Κατηγορία Θέρμανση

Δακτυλιωμένο κυματοειδές αλουμίνιο

Κυματοειδείς σωλήνες αλουμινίου για εξαερισμόΗ δημιουργία ενός συστήματος που παρέχει φρέσκο ​​αέρα μέσα στην αίθουσα και προβλέπει την εξόρυξη αποβλήτων εκτός του χώρου είναι ένα από τα μέσα για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των υγειονομικών και υγειονομικών προτύπων.

Ανεμοστάτες εξαερισμού - αυξήστε την αποτελεσματικότητα των συστημάτων εξαερισμού!

Οι αγωγοί των οπών καλύπτονται παραδοσιακά με διαχυτήρες και σχάρες εξαερισμού. Μια εναλλακτική λύση σε αυτές τις συσκευές είναι ο ανεμοστάτης - ένα ειδικό στοιχείο διαχωρισμού του αέρα.

Κύριες διαφορές μεταξύ πλύσης αέρα και υγραντήρα: τι να επιλέξετε, βαθμολόγηση των καλύτερων μοντέλων

Η κλιματική τεχνολογία κερδίζει σταθερά δημοτικότητα, γεγονός που εξηγείται από την επιθυμία ενός ατόμου να διατηρήσει ένα ευνοϊκό μικροκλίμα στο σπίτι ή στο διαμέρισμά του.

Αντιαντανακτική μάσκα για κλιματισμό 800x600x500

Βανδαλισμούς πλέγμα - ένας φρουρός (προστασία για κλιματιστικό) - κατασκευή ( «πλέγμα») για αντι-βανδαλισμούς προστασία και την κλοπή της εξωτερικής μονάδας ενός συστήματος διαίρεσης.

Αντιμυκητιασικός παράγοντας για τοίχους: μια συγκριτική ανασκόπηση των καλύτερων επιλογών

Μορφή στους τοίχους δεν είναι ασυνήθιστο σε μοντέρνα σπίτια και διαμερίσματα. Οι σχηματισμοί σπορίων πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και αν δεν ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για την απομάκρυνσή τους, ο μύκητας θα μεταφερθεί στην οροφή, το δάπεδο, τα έπιπλα και τα ρούχα.

Θεραπεία των τοίχων ενάντια σε μούχλα πριν την ταπετσαρία

Δυστυχώς, το καλούπι και ο μύκητας στους τοίχους δεν είναι τόσο σπάνιο στα σπίτια και τα διαμερίσματα μας. Μούχλα και μύκητες σχηματίζονται συχνότερα σε χώρους όπου για την ανάπτυξή τους υπάρχουν όλες οι απαραίτητες συνθήκες - υγρασία και θερμότητα.

Αρωματιστή για τον υγραντήρα αέρα

Το άρωμα παίζει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή ενός ατόμου μεταξύ άλλων συναισθημάτων. Με τη μυρωδιά, ένα άτομο μπορεί να καθορίσει την κατάσταση του φαγητού. Οι μυρωδιές συνδέονται με αναμνήσεις από χαρούμενα ή θλιβερά γεγονότα.

Ποια έλαια αρωμάτων μπορούν να προστεθούν στον υγραντήρα αέρα

Ένας υγραντήρας με αρωματισμό θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μερικές σταγόνες του θεραπευτικού αιθέρα θα βελτιώσουν τη διάθεση, θα καταστρέψουν τα παθογόνα μικρόβια και θα δημιουργήσουν ένα άνετο περιβάλλον που θα ξεκουραστεί.

Aromatizer για τον υγραντήρα αέρα - ένα σημαντικό μέρος ενός ευχάριστου κλίματος στο σπίτι

Όπως οι επιστήμονες έχουν από καιρό αποδείξει, ένα άτομο θυμάται καλά μόνο εκείνα τα γεγονότα που συνδέεται με οποιαδήποτε οσμή.

Συστήματα αναρρόφησης: τύποι, συσκευή, κριτήρια εγκατάστασης

Οι διαδικασίες παραγωγής συχνά συνοδεύονται από την απελευθέρωση σκονισμένων στοιχείων ή αερίων που μολύνουν τον αέρα στο δωμάτιο. Το πρόβλημα θα επιλυθεί με συστήματα αναρρόφησης.

Επισκόπηση της εισροής με ένα iFresh θερμαντήρα από το Luftberg

Το μοντέλο iFresh είναι μια ακόμη μονάδα επεξεργασίας αέρα (άλλα ονόματα είναι αναπνευστήρας, αεροσυμπιεστής, αναπνευστήρας) με αναγκαστική τροφοδοσία και θέρμανση αέρα.

Σε ποια απόσταση από το πιάτο για να κρεμάσετε την κουκούλα

Στις σόμπες κουζίνας της οικοδέσποινας προετοιμάστε μέχρι και το 90% όλων των πιάτων. Αυτή η δημιουργική-ρουτίνα διαδικασία συνοδεύεται από την απελευθέρωση του ατμού, (όχι και μερικές φορές) ευχάριστες γεύσεις, τα λεπτά σωματίδια και επιβλαβή λιπαρά προϊόντα που σχηματίζονται κατά τη διαδικασία της καύσης.

Επίδεσμοι για τη σύνδεση αεραγωγών.

Η εταιρεία "Siberia" πραγματοποιεί την παραγωγή και την πώληση εξαρτημάτων στερέωσης για αεραγωγούς. Ο επίδεσμος χρησιμοποιείται για τη σύνδεση χωρίς δισκία των συνδέσμων και διαμορφωμένων τμημάτων κυκλικών αγωγών για την εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού, καθώς και για συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού αέρα.

Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

Ομαλός ανεμιστήρας στο μπάνιο: χαρακτηριστικά επιλογής, με βαλβίδα ελέγχου, αγωγό, παραδείγματα εγκατάστασης

Στο μπάνιο ένα ειδικό μικροκλίμα: το πιο δύσκολο να επιτευχθεί η κανονική υγρασία. Λόγω της υγρασίας, οι μύκητες και οι μύκητες πολλαπλασιάζονται.