Εγκατάσταση της γραμμής κλιματισμού - τι πρέπει να γνωρίζετε

Καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας Κλιματιστικό! Σήμερα, σε σχεδόν κάθε διαμέρισμα σε ένα νέο σπίτι, το κλιματιστικό εγκαθίσταται σε 2 στάδια. Αρχικά, η επιλογή και το σελιδοδείκτη των απαραίτητων επικοινωνιών, που απαιτεί την εξέταση όλων των αποχρώσεων. Ως εκ τούτου, το πρώτο στάδιο είναι το πιο δύσκολο, χρονοβόρο και υπεύθυνο. Για να μπορέσετε να προστατευθείτε από πολλά λάθη, θα σας πω τα σημαντικά χαρακτηριστικά της τοποθέτησης της "διαδρομής".

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά ποια είναι η "διαδρομή" για το "kondera", με λίγα λόγια, θα δώσω τις πληροφορίες:

 1. Για οικιακή χρήση, συστήματα διαχωρισμού τοίχων. Αυτός ο τύπος κλιματιστικού αποτελείται από δύο μονάδες - εσωτερικές και εξωτερικές.
 2. Μεταξύ τους, τα μπλοκ συνδέονται με σύρματα και σωλήνες (μέσω των οποίων κινείται το freon). Εκτός από αυτά, ο σωλήνας αποστράγγισης συμπυκνωμάτων (νερό) αφαιρείται από την εσωτερική μονάδα. Όλα αυτά Μια δέσμη επικοινωνιών ονομάζεται συνήθως "διαδρομή".
 3. Για να κάνετε έναν τέτοιο αυτοκινητόδρομο "κρύβεται" στον τοίχο την εγκατάσταση κλιματισμού σε 2 στάδια.

Με ποια σειρά είναι η προετοιμασία για την εγκατάσταση της "διαδρομής" του κλιματιστικού

Αυτή η ακολουθία θα ισχύει τόσο για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων όσο και για τους εγκαταστάτες:

 1. Κατ 'αρχάς καθορίστε τη θέση του κλιματιστικού (η θέση της εσωτερικής μονάδας στο δωμάτιο).
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ικανότητα ψύξης της συσκευής.
 3. Στη συνέχεια, συνιστάται να καθορίσετε τον τύπο του "kondera" (inverter ή on / off) και να επιλέξετε το μελλοντικό μοντέλο. Τώρα, κατά την τοποθέτηση της "διαδρομής" θα ληφθεί υπόψη το μέγεθος και οι σωλήνες αυτού του μοντέλου. Όταν έρχεται χρόνος για την αγορά του κλιματιστικού, μπορείτε να επιλέξετε είτε το συγκεκριμένο μοντέλο είτε οποιοδήποτε άλλο (αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις και τη διάμετρο των σωλήνων για τη νέα συσκευή).
 4. Συμφωνούμε με την ακριβή εσοχή στο εσωτερικό μπλοκ:
 • η απόσταση από την οροφή και την μπαγκέτα.
 • εσοχή από κουρτίνες ή τοίχους.

Εγκαθίσταται η "διαδρομή" με την απαιτούμενη διάμετρο των σωλήνων. Περισσότερα για αυτή τη διαδικασία θα γράψω παρακάτω.

 1. Ο πελάτης φέρνει το καλώδιο τροφοδοσίας στο κλιματιστικό και συνεχίζει την εργασία τελειώματος (η "διαδρομή" είναι λειασμένη).
 2. Μετά το φινίρισμα τα μπλοκ είναι κρεμασμένα στους τοίχους και συνδέονται με τις γραμμές εξόδου. Το σύστημα είναι κενό και ξεκίνησε.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την τοποθέτηση της "διαδρομής" για το διαχωρισμένο σύστημα

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η εγκατάσταση της κύριας γραμμής απαιτεί μια μη συμβατική προσέγγιση και οι ειδικοί δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τη βοήθεια ειδικών. Αλλά σήμερα θα αναλύσουμε έναν από τους απλούς τρόπους για την τοποθέτηση της "διαδρομής":

 1. Πρώτα απ 'όλα, επισημαίνουμε στον τοίχο τις συμφωνημένες εσοχές και διαστάσεις της εσωτερικής μονάδας.
 2. Στη συνέχεια, καθορίστε τη θέση των οπών διάτρησης στο δρόμο. Αν η εξωτερική μονάδα βρίσκεται «κάτω από το παράθυρο», η οπή είναι συχνά διανοίγεται κάτω από την άκρη του παραθύρου (χρησιμοποιήσαμε για να τρυπάνι κάτω από το κατώφλι για 10-15 εκατοστά). Λάβετε υπόψη, στη συνέχεια, κρεμάστε τη μονάδα, το παράθυρο πρέπει να ανοίξει (ή πρέπει να τραβήξετε το παράθυρο με διπλά τζάμια).
 3. Σημειώστε το στύλο κάτω από το "κομμάτι" από την κάτω αριστερή γωνία της εσωτερικής μονάδας στην τρύπα στον τοίχο. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν αιχμηρές καμπές στις γωνίες και στις γωνίες (σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει λιγότερη πιθανότητα θραύσης των σωλήνων). Bias όλη τη γραμμή, είναι επιθυμητό να κάνουν το ίδιο (και το μήκος των επικοινωνιών θα είναι ελαφρώς μικρότερη, και συμπύκνωμα Stok θα είναι πιο ομοιόμορφα και καμπές θα είναι ομαλότερη).
 4. Εξετάζουμε, πού μπορεί να περάσει ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ και επικοινωνίες σε σημεία στερέωσης του εσωτερικού μπλοκ και διέλευση γραμμής. Είναι πολύ σημαντικό να τα βρείτε και να μην τα βλάψετε.
 5. Με ένα μικρό τρυπάνι μια τρύπα προς τα έξω με διάμετρο τουλάχιστον 45 mm. Εδώ είναι απαραίτητο να είστε πιο προσεκτικοί, ότι με θραύσματα από το δρόμο οτιδήποτε (ο καθένας) να μην βλάψει. Είναι επιθυμητό να τα πιάσετε από το εξωτερικό.
 6. Παράγουμε stroblenie. Τα πλάτη και τα βάθη του κόλπου των 6 εκατοστών είναι συνήθως επαρκή για οικιακά συστήματα. Εάν είναι απαραίτητο, το βάθος μπορεί να μειωθεί στα 3 εκατοστά και να γίνει το πλάτος των εκατοστόμετρων 7-8 (για να τοποθετηθούν οι επικοινωνίες στην περίπτωση αυτή στο "επίπεδο"). Για την ομαλότητα του shtroba και για κάποια απλούστευση του προβλήματος, είναι προτιμότερο να κόψουμε πρώτα τις άκρες με ένα βουλγάρικο (ή shtroborezom, αν και πιστεύω ότι για μικρά έργα δεν είναι πολύ αποτελεσματικό).
 7. Υπολογίζουμε και μετράμε το μήκος των υλικών:
 • χάλκινους σωλήνες σε θερμομόνωση. Βλέπουμε, τι διάμετρο των σωλήνων είναι απαραίτητη για μια συγκεκριμένη "διάσπαση". Για τα κλιματιστικά με χωρητικότητα μέχρι 3 kW, χρησιμοποιούνται συχνότερα 1/4 και 3/8 ίντσες (6 και 10 χιλιοστά αντίστοιχα). Λαμβάνουμε υπόψη την απόσταση κάτω από το εσωτερικό μπλοκ (περίπου 50 cm), το μήκος του κόλπου, το πάχος τοίχου και την απόσταση από το εξωτερικό. Στο δρόμο βγάζουμε σωληνώσεις τέτοιου μήκους που αρκούν για τους γερανούς του εξωτερικού μπλοκ. Αλλά κατά προτίμηση όχι λιγότερο από 0,5 μέτρα στο δρόμο για να κάνετε μια ελάχιστη κάμψη και να εργαστείτε ήσυχα μαζί τους. Εάν απαιτείται το μέγεθος του εξωτερικού μπλοκ, διαβάστε το σχετικό άρθρο.
 • καλώδιο διασύνδεσης. Για κλιματιστικά με χωρητικότητα μέχρι 4 kW, αρκεί ένα καλώδιο πέντε καναλιών με διατομή 1,5 mm. τ.μ. (Το VVG 5x1.5 είναι ιδανικό). Λαμβάνουμε επίσης υπόψη την απόσταση κάτω από το εσωτερικό μπλοκ (περίπου 1,2 μ.), Το μήκος του κόλπου, το πάχος τοίχου, την απόσταση από το εξωτερικό (το μήκος του καλωδίου στο δρόμο είναι συνήθως μεγαλύτερο από 20 έως 30 εκ.).
 • σωλήνα αποστράγγισης. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα εξειδικευμένο κυματοειδές σωλήνα με εσωτερική διάμετρο 16 mm. Το μήκος της θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις αποστάσεις κάτω από το εσωτερικό μπλοκ (περίπου 50 cm), το μήκος του κόλπου και τον τοίχο, η απόσταση στο δρόμο (συνήθως 1,2 m είναι αρκετή).
 • πρόσθετο καλώδιο. Συνιστώ μαζί με τη "διαδρομή" να αφήσετε ένα ελεύθερο καλώδιο (για παράδειγμα, PVS 3x1.5). Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία της εξωτερικής μονάδας (ή για τη σύνδεση πρόσθετων αισθητήρων που μπορούν να συνδυαστούν με το κλιματιστικό). Το μήκος του μπορεί να υπολογιστεί ως το μήκος του καλωδίου διασύνδεσης.
 1. Είναι βολικό να αρχίσετε να βάζετε τη "διαδρομή" από το τέλος που θα βγαίνει στο δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση, διαμορφώνουμε το τέλος της "διαδρομής" σε μια δέσμη (το μήκος των υλικών σύμφωνα με τους υπολογισμούς σας). Σε αυτή την περίπτωση, βάλτε τους σωλήνες flex. Είμαστε τυλίγοντας μια ειδική ταινία ή ταινία με εκείνο το μέρος του κορμού που θα είναι μέσα στην τρύπα και στο δρόμο (ώστε να μην προκληθεί βλάβη στο flex κατά τη μεταφορά της διαδρομής).
 2. Μεταφέρουμε το προετοιμασμένο άκρο του κορμού στην τρύπα. Ελέγουμε ότι στο δρόμο το μήκος των σωλήνων είναι το ίδιο όπως υπολογίσατε.
 3. Μετά από αυτό, μέσα στο δωμάτιο βάζουμε όλο το υλικό στο stroba. Τοποθετήστε τα με κολλητική ταινία. Κύριοι κανόνες:
 • Ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης πρέπει να είναι κεκλιμένος κατά μήκος της "διαδρομής".
 • στην έξοδο από το κόλπο (όπου θα υπάρχει μια εσωτερική μονάδα) η αποστράγγιση βρίσκεται στο κάτω μέρος της "διαδρομής" (ΑΡΙΣΤΕΡΑ από τους σωλήνες).
 • στην έξοδο από το κόλπο (όπου θα υπάρχει μια εσωτερική μονάδα) οι σωλήνες τοποθετούνται δεξιά από την αποστράγγιση (είναι προτιμότερο να δημιουργηθεί ένας παχύς σωλήνας από τα άνω λεπτά).
 • εάν ορισμένα καλώδια (σε εσωτερικές πρίζες ή διακόπτες) παρεμβαίνουν στην τοποθέτηση της "διαδρομής", είναι προτιμότερο να τα αφαιρέσετε (ώστε να μην σπάσουν οι χάλκινοι σωλήνες).
 • Σωλήνας σε διάμετρο 10 χιλιοστών για να λυγίσει τακτοποιημένα, έτσι ώστε να μην σπάσει. Για παχύτερες διαμέτρους, χρησιμοποιήστε ένα χαλύβδινο σωλήνα. Αν δεν υπάρχει εμπειρία, τότε είναι καλύτερο να λυγίζετε ΟΛΟΥΣ τους σωλήνες χωρίς κάμψη.
 • Οι εύκαμπτοι αρμοί είναι κολλημένοι μεταξύ τους (γκρίζα ταινία, για παράδειγμα).
 1. Διορθώνουμε το κομμάτι σε πολλά μέρη. Για το σκοπό αυτό είναι βολικό να χρησιμοποιείται η λεγόμενη διάτρητη ταινία. Είναι απαραίτητο να στερεώσετε την έξοδο από τις στροβοσκόπια (όπου θα υπάρχει μια εσωτερική μονάδα).
 2. Φωτογραφήστε τις στοίβαζες επικοινωνίες μαζί με ένα μπλοκ διάγραμμα που σχεδιάζεται στον τοίχο.
 3. Για τους τελικούς και τον ιδιοκτήτη δίνουμε τις βασικές οδηγίες. Για παράδειγμα:
 • δείξτε πού να φέρετε το καλώδιο τροφοδοσίας του κλιματιστικού?
 • υποδείξτε τον καλύτερο τρόπο να επικαλυφθεί και να επικολλήσετε ταπετσαρία γύρω από την "ουρά του κομμάτι"?
 • προειδοποιούμε, έτσι ώστε να μην σπάσει ο "δρόμος", δεν έβλαψε μέσα στον τοίχο και δεν άγγιξε καθόλου.

Αυτό τερματίζει τη διαδικασία της τοποθέτησης της κύριας γραμμής για τη "διάσπαση". Για μια πληρέστερη κατανόηση της διαδικασίας, σας συνιστώ να διαβάσετε ένα άλλο άρθρο σχετικά με την εγκατάσταση του κλιματιστικού σε 2 στάδια.

Όπως είπα και πριν - η τοποθέτηση του "στίβου" είναι ένα από τα πιο δύσκολα έργα στη διαδικασία επισκευής ενός διαμερίσματος. Οι πλοίαρχοι - οι σομιέτες πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για την εσωτερική διακόσμηση των χώρων. Τα κλιματιστικά πρέπει να γνωρίζουν όλες τις αποχρώσεις της σύνδεσης του κλιματιστικού. Ένας ειδικός που προετοιμάζει το "κομμάτι" θα πρέπει να γνωρίζει τα κλιματιστικά και τα χαρακτηριστικά των εργασιών φινιρίσματος. Εύχομαι σε όλους να βρουν τους καλύτερους ειδικούς που θα εκτελέσουν το έργο με ικανοποίηση και μέχρι το τέλος!

Τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού - συμβουλές και κόλπα

Η διαδικασία εγκατάστασης της κύριας μονάδας και η τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού δεν είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον χειριστή. Με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν ορισμένες τεχνικές γνώσεις και ένα συγκεκριμένο σύνολο εργαλείων.

Εάν όλα είναι απλά με γνώση - η κοινή λογική, η προσεκτική προσέγγιση και η χρήση των βασικών πόρων του Διαδικτύου θα καλύψουν τα περισσότερα κενά γνώσης. Αυτό με τα εργαλεία είναι λίγο πιο δύσκολο - απαιτούνται ακριβά ηλεκτρολογικά όργανα πολλών ειδών. Ως εκ τούτου, αξίζει να είστε έτοιμοι να ανανεώσετε το ντουλάπι με παιχνίδια νέων ανδρών - για αριστοκρατικούς άνδρες θα είναι απλά μια χαρά. Υπάρχει μια άλλη επιλογή για ενοικίαση, αλλά... εδώ είναι "ο πλοίαρχος είναι ο πλοίαρχος".

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε στις συσκευές δεν μπορεί να κάνει χωρίς την καταβολή των εργαζομένων, το κόστος των οποίων μπορεί να εξομοιωθεί με την πρώτη επιλογή.

Πλεονεκτήματα της τοποθέτησης ενός κρυμμένου μονοπατιού μπροστά από τα κιβώτια

Η τοποθέτηση των ενδοκλειδών επικοινωνιών και του συστήματος αποστράγγισης στα κιβώτια έχει αρκετά πλεονεκτήματα πριν από την τοποθέτηση στους τοίχους:

 • Εργασιακή ένταση. Βιδώστε ένα πλαστικό κουτί στον τοίχο πιο εύκολο από το να παίζετε με shtroborezami, Bulgars και διατρητήρες.
 • Απουσία σκόνης. Σε σύγκριση με τις αιχμηρές στροβοσκόπια στο σκυρόδεμα, η σκόνη από δώδεκα τρύπες φαίνεται να είναι αρκετά ασήμαντη.
 • Ταχύτητα. Με την εργασία μπορείτε να διαχειριστείτε για μερικές ώρες.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι το κουτί είναι η ιδανική λύση. Αλλά αν σκάψετε βαθύτερα, αποδεικνύεται ότι τα μειονεκτήματα αντισταθμίζουν τα προφανή προφανή πλεονεκτήματα:

 • Η διαδρομή αποστράγγισης πρέπει να έχει κλίση τουλάχιστον 3 μοιρών προς την κατεύθυνση της αποστράγγισης. Αυτό σημαίνει ότι το μήκος του μετρητή είναι μια διαφορά ύψους από 3 εκατοστά. Με απόσταση τριών μέτρων, θα είναι 9 εκατοστά και μια τέτοια προκατάληψη θα χτυπήσει αμέσως το μάτι - η αισθητική υποφέρει πολύ.
 • Ο Korobov θα πάει δύο κομμάτια παράλληλα ο ένας με τον άλλο - το ηλεκτρικό καλώδιο πρέπει να τοποθετηθεί ξεχωριστά από άλλες υπηρεσίες. Σύνολο - δύο κουτιά με ελάχιστο πλάτος 6 και 2 εκατοστά το καθένα θα καταλαμβάνουν ένα αξιοπρεπές μέρος του τείχους. Η εικόνα δεν μπορεί να κρεμαστεί, η ταπετσαρία δεν μπορεί να επανακολληθεί και ακόμη και το αρθρωτό ράφι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα βιβλία.
 • Αν αποφασιστεί να οργανωθεί η αποστράγγιση στην αποχέτευση, τότε το κουτί θα πρέπει να τραβήξει γύρω από ολόκληρο το διαμέρισμα, αλλά τότε θα αποδειχθεί αρκετά θλιβερό θέαμα.

Αφού τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο αυτών μεθόδων εγκατάστασης συγκριθούν και το τελικό αποτέλεσμα θρυμματιστεί, τα ελαττώματα της κρυφής εγκατάστασης θα υποχωρήσουν στο παρασκήνιο. Θα θεωρηθούν απλώς ως ένα αναπόσπαστο, ελαφρώς δυσάρεστο χαρακτηριστικό όταν η τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού πραγματοποιείται στο πάχος του τοίχου.

Ακολουθία διαδρομή, τι να δώσουν προσοχή πρώτα

Η ουσία της τάξης της τοποθέτησης δεν αλλάζει, ακόμη και αν η τοποθέτηση της διαδρομής κάτω από τον κλιματισμό πραγματοποιείται στον τοίχο - προσθέστε μερικές μόνο πράξεις

 1. Κοπή της κλίσης κάτω από κλίση 3 μοιρών προς την κατεύθυνση της αποστράγγισης. Τις περισσότερες φορές, αρκεί να φτιάξετε ένα χαντάκι έξι έως έξι εκατοστά, έτσι ώστε να χωρέσουν όλοι οι σωλήνες εκεί.
 2. Σφίξτε τους σωλήνες και το καλώδιο παροχής στην προστατευτική αυλάκωση. Δώστε προσοχή - οι κυματοειδείς σωλήνες πωλούνται όπως με ένα έλασμα (εύκαμπτο σύρμα στον σωλήνα κατά μήκος ολόκληρου του μήκους) και χωρίς. Είναι απαραίτητο να παίρνετε με μια καρφίτσα - σε αυτό το καλώδιο μπορείτε να συνδέσετε τα πάντα που πρέπει να σύρονται στην αυλάκωση και να τραβιέται στο άλλο άκρο του.
 3. Στερέωση της εξοπλισμένης αυλάκωσης στο σκούπισμα. Χρησιμοποιούνται ειδικά στρώματα, τα οποία είναι φραγμένα στο κάτω μέρος της τάφρου σε διαστήματα περίπου σαράντα εκατοστών.
 4. Στόκος με κονίαμα κονιάματος. Αλλά πρώτα πρέπει να συναρμολογήσετε ολόκληρο το σύστημα και να εκτελέσετε δοκιμαστική λειτουργία, αφήνοντας το κλιματιστικό να λειτουργεί αρκετές ώρες σε πλήρη ισχύ.
 5. Το τελικό τελείωμα της τσιμεντοκονίας.

Αυτό είναι, επιπλέον, πρέπει απλά να κόψετε το χαντάκι στον τοίχο για στυλ και στη συνέχεια να το καλύψετε. Ναι, θα υπάρξει πολλή σκόνη, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο - ο τοίχος καθώς ήταν ελεύθερος πριν από τα έργα, αυτό θα παραμείνει μετά.

Συμβουλές και κόλπα

 • Θα είναι καλύτερο εάν η επικοινωνία τοποθετηθεί σε ξεχωριστό κυματοειδές σωλήνα πριν το τοποθετήσετε σε ένα strobot. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από αυτό ένα ξεχωριστό στοιχείο για επισκευή ή αντικατάσταση. Και είναι επίσης εύκολο να τοποθετηθούν στη θέση τους.
 • Αποφύγετε να στρέφετε τις αυλακώσεις σε ορθές γωνίες. Σε μια τέτοια απότομη στροφή, μπορεί να υπάρχει φράξιμο ή κάταγμα. Καλύτερα να κάνετε δύο γωνίες στους σαράντα πέντε βαθμούς.
 • Μην ξεχάσετε να διαχωρίσετε το ηλεκτρικό καλώδιο από τις αυλακώσεις. Πρώτον, οι "κανόνες για την εγκατάσταση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων" απαιτούν αυτό και, δεύτερον, θα είστε πιο ασφαλείς.
 • Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε το μικρότερο δυνατό μήκος - η χωρητικότητα για ψύξη θα είναι υψηλότερη. Στο διαβατήριο για τον κλιματισμό, το μήκος υποδεικνύεται στα 15 μέτρα και απαιτείται κάποια ικανότητα ψύξης. Μερικοί κατασκευαστές μπορούν να δηλώσουν ότι το μέγιστο μήκος της διαδρομής του κλιματιστικού του εμπορικού τους σήματος είναι 25 m ή 30 και ακόμη και με ισχύ 7 kW. Μην κολακεύετε τον εαυτό σας - 7 kW θα είναι στα 15 μέτρα, το οποίο είναι το πρότυπο κατά τη μέτρηση των παραμέτρων της συσκευής.
 • Για την κοπή σκυροδέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη βουλγαρική γροθιά. Αλλά είναι καλύτερο να αγοράσετε, να δανειστείτε ή να ενοικιάσετε ένα shtoborez. Από το puncher θα υπάρχουν ακρωτηριασμένα άκρα, το σκυρόδεμα θα βαφτεί και θα απολεπιστεί, και η σκόνη θα ανέβει nemeryano. Με shtroborezu είναι δυνατή η σύνδεση μιας βιομηχανικής ή οικιακής ηλεκτρικής σκούπας και η βρωμιά θα είναι μικρότερη. Το κυριότερο είναι να μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τακτικά την τσάντα ηλεκτρικής σκούπας.

Τοποθέτηση διαδρομής για κλιματισμό

Το σύστημα κλιματισμού διαθέτει ένα ζεύγος μονάδων: εσωτερικές και εξωτερικές. Για να λειτουργούν τα πάντα, πρέπει να συνδεθούν χρησιμοποιώντας έναν ειδικό κορμό. Περιλαμβάνει ένα ηλεκτρικό καλώδιο, καθώς και σωλήνες για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος και το κυκλοφορούν Freon.

Το κόστος τοποθέτησης της διαδρομής για κλιματισμό στη Μόσχα, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 800 - 1.500 ρούβλια ανά μέτρο, εξαρτάται κυρίως από την απόσταση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων. Επίσης, το ποσό στον έλεγχο θα είναι υψηλότερο αν οι γραμμές αποστράγγισης και Freon στοιβάζονται ξεχωριστά το ένα από το άλλο.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις; Οι σύμβουλοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε αυτές και να προβούν σε λεπτομερή διαβούλευση!

Το κόστος τοποθέτησης της διαδρομής για κλιματισμό από την υπηρεσία TK

Εγκατάσταση του κλιματιστικού κατά την επισκευή (σε 2 στάδια)

Η εγκατάσταση κτιρίου του κλιματιστικού σε 2 στάδια στη Μόσχα και στην περιοχή της Μόσχας εκτελείται κατά τη διάρκεια της επισκευής με χρήση κοπτικής τοιχοποιίας για την εσωτερική τοποθέτηση των επικοινωνιών μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας

Τυπική εγκατάσταση κλιματιστικών

Η διαδρομή μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων του κλιματιστικού δεν υπερβαίνει τα 3 μέτρα, το κλιματιστικό είναι συνδεδεμένο στην πλησιέστερη έξοδο, η εξωτερική μονάδα είναι εγκατεστημένη στην πρόσοψη του κτηρίου χωρίς τη χρήση βιομηχανικής ορειβασίας

Υπηρεσία και πρόληψη κλιματιστικών

Με τη μακρά χρήση των διαχωρισμένων συστημάτων, καθίσταται αναγκαία η εκτέλεση ενός συνόλου συντήρησης των κλιματιστικών, ο πλήρης καθαρισμός εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων, η επαναπλήρωση με φρέον

Προαιρετική εγκατάσταση κλιματιστικών

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ήδη εγκατεστημένο κλιματιστικό σε μια νέα θέση, να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά του μετά την αποσυναρμολόγηση στον παλιό χώρο εργασίας, εάν χρειαστεί ανεφοδιασμό με καύσιμο. Αφαίρεση της εγκατάστασης του μετρό κλιματισμού Academic Μόσχα.

Συνιστάται η τοποθέτηση επικοινωνιών για τα μπλοκ του κλιματικού συστήματος κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής ή επισκευής. Αυτή η λύση θα κρύψει όλους τους σωλήνες που πηγαίνουν από τον εσωτερικό εξοπλισμό στην εξωτερική.

Η τοποθέτηση της διαδρομής για το κλιματιστικό γίνεται σε 2 βήματα. Πρώτα απ 'όλα, οι δάσκαλοι κάνουν στους τοίχους στροβοσκόπια, όπου όλες οι επικοινωνίες είναι σταθερές. Μετά από αυτό σφραγίζονται με κονίαμα ή τσιμεντοκονίαμα.

  Ενώ ασχολούνται με τον καθορισμό των διαδρομών για το διαχωρισμένο σύστημα, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα εξής:

 • ισχύος της συσκευής. Η διάμετρος του ίχνους του φρέον εξαρτάται από την παραγωγικότητα.
 • σωλήνες σφράγισης. Κάνετε αυτό μόνο εάν τα μπλοκ δεν έχουν εγκατασταθεί αμέσως.
 • θερμομόνωση. Οι σωληνώσεις για την κίνηση του Freon πρέπει απαραίτητα να είναι μονωμένοι, καθώς αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της τεχνολογίας του κλίματος.
 • Το κόστος της τοποθέτησης της διαδρομής για την τιμή του κλιματισμού στη Μόσχα

  Είναι καλύτερα να διατάξετε την τοποθέτηση των γραμμών κλιματισμού από αξιόπιστες εταιρείες. Μετά από όλα, μόνο οι αρμόδιοι πλοίαρχοι θα κάνουν τα πάντα για να είναι αποτελεσματικό το έργο της κλιματικής τεχνολογίας και οι σωλήνες θα είναι κρυφά κρυμμένοι στον τοίχο.

  Η "TK-Service" προσφέρει την παραγγελία για την εγκατάσταση ενός διαχωρισμένου συστήματος οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Οι ειδικοί μας έχουν επαρκή εμπειρία και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαδρομή για τον κλιματισμό πήρε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα και η ίδια η δουλειά πραγματοποιήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο.

  Τοποθέτηση διαδρομών για κλιματιστικά. Χρωματικές αποχρώσεις.

  Έτσι, το δεύτερο μέρος της εγκατάστασης των κλιματιστικών αποφάσισε να αφιερώσει στις μεθόδους τοποθέτησης μονοπατιών κατά τη διάρκεια επισκευών.

  Συνοπτικά για το αντικείμενο. Σπίτι, 3 ορόφους, 5 χωριστά συστήματα Daikin. Χάλκινες διαδρομές μήκος από 5 έως 15 μέτρα. Η αποστράγγιση είναι ευέλικτη. Χωρίσματα - τεμάχια αφρού και τούβλα διάσπαρτα. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι επιπλέον μονωμένοι με αφρό πολυουρεθάνης 50 mm και με πλακάκια.
  Το πρώτο πράγμα από το οποίο αρχίζει η εγκατάσταση είναι ο προκαταρκτικός συντονισμός με τον πελάτη της ακριβούς θέσης των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά στάδια, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο εκ των προτέρων να γνωρίζουμε τη διάταξη των επίπλων σε μια μελλοντική κατοικία. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό να έχουμε ένα σχέδιο σχεδιασμού με την τελική διάταξη των επίπλων. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη θέση της εσωτερικής μονάδας έτσι ώστε να μην φυσάει προς την κατεύθυνση μόνιμης διαμονής των ανθρώπων, όπου βρίσκονται κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες, χώροι εργασίας.
  Αμέσως τεχνικές πτυχές πρέπει να εξεταστούν: η ικανότητα να στραγγίξει συμπυκνώματος από την εσωτερική μονάδα, η δίοδος εκτείνεται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μονάδα. Βρίσκει όλες τις επιλογές για να αποφευχθεί η χρήση των αντλιών, συμπυκνωμάτων υδροσυλλεκτών από την εσωτερική μονάδα (της Πομπηίας πω κάπως ξεχωριστά). Αφού επιλέξετε την ισχύ των κλιματιστικών, υπολογίζεται το μήκος των διαδρομών. Το κλιματιστικό έχει επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ και το μήκος της διαδρομής. Σε αυτό το στάδιο, οι ειδικές απαιτήσεις για την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό είναι όλες οι επιμέρους στιγμές.

  Έτσι, αφού καταρτίσουμε ένα μίνι έργο σχετικά με τη θέση των μπλοκ, των μονοπατιών και των αποχετεύσεων, προχωράμε στη δουλειά. Ένα παράδειγμα δίνεται σε δύο μπλοκ που θα κρέμονται πάνω από μια πόρτα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια.
  Αρχικά, ζωγραφίζουμε μια εσωτερική μονάδα (οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις είναι το πλάτος 800, το ύψος των 300)

  και να σχεδιάσετε το μελλοντικό στρώμα κάτω από την τροχιά και κάτω από την αποστράγγιση. Δυστυχώς, ο σύντροφος ήταν πιο γρήγορος από τον πυροβολισμό, τον οποίο κατάφερα να φωτογραφήσω)))
  Φωτογραφίες σε ένα δωμάτιο-

  Θέλω να δώσω προσοχή στις ακόλουθες αποχρώσεις σε αυτό το στάδιο.

  1. Κατά την κατάρτιση, πρέπει να λάβετε υπόψη το ελάχιστο ύψος από το μελλοντικό ανώτατο όριο στην κορυφή του κλιματιστικού: 50mm - ελάχιστο, 100mm - καλό, 150mm - εξαιρετικό. Μην ξεχάσετε επίσης να σκεφτείτε το μέλλον γάζα καλουπώματος!

  Υπάρχουν πολύ, πάρα πολλές περιπτώσεις, όταν ξεχνούν να λάβουν υπόψη τη χύτευση γυψοσανίδας.

  2. Απόσταση από την κορυφή της πόρτας προς το κάτω μέρος του κλιματιστικού. Υπάρχουν πολύ ευρείες πλατφόρμες στην πόρτα, αντίστοιχα 100 mm είναι επιθυμητό να υποχωρήσει.

  3. Η διαδρομή με χάλκινους σωλήνες στο 99% των περιπτώσεων πρέπει να εισέλθει στο κλιματιστικό στην αριστερή πλευρά.

  Μια σπάνια εξαίρεση που έχω γνωρίσει είναι τα κλιματιστικά Midea.

  4. Η αποστράγγιση μπορεί να εισέλθει στο μπλοκ, τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και στα δεξιά. Και πάλι, η εξαίρεση είναι το 20% των κινεζικών κλιματιστικών.

  5. Η αποστράγγιση πρέπει να γίνεται με συνεχή κλίση από την εσωτερική μονάδα. Δεν πρέπει να υπάρχουν οριζόντια τμήματα, καθώς και περιοχές με αντίστροφη προκατάληψη.

  6. Εάν είναι δυνατόν, αποστραγγίστε την πρώτη στοίβα των 15 cm με ισχυρή προκατάληψη, γιατί 20% των εσωτερικών μπλοκ κατά τη διάρκεια της κατασκευής έχουν παραλειφθεί παρακάτω (για στόκο, οροφές κ.λ.π.), και έτσι ώστε να μην μετατοπιστεί το σύνολο αποστράγγισης vyshtrablivaetsya αυτών 15 εκατοστά και στοιβάζονται με ένα μικρότερο απόκλιση.

  7. Το μπλοκ σχεδιάζεται για να κατανοήσει τις μελλοντικές διαστάσεις του μπλοκ. Και οι διαδρομές για να τους φέρουν έτσι ώστε να εξαφανιστούν κάτω από το μπλοκ.

  8. Στη ζώνη της μελλοντικής εσωτερικής μονάδας, αποκλείστε τη διέλευση σωληνώσεων, συρμάτων κλπ. Από τότε η μονάδα θα είναι σταθερή και ενδεχομένως ζημιά. Γι 'αυτό βάζουμε τα μονοπάτια εκτός των ορίων.
  Στη συνέχεια, κόψαμε το βουλγαρικό Stroganov και χτύπησε τον puncher. Το κομμάτι shtoborez είναι άχρηστο σε αυτήν την επιχείρηση, τρομερά δυσάρεστο.

  Ολοκληρώθηκαν strobas μοιάζουν με αυτό -

  Βάζουμε μια τρύπα στο δρόμο

  Κάτω από την έννοια μιας διαδρομής σημαίνονται συνήθως δύο σωλήνες σε ένα θερμαντήρα και ένα καλώδιο για τη σύνδεση των μπλοκ μεταξύ τους.

  1. Raskatka τη διαδρομή. Ένα σημαντικό σημείο - ο σωλήνας δεν μπορεί να επιτεθεί, διαφορετικά θα διαμορφωθεί από την αίθουσα, θα πρέπει να διορθωθεί.

  Η αποχέτευση (λευκό) έχει διάμετρο 16. Υπάρχουν ακόμα 20, 25, 32. Με μεγάλα μήκη αποστράγγισης (πάνω από 6-8 μέτρα κατά μήκος του ορίζοντα) χρησιμοποιούμε σωλήνα αποχέτευσης 32 mm. Κάποιος χρησιμοποιεί πλαστικό σωλήνα.
  Η αποστράγγιση είναι έτοιμη. Θυμάμαι, το σημαντικότερο, την έλλειψη οριζόντιων τμημάτων και περιοχών με αντίστροφη προκατάληψη. Εάν δεν συμμορφώνεστε, το κλιματιστικό σύστημα μπορεί να αρχίσει να κάνει έναν ήχο ακανόνιστο, και έτσι είναι πιθανό ότι το νερό δεν μπορεί να περάσει και θα στάξει από την εσωτερική μονάδα.
  Έτσι, και μια άλλη στιγμή με την έξοδο σωλήνων και καλωδίων κοντά στην εσωτερική μονάδα.

  Οι σωλήνες πρέπει να βγαίνουν σε μια τέτοια δέσμη και με αυτή τη σειρά: οι χάλκινες σωλήνες είναι πιο κοντά στον τοίχο, το καλώδιο στην κορυφή είναι πιο κοντά, η αποστράγγιση βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αυτή η λειτουργία θα διευκολύνει και θα καταστήσει πιο αξιόπιστη τη σύνδεση της μονάδας.

  Τυπικά, μετά την τοποθέτηση των κομματιών εργάζονται για σφράγιση του κοπή αυλακώσεων, από spackling, επικολλώντας ταπετσαρία. Και οι σωλήνες μας είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε. Και τι κάνουν οι ζωγράφοι; Λυγίζουν τους σωλήνες, έπειτα οι σωλήνες κάμπτονται, μετά κάμπτονται. Κάνετε CATEGORALLY FORBIDDEN. Δεν χρειάζεται να επιμείνουμε σε αυτό, όπως konditsionerschiki γίνεται, σε αυτή τη θέση του σωλήνα και πρέπει να παραμείνει.

  Αυτό συμβαίνει όταν το λυγίζετε - είναι μια αίθουσα που πρέπει να ξαναζεύγετε. Φωτογραφίες από άλλο αντικείμενο.

  Και τελικά μοιάζει με αυτό

  Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το μπλοκ πρέπει να κρεμαστεί σε έτοιμους τοίχους, βαμμένο ή με ταπετσαρία.
  Η γενική εικόνα του αρχοντικού μας. Τα μπλοκ του εξωτερικού κρέμονται αμέσως, τα τοποθετημένα βλέφαρα. Σημειώστε ότι τα κομμάτια κρύβονται πίσω από το μπλοκ και δεν πηγαίνουν κατά μήκος της πρόσοψης

  Ποιο είναι το πλεονέκτημα της εγκατάστασης του κλιματιστικού σε δύο στάδια κατά τη διάρκεια της επισκευής;

  Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα: η πραγματοποίηση της εγκατάστασης του κλιματιστικού σε δύο στάδια σάς επιτρέπει να αποκρύψετε όλες τις συνδέσεις του διαχωρισμένου συστήματος στον τοίχο που έχει κατασκευαστεί στον τοίχο, γεγονός που συμβάλλει στη διατήρηση του σχεδιασμού στο δωμάτιο.

  Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τελειώματος στο δωμάτιο, οι εγκαταστάτες του κλιματιστικού ολοκληρώνουν τις εργασίες, εγκαθιστούν την εσωτερική μονάδα του διαχωριστικού συστήματος, πραγματοποιούν την έναρξη λειτουργίας και ελέγχουν τον εξοπλισμό.

  Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε σελιδοδείκτη για τη διαδρομή για το κλιματιστικό, αλλά χωρίς να αγοράσετε το ίδιο το διαχωρισμένο σύστημα.

  Η τοποθέτηση μιας διαδρομής για ένα κλιματιστικό κατά τη διάρκεια επισκευών και κατασκευών δεν είναι εύκολη δουλειά.

  Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της γραμμής κλιματισμού, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη πολλές αποχρώσεις. Οι άπειροι εγκαταστάτες κάνουν λάθη κατά την τοποθέτηση του κλιματισμού, οδηγώντας στο μέλλον σε σοβαρά προβλήματα με την εγκατάσταση του κλιματιστικού στο δεύτερο στάδιο. Σφάλματα κατά την τοποθέτηση της διαδρομής για το κλιματιστικό εδώ.

  Ποια είναι η τιμή τοποθέτησης της γραμμής κλιματισμού;

  Η τιμή για τον καθορισμό της γραμμής κλιματισμού που προσφέρεται στην εταιρεία μας είναι κάτω από το μέσο όρο σε σύγκριση με άλλες επιχειρήσεις στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το σελιδοδείκτη της γραμμής κλιματισμού ξεκινούν από μια χίλια ρούβλια για ένα τρέχον μετρητή και είναι υψηλής ποιότητας.

  από 4000 ρούβλια.

  Η τιμή κάτω από το διαχωρισμένο σύστημα εξετάζεται χωριστά - από 500 p. μέχρι 2500 r. για 1 μέτρο, ανάλογα με το υλικό του τοίχου.

  Για να γίνει ακριβής υπολογισμός για την τοποθέτηση της διαδρομής για το διαχωρισμένο σύστημα και για να μάθετε για όλες τις περιπλοκές του έργου οι ειδικοί μας θα βοηθήσουν τηλεφωνικά: 8 (925) 824-46-59

  Η διαδρομή για το κλιματιστικό μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους.

  • Εάν το διαμέρισμα έχει ήδη επισκευαστεί, το κεντρικό κλιματιστικό είναι τοποθετημένο σε ειδικά πλαστικά κουτιά, τα οποία είναι στερεωμένα απευθείας στους τοίχους του δωματίου.
  • Εάν η εγκατάσταση ενός συστήματος διαχωρισμού έχει προγραμματιστεί για τις εγκαταστάσεις επισκευής βήμα όπου υπάρχει περισσότερη αισθητική τελειώνει, θα είναι ο πλέον αρμόδιος για να θέσει κομμάτι για το κλιματιστικό πριν γίνει τεχνολογική υποδοχές στον τοίχο (σε Stroebe), τα οποία στη συνέχεια αλείφεται και σφραγίζεται με φινίρισμα υλικό.

  Η δεύτερη επιλογή - η τοποθέτηση της διαδρομής του κλιματιστικού στο στρόβιλο κατά τη διάρκεια των επισκευών είναι το πιο αποδεκτό για όλους σχεδόν τους πελάτες, αφού το split σύστημα φαίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο και ενδιαφέρον στο διαμέρισμα. Όλες οι επικοινωνίες της συσκευής κλιματισμού κρατούνται κρυφά και επομένως δεν είναι ορατές μετά την επισκευή των χώρων. Αλλά για να κάνουν τέτοια εργασία χωρίς λάθη, μόνο οι ειδικοί με τεράστια δεξιότητα εργασίας έχουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν αρκετές σημαντικές πτυχές, η παραμέληση των οποίων θα οδηγήσει αναγκαστικά σε κακή λειτουργία του κλιματιστικού και ακόμη και σε καταστροφή.

  Κατά την εγκατάσταση, υπάρχουν δύο επιλογές για την τοποθέτηση του σωλήνα αποστράγγισης: μαζί με τη γραμμή ψυκτικού φορτίου του κλιματιστικού και ξεχωριστά από αυτό. Σε αυτές τις επιλογές, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή.

  Σημειώστε το μονοπάτι freon και το σωλήνα αποστράγγισης μαζί.

  Κατά την τοποθέτηση του κοινού κτιρίου κλιματισμού, όλες οι επικοινωνίες συσκευάζονται μαζί με σύρμα μεταξύ των μονάδων και με σωλήνα αποστράγγισης. Σε αυτή την περίπτωση, ο σωλήνας αποστράγγισης τοποθετείται στο δρόμο και συνδέεται με το στήριγμα της εξωτερικής μονάδας του διαχωρισμένου συστήματος. Κατά την τοποθέτηση μιας διαδρομής σε αυτή την παραλλαγή της εργασίας εκτελούνται τα εξής:

  • Εάν το split σύστημα δεν έχει ακόμη επιλεγεί και δεν έχει αγοραστεί, τότε θα πρέπει να επιλέξετε και να επιλέξετε το κλιματιστικό για την ικανότητα ψύξης (η χωρητικότητα του κλιματιστικού θα εξαρτηθεί από την περιοχή του δωματίου και πολλούς άλλους παράγοντες). Αυτές οι πληροφορίες καθορίζουν τη διάμετρο του σωλήνα φρέον και ως εκ τούτου την τιμή τοποθέτησης της διαδρομής για το κλιματιστικό.
  • Το επόμενο βήμα είναι η επισήμανση της τοποθέτησης των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων του διαχωρισμένου συστήματος. Με αυτό, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σχεδόν όλα τα συμβατικά οικιακά κλιματιστικά έχουν ένα μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος μιας πίστας freon των 15 μέτρων.
  • Στη συνέχεια, ο πλοίαρχος σηματοδοτεί το κανάλι κάτω από το stroba με όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες: την κλίση κάτω από το σωλήνα αποστράγγισης, τις ομαλές γωνίες, καθώς και κατά την καταμέτρηση όλων των επικοινωνιών για τον ηλεκτρολόγο λαμβάνεται υπόψη. Μετά την επισήμανση, η ομάδα των εγκαταστάτων αρχίζει να λειτουργεί. Είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό εργαλείο.
  • Αφού ο στύλος είναι έτοιμος, προετοιμάζεται η διαδρομή για το κλιματιστικό. Όλες οι επικοινωνίες τοποθετούνται στη διαδρομή και σταθεροποιούνται.

  Κατά την εκτέλεση αυτών των έργων, πρέπει να σημειωθεί ότι η τιμή της διαδρομής κάτω από τον κλιματισμό εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων του διαχωρισμένου συστήματος. Εκτός από αυτή τη στιγμή, εάν οι φρέον και οι γραμμές αποστράγγισης πηγαίνουν χωριστά, τότε το κόστος της επικοινωνίας θα εξαρτηθεί από το μήκος της πρόσθετης υγιεινής. κόμβο.

  Ξεχωριστή τοποθέτηση της γραμμής αποστράγγισης.

  Αυτή η παραλλαγή της τοποθέτησης της γραμμής αποστράγγισης χρησιμοποιείται όταν απαγορεύεται η αποστράγγιση της αποστράγγισης από το κλιματιστικό στην πρόσοψη των κτιρίων σύμφωνα με ειδικές οδηγίες της διοίκησης.

  Σε μια τέτοια επιλογή, το κύριο κόλπο κάτω από τον κλιματισμό, το κόστος του οποίου εξαρτάται από την απόσταση, μπορεί να βρεθεί στο ανώτατο όριο ή σε άλλη επιλογή που απαιτεί λιγότερη εργασία. Αλλά η κόγχη κάτω από το σωλήνα αποστράγγισης γίνεται σε μια κλίση σε ορισμένες θέσεις.

  Υπάρχουν φορές που είναι αδύνατο να τοποθετηθεί ένα σύστημα αποστράγγισης κάτω από μια κλίση.

  Σε τέτοιες περιπτώσεις, εγκαθίσταται πρόσθετος πρόσθετος εξοπλισμός - μια αντλία για το κλιματιστικό. Με τη βοήθεια του, το συμπύκνωμα από το κλιματιστικό μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς κλίση και στην οροφή.

  Ένα άλλο σημαντικό σημείο, το οποίο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτηση του συστήματος αποστράγγισης του κλιματιστικού, είναι η πιθανή εμφάνιση οσμής από το αποχετευτικό δίκτυο στο οποίο συνδέεται ο σωλήνας αποστράγγισης. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, εγκαθίσταται μια ειδική βαλβίδα ελέγχου στον σωλήνα, ο οποίος συγκρατεί όλες τις μυρωδιές από τον αποχετευτικό αγωγό, αλλά συγχρόνως αφήνει να περάσει το συμπύκνωμα από το κλιματιστικό.

  Τέτοιες εργασίες πρέπει να εμπιστεύονται μόνο οι εμπειρογνώμονες με τεράστια εμπειρία. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην πρακτική μας όταν άπειροι ιδιωτικοί εγκαταστάτες, οι οποίοι θέτουν τη διαδρομή για ένα κλιματιστικό για μια μικρή τιμή, αργότερα ανάγκασαν τον πελάτη να κάνει επισκευές ξανά και να θέσει νέες επικοινωνίες κάτω από το κλιματιστικό. Για να αποφύγετε αυτό, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα - για την τοποθέτηση της διαδρομής για το κλιματιστικό από εμπειρογνώμονες με εμπειρία.

  Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε το κλιματιστικό σε δύο στάδια και δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε το κλιματιστικό, τα διευθυντικά στελέχη σας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μοντέλο που χρειάζεστε για το χώρο των χώρων σας και θα συμβουλευτείτε την εγκατάσταση.

  Καλέστε μας στο 8 (925) 824-46-59, 8 (495) 410-90-12

  • Ο πελάτης αφήνει ένα αίτημα για αγορά κλιματιστικού με εγκατάσταση ή σελιδοδείκτη της διαδρομής στον ιστότοπο μέσω του καλαθιού, ανατροφοδότηση ή αφήνει ένα αίτημα για εγκατάσταση στο ταχυδρομείο [email protected], είτε τηλεφωνικά 8 (925) 824-46-59 8 (495) 410-90-12
  • Οι υπάλληλοί μας πραγματοποιούν όλους τους υπολογισμούς και την επιλογή κλιματισμού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
  • Ο πελάτης τιμολογείται ή η τιμή αγοράς του κλιματιστικού και της εγκατάστασης.
  • Διενέργεια όλων των εργασιών για την παράδοση και εγκατάσταση του κλιματιστικού σε μια κατάλληλη στιγμή για τον πελάτη, την εκκίνηση του κλιματιστικού, την παράδοση των εργασιών στον πελάτη και την πληρωμή για την εγκατάσταση.

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι η τοποθέτηση της διαδρομής και η εγκατάσταση του κλιματιστικού σε δύο στάδια είναι φθηνή - αυτό δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Καλέστε μας και δείτε μόνοι σας!

  Σημειώστε το κομμάτι κλιματισμού

  Δεδομένου ότι το σύστημα κλιματισμού αποτελείται από δύο μονάδες, ένα από τα οποία βρίσκεται έξω από το εξωτερικό και το άλλο μέσα στο κτίριο, τοποθετούνται πάντα κατάλληλες επικοινωνίες μεταξύ τους. Η τοποθέτηση της διαδρομής κάτω από τον κλιματισμό περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός αγωγού χαλκού για την κυκλοφορία του Freon, ενός ειδικού σωλήνα αποστράγγισης για αποστράγγιση συμπυκνωμάτων και ηλεκτρικών συρμάτων.

  Παραλλαγές της τοποθέτησης αυτοκινητοδρόμων κάτω από το κοντίσιονερ

  Η εγκατάσταση της γραμμής κλιματισμού μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους. Εάν το διαμέρισμα έχει ήδη επισκευαστεί, ο αυτοκινητόδρομος τοποθετείται σε ειδικά πλαστικά μεταλλεία, τα οποία είναι συνδεδεμένα απευθείας στους τοίχους. Εάν η εγκατάσταση του συστήματος σχεδιάζεται στο στάδιο της καλλυντικής επισκευής, θα είναι πιο ορθολογικό να τεθεί η διαδρομή για το κλιματιστικό σε προκατασκευασμένες τεχνολογικές τρύπες στον τοίχο, οι οποίες στη συνέχεια εξαφανίζονται με υλικά φινιρίσματος.

  Η δεύτερη επιλογή είναι πιο αποδεκτή για πολλούς χρήστες, δεδομένου ότι το σύστημα κλιματισμού φαίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο. Όλες οι επικοινωνίες τίθενται κρυφά και κατά συνέπεια δεν θα είναι ορατές. Αλλά για να γίνει αυτό το έργο μπορούν μόνο ειδικοί με μεγάλη εμπειρία, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές σημαντικές αποχρώσεις, η παραβίαση των οποίων θα οδηγήσει ασφαλώς σε εσφαλμένη λειτουργία του συστήματος.

  Υπάρχουν δύο επιλογές για την τοποθέτηση του σωλήνα αποστράγγισης: μαζί με την τροχιά freon και ξεχωριστά. Αυτές οι δύο επιλογές θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερέστερα.

  Κοινή τοποθέτηση γραμμής φρεονιού και αποστράγγισης

  Κατά την τοποθέτηση ενός κοινού αυτοκινητοδρόμου, όλες οι επικοινωνίες κλιματιστικού τοποθετούνται μαζί με το καλώδιο τροφοδοσίας διασύνδεσης και τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης. Σε αυτή την περίπτωση, ο σωλήνας αποστράγγισης εξέρχεται στο δρόμο και στερεώνεται στο βραχίονα της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Κατά την τοποθέτηση μιας τέτοιας διαδρομής, η ακολουθία των εργασιών είναι η εξής:

  1. Εάν το κλιματιστικό δεν έχει αγοραστεί ακόμα, τότε θα πρέπει να καθορίσετε την ικανότητα του εξοπλισμού - αυτό θα καθορίσει τη διάμετρο της τροχιάς freon. Η ισχύς του εξοπλισμού επιλέγεται ανάλογα με την περιοχή του δωματίου και την αναμενόμενη απελευθέρωση θερμότητας.
  2. Επιπλέον, η διάταξη των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων του συστήματος κλιματισμού γίνεται. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι κάθε μοντέλο του κλιματιστικού έχει το μέγιστο δυνατό μήκος της διαδρομής (σε εγχώρια μοντέλα - περίπου 15 μέτρα).
  3. Επιπλέον, η σήμανση γίνεται για το κανάλι της εθνικής οδού. Αυτό λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά σύνδεσης των επικοινωνιών με τον εξοπλισμό και γίνεται κλίση 3 βαθμών για την απρόσκοπτη αποστράγγιση του συμπυκνώματος. Επίσης σε αυτό το στάδιο, λαμβάνεται υπόψη ότι το κανάλι κάτω από τους σωλήνες δεν πρέπει να έχει αιχμηρές στροφές, δηλαδή όλες οι στροφές θα γίνονται στρογγυλεμένες.
  4. Αφού γίνει η σήμανση, το κάλυμμα τοποθετείται κάτω από το κλιματιστικό στο τοίχωμα στήριξης και πέρα ​​από το σημείο εγκατάστασης του εξοπλισμού. Για αυτή τη λειτουργία, η ομάδα εργασίας χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο κοπής και εξοπλισμό για τη συλλογή σκόνης.
  5. Στη συνέχεια, όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις τίθενται στο φτιαγμένο βήμα. Στην περίπτωση αυτή, χάλκινες σωλήνες για φρέον είναι απαραίτητα μονωμένες για πιο αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος. Κατά την εγκατάσταση ενός σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων, είναι απαραίτητο να αποφεύγετε αιχμηρές καμπύλες και χαλάρωση στα οποία μπορεί να συσσωρευτεί νερό.
  6. Στο τελικό στάδιο της τοποθέτησης της διαδρομής, όλες οι επικοινωνίες είναι στερεωμένες στη ράβδο με μια ειδική ταινία διάτρησης και σφραγίζονται με ένα διάλυμα. Αν το κλιματιστικό δεν είναι εγκατεστημένο αμέσως, είναι απολύτως απαραίτητο να σφραγίσετε τους σωλήνες έτσι ώστε κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής να μην έχουν υπολείμματα και σκόνη.
  7. Επιπροσθέτως, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορεί να πραγματοποιηθεί η πτύχωση της γραμμής κλιματισμού με υγρό άζωτο. Παρέχεται επίσης ειδική βαλβίδα και μανόμετρο. Αυτό γίνεται για να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι σε περίπτωση βλάβης του δρόμου κατά τη διάρκεια των εργασιών φινιρίσματος. Ιδιαίτερη σημασία έχει η διαδικασία όταν το μήκος της εθνικής οδού υπερβαίνει τα 15 μέτρα.

  Κατά την εκτέλεση αυτών των εργασιών, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το κόστος της τοποθέτησης της διαδρομής για κλιματισμό στη Μόσχα βασικά εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ των υπαίθριων και των εσωτερικών μονάδων. Επιπλέον, εάν οι γραμμές φρεονιού και αποχέτευσης κινούνται ξεχωριστά, η τιμή για το κοπτικό τοίχου κάτω από τον κλιματισμό εξαρτάται επίσης από την πρόσθετη απόσταση από το αποχετευτικό δίκτυο.

  Ξεχωριστή τοποθέτηση γραμμής φρεονιού και αποχέτευσης

  Επιπλέον, εάν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε έναν σωλήνα συμπύκνωσης κάτω από μια κλίση, τότε υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης μιας ειδικής αναγκαστικής αντλίας μεταξύ αυτού του σωλήνα και του ίδιου του κλιματιστικού. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό θα εκτραπεί στο σύστημα αποχέτευσης όταν λειτουργεί το σύστημα κλιματισμού.

  Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν τοποθετείτε ένα ξεχωριστό κύριο μέρος κάτω από το σύστημα κλιματισμού είναι η πιθανή οσμή από τον αγωγό αποχέτευσης στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο αποχετευτικός αγωγός. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, εγκαθίσταται ένα ειδικό σιφόνι στο σωλήνα, το οποίο διέρχεται ελεύθερα από τη μία πλευρά και ταυτόχρονα εμποδίζει την είσοδο αέρα μέσα στην εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού.

  Πριν εγκαταστήσετε το κλιματιστικό, εάν έχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα μετά την τοποθέτηση της διαδρομής, οι δοκιμές διεξάγονται με επικοινωνίες. Ελέγξτε τη στεγανότητα των χαλκοσωλήνων, οι οποίοι καθαρίζονται παράλληλα για καθαρισμό από συντρίμμια και σκόνη. Όλα τα ηλεκτρικά καλώδια τροφοδοσίας και ελέγχου ελέγχονται επίσης για ζημιά ή διαρροή ρεύματος.

  Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιθεώρησης, εγκαθίσταται όλος ο άλλος εξοπλισμός και εκτελείται η θέση σε λειτουργία. Στο μέλλον, μην ξεχνάτε την έγκαιρη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, το οποίο περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την επαναπλήρωση του συστήματος freon.

  Συμπερασματικά, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι μόνο οι επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία μπορούν να κάνουν αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που είναι στο στάδιο της ωοτοκίας στις πίστες του κλιματιστικού, η τιμή δεν είναι τόσο σημαντικό, οι ερασιτέχνες επιτρέπεται πολλά λάθη, με αποτέλεσμα άχρηστα εξοπλισμό και αναγκάζει τον πελάτη να κάνει και πάλι την επισκευή. Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα - διατάξτε την τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού από επαγγελματίες που γνωρίζουν την επιχείρησή τους. Αυτό μπορεί να γίνει με την κλήση +7 (499) 390-25-77 ή επικοινωνήστε μαζί μας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο βολικό για σας, οι οποίες παρουσιάζονται στην ενότητα «Επαφές».

  Τιμές για την τοποθέτηση σωλήνων για κλιματισμό

  Τοποθέτηση διαδρομής για κλιματισμό

  Κάνω επισκευές στο διαμέρισμα. Προβλέπεται η εγκατάσταση κλιματιστικού.
  Τώρα έχω ράψει τον τοίχο με γυψοσανίδες, οπότε θέλω να χτίσω τον δρόμο τον εαυτό μου εκ των προτέρων.
  Το κλιματιστικό θα εγκατασταθεί αργότερα μετά την επισκευή.
  Υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις:

  • Τα χαρακτηριστικά των διαστάσεων του σωλήνα κλιματιστικού χαλκού 1/4 «(6,35 mm) και 3/8» (9,52 χιλιοστά) σε φόρμα εάν 6 και 10 mm, ή ίντσα σοβαρά;
  • Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 8 μ. (Με αποθεματικό), ο σωλήνας πωλείται σε κόλπους των 15 μέτρων, γνωρίζει κανείς από πού να αγοράσει στην Αγία Πετρούπολη από το μετρητή;
  • Δίπλα στο παράθυρο υπάρχει σωλήνας αποχέτευσης, θέλω να τρυπώ μια τρύπα σε αυτό και να βγάλω αποχέτευση, είναι καλή ιδέα ή όχι;
  • Πόσο παχύ είναι η μόνωση από χάλκινο σωλήνα, αρκεί 6 χιλιοστά αφρώδες πολυαιθυλένιο;
  • Ποια διάμετρο τρύπας πρέπει να τρυπηθεί στον τοίχο; υπάρχει ένα τρυπάνι 22 mm, αν τρυπήσετε δύο ξεχωριστές τρύπες, θα είναι κανονικό; (κάτω από την αποχέτευση θα υπάρχει μια τρύπα στο άλλο μέρος του τοίχου)

  Προηγουμένως, ευχαριστώ!
  Rustam

  Rustam., Δεν σας συμβουλεύω να τοποθετήσετε το κομμάτι για τους εξής λόγους:
  α) για να μην συγχέεται με το σημείο εισόδου στο δωμάτιο (ειδικά - σε ύψος: μπορεί να διαφέρει για διαφορετικές εσωτερικές μονάδες).
  β) να μην έχουν προβλήματα με την "τρέχουσα" αποστράγγιση.
  γ) έτσι ώστε να μην επανασυνδέεται το καλώδιο μεταξύ συσκευών, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν συμβαίνει
  δ) ότι η ευθύνη για την ακεραιότητα της διαδρομής επιβαρύνει εκείνους που θα εγκαταστήσουν το κλιματιστικό.
  Και ούτω καθεξής.

  Έβαλα την οδό ήρεμα.
  Ο ίδιος.
  Ισχύς - στην εξωτερική μονάδα, έχουμε ένα μετατροπέα, σωλήνες αυστηρά μεγέθους ιντσών.
  Μια τρύπα στην αποχέτευση - συχνά το κάνει.
  Η μόνωση ήταν εφοδιασμένη με καμιμάν 6 mm, μια τρύπα στον τοίχο είναι στάνταρ, ελάχιστο 40 mm είναι μέγιστο 60 mm.

  Rustam. έγραψε:
  Καλησπέρα!

  Κάνω επισκευές στο διαμέρισμα. Προβλέπεται η εγκατάσταση κλιματιστικού.
  Τώρα έχω ράψει τον τοίχο με γυψοσανίδες, οπότε θέλω να χτίσω τον δρόμο τον εαυτό μου εκ των προτέρων.
  Το κλιματιστικό θα εγκατασταθεί αργότερα μετά την επισκευή.
  Υπάρχουν διάφορες ερωτήσεις:

  • Τα χαρακτηριστικά των διαστάσεων του σωλήνα κλιματιστικού χαλκού 1/4 «(6,35 mm) και 3/8» (9,52 χιλιοστά) σε φόρμα εάν 6 και 10 mm, ή ίντσα σοβαρά;
  • Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 8 μ. (Με αποθεματικό), ο σωλήνας πωλείται σε κόλπους των 15 μέτρων, γνωρίζει κανείς από πού να αγοράσει στην Αγία Πετρούπολη από το μετρητή;
  • Δίπλα στο παράθυρο υπάρχει σωλήνας αποχέτευσης, θέλω να τρυπώ μια τρύπα σε αυτό και να βγάλω αποχέτευση, είναι καλή ιδέα ή όχι;
  • Πόσο παχύ είναι η μόνωση από χάλκινο σωλήνα, αρκεί 6 χιλιοστά αφρώδες πολυαιθυλένιο;
  • Ποια διάμετρο τρύπας πρέπει να τρυπηθεί στον τοίχο; υπάρχει ένα τρυπάνι 22 mm, αν τρυπήσετε δύο ξεχωριστές τρύπες, θα είναι κανονικό; (κάτω από την αποχέτευση θα υπάρχει μια τρύπα στο άλλο μέρος του τοίχου)

  Προηγουμένως, ευχαριστώ!
  Rustam

  1. Από όσο καταλαβαίνω, είναι (λαμβάνοντας υπόψη τους κόλπους των 15).
  2. Μόνο σε οποιαδήποτε εταιρεία συναρμολόγησης.
  3. Η ιδέα πηγαίνει.
  4. Ειδικό μονωτικό (flex) πολυαιθυλένιο δεν θα πάει.
   Για κάθε διάμετρο - δική του, το πάχος τυποποιείται.
  5. Είναι επιθυμητό 40mm.
   Η βασική προϋπόθεση είναι ότι η απομόνωση των διαδρομών δεν είναι στραβό,
   Χάνοντας ιδιότητες.

  Τιμοκατάλογος για εργασίες εγκατάστασης κλιματισμού, κλιματικού εξοπλισμού

  Το τμήμα εγκατάστασης της TMK Prof-Systems εκτελεί την εγκατάσταση του κλιματικού εξοπλισμού και τη συντήρησή του, συγκεντρώνοντας τόσο τον εξοπλισμό που αγοράσαμε από εμάς όσο και τον εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών. Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών συναρμολόγησης, χρησιμοποιείται εξειδικευμένος επαγγελματικός εξοπλισμός των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, ο οποίος εγγυάται άψογη ποιότητα εργασίας.

  Η τυπική εγκατάσταση πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  Δεν απαιτούνται οι υπηρεσίες ενός βιομηχανικού ορειβάτη ή εναέριων πλατφορμών. ((Όταν χρησιμοποιείτε έναν βιομηχανικό αναρριχητή, το έργο οποιασδήποτε πολυπλοκότητας επιλύεται.) Το κόστος των 5000rub.) Μερικές φορές είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε μια εναέρια πλατφόρμα από 10000rub.))

  Εγκατάσταση κλιματιστικού χωρίς θραύση τοίχου. Με την κανονική εγκατάσταση, χρησιμοποιείται ένα ιταλικό διακοσμητικό κουτί, συνήθως δύο τύπων 60x60 και 60x80 mm.

  Shtroblenie -... Η εσοχή στην chaser τοίχο επιφάνεια του τοιχώματος και ισχυρό βάθος διάτρησης έως 10 cm ((Αξία shtrobleniya από 1500rub ανά γραμμικό μέτρο, ανάλογα με τον τοίχο-τύπου (τούβλα, σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα)) Η διαδρομή μεταξύ των μπλοκ διάσπαση συστήματος δεν υπερβαίνει το 5. μ Το κομμάτι περιλαμβάνει :. Freon περίγραμμα με μόνωση, διακοσμητικά κουτί, ηλεκτρικό καλώδιο, σωλήνα παροχέτευσης, αγκύλες κάτω από εξωτερικό υλικό μπλοκ στερέωσης Κάθε κομμάτι χωρίς πρόσθετο μέτρο είναι 1000rub τοίχους shtrobleniya.

  Κατάλογος έργων και υλικών που περιλαμβάνονται στην τυποποιημένη εγκατάσταση οικιακών κλιματιστικών (split συστήματα):

  • Διάτρηση μιας τρύπας στον τοίχο για τον αυτοκινητόδρομο μεταξύ οδών
  • Εγκατάσταση των στηριγμάτων για την εξωτερική μονάδα
  • Τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας
  • Εγκατάσταση εσωτερικής μονάδας
  • Τοποθέτηση αυτοκινητόδρομου μεταξύ των οχημάτων μέχρι 5 μέτρα.
  • Εγκατάσταση διακοσμητικού κιβωτίου για τη διακλαδική γραμμή μέχρι 2 μέτρα
  • Εγκατάσταση διακοσμητικού κουτιού για ηλεκτρικό καλώδιο μέχρι 2 μέτρα
  • Σφράγιση της οπής
  • Προετοιμασία εργασιών

  Αν η εγκατάσταση γίνεται κακή κλιματιστικό (το κλιματιστικό 90% εργασία εξαρτάται από την σωστή συναρμολόγηση και την ποιότητα) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα φρέον μπορεί να ρέει προς τα έξω σχεδόν όλα, έτσι, την υπερθέρμανση του συμπιεστή είναι πιθανό ότι όταν το φρέον κρυώσει.

  Τιμοκατάλογος για την εγκατάσταση οικιακών και ημι-βιομηχανικών κλιματιστικών (τυποποιημένη εγκατάσταση)

  Τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού

  Τιμές για μια τυποποιημένη διαδρομή κλιματισμού freon

  • διαδρομή 1/4 + 3/8 - 7 000 ρούβλια.
  • διαδρομή 1/4 + 1/2 - 8 000 ρούβλια.
  • διαδρομή 3/8 + 1/2 - 9 500 ρούβλια.
  • διαδρομή 3/8 + 5/8 - 10 500 ρούβλια.
  • διαδρομή 3/8 + 3/4 - 11 500 ρούβλια.
  Το κόστος κάθε επιπλέον εργασίας υπολογίζεται κατόπιν αιτήματος.

  Τι περιλαμβάνεται στην τυποποιημένη τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού Freon

  • (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού καλωδίου) μέχρι 5 μέτρα
  • για να τρυπήσετε μία διαμπερή οπή στον τοίχο

  Πιθανά προβλήματα με εσφαλμένο σελιδοδείκτη:

  • Μην τοποθετείτε το ακουστικό στο κλιματιστικό
  • Δεν υπάρχει επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας στην περίπτωση τροφοδοσίας από την εξωτερική μονάδα
  • Μετά την επισκευή, η εσωτερική μονάδα στηρίζεται στην οροφή ή στην κουρτίνα
  • Λανθασμένη σύνδεση με την εσωτερική μονάδα
  • Η διάταξη της εσωτερικής μονάδας σε σχέση με τα έπιπλα δεν έχει μελετηθεί
  • Δεν υπάρχει σιφόνι, όταν αποστραγγίζεται στο αποχετευτικό δίκτυο

  Το βιβλίο "Πώς να ελέγξετε
  ποιότητα εγκατάστασης κλιματιστικών! "

  Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε
  βιβλίο ως δώρο.

  Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ

  Οποιαδήποτε εγκατάσταση μιας λειτουργίας διαχωρισμένου συστήματος είναι πολύ υπεύθυνη σε οποιοδήποτε στάδιο. Μετά από όλα, το κόστος του κλιματισμού είναι αρκετά αξιοπρεπές και η κακή ποιότητα των εργασιών επεξεργασίας πόρων μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στη διακοπή της συσκευής αλλά και στην καταστροφή της. Και αυτό είναι μια πρόσθετη οικονομική ζημία και πονοκέφαλος στο μέλλον. Ένα από τα κύρια βήματα για την κατάλληλη εγκατάσταση του κλιματιστικού θα είναι η διαδικασία της στροβοσκοπικής τοιχοποιίας κάτω από τις καλωδιώσεις και τους αγωγούς. Μια τέτοια διαδικασία εξαρτάται όχι μόνο από τον επαγγελματισμό των πλοιάρχων, αλλά και από το υλικό με το οποίο θα πρέπει να εργαστούν. Οι τοίχοι στα σπίτια διαφέρουν στην κατασκευή τους. Η διαδικασία τεμαχισμού σε σπίτια από τούβλα είναι πολύ διαφορετική από τη δουλειά με σκυρόδεμα ή ξύλο. Ως εκ τούτου, η επιλογή των ειδικευμένων τεχνιτών είναι ένα σημαντικό βήμα. Επίσης, ένα από τα κύρια σημεία θα είναι η διαθεσιμότητα του απαραίτητου εργαλείου για τη διεξαγωγή τέτοιων δραστηριοτήτων. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς τη διαδικασία της shtrobleniya με τη σχετική τοποθέτηση των διαδρομών στο Stroib. Εάν διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες, και μπόρεσα να πάρετε το εργαλείο, γιατί να μην εξοικονομήσετε την κλήση του πλοιάρχου και να μην πραγματοποιήσετε μόνοι σας τη διαδικασία.

  Πώς ξεκινά η συναρμολόγηση

  Φυσικά, η διαδικασία της shtrobleniya γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της επισκευής ή πριν ξεκινήσει. Κατ 'αρχήν, μπορείτε να κάνετε τα πάντα αφού φέρετε το διαμέρισμα στην τάξη, αλλά θα χρειαστούν επιπλέον κόστος και πάλι θα υπάρξουν βρωμιά. Πρώτα πρέπει να καθορίσετε το ποσό της εργασίας. Εάν αυτό είναι ένα σύστημα split, τότε η διαδικασία της shtrobleniya δεν θα πάρει μια πολύ μεγάλη περιοχή. Εάν ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να εγκαταστήσει μονάδες πηνίου ανεμιστήρα, τότε υπάρχει απολύτως άλλο έργο. Είναι γνωστό από μακρού ότι όσο πιο επιτυχημένη είναι η εγκατάσταση, τόσο καλύτερα χρησιμοποιείται το split σύστημα. Ως εκ τούτου, η πρόσκληση των ειδικών είναι πάντα οικονομικά δικαιολογημένη. Ακολουθούν έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο δράσης.

  1. Κατ 'αρχάς, το σβήσιμο γίνεται με την κατάλληλη γωνία για τη λειτουργία των αγωγών.

  Φωτογραφία 1. Σήμανση της σφαγής

  1. Κατασκευάζεται Stroblenia και τοποθετείται η καρτέλα επικοινωνίας.
  2. Ο αγωγός αποστράγγισης εξέρχεται στο δρόμο ή εγκαθίσταται στο σύστημα αποχέτευσης.
  3. Ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό καλώδιο τροφοδοτείται από την θωράκιση στο κλιματιστικό.
  4. Ένα άνοιγμα κόβεται για τη σύνδεση των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με τη σωλήνωση.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση των εθνικών οδών με τη βοήθεια της διαδικασίας shtrobleniya δεν είναι φθηνή, αλλά αισθητική και αξιόπιστη.

  Η διαδικασία τοποθέτησης της διαδρομής για το κλιματιστικό

  Ο μηχανισμός τοποθέτησης της διαδρομής για το διαχωρισμένο σύστημα συνεπάγεται τη χρήση χαλκοσωλήνων με την άμεση εγκατάστασή τους. Η τοποθέτηση της διαδρομής απαιτεί τη χρήση ειδικής εντολής, έτσι ώστε η λειτουργία του κλιματιστικού στο μέλλον να ήταν επιτυχής. Κατά τη δημιουργία μιας διαδρομής σε χαρτί, πρέπει να υπολογίσετε αμέσως το μέγιστο μήκος της εθνικής οδού. Συχνά οι ιδιοκτήτες θέλουν να εγκαταστήσουν το κλιματιστικό στο μέρος που τους άρεσε, αλλά τεχνολογικά, λόγω περιορισμών στο μήκος, αυτό δεν μπορεί να γίνει.

  Εγκατάσταση της διαδρομής, είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας ένα διακοσμητικό κουτί, στο οποίο μπορείτε να κρύψετε όλες τις σωλήνες του κλιματιστικού. Αυτή η μέθοδος καθιστά ευκολότερη την εύρεση δυσλειτουργιών στο δίκτυο από το να αποσυναρμολογήσετε τον τοίχο και να τα αναζητήσετε εκεί. Συνήθως και οι δύο τρόποι εγκατάστασης έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για κάθε επιμέρους εγκατάσταση, πρέπει να σταθμίσετε όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τέτοιων τεχνικών.

  Ποιες είναι οι βασικές ενέργειες που πρέπει να λαμβάνονται κατά την τοποθέτηση μιας διαδρομής;

  1. Επιλέξτε προσεκτικά τα σημεία τοποθέτησης της συσκευής, αφού θα είναι αδύνατο να τα μετακινήσετε ακόμη και για μερικά εκατοστά.
  2. Η εξωτερική μονάδα πρέπει να είναι τοποθετημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι βιομηχανικοί αναρριχητές να μπορούν εύκολα να την φθάσουν σε περίπτωση βλάβης.
  3. Μια ξεχωριστή σύσταση για παλιά σπίτια. Κλιματισμός - μια ισχυρή συσκευή. Επομένως, για λόγους ασφαλείας, είναι καλύτερο να αντικαταστήσετε την καλωδίωση, να αντέξετε το φορτίο και να αποφύγετε πυρκαγιά.

  Πώς να σημειώσετε μια κύρια γραμμή

  Στην προηγούμενη παράγραφο περιγράφηκε ότι όλες οι τροποποιήσεις κλιματιστικών έχουν ένα ατομικό εύρος χρήσης του μήκους του αγωγού. Στο διαχωριστικό σύστημα, τα όρια τέτοιων ποσοτήτων κυμαίνονται από δεκαπέντε έως είκοσι μέτρα. Όταν η διάρκεια της εγκατάστασης ξεπεραστεί, η απόδοση του κλιματιστικού μειώνεται σημαντικά.

  Προσδιορίζουμε με την απόσταση.

  1. Το ύψος και των δύο μπλοκ δεν μπορεί να υπερβαίνει απόσταση δώδεκα μέτρων.
  2. Το σύστημα αποστράγγισης πρέπει να διαθέτει αντλία εργασίας και κατάλληλη γωνία κλίσης.
  3. Η απόσταση μεταξύ του εσωτερικού περιβλήματος της μονάδας και της οροφής πρέπει να είναι τουλάχιστον δέκα εκατοστά.
  4. Δεν συνιστάται η εγκατάσταση δύο κλιματιστικών στο ίδιο δωμάτιο.
  5. Στο υπνοδωμάτιο, το κλιματιστικό πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε ο θόρυβος από την εργασία του να μην εμποδίζει τους ανθρώπους να ξεκουραστούν πλήρως.
  6. Τα έπιπλα, ειδικά οι χώροι ανάπαυσης, δεν μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε η ροή του αέρα να κατευθύνεται συνεχώς στο άτομο. Πολλές περιπτώσεις πνευμονίας.

  Ο αλγόριθμος της shtrobleniya

  Εξετάστε τις οδηγίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες στη διαδικασία κατασκευής τοίχων κάτω από τον κλιματισμό. Το κύριο πράγμα σε τέτοιες ενέργειες είναι να ακολουθούνται τα απαραίτητα βήματα με συνέπεια.

  Υπάρχουν διάφοροι τρόποι shtrobleniya, ανάλογα με την αποστράγγιση.

  Ο πρώτος τρόπος. Οι σωληνώσεις (freon και αποστράγγιση) βρίσκονται μαζί. Σε αυτή την περίπτωση, η κλίση της ράβδου είναι περίπου τρεις μοίρες, έτσι ώστε το συμπύκνωμα να μην παραμένει στάσιμο.

  Ο δεύτερος τρόπος. Η αποστράγγιση τοποθετείται αλλού. Η κλίση δεν είναι απαραίτητη. Το Stroba γίνεται παραδοσιακά. Υπάρχει μια ευκαιρία να τεντωθεί ο αγωγός κάτω από το ανώτατο όριο.

  Ο τρίτος τρόπος. Τοποθετείται μια αντλία, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την αφαίρεση του υγρού.

  Τώρα οι κύριες συστάσεις.

  1. Η σήμανση της εσοχής δεν χρειάζεται να κάνει μια απότομη στροφή. Αυτό θα οδηγήσει σε κάμψη σωλήνων και μη φυσιολογική λειτουργία.
  2. Είναι επίσης απαραίτητο να αποφευχθεί η οξεία γωνία. Η κανονική κυκλοφορία διαταράσσεται.
  3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα shtoborez. Η χρήση μύλου ή σμίλης μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον τοίχο.

  Φωτογραφία 2. Τοποθέτηση της διαδρομής

  Η διαδικασία των κυλίνδρων σωλήνων και η τοποθέτησή τους σε μια ράβδο

  Οι σαφείς και κατάλληλες δράσεις θα εξασφαλίσουν όχι μόνο τη μακρά διάρκεια ζωής του συστήματος αλλά επίσης θα επιτρέψουν να μην αναδιαμορφωθεί τόσο δύσκολη εργασία.

  1. Το προκαταρκτικό στάδιο συνίσταται στην κύλιση των σωλήνων σε μια συμπαγή γραμμή.
  2. Δεν μπορεί να πατηθεί - το υλικό είναι πολύ μαλακό και μπορεί να καταστραφεί.
  3. Φροντίστε να τραβήξετε τη θερμάστρα σωληνώσεων.
  4. Όταν συνδέετε και τις δύο μονάδες, το καλώδιο πρέπει να είναι κρυμμένο σε ειδική αυλάκωση.
  5. Ολόκληρη η τροχιά είναι τοποθετημένη στην προετοιμασμένη ράβδο και στερεώνεται με πείρους και ένα προϊόν όπως μια ταινία τοποθέτησης.

  Από την πλευρά της πρόσοψης, δεν πρέπει να υπάρχουν αξιόλογα στοιχεία που να βλέπουν από τα στροβοσκόπια. Αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα κατά την επίχριση.

  Γιατί πρέπει να πατήσετε το κομμάτι

  Μια τέτοια ενέργεια έχει μάλλον συμβουλευτικό χαρακτήρα. Οι επαγγελματίες το κάνουν πάντα. Είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η ζημιά στον αγωγό, η οποία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Η πτύχωση της κύριας γραμμής πραγματοποιείται με άζωτο σε πίεση τριάντα τεσσάρων ατμοσφαιρών. Η πιθανότητα εμφάνισης αποσυμπίεσης θα παρατηρηθεί αμέσως από τους πλοιάρχους και θα χρησιμεύσει ως ευκαιρία για τη διόρθωση του σφάλματος. Τότε, αυτό θα κάνει πολύ πιο ακριβό και πιο δύσκολο.

  Καθαρισμός της διαδρομής κλιματισμού

  Η εγκατάσταση του κλιματιστικού συστήματος απαιτεί προετοιμασία για λειτουργία με ιδανικό τρόπο. Ο χάλκινος σωλήνας μπορεί να πάρει υγρασία, γεγονός που θα επιδεινώσει τα χημικά χαρακτηριστικά του Freon. Η προκύπτουσα σύνδεση απενεργοποιεί γρήγορα τις επικοινωνίες. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για την απομάκρυνση της υγρασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε τα σμήνη.

  Η Stroiba κλείνει

  Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τη στίλβωση των στροβοσκοπίων με ένα ειδικό μείγμα από το κατάστημα του κτιρίου. Οι επαγγελματίες κύριοι μετά το κλείσιμο των στροβοσκοπίων φωτογραφίζουν τη θέση της θέσης του, για γρήγορη ανίχνευση σε περίπτωση ανάγκης. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε. Φροντίστε να αφήσετε τους ειδικούς να ελέγξουν τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σε όλες τις λειτουργίες. Μόνο τότε το έργο θα θεωρηθεί ολοκληρωμένο.

  Ποια είναι τα προβλήματα;

  Με όρους, τα προβλήματα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες κύριων οίνων και εγκατάστασης οίνου.

  Τι κάνουν οι οικοδεσπότες.

  1. Η εσωτερική μονάδα πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στο ψυγείο. Αυτό θα οδηγήσει σε γρήγορη υποβάθμιση του κλιματιστικού και στη συχνή βλάβη του.
  2. Τα έπιπλα τίθενται με τον τρόπο της ψύξης. Ως αποτέλεσμα, ο αέρας επιστρέφει στο κλιματιστικό και ο αισθητήρας αντιδρά σαν να έχει κρυώσει πλήρως το δωμάτιο. Η συσκευή κλιματισμού σβήνει.
  3. Δεν μπορείτε να γυαλίσετε το μπαλκόνι εάν έχει τοποθετηθεί εξωτερική μονάδα.

  Τι κάνουν οι εγκαταστάτες λάθος.

  1. Λυγίστε τον αγωγό ή τις πτυχές του. Η κυκλοφορία διακόπτεται, γεγονός που οδηγεί σε γρήγορη βλάβη του συμπιεστή.
  2. Κακή σταθερή εξωτερική μονάδα. Συνεχείς δονήσεις σύντομα θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του.
  3. Τοποθετήστε την εξωτερική μονάδα μόνο στον φέροντα τοίχο.

  Η διαδικασία του strobing είναι μια υπεύθυνη επιχείρηση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να καλέσετε ειδικευμένους ειδικούς. Το πρόβλημα δεν είναι να τρέξετε σε ένα ζευγάρι απατεώνων που απλά θέλουν να κερδίσουν χρήματα.