Εξαερισμός βιομηχανικών χώρων

Εξαερισμός της παραγωγής - ένα σύνολο μέτρων που αποσκοπούν στην οργάνωση και τη διατήρηση μιας σταθερής ανταλλαγής αέρα στις εγκαταστάσεις παραγωγής. Ο λειτουργικός εξοπλισμός και οι διεργασίες παραγωγής αποτελούν συχνά πηγή ατμοσφαιρικών σωματιδίων και τοξικών αναθυμιάσεων, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία. Επιπλέον, η έλλειψη καθαρού αέρα μειώνει την παραγωγικότητα και την ικανότητα να αντέχει στη σωματική δραστηριότητα.

Θα επιλύσουμε οποιαδήποτε εργασία σχετικά με τον εξαερισμό, τον κλιματισμό και τα συστήματα θέρμανσης στη μονάδα σας μέσα στον προϋπολογισμό και τους όρους σας στη Μόσχα, τη Μόσχα και σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας! Κλήση: 8 (495) 118-27-34

Η λύση

Ο εξαερισμός βιομηχανικών εγκαταστάσεων - εξασφαλίζει ουσιαστικά την εισροή καθαρού αέρα και τη διάθεση των αποβλήτων. Και περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά αποφάσεων.

Το πρώτο στάδιο είναι ο προγραμματισμός. Και γι 'αυτό πρέπει να λαμβάνονται υπόψη αρκετοί σημαντικοί όροι: η παρουσία επιβλαβών αναθυμιάσεων στις εγκαταστάσεις, η μόλυνση των αερίων και οι συνθήκες θερμοκρασίας.

Για την επίλυση των εργασιών, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι απαραίτητες συνθήκες εργασίας, καθώς και να αξιοποιηθούν οι παράμετροι του χώρου και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πιο συχνά σε μεγάλα δωμάτια, χρησιμοποιείται ο εξαερισμός τροφοδοσίας και εξαγωγής με ψύξη ή θέρμανση του αέρα.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά συστήματα εξαερισμού που διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα και το κόστος. Συχνά αυτή είναι μια ειδική λύση για κάθε ξεχωριστό δωμάτιο. Είναι χάρη σε αυτό που έχουμε ένα αποτελεσματικό, οικονομικό, και να αντιμετωπίσει τέλεια τα καθήκοντα που ορίζονται. Είναι κατανοητό ότι το σύστημα εξαερισμού - αυτό είναι ένα πολύ πολύπλοκο μηχανισμό, ο οποίος όχι μόνο παρέχει καθαρό και φρέσκο ​​αέρα στο δωμάτιο, και ως εκ τούτου καλύτερη απόδοση, όχι μόνο για τον εξοπλισμό, αλλά και των εργαζομένων, καθώς και την ευημερία τους, καθώς και να σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλές παραμέτρους για να δημιουργήσετε βέλτιστες κλιματολογικές συνθήκες ανάλογα με το χρόνο ή μέρος του δωματίου. Το σύστημα εξαερισμού μπορεί να ελέγχεται μηχανικά ή ηλεκτρονικά, αλλά είναι επίσης δυνατή και μικτές εκδόσεις.

Το πρόβλημα του βιομηχανικού εξαερισμού

Το κύριο καθήκον του βιομηχανικού εξαερισμού είναι να εξασφαλίσει τη συνεχή παρουσία καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις (χωρίς ακαθαρσίες, οσμή και επιβλαβή συστατικά). Αυτό παρέχεται με 2 τρόπους: αφαιρώντας μολυσμένες μάζες αέρα από τα καταστήματα και εξασφαλίζοντας φρέσκο ​​αέρα. Ο δεύτερος στόχος είναι να διατηρηθεί ένα συγκεκριμένο μικροκλίμα. Αυτό περιλαμβάνει απαιτήσεις για τη θερμοκρασία και την υγρασία. Αυτές οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για βιομηχανίες που συνοδεύονται από μεγάλη έκλυση θερμότητας, υγρασίας και επιβλαβών καπνών.

Το επαγγελματικά σχεδιασμένο σύστημα εξαερισμού συμβάλλει στα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • το προσωπικό είναι λιγότερο άρρωστο
 • αυξάνει την παραγωγικότητα της εργασίας
 • Διατηρείται ευνοϊκό μικροκλίμα
 • Ο εξοπλισμός δεν συσσωρεύει υγρασία, το μέταλλο δεν οξειδώνεται και δεν διαβρώνεται
 • απαιτούνται διαδικασίες παραγωγής.

Εξαερισμός εξαγωγής στην παραγωγή

Οι αεραγωγοί χρησιμοποιούνται κυρίως για τον αερισμό των τοπικών χώρων που είναι απρόσιτοι στις ροές διήθησης. Η κίνηση και η διανομή του αέρα πραγματοποιείται χωρίς εξωτερικό καταναγκασμό, μόνο υπό την επίδραση των θερμοκρασιακών διαφορών και της ατμοσφαιρικής πίεσης εκτός και εντός του δωματίου. Για να βελτιωθεί η απόδοση του αερισμού στην έξοδο, είναι εγκατεστημένοι εκτροπείς, ειδικά ακροφύσια επέκτασης, αντλώντας τον αέρα εξαγωγής από το δωμάτιο. Αυτό διευκολύνεται επίσης από τα καλύμματα των παραθύρων και τους ελαφρώς ανοιχτούς φωτισμούς.

Το καλοκαίρι, ο ρόλος των αγωγών παροχής αέρα εκτελείται από ανοικτές πύλες, ανοίγματα σε εξωτερικούς τοίχους και πόρτες. Κατά την κρύα εποχή, μόνο ανοίγματα που βρίσκονται σε ύψος τουλάχιστον 3 μέτρων από το μηδενικό σημάδι ανοίγουν σε αποθήκες ύψους μέχρι και 6 μέτρων. Σε ύψος μεγαλύτερο από 6 μέτρα, οι οπές αερισμού προβάλλονται σε απόσταση 4 μέτρων από το επίπεδο του δαπέδου. Όλα τα ανοίγματα είναι εξοπλισμένα με υδατοαπωθητικές οροφές που εκτρέπουν, επιπλέον, ο αέρας τροφοδοσίας ρέει προς τα πάνω.

Προμηθευτής και εξαερισμός

Η εκχύλιση του μολυσμένου αέρα οφείλεται στους αγωγούς αερισμού και στους αεραγωγούς εξαερισμού. Οι φλόγες λειτουργούν ως ένα είδος θερμικού πτερυγίου, το άνοιγμα και το κλείσιμο του οποίου ρυθμίζει την πίεση του αέρα στις ροές εξαερισμού. Ως πρόσθετος ρυθμιστής πίεσης παρέχονται ειδικά ανοίγματα, εξοπλισμένα με περσίδες:

 • λίγο πάνω από το επίπεδο του δαπέδου - διέγερση της ροής του αέρα,
 • ακριβώς κάτω από το ανώτατο όριο - τη βελτιστοποίηση της εκροής.

Ο όγκος του κυκλοφορούντος αέρα είναι ανάλογος προς την περιοχή των ανοικτών τραβέρσων, των ανοιγμάτων και των αεραγωγών.

Σημείωση:

 1. Εάν η συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών στον εξωτερικό αέρα είναι κατά 30% υψηλότερη από τα μέγιστα επιτρεπόμενα πρότυπα, δεν χρησιμοποιείται φυσικός εξαερισμός.
 2. Στοιχεία του άνω καλύμματος τοποθετούνται περίπου 10-15 μοίρες κάτω από την κορυφογραμμή στην οροφή. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο καταστροφής τους.

Σχεδιασμός και εγκατάσταση

Για να εξασφαλιστεί ο καλύτερος δυνατός εξαερισμός, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμός και η εγκατάστασή του στο στάδιο της κατασκευής. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ληφθούν υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο σωστός σχεδιασμός των ζωνών εξάτμισης.

Αλλά συμβαίνει επίσης ότι είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα σύστημα εξαερισμού σε ένα ήδη κατασκευασμένο κτίριο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη όλες οι συνθήκες υπό τις οποίες θα λειτουργήσει το σύστημα, καθώς και ο σκοπός του ίδιου του δωματίου. Η επιλογή του εξοπλισμού εξαρτάται πάντα από την έκρηξη και τον κίνδυνο πυρκαγιάς του δωματίου.

Όπως είναι γνωστό για βιομηχανικούς χώρους, χρησιμοποιήστε γενική ανταλλαγή και τοπικό αερισμό. Ο πρώτος είναι υπεύθυνος για την ανταλλαγή αέρα και τον καθαρισμό του αέρα ολόκληρου του δωματίου. Αλλά με τη βοήθεια της τοπικής αναρρόφησης είναι δυνατόν να επιλυθούν μόνο τα τοπικά καθήκοντα στη θέση του σχηματισμού αυτών των πιο επιβλαβών ουσιών. Αλλά για να διατηρήσετε και να εξουδετερώσετε τέτοιες ροές αέρα εντελώς, αποτρέποντας την εξάπλωσή τους σε όλο το δωμάτιο, δεν είναι δυνατόν. Εδώ χρειάζονται επιπλέον στοιχεία, όπως ομπρέλες.

Ο τύπος παραγωγής και η ποσότητα των επιβλαβών ουσιών που απελευθερώνονται, οι παράμετροι της ίδιας της αίθουσας και η θερμοκρασία σχεδιασμού για τις κρύες και ζεστές εποχές επηρεάζουν την επιλογή του εξοπλισμού για την εγκατάσταση του εξαερισμού των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι αυτό δεν είναι ένας εύκολος στόχος, όπως τον υπολογισμό, το σχεδιασμό και την επακόλουθη εγκατάσταση εξαερισμού, με προσόντα, οι οποίοι πίσω από τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ταξινόμηση του βιομηχανικού εξαερισμού ανά τύπο δράσης

Υπάρχουν διαφορετικά τύπους βιομηχανικός εξαερισμός. Κατατάσσονται σύμφωνα με τις ακόλουθες παραμέτρους:

 • μέθοδος οργάνωσης της εισροής και εκροής αέριων μαζών (φυσική, εξαναγκασμένη) ·
 • με λειτουργικότητα (τροφοδοσία, εξάτμιση, παροχή και εξαγωγή) ·
 • μέθοδος οργάνωσης (τοπική, γενική ανταλλαγή) ·
 • χαρακτηριστικά σχεδιασμού (χωρίς κανάλι, κανάλι).

Το απλούστερο και οικονομικότερο είναι φυσικό εξαερισμό. Βασίζεται στους νόμους της φυσικής, όταν οι πιο θερμαινόμενες στρώσεις του αέρα ανεβαίνουν, εκτοπίζουν το κρύο. Το κύριο μειονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι η εξάρτηση του χρόνου του χρόνου, οι καιρικές συνθήκες και ένα περιορισμένο πεδίο εφαρμογής (κατάλληλο για περιορισμένο φάσμα βιομηχανιών). Για την οργάνωση του φυσικού αερισμού στα εργαστήρια παραγωγής ρυθμίστε 3 επίπεδα ρυθμιζόμενων ανοιγμάτων (παράθυρο). Το πρώτο 2 κοστούμι σε ύψος 1-4 μ. Από το πάτωμα, 3 επίπεδα - κάτω από τη ροή ή στη λάμπα αερισμού. Ο νωπός αέρας εισέρχεται μέσω των κατώτερων ανοιγμάτων και βγαίνει βρώμικα μέσω των ανώτερων. Η ένταση της εναλλαγής αέρα ρυθμίζεται με το άνοιγμα / κλείσιμο των δίσκων εξαερισμού. Χρησιμοποιήστε φυσικό εξαερισμό μόνο για μονοκατοικίες.

Αναγκαστικός εξαερισμός - αποτελεσματικότερο σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός συνόλου εξοπλισμού και δικτύων μηχανικής. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να πληρώσει για την αποτελεσματικότητα, καθώς συνδέεται με την απόκτηση δαπανηρού εξοπλισμού και την κατανάλωση μεγάλου όγκου ηλεκτρικής ενέργειας.

Μόνο σπάνια χρησιμοποιείται εξαερισμός ή μόνο εξαερισμός (κυρίως σε βιομηχανίες όπου η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι χαμηλή). Πολύ πιο κοινό συστήματα τροφοδοσίας και εξαγωγής, παρέχοντας πιο ομαλή εναλλαγή αέρα.

Γενικός αερισμός οργανώνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις. Ανάλογα με τις διεργασίες παραγωγής και τη σύνθεση αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα συστήματα. Τοπικός αερισμός, σε αντίθεση με τη γενική ανταλλαγή, παρακολουθεί την καθαρότητα του αέρα σε ορισμένες περιοχές - για παράδειγμα, σε μια τοποθεσία συγκόλλησης ή βαφής. Αυτός ο τύπος επιλέγεται σε περίπτωση που η γενική ανταλλαγή δεν αντιμετωπίσει τον εξαερισμό σε όλους τους χώρους.

Ποιος είναι ο συνδυασμός των τοπικών συστημάτων εξαερισμού και παροχής αέρα; Λαμβάνοντας μολυσμένο σύστημα εξάτμισης αέρα δεν του επιτρέπει να εξαπλωθεί πέρα ​​από το δωμάτιο, και την εισροή φρέσκου αέρα προμήθειες (φίλτρα μπορεί να παρέχεται και το σύστημα θέρμανσης).

Αερισμός αεραγωγών η οργάνωση αγωγών ή σωλήνων μεγάλης διατομής που προορίζονται για αεροπορικές μεταφορές. Σύστημα Beskannalnye - ένα σύνολο ανεμιστήρων και κλιματιστικών, ενσωματωμένο στα ανοίγματα των τοίχων ή οροφών.

Σχεδιασμός εξαερισμού σε αίθουσες παραγωγής

Σχεδιασμός τα συστήματα βιομηχανικού εξαερισμού έχουν τις δικές του ιδιαιτερότητες. Δεν υπάρχει καθολικός εξοπλισμός που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των τύπων παραγωγών. Κατά το σχεδιασμό, λαμβάνονται υπόψη πολλά δεδομένα. Ο αλγόριθμος για την επίλυση του προβλήματος έχει ως εξής:

 1. Υπολογισμός της απαιτούμενης ανταλλαγής αέρα.
 2. Επιλογή εξοπλισμού που υποστηρίζει παραμέτρους σχεδιασμού.
 3. Υπολογισμός των αεραγωγών.

Στο πρώτο στάδιο του σχεδιασμού αναπτύσσεται ένα τεχνικό έργο (TOR). Συγκεντρώνεται από τον πελάτη και περιλαμβάνει απαιτήσεις για τις παραμέτρους του αέρα, χαρακτηριστικά των τεχνολογικών διαδικασιών, εργασίες του συστήματος.

Το TOR πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα δεδομένα:

 • το αρχιτεκτονικό σχέδιο του αντικειμένου με τη γεωαναφορά.
 • σχέδια κτιρίων του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης της γενικής όψης και των τμημάτων.
 • αριθμός εργαζομένων ανά βάρδια ·
 • τρόπος λειτουργίας του αντικειμένου (μία στροφή, δύο βάρδιες, είκοσι τέσσερις ώρες).
 • χαρακτηριστικά των τεχνολογικών διαδικασιών ·
 • δυνητικά επικίνδυνες περιοχές που δεσμεύονται από το σχέδιο.
 • απαιτούνται παραμέτρους αέρα (θερμοκρασία, υγρασία) το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Ο υπολογισμός της απαιτούμενης ανταλλαγής αέρα διεξάγεται στις ακόλουθες περιοχές:

 • παροχή καθαρού αέρα σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής (σύμφωνα με τους κανόνες ανά άτομο 20-60 m³ / h).
 • θερμική αφομοίωση;
 • αφομοίωση της υγρασίας.
 • αραίωση του αέρα στις μέγιστες επιτρεπόμενες συγκεντρώσεις επιβλαβών ουσιών.

Η βάση λαμβάνεται από τη μεγαλύτερη ανταλλαγή αέρα που προκύπτει από τους υπολογισμούς που περιγράφηκαν παραπάνω.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα εξαερισμού έκτακτης ανάγκης

Σύμφωνα με το SNiP ("Εξαερισμός ειδικών και βιομηχανικών κτιρίων") σε επικίνδυνες βιομηχανίες είναι απαραίτητο να προβλεφθεί σύστημα εξαερισμού έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκρηκτικών ή δηλητηριωδών αερίων, πυρκαγιάς, μπορεί να προκύψει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αντιπροσωπεύει μια εντελώς ανεξάρτητη εγκατάσταση του τύπου εξάτμισης και υπολογίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε, κατά την εργασία με ένα συμβατικό σύστημα, να παρέχεται 8 φορές ανταλλαγή αέρα ανά ώρα.

Στα δωμάτια των κατηγοριών B, G και D, ο εξαερισμός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πρέπει να κινητοποιείται με βίαιο τρόπο. Ως επείγουσα περίπτωση, επιτρέπεται η χρήση ενός συστήματος γενικής ανταλλαγής με επιπλέον ανεμιστήρες.

Διαχείριση συστήματος εξαερισμού

Αυτοματισμοί ο έλεγχος των συστημάτων εξαερισμού σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία και να μειώσετε το λειτουργικό κόστος. Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της ανθρώπινης συμμετοχής στη διαχείριση και τη μείωση του κινδύνου "ανθρώπινου παράγοντα". Αυτόματος έλεγχος σημαίνει την εγκατάσταση αισθητήρων που καταγράφουν τη θερμοκρασία / υγρασία του αέρα, τη συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών, τον βαθμό καπνού ή ρύπανσης αερίων. Όλοι οι αισθητήρες συνδέονται με τη μονάδα ελέγχου, η οποία, χάρη στις καθορισμένες ρυθμίσεις, ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον εξοπλισμό. Έτσι, ο αυτοματισμός συμβάλλει στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των υγειονομικών κανόνων, ανταποκρίνεται γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και εξοικονομεί σημαντικά κεφάλαια.

Συστάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας

Τα συστήματα εξαερισμού είναι ένας από τους κύριους καταναλωτές ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας, επομένως η εισαγωγή μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει τη μείωση του κόστους των βιομηχανικών προϊόντων. Τα πιο αποτελεσματικά μέτρα περιλαμβάνουν τη χρήση του συστήματα ανάκτησης αέρα, ανακυκλοφορία αέρα και ηλεκτροκινητήρες χωρίς "νεκρές ζώνες".

Η αρχή της ανάκτησης βασίζεται στη μεταφορά θερμότητας του εξαγόμενου αέρα στον εναλλάκτη θερμότητας, με αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος θέρμανσης. Οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες συσκευές ανάκτησης είναι τύπου πλάκας και τύπου στροφέα, καθώς και εγκαταστάσεις με ενδιάμεσο ψυκτικό μέσο. Η αποτελεσματικότητα αυτού του εξοπλισμού φθάνει το 60-85%.

αρχή ανακυκλοφορία βασίζεται στην επαναχρησιμοποίηση των αέρα μετά το φιλτράρισμα. Όταν αυτό το τμήμα είναι μικτό αυτό από τον εξωτερικό αέρα. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στην κρύα εποχή για εξοικονόμηση κόστους για θέρμανση. Είναι δεν ισχύει σε επικίνδυνα επαγγέλματα, στον αέρα που μπορεί να υπάρχουν επιβλαβείς ουσίες 1,2 και 3 τάξεις κινδύνου, παθογόνα, οσμές και όπου η πιθανότητα ατυχημάτων που σχετίζονται με την απότομη αύξηση της συγκέντρωσης στον αέρα της φωτιάς και εκρηκτικών ουσιών.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ηλεκτροκινητήρες έχουν τη λεγόμενη "νεκρή ζώνη", η κατάλληλη επιλογή τους εξοικονομεί ενέργεια. Τυπικά η «νεκρή ζώνη» εμφανίζονται κατά την εκκίνηση, όταν ο ανεμιστήρας λειτουργεί σε κατάσταση αναμονής ή όταν η αντίσταση του δικτύου σημαντικά μικρότερο από ό, τι απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο χρησιμοποιείται κινητήρες, με μια ομαλή ελέγχου ταχύτητας και την απουσία αρχικού ρεύματα, προς εξοικονόμηση ενέργειας κατά την εκκίνηση και κατά τη λειτουργία.

Βιομηχανικός εξαερισμός στη Μόσχα

Η εταιρεία LLC "Μηχανικών συστημάτων" (Μόσχα) - μια επαγγελματική εταιρεία μηχανικών. Εφαρμόζουμε μηχανικά συστήματα ενός κτιρίου ή εγκαταστάσεων στο αντικείμενο σας "με βάση το κλειδί στο χέρι" σε οποιοδήποτε σημείο της Ρωσίας.

Καλέστε: 8 (495) 118-36-16 ή να στείλετε μια γρήγορη εφαρμογή.

Οποιαδήποτε επιχείρηση χρειάζεται την οργάνωση επαρκούς ανταλλαγής αέρα. Αυτό είναι ένα από τα θεμέλια για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας. Ο βιομηχανικός αερισμός λύνει και άλλα προβλήματα, για παράδειγμα, αφαιρεί τον μολυσμένο αέρα σε ιδιαίτερα επικίνδυνες περιοχές. Ως εκ τούτου, η εξάτμιση και η ροή του αέρα πρέπει να υπολογιστεί, προχωρώντας από τις συνθήκες του χώρου για τον οποίο σχεδιάζεται.

Απαιτήσεις για τον βιομηχανικό εξαερισμό

Τα συστήματα βιομηχανικού εξαερισμού είναι σχεδιασμένα για την επεξεργασία μεγάλων όγκων αέρα, υψηλής ταχύτητας και πίεσης. Κατά τον υπολογισμό του συστήματος εξαερισμού ενός βιομηχανικού κτιρίου, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη ορισμένες υποχρεωτικές απαιτήσεις:

 • Υγιεινή και υγιεινή. Η επιβλαβής εκφόρτωση όσο το δυνατόν συντομότερα εντοπίζεται και αφαιρείται, ο χώρος εργασίας διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία για το προσωπικό.
 • Ακουστική. Ο θόρυβος που παράγεται από τον εξοπλισμό πρέπει να συμμορφώνεται με τα αποδεκτά πρότυπα.
 • Πυροσβέστες. Τα συστατικά του βιομηχανικού εξαερισμού για τις εγκαταστάσεις επιλέγονται και εγκαθίστανται αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πυρασφάλειας.
 • Λειτουργικό. Η εγκατάσταση του βιομηχανικού εξαερισμού λαμβάνει υπόψη την ανάγκη για επιθεωρήσεις, καθαρισμό και επισκευή στο μέλλον.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας. Ο εξοπλισμός πρέπει να παράγει το μέγιστο αποτέλεσμα στις εισόδους ελάχιστης ισχύος.
 • Οικολογικά. Δεν πρέπει να φθάσουν στο περιβάλλον περιβαλλοντικές εκπομπές.

Είδη βιομηχανικών συστημάτων εξαερισμού

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης και τον σκοπό, ο βιομηχανικός εξαερισμός μπορεί να εκτελεί διάφορες λειτουργίες. Συχνά απαιτείται η οργάνωση επιπλέον εμφύσησης των προϊόντων ή η ενίσχυση του βυθίσματος στο λέβητα, και στη συνέχεια προβάλλεται η τοπική ανταλλαγή αέρα.

Σε αυτή την περίπτωση, η κυκλοφορία των ροών αέρα συμβαίνει μέσω της αυξημένης έγχυσης αέρα σε ορισμένες περιοχές του χώρου. Αλλά αυτό το είδος συστήματος είναι βοηθητικό. Η τυποποιημένη λύση για κάθε επιχείρηση είναι ο γενικός βιομηχανικός εξαερισμός, οι τύποι του εξαρτώνται από τις συνθήκες των εγκαταστάσεων:

Όταν δημιουργείται ο σχεδιασμός του συστήματος εξαερισμού, λαμβάνεται αναγκαστικά υπόψη η θερμότητα που εκπέμπεται από τους εργαζόμενους στο δωμάτιο. Ο αέρας θερμαίνεται επίσης περαιτέρω από τον εξοπλισμό λειτουργίας. Ο φυσικός εξαερισμός των βιομηχανικών κτιρίων βασίζεται στην αυθόρμητη διείσδυση του αέρα στο δωμάτιο και η εξαγωγή του πραγματοποιείται μέσω αγωγών εξαερισμού. Η δύναμη πρόσφυσης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με μια σειρά συνθηκών: τη διαφορά θερμοκρασίας, πίεσης, ταχύτητας ανέμου.

Τα βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού φυσικού τύπου πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένα με ανοίγματα που επιτρέπουν τον έλεγχο της ανταλλαγής αέρα. Τέτοια ανοίγματα διατεταγμένα σε διαφορετικό ύψος: 1,8 m και 4 m Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο ψυχρός αέρας τείνουν να πέσουν κάτω, διεισδύει διαμέσου των ανοιγμάτων που βρίσκονται ψηλά, οι ροές αέρα, αναμεμιγμένου με ένα ήδη ζεσταθεί.. Στη ζεστή εποχή, ο αέρας έρχεται περίπου στο επίπεδο των θέσεων εργασίας.

Η θερμοκρασία ρυθμίζεται με διακοπή της πρόσβασης αέρα μέσω των χαμηλότερων ανοιγμάτων κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου. Ο βιομηχανικός εξαερισμός λαμβάνει υπόψη την περιοχή του δωματίου, αφού από αυτόν τον υπολογισμό επιλέγεται ειδικός εξοπλισμός. Οι αξονικοί ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται για αυτό.

Αυτό το είδος συσκευής έχει το πλεονέκτημα - κατευθύνει τον αέρα κατά μήκος του άξονα δράσης απευθείας στον αγωγό αερισμού. Οι ανεμιστήρες τοποθετούνται στην είσοδο του αγωγού αέρα.

Ο εξαερισμός των βιομηχανικών χώρων μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με την εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού τροφοδοσίας και εξάτμισης. Αυτό θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της κυκλοφορίας του αέρα. Τα δωμάτια στα οποία ο αέρας συνεχώς θερμαίνεται σε υψηλές τιμές, ειδικό εξοπλισμό για βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού είναι απαραίτητο, δεδομένου ότι αυτό εξαερισμού αυξήσεις ποσοστό σημαντικά - Δηλαδή, υπάρχει μια πλήρης αλλαγή του αέρα όσο απαιτείται από τις συνθήκες στο χώρο εργασίας.

Εξοπλισμός για συστήματα εξαερισμού

Ο σκοπός και η ταξινόμηση του βιομηχανικού εξαερισμού εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την προβλεπόμενη χρήση των χώρων. Αλλά ακόμα σήμερα, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην αναγκαστική κυκλοφορία του αέρα.

Το μόνο μειονέκτημα του μπορεί να ονομαστεί κατανάλωση ενέργειας. Ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η μικρή ισχύς των ανεμιστήρων εξαγωγής, εάν είναι απαραίτητο να εξυπηρετηθεί ένα μεγάλο δωμάτιο, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι αξιόλογο.

Αλλά το αναγκαστικό σύστημα παρέχει περισσότερες ευκαιρίες. Έτσι, είναι δυνατόν να συνδυαστούν βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού, τα οποία θα επιτρέπουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας του αέρα στο δωμάτιο. Για τον ίδιο σκοπό, χρησιμοποιούνται ανακτητές, οι οποίοι αποτελούν μέρος των συστημάτων εξαερισμού. Τέτοιες συσκευές αποσκοπούν στη μείωση του ενεργειακού κόστους λόγω των χαρακτηριστικών του σχεδιασμού.

Ο αέρας τροφοδοσίας και εξαγωγής διοχετεύεται μέσω χωριστών διαύλων μέσω του ανακτητή. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε και οι δύο ροές να μην αναμιγνύονται, αλλά η ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ τους συμβαίνει.

Έτσι, ο αερισμός των βιομηχανικών επιχειρήσεων δεν είναι μόνο αποτελεσματικός, αλλά οικονομικά αποδοτικός. Ανακτητές - ακριβός εξοπλισμός, και το αποτέλεσμά τους είναι πιο αισθητό όταν εξυπηρετεί μεγάλες περιοχές.

Ένας άλλος τύπος συστήματος εξαερισμού είναι ένα τηλεφωνικό σύστημα. Για εκείνη, διατίθεται ξεχωριστό δωμάτιο. Αυτό οφείλεται στις μεγάλες διαστάσεις αυτών των συσκευών. Ο σχεδιασμός τους μπορεί επίσης να συνδυάσει ένα σύστημα φιλτραρίσματος. Η πιο ακριβή λύση είναι ο συνδυασμένος βιομηχανικός εξαερισμός και ο κλιματισμός. Εάν η θέρμανση του αέρα στο σύστημα εξαερισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ενός θερμαντήρα, η ψύξη των ροών αέρα γίνεται με την εγκατάσταση ενός ξεχωριστού κεντρικού ή συνδυασμένου συστήματος κλιματισμού.

Επείγων αερισμός βιομηχανικών κτιρίων

Ο εξαερισμός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιείται σε βιομηχανικά κτίρια και εγκαταστάσεις με εκπομπές έκτακτης ανάγκης από επιβλαβείς ή εκρηκτικές ουσίες.

Ο εξαερισμός εκτάκτου ανάγκης ξεκινά από απόσταση. Καθώς χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός, τα αποθέματα και οι βασικές επικοινωνίες γενικού βιομηχανικού εξαερισμού, καθώς και οι τοπικές αντλίες που λειτουργούν μόνο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το ύψος της θέσης του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης εξαρτάται από τη συγκεκριμένη βαρύτητα των πιθανών εκπομπών. Δεν παρέχονται συστήματα επείγουσας παροχής.

Πλεονεκτήματα του εξαναγκασμένου βιομηχανικού εξαερισμού

Τα βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού που χρησιμοποιούν εξειδικευμένο εξοπλισμό εξαερισμού για την εξασφάλιση αποτελεσματικής ανταλλαγής αέρα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και μπορούν να καυχηθούν για τα πλεονεκτήματά τους.

 1. Μεγάλη περιοχή κάλυψης - τα συστήματα βιομηχανικής τροφοδοσίας και εξαγωγής χρησιμοποιούν ειδικούς ισχυρούς ανεμιστήρες που παρέχουν εντατική ροή αέρα.
 2. Αποδοτικότητα - η λειτουργία του βιομηχανικού συστήματος εξαερισμού δεν εξαρτάται από εξωτερικές συνθήκες.
 3. Πρόσθετες δυνατότητες - αυτό περιλαμβάνει την ικανότητα των συστημάτων τροφοδοσίας και εξαγωγής να φιλτράρουν τον αέρα στις εγκαταστάσεις, να το υγραίνουν ή να αποστραγγίζουν.
 4. Στόχος ροή αέρα - με σωστό σχεδιασμό και εγκατάσταση, είναι δυνατόν να κατευθυνθείτε καθαρός αέρας απευθείας στο χώρο εργασίας.
 5. Αυξημένη λειτουργική ασφάλεια - αερισμού των βιομηχανικών εγκαταστάσεων αναγκάζονται τύπου μπορούν να συλληφθούν και να αφαιρεθεί από τον αέρα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις επιβλαβείς ουσίες, επικίνδυνα αέρια για να καθαρίσει η μάζα του αέρα.
 6. Η δυνατότητα ανέγερσης σε κτίρια μετά την κατασκευή τους ολοκληρώνεται. Αυτό είναι επωφελές για τη διάκριση του εξαναγκασμένου εξαερισμού από τον φυσικό εξαερισμό, ο σχεδιασμός του οποίου πρέπει να αντιμετωπιστεί ακόμη και στο στάδιο του σχεδιασμού ολόκληρου του κτιρίου.

Τα μειονεκτήματα ενός συστήματος εξαναγκασμένου εξαερισμού περιλαμβάνουν το υψηλό κόστος του εξοπλισμού, το οποίο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού του συστήματος.

Δημιουργία έργου αερισμού

Ο σχεδιασμός του βιομηχανικού εξαερισμού αποτελείται από διάφορα στάδια:

 1. Αξιολόγηση των βασικών συνθηκών (η περιοχή του δωματίου, τα χαρακτηριστικά της διαμόρφωσής του, ο αριθμός των ατόμων στο δωμάτιο, ο εξοπλισμός που θα δώσει θερμότητα).
 2. Λογιστική για τις κλιματικές συνθήκες (πίεση και θερμοκρασία αέρα, ταχύτητα ανέμου).
 3. Ο σκοπός του χώρου λαμβάνεται υπόψη: ενδέχεται να απαιτείται τοπικό σύστημα εξάτμισης μαζί με φυσικό ή γενικό αερισμό εξαερισμού.
 4. Με βάση τις παραπάνω συνθήκες, γίνεται υπολογισμός, ο οποίος περιλαμβάνει:
  • τον υπολογισμό της ανταλλαγής αέρα και την πολλαπλότητα του.
  • υπολογισμός των διατομών αεραγωγών, το μήκος τους.
  • Εάν το έργο περιέχει πρόσθετες οπές εξαερισμού, τότε είναι απαραίτητο να υπολογίσετε την περιοχή τους.
 5. Επιλογή υλικών και εξοπλισμού.

Ο σχεδιασμός του εξαερισμού ενός βιομηχανικού κτιρίου είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό καθήκον, δεδομένου ότι, ελλείψει άλλων πηγών πρόσβασης σε αέρα, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί επαρκής κυκλοφορία στο δωμάτιο ώστε να δημιουργηθούν κανονικές συνθήκες εργασίας. Εάν είναι απαραίτητο, θα πρέπει να είναι δυνατή η αποστράγγιση του αέρα εξαγωγής ή των επιβλαβών ουσιών, η οποία γίνεται με την εγκατάσταση ειδικών αντλιών αναρρόφησης. Η εγκατάσταση του βιομηχανικού εξαερισμού περιλαμβάνει μια σειρά εργασιών, μεταξύ των οποίων:

 • την τοποθέτηση των αεραγωγών.
 • την εγκατάσταση και την προσαρμογή του εξοπλισμού.
 • δοκιμάζοντας το σύστημα εξαερισμού για διαρροές και αποτελεσματικότητα.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η επιλογή του υλικού του αγωγού. Αν σχεδιάζεται τοποθέτηση ενός βιομηχανικού συστήματος εξαερισμού σε περιοχές με επικίνδυνες πυρκαγιές και εκρήξεις, χρησιμοποιούνται αεραγωγοί από άκαυστα υλικά. Η ίδια απόφαση γίνεται για τη διευθέτηση δωματίων με υψηλή θερμοκρασία αέρα (από 80o και άνω). Η τυποποιημένη λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία των άλλων εγκαταστάσεων παραγωγής είναι ο γαλβανισμένος χάλυβας.

Οι εύκαμπτοι κυματοειδείς σωλήνες χρησιμοποιούνται σε περιοχές με πολύπλοκες διαστάσεις. Εάν είναι δυνατόν, εγκαθίστανται τα λεγόμενα γόνατα. Τα πλεονεκτήματα των αγωγών χάλυβα πριν από την κυματοειδή είναι προφανή - αυξημένη αντοχή, ανθεκτικότητα. Ωστόσο, οι ευέλικτοι αεραγωγοί επιτρέπουν την τοποθέτηση διαδρομών για την εισροή ή την εκροή αέρα στις πιο απρόσιτες θέσεις.

Πώς να μάθετε την τιμή και να λάβετε μια προσφορά

Για να μάθετε την τιμή μιας λύσης για τη μονάδα σας, μπορείτε να:

 • Στείλτε μια γρήγορη αίτηση, συμπληρώνοντας ένα σχέδιο, σχέδιο ή εκτίμηση.
 • Στείλτε μια αίτηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
 • Καλέστε αμέσως καλώντας το 8 (495) 118-36-16 και λάβετε επαγγελματικές συμβουλές.

LLC "Engineering Systems" είναι μια επαγγελματική εταιρία κλιματισμού που σας εγγυάται υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης στον τομέα των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού.

PromVents κατασκευαστής εξοπλισμού εξαερισμού και θέρμανσης στη Ρωσία

Όλα τα προϊόντα μας παρέχονται μεμονωμένες εκπτώσεις χονδρεμπόρους, εμπορικούς και οργανισμούς εγκατάστασης.

Εξοπλισμός εξαερισμού

Εξοπλισμός θέρμανσης

Αυτοματισμοί

Το PromVents είναι ένας εξοπλισμός εξαερισμού και θέρμανσης αρχικά από τη Ρωσία

Η Promvent LLC είναι ένας ρωσικός κατασκευαστής ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών ανεμιστήρων, εξοπλισμού εξαερισμού και θέρμανσης. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, οι σύντομοι χρόνοι παραγωγής και η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική συμβάλλουν στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας και σε μια σταθερή θέση στην αγορά του εξοπλισμού εξαερισμού, ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η εταιρεία μας ολοκληρώνει και προμηθεύει εξοπλισμό για συστήματα εξαερισμού σε όλη τη Ρωσία, καθώς και τη Λευκορωσία και το Καζακστάν, χάρη στη στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες μεταφορών.

Εξαερισμός και κλιματισμός

Παραγωγή αεραγωγών

Ο αγωγός αέρα είναι απαραίτητο μέρος του συστήματος εξαερισμού, σχεδιασμένο για να μετακινεί το μίγμα αέρα και άλλα αέρια. Ο αγωγός αέρα μπορεί να έχει ένα τμήμα υπό μορφή κύκλου, ορθογωνίου ή ελλείψεως.

Εξαερισμός βιομηχανικών κτιρίων και χώρων

Η βιομηχανική παραγωγή στις περισσότερες περιπτώσεις συνδέεται με την απελευθέρωση σκόνης, θερμότητας, υγρασίας και μερικές φορές τοξικών συστατικών, και μερικές φορές με τη δημιουργία ενός ειδικού μικροκλίματος.

Εξαερισμός ενός διαμερίσματος

Σύγχρονες διατάξεις για την υγεία απαιτούν τη δημιουργία ενός κτιρίου σε κάθε αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού στην οποία το μολυσμένο μάζας αέρα εξαγωγής αφαιρείται από την κουζίνα και το μπάνιο του κάθε τετραγώνου.

Βιομηχανικός κλιματισμός

Συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού - περιλαμβάνουν σύγχρονο κλιματικό εξοπλισμό για τη διατήρηση του βέλτιστου εσωτερικού κλίματος στα δωμάτια με τις παραμέτρους που προβλέπονται από την υγιεινή.

Υπολογισμός του συστήματος εξαερισμού

Ξεκινώντας με την επιλογή και την εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού, πρέπει πρώτα να εκτελέσετε τον υπολογισμό του. Ο υπολογισμός του συστήματος αερισμού εξάτμισης περιλαμβάνει τον καθορισμό των κύριων παραμέτρων του συστήματος. Μόνο n.

Μπορείτε να παραγγείλετε έναν υπολογισμό δωρεάν

Αφήστε μια αίτηση για τον υπολογισμό του κόστους των αεραγωγών και πάρτε μια μεμονωμένη εμπορική προσφορά με μια τιμή.

Κατάλογος εμπορευμάτων

Αγωγοί και σωλήνες (4)

Σε ένα τέτοιο σύστημα όπως ο εξαερισμός, οι αεραγωγοί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Είναι ένα.

Κλιματιστικά (10)

Η ζωή στη μεγάλη πόλη συνοδεύεται από διάφορους αρνητικούς παράγοντες: τονίζει, κακή οικολογία, μόλυνση αερίων.

Αφαίρεση καπνού (1)

Αυτή η ενότητα παρουσιάζει τα συστήματα που είναι υπεύθυνα για την αφαίρεση καπνού.

Θερμοσίφωνες (2)

Μια από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι η πώληση θερμαντικών σωμάτων για διάφορους χώρους.

Ανεμιστήρες (6)

Ανεμιστήρες καναλιών για στρογγυλεμένους αγωγούς αέρα VK. Θήκη από χάλυβα. Μονοφασική τροφοδοσία 230 V

Εύκαμπτοι αεραγωγοί (2)

Σε αυτή την ενότητα υπάρχουν δύο τύποι εύκαμπτων αεραγωγών: μη μονωμένοι και μονωμένοι

Διαχυτήρες PAV-B (5)

Διάχυτες στρογγυλές γενικές PAV-B. Υλικό - PVC. Χρώμα - άσπρο.

Εξαρτήματα για αγωγούς αέρα (1)

Κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την αφαίρεση της εγκατάστασης αεραγωγών. Η πιο προσεκτικά εκτελούμενη m.

Αναλώσιμα για κλιματιστικά (0)

Ελεγκτής ταχύτητας (1)

Εξωτερικές γρίλιες USAV (6)

Συστήματα εξαερισμού εξωτερικού USAV. Το υλικό είναι αλουμίνιο.

Μετατροπέας συχνότητας ταχύτητας (19)

Μπορείτε να παραγγείλετε έναν υπολογισμό δωρεάν

Αφήστε μια αίτηση για τον υπολογισμό του κόστους των αεραγωγών και πάρτε μια μεμονωμένη εμπορική προσφορά με μια τιμή.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία "PROMKOM" ασχολείται με την ανάπτυξη, πώληση και εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού βιομηχανικών κτιρίων, εγκαταστάσεων, ιδιωτικών κατοικιών στη Μόσχα. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε inverter, κλιματιστικά κανάλι, κινητά, μοντέλα παράθυρα, υπάρχουν επίσης θερμαντήρες από διαφορετικά εμπορικά σήματα προς πώληση. Τα συστήματα που εγκαθιστούμε διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας ανταλλαγή αέρα με τη βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

Βιομηχανική παραγωγή αερισμού

Η διεύθυνσή μας:

Περιφέρεια της Μόσχας, Dzerzhinsky,, Energetikov St., 24, γραφείο 353

Ώρες εργασίας:

Οδηγίες της εταιρείας

Η εταιρεία μας - είναι μια επιτυχία που λειτουργεί ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων στον τομέα του εξαερισμού, κλιματισμού, αυτοματισμοί, συστήματα θέρμανσης διαφορετικής πολυπλοκότητας - από τα μικρά σπίτια, εστιατόρια, εγκαταστάσεις αθλητισμού και υγείας, με μεγάλη οικιστική και βιομηχανική χρήση.

Παραγωγή αεραγωγών για αερισμό οποιουδήποτε μεγέθους στη Μόσχα και την περιοχή

Η πραγματική παραγωγική δυναμικότητα της μονάδας είναι 50.000 m2 / μήνα

Όλη η ποικιλία
για συστήματα εξαερισμού

Σύγχρονος εξοπλισμός
στην παραγωγή

Όλα τα προϊόντα
πιστοποιημένο

Ναυτιλία & Ναυτιλία
χωρίς ημέρες μακριά

Κατασκευάζουμε αεραγωγούς για συστήματα εξαερισμού

Η ομάδα μας

Κατάλογος μορφοποιημένων προϊόντων και εξαρτημάτων για εξαερισμό

Μέρη των συστημάτων αερισμού

Πώς να παραγγείλετε την κατασκευή αεραγωγών;

Εφαρμόστε, καλέστε
ή να γράψετε στο μήνυμα

Οι διαχειριστές θα προσδιορίσουν όλα
λεπτομέρειες και να κάνετε μια προσφορά

Παραγγελία αποστέλλεται
να εργάζονται στην παραγωγή

Παραδίδουμε την παραγγελία
στον τόπο φόρτωσης

ή καλέστε: +7 (495) 120-06-90

Βίντεο από την παραγωγή μας

Κατασκευή αεραγωγών αερισμού

Η παραγωγή αεραγωγών στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας είναι η κύρια δραστηριότητα του εργοστασίου της LLC "TsVS". Προσφέρουμε λύσεις με το κλειδί στο χέρι και μεμονωμένα στοιχεία - αεραγωγοί, υλικά στερέωσης, σχάρες εξαερισμού. Σχεδιάζουμε συστήματα εξαερισμού, εκτελούμε την εκκίνηση, επισκευάζουμε και παρέχουμε υπηρεσίες μετά την πώληση.

Περίπου το 40% των προϊόντων μας κατασκευάζονται για τις δικές μας εγκαταστάσεις. Συμμορφούμεθα 100% με τις απαιτήσεις για την ποιότητα και τις λειτουργίες των σύγχρονων δομών αερισμού. Εργαζόμαστε σύμφωνα με το GOST και το SNiP, έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται στις εγκαταστάσεις να αναπνέουν καθαρό φρέσκο ​​αέρα και οι τοξίνες και οι μολυσματικές ουσίες να εξαλείφονται αποτελεσματικά. Δεν επιτρέπουμε οπίσθιο βύθισμα, μπλοκάρισμα, μπορούμε να κατευθύνουμε σωστά τη ροή της παροχής και τον εξαερισμό, ακόμη και σε σύνθετα και διακλαδισμένα συστήματα εξαερισμού. Η παραγωγή, προσαρμογή και συντήρηση στοιχείων για τον εξαερισμό υψηλής ποιότητας είναι ο τρόπος μας να φροντίζουμε την υγεία των ανθρώπων.

Είδη προϊόντων και χαρακτηριστικά

Το εργοστάσιό μας είναι μια μεγάλη περιοχή παραγωγής με τον ευρωπαϊκό εξοπλισμό. Η παραγωγή αεραγωγών και εξαρτημάτων σε κάθε στάδιο συνοδεύεται από ποιοτικό έλεγχο. Προσφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία που αρκούν για να λύσουμε ακόμα και τα περίπλοκα καθήκοντα του αερισμού. Παραλλαγές παραγωγής συστημάτων εξαερισμού:

 • Γαλβανισμένου χάλυβα - πάχος 0,5 - 1 mm, το φως και ανθεκτικό, κατάλληλο για σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς απελευθέρωση του χημικά επιθετικό ρύπων.
 • Ανοξείδωτο χάλυβα - πιο ανθεκτικό, δεν φοβάται τις επιδράσεις των οξέων και των αλκαλίων.
 • Από μαύρο χάλυβα (συγκολλημένο) - για την αφαίρεση του καπνού.

Τα αξιόπιστα και παραγωγικά συστήματα εξαερισμού είναι αναγκαία όχι μόνο για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις ή τα εργοστάσια αλλά και για τους δημόσιους οργανισμούς. Οι αεραγωγοί μας χρησιμοποιούνται σε εμπορικά κέντρα, καταστήματα, αποθήκες. Απαιτούνται σε χώρους εστίασης, κουζίνας, μονάδας επεξεργασίας τροφίμων κ.λπ. Παράγουμε αγωγοί αέρα οποιουδήποτε μεγέθους και οποιουδήποτε πάχους, σχεδιάζουμε ακόμα και τα πιο πολύπλοκα σχέδια.

Για εταιρείες κατασκευής και συναρμολόγησης

Αναπτύσσουμε σύνθετες λύσεις για κάθε μεμονωμένο αντικείμενο. Θα δημιουργήσουμε ένα έργο ή με βάση ένα τελικό θα υπολογίσουμε και θα παράγουμε μεγάλες παρτίδες προϊόντων. Λόγω της χρήσης του σύγχρονου ευρωπαϊκού εξοπλισμού, παράγουμε γρήγορα την ποιότητα
προϊόντα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπολογίσουμε την εκτίμηση και θα ετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την παραγωγή αεραγωγών αερισμού. Θα σας συμβουλέψουμε για την επιλογή του βέλτιστου υλικού, το μήκος των σωλήνων, τη διάμετρο του τμήματος.

Κατασκευή βιομηχανικών συστημάτων εξαερισμού

Κάθε γραφείο ή βιομηχανικό κτίριο, η κατασκευή ενός αθλητικού συγκροτήματος, πολυώροφο κτίριο κατοικιών ή προετοιμασίας γευμάτων θα πρέπει να έχει ένα σύστημα εξαερισμού που παρέχει επαρκές ρεύμα αέρος, που ρυθμίζεται από τα πρότυπα απόκομμα της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας, βιομηχανικής υγιεινής. Η παραγωγή του βιομηχανικού εξαερισμού είναι μια επίπονη και πολύπλοκη διαδικασία, η οποία εκτελείται σε διάφορα στάδια και επιλύει συγκεκριμένα καθήκοντα σε καθένα από αυτά.

Τα κύρια καθήκοντα του βιομηχανικού εξαερισμού

Το σύστημα βιομηχανικής ανταλλαγής αέρα έχει σχεδιαστεί για την επίλυση πολλών πρακτικών προβλημάτων, κρίσιμων για το προσωπικό και τον εξοπλισμό, δημιουργώντας βέλτιστες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Οι κύριοι στόχοι της συσκευής για τη βιομηχανική ανταλλαγή αέριων μαζών είναι οι εξής:

 1. Απομάκρυνση του "εξαντλημένου" αέρα από τον χώρο παραγωγής.
 2. Απομάκρυνση υπερβολικά θερμών αέριων μαζών.
 3. Βεβαιωθείτε ότι ορισμένες παράμετροι εισέρχονται στην περιοχή εργασίας της ροής αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνολογικής διαδικασίας.

Τμήμα βιομηχανικού εξαερισμού

Αυτά τα καθήκοντα καθορίζονται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της θέσης της προτεινόμενης εγκατάστασης του δικτύου εξαερισμού στο στάδιο του σχεδιασμού.

Σχεδιασμός βιομηχανικού εξαερισμού

Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία που τρέχει μια εταιρεία που ειδικεύεται άδεια σε διάφορα στάδια, και περιλαμβάνει την απόκτηση των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων, η συσχέτιση του σχεδιαζόμενου δικτύου αέρα είναι ήδη καλά εξοπλισμένο με τις επικοινωνίες και τα δίκτυα μηχανικής.

Σχέδιο εξαερισμού του εργαστηρίου

Στάδια σχεδιασμού

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για την προετοιμασία του λεπτομερούς σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης, βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού, ειδικών και εμπειρογνωμόνων, καλλιτέχνες πρέπει να πραγματοποιήσει μια σειρά από υπολογισμούς, υπολογισμούς, για την εκτέλεση του προγράμματος, τα σχέδια και τα έγγραφα που ετοίμασε το εκτελεστικό φορέα εργασίας. Η είσοδος σε αυτά τα έργα περιλαμβάνουν την περιοχή του αντικειμένου, τα καθήκοντα του συστήματος, τις κλιματικές συνθήκες στην περιοχή της θέσης του κτιρίου και, φυσικά, το σχέδιο του πελάτη.

Ανάπτυξη τεχνικών προδιαγραφών

Το πρώτο στάδιο σχεδιασμού και, συνεπώς, η παραγωγή ενός δικτύου ανταλλαγής αέρα είναι η έκδοση τεχνικής ανάθεσης. Θα πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 1. Η θέση του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου του προσανατολισμού στις πλευρές του κόσμου.
 2. Ο σκοπός του αντικειμένου του κτιρίου.
 3. Διάταξη των εγκαταστάσεων.
 4. Υλικά για την κατασκευή τοίχων.
 5. Λειτουργικός τρόπος και περιγραφή των τεχνολογικών διαδικασιών.

Εκτελέστε υπολογισμούς

Μετά την επεξεργασία των αρχικών δεδομένων, ο σχεδιαστής εκτελεί τους ίδιους τους υπολογισμούς:

 • Υπολογισμός των απαραίτητων κλιματικών παραμέτρων για τρεις περιόδους (ζεστό, κρύο και ενδιάμεσο).
 • Υπολογισμός της απαιτούμενης πολλαπλότητας της ανταλλαγής αέριων μαζών (σύμφωνα με το σκοπό και τον όγκο / την έκταση του χώρου).
 • Υπολογισμός και προετοιμασία του σχεδίου για τη διανομή των αέριων μαζών και επιλογή διάταξης για τη διάταξη των διατάξεων διανομής ροής.
 • Υπολογισμός των αεραγωγών, διάμετρος, σχήμα, διαμόρφωση, υλικό κατασκευής.

Σε αυτό το στάδιο, λαμβάνονται υπόψη όλες οι ειδικές επιθυμίες του πελάτη. Για παράδειγμα, μπορεί να γίνει υπολογισμός για πρόσθετο εξοπλισμό για ξήρανση ή ύγρανση αέρα, καταρτίζοντας κατάλογο εξοπλισμού σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του πελάτη και τις προτιμήσεις του όσον αφορά τον παραγωγό. Επίσης, στο δεύτερο στάδιο, εκπονείται μελέτη σκοπιμότητας.

Εκτελεστικό έγγραφο

Το τελευταίο στάδιο της μελέτης είναι η έκδοση των σχεδίων και των ροών εργασίας, οι προδιαγραφές εξοπλισμού, οι αιτιολογήσεις και οι εξηγήσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση των επικοινωνιών. Τα έγγραφα πρέπει απαραίτητα να λαμβάνουν υπόψη τα χαρακτηριστικά εγκατάστασης και εγκατάστασης συσκευών.

Κανόνες και κανονισμοί

Η παραγωγή βιομηχανικού εξαερισμού είναι η κατασκευή αεραγωγών και των εξαρτημάτων τους, στοιχείων και κενών εξαερισμού, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση του δικτύου. Αυτό περιλαμβάνει το μέγεθος, την διατομή του αγωγού εξαερισμού, το υλικό κατασκευής, τον τύπο συγκολλημένων αρμών, την τεχνολογία κατασκευής για λυγισμένα στοιχεία και άλλα χαρακτηριστικά.

Έτσι, για παράδειγμα, το πιο δημοφιλές υλικό στη σύγχρονη παραγωγή βιομηχανικών συστημάτων εξαερισμού είναι το γαλβανισμένο λαμαρίνα. Παράγει ευθεία τμήματα αεραγωγών, μορφοποιημένα προϊόντα (στρογγυλά και ορθογώνια).

Φύλλο αναδίπλωσης σε φύλλα

Παραγωγή συστήματος εξαερισμού

Η παραγωγή του ίδιου του δικτύου βιομηχανικού εξαερισμού περιλαμβάνει την προετοιμασία ευθύγραμμων και καμπυλωμένων τμημάτων των αγωγών για μετέπειτα συναρμολόγηση επί τόπου. Η παραγωγή περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 1. Κατασκευή αεραγωγών.
 2. Προετοιμασία συγκολλήσεων.
 3. Συναρμολόγηση των κύριων διατάξεων.

Κατασκευή αεραγωγών

Το πρώτο βήμα στην παραγωγή του αγωγού είναι η εκτύπωση ενός σχεδίου που στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα φύλλο μετάλλου. Μετά τη σήμανση στο υλικό, το στοιχείο του αγωγού κόβεται. Κατά κανόνα, σε σύγχρονες συνθήκες, αυτή η τεχνολογική διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη με τη βοήθεια μηχανών κοπής πλάσματος. Συμβαίνει ορισμένα στοιχεία να συλλέγονται ή να τελειώνουν στη θέση τους. Σε αυτή την περίπτωση, το μέταλλο κόβεται χρησιμοποιώντας ηλεκτρικές ψαλίδες.

Γραμμή Παραγωγής Αγωγών

Προετοιμασία ραφών

Επιπλέον, μπορούν όλοι να είναι διπλοί ή μεμονωμένοι. Ωστόσο, για κάθε τύπο ραφής, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη - όλα τα προεξέχοντα θραύσματα πρέπει να σβήνουν. Έτσι οι εμπειρογνώμονες ελαχιστοποιούν την αντίσταση ροής αέρα, η οποία διέρχεται από το κουτί. Η αποτελεσματικότητα και η αδιάλειπτη λειτουργία ολόκληρου του δικτύου βιομηχανικού εξαερισμού εξαρτάται από το πόσο καλά κατασκευάζονται οι αρμοί.

Συναρμολόγηση και εγκατάσταση του συστήματος

Τα τελικά στοιχεία των αεραγωγών συναρμολογούνται σε συγκροτήματα με τη βοήθεια ειδικών συνδετικών στοιχείων. Τέτοιες προσυναρμολογήσεις μπορούν να είναι είτε φλαντζωτές είτε φλάντζες. Μετά την παράδοση των βασικών διατάξεων στο χώρο εγκατάστασης, πρέπει να προσδιοριστούν οι διαδρομές για την τοποθέτηση των κιβωτίων, τις προεξοχές ή τις αυλακώσεις για την προετοιμασία τους. Μετά την εγκατάσταση των αεραγωγών, εγκαθίσταται όλος ο άλλος εξοπλισμός - το σύστημα αυτοματισμού των οργάνων, των αφυγραντήρων, των θερμαντήρων και του κλιματισμού.

Ασπίδα αυτοματισμού του δικτύου εξαερισμού

Ολοκληρωμένη προσέγγιση της παραγωγής

Τα δίκτυα βιομηχανικού αερισμού ανήκουν στην κλάση σύνθετων τεχνικών επικοινωνιών, η παραγωγή των οποίων απαιτεί ακριβείς υπολογισμούς και υπολογισμούς, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σχετικές αποχρώσεις.

Τα ισχυρότερα συστήματα επιλύουν πιο σύνθετα προβλήματα και παρέχουν σύνθετες τεχνολογικές διαδικασίες. Αυτό απαιτεί μια επαγγελματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παραγωγή τους - την επιλογή ενός μεταλλικού εμπορικού σήματος, την κατηγορία προστασίας και απόδοσης, την καταγραφή των τεχνολογικών χαρακτηριστικών λειτουργίας και την επακόλουθη συντήρηση.

Αξιόπιστη παραγωγή βιομηχανικού εξαερισμού

Σήμερα, η παραγωγή βιομηχανικού εξαερισμού στη Μόσχα είναι σε μεγάλη ζήτηση, καθώς ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό της ατμόσφαιρας σε αίθουσες παραγωγής, αποθήκες και άλλους μεγάλους χώρους. Για να παραγγείλετε αποτελεσματική τεχνολογία εξαερισμού προσφέρει το MosKlim. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρωσικούς κατασκευαστές. Εδώ θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστου εξοπλισμού που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε εργασίες.

Πλεονεκτήματα του εξοπλισμού εξαερισμού MosKlim

Η κατασκευή του εξοπλισμού εξαερισμού σημείωσε πρόοδο: η ποικιλία του παραγόμενου εξοπλισμού έχει επεκταθεί, εκτός από τις νέες τεχνολογίες που επέτρεψαν να αυξηθεί σημαντικά η παραγωγικότητα και να μειωθεί το επίπεδο θορύβου. Στο MosKlim η κατασκευή βιομηχανικών ανεμιστήρων πραγματοποιείται με εφαρμογή προηγμένης ανάπτυξης:

 • Το περίβλημα του ανεμιστήρα είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο ατσάλι, το οποίο προστατεύεται αξιόπιστα από τη διάβρωση, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του. Το περίβλημα μπορεί επιπλέον να εφοδιαστεί με προστατευτική επικάλυψη πολυμερούς. Στην κατασκευή αξονικών πτερυγίων ανεμιστήρα, χρησιμοποιείται πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλοβάμβακα, το οποίο του επιτρέπει να αντέχει σε υψηλό φορτίο.
 • Οι τριφασικοί ασύγχρονοι κινητήρες επιτρέπουν τη σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού. Η υψηλή ισχύς καθιστά δυνατή την κίνηση μεγάλου όγκου μάζας αέρα, καθαρίζοντας αποτελεσματικά την ατμόσφαιρα του δωματίου. Οι ακτινικοί βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι σε θέση να μεταφέρουν θερμά αέρια μείγματα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πυροπροστασία κτιρίων.
 • Οι βιομηχανικές μονάδες κλιματισμού επιτρέπουν τη σύνθετη διήθηση μολυσμένης ατμόσφαιρας. Επιπλέον, ενυδατώνουν, δροσίζουν και θερμαίνουν τον αέρα, ώστε τα δωμάτια να λειτουργούν πάντα άνετα. Η τεχνολογία υψηλής ισχύος μπορεί να εγκατασταθεί σε εργαστήρια με αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση και θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το έργο.
 • Η παραγωγή συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε συμπαγές εξοπλισμό, ο οποίος είναι εύκολος να εξοπλίσει οποιοδήποτε δωμάτιο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός θα βοηθήσει στην επίλυση όλων των προβλημάτων με την αφαίρεση του καπνού σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις οποιουδήποτε τύπου, καθώς και στη σημαντική βελτίωση της αποτελεσματικότητας των συστημάτων πυρασφάλειας.

Επιπλέον πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας

Η ποικιλία της εταιρείας μας ανανεώνεται συνεχώς λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των πελατών. Οι τακτικοί συνεργάτες μας είναι γνωστοί οργανισμοί κατασκευής και συναρμολόγησης στη Μόσχα και την πρωτεύουσα περιοχή, συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες διανομής. Τα προσφερόμενα προϊόντα απολαμβάνουν σταθερή ζήτηση λόγω πολλών πλεονεκτημάτων:

 • Εξαιρετική ποιότητα. Η παραγωγή και εγκατάσταση συστημάτων αερισμού πραγματοποιούνται με σύγχρονα συστήματα ελέγχου που αποκλείουν τη δυνατότητα απόρριψης. Μην διστάσετε - η τεχνική θα λειτουργήσει σταθερά για πολλά χρόνια. Μια μακρά εγγύηση επιβεβαιώνει την ποιότητα των υλικών και των συγκροτημάτων. Στο site μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα εκτελεσθέντα έργα και να μάθετε τη γνώμη των τακτικών πελατών μας σχετικά με τον προτεινόμενο εξοπλισμό εξαερισμού.
 • Αυστηρή τήρηση των προθεσμιών. Η Mosklim παράγει αέρα εξαερισμού για πολλά χρόνια, βελτιώνοντας συνεχώς τις τεχνολογίες και τα συστήματα ελέγχου των τελικών προϊόντων. Κάνουμε οποιοδήποτε εξοπλισμό στην τάξη, χρειάζονται 5 έως 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί.
 • Πλεονεκτική τιμή. Ο εξαερισμός για παραγωγή, που αγοράζεται απευθείας από τον κατασκευαστή, θα πραγματοποιηθεί χωρίς πρόσθετα περιθώρια, οπότε θα κοστίσει αρκετές φορές φθηνότερα από τους δυτικούς ομολόγους. Ταυτόχρονα, όσον αφορά την απόδοση και την αξιοπιστία, δεν θα αποδώσει στην ευρωπαϊκή τεχνολογία σε τίποτα.
 • Γρήγορη παράδοση. Τα αντικείμενα της περιοχής της Μόσχας μεταφέρονται δωρεάν, είναι δυνατό να παραγγελθεί η παράδοση στις περιφέρειες από τις δυνάμεις της εταιρείας μεταφορών.

Εκτελέστε μια παραγγελία και βεβαιωθείτε ότι ο ρωσικός εξοπλισμός μπορεί να είναι αποτελεσματικός, ανθεκτικός και ασφαλής εάν αγοράζεται από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε μια σειρά οποιασδήποτε δυσκολίας, παρακαλώ!

PromVents κατασκευαστής εξοπλισμού εξαερισμού και θέρμανσης στη Ρωσία

Όλα τα προϊόντα μας παρέχονται μεμονωμένες εκπτώσεις χονδρεμπόρους, εμπορικούς και οργανισμούς εγκατάστασης.

Εξοπλισμός εξαερισμού

Εξοπλισμός θέρμανσης

Αυτοματισμοί

Το PromVents είναι ένας εξοπλισμός εξαερισμού και θέρμανσης αρχικά από τη Ρωσία

Η Promvent LLC είναι ένας ρωσικός κατασκευαστής ενός ευρέος φάσματος βιομηχανικών ανεμιστήρων, εξοπλισμού εξαερισμού και θέρμανσης. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, οι σύντομοι χρόνοι παραγωγής και η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική συμβάλλουν στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας μας και σε μια σταθερή θέση στην αγορά του εξοπλισμού εξαερισμού, ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η εταιρεία μας ολοκληρώνει και προμηθεύει εξοπλισμό για συστήματα εξαερισμού σε όλη τη Ρωσία, καθώς και τη Λευκορωσία και το Καζακστάν, χάρη στη στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες μεταφορών.

Παραγωγή αεραγωγών

Η εταιρεία "ClimateControl" ασχολείται με την παραγωγή αεραγωγών και εξαρτημάτων για συστήματα εξαερισμού. Κάνουμε σχέδια τυποποιημένων μεγεθών, αλλά και δουλεύουμε με μεμονωμένες παραγγελίες. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται αυστηρά σύμφωνα με το SNIP. Λόγω της διαθεσιμότητας των δικών μας παραγωγικών εγκαταστάσεων εξοπλισμένων με σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργούμε όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά κατασκευάζουμε εξαρτήματα για συστήματα εξαερισμού όλων των απαιτούμενων μεγεθών και τύπων. Η παραγωγή αεραγωγών στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Λόγω της δικής της παραγωγής, η εταιρεία "ClimateControl" προσφέρει τα ακόλουθα προϊόντα:

 • αεραγωγούς ·
 • προϊόντα σε σχήμα?
 • βαλβίδες γκαζιού.
 • σιγαστήρες ·
 • εκτροπείς.
 • βαλβίδες (αντίστροφη, ρυθμιζόμενη, αέρα).

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε απλό εξοπλισμό εξαερισμού ορθογώνιας ή κυκλικής διατομής. Εργαζόμαστε για μεμονωμένες παραγγελίες. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να εφαρμόσουν με επιτυχία τα πιο περίπλοκα και ασυνήθιστα έργα. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες, τα πρότυπα και το SNiP. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Στη διαδικασία παραγωγής, κάθε αγωγός εξαερισμού επιτυγχάνεται με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, ο οποίος εγγυάται την αξιοπιστία και ανθεκτικότητα των προϊόντων, και ως εκ τούτου αποτελεί εγγύηση μακροχρόνιας και λειτουργικής εργασίας.

Χάρη στη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και καινοτόμων τεχνολογιών, στη διαθεσιμότητα σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, παράγουμε αγωγούς αέρα για εξαερισμό και άλλα προϊόντα εξαερισμού στο συντομότερο δυνατόν και εφαρμόζουμε πολιτική χαμηλών τιμών. Χρησιμοποιούμε μόνο μέταλλο υψηλής ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του GOST: γαλβανισμένο και μαύρο χάλυβα πάχους 0,5-2 mm και 1-3 mm, αντίστοιχα.