Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Η εταιρεία "ALVENT" κατασκευάζει ρυθμιζόμενα πλέγματα των ακόλουθων τύπων:

Ρυθμιζόμενο πλέγμα RAG με μονή σειρά

Τυπική, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Το πλέγμα ρυθμίζεται με τη βαλβίδα RAG-R

Πρότυπη, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα με βαλβίδα ροής αέρα

Πλέγμα Ρυθμιζόμενη RAD με δύο σειρές

Βασική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Ρυθμιζόμενη μάσκα εισαγωγής RAD-R

Κανονική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς με βαλβίδα

Μεταλλικό ρυθμιζόμενο μεταλλικό VRN-R

Ρυθμιζόμενη μεταλλική σχάρα

Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

Ρυθμιζόμενη μάσκα AMP

Σχεδιασμένο για να παρέχει ροή αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση

Πλέγμα ρυθμιζόμενης σχισμής τύπου P-150,200

Μήκος αυλάκωσης τύπου P-150 και 200. Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας!

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι τέσσερις βασικοί τύποι ελεγχόμενης συστοιχίες είναι ρυθμιζόμενη ενιαία γραμμή, διπλή σειρά, με σειρά EOC, διπλή EOC σειρά (βαλβίδα ροής αέρα) αυξάνει την μόνωση στεγανότητα των κτιρίων. Αυτό οδηγεί σε διαταραχή της κινητικότητας του αέρα και αρνητικά επηρεάζει την ομοιομορφία της κατανομής της θερμοκρασίας.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ο σωστός αερισμός των χώρων. Ένα σημαντικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος διανομής αέρα είναι μια μάσκα με ρυθμιζόμενα παντζούρια ή μια βαλβίδα διακοπής. Το τελικό στοιχείο του συστήματος, η ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού, λειτουργεί ως διανομέας ροών αέρα στο δωμάτιο.

Ανάλογα με το σκοπό, τα σχάρες είναι διαφορετικά - εξάτμιση, είσοδος και υπερχείλιση, παρέχοντας την κατεύθυνση ροής σε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις πλευρές.

 • Για να διασφαλιστεί η ροή του αέρα, η χειροκίνητα ρυθμιζόμενη σχάρα τοποθετείται πάνω από το επίπεδο της ζώνης συντήρησης.
 • Οι γρίλιες εξαγωγής, οι οποίες ρυθμίζονται, κατά κανόνα, από την πίεση του αέρα, είναι τοποθετημένες κοντά στο επίπεδο του δαπέδου.
 • Οι γρίλλια αερισμού υπερχείλισης, οροφή και δάπεδο, με ρυθμιζόμενα παντζούρια, χρησιμεύουν για τη ροή αέρα ανάμεσα στα δωμάτια.

Στα συστήματα διανομής αέρα, τα οποία τώρα διαθέτουν οικιστικά κτίρια, η συνηθέστερη είναι η ρυθμιζόμενη εξαεριστική μάσκα μιας σειράς. Αυτή η σχάρα δεν παρέχει μόνο επαρκή έλεγχο της ροής του αέρα, αλλά επιτρέπει επίσης τη μείωση των θερμικών απωλειών. Σε σύγκριση με το ανοιχτό παράθυρο PVC τύπου αερισμού, η σχάρα ρύθμισης του αέρα τροφοδοσίας είναι διπλάσια από την ταχύτητα ανανέωσης αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η απώλεια θερμότητας ανά μονάδα χρόνου είναι μικρότερη κατά 35-40%.

Συστήματα εξαερισμού

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

Ταξινόμηση των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

 1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
 2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
  • ευθεία,
  • κεκλιμένο,
  • με σχισμές.
 3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

Γρίλια εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού

Η παραγωγή μας παράγει γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο και μαύρο χάλυβα,

για διάφορους τεχνολογικούς σκοπούς:

Lattice 300x300 για τις μεταβάσεις στο Μετρό. Ανοξείδωτο ατσάλι 3mm, γκρι χρώμα - σφυρί - λεπτομέρεια

 • Μάσκα εξαερισμού για εσωτερικούς χώρους.
 • Συστήματα εξαερισμού για λότζες.
 • Συστήματα εξαερισμού εξωτερικά για τον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής.
 • Οι σειρές BP P - P - 150 και P - 200 γαλβανίζονται.
 • Συστήματα εξαερισμού με προεξέχοντα ελάσματα.
 • Συστήματα εξαερισμού με πλέγμα πίσω από 10x10, 20х20mm ή 25х25mm.
 • Αδρανειακά αυτόματα ρυθμιζόμενα αεραγωγοί με ρύθμιση από τη δύναμη της ροής αέρα (η κλίση των στρωμάτων ποικίλλει).
 • Μη τυποποιημένες γρίλιες εξαερισμού.
 • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με διάτρηση και διάτρηση.
 • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με κοπή λέιζερ.
 • Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού με αναγκαστική ρύθμιση της γωνίας της κατεύθυνσης των πτερυγίων.
 • Αγωγοί αερισμού "produhi" και αποστράγγιση διαφόρων μεγεθών
 • Ένα πλέγμα PVL με ένα μικρό διαμάντι τοποθετείται επιπρόσθετα στις κοιλιακές σχάρες από πίσω.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού: τι χρησιμοποιούνται και πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Ρυθμιζόμενη συναρμολόγηση πλέγματος εξαερισμού

Τα αεριζόμενα ρυθμιζόμενα μοντέλα πτερυγίων είναι ο τύπος των πλεγμάτων που χρησιμοποιούνται για τον καθαρό και καθαρό αέρα, καθώς και για την εξαγωγή αέρα από το δωμάτιο με ειδικά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης ή κλιματισμού.

Σχεδόν όλες οι σχάρες από πλαστικό ή αλουμίνιο "rv" αυτών των τύπων έχουν ρυθμιζόμενα παντζούρια. Το πλεονέκτημα αυτών των πλεγμάτων είναι η δυνατότητα αλλαγής του βαθμού κατανομής του αέρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γωνία κλίσης είναι ρυθμιζόμενη και αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαθέσιμη ροή αέρα έτσι ώστε ο εξαερισμός να είναι ο βέλτιστος.

Πολύ συχνά, οι σχάρες αλουμινίου χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για τρύπες. Φαίνονται όμορφα, καθαρά.

Εάν αγοράσατε το υπαίθριο προϊόν "rv" κάτω από την παραγγελία, θα μπορούσε να είναι πραγματική ομορφιά που όχι μόνο θα ομορφύνει το σπίτι σας, αλλά θα το γεμίσει με καθαρό αέρα, τόσο απαραίτητο για την κανονική ζωή.

Το ρυθμιζόμενο μοντέλο σχάρας εξαερισμού ελεγχόμενο από σχισμές μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στους τοίχους του δωματίου, έξω ή μέσα στο κτίριο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ευνοϊκότερη κατανομή του αέρα στην αίθουσα διευκολύνεται από μια σχάρα εξαερισμού με περσίδες ελέγχου τεσσάρων κατευθύνσεων. Αποτρέπει το πίσω βύθισμα, που δεν επιτρέπει τις κακές μυρωδιές να επιστρέψουν.

1 Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των πινάκων εξαερισμού

Διάφοροι τύποι πινάκων εξαερισμού κατασκευάζονται. Αυτοί είναι στρογγυλοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες, αλλά και χωρίς ρυθμιζόμενα παντζούρια.

 • Η πρώτη επιλογή είναι βολική, διότι με αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε ανεξάρτητα τη ροή του καθαρού αέρα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε άνετα.
 • Η δεύτερη επιλογή δεν παρέχει μια τέτοια ευκαιρία, οπότε δεν είναι τόσο βολικό. Επίσης υπάρχουν αδρανειακές σχάρες - οι ίδιες επικαλύπτονται, μόλις τελειώσει η ροή του αέρα.

Αρχή λειτουργίας της ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Επιπλέον, μπορούν να είναι στρογγυλά και ορθογώνια. Η ρυθμιζόμενη στρογγυλή μάσκα εξαερισμού είναι βολική για το ότι έχει καλύτερη απόδοση και πρόσφυση, έτσι ώστε να λειτουργεί με τάξη μεγέθους πιο αποτελεσματικά. Αλλά αλουμίνιο ορθογώνιο είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε.

Οι γρίλιες αλουμινίου εξαερισμού μπορούν να τοποθετηθούν με διαφορετικούς τρόπους, επίσης σε διαφορετικά σημεία, έτσι ώστε να χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 1. Ο εσωτερικός ρυθμιζόμενος αεραγωγός αερισμού 26r χρησιμοποιείται για εσωτερικούς χώρους. Αυτός ο τύπος πλέγματος είναι κατασκευασμένος από μαλακότερα και αισθητικά υλικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για φορτία που βρίσκονται εκτός του κτιρίου.
 2. Εξωτερικές ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού - που χρησιμοποιούνται εκτός του σπιτιού, σχεδιασμένες για αλλαγές θερμοκρασίας και αντοχή σε εκδηλώσεις ατμοσφαιρικών φαινομένων, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Τα υπαίθρια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή για ιδιωτικές κατοικίες. Δεδομένου ότι δίνουν τα σπίτια μια όμορφη θέα.
 3. Εισαγωγές - σχάρες pv, που προορίζονται για χρήση σε χωρίσματα μεταξύ των χώρων.

Υπάρχει επίσης μια διαίρεση των σχάρων ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται:

Οι πλαστικοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και πιο ακριβά σχάρες εξαερισμού. Τα πλαστικά ρυθμιζόμενα μοντέλα ψησταριάς αερισμού είναι ανθεκτικά, καθώς το πλαστικό δεν είναι διαβρωμένο, δεν γνωρίζει το πρόβλημα της σκουριάς.

Ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού στην οροφή

Φαίνεται αρκετά ωραία τέτοια πλέγμα, είναι απλά και δεν απαιτούν στην εγκατάσταση. Αλλά η ποιότητα είναι διαφορετική: καίγεται μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.

 • Ξύλο- μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή, άψογη εμφάνιση, προσθέτει αρμονία σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα - είναι πολύ δύσκολο μαζί τους στη φλερτ. Εάν δεν δίνετε προσοχή σε αυτό, αυτό το πλέγμα μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστο.
 • Χάλυβα - τον πιο ανθεκτικό τύπο αεραγωγών εξαερισμού. Εξαιτίας αυτού συχνά εγκαθίστανται έξω.

Τα μοντέλα ρυθμιζόμενου αλουμινίου αερισμού μπορούν να επιλεγούν ως μεσαία επιλογή ποιότητας μεταξύ χαλύβδινου και πλαστικού πλέγματος.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δώστε προσοχή σε μερικούς από αυτούς.

 1. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, τότε μπορείτε να τις βάψετε με πολυμερή βαφή σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.
 2. Το μοντέλο ρυθμιζόμενου πλέγματος μονής σειράς αερισμού έχει ενσωματωμένη επικάλυψη, επομένως διατηρεί την εμφάνισή του και, το σημαντικότερο, προστατεύει από τη διάβρωση.
 3. Με τη βοήθεια ενός κινητού αποσβεστήρα, ο οποίος διαθέτει τέτοιες ρυθμιζόμενες γρίλιες, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί ο ρυθμός ροής του αέρα.
 4. Οι σχάρες αλουμινίου εξαερισμού με τάπητα με ρυθμιζόμενα παντζούρια διαμερίσματος μπορούν να κατασκευαστούν σε μη τυποποιημένο μέγεθος.

2 Τιμές για ρυθμιζόμενες γρίλιες

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες αερισμού στρογγυλής αλουμινίου διαφέρουν ως προς τις τιμές από τις μη ρυθμισμένες, καθώς η πρώτη επιλογή κοστίζει περισσότερο και έχει περισσότερες πιθανές διακυμάνσεις στην αγορά. Η τιμή, φυσικά, εξαρτάται από το υλικό από το οποίο έγινε το πλέγμα.

Το σχέδιο εγκατάστασης του αεριζόμενου ρυθμισμένου πλέγματος

Αγοράστε μια σχάρα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια, αν είναι φτιαγμένο από φθηνό πλαστικό, μπορείτε για 160-300 ρούβλια. Αλλά τα πλαστικά δείγματα που είναι πολύ βολικά για χρήση και κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας είναι πιο ακριβά - 400-600 ρούβλια.

Η τιμή για μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα από μέταλλο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια σχεδίαση εξαεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα κατόπιν αιτήματος.
στο μενού ↑

2.1 Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα;

Τα πτερύγια ρυθμιζόμενων πτερύγων εξαερισμού πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και ανάλογα με τη διάταξη του κτιρίου. Μην ξεχνάτε την τιμή που θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή. Τι πρέπει να κάνω πριν αγοράσω ένα προϊόν;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε ότι το πλαίσιο και η άκρη της ακαμψίας είναι το πλαίσιο, επομένως είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Εάν το μέγεθος του πλέγματος είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το πλαίσιο πρέπει να το χωρίσει σε τμήματα.

Πάρτε, για παράδειγμα, μια στρογγυλή μάσκα αλουμινίου εξαερισμού για την σόλα. Συχνά κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια παρόμοια τεχνολογία. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της σχάρας, αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητά της.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού

Το σχήμα του πλέγματος είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ορθογώνιο ή κυκλικό, αν ο τοίχος του δωματίου σας αποτελείται από σκληρά για να σπάσει υλικά. Ταυτόχρονα, αν δεν έχετε μια τέτοια εργασία, τότε θα ταιριάζουν και οι γρίλιες εξαερισμού του μοντέλου "ρβ - 1" ορθογώνιου σχήματος.

Προσέξτε επίσης το είδος του συνδέσμου που παρέχεται από ένα αεριζόμενο ρυθμιζόμενο μονοκόμματο μοντέλο πλέγματος. Θα πρέπει να σας ταιριάζει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε επειγόντως τίποτα ή να χάσετε χρόνο στην ανταλλαγή αγαθών.

Εάν επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι αυτός ο τύπος πλέγματος δεν θα χρησιμεύσει ως μηχανισμός, αλλά περισσότερο ως προσθήκη στο εσωτερικό σας.
στο μενού ↑

Ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από προφίλ αλουμινίου

Σχεδιασμός ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Η μάσκα εξαερισμού είναι σχεδιασμένη για εξωτερική και εσωτερική εγκατάσταση σε τοίχο ανοίγματος, οροφής, δαπέδου, πρόσοψης, σε αεραγωγούς, μονάδες παραθύρων. Χρησιμοποιούνται σε κτίρια και κατασκευές όλων των τύπων: οικιστικά, διοικητικά, εμπορικά, βιομηχανικά, υπόγεια, σοφίτα. Δομικά είναι ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή χαλύβδινο προφίλ με περσίδες.

Τα κινητά παντζούρια των ρυθμιζόμενων δομών επιτρέπουν τον έλεγχο της ροής του αέρα. Κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, η έντασή του καθορίζεται με την αλλαγή της γωνίας κλίσης των πτερυγίων.

Παραγγείλετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα

Παράγουμε κατασκευές από αλουμινένιο προφίλ αλουμινίου AD-31 (GOST 22233-2001) και γαλβανισμένο χάλυβα ζεστού χάλυβα. Περισσότερες από 30 τροποποιήσεις των τυπικών λευκών μεγεθών (RAL9016) παράγουν αεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες για μεμονωμένα έργα.

Πλεονεκτήματα των μεταλλικών ρυθμιζόμενων πλεγμάτων:

 • δύναμη - οι δομές είναι ανθεκτικές στη μηχανική καταπόνηση και την τάση, δεν παραμορφώνονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
 • αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας - επικάλυψη ψευδαργύρου και ένα στρώμα πολυμερούς βαφής (τεχνολογία πούδρας) εμποδίζουν την ανάπτυξη διαβρωτικών διεργασιών.
 • Αντοχή - η μεταλλική κατασκευή διατηρεί τη λειτουργικότητά της

Η μεταλλική μάσκα δεν είναι ευάλωτη σε πυρκαϊά και διαβρωτικά περιβάλλοντα. Για να επαναφέρετε την εξωτερική έκκληση, αρκεί να το καθαρίσετε, να το πλύνετε. Η διάρκεια ζωής είναι από 10 έως 50 χρόνια.

Τα πλεονεκτήματά μας

Λειτουργικότητα είναι απλή, με την πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός εξασφαλίζεται συμμόρφωση με τις αυστηρές απαιτήσεις των εγγράφων που ρυθμίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, τεχνολογικές διαδικασίες. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των εργοστασίων μας στην περιοχή Μόσχα και Γιαροσλάβλ, ο σύγχρονος εξοπλισμός εγκαθίσταται με λογισμικό που αποκλείει τον «ανθρώπινο παράγοντα». Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων εξασφαλίζεται από ένα σύστημα ελέγχου πολλαπλών σταδίων: από την αποδοχή των πρώτων υλών μέχρι την αποστολή των τελικών προϊόντων στον καταναλωτή. Τα χαρακτηριστικά κάθε παρτίδας φυλάσσονται για πάντα στο αρχείο.

 • μια πλήρης σειρά τυπικών πινάκων εξαερισμού.
 • κατασκευή πινάκων σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη - διαστάσεις 250-1000 mm, βήμα 1 mm, χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.
 • τη δυνατότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • προσωπικός διευθυντής για κάθε πελάτη.
 • ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική ·
 • ένα σύνολο ειδικών όρων για τους τακτικούς πελάτες.
 • εγγύηση ποιότητας για όλα τα προϊόντα.

Η εξαεριστική μάσκα της παραγωγής μας διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ελκυστικότητα της εμφάνισής της καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της. Οι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στο φάσμα των τροποποιήσεων και να επιλέξετε την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προβλεπόμενες συνθήκες λειτουργίας: καθιστικό, γραφείο, ιατρικό κέντρο, εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα, εργαστήριο παραγωγής, αποθήκη.

Μπορείτε να παραγγείλετε ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα "Επαφές", καλώντας το +7 (495) 73-063-73 στη Μόσχα ή επικοινωνώντας με τον διευθυντή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργαζόμαστε σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι όροι συνεργασίας εταίρων από τις χώρες της ΚΑΚ συζητούνται ξεχωριστά.

Γρίλιες εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου RV

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει πλέγματα εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου χαντάκι στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι εξαεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες έχουν σχεδιαστεί για την παροχή και την αφαίρεση του αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Η παρουσία κινητών περσίδων σας επιτρέπει να κατανέμετε τις ροές αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στις εγκαταστάσεις. Δεδομένου ότι τα δίκτυα διανομής αέρα είναι τα τελικά στοιχεία των συστημάτων διανομής αέρα στις εγκαταστάσεις, υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για εμφάνιση. Το πλέγμα και οι περσίδες είναι από αλουμίνιο. Η σχάρα είναι βαμμένη με περιτυλιγμένη σε σκόνη επίστρωση, συνήθως λευκή. Μια ξεχωριστή εφαρμογή επιτρέπει τη ζωγραφική σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα στον κατάλογο RAL.

Για τοποθέτηση σε ανοίγματα με λεπτά τοιχώματα, οι σχάρες μπορούν να εξοπλιστούν επιπρόσθετα με ένα πλαίσιο στερέωσης. Συνιστάται τοποθέτηση σε τοίχο χρησιμοποιώντας κλιπ ελατηρίου, τοποθέτηση σε οροφή - χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

Εγκατάσταση διανομέων αέρα

Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-1 είναι 0,68,
Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-2 είναι 0,55.
Ο συντελεστής της τοπικής αντίστασης των σχάρων PB, που αναφέρεται στην ταχύτητα στο "ζωντανό τμήμα" - 3.0.

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις

L - μήκος του ανοίγματος στερέωσης, mm;
H - ύψος του ανοίγματος τοποθέτησης, mm;
L (H) -18 - διαστάσεις του εσωτερικού τμήματος των πλεγμάτων, mm;
L (H) +35 - συνολικές διαστάσεις της σχάρας, mm;
A - βάθος πλέγματος, mm (αφαιρούμενος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου Ρνρ-1, Ρνρ-2 Α = 45 mm.

A - βάθος σχάρας, mm (ενσωματωμένος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου ΡΒ-1 Α = 33 mm.
 • για πλέγματα τύπου PB-2 A = 45 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-1 Α = 50 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-2 Α = 70mm.

Το ελάχιστο μέγεθος της μάσκας εξαερισμού είναι 100x100 mm, στη συνέχεια σε βήματα 25 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό.

Το μέγιστο μέγεθος των πλεγμάτων χωρίς διαμέρισμα είναι 500x500mm. Οι σχάρες ΡΒρ-1 από το μέγεθος 500χ500 mm έως 1000χ500 mm - κατασκευάζονται με χωρίσματα (με ενσωματωμένο ρυθμιστή). Οι σχάρες ΡΒγ-2 με ενσωματωμένο ρυθμιστή με χωρίσματα δεν κατασκευάζονται. Τα εναπομείναντα πλέγματα είναι μόνο με αποσπώμενο ρυθμιστή.

Οι σχάρες Ρνρ-1 και Ρνρ-2 είναι εφοδιασμένες με ρυθμιστές ροής αέρα. Οι ρυθμιστές μπορούν να ενσωματωθούν στο σώμα της μάσκας ή να αφαιρεθούν.

Σε ενσωματωμένους ρυθμιστές ροής αέρα, η ρύθμιση πραγματοποιείται με μηχανισμό μοχλού με το χέρι.

Οι αποσπώμενοι ρυθμιστές ροής αέρα τοποθετούνται στο εσωτερικό του πλαισίου της γρίλλιας και στερεώνονται με πριτσίνια. Η ρύθμιση γίνεται με περιστροφή με ένα εργαλείο χειρός, όπως ένα κατσαβίδι.

Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων RVr-1 (RVRO-1) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 1000 mm.
Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων PB-2 (PBRO-2) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 500 mm.

Για μεγέθη που υπερβαίνουν το καθορισμένο μέγιστο για το PBr (Rvro) - εγκαθίσταται ένας αφαιρούμενος ρυθμιστής ροής.

Μεγάλες γρίλιες διατίθενται σε ενότητες. Το μέγιστο μέγεθος της μικρότερης πλευράς των δομοστοιχειωτών πλεγμάτων είναι 1000 mm.

Σχάρες και ΡΒΟ RVro διακρίνεται από την παρουσία των οπών στο πλαίσιο για τη συναρμολόγηση ευκολίας κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας λαμαρινόβιδες και εξοπλισμένα με συγκρατητήρες ελατήριο.

Το τυποποιημένο χρώμα των βαμμένων πλεγμάτων είναι λευκό (RAL 9016). Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού στον κατάλογο RAL.

Ρυθμιζόμενες αεραγωγούς ΡΒ-2

Πλέγμα εξαερισμού, μέταλλο

Οι γρίλιες εξαερισμού είναι ρυθμιζόμενες για την εγκατάσταση συστημάτων αερισμού και θέρμανσης, συστημάτων κλιματισμού. Η σχάρα αερισμού είναι ικανή όχι μόνο να τροφοδοτεί και να αφαιρεί αέρα, αλλά και να ρυθμίζει τις εισερχόμενες ροές αέρα. Η ROVEN είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αυτών των στοιχείων και τα εφαρμόζει σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Δώστε προσοχή στην εκτεταμένη σειρά μεγεθών!

Οι σχάρες έχουν περσίδες με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης. Λόγω αυτού του σχεδιασμού, η ροή αέρα μπορεί να κατευθύνεται σε κάθε πλευρά σε κατακόρυφα και οριζόντια επίπεδα, αντίστοιχα αριστερά-δεξιά και πάνω-κάτω (ανάλογα με το μοντέλο και τη μέθοδο εγκατάστασης). Ως υλικό κατασκευής προφίλ, χρησιμοποιείται αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Για να βελτιωθεί η αντοχή στις δυσμενείς εξωτερικές επιρροές, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες αερισμού έχουν επίστρωση υψηλής ποιότητας.

Το εύρος των ρυθμιζόμενων πλεγμάτων εξαερισμού

 • δημόσια και διοικητικά κτίρια,
 • κατοικίες,
 • εκπαιδευτικά και ιατρικά ιδρύματα,
 • εμπορικές εγκαταστάσεις και βιομηχανικά καταστήματα.

Ως εξωτερικό μέρος του συστήματος εξαερισμού, οι γρίλιες γίνονται μέρος του εσωτερικού χώρου. Ανάλογα με την απόδοση, μπορεί να είναι πρακτικά αόρατες για τους παρόντες ή να διαδραματίζουν έναν διακοσμητικό ρόλο. Οι παγκόσμιες τάσεις σχεδιασμού χαιρετίζουν τη διαθεσιμότητα τεχνικών λεπτομερειών στο εσωτερικό κάθε χώρου. Η ROVEN προτείνει να αγοράσει γρίλιες μιας σειράς, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία με διαφορετικές στιλιστικές έννοιες. Η επιλογή του διαλύματος χρώματος γίνεται σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.

Μάσκα εξαερισμού: τύποι, διαστάσεις και εγκατάσταση

Κανένα σύστημα αερισμού ή διανομής αέρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς διακοσμητική μάσκα. Εκτελεί όχι μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμίζει τη ροή των αέριων μαζών. Οι γρίλιες αερισμού διαφέρουν ως προς τη λειτουργία, το μέγεθος, τα υλικά και το χρώμα. Σε ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων υπάρχουν τόσο γραμματόσημα από φθηνό πλαστικό όσο και πραγματικά έργα διακοσμητικής τέχνης με θέρμανση αέρα.

Η συσκευή των πτερυγίων εξαερισμού

Η μάσκα εξαερισμού, για όλη την απλότητα της, είναι μια αξιόπιστη λύση σχεδιασμού. Η ακαμψία του προϊόντος παρέχεται από ένα εύρωστο πλαίσιο. Μπορεί να συνδυαστεί με τον αγωγό ή να στερεωθεί στην επιφάνεια του τοίχου. Σε μεγαλύτερα δίκτυα, υπάρχει ένας διαχωρισμός της δομής σε αρκετούς μικρότερους τομείς, και αυτό γίνεται με ένα πλαίσιο. Λόγω της αύξησης των χαρακτηριστικών αντοχής του προϊόντος. Αφαιρούμενος πλαστικός ή μεταλλικός πίνακας καλύπτει την περιοχή εργασίας της σχάρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διανομείς είναι:

 • ρυθμιζόμενη- η κατεύθυνση των μαζών αέρα μπορεί να αλλάξει,
 • μη κατευθυντική δράση - το οξυγόνο διεισδύει ελεύθερα στο δωμάτιο, συχνά εκτελεί διακοσμητικό ρόλο.
 • με βαλβίδες διακοπής λειτουργίας. Στις επιχειρήσεις, τις αποθήκες και τα βιομηχανικά συγκροτήματα, εγκαθίστανται πλέγματα αυτού του τύπου. Αποκλείουν την επίδραση της αντίστροφης πρόσφυσης, εμποδίζουν τη διείσδυση σκόνης, μικρά έντομα. Αυτό το σχέδιο εξασφαλίζει την κίνηση του μολυσμένου αέρα αποκλειστικά προς τα έξω. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα, προκειμένου να αποκλείσει την άφιξη μιας δυσάρεστης οσμής από τους γείτονες.
 • Τυφλών αδράνειας στην εργασία τους είναι παρόμοια με λύσεις με βαλβίδα ελέγχου. Οι οριζόντιες πλάκες κινούνται και εμποδίζουν τη ροή του αέρα. Για γρήγορη ρύθμιση, χρησιμοποιούνται ελαφρά και αξιόπιστα υλικά (PVC, αλουμίνιο). Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Κουφώματα για εξαερισμό

Οι γρίλιες εξαερισμού είναι συχνά εξοπλισμένες με οριζόντια τοποθετημένα πτερύγια, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχεται η ένταση και η κατεύθυνση του παρεχόμενου αέρα.

Η διαδικασία καθαρισμού μειώνεται στην αφαίρεση του διακοσμητικού στοιχείου. Μετά από αυτό, το προϊόν μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με απορρυπαντικό και να πλυθεί με τρεχούμενο νερό.

Μορφές και υλικά των πλέγματος

Ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων λύσεων διατίθεται προς πώληση. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μοντέλο, οι σχάρες εξαερισμού είναι διαθέσιμες σε 3 μορφές, παρόμοιες με τον αγωγό:

Λόγω αυτής της ποικιλίας είναι δυνατόν να επιλέξετε το βέλτιστο προϊόν που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Πρόσφατα, όλο και συχνότερα καταφεύγουν σε μεμονωμένες παραγγελίες, όταν το μέγεθος και το σχήμα επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό ενός οικιστικού ή βιομηχανικού κτιρίου. Μπορούν να διαφέρουν στο χρώμα, το σχεδιασμό και το ύφος.

Η σύγχρονη βιομηχανία για την παραγωγή διανομέων αέρα χρησιμοποιεί διάφορα υλικά:

 • πλαστικό;
 • κράματα αλουμινίου ·
 • ξύλο ·
 • κεραμικά ·
 • ορείχαλκος;
 • το χαλυβδινωμένο χάλυβα.

Ας δούμε πιο προσεκτικά τις πιο συνηθισμένες επιλογές.

Πλαστικά τα προϊόντα θεωρούνται τα πιο προσιτά στην αγορά. Βασίζονται μόνο σε 2 υλικά - πολυβινυλοχλωρίδιο και πολυστυρόλιο. Μπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο στις οροφές, αλλά και στην πόρτα, στον τοίχο. Τα προϊόντα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα σε γραφεία, εξοχικές κατοικίες και πολυκατοικίες. Για οροφές πολλαπλών επιπέδων δημιουργούνται πλέγματα κυκλικού σχήματος. Το βασικό μειονέκτημα τους είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται τραχιά και γίνεται κίτρινη.

Αλουμίνιο πλέγμα αέρα όχι λιγότερο στη ζήτηση στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή σε επιθετικές ουσίες, ένα υγρό περιβάλλον, εκτός από, μπορούν να καυχηθούν με χαμηλό βάρος. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το υλικό καλύπτεται με βαφή σε σκόνη. Από τα μειονεκτήματα είναι η κατανομή μιας υψηλής τιμής.

Ξύλινα Μοντέλα - Εξειδικευμένες λύσεις για σάουνες, μπάνια. Αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να υπερηφανεύονται για τον ατομικό σχεδιασμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτικότητα του φυσικού και φιλικού προς το περιβάλλον ξύλου αυξάνεται. Ό, τι κι αν ήταν, αλλά προϊόντα με μια πύλη τέλεια συνδυασμένη με το εσωτερικό. Αυτά τα πλέγματα έχουν δύο βασικά μειονεκτήματα: χρειάζονται περιοδική επεξεργασία με επιβραδυντικά φλόγας και άλλες προστατευτικές συνέπειες, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! τα ξύλινα προϊόντα συνιστώνται να χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Μεταλλικά προϊόντα - χρησιμοποιούνται κυρίως σε συγκροτήματα παραγωγής, μεγάλες επιχειρήσεις, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε συνηθισμένα κτίρια. Μπορούν να διαθέτουν εξαιρετική αξιοπιστία, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς προβλήματα στην ισχυρή πίεση της ροής του αέρα, για να μην αναφέρουμε όλα τα μικρά σωματίδια. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να υποβάλλονται σε περιοδική επεξεργασία με αντιδιαβρωτικές ενώσεις. Όσο για τα μειονεκτήματα των μεταλλικών σχάρων, υπάρχουν μόνο 2 από αυτά - υψηλό κόστος και εντυπωσιακό βάρος.

Τύποι σχάρες αναρρόφησης

Οι μεταλλικές και πλαστικές γρίλιες εξαερισμού ανάλογα με το σκοπό και τη θέση εγκατάστασης στον αγωγό είναι: εξάτμιση και τροφοδοσία. Δεδομένου του τόπου εγκατάστασης, τα προϊόντα αυτά είναι:

Εσωτερική

Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας και της προσκόλλησης, μπορούν να είναι:

 • τιμολόγια - χρησιμοποιούνται κυρίως σε οικιακές εγκαταστάσεις, σε συστήματα όπου επικρατεί φυσική έλξη. Η παρουσία ενός δικτύου κουνουπιών εμποδίζει τα έντομα να εισέλθουν στο δωμάτιο. Συχνά εξοπλισμένο με βαλβίδα ελέγχου. Η απόδοση μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια μετακινούμενων πλακών.
 • με σχισμές τα μοντέλα - η τοποθέτηση των σχάρων εξαερισμού αυτού του τύπου απαιτείται κυρίως σε περιοχές όπου είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η αίσθηση του προϊόντος. Ο σχεδιασμός και η εμφάνισή τους αντιστοιχούν στο δωμάτιο.
 • μοντέλα με βαλβίδα ελέγχου. Δημοφιλείς λύσεις εξοπλισμένες με αδρανειακές περσίδες, βαλβίδα αντίστροφης ώθησης. Συχνά χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στοιχείο για την κουκούλα.

Εξωτερική

Εξωτερικά προϊόντα παρουσιάζονται στην πώληση διαφόρων τύπων κατασκευών:

 • μετωπιαίο Τα μοντέλα εγκαθίστανται κυρίως σε σοφίτες. Έχουν μια μεγάλη άκρη και μια υπέροχη εμφάνιση.
 • πόρτα τα μοντέλα - αντικαθιστούν λειτουργικά τη βαλβίδα τροφοδοσίας, η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας για εκείνους τους χώρους όπου είναι απαραίτητο να παρέχεται μια φυσική παροχή αέρα.
 • πάτωμα μοντέλα - μια άψογη λύση για την οργάνωση της προσφοράς φρέσκου οξυγόνου στο κάτω μέρος του δωματίου. Αυτά μπορεί να είναι σταθερές ή ρυθμιζόμενες λύσεις.
 • σοβά Σχάρες - χρησιμοποιούνται κυρίως ως προστατευτικό στοιχείο ενάντια στα τρωκτικά. Η τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού προστατεύει από μικρά παράσιτα υπογείων και σοφίτες, υπόγεια πατώματα.

Εσωτερική διαβίβαση

Όσο για τις εσωτερικές επιλογές υπερχείλισης, μπορεί να είναι διαφορετικές όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και σε μορφή. Διαφέρουν σε ελκυστικό σχεδιασμό. Μεταξύ των επαγγελματιών, πρώτα απ 'όλα, προϊόντα της στρογγυλής και ορθογώνιας μορφής είναι σε ζήτηση. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία βαλβίδων.

Τζάκι τα προστατευτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως σε αίθουσες τζακιού, εξαιτίας των οποίων η παροχή θερμότητας στο δωμάτιο. Η διείσδυση μαζών ψυχρού αέρα διεξάγεται μέσω του κατώτερου τμήματος της σχάρας και μετά τη θέρμανση γίνεται ανακατεύθυνση στο εσωτερικό του δωματίου.

Η εγκατάσταση αρκετών πλεγμάτων αερισμού σε ένα τζάκι είναι ένα σημαντικό συστατικό της αποτελεσματικής ανταλλαγής αέρα.

Δώστε προσοχή! Τα μοντέλα τζάκι είναι κατασκευασμένα από πυρίμαχα και πυρίμαχα υλικά. Δεδομένης της ποικιλίας των διακοσμητικών και αποχρώσεων, θεωρούνται διακοσμητικά.

Πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού

Μετά την απόκτηση του προϊόντος από τους ιδιοκτήτες υπάρχει μια φυσική ερώτηση - πώς να τοποθετήσετε σωστά τη μάσκα εξαερισμού με τα χέρια σας; Εξετάστε τις πιο απλές και συνηθέστερες μεθόδους.

Στερέωση με "μυστικές" βίδες

Αποφασίζοντας πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα εξαερισμού με ελάχιστη προσπάθεια, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση "μυστικών" βιδών. Παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία όταν εργάζονται με οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας:

 • gipsokartonnymi;
 • τούβλο?
 • ξύλινα?
 • σκυρόδεμα.

Προκειμένου να παραδοθεί η κατασκευή, είναι απαραίτητο να εκτελεστούν 3 διαδοχικά βήματα:

 1. Η περιοχή της προτεινόμενης εγκατάστασης σημειώνεται με ένα μολύβι.
 2. Για τους πείρους (που θα σφαγούν στον τοίχο), είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τις αντίστοιχες οπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι ή ένα τρυπάνι.
 3. Μετά από αυτό, το προϊόν εφαρμόζεται απαλά στο σημείο στερέωσης και βιδώνεται με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

Συμβουλή! Πώς να ρυθμίσετε τους διανομείς ξύλου; - Για να τα διορθώσετε, οι ειδικοί συμβουλεύουν τη χρήση συρραπτικών ή σανίδων.

Στερέωση σε υγρές συγκολλητικές συνθέσεις, σιλικόνη

Η ακολουθία των ενεργειών περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 1. Το περίγραμμα της σχάρας εξαερισμού εφαρμόζεται σε υγρή συνεκτικότητα. (σφραγιστικό)
 2. Η σχάρα πιέζεται σφιχτά πάνω στην επιφάνεια του τοίχου όσο το δυνατόν περισσότερο για να εξασφαλιστεί η πιο αξιόπιστη στερέωση της δομής. Πριν το πατήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο του κτιρίου για να φτιάξετε το πλέγμα ευθεία.
 3. Μετά από τρεις ώρες, η σιλικόνη θα πιάσει σωστά και, αν είναι απαραίτητο, θα είναι δυνατή η απομάκρυνση της περίσσειας κόλλας με ένα κοφτερό μαχαίρι.

Μέχρι σήμερα, ακόμη και ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δεν έχει πλούσια εμπειρία να δουλεύει με τα χέρια μπορεί να τοποθετήσει αυτή τη διακοσμητική λύση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Κατά την εγκατάσταση του πλέγματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πλέγμα για να αποφύγετε τη διείσδυση εντόμων στο δωμάτιο. (δείτε την παρακάτω φωτογραφία)

Χρήση δοκών

Η τοποθέτηση στα διαχωριστικά στοιχεία θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και αναζητούμενες μεθόδους στερέωσης. Είναι παρόντα μόνο σε ορισμένα μοντέλα προϊόντων, αλλά παρέχουν μια ποιοτική σύνδεση του αγωγού με ένα διακοσμητικό προστατευτικό στοιχείο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Σε περιοχές όπου είναι αδύνατο να σφραγίσει και βολικό να διασυνδέουν το σύστημα εξαερισμού και το προστατευτικό πλέγμα, χρησιμοποιήστε ειδικούς προσαρμογείς γίνεται για σχάρες αερισμού.

Οι ειδικοί τονίζουν το γεγονός ότι η εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων είναι μια εύκολη άσκηση. Οι πιο αξιόπιστοι τρόποι - στερέωση με τη βοήθεια διαφόρων υποδοχών σύνδεσης. Οι βαριές και μεγάλου μεγέθους δομές εγκαθίστανται σε ειδικά περιτυλίγματα και μάνδαλα.

Όπως βλέπετε, οι γρίλιες εξαερισμού είναι πολύ διαφορετικές. Με την επιλογή τους, προσανατολίζονται όχι μόνο στην εποικοδομητική αξιοπιστία και την ποιότητα, αλλά και στο οπτικό στοιχείο. Πρόκειται κυρίως για ένα διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό του κελύφους.

Συστήματα εξαερισμού, ρυθμιζόμενα, μεταλλικά, Μόσχα

Μεταλλική σχάρα P 165x240 mm ρυθμιζόμενο χρώμιο Vanvent

Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει ή να αφαιρεί αέρα στα συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο. Τοποθετείται με βίδες. Διαθέτει προστατευτικό δίχτυ από έντομα και κορδόνια, επιτρέποντας τη ρύθμιση του χώρου εργασίας της σχάρας. Σύνθεση: πλαστικό. Διαστάσεις.

Οι μεταλλικές σχάρες εξαερισμού εγκαθίστανται σε γυψοσανίδες, θύλακες από τούβλα, πάνελ από μπλοκ αφρού. Διέρχονται αέρας και εμποδίζουν την είσοδο των συντριμμιών στον εξαερισμό.

Μεταλλικό πλέγμα P 165x240 mm ρυθμιζόμενο λευκό Vanvent

Οι μεταλλικές σχάρες εξαερισμού εγκαθίστανται σε γυψοσανίδες, θύλακες από τούβλα, πάνελ από μπλοκ αφρού. Διέρχονται αέρας και εμποδίζουν την είσοδο των συντριμμιών στον εξαερισμό.

Ρύθμιση του μικροκλίματος στους φρουρούς και τα ερμάρια ΕξαεριστήρεςΑνακλεισμοί στην οροφήΣυστήματα φυσικού αερισμού

Οι μεταλλικές σχάρες εξαερισμού εγκαθίστανται σε γυψοσανίδες, θύλακες από τούβλα, πάνελ από μπλοκ αφρού. Διέρχονται αέρας και εμποδίζουν την είσοδο των συντριμμιών στον εξαερισμό.

RAG - γρίλιες αλουμινίου τροφοδοσίας και εξαγωγής με ατομικά ρυθμιζόμενα οριζόντια περσίδες τοποθετημένα σε πλαστικά μανίκια. Χρώμα σκόνης, λευκό (RAL 9016) Όταν ο αέρας διανέμεται μέσω των πτερυγίων, είναι δυνατό να ελέγχεται η κατεύθυνση και (ή) το χαρακτηριστικό.

Ρυθμιζόμενες μεταλλικές σχάρες

1. Πραγματοποιήστε μια αγορά στον ιστότοπο, προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι και δημιουργήστε μια εφαρμογή.

2. Στέλνετε την αίτηση σε εμάς στο [email protected], προσδιορίζετε τον εξοπλισμό που σας ενδιαφέρει και για ποιους σκοπούς! Εάν ενδιαφέρεστε για μη τυποποιημένες λύσεις, επισυνάψτε τα σχέδιά σας, σίγουρα θα βοηθήσουμε. Για πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επιλέξτε τα κατάλληλα πεδία κατά την παραγγελία μέσω του ιστότοπου ή επισυνάψτε τα στοιχεία σας στο γράμμα.

Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν ή δεν μπορείτε να αποφασίσετε την επιλογή, θα επικοινωνήσουμε αναγκαστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά.

3. Αφού λάβετε την παραγγελία σας, καθορίζουμε τις λεπτομέρειες (ηλεκτρονικά ή από τους αριθμούς τηλεφώνου που καθορίζετε). Εάν η αίτησή σας δεν έχει καμία απορία, θα χρεώσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Μερικές φορές, λόγω του μεγάλου αριθμού κλήσεων και κλήσεων, θα λάβετε απάντηση εντός δύο ωρών! Αλλά, βελτιώνουμε και προσπαθούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

4. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το τιμολόγιο, το πληρώνετε μέσω της τράπεζας στο λογαριασμό διακανονισμού, στην κάρτα Ταμιευτηρίου ή σε μετρητά στο κατάστημα. Αν ο λογαριασμός δεν σας ταιριάζει, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές!

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι όταν πληρώνετε χρήματα στον λογαριασμό σας, θα δείτε την απόδειξη για την επόμενη (εργάσιμη) ημέρα μετά την πληρωμή σας. Όσο τα κεφάλαια δεν μεταφέρονται στο λογαριασμό διακανονισμού, τα εμπορεύματα δεν μπορούν να αποσταλούν ή να εκδοθούν στο κατάστημα!

5. Αφού λάβουμε την πληρωμή, δημιουργούμε την παραγγελία για παράδοση στο κατάστημα ή παραδίδουμε τη διεύθυνση που έχετε ορίσει στη Μόσχα και τη Μόσχα. Αν χρειάζεστε παράδοση στις περιοχές, θα παραδώσουμε την παραγγελία της εταιρείας μεταφορών που επιλέξατε. Για την ευκολία σας και την εξοικονόμηση χρημάτων για τη ναυτιλία, όλες οι εταιρείες μεταφορών λαμβάνουν την παραγγελία από εμάς από το κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε μια αγορά στην ιστοσελίδα μας. Με αγάπη για όλους σας "Vent Center"!

Αποστολή και Πληρωμή

Κατά την παραγγελία αγαθών

 • έως 2000 ρούβλια - Παραλαβή από το κατάστημα
 • από 2000 έως 15000 ρούβλια - παράδοση στη Μόσχα 400 ρούβλια
 • από 15000 ρούβλια παράδοση στο πλαίσιο της περιφερειακής οδού της Μόσχας χωρίς χρέωση

Παραλαβή

Τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν και διακοσμήθηκαν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα VentCentre, μπορείτε να τα παραλάβετε στις διευθύνσεις:

 • Η οικοδομική αγορά "Mill", 41 χιλιόμετρα περίπτερο MKAD E7 / 7 τηλ. +7 (925) 874-29-61
 • Εμπορικό και εκθεσιακό κέντρο "Story" - 3η σειρά 49η θέση τηλ. +7 (926) 658-09-40

Παράδοση στη Ρωσία

Η παράδοση πραγματοποιείται, επιλέξατε εσείς, εταιρεία μεταφορών στη Μόσχα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας μεταφορών πληρώνονται εξ ολοκλήρου από τον αγοραστή κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Όλες οι παραγγελίες σε μεγάλες αποστάσεις αποστέλλονται με πληρωμή 100% στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εταιρείες μεταφορών στις οποίες συνεργάζουμε:

Σχετικά με το κατάστημά μας

Η εταιρεία μας "Vent Center" ιδρύθηκε το 2004. Ο λόγος για αυτό ήταν η αυξανόμενη ζήτηση για εξοπλισμό εξαερισμού. Με τα χρόνια έχουμε συσσωρεύσει πολλή εμπειρία, επιλέξαμε αξιόπιστους προμηθευτές και αναπτύξαμε το δικό μας σύγχρονο στυλ εργασίας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σε περιπτώσεις όπου ένα καλό προϊόν εξαερισμού δεν σας ταιριάζει για λογικούς λόγους, μπορείτε να το απορρίψετε οποιαδήποτε στιγμή πριν από τη μεταφορά του (πληρώνοντας μόνο το κόστος αποστολής του courier). Μπορείτε να το επιστρέψετε στον Πωλητή αφού λάβετε τα εμπορεύματα εντός 14 ημερών. Αυτό προϋποθέτει ότι το προϊόν δεν χρησιμοποιήθηκε, ήταν πλήρως φορτωμένο, οι ιδιότητες των καταναλωτών της έχουν διασωθεί, την παρουσίαση, τη συσκευασία, σφραγίδες, ετικέτες, καθώς και μια απόδειξη, η τεκμηρίωση για τα αγαθά, τα αγαθά είναι τα αγαθά της καλής ποιότητας (υγιείς, δεν είχε ρωγμές, ρωγμές, γρατζουνιές, τσιπς και άλλες μηχανικές βλάβες, με εξαίρεση τα κρυμμένα κατασκευαστικά ελαττώματα).

Παρακαλώ σημειώστε ventiyatory είναι τεχνικά εξελιγμένα προϊόντα για το άρθρο 18, και δεν μπορούν να επιστραφούν στο κατάστημα, αν είναι καλής ποιότητας και δεν δέχονται τα χαρακτηριστικά του πελάτη, το χρώμα, το μέγεθος και άλλες παραμέτρους. Κατά τον εντοπισμό των κρυφών deffektov, που πραγματοποιούνται μετά την εξέταση από τον Αγοραστή εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών του κατασκευαστή.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Η ανταλλαγή αγαθών για σκοπούς αερισμού, καθώς και για την ανίχνευση κρυφών ελαττωμάτων (γάμου) γίνεται ΜΟΝΟ στην αποθήκη της εταιρείας. Η ανταλλαγή αγαθών ή η επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή πραγματοποιείται αφού ο αγοραστής πραγματοποιήσει την τεχνογνωσία του εξουσιοδοτημένου κέντρου εξυπηρέτησης του κατασκευαστή.
Αν τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιμέρους παραμέτρους, και μετά την παραλαβή βρέθηκε nesootvestvie οφείλεται σε σφάλμα από το κατάστημά μας, ή απλά ανθρώπινο λάθος από την πλευρά μας, θα κάνουμε καμία κατάλληλο προϊόν και να σας κάνει ένα νέο για να αντικαταστήσει το παλιό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η περίοδος εξέτασης καθορίζεται από τον κατασκευαστή και κυμαίνεται από 10 έως 30 ημέρες.