Επισκευάζουμε τον υγραντήρα τους εαυτούς μας - τις συμβουλές του πλοιάρχου

Ο υπερηχητικός υγραντήρας έχει μια αρκετά απλή αρχή λειτουργίας, αλλά ένα πολύπλοκο σχέδιο, το οποίο, όπως και κάθε τεχνική, μπορεί να καταστεί άχρηστο.

Αλλά υπάρχουν κάποια είδη "προβλημάτων" που μπορούν να λυθούν ανεξάρτητα, χωρίς να καταφύγουμε στη βοήθεια δαπανηρών ειδικών. Και μπορείτε να πάτε πιο απλά με το να μην αγοράσετε ένα ενυδατικό, αλλά να το κάνει από αυτοσχέδια μέσα.

Συσκευή τεχνολογίας κλιματισμού υπερήχων

 • Στέγαση (άνω μέρος). Σε αυτό, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει ένα υγρόμετρο, μία ένδειξη LED και πολλά άλλα ηλεκτρονικά που φέρουν μόνο βοηθητικές ιδιότητες και δεν συνδέονται με την άμεση λειτουργία του υγραντήρα. Μπορεί επίσης να υπάρχει δεξαμενή νερού.

Τα κύρια συστατικά του υγραντήρα

Όλοι οι ηλεκτρολόγοι υγραντήρα στο κάτω μέρος

Η πλακέτα ισχύος δημιουργεί μια ορισμένη τάση που τροφοδοτείται στη γεννήτρια. Από τη γεννήτρια, οι παλμοί τροφοδοτούνται στον ενισχυτή, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη δημιουργία υπερηχητικών δονήσεων του ψυγείου. Σε γενικές γραμμές, τίποτα περίπλοκο, εκτός από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ηλεκτρονικού κυκλώματος, ενισχυτή και γεννήτρια ακτινοβολίας. Αλλά αυτά τα συστατικά χωρίζονται σε τρεις περιπτώσεις:

 • Εισροή νερού στο κύκλωμα ελέγχου τάσης.
 • Μηχανική βλάβη (πτώση) της συσκευής.
 • Προσπάθειες καθαρισμού της συσκευής, χωρίς να έχουν επαρκείς γνώσεις για αυτό.

Πώς να καθαρίσετε σωστά και να αφήσετε τον υγραντήρα σε κατάσταση λειτουργίας που διαβάζεται στο άρθρο: Πώς να καθαρίσετε τον υγραντήρα τον εαυτό σας χωρίς να καλέσετε κάποιον ειδικό.

Η τάση πέφτει στο δίκτυο.

Αντιμετώπιση προβλημάτων και λύσεις

Εάν δεν υπάρχει ατμός από τον υγραντήρα, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Το διάφραγμα του ψυγείου είναι κατεστραμμένο, η γεννήτρια αποτυγχάνει ή ο στρόβιλος της συσκευής δεν λειτουργεί.

 • Εκπομπή. Η απόδοση του ψυγείου μπορεί να προσδιοριστεί από το χαρακτηριστικό "γαργάλισμα". Εάν δεν είναι, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε την αιτία στην πλακέτα ισχύος και την ίδια την γεννήτρια.

Παράδειγμα φίλτρου για τον υγραντήρα

Από τον υγραντήρα υπάρχει μια σάπια μυρωδιά

Αρκεί να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τη συσκευή και η δυσάρεστη οσμή θα εξαφανιστεί αμέσως. Για να λειτουργεί η συσκευή "σαν ένα ρολόι" κάθε μέρα, είναι απαραίτητο να αντικαθιστάτε εντελώς το νερό στη συσκευή, κάθε εβδομάδα για να το καθαρίσετε και όχι λιγότερο από μία φορά το μήνα για να το απολυμάνετε.

Αν μια δυσάρεστη οσμή μούχλας εξαπλώνεται από τον υγραντήρα σας, τότε γνωρίζετε ότι η κλιματική σας συσκευή δεν είναι υπερηχητική, αφού ο υπερηχογράφος απολυμαίνει με τη θανάτωση μυκήτων και μούχλας. Σύμφωνα με αυτή την αρχή, έχουν κατασκευαστεί τα περισσότερα καθαριστικά πισίνας.

Επίσης, πρόσφατα έσπασα τον υγραντήρα, χωρίς την οποία δεν μπορώ να υπάρξει κανονικά καθόλου. Το πρόβλημα ήταν στο φίλτρο εισαγωγής αέρα, ήταν σφυρήλατο. Αποφάσισα να αγοράσω ένα καινούργιο φίλτρο, επειδή κοστίζει πολύ φτηνά, το εγκατέστησε σε έναν υγραντήρα. Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν όλα τα δούλεψαν ξανά. Ειλικρινά, εγώ μέχρι το τέλος πίστευε ότι το πρόβλημα στην αποτυχία του καλοριφέρ, αλλά αφού διάβασα το άρθρο, βρήκα αμέσως την αιτία της αποτυχίας.

Έχω ενυδατική κρέμα στο δωμάτιο των παιδιών. Πρόσφατα έσπασε. Αρχικά ήθελα να τον πάρω στην επισκευή, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να καταλάβω τι ήταν λάθος. Ο πομπός εργάστηκε, υπήρχε ένα χαρακτηριστικό "γουργούρισμα", η γεννήτρια αισθάνθηκε, ήταν ζεστή. Έλεγξα επίσης το πιεζοηλεκτρικό στοιχείο. Λειτουργούσε επίσης κανονικά. Αλλά το ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν ήταν. Μετά ήμουν μπερδεμένος, καθώς ο ανεμιστήρας του υγραντήρα δούλεψε σωστά. Το φίλτρο εισαγωγής αέρα ήταν φραγμένο. Έδωσα ένα νέο φίλτρο. Αντικαταστάθηκε, τώρα όλα λειτουργούν.

Δεν έχω σπάσει ακόμα τον υγραντήρα, αλλά, σε αυτή την περίπτωση, θα προσπαθήσω να το επισκευάσω και εγώ. Νομίζω ότι θα το κάνει.

Έχω χρησιμοποιήσει το ενυδατικό μου για περίπου ένα χρόνο τώρα, αλλά από τη στιγμή που το καθαρίζω τακτικά, αλλάζω και το νερό σε αυτό, αλλά για τώρα, ευχαριστώ τον Θεό και κανένα πρόβλημα με αυτό.

Στο γραφείο το χειμώνα ζεσταίνουμε τους ανεμιστήρες και "στεγνώνουμε" όλο τον αέρα, γι 'αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τον υγραντήρα αέρα. Εργάζεται για όλη την ημέρα και συνεπώς καταρρέει με την πάροδο του χρόνου. Μετά από δαπανηρές επισκευές, αποφάσισα να προσπαθήσω να το επιδιορθώσω. Μετά από μακρά αποσυναρμολόγηση και έλεγχο της απόδοσης όλων των λεπτομερειών έγινε σαφές ότι η αποτυχία ήταν στο πιεζοηλεκτρικό στοιχείο. Το διέταξα στο Διαδίκτυο και το αντικατέστησα. Έκανα τα πάντα μόνος μου, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος. Την επόμενη φορά θα το έδωσα καλύτερα στο εργαστήριο, θα είναι ακριβότερο αλλά πολύ γρηγορότερο. Αν και, αν κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, τότε μπορείτε να pokolupat και τον εαυτό σας.

Στον υγραντήρα μου η εξάτμιση αρχικά εξασθενούσε, δεν μου έδινε σημασία, μετά από μερικές ημέρες ο ατμός έπαψε να πηγαίνει καθόλου. Genirator σκέψης, των ελέγχων, που έχουν γράψει για τη θέρμανση καλοριφέρ, δόξα τω Θεώ ήταν εκεί.. Το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί ότι είναι ένα πιεζοηλεκτρικό στοιχείο, η μονάδα άνοιξε, φωτογραφήθηκε σύρμα και να καταγράφεται η θέση τους. Τώρα στην πραγματικότητα το πιο δύσκολο κομμάτι - για να βρουν ένα ανταλλακτικό σε... Radio Shack δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο στην πόλη μας, η αγορά σιδήρου δεν βρεθεί, μάλλον θα πρέπει να δούμε πραγματικά για online καταστήματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε καθόλου, χρησιμοποιήστε τη συσκευή σε καθημερινή βάση.

Και εγώ καθόλου πριν από τη βίδα αφαιρεθεί υπερηχητικός υγραντήρας του. Έλεγξα κάθε λεπτομέρεια με την ίδια σειρά που έκανα. Μην πιστεύετε ότι έκανε τα πάντα, αλλά ελέγξτε την τάση στις περιελίξεις του στροβίλου (((. αντέδρασε στο κέντρο εξυπηρέτησης, όπου έχω κάνει σε μια μέρα. Πρόσφατα, η σύζυγός του άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη μυρωδιά της σήψης από τον υγραντήρα. Αγόρασα ένα νέο, το παλιό δεν στοίχημα μέχρι στιγμής συναντήσει μέχρι σήμερα σχετικά με το Όπως λέει η παροιμία: "Όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί." Τώρα έχουμε δύο υπερηχητικούς υγραντήρες, ας είναι πιο υγιείς :)

αλλά ο υγραντήρας μου λειτουργεί με διακοπές, στη συνέχεια απαλά βουίζει σκληρά. ότι μαζί με το xs είναι απαραίτητο να μετρήσουμε την τάση επί του στοιχείου.

Πληροφορίες ραδιογαστριών

Ιστοσελίδα για τη μηχανική και την ηλεκτρονική

Υγραντήρας υπερήχων "Vitek VT-1767BK", συσκευή, επισκευή.

Λέγεται για την επισκευή του τροφοδοτικού, της γεννήτριας υπερήχων, του ανεμιστήρα. Τα σχέδια και οι εξηγήσεις δίνονται.

Υπερηχογράφημα υγραντήρας αέρα "Vitek-VT1767" αρκετά συνηθισμένο στην εποχή μας, η συσκευή και τα ζητήματα της επισκευής της είναι σχετικά.

Εν συντομία για τον ίδιο τον υγραντήρα:

Τεχνικές προδιαγραφές
Τροφοδοσία: 220-240 V

50 Hz
Κατανάλωση ρεύματος: 140 W (λαμβανομένης υπόψη της χωρητικότητας του θερμοσίφωνα)

Χωρητικότητα δοχείου νερού: 5 l
Κατανάλωση νερού: 300 ml / h
Περιοχή υγρασίας: έως 50 μ

Η συσκευή και η θέση των κύριων μονάδων και μονάδων:

Πάνω από αυτό είναι μια δεξαμενή με νερό, ένα φίλτρο νερού και ένα πλωτήρα με έναν μαγνήτη που παρέχει έναν αισθητήρα νερού.

Παραλήφθηκε για επισκευή Υγραντήρας υπερήχων «Vitek VT-1767BK» διαγνώστηκε.

 1. Τροφοδοσία KV-3150. Πρέπει να παράγει τάση + 35V (ρεύμα έως 1,5Α) και + 12V (ρεύμα μέχρι 1Α). Το νέο κοστίζει περίπου 20 δολάρια.

Συλλέχθηκε στις μικροεπεξεργαστή SG6848 και ένα τρανζίστορ FET 4NK60ZF. Το κύριο μέρος του κυκλώματος αντλείται από τον πίνακα και παρουσιάζεται παρακάτω.

Κατά την επισκευή αντικαθίστανται τα παρακάτω εξαρτήματα:

Δίοδος γέφυρα - 4 διόδους 1N4007

Μικροκυκλώματα PWM - SG6848

Τρανζίστορ επιδράσεων πεδίου - STP4NK60ZF

Αντίσταση R2 - 2W 0,5 Ohm

Αντιστάσεις R13, R9, R14 SMD (ή 0.125W) - 47 Ohm, 470 Ohm, 10 kΩ

Ασφάλεια 2Α 250V

Το κόστος όλων των ανταλλακτικών εξαρτημάτων είναι περίπου $ 2, δηλ. 10 φορές φθηνότερα από την αγορά νέου τροφοδοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή αυτής της μονάδας ισχύος, ανατρέξτε εδώ.

 1. Ο δεύτερος ελαττωματικός κόμβος ήταν η έγχυση ανεμιστήρας «Hongfei HB-7530L12»:

Υπάρχει ένα σπάσιμο στις περιελίξεις και μια σανίδα ελέγχου είναι διαβρωμένη. Νέα έξοδα από $ 5 έως $ 15. Οι περιελίξεις και η πλακέτα ελέγχου εγκαθίστανται από τον παλαιό τύπο μηχάνημα ψύξης που δεν χρειάζεται και τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του οποίου παρουσιάζονται παρακάτω:

Λεπτομέρειες για την αντικατάσταση περιελίξεων με μαγνητικό κύκλωμα και πίνακα ελέγχου της έγχυσης Ανεμιστήρας «Hongfei HB-7530L12» δείτε εδώ.

 1. Ο τρίτος ελαττωματικός κόμβος στον υγραντήρα Vitek VT-1767BK ήταν μια γεννήτρια υπερήχων.

Το τρανζίστορ BU406 είναι διατρυπημένο σε αυτό. Το τρανζίστορ αποσύρεται, ελέγχονται τα υπόλοιπα μέρη, καθαρίζεται και επιθεωρείται το υπερηχητικό ψυγείο AW1209, δεν υπάρχουν ζημιές.

Το κύκλωμα της γεννήτριας είναι σχεδιασμένο:

Εγκαθίσταται ένα νέο τρανζίστορ. Η γεννήτρια έχει κερδίσει. Κατά τον έλεγχο της λειτουργίας της γεννήτριας, είναι απαραίτητο να μπλοκάρει τον αισθητήρα νερού, διαφορετικά η κάρτα ελέγχου, κλείνοντας την αριστερή επαφή της επαγωγής L3 στην θήκη, ασφαλίζει το τρανζίστορ. Αντί να εγκαταστήσετε έναν μαγνήτη στον αισθητήρα νερού, δεν χρειάζεται να συνδέσετε την πλακέτα κυκλώματος ελέγχου υγραντήρα. Κρατήστε τη γεννήτρια να είναι ενεργοποιημένη. Χωρίς νερό, ο piezoceramic πομπός και το τρανζίστορ θα υπερθερμανθούν. Ενεργοποιήθηκε για λίγο και ο παλμογράφος παρακολούθησε τις ταλαντώσεις απευθείας στις επαφές του πιεζο-ψυγείου.

Μετά τον έλεγχο της λειτουργικότητας, η σανίδα είναι εγκατεστημένη στη θέση της. Αποδείχθηκε ότι όταν το νερό χτυπά το πιεζο-ψυγείο, η γενιά αποτυγχάνει. Δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί η δημιουργία μιας αντιστάσεως συντονισμού στο κύκλωμα γεννήτριας. Υποψίες για τον πομπό. Η γεννήτρια συναρμολογείται σύμφωνα με το χωρητικό κύκλωμα τριών σημείων. Λειτουργεί με τη συχνότητα συντονισμού του πιεζο-ψυγείου, είναι λίγο περισσότερο από 1 MHz. Τα κυριότερα στοιχεία από τα οποία εξαρτάται η γεννήτρια είναι ο πιεζο-εκπομπός και το τρανζίστορ. Πριν από την αντικατάσταση του piezo-radiator, αποφάσισα να δοκιμάσω την εγκατάσταση άλλων τρανζίστορ. Κατά την εγκατάσταση του τρανζίστορ KT805BM, το κύκλωμα λειτούργησε σταθερά, τόσο με νερό όσο και χωρίς νερό (αντίθετα από το BU406).

Η αντιστάθμιση τάσης VR1 προκαταλαμβάνει το τρανζίστορ. Όταν η ένταση της εξάτμισης αλλάζει, είναι ίση με:

(έγιναν μετρήσεις επί της μέσης απόδοσης του μηχανισμού κοπής VR1 σε σχέση με το κοινό σύρμα του κυκλώματος γεννήτριας)

χαμηλή ένταση +2.06 V

μέση ένταση + 2,43 V

μέγιστη ένταση + 2,88 V

Το πλάτος του ημιτονοειδούς στο ίδιο το piezo-radiator αλλάζει σαφώς.

Η θερμοκρασία λειτουργίας του τρανζίστορ δεν υπερβαίνει τους 45 ° C. Η παρατηρούμενη "βρασμού" του νερού είναι αρκετά έντονη:

Η επαλήθευση της ικανότητας λειτουργίας της συσκευής στο σύνολό της έδωσε θετικά αποτελέσματα. Έχουναεροστεγής υγραντήρας "Vitek VT-1767BK" είναι πλήρως λειτουργική.

Οι οικονομικοί δείκτες επισκευής είναι ενδιαφέροντες.

Αν αυτές οι επισκευές πραγματοποιούνται με αντικατάσταση μπλοκ, τότε:

Τροφοδοσία ρεύματος - $ 20

Γεννήτρια υπερήχων - $ 20

Ο ανεμιστήρας φυσητήρα - κατά μέσο όρο $ 10

Μια νέα ενυδατική κρέμα είναι περίπου $ 90. Λεπτομέρειες, εξαιρουμένου του κόστους εργασίας, πάνω από το ήμισυ του κόστους ενός νέου προϊόντος. Με άλλα λόγια, η επισκευή του μπλοκ είναι οικονομικά άβολη.

Το κόστος των αγορασθέντων μερών σύμφωνα με τη μέθοδο που περιγράφεται στο άρθρο είναι περίπου 3 δολάρια. Το συμπέρασμα είναι προφανές.

Υδραυλικός επισκευής κραδασμών

Υγραντήρας υπερήχων Vitek VT-1760 W με αυτόματο κλείσιμο!
Σήμερα, είναι απαραίτητη θερμότητα και υπερήχων υγραντήρα Vitek VT-1760 W από την αυτόματη διακοπή λειτουργίας θα είναι πολύ χρήσιμη, διότι η ιδανική περιεκτικότητα σε υγρασία στο σπίτι χώρο, πρέπει να είναι n.

Η ρωσική εταιρεία Vitek κατασκευάζει ένα σάντουιτς VT-1595 W!
Η ρωσική εταιρεία έχει κατασκευάσει elektrosendvichnitsu Vitek VT-1595 W και είναι τώρα ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό τσάι και δείπνο παρέχονται, κάποιος πρέπει να βάλει μόνο σε φέτες ψωμί, νόστιμα και κάτι.

Νέο, κεραμικό ανεμιστήρα θέρμανσης Vitek VT-1751BK ισχύς 2000W!
Ένας μεγάλος κατασκευαστής οικιακών συσκευών στη Ρωσία, η εταιρεία Vitek εγχειρίδιο ιδιοκτητών, εισήγαγε ένα νέο κεραμικό θερμαντικό VT-1751BK με τηλεχειριστήριο, 2000W ισχύς, θέρμανση 20τμ, βοηθώντας τις κύριες μηχανές για.

Ανεμιστήρας δαπέδου - Vitek VT-1933 SR - στήλη με τηλεχειριστήριο!
Ο νέος ανεμιστήρας εξωτερικής ισχύος 120W, Vitek VT-1933 SR, διαθέτει 3 επίπεδα ισχύος και είναι σε θέση να αερίζεται όχι μόνο τα συνηθισμένα αλλά και τα μεγάλα πετρώματα.

Πολυλειτουργική καφετιέρα Vitek VT-1514 BK - για αληθινούς γνώστες του καφέ και όχι πάρα πολύ!
μεγαλύτερος παραγωγός της Ρωσίας των οικιακών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών της εταιρείας Vitek εγχειρίδιο ιδιοκτητών, δεν αρκεί να έδειξε μια νέα, πολλαπλών λειτουργιών, καφετιέρα εσπρέσο VT-1514 BK 1300 W δύναμη του 1,5.

Περιορίστε την κατηγορία, για να βρείτε γρήγορα τις απαραίτητες υπηρεσίες ή οδηγούς:

Βασικές δυσλειτουργίες του υγραντήρα και τρόποι εξάλειψής τους

Αποσυναρμολογημένος υγραντήρας αέρα

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται σε συνθήκες που είναι δύσκολο να χαρακτηριστούν ευνοϊκές από την άποψη του κλίματος. Και αν μιλάμε για το δρόμο, τότε μερικές φορές ο βαθμός της ατμοσφαιρικής ρύπανσης είναι τόσο υψηλός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση της υγείας.

Σήμερα, οι κύριοι συντρόφισσες του ξηρού αέρα στο δωμάτιο είναι η απουσία, η κόπωση, η κόπωση. Σε ένα ορισμένο υγρό τρόπο, ταπετσαρία, ξύλινα έπιπλα, εικόνες και, φυσικά, φυτά είναι απαραίτητα.

Τώρα το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί με τη βοήθεια των υγραντήρων αέρα, οι οποίες κατασκευάζονται από πολλές εταιρείες, ειδικότερα την Electrolux, την Vitek, την Bork, την Boneco, την Polaris και την Venta. Ειδικά μεταξύ των υπολοίπων είναι ηγέτες της αγοράς όπως η Electrolux και η Boneco.

Η ουσία του έργου αυτής της συσκευής είναι ότι είναι ικανός να γεμίσει τον αέρα με την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας και επίσης να τον καθαρίσει από κάθε είδους επιβλαβείς ουσίες. Εκτός από τις παραπάνω τυπικές λειτουργίες, οι υγραντήρες έχουν τη δυνατότητα να διαχωρίζουν τα αρχικά φορτισμένα μόρια, τα οποία επηρεάζουν θετικά το ανθρώπινο σώμα.

Αγοράστε ένα υγραντήρα Electrolux, Boneco, Vitek ή κάποια άλλη εταιρεία μπορεί εύκολα να είναι σε - πολλά καταστήματα, αλλά εδώ είναι το τι πρέπει να κάνετε εάν μια τέτοια συσκευή έχει σπάσει; Είναι δυνατόν να επισκευάσετε τον υγραντήρα μόνοι σας, ή είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό για βοήθεια; Παρακάτω θα ήθελα να εξετάσω τις πιο συχνές αναλύσεις και ποιες ενέργειες πρέπει να αναληφθούν για την επίλυση του προβλήματος από μόνος σας.

1 Συνήθη προβλήματα στην εργασία

Κατά τη λειτουργία του υγραντήρα υπερήχων ενδέχεται να προκύψουν διάφορα προβλήματα. Δεν έχει σημασία με ποια μάρκα παράγεται ενυδατική κρέμα, γιατί μπορεί να σπάσει τα μηχανήματα Polaris, Venta, και η Electrolux αναγνωρισμένη ηγετική θέση στην αγορά, Boneco και Vitek. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια συσκευή φαίνεται μάλλον περίπλοκη, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν ανεξάρτητα.

Δυσάρεστη οσμή

Στην περίπτωση που υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή κατά την λειτουργία του πολωτικού αέρα, του venta ή κάποιου άλλου, το πιο πιθανό πρόβλημα είναι ότι η μεμβράνη είναι μολυσμένη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα τρομερό σε μια τέτοια βλάβη, και πρέπει απλά να το αφαιρέσετε και στη συνέχεια να το καθαρίσετε καλά. Αυτός ο σχεδιασμός για κάθε μεμονωμένο μοντέλο είναι διαφορετικός, αλλά η διαδικασία αποσυναρμολόγησης και καθαρισμού είναι πάντα η ίδια.

Κύκλωμα υγραντήρα

Πρώτα πρέπει να αφαιρέσετε το βύσμα από την πρίζα, σηκώστε προσεκτικά τον πίνακα που βρίσκεται στο πίσω μέρος και αφαιρέστε τον. Στη συνέχεια τα καλώδια αποσπώνται, μέσω των οποίων τροφοδοτείται το διάφραγμα και στερεώνεται μια πλαστική ράβδος, η οποία στερεώνει τη δομή της ίδιας της μεμβράνης.

Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να σπρώξετε τον κάτω κύλινδρο που βρίσκεται στη δακτυλιοειδή μεμβράνη και αφαιρέστε τον επάνω κύλινδρο. Στο τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση της μεμβράνης, είτε ξεπλένεται εντελώς με σαπουνόνερο, είτε αντικαθίσταται με ένα νέο.

Δεν εφαρμόζεται νερό

Υπάρχουν καταστάσεις όπου ο υγραντήρας αέρα υποτίθεται ότι λειτουργεί στην σωστή λειτουργία, αλλά ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιεί νερό. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να σημαίνει μόνο μία - η δακτυλιοειδής μεμβράνη έχει κατασχεθεί. Αυτός ο τύπος κατανομής παρατηρείται στους υγραντήρες Electrolux, Vitek, Bork και άλλες εξίσου γνωστές μάρκες. Είναι καλύτερο να αγοράσετε μια νέα μεμβράνη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το πρόβλημα συμβαίνει επίσης λόγω βλάβης του κινητήρα κίνησης του δακτυλίου δακτυλίου. Μπορεί να αντικατασταθεί με το δικό σας χέρι, αφού δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο σε αυτό το έργο.

Για να επισκευάσετε τον κινητήρα, πρέπει να επισημανθεί ο κύλινδρος κίνησης. Μετά από αυτό, η συσκευή συναρμολογείται, συνδέεται στην πρίζα και λειτουργεί για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και αν ο κύλινδρος είναι ακίνητος και δεν περιστρέφεται, ο κινητήρας πρέπει να αντικατασταθεί. Αφαιρείται αρκετά εύκολα, επειδή απλά πρέπει να ξεβιδώσετε τις τυπικές βίδες στερέωσης και να αποσυνδέσετε τα ηλεκτρικά πέλματα.
στο μενού ↑

2 Τι να ψάξετε κατά την επισκευή του υγραντήρα αέρα - βίντεο

Δεν υπάρχει αέρας

Οι υγραντήρες Η Electrolux, Boneco, Polaris, Venta και άλλοι μπορούν να λειτουργήσουν, αλλά ο αέρας δεν θα πάει. Η αιτία μιας τέτοιας δυσλειτουργίας είναι η απόφραξη των οπών του αέρα και, συνεπώς, για την επίλυση του προβλήματος, πρέπει να αγοράσετε ένα νέο φίλτρο πλέγματος εισαγωγής αέρα. Επίσης, μπορεί να προκύψει βλάβη επειδή ο ανεμιστήρας πέδησε, οπότε πρέπει να ελέγξετε αν λειτουργεί αποτελεσματικά.

Σε περίπτωση που ο ανεμιστήρας είναι μπλοκαρισμένος ή φρενάρετε κατά τη λειτουργία, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς για βοήθεια. Μπορείτε να ελέγξετε τον ανεμιστήρα σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως η Boneco, η Electrolux ή η Bork.

Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω το σφάλμα της εσωτερικής καλωδίωσης. Το γεγονός είναι ότι οι επαφές που βρίσκονται στο περίβλημα του υγραντήρα υπερήχων μπορούν να εξασθενίσουν σημαντικά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, επειδή αυτή η συσκευή είναι φορητή. Εάν δεν μπορείτε να ανιχνεύσετε τις παραβιάσεις μόνοι σας, τότε είναι καλύτερο να μεταφέρετε τη συσκευή σε κέντρο Venta, Bork ή σε άλλο κέντρο υπηρεσιών.

Δεν λειτουργεί καθόλου

Επιλογές υγρασίας αέρα

Οι υγραντήρες Venta, Electrolux και άλλοι μπορεί να μην λειτουργούν αν δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια. Στην περίπτωση που άλλες συσκευές σταμάτησαν να λειτουργούν σε αυτό το κύκλωμα, είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά την ασπίδα για την παρουσία φουσκωμένων ασφαλειών. Πρέπει επίσης να ελέγξετε αν υπάρχει τάση στην πρίζα και εάν η συσκευή είναι καλά συνδεδεμένη.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είναι πραγματικό όταν ξεσπάσει η ασφάλεια του βύσματος και κατά συνέπεια αυτό το μέρος της συσκευής πρέπει να αντικατασταθεί. Εάν η κατάσταση επαναληφθεί ξανά, τότε πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς μιας καλής εταιρείας, για παράδειγμα venta ή Bork.

Η αιτία της δυσλειτουργίας μπορεί να είναι ότι το φις είναι σωστά συνδεδεμένο, οπότε αφαιρέστε το καπάκι και εξετάστε προσεκτικά την κατάσταση κάτω από αυτό.
στο μενού ↑

2.1 Κανόνες ασφαλείας κατά τη χρήση ενός υγραντήρα αέρα

Αν ένα άτομο χρησιμοποιεί έναν υγραντήρα αέρα Venta, Boneco, Electrolux ή Bork, υπάρχουν πάντα ορισμένοι κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται:

 • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπετε τη ροή του αέρα απευθείας από τον υγραντήρα να κατευθύνεται σε άλλες συσκευές και ηλεκτρικές πρίζες.
 • Κατά τη συναρμολόγηση της συσκευής πρέπει να εξασφαλιστεί η επιστροφή όλων των διαθέσιμων ανταλλακτικών και κορδονιών στην αρχική τους θέση.
 • Μη χρησιμοποιείτε έναν υγραντήρα αέρα αντί για κάποια άλλη συσκευή, για παράδειγμα, για ξήρανση ή αερισμό ρούχων.
 • Εάν η συσκευή έχει σπάσει, τότε προτού προσπαθήσετε να την επισκευάσετε, είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε τον υγραντήρα από την πρίζα.
 • Σε μια κατάσταση όπου ο υγραντήρας είναι γειωμένος, ο βαθμός αξιοπιστίας και ασφάλειας του είναι προσεκτικά ελεγμένος με τη βοήθεια ειδικού δοκιμαστή. Στην οθόνη του δοκιμαστή, μπορείτε να δείτε αν τα μέρη της συσκευής είναι γειωμένα ή κατασκευασμένα από μέταλλο.

Συμπέρασμα

Τελικά, θα ήθελα να σημειώσω ότι οι υγραντήρες αέρα από το venta και από άλλους είναι αρκετά απαραίτητες συσκευές στην αίθουσα. Φυσικά, όπως και κάθε τεχνική, η συσκευή μπορεί να σπάσει με την πάροδο του χρόνου, αλλά τα περισσότερα σφάλματα μπορούν να εξαλειφθούν με το χέρι.

Πίνακας υγραντήρα

Είναι, επίσης, θεωρείται ότι είναι αρκετά σημαντικό ώστε να φροντίσουν για ένα υγραντήρα, γιατί αν ακολουθήσετε πάντα τους κανόνες ασφαλείας, τις πιθανότητες που η συσκευή θα αποτύχει, είναι σημαντικά μειωμένη, και κατά συνέπεια θα λειτουργήσει σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιδιόρθωση του υγραντήρα αέρα και βασικές δυσλειτουργίες

Ο υγραντήρας σας πιθανότατα εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη διατήρηση μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες ή πλήρης διακοπή της συσκευής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο σέρβις. Ωστόσο, πολλά προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν μόνοι τους.

Μάθαμε τι είδους δυσλειτουργίες είναι χαρακτηριστικές για την τεχνολογία του κλίματος, ποιος είναι ο λόγος αυτών των αποτυχιών και πώς μπορείτε να επισκευάσετε τον υγραντήρα τον εαυτό σας.

Αλλά πρώτα θα θυμηθούμε πώς κατασκευάζεται η συσκευή και πώς διαφέρουν τα διαφορετικά σχέδια.

Τύποι υγραντήρων αέρα και η αρχή της λειτουργίας

Ανάλογα με τη μέθοδο απόκτησης ατμού, οι υγραντήρες χωρίζονται σε:

 1. Ατμός.
 2. Παραδοσιακό (κλασικό ή κρύο ατμό).
 3. Υπερηχογράφημα.

Στη μονάδα ατμού πραγματοποιείται θερμή εξάτμιση.

Το νερό θερμαίνεται από ένα πιεζοηλεκτρικό στοιχείο και η θερμαινόμενη ομίχλη ψεκάζεται μέσα στο δωμάτιο με τη βοήθεια ενός ψυγείου.

Στις άλλες δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει θέρμανση.

Στις συμβατικές συσκευές, αναρροφάται αέρας από το δωμάτιο και η δύναμη που παράγεται από τον ανεμιστήρα περνά μέσα από το υγρό φίλτρο. Περνώντας μέσα από αυτό, ο αέρας είναι κορεσμένος με μόρια νερού και καθαρίζεται από ακαθαρσίες.

Ο υπερηχογράφος συμβάλλει στη διάσπαση μεγάλων σωματιδίων υγρασίας σε μικρότερα. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των ταλαντώσεων που δημιουργούνται από τη μεμβράνη. Η προκύπτουσα ομίχλη εισέρχεται επίσης στο δωμάτιο, που εκτοξεύεται από το ψυγείο.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Ατμοσυστήματος ατμού

Το σώμα των υγραντήρων ατμού μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα, αλλά τα βασικά στοιχεία είναι τα ίδια. Στο πάνω μέρος της δεξαμενής με νερό (μπορεί να είναι στο πλάι). Κάτω από αυτό είναι ένα πλαστικό διαμέρισμα με ηλεκτρονικά:

 1. Ένα ψυγείο που αναρροφά αέρα μέσω της σχάρας του πυθμένα.
 2. Στρογγυλό επίπεδο πιεζοηλεκτρικό στοιχείο (θερμαντήρας).
 3. Μονάδα ελέγχου.
 4. Η γεννήτρια.

Πριν αγοράσετε έναν υγραντήρα αέρα, συνιστάται να μελετήσετε όλες τις επιλογές των συσκευών. Υγραντήρας - το οποίο είναι καλύτερο, θα το πούμε στο άρθρο.

Τι είδους υγραντήρα είναι καλύτερο να επιλέξει στο νηπιαγωγείο; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας.

Δεν είστε έτοιμοι να περάσετε σε έναν ηλεκτρικό υγραντήρα; Εξετάστε την επιλογή ενός υγραντήρα της μπαταρίας - είναι φθηνή και αποτελεσματική. Κάτω από τη σύνδεση http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/uvlazhnitel-vozduxa-na-batareyu.html θα βρείτε μια επισκόπηση των μοντέλων αυτού του τύπου οργάνου.

Η συσκευή του υγραντήρα υπερήχων

Στην περίπτωση της συσκευής είναι:

 • ηλεκτρονικό μέρος.
 • πίνακας ισχύος?
 • ενισχυτή;
 • πομπό σε κεραμική βάση (παρόμοια με συμβατικό ηχείο, λειτουργεί μόνο στην περιοχή των υπερήχων).
 • ανεμιστήρα.

Αρχή λειτουργίας του υπερηχητικού υγραντήρα

Κοινά προβλήματα στην εργασία

Οι υγραντήρες είναι αρκετά απλή και αξιόπιστη τεχνική. Οι περισσότερες φορές αποτυγχάνουν όταν:

 • χτυπώντας το κύτος.
 • αναλυτική προσπάθεια καθαρισμού ή συντήρησης.
 • πηδά στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Φτάνοντας στο σώμα της υγρασίας - ένα αρκετά κοινό φαινόμενο. Αυτό μπορεί να συμβεί από τη βαθμιαία διείσδυση των μικροσωματιδίων του ατμού, και όταν η συσκευή χρησιμοποιείται κατά λάθος. Ορισμένα μοντέλα έχουν μια οπή για την έξοδο ατμού στο πάνω μέρος της δεξαμενής και το άνοιγμα πλήρωσης βρίσκεται κάτω από τη δεξαμενή.

Για να το φτάσετε δεν είναι πάντα βολικό, μερικές φορές απαιτείται η κατάργηση της χωρητικότητας. Ως εκ τούτου, κάποιος κατά λάθος αποφασίζει να ρίχνει νερό μέσω του διαχωριστή ατμού. Ως αποτέλεσμα, το νερό μπορεί να εισέλθει στο περίβλημα, για παράδειγμα, μέσω της οπής από την οποία διοχετεύεται η ροή από τον ανεμιστήρα.

Η συσκευή σε αποσυναρμολογημένη μορφή

Είναι δυνατόν να αγωνιστούμε για την επισκευή ενός υγραντήρα εάν υπάρχουν βασικές γνώσεις ηλεκτρολόγων, δοκιμαστών ή πολυμέτρων, καθώς και δεξιότητες συγκόλλησης.

Εξετάστε τους κύριους τύπους δυσλειτουργιών στην τεχνολογία του κλίματος και πώς να τις εξαλείψετε.

Δεν υπάρχει ατμός

Ο λόγος για την απουσία ατμού μπορεί να είναι:

 • Ζημιά γεννήτριας.
 • οξείδωση των επαφών της πλακέτας.
 • ανεπαρκής ανεμιστήρας
 • βλάβη στη μεμβράνη (για υπερήχους).

Συχνά, η συσκευή ανάβει και ακόμη και ο ατμός μπορεί να παραμείνει για λίγο και να σταματήσει μετά από ένα έως δύο λεπτά.

Το νερό δεν καταναλώνεται

Σχετικά με την κανονική λειτουργία της μεμβράνης σε συσκευές υπερήχων λέει το γαργάλισμα του νερού.

Αν δεν υπάρχει ή είναι πολύ αδύναμη, ο εκπομπός πιθανόν να αντικατασταθεί. Οι καταστροφές συμβαίνουν για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, αν υπήρχε ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα επίπεδο, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για κάποιο χρονικό διάστημα για να στεγνώσει (αισθητήρα στάθμης μπορούσε να σπάσει, ή εσκεμμένα έχουν κλείσει, και στη συνέχεια ξέχασε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή κατά το χρόνο).

Μια μούχλα μυρωδιά

Εάν εμφανιστεί μούχλα μυρωδιού, απολυμαίνεται. Η διαδικασία είναι διαφορετική από την απλή αντικατάσταση του νερού στη δεξαμενή. Η οσμή προκαλεί αποικίες βακτηρίων για τα οποία είναι κατάλληλο ένα υγρό περιβάλλον. Επιπλέον, το νερό μπορεί να ανθίσει, μερικές φορές φιλοξενεί μύκητες. Συχνά ο τόπος συσσώρευσης οργανισμών γίνεται φίλτρα.

Η εμφάνιση μιας επιδρομής

Εάν εμφανιστεί ένα σπρέι αλατιού στις λεπτομέρειες και στους τοίχους, δεν μπορείτε να το βουρτσίζετε. Η κλίμακα επηρεάζει δυσμενώς την τεχνική, μειώνει την απόδοσή της και μειώνει τον πόρο του προϊόντος.

Επιδιορθώστε με τα χέρια σας

Αποσυναρμολόγηση

Πρώτα απ 'όλα, η συσκευή είναι αποσυναρμολογημένη έτσι ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε μέσα και να μάθετε ακριβώς την αιτία της βλάβης. Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, η δεξαμενή αφαιρείται (είναι προτιμότερο να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι, όπου τοποθετείται το δοχείο υγρού). Με ένα στεγνό πανί, σκουπίστε τα υπολείμματα υγρασίας στο τηγάνι.

Στρέφοντας το υπόλοιπο τμήμα του σώματος, μπορείτε να βρείτε από 3 έως 5 μπουλόνια, τα οποία πρέπει να ξεβιδωθούν και να αφαιρέσετε προσεκτικά το κάτω κάλυμμα.

Αποσυναρμολόγηση του Boneco υγραντήρα

Διαγνωστικά

Πιθανές αιτίες θραύσης πρέπει να αποκλείονται, καθώς εκτελούνται απλές δοκιμές με αποσυναρμολογημένη συσκευή:

 1. Συνδέστε το βύσμα και ελέγξτε αν ο ανεμιστήρας (ή ο ψυγείο) λειτουργεί.
 2. Μετά από 1 - 2 λεπτά λειτουργίας (και σβήνοντας από την πρίζα), ελέγξτε την αίσθηση της θερμοκρασίας του ψυγείου του τρανζίστορ - ένα ψυχρό ψυγείο δηλώνει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη γεννήτρια.
 3. Η απουσία σημείων ζωής και ήχων από τη μεμβράνη υποδεικνύει ότι το ψυγείο έχει σπάσει. Πρέπει να αντικατασταθεί.
 4. Όλες οι επαφές του πίνακα πρέπει να καλούνται.

Καθαρισμός

Τα μοντέλα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν, και συνεπώς και οι διαδικασίες καθαρισμού.

Κλίμακα μπορεί να εμφανιστεί στα εσωτερικά μέρη των συσκευών ατμού. Οι ίδιες μέθοδοι που βοηθούν να απαλλαγούμε από αυτό σε τσαγιέρες ισχύουν επίσης για ενυδατικές κρέμες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρίξετε νερό με κιτρικό οξύ.

Η αντικατάσταση των φίλτρων αποτελεί βασικό στάδιο των εργασιών υγιεινής με έναν υγραντήρα.

Το δοχείο πλένεται με τρεχούμενο νερό και σκουπίζεται από μέσα με ένα μαλακό πανί ή με μια μαλακή βούρτσα.

Μη χρησιμοποιείτε υγρά πλύσης, καθαριστικά τουαλέτας και άλλα επιθετικά χημικά κατά τον καθαρισμό. Τόσο τα στοιχεία της συσκευής όσο και οι άνθρωποι μπορούν να υποφέρουν, αφού τα απομακρυσμένα μικροσκοπικά στοιχεία της ύλης που έχουν εγκατασταθεί στους τοίχους μπορούν να φτάσουν στον αέρα την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει η τεχνολογία.

Η απολύμανση δεν είναι μόνο ένας καθαρισμός, αλλά ήδη η απομάκρυνση των μικροοργανισμών που συσσωρεύονται σε ένα δοχείο. Για απολύμανση εφαρμόστε:

 • Χλωριούχο λευκαντικό.
 • οξικό οξύ.
 • υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Λευκαντικό αραιωμένο με συνταγή νερού. Το οξικό οξύ ρυθμίζεται σε συγκέντρωση 10 έως 20%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου δεν αραιώνεται.

Ρίξτε αυτό το μείγμα στον υγραντήρα και κρατήστε για αρκετές ώρες.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνετε προσεκτικά τη συσκευή μετά τη διαδικασία, διαφορετικά, η επακόλουθη χρήση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία.

Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα μαλακό πανί.

Επισκευή στο ηλεκτρονικό μέρος

Ακόμα και μια οπτική επιθεώρηση του σκάφους μπορεί να το πει πολλά γι 'αυτό. "Υγιή", είναι ομοιόμορφα χρωματισμένο. Δεν έχει κηλίδες και ραβδώσεις.

Όλες οι επαφές αποσυνδέονται, χτυπάει, δεν εκτοξεύονται μεμονωμένα στοιχεία. Οι αντιστάτες δεν πρέπει να καίγονται (εάν καούν, γίνεται σκοτεινό).

Ελέγξτε αν υπάρχει βλάβη στις λωρίδες του πίνακα.

Ένα βραχυκύκλωμα στο δίκτυο της συσκευής απενεργοποιεί τις ασφάλειες που πρέπει να επισκευαστούν.

Ο εισερχόμενος υδρατμός οδηγεί σε οξείδωση των επαφών.

Προσεκτικά απομακρύνεται η κάρτα από την υποδοχή (αυτή είναι συνήθως θέμα πολλών βιδών). Η επιφάνεια καθαρίζεται με μια μικρή μαλακή βούρτσα με αλκοόλ.

Υπερηχητική μεμβράνη

Με την αγορά μιας νέας μεμβράνης, δεν είναι δύσκολο να αντικατασταθεί μια αποτυχημένη. Ξεβιδώστε τα μπουλόνια στερέωσης. Ο κεραμικός δακτύλιος αφαιρείται μαζί με ένα τμήμα της σανίδας. Ένα μικρό στρογγυλό διάφραγμα συνδέεται με το καλώδιο με δύο καλώδια, τα οποία εξατμίζονται προσεκτικά. Οι αρθρώσεις αποσυντίθενται. Μετά από αυτό, τα καλώδια του νέου στοιχείου είναι συγκολλημένα (μην ξεχνάτε να θυμάστε το σύρμα σε ποιο χρώμα βρίσκεται).

Αφού τοποθετήσετε το μέρος στη σωστή θέση, τα πάντα συναρμολογούνται με την αντίστροφη σειρά.

Ασφάλεια

Τέλος, μερικές συμβουλές που θα προστατεύσουν τον εξοπλισμό από τη θραύση και εσείς από τα προβλήματα:

 1. Ρίξτε νερό μόνο στην οπή που συνιστά ο κατασκευαστής.
 2. Μην ακουμπάτε πάνω από το ακροφύσιο του ατμού για να κάνετε εισπνοές, όπως γίνεται πάνω από το δοχείο με αφέψημα βοτάνων.
 3. Είναι καλύτερα να δουλεύετε με ξύδι στον ανοιχτό αέρα, για να αποφύγετε το κάψιμο της βλεννογόνου αναπνευστικής οδού.
 4. Μην τοποθετείτε τον υγραντήρα κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν.
 5. Μην αγγίζετε τα εσωτερικά μέρη με τα χέρια σας κατά την επιθεώρηση των δομικών στοιχείων έως ότου αποσυνδεθεί το δίκτυο.
 6. Απορρίψτε τα κατεστραμμένα μέρη με τον τρόπο που συνιστά ο κατασκευαστής και τους κανόνες ασφαλείας.
 7. Μην καλύπτετε τη συσκευή με τίποτα από ψηλά, τοποθετήστε την έτσι ώστε να μην εμποδίζει την πρόσβαση του οξυγόνου στο κάτω μέρος όπου λαμβάνει χώρα η εισαγωγή αέρα.
 8. Μην αγγίζετε το ντουλάπι με βρεγμένα χέρια.

Συμπέρασμα

Επισκευή του υγραντήρα είναι δυνατή με τα χέρια τους. Είναι πιο δύσκολο να βρεθεί η πραγματική αιτία της κατανομής. Χωρίς ειδικά μέσα, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Αλλά συχνά, η αρμόδια λειτουργία, η έγκαιρη αντικατάσταση των φίλτρων και ο καθαρισμός, θα βοηθήσουν στην αποφυγή σοβαρών επισκευών.

Εάν το διαμέρισμα γρήγορα σχηματίζει σκόνη, και τα νοικοκυριά αισθάνονται ξηρά στη μύτη, τότε το δωμάτιο είναι πολύ ξηρό αέρα. Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα για το σπίτι - τα βασικά κριτήρια θα εξεταστούν λεπτομερώς.

Το σπίτι έχει υψηλή υγρασία; Μια επισκόπηση των μεθόδων για τον έλεγχο της υγρασίας μπορεί να βρεθεί σε αυτό το υλικό.

Επισκευή του υγραντήρα Vitek

Σχόλια

Αναρωτιέμαι συντριβή, βρήκε τυχαία, και αυτό πυκνωτή είναι ένα μέταλλο-on 0.047mf 400volt πρόκειται να μείον pezodymovushki: D Αυτό ohurmet όπως ο ίδιος θα μπορούσε να καλύψει το κατάλληλο.. Conder δεν είχε ακόμη πειραματίστηκε με άλλους πυκνωτές καεί huyam τρανζίστορ BU406: D Στα φορτάμαξά μας τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ήταν εντελώς σκαμμένα, αυτό το τρανζίστορ κοστίζει 95 ρούβλια. Και Ali για 95 ρούβλια θα στείλει μια τσάντα αυτών των τρανζίστορ, αλλά μόνο μια τσάντα, ατομικά δεν είναι ικανοποιημένοι. Αυτή η κατανομή στο δίκτυο δεν μπορεί να βρεθεί. Θα διατάξω αυτή τη λωτός και το βίντεο πιθανότατα να βγει. PS, και είναι τόσο δυνατά τρίξιμο, ochumet, στην πραγματικότητα είναι καλύτερο vykovarchivat ή μέσω μιας αντίστασης, και μπορεί να συνδεθεί Conder, κολλητική ταινία, όπως εγώ δεν γίνεται κατανοητό βοήθησε πάρα πολύ. Στη μέση της νύχτας, όπως η zaorot Υπηρεσία: D Μετά από όλα, το έκανε επειδή του διακόπτη καλαμιού είναι απενεργοποιημένη μάτσο, γιατί το φωνάζω καλό Αχ. Δεν είναι ένα φούρνο μικροκυμάτων. Αν και στο φούρνο μικροκυμάτων έκοσα και αυτή τη λωτός :)

Πείτε μου, παρακαλώ, τι φαίνεται το pshchalka στο μοντέλο Vitek του 1765. Θέλω πραγματικά να το χάσω

καλά συμβουλεύεται, όπως povydergivaet όλους τους ηλεκτρολυτικούς αγωγούς στο σχέδιο: D

Το έχει επίσης, είναι συνήθως ένα μικρό μαύρο βαρέλι στο τραπέζι. Κατ 'αρχήν, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε τον υγραντήρα και να συνδέσετε το δίκτυο παρατηρώντας την απόσταση, ακούγοντας από πού προέρχεται ο ήχος

Δεν θα λειτουργήσει μόνο έτσι. Χρειάζεται ένα κύκλωμα για να τρέξει.

Πες μου, αν αυτή η "γυμνή" μεμβράνη υπερήχων. σύνδεση με 24 βολτ τότε δεν θα λειτουργήσει; τι άλλο χρειάζεστε για να εκτελέσετε την υπερηχητική μεμβράνη; Είναι δυνατόν να γίνει με ένα τρανζίστορ και μια παροχή ρεύματος;

Υγραντήρας Vitek επισκευή.

Εμφάνιση Πίνακα Ελέγχου

Σχόλια • 29

Γεια σας, στάξτε τη δεξαμενή νερού και απορρίψτε την ένδειξη στάθμης από το προηγούμενο βίντεο που έκλεισα και άρχισε να λειτουργεί, αλλά το ζευγάρι δεν είναι εκεί, ο ανεμιστήρας φυσάει το νερό, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό σε ποιο λόγο

Καλησπέρα! Και πείτε μου την πιθανή αιτία της δυσλειτουργίας ενός τέτοιου υγραντήρα! Όταν ενεργοποιείτε το δίκτυο, απόλυτη σιωπή, δεν καίγονται κάθε δείκτες, και 30-40 δευτερόλεπτα αρχίζει να αναβοσβήνει λυχνία και δείκτες, έναν ήχο πολύ Συχνότητα «Blink» για 1 δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση στην πίεση των πλήκτρων. Σας ευχαριστώ !!

Γεια σας. Πείτε μου για ποιο λόγο μπορεί να είναι ότι ο ατμός δεν περνά από την κορυφή του εξατμιστή, αλλά κάτω από αυτό, όπου η ιδέα είναι ότι ο ψυγείο έχει εισαγωγή αέρα. Ο πρώτος λόγος ήταν ότι το ψυγείο δεν λειτούργησε, το καλώδιο επισκευάστηκε. Τότε αμάρτησε από την πολικότητα, αλλά δεν λειτουργεί κανονικά, αλλά μετά την Ν-ώρα και πάλι οδηγεί κάτω. Επίσης, δεν ξέρω τι να κάνω. (υγραντήρας dantex) Συμβουλές βοήθειας παρακαλώ.

+Σεργκέι Ν Καλά εδώ..yavno δεν μυαλά.. υπάρχει ένα πρόβλημα στην πλεξούδα του κινητήρα.. Απλά εκεί μπροστά στα μάτια του.. και δεν μπορώ να podskazat..Davno δεν υγραντήρες δεν θυμάμαι του κυκλώματος :-( Αλλά όπως πάντα ενδιαφέρον πρόβλημα.. Αναμονή Το μήνυμά σας !!

Και δεν γνωρίζει το μυαλό της περιστροφής του, εκτός από την ταχύτητα δεν μπορεί να ελέγξει; Αν και γιατί, ο ατμός μπαίνει μέσα και υπάρχουν επαφές. Είναι περίεργο. Αν το καταλάβω, θα σας το γράψω.
Σας ευχαριστώ.

Ναι, είναι ενδιαφέρον. δεν συναντήθηκε.. αλλά θεωρητικά ο ανεμιστήρας του ανεμιστήρα περιστρέφεται προς λάθος κατεύθυνση. με αυτό που είναι συνδεδεμένο χωρίς να κοιτάζω δεν θα προτρέψω.

ευχαριστώ πολύ, χάρη στο βίντεό σας κατάφερα να διορθώσω τη συσκευή μου χωρίς προβλήματα.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, δεν επισκευάσα τους υγραντήρες. Αφού το σχόλιό σας ήθελε ήδη να διορθώσει ;-) Καλή τύχη.

Πες μου από πού να ξεκινήσω αν δεν ενεργοποιηθεί καθόλου, η οθόνη δεν καίγεται και δεν τσιρίζει. Μοντέλο VT-1766 W

+oleg pl Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας. Δεν βρήκα μια ασφάλεια, μου φαίνεται, η πλακέτα ισχύος μοιάζει με μια νέα, εκτός από μία κυλινδρική αντίσταση, - το χρώμα ακτινοβολήθηκε. Ακόμη και πριν από την πλακέτα ισχύος υπάρχει μια μικρή πλακέτα ρελέ. αύριο μπορώ να μετρήσω μόνο με έναν ελεγκτή. drive.google.com/file/d/0B-4sexIjeBUqWlljNUR6eWFYYUU/view?usp=sharing

Ανοίξτε, ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας. fuse Καλά, το επόμενο πράγμα που μελετάμε το τροφοδοτικό. στα καμένα αντικείμενα. Καλή τύχη.

Oleg, γεια, αυτό το πρόβλημα προέκυψε: ανάβω τη γεμάτη δεξαμενή, μετά από λίγα λεπτά σηματοδοτεί ότι δεν υπάρχει νερό. Υπάρχει πρόβλημα στον μαγνήτη ή στον αισθητήρα καλάμι; Πώς να είναι;

+Ruslan Zaripov Εντοπίζει δυσλειτουργία στη σανίδα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ζημιά και ιδιαίτερα οξείδωση. Υπήρχε ένα τέτοιο πρόβλημα σε αυτή τη συσκευή.. αλλά τώρα δεν θυμάμαι..

Ο αισθητήρας αποκρίνεται στον μαγνήτη. Δοκίμασα και χωρίς το φίλτρο, αλλά ακόμα "χωρίς νερό"

+Ruslan Zaripov Ρίξτε νερό (οδήγησε τη δεξαμενή) και κρατήστε το μαγνήτη και καταλάβετε αμέσως.

Oleg, γεια, μην μου πείτε ποια πιεζοηλεκτρικά είναι κατάλληλα για υγραντήρες, για παράδειγμα Bork; Οι Κινέζοι διέταξαν στο 1,7MHz, εξατμίζεται ασθενέστερο από το αρχικό ποσοστό κατά 25. Το έβαλα σε διαφορετικές ενυδατικές κρέμες από διαφορετικές μάρκες. Σε συσκευές εισπνοής, γνωρίζω ότι βρίσκεται στα 2.64MHz

+Artem Che Δείτε τις τοποθεσίες.. Οι ενότητες είναι διαφορετικές.. Συνάντησα ένα προς ένα αλλά για θερμάστρες και η τιμή είναι σχεδόν το μισό λιγότερο.. Σε γενικές γραμμές, το Διαδίκτυο είναι στο χέρι. Τα παιδιά καλά, δεν θυμάμαι. οι τιμές σε διαφορετικές χώρες και ακόμη και περιοχές είναι διαφορετικές.

+oleg pl ευχαριστίες, και πόσο είναι στην τιμή ήταν, αν σε $ μεταφράσει

+Artem Che Alas Δεν θα σας πω ακριβώς.. Αγόρασα μια πλήρη ενότητα για την αντικατάσταση.

και τι μπορεί να είναι αν αλλάξω το piezo radiator - έλαβα το κανονικό shol-steam - λειτούργησε για 15 λεπτά και την επόμενη μέρα ανάβω και το ζευγάρι έχει σχεδόν φύγει - δεν είναι αρκετό; ότι μπορεί να είναι. ο geek κυνηγάει το ζευγάρι και γιατί δεν αρκεί.

+Anatoly Belyaykov παρακολουθήσουν τη βαλβίδα τότε είναι απαραίτητο, αποσυναρμολόγηση, καθαρό - μπορεί να είναι φρικτό - η άνοιξη μπορεί να σαπίσουν, οι καταθέσεις μπορεί να συσσωρεύονται. τόσο δύσκολο να το πω. Ξέρω ένα πράγμα δεν μπορεί να είναι μυστικισμός. όλα άρχισαν να ρέουν έξω - αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλαξε σε σχέση με μια κατάσταση. πρέπει να κοιτάξετε. καθαρίστε τη βαλβίδα. Ίσως άνοιξε πολλά.

+Το Amon Ra είναι τόσο ενοχλητικό που το νερό ανεβαίνει πάνω από τις άκρες στο λουτρό εργασίας. με ένα piezoelement όλα είναι φυσιολογικά. Ο υγραντήρας λειτουργεί ήσυχα μέχρι το λουτρό εργασίας να μην γεμίσει με νερό. το καπάκι της δεξαμενής δεν αφήνει να περάσει μια σταγόνα νερού. σήμερα για τη νύχτα άφησε να απενεργοποιηθεί με μια πλήρης δεξαμενή. το δάπεδο της δεξαμενής διέρρευσε όλη τη νύκτα. ρέει έξω από τη διασταύρωση μεταξύ της δεξαμενής και της βάσης (όπου τοποθετείται η δεξαμενή). δηλαδή. το πρόβλημα είναι ακριβώς η αύξηση της στάθμης του νερού στο λουτρό εργασίας. αλλά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Αρχικά, όταν το βάζετε, έχετε το σωστό επίπεδο νερού.

+Anatoly Belyaykov ρέει σημαίνει proslabla ούλων - να διακρίνει - σφίξτε - σφραγιστικό προετοιμασία - και αν υπάρχει ένα ζευγάρι των πιεζοηλεκτρικών μετατροπέα καλύπτεται ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα) Είχα μια κατάσταση που έβαλα το νέο - είναι λίγο να αναδείξουν όλες τις άροτρο όπως θα έπρεπε.

+Amon Ra εδώ έχω την ίδια ανοησία ξεκίνησε. επίσης ένα υγροποιητικό βέλκ. Πρώτον, το νερό άρχισε να ρέει έξω από αυτό όταν είναι εκτός λειτουργίας, και τώρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας η στάθμη του νερού ανεβαίνει πάνω από το επιτρεπτό επίπεδο και ο ατμός δεν πάει καθόλου. Καθίζω το κεφάλι μου και σπάζω το μυστικό. γιατί νωρίτερα αυτό δεν ήταν, αλλά τώρα έχει αρχίσει. Ο υγραντήρας είναι σίγουρα περισσότερο από 3 χρονών. Δεν υπάρχει διαρροή μέσα από το ίδιο το καπάκι.

+oleg pl είναι μια άλλη υπόθεση. ο υγραντήρας δεν είναι δικός μου, οπότε το αναγνωρίζω εγώ) (η αδελφή μου μου έδωσε ένα σπασμένο - αλλά σίγουρα λειτουργεί ήδη). και έτσι όταν είναι απενεργοποιημένο, από τη δεξαμενή με νερό μερικές φορές έντονα λαμπτήρες (καλά εκεί για μία ώρα), το νερό χύνεται επ 'αυτού και έτσι το επίπεδο του νερού στο λουτρό επεξεργασίας γίνεται μακρύτερο και παχύτερο στρώμα νερού. και όταν το ενεργοποιείτε, αρχικά διαπερνούν αυτό το στρώμα του νερού πραγματικά δεν μπορεί να piezo (δηλαδή γροθιές, αλλά αρκετά κακό ατμό) - αλλά όταν εργάζεται - το νερό γίνεται όλο και εξόδου ατμού περισσότερα)) εδώ είναι ένα τέτοιο πράγμα. Αναρωτιέμαι πώς όλο το νερό δεν ρέει από την κύρια δεξαμενή - επειδή η βαλβίδα είναι πάντα ανοιχτή, και όλο το νερό από αυτό στο λουτρό εργασίας και στο πάτωμα δεν ακολουθεί)) Ναι με υδρο ιδιότητες θα πρέπει να ασκηθείτε. Λοιπόν, θα βγήκε βέβαια αν υπήρχε ένα άνοιγμα στην κορυφή της κύριας δεξαμενής, και δεν είναι εκεί - αυτός είναι ο αέρας που δεν μπορεί να αφήσει όλα να εξαντληθούν. τι νομίζεις γι 'αυτό;

Μεγάλη ποικιλία από δροσερά βίντεο και συλλογές καρτούν από το YouTube

Μεγάλη ποικιλία από δροσερά βίντεο και συλλογές καρτούν από το YouTube

Υγραντήρας Vitek επισκευή.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Βίντεο που φορτώθηκε oleg pl
Αναζήτηση oleg pl πριν από 4 χρόνια

Επισκευή υγραντήρα.

ΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ

Bytovuha: επισκευή του υγραντήρα.

Αναφορές σε διαφορετικούς μετρητές: http://ali.pub/bak5t http://ali.pub/9dqp5 http://ali.pub/xd4rs Γεια σε όλους! Σε αυτό το βίντεο, θα φροντίσουμε bytovuha - δηλαδή, θα επισκευάσουμε το κλιματιστικό Vitek. Όπως μπορείτε να δείτε, μέσα σε αυτό είναι διατεταγμένο απλά, αλλά με τέτοια απλότητα υπάρχει κάποια πολυπλοκότητα.

Μαννέτρου επισκευής μικροκυμάτων.

Μου είπε πως μερικές φορές είναι δυνατόν να φτιάξουμε ένα magnetron.. λίγο επανειλημμένα για τη διάγνωση..

Ενεργοποίηση της τροφοδοσίας ή της πλακέτας ισχύος για τον υγραντήρα Vitek VT-1765W με το Aliexpress

Αγοράστε μια μεταγωγική τροφοδοσία ή έναν πίνακα παροχής ρεύματος για την υγραντήρα εδώ: http://ali.pub/hiykv Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για το υγραντήρα: http://got.by/tpz9r ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Διέταξε μια τροφοδοσία εναλλαγής ή μια πλακέτα ισχύος που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω στον υγραντήρα Vitek VT-1765W. Η παλιά παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ήταν ασφαλώς εκτός λειτουργίας μετά την ανατροπή της κόρης του υγραντήρα, με αποτέλεσμα το νερό να χτυπήσει το σκάφος. Μετά την ενεργοποίηση του υγραντήρα, παρουσιάστηκε βραχυκύκλωμα. Έπρεπε να αναζητήσουμε τροφοδοσία για τον υγραντήρα Vitek VT-1765W στην Κίνα στην Aliexpress, αφού τα αρχικά τροφοδοτικά πωλήθηκαν μόνο στην Ουκρανία χωρίς τη δυνατότητα διεθνούς παράδοσης. Για να τροφοδοτήσετε το κύκλωμα ελέγχου υγραντήρα Vitek VT-1765W, απαιτούνται δύο τάσεις + 12V και + 36V. Βρήκα ένα παρόμοιο πίνακα περίπου το ίδιο μέγεθος, μόνο με τάση + 12V και + 34V. Το διέταξα στην Κίνα παραδοσιακά μέσω της ιστοσελίδας Aliexpress. Κατά τη στιγμή της παραγγελίας, ο πίνακας ισχύος ή η παλμική τροφοδοσία για τον υγραντήρα κοστίζουν μόνο 15,16 δολάρια. Η παράδοση αγαθών από την Κίνα ήταν δωρεάν. Ο αριθμός του κομματιού, ευτυχώς, δεν παρακολουθήθηκε. Στο Μινσκ (Λευκορωσία) η μονάδα ισχύος του υγραντήρα Vitek ήρθε σε 23 ημέρες. Η ποιότητα της απόδοσης είναι εξαιρετική. Η συγκόλληση είναι πολύ τακτοποιημένη και αξιόπιστη. Δεν υπήρχε δυσάρεστη οσμή από την πληρωμή. Το πακέτο ισχύος για τον υγραντήρα συσκευάστηκε σε παπιρό και ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι. Διαστάσεις του πίνακα (μήκος / πλάτος / ύψος): 90mm / 45mm / 25mm. Το διοικητικό συμβούλιο ήταν πλήρως λειτουργικό! Μπορώ να συστήσω με ασφάλεια αυτήν την πλακέτα ισχύος ή μια τροφοδοσία τροφοδοσίας για την αγορά του υγραντήρα! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Φέρτε έως και 50% επί των αγορών στις Aliexpress: https://goo.gl/8e7hzy Πάρτε για αγορές στην ιστοσελίδα Aliexpress: https://goo.gl/U0MEFA ▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Πάρτε στο Youtube (πρόγραμμα συνεργατών για να συνδεθείτε): http://goo.gl/uuHT70 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Aliexpress εφαρμογή για το Android: http: // goo.gl / zRvQXf ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Εγγραφείτε στο κανάλι για να παρακολουθήσετε άλλα ενδιαφέροντα βίντεο! http://www.youtube.com/user/mrdemalit?sub_confirmation=1 задаξτε Κάντε ερωτήσεις ενδιαφέροντος για τα σχόλια. Βάλτε τις συμπάθειές σας! Μοιραστείτε βίντεο με τους φίλους σας!

Αντικατάσταση κατεστραμμένης ελασματοποιημένης σανίδας

Μερικές φορές συμβαίνει το πάτωμα που καλύπτει, μπορούμε να βλάψουμε. Και φαίνεται ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει γι 'αυτό. Αλλά οι ειδικοί του CDM σκέφτονται διαφορετικά.

Υγραντήρας Scarlet SC-985

Ο υγραντήρας Scarlet SC-985 αγοράστηκε για να αυξηθεί η υγρασία στο growbox. Δεδομένου ότι οι προσπάθειες αύξησης της υγρασίας με τις συνήθεις μεθόδους δεν λειτουργούσαν, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι αδύνατο να γίνει χωρίς έναν υγραντήρα. Αναγκάστηκε το πλευρό του και δοχεία με νερό, κρεμασμένα άκρα γάζας που κατέβηκαν στο νερό, αλλά στο γυροσκόπιο ήταν μόνο 5% υγρασία. Ο υγραντήρας Scarlet SC-985 ήταν σχετικά φθηνός, χωρητικότητας 3,5 λίτρων, ο οποίος είναι αρκετός όταν χρησιμοποιείται σε πλήρη ισχύ για 10 ώρες. Υγραντήρας Scarlet SC-985 κατ 'αρχήν μου άρεσε, αλλά ας δούμε πώς λύνει το πρόβλημα της υγρασίας απευθείας στο growbox.

Προτεινόμενα βίντεο

Προτεινόμενα βίντεο

Υγραντήρας Youtube Vitek επισκευή.

Επισκευή υγραντήρα.

ΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ

Bytovuha: επισκευή του υγραντήρα.

Αναφορές σε διαφορετικούς μετρητές: http://ali.pub/bak5t http://ali.pub/9dqp5 http://ali.pub/xd4rs Γεια σε όλους! Σε αυτό το βίντεο, θα φροντίσουμε bytovuha - δηλαδή, θα επισκευάσουμε το κλιματιστικό Vitek. Όπως μπορείτε να δείτε, μέσα σε αυτό είναι διατεταγμένο απλά, αλλά με τέτοια απλότητα υπάρχει κάποια πολυπλοκότητα.

Μαννέτρου επισκευής μικροκυμάτων.

Μου είπε πως μερικές φορές είναι δυνατόν να φτιάξουμε ένα magnetron.. λίγο επανειλημμένα για τη διάγνωση..

Προβλήματα με την εργασία. Υγραντήρας Scarlet SC-985

Προβλήματα με την εργασία. Υγραντήρας SCARLET SC-985 Μπορούν να ποικίλουν. Από την προσωπική εμπειρία, συνειδητοποίησα ότι δεν συνιστάται η τοποθέτησή του σε μαλακές επιφάνειες, επειδή ο ανεμιστήρας της πνίγει και σβήνει. Στην περίπτωσή μου, αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους. Με τον ίδιο τρόπο, το κύκλωμα υγραντήρα SC-985 μπορεί να περικλείεται σε ένα δακτύλιο που είναι υπεύθυνο για την αυτόματη απενεργοποίηση του υγραντήρα. Υπάρχει μια κόλληση του δακτυλίου σε ένα άδειο δοχείο, και όταν γεμίσει το νερό δεν καταστρέφεται και οι εγκέφαλοι του υγραντήρα αέρα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει νερό στη δεξαμενή. Στην πρακτική μου κολλήσει το δαχτυλίδι δεν ήταν, αλλά στα φόρουμ είναι γραπτή μακριά ως συχνό πρόβλημα πολλών moisturizers. Η αλλαγή της θέσης του υγραντήρα του Scarlet SC-985, άρχισε να λειτουργεί καθόλου χωρίς καμία καταγγελία. Καθαρίζω τον υγραντήρα με ξύδι (μια μεμβράνη, ένα δοχείο), το καθαρίζω τέλεια, μόνο μετά τον καθαρισμό είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε καλά.

Αντικατάσταση κατεστραμμένης ελασματοποιημένης σανίδας

Μερικές φορές συμβαίνει το πάτωμα που καλύπτει, μπορούμε να βλάψουμε. Και φαίνεται ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει γι 'αυτό. Αλλά οι ειδικοί του CDM σκέφτονται διαφορετικά.

Πώς καθαρίζω τον υγραντήρα; Φτηνές, απλές, ασφαλείς!

Ένας απλός, φθηνός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού του υγραντήρα αέρα. Στην συσκευή είναι εγκατεστημένη ειδική μεμβράνη, η οποία δονείται με τη συχνότητα του υπερήχου, διασπά την επιφάνεια του νερού σε σκόνη λεπτής σκόνης. Τα σωματίδια υγρασίας είναι τόσο μικρά ώστε δημιουργείται "κρύος ατμός" ή ομίχλη. Η σκόνη νερού αναμιγνύεται με τον αέρα και τα άλατα στο νερό εγκαθίστανται στην επιφάνεια των επίπλων, του δαπέδου, του εξοπλισμού κ.λπ., δημιουργώντας μια λευκή επικάλυψη. Αυτή είναι η συνηθέστερη "ασθένεια" της τεχνολογίας κλιματισμού υπερήχων. Επιπλέον, μια τέτοια "επιδρομή" εμφανίζεται με την πάροδο του χρόνου στις εσωτερικές επιφάνειες των τμημάτων της συσκευής, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει υποβάθμιση της εργασίας της, στη σάρκα, πριν αποτύχει η συσκευή.

Σχετικά με το θέμα των κινδύνων των υγραντήρες αέρα - Η Σχολή του γιατρού Komarovsky

Εγγραφή στο YouTube Δρ Komarovsky: http://goo.gl/WGruQw λίστες μας: Ο εμβολιασμός των παιδιών - http://goo.gl/4nQgyg Φάρμακα - http://goo.gl/vjtDHs Υγεία, ασθένεια, η θεραπεία του παιδιού - http: //goo.gl/nS3WJP εικόνα της ζωής του παιδιού σας - http://goo.gl/d4aSM3 Ξεκινήστε τη ζωή του παιδιού σας - http://goo.gl/EYrWN0 Πριν από τη γέννηση - http://goo.gl/EPWswq Δρ Komarovsky - παιδίατρος, τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας βιβλίων για την υγεία των παιδιών και την κοινή λογική των γονέων. Επίσημη ιστοσελίδα: http://goo.gl/KxbfFE Δρ Komarovsky στο Google+: http://goo.gl/K825zP Δρ Komarovsky στο Facebook: http://goo.gl/bCjWFG Δρ Komarovsky στο Vkontakte: http: // goo.gl / CmVHM1

Επισκευή βραστήρα

Λίγο για το σχεδιασμό της προστασίας και πιθανές δυσλειτουργίες

Επισκευή του υγραντήρα VITEK VT-1765W

Rādīt atskaņotāja vadīklas

Σχόλια • 5

Καλησπέρα. βοήθεια, στον συλλέκτη του συλλέκτη του Transistor bu406 36.6v, στην έξοδο του πίνακα το πολυμέτρημα δείχνει 0v σε σταθερή και μεταβλητή πάρα πολύ. Πριν από τον πυκνωτή φιλμ, που σε αυτή την έξοδο είναι 36V. η μεμβράνη είναι καινούργια. Το bu406 είναι ένα νέο τρανζίστορ. ζεύγος δεν υπάρχει. ο αισθητήρας στάθμης νερού εξαπατήθηκε. Βοήθεια παρακαλώ!

Ποιο είναι το εύρος του ηλεκτρικού σήματος στο πιεζο-ψυγείο μετά την αποκατάσταση;