Συμβουλευτείτε καθαρότερο υγραντήρα αέρα

Γεια σας! Συμβουλέψτε, παρακαλώ, τους καθαριστές του αέρα, ποιος το χρησιμοποιεί! Είναι απαραίτητο ακόμα δύο: 1. Στο παιδικό δωμάτιο θέλω καθαρότερο - ένα ενυδατικό που σκοτώνει τη σκόνη και τα μικρόβια. Μόνο για την υγεία του παιδιού. Τέτοιες πολλές, θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές με ορισμένα μοντέλα :) 2. Η κουζίνα καθαρότερο, επειδή στην κουζίνα που καπνίζουμε. Υπάρχει ένα παράθυρο και μια κουκούλα, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό, το παιδί μπορεί να πάει στην κουζίνα, όταν δεν έχω χρόνο για να αερίσω εντελώς. και αυτή η ρητίνη παραμένει στον αέρα. Διάβασα πολλά από όλα.

Είμαι στη διαδικασία επιλογής ενός καθαριστή αέρα σε ένα διαμέρισμα, θα ήθελα επίσης να υγραίνω τον αέρα. Θέλω να διαλέξω έναν άξιο, τόσο πολλούς. μπορεί κάποιος να συμβουλεύει.

«Ένας άλλος τρόπος θεώρησης της νόσου» - μια συνέντευξη με τον παιδίατρο-neonatologist Σεργκέι Nikitin «Παιδική Radio» 25 Απριλίου, 2013 Ναταλία Λευκό: Χαιρετίζω όλους όσους ακούει «Παιδική Radio» στο πρόγραμμα «Οικογένεια γιατρός» και εγώ, ο ηγέτης του, Ναταλία Belaya. Γεια σας. Σήμερα μας επισκεπτών - ένας γιατρός, ένας νεογνολόγος, παιδίατρος, αλλά αμέσως προειδοποιούν ότι δεν θα δώσει τώρα συνταγές «πώς να αντιμετωπίζει το παιδί», έχει μια πολύ διαφορετική άποψη από τη νόσο. Εμείς και το πρόγραμμα που ονομάζεται: "Μια άλλη άποψη της νόσου." Ποιο - το άλλο - θα μάθουμε πολύ.

Ο όμορφος μήνας αποδείχθηκε! Η διάθεση είναι αισιόδοξη, η ζωή είναι όμορφη, η ευημερία είναι καλύτερη από ποτέ, απολαμβάνοντας την εγκυμοσύνη στο μέγιστο. Αυτό δεν ενοχλεί τίποτα! Αυτό κάνει το διάταγμα που δίνει ζωή! Προετοιμάζομαι για τις επερχόμενες γεννήσεις τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Εκστατικά διαβάζω βιβλία σχετικά με τον τοκετό, τη μητρότητα και τον θηλασμό. Πολύ εμπνευσμένο βιβλίο "Γυναικεία τέχνη του θηλασμού" της La Leche League. Είναι κρίμα που κανείς δεν με ενημέρωσε για την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και όλα αυτά τα βιβλία είναι τόσο έντονα γραμμένα που νομίζω ότι έχω πρωτόγαλα.

Γεια σε όλους) Ελπίζω ότι επέλεξα σωστά την κατηγορία. αν και θέλω να ζητήσω τη συμβουλή των μελλοντικών μητέρων σε εντελώς διαφορετικούς τομείς))) απροθυμία να γράψω μια δέσμη θέσεων για τα ηλίθια πράγματα))

Ήμουν απολύτως βασανισμένη από ρινίτιδα εγκύων γυναικών, αναπνέω με δυσκολία και σχεδόν όλη μέρα. Το θαλασσινό νερό βοηθάει, αλλά αδύναμα. Παρατήρησα ότι είναι πιο δύσκολο να αναπνεύσει με ένα βουλωμένο δωμάτιο, αλλά στο σπίτι η θέρμανση είναι πολύ δυνατή. Στο δρόμο είναι χειμώνας, οπότε δεν μπορείτε να κρατήσετε το παράθυρο ανοιχτό μόνιμα, έτσι αποφασίσατε να αγοράσετε έναν υγραντήρα. Τα κορίτσια που έχουν και που χρησιμοποιούν, συμβουλεύουν κάτι, αλλιώς δεν μπορώ να αποφασίσω. Μέχρι στιγμής έχω αποφασίσει ότι θέλω είτε παραδοσιακή (κρύα εξάτμιση) είτε καθαριστή υγραντήρα (το λεγόμενο πλύσιμο αέρα). Με ζεστό ατμό.

«Όπως ένα μωρό!» - έτσι λένε όταν θέλουν να τονίσει τη ρόδινη τρυφερότητα και ευχάριστη επιδερμίδα βελούδινη. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μητέρες, μια τέτοια σύγκριση είναι προφανής: λίγα μόνο πέρασε συναντήσεις με διάφορα «ατέλειες» στη βρεφική επιδερμίδα, η οποία δεν είναι μόνο όμορφη και ευγενική, αλλά και εξαιρετικά ευάλωτες, και ως εκ τούτου είναι επιρρεπής να αντιδράσει βίαια σε οποιοδήποτε εξωτερικό ερέθισμα. Ευτυχώς, τα περισσότερα κοινά νεογέννητο προβλήματα του δέρματος δεν είναι μόνο γνωστή, αλλά και προβλέψιμη, και επειδή κάθε μητέρα είναι σε θέση να λάβει μέτρα για την πρόληψή τους, και σε περίπτωση προβλήματος.

Τα κορίτσια μπροστά από τη γέννηση του παιδιού θέλετε να αγοράσετε ένα υγραντήρα, καθαριστής αέρα, αλλά δεν γνωρίζουν τίποτα γι 'αυτούς (((επίπεδη μικρή odnushka ίσως κάποιος εκεί, συμβουλεύει! Η ίδια ερώτηση σχετικά με τη μηχανή του καφέ, θέλω να δώσω στον άντρα της στο όχι άλλο, είναι πολύ ακριβό) είναι η εμπειρία της χρήσης; έτσι ώστε να απολαύσετε το νόστιμο καπουτσίνο))))

Κορίτσια, καταλαβαίνω ότι ένα νεογέννητο χρειάζεται μια ενυδατική κρέμα, ένα καθαριστικό και πιθανώς έναν ιονιστή αέρα. Συμβουλές - τι χρησιμοποιείτε. Εκ των προτέρων!

Άρχισα να παρατηρώ ότι πολύ ξηρό αέρα στο διαμέρισμά μας. Και η μύτη της κόρης μου είναι συνεχώς γεμισμένη, και έχω συχνά. Αποφάσισα να αγοράσω έναν υγραντήρα + έναν καθαριστή αέρα. Συστήστε, παρακαλώ, αν κάποιος έχει. Ή μπορεί να δει πραγματικά καλά. Ευχαριστώ))

Αντιμέτωποι αυτό το έτος με σοβαρές εκδηλώσεις αλλεργιών στο παιδί (πιθανότατα στη γύρη, καθώς μαθαίνουμε μετά τα δείγματα), σκεφτήκαμε σοβαρά για την αγορά τέτοιου εξοπλισμού. Μέχρι στιγμής, πήρα ένα νεροχύτη αέρα ventra για μια στιγμή.

Αποφάσισα να γράψω εδώ, πρόκειται για gadgets. Πήρα ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο και ας παραπονεθούμε ότι είναι και πάλι καταθλιπτική, είναι ήδη 2 ετών, καθώς γέννησε ένα δευτερόλεπτο, τότε δεν υπάρχουν τόσα γράμματα:

Πηγή Natalia Belaya: Καλωσορίζω όλους όσους ακούν "Ραδιόφωνο των παιδιών", στον αέρα το πρόγραμμα "Family Doctor" και εγώ, ο παρουσιαστής της Natalia Belaya. Γεια σας. Ο φιλοξενούμενος μας σήμερα είναι γιατρός, νεογνολόγος, παιδίατρος, αλλά προειδοποιώ αμέσως ότι σήμερα δεν θα δώσει συνταγές "πώς να θεραπεύσει ένα παιδί", έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη της νόσου. Εμείς και το πρόγραμμα που ονομάζεται: "Μια άλλη άποψη της νόσου." Ποια - άλλη - θα μάθουμε πολύ σύντομα. Έχουμε ένα γιατρό Σεργκέι Νικητίν. Να μην συγχέεται με τον bard.

Ναταλία Belaya: Καλωσορίζω όλους όσους ακούει το «Ραδιόφωνο των παιδιών», στον αέρα το πρόγραμμα «Family Doctor» και εγώ, ο παρουσιαστής της Natalia Belaya. Γεια σας.

«Ένας άλλος τρόπος θεώρησης της νόσου» - μια συνέντευξη με τον παιδίατρο-neonatologist Σεργκέι Nikitin «Παιδική Radio» Ναταλία Λευκό: Χαιρετίζω όλους όσους ακούει «Παιδική Radio» στο πρόγραμμα «Οικογένεια γιατρός» και εγώ, παρουσιαστής της, Ναταλία Belaya. Γεια σας. Σήμερα μας επισκεπτών - ένας γιατρός, ένας νεογνολόγος, παιδίατρος, αλλά αμέσως προειδοποιούν ότι δεν θα δώσει τώρα συνταγές «πώς να αντιμετωπίζει το παιδί», έχει μια πολύ διαφορετική άποψη από τη νόσο. Εμείς και το πρόγραμμα που ονομάζεται: "Μια άλλη άποψη της νόσου." Ποια - άλλη - θα μάθουμε πολύ σύντομα. Σε εμάς μέσα.

Τα κορίτσια, συμβουλεύουν, παρακαλώ τον υγραντήρα, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό και όχι πολύ μεγάλο, γιατί Το δωμάτιο είναι μικρό, δεν υπάρχει χώρος. Και πιο ενδιαφέρον, υπάρχουν υγραντήρες με καθαριστές αέρα, είναι καλύτερα; Και γενικά, ποια θα πρέπει να είναι η υγρασία του αέρα;

Ίσως αυτό να μας σώσει. Είναι απαραίτητο να απαλλαγούμε από τη σκόνη. Sooooo πολύ σκόνη. Και αυτή η υγρασία ήταν. Είναι πολύ ξηρό. Συμβουλές. Nachitalas φρίκη για HEPA-Φίλτρα, Λοιπόν, έτσι ώστε τα βακτήρια σκοτώθηκαν διαφορετικά. PS, συνεχίζω να μελετώ αυτό το ζήτημα. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα φωτοκαταλυτικά φίλτρα είναι τα πιο αποτελεσματικά. Και τα πιο αποτελεσματικά καθαριστικά είναι εκείνα στα οποία υπάρχει φωτοκατάλυση, φίλτρα άνθρακα, μη φίλτρα. Αλλά βλασφημία δεν υπάρχουν μοντέλα έτσι ώστε ο υγραντήρας ήταν επίσης. Δεν υπάρχει συσκευή all-in-one. Μια έκδοση του πλυσίματος του αέρα χωρίς αναλώσιμα - όχι πολύ αποτελεσματικό τύπου VENTA. παγιδευμένοι.

Κορίτσια, συμβουλεύστε ότι είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ενυδατικό ή καθαριστικό αέρα; Έχουμε μια ξηρή περιοχή, ζούμε στη στέπα, σκέφτηκα να αγοράσω έναν υγραντήρα, αλλά είδα ότι υπάρχουν και καθαριστικά. Θέλω φρέσκο ​​και ευχάριστο αέρα στο σπίτι. Ποια είναι η καλύτερη; Έχει αγοράσει ή αγοράσει ενώ ο υγραντήρας είναι φθηνός στον προσδιορισμό. Εν τω μεταξύ, θα επιλέξω ένα καλό καθαριστικό με ενυδατική, χάρη σε όλους!

Θέλω να αγοράσω ένα φτηνό υγραντήρα-καθαριστής αέρα! Συμβουλεύω παρακαλώ το μοντέλο και τα σχόλιά σας. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων))

Στην πραγματικότητα το ερώτημα είναι στον τίτλο. Συμβουλευτείτε έναν ποιοτικό καθαριστή υγραντήρα. Ανάγκη για 18kv. για αρχή. Στη συνέχεια, αν σας αρέσει, θα το πάμε σε άλλα δωμάτια. Τι χρειάζεστε: άριστη ποιότητα, κατά προτίμηση χωρίς αναλώσιμα, ρύθμιση υγρασίας. Λένε ότι υπάρχουν εκείνες, μετά τις οποίες ο αέρας είναι σαν ένα δάσος. Εδώ είναι αυτό που θέλετε.

Απευθυνθείτε, παρακαλώ, τις παραλλαγές σας του υγραντήρα-καθαριστή αέρα. Είναι πολύ απαραίτητο! Σας ευχαριστώ!

Τα κορίτσια συμβουλεύει ενυδατική κρέμα ή ίσως καλύτερα καθαριστής αέρα, och ξηρό αέρα στο διαμέρισμα, η zakashlevaetsya γιο το πρωί (καλά, αυτός εξακολουθεί να είναι καλά bit) και έχουν την μύτη σαν που, με το παράθυρο ανοιχτό νωρίς το πρωί το κρύο, και έχουμε στον αέρα της πόλης είναι πολύ ξηρό. Η τιμή θα ήταν μέση.

Συμβουλευτείτε το πλύσιμο του αέρα. Ή μια ενυδατική κρέμα είναι καλή.. Ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο διαμέρισμα. Προϋπολογισμός - μέχρι 20 χιλιάδες ρούβλια. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός καθαριστή αέρα και ενός φίλτρου αέρα;

Κορίτσια, χρειάζεστε μια ενυδατική κρέμα και κατά προτίμηση έναν καθαριστή αέρα, στο σπίτι γάτα. το πλύσιμο είναι πολύ ακριβό, βρήκε φθηνό, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες γι 'αυτό. είναι χωρίς φίλτρα και γενικά κενό κατ 'αρχήν. Δεν ξέρω αν θα το πάρει ή ξεχωριστά ένας υγραντήρας, και ξεχωριστά το καθαριστικό. Συμβουλευτείτε ποια μάρκα θα πάρετε. ποιος έχει τι.

Τα κορίτσια πρέπει επειγόντως να αγοράσουν έναν υγραντήρα. Προσπάθησα να επιλέξω, έχω μπερδευτεί. Και το χρειαζόμαστε! Συμβουλές και ποιος μπορεί να πουλήσει (μόνο καινούργια) Ακόμα, όπως και υπάρχουν καθαριστές-υγραντήρες. από ότι διαφέρουν από υπερήχους; Τι χρειάζεται; Και παρακαλώ. δεν είναι πολύ ακριβό. τώρα ορίζονται στο ποσό.

Κορίτσια, συμβουλέψτε, ψιλά εκατό, υγραντήρα / καθαριστικό αέρα. Το δωμάτιο είναι περίπου 13 τ.μ., οι μπαταρίες ρυθμίζονται από εμάς, αλλά εξακολουθώ να θέλω να αγοράσω αυτό το gadget. Υπάρχουν καλά μοντέλα προϋπολογισμού; Ποια δεν είναι 10-15 χιλιάδες ρούβλια; Τώρα αυτό είναι απίθανο να είναι σε θέση να αγοράσει, και αν φτηνές απολύτως κακό, τότε είναι καλύτερα να αγοράσετε αργότερα, αλλά αμέσως καλό. Και όμως, πες μου, είναι ακριβό να σερβίρουμε; Χρειάζεται να αγοράσω κάτι αργότερα (φίλτρα ή κάτι άλλο); Σας ευχαριστώ πολύ!

Θέλω να αγοράσω τον καθαριστή αέρα Venta LW 15 μαύρο διαμέρισμα ενός δωματίου με συνεχώς ανοιχτές εσωτερικές πόρτες! και το καθαριστικό έχει σχεδιαστεί για 20 τ.μ.! και συνολικά 44 τ.μ.! αν θα αγοράσετε 40 τ.μ. (πολύ πιο ακριβό), ή πηγαίνετε σε ένα δωμάτιο 18 τετραγωνικών μέτρων όπου το παιδί κοιμάται; και πού το έχετε; στο πάτωμα; το μωρό στην αφή; αλλά πώς μετράτε την υγρασία στο δωμάτιο; συμβουλευτείτε μια δοκιμασμένη συσκευή

12 καλύτερα φίλτρα αέρα και "ροδέλες αέρα"

Ένας καλός καθαριστής αέρα είναι μια χρήσιμη αγορά για ένα σπίτι στο οποίο ζουν οι αλλεργιοί, τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια τέτοια συσκευή, η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, θα είναι αποτελεσματική και άνετη στη χρήση.

Κριτήρια για την επιλογή ενός καλού καθαριστή αέρα

Μέγιστη ανταλλαγή αέρα

Είναι γνωστό ότι με την αποτελεσματική λειτουργία η συσκευή πρέπει να διέρχεται μέσω του αέρα στο δωμάτιο 2-3 φορές την ώρα. Επομένως, υπολογίστε τον όγκο του δωματίου (σε κυβικά μέτρα) και πολλαπλασιάστε τον αριθμό αυτό κατά τρεις και, στη συνέχεια, ελέγξτε το αποτέλεσμα με τις παραμέτρους των διαφορετικών συσκευών καθαρισμού του αέρα.

Χρησιμοποιημένα φίλτρα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων: ηλεκτροστατικά, οζονιστικά, φωτοκαταλυτικά, νερό, άνθρακας, φίλτρα HEPA. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά. Για ποιοτικά μοντέλα, υπάρχουν πολλά φίλτρα ταυτόχρονα, δηλ. καθαρισμός πολλών σταδίων.

Εύκολη συντήρηση

Πρέπει να ληφθούν υπόψη 2 σημεία:

 • Η ώρα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για τη φροντίδα της συσκευής. Εάν το ηλεκτροστατικό φίλτρο απαιτεί πλύση όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, και το φωτοκαταλυτικό φίλτρο - κάθε έξι μήνες, τότε οι πλύσεις αέρα χρειάζονται καθημερινή προσοχή (αλλαγή και ρίψη νερού).
 • παρουσία στο σχεδιασμό μπλοκ αντικατάστασης, το κόστος και τη συχνότητα αντικατάστασής τους.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πρόκειται για δείκτες, οθόνες, φωτιστικά, χρονοδιακόπτες, αρωματισμό, λάμπες UV, κλπ. Η πιο σημαντική από τις λειτουργίες "μπόνους", για την οποία αξίζει να πληρώσετε, είναι η δυνατότητα ελεγχόμενου υγροποίησης του αέρα.

Υγραντήρες καθαρισμού αέρα

Πλυντήρια αέρα

Οι νεροχύτες ταυτόχρονα ενυδατώνουν και καθαρίζουν τον αέρα σκόνης και άλλων ρύπων. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσουν αναλώσιμα. Η υγρασία και ο καθαρισμός του αέρα διεξάγονται χωρίς τη χρήση αντικαταστάσιμων φίλτρων.
Για τον καθαρισμό, ο αέρας λειτουργεί είτε μέσω ενός συστήματος υγρανθέντων δίσκων, είτε μέσω μιας κουρτίνας με ανεμιστήρα.
Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα των πλύσεων αέρα - το νερό εξατμίζεται φυσικά, και η υγρασία στο δωμάτιο δεν μπορεί να αυξηθεί πάνω από ένα άνετο 60%. Οι ανεπάρκειες αυτών των συσκευών περιλαμβάνουν θόρυβο και αξιοπρεπείς διαστάσεις.

Κλιματικά συμπλέγματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Πολυλειτουργικές συσκευές που συνδυάζουν σε ένα μόνο περίβλημα τρεις ξεχωριστές συσκευές: ένα πλήρες καθαριστικό αέρα, έναν υγραντήρα με παραδοσιακή "ψυχρή" εξάτμιση και έναν ιονιστή.

Πλεονεκτήματα των κλιματικών συστημάτων:

 • Η παρουσία ενός έξυπνου συστήματος για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και της σχετικής υγρασίας, που επιτρέπει την αυτόματη χρήση της συσκευής.
 • Υψηλός βαθμός καθαρισμού του αέρα με ή χωρίς υγρασία (σε αντίθεση με τις κλασικές πλύσεις αέρα).

Μειονέκτημα:

 • Η ανάγκη για περιοδική αντικατάσταση των "ξηρών" και (ή) φίλτρων ενυδάτωσης.

Σας προσφέρουμε μια βαθμολογία από τα καλύτερα φίλτρα αέρα και πλυντήρια αέρα, δημοφιλή στη ρωσική αγορά και άξιζε το 2017-2018, θετική ανατροφοδότηση από τους εμπειρογνώμονες και τους απλούς αγοραστές.

Οι καλύτεροι φτηνοί καθαριστές αέρα

Ο φθηνός συμπαγής και ευχάριστος καθαριστής αέρα Foxcleaner Ion έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρά δωμάτια 15-20μ². Με βάρος μόλις 1,5 kg η συσκευή είναι αρκετά κινητή και μεταφέρεται εύκολα στο δεξιό μέρος του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

Παρά τις μικρές διαστάσεις, η συσκευή διαθέτει ένα σοβαρό σύστημα καθαρισμού αέρα 5 σταδίων:

 • Προκαταρκτικό φίλτρο - συγκρατεί μεγάλα σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm (σκόνη, μαλλιά, μαλλί, ίνες υφασμάτων κ.λπ.).
 • Αποσμητικό φίλτρο με ενεργό άνθρακα - απορροφά τον καπνό και τις οσμές.
 • Φίλτρο HEPA - συλλαμβάνει τα μικρότερα σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιογόνων, των ιών, των βακτηρίων.
 • Φωτοκαταλυτικό φίλτρο - προστατεύει από πολύπλοκες χημικές μολυσματικές ουσίες (φορμαλδεΰδη και άλλες επιβλαβείς αναθυμιάσεις, αέρια).
 • UV-λαμπτήρας - έχει αντιβακτηριακή δράση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία ιονισμού, η οποία, όπως και η βακτηριοκτόνος λυχνία, μπορεί να απενεργοποιηθεί.

 • Συμπαγεια;
 • Φτηνά εναλλάξιμα φίλτρα.
 • Σχετικά χαμηλή τιμή.
 • Χαμηλή ισχύς.

Το πιο φθηνό σε αυτή την κατάταξη είναι η καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. Ταυτόχρονα, αφαιρεί γρήγορα και σχεδόν σιωπηρά σκόνη, σωματίδια μαλλιού και ινών, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα από τον αέρα ηλεκτροστατικά. Σχεδιασμένο για μικρά δωμάτια έως 25 τ.μ. Καταναλώνει μόνο 8 watts. Ο ανεμιστήρας, όμως, παράγει περισσότερο θόρυβο από τον απαραίτητο, αλλά αυτό το μοντέλο δεν χρειάζεται να αλλάξει φίλτρα: το ενσωματωμένο λειτουργεί όλη τη διάρκεια ζωής και χρειάζεται περιοδικό καθαρισμό. Η συσκευή είναι πολύ συμπαγής και χαριτωμένη.

 • Χαμηλή τιμή
 • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Συμπαγές μέγεθος
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υπάρχει μια λειτουργία κυκλικής λειτουργίας
 • Οι πλάκες συλλογής σκόνης απομακρύνονται εύκολα
 • Θορυβώδης
 • Χαμηλή ισχύς

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα υψηλής απόδοσης με φιλτράρισμα πολλαπλών σταδίων

 • Αξιοπρεπής ισχύς
 • Τεχνολογία Flash Streamer
 • Η αξιοπρεπής περιοχή εξυπηρέτησης
 • Πολύ ήσυχο
 • Απλή λειτουργία
 • Υψηλή τιμή
 • Μια απτή οσμή

Ο δημοφιλής καθαριστής αέρα Intense Pure Air PU4025 Automatic από την Tefal έχει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για την παροχή ενός άνετου μικροκλίματος στο σπίτι ή το γραφείο. Είναι σχεδιασμένο για συντήρηση επιφάνειας έως 35μ².

Το σύστημα καθαρισμού πραγματοποιείται με βάση 4 ενσωματωμένα φίλτρα:

 • Πρωτοβάθμια. Παγιδεύει μεγάλη σκόνη, τρίχες κ.λπ.
 • Ενεργός άνθρακας. Είναι σε θέση να απορροφά οσμές, καπνό και πτητικές οργανικές ενώσεις.
 • HEPA. Εκτελεί καθαρισμό με καθαρό αέρα.
 • NanoCaptur. Καταστρέφει τους πιο επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρύπους - φορμαλδεΰδη.

Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία ιονισμού, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ανθρώπινης υγείας, ενισχύοντας την ανοσία και μειώνοντας την κόπωση. Με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων, η συσκευή παρακολουθεί τον βαθμό ατμοσφαιρικής ρύπανσης και επιλέγει ανεξάρτητα μία από τις τέσσερις πιθανές ταχύτητες διήθησης.

 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου (22 dB στην ελάχιστη ταχύτητα, 45 dB στο μέγιστο).
 • Υψηλός βαθμός διήθησης.
 • Το χρονόμετρο.
 • Δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα φίλτρα αντικατάστασης.

Αυτός ο καθαριστής αέρα στις διαβεβαιώσεις του κατασκευαστή σε ισχύ 30 W είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα (CARD) έως 237 m³ / h. Εργονομικό λευκό σώμα από πλαστικό ABS υψηλής ποιότητας.

Το σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης περιλαμβάνει:

 • Έξυπνος αισθητήρας, υπεύθυνος για την ποιότητα του αέρα.
 • Λειτουργία γνωστοποίησης της ανάγκης αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου.
 • Ενδεικτική λυχνία κλιματισμού 3 σταδίων.
 • Επιλογή 3 ταχυτήτων ανεμιστήρα.
 • Χρονοδιακόπτης για 1, 4 και 8 ώρες με αυτόματο κλείσιμο.

Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σε 3 στάδια. Κατ 'αρχάς, ένα πρωτεύον φίλτρο εισέρχεται στην περίπτωση, συλλαμβάνοντας μεγάλα σωματίδια ρύπων, μαλλιών, μαλλιού. Επιπλέον, το φίλτρο άνθρακα εξαλείφει τα επιβλαβή αέρια και τις δυσάρεστες οσμές. Ο προκύπτων λεπτός καθαρισμός από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, μικροβίων και αλλεργιογόνων είναι το "προνόμιο" ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού φίλτρου HEPA.

 • Αξιοπρεπείς επιδόσεις.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης.
 • Ακριβά "αναλώσιμα"?
 • Δεν υπάρχει φωτοκαταλυτικό φίλτρο, ιονισμός.

Το Atmos Vent-1550 είναι μια συμπαγής και εύχρηστη συσκευή που λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού αέρα σε πολλά στάδια μεγάλης εμβέλειας. Με μια κατανάλωση ισχύος 50 W, αυτό το φίλτρο αέρα μπορεί να εξυπηρετήσει δωμάτια μέχρι 45 m².

Ο σχεδιασμός παρέχει έναν αποδοτικό και χαμηλού θορύβου ανεμιστήρα μετατροπέα 3 ταχυτήτων, ικανό για μέγιστη ανταλλαγή αέρα μέχρι 110 m³ / h. Ο καθαρισμός του αέρα διεξάγεται σταδιακά σε 6 στάδια: πρωτογενή, HEPA, άνθρακα, φωτοκαταλυτικά φίλτρα, λάμπα UV, ιονισμός.

Το μοντέλο διαθέτει μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό, που ελέγχεται από πλήκτρα αφής. Το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης παρακολουθεί την κατάσταση των φίλτρων και τους ειδοποιεί για μόλυνση. Τα συστήματα ιοντισμού και φωτοκατάλυσης (που λειτουργούν μαζί με βακτηριοκτόνο λαμπτήρα) μπορούν να μεταβληθούν. Η λειτουργία του προγραμματιζόμενου χρονοδιακόπτη είναι επίσης χρήσιμη.

 • Ελκυστικός σχεδιασμός.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Δεν είναι κακή απόδοση.
 • Τα φίλτρα απαιτούν περιοδική αντικατάσταση.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος
 • Μεγάλη περιοχή υπηρεσιών
 • Συμπεριλαμβάνονται επτά φίλτρα
 • Οθόνη αφής
 • Ενδιαφέρουσα σχεδίαση
 • Καθαρός καθαρισμός οσμών
 • Θορυβώδης (53 dB)

Οι καλύτερες πλύσεις αέρα (χωρίς αναλώσιμα)

 • Απλή κατασκευή
 • Αξιόπιστη και ασφαλής
 • Αυτόματη απενεργοποίηση χωρίς νερό
 • Δυνατότητα σύνδεσης αισθητήρα υγρασίας
 • Δεν υπάρχουν εναλλάξιμα εξαρτήματα
 • Στη μέγιστη ισχύ, θορυβώδη

Το συμπαγές και μοντέρνο πλύσιμο αέρα από την κορεατική μάρκα Winia είναι μια πρακτική και ευέλικτη συσκευή για αποτελεσματική υγρασία και καθαρισμό του αέρα. Για την αξιοπιστία και την απόδοση, το μοντέλο δεν είναι κατώτερο από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές του, αλλά κοστίζει σχεδόν διπλάσια. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για συντήρηση χώρων έως 40μ² και έχει απλό και βολικό έλεγχο αφής. Μια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 7 λίτρων, η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγαλύτερη από 15 watts. Η λειτουργία αυτόματης συντήρησης υγρασίας είναι διαθέσιμη και 5 λειτουργικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της νυχτερινής λειτουργίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην τεχνολογία της φυσικής έκπλυσης του αέρα με ταυτόχρονη υγρασία. Η λειτουργία προ-ιονισμού είναι διαθέσιμη. Οι δίσκοι εργασίας έχουν μια μοναδική δομή 3D και έχουν αντιβακτηριακή επικάλυψη. Ο καθαρισμός του αέρα δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου αναλώσιμα. Το μόνο στοιχείο που χρειάζεται να αντικατασταθεί είναι το φίλτρο ιονισμού Bio-Silver Stone. Ωστόσο, αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του Winia AWI-40, είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς αυτό ή απλά να τοποθετήσετε οποιοδήποτε ασημένιο αντικείμενο σε δοχείο με νερό.

 • Προσιτή τιμή?
 • Ποιοτική συναρμολόγηση και υλικά.
 • Αποτελεσματική εργασία.
 • Θορυβώδης, όπως όλες οι πλύσεις αέρα.
 • Ανακριβής υγρασία.

Το πιο απλό στη χρήση είναι το πλύσιμο με αέρα, το οποίο δεν απαιτεί αναλώσιμα και καταναλώνει πολύ μικρή ισχύ (20 W). Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να παρακολουθείτε το τρέχον και απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Υπάρχει μια αντιβακτηριακή προστασία - ράβδος ιονίζοντος αργύρου, καθώς και μια λειτουργία αρωματισμού του υγρού. Υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας υγρασίας. Η δεξαμενή για νερό με αξιοπρεπή μεγέθη - 7 λίτρα. Τομέας εφαρμογής - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος, δεν θα σας ενοχλήσει τη νύχτα.

 • δύο στάδια ισχύος
 • αυτόματη συντήρηση της στοχευόμενης υγρασίας
 • ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υγρόμετρο
 • δείκτη καθαρισμού συσκευής
 • τη δυνατότητα του αρωματισμού του αέρα.
 • Αρκετά μεγάλο
 • Ο καθαρισμός είναι πολύ χρονοβόρος

Τα καλύτερα κλιματικά συγκροτήματα για καθαρισμό και υγρασία του αέρα

Ο πολυλειτουργικός "έξυπνος" καθαριστής αέρα της Panasonic αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία. Έχει σχεδιαστεί για τη συντήρηση κατοικιών έως 30 τ.μ. και είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν την κατάσταση του ατμοσφαιρικού αέρα και ανταποκρίνονται έγκαιρα στην εμφάνιση ρύπανσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του κλιματικού συστήματος:

 • Τεχνολογία NANOE ™ βασισμένη σε νανοϋλικά μακράς δράσης που λαμβάνονται από μόρια νερού (και όχι από οξυγόνο). Υπεύθυνος ιονισμού, προωθεί την επιταχυνόμενη υγρασία του αέρα, εξουδετερώνει τα βακτηρίδια, τους ιούς, τα αλλεργιογόνα που περιέχονται στα έπιπλα, τα χαλιά, τα ρούχα.
 • Σύνθετο σύστημα καθαρισμού αέρα. φίλτρο ΟΠΕ συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια, το Super Alleru Buster καταστέλλει την δραστικότητα των 17 ειδών αλλεργιογόνων, φίλτρο πράσινο τσάι κατεχίνη εξουδετερώνει μέχρι 99% των ιών, μυκήτων και μούχλας, φίλτρο απόσμησης καταπολεμά τις οσμές?
 • ECONAVY. Εξοικονόμηση ενέργειας έως 60%.
 • Λειτουργία Turbo;
 • Δυνατότητα χρήσης αυτόματων και χειροκίνητων ρυθμίσεων.
 • Τρισδιάστατη κυκλοφορία ροών αέρα.
 • Ένδειξη της ποιότητας του αέρα και της υγρασίας.
 • Κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία.
 • Διάρκεια ζωής σύνθετου φίλτρου - 5, ενυδατική - 10 χρόνια.
 • Καθαρισμός με βαθύ αέρα και αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Μικρός όγκος του δοχείου για νερό.

Αποτελεσματικό κλιματικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για καθαρισμό, υγρασία και ιονισμό στον οικισμό μέχρι 21 τ.μ. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη σε κομψό μοντέρνο σχεδιασμό με κυρίαρχο λευκό χρώμα. Το σχετικά μικρό μέγεθος και το ελαφρύ βάρος καθιστούν εύκολη τη μετακίνηση της συσκευής στον τόπο όπου το αποτέλεσμα από τη χρήση είναι το πιο απαραίτητο και σημαντικό.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι λειτουργίας:

 • Καθαρισμός αέρα. Μεταχειρισμένα σύστημα τριών σταδίων, που αποτελείται από ένα προκαταρκτικό, φίλτρα απόσμησης και υψηλή ΗΕΡΑ απόδοσης, επιβραδύνοντας έως 99,97% μικρότερα σωματίδια. Εφαρμογή της μοναδικής τεχνολογίας ιονισμού Το Plasmacluster επιτρέπει την απενεργοποίηση των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, των ιών, των σπόρια των καλουπιών και άλλων αλλεργιογόνων.
 • Καθαρισμός και ενυδάτωση. Η εξάτμιση της υγρασίας πραγματοποιείται με φυσικό (ψυχρό) τρόπο χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής διαβροχής και εμφάνισης επιδρομής στα έπιπλα.
 • Ιονική βροχή. Η ταυτόχρονη υγρασία και ο ιονισμός ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του αέρα από ακαθαρσίες και συμβάλλουν επίσης στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών και του στατικού ηλεκτρισμού.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο ηλεκτρονικό έλεγχο με υποστήριξη για αισθητήρες σκόνης, θερμοκρασίας και υγρασίας. Το κιτ περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο.

 • Όμορφη σχεδίαση.
 • Αποτελεσματική και όχι θορυβώδης εργασία.
 • Μια επαρκής τιμή.
 • Το νερό εξατμίζεται γρήγορα από τη δεξαμενή.
 • Δεν είναι πολύ υψηλές επιδόσεις.

Ελκυστική εξωτερικά και, το σημαντικότερο, μια αποτελεσματική σειρά ECOLife για τον καθαριστή και τον υγραντήρα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος είναι η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από το Panasonic NANOE ™. Μικροσωματίδια των μορίων του νερού μεγάλου κύκλου ζωής δισεκατομμύρια φορές λιγότερο σωματίδια ατμού, και επίσης να περιέχουν ένα 1000 φορές περισσότερη υγρασία από αρνητικά φορτισμένο ιόν. Αυτό επιτρέπει η νανο-ιόν για να διεισδύουν βαθιά μέσα σχεδόν οποιοδήποτε ιστό και αποτελεσματικά να καταστρέψουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς και δυσάρεστες οσμές και υγρασία κορεσμού αέρα διεργασίας λαμβάνει χώρα ταχύτερα.

Το περίπλοκο σύστημα καθαρισμού και υγρασίας αποτελείται από 5 βήματα. Προκαταρκτικά φίλτρα HEPA και αποσμητικά συγκρατούν σκόνη, αλλεργιογόνα, μαλλί, γύρη φυτών, εξαλείφουν τις οσμές. Η μονάδα υγροποίησης που κατασκευάζεται από υλικό Fibra CHM επιτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας με ταχύτητα έως και 500 ml / h. Στο τελικό στάδιο, ο αέρας εμπλουτίζεται με νανοϋλικά.

Υποστηριζόμενα: ένδειξη τρόπων λειτουργίας, θερμοκρασίας και υγρασίας, λειτουργία χρονοδιακόπτη. Υπάρχει αυτόματη, νυχτερινή, ήσυχη (ήσυχη) και λειτουργία turbo. Η ποιότητα του αέρα ελέγχεται από έναν ειδικό αισθητήρα.

 • Σχεδιασμένο για επιφάνεια μέχρι 40 m².
 • 4 ταχύτητες ανεμιστήρα.
 • Εγγύηση - 24 μήνες.
 • Μεγάλες διαστάσεις.
 • Μια μικρή δεξαμενή νερού.

Ποιος καθαριστής αέρα είναι καλύτερο να αγοράσει;

Κατασκευαστής

Η θέση των διαθέσιμων καθαριστών αέρα καταλαμβάνεται από ρωσικά και κινεζικά δείγματα. Δεν διαφέρουν η μακροζωία και η υψηλή απόδοση, και η εμφάνισή τους δεν είναι ιδανική. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τους καταναλωτές είναι οι ιαπωνικές, κορεατικές και ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Daikin, η Panasonic, η Sharp, η Winia, η Philips, η Venta, η Boneco. Τυπικοί εκπρόσωποι του ελίτ τμήματος είναι οι καθαριστές αέρα των εμπορικών σημάτων IQAir και Euromate. Αλλά τα προϊόντα τους είναι σπάνια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στο φόντο της πολύ υψηλής τιμής τους.

Τύπος φίλτρου

Μοντέλα με ηλεκτροστατική φίλτρο είναι οικονομικό, εύκολο στη συντήρηση και συνήθως δεν είναι πολύ ακριβό. Ωστόσο, τέτοιες συσκευές είναι μάλλον ιονιστές με τη λειτουργία του καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, για πολλούς χρήστες, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα να παράγεται όζον, η περίσσεια του οποίου δεν είναι καλό για την υγεία. Αλλά οι καπνιστές θα κάνουν, επειδή γνωρίζουν πώς να χειριστούν τις μυρωδιές και τον καπνό του καπνού, ο οποίος κατά τη διαδικασία της οξείδωσης, με τη σειρά του, ομαλοποιεί την περιεκτικότητα του Ο3 στον αέρα. Στη βαθμολογία μας υπάρχει μόνο ένα φίλτρο αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο, αλλά υπάρχουν πολλά εγχώρια και κινεζικά ανάλογα στην αγορά.

Καθαριστές αέρα με σύστημα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων είναι κατάλληλα για όλους, αλλά πριν αγοράσετε αξίζει να φροντίσετε να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των φίλτρων αντικατάστασης, τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και τη δυνατότητα καθαρισμού. Μετά από όλα, ορισμένοι κατασκευαστές, στα μοντέλα τους, ρυθμίζουν την κλειδαριά ενεργοποίησης όταν μολύνουν τα στοιχεία του φίλτρου.

Επιλογή φίλτρου αέρα και υγραντήρα

βοηθήστε με την επιλογή του καθαριστή αέρα / υγραντήρα - που σημαίνει - με τον κατασκευαστή.

Άκουσα την άποψη ότι ο σαφής ηγέτης για τον καθαρισμό είναι Daikin, αλλά είναι πολύ ακριβό, αλλά υπάρχουν επίσης Panasonic και Sharp, κλπ. Ποιος έχει εμπειρία;

Με τους υγραντήρες - ενδιαφέρονται για την εμπειρία της Boneco και της Electrolux

Με τον καθαρισμό του αέρα, το Daikin είναι πραγματικά μια πολύ αξιόλογη συσκευή. Μεγάλη ανταλλαγή αέρα, πολλά στάδια καθαρισμού, έχει ίσως το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, αξιόπιστο. Κατ 'αρχήν, αν επιτρέπονται τα χρήματα, δεν μπορείτε να το σκεφτείτε και να το πάρετε. Στη συνέχεια, πάρτε ξεχωριστά έναν καθαριστή αέρα υγραντήρα και μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πρόβλημα του μικροκλίματος επιλύεται (καλά, εκτός από τη ρύθμιση της θερμοκρασίας).

Αλλά, πρώτα απ 'όλα πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε να καθαρίσετε τον αέρα. Εάν αυτή η χημεία (οσμές, εκπομπές, αυτοκινήτων ITP εξάτμισης), τους ιούς, βακτήρια, είναι λογικό από μια συσκευές χαμηλού κόστους για να δούμε συσκευές Aerolayf (www.airlife.ru)), που λειτουργεί με βάση την αρχή της φωτοκατάλυσης. Συγκεκριμένα, σας συνιστώ να εξετάσετε το μοντέλο Nanolux LC. Με τον βαθμό καθαρισμού σε ένα πέρασμα από τους παραπάνω ρύπους μέχρι τώρα δεν είναι ίσος. Υπάρχει ένα μοντέλο με ενσωματωμένο διπολικό ιονιστή. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει περιγραφή του χώρου - η συσκευή είναι αρκετά νέα, αλλά αν, για τα ζητήματα του τηλεφώνου. Η τιμή είναι περίπου τρεις φορές μικρότερη από το ανάχωμα με επαρκή καθαρισμό αέρα.

Περαιτέρω, εάν οι ρύποι ασχολούνται περισσότερο με τον τύπο της μεγάλης σκόνης (πάνω από 4 μικρά), το μαλλί των ζώων συντροφιάς, τα ακάρεα σκόνης και όλα αυτά, τότε πρέπει να δούμε μια άλλη κατηγορία οργάνων - το λεγόμενο. πλύση του αέρα. Και ειδικά στον νεροχύτη Venta (www.venta.ru)). Υπάρχουν, φυσικά, ανάλογα (Boneco 1355, 2055, νέα μοντέλα της Electrolux), αλλά όλα αυτά είναι κατά τη γνώμη μου ένας συμβιβασμός. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, συνήθως διαφωνίες, ποιες από αυτές είναι καλύτερες, παρατεταμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν υπάρχουν όλα αυτά. Σκεφτείτε για τον εαυτό σας - η Venta έχει περίοδο εγγύησης 10 ετών (με ένα εξαιρετικό κέντρο εξυπηρέτησης) και τα ανάλογα του διαβατηρίου έχουν διάρκεια ζωής 3 ετών. Κατ 'αρχήν, αυτό συνήθως τερματίζει τη συζήτηση.

Τα όργανα τύπου 3 σε 1 είναι (AirComfort, Sharp), αλλά αυτό, και πάλι, είναι ένας συμβιβασμός. Και, όπως εσείς εξοικονομούσατε στην αγορά, εσείς σε εκπαιδευμένα ζευγάρια-τρία χρόνια της διαφοράς δίνουν τη μορφή αρκετά δαπανηρών αναλωσίμων (Aerolife και Venta, για παράδειγμα, δεν υπάρχουν καθόλου προμήθειες).

Υπάρχει μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή - αν δεν υπάρχει κλιματισμός, παίρνουμε ως καθαρότερο αέρα της Toshiba κλιματισμό με σύστημα καθαρισμού του αέρα Daisekai (μοντέλο NKD / NKHD / SKVR / SKVP), το οποίο δεν είναι πολύ κατώτερη Daikin ή AIRLIFE. Και, πάλι, δεν έχει αναλώσιμα. Αυτά τα κλιματιστικά στην Ιαπωνία είναι πιστοποιημένα όχι μόνο ως κλιματιστικά, αλλά και ως καθαριστικά αέρα. Και, όπως στην περίπτωση της Daikin, να αγοράσετε ένα ενυδατικό (φθηνά Μεγάλη Aircomfort D-103, δεν προτείνει κανένα άλλο του εν λόγω κατασκευαστή, ή αναλόγων vsilu χαμηλότερη αξιοπιστία).

Οι καθαριστές αέρα Boneco και οι κλώνοι τους (AOS / Ballu / Electrolux), για τους οποίους γράψατε, δεν θεωρούν σοβαρή τεχνική. Υπήρχαν καλές συσκευές Mitsubishi Heavy, αλλά δεν έχουν εισαχθεί στη Ρωσία για κάποιο λόγο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά βασίζονται στην πολυετή πείρα στη λειτουργία, την πώληση, την επισκευή και άλλες επιλογές επικοινωνίας με την τεχνολογία του κλίματος. Δεν προσποιούμαι την αλήθεια, δεν πρόκειται να διαφωνήσω με κανέναν για αυτά τα θέματα. Σε γενικές γραμμές, IMHO.

Με λίγα λόγια, τα πάντα. :-) Περισσότερο ή λιγότερο λεπτομερείς σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε εδώ: "> Μην σκεφτείτε για τη διαφήμιση - εντούτοις είστε στη Μόσχα, και είμαι στο Krasnoyarsk.

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

Όσο ευρύτερη είναι η γκάμα του εξοπλισμού, τόσο πιο δύσκολη είναι η πλοήγηση σε αυτήν την ποικιλομορφία. Ακόμα, μόνο για την καθαρότητα και την υγρασία του αέρα που αγωνίζονται υγραντήρες, ιονιστές, οζονιστές και ροδέλες. Το πιο συνηθισμένο ερώτημα των αγοραστών - πώς διαφέρει το πλύσιμο από τον υγραντήρα και τι είναι καλύτερο να αγοράσετε για το σπίτι; Θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των νεροχύτη και θα βοηθήσουμε να γίνει η σωστή επιλογή.

Είδη καθαρισμού αέρα

Οι νεροχύτες και οι υγραντήρες έχουν πολλά κοινά: και οι δύο τύποι συσκευών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το επίπεδο σχετικής υγρασίας στο σπίτι.

Οι διαφορές αρχίζουν με την επέκταση της λειτουργικής - ο νεροχύτης διαποτίζει όχι μόνο τον αέρα με υγρασία, αλλά καθαρίζει επίσης από μηχανικές ακαθαρσίες: σκόνη, μικρές ίνες ύφασμα, μαλλί, γύρη και ακόμη σωματίδια αιθαλομίχλης και του καπνού. Υγραντήρας ίδια ο αέρας δεν μπορεί να καθαριστεί, αυτό εξατμίζεται μόνο το ύδωρ, το κρύο ή ζεστό ατμό.

Ο μηχανισμός δράσης είναι θεμελιωδώς διαφορετικός. Οι νεροχύτες λειτουργούν με βάση την αρχή της υδροδιήθησης. Ο ανεμιστήρας παίρνει τη ροή αέρα από το δωμάτιο και τον κατευθύνει σε ένα περιστρεφόμενο τύμπανο που αποτελείται από διάφορους δίσκους. Το τύμπανο συνεχώς περιστρέφεται και αρδεύεται με νερό, μια τέτοια εικόνα, το ίδιο το νερό γίνεται ένα φίλτρο - υπάρχει μια υδροδιήθηση του αέρα. Κολλιέται στη ρύπανση του τυμπάνου πέφτει μέσα στο νερό και καθιζάνει σε μια ειδική παλέτα και η καθαρισμένη και υγρανθείσα ροή αέρα στέλνεται έξω.

Τώρα στην αγορά υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καθαριστών αέρα, που διαφέρουν στο σχήμα του τυμπάνου.

 • Βυθίζεται με κωνικό τύμπανο. Σε αυτές τις συσκευές, αντί του παραδοσιακού κυκλικού δίσκου, περιστρέφεται μια κωνική ράβδος στο κέντρο της δεξαμενής νερού. Καθώς περιστρέφεται η ράβδος, τραβάει το νερό προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα πέπλο από λεπτά σταγονίδια μέσα από τα οποία διέρχεται ο μολυσμένος αέρας.
 • Οι νεροχύτες με ένα κυλινδρικό τύμπανο δημιουργούν ένα κουρτίνα νερού λόγω των περιστρεφόμενων δίσκων, πάντα υγρανθέντων με νερό λόγω ειδικής ανακούφισης ή μεμβρανών μεμβράνης. Πάνω από το δίσκο είναι εγκατεστημένος ένας ισχυρός ανεμιστήρας, ενισχύοντας την εξάτμιση.

Τα μοντέλα με το συνηθισμένο στρογγυλό τύμπανο είναι πολύ πιο ευρέως διαθέσιμα στην αγορά. Δεν διαφέρουν από τα κωνικά ομόλογα όσον αφορά την αποδοτικότητα και την αρχή της λειτουργίας, αλλά κάνουν πολύ λιγότερο θόρυβο και είναι ευκολότερο να διατηρηθούν.

Συμβουλές για την επιλογή πλύσης αέρα

Περιοχή εξυπηρέτησης

Ένας από τους κύριους λόγους αρνητικής ανάδρασης στον καθαρισμό του αέρα είναι ο εσφαλμένος υπολογισμός της περιοχής. Το γεγονός είναι ότι κατά την αγορά ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων δεν πρέπει να προσανατολίζεται στην περιοχή ολόκληρου του διαμερίσματος, αλλά μόνο στην περιοχή του δωματίου όπου θα εγκατασταθεί η συσκευή. Η αύξηση της υγρασίας σε όλο το σπίτι δεν είναι δυνατή με το πλύσιμο και ο λόγος δεν είναι σε ανεπαρκή χωρητικότητα, αλλά σε μια αδύναμη σύμβαση του εσωτερικού αέρα και την παρουσία τοίχων, οπότε ο υγροποιημένος αέρας παραμένει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Όγκος δεξαμενής και κατανάλωση νερού

Προφανώς, το πλύσιμο είναι πιο ισχυρό, τόσο πιο γρήγορα ο αέρας στο δωμάτιο θα κορεστεί με την υγρασία. Ο μέσος ρυθμός εκφόρτισης πρέπει να αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής: η ελάχιστη τιμή είναι η κατανάλωση 200 ml νερού ανά ώρα, υψηλή - από 500 ml / h.

Για να διασφαλίσετε ότι ο όγκος της δεξαμενής είναι επαρκής για έναν πλήρη κύκλο εργασίας, μπορείτε να εστιάσετε στις μέσες τιμές. Με ρυθμό ροής 300-500 ml / ώρα, η δεξαμενή νερού πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 5-7 λίτρα νερού.

Επίπεδο θορύβου

Γενικά, το πλύσιμο είναι πολύ πιο δυνατό από έναν κανονικό υγραντήρα αέρα. Το επίπεδο θορύβου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά ακόμη και οι πιο ήσυχες συσκευές στη λειτουργία ελάχιστης ισχύος συνήθως φτάνουν τα 20 dB. Στην κανονική λειτουργία, ο θόρυβος από την εργασία είναι συγκρίσιμος με τους ήχους που εκπέμπει η μονάδα συστήματος του υπολογιστή.

Στο βόμβο της συσκευής δεν είναι ενοχλητικό και δεν παρεμβαίνει στον ειρηνικό ύπνο των μελών του νοικοκυριού, είναι προτιμότερο να αγοράσετε αμέσως ένα νεροχύτη με την υποστήριξη ενός νυχτερινού τρόπου, παρακωλύοντας τον ανεμιστήρα.

Αναλώσιμα

Οι κατασκευαστές συχνά υπογραμμίζουν ότι το πλύσιμο με αέρα είναι πιο οικονομικό από άλλα καθαριστικά αέρα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών.

Ωστόσο, πολλά μοντέλα της μεσαίας και υψηλής-end κατηγορία περαιτέρω εξοπλισμένη επαργυρωμένο ράβδους ιονίζουσας για τον καθαρισμό του νερού, ο καθαρισμός των μικρών φίλτρων εξόδου (HEPA), καθώς και βακτηριοκτόνο και φίλτρο ροφητή κασέτες. Όλα αυτά - τα αναλώσιμα που χρειάζονται τακτική αντικατάσταση, οπότε είναι λογικό να διευκρινιστεί το κόστος και τη διαθεσιμότητα των στοιχείων πριν από την αγορά.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Η βαθμολογία των καθαριστών αέρα (ροδέλες) 2018

5 θέση: Boneco W1355A

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νεροχύτη Boneco είναι οι αυξημένες επιφάνειες εξάτμισης και η απλούστερη διαχείριση. Οι ανάγλυφοι δίσκοι του τυμπάνου σάς επιτρέπουν να διατηρείτε περισσότερη υγρασία και να επιταχύνετε τη διαδικασία εξάτμισης και, για ευκολία στη λειτουργία, είναι υπεύθυνοι οι ενσωματωμένοι τρόποι λειτουργίας. Ο νεροχύτης μπορεί να ανάψει με ασφάλεια τη νύχτα, ενώ η νυχτερινή λειτουργία χαμηλού θορύβου έχει ρυθμιζόμενη ένταση. Η συντήρηση της συσκευής διευκολύνεται από μια διαφανή δεξαμενή νερού με μια άνετη λαβή.

 • εξυπηρετεί έκταση έως 50 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές.
 • ογκομετρική δεξαμενή 7 λίτρων ·
 • μέση ισχύ, ροή νερού 300 ml / h;
 • ιοντική ράβδος αργύρου.
 • διάφορους τρόπους λειτουργίας (νυκτερινή και εντατική) ·
 • ένδειξη στάθμης νερού.
 • Αθόρυβη λειτουργία (μέχρι 27 dB).
 • Αυτόματη απενεργοποίηση με κενό δοχείο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (20 W).
 • η ράβδος θα πρέπει να αλλάξει (υπολογίζεται για 2 εποχές).
 • όταν παίρνετε νερό από τη δεξαμενή, υπάρχει ένα δυνατό γουργούρισμα.
 • το κόστος 13 150 ρούβλια.

4 θέση: Winia AWI-40

Η έξυπνη κορεατική πλύση του Winia AWI-40 αντέχει ανεξάρτητα τον υπερβολικά ξηρό αέρα. Το ενσωματωμένο υγρόμετρο καθορίζει με ακρίβεια το επίπεδο υγρασίας, εμφανίζεται η τιμή και η συσκευή κορεάζει αυτόματα τον αέρα με υγρασία και διατηρεί το προκαθορισμένο επίπεδο. Η μεγάλη δεξαμενή και η υψηλή κατανάλωση νερού καθιστούν δυνατή την ταχύτερη επιτάχυνση του έργου και πρακτικά δεν απαιτούν την παρέμβαση του ιδιοκτήτη: ο χρόνος λειτουργίας στη λειτουργία εκτός σύνδεσης υπερβαίνει τις 14 ώρες.

 • δίσκοι με αντιβακτηριακή επικάλυψη.
 • δεξαμενή χωρητικότητα 7 λίτρα?
 • υπάρχει ένας τρόπος ιονισμού.
 • ενσωματωμένο gyrostat?
 • σύστημα διπλής διήθησης.
 • Έλεγχος αφής και οθόνη LCD.
 • υψηλή κατανάλωση νερού (450 ml / h) ·
 • υπάρχει ένας έλεγχος έντασης και νυχτερινή λειτουργία.
 • πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (μέχρι 15 W).
 • επίπεδο θορύβου 46 dB.
 • Η πλάκα συσσωρεύεται γρήγορα στην παλέτα.
 • το κόστος των 13 990 ρούβλια.

3 θέση: Xiaomi Mi Air Purifier 2

Η εκπληκτική επιτυχία του Xiaomi ακούγεται ακόμη και από εκείνους που απέχουν πολύ από τον κόσμο της τεχνολογίας και δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα gadgets, τώρα που παράγει η εταιρεία και την τεχνολογία του κλίματος. Το Mi Air Purifier 2 σχεδιάστηκε με λακωνικό σχεδιασμό, άψογη συναρμολόγηση και, φυσικά, ένα σύνολο λειτουργιών Smart - μπορείτε να ελέγξετε το έργο του καθαριστή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. Στο ίδιο σημείο η συσκευή αφήνει πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα στο σπίτι και ενημερώνει για την ανάγκη αντικατάστασης του φίλτρου.

 • κοστίζει από 7 700 ρούβλια.
 • υποστηρίζει Wi-Fi και έλεγχο από το smartphone σας.
 • 2 ενσωματωμένη λειτουργία (νύχτα και αυτόματη)?
 • τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λειτουργία.
 • παρακολουθεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας και διορθώνει το έργο σε πραγματικό χρόνο.
 • καλύπτοντας μέχρι 47 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • υπάρχουν δείκτες για την ποιότητα του αέρα, την στάθμη του νερού και την αντικατάσταση του φίλτρου.
 • δίνεται η εργασία χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά.
 • 2 φίλτρα (παραγωγή και προεπεξεργασία) διατηρούνται μέχρι 99,9% των μικροσωματιδίων.
 • για το φις καλωδίου χρειάζεστε έναν προσαρμογέα.
 • το φίλτρο HEPA εξόδου πρέπει να αλλάζει κάθε έξι μήνες.
 • όλα τα αναλώσιμα πρέπει να παραγγελθούν.

2 θέση: IQAir HealthPro (αλλεργιογόνο) 100

Στον αγώνα κατά των αλλεργιών, όλα τα μέσα είναι καλά. Ο καθαριστής αέρα της IQAir HealthPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για πάσχοντες από αλλεργίες: το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa καθυστερεί όλα τα γνωστά αλλεργιογόνα, καθώς και λεπτή σκόνη και παθογόνους οργανισμούς. Η καθαρότητα του αέρα εξαγωγής έχει δοθεί η πιο προσεκτική προσοχή, επομένως η ροή αέρα απομονώνεται πλήρως από την επαφή με την επιφάνεια του περιβλήματος και διέρχεται μόνο μέσω των φίλτρων.

 • εξυπηρετούμενη περιοχή μέχρι 90 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές.
 • Σύστημα φιλτραρίσματος HyperHepa.
 • υπάρχει προ-φίλτρο νερού.
 • προγραμματισμός κατά τις ημέρες της εβδομάδας, εργασία στο χρονοδιακόπτη?
 • προσαρμόσιμοι τρόποι λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης της νύχτας).
 • 6 ταχύτητες του ανεμιστήρα.
 • έλεγχος αφής, οθόνη
 • εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές (καπνοί, καυσαέρια, καπνός) ·
 • υπάρχει προστασία από τα παιδιά (κουμπιά κλειδώματος).
 • ομοιόμορφη κατανομή καθαρού αέρα.
 • υποστηρίζει το τηλεχειριστήριο.
 • κόστος από 79 990 ρούβλια?
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο υγρόμετρο.
 • πολύ βαρύ (12 κιλά, πλήρες με τροχίσκους για μεταφορά).

1 θέση: Daikin MC707VM

Η βαθμολογία κλείνει με τον πολυλειτουργικό ψεκαστήρα αέρα MC707VM. Η συσκευή πολλαπλών παικτών αντιμετωπίζει εξίσου αποτελεσματικά με την υγρασία και τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι, χάρη στην τεχνολογία Flash Streamer και το σύστημα βιοδιήθησης. Για ένα λεπτό εργασίας, ο καθαριστής αέρα καταφέρνει να καταστρέψει τα βακτήρια με ηλεκτρική εκκένωση, να συλλέξει ηλεκτρισμένη σκόνη, να αφαιρέσει ακάρεα σκόνης και ακόμη και μικρά σπόρια μύκητα και μούχλα. Στη λίστα υπάρχει μια άλλη χρήσιμη λειτουργία - ποιοτική απόσμηση, η οποία λειτουργεί με τη δέσμευση σωματιδίων μιας δυσάρεστης οσμής.

 • εγκατάσταση τοίχου ή δαπέδου.
 • υπάρχει ένα φίλτρο βιοαντιδρών και ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο.
 • προφίλτρο διπλού στρώματος.
 • ηλεκτροστατικό φίλτρο Flash Streamer;
 • Αυτόματη ενεργοποίηση όταν εντοπίζονται δυσάρεστες οσμές.
 • σε ήσυχη λειτουργία, το επίπεδο θορύβου είναι κάτω από 16 dB.
 • Προσαρμόσιμοι και αυτόματοι τρόποι λειτουργίας.
 • Πρόσληψη αέρα 4 πλευρών.
 • εργασία στο χρονοδιακόπτη.
 • υπάρχει ένας ενσωματωμένος ιονιστής.
 • το κόστος των 44 500 ρούβλια?
 • ακριβή φίλτρα αντικατάστασης.

Αποτελέσματα

Η αντίστροφη πλευρά του κέρματος εξακολουθεί να μην είναι μια πολύ πιστή τιμή για τους σύγχρονους καθαριστές αέρα και τα εξαρτήματά τους, καθώς και την ανάγκη προσεκτικής φροντίδας των φίλτρων.

Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα και έναν υγραντήρα αέρα;

Σε με Boneco, αλλά μετά από αυτό ή για τον λόγο αυτό το τρομερό φτάρνισμα αρχίζει: (

θα πρέπει να έχετε τον καθαρισμό του αέρα, udovolstrvie δεν είναι φθηνά (3tys κάπου), αλλά αξίζει τον κόπο, ο αέρας εμφανίζεται ως μια θάλασσα Μπράιζα και δεν ομίχλη δεν αφήνει και όχι καυτό από όλα. πάρτε δεν θα το μετανιώσετε

Είμαι ένας συνηθισμένος ενυδατική κρέμα Vitek, φθηνό για 450,00, ένα πολύ δροσερό πράγματα με ARI, το σπίτι του πίνακα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, και αυτός Mauger αν και δεν είναι πολύ ενυδατική, αλλά με κάποιο τρόπο δροσιστικό.

Σας συμβουλεύουμε επίσης έναν υγραντήρα, αγοράσαμε! Βοηθάει όταν το μωρό ORA είναι ιδιαίτερα ογκώδες.

Δεν κατάλαβα τον υγραντήρα, ο Chicco είναι μαζί μας. Μερικές φορές ενεργοποιήθηκε - όχι για μένα είναι. Μου αρέσει ότι ο αέρας είναι φρέσκος, το παράθυρο είναι πάντα ανοιχτό για αερισμό, το χειμώνα - για μικροεπεξεργασία. Έτσι, για να αυξήσετε την υγρασία, πρέπει να κλείσετε τα παράθυρα και τις πόρτες στο δωμάτιο και να ενεργοποιήσετε τον υγραντήρα. Δεν αισθάνομαι άνετα να αναπνέω τον αέρα. Και με ένα ανοιχτό παράθυρο, η υγρασία ουσιαστικά δεν αλλάζει.

Κριτικές "LIVE!": Υγραντήρες, καθαριστικά και πλύσεις αέρα

Περιεχόμενα του άρθρου [απόκρυψη]

Το ιατρικό γεγονός: ένα επίπεδο σχετικής υγρασίας του αέρα που είναι υγιές για την υγεία είναι 50-60%, αλλά το χειμώνα σε ένα διαμέρισμα είναι συνήθως δύο φορές λιγότερο. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσουμε την υγεία μας: οι ρωγμές και οι νιφάδες του δέρματος, οι ξηροί αεραγωγοί στερούνται και γίνονται ευάλωτοι σε μικρόβια και ιούς. Για να αποφευχθεί αυτό, αποφάσισα να πάρω μια ενυδατική κρέμα.

Όπως ήμουν σε θέση να ανακαλύψω, συσκευές που βελτιώνουν τον αέρα στο σπίτι χωρίζονται σε καθαριστικά, υγραντήρες και "δύο σε ένα".

Παραδοσιακοί υγραντήρες αέρα

Ανάλογα με ένα υγρό πανί στην μπαταρία, μόνο με ανεμιστήρα. Το νερό από την παλέτα πέφτει σε ειδικά εξατμιστικά στοιχεία, τα οποία διοχετεύονται από τον ανεμιστήρα. Τα πιο απλά moisturizers εργάζονται σε αντικαταστάσιμες χαρτί ή κασέτες ιστών με αντιβακτηριακό εμποτισμό, σχεδιασμένο για δύο ή τρεις μήνες εργασίας.

Τιμή:: περίπου 3000 ρούβλια.

Πλεονεκτήματα: αξιόπιστη και ανέξοδη.

Μειονεκτήματα: θα πρέπει συχνά να αλλάξετε τα φίλτρα.

Υγραντήρες ατμού

Είναι παρόμοια με τσαγιέρες που παράγουν ατμό 50-60 βαθμών. Κατάλληλο για τους λάτρεις της σάουνας ή τους ιδιοκτήτες του θερμοκηπίου. Για την καλύτερη απόλαυση στο μηχάνημα ατμού μπορείτε να στάξετε αρωματικά έλαια και για χρήση σε κρυολογήματα για εισπνοές.

Τιμή:: από 2000 ρούβλια.

Πλεονεκτήματα: ίσως το φθηνότερο.

Μειονεκτήματα: Το πεδίο εφαρμογής περιορίζει τον θερμαινόμενο ατμό. Ταιριάζει φυτά, ενήλικες το φέρουν, αλλά τα παιδιά και τα ζώα δεν το κάνουν.

Υγραντήρες υπερήχων

Μόλις επισκέφτηκα η προσοχή μου προσελκύστηκε από μια ωραία συμπαγή μονάδα, η οποία σιωπηλά εκπέμπει ένα ορατό ρεύμα ψυχρού ατμού. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας υπερηχητικός υγραντήρας. Φιλτράρει το νερό με υπερήχους, καθορίζει το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο και το φέρνει στην καθορισμένη τιμή και για αναφορά δείχνει στον ειδικό πίνακα όλα τα ποσοστά και τους βαθμούς.

Τιμή:: από 3000 έως 9000 ρούβλια.

Πλεονεκτήματα: χωρίς θόρυβο και αυτορυθμιζόμενη.

Μειονεκτήματα: απαιτούν πολύ καθαρό νερό. Εάν γεμίσετε το συνηθισμένο, από κάτω από τη βρύση, σύντομα σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού θα υπάρξει ένας λευκός ψεκασμός αλάτων. Και στους πνεύμονες, μάλλον, επίσης.

Καθαριστές αέρα

Ωστόσο, είμαι σε δύσκολη θέση για ένα πράγμα: όλοι οι παραπάνω συσκευές μόνο ενυδατώνει, αλλά δεν τον καθαρισμό του αέρα. Αλλά είναι τρομακτικό να σκεφτόμαστε τα άσχημα πράγματα στα διαμερίσματά μας. Επομένως, ο υγραντήρας έχει νόημα να συμπληρώνεται με καθαριστικό με φίλτρο HEPA. Σε γενικές γραμμές, η κονσόλα HEPA (ένα αρκτικόλεξο για υψηλής απόδοσης Air - «μια πολύ καθυστερήσει σωματίδια») ισχύει για όλες σχεδόν τις σύγχρονες φίλτρα, έτσι ώστε όταν αγοράζετε ένα καθαριστής είναι σημαντικό δεν είναι αυτό, και ο αριθμός πίσω από αυτό - από H10 έως H14. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο μικροσκοπικά βακτήρια, σωματίδια σκόνης και γύρης συγκρατούνται.

Ένα καλό καθαριστικό παρέχεται με τουλάχιστον τρία στάδια διήθησης. Στην πρώτη είναι πιασμένη χοντρή σκόνη, μούτσα και τρίχα ζώων. Στη δεύτερη, λειτουργούν οι παγίδες λεπτών σωματιδίων - οι ίδιοι HEPA - τα φίλτρα τελευταίας γενιάς ή S-φίλτρα. Και ο σχεδιασμός στέκεται με ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα που απορροφά δυσάρεστες μυρωδιές και καπνό. "Ο ηγέτης στον καθαρισμό του αέρα είναι συσκευές Ballu. Για παράδειγμα, Ballu AP250 είναι εξοπλισμένο με πέντε στάδια καθαρισμού του αέρα, συμπεριλαμβανομένων των νανοδιήθησης με μια λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας και έναν ιονιστή, η οποία φρεσκάρει όχι μόνο τον αέρα, αλλά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, «- λέει η Τζούλια Makeyev, ένας εμπειρογνώμονας του» Rusklimat».

Τιμή: από 4000 έως 10 000 ρούβλια.

Πλεονεκτήματα: καθαρίστε καλά και ιονίστε τον αέρα.

Μειονεκτήματα: Μην ενυδατώνετε. Επιπλέον, ορισμένα από τα φίλτρα απαιτούν αντικατάσταση - ανάλογα με την ένταση χρήσης κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο.

Πλυντήρια αέρα

Κατά τη γνώμη μου, η κορυφή της μηχανικής σκέψης στο θέμα ενός τεχνητού κλίματος ήταν ο συνδυασμός των λειτουργιών του καθαρισμού και της υγρασίας. Αυτές οι συσκευές είναι γνωστές ως "πλύσεις με αέρα". Παράγονται από την Electrolux και την Plaston. Η τελευταία - με τα εμπορικά σήματα Boneco και Air Swiss. Το πλύσιμο αέρα λειτουργεί με την αρχή ενός μύλου ποταμών: ο ανεμιστήρας απορροφά τον αέρα, ο οποίος περνά μέσα από πολλούς δίσκους που περιστρέφονται σε δεξαμενή νερού και βγαίνει καθαρός και υγρός. Το νερό στην κατσαρόλα απολυμαίνει τη ράβδο ιονίζοντος αργύρου. "Σε αντίθεση με άλλα εμπορικά σήματα της Air-O-Swiss, οι λεπίδες έχουν τη δομή κηρήθρας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο αποτελεσματική την κράτηση σκόνης", εξηγεί ο Makeyeva.

Τιμή:: από 7000 έως 17 000 ρούβλια.

Πλεονεκτήματα: απίστευτα εύκολο στη λειτουργία, λειτουργούν σε δύο λειτουργίες - πιο εντατικές και πιο ήσυχες, δεν χρειάζονται αντικατάσταση φίλτρων, αρκετά για να πλύνουν τους δίσκους όσο γίνονται βρώμικα. Σύμφωνα με την Γιούλια Μακέγιεβα, έχοντας αγοράσει ένα τέτοιο νεροχύτη, μπορείτε να ξεχάσετε τα προβλήματα με τον αέρα στο σπίτι, τις αλλεργίες, την ξηρότητα και τη ρινική καταρροή για περίπου δέκα χρόνια.

Μειονεκτήματα: Δεν έχω ακόμη ανακαλύψει. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η συσκευή χρησιμεύει από 25 έως 40 τετραγωνικά μέτρα. m και δεν υγραίνει ολόκληρο το διαμέρισμα ταυτόχρονα. Αποδεικνύεται ότι πρέπει να μετακινήσετε τη μονάδα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή να αγοράσετε μερικά - πείτε το, πλένοντας τον αέρα σε έναν φυτώριο και έναν υγραντήρα για άλλα δωμάτια.

Συμβουλευτείτε καθαρότερο υγραντήρα αέρα

Το μήνυμά σας Νικολάιτς »10 Ιαν 2008 11:01

Το μήνυμά σας Andruha_ »10 Ιαν 2008 11:28

Το μήνυμά σας MEX »10 Ιαν 2008 11:52

Το μήνυμά σας Νικολάιτς »10 Ιαν 2008 12:12

Το μήνυμά σας MEX »10 Ιαν 2008 12:31

Το μήνυμά σας Andruha_ »10 Ιαν 2008 12:36

Το μήνυμά σας MEX »10 Ιαν 2008 12:39

Το μήνυμά σας Νικολάιτς »10 Ιαν 2008 12:49

Το μήνυμά σας MEX »10 Ιαν 2008 12:54

Το μήνυμά σας Andruha_ »10 Ιαν 2008 13:17

Το μήνυμά σας MEX "10 Ιαν. 2008 14:32

υγραντήρας αέρα - πώς να αντιμετωπίσουμε τη σκληρότητα του νερού;

Το μήνυμά σας rynxxxa »18 Δεκ 2008 23:02

Υγραντήρες, ιονιστές, καθαριστές αέρα

Το μήνυμά σας Cat Leopold »Dec 22, 2010 9:07 am

Υγραντήρες, ιονιστές, καθαριστές αέρα

Το μήνυμά σας Μπέρτα »04 Μαρ 2011 21:15

Υγραντήρες, ιονιστές, καθαριστές αέρα

Το μήνυμά σας Cat Leopold »04 Μαρ 2011 22:13

Συμβουλευτείτε καθαρότερο υγραντήρα αέρα

Συντονιστές: Λίζα, Αμερικανός

Συμβουλέψτε, έναν καθαριστή αέρα χωρίς ιονισμό!

Felisa »29 Μαρτίου 2015 3:04 π.μ.

Συμβουλέψτε, έναν καθαριστή αέρα χωρίς ιονισμό!

SOOO »29 Μαρτίου 2015 3:05 π.μ.

Re: Συμβουλές, παρακαλώ, καθαριστής αέρα χωρίς ιονισμό

Ντέιβιντ »17 Απρ 2015 17:50

Re: Συμβουλές, παρακαλώ, καθαριστής αέρα χωρίς ιονισμό

Υπερασπίζεται »31 Μαΐου 2015 16:10

Re: Συμβουλές, παρακαλώ, καθαριστής αέρα χωρίς ιονισμό

Ιονισμός »01 Ιουν 2015 08:32

Top 10 καλύτεροι καθαριστές αέρα-υγραντήρες

Η ποιότητα του αέρα σήμερα είναι κακή. Πολλές οικογένειες ζουν σε βιομηχανικές περιοχές και είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να διατηρήσουν το σπίτι τους καθαρό. Αλλά ο βρώμικος αέρας αναπνέει όχι μόνο τους ενήλικες, αλλά και τα παιδιά, και επιδεινώνει την υγεία τους από νεαρή ηλικία. Για να αποκαταστήσετε καθαρό και υψηλής ποιότητας αέρα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικές συσκευές. Εάν επιλέξετε έναν υγραντήρα (καθαριστής αέρα), τότε η κατάταξή μας θα σας βοηθήσει, η οποία περιελάμβανε τα καλύτερα εργαλεία.

Ένα από τα καλύτερα καθαριστικά και υγραντήρες είναι Panasonic F-VXD50R-W. Το μοντέλο είναι ελκυστικό επειδή είναι αρκετά φτηνό σε σύγκριση με άλλες συσκευές, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά. Ο σκοπός της συσκευής είναι ο καθαρισμός και η υγρασία του αέρα. Σε μια ώρα, μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 40 τετραγωνικά μέτρα, και λειτουργεί πέντε. Η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 2,7 λίτρα, αλλά αυτό είναι αρκετό για έναν ποιοτικό καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό είναι άνετο. Η συσκευή ελέγχεται ηλεκτρονικά. Στην κορυφή υπάρχει ένας πίνακας αποτελεσμάτων και κουμπιά αφής, με τη βοήθειά τους μπορείτε να επιλέξετε την ισχύ και την επιθυμητή λειτουργία. Ο υγραντήρας είναι σχεδόν αθόρυβος.

Ένα από τα τελευταία στην αξιολόγηση, αλλά δεν σημαίνει ότι το χειρότερο, - Air-O-Swiss 2055DR. Αυτός ο καθαριστής αέρα είναι από τους καλύτερους, καθώς λειτουργεί σιωπηλά, αλλά ποιοτικά. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής είναι η οικονομία της. Χρειάζεται μόνο μια ώρα για να το χρησιμοποιήσετε και ο αέρας στο σπίτι θα είναι τέλειος. Το καθαριστικό λειτουργεί σε ενυδατικούς δίσκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιονιστική ράβδος καθαρίζει το νερό στο οποίο λειτουργεί το καθαριστικό. Η μόνη υπηρεσία είναι η ετήσια αντικατάσταση της ιονίζουσας ράβδου, διαφορετικά η λειτουργία της συσκευής θα είναι αναποτελεσματική.

Μια πρόσθετη λειτουργία γεύσης θα λειτουργήσει αφού ο υγραντήρας έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας. Έτσι, μπορείτε να πάρετε όχι μόνο την ποιότητα του αέρα, αλλά και μυρίζοντας ευχάριστα. Το κόστος ενός τέτοιου αποσμητικού είναι αρκετά μικρό, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να αντέξουν οικονομικά τη συσκευή.

Η όγδοη θέση πηγαίνει Air-O-Swiss 2071. Αυτά είναι προϊόντα της ίδιας μάρκας με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά είναι πιο αποτελεσματικά. Εδώ η περιοχή εξυπηρέτησης διευρύνεται, ο καθαριστής + υγραντήρας γίνεται ένας από τους καλύτερους. Είναι σχεδόν ένα αθόρυβο μηχάνημα, το οποίο έχει μεγάλες δυνατότητες. Η ιδιαιτερότητα της δουλειάς της είναι καθαρισμός αέρα τριών σταδίων. Το μηχάνημα μπορεί να λειτουργεί αυτόματα, ανάλογα με την ένδειξη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της περιεκτικότητας σε υγρασία.

Η δημοτικότητά του έχει επίσης κερδίσει τη δημοτικότητα λόγω της δυνατότητας να ορίσετε την επιθυμητή λειτουργία. Υπάρχουν τρεις από αυτές. Προστέθηκε η αρωματοποίηση στις λειτουργίες, αλλά είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το φίλτρο ξυλάνθρακα πριν το χρησιμοποιήσετε.

Honeywell CL30XC Είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά ενυδάτωσης. Το πλεονέκτημα της συσκευής είναι ότι είναι αρκετά ισχυρό και μπορεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη περιοχή. Ταυτόχρονα λειτουργεί σιωπηλά, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ένα δωμάτιο με ένα μωρό ύπνου. Χρησιμοποιήστε το μοντέλο είναι συμφέρουσα και φθηνή: μόνο μία ώρα εργασίας παρέχει υψηλής ποιότητας αέρα στην επικράτεια των 900 κυβικών μέτρων. Η ροή αέρα μπορεί να ρυθμιστεί, γι 'αυτό υπάρχουν τέσσερις ταχύτητες: χαμηλή, μέση, υψηλή, μέγιστη.

Η ευκολία αυτού του υγραντήρα είναι ότι ειδοποιεί για την υπερβολική ποσότητα νερού, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να προπληρώσει και να παρατείνει τον καθαρισμό χωρίς να βλάψει τη συσκευή. Την ίδια στιγμή η δεξαμενή με νερό είναι αρκετά μεγάλη - 30 λίτρα και δεν απαιτεί συχνή συντήρηση.

Honeywell - μια κινητή συσκευή, έχει τροχούς, έτσι δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τόπο σε τόπο.

Ένα άλλο μοντέλο της εταιρείας Panasoni ισχυρίζεται τον τίτλο του καλυτέρου καθαριστικού - αυτό είναι Panasonic F-VXF70R-N. Αξίζει περισσότερο από τα προηγούμενα αντίγραφα, ενώ έχει καλύτερες επιδόσεις και το αποτέλεσμα από αυτό επιτυγχάνεται πιο γρήγορα. Η συσκευή καταναλώνει μόνο 70 W, αλλά εξυπηρετεί περισσότερα από 50 τετραγωνικά μέτρα. m ανά ώρα, γεγονός που δείχνει αμέσως την μεγάλη παραγωγικότητά του. Λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά. Για να το διαχειριστείτε, δεν χρειάζεστε δεξιότητες: με την ηλεκτρονική οθόνη και τον τρόπο ρύθμισης των κουμπιών, υπάρχει επίσης ένας δείκτης μόλυνσης φίλτρου, με τον οποίο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενημερώσετε τη συσκευή. Η δεξαμενή νερού είναι τρία και μισά λίτρα. Υπό την προϋπόθεση ότι ο υγραντήρας θα λειτουργεί περίπου μία ώρα την ημέρα, δεν χρησιμοποιούνται περισσότερα από 600 χιλιοστόλιτρα ανά συνεδρία.

Delonghi DAP70 - έχει τη λειτουργία του ιονισμού, γρήγορο καθαρισμό του αέρα (ανά ώρα - 25 τετραγωνικά μέτρα). Και πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό το μικροσκοπικό μοντέλο, επειδή το έργο του δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το φορητό. Η κύρια διαφορά από όλους τους προηγούμενους υγραντήρες αέρα - η παρουσία τριών φίλτρων, δηλαδή ο αέρας είναι επαναχρησιμοποιήσιμος και μόνο τότε, στην υψηλότερη ποιότητα, παραδίδεται στον χρήστη.

Ένας άλλος μικρός καθαριστής αέρα είναι ZENET XJ-2200. Μεταξύ των καλύτερων συσκευών καθαρισμού και ενυδάτωσης εισήχθη εξαιτίας του αντιβακτηριδιακού λαμπτήρα. Σήμερα, ένα τέτοιο πράγμα χρησιμοποιείται πολύ σπάνια, αν και είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικό και συμβάλλει πολύ στον καθαρισμό της σύνθεσης του αέρα. Τροφοδοτεί το δίκτυο, αλλά καταναλώνει μικρή ισχύ, μόνο 25 Watt. Σε αυτό, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, χρησιμοποιούνται τρία φίλτρα: Νερά, φωτοκαταλυτικά, στον άνθρακα.

Ένα άλλο καλύτερο είδος καθαρισμού και υγραντήρα ήταν Bork A800. Μνημονεύεται, πρώτα απ 'όλα, στην εμφάνιση, επειδή θυμίζει ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone μέχρι σήμερα. Αλλά το μόνο που τον συνδέει με αυτόν είναι η κινητικότητα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τη συσκευή σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού, λειτουργεί τόσο σε ημερήσια όσο και σε νυχτερινή λειτουργία. Το καθαριστικό έχει τρεις ταχύτητες και διαθέτει έλεγχο αφής. Ο σχεδιασμός της συσκευής είναι πολύ συναφής, ώστε να μπορεί εύκολα να συμπληρώσει το εσωτερικό κάθε διαμερίσματος. Εκτός από το φίλτρο άνθρακα διαθέτει ένα σύστημα ειδικών καθαριστικών.

Στη δεύτερη θέση, ανάμεσα στους καλύτερους καθαριστές-υγραντήρες κοστίζει WINIX WSC-500. Αυτό το μοντέλο είναι καθολικό. Όλες οι ποιότητες του ταιριάζουν απόλυτα με την τιμή. Είναι ένα αθόρυβο καθαριστικό που λειτουργεί σε μια μεγάλη περιοχή. Έχει χαμηλό δείκτη νερού, με τη βοήθεια του οποίου δεν μπορείτε να χάσετε τη στιγμή που θα είναι δυνατή η αντικατάσταση του νερού, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο θραύσης.

Το πιο σημαντικό πράγμα που χαρακτηρίζει αυτό το καθαριστικό είναι η δύναμή του. Ενώ ζυγίζει 7 κιλά και παρέχει καθαρό αέρα σε μεγάλους χώρους, καταναλώνει μόνο 15 βολτ και για μια τέτοια εγκατάσταση είναι πρακτικά ο ελάχιστος βαθμός.

Venta LW 45 Μαύρο

Venta LW 45 Μαύρο εξυπηρετεί περισσότερα από 75 τετραγωνικά μέτρα, δεξαμενή νερού 10 λίτρων, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, τροφοδοτείται από το δίκτυο, έχει τρεις τρόπους κυκλοφορίας αέρα και συνδέεται με υδροστατικά. Τι άλλο χρειάζεστε για τον καλύτερο υγραντήρα αέρα;