζει να επιβραδύνει σημαντικά τις στροφές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή σύντηξη του αγωγού και του μηχανήματος στο σύνολό του. Η αξία της βαλβίδας μπορεί να μεταβάλλεται αμελητέα και εξαρτάται άμεσα από τις τεχνικές παραμέτρους και τον μηχανισμό της εταιρείας-κατασκευαστή.

Βαλβίδα ελέγχου για τον συμπιεστή.

# 21 Zames

 • Μέλη
 • 0 δημοσιεύσεις
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια. Ουκρανία.
  • Όνομα:

  didye (Απρ 30 2009, 10:47) έγραψε:

  # 22 Woodman

 • Μέλη
 • 0 δημοσιεύσεις
  • Πόλη: Κρασνοντάρ
  • Όνομα:

  # 23 Zames

 • Μέλη
 • 0 δημοσιεύσεις
  • Πόλη: Αλεξάνδρεια. Ουκρανία.
  • Όνομα:

  Συνημμένες εικόνες

  # 24 didye

  # 25 Το τραμπ

  # 26 DIVER

  Δημοσίευση επεξεργασμένο από DIVER: 30 Απριλίου 2009 - 7:30 μ.μ.

  Βαλβίδα ελέγχου για τον συμπιεστή

  Η βαλβίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός αεροσυμπιεστή, που επηρεάζει την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού. Στην εταιρεία μας μπορείτε να λάβετε συμβουλές και να αγοράσετε αμέσως τη βαλβίδα ελέγχου που χρειάζεστε για τον αεροσυμπιεστή σας.

  Επιλογή περισσότερων από 1000 αντικειμένων αγαθών

  Αξιολόγηση της ενεργειακής απόδοσης των αναλόγων

  Υπηρεσία Επιχειρησιακής Υποστήριξης

  Όροι και τιμές ενός αποκλειστικού αντιπροσώπου

  Παράδοση σε όλη τη Ρωσία

  Τύποι βαλβίδων αέρα

  Όλες οι βαλβίδες μπορούν να χωριστούν στους ακόλουθους τύπους:

  Βαλβίδα ασφαλείας: Προορίζεται για περιπτώσεις όπου ο συμπιεστής υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες τιμές πίεσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ανακουφίσετε γρήγορα την υπερπίεση και να προστατέψετε το σύστημα από πιθανή καταστροφή.

  Βαλβίδα ελέγχου για τον συμπιεστή: Είναι απαραίτητο να υπάρχει πεπιεσμένος αέρας έξω από τον συμπιεστή, για να αποφευχθεί η επανεισαγωγή του στην εγκατάσταση κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης ή προγραμματισμένου τερματισμού λειτουργίας.

  Βαλβίδα εκφόρτωσης ή όπως αποκαλείται επίσης παράκαμψη: αυτό είναι απαραίτητο για να μειωθεί το φορτίο στον άξονα του ηλεκτροκινητήρα κατά την έναρξη της όλης εγκατάστασης.

  Από την άποψη των ιδιοτήτων της βαλβίδας αέρα, η ποιότητα του συνόλου του σταθμού συμπιεστών εξαρτάται άμεσα από:

  • στεγανότητα της εγκατεστημένης βαλβίδας. από το πόσο στενά εφάπτεται
  • σχετικά με το πόσο έγκαιρα η βαλβίδα κλείνει και ανοίγει
  • πόσο η εγκατεστημένη βαλβίδα είναι ανθεκτική στη φθορά
  • το βαθμό ευαισθησίας του σε υψηλές θερμοκρασίες και δυναμικά φορτία.

  Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το εύρος των βαλβίδων για τον αεροσυμπιεστή και τη διαθεσιμότητα τους στην αποθήκη, μπορείτε να μάθετε τηλεφωνικά ή γράφοντας μια επιστολή μέσω της φόρμας ανατροφοδότησης.

  Βαλβίδες ασφαλείας για μπεζ αεροσυμπιεστές

  Η συσκευή των συμπιεστών Bezhetskikh είναι ένα πολύπλοκο σύστημα επικοινωνίας διαφόρων εξαρτημάτων με τα οποία η μονάδα αέρα ενός βιδωτού ή εμβολοφόρου σταθμού συνδέεται με διάφορους τρόπους. Η λειτουργία είναι καλά μελετημένη και η συσκευή καθορίζει την ασφαλή και αποδοτική λειτουργία του σταθμού, χάρη σε μια βαλβίδα ασφαλείας, η οποία περιλαμβάνει:

  • βαλβίδες ασφαλείας.
  • βαλβίδες ελέγχου;
  • πεπιεσμένα εκφορτωτές.

  Ποικιλία

  Αυτό το τμήμα του καταλόγου ηλεκτρονικών καταστημάτων της εταιρείας μας αντιπροσωπεύεται από στοιχεία της εγχώριας και ιταλικής παραγωγής του συστήματος ασφαλείας των συμπιεστών bezhetskie. Εδώ θα βρείτε βαλβίδες αντεπιστροφής και ασφαλείας για παλινδρομικούς συμπιεστές, καθώς και πεπιεσμένου αέρα για διάφορα μοντέλα πνευματικών σταθμών.

  Εάν δεν γνωρίζετε ποια εξαρτήματα πρέπει να αγοράσετε, συμβουλευτείτε τους διαχειριστές μας.

  Διορισμός

  Για την απρόσκοπτη λειτουργία του συμπιεστή, είναι απαραίτητο να αποφευχθεί:

  • αντίστροφη ροή ροής αέρα.
  • υπερβολική πίεση στον δέκτη.
  • αλλαγή στην κατεύθυνση των ροών ατμοσφαιρικής και πεπιεσμένου αέρα ·
  • υπερβολικό φορτίο στον κινητήρα.

  Εάν το κατασκεύασμα υποθέσει την παρουσία ορισμένων συστατικών, τότε η απουσία τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αγοράσετε και να έχετε "αποθέματα" βαλβίδες ασφαλείας και βαλβίδες ελέγχου, οι οποίες είναι πιο επιρρεπείς σε φθορά. Πνευματικοί απαγωγείς θα χρειαστείτε αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

  Τα εξαρτήματα των σταθμών συμπιεστών που παρουσιάζονται σε αυτή την κατηγορία καθιστούν δυνατή τη βελτίωση της λειτουργίας των μονάδων συμπιεστή. Χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση νέων μονάδων και επιτρέπουν επίσης την εκτέλεση εργασιών επισκευής με απώλεια λειτουργικότητας με ανάλογες λειτουργίες του εξοπλισμού συμπιεστών.

  Οι συστάσεις του κατασκευαστή

  Η παρουσία βαλβίδων ασφαλείας θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα την ανάγκη να περιμένετε ανταλλακτικά για την επισκευή των μονάδων αέρα. Προχωρώντας από αυτό, η εταιρεία μας προσφέρει να αγοράσει ασφάλεια

  Ως επίσημος αντιπρόσωπος του εργοστασίου Bezhetsky "ASO", μπορούμε να προσφέρουμε πλεονεκτικούς όρους αγοράς και συντήρησης εξοπλισμού συμπιεστών, καθώς και επισκευή και συντήρηση. Στη δική μας αποθήκη διατηρούμε επαρκή ποσότητα εξαρτημάτων που ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή μοντέλα πνευματικών μονάδων.

  Οι ειδικοί μας παρέχουν υπηρεσίες στην επισκευή και συντήρηση των συμπιεστών bezhetskikh διαφόρων μοντέλων. Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την παραγγελία και την αγορά βαλβίδων ασφαλείας για τους πνευματικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους ειδικούς της εταιρείας Compressors της Bezhezky μέσω e-mail [email protected] ή τηλεφωνικά:

  8 (800) 350 02 64 - δωρεάν κλήση στη Ρωσική Ομοσπονδία