Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες για τον καθαρισμό του εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους. τον καθαρισμό του λίπους κυρίως σχετικό για την επεξεργασία τροφίμων, όπως τα φυτά ψήσιμο, γκουρμέ εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, καντίνες και κουζίνες εργοστάσιο εξαερισμού, δηλαδή όπου υπάρχει ζεστό παρασκευή τροφίμων, με την κυκλοφορία του θερμού, ελαιωδών ατμών εναποτίθεται στα τοιχώματα αεραγωγών. Επίσης, ο καθαρισμός του εξαερισμού του λίπους έχει σημασία για ορισμένες περιοχές παραγωγής όπου η εργασία γίνεται με τη χρήση βιομηχανικών ελαίων, η αφαίρεση των οποίων είναι παρόμοια σε έργα τεχνολογίας απόδοση.

Το κόστος του καθαρισμού των αεραγωγών από τις αποθέσεις λίπους

Ο καθαρισμός του εξαερισμού σε εστιατόριο, καφετέρια και άλλες επιχειρήσεις όπου η δραστηριότητα δεν μπορεί να ανασταλεί εκτελείται τη νύχτα, βολική για τον πελάτη.

Hot ελαιώδες ατμούς εγκατασταθούν στις ομπρέλες, κουκούλες, τοιχωμάτων του αγωγού και μεγαλώνει γρήγορα αποθέσεις σκόνης, στένωση τα τοιχώματα του καναλιού, αλλοιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαερισμού. Οι αγωγοί εξαερισμού με υψηλή εκπομπή θερμότητας (π.χ., ψήσιμο φούρνοι των αρτοποιείων) ελαιώδους μάζας σκληραίνει ταχέως για να σχηματίσει ένα στερεό, τζάμι στρώμα των οποίων η απομάκρυνση είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί ειδική, μη-πρότυπα διαλύματα. Ξεχωριστά, σημειώνεται ότι τα στοιχεία σχηματισμού μπορεί εύκολα να αναφλεγεί και να προκαλέσει πυρκαγιά.

Ομπρέλες αερισμού εξαγωγής στην παραγωγή

Γραμμές παραγωγής λιπών για καθαρισμό

Τεχνολογία και συχνότητα των εργασιών καθαρισμού των αεραγωγών από το λίπος

Οι εργασίες για την απομάκρυνση λιπαρών αποθέσεων σε αγωγούς εξαερισμού, ομπρέλες και εκχυλίσματα που παράγονται χρησιμοποιώντας ειδικό απορρυπαντικό, ψεκάζονται γεννήτρια αφρού σε μία πίεση επί των τοιχωμάτων του αγωγού εξαερισμού, ακολουθούμενη από απομάκρυνση ξύστρες, βούρτσες ή σπόγγους. Εάν είναι απαραίτητο, οι θυρίδες επιθεώρησης εγκαθίστανται στους αεραγωγούς αερισμού. Τα στέγαστρα και κουκούλες καθαριστεί χρησιμοποιώντας τη γεννήτρια ατμού, και σε περίπτωση βαριάς ρύπανσης - σε συνδυασμένο τρόπο, με τη χρήση χημικών ουσιών. Εφυαλωμένη λίπους που συμβαίνουν σε κανάλια με υψηλή θερμοκρασία, αφαιρείται μηχανικά χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βούρτσες με τραχιά επίστρωση, με μια προκαταρκτική κατάψυξη των καναλιών.

Ο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος συνιστάται να πραγματοποιείται ανά τρίμηνο και στις ειδικά φορτωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής μηνιαίως, η οποία ρυθμίζεται από τους κανόνες του καθεστώτος πυρόσβεσης στη Ρωσική Ομοσπονδία. Για να μειώσετε τον αριθμό των εργασιών εκκαθάρισης ή με άλλα λόγια για εξοικονόμηση, συνιστάται να εξοπλίσετε τον αγωγό εξαερισμού με παγίδα λίπους. Σε αυτή την περίπτωση, μειώνεται η ποσότητα εργασίας που πρέπει να εκτελεστεί πριν καθαρίσετε την κουκούλα και το μήκος του καναλιού από την ομπρέλα στην παγίδα λίπους. Ο κύριος αγωγός εξαερισμού μπορεί να καθαριστεί πολύ λιγότερο συχνά και να πληροί τις απαιτήσεις των υγειονομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Προσοχή νοικοκυρές!

Παράγουμε καθαρό λίπους κουζίνες, τοίχους, ομπρέλες, κουκούλες, μια μέθοδο μη-επαφής χρησιμοποιώντας μία γεννήτρια ατμού, όπου οι επιφάνειες αποκτούν αρχική καθαρότητα δεν γρατζουνιστεί κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Καθαρισμός αερισμού από λίπη σε καφετέριες και εστιατόρια

Ένα από τα κύρια συστήματα στην κουζίνα οποιασδήποτε εγκατάστασης τροφοδοσίας είναι ο εξαερισμός, ο οποίος εξασφαλίζει τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο και βοηθά να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες οσμές που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Κατ 'αναλογία με την παροχή νερού και αποχέτευσης, η κουκούλα πρέπει να καθαρίζεται από καιρό σε καιρό - πώς και γιατί γίνεται, θα το πούμε αμέσως.

  • Άτομα
  • Πολυκατοικίες
  • Νομικά πρόσωπα
  • TSZH, Ηνωμένο Βασίλειο, HBC
  • Ιδιωτικά σπίτια, εξοχικές κατοικίες
  • Δίκτυα εμπορίου
  • Κτίρια γραφείων, επιχειρηματικά κέντρα
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Δημοτικά ιδρύματα
  • Καφετέριες, εστιατόρια, καντίνες
  • Πλύσιμο αυτοκινήτων
  • Διασκεδαστικές εγκαταστάσεις

Το λίπος δεν ανήκει στο ίδρυμά σας!

Εάν ορισμένα είδη λάσπης που εμφανίζεται στην κουζίνα, παρατηρούμε και να εξαλείψει αμέσως, ενώ άλλοι μπορεί να είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να συσσωρεύονται στις εσοχές, και στη συνέχεια να οδηγήσει σε αποτυχία της λειτουργίας του συστήματος, ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία. Στο σχέδιο, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πλάκα, συλλέγονται συνήθως το λίπος συνιστούν τα σωματίδια ελαίου, πιτσιλιές σε όλες τις κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η οποία είναι μικτή συμπύκνωμα απελευθερώνεται από τον ατμό, καθώς επίσης και ανθρώπινο ιδρώτα. Αυτό το μίγμα, βάζοντας στις εσωτερικές επιφάνειες του αερισμού σταδιακά οδηγεί σε επιδείνωση των εργασιών του, και στη συνέχεια να ολοκληρωθεί απόφραξη.

Άλλοι τύποι ρύπανσης που υπάρχουν στις κουζίνες των εστιατορίων και των καφετεριών είναι σκόνη και μούχλα. Το πρώτο οφείλεται στο γεγονός ότι πολύ λίγοι άνθρωποι κοιτάζουν μέσα στον εξαερισμό (τουλάχιστον, δεν το κάνει κάθε μέρα), το δεύτερο - λόγω της συνεχώς υψηλής υγρασίας του αέρα. Και οι δύο μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις στους ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα, επιδείνωση του βρογχικού άσθματος, για να μην αναφέρουμε πιο σοβαρές συνέπειες. Γι 'αυτό δεν πρέπει να αναβάλλετε τα προβλεπόμενα μέτρα για τον καθαρισμό του εξαερισμού στο ίδρυμά σας.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος.

Σε εύθετο χρόνο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος και κανένα πρόβλημα με το Rospotrebnadzor!

Τα συστήματα εξαερισμού των επιχειρήσεων τροφίμων, των καφετεριών και των εστιατορίων μολύνουν γρήγορα από λιπαρές ουσίες. Ο πλήρης καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το ένα τέταρτο. Διαφορετικά, ο έλεγχος του Υπουργείου Επείγουσας Δράσης ή του Rospotrebnadzor θα τελειώσει με μεγάλο πρόστιμο. των οργάνων επιβολής του θα είναι υποχρεωμένοι να εξαλείψει εντοπιστεί παραβιάσεις της ηγεσίας και αν η απαίτηση αυτή δεν πληρούται το χρόνο, μπορεί να αναστείλει τις δραστηριότητες του οργανισμού για χρονικό διάστημα μέχρι 3 μήνες.


Δεν πραγματοποιείται καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο οδηγεί σε σοβαρές απώλειες - ένα προσωρινό κλείσιμο θα οδηγήσει σε απώλεια φήμης και πιστούς πελάτες. Οι συσσωρεύσεις λίπους αυξάνουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο σύστημα εξαερισμού. Λόγω του ότι ο καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο δεν πραγματοποιήθηκε εγκαίρως, το ίδρυμα μπορεί να κλείσει για πάντα. Καλέστε την εταιρεία μας για να αποφύγετε αξιώσεις από τις εποπτικές αρχές και φροντίστε για πυρασφάλεια - αφού ο τεχνικός ολοκληρώσει τον καθαρισμό, τα προβλήματα αυτά θα λυθούν!

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Μετά το λίπος καθαρισμό εξαερισμού έχει ολοκληρωθεί, ο τεχνικός στέλνει τα έγγραφα στον πελάτη για την παρουσίαση στους υπαλλήλους MOE ή Rospotrebnadzor. Ο πελάτης διαθέτει επίσης μια αναφορά βίντεο για το έργο που έχει γίνει. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι καθαρισμού του αέρα από λίπος - η πιο κατάλληλη μέθοδος για την αφαίρεση του λίπους επιλέγεται από τον τεχνικό μας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος εξαερισμού και δραστηριότητες της επιχείρησης. Ο υπάλληλος χρησιμοποιεί ειδικές συσκευές, όπως μηχανή βούρτσας, καθώς και χημικές ουσίες που απομακρύνουν πλήρως το λίπος από την εσωτερική επιφάνεια των εξαρτημάτων του συστήματος εξαερισμού. Ο σύνθετος καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος περιλαμβάνει την επεξεργασία όλων των στοιχείων αερισμού: ομπρέλες, εκχυλίσματα, κανάλια, απορροφητήρες και άλλο εξοπλισμό.

Η συνεργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

ο εμπειρογνώμονας εξετάζει τον εξαερισμό.

με τον πελάτη η σύμβαση συνάπτεται.

ο τεχνικός φθάνει στον καθορισμένο χρόνο και εκτελεί το έργο του.

παρέχεται στον πελάτη πράξη ολοκληρωμένης εργασίας και άλλα έγγραφα.


Ανάγκη εκμετάλλευσης

Ειδικά ο πραγματικός καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο, όπου η διαδικασία του φαγητού είναι συνεχώς. Οι καταθέσεις στους τοίχους των κιβωτίων επικοινωνίας είναι ένα εύφορο περιβάλλον για την εμφάνιση διαφόρων επικίνδυνων βακτηρίων που μπορούν να εισέλθουν σε τρόφιμα. Ο επαγγελματικός καθαρισμός του αέρα όχι μόνο θα απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα, αλλά και θα κάνει την ατμόσφαιρα στο ίδρυμα πιο ευχάριστη και άνετη.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Τα συστήματα εξαερισμού και εξαγωγής αέρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εγκαταστάσεων που προορίζονται για την επιχείρηση εστιατορίων και τροφοδοσίας. Εικόνα και το κύρος των θεσμών αποτελείται όχι μόνο από τους παράγοντες που νόστιμη κουζίνα και αξιοπρεπή εξυπηρέτηση, αλλά και λόγω της γενικής ατμόσφαιρας, την αύρα, ο αέρας μυρίζει.

Εξαερώνονται από όλους τους κανόνες της αίθουσας - όχι μόνο συμμόρφωση με τα πρότυπα πυροπροστασίας και τους κανόνες, αλλά και μια σημαντική προσθήκη στην αξιολόγηση των καταναλωτών. Εξάλλου, είναι πολύ πιο ευχάριστο να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σε μια αεριζόμενη τραπεζαρία χωρίς να ανακατεύετε τις διάφορες μυρωδιές μαγειρέματος, επιτίθενται από την κουζίνα. Αναμφισβήτητη προσθήκη στην καθαριότητα και τη φρεσκάδα στην κουζίνα θα είναι η αφοσίωση του προσωπικού στην επιχείρηση τροφοδοσίας.

Ειδικότητα των συστημάτων εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες

Σε πολύ λογικές λόγους, έλεγχο πυρός και ρυθμιστές συνιστούμε τακτικά διάγνωση και συστηματικό καθαρισμό του κλιματισμού και εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και ειδικά μέτρα για τον καθαρισμό των συστημάτων αερισμού του λίπους τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Εάν αγνοήσετε αυτόν τον κανόνα, κινδυνεύετε να πληρώσετε αρκετά υψηλό τίμημα όχι μόνο με την κυριολεξία. Υπάρχει άμεση απειλή πυρκαγιάς για δυσλειτουργία του εξαερισμού για τον ίδιο λόγο.

Είναι υποχρεωτικός ο τακτικός καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους και την πλάκα. Όπως γνωρίζετε, ελέγχεται από το Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

Σε πολλές ασφαλιστικές εταιρείες το θέμα της εκκαθάρισης του εξαερισμού από λιπαρές αναβολές είναι υποχρεωτικό και περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο. Σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, η συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες καθορίζεται ξεχωριστά, αλλά με καλό τρόπο θα πρέπει να διεξάγεται δύο φορές το χρόνο.

Η συμμόρφωση των χώρων με τους υγειονομικούς και επιδημιολογικούς κανόνες και ο τακτικός καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο μεγιστοποιεί τον κύκλο ζωής όλων των στοιχείων του συστήματος και εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Συνήθως, τα ακόλουθα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού των εστιατορίων και των καφετεριών προορίζονται σταδιακά σε τυποποιημένο καθαρισμό:

 • κουκούλες εξαγωγής ·
 • παγίδες λιπαρών ουσιών.
 • αγωγούς και κανάλια αέρα ·
 • καθώς και ανεμιστήρες εξάτμισης.

Πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων, προετοιμάζονται οι χώροι - κόβονται οι καταπακτές επιθεώρησης, τοποθετούνται βαλβίδες αποστράγγισης στα κανάλια, ο εξοπλισμός κουζίνας μονώνεται με ταινία πολυαιθυλενίου και προστατεύονται οι ηλεκτρικές μονάδες.

Η διαδικασία καθαρισμού του εξαερισμού σε χώρους εστίασης

Για τον καθαρισμό, χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός, ο οποίος συνήθως εξαλείφει την ανάγκη αποσυναρμολόγησης των αεραγωγών.

Η διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Πριν αρχίσει η διαδικασία, οι ομπρέλες τυλίγονται σε μια μεμβράνη, οι παγίδες λίπους αφαιρούνται για τοπικό καθαρισμό.
 2. Στην επιφάνεια που καθαρίζεται, εφαρμόζεται αφρός καθαρισμού που θερμαίνεται μέχρι 60 μοίρες, χωρίζοντας τα παλαιότερα λιπαρά απόβλητα και ρύπους.
 3. Ο αφρός, διαλυμένος σε αφρό, αφαιρείται με νερό μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.
 4. Τα κανάλια εξαερισμού καθαρίζονται με ενεργό αφρό και μηχανή πεπιεσμένου αέρα - οι ανάστροφες βούρτσες είναι αποτελεσματικές για όλους τους τύπους αεραγωγών.
 5. Ο ανεμιστήρας και τα πτερύγια εξαγωγής καθαρίζονται χειροκίνητα με ειδικά εργαλεία.

Ο τακτικός καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού του εστιατορίου και του καφέ αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την καθαριότητα στην κουζίνα, καθώς και για την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Παρέχουμε υπηρεσίες για ολοκληρωμένη συντήρηση του εξαερισμού και των στοιχείων του σε υψηλό επίπεδο σε λογικές τιμές. Το προσωπικό μας στελεχώνεται από επαγγελματίες που έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τους διευθυντές μας.

Επαφές: τηλέφωνο +7 (495) 008-45-25, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Ο καθαρισμός και η συντήρηση του εξοπλισμού εξαερισμού στο εστιατόριο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της εγκατάστασης. Η αυξημένη θερμοκρασία και η υγρασία, οι εξωτερικές μυρωδιές στην αίθουσα προκαλούν μόνο αρνητικά συναισθήματα στους επισκέπτες του εστιατορίου, καταστρέφουν τη φήμη τους και ως εκ τούτου μειώνουν την κερδοφορία της επιχείρησης για τον ιδιοκτήτη.

Λίπος στον εξαερισμό: Τι είναι επικίνδυνο;

Ο καθαρισμός του εξαερισμού στο εστιατόριο θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, και σε δωμάτια με υψηλά φορτία ακόμη πιο συχνά. Αυτή η συχνότητα οφείλεται στις δυσμενείς επιπτώσεις της λειτουργίας του μολυσμένου αερισμού:

 • Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης πυρκαγιά. Οι αποθέσεις λίπους που συσσωρεύονται μέσα στους αγωγούς έχουν υψηλό βαθμό αυθόρμητης καύσης. Οι πυρκαγιές στο σύστημα εξάτμισης οδηγούν σε σοβαρές πυρκαγιές με τις πιο αρνητικές συνέπειες.
 • Η ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό των χώρων επιδεινώνεται. Ο εξαερισμός παύει να αφαιρεί ξένες μυρωδιές. Ζεύγη, καπνός και υπερβολική θερμότητα αρχίζουν να εξαπλώνονται από την κουζίνα στην αίθουσα. Αύξηση θερμοκρασίας και υγρασίας. Μετά από αυτό, το μικροκλίμα στο ίδρυμα δεν μπορεί να λεχθεί άνετα για τους επισκέπτες.
 • Οι εναποθέσεις λίπους και σκόνης μέσα στους αγωγούς δυσκολεύουν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπλοκάρουν τη ροή του καθαρού αέρα στα δωμάτια. Η αναπνοή στο ίδρυμα γίνεται δύσκολη, αλλά δεν είναι άνετη σε αυτό.
 • Μια μάζα σκόνης και λίπους που συσσωρεύεται στους τοίχους των καναλιών και των κουζινών γίνεται ένα ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτήρια που είναι απαράδεκτο σε εστιατόρια.
 • Η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού μειώνεται σύστημα εξαερισμού (θάλαμοι εξαερισμού, κυκλώνες, φίλτρα, αεραγωγοί κλπ.), η διάρκεια ζωής τους μειώνεται.

Πώς να καθαρίσετε τον εξαερισμό από το λίπος στην τροφοδοσία

Αξίζει να το προσθέσετε καθαρισμός αερισμού - υποχρεωτικό μέτρο για όλους τους τύπους επιχειρήσεων δημóσιας εστίασης. Έλεγχος για την εκτέλεση αυτών των έργων διενεργείται από την κρατική υπηρεσία πυρόσβεσης του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Η έλλειψη υγειονομικού και επιδημιολογικού πιστοποιητικού που πιστοποιεί την εκτέλεση καθαρισμών θα προκαλέσει την επιβολή ή τη λύση του προστίμου για περίοδο 3 μηνών.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με το τεχνικό τμήμα, προετοιμάζουμε χρήσιμο πρακτικό υλικό για τους πελάτες μας. Παραδείγματα των επιστολών μας.

Καθαριστικά κουκούλες

Για την παραγωγική και ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων δημóσιας εστίασης είναι σημαντικό να πραγματοποιείται τακτικός καθαρισμός του συστήματος εξαερισμού. Ο καθαρισμός του καλύμματος από το λίπος θα αποφύγει τυχαία πυρκαγιά στο δωμάτιο και θα σώσει ένα ακριβό σύστημα εξαερισμού από πρόωρη επισκευή ή αντικατάσταση.

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες για τον καθαρισμό κουκούλας κουζίνας από λίπος για καφετέριες, εστιατόρια και για το σπίτι. Ο καθένας μπορεί γρήγορα και αξιόπιστα να φροντίσει για την καθαριότητα της δικής του κουζίνας.

Στάδια καθαρισμού του εκχυλίσματος από το λίπος

Στη διαδικασία της δραστηριότητας της κουζίνας, τα σωματίδια του διαλυμένου λίπους ανυψώνονται και καθιζάνουν στη σχάρα του απορροφητήρα. Το λιπαρό στρώμα συσσωρεύει ένα επιπλέον στρώμα σκόνης και μετά από λίγο χρόνο μετατρέπεται σε βρώμικο στερεό φλοιό.

Ο καθαρισμός της κουκούλας στην κουζίνα θα βοηθήσει να αποφευχθεί ο σχηματισμός μιας επίστρωσης λίπους και λάσπης, να αποκλειστεί ο πολλαπλασιασμός των παθογόνων βακτηρίων και επίσης να αποφευχθεί η εμφάνιση μιας δυσάρεστης οσμής.

Η εταιρεία μας για τον καθαρισμό κουκούλας στις κουζίνες παραγωγής είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όλους τους πελάτες αρκετούς τρόπους για την αποτελεσματική απομάκρυνση των φλοιών. Ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης, θα γίνουν τα παρακάτω βήματα για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού του λίπους:

 • καθαρίζοντας τα φίλτρα με ξύστρα, η συνηθισμένη μηχανική αφαίρεση θα αφαιρέσει το ανώτερο σκληρυμένο βρώμικο στρώμα.
 • Ψεκασμός δραστικών ουσιών ικανών να μαλακώσουν το σκληρό λίπος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • η επεξεργασία με πίδακα υπερθερμαινόμενου ατμού, που θα βοηθήσει στην εξάλειψη των μαλακών λιπαρών αναπτύξεων.
 • την τελική απολύμανση με φάρμακα που είναι ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα οποία θα σκοτώσουν όλα τα επιβλαβή βακτήρια.
Ο καθαρισμός του αερισμού από το λίπος στο καφενείο, το εστιατόριο θα πάρει αρκετό χρόνο και μπορεί ακόμη και να δαπανηθεί κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ωρών, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί μια άβολη κατάσταση για όλο το προσωπικό.

Πού πρέπει να καθαρίσω τα φίλτρα εξαερισμού;

Ο καθαρισμός της κουκούλας σε εστιατόρια, καφετέριες, καντίνες, παραγωγή τροφίμων είναι μια σημαντική τακτική διαδικασία, η αποτυχία της οποίας απειλεί τους ιδιοκτήτες των ιδρυμάτων με την καταβολή μεγάλου προστίμου. Οι μόνιμες επιθεωρήσεις υγιεινής και πυρκαγιάς απαιτούν αυστηρή τήρηση των προτύπων του συστήματος εξαερισμού.

Αλλά μην πιστεύετε ότι ο καθαρισμός των φίλτρων από το λίπος μπορεί να γίνει μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων, επειδή στο σπίτι, η συσσώρευση λίπους απειλεί επίσης με καταστροφικές συνέπειες. Επομένως, προκειμένου να διατηρηθούν οι αγωγοί αερισμού σε άριστη κατάσταση, είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε την εργασία αυτή σε ειδικές υπηρεσίες.

Θα βοηθήσουμε όλους να επιτύχουν την αρχική κατάσταση της κουκούλας και να φροντίσουν για την παραγωγική και ανθεκτική χρήση τους.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά τον εξαερισμό του λίπους;

Σε περίπτωση ακανόνιστου καθαρισμού του συστήματος εξαερισμού από το λίπος, μπορεί να προκαλέσει την καύση ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Το στρώμα λίπους μπορεί εύκολα να αναφλεγεί, επομένως υπό την επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών μπορεί γρήγορα να προκαλέσει πυρκαγιά και να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο σύνολο του κέντρου εστίασης.

Αν ο ιδιοκτήτης του καφέ, το εστιατόριο άρχισε να παρατηρεί τα ακόλουθα προβλήματα:

 • ο αέρας εξαγωγής τραβιέται πολύ κακώς.
 • αύξηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ·
 • τα φίλτρα απαιτούν συχνότερη αντικατάσταση.
 • υπάρχει μια σταθερή μυρωδιά μαγειρεμένων πιάτων.
Αξίζει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας και όλα τα προβλήματα θα εξαλειφθούν. Η οικονομική και γρήγορη βοήθεια των επαγγελματιών θα αποφύγει τα απρόβλεπτα έξοδα.

Οι κανόνες πυρόσβεσης και υγειονομικής ασφάλειας απαιτούν τακτικό καθαρισμό του φίλτρου από το λίπος. Ανάλογα με την παραγωγικότητα του ιδρύματος, η υπηρεσία επιθεώρησης θα καθορίσει το ακριβές ποσό καθαρισμού, μπορεί να είναι 1 φορά σε έξι μήνες ή μία φορά το μήνα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις καθιερωμένες υγειονομικές απαιτήσεις, ένα εστιατόριο ή ένα εστιατόριο μπορεί να κλείσει.

Πλεονεκτήματα εφαρμογής στην εταιρεία Vent-Cleaning

Η αφαίρεση των ρύπων από τις γρίλιες με τις υπηρεσίες μας προσελκύει πολλά πλεονεκτήματα.

 1. Καλέστε την υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Δωρεάν εκτίμηση της κατάστασης και παροχή προκατασκευασμένων εκτιμήσεων για όλες τις προγραμματισμένες εργασίες.
 3. Χρήση σύγχρονου εξοπλισμού που σας επιτρέπει να καθαρίζετε το σύστημα εξαερισμού σε επαγγελματικό επίπεδο.
 4. Δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας το βράδυ και τη νύχτα, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για τα καταστήματα δημόσιας εστίασης.
 5. Καθαρισμός του δωματίου μετά την παραγγελία.
 6. Προσιτό κόστος για τον καθαρισμό της κουκούλας.
Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και θα επιλέξουμε γρήγορα την πλήρη λύση για κάθε πρόβλημα των αεραγωγών. Το εγγυημένο αποτέλεσμα όλων των εργασιών της εταιρείας είναι πάντα ένα ιδανικό σύστημα εξαερισμού και καθαρός αέρας σε κάθε κουζίνα.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος

Οι λιπαρές και οργανικές αποθέσεις είναι μία από τις πιο δύσκολες να απομακρυνθούν μολυντές μεταξύ εκείνων που εγκαθίστανται στους αεραγωγούς και στους αεραγωγούς. Με την πάροδο του χρόνου, το στρώμα βάσης του λίπους πυκνώνει σε βάρος όλο και περισσότερων νέων στρωμάτων, ενώ προσκολλάται στη σκόνη και άλλα σωματίδια που εισέρχονται στον εξαερισμό. Όλα αυτά δημιουργούν ένα επικίνδυνο παθογόνο περιβάλλον και προωθούν τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των βακτηριδίων.

Τις περισσότερες φορές, από λιπαρά εδάφη, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τις κουκούλες των εστιατορίων, μπαρ, καντίνες, καφετέριες και άλλα καταστήματα τροφίμων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα λίπη δεν εγκαθίστανται σε άλλα μέρη. Στα γραφεία, στα εμπορικά κέντρα, στα καταστήματα, στα σχολεία, η διαδικασία αυτή συμβαίνει επίσης, αλλά κάπως πιο αργή από ό, τι στη δημόσια τροφοδοσία. Γι 'αυτό, στο νόμο, η συχνότητα με την οποία πρέπει να καθαρίζονται οι αγωγοί αερισμού από το λίπος δεν ρυθμίζεται σαφώς. Περιέχει μόνο ένδειξη της ανάγκης για τακτικούς ελέγχους με ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Από την καθαρότητα του εξαερισμού στο δωμάτιο εξαρτάται:

 • Το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.
 • Καθαρίστε τον αέρα.
 • Κυκλοφορία των ρευμάτων αέρα.
 • Το επίπεδο της πυρασφάλειας.
 • Καθαρότητα επιφανειών.
 • Η ταχύτητα εξάπλωσης των βακτηρίων και των ιών.
 • Όροι λειτουργίας του εξοπλισμού εξαερισμού.
 • Περιοδικότητα της υπηρεσίας και επισκευή.
Για τους οργανισμούς, ο καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου κανονισμού, ο οποίος ρυθμίζει την ακολουθία οποιωνδήποτε ενεργειών για τον έλεγχο και την εκτέλεση των εργασιών επεξεργασίας των αεραγωγών από το λίπος.

Καθαρισμός του αερισμού του λίπους: πόσο συχνά πρέπει να καθαρίσετε την κουκούλα

Σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 107 της 12.08.2004, η συντήρηση του εξαερισμού και ο περιοδικός καθαρισμός από το λίπος αποτελούν υποχρεωτικές προϋποθέσεις για δραστηριότητες.

 • Μια πλήρης εκτίμηση της κατάστασης του συστήματος εξαερισμού πρέπει να διεξάγεται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.
 • Οργανώστε την επιθεώρηση των ιδιοκτητών του ίδιου του ιδρύματος, χωρίς να περιμένετε ειδικές οδηγίες από τις υγειονομικές αρχές.
 • Τα αποτελέσματα του ελέγχου πρέπει να εισαχθούν στην αναφορά επιθεώρησης του συστήματος.
 • Το κατά πόσον απαιτείται καθαρισμός πρέπει να επιλυθεί με βάση τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών.
 • Η επεξεργασία μπορεί να γίνεται είτε από μέλος του προσωπικού της επιχείρησης είτε από προσκεκλημένο εμπειρογνώμονα του ΕΣΕ, αλλά σε κάθε περίπτωση το άτομο πρέπει να έχει τις απαραίτητες δεξιότητες και να εισέλθει σε αυτήν την εργασία.
Ο καθαρισμός του αερισμού του λίπους μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει γίνει δεκτό στην εταιρεία με κάποια περιοδικότητα ή σε περίπτωση προβλημάτων που υποδηλώνουν ρύπανση. Τα τελευταία περιλαμβάνουν:

 • Η εμφάνιση οσμών στο δωμάτιο, που δεν πρέπει να είναι εκεί.
 • Κακό ρεύμα αέρα.
 • Αίσθημα έλλειψης οξυγόνου.
 • Υπερβολική υγρασία και θερμότητα.
 • Ορατή ρύπανση.

Με τακτικές επιθεωρήσεις, ο λόγος για την εντολή καθαρισμού μπορεί να είναι τα ίδια σημεία, καθώς και τα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών αέρα και αποξεσμάτων από την επιφάνεια των αεραγωγών.

Η ίδια η διαδικασία γίνεται με τη βοήθεια ενός επαγγελματία, διαλύοντας κάθε βρωμιά, τα εργαλεία και ειδικό εξοπλισμό - πολύμετρο κινητή συσκευή με τηλεχειριστήριο, ειδικά ακροφύσια για τη μηχανική επεξεργασία και η κάμερα σας επιτρέπει να παρατηρήσει σε πραγματικό χρόνο τη διαδικασία και ρυθμίστε το σύμφωνα με την κατάσταση. Εξωτερικά δομικά στοιχεία που μπορούν να αφαιρεθούν ή προσβάσιμα φυσικά καθαρίζονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά με το χέρι χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Καθαρισμός συστημάτων εξαερισμού από αποθέσεις λίπους με χρήση SES

Όσον αφορά το κόστος του καθαρισμού του αερισμού του λίπους στη Μόσχα, οι ακόλουθοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν:

 • Περιοχή εξαερισμού.
 • Το μήκος της.
 • Η κλίμακα της ρύπανσης.
 • Διάμετρος σωλήνων.
 • Αριθμός ομπρελών.
 • Διαθεσιμότητα των οπαδών και του αριθμού τους.
 • Απόσταση αναχώρησης.
 • Αριθμός υπηρεσιών σε μία παραγγελία.
 • Αριθμός αντικειμένων προς καθαρισμό σε μία σειρά.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες εργάζεστε με την υγειονομική υπηρεσία. Εάν επαναταξινομήσετε τη θεραπεία κάθε φορά, το κόστος της θα υπολογιστεί με τον κανονικό συντελεστή.

Εάν υπογράφετε μακροπρόθεσμη σύμβαση με συγκεκριμένο SES, τότε ο ίδιος αριθμός θεραπειών θα σας κοστίσει λιγότερο, αφού η συμβατική υπηρεσία συνεπάγεται πάντοτε την παροχή εκπτώσεων. Το μέγεθός τους εξαρτάται από τη διάρκεια της συμφωνίας. Η σύμβαση είναι συνήθως για 3, 6 ή 12 μήνες, αλλά μπορείτε πάντα να καθορίσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις συνεργασίας ξεχωριστά και να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή αλληλεπίδρασης.

Καθαρισμός των συστημάτων αερισμού του λίπους - περιοδική εκδήλωση, οπότε αν γνωρίζετε έστω και κατά προσέγγιση πόσο συχνά χρειάζεται καθαρισμό αγωγού, μπορείτε να υπολογίσετε τη βέλτιστη διάρκεια της σύμβασης και ο αριθμός των διαδικασιών που περιέχονται σε αυτό.

Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και είναι εξοπλισμένα με διαφορετικές διαμορφώσεις της κουκούλας, η ακριβής τιμή που μπορείτε μόνο να δείτε από τηλεφωνική υπηρεσία υγείας μετά να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημα, το οποίο θα πρέπει να εργάζονται οι εργαζόμενοι SEC.

Η εταιρεία "Dez Group" παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού για οργανισμούς διαφόρων δραστηριοτήτων, ιδιώτες και κυβερνητικές δομές. Υπογράφοντας μια σύμβαση μακροπρόθεσμης συντήρησης ή παραγγέλλοντας έναν εφάπαξ καθαρισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι για το απόλυτο αποτέλεσμα και να λάβετε επισήμως τεκμηριωμένη εγγύηση για τη διαδικασία που εκτελείτε.

Καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού κατά των αποθέσεων λίπους

Η GC EKOLAYF παρέχει υπηρεσίες για τον καθαρισμό του συστήματος εξαερισμού από αποθέσεις λίπους. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για τον καθαρισμό και την απολύμανση των συστημάτων εξαερισμού. Μετά τον καθαρισμό μας, το σύστημα εξαερισμού λειτουργεί ως καινούργιο και ο αέρας γίνεται πολύ πιο καθαρός! Επίσης η GC Ekolayf εκτελεί καθαρισμό του εξαερισμού από τη σκόνη, απολύμανση των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού, καλέστε μας. Ο διευθυντής μας θα συντονίσει την ώρα άφιξης του μηχανικού. Η αρχική αναχώρηση του μηχανικού για την αξιολόγηση του κόστους καθαρισμού του εξαερισμού είναι δωρεάν.

Η σύμβαση για τον καθαρισμό του εξαερισμού από το λίπος

Η GC Ekolayf συνάπτει μακροπρόθεσμες και εφάπαξ συμβάσεις για τον καθαρισμό και την απολύμανση του εξαερισμού. Εκδίδεται ολόκληρο το πακέτο εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού καθαρισμού αερισμού, το οποίο απαιτείται για το Υπουργείο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης και το Rospotrebnadzor. Αυτό το είδος εργασίας ρυθμίζεται από το άρθρο 16 του ομοσπονδιακού νόμου περί πυρασφάλειας και τους κανόνες πρόληψης της πυρκαγιάς στη Ρωσική Ομοσπονδία (που εγκρίθηκε με το ψήφισμα αριθ. 390 της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας της 25ης Απριλίου 2012).
Μετά από κάθε καθαρισμό, ο πελάτης λαμβάνει καθαρό αερισμό και πράξη καθαρισμού του εξαερισμού. συνάπτουν επίσης συμβάσεις για τον καθαρισμό καμινάδων. Οι πελάτες μας έγιναν ένας μεγάλος αριθμός από διάφορες επιχειρήσεις catering, οι οποίες ήταν ικανοποιημένες από την δουλειά μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις αναθεωρήσεις.

Η αναχώρηση ενός μηχανικού για τον υπολογισμό του κόστους εργασίας είναι δωρεάν

Κόστος καθαρισμού συστημάτων εξαερισμού από αποθέσεις λίπους

Το κόστος καθαρισμού της καμινάδας

Σημείωση: Ο Ανάδοχος διατηρεί το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις να αλλάξει τον τιμοκατάλογο του τιμοκαταλόγου, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, την κατάσταση του εξοπλισμού και τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτόν.

Το κόστος καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού από το λίπος καθορίζεται αφού εγκαταλείψει την εγκατάσταση του μηχανικού. Εάν θέλετε να καθαρίσετε τον εξαερισμό του λίπους, τηλεφωνήστε μας και μετά από λίγο μπορείτε να μάθετε το κόστος, να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες. Οι παραπάνω είναι ενδεικτικοί τιμοκατάλογοι.

Καθαρισμός του εξαερισμού του λίπους: πώς δουλεύουμε

Γιατί είναι συμφέρον να παραγγείλετε τον καθαρισμό του αερισμού από το λίπος στο GC Ekolayf

Ομάδα εταιρειών Η Ekolayf είναι μια ομάδα έμπειρων και εξουσιοδοτημένων ειδικών στην εγκατάσταση και συντήρηση όλων των τύπων μηχανικών συστημάτων με την μετέπειτα εκτέλεση του συνόλου των εγγράφων.

• 5 χρόνια στην αγορά της Μόσχας και της περιοχής της Μόσχας
• 7 άδειες και πιστοποιητικά προφίλ
• 40 εργαζόμενοι, 4 οχήματα υπηρεσίας και 3 συνεργεία εργασίας για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών
• 2 σειρές τηλεπικοινωνιών και επαγγελματικός ευρωπαϊκός εξοπλισμός
• Μειώστε το κόστος σας κατά 20%. Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο της αγοράς χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εργασίας και της συντήρησης.

Διασφάλιση ποιότητας
Η εταιρεία Ekolayf εγγυάται την υψηλή ποιότητα του καθαρισμού του αέρα από το λίπος.

Εργαζόμαστε με αντικείμενα

* Παραγωγικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα
* Εστιατόρια, καφετέριες και όλα τα εστιατόρια
* Πολυώροφα και ιδιωτικά κτίρια κατοικιών, συγκροτήματα γραφείων
* Πολυκλινικά, νοσοκομεία, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα
* Αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και όλα τα κρατικά ιδρύματα.

Γιατί χρειάζεστε καθαρισμό με παχύτερο αερισμό;

1. Εάν ο εξαερισμός δεν καθαριστεί εγκαίρως, οι παράμετροι σχεδιασμού στο σύστημα εξαερισμού πρέπει να μειωθούν. Ο εξαερισμός δεν αφαιρεί ξένες οσμές. Οι επισκέπτες, όταν επισκέπτονται εστιατόρια, καφετέριες, εκτιμούν την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο δωμάτιο. Θέλουν να αναπνέουν καθαρό, φρέσκο ​​αέρα άνετης θερμοκρασίας και υγρασίας. Ο εξαερισμός απαλλάσσει τον αέρα από τον καπνό, την υγρασία, τη σκόνη, αποτρέπει την εξάπλωση των μυρωδιών του μαγειρέματος στην τραπεζαρία. Με τον καιρό, ο εξαερισμός μολύνεται με λίπος, η παραγωγικότητά του μειώνεται και ως εκ τούτου παύει να καθαρίζει σωστά τον αέρα.
2. Τι άλλο πρέπει να προσέξετε είναι η πυρασφάλεια. Η επίβλεψη της πυρκαγιάς συνιστά έντονα να καθαρίζετε τακτικά τα συστήματα εξαερισμού του λίπους τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων, παραμελώντας την υπηρεσία αυτή, κινδυνεύουν να πληρώσουν υψηλή τιμή. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πυρκαγιών εξαερισμού που προκαλούν σοβαρές πυρκαγιές.

3. Ο τακτικός καθαρισμός των αεραγωγών των συστημάτων αερισμού από λιπαρές καταθέσεις είναι υποχρεωτικός και ελέγχεται από το Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Προς το παρόν, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην ασφάλιση των επιχειρήσεων περιλάμβαναν ένα στοιχείο για τον υποχρεωτικό καθαρισμό του εξαερισμού από τις λιπαρές αποθέσεις. Για τις εταιρείες τροφίμων, η απαιτούμενη συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού από το λίπος μπορεί να είναι έως 2 (δύο) φορές το μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η κανονικότητα του εξαερισμού καθαρισμού καθορίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
4. Ο καθαρισμός της κουκούλας επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των στοιχείων εξαερισμού, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.
5. Ο τακτικός καθαρισμός του εξαερισμού - είναι η συμμόρφωση της εγκατάστασής σας με τα υγειονομικά και επιδημιολογικά πρότυπα, την καθαριότητα στην κουζίνα, την αφοσίωση του προσωπικού.

Πώς να καθαρίσετε τον εξαερισμό του λίπους

Οι εργασίες καθαρισμού του εξαερισμού πραγματοποιούνται σε κατάλληλη ώρα για τον πελάτη, συνήθως το βράδυ. Οι ομάδες μας είναι στελεχωμένες από ειδικούς που είναι πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση και έχουν πρόσβαση στην εργασία για ηλεκτρική ασφάλεια και ύψος. Ομπρέλες εξάτμισης, συλλέκτες λίπους ομπρέλες, αεραγωγοί, ανεμιστήρες καυσαερίων υποβάλλονται σε καθαρισμό. Πριν από την εργασία, οι χώροι είναι προετοιμασμένοι, ο εξοπλισμός κουζίνας καλύπτεται με ταινία πολυαιθυλενίου. Λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του ηλεκτρικού εξοπλισμού της κουζίνας. Επιθεώρηση των καταπακτών επιθεώρησης, βαλβίδες αποστράγγισης στους αεραγωγούς εξαερισμού.

Εξοπλισμός για τον καθαρισμό του αερισμού από το λίπος

Για τον καθαρισμό χρησιμοποιείται ο εξειδικευμένος εξοπλισμός του ευρωπαίου κατασκευαστή, ο οποίος επιτρέπει την ποιοτικό καθαρισμό των αεραγωγών χωρίς αποσυναρμολόγηση στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν είναι απαραίτητο, πραγματοποιείται πρωταρχική εξέταση των συστημάτων εξαερισμού με τη βοήθεια teleinspection. Η εγγραφή βίντεο παρέχεται στον πελάτη (επιλογή).

Καθαρισμός της κουκούλας από το λίπος

Πριν από τον καθαρισμό, οι ομπρέλες καλύπτονται με μια μεμβράνη, οι παγίδες λίπους αφαιρούνται. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένας ενεργός αφρός, προθερμανθείς στους 60 ° C, ο οποίος διασπά το λίπος, συμπεριλαμβανομένου του παλαιού. Μετά την έκθεση σε 30 λεπτά, το διαλυμένο λίπος αποπλένεται με νερό, αν είναι απαραίτητο, η λειτουργία επαναλαμβάνεται.

Καθαρισμός των αεραγωγών του λίπους

Ο καθαρισμός των αγωγών εξαερισμού γίνεται με μηχανή βούρτσας με πνευματική κίνηση. Χρησιμοποιείται συμπιεστής με μειωμένο επίπεδο θορύβου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους τη νύχτα. Ο ενεργός αφρός παράγεται σε μια γεννήτρια αφρού με ενσωματωμένη θέρμανση έως 60 ° C. Ο αφρός εξουδετερώνει τις αποθέσεις λίπους μέσα σε 20-30 λεπτά μετά την εφαρμογή στην επιφάνεια των αγωγών. Μετά την εφαρμογή του αφρού, τα τοιχώματα των αγωγών καθαρίζονται με μηχανή βούρτσας. Το μηχάνημα διαθέτει ειδικές ανάποδες βούρτσες, οι οποίες καθιστούν δυνατή την αποτελεσματική απομόνωση τόσο των στρογγυλών όσο και των ορθογώνιων αγωγών αέρα. Όλος ο καθαρισμός των αεραγωγών πραγματοποιείται μέσω καταπακτών επιθεώρησης, χωρίς αποσυναρμολόγηση.

Καθαρισμός του ανεμιστήρα εξαγωγής από γράσο

Ο ανεμιστήρας εξαγωγής πρέπει να καθαριστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα στοιχεία εξαερισμού, η συσσώρευση λίπους στα πτερύγια του ανεμιστήρα επιβραδύνει σημαντικά τη λειτουργία του, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της απόδοσης του συστήματος και γρήγορη φθορά του ανεμιστήρα. Μία από τις αιτίες δυσάρεστων οσμών στο δωμάτιο μπορεί να είναι ανεπαρκής λειτουργία του συστήματος εξάτμισης, λόγω της μόλυνσης του ανεμιστήρα. Ο καθαρισμός του ανεμιστήρα πραγματοποιείται χειροκίνητα, αν είναι απαραίτητο, αποσυναρμολογείται. Μετά τον καθαρισμό, ο ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στη θέση του.

Η ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται είναι μικρή, η εργασία γίνεται τακτοποιημένα, πράγμα που σας επιτρέπει να κρατάτε την κουζίνα καθαρή. Εάν είναι απαραίτητο, τα ελαττώματα στις αρθρώσεις των αγωγών γεμίζουν με στεγανωτικό.

Καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος σε ένα εστιατόριο

Τα συστήματα εξαερισμού και εξαγωγής αέρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εγκαταστάσεων που προορίζονται για την επιχείρηση εστιατορίων και τροφοδοσίας. Εικόνα και το κύρος των θεσμών αποτελείται όχι μόνο από τους παράγοντες που νόστιμη κουζίνα και αξιοπρεπή εξυπηρέτηση, αλλά και λόγω της γενικής ατμόσφαιρας, την αύρα, ο αέρας μυρίζει.

Εξαερώνονται από όλους τους κανόνες της αίθουσας - όχι μόνο συμμόρφωση με τα πρότυπα πυροπροστασίας και τους κανόνες, αλλά και μια σημαντική προσθήκη στην αξιολόγηση των καταναλωτών. Εξάλλου, είναι πολύ πιο ευχάριστο να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σε μια αεριζόμενη τραπεζαρία χωρίς να ανακατεύετε τις διάφορες μυρωδιές μαγειρέματος, επιτίθενται από την κουζίνα. Αναμφισβήτητη προσθήκη στην καθαριότητα και τη φρεσκάδα στην κουζίνα θα είναι η αφοσίωση του προσωπικού στην επιχείρηση τροφοδοσίας.

Ειδικότητα των συστημάτων εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες

Σε πολύ λογικές λόγους, έλεγχο πυρός και ρυθμιστές συνιστούμε τακτικά διάγνωση και συστηματικό καθαρισμό του κλιματισμού και εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και ειδικά μέτρα για τον καθαρισμό των συστημάτων αερισμού του λίπους τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Εάν αγνοήσετε αυτόν τον κανόνα, κινδυνεύετε να πληρώσετε αρκετά υψηλό τίμημα όχι μόνο με την κυριολεξία. Υπάρχει άμεση απειλή πυρκαγιάς για δυσλειτουργία του εξαερισμού για τον ίδιο λόγο.

Είναι υποχρεωτικός ο τακτικός καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού από τις αποθέσεις λίπους και την πλάκα. Όπως γνωρίζετε, ελέγχεται από το Γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

Σε πολλές ασφαλιστικές εταιρείες το θέμα της εκκαθάρισης του εξαερισμού από λιπαρές αναβολές είναι υποχρεωτικό και περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο. Σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, η συχνότητα καθαρισμού του εξαερισμού σε εστιατόρια και καφετέριες καθορίζεται ξεχωριστά, αλλά με καλό τρόπο θα πρέπει να διεξάγεται δύο φορές το χρόνο.

Η συμμόρφωση των χώρων με τους υγειονομικούς και επιδημιολογικούς κανόνες και ο τακτικός καθαρισμός του εξαερισμού από το λίπος στο εστιατόριο μεγιστοποιεί τον κύκλο ζωής όλων των στοιχείων του συστήματος και εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία τους.

Συνήθως, τα ακόλουθα στοιχεία του συστήματος εξαερισμού των εστιατορίων και των καφετεριών προορίζονται σταδιακά σε τυποποιημένο καθαρισμό:

 • κουκούλες εξαγωγής ·
 • παγίδες λιπαρών ουσιών.
 • αγωγούς και κανάλια αέρα ·
 • καθώς και ανεμιστήρες εξάτμισης.

Πριν από την έναρξη των εκδηλώσεων, προετοιμάζονται οι χώροι - κόβονται οι καταπακτές επιθεώρησης, τοποθετούνται βαλβίδες αποστράγγισης στα κανάλια, ο εξοπλισμός κουζίνας μονώνεται με ταινία πολυαιθυλενίου και προστατεύονται οι ηλεκτρικές μονάδες.

Η διαδικασία καθαρισμού του εξαερισμού σε χώρους εστίασης

Για τον καθαρισμό, χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός, ο οποίος συνήθως εξαλείφει την ανάγκη αποσυναρμολόγησης των αεραγωγών.

Η διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Πριν αρχίσει η διαδικασία, οι ομπρέλες τυλίγονται σε μια μεμβράνη, οι παγίδες λίπους αφαιρούνται για τοπικό καθαρισμό.
 2. Στην επιφάνεια που καθαρίζεται, εφαρμόζεται αφρός καθαρισμού που θερμαίνεται μέχρι 60 μοίρες, χωρίζοντας τα παλαιότερα λιπαρά απόβλητα και ρύπους.
 3. Ο αφρός, διαλυμένος σε αφρό, αφαιρείται με νερό μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.
 4. Τα κανάλια εξαερισμού καθαρίζονται με ενεργό αφρό και μηχανή πεπιεσμένου αέρα - οι ανάστροφες βούρτσες είναι αποτελεσματικές για όλους τους τύπους αεραγωγών.
 5. Ο ανεμιστήρας και τα πτερύγια εξαγωγής καθαρίζονται χειροκίνητα με ειδικά εργαλεία.

Ο τακτικός καθαρισμός των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού του εστιατορίου και του καφέ αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την καθαριότητα στην κουζίνα, καθώς και για την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Παρέχουμε υπηρεσίες για ολοκληρωμένη συντήρηση του εξαερισμού και των στοιχείων του σε υψηλό επίπεδο σε λογικές τιμές. Το προσωπικό μας στελεχώνεται από επαγγελματίες που έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με τους διευθυντές μας.

Επαφές: τηλέφωνο +7 (495) 008-45-25, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Καθαρισμός του εξαερισμού

Η κουζίνα είναι η καρδιά κάθε εστιατορίου και καφετέρια. Είναι αυτή η προϋπόθεση ότι πρέπει να λειτουργήσει στο ανώτατο επίπεδο για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία ολόκληρης της εγκατάστασης. Ωστόσο, εάν η κουζίνα εμποδίζεται από τον αερισμό, αυτό μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Ο καπνός, ο ζεστός αέρας, οι δυσάρεστες μυρωδιές είναι πιστοί δορυφόροι κουζινών με ελαττωματικό ή μολυσμένο αερισμό. Μια τέτοια κουζίνα θα νιώσει τη μύτη ακόμα και στην είσοδο και είναι απίθανο να ξαναθυμηθεί ξανά στον επισκέπτη. Επιστρέφοντας στο σπίτι από ένα τέτοιο εστιατόριο, τα ρούχα θα μυρίζουν τις κοτολέτες, το βούτυρο και άλλες οσμές της κουζίνας. Μια κακή προοπτική. Εάν η εγκατάσταση σας ισχυρίζεται ότι είναι εστιατόριο ή καφετέρια πρώτης κατηγορίας, τότε θα πρέπει να καταλάβετε ότι η κουκούλα πρέπει να καθαρίζεται περιοδικά. Και τώρα περισσότερα για τη διαδικασία καθαρισμού των συστημάτων εξαερισμού.

Ο εξαερισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα σε κάθε μονάδα εστίασης. Εξασφαλίζει μια συνεχή κυκλοφορία αέρα στην αίθουσα και εξαλείφει επίσης τις ιδιαίτερες οσμές που είναι τόσο χαρακτηριστικές για τις κουζίνες. Εάν η βρωμιά που μπορεί να εμφανιστούν στην κουζίνα, που δεν αφορούν άμεσα, αναπόφευκτα θα συσσωρεύονται και τελικά να οδηγήσει σε κατάρρευση του συστήματος εξαερισμού, ή ακόμα και θα απειλήσουν την υγεία μας. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Στον εξολκτήρα, ο οποίος βρίσκεται πάνω από τη σόμπα, συλλέγονται συχνά σωματίδια λίπους. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα σταγονίδια του πετρελαίου, τα οποία πιτσιλίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αναμιγνύεται με το συμπύκνωμα, το οποίο απελευθερώνεται από τον ατμό, και στη συνέχεια. Αυτό το κοκτέιλ λάσπης, που κολλάει στο εσωτερικό του εξαερισμού, οδηγεί καταρχάς σε έντονη επιδείνωση της απόδοσής του και, στη συνέχεια, στο φράξιμο και την τελική διάσπαση του εξοπλισμού. Όχι λιγότερο πρόβλημα για τις κουζίνες των εστιατορίων και των καφετεριών μπορεί να γίνει συνηθισμένη σκόνη και μούχλα. Η σκόνη μπορεί να εμφανιστεί στο εσωτερικό του εξαερισμού, εάν το σκουπίζει πολύ σπάνια.

Το Mold είναι συχνός επισκέπτης σε χώρους με υψηλή υγρασία. Και τα δύο αυτά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, επιδείνωση του άσθματος και άλλες σοβαρές συνέπειες. Από τα παραπάνω συνάγεται ότι δεν είναι απαραίτητο να καθυστερήσουν τα μέτρα για τον καθαρισμό του εξαερισμού στο δωμάτιο.

Πώς καθαρίζουν τον εξαερισμό;

Ο καθαρισμός της κουκούλας είναι μια εργασία πολλαπλών σταδίων. Πρώτα πρέπει να υπολογίσετε την ποσότητα μόλυνσης, και στη συνέχεια να αποφασίσετε πώς να ξεφορτωθείτε καλύτερα αυτό το ρύπο.

Αν το στρώμα λίπους και σκόνης είναι μικρό, τότε θα είναι αρκετό για να καθαρίσετε με ένα ειδικό ξύστρα και ηλεκτρική σκούπα. Ωστόσο, εάν η κουκούλα σας έχει καλυφθεί με λάσπη και δεν έχει εξαλειφθεί μηχανικά, θα πρέπει να καταφύγετε στη βοήθεια της χημικής βιομηχανίας. Ειδικά οικιακά χημικά εφαρμόζονται στην μολυσμένη επιφάνεια και αφήνονται για λίγο. Στη συνέχεια, η επιφάνεια του καλύμματος καθαρίζεται με ηλεκτρική σκούπα.

Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται με απολύμανση του σωλήνα εξαερισμού. Αυτή η διαδικασία εξαλείφει τα υπολείμματα σκόνης, τα επιβλαβή μικρο-σύνορα και επίσης ενισχύει την επίδραση του επαγγελματικού καθαρισμού του εξαερισμού. Μετά από ένα τέτοιο σύνθλιπτο πλήγμα, όλη η βρωμιά θα εγκαταλείψει για πάντα την κουζίνα σας. Μπορείτε να ξεχάσετε την ανάγκη για καθαρισμό του εξαερισμού στο ίδρυμά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να θυμάστε ότι σύμφωνα με τους κανόνες της εποπτείας των κρατικών πυρκαγιών, ο καθαρός αερισμός πρέπει να είναι δύο φορές το χρόνο.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Η Eris έχει πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες εταιρείες καθαρισμού.

Αφαιρούμε κάθε βρωμιά από την σχάρα του καπό και το κάνουμε ποιοτικά!

 • Καλέστε έναν εξειδικευμένο εργαζόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Διεξάγουμε μια δωρεάν αξιολόγηση της κατάστασης και σας παρέχουμε μια εκτίμηση όλων των προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού.
 • Χρησιμοποιούμε μόνο τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος μας επιτρέπει να καθαρίζουμε τον εξαερισμό στο υψηλότερο επίπεδο.
 • Μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, η οποία είναι πολύ σημαντική για τα καταστήματα τροφίμων.
 • Καθαρίζουμε πάντα το δωμάτιο αφού ολοκληρώσουμε την παραγγελία.
 • Οι τιμές μας είναι οι πιο δημοκρατικές στην περιοχή!

Υποβάλετε αίτηση για βοήθεια στην εταιρεία μας χωρίς να χάσετε ένα λεπτό! Θα βρούμε γρήγορα την καλύτερη λύση για το πρόβλημά σας.

Ο εξαερισμός που λειτουργεί χωρίς διακοπές και ο καθαρότερος αέρας στην κουζίνα σας δεν είναι ένα όνειρο, αλλά μια πραγματικότητα!