Κατηγορία Θέρμανση

Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).

Οικιακοί θόρυβοι εξαγωγής καυσαερίων

Ο θόρυβος από το σύστημα αερισμού λειτουργίας αποτελεί βασικό μειονέκτημα της μονάδας εξαγωγής, η οποία εξασφαλίζει την ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Με παρατεταμένη έκθεση, όχι μόνο ερεθίζει, αλλά και προκαλεί ακουστική δυσφορία, ευερεθιστότητα, χρόνια κόπωση.

Ποια είναι η καλύτερη κουκούλα για την κουζίνα

Η μοντέρνα κουζίνα είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς τέντωμα. Και θέλετε να εξοικονομήσετε ακριβά έπιπλα από την αιθάλη και τα ακριβά υλικά φινιρίσματος είναι ανεπιθύμητα για να πλένετε συχνά και άλλα δωμάτια από την επίμονη μυρωδιά των τηγανιών ή της ρέγγας πρέπει να προστατεύονται.

Βιομηχανικός αερισμός στην επιχείρηση: η απαίτηση για το σύστημα, τα στάδια του σχεδιασμού

Ένα άτομο περίπου το ήμισυ της ζωής του είναι στη δουλειά, όπου μπορεί να επηρεαστεί από επιβλαβείς παράγοντες: σκόνη, μολυσμένο αέρα, ανυψωμένοι ή χαμηλότεροι δείκτες θερμοκρασίας του περιβάλλοντος περιβάλλοντος του αέρα.

Μονάδα προετοιμασίας αέρα για θάλαμο ψεκασμού

Ο αέρας τροφοδοσίας είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά για την επίτευξη υψηλής ποιότητας επίστρωσης προϊόντων, αφού με τον ποιοτικό καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα και τη θέρμανση στην επιθυμητή θερμοκρασία δημιουργείται το απαραίτητο μικροκλίμα στην περιοχή ζωγραφικής.

Εξωτικούς ήχους κλιματιστικών

Τα σύγχρονα κλιματιστικά χαρακτηρίζονται από χαμηλό θόρυβο και υψηλό επίπεδο άνεσης κατά τη χρήση. Η παρουσία του εξωγενούς θορύβου δεν είναι τυπική για την τεχνική αυτής της κατηγορίας, οπότε αγνοούν τους δεν αξίζει τον κόπο.

Υπολογιστής για τον υπολογισμό και την επιλογή των εξαρτημάτων του συστήματος εξαερισμού

Ο Υπολογιστής σας επιτρέπει να υπολογίσετε τις βασικές παραμέτρους του συστήματος εξαερισμού με τη μέθοδο που περιγράφεται στην ενότητα Υπολογισμός των συστημάτων εξαερισμού.

Πώς να επιλέξετε ένα αφυγραντήρα για ένα διαμέρισμα: τιμές, κριτικές, τεχνικές πτυχές

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, υπάρχουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη. Με πολλούς τρόπους, η φυσική μας κατάσταση και η διάθεσή μας εξαρτώνται από ένα άνετο μικροκλίμα στο διαμέρισμα.

Κατάλληλη επιλογή του υγραντήρα αέρα

Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι οι υγραντήρες αέρα είναι μια περιττή τεχνική για να προσελκύσουν χρήματα, αλλά δεν είναι. Ο υγραντήρας οικιακού αέρα είναι απαραίτητος για τις νέες οικογένειες όπου γεννήθηκαν τα μωρά, καθώς και για όλους όσους διαθέτουν κεντρική θέρμανση στο διαμέρισμα.

Πώς να εξαλείψετε τη συμπύκνωση στο γκαράζ

Το πρόβλημα με την απώλεια νερού υπό μορφή συμπυκνώματος στην ψυχρή επιφάνεια των μη μονωμένων πύλων από χάλυβα είναι γνωστό στους περισσότερους αρχάριους οδηγούς.

Το κλιματιστικό εκπέμπει ήχους γουργούρισμα - αιτίες και μεθόδους εξάλειψης ήχων

Γιατί το κλιματιστικό γουργουρίζει; Έχουμε αρκετές απαντήσεις στην ερώτηση που σας ενδιαφέρει.Πρώτον, επειδή μπορεί να έχει καταρρεύσει.

Τρύπες εξαερισμού στο θεμέλιο

Η κατασκευή του σπιτιού αρχίζει με ένα θεμέλιο, το οποίο, όπως γνωρίζετε, πρέπει να είναι αξιόπιστο και ισχυρό. Αλλά πολλοί άνθρωποι ξεχνούν μια τόσο σημαντική στιγμή αεραγωγών.

Έλεγχος υγρασίας αέρα: Βασικές παράμετροι, όργανα μέτρησης, ελέγχου

Η υγρασία είναι μια μεταβλητή παράμετρος, ανάλογα με τη θερμοκρασία του μέσου. Τιμές διαφορετικές από τις άνετες επηρεάζουν αρνητικά ένα άτομο, χλωρίδα, πανίδα, παραγωγικές διαδικασίες.

Επιλογή και εγκατάσταση αντλιών κενού για κλιματιστικά

Για την απομάκρυνση του αέρα από το σύστημα κλιματισμού, τα σκουπίδια, το νερό, τη σκόνη χρειάζονται αντλία κενού για κλιματιστικά. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατη η σταθερή λειτουργία του συστήματος και η μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Οδηγίες ρύθμισης κενού

Μετά την εγκατάσταση του διαχωρισμένου συστήματος στη διαδρομή κατά την οποία κυκλοφορεί το ψυκτικό μέσο, ​​παραμένει υγρασία και αέρας που πρέπει να αφαιρεθεί πριν τεθεί σε λειτουργία ο εξοπλισμός.