Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Η εταιρεία "ALVENT" κατασκευάζει ρυθμιζόμενα πλέγματα των ακόλουθων τύπων:

Ρυθμιζόμενο πλέγμα RAG με μονή σειρά

Τυπική, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Το πλέγμα ρυθμίζεται με τη βαλβίδα RAG-R

Πρότυπη, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα με βαλβίδα ροής αέρα

Πλέγμα Ρυθμιζόμενη RAD με δύο σειρές

Βασική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Ρυθμιζόμενη μάσκα εισαγωγής RAD-R

Κανονική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς με βαλβίδα

Μεταλλικό ρυθμιζόμενο μεταλλικό VRN-R

Ρυθμιζόμενη μεταλλική σχάρα

Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

Ρυθμιζόμενη μάσκα AMP

Σχεδιασμένο για να παρέχει ροή αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση

Πλέγμα ρυθμιζόμενης σχισμής τύπου P-150,200

Μήκος αυλάκωσης τύπου P-150 και 200. Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας!

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι τέσσερις βασικοί τύποι ελεγχόμενης συστοιχίες είναι ρυθμιζόμενη ενιαία γραμμή, διπλή σειρά, με σειρά EOC, διπλή EOC σειρά (βαλβίδα ροής αέρα) αυξάνει την μόνωση στεγανότητα των κτιρίων. Αυτό οδηγεί σε διαταραχή της κινητικότητας του αέρα και αρνητικά επηρεάζει την ομοιομορφία της κατανομής της θερμοκρασίας.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ο σωστός αερισμός των χώρων. Ένα σημαντικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος διανομής αέρα είναι μια μάσκα με ρυθμιζόμενα παντζούρια ή μια βαλβίδα διακοπής. Το τελικό στοιχείο του συστήματος, η ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού, λειτουργεί ως διανομέας ροών αέρα στο δωμάτιο.

Ανάλογα με το σκοπό, τα σχάρες είναι διαφορετικά - εξάτμιση, είσοδος και υπερχείλιση, παρέχοντας την κατεύθυνση ροής σε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις πλευρές.

 • Για να διασφαλιστεί η ροή του αέρα, η χειροκίνητα ρυθμιζόμενη σχάρα τοποθετείται πάνω από το επίπεδο της ζώνης συντήρησης.
 • Οι γρίλιες εξαγωγής, οι οποίες ρυθμίζονται, κατά κανόνα, από την πίεση του αέρα, είναι τοποθετημένες κοντά στο επίπεδο του δαπέδου.
 • Οι γρίλλια αερισμού υπερχείλισης, οροφή και δάπεδο, με ρυθμιζόμενα παντζούρια, χρησιμεύουν για τη ροή αέρα ανάμεσα στα δωμάτια.

Στα συστήματα διανομής αέρα, τα οποία τώρα διαθέτουν οικιστικά κτίρια, η συνηθέστερη είναι η ρυθμιζόμενη εξαεριστική μάσκα μιας σειράς. Αυτή η σχάρα δεν παρέχει μόνο επαρκή έλεγχο της ροής του αέρα, αλλά επιτρέπει επίσης τη μείωση των θερμικών απωλειών. Σε σύγκριση με το ανοιχτό παράθυρο PVC τύπου αερισμού, η σχάρα ρύθμισης του αέρα τροφοδοσίας είναι διπλάσια από την ταχύτητα ανανέωσης αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η απώλεια θερμότητας ανά μονάδα χρόνου είναι μικρότερη κατά 35-40%.

Ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από προφίλ αλουμινίου

Σχεδιασμός ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Η μάσκα εξαερισμού είναι σχεδιασμένη για εξωτερική και εσωτερική εγκατάσταση σε τοίχο ανοίγματος, οροφής, δαπέδου, πρόσοψης, σε αεραγωγούς, μονάδες παραθύρων. Χρησιμοποιούνται σε κτίρια και κατασκευές όλων των τύπων: οικιστικά, διοικητικά, εμπορικά, βιομηχανικά, υπόγεια, σοφίτα. Δομικά είναι ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή χαλύβδινο προφίλ με περσίδες.

Τα κινητά παντζούρια των ρυθμιζόμενων δομών επιτρέπουν τον έλεγχο της ροής του αέρα. Κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, η έντασή του καθορίζεται με την αλλαγή της γωνίας κλίσης των πτερυγίων.

Παραγγείλετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα

Παράγουμε κατασκευές από αλουμινένιο προφίλ αλουμινίου AD-31 (GOST 22233-2001) και γαλβανισμένο χάλυβα ζεστού χάλυβα. Περισσότερες από 30 τροποποιήσεις των τυπικών λευκών μεγεθών (RAL9016) παράγουν αεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες για μεμονωμένα έργα.

Πλεονεκτήματα των μεταλλικών ρυθμιζόμενων πλεγμάτων:

 • δύναμη - οι δομές είναι ανθεκτικές στη μηχανική καταπόνηση και την τάση, δεν παραμορφώνονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
 • αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας - επικάλυψη ψευδαργύρου και ένα στρώμα πολυμερούς βαφής (τεχνολογία πούδρας) εμποδίζουν την ανάπτυξη διαβρωτικών διεργασιών.
 • Αντοχή - η μεταλλική κατασκευή διατηρεί τη λειτουργικότητά της

Η μεταλλική μάσκα δεν είναι ευάλωτη σε πυρκαϊά και διαβρωτικά περιβάλλοντα. Για να επαναφέρετε την εξωτερική έκκληση, αρκεί να το καθαρίσετε, να το πλύνετε. Η διάρκεια ζωής είναι από 10 έως 50 χρόνια.

Τα πλεονεκτήματά μας

Λειτουργικότητα είναι απλή, με την πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός εξασφαλίζεται συμμόρφωση με τις αυστηρές απαιτήσεις των εγγράφων που ρυθμίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, τεχνολογικές διαδικασίες. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των εργοστασίων μας στην περιοχή Μόσχα και Γιαροσλάβλ, ο σύγχρονος εξοπλισμός εγκαθίσταται με λογισμικό που αποκλείει τον «ανθρώπινο παράγοντα». Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων εξασφαλίζεται από ένα σύστημα ελέγχου πολλαπλών σταδίων: από την αποδοχή των πρώτων υλών μέχρι την αποστολή των τελικών προϊόντων στον καταναλωτή. Τα χαρακτηριστικά κάθε παρτίδας φυλάσσονται για πάντα στο αρχείο.

 • μια πλήρης σειρά τυπικών πινάκων εξαερισμού.
 • κατασκευή πινάκων σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη - διαστάσεις 250-1000 mm, βήμα 1 mm, χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.
 • τη δυνατότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • προσωπικός διευθυντής για κάθε πελάτη.
 • ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική ·
 • ένα σύνολο ειδικών όρων για τους τακτικούς πελάτες.
 • εγγύηση ποιότητας για όλα τα προϊόντα.

Η εξαεριστική μάσκα της παραγωγής μας διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ελκυστικότητα της εμφάνισής της καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της. Οι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στο φάσμα των τροποποιήσεων και να επιλέξετε την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προβλεπόμενες συνθήκες λειτουργίας: καθιστικό, γραφείο, ιατρικό κέντρο, εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα, εργαστήριο παραγωγής, αποθήκη.

Μπορείτε να παραγγείλετε ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα "Επαφές", καλώντας το +7 (495) 73-063-73 στη Μόσχα ή επικοινωνώντας με τον διευθυντή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργαζόμαστε σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι όροι συνεργασίας εταίρων από τις χώρες της ΚΑΚ συζητούνται ξεχωριστά.

Συστήματα εξαερισμού

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

Ταξινόμηση των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

 1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
 2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
  • ευθεία,
  • κεκλιμένο,
  • με σχισμές.
 3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Οι ρυθμιζόμενες μάσκες αερισμού θεωρούνται σωστά ως σημαντικό στοιχείο ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού στο σπίτι ή στο διαμέρισμα. Εκτός από το γεγονός ότι εκτελούν τεχνικές λειτουργίες, προσελκύονται προσοχή, επειδή αυτό είναι μερικές φορές το μόνο στοιχείο που βγαίνει. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μάσκες είναι διαθέσιμες σε ευρεία κλίμακα, με διαφορετική λειτουργικότητα και διακοσμητικότητα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά το σωστό προϊόν.

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Η ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού είναι το τελικό στοιχείο του συστήματος, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε την ένταση και την ταχύτητα ροής του αέρα. Στον σκοπό του, χωρίζεται σε μια εξάτμιση και μια ποικιλία εφοδιασμού. Στην πρώτη περίπτωση, η δομή έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει την εκροή αέρα από το δωμάτιο, και στη δεύτερη - είναι μια ρυθμιζόμενη εισαγωγή νερού, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη ροή του καθαρού αέρα.

Σύμφωνα με τη διάταξη του δικτύου, χρησιμοποιείται η ακόλουθη κατάταξη:

 1. Εσωτερική έκδοση. Τέτοια σχέδια κλείνουν τους αγωγούς αερισμού εξόδου τροφοδοσίας ή εξάτμισης σε εσωτερικούς χώρους. Ρυθμίζουν την ένταση και την κατεύθυνση της ροής του αέρα.
 2. Εξωτερικά είδη. Οι γρίλιες μπορούν να συνδεθούν με όλους τους αγωγούς αέρα στο εξωτερικό της δομής. Εκτός από τη βασική ρυθμιστική λειτουργία, προστατεύουν το σύστημα από μικρά ζώα και πουλιά, φύλλα και συντρίμμια. Το εξωτερικό μπορεί να θερμανθεί για να αποφευχθεί το πάγωμα.
 3. Φρεάτια ροής. Είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε χωρίσματα και πόρτες μεταξύ των εσωτερικών χώρων του κτιρίου. Η λειτουργία τους είναι να εξασφαλίσουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο σπίτι.

Ο σχεδιασμός κάθε τύπου πλέγματος περιλαμβάνει ένα πλαίσιο (σώμα), έναν μηχανισμό ασφάλισης (ρύθμισης) και μια μάσκα. Ως στοιχείο ρύθμισης χρησιμοποιείται συχνότερα κινητή περιστροφική περσίδα. Μπορούν να είναι μονής και διπλής σειράς. Σε ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούνται βαλβίδες και πύλες. Επιπλέον, οι συσκευές μπορούν να εξοπλιστούν με θερμαντήρες, βαλβίδες ελέγχου, αυτόματα συστήματα ελέγχου.

Διαρθρωτικές διαφορές στον τόπο εγκατάστασης

Στη θέση εγκατάστασης, διακρίνονται διάφοροι τύποι σχάρων. Μεταξύ των υπαίθριων είναι οι ακόλουθες επιλογές:

 1. Πρόσωπο. Ο κύριος σκοπός του - αερισμός του αττικού χώρου, σοφίτα. Έχει μια εκτεταμένη διακοσμητική μπορντούρα.
 2. Τύπος βάσης. Μέσω αυτής της σχάρας εισέρχεται αέρας στο υπόγειο. Η αξιόπιστη προστασία από τα τρωκτικά απαιτεί μια σταθερή κατασκευή. Διατίθεται με τη μορφή τετραγώνου με τυποποιημένο πλάτος 15, 24 και 37,5 cm.
 3. Πόρτες. Εκτελέστε το ρόλο μιας βαλβίδας αντεπιστροφής στο σύστημα τροφοδοσίας.
 4. Οι ποικιλίες δαπέδου. Σχεδιασμένο να κατευθύνει τη ροή στο δωμάτιο από κάτω.

Οι εσωτερικές γρίλιες παράγονται με τέτοια ειδικότητα εγκατάστασης:

 1. Γρίλια εξαγωγής και τροφοδοσίας του εναέριου τύπου. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή. Ο μηχανισμός ρύθμισης βασίζεται στην περιστροφή των περσίδων (πηνίων) των περσίδων.
 2. Εξάτμιση κουζίνας. Διαθέτουν βαλβίδα αντεπιστροφής ή αλεξίσφαιρα περικάλυμμα, εξαλείφοντας την αντίστροφη ροή μολυσμένου αέρα.
 3. Μια έκδοση με σχισμές. Πρόκειται για μια χαμηλού προφίλ γρίλιες που κρύβονται κάτω από την οροφή, καθώς και μεταξύ των διαφόρων στοιχείων του εσωτερικού.
 4. Τζάκι. Ο προορισμός τους είναι η κατεύθυνση του ζεστού αέρα από το τζάκι ή τη σόμπα σε άλλα δωμάτια.

Ανάλογα με τον τόπο εγκατάστασης, επιβάλλονται διάφορες απαιτήσεις στα δίκτυα. Τα εξωτερικά μοντέλα πρέπει να έχουν αυξημένη αντοχή και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Για εσωτερικές ποικιλίες, η αισθητική αντίληψη έρχεται στο προσκήνιο.

Υλικά κατασκευής

Η γρίλια αερισμού μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά που παρέχουν χαρακτηριστικά αντοχής, ανθεκτικότητας και διακοσμητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν: χάλυβα (ανοξείδωτος, ψευδάργυρος, χρώμιο, νικέλιο), μη σιδηρούχα μέταλλα (κράμα χαλκού - ορειχάλκου, μπρούντζου, αλουμίνιο και κράματα αυτών), πλαστικό, ξύλο και κεραμικά.

Οι πιο συνηθισμένες εμφανίσεις είναι:

 1. Αλουμινένια σχάρες. Χαρακτηρίζονται από χαμηλό βάρος με υψηλή αντοχή, αντοχή στην υγρασία και επιθετικά αέρια. Τα κύρια μειονεκτήματα είναι η σκίαση, καθώς χρησιμοποιείται, το υψηλότερο κόστος. Για μακροχρόνια διατήρηση της εμφάνισης, το αλουμίνιο συχνά προστατεύεται από επικαλύψεις, τύπος σκόνης, διαφορετικά χρώματα.
 2. Μεταλλικά πλέγματα. Διακρίνονται από την υψηλότερη αντοχή και ως εκ τούτου συνιστώνται ως εξωτερικές δομές. Για να εξαλειφθεί το κύριο μειονέκτημα (διάβρωση), οι γρίλιες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα ή επικαλυμμένες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά το κόστος των προϊόντων.
 3. Πλαστικά σχάρες. Οι περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένες από πολυστυρένιο ή PVC. Το πλαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο απόδοσης, αλλά πιο συχνά για εσωτερική χρήση. Έχουν χαμηλό βάρος και χαμηλό κόστος. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το υλικό γίνεται κίτρινο, χάνει την εμφάνισή του και εμφανίζονται μικροκονήματα. Γενικά, η πλαστική έκδοση έχει σημαντικά μικρότερη διάρκεια ζωής από τα μεταλλικά μοντέλα.
 4. Ξύλινο πλέγμα. Είναι κατάλληλα για το κατάλληλο εσωτερικό. Αν ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται ενεργά ξύλο, τότε το πλέγμα είναι καλύτερο να τεθεί σε ξύλο. Η μεγαλύτερη χρήση που βρίσκουν στη διάταξη των λουτρών και των σάουνων.

Στην πρακτική εφαρμογή συχνά χρησιμοποιούν τις συνδυασμένες επιλογές. Συγκεκριμένα, η μεταλλική θήκη με αυξημένη αντοχή μπορεί να καλυφθεί με διακοσμητικό κάλυμμα από κεραμικά, πολύτιμο ξύλο. Για να μειωθεί το κόστος κατασκευής, μπορεί να εγκατασταθεί πλαστική επένδυση.

Κόστος

Το κόστος του προϊόντος συχνά γίνεται καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή του προϊόντος. Στην περίπτωση των σχάρων εξαερισμού, η τιμή εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται, το μέγεθος της επένδυσης, την κατασκευή και τη διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών. Κάθε διακόσμηση οδηγεί σε αύξηση της αξίας.

Για μια εξωτερική εγκατάσταση, ειδικά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, θα πρέπει να αγοράσετε πολύ ακριβές, υψηλής αντοχής, μεταλλικές σχάρες με προστατευτικές επικαλύψεις. Ανάλογα με το μέγεθος της αξίας τους μπορεί να κυμαίνεται από 500 έως 3500 ρούβλια. Μεταξύ των εγχώριων μοντέλων, οι πιο δημοφιλείς είναι οι πλαστικές επιλογές. Modest προϊόντα θα κοστίζουν στην περιοχή των 170-320 ρούβλια. Οι σχάρες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, που διατηρεί την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα κοστίσει περίπου 450-650 ρούβλια.

Επιλέγουμε σωστά

Εκτός από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, το σκοπό, την τοποθεσία εγκατάστασης και το κόστος, κατά την επιλογή των πινάκων εξαερισμού πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ακόλουθες παράμετροι:

 1. Διαστάσεις. Αυτή η παράμετρος που στο έργο του συστήματος εξαερισμού. Οι ελάχιστες διαστάσεις είναι 56-60 mm. Η πιο διαδεδομένη είναι εκείνες οι lattice -. 15x15, 8h17, μπορούν να χρησιμοποιηθούν 15h24 cm Για μεγαλύτερα αγωγούς προϊόντων με το μέγεθος της μιας πλευράς 30 cm πλέγματα κατασκευασμένα από οποιοδήποτε μέγεθος στην τάξη..
 2. Μορφή. Η διαμόρφωση της μάσκας εξαερισμού μπορεί να επηρεάσει μόνο το άνω κάλυμμα ή να καθορίσει το δομικό χαρακτηριστικό του περιβλήματος. Και το σχήμα της επένδυσης μπορεί να διαφέρει από το σχήμα του πλαισίου. Στην πρώτη περίπτωση, καθορίζει βασικά την εμφάνιση του προϊόντος. Η διαμόρφωση του κύτους καθορίζεται από τεχνικές εκτιμήσεις, την εκτέλεση περσίδων ή παραθυρόφυλλων. Η επιλογή του εξαρτάται από το προφίλ καναλιού του αγωγού (ορθογώνιο ή κύκλο). Αυτές είναι οι μορφές των πλεγμάτων: ένα τετράγωνο, ένα ορθογώνιο, ένα πολύγωνο, ένας κύκλος, μια ελλειπτική. Μπορεί να υπάρχει μια αρχική απόδοση.
 3. Η κατασκευή του μηχανισμού ρύθμισης. Οι περσίδες (μονής σειράς ή διπλής σειράς) είναι πιο δημοφιλείς στην εσωτερική εγκατάσταση. Είναι αρκετά αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Στο εξωτερικό μέρος του αγωγού είναι αρκετά κατάλληλη βαλβίδα. Δεν έχει ακριβή ρύθμιση, αλλά σας επιτρέπει να ανοίξετε ή να κλείσετε γρήγορα το δρόμο προς τη ροή του αέρα. Όταν εξοπλίζετε την κουζίνα, τα λουτρά, τα κελάρια, πρέπει να προσέχετε την ύπαρξη βαλβίδας ελέγχου, η οποία δεν επιτρέπει την επιστροφή στον χαλασμένο αέρα.
 4. Χρώμα και τύπος μαξιλαριών διάτρησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά φέρουν μια τιμή σχεδιασμού. Η μάσκα πρέπει να εναρμονιστεί με το εσωτερικό του δωματίου. Η θέση της διάτρησης (σχισμές, οπές) της εξωτερικής επένδυσης δημιουργεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την οπτική εντύπωση.
 5. Ποιότητα. Κατά την αγορά αγαθών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσία επιφανειακών ελαττωμάτων με τη μορφή γρατζουνιών, δακρύων, ρωγμών. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν γρατζουνιές και φλούδες στην άκρη. Τα γεωμετρικά σχήματα πρέπει να είναι σαφή και σωστά. Με ορθογώνια έκδοση, επιτρέπεται η επιτρεπόμενη απόκλιση από την κάθετη πλευρά των πλευρών όχι περισσότερο από 0,2 mm κάθε 10 cm σε μήκος.

Για όλη την απλότητα του σχεδιασμού, οι σχάρες αερισμού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα και στο εσωτερικό σχεδιασμό. Επιλέγοντας το σωστό θα σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα.

Τοποθέτηση

Οι γρίλιες εξαερισμού εγκαθίστανται εύκολα με το χέρι. Κάθε τύπος προϊόντος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά τοποθέτησης, αλλά η γενική αρχή είναι η ίδια για όλους:

 1. Στέγαση (καρέ) είναι τοποθετημένο επί του άκρου αγωγού και στερεώνεται στον τοίχο (δάπεδο ή στην οροφή) χρησιμοποιώντας πείρους να εξαλείψει φλυαρία κατά τη λειτουργία.
 2. Με το χτύπημα του πλαισίου και των παρεμβυσμάτων από καουτσούκ αέρος εγκαθίστανται. Η άρθρωση είναι σφραγισμένη με κόλλα, "υγρά καρφιά" ή στεγανωτικό σιλικόνης.
 3. Εάν υπάρχουν ελατηριωτές αποστάτες, εγκαθίστανται σύμφωνα με τις οδηγίες.
 4. Αφού σκληρυνθεί το στεγανωτικό, τοποθετείται μια πλάκα σχάρας. Σφίγγει σφιχτά στην επιφάνεια του στηρίγματος.
 5. Κατά την εγκατάσταση βαρέων πλεγμάτων χρησιμοποιούνται ειδικοί σύνδεσμοι.

Ανάλογα με τον βασικό εξοπλισμό του προϊόντος, τέτοια στοιχεία στερέωσης και υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

 • t από τέτοια προϊόντα σας επιτρέπει να επιλέξετε τη συσκευή για κάθε γούστο, λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό και τις ειδικές συνθήκες εγκατάστασης. Jurasses με διακοσμητικά καπέλα.
 • πλίνθο για σχισμές ποικιλιών σχάρων?
 • βίδες με κωνική κεφαλή για τοποθέτηση σε κρυφά παρένθετα.
 • ελατηριωτά σφιγκτήρες ελατηρίου.
 • συγκολλητική σύνθεση του τύπου "Τιτάν".

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγκατάστασης, που καθορίζονται από το σχέδιο. Όταν εργάζεστε με τα χέρια σας, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες της οδηγίας.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού συμβάλλουν στην εξασφάλιση αξιόπιστου αερισμού στο σπίτι. Η τοποθέτησή τους δεν προκαλεί προβλήματα, αλλά γι 'αυτό είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Μεγάλη ποικιλία.

Επιλέγουμε και εγκαθιστούμε μια μάσκα εξαερισμού

Οι μάσκες εξαερισμού διακοσμούν το άνοιγμα του αγωγού εξαερισμού, σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την ένταση της ροής του αέρα, προστατεύετε τον εξαερισμό από το να εισχωρήσετε σε ξένα αντικείμενα. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές παρόμοιων προϊόντων, που διαφέρουν στο υλικό, το σχεδιασμό, τις διαστάσεις και τα χρώματα.

Ποικιλίες πλέγματος

Για τον επιδιωκόμενο σκοπό, τα ακόλουθα είδη προϊόντων

 1. Εξωτερική μάσκα αερισμού. Βρίσκεται στο εξωτερικό του τοίχου και εμποδίζει τη διείσδυση μικρών τρωκτικών, μεγάλων απορριμμάτων, ατμοσφαιρικών βροχοπτώσεων στο κτίριο. Η εξωτερική σχάρα είναι εξοπλισμένη με ένα λεπτό πλέγμα. Τα προϊόντα αυτά είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Τα βύσματα για τους αεραγωγούς της εξωτερικής εγκατάστασης μπορούν να εξοπλιστούν με ένα σύστημα θέρμανσης, το οποίο εξαλείφει τη δυνατότητα πάγου.
 2. Η μάσκα για εσωτερική εγκατάσταση είναι κατασκευασμένη από λιγότερο ανθεκτικά υλικά (μπορεί να είναι πλαστικό, ξύλινο), καθώς δεν εκτίθεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό μοντέλο που δεν θα ξεχωρίζει από τον τοίχο. Εάν δίνεται έμφαση στα μικρά κομμάτια κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου, πρέπει να αγοράσετε διακοσμητικές αεριζόμενες γρίλιες.
 3. Η επιλογή υπερχείλισης. Εγκαθίσταται σε κατατμήσεις. Η κύρια λειτουργία τέτοιων δικτύων είναι η διασφάλιση της ελεύθερης κυκλοφορίας του αέρα μεταξύ παρακείμενων δωματίων.

Τα προϊόντα μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα

 • ορθογώνιο;
 • τετράγωνο.
 • στρογγυλή?
 • οβάλ?
 • πολυγωνικό.

Οι δύο πρώτες επιλογές είναι πιο συχνές, αλλά έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: οι ροές στροβίλου παράγονται μέσα, γεγονός που επηρεάζει δυσμενώς τη διαδικασία εκροής αέρα από το δωμάτιο.

Με τη λειτουργικότητα, τα δίκτυα χωρίζονται σε τροφοδοσία και εξάτμιση

Η πρώτη από τις επιλογές κλείνει το άνοιγμα, μέσω του οποίου η ροή του αέρα μέσα στο δωμάτιο. Τα εξαγόμενα προϊόντα διακρίνονται στο ότι συμβάλλουν στην εκροή του αέρα εξαγωγής. Υπάρχουν ξεχωριστά πλέγματα για φυσικό αερισμό και συστήματα τροφοδοσίας και εξαγωγής με αυτόματο έλεγχο. Στην πρώτη περίπτωση, το προϊόν έχει έναν απλό σχεδιασμό - ένα χείλος και ένα πλέγμα / πλέγμα πλήρωσης ή περσίδες. Η δεύτερη παραλλαγή είναι πιο περίπλοκη και μπορεί να έχει επιπλέον κόμβους που επιτρέπουν τον έλεγχο της έντασης της εισροής / εκροής αέρα.

Ποικιλίες των δικτύων παροχής, λαμβάνοντας υπόψη το σημείο από την εγκατάσταση

 1. Fronton (τοποθετημένο στην κορυφή της δομής στη σοφίτα). Με αυτό το στοιχείο βελτιώνεται η κυκλοφορία του αέρα κάτω από την οροφή. Δεδομένου ότι το πλέγμα αέρος είναι πάντα ορατό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο διακόσμησης.
 2. Πόρτα (συνιστάται να χρησιμοποιείτε όταν οι τοίχοι στο δωμάτιο είναι παχύι, γεγονός που περιπλέκει τις εργασίες εγκατάστασης). Είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα στην είσοδο ή στις εσωτερικές πόρτες. Η ποιότητα της κυκλοφορίας του αέρα δεν επηρεάζεται. Η τοποθέτηση σχάρων στην πόρτα είναι η ίδια όπως και στους τοίχους.
 3. Για την βάση (παρέχει καλή ανταλλαγή αέρα στο κάτω μέρος του σπιτιού). Η επιλογή καθορίζεται με την προϋπόθεση ότι το σύστημα εξαερισμού προέρχεται από το υπόγειο. Η εμφάνιση μπορεί να είναι οτιδήποτε και η ποιότητα του πλέγματος παίζει σημαντικό ρόλο, αφού είναι απαραίτητο να αποφευχθεί η διείσδυση μικρών τρωκτικών μέσω της οπής.
 4. Χτισμένο στο πάτωμα. Αυτή η επιλογή είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί αν το σύστημα εξαερισμού προέρχεται από το υπόγειο και δεν υπάρχει διάταξη των καναλιών στην περιοχή. Οι οπές εξαερισμού στους τοίχους αντικαθίστανται από πλέγματα στο πάτωμα.

Υπάρχουν δίκτυα, διαφορετικά στην κατασκευή

 1. Τα προϊόντα με σταθερές πλάκες είναι μια απλούστερη επιλογή. Δεν απαιτεί έλεγχο, αφού οι πλάκες βρίσκονται σε δεδομένη γωνία, η οποία οφείλεται στον σχεδιασμό της σχάρας. Παρόμοια προϊόντα χρησιμοποιούνται για τον εξοπλισμό ενός φυσικού συστήματος εξαερισμού. Για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη ένταση της κίνησης του αέρα, είναι απαραίτητο, κατά την επιλογή, να ληφθεί υπόψη η κλίση των πλακών, δεδομένου ότι αυτή η παράμετρος δεν θα είναι δυνατόν να αλλάξει αργότερα.
 2. Προϊόντα εναέριας κυκλοφορίας και αναλογικά ανοίγματα (σε μεντεσέδες). Και οι δύο επιλογές παρέχουν πρόσβαση στον αγωγό αερισμού. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να καθαρίζετε το σωλήνα, να απομακρύνετε περιοδικά τα στρώματα σκόνης και ρύπανσης.
 3. Τα πλέγματα είναι ρυθμιζόμενα. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε συστήματα τροφοδοσίας και εξαγωγής. Είναι εξοπλισμένα με περιστρεφόμενες πλάκες. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία περιστροφής τους. Για να αποκλείσετε τη διαδρομή της ροής του αέρα, οι πλάκες περιστρέφονται μέχρι να κλείσουν. Υπάρχουν μοντέλα με αυτόματο έλεγχο, τότε η γωνία περιστροφής των πλακών καθορίζεται χωρίς τη συμμετοχή ενός ατόμου που λαμβάνει υπόψη το μικροκλίμα στο δωμάτιο. Εξαιτίας αυτού, η σχάρα εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες είναι πιο απαιτητική.

Διακρίνουν ένα ειδικό είδος προϊόντων - με μια βαλβίδα αντεπιστροφής. Η κύρια διαφορά από τα κλασικά μοντέλα πλέγματος είναι η παρουσία στο σχεδιασμό της βαλβίδας, η οποία δεν επιτρέπει στον αέρα να διεισδύσει στην αντίθετη κατεύθυνση. Είναι καλό το χειμώνα, όταν ο ψυχρός αέρας διέρχεται από τυχόν σχισμές και τρύπες. Εάν έχει τοποθετηθεί μια μάσκα αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής, αυτή η δυνατότητα αποκλείεται. Στην περίπτωση που το κινητό στοιχείο βρίσκεται σε κλειστή θέση, τα τρωκτικά και τα έντομα δεν μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό του δωματίου. Ο αέρας και η σκόνη θα παραμείνουν επίσης έξω από το δωμάτιο.

Τα προϊόντα με βαλβίδα αντεπιστροφής παρουσιάζονται σε διάφορες εκδόσεις. Διαφέρουν σε μορφή, έρχονται με ένα στρογγυλό και τετράγωνο τμήμα. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στη διαμόρφωση των βαλβίδων: με τη μορφή μίας μόνο περιστρεφόμενης πλάκας ή πεταλούδας (διπλή πλάκα). Η δεύτερη επιλογή έχει ένα μειονέκτημα: το χειμώνα τα κινητά στοιχεία είναι παγωμένα.

Υλικό κατασκευής

Τα προϊόντα χωρίζονται σε ομάδες:

 • πλαστικά σχάρες.
 • ξύλινα?
 • μέταλλο.

Οι πλαστικές επιλογές μπορούν να εγκατασταθούν στα περισσότερα αντικείμενα και σε διαφορετικούς χώρους. Η δημοτικότητά τους εξηγείται από την εξαιρετική εμφάνιση και τα μέσα χαρακτηριστικά αντοχής τους. Το πλαστικό πλέγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • αντίσταση στις αλλαγές της θερμοκρασίας.
 • το υλικό αντιστέκεται στη δράση επιθετικών ουσιών.
 • αυτά τα προϊόντα δεν φοβούνται την υγρασία?
 • ποικιλία μοντέλων.

Στα μειονεκτήματα πρέπει να αποδοθεί ένας μικρός αριθμός χρωμάτων. Σχεδόν όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σε λευκό, υπάρχουν λιγότερα μοντέλα στη σκιά κάτω από το δέντρο, πέτρα. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η χειροτέρευση της εμφάνισης, επειδή με την πάροδο του χρόνου εμφανίζεται κίτρινο.

Οι ξύλινες σχάρες εξαερισμού, σε αντίθεση με τα μεταλλικά ανάλογα, έχουν ορισμένα μειονεκτήματα:

 • υψηλή τιμή?
 • ευαισθησία στην επίδραση της υψηλής υγρασίας: το προϊόν παραμορφώνεται, εμφανίζονται ρωγμές,
 • δεν ταιριάζουν με επιτυχία σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, σε διαμερίσματα και σπίτια δεν εφαρμόζονται, είναι πιο κατάλληλο για σάουνα, μπάνιο?
 • απαιτούν ειδική επεξεργασία.

Οι μεταλλικές σχάρες εξαερισμού διατίθενται από αλουμίνιο και χάλυβα. Στην πρώτη περίπτωση, λαμβάνεται υπόψη το μέγεθος του ανοίγματος του καναλιού. Το αλουμίνιο υπόκειται σε φορτία, επομένως θα λυγίσει εύκολα εάν κλείσετε μια τόσο μεγάλη τρύπα. Προϊόντα χάλυβα - μια πιο βιώσιμη επιλογή. Ζυγίζουν περισσότερο, αλλά και πολύ πιο αξιόπιστα σε λειτουργία. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών συνδετήρων.

Τιμές για τις σχάρες εξαερισμού

Η απλή σχεδίαση και τα μη λειτουργικά προϊόντα είναι φθηνά. Κατηγορίες τιμών μοντέλων διαφορετικών τύπων:

 1. Οι διακοσμητικές γρίλιες που γίνονται στην τάξη είναι ακριβότερες από τα ανάλογα της μαζικής παραγωγής. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε τιμή 1 000-5 000 ρούβλια για 1 τεμ. Κατά την κατασκευή ακριβά υλικά που χρησιμοποιούνται: ορείχαλκο, ασήμι.
 2. Απλά προϊόντα προσφέρονται με μέση τιμή 50-200 ρούβλια για 1 τεμ. Σχεδόν πάντα είναι πλαστικές γρίλιες.
 3. Χάλυβα μοντέλα μπορούν να αγοραστούν σε τιμή μεταξύ 500 και 2.000 ρούβλια ανά 1 τεμ. Το κόστος εξαρτάται από το πάχος του μετάλλου, το σχήμα και τις διαστάσεις του προϊόντος.
 4. Ρυθμιζόμενες μάσκες προσφέρονται με μέση τιμή 350 ρούβλια. Τα μικρά πλαστικά μοντέλα θα κοστίζουν λιγότερο. Όσο πιο περίπλοκο είναι το σχέδιο, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή. Ένα καμπύλο προϊόν με μια μη τυποποιημένη διαμόρφωση πλακών (με τη μορφή καμάρας) θα κοστίσει αρκετές φορές πιο ακριβό από το κλασσικό μοντέλο με τη μορφή τετραγώνου / ορθογωνίου κάμψεων.
 5. Η τιμή της σχάρας εξαερισμού με τη βαλβίδα αντεπιστροφής ποικίλλει σημαντικά. Το ελάχιστο όριο του κόστους είναι 200 ​​ρούβλια (πλαστικό μοντέλο).

Εγκατάσταση

Εάν η εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού απαιτεί πείρα και γνώσεις, τότε για τον καθορισμό των πλεγμάτων αρκεί να έχετε το εργαλείο. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε 2 στάδια: πρώτα τοποθετείται το χείλος του προϊόντος, στη συνέχεια το κεντρικό τμήμα. Τοποθετήστε πλαστικά και μεταλλικά πλέγματα με διαφορετικούς τρόπους. Τα προϊόντα χάλυβα ή αλουμινίου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κατανοούν τα εξαρτήματα. Μπορούν να στερεωθούν χρησιμοποιώντας τυπικούς συνδετήρες.

Τρόποι εγκατάστασης:

 1. Με τη βοήθεια συνδετήρων με κεφαλή με εσοχή. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για την εγκατάσταση διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού ή των αναλόγων μαζικής παραγωγής τους. Τα καρφιά μπορούν να βαφτούν με χρώμα με έναν τόνο. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη, εάν στο μέλλον προγραμματίζεται η αφαίρεση του προϊόντος για τον καθαρισμό του καναλιού.
 2. Προσγείωση στην κόλλα. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται καλύτερα εάν έχει εγκατασταθεί ένας μη μετακινούμενος σχεδιασμός. Εφαρμοσμένη κόλλα πολυμερούς ("Δράκος", "Τιτάν"). Δεν ενδείκνυται η χρήση αυτής της μεθόδου για την τοποθέτηση ενός εξωτερικού μεταλλικού πλέγματος, καθώς ακόμη και η πιο αξιόπιστη κόλλα δεν μπορεί να αντέξει την επίδραση εξωτερικών παραγόντων. Μεταλλικά προϊόντα είναι βαριά, επιπλέον, χαρακτηρίζονται από μια λεία επιφάνεια, η οποία επιδεινώνει την πρόσφυση.

Κατά την επιλογή της μεθόδου στερέωσης, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το προϊόν. Διαφορετικά, η ρυθμιζόμενη μάσκα ή η σταθερή δομή δεν θα διαρκέσει πολύ.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού με βαλβίδα RAG-R

Διορισμός

Προφανώς, όταν επιλέγετε από την ποικιλία των πινάκων εξαερισμού, ένας σημαντικός αριθμός αγοραστών σταματά σε ρυθμιζόμενα μοντέλα. Οι ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού χωρίζονται σε διάφορους τύπους. Πρώτον, η ρύθμιση μπορεί να είναι μηχανική ή αυτόματη. Τα αδρανειακά σχάρα αναλαμβάνουν το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο των περσίδων. Η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι οι τυφλοί αλλάζουν την κατεύθυνση τους ανάλογα με τη ροή του αέρα. Όταν ο ανεμιστήρας είναι ενεργοποιημένος, οι σχάρες εξαερισμού αυτού του τύπου εξαερισμού είναι διατεταγμένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε μόνο ο αέρας να περάσει στη μία πλευρά. Όταν ο ανεμιστήρας είναι απενεργοποιημένος, οι περσίδες περνούν έτσι ώστε να μην υπάρχει ανεπιθύμητη εκροή αέρα.
Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να είναι μονής και διπλής σειράς. Ρυθμίζοντας τη γωνία των πτερυγίων των περσίδων, μπορείτε να επιτύχετε την επιθυμητή κατεύθυνση και την ποσότητα ροής αέρα. Η γωνία παροχής αέρα σε μοντέλα δύο σειρών των πινάκων εξαερισμού μπορεί να ρυθμιστεί τόσο σε κάθετες όσο και σε οριζόντιες κατευθύνσεις.
Το υλικό των πέταλα περιστροφής μπορεί να είναι διαφορετικό: πλαστικό, μέταλλο, ξύλο.
Επιλέξτε πλέγματα αερισμού στην ιστοσελίδα Ventar-S, κατάλληλα για το δωμάτιό σας. Παρουσιάζουμε αυτά τα προϊόντα σε απόθεμα.

Πληροφορίες

Εγκατάσταση ρυθμιζόμενων πλεγμάτων RAG-R στο άνοιγμα εγκατάστασης πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους (που αναφέρονται στη σειρά):

1.1.Στα μάνδαλα.
2.2.Στα μάνδαλα με το πλαίσιο στήριξης (σε περίπτωση κανονικής αφαίρεσης / τοποθέτησης της σχάρας).
Σε βίδες με αυτοκόλλητη τομή.

Η σφράγιση του πέλματος πραγματοποιείται με τη βοήθεια στεγανοποιητικού υλικού σε ουδέτερη βάση ή με ταινία στεγανοποίησης.

Όλες οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εισαγωγής και εξαγωγής είναι κατασκευασμένες από προφίλ αερισμού αλουμινίου του κράματος AD31. Καλύπτεται με βαφές πολυεστέρα σε σκόνη σε χρώματα RAL.
Είναι δυνατή η κατασκευή οποιουδήποτε μεγέθους, με ένα βήμα 1 mm.

Όλα σχετικά με τις σχάρες αερισμού και τους διανομείς αέρα

Ο εξοπλισμός εξαερισμού αποτελείται από τα κύρια και βοηθητικά στοιχεία, τα οποία συλλογικά πραγματοποιούν ανταλλαγή αέρα στις εγκαταστάσεις. Ταυτόχρονα, τα συστήματα εξαερισμού, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκα είναι αυτά, δρουν κρυφά από τους ανθρώπους στην αίθουσα. Η λειτουργία του συστήματος δίνεται συνήθως από ελαφρύ θόρυβο από τους ανεμιστήρες ή από στροβιλισμό σε σύνθετα τμήματα των αεραγωγών. Τα βοηθητικά στοιχεία των συστημάτων εξαερισμού, με εμφανή διακριτικότητα και έλλειψη σοβαρής επιρροής στο μικροκλίμα της αίθουσας, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διανομή και τον έλεγχο των ροών του αέρα. Συχνότερα, το μόνο ορατό μέρος του συστήματος είναι μια σχάρα αερισμού, η συσκευή της οποίας είναι αρκετά απλή, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ σημαντική για την καλή λειτουργία της.

Γρίλια εξαερισμού

DSP Diffusers

Πλέγματα AMN, AMP, ADN, ADR

Πλέγμα αδρανειακής AGS

Εξωτερικές σχάρες ΑΡΝ

Διασπορείς APN, APR

Σχάρες

Οποιοσδήποτε αγωγός αέρα ή εξαερισμός είναι διακοσμημένος με μια μάσκα αερισμού. Αρχικά σχεδιάστηκε ως ένα καθαρά διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν το είδος της αξιοπρεπούς ανοίγματα, γρίλιες για εξαερισμό απέκτησε γρήγορα πολλές πρόσθετες λειτουργίες, γιατί έρχονται να διαδραματίσουν έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, η διακοσμητικό στοιχείο δεν αποκλείεται, από την άλλη πλευρά, παράλληλα με την ανάπτυξη των ικανοτήτων εργασίας αυξάνεται και η αισθητική συνιστώσα. Ο συνηθισμένος τόπος εγκατάστασης - το τέλος του αγωγού, μερικές φορές - ο σχεδιασμός του ανοίγματος του αεραγωγού, περνώντας μέσα στο δωμάτιο. Η παρουσία αυτού του στοιχείου καθιστά τον εξαερισμό καθαρό, το άνοιγμα καλύπτεται, η εσωτερική του επιφάνεια δεν είναι ορατή.

Διορισμός

Οι γρίλιες εξαερισμού εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

Τύποι πλεγμάτων εξαερισμού

Για να εκτελεστούν ορισμένες ενέργειες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί τύποι σχάρων σε κάθε άνοιγμα των αεραγωγών. Ο σχεδιασμός τους μπορεί να είναι διαφορετικός ανάλογα με την εργασία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι παρακάτω τύποι σχάρων:


Μία από τις ποικιλίες είναι η μάσκα εξαερισμού με βαλβίδα (ή αδρανειακή). Οι πλάκες αλλάζουν τη θέση τους όταν εκτίθενται σε πίδακα αέρα, χαλαρώνοντας ελεύθερα χωρίς τη ροή. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την κοπή της ροής προς την αντίθετη κατεύθυνση, επειδή δεν μπορεί να ανοίξει τις πλάκες διόδου αέρα. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να διακόψετε αυτόματα τις περιττές ροές, εξαλείφοντας την εισροή αναλωμένου ή μολυσμένου αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με το σκοπό του πλέγματος υπάρχουν:


Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού είναι κατά κανόνα εγκατεστημένες στο αέτωμα του κτιρίου και απαιτούν αυξημένη αντοχή, καθώς αντιμετωπίζουν διαρκώς την επίδραση θερμοκρασιών, υγρασίας και διαφόρων μηχανικών φορτίων. Για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η αντοχή του στοιχείου, επιλέγονται πλέγματα εξαερισμού μεταλλικού τύπου με αντιδιαβρωτική επικάλυψη. Κατά κανόνα, είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο χάλυβα ή αλουμίνιο. Οι γρίλιες αερισμού αλουμινίου φαίνονται πιο αραιές από το χάλυβα, αλλά είναι κάπως κατώτερες σε αντοχή και ανθεκτικότητα. Για εγκατάσταση σε δύσκολα σημεία - σε ύψος, σε στενά μέρη κ.λπ. - Πρέπει να επιλέγονται δείγματα χάλυβα.

Έλεγχος ροής

Μία από τις σημαντικές λειτουργίες των πλεγμάτων εξαερισμού είναι η δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα. Μεταβάλλοντας τη γωνία των πλακών, μπορείτε να πάρετε τις απαιτούμενες παραμέτρους του πίδακα αέρα, κατευθύνετε τη ροή στην επιθυμητή κατεύθυνση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ σημαντική. Για παράδειγμα, εάν προσανατολίζετε τον πίδακα κατά μήκος παραθύρων ή υαλοπίνακες, μπορείτε να εξουδετερώσετε την ομίχλη ή τον παγετό.

Η ρύθμιση της απόδοσης του ανοίγματος είναι μια σημαντική λειτουργία που σας επιτρέπει να μειώσετε ή να αυξήσετε τον αυλό του καναλιού, αλλάζοντας έτσι την ένταση ή την ροή αέρα του δωματίου. Τα αδρανειακά σχάρες λειτουργούν ως βαλβίδα που δεν επιτρέπει ροή προς την αντίθετη κατεύθυνση και ανοίγει κάτω από την πίεση αέρα στις πλάκες. Στα πλέγματα, οι πλάκες έχουν τη μορφή γωνιών διατεταγμένων παράλληλα. Η ροή του αέρα αναγκάζεται γύρω από αυτά, χάνοντας την ενέργεια και την ταχύτητά τους. Οι συμβατικές ρυθμιζόμενες γρίλιες έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν την κλίση των πλακών αυτόματα ή χειροκίνητα, αλλάζοντας τις παραμέτρους ροής. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πιο αποτελεσματικός, καθώς σας επιτρέπει να αντιδράτε ευέλικτα στις αλλαγές των χαρακτηριστικών του αεριωθούμενου αέρα.

Λειτουργία και συντήρηση

Οι γρίλιες εξαερισμού που χρησιμοποιούνται στη σταθερή έκδοση πρακτικά δεν απαιτούν συντήρηση. Δείγματα με μια μικρή διάτρηση ή πλέγμα φραγμένο με σκόνη πολύ γρήγορα και τα μικρά σωματίδια, σταματώντας για να περάσει αέρα, αναγκάζοντάς τους να περιοδικά καθαρά ή να αλλάξετε το δίχτυ. Ειδικά αυτό ισχύει για εσωτερικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε χώρους με μεγάλη ποσότητα σκόνης, για παράδειγμα, κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις, κουζίνες, αποδυτήρια κλπ. Η αδυναμία χρήσης του πλέγματος θα οδηγήσει σε σταδιακή απόφραξη του αγωγού, ο οποίος είναι γεμάτος σοβαρή επισκευή.

Οι μάσκες εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο του συστήματος, εκπληρώνουν, αν και βοηθητικές αλλά αρκετά σημαντικές εργασίες. Ο σχεδιασμός των ανοιγμάτων, η προστασία από τα τρωκτικά και τα πτηνά, η απόκτηση ξένων αντικειμένων, το χιόνι και το νερό - είναι πολύ υπεύθυνες λειτουργίες. ρύθμιση της ροής και τζετ διακοπής λάθος κατεύθυνση δίνει πιο οργανωμένη ανταλλαγή αέρα, διανομή ροών σε εσωτερικούς χώρους ή να διατηρήσουν μια βέλτιστη μικροκλίμα στο κτίριο.

Οι δυνατότητες και η ποικιλία των λειτουργιών που πραγματοποιήθηκαν προκάλεσαν την εμφάνιση πολλών τύπων και τύπων σχάρων, ειδικευμένων σε ορισμένες θέσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις εργασίες τους.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού: τι χρησιμοποιούνται και πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Ρυθμιζόμενη συναρμολόγηση πλέγματος εξαερισμού

Τα αεριζόμενα ρυθμιζόμενα μοντέλα πτερυγίων είναι ο τύπος των πλεγμάτων που χρησιμοποιούνται για τον καθαρό και καθαρό αέρα, καθώς και για την εξαγωγή αέρα από το δωμάτιο με ειδικά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης ή κλιματισμού.

Σχεδόν όλες οι σχάρες από πλαστικό ή αλουμίνιο "rv" αυτών των τύπων έχουν ρυθμιζόμενα παντζούρια. Το πλεονέκτημα αυτών των πλεγμάτων είναι η δυνατότητα αλλαγής του βαθμού κατανομής του αέρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γωνία κλίσης είναι ρυθμιζόμενη και αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαθέσιμη ροή αέρα έτσι ώστε ο εξαερισμός να είναι ο βέλτιστος.

Πολύ συχνά, οι σχάρες αλουμινίου χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για τρύπες. Φαίνονται όμορφα, καθαρά.

Εάν αγοράσατε το υπαίθριο προϊόν "rv" κάτω από την παραγγελία, θα μπορούσε να είναι πραγματική ομορφιά που όχι μόνο θα ομορφύνει το σπίτι σας, αλλά θα το γεμίσει με καθαρό αέρα, τόσο απαραίτητο για την κανονική ζωή.

Το ρυθμιζόμενο μοντέλο σχάρας εξαερισμού ελεγχόμενο από σχισμές μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στους τοίχους του δωματίου, έξω ή μέσα στο κτίριο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ευνοϊκότερη κατανομή του αέρα στην αίθουσα διευκολύνεται από μια σχάρα εξαερισμού με περσίδες ελέγχου τεσσάρων κατευθύνσεων. Αποτρέπει το πίσω βύθισμα, που δεν επιτρέπει τις κακές μυρωδιές να επιστρέψουν.

1 Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των πινάκων εξαερισμού

Διάφοροι τύποι πινάκων εξαερισμού κατασκευάζονται. Αυτοί είναι στρογγυλοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες, αλλά και χωρίς ρυθμιζόμενα παντζούρια.

 • Η πρώτη επιλογή είναι βολική, διότι με αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε ανεξάρτητα τη ροή του καθαρού αέρα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε άνετα.
 • Η δεύτερη επιλογή δεν παρέχει μια τέτοια ευκαιρία, οπότε δεν είναι τόσο βολικό. Επίσης υπάρχουν αδρανειακές σχάρες - οι ίδιες επικαλύπτονται, μόλις τελειώσει η ροή του αέρα.

Αρχή λειτουργίας της ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Επιπλέον, μπορούν να είναι στρογγυλά και ορθογώνια. Η ρυθμιζόμενη στρογγυλή μάσκα εξαερισμού είναι βολική για το ότι έχει καλύτερη απόδοση και πρόσφυση, έτσι ώστε να λειτουργεί με τάξη μεγέθους πιο αποτελεσματικά. Αλλά αλουμίνιο ορθογώνιο είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε.

Οι γρίλιες αλουμινίου εξαερισμού μπορούν να τοποθετηθούν με διαφορετικούς τρόπους, επίσης σε διαφορετικά σημεία, έτσι ώστε να χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 1. Ο εσωτερικός ρυθμιζόμενος αεραγωγός αερισμού 26r χρησιμοποιείται για εσωτερικούς χώρους. Αυτός ο τύπος πλέγματος είναι κατασκευασμένος από μαλακότερα και αισθητικά υλικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για φορτία που βρίσκονται εκτός του κτιρίου.
 2. Εξωτερικές ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού - που χρησιμοποιούνται εκτός του σπιτιού, σχεδιασμένες για αλλαγές θερμοκρασίας και αντοχή σε εκδηλώσεις ατμοσφαιρικών φαινομένων, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Τα υπαίθρια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή για ιδιωτικές κατοικίες. Δεδομένου ότι δίνουν τα σπίτια μια όμορφη θέα.
 3. Εισαγωγές - σχάρες pv, που προορίζονται για χρήση σε χωρίσματα μεταξύ των χώρων.

Υπάρχει επίσης μια διαίρεση των σχάρων ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται:

Οι πλαστικοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και πιο ακριβά σχάρες εξαερισμού. Τα πλαστικά ρυθμιζόμενα μοντέλα ψησταριάς αερισμού είναι ανθεκτικά, καθώς το πλαστικό δεν είναι διαβρωμένο, δεν γνωρίζει το πρόβλημα της σκουριάς.

Ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού στην οροφή

Φαίνεται αρκετά ωραία τέτοια πλέγμα, είναι απλά και δεν απαιτούν στην εγκατάσταση. Αλλά η ποιότητα είναι διαφορετική: καίγεται μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.

 • Ξύλο- μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή, άψογη εμφάνιση, προσθέτει αρμονία σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα - είναι πολύ δύσκολο μαζί τους στη φλερτ. Εάν δεν δίνετε προσοχή σε αυτό, αυτό το πλέγμα μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστο.
 • Χάλυβα - τον πιο ανθεκτικό τύπο αεραγωγών εξαερισμού. Εξαιτίας αυτού συχνά εγκαθίστανται έξω.

Τα μοντέλα ρυθμιζόμενου αλουμινίου αερισμού μπορούν να επιλεγούν ως μεσαία επιλογή ποιότητας μεταξύ χαλύβδινου και πλαστικού πλέγματος.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δώστε προσοχή σε μερικούς από αυτούς.

 1. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, τότε μπορείτε να τις βάψετε με πολυμερή βαφή σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.
 2. Το μοντέλο ρυθμιζόμενου πλέγματος μονής σειράς αερισμού έχει ενσωματωμένη επικάλυψη, επομένως διατηρεί την εμφάνισή του και, το σημαντικότερο, προστατεύει από τη διάβρωση.
 3. Με τη βοήθεια ενός κινητού αποσβεστήρα, ο οποίος διαθέτει τέτοιες ρυθμιζόμενες γρίλιες, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί ο ρυθμός ροής του αέρα.
 4. Οι σχάρες αλουμινίου εξαερισμού με τάπητα με ρυθμιζόμενα παντζούρια διαμερίσματος μπορούν να κατασκευαστούν σε μη τυποποιημένο μέγεθος.

2 Τιμές για ρυθμιζόμενες γρίλιες

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες αερισμού στρογγυλής αλουμινίου διαφέρουν ως προς τις τιμές από τις μη ρυθμισμένες, καθώς η πρώτη επιλογή κοστίζει περισσότερο και έχει περισσότερες πιθανές διακυμάνσεις στην αγορά. Η τιμή, φυσικά, εξαρτάται από το υλικό από το οποίο έγινε το πλέγμα.

Το σχέδιο εγκατάστασης του αεριζόμενου ρυθμισμένου πλέγματος

Αγοράστε μια σχάρα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια, αν είναι φτιαγμένο από φθηνό πλαστικό, μπορείτε για 160-300 ρούβλια. Αλλά τα πλαστικά δείγματα που είναι πολύ βολικά για χρήση και κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας είναι πιο ακριβά - 400-600 ρούβλια.

Η τιμή για μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα από μέταλλο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια σχεδίαση εξαεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα κατόπιν αιτήματος.
στο μενού ↑

2.1 Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα;

Τα πτερύγια ρυθμιζόμενων πτερύγων εξαερισμού πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και ανάλογα με τη διάταξη του κτιρίου. Μην ξεχνάτε την τιμή που θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή. Τι πρέπει να κάνω πριν αγοράσω ένα προϊόν;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε ότι το πλαίσιο και η άκρη της ακαμψίας είναι το πλαίσιο, επομένως είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Εάν το μέγεθος του πλέγματος είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το πλαίσιο πρέπει να το χωρίσει σε τμήματα.

Πάρτε, για παράδειγμα, μια στρογγυλή μάσκα αλουμινίου εξαερισμού για την σόλα. Συχνά κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια παρόμοια τεχνολογία. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της σχάρας, αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητά της.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού

Το σχήμα του πλέγματος είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ορθογώνιο ή κυκλικό, αν ο τοίχος του δωματίου σας αποτελείται από σκληρά για να σπάσει υλικά. Ταυτόχρονα, αν δεν έχετε μια τέτοια εργασία, τότε θα ταιριάζουν και οι γρίλιες εξαερισμού του μοντέλου "ρβ - 1" ορθογώνιου σχήματος.

Προσέξτε επίσης το είδος του συνδέσμου που παρέχεται από ένα αεριζόμενο ρυθμιζόμενο μονοκόμματο μοντέλο πλέγματος. Θα πρέπει να σας ταιριάζει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε επειγόντως τίποτα ή να χάσετε χρόνο στην ανταλλαγή αγαθών.

Εάν επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι αυτός ο τύπος πλέγματος δεν θα χρησιμεύσει ως μηχανισμός, αλλά περισσότερο ως προσθήκη στο εσωτερικό σας.
στο μενού ↑

Γρίλιες εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου RV

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει πλέγματα εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου χαντάκι στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι εξαεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες έχουν σχεδιαστεί για την παροχή και την αφαίρεση του αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Η παρουσία κινητών περσίδων σας επιτρέπει να κατανέμετε τις ροές αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στις εγκαταστάσεις. Δεδομένου ότι τα δίκτυα διανομής αέρα είναι τα τελικά στοιχεία των συστημάτων διανομής αέρα στις εγκαταστάσεις, υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για εμφάνιση. Το πλέγμα και οι περσίδες είναι από αλουμίνιο. Η σχάρα είναι βαμμένη με περιτυλιγμένη σε σκόνη επίστρωση, συνήθως λευκή. Μια ξεχωριστή εφαρμογή επιτρέπει τη ζωγραφική σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα στον κατάλογο RAL.

Για τοποθέτηση σε ανοίγματα με λεπτά τοιχώματα, οι σχάρες μπορούν να εξοπλιστούν επιπρόσθετα με ένα πλαίσιο στερέωσης. Συνιστάται τοποθέτηση σε τοίχο χρησιμοποιώντας κλιπ ελατηρίου, τοποθέτηση σε οροφή - χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

Εγκατάσταση διανομέων αέρα

Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-1 είναι 0,68,
Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-2 είναι 0,55.
Ο συντελεστής της τοπικής αντίστασης των σχάρων PB, που αναφέρεται στην ταχύτητα στο "ζωντανό τμήμα" - 3.0.

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις

L - μήκος του ανοίγματος στερέωσης, mm;
H - ύψος του ανοίγματος τοποθέτησης, mm;
L (H) -18 - διαστάσεις του εσωτερικού τμήματος των πλεγμάτων, mm;
L (H) +35 - συνολικές διαστάσεις της σχάρας, mm;
A - βάθος πλέγματος, mm (αφαιρούμενος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου Ρνρ-1, Ρνρ-2 Α = 45 mm.

A - βάθος σχάρας, mm (ενσωματωμένος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου ΡΒ-1 Α = 33 mm.
 • για πλέγματα τύπου PB-2 A = 45 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-1 Α = 50 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-2 Α = 70mm.

Το ελάχιστο μέγεθος της μάσκας εξαερισμού είναι 100x100 mm, στη συνέχεια σε βήματα 25 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό.

Το μέγιστο μέγεθος των πλεγμάτων χωρίς διαμέρισμα είναι 500x500mm. Οι σχάρες ΡΒρ-1 από το μέγεθος 500χ500 mm έως 1000χ500 mm - κατασκευάζονται με χωρίσματα (με ενσωματωμένο ρυθμιστή). Οι σχάρες ΡΒγ-2 με ενσωματωμένο ρυθμιστή με χωρίσματα δεν κατασκευάζονται. Τα εναπομείναντα πλέγματα είναι μόνο με αποσπώμενο ρυθμιστή.

Οι σχάρες Ρνρ-1 και Ρνρ-2 είναι εφοδιασμένες με ρυθμιστές ροής αέρα. Οι ρυθμιστές μπορούν να ενσωματωθούν στο σώμα της μάσκας ή να αφαιρεθούν.

Σε ενσωματωμένους ρυθμιστές ροής αέρα, η ρύθμιση πραγματοποιείται με μηχανισμό μοχλού με το χέρι.

Οι αποσπώμενοι ρυθμιστές ροής αέρα τοποθετούνται στο εσωτερικό του πλαισίου της γρίλλιας και στερεώνονται με πριτσίνια. Η ρύθμιση γίνεται με περιστροφή με ένα εργαλείο χειρός, όπως ένα κατσαβίδι.

Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων RVr-1 (RVRO-1) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 1000 mm.
Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων PB-2 (PBRO-2) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 500 mm.

Για μεγέθη που υπερβαίνουν το καθορισμένο μέγιστο για το PBr (Rvro) - εγκαθίσταται ένας αφαιρούμενος ρυθμιστής ροής.

Μεγάλες γρίλιες διατίθενται σε ενότητες. Το μέγιστο μέγεθος της μικρότερης πλευράς των δομοστοιχειωτών πλεγμάτων είναι 1000 mm.

Σχάρες και ΡΒΟ RVro διακρίνεται από την παρουσία των οπών στο πλαίσιο για τη συναρμολόγηση ευκολίας κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας λαμαρινόβιδες και εξοπλισμένα με συγκρατητήρες ελατήριο.

Το τυποποιημένο χρώμα των βαμμένων πλεγμάτων είναι λευκό (RAL 9016). Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού στον κατάλογο RAL.

Πλέγμα με οριζόντια ρυθμιζόμενα ρολά RG

Πλέγμα με οριζόντια ρυθμιζόμενα ρολά RG

Μάθετε την τιμή για ένα πλέγμα με οριζόντιες ρυθμιζόμενες περσίδες RG

Περιγραφή προϊόντος

Αφήστε μια αίτηση σε απευθείας σύνδεση σύμβουλο ή τηλεφωνήστε στο +7 (965) 432 08-34

Τα R-G αναλογικά πλέγματα AMN χρησιμοποιούνται για την παροχή και απομάκρυνση αέρα στον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής, είναι σχεδιασμένα για εγκατάσταση σε αεραγωγούς ή ανοίγματα κτιρίων για διάφορους σκοπούς.

Σειρά R-Τ πλέγματος (AMS πλέγμα) είναι κατασκευασμένα από προφίλ αλουμινίου και παρέχονται με ατομικά ρυθμιζόμενες γρίλιες για την αλλαγή κατεύθυνσης και (ή) τα χαρακτηριστικά του ρεύματος αέρα τροφοδοσίας (αλλάζοντας τις σχάρες γωνία κλίσης παντζούρια). Είναι βαμμένα με βαφή πολυεστέρα σε σκόνη. Το τυποποιημένο χρώμα είναι λευκό RAL9016. Είναι επίσης δυνατή η βαφή σε οποιοδήποτε χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.

Οι σχάρες R-G αναλογικής AMN κατασκευάζονται ως τυποποιημένα μεγέθη και κατόπιν αιτήματος. ΒΗΜΑ 1mm. Το ελάχιστο μέγεθος του πλέγματος είναι 100 × 100 mm.

RG είναι τοποθετημένα είτε με βιδωτό σύνδεσμο (οι οπές στερέωσης τοποθετούνται στην μπροστινή πλευρά του πλαισίου), είτε στις ασφάλειες.

Μπορούν να εξοπλιστούν με έναν προσαρμογέα για πλευρική ή αξονική σύνδεση σε έναν αγωγό με στρογγυλή και ορθογώνια διατομή ή μια βαλβίδα για τη ροή του αέρα στο KR.

Οι τυποποιημένες διαστάσεις και η περιοχή του ελεύθερου τμήματος των πλέγματος R-G ανάλογο AMN, (m2)

Απώλεια πίεσης αέρα

Διακριτικά χαρακτηριστικά των δικτύων μας:

 • Αόρατες και ισχυρές αρθρώσεις των γωνιών πλαισίου σχάρας, χάρη στη χρήση συγκολλήσεων κατά τη διάρκεια της σύνδεσης.
 • Τα δικτυωτά σχάρες είναι κονιοποιημένα με υψηλής ποιότητας βαφές πολυεστέραοποιοδήποτε χρώμα, σύμφωνα με τον κατάλογο RAL. Αυτό θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε τα προϊόντα μας σε οποιοδήποτε δωμάτιο με οποιαδήποτε λύση χρώματος.
 • Πλέγματα οποιουδήποτε είδους μη τυποποιημένα μεγέθη και σχήματα.
 • Χρησιμοποιώντας το δικό σας πατενταρισμένο ιδιόκτητο προφίλ σας επιτρέπει να παράγετε ισχυρή, αξιόπιστο και την ίδια στιγμή πνεύμονες μπαρ
 • Διάρκεια Η παραγωγή σχαρών δεν υπερβαίνει τα 3-5 ημέρες.

Αγοράζοντας τις σχάρες μας, αποκτάτε υψηλής ποιότητας προϊόν!