10 καλύτερες ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας 60 εκ

Με την παρουσία του σχεδίου και από τις ιδιότητές του μπορεί να εξαρτάται από το αν η ζεστή κουζίνα «γωνία», όπου τα κατοικίδια ζώα ήθελε να συγκεντρώσει και όπου δεν είναι ντροπή να καλέσετε τους πελάτες, ή θα μετατραπεί σε ένα «καυτό μαγαζί» με την αναπόφευκτη μυρωδιά του καπνού, αναθυμιάσεων και αναρωτιέμαι τι άλλο. Εάν η επιθυμία για άνεση είναι πιο επείγουσα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να υπολογίσει το βέλτιστο Παραγωγικότητα μελλοντική συσκευή εξάτμισης. Γι 'αυτό, υπάρχει ένας γενικά αποδεκτός τύπος: ο όγκος της κουζίνας (L x Π x Υ) πρέπει να πολλαπλασιαστεί με συντελεστή 10-12. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μια τιμή που δείχνει πόση ποσότητα αέρα πρέπει να ενημερώνεται (καθαρίζεται) στο δωμάτιο ανά μονάδα χρόνου (1 ώρα). Αν επιλέξετε μια κουκούλα με παραμέτρους κάτω από τις υπολογιζόμενες, μπορεί να γίνει απλώς μια διακόσμηση με λειτουργία οπίσθιου φωτισμού. Αλλά για ένα μικρό μοντέλο κουζίνας με χωρητικότητα 1000 m³ / h ή περισσότερο θα είναι μια ωμή δύναμη. Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη για την επιλογή της καλύτερης κουκούλας με τα βέλτιστα χαρακτηριστικά, θα εξετάσουμε περαιτέρω.

Κριτήρια για την επιλογή μιας καλής κουκούλας

Κατανάλωση ισχύος

Πώς να υπολογίσετε την απόδοση, που ήδη γνωρίζετε. Αλλά ο αριθμός δεν θα είναι εντελώς σωστός. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο συντελεστής 10-12 θα δώσει το αποτέλεσμα, στο οποίο η κουκούλα με τις κατάλληλες παραμέτρους θα πρέπει να δουλεύει στο μέγιστο. Και, κατά συνέπεια, στο επίπεδο της μέγιστης έντασης και με το πλήρες φορτίο στον κινητήρα. Η τιμή είναι επίσης ο τύπος της εστίας. Για ηλεκτρικούς πίνακες και πλάκες να παράγουν καλύτερα συντελεστής υπολογισμού με αύξηση σε 15 και 20 για το φυσικό αέριο για τη διαφυγή μήκος διαδρομής, την παρουσία των κάμψεων και η διάμετρος του τμήματος σωλήνα ή αγωγού, επηρεάζει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού.

Λειτουργία λειτουργίας

Οι περισσότερες κουκούλες είναι συνδεδεμένες με το σύστημα εξαερισμού της κουζίνας. Στο λειτουργία ανάκλησης αποβάλλουν τον αέρα μαζί με οσμές και ατμούς έξω από τις εγκαταστάσεις. Πολλά δημοφιλή μοντέλα υποστηρίζουν επίσης λειτουργία κυκλοφορίας - Όταν ο αέρας καθαρίζεται με φίλτρα και επιστρέφει πίσω στο δωμάτιο. Τα φίλτρα πρέπει να αλλάζονται τακτικά (κάθε 4-6 μήνες). Αυτή η λειτουργία είναι βολική το χειμώνα - για να κρατήσει τη θερμότητα στο δωμάτιο.
Υπάρχουν μοντέλα κουκούλας σχεδιασμένα να λειτουργούν μόνο στη λειτουργία κυκλοφορίας. Τέτοια "κουκούλες χωρίς εξαερισμό«Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια και ασυνήθιστο σχέδιο - υπάρχουν μοντέλα που είναι ενσωματωμένα στον πίνακα, σχέδιο τοίχο, κρέμονται, κ.λπ. Αλλά χωρίς κόστος απορροφητήρες είναι αρκετά υψηλό -. Κυρίως από $ 1.000 και πιο δημοφιλής, έτσι ώστε να μην το έκανε..

Διαστάσεις

Για αποτελεσματική λειτουργία, το πλάτος του καλύμματος δεν πρέπει να είναι μικρότερο από το πλάτος της πλάκας. Τις περισσότερες φορές οι κουκούλες παράγονται σε πλάτη 50, 60 και 90 cm.

Επίπεδο θορύβου

Οι υπερβολικά θορυβώδεις κουκούλες μπορούν να μετατρέψουν έναν εφιάλτη κουζίνας σε εφιάλτη, οπότε όταν επιλέγετε μια κουκούλα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο μέγιστο ποσοστό. Είναι επιθυμητό να μην υπερβαίνει τα 60 dB.

Φωτισμός

Πολλοί κατασκευαστές εξοπλίζουν τις κουκούλες τους με έλεγχο φωτεινότητας για μέγιστη άνεση χρήσης και σε ορισμένα μοντέλα αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη.

Ποιος κατασκευαστής κουκούλες είναι καλύτερο;

Παραδοσιακά, η παλάμη του πρωταθλήματος διεξάγεται από δοκιμασμένα από το χρόνο Γερμανικά και Σουηδικά εμπορικά σήματα: Siemens, Bosch, Asko. Εάν η σκανδιναβός κατασκευαστής αντιπροσωπεύεται αυστηρά στον κλάδο premium, η γερμανική Bosch και η Siemens, εκτός από τα μοντέλα ναυαρχίδων Serie 8 και IQ 700, προσφέρουν στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας κουκούλες στο μέσο εύρος τιμών. Τα θετικά σχόλια από τους αγοραστές παρείχαν στην αξιολόγηση των καλύτερων κουκούλες δημοφιλή εμπορικά σήματα Hansa, Shindo, Kronasteel. Ευχάριστα ικανοποιημένη από την επιτυχία της ρωσικής μάρκας κουζινών ELIKOR, η οποία δεν προσπαθεί να μιμηθεί μια μυθική εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τοποθετείται και αναπτύσσεται ακριβώς ως εγχώριος παραγωγός.

Σχετικά με τα καλύτερα μοντέλα κουκούλας για την κουζίνα - περισσότερα στην βαθμολογία μας.

Οι καλύτερες κουκούλες: η βαθμολογία των μοντέλων και των κατασκευαστών

Μέχρι σήμερα, η μάζα των κουκούλες διαφορετικών σχεδίων, τύπων και μεγεθών παρουσιάζεται στην αγορά. Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε θέματα όπως:

 1. Ποιες είναι οι κουκούλες;
 2. Τι είδους κουκούλα είναι καλύτερο να αγοράσετε στην κουζίνα;

Επίσης, θα εξετάσουμε συγκεκριμένα παραδείγματα και θα αξιολογήσουμε τους κατασκευαστές και τα καλύτερα μοντέλα καθαρισμού αέρα το 2018.

Τύποι κουκούλες

Όλες οι κουκούλες χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες:

Τα κεφάλαια που ακολουθούν αντικατοπτρίζουν τις αρχές εργασίας, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Τρέξιμο κουκούλες

Με άλλα λόγια, η κουκούλα με σύνδεση με τον αγωγό, μέσω του οποίου αφαιρείται ο αέρας από το δωμάτιο στον αγωγό αερισμού.

Κατά κανόνα, οι κουκούλες αυτού του τύπου είναι εξοπλισμένες με μεταλλικό φίλτρο, ένα πλέγμα, στην επιφάνεια του οποίου παραμένει λίπος, σκόνη και άλλες μεγάλες μολύνσεις. Έτσι, η μεγάλη μόλυνση δεν εισέρχεται στη συσκευή, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του καθαριστήρα αέρα. Στις συσκευές όπου δεν υπάρχει τέτοιο πλέγμα, η μόλυνση κατακάθια στα τοιχώματα του αγωγού, λόγω του οποίου η κουκούλα πρέπει να πλένεται συχνότερα από το ανάλογο με μεταλλικό φίλτρο. Οι απορροφητήρες είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία δυσκολία με τον καθαρισμό τους.

Οι απορροφητήρες έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Υψηλή απόδοση;
 • Μεγάλη ποικιλία μοντέλων στην αγορά, πληθώρα σχεδιαστικών λύσεων για κάθε γούστο και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική.
 • Εύκολο στη συντήρηση;
 • Δεν χρειάζεται αντικατάσταση των φίλτρων, σε αντίθεση με τα κυκλικά ανάλογα.

Το κύριο μειονέκτημα του καθαριστή αέρα αυτού του τύπου είναι η πολυπλοκότητα της εγκατάστασης. Για την τοποθέτηση ενός καλύμματος τέντωσης απαιτούνται αρκετές δεξιότητες, γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και ένα σύνολο απαραίτητων εργαλείων, ελλείψει αυτών, συνιστάται να απευθυνθείτε σε ειδικούς.

Κυκλικές κουκούλες

Με άλλα λόγια, κουκούλες χωρίς σύνδεση με τον εξαερισμό. Ιδανικά κατάλληλο για ιδιωτικές κατοικίες ή σπίτια όπου δεν υπάρχει κανάλι αερισμού.

Σε αντίθεση με τα ανάλογα ροής, τα κυκλοφορούντα εκχυλίσματα έχουν ένα επιπρόσθετο φίλτρο άνθρακα, χάρη στο οποίο η μυρωδιά εξαφανίζεται. Αυτό το φίλτρο πρέπει να αλλάξει όταν είναι εντελώς μολυσμένο, διαφορετικά δεν θα έχει νόημα από αυτό. Πρόσφατα, πολλά μοντέλα είναι εφοδιασμένα με αισθητήρα που υποδεικνύει τη μόλυνση του φίλτρου και, όταν έρθει η στιγμή της αντικατάστασης, ο αισθητήρας θα ειδοποιήσει ότι είναι καιρός να αλλάξει το φίλτρο.

Η αρχή της λειτουργίας ενός τέτοιου εκχυλίσματος είναι η ακόλουθη: απορροφά τη ροή του αέρα, τον οδηγεί μέσω των φίλτρων και στη συνέχεια ρίχνει τον αέρα πίσω στο δωμάτιο ήδη καθαρό και φρέσκο.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των κυκλικών κουκούλες:

 • Ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
 • Εύκολη εγκατάσταση σε σύγκριση με το ανάλογο ροής.

Όσον αφορά τις ελλείψεις:

 • Η ανάγκη για τακτική αλλαγή του φίλτρου άνθρακα.
 • Η χωρητικότητα είναι μικρότερη από τη χωρητικότητα του απορροφητήρα.

Ποιες είναι οι παράμετροι για την επιλογή κουκούλας; Επιλογή κουκούλας ανά τύπο εγκατάστασης

Πρώτα απ 'όλα, ας εξετάσουμε εν συντομία τις κύριες παραμέτρους με τις οποίες γίνεται η κατάλληλη επιλογή της κουκούλας:

 • Διαστάσεις;
 • Θόρυβος.
 • Παραγωγικότητα;
 • Αρχή λειτουργίας.
 • Φωτισμός;
 • Μέθοδοι διαχείρισης.
 • Υλικό κατασκευής.

Διαστάσεις

Το μέγεθος της κουκούλας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από το μέγεθος της εστίας. Στην αντίθετη περίπτωση, η χρήση μιας τέτοιας κουκούλας δεν θα είναι πρακτική λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή δεν μπορεί να παρέχει 100% καθαρό αέρα στην κουζίνα. Η αγορά είναι γεμάτη από αφθονία κουκούλες διαφόρων μεγεθών, οπότε η εύρεση ενός καθαριστή αέρα κατάλληλου μεγέθους δεν θα είναι δύσκολη.

Επίπεδο θορύβου

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συσκευή που δεν θα παρεμβαίνει και δεν θα προσφέρει άνετο μαγείρεμα - δώστε προσοχή στις κουκούλες με επίπεδο θορύβου στην περιοχή από 40 έως 50 ντεσιμπέλ. Λάβετε υπόψη - όσο ισχυρότερη είναι η κουκούλα, τόσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο θορύβου. Ο θόρυβος άνω των 50 dB θα προκαλέσει κόπωση αν βρίσκεστε συνεχώς κοντά στη συσκευή καθαρισμού του αέρα.

Παραγωγικότητα

Σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής, το εκχύλισμα για 1 ώρα θα πρέπει να ανανεώσει τον αέρα στο δωμάτιο 12 φορές. Για να υπολογίσετε τη βέλτιστη ισχύ για την κουζίνα σας, παρουσιάζουμε στην προσοχή σας μια απλή φόρμουλα που μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσα κυβικά μέτρα αέρα χρειάζεστε για να αντλήσετε την κουκούλα:

(Ύψος δωματίου x χώρο δωματίου x 12) + 30%

30% - αποθεματικό ισχύος. Στη διαδικασία καθαρισμού του αέρα, αυτό είναι το πόσο η καυσαερίων εμποδίζει την απόδοση διαφόρων εμποδίων, όπως οι περιστροφές του αγωγού και, γενικά, το μήκος του. Έχοντας μάθει την απάντηση με τη βοήθεια μιας τέτοιας φόρμουλας, η επιλογή της σωστής κουκούλας για την κουζίνα σας θα είναι πολύ πιο εύκολη και πιθανότατα δεν θα κάνετε λάθος επιλογή.

Αρχή λειτουργίας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η παράμετρος εξαρτάται άμεσα από τη διαθεσιμότητα του εξαερισμού στο σπίτι σας. Σε περίπτωση απουσίας του, ψάχνουμε για κυκλικές εξάτμιση, και εάν υπάρχει ένας αγωγός εξαερισμού, θεωρούμε ρέουσες συσκευές καθαρισμού αέρα. Πρόσφατα, τα συνδυασμένα εκχυλίσματα, συνδυάζοντας τόσο τις αρχές λειτουργίας που κυκλοφορούν όσο και την κυκλοφορία, κερδίζουν δημοτικότητα.

Φωτισμός

Η παρουσία υψηλής ποιότητας φωτισμού - ένα μεγάλο πλεονέκτημα για κουκούλες, γιατί αυτό θα παρέχει πρόσθετο φωτισμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Σας συμβουλεύουμε να δώσετε προτίμηση στους λαμπτήρες LED και αλογόνων, σε συνδυασμό με την οικονομία και την αντοχή τους.

Μέθοδοι διαχείρισης

Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι μεθόδων ελέγχου: αισθητήρας, πλήκτρο ελέγχου πίεσης και ψευδο αισθητήρας.

Η πρώτη επιλογή, κατά κανόνα, συμβαίνει σε ακριβά μοντέλα και παρέχει εύκολο και εύκολο έλεγχο. Αυτός ο πίνακας ελέγχου φαίνεται μοντέρνος και προφανώς θα ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη.

Το πληκτρολόγιο ή ο ψευδο-αισθητήρας βρίσκονται στα μοντέλα προϋπολογισμού, αλλά δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με τη διάρκεια ζωής και την ποιότητά του. Αυτές οι μέθοδοι διαχείρισης είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να κυριαρχήσουν.

Η επιλογή ενός συγκεκριμένου πίνακα ελέγχου εξαρτάται καταρχήν από τις προτιμήσεις και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Υλικό κατασκευής

Εξατμίσεις από ανοξείδωτο χάλυβα

Οι κουκούλες είναι κατασκευασμένες από τα ακόλουθα υλικά:

 • Ο ανοξείδωτος χάλυβας - το πιο ακριβό υλικό, εύκολο στη φροντίδα του, έχει μια κομψή εμφάνιση.
 • Το αλουμίνιο είναι ένα φθηνό υλικό, ελαφρύ και ανθεκτικό.
 • Μέταλλο με σμάλτο επίστρωση - αυτό το υλικό έχει μια όμορφη εμφάνιση, απαιτεί προσεκτική φροντίδα?
 • Ζεστό γυαλί - ένα υλικό με όμορφη εμφάνιση, αλλά μετά το πλύσιμο στην κουκούλα μπορούν να παραμείνουν λεκέδες.

Υπάρχουν αποσπάσματα των ακόλουθων τύπων σύμφωνα με τη μέθοδο εγκατάστασης:

Αναρτήθηκε

Ένας μεγάλος αριθμός αγοραστών προτιμούν αυτό το είδος κουκούλας λόγω του γεγονότος ότι αυτή η κουκούλα ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε σύγχρονο εσωτερικό. Είναι δυνατή η εγκατάσταση μιας τέτοιας κουκούλας χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Είναι απαραίτητο μόνο να το συνδέσετε στο ντουλάπι πάνω από την εστία - και είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Οι κουκούλες αναρρόφησης είναι κατάλληλες για μικρές κουζίνες, επειδή Έχουν χαμηλή παραγωγικότητα λόγω της ανακυκλοφορίας του αέρα.

Θόλος (τζάκι)

Κλασσικός τύπος κουκούλας, που άξιζε την τοποθεσία ενός μεγάλου αριθμού καταναλωτών λόγω της υψηλής παραγωγικότητας και της ανεπιτήδευτης φροντίδας. Μια τέτοια κουκούλα είναι τοποθετημένη απευθείας στον τοίχο πάνω από την εστία. Με την εγκατάσταση μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, γιατί αν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας - αξίζει να στραφείτε σε επαγγελματίες. Μεταξύ των φίλτρων αέρα τρούλου μπορείτε να συναντήσετε τόσο οριζόντιες όσο και κεκλιμένες κουκούλες. Η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Επίτοιχο

Η κύρια διαφορά αυτού του σχεδίου, παρά το γεγονός ότι η καλύπτρα είναι συνδεδεμένο, όπως ένα καθαρότερο αέρα και μια καμινάδα, είναι η θέση της εισαγωγής αέρα η οποία μπορεί να διατάσσεται όχι μόνο οριζόντια, αλλά σε γωνία σε σχέση με την επιφάνεια μαγειρέματος. Κατά τα άλλα, ο τρόπος τοποθέτησης του καλύμματος τοίχου είναι παρόμοιος με αυτόν ενός τζακιού.

Γωνία

Αυτός ο τύπος κουκούλας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους ιδιοκτήτες μικρών κουζινών. Η γωνιακή κουκούλα δεν απαιτεί πολύ χώρο και θα ικανοποιήσει τον ιδιοκτήτη του με μια ασυνήθιστα ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Ενσωματωμένο

Αν δεν θέλετε να χαλάσετε το εσωτερικό με κουκούλα - στην περίπτωση αυτή η ενσωματωμένη κουκούλα είναι τέλεια. Αυτός ο τύπος κουκούλας είναι ενσωματωμένος στα έπιπλα, έτσι ώστε η κουκούλα είναι σχεδόν αόρατη και θα θυμίζει μόνο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Νησί

Η εξαγωγή τύπου νησιού είναι ιδανική για έναν ευτυχισμένο ιδιοκτήτη μιας μεγάλης κουζίνας. Τυπικά, το νησί βρίσκεται πάνω από τη σόμπα που βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου, οπότε η εγκατάσταση μιας τέτοιας κουκούλας θα είναι δύσκολη, γι 'αυτό σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε τη βοήθεια των επαγγελματιών. Ο καθαριστής αέρα τύπου νησιού μπορεί να γίνει μια εξαιρετική εσωτερική λύση, διότι μπορεί συμβατικά να διαιρέσει το δωμάτιο σε ζώνες, είτε, για παράδειγμα, διαμέρισμα - στούντιο.

Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά των λαϊκών εκχυλισμάτων το 2018

Σε αυτή την ενότητα, συγκρίνουμε τα δημοφιλή μοντέρνα αποσπάσματα των έξι τύπων που αναφέρονται παραπάνω, μία συσκευή από κάθε τύπο. Η σύγκριση θα βασίζεται σε διάφορες παραμέτρους:

Top 10 καλύτερες κουκούλες κουζίνας το 2018

Το μαγείρεμα είναι μια διαδικασία, που συνοδεύεται από ανεπιθύμητη επιφανειακή μόλυνση, ανάμειξη διαφόρων μυρωδιών τροφίμων, την κατανομή ψεκασμού λιπαρών ελαίων. Για την επίλυση των προβλημάτων κουζίνας οι νοικοκυρές είναι κουκούλες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν γρήγορα τον αέρα στο διαμέρισμα.

Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές, εξαλείφει γρήγορα τις μικτές μυρωδιές της κουζίνας, μειώνει το επίπεδο σπουδαιότητας και, γενικά, ανανεώνει τον αέρα. Οι κουκούλες διαφέρουν ως προς τη διαμόρφωση και τις παραμέτρους τους. Πώς να επιλέξετε τη σωστή επιλογή και πώς οι κουκούλες διαφέρουν ο ένας από τον άλλο - στην κατάταξη των μοντέλων το 2018, ο λόγος τιμής και ποιότητας.

Είδη κουκούλες για την κουζίνα

Με τύπο συσκευής

Όλες οι κουκούλες λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή του εξαναγκασμένου εξαερισμού. Αυτό είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να πιάσετε ανεπιθύμητες οσμές, καπνούς, λιπαρά πιτσιλιές. Με τον τρόπο καθαρισμού του αέρα τα εκχυλίσματα κυκλοφορούν και ρέουν.

Κυκλοφορούν

Παρέχει αέρα μέσω ειδικών φίλτρων άνθρακα και κασέτας συλλογής λίπους και τους αναγκάζει να κυκλοφορούν στο δωμάτιο. Αυτά τα εκχυλίσματα διαρκούν περισσότερο, αφού ένα πολύ μικρό φορτίο εφαρμόζεται στον κύριο κινητήρα. Είναι επίσης συνήθως μια συμπαγής συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα δωμάτιο με μια μικρή περιοχή. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και δεν απαιτεί επιπλέον σωλήνες και εύκαμπτους σωλήνες.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ανάγκη τακτικής αντικατάστασης των φίλτρων άνθρακα και φροντίδας του κύριου φίλτρου λίπους, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος της κουκούλας και συλλέγει το σπρέι και την αιθάλη.

Ρέει

Η αρχή της λειτουργίας διακρίνεται από την ικανότητα να λειτουργεί μόνο με εξαερισμό στον εξαερισμό. Με αυτό η συσκευή συνδέεται με σωλήνα ή είναι εγκατεστημένη κοντά στην ίδια την τρύπα. Αυτό περιορίζει την επιλογή της θέσης για εγκατάσταση.

Το έργο γίνεται με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα, ο οποίος αντλεί αέρα στον χώρο και το στέλνει στο ορυχείο ή στο δρόμο, αν υπάρχει ένα άνοιγμα στην κουζίνα για αυτό. Ένα τέτοιο απόσπασμα δεν απαιτεί πρόσθετα φίλτρα διαφορετικά από το κύριο - λίπος.

Οι απορροφητήρες είναι λιγότερο δημοφιλείς από τους κυκλοφορητές, καθώς απαιτούνται πρόσθετα ανοίγματα, αγωγοί υπό μορφή σωλήνων, καθώς και πηγή παροχής αέρα στη θέση του τι αποσύρεται από το δωμάτιο. Το χειμώνα δεν είναι πάντα δυνατό να ανοίξετε παράθυρα, επομένως αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσκολία.

Ανά τύπο εγκατάστασης

Η εσωτερική συναρμολόγηση των κουκούλες και η λειτουργικότητά τους είναι πάντα περίπου ίδια και διαφέρουν στο επίπεδο ισχύος και τις πρόσθετες επιλογές. Αλλά ο σχεδιασμός κάθε κουκούλας είναι μοναδικός και επηρεάζει τον διαχωρισμό ανά τύπο εγκατάστασης.

 • Αναστολείς - συσκευές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που καταναλώνουν μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος. Εύκολη συναρμολόγηση και εγκατάσταση. Μοιάζει με σώμα 60 cm x 50 cm με φίλτρα λίπους στο κάτω μέρος και κινητήρα μέσα. Τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα κουκούλες είναι τύπου κρέμονται.
 • Θόλος (τζάκι) - μέσα του υπάρχει ένας ισχυρός κινητήρας, και ο σχεδιασμός μοιάζει με ένα φυσικό τζάκι. Πρόκειται για μια ογκώδη συσκευή που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το αξιοσημείωτο ανώτερο τμήμα του επιτρέπει στους κατασκευαστές να πειραματιστούν με το σχεδιασμό. Τοίχος τοποθετείται απευθείας στον τοίχο με μια επίπεδη πλευρά, γωνιακό στις γωνίες, αναρτημένο στην οροφή. Συχνά έχετε μια κεκλιμένη επιφάνεια, η οποία σας επιτρέπει να αποφύγετε τραυματισμούς ενώ εργάζεστε στην κουζίνα.
 • Ενσωματωμένα - μοιάζουν με στενές ρίγες πλάτους λίγων εκατοστών. Τοποθετείται απευθείας στα ερμάρια ή στους πάγκους και σπρώχνεται προς τα έξω εάν χρειάζεται.

Κατάταξη Hood για την κουζίνα 2018

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία λειτουργίας: κυκλοφορία σε συνδυασμό με βρύση.

Παραγωγικότητα: 686 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 41 dB.

Λάμπες: 2 φώτα αλογόνου.

Φίλτρο: λιπαρά, άνθρακας.

Έλεγχος: ηλεκτρονικό, push-κουμπί.

Ενσωματωμένη κουκούλα από τον Πολωνό κατασκευαστή. Αναφέρεται στον τύπο θόλου. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις προηγμένες τεχνολογίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μόνωση θορύβου και αποτελεσματική προστασία από τους καπνούς.

Ο τυπικός καυσαερίων είναι εξοπλισμένος με κασέτες συλλογής λίπους. Οι πρόσθετες συσκευές περιλαμβάνουν ένα φίλτρο άνθρακα, το οποίο συγκρατεί τα μικρότερα σωματίδια. Ο καθαρισμένος αέρας επιστρέφει στην αίθουσα χάρη στη λειτουργία ανακυκλοφορίας.

Στον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου υπάρχουν κουμπιά υπεύθυνα για τέτοιες επιλογές όπως ταχύτητα ανεμιστήρα, αλλαγή λειτουργίας, έλεγχος λαμπτήρων αλογόνου στο οπίσθιο φωτισμό.

 • ισχυρός σιωπηλός κινητήρας.
 • το φίλτρο άνθρακα σε ένα πλήρες σετ?
 • τρόπος ανακύκλωσης και απομάκρυνσης δυσάρεστων οσμών.
 • οι λυχνίες αλογόνου φωτίζουν την εστία και δημιουργούν διάχυτο φως σε ολόκληρη την κουζίνα στο σκοτάδι.
 • ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου.

Η μέση τιμή είναι 27.000 ρούβλια

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 550 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 49 dB.

Λάμπες: 2 φώτα LED.

Διαχείριση: ηλεκτρονική, αισθητηριακή.

Μια άλλη δημοφιλής μάρκα που παράγει μια τεχνική με ενδιαφέρον σχεδιασμό και χρήσιμη λειτουργικότητα.

Η κουκούλα λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, ανεξάρτητα από τη λειτουργία τροφοδοσίας. Ο χειρισμός αφής σας επιτρέπει να αλλάξετε τη δύναμη έλξης, καθώς και να ρυθμίσετε τον φωτισμό της περιοχής εργασίας.

Εξοπλισμένο με λειτουργία ανακυκλοφορίας.

 • κομψό σχέδιο?
 • Φωτισμός με εστία LED, περιστρεφόμενοι λαμπτήρες.
 • η αξιοπιστία της κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα?
 • σιωπηλός κινητήρας;
 • ευκολία των ρυθμίσεων διαχείρισης.
 • δεν αναγνωρίζεται.

Η μέση τιμή είναι από 12.000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 420 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 48 dB.

Φίλτρο: λιπαρά, άνθρακας.

Έλεγχος: μηχανικό, πλήκτρο.

Ήσυχη, συμπαγής κουκούλα, η οποία καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και λειτουργεί με μεγάλη δύναμη. Αλλάζει εύκολα μεταξύ των τριών λειτουργιών υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στον πίνακα ελέγχου. Η λυχνία ανάβει την εστία, ανεξάρτητα από το αν ενεργοποιείται η λειτουργία πρόσφυσης.

Μικρή σχεδίαση, χαμηλό επίπεδο θορύβου, ευκολία χρήσης - αυτό προσελκύει αγοραστές σε αυτό το μοντέλο.

 • χαμηλό επίπεδο θορύβου ·
 • πρόσθετα φίλτρα λίπους και άνθρακα.
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • οικονομικό κόστος.
 • Στην επιφάνεια υπάρχουν ίχνη αφής.

Η μέση τιμή είναι από 6000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 225 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 54 dB.

Λάμπες: 2 φώτα αλογόνου.

Ένα σύγχρονο μοντέλο σχεδίασης, που περιέχει όλες τις βασικές λειτουργίες. Δημιουργεί ένα μικρό θόρυβο, απομακρύνει με αξιοπιστία τον αέρα από τη ρύπανση και τις οσμές.

Χαμηλή ισχύς αρκετά για χρήση σε κανονικές εργασίες στην κουζίνα του σπιτιού.

 • χαμηλό επίπεδο θορύβου ·
 • κομψό σχέδιο?
 • λειτουργία ανακύκλωσης;
 • η τιμή δεν ταιριάζει με τις προδιαγραφές.
 • ευπάθεια.

Η μέση τιμή είναι 11.000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 550 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 49 dB.

Λάμπες: 2 φώτα αλογόνου.

Φίλτρο: γράσο με δείκτη ρύπανσης.

Κουκούλα κουζίνας από τον Τούρκο κατασκευαστή. Απλός σχεδιασμός και ελάχιστο σύνολο λειτουργιών είναι όλα που χρειάζονται για αποτελεσματική εργασία. Λειτουργεί σε 2 τρόπους, επεξεργάζεται μια μεγάλη ποσότητα αέρα με επαρκή ταχύτητα.

Κατάλληλο για όσους εκτιμούν τα χρήματά τους και αναζητούν ένα φθηνό και άνετο μοντέλο για το σπίτι.

Από τα μειονεκτήματα - το μέγεθος και το υψηλό επίπεδο θορύβου όταν η συσκευή.

 • βολική διαχείριση.
 • κομψό σχέδιο?
 • ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη.
 • υψηλό επίπεδο θορύβου ·
 • υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η μέση τιμή είναι 9000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Είδος: τζάκι.

Παραγωγικότητα: 740 cu. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 51 dB.

Λάμπες: 2 φώτα αλογόνου.

Φίλτρο: γράσο με δείκτη ρύπανσης.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από χάλυβα με κομψό μαύρο γυαλί. Κλασικό μοντέλο με φουτουριστικό σχεδιασμό. Κατάλληλο για οπαδούς ομαλών γραμμών και μινιμαλισμό στο εσωτερικό.

Παράγει μικρό θόρυβο, ελέγχεται από αισθητήρα. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα καθαρισμού, να ρυθμίσετε τον οπίσθιο φωτισμό, να ρυθμίσετε το χρονόμετρο εργασίας.

Η ενσωματωμένη παγίδα λίπους απομακρύνεται εύκολα και καθαρίζεται από μολυσματικές ουσίες σε κανονικό τρεχούμενο νερό.

 • ισχυρός σιωπηλός κινητήρας.
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • Απλός έλεγχος αφής
 • αυτόματο χρονοδιακόπτη
 • διαγώνιος κομψός σχεδιασμός.
 • στην επιφάνεια αφής συλλέγεται η συμπύκνωση, η οποία επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής.
 • διαστάσεις.

Η μέση τιμή είναι 11.000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 500 cu. m / ώρα.

Λάμπες: 2 φώτα αλογόνου.

Έλεγχος: μηχανικός, ολισθητήρας.

Ένα μοντέλο από έναν δημοφιλή κατασκευαστή οικιακών συσκευών, το οποίο περιλαμβάνεται σε πολλές βαθμολογίες και λίστες. Ένα από τα πιο αξιόπιστα και ήσυχα ενσωματωμένα κουκούλες. Εύκολη συναρμολόγηση στους πάγκους και τα γραφεία, δεν καταλαμβάνει χώρο και ικανοποιεί ποιοτικά τα καθήκοντά του.

Λειτουργεί σε 3 τρόπους υψηλής ταχύτητας υψηλής ισχύος, εύκολο στη λειτουργία και καθαρισμό από μολυσματικές ουσίες.

 • ποιότητα κατασκευής.
 • ισχυρούς κινητήρες?
 • βολικά αφαιρούμενα εξαρτήματα που καθαρίζονται εύκολα.
 • 4 ρυθμίσεις ταχύτητας.
 • Η ενσωματωμένη κατασκευή απαιτεί βάθος τουλάχιστον 40 cm.

Η μέση τιμή είναι 9000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση.

Παραγωγικότητα: 290 κύβος. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 52 dB.

Λαμπτήρες: 1 LED.

Ξεχωρίζει μεταξύ άλλων μοντέλων για τη μικρογραφία του. Κατάλληλο για τις μικρότερες κουζίνες. Λειτουργεί σε μικρή χωρητικότητα, αλλά εκτελεί τις λειτουργίες της με μεγάλη ευθύνη.

 • συμπαγές μέγεθος.
 • τρεις λειτουργίες παροχής ενέργειας.
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • δύναμη.
 • Δεν υπάρχει πρόσθετο φίλτρο στο κιτ · η εύρεση του χωριστά είναι αρκετά δύσκολη.
 • Ειδικός λεπτός ιστός αντικαθιστά το φίλτρο λίπους αλουμινίου.

Η μέση τιμή είναι από 3000 ρούβλια.

Χαρακτηριστικά

Τρόπος λειτουργίας: κυκλοφορία με βρύση

Τύπος: επίπεδη, ανασταλεί.

Παραγωγικότητα: 350 κύβος. m / ώρα.

Επίπεδο θορύβου: 54 dB.

Λαμπτήρες: 1 LED.

Φίλτρο: λιπαρά, άνθρακας.

Έλεγχος: Πλαίσιο αφής.

Άνετη επίπεδη κουκούλα. Το πλάτος του τοίχου είναι 50 εκ. Λειτουργεί με καλή ισχύ, ενώ καταναλώνει μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Εξοπλισμένο με πρόσθετη βαλβίδα για καλύτερο καθαρισμό, περιλαμβάνονται στη συσκευασία αρκετά αποσπώμενα φίλτρα.

Ποια κουκούλα για την κουζίνα είναι καλύτερη - συγκρίνοντας διαφορετικούς τύπους και δημοφιλή μοντέλα

Καθορίστε τι είδους κουκούλα είναι καλύτερο για την κουζίνα, μπορείτε μόνο να προ-εκτελούν ορισμένους υπολογισμούς, οι οποίες τουλάχιστον θα λάβουν υπόψη το μέγεθος του δωματίου και την παρουσία ενός συστήματος εξαερισμού. Δεν είναι ο τελευταίος παράγοντας που θα είναι ο σχεδιασμός της συσκευής - όχι κάθε οικοδέσποινα θα θέλει να "φυτέψει" ένα "άσπρο κοράκι" στην κουζίνα, που δεν είναι γνωστό πώς να ταιριάζει στο εσωτερικό της.

Πώς να καθορίσετε τον κατάλληλο τύπο κουκούλας

Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τον σχεδιασμό των κουκούλες, καλό είναι να έχετε αρκετά διαφορετικά μοντέλα στην αγορά με τα χρώματα και τα μεγέθη σας, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα της εργασίας του - αυτό επηρεάζει την ποιότητα των λειτουργιών που εκτελεί.

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο συσκευής - ανακύκλωση ή ροή. Ταυτόχρονα, χωρίς προκαταρκτική εκτίμηση των εγκαταστάσεων, είναι σαφές ότι οι κουκούλες κουζίνας είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν γι 'αυτό - το καθένα εκτελεί τα καθήκοντά του και είναι καλό στη θέση του.

Κουκούλα κυκλοφορίας

Αυτή η συσκευή πήρε αυτό το όνομα επειδή απλά κάνει τον αέρα να κυκλοφορεί μέσα στο δωμάτιο, ανακουφίζοντας το από ξένες μυρωδιές με τη διέλευση από ένα φίλτρο άνθρακα που βρίσκεται μέσα στην ίδια την κουκούλα.

Εκτός από ένα φίλτρο άνθρακα, η παγίδα λίπους είναι εγκατεστημένη σε μια τέτοια εξάτμιση.

Η αρχή της λειτουργίας της καθορίζει όλες τις θετικές και αρνητικές πτυχές αυτού του σχεδιασμού.

+ Πλεονεκτήματα των εκχυλισμάτων κυκλοφορίας

 1. Η δυνατότητα χρήσης σε σπίτια με φραγμένο σύστημα εξαερισμού ή απλά σχεδιασμένο για μικρή πρόσφυση και χωρίς αντιμετώπιση των δυνατοτήτων των σύγχρονων εκχυλισμάτων.
 2. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και δεν χρειάζεται να τραβάτε την αυλάκωση από τον άξονα εξαερισμού. Επίσης ανοίγει άφθονες ευκαιρίες για σχεδιαστές - αυτή η κουκούλα μπορεί να κρυφτεί στον πάγκο ή πίσω από το ψεύτικο τοίχο.
 3. Όταν η ανακυκλοφορία του αέρα δεν απαιτείται για να δημιουργήσει ισχυρή πρόσφυση, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές μπορούν να είναι πιο συμπαγείς και οικονομικές από την άποψη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
 4. Με μικρότερο φορτίο στον κινητήρα, που είναι το κύριο συστατικό του καλύμματος, η συνολική διάρκεια ζωής της συσκευής αυξάνεται.
 5. Η θέση της πλάκας μαγειρέματος δεν είναι συνδεδεμένη με τον άξονα εξαερισμού.

- Κυκλοφορούν κουκούλες

 1. Η ανάγκη αγοράς αναλωσίμων - ανάλογα με την ένταση της χρήσης της κουκούλας, τα φίλτρα άνθρακα θα πρέπει να αλλάζουν περίπου κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο.
 2. Είναι απαραίτητο να πλένετε τακτικά το φίλτρο λίπους - είναι ένα μικρό μεταλλικό πλέγμα, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο κάτω μέρος της κουκούλας και καθαρίζεται σε τρεχούμενο νερό ή σε πλυντήριο πιάτων.
 3. Η κουκούλα κυκλοφορίας δεν έχει νόημα στο φούρνο αερίου. Στη διαδικασία καύσης του αερίου, το οξυγόνο από τον αέρα μετατρέπεται σε μονοξείδιο του άνθρακα (CO 2), το οποίο ο εκχυλιστής απλά θα κυνηγάει μέσα από την κουζίνα. Η ανακύκλωση σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μόνο αναποτελεσματική αλλά και επικίνδυνη για την υγεία.

Σχέδιο ροής

Η κύρια διαφορά μιας τέτοιας συσκευής είναι ότι για την αποτελεσματική εργασία χρειάζεται απαραίτητα πρόσβαση στον άξονα εξαερισμού. Η κουκούλα είναι τοποθετημένη είτε ακριβώς δίπλα στο άνοιγμά της, είτε ο αυλακωτός σωλήνας συνδέεται με αυτό, ο οποίος γίνεται όσο το δυνατόν πιο σύντομος - όσο μικρότερος είναι, τόσο πιο ήσυχο είναι το έργο της κουκούλας. Για το λόγο αυτό, οι συσκευές αυτού του τύπου είναι κάπως περιορισμένες στο χώρο εγκατάστασης - στον τοίχο πάνω από τη σόμπα ή την οροφή.

Η αρχή της λειτουργίας της συσκευής είναι πολύ απλή. Ο ανεμιστήρας ωθεί τον αέρα και να τον τραβά έξω από το δωμάτιο για να σχηματίσουν ένα είδος σχεδίου, το οποίο σχηματίζεται με το ανοιχτό παράθυρο, αλλά ο αέρας δεν είναι περιστρέφεται γύρω από την κουζίνα, και φυσητό έξω τον ανεμιστήρα στον άξονα αερισμού ή απευθείας στο δρόμο, αν το σχήμα είναι κατασκευασμένη μια ξεχωριστή οπή εξαερισμού στον τοίχο της κουζίνας.

Δεδομένου ότι βρώμικο αέρας εκχέονται στο δρόμο, τότε χρήση φίλτρων ενεργού άνθρακα δεν είναι απαραίτητη, αλλά ότι τα σωματίδια του λίπους και αιθάλης δεν είναι μολυσμένα το εσωτερικό του πιο κουκούλες, φίλτρα λίπους σε αυτό εξακολουθεί να θέτει. Είναι κατ 'ανάγκην πρέπει να πλένουν τα περιοδικά - από την καθαριότητα του τμήματος εξαρτάται από το πόσο κουκούλα θα λειτουργεί αποτελεσματικά και αθόρυβα.

Λόγω της ανάγκης εγκατάστασης αερισμού, οι βαλβίδες ροής τοποθετούνται καλύτερα κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής στην κουζίνα και κατά τον προγραμματισμό τους ξεχωριστά, υπολογίζουν την τοποθεσία τους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον αγωγό αέρα - ιδανικά θα πρέπει να είναι μια ευθεία γραμμή χωρίς στροφές και στροφές. Με την παρουσία τους, ο αέρας θα βουίζει πολύ μέσα στο σωλήνα και η χρήση της κουκούλας δεν θα είναι τουλάχιστον άνετη. Γενικά, σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, είναι σαφές τι είδους κουκούλα για μια κουζίνα είναι καλύτερη - σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εγκατασταθεί μόνο ένα ρέον. Σχεδόν όλα τα μοντέλα των απορροφητών ροής μπορούν να ξεκινήσουν σε λειτουργία ανακύκλωσης - για το σκοπό αυτό, τοποθετείται φίλτρο άνθρακα στην οπή εξόδου και η συσκευή είναι έτοιμη για λειτουργία.

+ Οφέλη από το σχέδιο ροής

 1. Η δυνατότητα δημιουργίας ισχυρών, υψηλής απόδοσης συσκευών.
 2. Τα αναλώσιμα που χρειάζονται συστηματικά αντικαταστάτη - τα χρησιμοποιημένα φίλτρα λίπους είναι σχεδόν αιώνια.
 3. Η κουκούλα μπορεί να είναι κρυμμένη στα έπιπλα κουζίνας.
 4. Ο θόρυβος είναι χαμηλότερος από αυτόν των κυκλοφορούντων αναλόγων.

- Τα μειονεκτήματα του σχεδίου ροής

 1. Δεδομένου ότι η κουκούλα είναι ουσιαστικά απορροφά τον αέρα έξω από την κουζίνα, τη θέση του θα πρέπει να εισρεύσουν από την άλλη, η οποία είναι απαραίτητη για να αφήσει το παράθυρο ανοιχτό ή αλλιώς να σκεφτούμε αερισμό και τη ροή του αέρα.
 2. Η συνέπεια του προηγούμενου μειονεκτήματος - το χειμώνα, η κουκούλα απομακρύνει τον ζεστό αέρα από το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον με κρύο αέρα, και το καλοκαίρι, αντιστρόφως.
 3. Εάν η κουζίνα είναι (ή πρόκειται να εγκατασταθεί) μακριά από την έξοδο, οι εργασίες εγκατάστασης μεγάλης κλίμακας είναι αναπόφευκτες.

Πώς να επιλέξετε το σχεδιασμό του καλύμματος από τον τύπο της εγκατάστασης

Υπάρχει ήδη στην πρώτη γραμμή του θέματος του σχεδιασμού, γιατί ουσιαστικά όλες τις εσωτερικές συσκευή εξάγει η ίδια - οι κύριες διαφορές είναι στην εξουσία των κινητήρων, όπως συναρμολόγηση και να εφαρμόσει το φωτισμό χώρο εργασίας.

Αναρτήθηκε. Κυρίως, πρόκειται για παραλλαγές του προϋπολογισμού των συσκευών - διαφέρουν στη μικρή ισχύ του κινητήρα, αλλά ταυτόχρονα είναι και οι πιο οικονομικές από πλευράς κατανάλωσης ρεύματος. Η απλότητα του σχεδιασμού καθορίζει το κόστος αυτών των κουκούλες και την ευκολία εγκατάστασής τους. Τις περισσότερες φορές, αυτό το σώμα είναι 60x50x15, το κατώτερο μέρος του οποίου αποτελείται από φίλτρα λίπους, και μέσα στον κινητήρα βρίσκεται. Ο αγωγός αέρα βρίσκεται στο επάνω ή το πίσω κάλυμμα.

Παρά την εκτέλεση του προϋπολογισμού, στην κατηγορία αυτή υπάρχει επαρκής αριθμός αξιόπιστων συσκευών που θα αντιμετωπίσουν τον καθαρισμό του αέρα όχι χειρότερα από τα μοντέλα TOP και ταυτόχρονα θα έχουν αρκετά χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Θόλος. Το δεύτερο όνομα τους είναι το τζάκι. Αυτό το όνομα πήραν για να μοιάζουν με το σύστημα εξαερισμού των φυσικών τζάκια, το οποίο αμέσως προσελκύει την προσοχή στον εαυτό τους στην είσοδο της κουζίνας. Συχνά τέτοια μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ισχυρό κινητήρα και μπορούν να καυχηθούν με υψηλή απόδοση. Δεδομένου ότι είναι συνεχώς στην οπτική γωνία, οι κατασκευαστές προσφέρουν στους αγοραστές ένα μεγάλο αριθμό επιλογών σχεδιασμού για τέτοιες συσκευές.

Δομικά, οι θολωτές κουκούλες χωρίζονται σε τρεις τύπους:

1. Τοίχου. Συνδέονται σε έναν από τους τοίχους, για τον οποίο η πίσω πλευρά είναι επίπεδη.

2. Τα γωνιακά. Έχετε το κατάλληλο σχήμα για εγκατάσταση στη γωνία της κουζίνας.

3. Νησί. Συνδεδεμένο με το ταβάνι - συνήθως γίνεται μέσω ενός σωλήνα εξαερισμού. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να το κάνετε αυτό αν η οροφή είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδες. Χρησιμοποιείται ένα τέτοιο εκχύλισμα σε μεγάλες κουζίνες, στις οποίες η σόμπα βρίσκεται στη μέση του δωματίου.

Οι συσκευές τοίχου και γωνίας μπορούν να έχουν μια κεκλιμένη επιφάνεια εργασίας - αυτό βελτιώνει την εμφάνιση τους και επίσης μειώνει την πιθανότητα να χτυπήσει την άκρη ενός συνηθισμένου σχεδίου κεφαλής.

Ενσωματωμένο. Μετά την εγκατάσταση, οι κουκούλες γίνονται σχεδόν αόρατες - μόνο ο πίνακας ελέγχου με πλήκτρα αφής ή μηχανικά κουμπιά παραμένει στην οπτική επαφή. Συνήθως είναι μια στενή ταινία με ύψος μερικά εκατοστά - μαύρο, λευκό ή ασήμι.

Τέτοιες κουκούλες μπορούν να κατασκευαστούν σε ντουλάπια κουζίνας ή countertops - στην πρώτη περίπτωση που προβάλλονται στο οριζόντιο επίπεδο, και στη δεύτερη (τέτοια μοντέλα ονομάζονται επίσης "ντόμινο") - στην κάθετη.


Έξυπνο ενσωματωμένο ντουλάπι.


Έξτρα ενσωματωμένο πάγκο.

Οι καλύτερες κουκούλες που κρεμούν

Αυτή η βαθμολογία για κουκούλες κουζίνας περιλαμβάνει εκπροσώπους της σλοβενικής μάρκας Gorenie, εγχώριας Kronasteel και της Ιταλικής κατασκευής LEX. Όλες οι κουκούλες έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά και σε καλό επίπεδο αντιμετωπίζουν τα καθήκοντά τους, επομένως τα κριτήρια επιλογής είναι πιθανότατα ο σχεδιασμός, το γνωστό εμπορικό σήμα και η ανατροφοδότηση από τους πελάτες που χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές.

12 καλύτερες ενσωματωμένες κουκούλες κουζίνας

Κουκούλες κουζίνας - μια υπόσχεση καθαριότητας και άνεσης στην κουζίνα, επειδή αυτή η συσκευή είναι σε θέση να καθαρίσει τον αέρα του δωματίου από αιθάλη, προϊόντα αερίου και οσμές μαγείρεμα. Οι σύγχρονες νοικοκυρές προσπαθούν να φτάσουν στην κουζίνα τους όχι μόνο αξιόπιστες και αποτελεσματικές κουκούλες, αλλά και οργανικά το ταιριάζουν στο στυλ της αίθουσας. Εάν για εσάς είναι σημαντικό όχι μόνο η απόδοση, αλλά και η αόρατο του κουζινέτα - προτείνουμε να κάνετε μια επιλογή βάσει της βαθμολογίας μας για τα καλύτερα ενσωματωμένα μοντέλα για το προηγούμενο έτος. Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μαζί - ποια ενσωματωμένη κουκούλα για την κουζίνα είναι καλύτερη;

Κατάλογος των καλύτερων κατασκευαστών κουκούλες για την κουζίνα

Σίγουρα, όσοι ισχυρίζονται ότι η μάρκα των οικιακών συσκευών δεν είναι καθοριστικός παράγοντας είναι πονηρές. Ακόμη και ως καθορισμός, διότι αυτό εξαρτάται άμεσα από την καλά σχεδιασμένη συσκευή και την ποιότητα του συγκροτήματος, καθώς και την ανθεκτικότητα και τη συντηρησιμότητα της συσκευής. Και στην περίπτωσή μας - επίσης σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, και εμφάνιση.

Στο φάσμα των αποδεδειγμένων κατασκευαστών οικιακών συσκευών, όπως η Bosch, η Smeg ή η Gorenje, μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή και υψηλής ποιότητας συσκευή. Οι κουκούλες κουζίνας δεν αποτελούν εξαίρεση. Από τα πλεονεκτήματα - η αξιοπιστία και η δημοτικότητα του εμπορικού σήματος εγγυώνται την ποιότητα των επιδόσεων, τη διαθεσιμότητα υπηρεσιών, κάθε είδους καινοτόμες προσθήκες. Από τα μειονεκτήματα - δεν είναι πολύ εντυπωσιακή ποικιλία κουκούλες κουζίνας και ενσωματωμένα μοντέλα ειδικότερα. Επιπλέον, είστε σίγουροι ότι θα πληρώσετε επιπλέον για το εμπορικό όνομα της αγοράς σας.

Αν μιλάμε για εξειδικευμένες εταιρείες που παράγουν κουκούλες για κουζίνες, αξίζει να αναφέρουμε τους κατασκευαστές όπως οι Jetair και Kronasteel. Πρόκειται για ευρωπαϊκές εταιρείες που προσελκύουν πάντα την προσοχή των καταναλωτών με υψηλή ποιότητα, αποδοτικότητα και κομψό σχεδιασμό. Κατ 'αρχάς, Jetair, πιο έμπειρους (που παρουσιάζονται το 1984, η αγορά έργων τέχνης), και η δεύτερη, Kronasteel, αντίθετα, νέα και δυναμική (έχει εισέλθει στην εγχώρια αγορά στη δεκαετία του 2000). Στην κατάταξη μας παρουσιάζεται και ένα αξιοπρεπές εγχώρια μάρκα - Elikor, ο οποίος ανέπτυξε μια σειρά επιτυχημένων και αξιόπιστα μοντέλα των ενσωματωμένων απορροφητήρες με διαφορετικά πλάτη, τη συσκευή, ακόμα και χρωστικές. Ένας άλλος δημοφιλής ευρωπαίος παραγωγός, Maunfeld, παράγει όχι μόνο κουκούλες, αλλά και την υπόλοιπη κουζίνα "γέμιση". Εντυπωσιακά ιδιαίτερα ισχυρά μοντέλα κουκούλας - στα 700 και 1000 m³ / h.

Τι πρέπει να κάνω όταν επιλέγω μια ενσωματωμένη κουκούλα;

Τα κορυφαία μας 12 καλύτερα μοντέλα ενσωματωμένων κουκούλες για κουζίνες βασίζονται όχι μόνο στη βαθμολογία δημοτικότητας και τις αναθεωρήσεις πελατών. Προσπαθήσαμε να δώσουμε προσοχή στις τεχνικές παραμέτρους των συσκευών που επιλέχθηκαν. Δώστε προσοχή στον τύπο, τη δύναμη, τα χαρακτηριστικά σχεδίασης αυτών ή άλλων μοντέλων και στη συνέχεια η αγορά της κουκούλας θα σας εκπλήξει ευχάριστα και η ίδια η συσκευή θα γίνει αξιόπιστος βοηθός και αρμονική διακόσμηση της κουζίνας σας.

Πρώτα απ 'όλα, αποφασίστε για τον τύπο της συσκευής αυτής της συσκευής. Οι κουκούλες εκτρέπονται και ανακυκλώνουν.

Για να εξηγήσουμε με απλά λόγια - οι απορροφητήρες καυσαερίων συνδέονται με τον άξονα εξαερισμού και "αλλάζουν" τον μολυσμένο αέρα για καθαρισμό από το δρόμο. Κατά την εγκατάσταση μιας τέτοιας κουκούλας, είναι απαραίτητο να παρέχεται μια μέθοδος για την εξαγωγή φρέσκου αέρα από έξω και την αφαίρεση του "εξαντλημένου" αέρα από την κουζίνα. Σε αυτή την περίπτωση, θυμηθείτε - όσο πιο σύντομα είναι το κυματοειδές κανάλι, τόσο λιγότερο επιπρόσθετος θόρυβος παράγεται από την κουκούλα κατά τη λειτουργία.

Οι απορροφητήρες ανακύκλωσης απλώς περνούν τον μολυσμένο αέρα μέσω των ενσωματωμένων φίλτρων και το επιστρέφουν στην κουζίνα. Από τους επαγγελματίες - η εγκατάσταση μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε ελεύθερο μέρος. Από τα μείγματα - η ανάγκη για τακτική αντικατάσταση των φίλτρων, καθώς και - ο συνεχής αερισμός του δωματίου, προκειμένου να αποφευχθεί ο υπερκορεσμός του αέρα με διοξείδιο του άνθρακα.

Ορισμένες από τις μοντέρνες κουκούλες είναι μια συσκευή 2 σε 1, δουλεύουν για να αφαιρούν τον αέρα και τις οσμές και για να τρέξουν τις μάζες του αέρα μέσω ενός συστήματος φιλτραρίσματος. Αυτά είναι αξιόλογα μοντέλα, τα οποία δείχνουν καλά και έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

Το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι η παραγωγικότητα της κουκούλας. Αν αγοράσετε ένα "αδύναμο" μοντέλο, τότε τα οφέλη της δουλειάς του απλά δεν αισθάνονται. Αλλά μια υπερβολικά ισχυρή κουκούλα θα κάνει πολύ θόρυβο. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να τηρήσουν έναν τέτοιο τύπο: ο όγκος της κουζίνας, που αυξάνεται κατά 10 φορές - είναι ένας ενδεικτικός δείκτης του όγκου του αέρα, ο οποίος θα πρέπει να "επεξεργάζεται" την κουκούλα για μια ώρα εργασίας.

Ως πρόσθετα κριτήρια για την επιλογή συνιστάται να δώσουν προσοχή στο φωτισμό (λαμπτήρες LED ή αλογόνου), σχετικά με λερωμένα κουκούλες (ορισμένα μοντέλα είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσει την αιθάλη και το λίπος, και το παραμικρό λεκέ πιάνει αμέσως το μάτι), σχετικά με το επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία (είναι επιθυμητό ο αριθμός αυτός δεν ήταν πολύ υψηλότερος από το σήμα των 60 dB). Μπορείτε να φτιάξετε τις κουκούλες τόσο στο ντουλάπι της κουζίνας όσο και στον πάγκο, ενώ ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πρόσθετη οθόνη για την τοποθέτηση ψευδών τοίχων από την πρόσοψη επίπλων.

Με βάση αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα με τις απαιτήσεις για μια καλή κουκούλα. Και τώρα θα επανεξετάσουμε λεπτομερώς τη βαθμολογία των καλύτερων απορροφητικών κουκούλες για την κουζίνα το 2018, σύμφωνα με τη γνώμη. τους ειδικούς και τα σχόλια των πελατών.

Οι καλύτερες κουκούλες με πλάτος 45 εκ

Κατάταξη των καλύτερων Αποροφητήρες εντοιχισμένοι αρχίσει στενό μοντέλο, το πλάτος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 45 εκ. Αυτά τα κουκούλες είναι ιδανικά για μικρή κουζίνα, εξοπλισμένη με δύο καυστήρες.

Κρέμα ELIKOR Integra 45

Στενό μοντέλο, σχεδιασμός ντόμινο. Ο εγχώριος κατασκευαστής προσέφερε το αρχικό μοντέλο στους αγοραστές για την πιο δημοκρατική τιμή (περίπου 2800 ρούβλια). Η ισχύς της συσκευής είναι 400 m³, δύο ταχύτητες λειτουργίας και δύο λειτουργίες - για φιλτράρισμα και εξαγωγή αέρα και δυσάρεστες οσμές. Η κουκούλα λειτουργεί πολύ ήσυχα (ο κατασκευαστής ισχυρίζεται 55dB), κάνει εξαιρετική δουλειά της λειτουργίας του, ευχαριστεί το μάτι με ένα ευχάριστο σχέδιο.

Kronasteel Kamilla 1Μ 450 inox

Συμπαγές πρότυπο μοντέλο για μια μικρή κουζίνα. Διαφέρει αρκετά ένα κόστος προϋπολογισμού (περίπου 4000 ρούβλια.), Χαμηλή ισχύς (390 m³), ​​ήσυχη λειτουργία του κινητήρα. Έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, είναι δυνατόν να συμπεριληφθεί τόσο η ανακυκλοφορία όσο και η εξαγωγή αέρα από την κουζίνα. Οι πελάτες επαινέσουν το μοντέλο για παραγωγική εργασία, ποιοτικές επιδόσεις, βολική και απλή εγκατάσταση. Από τα μειονεκτήματα - πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά την καθαριότητα της επιφάνειας.

Zigmund Shtain K 005.41 Β

το πνευματικό τέκνο μιας γερμανικής εταιρείας για την παραγωγή ενσωματωμένων και μικρών συσκευών κουζίνας. Το μοντέλο έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα - 550 m³, λειτουργία διπλής λειτουργίας της συσκευής, οικονομική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία (έως και 55 dB). Γενικά, αυτό είναι ένα πρακτικό και ανθεκτικό κουκούλα, που είναι ενσωματωμένο στο ντουλάπι της κουζίνας. Εξαιρετικό για μικρά στούντιο κουζίνας. Το κόστος της συσκευής είναι από 5500 ρούβλια.

Τα καλύτερα ενσωματωμένα μοντέλα έχουν πλάτος 50 cm

Τα τρία κορυφαία μοντέλα, πλάτους 50 cm, τοποθετούνται πάνω από τις ίδιες μικρές επιφάνειες μαγειρέματος και ενσωματώνονται σε ευρύτερα ντουλάπια και countertops. Επιπλέον 5 εκατοστά επηρεάζουν την απόδοση της κουκούλας και την ποικιλία της περιοχής.

Kronasteel Kamilla Slim 500 inox

Καινοτόμο μοντέλο, με λεπτότερη μπάρα και χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία (έως και 38 dB). Η ισχύς της συσκευής είναι 400 m³. Οι αγοραστές πιστεύουν ότι αυτή η κουκούλα είναι βέλτιστη όσον αφορά την τιμή και την ποιότητα, κομψή και αξιόπιστη. Και ο κατασκευαστής επιβεβαίωσε πειραματικά την ανθεκτικότητα του μοντέλου - η κουκούλα δεν απενεργοποιήθηκε για 7 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Είναι βολικό, ότι η συσκευή ξεκινάει από την έξοδο και έχει επίσης τη λειτουργία της απομνημόνευσης του τελευταίου τρόπου λειτουργίας. Το κόστος των κουκούλες είναι από 3800 r.

Jetair Aurora LX 50 ΙΧ

Μηχανική ενσωματωμένη κουκούλα, με χωρητικότητα λειτουργίας 500 m³. Λίγο πιο θορυβώδες (έως 53 dB), εξοπλισμένο με τρεις ταχύτητες, δύο τρόπους λειτουργίας, μια ένδειξη μόλυνσης φίλτρου. Προσελκύει την προσοχή των αγοραστών με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, προσεγμένη και υψηλής ποιότητας συναρμολόγηση, υψηλή αποδοτικότητα εργασίας. Πληρώστε για μια τέτοια συσκευή που χρειάζεστε περίπου 4000 ρούβλια.

Maunfeld Crosby Push 50

Πλήρως κατασκευασμένη κουκούλα με την υψηλότερη απόδοση - 750 m³. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με δύο σιωπηλές, αλλά ισχυρές μηχανές, μπορεί να λειτουργήσει σε δύο τρόπους και σε τρεις ταχύτητες. Φωτισμός - ενεργειακά αποδοτικοί λαμπτήρες αλογόνου, πολύ πρακτικοί και ανεπιτήδευτοι στη φροντίδα. Μια εξαιρετική επιλογή για διαμερίσματα στούντιο, το επίπεδο θορύβου δεν ξεπερνά τα 52 dB, ο έλεγχος είναι αρκετά απλός και αξιόπιστος, μηχανικός. Η τιμή για αυτό το μοντέλο είναι επίσης το υψηλότερο στον κατάλογο των κουκούλες στα 50 cm - από τα 6500 r.

Κορυφαίες 3 κουκούλες 60 cm

Το πιο δημοφιλές τμήμα των κουζινών κουζίνας έχει πλάτος 60 εκ. Αυτά είναι τα τυποποιημένα μεγέθη των μαγειρικών σκευών και των καυστήρων αερίου, οπότε οι αγοραστές έχουν μια τεράστια επιλογή μεταξύ μοντέλων με αυτό το πλάτος. Παρουσιάζουμε τα τρία καλύτερα μοντέλα ενσωματωμένων κουκούλες 60 εκατοστών για την κουζίνα.

Kronasteel Mini 600 λευκό

Πλήρως ενσωματωμένο, συμπαγές και κομψό μοντέλο, σχεδιασμένο για εγκατάσταση πάνω από μια τυπική πλάκα. Ο κατασκευαστής προσπάθησε να εκπλήξει τους οπαδούς του και ήταν αρκετά πιθανό - η ισχύς αναρρόφησης του μοντέλου είναι 650 m³, ενώ η κατανάλωση του κινητήρα είναι περίπου 150 W. Η κουκούλα συμπληρώνεται με ένα ηλεκτρονικό κουμπί ελέγχου κουμπιού, ένα χρονοδιακόπτη και μια οθόνη. Υπάρχει ένας δείκτης ρύπανσης. Από την πρακτική εμπειρία των αγοραστών - η κουκούλα είναι πολύ βολική στη χρήση, είναι αρκετά ανεπιτήδευτη στη φροντίδα, καλύπτει τέλεια τις λειτουργίες της.

Korting KHI 6673 GN

Η συσκευή είναι μια άλλη γερμανική εταιρεία που προσφέρει στους εγχώριους πελάτες εξαιρετικές ενσωματωμένες λύσεις για σύγχρονο και άνετο εξοπλισμό κουζίνας. Αυτό το μοντέλο είναι αρκετά ενδιαφέρον από τεχνική άποψη - υψηλή παραγωγικότητα (650 m³), ​​3 τρόποι λειτουργίας υψηλής ταχύτητας, χαμηλό επίπεδο θορύβου (έως 51 dB), χρονοδιακόπτης, φωτισμός οικονομίας LED. Ο απορροφητήρας μπορεί να ελεγχθεί από την οθόνη αφής ή μέσω του τηλεχειριστηρίου. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με βαλβίδα αντεπιστροφής, η οποία εξαλείφει τις οσμές από τον εξαερισμό στο σπίτι ή στο διαμέρισμά σας.

Bosch DFM 064 A 51 IX

Ένα αρκετά οικονομικό, αλλά αποτελεσματικό μοντέλο. Με πλάτος 60 cm, η παραγωγικότητα της εργασίας είναι σχετικά χαμηλή - 420 m³, ωστόσο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι ελάχιστη - μόνο 76 W. Ταυτόχρονα, οι αγοραστές χειροκροτούν τη συσκευή για την αξιοπιστία, την αντοχή, την υψηλότερη ποιότητα απόδοσης, την ησυχία, τη σταθερή λειτουργία, την κομψή εμφάνιση. Η κουκούλα διαφέρει από την παρουσία ενός εντατικού καθεστώτος και ενός επιπλέον συρόμενου οθόνης για επένδυση.

Τα καλύτερα ενσωματωμένα μοντέλα με πλάτος 90 cm

Οι πιο γενικές και τεχνικά "καταλαβαίνω" κουκούλες - 90 εκατοστά. Είναι κατάλληλα για μεγάλες τρισδιάστατες κουζίνες και εκπλήσσουν τους ιδιοκτήτες τους με μια πλήρη γκάμα άνετων προσθηκών και λειτουργιών.

Elica ELITE26 ΙΧ / Α / 90

Ένα πρότυπο και μοντέλο προϋπολογισμού με πλάτος πλάτους 90 cm είναι αρκετό. Η παραγωγικότητα του έργου είναι 800 m³, ηλεκτρονικός έλεγχος αφής, τρεις τρόποι υψηλής ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων των εντατικών. Στο μοντέλο - τίποτα περιττό, όλα με καλό λόγο. Οι ιδιοκτήτες του αρέσουν για το μέτριο σχεδιασμό, την αξιοπιστία, την εξαιρετική πρόσφυση.

Kronasteel Monika 900

Ενδιαφέρουσα, ισχυρή και εύκολη στη χρήση μοντέλο. Παραγωγικότητα - 1000 m³, δύο τρόποι λειτουργίας, 4 ταχύτητες. Εξοπλισμένο με οθόνη, δείκτη ρύπανσης, αισθητήρες ταχύτητας, αυξημένο αεραγωγό. Μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα, με αισθητήρα. Το μοντέλο ικανοποιεί την παρουσία περιμετρικής απορρόφησης, χαμηλού θορύβου, υψηλής παραγωγικότητας και απόδοσης.

Smeg KDD 90 VXE

Premium μοντέλο, ενσωματωμένο πάγκο. Αμέσως αισθάνεστε την "ευγενή σχεδιαστική προέλευση" της συσκευής - κομψό σχεδιασμό, ακριβή γεωμετρία, στοχαστική λεπτομέρεια. Απόδοση αναρρόφησης - 750 m³, ηλεκτρονικός έλεγχος αφής, λειτουργίες 4 ταχυτήτων, συμπεριλαμβανομένων των πιο εντατικών και η δυνατότητα εργασίας με διαστήματα. Η συσκευή συμπληρώνεται με οθόνη, χρονοδιακόπτη, αναρρόφηση περιμέτρου, ισχυρή λυχνία LED, δείκτες ρύπανσης. Πρόκειται για ένα αρκετά ακριβό, αλλά πολύ δημοφιλές μοντέλο, το οποίο προτιμάται ακριβώς λόγω του σχεδιασμού των ντόμινο και της πλούσιας λειτουργικότητας. Ο ισχυρός κινητήρας αντιλαμβάνεται τέλεια την αφαίρεση των μυρωδιών και της αιθάλης από τη μεγάλη κουζίνα, αλλά δεν εμποδίζει τη συνομιλία ή την ξεκούραση.

Συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, ο σύγχρονος αγοραστής έχει την ευκαιρία να κάνει μια επιλογή από κουκούλες κουζίνας με πολλά κριτήρια. Συμπεριλαμβανομένων μεταξύ του προϋπολογισμού και των δαπανηρών μοντέλων. Μια τέτοια ποικιλία επιλογής καθιστά δυνατό για τον καθένα μας να επιλέξει ακριβώς τι θα διακοσμήσει και θα συμπληρώσει το ατομικό περιβάλλον της κουζίνας. Και αν και φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές, όλα τα αποσπάσματα είναι περισσότερο ή λιγότερο παρόμοιες, πιστέψτε με, για μια πιο προσεκτική εξέταση, σίγουρα θα είναι σε θέση να το αγοράσουν μοντέλο «τους», το οποίο θα κάνει το χρόνο που δαπανάται στην κουζίνα - ευχάριστη και άνετη.