Πώς να κάνετε τον εαυτό σας έναν υγραντήρα αέρα

Ρωσικά "kulibin" - λαϊκοί άνθρωποι και κάνουν έναν υγραντήρα με τα δικά τους χέρια γι 'αυτούς τίποτα. Επιπλέον, η αρχή της συσκευής είναι απλή. Ας εξετάσουμε τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές της κατασκευής μιας συσκευής ενυδάτωσης για το σπίτι και προσπαθήστε να δώσετε λεπτομερείς οδηγίες σε κάθε μια από τις προτεινόμενες μεθόδους.

Περιεχόμενα

Πώς λειτουργεί ο υγραντήρας;

Αυτές οι συσκευές εξατμίζουν το νερό, το οποίο πλημμυρίζεται στο εσωτερικό του, και στη συνέχεια ο διαμορφωμένος ατμός μαζί με τον αέρα τροφοδοτείται στο δωμάτιο. Μπορείτε ακόμα να "τραβήξετε" την ακόλουθη εικόνα: μια λεκάνη με νερό και μια πετσέτα κατεβαίνουν σε αυτό. Αυτός ο απλός υγραντήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή, ωστόσο, είναι αναποτελεσματικός, καθώς υγραίνει τον αέρα μόνο σε στενή απόσταση από τον εαυτό του.

[include id = "1" title = "Διαφήμιση στο κείμενο"]

Οι σύγχρονες μονάδες λειτουργούν κάπως διαφορετικά. τα κρύα μέσα ζευγάρι ψεκάζονται υγρασίας από έναν ανεμιστήρα και λεπτό πλέγμα, χρησιμοποιείται ατμός αρχή σιδήρου λειτουργίας (θερμαντικό στοιχείο βυθισμένο στο νερό εξατμίζεται και «σπρώχνει» το σχηματιζόμενο ατμό έξω), υπερήχων νερό μετατρέπει σε σύννεφο νερό με τη βοήθεια ενός πιεζοηλεκτρικού στοιχείου δημιουργίας υψηλής διακυμάνσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτή την απλή γνώση, μπορείτε να κάνετε αυτό το σχέδιο μόνοι σας.

Παραλλαγή φιάλης ↑

Για την κατασκευή ενός υγραντήρα "μπουκάλι", θα χρειαστείτε:

 • μπαταρία κεντρικής θέρμανσης (χωρίς τοίχωμα)
 • ένα πλαστικό μπουκάλι μισού ή δύο λίτρων από κάτω από το νερό (φυσικά, άδειο)
 • σκωτσέζικα
 • ανθεκτικό μακρύ κομμάτι ύφασμα ή σχοινί
 • γάζα μήκους περίπου ενός μέτρου

Αυτή η σπιτική συσκευή καταναλώνει απολύτως καμία δύναμη, είναι εύκολο να συγκεντρωθούν και να μην αφήνει στα αντικείμενα, που στέκεται στο δωμάτιο, αλάτι πλάκα, όπως συνήθως συμβαίνει με τις δημοφιλείς συσκευές στις μέρες μας υπερήχων. Αλλά το πιο σημαντικό - δεν απαιτεί καμία οικονομική επένδυση, καλά, εκτός αν πρέπει να αγοράσετε Scotch, γάζες και να πιείτε μισό μεταλλικό νερό.

Οδηγίες για την κατασκευή

 1. Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, κόψτε μια τρύπα σε μια πλαστική φιάλη μήκους 10-12 cm και πλάτους 5-7 cm. Η σχισμή θα πρέπει να βρίσκεται στο πλάι.
 2. Κόψτε ένα κομμάτι ύφασμα και από αυτό δύο μακριές ταινίες του ίδιου μεγέθους. Κρεμάμε το μπουκάλι πίσω από αυτές τις κορδέλες στο σωλήνα αφήνοντας το "ακορντεόν" με τέτοιο τρόπο ώστε η κοπή τρύπα να είναι στην κορυφή
 3. Για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία της κατασκευής, καθορίζουμε τα σημεία σύνδεσης της φιάλης και των ταινιών με ταινία scotch
 4. Λαμβάνουμε γάζα και προσθέτουμε αρκετές φορές. Πρέπει να είναι ένα ορθογώνιο μήκους 1 μέτρου και πλάτους περίπου 10 εκατοστών.
 5. Το ένα άκρο της γάζας κατεβαίνει στο άνοιγμα της φιάλης και το δεύτερο είναι τυλιγμένο γύρω από το σωλήνα. Μπορείτε να ενισχύσετε ακόμη και το ενυδατικό αποτέλεσμα παίρνοντας δύο κομμάτια γάζας και κατασκευάζοντας δύο φυτίλια.
 6. Χρησιμοποιώντας τη δεύτερη φιάλη, γεμίστε την τρύπα με νερό.

Πώς να φτιάξετε μια ενυδατική κρέμα από έναν παλιό κάδο και την επεκταμένη πηλό ↑

Ο εκτεταμένος πηλός μπορεί να απορροφήσει την υγρασία και να το διαθέσει.

 • τέσσερα κουτιά σκουπιδιών (δύο μικρότερα, δύο μεγαλύτερα)
 • κουβά των λίτρων ανά δώδεκα
 • αντλία ενυδρείου
 • ψυγείο υπολογιστών με διάμετρο 140 mm
 • οικιακό στεγνωτήρα μαλλιών
 • πλαστικούς δεσμούς

Πώς να το κάνετε

[include id = "2" title = "Διαφήμιση στο κείμενο"]

 1. Συνδέουμε δύο μικρά καλάθια. Συνδέονται με το χείλος με ένα στεγνωτήρα μαλλιών για το σπίτι, αλλά αν όχι, μπορείτε να το κάνετε με πλαστικούς συνδετήρες. Το σώμα της μελλοντικής συσκευής πρέπει να κατασκευαστεί, να είναι κούφια μέσα.
 2. Δύο μεγάλα καλάθια συνδέονται μαζί, μόνο είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν πρώτα μέσα τους το ήδη υπάρχον σώμα μικρών καλαθιών. Ως αποτέλεσμα, έχετε στα χέρια σας μια μονάδα δύο στρωμάτων, με το σχήμα και τον σκοπό που θυμίζει θερμοσκληρυντικό, που αποτελείται από τέσσερις πλαστικούς κάδους.
 3. Ο πυθμένας του ανώτερου μεγάλου καλαθιού θα πρέπει να κόβεται με ένα μαχαίρι ή απλά να κόβεται σε αυτό ένα άνοιγμα για την επίστρωση με διογκωμένο πηλό. Το Claydite πρέπει να ληφθεί με τέτοιο μέγεθος ώστε να μην μπορεί να "διαρρεύσει" μέσα από τα ανοίγματα των καλαθιών.
 4. Στον πυθμένα ενός κάδου των 12 λίτρων, τοποθετείται μια αντλία ενυδρείου και οι σωλήνες από αυτό μεταφέρονται στην ίδια κορυφή της δομής. Ένας πλαστικός δακτύλιος με οπές βρίσκεται "στην κορυφή" του μελλοντικού υγραντήρα - από αυτές τις τρύπες η υγρασία θα στραγγίξει τον εκτεταμένο πηλό πίσω στον κάδο.
 5. Στο πάνω μέρος του υπολογιστή για την εγκατάσταση του ψύκτη, η οποία θα αντλεί αέρα μέσα διογκωμένων τοίχους αργίλου, κορεσμένο με υγρασία, και στη συνέχεια μέσω των ανοιγμάτων στα καλάθια θα είναι του «αποβάλει» το εξωτερικό.

Η αρχή της κατασκευής των καλάθων απορριμμάτων βασίζεται στο "έργο" της διογκωμένης αργίλου, γι 'αυτό αξίζει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στο συγκεκριμένο "συστατικό". Επιλέξτε προσεκτικά τα σφαιρίδια και πριν τα γεμίσετε με τη συσκευή, ξεπλύνετε όλο το κεραμιδί με ζεστό νερό.

Υγραντήρας από φιάλη και ψυγείο ↑

Ο υγραντήρας σε κρύο ατμό είναι στο κατάστημα 1500-3000 χιλιάδες ρούβλια. Αλλά η τιμή του μπορεί να πέσει εκατό φορές ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Για να παρακολουθήσετε αυτό το απίστευτο θέαμα, θα χρειαστείτε ένα μπουκάλι από κάτω από το νερό (κατά προτίμηση δέκα λίτρων), έναν ηλεκτρονικό ψύκτη και μια αυτοκόλλητη ταινία.

Τεχνολογία κατασκευής

 1. Κόψτε το επάνω μέρος της φιάλης με το λαιμό με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο μέσα στη διαμορφωμένη οπή.
 2. Ασφαλίστε τον ανεμιστήρα στη φιάλη με ταινία. Μπορείτε να πάρετε ένα πυκνό χαρτόνι, να το κάνετε μια σχισμή με μέγεθος λίγο λιγότερο από το ψυχρότερο σώμα και να το προσαρτήσετε στο μπουκάλι με την ίδια ταινία - θα είναι ασφαλέστερο.
 3. Συνδέστε τον ανεμιστήρα στην πρίζα.

Αυτές οι απλές επιλογές κατασκευής για την ενυδάτωση είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν. Ας μην αφήσουμε ακόμη και σε ένα διαμέρισμα της πόλης, αλλά στη χώρα. Ο αέρας παντού και πάντα θα πρέπει να είναι άνετα.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας έναν υγραντήρα αέρα: από μια πετσέτα σε μια μπαταρία, σε ένα πλύσιμο αέρα

Πώς να ενυδατώσετε ένα δωμάτιο χωρίς υγραντήρα; Το "Kulibiny" μας από το "samodelkin" αποφάσισε αυτό το πρόβλημα με διάφορες μεθόδους ταυτόχρονα, χωρίς να ξοδεύει μεγάλα χρήματα. Μερικούς, ιδιαίτερα απλούς και ενδιαφέροντες τρόπους που θα θέλαμε να σας προσφέρουμε για την αναφορά σας.

Η αύξηση του επιπέδου υγρασίας στο δωμάτιο χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας του κλίματος είναι στην πραγματικότητα πολύ δυνατή, και το σημαντικότερο, για να δείξει ευσυνειδησία.

Απλές επιλογές για τον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι

 • Ο απλούστερος υγραντήρας: κρεμάστε μια υγρή πετσέτα πάνω στην μπαταρία. Η μπαταρία θερμαίνει τον ιστό και η υγρασία εξατμίζεται.

Η συνηθισμένη πετσέτα πετσέτας συσσωρεύει τέλεια την υγρασία

 • Συμπληρωμένη επιλογή. Πετσέτα ένα άκρο πρέπει να χαμηλώσει σε μια λεκάνη του νερού, και το άλλο άκρο να κρεμάσει την μπαταρία. Το νερό θα διαπεράσει τον ιστό και σταδιακά θα εξατμιστεί στην μπαταρία.

Εάν για εσάς τέτοιες αποφάσεις δεν φαίνονται αισθητικές και δεν είναι αποτελεσματικές, μπορείτε πάντα να εξοικειωθείτε με τη συσκευή του υπερηχητικού υγραντήρα ή να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο για τον εαυτό σας.

Υγραντήρες από φιάλες ΡΕΤ

Ένα πλαστικό μπουκάλι που βρίσκεται κάτω από το νερό είναι ένα "δώρο των θεών για αυτο-κατασκευαζόμενους". Από αυτά, σχεδόν όλα γίνονται - από πιάτα και διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων μέχρι υλικά στέγης και αντικαταστάσεις υφασμάτων σε εκθέσεις υψηλής μόδας. Κάντε έναν υγραντήρα από τα χέρια τους από ένα μπουκάλι ΡΕΤ ήταν θέμα δύο λεπτών για έναν αρχηγό σπίτι με ένα υψηλό επίπεδο καταλαβαίνω.

Επιλογή 1. Από την πλευρά του ΡΕΤ φιάλη κατά μήκος και διαμέσου του μεσαίου τμήματος είναι ένα μήκος 10-12 cm. Θα πρέπει κρέμονται κάτω από το οριζόντιο τμήμα του ευθύγραμμου σωλήνα που οδηγεί στο συσσωρευτή, κομμένο στα δύο σύρματα. Η απόσταση μπορεί να είναι από 10 έως 20 cm.

Υλικά για την κατασκευή ενός υγραντήρα από πλαστική φιάλη

Στο τμήμα, ρίξτε νερό και χαμηλώστε την άκρη της ταινίας γάζας, πλάτους 10 cm και μήκους περίπου 1 μέτρου. Βιδώστε την υπόλοιπη ταινία πάνω στο σωλήνα θέρμανσης. Πλεονεκτήματα μιας τέτοιας "κλιματικής συσκευής στην απλότητα της κατασκευής και κάποια αυτοματοποίηση της διαδικασίας. Τα μειονεκτήματα είναι τα ίδια με τη μέθοδο "πετσέτες στην μπαταρία".

Επιλογή 2. Είναι απαραίτητο να τραβήξετε μια μεγάλη φιάλη PET, περίπου 10 λίτρων, και να κόψετε τον λαιμό με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται ένα άνοιγμα στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ο ψύκτης. Για να χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα είναι καλύτερο από την τροφοδοσία του υπολογιστή, αφού έχει υψηλή ισχύ.

Στο μπουκάλι, κατά μήκος της περιμέτρου, σε υψόμετρο 10 cm από την κορυφή, κάντε μερικές οπές μέσω των οποίων θα διαφύγει ο αέρας. Στη συνέχεια ρίξτε το νερό, λίγα εκατοστά κάτω από τις τρύπες και βιδώστε το ψυγείο στο επάνω μέρος της φιάλης με μια ταινία scotch. Πλεονεκτήματα: Απλό και αρκετά αποτελεσματικό σύστημα υγρασίας. Μειονεκτήματα: ο σχεδιασμός αυτής της συσκευής δεν είναι ο πιο αξιόλογος. Επιπλέον, κάθε φορά που πρέπει να ξεβιδώσετε τον ανεμιστήρα κατά την επαναπλήρωση του νερού.

Κατά την καυτή περίοδο για να διατηρηθεί το μικροκλίμα στην αίθουσα είναι ικανή όχι μόνο ενός υγραντήρα, αλλά και ένα κλιματιστικό. Διαβάστε πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο ή να κάνετε κλιματιστικό τον εαυτό σας.

Πλένοντας με τα χέρια σας

Αν σας ενδιαφέρει το πώς να κάνετε τον εαυτό σας έναν υγραντήρα αέρα, ο οποίος πραγματικά θα λειτουργήσει αποτελεσματικά στο σπίτι σας, τότε δώστε προσοχή σε μια τέτοια συσκευή όπως πλύσιμο αέρα.

Αυτή η διαδικασία δεν είναι η ευκολότερη και θα απαιτήσει από σας να έχετε ορισμένα εργαλεία και ανταλλακτικά. εξαρτήματα. Για την κατασκευή του θα χρειαστείτε:

 1. Πλαστικό ορθογώνιο δοχείο για την αποθήκευση τροφίμων με κάλυμμα, λίτρα για 5-7.
 2. Χρησιμοποιημένα CD, τόσο περισσότερο, τόσο καλύτερα.
 3. Πλαστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πλαστική περιποίηση, το ίδιο πάχος. Κάθε περικοπή πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 5 cm έως 5 cm.
 4. Δύο κλάδεμα ένα λεπτό πλαστικό σωλήνα. Η διάμετρος πρέπει να επιλέγεται από την εμπειρία.
 5. Τα εργαλεία από παιδικό παιχνίδι επιλέγουν πειραματικά
 6. Ηλεκτροκινητήρας από παλιό κασετόφωνο.
 7. Ανεμιστήρας

Το κύριο εργαλείο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκόλλητο όπλο.

Το σπιτικό moisturizer-cleaner γίνεται όπως παρακάτω:

 1. Πάρτε τα CD. Η κεντρική τρύπα του δίσκου και στις δύο πλευρές είναι σφραγισμένη με κομμάτια πλαστικού με αυτοκόλλητο όπλο. Είναι καλύτερο να τα καταστήσουμε όμοια και σφαιρικά.
 2. Στη συνέχεια, κάντε τα μέσα από τις οπές για ένα λεπτό πλαστικό σωλήνα. Ο πλαστικός σωλήνας θα πρέπει να έχει μέγεθος ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος του δοχείου.
 3. Το επόμενο βήμα θα είναι να τοποθετήσετε όλους τους δίσκους όσο το δυνατόν πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να τις στερεώσετε με ένα αυτοκόλλητο όπλο. Το προκύπτον κενό πρέπει να μοιάζει με το εσωτερικό του πλυσίματος αέρα.
 4. Κάνουμε 1 τρύπα στις αντίθετες πλευρές του δοχείου και εισάγουμε το τεμάχιο εργασίας με τους δίσκους πέρα ​​από αυτό. Από τη μία πλευρά πρέπει να κολλήσετε το πλυντήριο με ένα πιστόλι κόλλας έτσι ώστε το τεμάχιο εργασίας να μην βγει έξω.
 5. Από την άλλη πλευρά, στο προεξέχον άκρο του πλαστικού σωλήνα, χρησιμοποιήστε μια κόλλα πιστόλι με ένα μεγάλο γρανάζι.
 6. Τοποθετούμε τον ηλεκτροκινητήρα με μικρό γρανάζι έτσι ώστε να εμπλέκεται και να περιστρέφει το εσωτερικό με δίσκους CD μέσα στο δοχείο.
 7. Στο καπάκι του δοχείου, κάνουμε μια τρύπα για τον ανεμιστήρα και μερικές τρύπες για να αφήσουμε τον υγρό και καθαρό αέρα.

Μένει μόνο να γεμίσει το νερό, να ενεργοποιηθεί η συσκευή στο δίκτυο και να απολαύσει τους καρπούς της δικής του εργασίας.

Υπερηχητικός υγραντήρας με τα χέρια του

Έτοιμος υπερηχητικός υγραντήρας

Υγραντήρας υπερήχων με τα χέρια τους, το σχέδιο είναι τέτοιο. Σε ένα δοχείο με νερό, σε ειδικό μηχανισμό πλωτήρα, θα πέσει ένα πιεζοηλεκτρικό ψυγείο, το οποίο θα παράγει ένα "κρύο ατμό". Ο ανεμιστήρας θα αντλήσει αέρα μέσα, ο οποίος θα αποβάλει τον ατμό από τη δεξαμενή.

 1. Ως δοχείο, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε μια πλαστική φιάλη.
 2. Ανεμιστήρας με παροχή ρεύματος
 3. Υπερηχητικό ψυγείο. Στα κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα, ονομάζεται Mist Maker ή fogman, και κοστίζει περίπου 4-5 cu.

Ξεκινάμε τη συναρμολόγηση του υπερηχητικού υγραντήρα με τα χέρια μας.

Βήμα 1. Στη φιάλη κόβουμε την τρύπα για τον ανεμιστήρα

Κόψουμε την τρύπα για τον ανεμιστήρα

Βήμα 2. Μέσω της οπής χαμηλώνουμε το ψυγείο στο κάτω μέρος της φιάλης και στερεώνουμε τον ανεμιστήρα σε αυτό

Βήμα 3. Συνδέστε το ψυγείο και τον ανεμιστήρα στην παροχή ρεύματος

Διάγραμμα σύνδεσης καλοριφέρ και ανεμιστήρα

Ρίχνουμε νερό, συνδέουμε τη δύναμη. Εάν όλα γίνονται σωστά, τότε σχεδόν ένας «κρύος ατμός» προέρχεται από το λαιμό της φιάλης.

Όταν φτιάχνετε τα χέρια σας έναν υπερηχητικό υγραντήρα και το πλύσιμο του αέρα, πρέπει να εργάζεστε με νερό και υψηλή τάση. Χρησιμοποιείτε ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό έναντι ηλεκτροπληξίας. Αν δεν είστε έτοιμοι για αυτή τη δουλειά, μπορείτε πάντα να αγοράσετε έναν υγραντήρα.

Πώς να κάνετε έναν πραγματικό υγραντήρα αέρα με τα χέρια σας;

Το ανθρώπινο σώμα επηρεάζεται από μεγάλο αριθμό παραγόντων. Ένας από αυτούς - η σχετική υγρασία του αέρα - επηρεάζει τη σταθερή θερμοκρασία του σώματος και τη διάθεση. Το καλοκαίρι χρονικές περιόδους οργανισμού που υποφέρουν λόγω της έλλειψης υγρασίας: ξηρό αέρα, έντονη εξάτμιση επηρεάζει αρνητικά το πρόσωπο, που συχνά γίνεται κακός, υπνηλία.

Το πρόβλημα επιλύθηκε από τους υγραντήρες αέρα - συσκευές που βασίζονται στην απελευθέρωση της υγρασίας στην ατμόσφαιρα, προκειμένου να αυξηθεί η σχετική υγρασία του αέρα στο σπίτι σας. Πώς να κάνετε τον εαυτό σας τον αέρα υγραντήρα; Ας το καταλάβουμε!

Πώς λειτουργεί ο υγραντήρας;

Πριν προχωρήσετε απευθείας στην εργασία, αξίζει να καταλάβετε τη συσκευή του υγραντήρα. Η λειτουργία αυτής της συσκευής είναι η εξάτμιση του νερού, το οποίο βάζετε στον υγραντήρα. Μέχρι σήμερα έχουν εφευρεθεί 3 τύποι υγραντήρων αέρα.

 1. Η συσκευή βρίσκεται σε κρύο ζεύγος. Χρησιμοποιεί κρύο νερό. Λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας περιβάλλοντος και νερού, παράγεται ατμός, ο οποίος μέσω του ενσωματωμένου ανεμιστήρα ψεκάζει το εξατμισμένο νερό γύρω από το δωμάτιο.
 2. Συσκευή ατμού. Οι εργασίες για την αρχή του σιδήρου - νερού είναι σε ένα σκάφος, μέρος του οποίου θερμαίνει και εξατμίζει το υγρό, γιατί πιέζει τον ατμό έξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η συσκευή δεν θα μπορέσει να υγραίνει το σπίτι σας με απόλυτη δύναμη, καθώς σπάνια έχει ανεμιστήρα για καλύτερη ψεκασμό.
 3. Υπερηχητική συσκευή. Αναπτύχθηκε πρόσφατα. Με τη βοήθεια υπερήχων μετατρέπει το χυμένο υγρό σε ατμό, το οποίο συλλέγεται σε σύννεφο. Στη συνέχεια, η μονάδα atomizes το συγκεντρωμένο ατμό γύρω από το δωμάτιο. Αυτή η συσκευή θα είναι σε θέση να ενυδατώσει γρήγορα το σπίτι σας.

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία αυτής της συσκευής στο σπίτι δεν είναι δύσκολη. Έχοντας λίγη γνώση στο απόθεμα, ο καθένας μπορεί να αντέξει έναν υγραντήρα, ξοδεύοντας ελάχιστη προσπάθεια, χρόνο και χρήμα!

Παραλλαγές αυτόματων υγραντήρων αέρα

Παραλλαγή φιάλης

Αυτός ο τύπος υγραντήρα είναι εύκολος στη συναρμολόγησή του, δεν απαιτεί γνώση της συσκευής, η μόνη προϋπόθεση είναι η παρουσία μιας μπαταρίας κεντρικής θέρμανσης που δεν είναι περιφραγμένη. Τι πρέπει να δημιουργήσουμε αυτόν τον υγραντήρα; Αρκετά στοιχεία:

 • μπαταρία κεντρικής θέρμανσης.
 • ένα φιαλίδιο μισού ή δύο λίτρων ·
 • Scotch tape?
 • μακρά γάζα, περίπου ένα μέτρο?
 • πυκνό, συρμάτινο ύφασμα ή σχοινί.

Αυτή η έκδοση του αυτο-κατασκευασμένου υγραντήρα αέρα δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια, είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να κοστίσει ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό!

Οδηγίες. Χρησιμοποιούμε ψαλίδι - κόψτε ένα ορθογώνιο στο μπουκάλι πλάτους περίπου 6 εκατοστών και μήκους περίπου 11 εκατοστών. Βγάζουμε ένα κομμάτι ύφασμα και κόβουμε δύο ίδιες ταινίες από αυτό.

Αναστέλλετε τα μπουκάλια με τη βοήθεια λωρίδων έτσι ώστε η οπή να βρίσκεται στην κορυφή και το καπάκι της φιάλης να στραφεί στη μπαταρία. Για να αποφύγουμε τα λάθη, διορθώνουμε τη δομή με ταινία. Στη συνέχεια, χρειαζόμαστε γάζα - προσθέστε μερικές φορές, κάνοντας το ένα ορθογώνιο με μήκος περίπου ενός μέτρου και πλάτος 10 cm.

Βάζουμε το ένα άκρο της γάζας στο άνοιγμα της φιάλης, ο δεύτερος άνεμος του σωλήνα της μπαταρίας. Γεμίζουμε το νερό - ο υγραντήρας είναι έτοιμος!

Διακοσμητική έκδοση

Η υγρασία του αέρα θα είναι λιγότερο αποτελεσματική από άλλες, επειδή δεν διαθέτει στοιχεία που θερμαίνουν το νερό.

Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε μια ενυδατική κρέμα - όλες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης που θέλετε! Τι χρειαζόμαστε; Μερικές χρήσιμες λεπτομέρειες:

 • δεξαμενή νερού?
 • ένα διακοσμητικό δοχείο στο οποίο τοποθετείται η δεξαμενή νερού.
 • λεπτομέρειες της διακόσμησης κατά την κρίση σας - πέτρες, άμμο διαφορετικών χρωμάτων, φύλλα, κλαδιά?
 • κόλλα.

Οδηγίες. Αρχικά, ετοιμάζουμε το διακοσμητικό δοχείο. Μπορεί να χρησιμεύσει ως καλάθι για το ψωμί, και ένα ψάθινο καλάθι για ένα πικ-νικ.

Είναι καλύτερο να εργαστείτε με υλικά που δεν φοβούνται το νερό. Καλύψτε τη δεξαμενή με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Σας συμβουλεύω να χρησιμοποιήσετε πέτρες - συνδυάζονται τέλεια με το νερό.

Στη συνέχεια τοποθετούμε τη δεξαμενή νερού χωρίς υγρό στο διακοσμητικό δοχείο. Είναι επιθυμητό να κολληθούν μεταξύ τους. Μετά την επένδυση στο κάτω μέρος της δεξαμενής νερού - χρησιμοποιήστε άμμο, πέτρες, ειδώλια, απλώς χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας! Μην ξεχνάτε: οι πέτρες και άλλα στοιχεία εκτός από την άμμο πρέπει να στερεώνονται με κόλλα.

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή και η κόλλα είναι στεγνή, μπορείτε να γεμίσετε με ασφάλεια το νερό και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα στο δωμάτιο!

Σημειώνω ότι ο χρόνος για να στεγνώσει η κόλλα εξαρτάται από την ίδια την κόλλα. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το superglue - δεν φοβάται το νερό και καταλαμβάνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Παραλλαγή του υγραντήρα από τη διογκωμένη άργιλο

Ένα τέτοιο ενυδατικό δεν απαντάται συχνά σε κανέναν. Όχι κάθε μέρα στο χέρι μπορεί να εμφανιστεί μερικά κιλά άργιλο. Στην πραγματικότητα, αυτός ο υγραντήρας είναι ιδανικός για το σπίτι. Είναι εύκολο να το κάνεις στο σπίτι, αλλά θα πάρει μέρη που δεν είναι πάντα κοντά. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε; Τα ακόλουθα στοιχεία:

 • εκτεταμένη πηλό?
 • κουβά, όχι λιγότερο από 12 λίτρα.
 • 4 καλάθια σκουπιδιών, δύο πρέπει να είναι μεγάλα, τα υπόλοιπα - μικρότερα?
 • αντλία ενυδρείου?
 • ένα ψυγείο από έναν υπολογιστή ή ένα μικρό ανεμιστήρα.
 • πλαστικό.

Οδηγίες. Αρχικά, είναι απαραίτητο να συνδέσετε δύο καλάθια σκουπιδιών, τα οποία είναι μικρού μεγέθους. Αυτό μπορεί να γίνει με οικιακό στεγνωτήρα μαλλιών ή πλαστικούς συνδετήρες. Αυτή η δομή είναι η μελλοντική κατοικία για τον υγραντήρα. Πρέπει να είναι ισχυρή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε δύο μεγάλα καλάθια αποβλήτων με αυτό τον τρόπο, αλλά δύο συνδεδεμένα δοχεία απορριμμάτων πρέπει να είναι μέσα. Για να γεμίσετε το αργίλιο στο κάτω μέρος του άνω μεγάλου κάδου, κάντε μια τρύπα.

Claydite πρέπει να ληφθεί ως το μέγεθος των "τρυπών" του δοχείου απορριμμάτων - είναι σημαντικό να μην πετάξει έξω από τις τρύπες. Αντλία από το ενυδρείο που βάζουμε στο κάτω μέρος ενός κάδου των 12 λίτρων, τους σωλήνες από αυτό στην κορυφή.

Εγκαθιστούμε σε μια αντλία μια δομή με 4 καλάθια σκουπιδιών, κοιμάται ένα πήλινο. Μέσω των σωλήνων, το νερό θα επιστρέψει στην κορυφή. Η τελευταία λεπτομέρεια είναι ένας ψύκτης ηλεκτρονικού υπολογιστή εγκατεστημένος πάνω από την τρύπα στο κάτω μέρος του ανώτερου δοχείου απορριμμάτων. Θα διαδώσει ατμό γύρω από το δωμάτιο.

Παρά το κόστος κατασκευής, η συσκευή αυτή ενυδατώνει τέλεια το σπίτι σας σε αρκετά γρήγορο χρόνο. Απλά πρέπει να θυμηθείτε να ρίχνετε νερό!

Μια παραλλαγή του υγραντήρα από ένα μπουκάλι και ένα ψυγείο

Ένας υγραντήρας σε κρύο ατμό κοστίζει πολλά χρήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αναλογικό χρησιμοποιώντας έναν ψύκτη υπολογιστή και ένα μπουκάλι νερό δέκα λίτρων. Η τιμή για ένα ανάλογο είναι περίπου 3 χιλιάδες ρούβλια, η οποία είναι πολλές φορές μικρότερη από το κόστος ενός πραγματικού υγραντήρα. Σημειώστε ότι η κατασκευή αυτού του υγραντήρα είναι εύκολη ακόμα και στο σπίτι. Τι χρειαζόμαστε; Μερικές λεπτομέρειες:

 • ένα μπουκάλι δέκα λίτρων.
 • Scotch tape?
 • ψυγείο υπολογιστών.

Οδηγίες. Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, κόψτε το επάνω μέρος της φιάλης έτσι ώστε το ψυγείο να χωράει στην τρύπα που σχηματίζεται. Στη συνέχεια, διορθώστε τον ψύκτη του υπολογιστή με τη βοήθεια μιας αυτοκόλλητης ταινίας. Μπορούμε μόνο να γεμίσουμε το νερό στη φιάλη και να ενεργοποιήσουμε το ψυγείο στο δίκτυο - ο υγραντήρας είναι έτοιμος!

Μην περιμένετε από αυτή τη συσκευή πολύ ενυδατική. Αυτό είναι μόνο ένα ανάλογο μιας ακριβής συσκευής, η οποία, δυστυχώς, δεν μπορεί να αντικαταστήσει ακριβώς.

Επίσης, προσέξτε όταν ενεργοποιείτε το ψυγείο στο δίκτυο - σας συμβουλεύουμε να τοποθετήσετε τον υγραντήρα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βρίσκεται κοντά στις εξόδους. Ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλείας ποτέ δεν πονάει!

Αυτές οι επιλογές για τους υγραντήρες αέρα θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον αέρα στο σπίτι σας φρέσκο ​​και ευχάριστο χωρίς επιπλέον έξοδα!

Υγραντήρας αέρα με δικά του χέρια στο σπίτι: σχέδια κατασκευής και συναρμολόγησης

Η παρακολούθηση της στάθμης της υγρασίας στο δωμάτιο είναι σημαντική για την ευημερία του νοικοκυριού και για τα φυτά και τα ζώα που ζουν σε αυτό. Ο ζεστός, υπερκορεσμένος αέρας προκαλεί ξηρότητα του ρινικού βλεννογόνου, προκαλεί δυσφορία κατά τη διάρκεια της ημέρας, διαταραχές του ύπνου. Αυτό είναι επικίνδυνο για άτομα με χρόνιες ασθένειες, αλλεργίες, για μικρά παιδιά.

Εάν βρείτε τα πρώτα σημάδια της ανάγκης για υγρασία του αέρα, οι ειδικοί συμβουλεύουν να αερίσετε το δωμάτιο, προσπαθήστε να μειώσετε τη θερμοκρασία στους 18-20 μοίρες, δημιουργώντας συνθήκες για την επίτευξη της βέλτιστης υγρασίας. Αν τέτοια μέτρα δεν είναι αρκετά, μπορείτε να κάνετε ένα ειδικό σχέδιο με την εξάτμιση της υγρασίας. Τέτοιες εγκαταστάσεις όχι μόνο ενυδατώνουν τον αέρα, αλλά και γεύση του δωματίου, και μπορεί επίσης να γίνει ένα στολίδι του εσωτερικού.

Πριν από την κατασκευή ενός υγραντήρα αέρα, πρέπει να καταλάβετε τι επίπεδο υγρασίας χώρου απαιτείται. Το επίπεδο κανονικής υγρασίας του αέρα είναι δύσκολο να διατηρηθεί στη φυσική θερμότητα το καλοκαίρι και τη χειμερινή περίοδο της αυξημένης εργασίας των θερμαντικών σωμάτων. Η κεντρική θέρμανση στεγνώνει σημαντικά τον αέρα, καθιστά δύσκολη την αναπνοή, εμποδίζει την κανονική ανάπτυξη, ανάπτυξη και άνθηση των φυτών.

Όλοι οι υγραντήρες στοχεύουν στην υλοποίηση της κύριας λειτουργίας - η διατήρηση του επιπέδου υγρασίας στην κατοικημένη περιοχή στο επίπεδο του 40-70%, καθώς αυτός ο δείκτης θεωρείται βέλτιστος για τον άνθρωπο

Τα ζητήματα της πρόσθετης υγρασίας του αέρα είναι σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις:

 • ένα μεγάλο αριθμό φυτών στο δωμάτιο?
 • τη συντήρηση του θερμοκηπίου ·
 • καλλιέργεια διαφόρων καλλιεργούμενων φυτών, βλαστών, μανιταριών ·
 • εργάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής του τυπογραφείου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ένας υγραντήρας αέρα σε ένα σπίτι όπου υπάρχει μικρό παιδί, καθώς το σώμα του είναι ακόμα ατελές και απαιτεί ειδικές συνθήκες για φυσιολογική ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι αρχές λειτουργίας και ο παραγόμενος ατμός διακρίνονται από τέσσερις τύπους υγραντήρα:

 • Οι συσκευές ψυχρού ατμού αντιπροσωπεύουν παραδοσιακές συσκευές που είναι εύκολο να κατασκευαστούν στο σπίτι. Η κύρια λειτουργία τους συνίσταται στην ψυχρή εξάτμιση του υγρού. Οι κατασκευές αυτού του τύπου δεν μπορούν μόνο να υγραίνουν τον αέρα, αλλά και να το καθαρίσουν. Η μόλυνση του αέρα σε τέτοιες κατασκευές συσσωρεύεται σε φίλτρα ή φυσίγγια. Τα πλεονεκτήματα τέτοιων κατασκευών είναι σε σιωπηλή λειτουργία και δεν υπάρχει ανάγκη για κόστος ενέργειας για την παραγωγή ατμού.
 • Συσκευές θερμού ατμού μπορούν να υγραίνουν τον αέρα όταν θερμαίνεται το υγρό. Τα πιο απλά σχέδια είναι οι αρθρωτές δεξαμενές για τη μπαταρία. Η αρχή της λειτουργίας τέτοιων συσκευών είναι παρόμοια με αυτή ενός ηλεκτρικού βραστήρα. Οι μονάδες αποθήκευσης αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένες με ένα υδροστατικό που βοηθά τους χρήστες να ελέγχουν το επίπεδο υγρασίας στον αέρα.
 • Συνιστάται ένας υγραντήρας ατμού ή υπερήχων για τη δημιουργία βέλτιστου επιπέδου υγρασίας στα θερμοκήπια, όταν καλλιεργούνται φυτά και φυτά. Η αρχή της λειτουργίας μιας τέτοιας συσκευής είναι η εξάτμιση του νερού με υπερήχους. Ο ξηρός αέρας που εισέρχεται στον περιέκτη του υγραντήρα αφήνει τη μορφή ψυχρής ομίχλης. Τα σχέδια χωρίς θέρμανση του υγρού είναι κατάλληλα για χρήση σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχουν μικρά παιδιά.
 • Τα κλιματικά σύμπλοκα είναι πολυλειτουργικά: υγρασία, καθαρισμός από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η αντιβακτηριδιακή και αντι-αλλεργική συσκευή φίλτρου της συσκευής ατμού βοηθά στη διάσωση του δωματίου από τις ανεπιθύμητες ανεπιθύμητες οσμές, τον καπνό του καπνού. Τα σχέδια είναι κατάλληλα για χρήση σε γραφεία και ασφαλή να λειτουργούν στο παιδικό δωμάτιο.

Ο αέρας του υγραντήρα είναι εύκολο να κατασκευαστεί με το χέρι, δεν μπορεί μόνο να κορεστεί ο περιβάλλοντα αέρας, αλλά και να τον αρωματιστεί. Είναι αρκετά εύκολο να το καταφέρετε. Για παρόμοιο σχεδιασμό, θα χρειαστείτε:

 • χωρητικότητα 200 ml για νερό - 1 τεμάχιο.
 • καθαρό νερό - 150 ml.
 • αιθέριο έλαιο λεμονιού - 15 σταγόνες.
 • βασικό έλαιο δενδρολίβανου - 5 σταγόνες.
 • εκχύλισμα βανίλιας - 5 σταγόνες.

Οι οδηγίες για την κατασκευή:

 1. 1. Ρίξτε 150 ml καθαρού νερού σε δοχείο.
 2. 2. Προσθέστε στο νερό 15 σταγόνες λεμονιού και 5 σταγόνες έλαιο δεντρολίβανου, καθώς και εκχύλισμα βανίλιας.
 3. 3. Ανακατέψτε καλά.
 4. 4. Ρίξτε στην καθαρή συγκομισμένη χωρητικότητα τη σύνθεση που λαμβάνετε.
 5. 5. Τοποθετήστε το δοχείο απευθείας επάνω ή κοντά στον θερμαντήρα, κοντά στο ψυγείο.

Με μια δημιουργική προσέγγιση στην επιλογή ενός όμορφου δοχείου και πλήρωσης, ο υγραντήρας αέρα γίνεται στοιχείο της διακόσμησης του δωματίου ή του γραφείου. Ως δοχείο επιτρέπεται να επιλέξετε ένα γυάλινο δοχείο και, ως πληρωτικό, χρησιμοποιήστε μια υδρογέλη. Μπάλες αυτής της ουσίας, που εισέρχονται στο υγρό, αυξάνουν τον όγκο αρκετές φορές. Τα υγρά και οι μπάλες συλλέγονται σε τέτοια ποσότητα ώστε μετά από την αύξηση των μεγεθών μέχρι την άκρη της χωρητικότητας δεν υπήρχε λιγότερο από το ήμισυ του εκατοστού. Το νερό χύνεται έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις μπάλες. Καθώς το υγρό εξατμίζεται, οι σφαίρες θα στεγνώσουν και θα μειωθούν σε όγκο, επομένως θα πρέπει να ρίχνετε καθαρό νερό στο σκάφος περιοδικά, αλλά όχι πιο συχνά από μία φορά την ημέρα.

Aromatizer-ψεκασμός αγοράζεται συνήθως στο κατάστημα. Κατασκευασμένο ανεξάρτητα στο σπίτι, ο ψεκαστήρας με υγραντήρες θα κοστίσει πολύ λιγότερο και θα είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς είναι κατασκευασμένος από φυσικά υλικά. Αυτή η έκδοση της συσκευής θα αρωματιστεί το δωμάτιο και δεν θα βλάψει την υγεία του νοικοκυριού. Για την κατασκευή του θα χρειαστείτε:

 • καθαρό νερό - 250 ml.
 • αιθυλική αλκοόλη - 2 κουταλιές της σούπας.
 • ένα ή μια σύνθεση αιθέριων ελαίων στην επιλογή του καταναλωτή (λεβάντα, ευκάλυπτος, περγαμόντο, neroli) - 20-30 σταγόνες?
 • Δοχείο με ενσωματωμένο ψεκαστήρα από πλαστικό ή γυαλί.
 1. 1. Ένα φιαλίδιο επαρκούς όγκου για τον ψεκασμό του δωματίου γεμίζει με νερό.
 2. 2. Η αιθυλική αλκοόλη προστίθεται στο δοχείο σε αναλογία 1: 3 σε σχέση με το χυμένο νερό.
 3. 3. Προσθέστε επίσης το αιθέριο έλαιο ή ένα μείγμα αυτών.
 4. 4. Αναμίξτε καλά το μείγμα.

Η δεξαμενή για το σπρέι υγραντήρα είναι έτοιμη. Με τα πρώτα προφανή πλεονεκτήματα του σχεδιασμού στην απλότητα της κατασκευής, τα φυσικά συστατικά, η μέθοδος έχει ένα σαφές μειονέκτημα - είναι η τακτική συμμετοχή ενός ατόμου στον ψεκασμό ενός δωματίου. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε διαμέρισμα κατοικίας, αλλά είναι δύσκολο να παραχθεί σε ένα γραφείο ή σε ένα δάπεδο παραγωγής.

Τα καλοριφέρ βρίσκονται συνήθως μακριά από την άμεση πρόσβαση του ατόμου πίσω από κουρτίνες, τραπέζια, οθόνες ή πίνακες. Η ευκολία της κρυμμένης θέσης τους στο δωμάτιο οι λαϊκοί τεχνίτες χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ένα φυσικό υγραντήρα αέρα. Η υγρή ύλη, που κρέμεται απευθείας στο ζεστό ψυγείο, στεγνώνει, εξατμίζει την υγρασία στον χώρο του χώρου του αέρα, ενυδατώνοντας έτσι.

Το πλεονέκτημα των προτεινόμενων μεθόδων υγρασίας του αέρα μιας κατοικίας είναι η απλότητα της κατασκευής και η απουσία πρόσθετων πόρων για την κατασκευή της συσκευής. Από την άποψη της αποτελεσματικότητας, οι παραδοσιακές ενυδατικές συσκευές αέρα δεν είναι κατώτερες από τα εξαρτήματα καταστημάτων.

Για την πρώτη έκδοση ενός τέτοιου υγραντήρα, θα υπάρχει επαρκής χώρος για να τοποθετηθεί ένα δοχείο με νερό για εξάτμιση κοντά στο ψυγείο.

 1. 1. Το καθαρό βαμβακερό ύφασμα επιλέγεται στο χρώμα του ψυγείου.
 2. 2. Προετοιμάστε ένα κουβά ή άλλο δοχείο διακριτικού χρώματος, το οποίο θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο πάτωμα κοντά στο ψυγείο. Είναι ένας πλαστικός διάφανος κάδος ή δοχείο τροφίμων.
 3. 3. Το δοχείο είναι γεμάτο με καθαρό νερό.
 4. 4. Το ύφασμα είναι βρεγμένο σε αυτό και κρεμασμένο πάνω στην μπαταρία έτσι ώστε η άνω άκρη να αγκιστρωθεί επάνω στο ψυγείο και το υλικό να κρεμάει χωρίς να πέσει και το άλλο άκρο να κατέβει σε ένα δοχείο νερού.

Η δεύτερη έκδοση του υγραντήρα στο ψυγείο είναι κρυμμένη στη γωνία πίσω από τις κουρτίνες και τα κουρτίνες. Σε αυτή την περίπτωση, το δοχείο τοποθετείται σε έναν στρογγυλό σωλήνα κατάλληλο για το ψυγείο. Η τεχνολογία κατασκευής είναι απλή:

 1. 1. Προετοιμάστε ένα πλαστικό μπουκάλι χυμό ή ένα αφρώδες ποτό, ταινία, ένα κομμάτι από βαμβακερό ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα, ούτως ώστε να υγρανθεί ο αέρας.
 2. 2. Στον μπροστινό πίνακα της φιάλης τοποθετήστε μια οπή πλάτους 4-5 cm και μήκους 10 cm.
 3. 3. Σε οριζόντια θέση, το πλαστικό δοχείο προσαρτάται με κολλητική ταινία στο ψυγείο έτσι ώστε η οπή να βρίσκεται στην κορυφή.
 4. 4. ρίξτε καθαρό νερό μέσα από την οπή κοπής, ώστε να υπάρχουν τουλάχιστον 1,5 cm στις άκρες.
 5. 5. Μια λουρίδα μήκους τουλάχιστον δύο μέτρων, που δεν υπερβαίνει τα τρία εκατοστά σε πλάτος, κόβεται από βαμβακερό ύφασμα. Η ζώνη είναι επιτρεπτή όχι ως σύνολο, αλλά ως θραύσματα.
 6. 6. Ένα άκρο της λωρίδας κατεβαίνει στο υγρό του δοχείου και το εξαντλημένο τμήμα περιτυλίγεται ακολούθως γύρω από το ψυγείο. Τυλίξτε τις ταινίες και στα δύο τμήματα του σωλήνα από ένα δοχείο αναρτημένο σε αυτό. Όταν αρκετές λωρίδες που κρέμονται στο νερό εφαρμόζονται στους σωλήνες, εντείνεται η επίδραση της υγρασίας του αέρα.

Μια σπιτική ενυδατική κρέμα και μια λύση εσωτερικού σχεδιασμού μπορεί να είναι κεραμικά μικρά αγγεία αναρτημένα από το ψυγείο. Για τη στερέωση των δοχείων συνιστάται να χρησιμοποιείτε σύρμα, το οποίο είναι σπειρωμένο στις οπές του ακορντεόν του καλοριφέρ.

Η χρήση τέτοιων υγροποιητών δεν απαιτεί συχνή ανθρώπινη συμμετοχή στη διαδικασία. Καθώς η εξάτμιση του νερού χύνεται μέσα στη δεξαμενή, θα πρέπει να συμπληρωθεί.

Ο επεκτεινόμενος πηλός είναι το υλικό που απορροφά το υγρό καλά και ως εκ τούτου καθίσταται η βάση ενός αυτο-κατασκευασμένου υγραντήρα. Ο σχεδιασμός με βάση αυτό το μοναδικό υλικό απορροφά και εκπέμπει υγρασία, που είναι μια συσκευή 2 σε 1. Θα χρειαστείτε:

 • δοχεία ματιών - 4 κομμάτια διαφορετικού μεγέθους, 2 μικρότερα, 2 μεγαλύτερα.
 • κάδο χωρητικότητας 12 λίτρων.
 • αντλία για το ενυδρείο.
 • ένα ψυγείο από έναν προσωπικό υπολογιστή, του οποίου η διάμετρος είναι 14 cm.
 • κτίριο στεγνωτήρα μαλλιών με υψηλή θερμοκρασία θέρμανσης?
 • πλαστικούς δεσμούς.
 1. 1. Στο πρώτο στάδιο της κατασκευής της κατασκευής, οι μικρότεροι κάδοι είναι κολλημένοι μεταξύ τους. Κάνετε αυτό με στεγνωτήρα μαλλιών στο σπίτι ή πλαστικούς συνδετήρες. Η συναρμολογημένη δομή είναι ένα σώμα υγραντήρα με εσωτερικό κενό. Με τον ίδιο τρόπο, συνδέουν μεγάλους κάδους. Πριν από τη δεύτερη σύνδεση, η πρώτη δομή τοποθετείται στο δεύτερο.
 2. 2. Πριν από την πλήρωση με διογκωμένο πηλό στον υγραντήρα, είναι απαραίτητο να αποκόψετε το επάνω κάλυμμα από το άνω δοχείο ή να δημιουργήσετε μια οπή στην οποία θα είναι βολικό να γεμίσετε τα στοιχεία της ουσίας. Είναι απαραίτητο να επιστήσουμε την προσοχή των χρηστών ότι τα κλάσματα αργιλίου πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην ξυπνούν στα ανοίγματα του κάδου των ματιών.
 3. 3. Πάρτε έναν κάδο χωρητικότητας 12 λίτρων και βάλτε μια αντλία ενυδρείου στον πυθμένα του, οι σωλήνες του οποίου φτάνουν στην κορυφή της δομής από τους κάδους των ματιών. Ένα δαχτυλίδι με οπές από πλαστικό τοποθετείται στην κορυφή της όλης δομής.
 4. 4. Στην κορυφή ολόκληρου του κτιρίου, εγκαθίσταται ένα ψυγείο, το οποίο θα αναγκαστεί να φτάσει στη δομή του κεραμιτζίου. Μέσω των οπών εισέρχεται υγρασία στον αέρα του δωματίου.

Στο μοντέλο που παρουσιάζεται στην συσκευή ενυδάτωσης, είναι σημαντικό να εφαρμοστεί σωστά το κύριο συστατικό - διογκωμένη άργιλος - οι ίδιοι κόκκοι που θα πρέπει να είναι κατάλληλου μεγέθους. Πριν να κοιμηθεί στην τελική συσκευή, είναι απαραίτητο να πλύνετε το υπόστρωμα κάτω από τρεχούμενο νερό.

Για να δημιουργήσετε μια υπερηχητική συσκευή για την υγρασία της ατμόσφαιρας ενός σπιτιού με τα δικά σας χέρια στο σπίτι, θα χρειαστείτε:

 • ατμογεννήτρια, που εργάζεται πάνω στην αρχή του υπερήχου?
 • ανεμιστήρας για έναν προσωπικό υπολογιστή.
 • πλαστική χωρητικότητα 5 ή 10 λίτρων.
 • πλαστικό μίας χρήσης φλιτζάνι?
 • μια λεπτομέρεια από μια παιδική πυραμίδα υπό μορφή ντόνατς.
 • τροφοδοτικό για 24v?
 • κυματοειδές εύκαμπτο σωλήνα.
 • σταθεροποιητή.
 • γωνιακό κτήριο από αλουμίνιο

Τα αναφερόμενα στοιχεία είναι πάντα στο χέρι ή αγοράζονται σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Το εκτιμώμενο κόστος της αυτόματης μονάδας δεν υπερβαίνει τα χίλια ρούβλια, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από το βιομηχανικό υγραντήρα παραγωγής.

Η τεχνολογία κατασκευής και το σύστημα συναρμολόγησης είναι απλά:

 1. 1. Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι στο καπάκι του δοχείου πραγματοποιήστε τρύπες. Θα τοποθετηθούν ανεμιστήρες ανεμιστήρα, σωλήνας εξόδου, σύρματα της γεννήτριας ατμού.
 2. 2. Στη συνέχεια βιδώνεται ένας ανεμιστήρας στο δοχείο και εισάγεται ένας κυματοειδής σωλήνας. Τα παραπάνω δομικά στοιχεία βρίσκονται στα αντίθετα άκρα του δοχείου.
 3. 3. Για τη συσκευή παραγωγής ατμού πρέπει να κατασκευαστεί ειδική πλωτή πλατφόρμα. Σε αυτό, η συσκευή θα επιπλέει πάντα στην επιφάνεια του νερού, η οποία θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του υγραντήρα αέρα σε υπερήχους. Για να φτιάξετε μια πλωτή πλατφόρμα, χρειάζεστε ένα κύπελλο μέτρησης από πλαστικό και ένα στρογγυλό κομμάτι με μια τρύπα στο κέντρο, που μπορεί να παρατηρηθεί ανάμεσα στα στοιχεία της παιδικής πυραμίδας. Τοποθετήστε το φλιτζάνι σε μια σακχαροκάλαμο, τρυπήστε μια τρύπα στο κάτω μέρος του γυαλιού και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτιού σε αυτό με τη βοήθεια μιας λαστιχένιας ταινίας. Το υλικό στη συνέχεια εκτελεί τη λειτουργία φιλτραρίσματος. Στη συνέχεια τοποθετήστε τη γεννήτρια ατμού στο κύπελλο.
 4. 4. Η προτεινόμενη συσκευή υπερήχων λειτουργεί με βάση την είσοδο DC ίση με 24V και για τη λειτουργία του ανεμιστήρα χρειάζεται μόνο 12V, οπότε η παροχή ανεμιστήρα πρέπει να παρέχεται με τη βοήθεια ενός τσιπ σταθεροποιητή. Για σωστή λειτουργία είναι εξοπλισμένο με μόνιμες και μεταβλητές αντιστάσεις. Ο μικροκυκλώνας, ο διακόπτης ελέγχου ταχύτητας και άλλες ηλεκτρικές συνδέσεις είναι κρυμμένοι κάτω από τη γωνία αλουμινίου του κτιρίου. Η συσκευή είναι έτοιμη.

Ένας τέτοιος υγραντήρας δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι απαραίτητο μόνο να διασφαλιστεί ότι η συσκευή έχει πάντα νερό, διαφορετικά δεν θα λειτουργήσει. Νερό στον υπερηχητικό υγραντήρα, ακόμη και αυτο-κατασκευασμένο, πρέπει να γεμίσετε το αποσταγμένο.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας τον αέρα υγραντήρα;

ReLend.ru »Χειροτεχνία» Πώς να κάνετε τον εαυτό σας τον αέρα υγραντήρα;

Κάνετε ένα moisturizer για τον αέρα με τα χέρια σας μπορεί να είναι τόσο από αυτοσχέδια μέσα, όσο και από τη χρήση πρόσθετων υλικών και συσκευών. Σε αυτό το υλικό, συλλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις μιας τέτοιας χρήσιμης συσκευής για το σπίτι.

Περιεχόμενα του άρθρου [απόκρυψη επίδειξης]

Ο ρόλος του υγραντήρα

Πριν κάνετε υγραντήρα αέρα στο σπίτι, πρέπει να καταλάβετε γιατί είναι γενικά απαραίτητη. Ο αέρας της κανονικής υγρασίας στο δωμάτιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διατηρηθεί το χειμώνα, καθώς η κεντρική θέρμανση υπερβαίνει πάρα πολύ, και η αναπνοή ξηρού αέρα είναι γεμάτη με συνέπειες. Μεταξύ αυτών, οι αναπνευστικές ασθένειες, οι αλλεργίες και άλλα προβλήματα.

Όλοι οι υγραντήρες εκτελούν μία σημαντική λειτουργία, διατηρώντας το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο σε επίπεδο 40-70%, δηλαδή αυτό το ποσοστό θεωρείται βέλτιστο για ένα άτομο.

Υγραντήρες για τον αέρα στην μπαταρία

Υγραντήρας αέρα με μπαταρία με τα χέρια του είναι πολύ απλό να το κάνετε, πρέπει να έχετε μια μπαταρία θέρμανσης που δεν είναι περιφραγμένη. Από τα υλικά για την κατασκευή απαιτούνται: ένα μπουκάλι νερό (1,5-2 l) · Scotch ταινία, ευρύτερη ευρεία? κομμάτι ύφασμα? γάζα μήκους μετρητή.

Έτσι, η ακολουθία παραγωγής:

 1. Κόψτε στη φιάλη ένα παράθυρο μήκους έως 12 cm, μέχρι πλάτους 7. Αυτό πρέπει να γίνεται στο πλάι.
 2. Κρεμάστε τη φιάλη με μια σχισμή μέχρι τον σωλήνα που απομακρύνεται από την μπαταρία. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα σχοινί ή ένα κομμένο ύφασμα. Για να μην ανατραπεί αυτή η δομή, τοποθετήστε τη φιάλη όπου έρχεται σε επαφή με το ύφασμα, κολλήστε την με κολλητική ταινία.
 3. Πάρτε τη γάζα και διπλώστε την αρκετές φορές, έτσι ώστε να προκύψει μια λωρίδα μήκους μέχρι ένα μέτρο και πλάτους περίπου 10 cm.
 4. Το προκύπτον κομμάτι γάζας βυθίζεται στη φιάλη με το ένα άκρο και το δεύτερο είναι τυλιγμένο γύρω από το σωλήνα, εάν υπάρχει η επιθυμία να γίνουν αρκετές τέτοιες περικοπές, τότε το αποτέλεσμα θα αυξηθεί.
 5. Μετά την προετοιμασία, μπορείτε να ξεκινήσετε τον υγραντήρα - γεμίστε το με νερό.

Μία άλλη πραγματοποίηση του υγραντήρα είναι μια μπαταρία: Χρησιμοποιώντας εισάγονται μέσα στις οπές του σχοινιού, είναι αναγκαία για την εξασφάλιση του δοχείου ακορντεόν μπαταρίας, από την οποία το νερό δεν θα χυθεί έξω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως επίμηκες αγγείο, εκτός από την κύρια λειτουργία της υγρασίας, η οποία θα προκύψει ως αποτέλεσμα της εξάτμισης της υγρασίας από αυτούς, το μόνο που θα κοσμούν το εσωτερικό. Αν δεν υπάρχει επιθυμία να μοιάζουν με διακοσμητικά στοιχεία, μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο εύκολη - τοποθετήστε την μπαταρία ένα μεταλλικό δοχείο με νερό και τα πάντα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ίσως στο τέλος της περιόδου θέρμανσης θα πρέπει απλώς να έχουν σχηματιστεί στην σοβαρή κλίμακα δεξαμενή μετά το νερό της βρύσης, χρησιμοποιούν ως έξοδο ένα αριθμό, μέχρι ένα «εργασίας» επεκτείνει την δεύτερη διαδικασία καθαρισμού.

Αυτο-κατασκευασμένος υγραντήρας αέρα από αργίλιο και κουβάδες

Το πήλινο υλικό έχει εξαιρετικές ιδιότητες που του επιτρέπουν να γίνει μια εξαιρετική βάση για τον υγραντήρα.

Σε αυτή την έκδοση θα χρειαστούν πρόσθετα υλικά, όπως:

 • Τέσσερις κάδοι ματιών (που χρησιμοποιούνται για σκουπίδια), δύο λίγο περισσότερο και δύο λιγότερα.
 • Κάδος, ιδανικά για 12 λίτρα.
 • Αντλία για το ενυδρείο.
 • Ψύκτης από έναν υπολογιστή με διάμετρο 14 cm.
 • Στεγνωτήρας μαλλιώνκατασκευή), η οποία έχει υψηλή θερμοκρασία θέρμανσης.
 • Βίδες (πλαστικό).

Το πρώτο στάδιο στην κατασκευή ενός τέτοιου υγραντήρα για τον αέρα θα είναι η συγκόλληση κάδων, εκείνων που είναι μικρότερες μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα στεγνωτήριο μαλλιών στο σπίτι, αν δεν υπάρχει κανένας, τότε οι πλαστικοί σύνδεσμοι θα κάνουν.

Έτσι, παίρνουμε το σώμα του υγραντήρα, που έχει ένα κενό μέσα. Απλά πρέπει να συνδέσετε και μεγάλους κάδους. Πριν κάνετε αυτό, βάλτε την πρώτη δημιουργία μέσα.

Για να γεμίσετε με εκτεταμένες κοιλότητες στον υγραντήρα, πρέπει να κόψετε τη στέγη του άνω δοχείου ή να κόψετε μια τρύπα στην οποία θα είναι βολικό να κοιμηθείτε. Δώστε προσοχή στον εκτατό πηλό που θα επιλεγεί με τέτοιο κλάσμα ώστε να μην ξυπνήσει μέσα από τον κάδο του πλέγματος.

Τώρα η εργασία εισέρχεται στον κάδο 12 λίτρων στο κάτω μέρος της, οι οποίες μια αντλία ενυδρείο και σωλήνωση του τροφοδοτούνται στην κορυφή της vedor δομής πλέγματος, που στην κορυφή του πλαστικού δακτυλίου με τρύπες.

Στην κορυφή όλων αυτών των δημιουργιών θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα ψυγείο, θα εισπνεύσει αέρα στην ενισχυμένη κατασκευή αργίλου, που είναι κορεσμένη με υγρασία, και στη συνέχεια μέσα από τις τρύπες, θα εισέλθει υγρασία στο δωμάτιο.

Υγραντήρας από πλαστικό μπουκάλι

Είναι εύκολο να εφαρμοστεί υγραντήρα αέρα με τα χέρια σας από ένα πλαστικό μπουκάλι, που θα δώσει την επίδραση του κρύου ατμού. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε ένα μεγάλο (10L) ένα πλαστικό μπουκάλι, έναν ψύκτη υπολογιστή και μια κολλητική ταινία. Ακολουθία συναρμολόγησης:

 1. Στο μπουκάλι πρέπει να κόψετε τον λαιμό έτσι ώστε το ψυγείο να χωράει στην προκύπτουσα τρύπα.
 2. Τώρα πρέπει να στερεώσετε το ψυγείο, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: απλά βάλτε το μέσα στην τρύπα και βάλτε το με ταινία ή κόψτε τους συνδετήρες από το παχύ χαρτόνι. Συγκεκριμένα, πάρτε το, συνδέστε ένα ψυγείο και κόψτε την τρύπα λίγο λιγότερο από το ψυγείο, και στη συνέχεια τοποθετήστε το όλα στο μπουκάλι με την ίδια ταινία scotch. Η δεύτερη επιλογή θα είναι πιο αξιόπιστη.
 3. Τώρα μένει μόνο να συμπεριλάβετε το ψυγείο στο δίκτυο και να απολαύσετε τον "σωστό" αέρα.

Ένας τέτοιος υγραντήρας μπορεί να κατασκευαστεί από ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο, λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα δοχεία έχουν πόδια και πυκνό καπάκι, καθώς και πολύ μεγαλύτερο όγκο, θα είναι πιο βολικό για σας να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να κόψετε την τρύπα απευθείας στην οροφή του δοχείου, όλες οι άλλες ενέργειες είναι παρόμοιες με την προηγούμενη.

Υγραντήρας από πλαστικό μπουκάλι, βίντεο:

Υγραντήρας από πλαστικό κουτί

Μια ελαφρώς περίπλοκη έκδοση, αλλά και πιο αποτελεσματική. Για έναν τέτοιο υγραντήρα, πρέπει να πάρετε 2 πλαστικά κουτιά, ένα μεγαλύτερο - 30 λίτρα, το δεύτερο μικρότερο, θα πρέπει να συμπιεστεί και να εισέλθει σε ένα μεγάλο. Επιπλέον, χρειάζεστε γάζα (επίδεσμο), σύρμα ή γραμμή αλιείας, ανεμιστήρα.

Δημιουργείται έτσι:

 1. Στην κορυφή του κουτιού, το καλώδιο ή η γραμμή είναι στερεωμένα έτσι ώστε να είναι τεντωμένα.
 2. Στη γραμμή (καλώδιο) κρέμονται οι επίδεσμοι επίδεσμοι ή γάζες, έτσι ώστε να φτάνουν στο κάτω μέρος.
 3. Το νερό χύνεται σε ένα μεγάλο δοχείο και τοποθετείται μικρό, έτσι ώστε το κάτω μέρος του να είναι βυθισμένο στο νερό, έτσι οι εναιωρημένοι επίδεσμοι διαβρέχονται.
 4. Στο κάλυμμα του μεγάλου δοχείου, κόβεται μια τρύπα στο μέγεθος του ανεμιστήρα και ο ίδιος ο ανεμιστήρας είναι στερεωμένος σε αυτό.
 5. Η προκύπτουσα δομή καλύπτεται με κάλυμμα και ο ανεμιστήρας είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο.

Μέσω της χρήσης του συστήματος ανεμιστήρας λειτουργεί πολύ ήσυχα, χωρίς να δημιουργεί δυσφορία για τους κατοίκους του διαμερίσματος, την κατανάλωση νερού περίπου 1,4 λίτρα για 6 ώρες την ημέρα θα είναι 5,6 λίτρα - μια πολύ καλή επιλογή, και το σημαντικότερο, αποτελεσματικός.

Υγραντήρας-καθαριστής αέρα, βίντεο:

Υγροποιητής υπερήχων

Δημιουργία υγραντήρα υπερήχων αρκετά ρεαλιστική, αλλά γι 'αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικά ειδικά υλικά. Για έναν τέτοιο υγραντήρα χρειάζεστε:

 • Υπερήχων μετατροπέας.
 • Ψύκτης από τον υπολογιστή.
 • Πλαστική χωρητικότητα 5-10 λίτρων.
 • Ένα πλαστικό γυαλί.
 • Bagel από την παιδική πυραμίδα παιχνιδιών.
 • Τροφοδοσία ρεύματος.
 • Κυματοειδής σωλήνας ή οποιοδήποτε εύκαμπτο.
 • Σταθεροποιητής.
 • Γωνία αλουμινίου.

Αφού αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση. Χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι για να κάνετε τρύπες στο καπάκι του πλαστικού δοχείου. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τη βάση του ανεμιστήρα, τον σωλήνα εξόδου και το καλώδιο της γεννήτριας ατμού. Στη συνέχεια, βιδώστε τον ανεμιστήρα στο δοχείο και τοποθετήστε τον κυματοειδή σωλήνα.

Για τη γεννήτρια ατμού, ετοιμάστε μια ειδική πλωτή πλατφόρμα, η οποία θα είναι συνεχώς στο νερό, εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη λειτουργία του υπερηχητικού υγραντήρα.

Αλλά από ποια τέτοια πλατφόρμα να κάνουμε; Και είναι απλό - πάρτε ένα πλαστικό κύπελλο και ένα στρογγυλό κομμάτι που θα έχει μια τρύπα στη μέση. Αυτό μπορεί να ληφθεί από το παιδί σας, δηλαδή μια λεπτομέρεια από την πυραμίδα.

Εισάγετε το γυαλί σε ένα bagel, τρυπήστε μια τρύπα στο κάτω μέρος και, στη συνέχεια, συνδέστε ένα κομμάτι ύφασμα σε αυτό με μια ελαστική ταινία. Το ύφασμα θα παίξει το ρόλο ενός φίλτρου, στη συνέχεια τοποθετήστε τον ατμό στο ποτήρι ζέσεως.

Η καλύτερη δουλειά του θα παρέχεται από μια σταθερή ή μεταβλητή αντίσταση. Microchip, χειριστείτε καλύτερα τον έλεγχο ταχύτητας κάτω από τη γωνία αλουμινίου.

Ένα τέτοιο σύνολο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, το μόνο που χρειάζεστε είναι να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πάντα νερό μέσα σε αυτό, και ένα ακόμη σημαντικό σημείο θα πρέπει να αποσταχθεί.

Υγραντήρας από ανεμιστήρα δαπέδου

Αν δεν υπάρχει φορά που κάποια μαστορέματα, και κανονικό αέρα για να αναπνεύσει θέλω να αυτή τη στιγμή, είναι δυνατόν να γίνει μια τέτοια υγραντήρα: στο σωλήνα για να καθορίσει το πυκνό στρώμα, το οποίο είναι προ-υγράνετε, να αναστείλει την κατασκευή, για παράδειγμα, υπαίθρια φωτιστικό δαπέδου, ελαφρώς υψηλότερο από το ύψος του ανεμιστήρα σας. Για ένα παρόμοιο σχέδιο, βάλτε ένα συμβατικό εξωτερικό ανεμιστήρα και ανάψτε το. Είναι σημαντικό να κρατήσετε το χαλί υγρό, μόνο τότε θα το αποτέλεσμα, όμως, στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει πιθανότατα να ρίξει το επίμονο αλάτι και σκουριά είναι απίθανο να πλύνετε.

Υγραντήρας από αυτοσχέδια υλικά, βίντεο:

Υγραντήρας αέρα με αντιβακτηριακό φίλτρο

Για μια τέτοια συσκευή, φυσικά χρειάζεστε ένα φίλτρο, επιπλέον έναν ανεμιστήρα χαμηλής ταχύτητας (12V) και ένα πλαστικό κουτί.

Η διαδικασία συναρμολόγησης δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Σε πλαστικό δοχείο, στο πλευρικό τμήμα πρέπει να κάνετε μια διακοπή περίπου στο μισό ύψος του φίλτρου, τότε πρέπει να ασφαλιστεί με πλαστική επίστρωση ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στο καπάκι της δεξαμενής, για τον οποίο μια τρύπα έχει κοπεί πρόωρα. Το τελευταίο στάδιο είναι η έκχυση νερού, το επίπεδο του πρέπει να είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το ύψος της πλάγιας σχισμής. Όλα είναι έτοιμα, μένει μόνο να συνδεθεί στην πρίζα.

Μια παρόμοια δομή θα έχει ένα ακόμη υπόδειγμα της υγραντήρα, αλλά αντ 'αυτού θα φιλτράρει γάζα, αλλά για λόγους ευκολίας, χύνοντας νερό στο καπάκι του δοχείου μπορεί να κάνει μια τρύπα τέτοιων διάμετρο με το λαιμό ενός ποτιστήρι.

Το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα φίλτρο. Για επιπλέον αποτελέσματα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου στο νερό, με ενυδάτωση και αρωματισμό.

Διακοσμητικός υγραντήρας αέρα

Όλα αυτά τα σχέδια δεν είναι πολύ ελκυστικά, αν θέλετε αισθητική σε όλα, τότε αυτή η έκδοση του υγραντήρα είναι κατάλληλη για εσάς.

Για να το κάνετε, πρέπει να πάρετε ένα μπολ, κατά προτίμηση μπλε ή μπλε. Μέσα σε αυτό και στις άκρες μπορεί να είναι κολλημένα με ειδική κόλλα πέτρες εάν υπάρχουν πλαστικά ψάρια, και στη συνέχεια θα πάνε - σε γενικές γραμμές, για να δημιουργήσετε ένα θαλάσσιο περιβάλλον, στο κάτω μέρος, μπορείτε να σημειώνω τις πέτρες. Ρίξτε όλο το υλικό με νερό και το βάλτε κοντά στην μπαταρία.

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στυλιζαρίσματα, που σας αρέσει και ποια θα είναι η φαντασία. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για ένα τέτοιο moisturizer να παρατηρήσει τα παιδιά, και σίγουρα θα σας βοηθήσει να αναπληρώσετε τους υδάτινους πόρους σε αυτό.