Το Posteny εμφανίστηκε αυτό

που γράφτηκε στις 20-07-2006 18:24

Εδώ είναι το τραγούδι "Smotry" υπάρχει ένα τέτοιο στίχο:

Εδώ έχω ένα posten,
Τους οδηγώ και έτσι και έτσι - είναι και πάλι,
Ναι, σε ένα άβολο μέρος,
Ήρθε η ώρα να αράξουμε και στη συνέχεια - ούτε καθίστε ούτε σηκωθείτε.

C chiriem είναι σαφές, αλλά τι είναι αυτά τα POSTENS και γιατί πρέπει να οδηγηθούν;

που γράφτηκε στις 20-07-2006 19:04

"Poneny" - ταπετσαρία πρότυπο ψευδαισθήσεων, που προηγείται Belaya Goryachka. (Yandex)

που γράφτηκε στις 20-07-2006 21:42

Σχετικά με το "posten".
Νομίζω ότι δεν πρόκειται για ψευδαισθήσεις, αλλά για κατσαρίδες.
Το πλαίσιο, κατά την άποψή μου, έχει περισσότερο αυτή την επιλογή.
Και εδώ είναι μερικά κείμενα όπου η λέξη "posteny" χρησιμοποιείται ακριβώς με αυτή την έννοια:

που γράφτηκε στις 21-07-2006 09:54

Και μου φάνηκε ότι τα POSTENS είναι σφάλματα. Αν και θα μπορούσε να είχε λανθαστεί, αλλά άκουσα ότι όλα τα ίδια σφάλματα.

που γράφτηκε στις 21-07-2006 10:19

Στην πραγματικότητα, η λέξη "posteny" έχει πολύ αρχαίες ρίζες, που χρονολογούνται από την αρχαία ρωσική μυθολογία. Στο λεξικό του Dal σημαίνει brownie. Δανείστηκα αυτή τη λέξη από το λεξικό της γιαγιάς μου (γιαγιά Όλγα - η μητέρα της μητέρας μου), ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως περιγραφή ενός είδους κατάσταση λυκόφως της ανθρώπινης ψυχής σε κατάσταση κατάθλιψης. Όχι, δεν είναι ψευδαισθήσεις, είναι απλά μια κατάσταση κατά την οποία ολόκληρος ο κόσμος είναι ζωγραφισμένος μόνο σε ένα γκρι χρώμα.

που γράφτηκε στις 21-07-2006 11:38

"Εδώ σε με το posten εμφανίστηκε" Μου φαίνεται, σε αυτό το τραγούδι BB είναι posten - είναι δυσλειτουργίες. Επειδή δεν φαίνονται οι κατσαρίδες με τα παπαγάλοι και το mokritsami, είναι από τη βάση της καμπίνας και δεν οδηγούν (όπως στα ποιήματα του BB), αλλά είναι χαραγμένα. Και τότε: "Και έχω - και με καθαρό καιρό, ταπεινό για την ψυχή που καίει".

που γράφτηκε στις 21-07-2006 12:36

PASTEN m. Nov. psk. γρήγορα, παππούς, πλοίαρχος, καφέ. Το παστέλ. στερεά. σκιά ενός ατόμου. Περπατά παστέλ, αδύνατο, περιπλανιέται λίγο.(Επεξηγηματικό Λεξικό του V. Dahl ON-LINE)

Όμως, φαίνεται ότι ο ήρωας του τραγουδιού στο σπίτι δεν ήταν κατσαρίδες (όπως, παρεμπιπτόντως, σκέφτηκα, επίσης, τα τελευταία 30 χρόνια), και Barabashka Αν ναι, η περίπτωση είναι μοναδική: μια παρεξήγηση upotreblonnogo Vysotsky σπάνια ρωσική λόγια έχει εμπλουτίσει τη γλώσσα της νέας τιμής του ( για κατσαρίδες "posteny" - ένα πολύ κατάλληλο όνομα)

που γράφτηκε στις 21-07-2006 13:10

Ο υπολογιστής κρέμασε την αποστολή. Μου φαίνεται ότι υπάρχουν παραλλαγές "οδήγησης" και υπάρχει "πίεση", αλλά δεν μπορούσα να το βρω.

που γράφτηκε στις 21-07-2006 13:31

Σύμφωνα με τα λεξικά "pastenes" - άνθρωποι του σπιτιού και στη συνέχεια αυτή η έκφραση πρέπει να γίνει κατανοητή ως ανάλογο του "dopilsya to hell". Αλλά δεν τους πιέζουν, αλλά βαφτίζουν, στην ακραία περίπτωση το κουνάω.
Και εγώ, και εκείνοι με τους οποίους μίλησα σε αυτό το θέμα, πάντα πίστευα ότι πρόκειται για σφάλματα. Ο ήρωας μάλιστα με ψυχραιμία και λογική παραθέτει αμιγώς οικιακά προβλήματα, από μη τροφοδοτούμενες χήνες σε chirja σε ένα κακό μέρος. Έτσι εμφανίστηκαν τα σφάλματα.
Και κατσαρίδες πιθανότατα δεν πιέζουν, και "χτύπημα" - στην πραγματικότητα τρέχουν γρήγορα, η κατσαρίδα το δάχτυλο σε έναν τοίχο δεν θα κηλιδώσετε.

Για κάποιο λόγο κανείς δεν ζήτησε τέτοιες ερωτήσεις ο ίδιος.

Θυμάμαι πώς ο Kunyaev ξεφουσκώθηκε σε μια από τις παρατηρήσεις του ότι δεν χρειαζόταν τίποτα για να κατανοήσουμε τα ποιήματα του Βοσότσου. Πείτε, όλα είναι τόσο απλοϊκά που δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα.

Έτσι μπορεί Kunyaev και να ασχοληθεί με επίμαχα θέματα;

που γράφτηκε στις 21-07-2006 13:33

Το γεγονός είναι ότι δεν «πιέζω», αλλά «οδηγώ τους και έτσι». Και μπορείτε να οδηγήσετε και τους διαβόλους και τα φαντάσματα επίσης.

που γράφτηκε στις 21-07-2006 13:50

GDB,, Το σπίτι είναι ένα καλό πλάσμα, «σε αντίθεση με το θετικό ξεκίνημα Bannik λειτουργίες έχουν ανατεθεί στο σπίτι του πολιτισμού του λαού το πνεύμα της φύλαξης του οικογενειακή ευτυχία» (L.Wojcicka, «Από την ιστορία των ρωσικών kultury.Yazycheskoe κληρονομιάς στο παραδοσιακό πολιτισμό», | Bydgoszcz 2002:.61), και στο τραγούδι otsutstvuet.Tak «μετά» αρνητικό φαινόμενο «τους έχω οδηγούν με αυτόν τον τρόπο και αυτό.» - μπορεί να ειπωθεί για τα οινοπνευματώδη ποτά και τα έντομα θα πρέπει μάλλον να ρωτήσω Kunyaeva

που γράφτηκε στις 21-07-2006 13:50

Αγαπητέ Γεννάδες,
Δεν ξέρω πόσες φορές τραγουδήθηκε από το «φλερτ» είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό του δείκτη των φωνογραφημάτων, ή να ζητήσει από τον Paul, αλλά για πρώτη φορά εκτελεί αυτό το τραγούδι 10/09/73 στην Άλμα-Άτα, Vysotsky τραγούδησε:
Εδώ έχω ένα posten,
Τους έχω κυνηγούν και έτσι, και syak - είναι και πάλι.
(βλ.: Vladimir Vysotsky, WWW)
και κυνηγώντας τους διαβόλους είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε

που γράφτηκε στις 21-07-2006 14:28

== "Τους οδηγώ και έτσι και έτσι" - μπορείτε να πείτε για τα πνεύματα και τα έντομα == Νομίζω ότι αυτή η δήλωση είναι λάθος. Τα έντομα μπορούν να αποστασιοποιηθούν (πετάξουν), να εκφορτωθούν (καταστραφούν), αλλά μην μιλήσουν. Η οδήγηση είναι αναγκαστικά η DIRECTION και η ΟΜΑΔΑ (έτσι μου φαίνεται). ΠΟΥ θα οδηγήσουν; Και πώς να τα οδηγήσετε; Δεν καταλαβαίνουν. Βλέπουν έναν άνθρωπο και φεύγουν, κρύβονται εκεί που χρειάζονται. Και ακόμα και τότε - όχι πάντα. Είναι αδύνατο να οδηγείτε έντομα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Μπορούν είτε να καταστραφούν είτε να μην δοθεί καμία προσοχή. Μην το λέτε το ίδιο σε ένα σφάλμα ή μια κατσαρίδα: "Βγείτε, αηδιαστικό!" και στην πόρτα για να του δείξω; Αν κάνω λάθος - εξηγήστε, παρακαλώ, τι είναι αυτό;

που γράφτηκε στις 12-10-2004 18:45

Στο τραγούδι "Ο γείτονάς μου" ο αφηγητής είναι αρνητικός ήρωας και ο πλούσιος γείτονας είναι θετικός.
Στο τραγούδι "Σχετικά με Zhiguli" - ομοίως.
Αλλά στο τραγούδι "Smotry"; Συνήθως θεωρείται το αντίθετο: ο αφηγητής-ζηλιάρης είναι θετικός και ο πλούσιος γείτονας είναι αρνητικός. Γιατί;

που γράφτηκε στις 12-10-2004 18:54

Επειδή
Ένας γείτονας έφαγε άλλο λίτρο -
Και έμεινε γνωστός και οπαδός,
Ήθελε να τραγουδώ, -
Μάταια, τι έπιναν;

που γράφτηκε στις 12-10-2004 20:24

Λογική. Το τραγούδι τραγουδιού είναι μια ελαφρυντική περίσταση. Αν και, αυτός που βασανίστηκε στο παράλληλο τραγούδι, δεν έσωσε.

που γράφτηκε στις 12-10-2004 22:32

Στην πραγματικότητα, δεν εννοούσα τον ήρωα-ακορντεονιστή (ίσως είναι επίσης αρνητικός τύπος, λιμοκτονούν με την πείνα), και ο γείτονας - ένας έντονος γούνας.

που γράφτηκε στις 12-10-2004 22:42

Και πού σε αυτά τα τραγούδια λέγεται ότι οι πλούσιοι είναι θετικοί; Εκεί, κατά τη γνώμη μου, δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι οι ζηλόφρονες είναι κακοί. Και όλα τα χαρακτηριστικά των πλουσίων προέρχονται από αυτά, και εκείνα που χαρακτηρίζουν τα πλούσια πράγματα, συμπεριφορά, σκέψεις (οι πλούσιοι) δεν το κάνουν.
Και στο "Smotry" - όλα τα τέρατα φαίνονται: τόσο πλούσιοι όσο και φτωχοί. Αλλά υπάρχει ο αφηγητής - δεν λέει ότι οι πλούσιοι είναι κακοί γείτονες, αν και περιφρονητική χαρακτηριστικά σαφές ότι δεν του αρέσει (την ερωμένη του σωλήνα ουρά, toschenky γαμπρός, η νύφη που καλύπτονται από την ακμή, η κρίση του χόνδρου). Επιπλέον, λέει ότι "όλα τα καλά πράγματα από μόνα τους καταστράφηκαν". Δηλαδή, ακόμη και κατά τη γνώμη του, κάτι καλό ήταν μέσα τους.
Ενδιαφέρον όμως, αυτό είναι αυτό που "ψιθύρισε στο αυτί του γαμπρού", ότι είχε ήδη ανατινάξει από τον άνεμο;

LingvoForum

Συγγραφέας Θέμα: "posteny" (Άρθρα 173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης επισκέπτονται αυτό το θέμα.

 • LingvoForum »
 • Θεωρητικό Τμήμα »
 • Ινδοευρωπαϊκές γλώσσες »
 • Ρωσική γλώσσα »
 • Λεξιλόγιο (Συντονιστής: Wolliger Mensch) »
 • "Γρήγορη"

Γρήγορη απάντηση

Με Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε μια ανάρτηση. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα πίνακα ανακοινώσεων και τα χαμόγελα όπως θα κάνατε σε μια κανονική θέση.

Σημείωση: αυτή η ανάρτηση δεν θα εμφανιστεί μέχρι να εγκριθεί από έναν επόπτη.

Δημιουργία σελίδας σε 0.136 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.

Το Posteny εμφανίστηκε αυτό

Εδώ είναι το κείμενο του ειδικού-εθνογράφου A. Ugryumov:

Ωστόσο, το έτος 1997.
Ίσως, και εδώ είναι posten από τους σχολιαστές "Smotrin";

Και εδώ είναι το στίχο κάποιου άλλου, όπου αναφέρονται τα posten μέσω κόμμα με κατσαρίδες.
Μήπως αυτό σημαίνει ότι ο συγγραφέας είναι επίσης υπεύθυνος για τους νεκρούς;

Ή ίσως οι κατσαρίδες και οι ψείρες αναφέρονται εδώ ως δύο ποικιλίες posten;
Στερεά αινίγματα!

-έτσι στο τραγούδι "Καλό τραγούδι" έγραψε, γνωστό σε μας από το φόρουμ, φαίνεται επίσης, Andrei Zemskov. Είναι ορατή υπό την επίδραση της Vysotsky, ακόμη και υπάρχει ένα απόσπασμα από TNT.
Δεν έχω, δυστυχώς, το λεξικό του Dahl, είμαι καλός και το ψάχνω στο λεξικό, τα λόγια του Ozhogov δεν έχουν «posten».
Ira, μέχρι να ελέγξουμε - δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζητήσουμε από τον Andrei Zemskov όπου, εκτός από την VV, πήρε αυτή τη λέξη και τη συνδέει και με το θέμα της υπαίθρου.
Συγχωρήστε την επανάληψη, εμφανίστηκαν μερικά τεχνικά προβλήματα σε σχέση με το φόρουμ, καθώς αυτά είναι ταπεινά

[Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα έχει αλλάξει από την Danuta (τροποποιημένη 21-07-2006).]

-έτσι στο τραγούδι "Καλό τραγούδι" έγραψε, γνωστό σε μας από το φόρουμ, φαίνεται επίσης, Andrei Zemskov. Είναι ορατή υπό την επίδραση της Vysotsky, ακόμη και υπάρχει ένα απόσπασμα από TNT.
Δεν έχω, δυστυχώς, το λεξικό του Dahl, είμαι καλός και το ψάχνω στο λεξικό, τα λόγια του Ozhogov δεν έχουν «posten».
Ira, μέχρι να ελέγξουμε - δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζητήσουμε από τον Andrei Zemskov όπου, εκτός από την VV, πήρε αυτή τη λέξη και τη συνδέει και με το θέμα της υπαίθρου.

Νομίζω ότι ο ίδιος ο BB απάντησε:
Και εγώ - και με ξεκάθαρο καιρό
Ταπεινή στην ψυχή που καίει, -
Κουνώνω καλά το νερό,
Ακορντεόν Chinju, και η σύζυγος είναι σκληρή.

Στον ήρωα του τραγουδιού, όλα τα πιθανά εμπόδια ρίχτηκαν, πιθανότατα αυτός και με αυτά φαίνονται μόνο μια μαυροπίνακα έγινε και όχι μια παρηγοριά:
Και εγένησα στη γωνία του βάλτου του βάλτου,
Ναβυσάς, και στη συνέχεια podbochas, -
Και σκέφτηκα: και με ποιον θα πίνω αύριο;
-και αυτά τα έντομα μπορεί να είναι με τη μορφή εντόμων, μπορεί να είναι brownies, είναι μόνο το αποτέλεσμα της κατανάλωσης οινοπνεύματος, το οποίο δεν αύξησε τη διάθεση, αλλά αντίθετα - εμβάθυνε το θόρυβο στην ψυχή.

[Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα έχει αλλάξει από την Danuta (τροποποιημένη 21-07-2006).]

PASTEN m. Nov. psk. γρήγορα, παππούς, πλοίαρχος, καφέ. Το παστέλ. στερεά. σκιά ενός ατόμου. Περπατά παστέλ, αδύνατο, περιπλανιέται λίγο. (Επεξηγηματικό Λεξικό του V. Dahl ON-LINE)

Όμως, φαίνεται ότι ο ήρωας του τραγουδιού στο σπίτι δεν ήταν κατσαρίδες (όπως, παρεμπιπτόντως, σκέφτηκα, επίσης, τα τελευταία 30 χρόνια), και Barabashka Αν ναι, η περίπτωση είναι μοναδική: μια παρεξήγηση upotreblonnogo Vysotsky σπάνια ρωσική λόγια έχει εμπλουτίσει τη γλώσσα της νέας τιμής του ( για κατσαρίδες "posteny" - ένα πολύ κατάλληλο όνομα)

[Αυτό το μήνυμα έχει αλλάξει από το GDB (τροποποιήθηκε στις 21-07-2006).]

Για κάποιο λόγο κανείς δεν ζήτησε τέτοιες ερωτήσεις ο ίδιος.

Θυμάμαι πώς ο Kunyaev ξεφουσκώθηκε σε μια από τις παρατηρήσεις του ότι δεν χρειαζόταν τίποτα για να κατανοήσουμε τα ποιήματα του Βοσότσου. Πείτε, όλα είναι τόσο απλοϊκά που δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα.

Έτσι μπορεί Kunyaev και να ασχοληθεί με επίμαχα θέματα;

[Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει αλλάξει από τον / την Sergey_T (τροποποιήθηκε στις 21-07-2006).]

[Αυτό το μήνυμα έχει αλλάξει από τον Nikol (τροποποιήθηκε στις 21-07-2006).]

[Αυτό το μήνυμα έχει αλλάξει από τον Nikol (τροποποιήθηκε στις 21-07-2006).]

Ο ήρωας είναι αλκοολικός, το περισσότερο που ούτε είναι. Έτσι, ο λευκός πυρετός σε αυτόν - το περισσότερο που δεν είναι το σωστό. Δεν θα δώσει προσοχή στις κατσαρίδες.

Τι είδους αλκοολικός είναι αυτός, αν τον σφυρηλατήσει για αύριο; Τα αλκοολούχα ποτά σήμερα. Και δεν θα σκεφτώ την εταιρεία του αύριο (Με ποιον θα πάρω αύριο ένα ποτό;) Αν έχει κάτι να πίνει. Και ο αλκοολικός δεν θα σκεφτεί για τις χήνες των άγνωστων, για το όργωμα, για τη γυναίκα που κατεδαφίστηκε.
Μια χώρα μέθης - ναι. Ένας τεμπέλης και ηττημένος είναι ζηλιάρης στη μαύρη ζώνη της ζωής.

Όχι φυσικά. Ένας πονοκέφαλος μπορεί να πιει πριν από την εργασία, κατά τη διάρκεια της εργασίας, μετά την εργασία. Και ίσως να μην πίνουν. Και τα αλκοολούχα ποτά αντί να δουλεύουν.

[Αυτό το μήνυμα άλλαξε από το Sibiryak (τροποποιημένο 23-07-2006).]

[Αυτό το μήνυμα άλλαξε από το Sibiryak (τροποποιημένο 23-07-2006).]

[Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει αλλάξει από την Danuta (τροποποιημένη 23-07-2006).]

[Αυτό το μήνυμα άλλαξε από το Sibiryak (τροποποιημένο 23-07-2006).]

Τα ημερολόγια. "Όλα για τη θυσία της μνήμης σας" 1966 - 1985. Φωτογραφίες από τα αρχεία των δημιουργών, Tectra on Taganka
- http://www.bgshop.ru/description.aspx?product_no=8853352

[Αυτό το μήνυμα άλλαξε από το Sibiryak (τροποποιημένο 23-07-2006).]

Danuta, αυτό το θέμα δεν είναι εύκολο και δύσκολο. Πιθανότατα η Βοσότσκι δεν την απέκτησε και γι 'αυτό δεν το έδωσε με τον καλύτερο τρόπο. Πάρτε σε ένα κεφάλι μεθυσμένος άνδρας και καταλάβετε την κατάστασή του και "λογική" - αυτό είναι αερόμπικ. Όπως θα έλεγε η Λυών, "εδώ χρειάζεστε μια ΦΙΝΟΜΑΝΙΚΗ διαίσθηση". Και χρειάζεται ακόμα μια "βαθιά γνώση" για το θέμα.

γρήγορα

Σύντομο λεξικό αναγραμματισμών. 2014.

Παρακολουθήστε τι είναι "posten" σε άλλα λεξικά:

POSTEN - Το μπάνιο! Psk. Bran. Σχετικά με έναν άνθρωπο που προκαλεί θυμό, ερεθισμό. ΣΠΠ 2001, 62. Ο Posten συσσωρεύτηκε σε ποιον. Tul., Tver. Σχετικά με ένα αίσθημα βαρύτητας, ασφυξίας. SSRN 30, 225. / em> Posten - 1. Η σκιά. 2. Γαμώτο, σπίτι... Ένα μεγάλο λεξικό με ρωσικά λόγια

γρήγορα - adj. ξηρό, αδιάφορο, αδιάφορο, δισκοειδές, άγευστο, επίπεδο, άβολο, ηλίθιο, τραγικό... Βουλγαρικό συνώνυμο με ποτάμι

Ο τοίχος συσσωρεύτηκε Σε ποιον. Tul., Tver. Σχετικά με ένα αίσθημα βαρύτητας, ασφυξίας. SSRN 30, 225. / em> Posten - 1. Η σκιά. 2. Γαμώτο, σπίτι... Ένα μεγάλο λεξικό με ρωσικά λόγια

Ο τοίχος είναι μπαρόκ! - Psk. Bran. Σχετικά με έναν άνθρωπο που προκαλεί θυμό, ερεθισμό. SPP 2001, 62... Ένα μεγάλο λεξικό ρωσικών ρητρών

ιποστένια - Σ, ζ., Med. Έλλειψη δύναμης, αδυναμία... Ουκρανικά λεξικό tlumachny

Λούτσου, Λότα - Lotta Lutass Lotta Όνομα Lotass στη γέννηση: Britt Inger Lise... Wikipedia

Filaret Drozdov - (πριν από την οδοντιατρική Vasily Mikhailovich) Μητροπολίτης της Μόσχας, οικογένεια. 26 Δεκεμβρίου 1782 στην πόλη Kolomna στην επαρχία της Μόσχας, όπου ο πατέρας του Mikhail Feodorovich ήταν αρχιερέας του συμβουλίου. πέθανε στις 19 Νοεμβρίου. 1867 Μετά την εκπαίδευση στο σπίτι υπό την καθοδήγηση...... Μεγάλη βιογραφική εγκυκλοπαίδεια

Σουηδία - (Sverige) Βασίλειο της Σουηδίας (Konungariket Sverige). I. Γενικές πληροφορίες Sh. State στη Βόρεια Ευρώπη, στη Β και στη Σκανδιναβική Χερσόνησο. Συνορεύει με τον Z. και τον S. με τη Νορβηγία, με τον S.V. με τη Φινλανδία. Στη νότια και ανατολική...... Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια

Μεγάλο - [cb], άπαχο, άπαχο. γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα. 1. μόνο πλήρης. Όσον αφορά τα τρόφιμα: δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, λαχανικά ή ψάρια. μυρμήγκι. σκούρο σε 1 τιμή. Μεσημεριανό γεύμα. Άπαχο λάδι. Μεγαλύτερη σούπα. || Ερχόμενοι στη θέση (βλέπε post2 σε 2 τιμές.)...... Επεξηγηματικό λεξικό από τον Ushakov

HOME - επίρρημα. σπίτια · παλιά. και σπορά. σπίτι αρχάγγελος. σπίτι γηπέδων. στο σπίτι σας ή στο σπίτι σας, όπου ζείτε, από όπου έρχεστε. Ήταν βαριά φορτωμένος, και δεν έφερε σπίτι. Δύσκολο να φέρεις, δεν μπορείς να φέρεις σπίτι. Εάν πρέπει να μεταφέρετε όλα αυτά στο σπίτι σας! που ψέματα. Πηγαίνετε καλύτερα...... Επεξηγηματικό λεξικό της Dahl

γρήγορα

Σύντομο λεξικό αναγραμματισμών. 2014.

Παρακολουθήστε τι είναι "posten" σε άλλα λεξικά:

POSTEN - Το μπάνιο! Psk. Bran. Σχετικά με έναν άνθρωπο που προκαλεί θυμό, ερεθισμό. ΣΠΠ 2001, 62. Ο Posten συσσωρεύτηκε σε ποιον. Tul., Tver. Σχετικά με ένα αίσθημα βαρύτητας, ασφυξίας. SSRN 30, 225. / em> Posten - 1. Η σκιά. 2. Γαμώτο, σπίτι... Ένα μεγάλο λεξικό με ρωσικά λόγια

γρήγορα - adj. ξηρό, αδιάφορο, αδιάφορο, δισκοειδές, άγευστο, επίπεδο, άβολο, ηλίθιο, τραγικό... Βουλγαρικό συνώνυμο με ποτάμι

Ο τοίχος συσσωρεύτηκε Σε ποιον. Tul., Tver. Σχετικά με ένα αίσθημα βαρύτητας, ασφυξίας. SSRN 30, 225. / em> Posten - 1. Η σκιά. 2. Γαμώτο, σπίτι... Ένα μεγάλο λεξικό με ρωσικά λόγια

Ο τοίχος είναι μπαρόκ! - Psk. Bran. Σχετικά με έναν άνθρωπο που προκαλεί θυμό, ερεθισμό. SPP 2001, 62... Ένα μεγάλο λεξικό ρωσικών ρητρών

ιποστένια - Σ, ζ., Med. Έλλειψη δύναμης, αδυναμία... Ουκρανικά λεξικό tlumachny

Λούτσου, Λότα - Lotta Lutass Lotta Όνομα Lotass στη γέννηση: Britt Inger Lise... Wikipedia

Filaret Drozdov - (πριν από την οδοντιατρική Vasily Mikhailovich) Μητροπολίτης της Μόσχας, οικογένεια. 26 Δεκεμβρίου 1782 στην πόλη Kolomna στην επαρχία της Μόσχας, όπου ο πατέρας του Mikhail Feodorovich ήταν αρχιερέας του συμβουλίου. πέθανε στις 19 Νοεμβρίου. 1867 Μετά την εκπαίδευση στο σπίτι υπό την καθοδήγηση...... Μεγάλη βιογραφική εγκυκλοπαίδεια

Σουηδία - (Sverige) Βασίλειο της Σουηδίας (Konungariket Sverige). I. Γενικές πληροφορίες Sh. State στη Βόρεια Ευρώπη, στη Β και στη Σκανδιναβική Χερσόνησο. Συνορεύει με τον Z. και τον S. με τη Νορβηγία, με τον S.V. με τη Φινλανδία. Στη νότια και ανατολική...... Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια

Μεγάλο - [cb], άπαχο, άπαχο. γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα. 1. μόνο πλήρης. Όσον αφορά τα τρόφιμα: δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας, λαχανικά ή ψάρια. μυρμήγκι. σκούρο σε 1 τιμή. Μεσημεριανό γεύμα. Άπαχο λάδι. Μεγαλύτερη σούπα. || Ερχόμενοι στη θέση (βλέπε post2 σε 2 τιμές.)...... Επεξηγηματικό λεξικό από τον Ushakov

HOME - επίρρημα. σπίτια · παλιά. και σπορά. σπίτι αρχάγγελος. σπίτι γηπέδων. στο σπίτι σας ή στο σπίτι σας, όπου ζείτε, από όπου έρχεστε. Ήταν βαριά φορτωμένος, και δεν έφερε σπίτι. Δύσκολο να φέρεις, δεν μπορείς να φέρεις σπίτι. Εάν πρέπει να μεταφέρετε όλα αυτά στο σπίτι σας! που ψέματα. Πηγαίνετε καλύτερα...... Επεξηγηματικό λεξικό της Dahl

Στο λαβύρινθο της ζωής

Υπάρχει ζωή πίσω από την καμπύλη;

Vladimir Vysotsky - Τα βουνά Smotry

Χθες μετά από μια σύντομη κοιλότητα άρχισε και πάλι να μουλιάσει. Με αυτό το υπόβαθρο, θυμήθηκα σήμερα το τραγούδι του Βιστσίτσκι, το οποίο άκουσα από μια μπομπίνα ως έφηβο. Τότε δεν ήξερα το όνομά του - θυμήθηκα μόνο ένα μέρος του κειμένου: "... και έχω επίσης σαφές χιούμορ για την ψυχή που καίει...". Googled λίγο, αποδεικνύεται ότι το τραγούδι ονομάζεται "Smotry". Εδώ είναι το πλήρες κείμενο της:

Smotry (V. Zolotukhin και B. Mozhaev) (Υπάρχει ένας γείτονας στον γείτονα - μια γιορτή με ένα βουνό...)

Εκεί οι γείτονες έχουν μια γιορτή ενός βουνού,
Και ο φιλοξενούμενος είναι γερός, γεμάτος,
Καλά και η ερωμένη - μια ουρά ένας σωλήνας -
Πηγαίνει στο υπόγειο:
Η κλειδαριά σβήνει στην κλειδαριά
κλειδιά,
Και βγείτε
grub;
Και με την πρόσφυση μπαίνει στο φούρνο,
Και με ένα τασάκι.

Και έχω γερά σκατά:
Αυτός στον κήπο είναι ένα nigga,
τότε τα βοοειδή θα πέσουν,
Αυτός ο φούρνος καίει με κακή έλξη,
Και τότε το μάγουλο από την πλευρά οδηγεί.

Εκεί το κρέας του γείτονα στη σούπα λάχανο -
Ολόκληρο το χωριό χτυπά στον χόνδρο,
Και η κόρη-νύφη είναι όλα σε σπυράκια -
Αργότερα, τότε.
Φαίνεται λοιπόν ότι έχουν -
Για εκατό ρούβλια επισκέπτες μόνο,
Και ακόμη και ο κοκαλιάρικο γαμπρός
Τραγουδάει και άλματα.

Και οι αλυσίδες μου είναι τρελοί -
Στη μέση της νύχτας άρχισαν να ουρλιάζουν με το γαύγισμα,
Και στα πόδια μου έσβησαν τα καλαμπόκια
Δεν υπάρχει δωμάτιο στο δωμάτιο.

Ω, ένας γείτονας ποτό γρήγορα!
Και τι να μην πίνετε όταν χορηγείται;
Και τι να μην τραγουδήσει όταν η άνεση
Και δεν είναι δαπανηρό;
Και εδώ, εκεί, η γυναίκα είναι στην κατεδάφιση,
Οι χήνες της άθικτης προεξοχής...
Ναι, δεν πρόκειται για τις χήνες, γενικά,
Και όλα είναι λάθος.

Εδώ έχω ένα posten,
Τους οδηγώ και έτσι και έτσι - είναι και πάλι,
Ναι, σε ένα άβολο μέρος,
Ήρθε η ώρα να αράξουμε και στη συνέχεια - ούτε καθίστε ούτε σηκωθείτε.

Ένας γείτονας έστειλε ένα μικρό μωρό -
Με κάλεσε από γενναιοδωρία,
Λοιπόν, φυσικά, αρνήθηκα,
Και αυτός - ξανά.
Πρέπει να έχω ανάψει ένα λίτρο -
Λοιπόν, και, φυσικά, ταιριάζει...
Και πήγα - έπιναν, έφαγαν.
Δεν έγινε καλύτερη.

Και στη μέση αυτής της φλέβας
Ψιθύρισα στο αυτί με τον γαμπρό -
Και ο γαμπρός, σαν από έναν άνεμο, ανατίναξε μακριά,
Η νύφη κλαίει όλοι στην κορυφή.

Ο γείτονας φωνάζει,
ότι είναι λαός,
Ποιος είναι ο βασικός νόμος:
Όπως ο οποίος δεν τρώει, αυτός επίσης δεν πίνει, -
Και έπιναν, παρεμπιπτόντως.
Όλοι μαζί έπεσαν από τα καθίσματα τους,
Αλλά τότε ο μικρός συνάδελφος με την τροπολογία έμπαινε:
"Ποιος δεν εργάζεται - δεν τρώνε,
Μπερδευτήκατε, μπαμπά! "

Και καθόμουν με ένα λιπαρό τριών ρούβλι σημείωμα,
Για αύριο να οδηγήσει το hangover μου,
Σε μια αγκαλιά με ένα σκοτεινό ακορντεόν -
Είχα προσκληθεί γι 'αυτό.

Ένας γείτονας έφαγε άλλο λίτρο -
Και αυτός,
και opsovel,
Ήθελε,
ότι πρέπει να τραγουδώ -
Μάταια, τι έπιναν;
Ήμουν άρπαξε από την πλευρά
Δύο μεγάλα αγόρια.
"Παίξτε, - λένε, - paskuda, τραγουδούν, μέχρι
Μη χτυπάτε! "

Ήδη έχεις τη διασκέδαση μέχρι στιγμής,
Η νύφη πίνει ήδη τη νύφη κρυφά, -
Κι εγώ τραγούδησα για τις ημέρες του φωτός,
"Όταν υπηρέτησα στο post coachman."

Τότε υπήρχε ένα αυτί
Και πλημμύρες,
Τότε ο γαμπρός πιάστηκε
Και μας χτύπησαν για πολύ καιρό,
Στη συνέχεια πήγαν να χορέψουν στην καλύβα,
Τότε δεν πολέμησαν για θυμό, -
Και όλα είναι καλά από μόνα τους
Καταστράφηκε.

Και εγένησα στη γωνία του βάλτου του βάλτου,
Ναβυσάς, και στη συνέχεια podbochas, -
Και σκέφτηκα: με ποιον θα πίνω αύριο;
Από εκείνους με τους οποίους πίνω τώρα;

Το πρωί, υπάρχει πάντα ηρεμία,
Και τα ψίχουλα ψωμιού πίσω από το μάγουλο του,
Και χωρίς ένα hangover,
Τρόφιμα - χύδην,
Κανείς δεν γαβγίζει
στις καρδιές,
Το σκυλί είναι ο ίδιος
στα βήματα,
Και η σόμπα - σε μπλε πλακάκια
Και με ένα τασάκι.

Και εγώ - και με ξεκάθαρο καιρό
Ταπεινή στην ψυχή που καίει,
Κουνώνω καλά το νερό,
I chinju ακορντεόν, αλλά η γυναίκα μου με κατακρίνει.

Εγγραφή ήχου: Για την αναπαραγωγή αυτού του ήχου απαιτείται Adobe Flash Player (έκδοση 9 ή νεότερη έκδοση). Κατεβάστε την τελευταία έκδοση εδώ. Επιπλέον, η JavaScript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τότε, πριν από 20 χρόνια, δεν κατάλαβα πλήρως την έννοια των φράσεων στο τραγούδι. Αυτό επιδεινώθηκε περαιτέρω από την κακή ποιότητα της εγγραφής στον κύλινδρο. Τώρα μερικά από τα επιθέματα για μένα έχουν επεκταθεί φωτεινότερα. Πρώτον, επειδή το λεξιλόγιο έχει επεκταθεί, και δεύτερον - εμπειρία ζωής. Τώρα εγώ ο ίδιος μερικές φορές βιώνω παρόμοιες καταστάσεις της ψυχής. Ταυτόχρονα, βρήκα την έννοια κάποιων ακατανόητων λέξεων:

"Τείχη"- Μια wallpapered εκδοχή των παραισθήσεων, που προηγείται από έναν λευκό πυρετό (όπως ερμηνεύτηκε από Vladimir Semyonovich ο ίδιος).

"Khmara"- 1. σκοτάδι, σκοτάδι 2. ένα πέπλο ομίχλης. Σύμφωνα με τη λέξη hmara - ένα σκοτεινό σύννεφο, το σκοτάδι, το σκοτάδι.

"Όταν υπηρέτησα στο post coachman"- Προφανώς, μιλάμε για ένα τραγούδι ενός παλιού καβαλάρη στα λόγια του Λ. Τρεφόλεφ" Όταν υπηρέτησα ως προπονητής στη θέση ". Μπορείτε να ακούσετε τον εαυτό σας και να αξιολογήσετε πόσο αντιστοιχεί στη διάθεση του πίνακα:

Εγγραφή ήχου: Για την αναπαραγωγή αυτού του ήχου απαιτείται Adobe Flash Player (έκδοση 9 ή νεότερη έκδοση). Κατεβάστε την τελευταία έκδοση εδώ. Επιπλέον, η JavaScript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Δώρα για την Ημέρα της Αστροναυτικής. Τι λέει ο Gagarin;

Συγγραφέας: Polina Chekhova, Εκδότης:

Στις 12 Απριλίου, η Ρωσία γιορτάζει την Ημέρα Κοσμοναυτικής και όλος ο κόσμος - η Διεθνής Ημέρα της Πτήσης του Ανθρώπου στο Διάστημα. Πριν από 55 χρόνια, ο σοβιετικός κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν στο διαστημόπλοιο Vostok-1 ξεκίνησε από το κοσμοδρόμιο της Βαϊκόναρ και για πρώτη φορά στον κόσμο έκανε μια τροχιακή πτήση του πλανήτη Γη. Με το jubilee στη χώρα μας είναι παραδοσιακά καλά προετοιμασμένοι, και υπήρξαν επίσης "συγχαρητήρια" από το εξωτερικό. Με τι γιορτάζουν τις διακοπές;

Πρώτα για τη Ρωσία.

Η κρατική εταιρεία Roskosmos και η ρωσική ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου στην Interfax θα παρουσιάσουν μια νέα έκδοση του "διαστημικού" χτυπήματος "Grass Near the House" της ομάδας "Zemlyane".

Στον πάγο της λίμνης κοντά στο Ryazan προς τιμήν της Ημέρας της Αστροναυτικής, πορτρέτο του Γιούρι Γκαγκαρίν είναι καταπατημένο. Δημιουργήθηκε για την ημέρα από δύο άτομα με τη βοήθεια οργάνων δορυφορικής πλοήγησης και φτυάρι. Ο Gagarin απεικονίζεται σε κράνος με τα γράμματα "USSR", στο οποίο πέταξε στο διάστημα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη νέα σχετικά με τις εφευρέσεις και τις επιτυχίες στο διάστημα. Αναφέρεται όμως ότι ο Πούτιν στην Ημέρα Κοσμοναυτικής θα πραγματοποιήσει μια επικοινωνιακή συνάντηση με το ISS και το Vostochny και θα ακούσει τις εκθέσεις από τους ηγέτες της βιομηχανίας. Εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, να είστε βέβαιος να σας ενημερώσουμε.

Και τώρα για τις ειδήσεις από το εξωτερικό.

11 Απρ μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στη Γαλλία, μετά από αίτηση των πρώην μετόχων της Yukos περιουσιακών στοιχείων Roscosmos συνελήφθη. Μεταξύ των κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων - $ 400 εκατομμύρια, που καταβάλλεται μέσω δορυφόρου Eutelsat χειριστή κατά του ομοσπονδιακού κράτους Ενιαία Επιχείρηση «Ρωσική Δορυφορικές Επικοινωνίες», και $ 300 εκατομμύρια, τα οποία Arianespace εταιρεία πρέπει να πληρώσει Roskosmos.

Αναφέρεται ότι στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για πληρωμή για την παροχή του ρωσικού δορυφορικού πόρου, και στη δεύτερη περίπτωση για την παράδοση ρωσικών αεροσκαφών. Το συνολικό ποσό των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που συνελήφθησαν στη Γαλλία είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τι νομίζετε ότι ο Gagarin θα έλεγε;

URL: http://babr24.com/?IDE=144142
bytes: 1837/1718

Συζήτηση του άρθρου "Δώρα για την ημέρα της κοσμοναυτικής: Τι θα πει ο Gagarin;"

Η θέση του συντακτικού της ιστοσελίδας δεν συμπίπτει πάντοτε με τη γνώμη των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

800784: Φόρουμ 04/12/2016:
Στον συντάκτη:
Τι κάνει η πρώτη πτήση του ανθρώπου στο διάστημα; Πριν ο Yuri Alekseevich στο χώρο οι σκύλοι έχουν επισκεφτεί, σας ενδιαφέρει να μάθετε τι θα έλεγαν;

800819: Αλεξάντρ 04/12/2016:
¶Όλα τα σκυλιά δεν μιλάνε... )))

800827: θλίψη 04/12/2016:
forumchan υπερασπίζει συμφέροντα... του οποίου;
Του αρέσουν τα πάντα: από τις μηχανορραφίες του Putler μέχρι την κατάσχεση της ιδιοκτησίας της Roscosmos. Του αρέσουν τα παντελόνια και τις τρύπες στις τσέπες του. Αλλά πάνω απ 'όλα αγαπά τα εισαγόμενα τυριά, αν και προειδοποιεί ο Rospotrebnadzor...
Φόρουμ, αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να μασάτε χωρίς την απόλαυση της παπά;

800829: Φόρουμ 04/12/2016:
800827:
Θλίψη, φαίνεται να λες αντίο σε όλους εδώ εδώ και πολύ καιρό; Είσαι ξανά πίσω; Τι, το δηλητήριο Μπαμπρά για πάντα μπήκε σε εσένα;)))

800831: τοπικά 04/12/2016:
Φόρουμ
Ναι, πιθανότατα παρέμενε στη μάζερελα και λερωμένος. Και τώρα έσβησα. Πώς να ζήσετε; Εδώ είναι παντελόνια και δεν μπορούσε να σταθεί. Ίσως επειδή έχουμε κατασκόπους για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ζούμε; Μην επιβιώνετε χωρίς τη μάζαρελα.

800833: ποιος μιλάει 04/12/2016:
Θλίψη, και πιο συγκεκριμένα, για το τι είναι η μηχανορραφία του Πούτιν; Και έχετε τα εισαγόμενα τυριά; Είναι όλα τα τυριά; Έτσι πωλίζω την πατρίδα μου για το τυρί;

800840: θλίψη 04/12/2016:
forumchanin, αποχαιρετισμός ήταν με ένα υποκατάστημα, δεν πρόκειται να φύγω, μην είστε ευτυχισμένοι. Όχι μία φορά στη συζήτηση θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την πίστη του Partaygenosse. Και εγώ - σπρώξτε τη μύτη σας με αυτή την πολύ πιστότητα, παρά την αμπούλα. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε, θα πρέπει να οσμήσετε.
Εξοικονομήστε το κόστος των τιμολογίων χρησιμότητας για τη διάθεση απορριμμάτων,
μυρίζει ιατρική προετοιμασία NANO στη θέση της γερμανικής
ρίχνουν λακκούβες στους δρόμους της άνοιξης...

800844: Φόρουμ 04/12/2016:
800840:
Θλίψη, από πότε κάνατε εσείς και εσείς να περάσετε σε εσάς; Η αδελφότητα δεν φαίνεται να είναι μεθυσμένη!

800850: θλίψη 04/12/2016:
Λοιπόν, θα καλέσω τον Vovan ή τον Fishman. Μέσα στο χρόνο.
Πρέπει επίσης να ρουφήξουμε. Μόνο εγώ - με αγανάκτηση και Vovan και Mitya - με ευχαρίστηση, λένε, εδώ είναι - το αντικείμενο της υπερηφάνειας μας! Αυτή είναι η ρίζα της διαφωνίας, Vovan!

800853: Φόρουμ 04/12/2016:
800850:
-Μόνο εγώ - με αγανάκτηση, και ο Vovan και ο Mitya - με ευχαρίστηση -

800856: tsoua 04/12/2016:
800850: θλίψη 04. 2016:

800862: Αλεξάντρ 04/12/2016:
Mitya, τι κάνεις με το καροτσάκι; Συνηθίζατε να παίρνετε μπουκάλια εκ των προτέρων, αλλά μην το πάρετε τώρα... Μυστηριωδώς... )))

800864: θλίψη 04/12/2016:
800856: tsua 12. 04. 2016: "η απόρριψη των προσβολών μας"

800868: tsoua 04/12/2016:
800864: θλίψη 04. 2016:
800862: Αλεξάντρ 12. 04. 2016:

800870: θλίψη 04/12/2016:
Σχετικά με το θέμα: τι θα πει ο Yury Gagarin;

800872: θλίψη 04/12/2016:
800868: tsua 12. 04. 2016:

800879: Αλεξάντρ 04/12/2016:
Καλή Mitya, αλλά και στο κλέφτης μπορεί να πει αν λυπάμαι, δεν θα κλέψει ΣΤΗΝ;, δεν Mitya, ένας κλέφτης δεν είναι ένα επάγγελμα, ένας κλέφτης είναι ένας τρόπος ζωής, και η παρέα σας θα ποτέ δεν κλέβουν φύγει...

800883: DDT 04/12/2016:
Αλεξάντρ
Ας υποθέσουμε ότι είναι κλέφτης. Εσείς, λοιπόν, πας. Και από το καλύτερο;
Loch, αν πιστεύεις στο τραγούδι, ούτε καν τον τρόπο ζωής. "Το Loch είναι πεπρωμένο".

800887: Αλεξάντρ 04/12/2016:
Cock,))) ο χρυσός είναι βαρύς επειδή είναι κίτρινος.

800889: tsoua 04/13/2016:
ΜΟΣΧΑ, 12 Απριλίου (Itar-Tass) - RIA Novosti. Roscosmos την Τρίτη κέρδισε την υπόθεση στη Γαλλία και στην περίπτωση της σύλληψης των λογαριασμών κρατικών εταιριών, κατά την υπόθεση Yukos, είπε στους δημοσιογράφους Διευθυντής Επικοινωνίας Igor Bourenkov Roscosmos.
"Έχουμε κερδίσει ένα δικαστήριο για αυτό το θέμα... Αναγνώρισαν ότι τα επιχειρήματά μας είναι σωστά και δεν χρειάζεται να συλλάβουμε τους λογαριασμούς μας. Αυτό δεν είναι το τέλος, σίγουρα... Αλλά υπερασπιζόμασταν τα συμφέροντά μας και θα υπερασπιζόμασταν ", είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρόσκος θα παράσχει λεπτομερέστερες πληροφορίες για τη δίκη αργότερα.
Την προηγούμενη ημέρα ο Τύπος ανέφερε ότι στη Γαλλία στην υπόθεση YUKOS συνέλαβε τα περιουσιακά στοιχεία της Roscosmos και της κρατικής επιχείρησης "Space Communications" για 700 εκατομμύρια δολάρια.
Αργότερα, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Rogozin είπε ότι αυτό δεν είναι το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων, καθώς και το πάγωμα των χρημάτων που Roscosmos έπρεπε να πάρει τη μίζα και άλλες υπηρεσίες.

800890: παρατήρηση 04/13/2016:
Ναι, τίποτα δεν θα έλεγε ο Gagarin... Αυτό είναι που θα έλεγε ο Χρουστσιόφ ή ο Κόρολεφ... "Εχθροί του λαού" θα έλεγαν, ή ίσως όχι... Babriytsy, ότι το χέρι στην Claudia, σε αυτό το site το πιο «cool» putlery δεν Mitya Επικύρωση, και όπως Corvalol και εκείνοι μαζί του, γιατί μόνο από αυτόν και τους ομοίους του, άκουσε μόνο putlera διαφήμιση. Κανένας δεν θυμάται γι 'αυτόν, δεν θυμάται για τον βυθιστή, αλλά αυτός και ο γιος του επαναλαμβάνουν πάντα "αυτό το όνομα" όπως και στις διαφημίσεις... Τώρα αυτοί οι διαφημιζόμενοι έχουν ένα καινούργιο "όνομα" - φιλελεύθερους της Υδρσίας. Αυτά είναι αυτά που καταστρέφουν τη χώρα, φωνάζουν και κατηγορούν ολόκληρο τον παιδότοπο... Edrossovskie liberasty πρώτη dovopilis να δημιουργήσει putlerom ONF, και τώρα να Rosgvardii dovopilis... Συγχαρητήρια, σύντομα, αντί για «putler φταίει» Corvalol και οι όμοιοί του θα πρέπει να επαναληφθεί «ευχαριστώ putleru». Και ίσως όχι, ο χρόνος θα πει... Αυτό θα έλεγε ο Gagarin γι 'αυτό.

800957: θλίψη 04/13/2016:
800890: Παρατήρηση 13. 04. 2016:

801418: Anton 04/15/2016:
Και όλοι οι εχθροί. Ακούστε εδώ. Έτσι, τα παπούτσια με το βούτυρο. Ο Gagarin γύρω από τη Γη δεν πετούσε. Και πολλά άλλα. Ο Gagarin δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που ήταν στο διάστημα. Πριν από αυτόν, πάρα πολύ. Ο Gagarin είναι το πρώτο άτομο που επιστρέφει ζωντανό από το διάστημα. Αν κάποιος παρατήρησε. Οι καπιτονέ και οι κακοί είναι αναλφάβητοι. Και δεν θα μιλήσω πια μαζί σου.

801419: Αλεξάντρ 04/15/2016:
801418: Anton 15. 04. 2016:

Προσθήκη μηνύματος

Πριν γράψετε, διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες:

Ρωγμές στο σπίτι - οι λόγοι για την εμφάνιση, οι μέθοδοι εξάλειψης

Στον τοίχο του σπιτιού μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρχει ρωγμή και οι ιδιοκτήτες του κτιρίου αναρωτιούνται αμέσως πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το φαινόμενο. Οι ειδικοί διακρίνουν ανάμεσα σε δύο τύπους ρωγμών - παθητικές και ενεργές. Και αν στην πρώτη περίπτωση το εν λόγω ελάττωμα μπορεί να "αφαιρεθεί" από τα χέρια του, τότε στη δεύτερη περίπτωση θα είναι απαραίτητο να προσελκύσουν επαγγελματίες να δουλέψουν. Αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβετε ποιοι παράγοντες προκαλούν την εμφάνιση ρωγμών.

Αιτίες ρωγμών στο σπίτι

Πιστεύεται ότι τα πρώτα πέντε χρόνια μετά την κατασκευή του σπιτιού στους τοίχους, ρωγμές εμφανίζονται στο 90% των περιπτώσεων - αυτό ονομάζεται φυσική συρρίκνωση από ειδικούς, που δεν αποτελεί κίνδυνο. Αλλά μερικές φορές συμβαίνει - το σπίτι είναι εδώ και χρόνια, είναι αρκετά κατοικήσιμο, όλες οι κατασκευές επισκευάζονται τακτικά και ρωγμές εξακολουθούν να εμφανίζονται. Ποιος είναι ο λόγος για αυτό το φαινόμενο;

Πρώτον, οι ρωγμές στο σπίτι μπορεί να εμφανιστούν λόγω παραβιάσεων στην τεχνολογία της ανέγερσης των τοίχων τους. Για παράδειγμα, αν η σύνδεση της τοιχοποιίας από το τούβλο δεν έγινε σωστά.

Δεύτερον, το φαινόμενο στους τοίχους του σπιτιού μπορεί να προκληθεί από τη μη συμμόρφωση με την ακολουθία των κατασκευαστικών εργασιών. Για παράδειγμα, συχνά πραγματοποιούν συστήματα επικοινωνίας (ύδρευση, αποχέτευση) μετά την κατασκευή του σπιτιού - πρέπει να κάνετε ένα θεμέλιο σκάψιμο, το οποίο επηρεάζει αρνητικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Τρίτον, υπάρχει συχνά ένα σχέδιο του ιδρύματος - για παράδειγμα, λόγω της συμπίεσης της βάσης του εδάφους ή υπερβολική πίεση στην ίδρυση του σπιτιού. Αυτό είναι δυνατό εάν το ίδρυμα χτίστηκε χωρίς προκαταρκτικούς υπολογισμούς και σχεδιασμό. Τα περισσότερα συνηθισμένα σφάλματα:

 • Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της βάσης, δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες γεωδαισίας, η φύση του εδάφους δεν μελετήθηκε.
 • Η αντίσταση στη γη που ελήφθη ως βάση ήταν λανθασμένη, πολύ υπερεκτιμημένη.
 • οι γεωδαιτικές έρευνες στο εργοτάξιο διεξήχθησαν το καλοκαίρι - δεν υπολογίστηκε το επίπεδο αύξησης των υπόγειων υδάτων.
 • υπήρξε ένα λάθος στην επιλογή του τύπου θεμελίωσης - για παράδειγμα, αντί για στήλη, τοποθετήθηκε γραμμική.
 • δεν έγιναν υπολογισμούς για το βάθος του θεμελίων του υπογείου, το πάχος του - συνήθως η βάση για αυτές τις παραμέτρους είναι στοιχεία από τα εργοτάξια του παρελθόντος εργοταξίου.
 • παραβιάσεις της τεχνολογίας για την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού άμμου κάτω από το θεμέλιο - για παράδειγμα, το ανεπαρκές πάχος του στρώματος ή η κακή ποιότητα συμπύκνωσης άμμου.

Παρακαλώ σημειώστε: ρωγμές στο σπίτι της παλιάς κατασκευής μπορεί να προκύψει και λόγω των δομικών αλλαγών στο κτίριο. Συχνά, οι ιδιοκτήτες εξοπλίζουν το υπόγειο με ένα μη υλοποιημένο ίδρυμα, και το αποτέλεσμα θα είναι η μετατόπιση / συρρίκνωση του ιδρύματος ίδρυσης.

Πώς να καθορίσετε το επίπεδο κινδύνου ρωγμών στο σπίτι

Εάν υπάρχει ακόμη μια μικρή ρωγμή, το κύριο ερώτημα τίθεται - είναι επικίνδυνο; Ελέγξτε ότι είναι αρκετά απλό - πρέπει να εγκαταστήσετε ένα δοκιμαστικό φάρο και να παρατηρήσετε τη "συμπεριφορά" της ρωγμής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επαγγελματίες, όπως αυτοί οι φάροι ελέγχου, θέτουν ειδικά - lamellar, τα οποία πρέπει να καταχωρούνται στα εποπτικά όργανα. Στο σπίτι, αν επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 • στη ρωγμή επαλείψτε μια λωρίδα χαρτιού που αναφέρει την ημερομηνία εγκατάστασης.
 • να προετοιμάσει ένα διάλυμα γύψου και να βάλει μια λωρίδα του πάνω στη ρωγμή.

Και έπειτα μένει μόνο να περιμένουμε και περιοδικά να ελέγξουμε την κατάσταση του φάρου ελέγχου. Ίσως να περάσουν μερικοί μήνες πριν μπορέσετε να εξαγάγετε συμπεράσματα - οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να ελέγξετε τη ρωγμή για 8-12 μήνες.

Πόσο επικίνδυνο είναι ότι θα εμφανίσει ένα κενό φάρο ελέγχου - αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, θα πρέπει να χρησιμοποιούν εξελιγμένες τεχνικές λύσεις για την επίλυση του προβλήματος, εάν δεν υπάρχει κενό στο φάρο, δεν θα πρέπει καν στον κόπο.

Μέθοδοι εξάλειψης ρωγμών στο σπίτι

Διαφορετικές ρωγμές εξαλείφονται με ορισμένους τρόπους - πρέπει πρώτα να καθορίσετε το επίπεδο του προβλήματος.

Παρακαλώ σημειώστε: εάν ο φάρος ελέγχου έδειξε ραγδαία ανάπτυξη, τότε δεν θα βοηθήσουν οι μέθοδοι εξάλειψης των ρωγμών με τα χέρια τους - θα έχουν μόνο βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιος να προσκαλέσετε εμπειρογνώμονες για την επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι η πιο τρομερή - μια κατάρρευση του τείχους ή ολόκληρου του κτιρίου!

Πώς να εξαλείψει μια ρωγμή στο σπίτι από το εσωτερικό

Εάν υπάρχουν μικρές ρωγμές στον τοίχο μέσα στο σπίτι, τότε είναι εύκολο να τις εξαλείψετε. Χρειάζεται μόνο ένα αστάρι και ένα ειδικό πλέγμα. Στην πραγματικότητα, πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

 • καθαρίστε την επιφάνεια των δομικών υλικών, φινίρισμα - ο τοίχος θα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό?
 • Χρησιμοποιούμε το αστάρι της βαθιάς διείσδυσης (με αυτό το σημάδι!) - Καλύψτε ολόκληρη την καθαρισμένη επιφάνεια.
 • κόλλημα το πλέγμα στόκος σε ολόκληρη την προετοιμασμένη επιφάνεια?

Παρακαλώ σημειώστε: Ένα ειδικό πλέγμα θα πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της βλάβης στον τοίχο - δεν πρέπει να εκτείνεται πέρα ​​από αυτό, ακόμη και μικρά τμήματα ρωγμών.

 • Στο μάτι, εφαρμόστε ένα μικρό στρώμα στόκου και αφήστε το να στεγνώσει τελείως.

Μόνο μετά την πλήρη ξήρανση του στρώματος στόκου μπορείτε να αρχίσετε να τρίβετε την επιφάνεια και να κόψετε την ταπετσαρία ή άλλα υλικά φινιρίσματος.

Εξάλειψη μιας ρωγμής στο σπίτι από το εξωτερικό του τοίχου

Σε περίπτωση εμφάνισης μικρών ρωγμών έξω από το σπίτι, θα πρέπει να ενεργείτε με την ίδια αρχή όπως στην παραπάνω έκδοση. Διαδικασία:

 • Ο χώρος της ρωγμής καθαρίζεται από γύψο ή συντρίμμια.
 • εφαρμόζουμε ένα στρώμα από αστάρι βαθιάς διείσδυσης και κόλλα σε αυτό σπάκλεβοчную ένα πλέγμα?
 • βάλτε το στόκο. Αλλά! Σε περίπτωση εξάλειψης ρωγμών σε εξωτερικούς τοίχους, συνιστάται η χρήση ειδικού στόκου, ενισχυμένου - είναι ανθεκτικό στις αρνητικές επιδράσεις των ατμοσφαιρικών αλλαγών.

Εάν οι ρωγμές στο εξωτερικό των τοίχων του σπιτιού δεν πήγαιναν μόνο στο σοβά, αλλά επίσης εξαπλώθηκαν στο τούβλο, τότε θα χρειαστεί να ασκήσουν πολύ περισσότερη προσπάθεια. Και σε αυτή την περίπτωση, ο αλγόριθμος δράσης θα είναι ο ακόλουθος:

 • ο σοβάς καθαρίζεται πλήρως από τον τοίχο.
 • στο βιδωτό τοίχο ένα ειδικό πλέγμα μέταλλο για γύψο - αυτό γίνεται με τη βοήθεια των μπουλονιών?
 • ένα νέο στρώμα από τσιμεντοειδές κονίαμα εφαρμόζεται στο πλέγμα - ο σοβάς πρέπει να αντιστοιχεί πλήρως στο πάχος του παλαιού στρώματος, δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές.

Παρακαλώ σημειώστε: Το μεταλλικό πλέγμα πρέπει να καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια, σχεδιασμένο να επιβάλλει ένα νέο στρώμα γύψου. Έτσι, ο νέος γύψος δεν θα εξαπλωθεί, πράγμα που θα επιτρέψει την τελειωτική εφαρμογή υλικών άψογα.

Τι να κάνετε εάν μια ρωγμή στο σπίτι αποκλίνει

Αυτή η κατάσταση σημαίνει μόνο ένα πράγμα - είναι επείγον να ληφθούν δραστικά μέτρα για την εξάλειψη αυτού του προβλήματος. Εάν αγνοήσετε όλες τις συστάσεις των ειδικών, περιορίστε τις επιλογές επισκευής που περιγράφονται παραπάνω, το αποτέλεσμα θα είναι μια κατάρρευση ολόκληρου του σπιτιού. Αλλά η προσπάθεια εξάλειψης τέτοιων σύνθετων ενεργών ρωγμών μπορεί να αντιμετωπιστεί από έναν αρχάριο - το κυριότερο είναι να ακολουθήσετε αυστηρά τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Όλος ο σοβάς από τον τοίχο στη θέση της ρωγμής είναι χτυπημένος κάτω - φροντίστε να στέκεστε σε απόσταση 50 cm σε κάθε πλευρά της ρωγμής.
 2. Η ρωγμή καθαρίζεται από κονίαμα και βρωμιά - αυτό μπορεί να γίνει με μεταλλική σπάτουλα.
 3. Η εκκαθαρισμένη ρωγμή χύνεται με αφρό συναρμολόγησης.
 4. Στερέωση των μεταλλικών πλακών, που θα σφίξουν τη ρωγμή, αποτρέποντάς της από την περαιτέρω εξάπλωση. Πρέπει να εξεταστούν τα ακόλουθα σημεία:
 • Η πλάκα πρέπει να επιλέγεται από ένα παχύ, υψηλής ποιότητας μέταλλο.
 • για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε μια ρωγμή με τουλάχιστον 3 πλάκες και αν η ρωγμή είναι μακρά τότε μπορεί να χρειαστούν 4 και 5 μεταλλικές πλάκες.
 • στερεώστε τις πλάκες με βίδες με αυτοκόλλητες βίδες, αλλά με τη χρήση πείρων.

Αφού εφαρμόσετε τις μεταλλικές πλάκες στερέωσης, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με τον συνήθη αλγόριθμο - προετοιμασία / στερέωση ενισχυτικού πλέγματος / εφαρμογή νέου γύψου.

Αλλά εξετάστε - αυτά τα μέτρα χρησιμεύουν ως προσωρινό μέτρο, αφού χωρίς ειδική εκπαίδευση δεν θα είναι δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία της εμφάνισης ενεργών ρωγμών. Πιο συχνά στο μέλλον, θα χρειαστεί να εκτελέσετε διορθωτικές εργασίες στο ίδρυμα - είτε ενισχύει / δυναμώνει, είτε ανυψώνει τους τοίχους / στέγη του σπιτιού και πραγματοποιεί πλήρη αντικατάσταση της βάσης.

Αποτρέψτε την εμφάνιση ρωγμών στο σπίτι

Για να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ρωγμές στο σπίτι, αξίζει να εξοικειωθείτε με την πρόληψη ενός τέτοιου φαινομένου.

Πρώτον, αν έχει σχεδιαστεί μόνο το σπίτι, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πολλά σημεία:

 • η διεξαγωγή γεωδαιτικών ερευνών πρέπει να περάσει απαραιτήτως - αυτό θα βοηθήσει στον προσδιορισμό του τύπου του εδάφους, της θέσης των υδροφόρων στρωμάτων, του βαθμού εμφάνισης των υπόγειων υδάτων,
 • ακόμη και στο στάδιο της σύνταξης, είναι απαραίτητο να προβλεφθεί η δυνατότητα κατασκευής κελάριου υπό κελιά - αυτό θα συνεπάγεται σοβαρές εποικοδομητικές αλλαγές.
 • είναι απαραίτητο να γνωρίσετε το βάθος της κατάψυξης του εδάφους - αυτό θα καθορίσει το βάθος του ιδρύματος.

Δεύτερον, όταν αγοράζετε ένα παλιό σπίτι, δώστε προσοχή στους υπάρχοντες τοίχους, καλέστε τους ειδικούς για να αξιολογήσετε την κατάστασή τους - συχνά για μικρές ρωγμές υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη σταθερότητα / αξιοπιστία ολόκληρης της δομής. Ένα άλλο σημείο - γύρω από όλο το σπίτι πρέπει να είναι τυφλή περιοχή - αυτό αποτρέπει την είσοδο υγρασίας μέσα στο θεμέλιο, και, κατά συνέπεια, θα χρησιμεύσει ως πρόληψη της καταστροφής της.

Τρίτον, εάν υπάρχει η επιθυμία να ολοκληρωθεί ο δεύτερος όροφος σε ένα ήδη ζωντανό σπίτι, αξίζει να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες σχετικά με την καταλληλότητα αυτών των ενεργειών. Το γεγονός είναι ότι κάθε ίδρυμα έχει σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο φορτίο και η περίσσεια του οδηγεί στην εμφάνιση ρωγμών.

Ρωγμές στο σπίτι - αυτό δεν είναι λόγος πανικού, αλλά απλώς ώθηση στη δράση. Ακόμη και ένας απόλυτος αρχάριος στον κλάδο των κατασκευών θα αντιμετωπίσει τα παραπάνω έργα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να αποφευχθεί η εμφάνιση ρωγμών εκ των προτέρων.

Το Posteny εμφανίστηκε αυτό

Υπάρχει ένα χαλί στον τοίχο. Το κρεβάτι ωθείται στο χαλί. Στον τοίχο βρέθηκαν κάποιες παράξενες γκρίζες γραμμές, σαν να σχεδίαζαν ένα μολύβι. Η γραμμή δεν είναι σταθερή, μπορεί να πάει τόσο ομαλά και μπορεί να περάσει από ένα κύμα, μπορεί να είναι συνεχής ή να περιέχει ασυνέχειες. Η γραμμή είναι μόνο στην κορυφή του χαλιού και αυστηρά από την αρχή μέχρι το τέλος. Άλλες γραμμές δεν βρέθηκαν. Τι μπορεί να είναι; Πριν από αυτό δεν ήταν.

 • Κορυφή στην κορυφή
 • Πρώτα στην κορυφή
 • Topical Top

30 σχόλια

εσείς και ζωγραφίσατε ως παιδί, με 100%

Εμφανίστηκε + - πριν από ένα μήνα. Στα μέσα Ιανουαρίου, τα παιχνίδια του νέου έτους αφαιρέθηκαν από το χαλί, τίποτα δεν ήταν.

Θα μπορούσε να είναι βαφή / επικάλυψη με παιχνίδια, τρίβοντας στον τοίχο όταν κρεμόταν / αφαιρέθηκε.

Κοσμήματα κρεμασμένα όχι στα σύνορα του χαλιού, αλλά στο ίδιο το χαλί, και η έκδοση (

Για τα παιδιά, δώστε τις μανσέτες

Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

Λοιπόν, εργάζονται σε αυτό το θέμα. Η γιαγιά πήγε στην οροφή, η γυναίκα σου δεν είναι ο ίδιος ή τα αστεία, οι καλεσμένοι ήρθαν, είσαι ύπνος, κλπ.

@saptemp, και @Surovman, διέλυσε τον μυστικό, ευχαριστώ, συντρόφους) Από τα πλαστικά ίχνη σωλήνων ήταν)

Ο περιπατητής και ο τροχός είναι πάντα στη διάθεσή σας

μάλλον ένας καθαρισμός χωρίς μια βούρτσα, οι γραμμές χαράζονται, μπορείτε να δείτε στη 2η εικόνα πώς οδήγησαν το ραβδί της ηλεκτρικής σκούπας προς τα αριστερά, στη συνέχεια προς τα δεξιά, αλλά σε διαφορετική τροχιά. Αυτό συμβαίνει όταν δεν μπορείτε να το φτάσετε.

Αμέσως η επιλογή λειτουργούσε) Η βούρτσα δεν αφήνει ίχνη)

Οι αγώνες έλξης των κατσαρίδων άρχισαν να παρασύρονται.

@RENTV, εδώ και πάλι reptiloids από τον πλανήτη Nibiru shalya. Χρειάζεσαι μια ιστορία

Το χαλί δεν αφαιρέθηκε από τον τοίχο. + # comment_61221206

Το χάσατε. Τώρα στους τοίχους σας θα υπάρχουν περιγράμματα χαλιών.

όταν τράβηξε το κρεβάτι για να το χαλί ενεργοποιηθεί αρχαία σλαβική τελετουργικό κλήση κακά πνεύματα, το χαλί στην περίπτωση αυτή είναι η πύλη. το συντομότερο αυτή η γραμμή θα σκιαγραφήσει το περίγραμμα του χαλιού - για να ανοίξει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση, από την οποία ο κόσμος μας θα ανέβει πνεύματα, φαντάσματα και κακά πνεύματα ξεκουραστούν. προκειμένου να κρατήσει την πύλη ανοιχτή και να σταματήσει την είσοδο των κακών πνευμάτων στον κόσμο μας πρέπει να είναι φωνάζοντας «Yu Μο Gui Fai Dee Zyao», που σημαίνει «το κακό δαίμονες και κακά πνεύματα πάει μακριά!», και το φίλτρο του χυμού σκόρδου και πέταλα λωτού, Συνιστάται για μια καλύτερη επίδραση στην εκτύπωση και κρεμάστε στο χαλί εικόνα του ατόμου αυτού

Ανακατασκευή σπιτιών προετοιμάζεται. (Σύζυγος / συγγενής για παράδειγμα)

Και η γραμμή είναι πατημένη; Για παράδειγμα, αν υπάρχει ένα μολύβι αριστερά, υπάρχει επίσης ένα μειωμένο ίχνος.

Μπορούν να υπάρχουν πολλοί λόγοι:

Poltergeist, έντομα, ένας από τους ανθρώπους, στραγγισμένο νερό και άλλα πράγματα.

Η γραμμή έχει διαγραφεί ή όχι;

Όχι, η γραμμή δεν πιέζεται, όχι σε ένα μέρος. Πολύ περίεργο επάγγελμα για έναν ενήλικα να κάνει κάτι με μια γραμμή στον τοίχο)

Ίσως το χαλί κινούσε και σέρνεται στον τοίχο. Και μερικά μέταλλα μπορούν να αντλήσουν χαρτί.

Και αν κάποιος κοιμάται, μπορεί να κλωτσήσει και να σπρώξει το χαλί στον ύπνο του. Έτσι αυτά τα πράγματα άφησαν ίχνη στον τοίχο.

Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το χαλί γι 'αυτό.

Ελέγξτε αυτή την επιλογή.

Άκουσα για το μόλυβδο μολύβδου) Προσπάθησα να κρέμονται στον τοίχο με βρόχους - θα είναι δύσκολο και δεν υπάρχουν ίχνη.

Οι Ρώσοι αποζημιώνουν τους ολιγάρχες για τις απώλειες στο εξωτερικό

Συγγραφέας Αναθεώρηση 08/10/2014 | Προβολές προφίλ 80

Σήμερα η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά την πρώτη ανάγνωση θα εξετάσει το σχέδιο νόμου για την αποζημίωση για τους Ρώσους που θίγονται από παράνομες αποφάσεις αλλοδαπών δικαστηρίων. Ο συντάκτης της πρωτοβουλίας ήταν ένας αναπληρωτής από την "Ενωμένη Ρωσία" Βλαντιμίρ Ponevezhsky, RIA "FederalPress"

Ο βουλευτής εξήγησε ότι πρόκειται για "προστασία της περιουσίας των Ρώσων που καταδικάστηκαν άδικα στο εξωτερικό, ειδικά σε περιπτώσεις παραβίασης της δικαιοδοσίας". "Η αποζημίωση θα καταβληθεί από τον προϋπολογισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας", δήλωσε ο Ponevezhsky στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η επιβολή των ξένων δικαστηρίων ετυμηγορίες στις περιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τις ρωσικές δικαστήρια, «παραδέχεται διείσδυση στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων, καθώς και την παραβίαση της κυριαρχίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας». "Τέτοιες δικαστικές πράξεις των αλλοδαπών δικαστηρίων αναγνωρίζονται ως εν γνώσει άδικα", αναφέρουν τα συνοδευτικά έγγραφα.

Για να αποζημιωθεί, ένα πρόσωπο, για το οποίο ένα αλλοδαπό δικαστήριο έχει εκδώσει μια συνειδητά άδικη απόφαση, πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση στο ρωσικό δικαστήριο.

Ταυτοχρόνως, η αποζημίωση καθορίζεται "στο ποσό των ζημιών που ο αιτών υπέστη ή ενδέχεται να υποστεί λόγω της υποχρεωτικής εκτέλεσης εν γνώσει άδικης δικαστικής πράξης". Οι αντισταθμιστικές πληρωμές πραγματοποιούνται εις βάρος του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού. Ταυτοχρόνως, καθιερώνεται το δικαίωμα της απαίτησης προσφυγής σε RF στο αντίστοιχο ξένο κράτος.

Ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα μετά από μια συνεδρίαση του τμήματος του Συμβουλίου της Κρατικής Δούμας Ομιλητής Σεργκέι Naryshkin, αναπληρωτής του «υποχρεωτική» θα εξετάσει την πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου, και, όπως προτείνεται από τον ομιλητή, θα είναι η πρώτη ανάγνωση, είπε, «Rossiyskaya Gazeta».

"Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε ορισμένους Ρώσους έκαναν το πρόβλημα αυτό επείγον", γράφει η εφημερίδα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Okhotny Ryad, η υπόθεση δεν είναι μόνο σε κυρώσεις που απειλούν την περιουσία των ρωσικών πολιτών και οργανώσεων στο εξωτερικό. Πρώτον, η αρχή είναι σημαντική - τα αλλοδαπά δικαστήρια δεν μπορούν να δεχθούν δικαστικές πράξεις σε υποθέσεις που πρέπει να εξεταστούν από τα ρωσικά δικαστήρια.

«Novaya Gazeta» διευκρινίζει: το κοινό έχει βαπτιστεί το νομοσχέδιο «Περί Rothenberg βίλες»: Arkady Rotenberg, που έπεσε κάτω από τις κυρώσεις της ΕΕ, συνελήφθησαν το σύνολο των πολυτελών ακινήτων στην Ιταλία.

Εκπρόσωποι και των τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης - το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας και η «δίκαιη Ρωσία», μίλησαν εναντίον αυτού του μέτρου. Κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής για τη συνταγματική νομοθεσία και την κρατική κατασκευή, το νομοσχέδιο έχει ήδη εγκριθεί.

Εκπρόσωποι του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και της Ακριβούς Ρωσίας εξέφρασαν τη γνώμη τους για το νέο νόμο στην τηλεόραση RBC:

Oleg Nilov, αναπληρωτής επικεφαλής της παράταξης «Τετ» στην Κρατική Δούμα: «Αν τα επιστρέψει στους πολίτες που θα θέσουμε το ερώτημα γιατί τα χρήματα δεν επιστρέψει τα καταθέτες του Ταμιευτηρίου εξακολουθεί να είναι η στιγμή της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει αποζημίωση για τη συμβολή τους, γιατί να μην κάτοικοι επιστρέφουν στο καμένο και πλημμύρισαν τα χωριά τους, που είναι επίσης ακόμα πάρα πολύ στη Ρωσία, έχουν χάσει τα πάντα και αυτοί, επίσης, με αυτή τη λογική θα πρέπει να λαμβάνουν βοήθεια και αποζημίωση. "

Alexei Didenko, πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της παράταξης LDPR στην Κρατική Δούμα: «Κατά τη γνώμη των βουλευτών από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, είναι απαράδεκτο και άδικο, όπως ο ομοσπονδιακός προϋπολογισμός δεν μπορεί να μετατραπεί σε ένα είδος αερόσακου στο χρηματοκιβώτιο ή την ασφαλιστική εταιρεία.»

Για πρώτη φορά σχετικά με την εμφάνιση ενός τέτοιου νόμου άρχισε να μιλάει τον Απρίλιο του 2013. Ο blogger και ο πολιτικός Vladislav Naganov ενημερώθηκαν για την επικείμενη πρωτοβουλία του κοινού.

«Προσωπικά, ήθελα να επιστήσω αυτό το συμπέρασμα από αυτό το νομοσχέδιο το συντομότερο στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ, ή σε Κύπρος (ή υπεράκτιες) κάποιος κατασχέθηκαν από την απόφαση του αλλοδαπού δικαστηρίου τα περιουσιακά στοιχεία των ρώσων αξιωματούχων, βουλευτών, ανακριτές, εισαγγελείς, δικαστές και τα παρόμοια, καθώς και όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη λίστα Magnitsky - σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι τίποτα, θα αντισταθμίσουν τις απώλειές τους για δικά μας έξοδα. Δηλαδή, εις βάρος του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας ", έγραψε ο Vladislav Igorevich στο LiveJournal του.