Τι είναι ο ανεμιστήρας;

Ο ανεμιστήρας εξαγωγής Ostberg είναι σε θέση να παρέχει ανταλλαγή αέρα σε κάθε περιορισμένο χώρο. Ο κατασκευαστής προσφέρει διάφορους τύπους εξοπλισμού που μπορούν να έχουν διάφορους τύπους επιδόσεων. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

Οποιοδήποτε μοντέλο ανεμιστήρων Ostberg μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επισκευή, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση εξαρτημάτων. Στον κατάλογο του κατασκευαστή, μπορείτε να βρείτε πάντα ένα κατάλληλο μοντέλο με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Ανεμιστήρας καναλιού για ορθογώνια κανάλια.

Επιτρέπει την εγκατάσταση σε οποιαδήποτε χωρική διευθέτηση. Λόγω του γεγονότος ότι ο κινητήρας και η πτερωτή βρίσκονται στην αρθρωτή πλάκα, ο κατασκευαστής ήταν σε θέση να βελτιωθεί η συντηρησιμότητα του εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές. Τα μεμονωμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με θερμικές επαφές, που είναι εγκατεστημένες για να προστατεύουν τον κινητήρα από υπερθέρμανση.

Ανεμιστήρας αγωγών σε ηχομονωμένο περίβλημα

Εξοπλισμός του είδους αυτού μπορεί να συνδέεται με τα κανάλια με μια εγκάρσια τομή σε σχήμα κύκλου ή ορθογωνίου. Απομόνωση εκτελούνται ορυκτοβάμβακα έχει ένα πάχος 5 cm. Ως αποτέλεσμα αυτού και η παρουσία της επικάλυψης των χονδροειδών κατασκευαστή μαλλί θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά το επίπεδο του θορύβου που δημιουργείται κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτών των οπαδών. Είναι στην υψηλή ζήτηση για την εγκατάσταση των συστημάτων αερισμού με υψηλές απαιτήσεις για την παροχή του επιπέδου της ηχομόνωσης.

Ανεμιστήρες οροφής

Τα χαρακτηριστικά σχεδίασης αυτών των ανεμιστήρων καθιστούν δυνατή τη χρήση τους όχι μόνο ως μέρος του συστήματος εξαερισμού αλλά και ως αυτόνομο λειτουργικό σύστημα. Εγκαθίστανται σε συστήματα εξάτμισης. Επιτρέψτε μόνο κατακόρυφη χωρική διάταξη.

Φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες

Με σχετικά μικρές συνολικές διαστάσεις, διακρίνονται από υψηλή στατική πίεση. Οι κατασκευαστές προσφέρουν τέτοιους οπαδούς σε διάφορες τροποποιήσεις. Μπορείτε να αγοράσετε βιομηχανικούς ανεμιστήρες φυγοκεντρικού τύπου με μονόπλευρη και διπλής όψης αναρρόφηση.

Ο κατάλογος παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων σχεδιασμένων για την τοποθέτηση συστημάτων εξαερισμού σε διάφορα δωμάτια. Ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες για κάθε ένα από τα προτεινόμενα μοντέλα. Μπορείτε να μάθετε όχι μόνο μια σύντομη περιγραφή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει, αλλά και το κόστος. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα μοντέλο με επαρκή ισχύ.

Πλεονεκτήματα των προϊόντων Ostberg

Ανεμιστήρες για βιομηχανικούς απορροφητήρες, κατασκευασμένοι από αυτόν τον κατασκευαστή, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των πελατών. Η προσφερόμενη τιμή είναι μεγάλη ζήτηση μεταξύ μεγάλου αριθμού πελατών λόγω:

 • Εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων?
 • Ενεργός εφαρμογή καινοτόμων εξελίξεων με στόχο τη βελτίωση όλων των παρουσιαζόμενων θέσεων.
 • Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, στα οποία δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένα ιδανικό μοντέλο που μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις του έργου.

Η τιμή για ολόκληρη την ποικιλία που παρουσιάζεται είναι ένας επιπλέον παράγοντας για την αγορά εξοπλισμού.

Σχετικά με την τιμή

Επιλέγοντας το τέλειο ανεμιστήρα για τη βιομηχανία εξόρυξης, η τιμή είναι αρκετά ευνοϊκές, μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο εξοπλισμό, αλλά και να μειώσει σημαντικά το συνολικό κόστος της εγκατάστασης. Οι τιμές για όλα τα μοντέλα Ostberg είναι ελκυστικές για κάθε πελάτη. Παρουσιάζοντας τις τελευταίες καινοτόμες εξελίξεις, είναι δυνατόν να διατηρήσουμε τις τιμές σε ένα αρκετά δημοκρατικό επίπεδο. Το προτεινόμενο αριθμό μοντέλου κατασκευαστή του μοντέλου ανεμιστήρα μπορεί πάντα να επιλεγεί έχοντας βέλτιστα χαρακτηριστικά επεξεργασίας και προσιτή τιμή. Ταυτόχρονα, νέα μοντέλα εμφανίζονται συνεχώς στη γραμμή ανεμιστήρων Ostberg.

Έχουμε τα τελευταία μοντέλα που αξίζουν την προσοχή σας. Οι ειδικοί μας θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια τόσο δύσκολη επιλογή.

Πώς λειτουργούν οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες και ποια είδη τύπων υπάρχουν

Δεν μπορεί να γίνει περίπλοκη ή επιβλαβής παραγωγή χωρίς ένα καλό σύστημα εξαερισμού. Ενώ σε μικρά γραφεία ή αποθήκες μπορεί να διανέμεται φυσικό αερισμό για περισσότερο χώρων όγκο με μολυσμένο αέρα αναγκαία για την εγκατάσταση της μονάδας ηλεκτρικού εξάτμισης μέσω της οποίας θα αφαιρεθεί μάζας αέρα εξαγωγής από τις εγκαταστάσεις. Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε τι αντιπροσωπεύει ο ανεμιστήρας εξαγωγής (βιομηχανικός) και με ποια αρχή λειτουργεί.

Τι είναι αυτό και πώς λειτουργεί;

Αρχή λειτουργίας

Οποιαδήποτε ανεμιστήρα για σχέδιο είναι μία μηχανική συσκευή για την αφαίρεση του αέρα εξαγωγής από το δωμάτιο και από την παροχή φρέσκου κίνηση του αέρα στο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού.

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές, βιομηχανικές και γεωργικές εγκαταστάσεις. Επίσης, οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούνται στις μεταλλουργικές, χημικές και βιομηχανίες τροφίμων.

Τύποι και χαρακτηριστικά βιομηχανικών ανεμιστήρων εξαγωγής

Όλοι οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες μπορούν να ταξινομηθούν με δύο τρόπους: με τη συναρμολόγηση της συσκευής και με τη μέθοδο προσάρτησης.

Με τη μέθοδο στερέωσης, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι:

 • υπαίθρια?
 • τοίχοι?
 • ανώτατο όριο.
 • παράθυρο;
 • κανάλι.
 • στέγη.

Σύμφωνα με τη συσκευή της μονάδας, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες μπορούν να είναι:

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από αυτά.

Στέγη

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικής στέγης εγκαθίστανται εκτός του χώρου εξυπηρέτησης, ο οποίος επιτρέπει όχι μόνο να μην χαλάσει το εσωτερικό, αλλά και να αποθηκεύει σημαντικά τον εσωτερικό χώρο.

Εξωτερική

Συνήθως, οι συσκευές δαπέδου είναι κινητά σχέδια σε τροχούς που σας επιτρέπουν να μετακινήσετε τον ανεμιστήρα, παρά το μάλλον μεγάλο μέγεθος.

Τοίχου

Οι ανεμιστήρες τοίχου χρησιμοποιούνται συχνότερα σε χώρους παραγωγής και είναι ακίνητοι.

Οροφή

Τα μοντέλα οροφής βρίσκονται σε κτίρια με ψηλά ταβάνια. Ο κύριος σκοπός αυτού του ανεμιστήρα είναι να μεγιστοποιήσει τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο.

Παράθυρο

Οι ανεμιστήρες παραθύρων εγκαθίστανται απευθείας στα ανοίγματα παραθύρων. Χρησιμοποιείται στα συστήματα παροχής αερισμού και εξαερισμού χωρίς τη χρήση αεραγωγών. Σε σύγκριση με άλλους τύπους συσκευών, οι ανεμιστήρες παραθύρων είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν.

Κανάλι

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικού καναλιού εγκαθίστανται στους αεραγωγούς. Οι ανεμιστήρες τύπου καναλιού μπορούν να είναι κυκλικοί ή ορθογώνιοι, ανάλογα με το σχήμα του αγωγού.

Αξονική

Οι βιομηχανικοί αξονικοί ανεμιστήρες είναι οι πιο συνηθισμένοι τύποι συσκευών. Είναι ένας τέτοιος αθροιστικός περιστρεφόμενος τροχός στον κύλινδρο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πεδίο εφαρμογής για τέτοια μοντέλα. Συχνά οι αξονικοί ανεμιστήρες για εξαγωγή γίνονται σύμφωνα με τα καθορισμένα χαρακτηριστικά και παραμέτρους. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό τέτοιων συσκευών είναι η ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας.

"Σαλιγκάρι"

Ταυτόχρονα, οι βιομηχανικοί ακτινικοί ανεμιστήρες χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και απόδοση. Συνήθως, χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική αφαίρεση του καπνού ή των τοξικών ουσιών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής όπως το "σαλιγκάρι" αναφέρονται σε ακτινικές συσκευές. αέρα καθαρισμού σε αυτές Σχήμα είναι πολύ απλή: ο αέρα που εισέρχεται στον ανεμιστήρα αναρροφάται στον ρότορα, και εκεί αρχίζει να περιστρέφεται από την πίεση βαθμιαία προχωρά έξω από τη συσκευή. Κατά τη διέλευση από τη συσκευή, οι μάζες του αέρα καθαρίζονται από ξένες ακαθαρσίες.

Εξωτερικός ανεμιστήρας εξαγωγής με βαλβίδα ελέγχου

Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι ένας μηχανισμός με τον οποίο η βαλβίδα η ίδια τοποθετημένη επί του άξονος λεπίδων ανεμιστήρων, θα κινηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η μάζα αέρα που εισέρχεται στον βαλβίδα δεν θα εισέλθουν στην αίθουσα.

Με άλλα λόγια, στην βαλβίδα επιστροφής ο αέρας κινείται μόνο προς μία κατεύθυνση και, αν αλλάξει απότομα, η συσκευή χτυπά και δεν αφήνει αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Για βιομηχανικούς σκοπούς, οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες ηλεκτρικές κουκούλες με βαλβίδα ελέγχου για τη διοργάνωση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος εξάτμισης. Τις περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται σε καταστήματα, αποθήκες και εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Πώς να επιλέξετε έναν ανεμιστήρα για εξαγωγή;

Κριτικές των κατασκευαστών: ποιος κατασκευαστής θα πρέπει να επιλέξω;

Η ανταγωνιστική λειτουργία των βιομηχανικών ανεμιστήρων εξαρτάται από τον σωστό υπολογισμό της ισχύος και την επιλογή της απόδοσης του συστήματος εξαερισμού. Για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη παράμετροι όπως:

 • τον όγκο και την επιφάνεια του δωματίου που εξυπηρετείται.
 • τα χαρακτηριστικά των συσκευών παραγωγής που παράγουν υγρασία, τοξικά αέρια και θερμότητα ·
 • αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων παραγωγής ·
 • τον αριθμό των εργαζομένων στην αίθουσα παραγωγής ·
 • ώρες εργασίας στην αίθουσα παραγωγής ·
 • Ο φόρτος εργασίας των εγκαταστάσεων παραγωγής και η θέση των χώρων εργασίας.

Η παραγωγή βιομηχανικών ανεμιστήρων διοχετεύεται από εγχώριες και ξένες εταιρείες.

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές βιομηχανικών οπαδών είναι:

 • Το "Shuft" κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των κατασκευαστών βιομηχανικών και οικιακών οπαδών. Παράγει ανεμιστήρες αξονικού και παραθύρου, οι οποίοι είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και σε αθόρυβη λειτουργία.
 • Το "Dospel" είναι κατασκευαστής συσκευών εξαερισμού για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Παράγει οικιακές και εναέριες συσκευές.
 • Το "Mess" είναι κατασκευαστής εγκαταστάσεων εξαερισμού υψηλής ποιότητας για βιομηχανική χρήση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανεμιστήρων "Mess" είναι η ανθεκτική χαλύβδινη θήκη με μόνωση χαμηλού θορύβου.
 • Το "TYWENT" είναι κατασκευαστής αξονικών, ακτινικών, ανεμιστήρων τοίχου και παραθύρων για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
 • "SAMA" και "SAVIO" - κατασκευαστές ακτινικών βιομηχανικών μονάδων, ανεμιστήρων οροφής και ψύκτες υψηλής πίεσης και πίεσης εκκένωσης.

Πώς είναι εγκατεστημένος ένας ανεμιστήρας για εξαγωγή;

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα ανταλλαγής αέρα, ο βιομηχανικός εξαερισμός εγκαθίσταται και συναρμολογείται σε αυστηρή συμφωνία με την κανονιστική τεκμηρίωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα συστήματα εξαερισμού για βιομηχανική χρήση δεν είναι υπεύθυνη μόνο για την άνεση και τις συνθήκες εργασίας, αλλά επίσης εκτελεί μια προστατευτική λειτουργία: αποσύρεται τοξικά αέρια και καπνούς, ο αέρας καθαρίζεται από μολυντές, καθώς και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης ανάφλεξη και εξάπλωση της φλόγας σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Κατά τον υπολογισμό του συνολικού συστήματος εξαερισμού λαμβάνεται υπόψη μόνο η λειτουργία όλων των συσκευών, οπότε η παρουσία ενός επιπλέον αριθμού διατάξεων εξάτμισης πρέπει αναγκαστικά να εξισορροπείται με την εγκατάσταση καναλιών παροχής με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Γενικά, ο αλγόριθμος για την εγκατάσταση ενός βιομηχανικού συστήματος εξαερισμού έχει ως εξής:

 • υπολογισμός της απόδοσης του συστήματος ·
 • εξισορρόπηση των δεικτών ·
 • επιλογή και αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού ·
 • κατάρτιση σχεδίου για τον αερισμό ·
 • δημιουργία προκαταρκτικών οπών και περασμάτων για το σύστημα εξαερισμού.
 • τοποθέτηση ανεμιστήρων εξαερισμού.
 • εγκατάσταση αγωγών εξαερισμού.
 • εγκατάσταση του πρωτογενούς εξοπλισμού (ανεμιστήρες, εγκαταστάσεις, εκχυλίσματα), στοιχεία στερέωσης.
 • εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού (φίλτρα, θερμαντήρες, καθαριστικά).
 • την αποστολή των επικοινωνιών σε ένα μόνο κέντρο ελέγχου.
 • σύνδεση συστήματος, έλεγχος λειτουργίας.

Η εγκατάσταση ανεμιστήρων εκτελείται πιο συχνά σε αυτή τη σειρά:

 • τον έλεγχο της διαθεσιμότητας του χώρου για τους θαλάμους εξαερισμού, την παράδοση της μονάδας στο χώρο εγκατάστασης, τη συναρμολόγηση της συσκευής και τον έλεγχο της λειτουργικότητάς της.
 • ανυψώνοντας τον ανεμιστήρα στο σημείο εγκατάστασης, στερεώνοντάς τον στις δομές στήριξης, επανελέγχοντας τη λειτουργικότητα, τοποθετώντας τους αγωγούς στα τεχνολογικά ανοίγματα της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το βίντεο:

Το κόστος των ανεμιστήρων βιομηχανικής εξάτμισης εξαρτάται από παράγοντες όπως:

 • δύναμη;
 • επιδόσεις ·
 • τύπος συσκευής.
 • μέθοδος εγκατάστασης.
 • διαθέσιμες πρόσθετες επιλογές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή αυτού του εξοπλισμού μπορεί να είναι όπως αρκετές χιλιάδες ρούβλια, έτσι σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια. Για να ονομάσουμε το ακριβές κόστος του ανεμιστήρα βιομηχανικής εξαγωγής σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο ο κατασκευαστής ή ο προμηθευτής των προϊόντων μπορεί.

Πού να αγοράσετε βιομηχανικό ανεμιστήρα για κουκούλες;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα μπορείτε να αγοράσετε βιομηχανικούς ανεμιστήρες στους ακόλουθους οργανισμούς:

 • Panoramavent LLC:
  • site: http://panoramavent.ru/;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Vasily Petushkov, κτίριο 3, κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 380-06-76.
 • LLC "Εταιρεία Bona":
  • site: https://55m.ru/;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Ochakovskoe, σπίτι 46?
  • τηλέφωνο: 8 (800) 775-87-64.
 • LLC "EMEsEjch Techno":
  • τοποθεσία: http://www.vozduhoduvki.ru;
  • διεύθυνση: πόλη Μόσχα, οδός Leninskaya Sloboda, σπίτι 26, γραφείο 5615;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 106-11-65.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη μπορείτε να αγοράσετε ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα σε εταιρείες όπως:

 • LLC "μηχανικός-κλίμα":
  • τοποθεσία: http://www.inklimat.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Smolenskaya street, 33;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 337-20-54.
 • LLC "φυσητήρας":
  • site: http://ventilator.spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Bolshevikov Avenue, σπίτι 52, κτίριο 9?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 331-00-97.
 • OOO VENTS Βορειοδυτικός:
  • τοποθεσία: http://www.vents-spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Sedov, σπίτι 12;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 327-32-47.

Έτσι, επιλέξτε ένα βιομηχανικό ανεμιστήρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω της εργασίας του εξαρτάται όχι μόνο άνεση αλλά και την ασφάλεια της εργασίας στην επιχείρηση που είναι ο λόγος που δεν πρέπει να λησμονείται ότι το κόστος του εξοπλισμού σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας - το κύριο πράγμα που ένας ανεμιστήρας πληρούνται όλες τα χαρακτηριστικά της παραγωγής και τις παραμέτρους του χώρου που εξυπηρετείται.

Ανεμιστήρες καυσαερίων

Οι ανεμιστήρες βιομηχανικής εξαγωγής είναι ισχυρές συσκευές που χρησιμεύουν για την απομάκρυνση του στάσιμου ή μολυσμένου αέρα από ένα δωμάτιο. Ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας για την εξαγωγή είναι ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος εξαερισμού μαζί με τον αερισμό τροφοδοσίας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ανεμιστήρες βιομηχανικής εξάτμισης, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στο ευρύ φάσμα των προϊόντων που παρουσιάζονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ρωσικούς και ξένους κατασκευαστές εξοπλισμού εξαερισμού, οι μακροχρόνιες επαφές μαζί τους μας επιτρέπουν όχι μόνο να παραδίδουμε άμεσα ονόματα προϊόντων αλλά και να προσφέρουμε εξαιρετικά ευνοϊκές τιμές για όλα τα ονόματα των προϊόντων. Προκειμένου να κάνετε μια αγορά, απλά πρέπει να τοποθετήσετε μια παραγγελία στον ιστότοπο, μετά από την οποία θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο, καθώς και να συμφωνήσετε για τους όρους αυτοπροβολής ή παράδοσης.

Βιομηχανικός ανεμιστήρας εξαγωγής - ένα ουσιαστικό στοιχείο της παραγωγής

Η σύγχρονη παραγωγή βασίζεται σε εντατικές τεχνολογίες, που συχνά συνοδεύονται από την απελευθέρωση σκόνης, λειαντικών, ατμού, καπνού, διαφόρων αερίων, μικροοργανισμών. Για τη δημιουργία άνετων συνθηκών εργασίας, είναι απαραίτητη η εντατική ανταλλαγή αέρα, η άμεση αφαίρεση των ρύπων. Ο βαθμός απαιτούμενης καθαρότητας αέρα καθορίζεται από τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και απαιτεί τη διαρρύθμιση ενός αξιόπιστου συστήματος εξαερισμού. Το σημαντικότερο στοιχείο του δικτύου παραγωγής είναι ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας εξαγωγής, ο οποίος παρέχει απευθείας ανταλλαγή αέρα.

Εφαρμογές

Συχνά, οι ανεμιστήρες απαγωγής χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των διαφόρων εξοπλισμού να παρέχει την απαιτούμενη διαδικασία κενού και τη μετακίνηση των δημιουργούνται αέρια, δημιουργώντας κυκλοφορία του ζεστού ή κρύου αέρα. Μπορούν να βρεθούν:

 • σε εγκαταστάσεις διαχωρισμού διαφόρων κοκκωδών ουσιών σε ξεχωριστά κλάσματα.
 • σε συσκευές συσκευασίας.
 • σε εξοπλισμό ξήρανσης ή σε σήραγγες ψύξης.
 • στις τεχνολογίες της βιομηχανίας τροφίμων ·
 • στην παραγωγή εκτύπωσης.
 • κατά την κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού, βασικοί τύποι

Μεταξύ των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί ένας βιομηχανικός ανεμιστήρας για εξάντληση:

 • σαφή συμμόρφωση των παραμέτρων εργασίας με τα χαρακτηριστικά του διαβατηρίου ·
 • υψηλή αξιοπιστία που παρέχεται από υλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά εξαρτήματα, δυναμική εξισορρόπηση, προσεγμένη σχεδίαση, ακρίβεια συναρμολόγησης.
 • συμμόρφωση με αποδεκτό θόρυβο, δόνηση.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με την αρχή της συσκευής, τα προϊόντα αναφέρονται σε αξονική ή φυγοκεντρική (ακτινική).

Αξονικοί ανεμιστήρες αυξημένης ισχύος

Ο σχεδιασμός ενός συμβατικού αξονικού ανεμιστήρα περιλαμβάνει έναν πτερωτή τοποθετημένο σε ένα περίβλημα σε έναν άξονα με κινητήρα κίνησης. Όταν οι λεπίδες περιστρέφονται, η ροή αέρα κατευθύνεται κατά μήκος του άξονα. Τα κύρια πλεονεκτήματα του εξοπλισμού:

 • μικρό μέγεθος και βάρος.
 • αναστρεψιμότητα (αναστρεψιμότητα ροής κατά την αλλαγή κατεύθυνσης περιστροφής).
 • η απλότητα του σχεδιασμού και το χαμηλό κόστος.
 • μειωμένο θόρυβο.
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • χαμηλό λειτουργικό κόστος.
 • (το φορτίο του κινητήρα αλλάζει ασήμαντα όταν αλλάζει η ταχύτητα).

Συνήθως χρησιμοποιούνται ανεμιστήρες εξαγωγής βιομηχανικού τύπου όταν απαιτούνται υψηλές ταχύτητες ροής σε χαμηλή πίεση.

Ακτινοβολικοί ανεμιστήρες εξάτμισης για τη βιομηχανία

Οι ευρέως διανεμημένοι (φυγοκεντρικοί) ανεμιστήρες οργανώνουν τη ροή του μέσου αερίου κάθετα προς την κατεύθυνση αναρρόφησης. Στην καρδιά του έργου τους είναι η κίνηση του αέρα από την φυγόκεντρη δύναμη που δημιουργείται από την κίνηση των λεπίδων της πτερωτής. Δομικά, είναι ένα κοχλιωτό σώμα στο οποίο περιστρέφεται ένας τροχός με λεπίδες.

Η περιστροφή του τροχού εργασίας μεταδίδεται από τον ηλεκτροκινητήρα απευθείας ή μέσω μηχανισμού κίνησης με ιμάντα. Τα κύρια πλεονεκτήματα τους περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επίτευξης υψηλών πιέσεων, μειωμένου επιπέδου θορύβου, αξιοπιστίας.

Έχουν παράγει σειριακά ανεμιστήρες με διαφορετικά επίπεδα πίεσης και ένα ευρύ φάσμα επιδόσεων. Σε σύγκριση με τα αξονικά μοντέλα, κατευθύνουν τη ροή του αέρα μόνο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση - που αναφέρεται στο διαβατήριο. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι πιο πολύπλοκα στο σχεδιασμό και δεν επιτρέπουν σημαντικές αλλαγές στις περιστροφές των πτερυγίων.

Σημαντικό! Είναι οι ακτινικοί ανεμιστήρες για βιομηχανικές κουκούλες που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε σύνθετα συστήματα διακλαδισμένου εξαερισμού, να οργανώσετε την κοσκίνιση των χύδην υλικών, την κίνηση διαφόρων προϊόντων.

Άλλοι βιομηχανικοί ανεμιστήρες εξαγωγής

Σπάνια είναι ανεμιστήρες στροβιλισμού, βιομηχανικοί για ιδιαίτερα υψηλές πιέσεις της τάξης των 60.000 Pa και διαμετρική με έναν τροχό τυμπάνου, δημιουργώντας μια ευρεία ροή αέρα.

Ασύγχρονοι κινητήρες χρησιμοποιούνται για την οδήγηση των ανεμιστήρων. Στη βιομηχανία, τα τριφασικά μοντέλα χρησιμοποιούνται συχνότερα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι μονοφασικοί κινητήρες είναι κατάλληλοι για μικρές χωρητικότητες.

Διαρκώς διαδεδομένη βιομηχανικοί ανεμιστήρες αγωγών για εξαγωγή, Εγκατασταθεί απευθείας στους αεραγωγούς αερισμού του συστήματος εξαερισμού. Υπάρχουν ανεμιστήρες στρογγυλής, ορθογώνιας, τετραγωνικής διατομής. Τα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν:

 • ευκολία και ευκολία εγκατάστασης.
 • συμπαγής;
 • αποδοτικότητα της εργασίας ·
 • αξιοπιστία, ανθεκτικότητα.

Βασικά κανάλια ανήκουν στον αξονικό τύπο, αλλά χρησιμοποιούνται και ακτινικά και διαμετρικά μοντέλα.

Σε μια ορισμένη συγκέντρωση, τα λεπτά μείγματα σκόνης και αερίου-αέρα μπορούν να προκαλέσουν έκρηξη. Ως εκ τούτου, σε έναν αριθμό βιομηχανιών στη βιομηχανία τροφίμων, χημικών, αερίου, ανυψωμένους ανεμιστήρες. Η ασφάλεια επιτυγχάνεται επιλέγοντας υλικά που αποκλείουν το σχηματισμό σπινθήρων, ερμητική σφράγιση του σώματος, χρήση ειδικού ηλεκτροκινητήρα και άλλα εξαρτήματα.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες που λειτουργούν σε ένα ιδιαίτερα επιθετικό περιβάλλον, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό.

Φούρνοι κουζίνας βιομηχανικού τύπου είναι προσαρμοσμένα να λειτουργούν σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και αυξημένης συγκέντρωσης λίπους.

Φίλοι της αφαίρεσης καπνού χρησιμοποιούνται σε συστήματα πυρασφάλειας, σε διάφορες βιομηχανίες τροφίμων και σε ενέργεια.

Βασικά στοιχεία επιλογής

Η απαιτούμενη πίεση και χωρητικότητα καθορίζονται ως αποτέλεσμα των υπολογισμών του δικτύου εξαερισμού. Κατά την επιλογή ανεμιστήρα για την εξόρυξη βιομηχανικών εγκαταστάσεων, είναι επίσης απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του τόπου εγκατάστασης, οι εφαρμογές, ο βαθμός μόλυνσης, η εκρηκτικότητα, η πιθανότητα διαβρωτικής έκθεσης.

Οι παράμετροι της ηχητικής πίεσης, η ισχύς του εγκατεστημένου κινητήρα, η δυνατότητα σύνδεσης σε ένα τριφασικό ή ένα μονοφασικό δίκτυο λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Αξονικοί ανεμιστήρες

Αξονικοί ανεμιστήρες σειρά YWF με προστατευτική μάσκα

Αξονικοί ανεμιστήρες ροής YWF με φλάντζες

Αξονικοί ανεμιστήρες σειρά YWF με πάνελ τοίχου

Αξονικοί ανεμιστήρες σειράς BO-06-300

Ανεμιστήρες αξονικής ροής

Αξονικοί ανεμιστήρες για εφεδρικό αέρα VO 30-160

Αξονικοί ανεμιστήρες BO-220V

Αξονικοί ανεμιστήρες VO-380V

Αναστρέψιμοι ανεμιστήρες

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες μπορούν επίσης να ληφθούν καλώντας την τηλεφωνική γραμμή

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει αξονικούς οπαδούς στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Δομικά, ο αξονικός ανεμιστήρας αποτελείται από μία πτερωτή με πτερύγια προβόλου που είναι προσαρτημένα στην πλήμνη υπό ορισμένη γωνία σε σχέση με το επίπεδο περιστροφής. Ο τροχός είναι τοποθετημένος στον άξονα του ηλεκτροκινητήρα και τοποθετείται σε ένα κέλυφος - ένα κυλινδρικό κέλυφος. Όταν ο τροχός περιστρέφεται, ο αέρας (αέριο) κινείται κατά μήκος του άξονα.

Αξονικοί βιομηχανικοί ανεμιστήρες: κανόνες λειτουργίας

Ο ποιοτικός αξονικός ανεμιστήρας για σχέδιο έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων. Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι μια υψηλή απόδοση και οικονομία σε λειτουργία. Αυτές οι συσκευές είναι απαραίτητες όπου απαιτείται η παροχή αέρα σε μεγάλους όγκους και ταυτόχρονα υπάρχουν μικρές αεροδυναμικές ολίσθηση.

Αξονικοί ανεμιστήρες είναι σε θέση να κινηθούν τα γενικού σκοπού μη-εκρηκτικά αέρια, εάν η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 60 ° C, και θερμοκρασία περιβάλλοντος - 40 ° C, η οποία αντιστοιχεί στο εύκρατο κλίμα και την 2η κατηγορία του καταλύματος, όπως ορίζεται από GOST 15.150 - 90. Οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις στις οποίες λειτουργεί ο αξονικός ανεμιστήρας περιλαμβάνουν περιορισμούς όσον αφορά την περιεκτικότητα σε στερεές ακαθαρσίες: μέχρι 100 mg / m3, χωρίς ινώδεις και κολλώδεις ουσίες και υλικά.

Πεδίο εφαρμογής

Η σειρά μοντέλων του GC "ROVEN" περιλαμβάνει ανεμιστήρες που μπορούν να εγκατασταθούν σε αεραγωγούς, συστήματα παροχής αέρα, τοποθετημένα σε ανοίγματα τοίχων και παραθύρων. Για παράδειγμα, ένας ανεμιστήρας αξονικού αγωγού είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας ανταλλαγή αέρα τόσο σε κτίρια κατοικιών όσο και σε βιομηχανικά κτίρια.

Η GC "ROVEN" παράγει επίσης ανεμιστήρες αξονικούς με προστασία από εκρήξεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το μοντέλο BO-06-300. Η αποστολή του είναι η μετακίνηση εκρηκτικών μιγμάτων αερίου-ατμών των κατηγοριών IIA και IIB.

Απαιτούνται ευρέως συσκευές για την προστασία από καπνό. Με τη βοήθειά τους, δημιουργούνται συνθήκες για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων διάσωσης κατά τη διάρκεια πυρκαγιών. Στη σειρά YWF υπάρχει ένας αξονικός ανεμιστήρας, ο οποίος χρησιμοποιείται με επιτυχία για την εμφύσηση βιομηχανικού εξοπλισμού και για την αφαίρεση της θερμότητας από διάφορους τύπους τεχνολογικών συστημάτων.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες για τους αξονικούς ανεμιστήρες μπορείτε να βρείτε στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου ή καλώντας ένα από τα γραφεία της GC "ROVEN" στον καθορισμένο αριθμό τηλεφώνου.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

Η εταιρεία RSV προσφέρει να αγοράσει βιομηχανικούς ανεμιστήρες. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου: 8 (800) 200-02-85, 8 (495) 797-38-71, E-mail: [email protected]

Δωρεάν αποστολή στη Μόσχα και στην περιοχή όταν παραγγέλνουν από 10 000 ρούβλια. Σύμφωνα με τα τιμολόγια των εταιρειών μεταφορών: Ρωσία, Λευκορωσία και Καζακστάν.

Ακτινοβολικοί ανεμιστήρες (88)

Φυσητήρες σκόνης (16)

Ανεμιστήρες στέγης (37)

Αξονικοί ανεμιστήρες (20)

Αεραγωγοί (38)

Μηχανές βαριάς χρήσης (33)

Αυτοματισμοί εξαερισμού (2)

Αξεσουάρ για ανεμιστήρες (7)

Περιγραφή

Αποστολή & εγγύηση

Περιγραφή

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι συσκευές σχεδιασμένες να κινούν αέρια με σχετικά χαμηλό λόγο συμπίεσης (έως 1,15). Χρησιμοποιούνται για γενικά ή τοπικά βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού τύπου τροφοδοσίας και εξάτμισης, για την αφαίρεση σκόνης, τη μετακίνηση (μεταφορά) μικρών χαλαρών υλικών, την εμφύσηση, την ψύξη διαφόρων συσκευών κλπ.

Εφαρμογές

Η δημιουργούμενη πίεση

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι μια μεγάλη ομάδα συσκευών με διαφορετικά σχέδια. Η ποσότητα πίεσης που μπορεί να δημιουργήσει η συσκευή μπορεί να είναι διαφορετική:

Είδη δομών

Διορισμός

Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες αξονικές και φυγοκεντρικές δομές, έχουν τις πιο έντονες ιδιότητες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιεσδήποτε ανάγκες.

Με ραντεβού είναι:

Ορισμένα από αυτά έχουν συγκεκριμένο σχήμα και σχεδιασμό, σχεδιασμένα να λειτουργούν σε συγκεκριμένες συνθήκες ή χώρους. Άλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά, κρίνοντας από την κατάσταση (συνθήκες), που κατασκευάζονται σύμφωνα με την τυπική τεχνολογία, κατάλληλες για χρήση σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος.

Βασικές παράμετροι

Καθορίζουν την ικανότητα της συσκευής να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη κεφαλή του αεριωθούμενου αέρα, η οποία είναι σημαντική όταν εργάζεται σε ένα σύνθετο σύστημα αεραγωγών με υψηλή δυναμική αντίσταση και επίσης - την ικανότητα να μετακινεί μεγάλους όγκους αερίων ανά μονάδα χρόνου.

Η ιδιότητα αυτή είναι σημαντική, για παράδειγμα, για την αφαίρεση καπνού, την εξάτμιση, τον εξαερισμό στο τοπικό ή γενικό σύστημα ανταλλαγής σε επικίνδυνες επιχειρήσεις.

Σε αυτή την περίπτωση, μεμονωμένα δείγματα και των δύο ειδών έχουν την ικανότητα να δημιουργούν υψηλή πίεση ή ροή, η οποία δεν είναι χαρακτηριστική αυτής της ομάδας συσκευών στο σύνολό της. Υπάρχουν ειδικές μάρκες ανεμιστήρων που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε διαφορετικές συνθήκες παραγωγής, για παράδειγμα, ανεμιστήρας VM - μύλος, VCP - φυγοκεντρικός ανεμιστήρας σκόνης κ.λπ.

Αποστολή & εγγύηση

Παράδοση στη Μόσχα και την περιοχή της Μόσχας

Με το ποσό της παραγγελίας των 10 000 ρούβλια, η παράδοση στο εσωτερικό της Μόσχας και κοντά στη Μόσχα διεξάγεται με τη δική του αυτοκινητική μεταφορά δωρεάν

Με την παραγγελία ανέρχεται σε 10.000 ρούβλια. το κόστος αποστολής υπολογίζεται ξεχωριστά

Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-3 ημερών από τη στιγμή της ετοιμότητας της παραγγελίας σας

Η παραλαβή πραγματοποιείται από μια αποθήκη: Μόσχα, Pakgauznoe εθνική οδό, 6

Ποιοι είναι οι καλοί βιομηχανικοί ανεμιστήρες;

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με βιομηχανικούς ανεμιστήρες στην εποχή μας, οι οποίοι εγκαθίστανται στις επιχειρήσεις για: σωστή ανταλλαγή αέρα, παροχή φρέσκου αέρα, ξήρανση υλικών, ψύξη μηχανών και αερισμό των δομών.

Οι ποιοτικοί οπαδοί πρέπει να έχουν τέτοιες ιδιότητες όπως: υψηλή παραγωγικότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στην εργασία.

1 Πεδίο εφαρμογής και αρχή της λειτουργίας

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές, γεωργικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Οι ανεμιστήρες αυτοί χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων, μεταλλουργίας και χημικών.

Σκοπός των βιομηχανικών ανεμιστήρων:

 • Στα καταστήματα επεξεργασίας ξύλου απομάκρυνση ξύλου και πριονιδιών.
 • Αφαίρεση μεταλλικής σκόνης από εργαλειομηχανές.
 • Απομάκρυνση σκωρίας και σκόνης από εργασίες συγκόλλησης στην επιχείρηση.
 • Παροχή μάζας αέρα στα λέβητα και απομάκρυνση των καυσαερίων.
 • Αεροπορικές μεταφορές σιτηρών και των αποβλήτων τους στις γεωργικές επιχειρήσεις.
 • Επιλογή σκονισμένου αέρα στην παραγωγή σκυροδέματος και τσιμέντου.

Η απόδοση των βιομηχανικών ανεμιστήρων είναι αρκετές εκατοντάδες φορές υψηλότερη από αυτή των εγχώριων οπαδών. Η ποικιλία σχημάτων και τύπων ανεμιστήρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται ευρέως και αποτελεσματικά σε μεγάλες περιοχές. Επίσης, οι βιομηχανικοί ψύκτες μπορούν να εκτελούν ταυτόχρονα διάφορες λειτουργίες.

Ο βιομηχανικός ανεμιστήρας αποτελείται από:

 • Η μεταλλική θήκη.
 • Ηλεκτροκινητήρας;
 • Λεπίδες (στρόβιλοι).

Ο ανεμιστήρας είναι μια μηχανική συσκευή που χρησιμεύει για να μεταφέρει αέρα μέσω των αεραγωγών στο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού. Ο ανεμιστήρας έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί ή να αφαιρεί φρέσκο ​​και εξαγόμενο αέρα από το δωμάτιο.
στο μενού ↑

2 Τύποι και οι διαφορές τους, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι πολλών τύπων:

 • Αξονικήβιομηχανική συσσωματώματα - αποτελούνται από έναν περιστρεφόμενο τροχό που βρίσκεται στον κύλινδρο. Εφαρμόζονται σε οποιοδήποτε τομέα δραστηριότητας. Οι αξονικοί ανεμιστήρες έχουν εύκολο σχεδιασμό. Βασικά γίνονται σύμφωνα με τις βασικές παραμέτρους όπως: ισχύς και επίπεδο θορύβου.
 • Ανεμιστήρεςτοίχου - να διατηρούν μια ευνοϊκή θερμοκρασία στις εγκαταστάσεις του τύπου παραγωγής. Καθαρίστε τα ρεύματα αέρα από επικίνδυνες και επιβλαβείς ουσίες. Τοποθετείται στους τοίχους των χώρων.
 • Ανεμιστήρας δαπέδου (βιομηχανικός) - Έχετε έναν ανεμιστήρα στο πάτωμα, μετακινήστε τον με τους τροχούς που είναι ενσωματωμένοι στον ανεμιστήρα. Έχει την προσαρμογή της κλίσης των επιπέδων των λεπίδων.
 • Παράθυροοπαδούς - Εγκαταστήστε στα ανοίγματα παραθύρων. Χρησιμοποιούνται στα συστήματα παροχής αερισμού και εξαερισμού. Οι αγωγοί δεν χρησιμοποιούνται. Οι ψύκτες παραθύρων σε σχέση με τα ανάλογα τους είναι εύκολο να εγκατασταθούν και ο σχεδιασμός τους.
 • Ανεμιστήρεςακτινική - προορίζονται κυρίως για την απομάκρυνση καπνού, τα οποία έχουν υψηλή απόδοση και υψηλή απόδοση.

Σύμφωνα με τη μέθοδο χρήσης, οι οπαδοί χωρίζονται σε:

 • Βιομηχανικός ανεμιστήρας καναλιών Ο πιο κοινός τύπος ανεμιστήρα που χρησιμοποιείται στο σύστημα καθαρισμού και κλιματισμού. Συχνότερα εγκαθίστανται σε κυκλικούς και ορθογώνιους αγωγούς.
 • Ανεμιστήρας καυσαερίων - λειτουργεί στο σύστημα παροχής και εξαγωγής. Παρέχει στη ροή του δωματίου και την εκροή αέρα. Αυτοί οι οπαδοί είναι συνήθως εγκατεστημένοι σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, γραφεία και κέντρα ψυχαγωγίας.
 • Οπαδοί οροφής - σε ένα δωμάτιο με ψηλά ταβάνια. Ο σκοπός ενός τέτοιου ψυγείου είναι να μεγιστοποιήσει την εξίσωση θερμοκρασίας.

Για κάθε μοντέλο βιομηχανικών ψύκτη υπάρχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Ένα κοινό χαρακτηριστικό ενός βιομηχανικού ανεμιστήρα είναι η υψηλή απόδοση του.

Οι ανεμιστήρες και τα κύρια χαρακτηριστικά τους:

 • Η πίεση που παράγεται από το ψυγείο.
 • κατανάλωση αέρα, κατανάλωση ενέργειας της μονάδας.
 • συντελεστής απόδοσης ·
 • ταχύτητα περιστροφής.

2.1 Υπολογισμός και τιμές των βιομηχανικών ανεμιστήρων

Η σωστή λειτουργία των βιομηχανικών ψυγείων εξαρτάται από τον σωστό υπολογισμό και την επιλογή των επιδόσεων του συστήματος εξαερισμού. Ο υπολογισμός αυτός λαμβάνεται υπόψη λαμβάνοντας υπόψη:

 • Ο όγκος και η επιφάνεια του δωματίου, καθώς και το ύψος των οροφών.
 • Χαρακτηριστικά των μονάδων παραγωγής που εκπέμπουν υγρασία, επιβλαβή αέρια και θερμότητα.
 • Χαρακτηριστικά των αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών των εγκαταστάσεων παραγωγής.
 • Αριθμός εργαζομένων στην αίθουσα παραγωγής.
 • Η διάρκεια της εργάσιμης ημέρας στο δωμάτιο και ο χρόνος που βρίσκονται στους ανθρώπους.
 • Κατανομή των χώρων και θέση των χώρων εργασίας.

Είναι σωστό να υπολογιστεί το σύστημα εξαερισμού στις εγκαταστάσεις παραγωγής έτσι ώστε να εισέρχεται στο δωμάτιο μια μάζα αέρα περίπου 20 m3, από 30 m3 / h ανά άτομο, και 20 m3 / h στην αίθουσα των 20 m3.

Τιμές για ανεμιστήρες (αξονική, παράθυρο, τοίχο):

 • Αγοράστε την αξονική μονάδα "VO 06-300" (0,18kW / 1500bn) από 4 967 ρούβλια.
 • Αγοράστε την αξονική μονάδα "VO 06-300" (0,55kW / 1500b) από 6 782 ρούβλια.
 • Για να αγοράσετε τη μονάδα "ВР 280-46" (5,5кВт / 750 об.) Από 38 609 ρούβλια?
 • Ο ακτινικός ανεμιστήρας μεσαίας πίεσης "VTS 14-46-6.3" χωρίς τον κινητήρα, η τιμή του είναι από 19.975 ρούβλια.
 • Κανάλι ανεμιστήρα με πλάτη καμπύλες λεπίδες "SHUFT RFD-B" 700 × 400-4, η τιμή του είναι από 54 590 ρούβλια?
 • Μονάδα καναλιών «VCN 60-35 / 40-4D», η τιμή είναι από 26 300 ρούβλια?
 • Το σύστημα εξάτμισης καπνού «Systemair DVV 400 D4-6 / F400» η τιμή του είναι από 99 300 ρούβλια.

2.2 Κατασκευαστές βιομηχανικών ανεμιστήρων

Οι κατασκευαστές ψυγείων είναι εγχώριοι ή ξένοι κατασκευαστές. Οι απαιτήσεις των πελατών για την ποιότητα αυτών των μονάδων είναι υψηλές. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα βιομηχανικών ψύκτες, θερμαντήρες ανεμιστήρων και άλλα κλιματικά προϊόντα.

Κάθε κατασκευαστής θερμαντικών ανεμιστήρων και βιομηχανικών ανεμιστήρων ανταγωνίζεται ένα μέρος για κάθε νέο μοντέλο, εξοπλίζοντας το με επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά ποιότητας.

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές βιομηχανικών ψυγείων, ανεμιστήρων και άλλων κλιματολογικών τεχνολογιών, όπως: το εμπορικό σήμα "Shuft", "Mess", "Dospel", "TYWENT" και "SolerPalau".

Το εμπορικό σήμα "Shuft" είναι ο ηγέτης στην αγορά για την παραγωγή βιομηχανικών και οικιακών ψυγείων. Παράγει αδρανή, τόσο αξονικά όσο και παράθυρα, από ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας.

Χαρακτηριστικά των βιομηχανικών αξονικών ανεμιστήρων του εμπορικού σήματος "Shuft":

 • Ασύμμετρη εργασία
 • συνοπτική απλή εγκατάσταση.

Το εμπορικό σήμα "Mess" παράγει συστήματα εξαερισμού υψηλής ποιότητας, τα οποία χρησιμοποιούνται στη βιομηχανική σφαίρα. Τέτοιες εγκαταστάσεις έχουν ένα ανθεκτικό χαλύβδινο περίβλημα με χαμηλή ηχομόνωση.

Η εταιρεία «TYWENT» παράγει ψύκτες: αξονική, ακτινική, τοίχο και παράθυρο βιομηχανική και οικιακή αξία.

Η εταιρεία "Dospel" παράγει εξοπλισμό για συστήματα εξαερισμού οικιακής και βιομηχανικής σημασίας. Παράγει οικιακούς και εναέριους ανεμιστήρες.

Μεγάλη ζήτηση στην αγορά βιομηχανικών ανεμιστήρες από την Ιταλία, οι κατασκευαστές «SAMA» και «SAVIO» κατασκευάζει τα ακόλουθα προϊόντα: βιομηχανικές μονάδες Radial, ανεμιστήρες οροφής και ψύκτες απαλλαγή και υψηλή πίεση.
στο μενού ↑

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

Αν ψάχνετε για βιομηχανικούς οπαδούς στη Μόσχα, ο κατάλογος της εταιρείας "PromElVent" θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο κατάλληλο μοντέλο. Τα πιστοποιημένα προϊόντα των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας είναι γνωστά για την ποιότητά τους και είναι δημοφιλή στους καταναλωτές.

Βιομηχανικοί εξαεριστήρες

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες που παρουσιάζονται στον κατάλογο είναι πολυλειτουργικοί και μπορούν να μεταφέρουν τις ροές αέρα των λεπίδων τους σε μια μεγάλη περιοχή. Ανταγωνιστούν μεταξύ τους, οι κατασκευαστές αυτών των συσκευών προσφέρουν όλο και πιο αποτελεσματικούς βιομηχανικούς ανεμιστήρες για το σχέδιο - συμπαγές και με το βέλτιστο επίπεδο πίεσης. Επομένως, υπάρχει κάτι για να επιλέξετε: η σειρά και οι τροποποιήσεις των συσκευών είναι διαφορετικές.

Αγοράστε βιομηχανικούς οπαδούς στη Μόσχα

Αγοράστε τον εξοπλισμό που παρουσιάζεται σε αυτή την ενότητα του καταλόγου, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας στις επαφές της ιστοσελίδας. Προσφέρουμε προσιτές τιμές για τους βιομηχανικούς οπαδούς γνωστών εμπορικών σημάτων και τις πιο ελκυστικές συνθήκες αγοράς για τους χονδρεμπόρους. Παράγουμε προϊόντα σε όλη τη Ρωσία.

Φούρνοι αγωγών, αθόρυβοι για εξαγωγή

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 830-1040 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 45-52 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,076-0,108 kW.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 270 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 380 Pa.
Κατανάλωση ισχύος - 0,87 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,19-0,22 A;
Παραγωγικότητα - 430-560 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Ισχύς - 1.700 kW.
Παραγωγικότητα - 3500 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 58 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 4200 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 82-87 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2,2 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 54 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,296 kW.

Παραγωγικότητα - 1700 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 580 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-70 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,210 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2450 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1530-1950 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 36-40 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.213-0.313 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 405-520 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 33-44 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,03-0,06 kW.

Ισχύς - 0,05 kW.
Παραγωγικότητα - 580 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 280 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 22 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 3740 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 57 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 1.560 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 415-565 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 37-46 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,042-0,05 kW.

Παραγωγικότητα - 7500 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 640 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 75-82 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 930 σ.α.λ.

Παραγωγικότητα - 1200 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 400 Pa.
Το επίπεδο θορύβου είναι 53-69 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.120 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2180 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,03 kW.
Παραγωγικότητα - 360 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 138 Pa.
Επίπεδο θορύβου - 20 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2250 σ.α.λ.

Τροφοδοσία ρεύματος - 380/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 5600 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 80-86 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 3,5 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Current - 0,10-0,11 A;
Παραγωγικότητα - 170-220 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 27-32 dB (A).

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 7610 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 59 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 2.790 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος - 400/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 2350 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 56 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0.855 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230/50 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 555 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 47 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,98 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 230-340 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 23-28 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,25-0,30 kW.

Τροφοδοσία ρεύματος 230 / 50-60 V / Hz;
Παραγωγικότητα - 1570-2050 m3 / ώρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 49-58 dB (A).
Κατανάλωση ισχύος - 0,23-0,32 kW.

Παραγωγικότητα - 860 m3 / ώρα.
Η συνολική πίεση είναι 370 Ρα.
Το επίπεδο θορύβου είναι 54-70 dB (A).
Κατανάλωση ρεύματος - 0,100 kW.
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2500 σ.α.λ.

Ισχύς - 0,07 kW.
Παραγωγικότητα - 880 m3 / ώρα.
Επίπεδο θορύβου - 19 dB (A).
Οι στροφές του κινητήρα είναι 2780 σ.α.λ.

Ένας αθόρυβος ανεμιστήρας καναλιών είναι σχεδιασμένος για χρήση σε συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχουν αυστηρές απαιτήσεις για επίπεδα θορύβου, καθώς και περιορισμένο χώρο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε εξοπλισμό εξαερισμού.

Συγκρότημα ανεμιστήρων αεραγωγών

Η συσκευή διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα με εξωτερικό ρότορα. Όταν είναι ενεργοποιημένη, ο δρομέας κινείται γύρω από το μίζα, καθιστώντας τον κινητήρα οικονομικό και συμπαγές σε μέγεθος. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι η ακρίβεια και η ισορροπία στο συγκρότημα.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη θερμική προστασία της μονάδας. Είναι ενσωματωμένο στο σύστημα. Ο ανεμιστήρας οικιακού καναλιού διαθέτει ρελέ θερμικής επαφής, ο οποίος εξασφαλίζει αξιοπιστία. Η επανεκκίνηση είναι αυτόματη, αποτρέποντας έτσι τις δυσλειτουργίες και προστατεύοντας τη συσκευή από πιθανή υπερθέρμανση.

Στον κατάλογό μας υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανεμιστήρων με διαφορετικά περιβλήματα. Έρχονται με στρογγυλό πλαστικό ή με ορθογώνιο μεταλλικό περίβλημα.

Τοποθέτηση

Οι οδοστρωτήρες είναι εύκολα εγκατεστημένοι στο δίκτυο εξαερισμού. Χάρη σε ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών αξεσουάρ και αξεσουάρ, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αυτό θα ικανοποιεί όλα τα απαραίτητα πρότυπα και απαιτήσεις σχεδιασμού.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η υψηλή ισχύς με τις πιο συμπαγείς διαστάσεις. Είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε στενούς χώρους. Οι κατασκευαστές εξοπλίζουν τα προϊόντα τους με ελεγκτές ή μετασχηματιστές όγκου για να διευκολύνουν τον έλεγχο του εξαερισμού του χώρου.

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Μικρή, ελαφριά κατασκευή
 • Η συσκευή είναι βολική και εύκολη στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση
 • Ο κινητήρας και η πτερωτή βρίσκονται ταυτόχρονα
 • Η ισχύς εξαερισμού ελέγχεται
 • Κατά την εκκίνηση, το ενεργειακό κόστος μειώνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα την αποταμίευση

Θέλετε να αγοράσετε οπαδούς καναλιών; Η τιμή που προσφέρουμε, είναι απόλυτα συσχετισμένη με την ποιότητα των προϊόντων. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο.

Βιομηχανικοί ανεμιστήρες

230/50 V / Hz
Φάση - 1
Κατανάλωση ισχύος - 330 W
Τρέχουσα - 1.52 Α
Η μέγιστη παροχή αέρα είναι 1200 m3 / h
Ταχύτητα περιστροφής - 1280 σ.α.λ.
Η μέγιστη θερμοκρασία του μεταφερόμενου αέρα είναι 50 ° C
Η στάθμη ηχητικής πίεσης σε απόσταση 3 m είναι 41,7 dB (A)
Κλάση προστασίας κινητήρα IP54
Η χωρητικότητα του πυκνωτή είναι 6 μF
Τύπος θερμικής προστασίας - Θερμικές επαφές (διμεταλλικό)
Βάρος - 16 κιλά

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες, σε αντίθεση με τα οικιακά μοντέλα, χρειάζονται για να παρέχουν φρέσκο ​​αέρα και να απομακρύνουν το μπαγιάτικο από χώρους παραγωγής - καταστήματα, χώρους εστίασης, γραφεία και ούτω καθεξής. Η κύρια διαφορά μεταξύ των βιομηχανικών ανεμιστήρων και των οικιακών συσκευών είναι η υψηλή ισχύς. Αγοράστε έναν εύκολο βιομηχανικό ανεμιστήρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Hatches for painting". Στον ανεμιστήρα για εξαγωγή, η βιομηχανική τιμή θα εξαρτηθεί από την χωρητικότητα, τον τύπο και το σκοπό του.

Θα καταλάβουμε τι είδους οπαδούς είναι - βιομηχανική οροφή, τοίχο, στέγη και άλλα. Ανάλογα με τον σκοπό των οργάνων, χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους. Οι αξονικοί ανεμιστήρες μετακινούν αέρα κατά μήκος του άξονά τους και χρησιμοποιούνται σε συστήματα ψύξης του εξοπλισμού. Τα διαγώνια μοντέλα αναρροφούν τον αέρα ως αξονική και στη συνέχεια ωθούνται έξω με μεγαλύτερη δύναμη, το πεδίο εφαρμογής είναι ο εξαερισμός των εγκαταστάσεων παραγωγής. Οι φυγοκεντρικές παραλλαγές, οι αναρρόφηση στον αέρα, η αφαίρεσή τους και η απομάκρυνση τους, είναι απαραίτητες για τα αποσπάσματα. Οι εφαπτόμενοι ανεμιστήρες οδηγούν αέρα κάθετα στον άξονα περιστροφής και χρησιμοποιούνται στον κλιματισμό. Ο ανεμιστήρας είναι βιομηχανικό πλαστικό, μέταλλο, κάθε είδους που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα "Λουκέτα για ζωγραφική".

Για τους ανεμιστήρες για την εξαγωγή της βιομηχανικής κοχλίας η τιμή είναι δίκαιη, άλλα μοντέλα πωλούνται επίσης με χαμηλό κόστος. Παρακαλώ!