Εξαγωγέας-ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ

Για να κάνουμε σύγχρονη μοντελοποίηση και μοντέρνο σχεδιασμό νυχιών, χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό, αξιόπιστα εργαλεία και υλικά για μανικιούρ, έτσι ώστε τα καλά περιποιημένα δάχτυλά μας να φαίνονται πάντα τέλεια. Η δημοτικότητα των επεκτάσεων νυχιών με πηκτή ή ακρυλικό αυξάνεται σημαντικά, καθώς πολλοί από εμάς οι πλάκες των νυχιών είναι αρκετά λεπτές, εύθραυστες και μεγαλώνουν αρκετά αργά. Αλλά κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του τεχνητού καρφιού για να δώσει το επιθυμητό σχήμα στην ελεύθερη άκρη στην επιφάνεια του τραπέζι μανικιούρ και στον αέρα παίρνει ένα μεγάλο αριθμό μικροσωματιδίων. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, εάν συχνά αυξάνετε τα καλιούρια στο σπίτι ή εκτελείτε τεχνητό νυχτερινό μοντέλο στους πελάτες σας;

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ (απορροφητής, συλλέκτης σκόνης) Είναι μια πρακτικά αθόρυβη συσκευή με σώμα κατασκευασμένο από ισχυρή πλάκα, εξοπλισμένο με ισχυρό ανεμιστήρα και αφαιρούμενους σάκους σκόνης. Η κουκούλα μπορεί να είναι χτισμένη σε τραπέζι μανικιούρ και κινητή για εύκολη κίνηση της συσκευής.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ: πώς να επιλέξετε μια συσκευή ή να την κάνετε μόνοι σας

Στα περισσότερα άτομα, ο όρος "ηλεκτρική σκούπα" σχετίζεται με τον καθαρισμό των χώρων. Ωστόσο, οι μάστορες μανικιούρ γνωρίζουν ότι η προσαρμογή με αυτό το όνομα είναι απαραίτητη όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για επεκτάσεις νυχιών.

Γιατί χρειάζεστε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ

Οι επεκτάσεις των νυχιών επιτρέπουν στις γυναίκες να κάνουν τα χέρια τους καλά περιποιημένα και ελκυστικά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κοπής πηκτωμάτων ή ακρυλικών καρφιών, σχηματίζεται μεγάλη ποσότητα σκόνης, η οποία περιέχει πολλά επιβλαβή συστατικά.

Όταν κόβετε τα συσσωρευμένα νύχια, σχηματίζεται πολύ βλαβερή σκόνη

Η παρατεταμένη εισπνοή των λεπτώς διεσπαρμένων σωματιδίων οδηγεί στην καθίζηση τους στην βλεννογόνο της αναπνευστικής οδού, η οποία μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών:

Για να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, οι πλοίαρχοι μανικιούρ χρησιμοποιούν ειδικές ηλεκτρικές σκούπες κατά την αφαίρεση των καρφιών πηκτώματος.

Βίντεο: πλοίαρχος του μανικιούρ για τα οφέλη μιας ηλεκτρικής σκούπας μανικιούρ

Πώς να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό

Ότι η εργασία του ειδικού των νυχιών ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετη, συνιστάται η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ να επιλέξει σύμφωνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • υψηλή απόδοση - το μηχάνημα πρέπει να απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη πριν εξαπλωθεί γύρω από το δωμάτιο.
 • ποιοτικό υλικό του συλλέκτη σκόνης - είναι αδύνατο ο σάκκος να αφήνει τα σωματίδια σκόνης που συλλέγονται σε αυτό.
 • συμπαγής - η ηλεκτρική σκούπα δεν πρέπει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι μανικιούρ και να εμποδίζει τον ειδικό να εκτελεί τη διαδικασία.
 • αθόρυβος - δυνατός ήχος όταν ο εξοπλισμός λειτουργεί οδηγεί σε ευερεθιστότητα, απώλεια προσοχής, κόπωση του πλοιάρχου, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της διαδικασίας και το τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι ηλεκτρικές σκούπες μανικιούρ:

 • φορητή επιφάνεια εργασίας - είναι η πιο δημοφιλής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μόνιμη θέση εργασίας ή να πάρετε μαζί σας για να καρφώσει τον πελάτη στο σπίτι. Μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι μια μικρή συσκευή με τη μορφή της παλάμης, το οποίο είναι ο λόγος για μια διπλή λειτουργία - συλλογή της σκόνης και επιτρέπει στον πελάτη να οργανώσει το χέρι άνετα, άλλωστε, βοηθάει σημαντικά να έχει τον έλεγχο του έργου. Όταν επιλέγετε μια συσκευή αυτού του τύπου, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο υλικό της κατοικίας του. Το πιο άνετο για τον πελάτη είναι η επιφάνεια, καλυμμένη με μαλακό δερματίνη, ανθεκτική στους διαλύτες και άλλα μέσα. Θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα αν η επιφάνεια γραφείου είναι επιπλέον εξοπλισμένη με μια λάμπα, η οποία θα εξοικονομήσει χώρο στο τραπέζι μανικιούρ?
 • Σταθερός εξοπλισμός - χρησιμοποιείται μόνο σε ένα μόνιμο χώρο εργασίας, καθώς είναι τοποθετημένο πάνω από το τραπέζι μανικιούρ ή κάτω από αυτό (η σχάρα αφαιρείται από την ηλεκτρική σκούπα στην επιφάνεια του τραπεζιού). Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι δεν καταλαμβάνει χώρο στην επιφάνεια εργασίας και η ισχύς της είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας επιφάνειας σκούπας. Ωστόσο, το κόστος αυτού του εξοπλισμού είναι υψηλότερο.

Κάθε ειδικός για τα νύχια μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο σχεδιασμό για τον εαυτό του, ανάλογα με το αν κάνει ένα μανικιούρ στο σαλόνι, στο σπίτι ή στο δρόμο.

Οι σύγχρονες στάσιμες κουκούλες είναι εξοπλισμένες με ισχυρούς λαμπτήρες, οι οποίοι διευκολύνουν την εργασία του πλοιάρχου και εξοικονομούν χώρο στο τραπέζι μανικιούρ

Ανασκόπηση των πιο δημοφιλών μοντέλων

Οι αρχάριοι που κατέχουν το μανικιούρ παίρνουν συχνά πελάτες στο σπίτι και, κατά συνέπεια, αναρωτιούνται για το είδος της ηλεκτρικής σκούπας που είναι καλύτερο να επιλέξει.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών κουκούλες παρέχονται από τους παρακάτω κατασκευαστές:

 • Η Ultratech - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της εταιρείας διακρίνονται από την πρακτική έλλειψη θορύβου και μεγάλη περίοδο εγγύησης (24 μήνες). Η συσκευή πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.
 • Salon Professional - οι συσκευές κατασκευάζονται από μια αμερικανική εταιρεία και χαρακτηρίζονται από έναν ισχυρό ενσωματωμένο ανεμιστήρα, ο οποίος σας επιτρέπει να καθαρίζετε αμέσως τον αέρα της ρύπανσης.
 • Lady Victory - ο κατασκευαστής ανησυχούσε για το γεγονός ότι οι συσκευές Lady Victory ήταν πιο βολικές για τον πελάτη, οπότε το σώμα τους είναι καλυμμένο με μαλακό υλικό. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία δερμάτινων χρωμάτων για να διαλέξετε.
 • Planet Nails - οι ηλεκτρικές σκούπες αυτής της μάρκας συνδυάζουν καλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Επιπλέον, τα μοντέλα Planet Nails είναι αξιοσημείωτα για τη συμπαγή τους.
 • Simei - οι περιπτώσεις των συσκευών είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό και εξοπλισμένες με ένα μαλακό ελαστικό στήριγμα παλάμης για τα χέρια του πελάτη. Το μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια άνετη λυχνία LED, η οποία παρέχει καλό φωτισμό. Η ισχύς αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας φτάνει σε απόσταση 10 cm.

Φωτοθήκη: δημοφιλή μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ

Πώς να φτιάξετε μια κουκούλα για μανικιούρ

Το Διαδίκτυο παρουσιάζει πολλά βίντεο με ανασκόπηση των επιτραπέζιων εκχυλισμάτων για μανικιούρ. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά απλός: ένας ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος στην θήκη, κάτω από τον οποίο έχει τοποθετηθεί μια τσάντα σκόνης. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να κάνετε αυτό το απόσπασμα μόνοι σας. Για αυτό πρέπει να είστε σε θέση να εργαστείτε με ένα συγκολλητικό σίδερο και να προετοιμάσετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ηλεκτρική σκούπα από ψύκτη υπολογιστή

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κάλυμμα επιφάνειας εργασίας από ένα ψυγείο υπολογιστή χρησιμοποιώντας υλικά που σχεδόν όλοι έχουν στο σπίτι, αλλά αν όχι, είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Έτσι, για την αυτό-κατασκευασμένη συσκευή θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία:

 • έναν συμβατικό ψύκτη υπολογιστή (ανεμιστήρα) μεγέθους 80x80 mm.

Για μια σκούπα σπιτικό, ένα ψυγείο 80x80 mm για 12V

Όταν ρυθμίζετε το κουμπί για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της σκούπας σπιτικό γίνεται πολύ πιο εύκολη

Η διαδικασία συναρμολόγησης της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ο ανεμιστήρας ψύξης θα πρέπει να συνδέεται με το καλώδιο τροφοδοσίας και το τροφοδοτικό με συγκόλληση.
 2. Για πιο βολική χρήση του σχεδίου στο καλώδιο, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε τον διακόπτη των κουμπιών.
 3. Στην πλευρά αναρρόφησης της σκόνης στο ψυγείο, ασφαλίστε τη μάσκα εξαερισμού για να προστατέψετε τα δάχτυλα του πελάτη και αποτρέψτε την είσοδο ξένων αντικειμένων στις λεπίδες του ανεμιστήρα. Η γρίλια μπορεί να κολληθεί ή να βιδωθεί.
 4. Από μη υφασμένα, κόψτε μια λωρίδα 16,5x40 cm, διπλώστε το στο μισό στη μεγάλη πλευρά και ράψτε το σε δύο πλευρές. Από πάνω για να στερεώσετε την πλευρά και τοποθετήστε το ελαστικό σε αυτό.

Μια σακούλα από μη υφασμένο υλικό διατηρεί με αξιοπιστία τη σκόνη από τις ρινίσματα των νυχιών

Κατά τη διάρκεια της κοπής naraschonnyh νυχιών τελειώσει κουκούλα μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στην επιφάνεια εργασίας, και μετά την επέμβαση, μη υφασμένα σακούλες για τη συλλογή σκόνης εύκολη ταρακουνήσει και να διαγραφούν, μετά την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο έργο.

Μια σπιτική ηλεκτρική σκούπα μπορεί να βελτιωθεί εάν έχει γίνει μια υπόθεση γι 'αυτό. Γι 'αυτό, είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε μια δομή σαν κόντρα πλακέ από κόντρα πλακέ. Η γωνία μεταξύ δύο κλίσεων πρέπει να είναι περίπου 120 °. Σε μια πλευρά, πρέπει να κόψετε την τρύπα και να την κλείσετε με μια προστατευτική μάσκα. Από το εσωτερικό σε αυτή την τρύπα, πρέπει να συνδέσετε το συναρμολογημένο άνοιγμα. Βάλτε τη σακούλα σκόνης στο ψυγείο και ξεκινήστε τις εργασίες.

Σπιτική ενσωματωμένη κουκούλα

Οι στάσιμες κουκούλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς των νυχιών στα σαλόνια, έχουν αρκετά υψηλό κόστος. Αλλά στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα ενσωματωμένο μοντέλο, ενώ ξοδεύετε ένα μικρό ποσό.

Για να κάνετε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα χρειάζεστε τον ίδιο ψυγείο υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ή και τρεις οπαδούς ταυτόχρονα, τότε η ισχύς της κουκούλας θα αυξηθεί πολύ.

Στο σπίτι με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών ψύκτες, μπορείτε να φτιάξετε μια ισχυρή ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ

Έτσι, για να πάρετε μια ενσωματωμένη κουκούλα για μανικιούρ, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα στάδια:

 1. Προσδιορίστε τον τόπο στην επιφάνεια του τραπεζιού όπου θα τοποθετηθεί μια επίπεδη σχάρα εξαερισμού.
 2. Κόψτε στην κορυφή της οπής για τον ανεμιστήρα.
 3. Κάτω από το κάλυμμα του τραπεζιού, συνδέστε τη συναρμολογημένη δομή από τον ψυγείο (ή μερικούς ανεμιστήρες).
 4. Βάλτε μια σακούλα σκόνης στο ψυγείο. Ένας σωλήνας κυματοειδούς καυσαερίων μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον ανεμιστήρα, στο τέλος του οποίου είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί μια σακούλα από ύφασμα σε μια μη υφασμένη βάση. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του κάδου απορριμμάτων σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει πολύ λιγότερο συχνά.
 5. Η κορυφή στην επιφάνεια του τραπεζιού πρέπει να στερεωθεί στη σχάρα.

Βίντεο: Εξαγωγέας μανικιούρ με τα χέρια σας

Κενού απαιτείται για μανικιούρ καρφί σε εξειδικευμένες δεδομένου ότι τέτοια συσκευή βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση ενόχληση σκόνη, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη των ασθενειών της άνω αναπνευστικής οδού κύριου. Μια μεγάλη επιλογή φορητών και σταθερών απορροφητών είναι διαθέσιμη στα καταστήματα. Αλλά, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύσετε μόνοι σας.

Μανικιούρ Ηλεκτρική σκούπα-Stand Ultratech SD-117 - αναθεώρηση

Προβλήματα με ηλεκτρικές σκούπες για μανικιούρ από το παράδειγμα της Ultratech

Περίπου πριν από ένα χρόνο άρχισα να δουλεύω ως δάσκαλος μανικιούρ, και πριν από 6 μήνες είχα μια συσκευή, από εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να αγοράσω ένα κουκούλα.

Για κάποιο διάστημα έκανα χωρίς ηλεκτρική σκούπα, προστατεύοντας τον εαυτό μου με καπέλο, μάσκα και ειδική οθόνη. Το κύριο πριόνι μετά την αφαίρεση του gel-lacquer ή narochka καθαρίζονται αμέσως τη συνήθη ηλεκτρική σκούπα, η οποία γενικά, ήμουν ευχαριστημένος, αλλά δεν μου άρεσαν οι πελάτες.

Πρόσφατα, οι μη επιτυχημένες εξαγορές έχουν αυξηθεί, επομένως προσεγγίσαμε την επιλογή των κουκούλες, κατά τη γνώμη μου, πολύ υπεύθυνα. Μεγάλη ανάγνωση, παρακολούθηση, τελικά σταμάτησε στην επιφάνεια εργασίας της Ultratech εξαιτίας της έλλειψης αρνητικών απαντήσεων στο διαδίκτυο.

Power Ultratech sd-117 - 24 W, σε σύγκριση με μοντέρνα μοντέλα 30 και 60 W άλλων εταιρειών, είναι μάλλον μέτρια. Αλλά sd-117 μακράς διαρκείας ηλεκτρική σκούπα (έτος 5), και θεωρητικά ο κατασκευαστής θα πρέπει να έχουν ήδη καθορίσει όλα τα σώματα.

Αμέσως θα πω γιατί δεν αγόρασα κουκούλες 30 ή 60 W: το κόστος τους είναι χαμηλότερο, αλλά είναι "πράσινο", υπάρχουν επίσης βίντεο και φωτογραφίες της πολύ επιτυχημένης δουλειάς τους.

Στο κιτ Ultratech sd-117 υπάρχει ένα δίκτυο για την προστασία των χεριών και των νυχιών από τις λεπίδες του ανεμιστήρα, 6 εναλλάξιμους σάκους.

Οι διαστάσεις 265h315h130 mm σας επιτρέπουν να τοποθετείτε εύκολα την ηλεκτρική σκούπα σε στενό τραπέζι μανικιούρ. Το πλαστικό είναι ανθεκτικό. Το μήκος του καλωδίου είναι αρκετό για να φτάσει στη πλησιέστερη πρίζα. Το ύψος είναι άνετο, μόνο μερικοί από τους πελάτες μου δεν μπορούν να συνηθίσουν στην κουκούλα, αν και έπρεπε να «αγωνιστούν» μαζί τους πριν.

Και τώρα για τα πιο σημαντικά

Απορροφά τη σκόνη και το πριονίδι Ultratech καλά, ακόμη και εξαιρετική, αλλά στον τόπο όπου η τσάντα φοριέται στο περίβλημα του ανεμιστήρα, δεν υπάρχει στενή εφαρμογή και η σκόνη είναι πολύ καμένη! Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να εργάζεστε, επειδή το πριόνι πετάει με χαμηλή ταχύτητα. Ως αποτέλεσμα, ένα βρώμικο τραπέζι, εγώ, ο πελάτης, καθώς και σκονισμένα αντικείμενα στο τραπέζι (χωρίς ηλεκτρική σκούπα, η σκόνη ήταν στο τραπέζι σε ένα σημείο και λίγο επάνω μου, και στις δύο περιπτώσεις στον αέρα). Ντύθηκα δύο τσάντες, τους βρέξιμα, δεν βοήθησε. Τίποτα δεν γράφεται στις οδηγίες σχετικά με αυτό το θέμα.

Κάτω από τη φωτογραφία των προβληματικών θέσεων, είναι προφανές πως η ελαστική ταινία προεξέχει στις γωνίες. Το σύρμα επίσης εμποδίζει την εφαρμογή της τσάντας.

Εν ολίγοις, πήρα σχεδόν τα ίδια προβλήματα που έχω δει σε μοντέλα 30 και 60 W από άλλους κατασκευαστές.

Με έσωσε μια παχιά, φαρδιά ελαστική ταινία, πιέζει άψογα την τσάντα, τα πριόνια στις πλευρές δεν πετούν πια.

Καθώς το σάκο παίρνει εμποτισμένο, οι ιδιότητες αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας μειώνονται, αλλά ακόμα και σχεδόν όλα είναι μέσα. Είναι αλήθεια ότι, για παράδειγμα, κατά την αφαίρεση του βερνικιού γέλης, τα χέρια μου σίγουρα δεν είναι καθαρές, είτε πρόκειται για μια νέα τσάντα είτε όχι. Τον καθαρίζω μετά τον τρίτο ή τον πέμπτο πελάτη - το κουνώνω έξω και τον ξεπλύνετε με κρύο νερό. Ο ανεμιστήρας εκκενώνεται με μια συνηθισμένη ηλεκτρική σκούπα, το σώμα σκουπίζεται με υγρές πετσέτες.

Εκτός από την έκδοση desktop όπως και στις φωτογραφίες μου, υπάρχει ένα μοντέλο εξοικονόμησης επιφάνειας εργασίας Ultratech sd-117 μικρότερες διαστάσεις, κοπής sd-117 και pedicure sd-117.

Αγόρασα μια ηλεκτρική σκούπα-στάση στην περιοχή [link] για 3850 ρούβλια, το χρώμα είναι λευκό.

Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε, αλλά μην περιμένετε για την ιδανική καθαριότητα - σκόνη / πριονίδι από τα χέρια του πλοιάρχου και από τον αέρα όλα τα ίδια εγκατασταθούν στο τραπέζι

Επιλέγουμε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ

Η φροντίδα των δακτύλων και των ποδιών των νυχιών είναι μια δημοφιλής διαδικασία, την οποία ζητούν οι επισκέπτες στα κομμωτήρια και τα κομμωτήρια. Με την ανάπτυξη της βιομηχανίας καλλυντικών, μια αυξημένη ζήτηση για υπηρεσίες, υπήρξε επείγουσα ανάγκη να χρησιμοποιηθεί υλικό για την επιφανειακή επεξεργασία των νυχιών. Ένα από τα κύρια μέσα εργασίας ενός κοσμετολόγου είναι μια ειδική ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ.

Το μεγαλύτερο μέρος των προσφυγών των πελατών μειώνεται στην κοπή της επιδερμίδας, την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και την εφαρμογή προστατευτικών ή διακοσμητικών επιχρισμάτων. Επειδή η διαδικασία κάλυψης του πλανητικού καρφιού με ειδικό υλικό δεν μπορεί να εκτελεστεί με απόλυτη ακρίβεια, είναι απαραίτητο να αποκόψετε τα υπερβολικά μέρη, λείαντας την επιφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας για τη μοντελοποίηση των νυχιών, δημιουργώντας μια εικόνα στα σωματίδια του αέρα της σκόνης που σχηματίζεται από την καταστροφή του στρώματος επίστρωσης από τη συσκευή εισέρχονται στον αέρα. Για λόγους υγιεινής και για την προστασία των αναπνευστικών οργάνων από επιβλαβείς ουσίες, η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ απλά είναι απαραίτητη.

Ο εξοπλισμός είναι μια συσκευή αερισμού-συσπειρωτή που βρίσκεται στην περιοχή εργασίας του κοσμετολόγου. Ο σκοπός της συσκευής είναι να προστατεύσει τον πλοίαρχο και τον πελάτη από ακρυλικά μικροσωματίδια, gel, να αποτρέψει την πιθανότητα οφθαλμικών παθήσεων, αναπνευστικών οργάνων, αλλεργικών αντιδράσεων στα υλικά. Η εγκατάσταση της συσκευής ρυθμίζεται από υγειονομικά-επιδημιολογικά πρότυπα, κανόνες ασφαλείας.

Ταξινόμηση συσκευών

Η ηλεκτρική σκούπα για την επεξεργασία των νυχιών είναι ένας συμπαγής εξοπλισμός, η εργασία της οποίας βασίζεται στο σχέδιο ξένων σωματιδίων σε ειδική δεξαμενή (αντικαταστάσιμη τσάντα). Η συσκευή έχει υψηλή ισχύ, μέση στάθμη θορύβου. Ο συλλέκτης σκόνης είναι συνήθως κατασκευασμένος από πλαστικό, μπορεί να έχει ενσωματωμένο φορητό σχεδιασμό.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικές εκδοχές των ηλεκτρικών σκουπών για ένα ντουλάπι μανικιούρ:

Η παραλλαγή προϋπολογισμού του συλλέκτη σκόνης, έχει μικρές διαστάσεις, εκτελείται πιο συχνά με τη μορφή στήριξης για τα χέρια των πελατών. Ιδανικό για τη διεξαγωγή κινητών μοντέλων νυχιών, επειδή έχει μικρό βάρος, αποδεκτές διαστάσεις, μεταφέρεται εύκολα. Επιπλέον επιλογές για τα μοντέλα μπορεί να είναι η δυνατότητα να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη για να ξεκινήσει ή να τερματιστεί, η παρουσία των φώτων, βελούδο pad για βούρτσα.

Λόγω του μικρού μεγέθους, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση για εξοπλισμό για τη μοντελοποίηση των πλακών. Είναι δυνατόν να τοποθετήσετε στην καρέκλα του πλοιάρχου, τη συσκευή φωτισμού, άλλα αντικείμενα επίπλων. Για παράδειγμα, μια μονάδα πεντικιούρ με ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ βολική.

Η κουκούλα είναι μια σταθερή δομή, εγκατεστημένη απευθείας στο τραπέζι μανικιούρ. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό ενός τέτοιου εκχυλίσματος είναι η μεγάλη χωρητικότητα, η ανθεκτικότητα, η ασφάλεια. Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η εργασία ενός ειδικού, ο εξοπλισμός τοποθετείται κάτω από την επιφάνεια του πάγκου μέσω μιας ειδικής τρύπας και είναι διακοσμημένος με μια μάσκα.

Τα δημοφιλή και δημοφιλή μοντέλα των ενσωματωμένων κουκούλες ήταν προϊόντα ιταλικών, αμερικανικών εταιρειών με πρόσθετες επιλογές. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς διακοπές για αρκετές ώρες, έχει μακρά περίοδο εγγύησης λειτουργίας από τον κατασκευαστή.

Το μειονέκτημα αυτού του μοντέλου ηλεκτρικής σκούπας είναι η ανάγκη να διαταραχθεί η ακεραιότητα του τραπέζι μανικιούρ για μια ειδική εγκατάσταση, υψηλή τιμή και μη μεταφορά. Ο σταθερός εξοπλισμός δεν προστατεύει τον κοσμετολόγο και τον πελάτη από τις χημικές ενώσεις που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, καθώς η εργασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας πάνω από την ηλεκτρική σκούπα.

Μια παραλλαγή αυτού του εκχυλίσματος αντιπροσωπεύεται από σταθερές και κινητές κατασκευές. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του τύπου ηλεκτρικής σκούπας είναι η παρουσία μιας μονάδας φιλτραρίσματος. Ο συλλέκτης σκόνης θα γίνει ένας απαραίτητος βοηθός του αισθητικού, εξυπηρετώντας μια μεγάλη ροή πελατών για την ημέρα.

Η κουκούλα έχει μια σταθερή δομή, έχει υψηλή ισχύ, είναι σε θέση να καθαρίσει τον αέρα στο δωμάτιο από την πιθανή μόλυνση για το συντομότερο δυνατό χρόνο. Το σώμα του συλλέκτη σκόνης είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέρος του δαπέδου του δωματίου. Η κύρια δομή εξαερισμού βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευής και ο πρόσθετος εύκαμπτος σωλήνας της κουκούλας φτάνει στην επιφάνεια εργασίας του πλοίαρχου.

Η ηλεκτρική σκούπα είναι ιδανική για κάθε είδους επεξεργασία νυχιών, έχει μεγάλη ισχύ. Οι αρνητικές πτυχές αυτού του μοντέλου είναι η υψηλή κατανάλωση ενέργειας, τα μεγάλα μεγέθη και η αναστάτωση της τοποθέτησης.

Χαρακτηριστικό της εργασίας

Η ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ είναι ένα σώμα από πλαστικό ή μέταλλο. Τα πτερύγια εξαερισμού κινούνται από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει ταχύτητα περίπου 2500-3000 rpm.

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ο αέρας αναρροφάται μέσα στην ηλεκτρική σκούπα και τα βλαβερά εξαρτήματα διαχωρίζονται και ακολουθεί η συσσώρευσή τους στη δεξαμενή. Οι σάκοι σκόνης πρέπει να καθαρίζονται περιοδικά ή να χρησιμοποιούν δοχεία μιας χρήσης.

Η γενική αρχή λειτουργίας της συσκευής είναι παρόμοια με μια οικιακή ηλεκτρική σκούπα. Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά είναι οι μικρού μεγέθους, μικροσκοπικές διαστάσεις της δομής. Κατά βάρος, ο εκχυλιστής μανικιούρ, κατά κανόνα, δεν υπερβαίνει τα 1,5-3 kg., Το επίπεδο θορύβου είναι εντός 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι περίπου 20-30 W. Η τροφοδοσία της συσκευής παρέχεται μέσω σύνδεσης σε δίκτυο παροχής ρεύματος 220V.

Κριτήρια επιλογής

Αρχικό παράμετρος επιλογής σχέδιο είναι η αρχή του αισθητικού, αν μοντελοποίηση των νυχιών παράγεται αποκλειστικά μέσα στον ίδιο χώρο και με την εισροή των πελατών, τότε η καλύτερη επιλογή παύει σταθερές ισχυρό σύστημα. Για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους σε διαφορετικά σημεία, η πιο κατάλληλη είναι μια φορητή ηλεκτρική σκούπα γραφείου με μικρό βάρος και συμπαγείς διαστάσεις.

Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στη δύναμη της ηλεκτρικής σκούπας, στο επίπεδο του παραγόμενου θορύβου, στη δυνατότητα χρήσης ανταλλακτικών δεξαμενών σκόνης. Ένας σπουδαίος ρόλος διαδραματίζει το μήκος του καλωδίου ρεύματος, αφού δεν βρίσκεται πάντοτε η πρίζα σε άμεση γειτνίαση με τον χώρο εργασίας. Η μεγαλύτερη προστασία για τον πλοίαρχο και τον πελάτη θα παρέχεται με κουκούλες με πρόσθετα φίλτρα.

Η επιλογή ενός συλλέκτη σκόνης, ανάλογα με τη ροή των πελατών: για ατομική χρήση θα είναι το τέλειο μοντέλο της επιφάνειας εργασίας με μια μικρή δεξαμενή ή η ικανότητα αντικατάστασης, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα για την κοσμετολογία ταιριάζει καλύτερα υπαίθρια ισχυρό εγκατάσταση.

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ και πεντικιούρ, πρέπει να μάθετε το χρόνο της συνεχούς λειτουργίας του εξοπλισμού για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία επεξεργασίας, διαμορφώνοντας τα νύχια. Για την άνεση ενός ειδικού, ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, τέτοιες πρόσθετες επιλογές όπως ο φωτισμός, ο χρονοδιακόπτης, η αυτόματη εκκίνηση θα γίνουν βολικές.

Ένα σημαντικό κριτήριο κατά την αγορά κουκούλες είναι η τιμή και ο κατασκευαστής. Αξίζει να δοθεί προτεραιότητα στα προϊόντα των λαϊκών εταιρειών που έχουν καλές συστάσεις και πιστοποιητικό για την αποδέσμευση των αντίστοιχων αγαθών.

Βαθμολογία των πέντε πρώτων ηλεκτρικών σκουπών

Εξετάστε τα πιο δημοφιλή μοντέλα κουκούλας για μανικιούρ και πεντικιούρ.

1 θέση - Max Ultimate 2 ηλεκτρική σκούπα

Τα προϊόντα Max παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα στην αγορά της κοσμετολογίας, είναι πιστοποιημένα, είναι πολύ δημοφιλή και έχουν λογικές τιμές. Χάρη στο βελτιωμένο περίβλημα, η αναρρόφηση σκόνης λαμβάνει χώρα από ολόκληρη την επιφάνεια της μάσκας εξαερισμού.

Η απορροφητικότητα της κουκούλας είναι 65 W. Η προστατευτική μάσκα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής αεροδυναμικής αντοχής, η οποία αποφεύγει την είσοδο μεγάλων αντικειμένων στην κοιλότητα της κουκούλας. Η εγκατάσταση του στοιχείου εκτελείται σε μια κρυφή μορφή, δίνοντας την εμφάνιση της πρακτικότητας και στυλ της ηλεκτρικής σκούπας.

Η δεξαμενή συλλογής σκόνης στο μοντέλο Max Ultimate 2 είναι σχεδόν 20% μεγαλύτερη από τις τσάντες προηγούμενων μοντέλων. Η χωρητικότητα γίνεται από ένα πολύστρωτο πανί με ένα 3d αποτέλεσμα, το οποίο συγκρατεί και συγκρατεί περισσότερα χημικά υπολείμματα. Η ελαστικότητα της δεξαμενής επιτρέπει να παίρνει τη μορφή ενός σώματος ηλεκτρικής σκούπας.

Η προσαρμογή ισχύος Max Pro σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε εύκολα τη ροή εργασίας. Η μέγιστη ταχύτητα περιστροφής των πτερυγίων -2700 rev / min, η δηλωμένη περίοδος -.. 50.000 ώρες, σε βάρος του προϊόντος μικρότερη από 1,6 kg, Διαστάσεις 29.5 * 36 * 17 εκατοστά Η περίοδος εγγύηση από τον κατασκευαστή του ενός και ημίσεως ετών... Μέση τιμή πώλησης 4900 τρίβει.

2 θέση - ηλεκτρική σκούπα Ultratech

Η κουκούλα παρουσιάζεται από ένα συμπαγές φορητό μοντέλο από τον κατασκευαστή "Evromedservis". Η ισχύς του ανεμιστήρα είναι 24 watts. Η πλαστική θήκη της ηλεκτρικής σκούπας έχει ένα κομψό σχέδιο και προστατεύεται από τις επιπτώσεις των χημικών διαλυτών που χρησιμοποιούνται στην επιχείρηση κοσμηματολογίας. Η κουκούλα περιλαμβάνει τρεις δεξαμενές συλλογής σκόνης.

Η ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ γίνεται με τη μορφή σπιτιού, που επιτρέπει στον πλοίαρχο να εξυπηρετεί βολικά τον πελάτη. Το μέγεθος του μοντέλου είναι 200 ​​x 280 x 120 mm, η στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία δεν υπερβαίνει τα 44 dB, η περιστροφική ισχύς των λεπίδων του ανεμιστήρα είναι 2500 σ.α.λ. Το βάρος με τη συσκευασία είναι λίγο περισσότερο από ένα κιλό. Η εγγύηση για τα προϊόντα από τον κατασκευαστή είναι ένα έτος. Η μέση τιμή για αυτό το εκχύλισμα είναι περίπου 3000 ρούβλια.

3η θέση - φορητή ηλεκτρική σκούπα «Emil X2»

Το κινητό εκχύλισμα παράγεται από την εταιρεία IP Hamitov E.R. στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η συσκευή λειτουργεί από ένα τυπικό δίκτυο τροφοδοσίας 220V, τα πτερύγια έλικα περιστρέφονται με ταχύτητα 3100 σ.α.λ. Η ηλεκτρική σκούπα έχει πολύ υψηλή ισχύ - 60 W, ο όγκος καθαρισμένου αέρα ανά ώρα είναι 400 m3, το επίπεδο θορύβου περιορίζεται σε 62 dB, βάρος - 3,2 kg.

Ο κάδος απορριμμάτων είναι εξοπλισμένος με πλαστικό περίβλημα, ενσωματωμένο ανεμιστήρα με επιχρωμιωμένη προστατευτική σχάρα, καλώδιο τροφοδοσίας με ρυθμιζόμενη ισχύ και δύο δεξαμενές σκόνης. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό λευκό, ευχάριστο να κοιτάζει και να αγγίζει.

Κατά τη λειτουργία, η πηγή σκόνης πρέπει να διατηρείται σε στενή απόσταση από τον ανεμιστήρα. Στο τέλος της εργασίας, είναι απαραίτητο να σκουπίσετε τη σχάρα με διάλυμα σαπουνιού, αποφεύγοντας τη διείσδυση μέσα. Μετά από κάθε χρήση, οι σάκοι σκόνης πρέπει να καθαρίζονται. Η περίοδος εγγύησης για το προϊόν είναι 12 μήνες. Η τιμή ανά μονάδα είναι 3800 ρούβλια.

4η θέση - Εξαγωγέας Air Magic PRO

Ο κατασκευαστής ECO παρουσίασε μια επιλογή από επαγγελματίες καλλυντές καλλυντικών καρφιών γενικής χρήσης μανικιούρ και πεντικιούρ ηλεκτρική σκούπα. Η συσκευή δεν απαιτεί την αφαίρεση του αέρα πέρα ​​από τις εγκαταστάσεις, δεν υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί μια τρύπα στον τοίχο. Το εκχύλισμα παρέχει ισχυρή δέσμευση και καθαρισμό αέρα από χημικούς ρύπους κατά 80-90%, απορροφά τη σκόνη και εξουδετερώνει τις μυρωδιές.

Το μέγεθος της κουκούλας είναι 700x350x350mm, το μέγιστο βάρος είναι 18 κιλά. Ο σχεδιασμός της ηλεκτρικής σκούπας σας επιτρέπει να την μετακινήσετε ανάλογα με τη θέση εργασίας (δείτε την παρακάτω φωτογραφία).

Το σώμα του προϊόντος καλύπτεται με λευκή βαφή σε σκόνη, έχει γυαλιστερή επιφάνεια και κομψό εσωτερικό. Το στοιχείο φίλτρου καθαρίζεται και αντικαθίσταται εύκολα. Η στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία δεν υπερβαίνει τα 40 dB.

Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον, το υλικό δύο στρωμάτων της δεξαμενής σκόνης παρέχει εξαιρετική διήθηση και προστατεύει αξιόπιστα τους χρήστες από βλαβερές συνιστώσες στον αέρα. Ο δηλωμένος πόρος του φίλτρου είναι ένα έτος, ο κατασκευαστής είναι στην Ουκρανία, τόσο με το ρυθμό η μέση τιμή είναι περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια.

5 θέση - ενσωματωμένη σακούλα Salon Professional

Η ηλεκτρική σκούπα καθαρίζει τέλεια την επιφάνεια εργασίας από τα προϊόντα επεξεργασίας των πλακών. Το μικροσκοπικό μέγεθος της κουκούλας (240h180h80 mm) σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, για να εξασφαλίσετε τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας εξυπηρέτησης πελατών. Η θήκη παρουσιάζεται σε λευκό, ροζ, μπλε χρώμα και είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, που δεν έχει ξένη μυρωδιά.

Η ισχύς της ηλεκτρικής σκούπας είναι 30 W, σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε καλά την απορρόφηση σκόνης σε κοντινή απόσταση από την πηγή. Ο τύπος τροφοδοσίας είναι στάνταρ - 220V, το βάρος της συσκευής δεν υπερβαίνει το ένα κιλό.

Η κουκούλα είναι εύκολη στην εγκατάσταση, έχει χαμηλό επίπεδο θορύβου. Συμπεριλαμβάνεται συλλέκτης σκόνης. Η εγγύηση είναι από έξι μήνες ή περισσότερο, ανάλογα με τον πωλητή. Η τιμή πώλησης είναι κατά μέσον όρο 2200rub.., τα εμπορεύματα είναι πιστοποιημένα.

Η επιλογή της κουκούλας για τη διεξαγωγή διαδικασιών κοσμετολογίας για τη μοντελοποίηση των νυχιών είναι ένα από τα σημαντικά στάδια της οργάνωσης της εργασίας. Ο ποιοτικός εξοπλισμός παρέχει άνεση στον πλοίαρχο και τον πελάτη, καθώς παρέχει αξιόπιστη προστασία των ματιών, αναπνοή από επιβλαβή χημικά σωματίδια. Όταν αγοράζετε το βασικό κριτήριο επιλογής είναι να διαπιστώσετε τη διαθεσιμότητα ενός πιστοποιητικού και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Μια αξιόπιστη κουκούλα θα εξασφαλίσει την επιτυχημένη εργασία του πλοιάρχου και την εισροή πελατών.

Ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ

Τα επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής, όπου εκτελούνται οι διαδικασίες φροντίδας των νυχιών, δεν το κάνουν χωρίς κάτι απαραίτητο όπως μια ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Πολλές γυναίκες το αγοράζουν για οικιακή χρήση.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Λείανση και στίλβωση καρφιά στα χέρια και τα πόδια δεν είναι χωρίς σχηματισμό σκόνης - απομεινάρια της κεράτινης ιστού, ξηραίνεται βερνίκια νυχιών και χρώματα. Τα τελευταία περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες - διαλύτες, χρωστικές ουσίες, καρκινογόνες ουσίες. Τα λεπτά σωματίδια, στριμμένα στον αέρα στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα, τραχειίτιδα και άλλες αναπνευστικές ασθένειες.

Επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα, τα μάτια, οδηγούν σε πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι τόσο σημαντικό να καθαρίσετε το χώρο της σκόνης μετά από κάθε διαδικασία.

Επιπλέον, ο χώρος εργασίας στο σαλόνι μανικιούρ πρέπει να φαίνεται απόλυτα καθαρό και τακτοποιημένο. Αν αναπνευστική προστασία από τις επιβλαβείς σκόνη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν επίδεσμο γάζας στο πρόσωπό του, στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μπορεί να χειριστεί μόνο προβλήματα ηλεκτρική σκούπα για μανικιούρ. Τέτοιες συσκευές διευκολύνουν τη δουλειά του πλοιάρχου και δίνουν στο σαλόνι μανικιούρ περισσότερη αναπαράσταση.

Αρχή λειτουργίας

Ανεξάρτητα από τον καθαριστή νυχιών τύπο όλοι λειτουργούν εις βάρος του κινητήρα, η οποία σε υψηλές ταχύτητες 2500-3000 στροφές / λεπτό περιστρέφεται λεπίδας, όπου ο αέρας μαζί με παρούσα σκόνη εκεί μέσα έλκεται εντός της κουκούλας και εντός του συλλέκτη σκόνης σε ένα σχήμα τσάντα. Ο χρόνος του να φορά πρέπει να καθαριστούν, αλλά υπάρχουν επίσης πλαστικά δοχεία μιας χρήσης οι οποίες μετά την πλήρωση απλά απορρίπτεται και αντικαθίσταται με νέα.

Η αρχή της λειτουργίας διαφέρει ελάχιστα από τη συνηθισμένη οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Η συσκευή για το σαλόνι μανικιούρ πρέπει να είναι συμπαγής, όχι βαριά. Εάν είναι ενσωματωμένο, τότε οι διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν την τοποθέτηση του στο τραπέζι. Η μάζα αυτών των συσσωματωμάτων συνήθως δεν υπερβαίνει τα 2 κιλά, το επίπεδο θορύβου δεν υπερβαίνει τα 48 dB, η ισχύς του κινητήρα είναι 20-30 W. Με τέτοια χαρακτηριστικά, δεν θα παρεμβαίνει ούτε στον πελάτη ούτε στον πλοίαρχο, οικονομικά δαπανά ηλεκτρικό ρεύμα και μεταφέρεται εύκολα αν το μοντέλο δεν είναι ενσωματωμένο. Τροφοδοτούνται από οικιακές συσκευές 220 V.

Ποικιλίες

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλεκτρικών σκουπών μανικιούρ, έχουν όλες τις δικές τους ιδιαιτερότητες και πλεονεκτήματα.

Η εξαγωγή είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο τέτοιων ηλεκτρικών σκουπών. Έχει πλαστικό περίβλημα με ισχυρό ανεμιστήρα, η ταχύτητα περιστροφής των λεπίδων μπορεί να φτάσει τις 3000 σ.α.λ. Τα μοντέλα ποιότητας γίνονται σχεδόν αθόρυβα, ενώ το επίπεδο θορύβου τους δεν υπερβαίνει τα 62 dB, γεγονός που προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον στο κομμωτήριο. Η σκόνη εισέρχεται στον αφαιρούμενο σάκο σκόνης, μετά τη χρήση αφαιρείται εύκολα από το σωλήνα εκκένωσης και αντικαθίσταται με νέο.

Υπάρχουν 2 επιλογές για κουκούλες: ενσωματωμένες ή φορητές. Ο πρώτος τύπος τοποθετείται σφιχτά στο τραπέζι μανικιούρ, ο μπροστινός πίνακας της λεπίδας και ο ανεμιστήρας τοποθετούνται οριζόντια ή με μικρή κλίση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, τα χέρια πρέπει να κρατούνται ακριβώς πάνω από την κουκούλα, για ασφάλεια ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με προστατευτική μάσκα. Πλεονεκτήματα των ενσωματωμένων μοντέλων κουκούλας - σε υψηλή ισχύ, η απουσία περιττών κραδασμών, η ευκολία εργασίας σε μια άκαμπτα σταθερή συσκευή. Τα μειονεκτήματα έγκειται στην αδυναμία μεταφοράς της συσκευής σε άλλη θέση και στην ανάγκη τοποθέτησης σε τραπέζι, κόβοντας μια τρύπα στον πάγκο.

Οι φορητοί απορροφητήρες είναι ένας μικρός πίνακας με έναν κάθετα τοποθετημένο ανεμιστήρα ο οποίος συνδέεται στο δίκτυο μέσω ενός κανονικού καλωδίου τροφοδοσίας. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους πριν από τις ενσωματωμένες συσκευές είναι ότι μπορούν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε μέρος, το κύριο πράγμα είναι ότι κοντά στην περιοχή υπάρχει μια έξοδος. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ο ανεμιστήρας είναι κλειστός με μεταλλική προστατευτική μάσκα και το βάρος συνήθως δεν υπερβαίνει τα 1,5 κιλά.

Μια ξεχωριστή επιλογή είναι ένα εκχύλισμα δαπέδου για μανικιούρ, το οποίο έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οποιαδήποτε ποσότητα σκόνης. Ένα τεράστιο περίβλημα με ηλεκτρικό μοτέρ, ανεμιστήρα και συλλέκτη σκόνης είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα και ο εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης πηγαίνει από αυτόν στο χώρο εργασίας. Παρά τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, το καπό του ορόφου καταναλώνει αυξημένη ισχύ και καταλαμβάνει πολύ χώρο στην καμπίνα.

Υπάρχουν πολύ βολικά επιτραπέζια μοντέλα ηλεκτρικών σκουπών για μανικιούρ σε περίβλημα κυλινδρικού σχήματος. Έχουν στην κορυφή 5 τρύπες για κάθε δάχτυλο. Μετά την επεξεργασία των νυχιών, η βούρτσα τοποθετείται σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα, κάθε δάκτυλο αντικαθιστά τη θέση της. Έτσι, μπορείτε να συγκρατήσετε άνετα το χέρι σας στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το είδος των συσκευών αυτών είναι πολύ κομψό και πρωτότυπο.

Τι να ψάξετε κατά την επιλογή;

Πριν αγοράσετε μια ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα κριτήρια όπως την ισχύ και την ταχύτητα του κινητήρα, το επίπεδο θορύβου στην εργασία, το βάρος και τις διαστάσεις. Είναι απαραίτητο να προσέξετε την παρουσία ενός προστατευτικού πλέγματος, να αποτρέψετε τη σύσφιξη μικρών αντικειμένων και να προστατέψετε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια των διαδικασιών. Η μονάδα ισχύος θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε δεν ήταν σε θέση να αντλήσει αέρα και της ροής της σκόνης στην περιοχή των 15-20 cm. Μια καλή ηλεκτρική σκούπα είναι σε θέση να παραδώσει το δωμάτιο δεν είναι μόνο επιβλαβής μικροσωματίδια, αλλά επίσης και από την οξεία οσμή των βερνικιών και διαλυτών.

Τα ενσωματωμένα μοντέλα θα πρέπει να επιλέγονται μόνο εάν το τελικό εσωτερικό του εσωτερικού είναι σχεδιασμένο και δεν αναμένεται ανασχεδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η παρουσία μιας πρίζας κοντά στη συσκευή.

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ

συλλέκτης σκόνης μανικιούρ 0; hotKeyText.join (''): '' ">

Συνεχίζοντας τη χρήση του AliExpress αποδέχεστε τη χρήση των cookies (δείτε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις Προτιμήσεις Cookie στο μενού αριστερά.

 • Καλύτερος αγώνας
 • Τιμή (χαμηλή προς υψηλή)
 • Τιμή (υψηλή προς χαμηλή)
 • Αριθμός παραγγελιών
 • Βαθμολογία πωλητή
 • Η ημερομηνία προστέθηκε (από νέα σε παλιά)

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα που ταιριάζουν με τον "συλλέκτη σκόνης μανικιούρ".

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα που ταιριάζουν με τον "συλλέκτη σκόνης μανικιούρ".

Εξαγωγή για τραπέζι μανικιούρ Ultratech

Απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ Ultratech - η καλύτερη λύση για τη διευθέτηση του χώρου εργασίας της κύριας υπηρεσίας καρφιών.

Μια απλή εγκατάσταση, συμπαγής σχεδιασμός και αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης χάρη στη μεγάλη ισχύ των 24 W, έβαλε τον εξοπλισμό αυτό έξω από τον ανταγωνισμό σε σύγκριση με τους κινέζους ομολόγους του.

Η απουσία σκόνης στο χώρο εργασίας είναι ένας δείκτης ποιότητας υπηρεσιών για τα νύχια, μια δέσμευση για την υγεία του πλοιάρχου και των πελατών!

Το πακέτο περιλαμβάνει 6 (6!) Σάκους σκόνης.

Ξήρανση και σκούπισμα

+ 340 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 8 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 11 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 122 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 250 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 255 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 295 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 195 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 230 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 275 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 300 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 145 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 180 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 265 ρούβλια μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 220 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 275 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 420 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 μπόνους ρούβλι = 1 ρούβλι

+ 210 μπόνους ρούβλια μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

+ 185 μπόνους μπόνους μπορούν να δαπανηθούν στις ακόλουθες παραγγελίες με επιτόκιο 1 ρούβλι μπόνους = 1 ρούβλι

Στο κατάστημά μας δέχονται τύπους πληρωμής:

Οργάνωση: IP Ovcharenko EA, OGRNIP 313774603500421, νομική διεύθυνση: Μόσχα, Aminevskoe shosse, 1-59

Μόσχα, Περιφερειακή οδός Μόσχας 33 χλμ., Κατοχή 6, κτίριο 5, γραφείο 232

Κουκούλα για τραπέζι μανικιούρ

Περιγραφή

Απόσπασμα για τραπέζι μανικιούρ αγοράστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amfora

Απόσπασμα για το τραπέζι μανικιούρ Ultratech - η καλύτερη λύση για τη διευθέτηση του χώρου εργασίας της κύριας υπηρεσίας καρφιών.

Μια απλή εγκατάσταση, συμπαγής σχεδιασμός και αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης χάρη στη μεγάλη ισχύ των 24 W, έβαλε τον εξοπλισμό αυτό έξω από τον ανταγωνισμό σε σύγκριση με τους κινέζους ομολόγους του.

Η απουσία σκόνης στο χώρο εργασίας είναι ένας δείκτης ποιότητας υπηρεσιών για τα νύχια, μια δέσμευση για την υγεία του πλοιάρχου και των πελατών!

Το πακέτο περιλαμβάνει 6 (6!) Σάκους σκόνης.

Εξαγωγή για τραπέζι μανικιούρ Ultratech (ενσωματωμένο)

Εξαγωγή για ηλεκτρική σκούπα μανικιούρ Ultratech - είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Αναρωτιέστε γιατί; Υπάρχουν αποδείξεις!

Συγκριτικά χαρακτηριστικά των εκχυλισμάτων για μανικιούρ

Μήκος - 270 mm, Πλάτος - 200 mm, Ύψος - 130 mm, Βάρος - 1,15 kg

Τι είναι ιδιαίτερο για μια ηλεκτρική σκούπα για επεκτάσεις νυχιών?

1. ULTRATECH - καταχωρημένο εμπορικό σήμα, υπάρχει πιστοποιητικό συμμόρφωσης, πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας ·

2. Το υλικό του σώματος δεν είναι μόνο ανθεκτικό στους διαλύτες, αλλά και πολύ ευχάριστο στην αφή.

3. Chromed μάσκα σε υψηλής τεχνολογίας στυλ, μοντέρνα και κομψή?

4. Βολικό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ένδειξη.

5. Ισχυρός ανεμιστήρας μεγάλης διάρκειας ζωής με χαμηλό επίπεδο θορύβου.

6. Η ποικιλία των "νόστιμα" χρώματα - καραμέλα, κεράσι (ρουμπίνι), μαύρο τριαντάφυλλο, λευκό τρυφερό.

7. ΔΩΡΟ - 6 επαναφορτιζόμενες σακούλες για 3 χρόνια χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.

Κοιτάξτε πόσο όμορφα φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ του πλοιάρχου.

Κομψή και εκλεπτυσμένη!

* Φωτογραφία του πελάτη Helena (Stanitsa Novolabinskaya, Krasnodar Territory)

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Κινέζους, Κορεάτες και ακόμη Ρώσους ομολόγους τους, Ηλεκτρικές σκούπες και απορροφητήρες Ultratech έχουν ειλικρινείς τεχνικές παραμέτρους χωρίς "postscript":

Ισχυρός ανεμιστήρας (24 watts), υψηλή ταχύτητα (2500 σ.α.λ.), ελάχιστος θόρυβος (44 dB) - κανείς δεν έχει καλύτερη ποιότητα!

Ηλεκτρική σκούπα για τραπέζι μανικιούρ Η Ultratech εγγυάται:

 • Ασφάλεια. Ένα μεγάλο άνοιγμα για τη συλλογή της σκόνης (12 εκατοστών!) Είναι καλά προστατευμένο με ειδικό πλέγμα για τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Ο κίνδυνος του να πάρει τα χέρια σας ή τα χέρια του πελάτη στο στοιχείο περιδίνησης έχει εξαλειφθεί. Hoover είναι σύμφωνη με TR CU 004/2011 «Σχετικά με την ασφάλεια των συσκευών χαμηλής τάσης» TR CU 020/2011 «Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα των τεχνικών μέσων», πέρασε εργαστηριακές δοκιμές και έχει μια Δήλωση Συμμόρφωσης.
 • Άνεση κατά τη χρήση. Η άνετη ρύθμιση σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη ροή του αέρα μακριά από τον πελάτη και τον κύριο, δημιουργώντας τη μέγιστη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,
 • Υψηλής ποιότητας πλαστικό. Η κουκούλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό πλαστικό, το οποίο δεν είναι διαλυτό σε ακρυλικά και μονομερή. Ο πίνακας καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και δεν αφήνει λεκέδες. Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας της επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σάκων σκόνης (συλλέκτες σκόνης).
 • Εύκολη εγκατάσταση. Το καπάκι μανικιούρ εισάγεται εύκολα στο τραπέζι, αρκετό για να κόψει μια τετράγωνη τρύπα 130Χ130 mm, όλα τα υπόλοιπα περιλαμβάνονται στην κουκούλα. Μια λεπτομερής περιγραφή του πώς να εγκαταστήσετε μια κουκούλα για ένα τραπέζι μανικιούρ και πώς να το χρησιμοποιήσετε δίνεται σε εσάς όταν αγοράζετε.

Κοιτάξτε πόσο κομψή και όμορφη φαίνεται η κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ, τίποτα δεν εμποδίζει το έργο, στο τραπέζι είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Πώς να εγκαταστήσετε την κουκούλα σε ένα τραπέζι μανικιούρ;

Τοποθετήστε μια κουκούλα μανικιούρ πολύ απλά:

1. Χρησιμοποιώντας ένα παζλ, κόψτε μια τρύπα 13 X 13 cm με τη μορφή ενός τετραγώνου,

2. Σε αυτή την τρύπα, τοποθετήστε το μοτέρ εξαγωγής μανικιούρ προς τα επάνω,

3. Χρησιμοποιώντας 4 βίδες, τοποθετήστε την κουκούλα στο τραπέζι μανικιούρ.

Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες της ποιότητας μιας επιφάνειας σκούπας και του απορροφητήρα είναι η ποιότητα των σακουλών σκόνης.

Έχουμε τσάντες με μια διπλή λαστιχένια ζώνη, η οποία ταιριάζει άνετα στον ανεμιστήρα, δεν επιτρέπει τη σκόνη να πετάει αυθόρμητα έξω από τη σακούλα σκόνης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Σάκοι από μη υφασμένο υλικό ποιότητας, και μπορούν να πλυθούν σε μια γραφομηχανή.

Η διάρκεια ζωής κάθε τσάντας είναι 6 μήνες !!

Επιλέξτε το χρώμα που σας αρμόζει:

Ως δώρο στην κουκούλα Ultratech, σας δίνουμε 6 (!) Έξι τέτοιοι σάκοι. Αυτά τα 3 χρόνια εργασίας χωρίς να αγοράζουν αναλώσιμα.

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

- Με κούριερ Μόσχα ή τα κοντινότερα προάστια της Μόσχας - 500 ρούβλια.

- Η εταιρεία μεταφορών - 199 ρούβλια.

Απολαύστε τις αγορές σας και ευγνώμονες πελάτες!