Κατηγορία Θέρμανση

Διαχωρίστε το σύστημα σε δύο δωμάτια

Για μια σειρά παραμέτρων πολλαπλών χωρισμάτων, ένα σύστημα δύο δωματίων κερδίζει ένα ζευγάρι διαφορετικών ψυκτών αέρα εγκατεστημένα σε διαφορετικές θέσεις. Αλλά ποια είναι αυτή η σύγχρονη συσκευή και πώς επωφελούνται τα συμβατικά κλιματιστικά που είχαν ζήσει νωρίτερα; Ας προσπαθήσουμε να βρούμε την απάντηση σε αυτή τη συναρπαστική σειρά ερωτήσεων ιδιοκτητών σπιτιού.

Παράθυρα στην οροφή: ποικιλίες, επιλογή σχεδιασμού και συστάσεις για εγκατάσταση

Ακόμη και ένας χώρος χωρίς οικιστική σοφίτα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με παράθυρα. Αυτό βοηθά στην απλοποίηση της χρήσης του και στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

CPU q έλεγχος ανεμιστήρα τι είναι αυτό

Επιλογή Έλεγχος Q-ανεμιστήρα CPU επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα ανάλογα με την θερμοκρασία του CPU (με αυξανόμενη θερμότητα ανεμιστήρα CPU αυξάνεται η ταχύτητα περιστροφής, και το αντίστροφο).

Σύστημα διαχωρισμού αγωγών με προσθήκη αέρα: αρχή λειτουργίας, βήματα συναρμολόγησης

Τα τυπικά κλιματιστικά τοίχου είναι πιο δημοφιλή, ωστόσο το σύστημα διαχωρισμού καναλιών με προσθήκη αέρα χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία ενός άνετου μικροκλίματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα SpeedFan

Χρησιμοποιήστε κυρίως το πρόγραμμα SpeedFan για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας των κύριων κόμβων του υπολογιστή και για τη ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής του ψύκτη CPU και άλλων ανεμιστήρων που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα SpeedFan

Χρησιμοποιήστε κυρίως το πρόγραμμα SpeedFan για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας των κύριων κόμβων του υπολογιστή και για τη ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής του ψύκτη CPU και άλλων ανεμιστήρων που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή.

Σύστημα κλιματισμού VRV: επιλογή για συγκροτήματα γραφείων και εμπορικά κέντρα

Το κλασικό κλιματικό συγκρότημα αποτελείται εποικοδομητικά από δύο μπλοκ: εξωτερικό - συμπυκνωτή και εσωτερική - εξάτμιση. Ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού μπορεί να αντέξει μέχρι και 4 συσκευές εξάτμισης.

Πώς να απαλλαγείτε από το συμπύκνωμα στο κελάρι, ποιοι τρόποι;

Εάν το κελάρι συμπυκνώνεται όλη την ώρα, αυτό σημαίνει ότι το σύστημα αερισμού κελάρι (εάν υπάρχει) λειτουργεί ελάχιστα. Εάν δεν υπάρχει εξαερισμός, τότε είναι επείγον να ξεκινήσετε την κατασκευή του.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα κλιματιστικό σύστημα και σε ένα split σύστημα

Όταν αγοράζετε μια συσκευή ψύξης για ένα διαμέρισμα ή ένα ιδιωτικό σπίτι υπάρχει μια φυσική ερώτηση - τι είδους κλιματιστικό θα πρέπει να επιλέξω; Αν και οι επιλογές δεν είναι τόσο πολλές, η διαφορά μεταξύ τους είναι σημαντική.

Αρχή λειτουργίας ενός στεγνωτήρα αέρα τύπου προσρόφησης

Ο ξηραντής προσρόφησης αέρα "καθαρίζει" τη ροή τροφοδοσίας ή εξαερισμού από την υγρασία σχεδόν σε μοριακό επίπεδο. Μετά από όλα, τα φίλτρα ενός τέτοιου αφυγραντήρα "απορροφούν" και μικρές σταγόνες, και αεροζόλ, ακόμη και μεγάλα μόρια.

Σημασία της κατάλληλης σύνταξης σχεδίων εξαερισμού με συμβατικά σύμβολα

Το πρόγραμμα εξαερισμού αποτελείται από ένα κείμενο και ένα γραφικό μέρος. Το σχέδιο πρέπει να περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες.

Απορροφητήρας για μπάνιο και τουαλέτα

Το μπάνιο είναι ένας χώρος με συνεχώς υψηλή υγρασία, συνήθως χωρίς παράθυρα. Για να αποφευχθεί η δημιουργία μύκητας και μούχλας στους τοίχους, η φθορά των εσωτερικών αντικειμένων απαιτεί εξαερισμό υψηλής ποιότητας, απομακρύνοντας την υπερβολική υγρασία έξω από το σπίτι.

Στεγνωτήρες προσρόφησης και ψύξης για την παρασκευή πεπιεσμένου αέρα

Παραγωγικότητα: από 0,4 έως 197,7 m3 / λεπτό. Πίεση: έως 16 bar Παραγωγικότητα: από 0,6 έως 48,9 m3 / λεπτό. Πίεση: έως 50 bar Παραγωγικότητα: από 0,1 έως 6,7 m3 / λεπτό. Πίεση έως 16 μπαρ

Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια Πετρελαίου και Αερίου

Αξονομετρικό σχήμαΑξονομετρικό συστήματα και σχέδια εργασίας κόμβοι βιομηχανικές σωληνώσεις συνήθως σχεδιασμένα για αντικείμενα που έχουν ένα μεγάλο αριθμό αγωγών και περίπλοκη διαδικασία καλωδίωσης για σωλήνες με διάμετρο στομίου 50 mm και άνω. [2]

Turbo-deflector για τον αυτοεξοπλισμό

Η παροχή καθαρού αέρα στο δωμάτιο παρέχεται από το σύστημα εξαερισμού. Η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από την εσωτερική έλξη. Όταν η σκόνη και τα υπολείμματα μπαίνουν σε αγωγούς, διακόπτεται η κανονική λειτουργία των συσκευών.