Επιλογή και υπολογισμός της σχάρας αερισμού για το τζάκι

Το τζάκι έγινε ένα μοντέρνο στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου. Μπορεί να σχηματοποιηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο - από κλασικά μέχρι υψηλής τεχνολογίας. Ο κύριος σκοπός του τζακιού - μια διακοσμητική λειτουργία, καθώς και τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας άνεσης με τη βοήθεια της φωτιάς. Η θέρμανση του δωματίου με τζάκι είναι χειρότερη από ό, τι με άλλες θερμάστρες. Για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του θερμού αέρα, που θερμαίνεται στο τζάκι, είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν γρίλιες εξαερισμού στο κουτί.

Σκοπός του εξαερισμού στο τζάκι

Συνήθως ρυθμίστε μια σχάρα κάτω από το επίπεδο του κλιβάνου για να πάρει κρύο αέρα από το εξωτερικό. Αυτή είναι μια πρόσληψη αέρα. Δύο άλλα, πάνω τοποθετημένα ένθετα τζάκι στον αγωγό, έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν ζεστό αέρα.

Με την τοποθέτηση τέτοιων σχάρων στο τζάκι τους, οι χρήστες παίρνουν πολλά πλεονεκτήματα ταυτόχρονα:

 • Βελτιώνει την παροχή ζεστού αέρα, αυξάνοντας έτσι τη θέρμανση του δωματίου.
 • Η πιθανότητα υπερθέρμανσης του αγωγού, του υλικού επένδυσης του τζακιού και της επιφάνειας του κλιβάνου μειώνεται, πράγμα που παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της κατασκευής.
 • Το δωμάτιο αποκτά μια ελκυστική εμφάνιση λόγω του εξωτερικού σχεδιασμού των πλέγματος για το στυλ και το σχεδιασμό του δωματίου.

Στο γωνιακό τζάκι είναι καλύτερα να εγκαταστήσετε μια μεγάλη ψησταριά, χωρίς να σπάσετε τη ροή του αέρα σε δύο κατευθύνσεις.

Τύποι σχάρων

Τα πλέγματα εξαερισμού ποικίλουν ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος, το υλικό, τη μέθοδο εγκατάστασης, τη διαθεσιμότητα πρόσθετων στοιχείων και δυνατοτήτων.

Κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα χαρακτηρίζεται με τον δικό του τρόπο:

 • Τα σχήματα πλέγματος μπορούν να είναι στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια, πολυγωνικά, οβάλ και σύνθετα σχήματα. Εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του τζακιού. Οι οπές στη σχάρα έχουν επίσης το σχήμα τους και εξαρτώνται από το σχεδιασμό του προϊόντος. Οι τρύπες μπορούν να είναι: σχισμές, στρογγυλές, τετράγωνες, ορθογώνιες, πολύπλοκες.
 • Το μέγεθος της σχάρας καθορίζεται από το μέγεθος του δωματίου και την χωρητικότητα του τζακιού. Σε ένα μικρό δωμάτιο μπορείτε να εγκαταστήσετε σχάρες μεσαίου μεγέθους. Σε ένα πιο ευρύχωρο δωμάτιο απαιτεί μεγαλύτερη εισροή θερμού αέρα για θέρμανση. Αλλά οι πολύ μεγάλες διαστάσεις του προϊόντος δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ροή ζεστού αέρα.

Το μέγεθος των οπών στη σχάρα είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί. Αν είναι πολύ μικρό, ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να διαρρεύσει ανεμπόδιστα από τον αγωγό αέρα και η έννοια του ίδιου του αναπνευστήρα θα χαθεί. Τα ανοίγματα θα πρέπει να διευκολύνουν την απομάκρυνση των θερμών ρευμάτων, δίνοντάς τους χρόνο να ζεσταθούν, αλλά να μην παρεμβαίνουν στις ροές για να εισέλθουν στο δωμάτιο. Το υλικό κατασκευής πρέπει να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για τους ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται:

Μια μεγάλη ποικιλία από μοντέλα που αγοράσατε ανακούφισε πολλές από τις ανησυχίες για το είδος της σχάρας που θα επιλέξετε. Εάν θέλετε, δεξιότητα και επιμέλεια, μπορείτε επίσης να κάνετε το σωστό μοντέλο μόνοι σας.

 • Μοντέλα πλέγματος Ο χυτοσίδηρος διαθέτει στοιχεία σφυρηλάτησης και χύτευσης. Η ελκυστική και κομψή εμφάνιση σας κάνει να επιλέξετε ένα τέτοιο υλικό. Το μοτίβο και ο σχεδιασμός είναι ποικίλα και μοναδικά. Οι μάγοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αριστούργημα σε ένα αντίγραφο για ένα τζάκι.
 • Διάρκεια ζωής Ο χυτοσίδηρος σε υψηλές θερμοκρασίες είναι υψηλότερος από εκείνον άλλων υλικών, γεγονός που το καθιστά δημοφιλές. Μείον τέτοιο υλικό στο μεγάλο βάρος του.

Τα σχάρες από χάλυβα και αλουμίνιο συγκολλούνται από ξεχωριστά μέρη για να αποκτήσουν το επιθυμητό σχέδιο με τρύπες του απαιτούμενου μεγέθους. Τέτοια πλέγματα καλύπτονται με ανθεκτική στη θερμότητα βαφή ή επεξεργάζονται με ένα γαλβανικό διάλυμα για να τους προσδώσουν μια ευχάριστη εμφάνιση και αντίσταση στη φθορά.

Τρίψτε για το τζάκι

Εγκαθιστώντας ένα τζάκι στο σπίτι είναι μόνο η μισή μάχη. Για την εικόνα ολοκληρώθηκε και το εσωτερικό είναι πλήρες, η πύλη και η εστία πρέπει να διακοσμηθούν με μια διακοσμητική μάσκα. Αυτό το στοιχείο θα αποτελέσει το επίκεντρο του εσωτερικού, καθώς και την προστασία του δωματίου από τη φωτιά και τον καυτό άνθρακα. Εκτός από τα σφυρηλατημένα ατομικά πλέγματα ενός ασυνήθιστου είδους, εξακολουθούν να υπάρχουν προϊόντα εξαερισμού. Μεταφέρουν τα ρεύματα αέρα και αυξάνουν τη μεταφορά θερμότητας.

Λειτουργίες

Η σχάρα για το τζάκι εκτελεί διάφορες λειτουργίες. Αν και το τζάκι δεν θερμαίνει το δωμάτιο τόσο καλά όσο άλλες συσκευές, αλλά εξυπηρετεί περισσότερο για διακόσμηση, παράγει ακόμα θερμότητα. Ως εκ τούτου, οι γρίλιες εξαερισμού είναι ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό του κάθε τζάκι. Αυξάνουν τη μεταφορά θερμότητας. Μια τέτοια μάσκα για τον αεραγωγό μπορεί να αγοραστεί ή να κατασκευαστεί ανεξάρτητα.

Οι σχάρες για τα τζάκια μπορούν να κατασκευαστούν και να είναι τοπικά. Εξωτερικά, οι γρίλιες μπορούν να φαίνονται οτιδήποτε: συνδυάζουν ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων. Οι σχάρες βοηθούν στη διατήρηση της θερμότητας στο δωμάτιο και είναι καλύτερο να θερμανθεί. Αυτό το μέρος θα σώσει την καμινάδα και το κουτί από την υπερθέρμανση, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής.

Η προστατευτική λειτουργία της σχάρας είναι επίσης ότι δεν επιτρέπει την είσοδο ξένων αντικειμένων στην καμινάδα και το αντίστροφο: δεν αφήνει αιθάλη και καπνό μέσα στο δωμάτιο. Για το τζάκι θα πρέπει να επιλέξετε μια οθόνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικού υλικού, σαφώς σύμφωνη με το μέγεθος και τον γενικό σχεδιασμό.

Ένα καλό βύθισμα στο τζάκι θα παρέχει σχάρες. Θα στηρίξουν το ξύλο και τον άνθρακα. Η σχάρα περνά μέσα από τις τρύπες μέσα από την τέφρα. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο σελιδοδείκτη και να ζεστάνετε καλύτερα το δωμάτιο. Η σχάρα είναι καλύτερα να επιλέξετε από χυτοσίδηρο. Αυτό το πλέγμα μπορεί να έχει μια ποικιλία σχεδίων.

Λόγω της επιλογής ενός συγκεκριμένου τύπου σχάρας και της σωστής εγκατάστασης, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια φυσική κίνηση αέρα στο δωμάτιο. Οι σχάρες για φούρνους έχουν ανοίγματα. Η ταχύτητα θέρμανσης του δωματίου εξαρτάται από το μέγεθός τους. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθός τους, τόσο γρηγορότερο θερμό αέρα εισέρχεται στο δωμάτιο. Έτσι μπορείτε να θερμαίνετε περισσότερο χώρο.

Για καμινάδες στα ράφια των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε πλέγματα διαφορετικών σχημάτων. Αρχικά έγιναν ορθογώνια, και τώρα είναι ρομβοειδή, στρογγυλά, τραπεζοειδικά. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των πλεγμάτων. Είναι απλώς θέμα γεύσης.

Στην καμινάδα και την καμινάδα του τζακιού, σχηματίζεται λάσπη ως αποτέλεσμα της λειτουργίας. Μπορούν να καθαριστούν μέσω σχάρων. Βοηθούν επίσης να αποφευχθεί η υπερθέρμανση των εσωτερικών δομών.

Ενσωματωμένο

Οι ενσωματωμένες γρίλιες αποτελούν μέρος του σχεδιασμού του τζακιού, το οποίο εξετάστηκε κατά την κατασκευή ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης. Το πλέγμα μεταφοράς στον αναπνευστήρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στον ψυχρό αέρα από το δωμάτιο να εισέλθει εύκολα στο τζάκι, ενώ το ζεστό επίσης απλά επιστρέφει. Ταυτόχρονα, η αιθάλη και η αιθάλη δεν πρέπει να εισέρχονται στην αίθουσα μαζί με θερμαινόμενο αέρα.

Στο τζάκι αέρα για καλύτερη κίνηση αέρα στο κουτί και θέρμανση του δωματίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον έναν ανεμιστήρα. Στην περίπτωση αυτή, ο σχεδιασμός του μεγέθους του πρέπει να είναι υψηλότερος και ευρύτερος από το πρότυπο. Το πλέγμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην περίπτωση αυτή. Οι σχάρες από τζάκι για κάθε γούστο και για οποιονδήποτε σκοπό μπορούν εύκολα να βρεθούν στα καταστήματα ειδών.

Ξεχωριστή

Ventrashketka απαραιτήτως περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του τζακιού. Μπορεί να είναι σε κιβώτιο μεταφοράς υπό την οροφή. Ο ζεστός αέρας σβήνει εκεί. Κάτω από τη μάσκα χρησιμεύει για να αντλεί αέρα από το δωμάτιο. Επιλέγοντας μια μάσκα για εξαερισμό, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη διάφορες αποχρώσεις - σχήμα, τρύπες, διαστάσεις.

Εάν η κοιλιακή σχάρα είναι πολύ μεγάλη, ο αέρας θα διαφύγει πριν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Το υλικό πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Η πλαστική μάσκα δεν θα λειτουργήσει, επειδή μπορεί να λιώσει από ζεστό αέρα. Στα καταστήματα δεν θα βρείτε αυτό, αλλά όταν το κάνετε μόνοι σας, πρέπει να το εξετάσετε.

Οι μεμονωμένες σχάρες είναι τοπικά προϊόντα. Τοποθετούνται σε ένα στήριγμα σε μικρή απόσταση από την εστία. Ο κύριος στόχος αυτού του σχεδίου είναι η προστασία του δωματίου από τη φωτιά και τα ζεστά σωματίδια.

Διακοσμητικά

Σύμφωνα με το στυλ του εσωτερικού, μπορείτε να επιλέξετε μια σχάρα οποιουδήποτε σχήματος. Ως στοιχείο διακόσμησης μπορεί να κατασκευαστεί από οποιοδήποτε μέταλλο και να καλύπτεται με βερνίκι ή βαφή, που μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες. Μια τέτοια οθόνη προορίζεται να χρησιμεύσει ως στολίδι, έτσι ώστε τα αισθητικά χαρακτηριστικά της να έρχονται στο προσκήνιο. Όλες οι πιθανές αλληλοσυνδέσεις μορφών και στυλ μπορούν να συνδυαστούν σε ένα τέτοιο αντικείμενο.

Υλικό

Οι μεταλλικές σχάρες, που έχουν σχεδιαστεί μόνο για εσωτερική διακόσμηση, μπορεί να μην έχουν υψηλές πυρίμαχες ιδιότητες. Στην περίπτωση αυτή, οι αεραγωγοί και τα μανδύλια μπορούν να διακοσμηθούν με γυαλί, πέτρα, επιχρύσωση. Εάν η προστασία και η ασφάλεια είναι πρωτίστως και πρωτίστως, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα σχάριο από σφυρήλατο σίδερο κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας, το οποίο δεν είναι επιρρεπές σε διάβρωση.

Οι γρίλιες εξαερισμού για τα τζάκια είναι συνήθως:

 • χυτοσίδηρο.
 • χάλυβα;
 • αλουμίνιο.
 • κεραμικά.

Συστήματα εξαερισμού για τζάκι

 • Μέγεθος: 110 x 110mm
 • Υλικό: χάλυβας
 • Μέγεθος: 110 x 110mm
 • Υλικό: χάλυβας

Τα σχάρες αποτελούν σημαντικό στοιχείο για το σχεδιασμό οποιουδήποτε συστήματος εξαερισμού. Συμμετέχουν στη διαδικασία αερισμού του δωματίου και απομακρύνοντας το μονοξείδιο του άνθρακα από το εξωτερικό, χρησιμοποιούνται για την κάλυψη τεχνολογικών οπών. Τζάκι γρίλια εξαερισμού με μερικές διαφορές από το συνηθισμένο είσοδο ventreshetok βοήθεια στον αέρα ζεστό δωμάτιο, το οποίο συμβάλλει στην κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου.

Τζάκι οποιαδήποτε ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένης μια εκλεπτυσμένη γωνιακό τζάκι διακόσμηση διακοσμητικά εσωτερικού, χωρίς ξύλο ύλες ή αέρια τζάκι, γρίλιες εξαερισμού - που δεσμεύει τον δομικό στοιχείο.

Οι γρίλιες εξαερισμού για το τζάκι εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

 • συμβάλλουν στην απορρόφηση των ροών αέρα στον κλίβανο και στο κουτί του τζακιού.
 • βοηθήστε τον ζεστό αέρα να εισέλθει στη θερμαινόμενη ζώνη και να διανεμηθεί σωστά σε όλο το χώρο του δωματίου.
 • να προλαμβάνεται πιθανή απώλεια καυσαερίων ·
 • Μην αφήνετε την τέφρα να εισέλθει στο δωμάτιο.
 • προστατεύστε από πυρκαγιά και τυχαία εγκαύματα.
 • εξασφαλίστε την ορθή λειτουργία και την ορθολογική λειτουργία του συστήματος εξαερισμού.

Σχάρες μπορεί να είναι τετράγωνο, ορθογώνιο, σχισμή-όπως, τούνελ, στρογγυλό ή πολυποίκιλτες και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χάλυβα τους, χυτοσίδηρο, αλουμίνιο, ή κεραμικά.

Στις γρίλιες εφαρμόζονται διακοσμητικά επιχρίσματα, τα οποία αντέχουν στις επιδράσεις των υψηλών θερμοκρασιών:

 • ανθεκτική στη θερμότητα βαφή σε σκόνη, μη υποκείμενη σε μηχανική βλάβη, χρώμα - από λευκό και μπεζ έως γραφίτη και μαύρο?
 • γαλβανισμένο με τη χρήση διαφόρων μετάλλων: χαλκός, χρώμιο, ορείχαλκο, νικέλιο, χρυσό, κλπ.

Τα κεραμικά μανδύλια είναι ικανά να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Έχουν αρκετή δύναμη, επιτρέποντάς τους να μεταφερθούν και να συναρμολογηθούν χωρίς προβλήματα. Παρέχουν μοναδικά σχήματα και εικόνες όγκου και είναι κατασκευασμένα σε διάφορα στυλ, από μπαρόκ έως υψηλής τεχνολογίας. Ορισμένα μοντέλα είναι διακοσμημένα με ζωγραφισμένα στο χέρι.

Οι γρίλιες τζάκι παράγουν:

 • με ή χωρίς περσίδες.
 • με το σύστημα αέρα.
 • Άνοιγμα (αιώρηση και ολίσθηση) ή μη άνοιγμα.
 • αφαιρούμενο ή ακίνητο.
 • με διάφορους συνδετήρες (πλαίσιο στήριξης με φλάντζες, γαλβανισμένη τσέπη, βίδες κλπ.).

Στην πίσω πλευρά, τοποθετούνται πλέγματα στα κοιλιακά πλέγματα για να μην εισέρχονται έντομα και μικρά τρωκτικά στο σύστημα και από μέσα - τέφρα. Τοποθετήστε τις άνω γρίλιες σε απόσταση τουλάχιστον 300mm από την επιφάνεια της οροφής. Σε αυτή την περίπτωση, ο ζεστός αέρας θα εισέλθει στην αίθουσα όχι μόνο για να θερμάνει την οροφή.

Ο κύριος σκοπός και η λειτουργία της σχάρας εξαερισμού

Η σχάρα αερισμού για το τζάκι είναι μία από τις απαραίτητες λεπτομέρειες, τόσο για διακόσμηση όσο και για αύξηση της απόδοσης. Τα καταστήματα προσφέρουν πολλές επιλογές για αγορά, αλλά υπάρχει και μια εναλλακτική λύση - η σχάρα για το τζάκι με τα χέρια σας. Ας καταλάβουμε τα χαρακτηριστικά, τις λεπτότητες της επεξεργασίας και το πώς να το κάνετε μόνοι σας.

Περιεχόμενα

Κατά κανόνα, το τζάκι προσφέρει μικρή θερμότητα σε σύγκριση με άλλους τύπους συσκευών θέρμανσης. Το τζάκι θεωρείται κυρίως ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά, παρ 'όλα αυτά, ο θερμικός αέρας ρέει από αυτό.

Στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η κατασκευή τζάκι, παρέχονται πλέγματα εξαερισμού για να αυξηθεί η μεταφορά θερμότητας. Ως αποτέλεσμα, οι μάζες του αέρα θερμαίνονται στον εσωτερικό θάλαμο και εισέρχονται στο δωμάτιο λόγω του γεγονότος ότι η πυκνότητα αλλάζει.

Η επιλογή της διακόσμησης του εσωτερικού, στην οποία υπάρχει μια σχάρα τζάκι. Πρωτότυπο και κομψό

Εξαερισμός και μεταφορά αέρα λόγω φρεατίων

Η φυσική κυκλοφορία της ροής αέρα είναι δυνατή χάρη στην εγκατάσταση δύο γρίλιων για το τζάκι. Το πρώτο είναι εγκατεστημένο κάτω και σφίγγει τις ψυχρές μάζες αέρα. Το δεύτερο είναι τοποθετημένο πάνω για να αφαιρέσει τον ήδη θερμαινόμενο αέρα μέσα στο δωμάτιο.

Σχέδιο ροής της ροής του αέρα στο τζάκι. Ο ζεστός αέρας μέσα από τις ανώτερες γρίλιες επιστρέφει στο δωμάτιο

Χαρακτηριστικά των πλέγματος

Στις οπές εξαερισμού υπάρχουν τρύπες διαφόρων σχημάτων, καθώς και διαστάσεις. Αυτές οι παράμετροι είναι σημαντικές όχι μόνο για τη διακόσμηση αλλά και για τεχνικούς λόγους. Οι τρύπες μεγάλου μεγέθους συμβάλλουν στην επιταχυνόμενη διέλευση των ροών του αέρα κατά μήκος ολόκληρης της διαδρομής, χωρίς όμως να την ζεσταίνουν επαρκώς. Τέτοια δίκτυα επιτρέπουν τη θέρμανση μεγάλων δωματίων.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι γρίλιες αερισμού για το τζάκι. Πρέπει να είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Σημαντικό! Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας των θερμαινόμενων ρευμάτων αέρα δεν φτάνουν ούτε δέκα μοίρες, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση πλαστικών στοιχείων για την κατασκευή πλεγμάτων.

Στο σημείο πώλησης σχεδιασμός των πλαστικών διαθέσιμη, αλλά αν αυτό γίνεται για την σχάρα τζάκι με τα χέρια σας, θα πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη.

Ανοίξτε την σχάρα αερισμού για το τζάκι. Είναι βολικό για καθαρισμό και ταυτόχρονα κομψό

Τα πρώτα μοντέλα σχάρων είχαν ως επί το πλείστον ορθογώνιο σχήμα, αλλά τώρα υπάρχουν και άλλες παραλλαγές: στρογγυλές, ρομβικές, τραπεζοειδείς. Οι ποικιλίες αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα στολίδι του εσωτερικού.

Στη διακόσμηση δεν χρησιμοποιούνται μόνο διαφορετικά μέταλλα, αλλά και βαφές και βερνίκια. Η πιο σημαντική απαίτηση για βαφές και βερνίκια είναι η διατήρηση παραμέτρων υψηλής θερμοκρασίας χωρίς αρνητικές συνέπειες. Εάν είναι πλήρως πιστοποιημένα, τότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία.

Εκτός από την έξοδο θερμού αέρα, οι σχάρες μπορούν επίσης να καθαριστούν μεταξύ των τοίχων του αγωγού και του αγωγού καμινάδας του τζακιού. Επίσης, λόγω της εγκατάστασής τους, ο κίνδυνος υπερθέρμανσης της καπνοδόχου και του κιβωτίου μειώνεται και η διάρκεια ζωής τους αυξάνεται επίσης.

Είδη γρίλιας εξαερισμού τζάκι

Τα σχάρες υποδιαιρούνται ανάλογα με τα υλικά κατασκευής και τις τροποποιήσεις.

Σύμφωνα με το υλικό είναι:

Η αρχική σχεδίαση σχάρας για το τζάκι, από σφυρηλάτηση. Όμορφο, κομψό και μοναδικό

Τα μεταλλικά προϊόντα κατασκευάζονται από τεχνικούς:

 • συγκόλλησης. Είναι χτισμένα από λυγισμένα ράβδους, τα οποία είναι στερεωμένα μεταξύ τους.
 • χύτευση ·
 • σφυρηλάτηση. Τα μοντέλα δημιουργούνται για διακόσμηση. Είναι συχνά διακοσμημένα με εικόνες: ζώα ή φυτά, καθώς και γεωμετρικά σχήματα και πουλιά.

Τα προϊόντα καλύπτονται με ανθεκτικά στη θερμότητα βαφή και συνθέσεις με μέταλλα όπως ορείχαλκο, χαλκό, νικέλιο και χρυσό ή επιχρύσωση.

Με την τροποποίηση του πλέγματος για το τζάκι χωρίζονται σε:

 • Ρυθμιζόμενο ύψος και στάση.
 • με και χωρίς περσίδες.

Ψυγείο εξαερισμού για τζάκι με περσίδες. Απλότητα και λειτουργικότητα.

 • εξοπλισμένο με σύστημα αέρα ·
 • άνοιγμα.

Πλεονεκτήματα εγκατάστασης σχάρων

 • Ως αποτέλεσμα της λειτουργίας των γρίλιων τζάκι στο σπίτι, η αποτελεσματικότητα μπορεί να αυξηθεί κατά δεκαπέντε με είκοσι πέντε τοις εκατό. Επίσης υπάρχει μια εξάρτηση από τις παραμέτρους μεγέθους του δωματίου και από το βαθμό θερμομόνωσης του σπιτιού στο σύνολό του.
 • Το πλέγμα για το τζάκι παίζει το ρόλο της διακόσμησης. Πολλοί κατασκευαστές τους έκανε όχι μόνο μια κλασική εμφάνιση, αλλά και με βάση τη ζήτηση των πελατών που παρέχονται σκίτσα, έτσι μπορεί κανείς να δει συχνά το πλέγμα με το εθνόσημο, καθώς και ασυνήθιστες τροποποιήσεις, με διαφορετικά διακοσμητικά ένθετα.

Πύλη εξαερισμού για το τζάκι με τη μορφή οικόσημου. Όμορφη, κομψή και μοντέρνα

 • Το πλέγμα έχει ιδιαίτερη αξία για τη μείωση της υπερθέρμανσης σε ολόκληρη την άνω ζώνη τζάκι. Οι δείκτες θερμοκρασίας στο εσωτερικό επίσης εξαρτώνται από την ποσότητα του καυσίμου και απευθείας από την ώση. Μπορούν να φτάσουν αρκετές εκατοντάδες μοίρες. Ταυτόχρονα, η κατά προσέγγιση θερμοκρασία μέσα στο κιβώτιο τζάκι είναι περίπου εκατόν πενήντα βαθμούς Κελσίου. Μια σταθερή έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι επιζήμια για το υλικό του κουτιού, καθώς και την επένδυση του.

Συμβουλές για εγκατάσταση και χρήση

Τυπικά, το πλέγμα για το τζάκι εγκατασταθεί κατά τον χρόνο των δομών στήριξης, αλλά και μπορεί, μετά από την εφαρμογή της. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι η ορθότητα του υπολογισμού παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, το εσωτερικό του κουτιού, όπου θα κυκλοφορήσει στην εισερχόμενη ροή αέρα, πρέπει να σφραγίζονται, αλλιώς στο κοινό μέσα από ένα πλέγμα εξαερισμού μπορούν να εισέλθουν στο χώρο αιθάλη ή καπνού και αιθάλης.

Η σωστή θέση των πλεγμάτων εξαερισμού. Ένας στην κορυφή για την έξοδο αέρα, και ο δεύτερος για τη λαβή κάτω

Για να εγκαταστήσετε το πλέγμα θα πρέπει να πραγματοποιείται σωστό υπολογισμό της τοποθέτησης των άνω και κάτω ανοίγματα, καθώς και την κατεύθυνση των χωρισμάτων, και να ξέρετε ακριβώς την κατεύθυνση της κίνησης του θερμαινόμενου αερίων μαζών σχεδιασμού τζάκι. Ένας σημαντικός ρόλος στην αύξηση της αποτελεσματικότητας παίζει η κατεύθυνση των ροών του θερμού αέρα. Η ιδανική επιλογή είναι να πάτε βαθύτερα μέσα στο δωμάτιο και όχι στον τοίχο που συνορεύει με την κατασκευή του τζακιού.

Χρώματα που χρησιμοποιούν τζάκι με θέρμανση αέρα

Καθαρίστε τις γρίλιες εξαερισμού τακτικά. Συνιστάται να πραγματοποιείται αυτή η πρόληψη τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Μόνο τότε μπορείτε να καταλάβετε την αποτελεσματικότητα του έργου που έχει γίνει. Εάν δεν το καθαρίσετε, μπορεί να προκαλέσει φράξιμο και τότε η πρόσβαση και η απόρριψη του αέρα θα μπλοκαριστούν.

Για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν, υπάρχει πάντα ένας τρόπος για ανεξάρτητη παραγωγή, αλλά όχι το γεγονός ότι θα φανεί ελκυστικό και ποιοτικό. Ένα μεγάλο πρόβλημα για τους τεχνίτες είναι η επιλογή χρωμάτων που μπορούν να αντέξουν σε υψηλές θερμοκρασίες.

Όμορφη διακοσμητική σχάρα τζάκι για εξαερισμό. Εξαιρετική διακόσμηση, που επιτρέπει την αύξηση της απόδοσης του τζακιού

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας ανεμιστήρας χρησιμοποιείται για να εξαναγκάσει τις μάζες του αέρα μέσα στο κιβώτιο. Σε μια τέτοια κατάσταση, το πλέγμα πρέπει να είναι μεγαλύτερο σε ύψος και πλάτος. Έτσι, είναι απαραίτητο να απαρνηθεί τα δίχτυα χρήση, αλλά το πλαίσιο πρέπει να σφραγίζεται για να εξασφαλιστεί ότι, όταν η πρώτη δοκιμή ο αέρας που βρίσκεται εκεί άρχισαν να περνούν προς τα έξω μέσω των σχισμών καθώς και ρωγμές. Η ισχύς του ανεμιστήρα θα πρέπει να επιλέγεται έτσι ώστε τα ρεύματα αέρα που πέφτουν μέσα στο κουτί να καταφέρνουν να ζεσταίνονται πλήρως. Η εσφαλμένη επιλογή ισχύος, καθώς και η ανεπαρκής επιλογή του ανεμιστήρα δίνει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Τζάκι στο εσωτερικό του δωματίου. Στο πάνω μέρος υπάρχουν πλέγματα εξαερισμού. Αρχικό και λειτουργικό

Οι γρίλιες εξαερισμού είναι μια αρκετά φθηνή επιλογή για να αποκτήσετε μεγάλη ποσότητα θερμότητας από το τζάκι, αλλά αυτό θα είναι πιο αποτελεσματικό εάν η εγκατάσταση και οι υπολογισμοί εκτελούνται από έναν επαγγελματία.

Για την εκτέλεση του σχεδιασμού τζάκι δεν είναι μόνο συνάρτηση της διακόσμησης, αλλά και τη θέρμανση του δωματίου που χρειάζεται σε μια συλλογή όλων των στοιχείων ήταν τέλεια και είναι σύμφωνες με τη στυλιστική κατεύθυνση της τροποποίησης του σχεδιασμού από το τζάκι. Η μάσκα εξαερισμού είναι ένα τέτοιο τμήμα. Σας επιτρέπει να θερμάνετε το δωμάτιο με θερμαινόμενες μάζες αέρα από την κατασκευή του τζακιού. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι το συνηθισμένο δίκτυο για αυτό δεν λειτουργεί.

Συμβουλές! Καταλληλότερο για την εγκατάσταση στο δίκτυο εισόδου στο τζάκι, αφού είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε ο κρύος αέρας ρέει ελεύθερα θα μπορούσε να μπει στο εσωτερικό του φούρνου, και ήδη θερμαίνεται ελεύθερα να πάει έξω. Λόγω της κυκλοφορίας, το δωμάτιο θερμαίνεται.

Το αρχικό μοντέλο του τζακιού. Οι γρίλιες εξαερισμού δεν καταστρέφουν το σχέδιο, ακόμα και το συμπληρώνουν

Γρίλιες για τζάκι από τα δικά τους χέρια: οδηγίες βήμα προς βήμα

Πολύ συχνά, οι γρίλιες για το τζάκι είναι κατασκευασμένες από μέταλλο με τεχνικές συγκόλλησης. Εδώ χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες.

 • μεταλλικές ράβδοι ·
 • μηχανή συγκόλλησης?
 • ηλεκτρόδια;
 • πλάκες από χάλυβα.
 • να σκεφτούμε τον σχεδιασμό και να σχεδιάζουμε ένα σχέδιο.
 • κόψτε τις ράβδους στο απαιτούμενο μέγεθος.

Οι ράβδοι κόβονται σε μέγεθος για μια μελλοντική σχάρα για ένα τζάκι από μέταλλο

 • κάμψη των ράβδων σύμφωνα με το σχέδιο.

Μια συσκευή για κάμψη ράβδων, και ένα παράδειγμα μιας σχάρας για ένα τζάκι

 • Κόψτε τις πλάκες στο επιθυμητό μέγεθος και σχηματίστε ένα πλαίσιο.

Πλαίσιο για σχάρα εξαερισμού, το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί από τα χέρια του

 • λυγισμένες ράβδους συγκολλημένες στο πλαίσιο και σύνδεση μεταξύ τους σύμφωνα με το σχέδιο.

Οι γρίλιες εξαερισμού για τα τζάκια αντιπροσωπεύονται από ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών στα καταστήματα και στην αγορά. Εκτελούν δύο λειτουργίες: διακόσμηση και αύξηση του επιπέδου απόδοσης της κατασκευής τζάκι. Δεν αποτελούν υποχρεωτικό στοιχείο του συστήματος, αλλά έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Η σχάρα για το τζάκι με τα δικά σας χέρια, μπορεί να είναι μια αρχική προσθήκη στο σχέδιο.

Ποικιλία από γρίλιες για τζάκια

Δημιουργήστε μια πλήρη εικόνα της πύλης με μια φλεγόμενη εσωτερική φλόγα θα επιτρέψει μια διακοσμητική σχάρα τζάκι, η οποία επιτελεί επιπλέον μια προστατευτική λειτουργία. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στην οικεία μορφή γίνεται σφυρηλατημένο με μια πανέμορφη αύρα. Εκτός από αυτές τις ποικιλίες, παρέχονται στη δομή πλέγματα εξαερισμού για τα τζάκια, τα οποία επιτρέπουν την αύξηση της θερμικής ισχύος λόγω της κίνησης των ρευμάτων αέρα.

Η κύρια διακόσμηση του τζακιού είναι η γρίλια του

Ταξινόμηση

Η ταξινόμηση των πλέγματος για τζάκια περιλαμβάνει την κατανομή δύο ομάδων:

Ένα δείγμα μιας σχάρας τζάκι

 • Ενσωματωμένες ποικιλίες που αποτελούν μέρος του σχεδιασμού του τζακιού.
 • Τοπικά προϊόντα, τοποθετημένα ξεχωριστά στο στήριγμα, που βρίσκονται σε κάποια απόσταση από τον κλίβανο.

Η ποιοτική σφυρηλατημένη σχάρα, ανάλογα με τη μέθοδο κατασκευής, μπορεί να είναι δύο τύπων:

 • τα τελικά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο στοιχείων από τα οποία συναρμολογείται ο επιλεγμένος σχεδιασμός.
 • αποκλειστικά μοντέλα, κατόπιν παραγγελίας.

Με εξωτερικό σχεδιασμό, υπάρχει μια απεριόριστη ποικιλία διακοσμητικών αλληλοσυνδέσεων, ανάλογα με τις προτιμήσεις των φιλοξενουμένων, τη φαντασία και τις δημιουργικές δεξιότητες των πλοιάρχων. Εάν ο στόχος δεν είναι η προστασία από πιθανά εγκαύματα, αλλά ο σχεδιασμός του χώρου γύρω από το τζάκι, στη συνέχεια, απουσία φλόγας διακοσμητικές γρίλιες τοποθετούνται.

Υλικό και μέθοδοι παραγωγής

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού

Διακοσμητικά, προσανατολισμένα για να διακοσμήσουν το εσωτερικό, οι γρίλιες για το τζάκι μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο που δεν έχει υψηλές πυρίμαχες ιδιότητες. Αυτά τα προϊόντα, αν χρειαστεί, είναι διακοσμημένα με γυαλί, διακοσμητικές πέτρες, επιχρύσωση.

Αν αποφασιστεί η προστασία του κλιβάνου με σφυρηλατημένη σχάρα για το τζάκι, τότε το μέταλλο θεωρείται ως υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό στη φωτιά. Υπάρχουν δύο τρόποι κατασκευής - ζεστού και κρύου επεξεργασίας.

Μια θερμή τεχνική βασίζεται στη θέρμανση του μετάλλου για την πραγματοποίηση της επακόλουθης επεξεργασίας. Μπορεί να οδηγηθεί με σφράγιση, επιτρέποντας την εκτέλεση παρτίδων του ίδιου τύπου εξαρτημάτων ή με τεχνολογία ελεύθερης σφυρηλάτησης, επικεντρωμένη στη δημιουργικότητα.

Πλεονεκτήματα των σφυρηλατημένων ειδών

Σφυρήλατο σίδερο για χειροποίητο τζάκι

Όταν επιλέγετε μια σχάρα για το τζάκι από το φάσμα των λεπτών πλαστών προϊόντων, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια και την αντοχή τους. Είναι εύκολο να αποκτήσετε ένα μοντέλο για μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στυλ.

Αν το εσωτερικό κυριαρχείται από το αγγλικό στιλ, τότε το σχέδιο πρέπει να είναι λακωνικό και συγκρατημένο. Το ροκοκό ή ο σύγχρονος μοντερνισμός θα σας επιτρέψουν να κάνετε στο στολίδι κομψά μπούκλες, αναδιπλώνεται σε περίπλοκο στολίδι. Το κλασικό σαλόνι θα αποκτήσει μια αριστοκρατική εμφάνιση, χάρη σε μια μάσκα κατασκευασμένη με συμμετρικό, ισορροπημένο σχεδιασμό.

Αν διακοσμητικά κάγκελα από μια ποικιλία μαθητή με προσανατολισμό το σχεδιασμό, είναι δυνατόν να υφάνει στην οικογένεια στολίδι ή έμβλημα νοικοκυριά αρχικά. Εξαιρετική γωνιά όπου μπορείτε να χαλαρώσετε από τα καθημερινά προβλήματα, μπορεί να επιτευχθεί με την προσθήκη στην περιοχή τζάκι άλλο σφυρήλατο σίδερο αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου του πόκερ, λαβίδες, καλάθι και βάλτε μια καρέκλα στα πόδια χυτοσίδηρο.

Σφυρήλατο τζάκι

Χαρακτηριστικά των πλεγμάτων σχεδιασμένα για εξαερισμό

Τζάκια για αερισμό

Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία διεξάγεται η επιλογή πλεγμάτων για τζάκια που εκτελούν τις λειτουργίες του εξαερισμού.

Το σχήμα και ο αριθμός των ανοιγμάτων, καθώς και οι διαστάσεις τους, που επηρεάζουν τον όγκο της μεταφερόμενης ροής αέρα υπολογίζονται. Εάν οι διαστάσεις είναι υπερβολικά μεγάλες, αυτό μπορεί να προκαλέσει πολύ γρήγορη κίνηση αέρα, η οποία δεν επιτρέπει την επίτευξη του επιθυμητού βαθμού θέρμανσης.

Είναι απαραίτητο να μελετηθεί προσεκτικά η τεχνική τεκμηρίωση για τον προσδιορισμό του υλικού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σχάρων. Αυτό δεν μπορεί να είναι πλαστικό, αφού δεν είναι σε θέση να αντέξει τη θερμοκρασία των περασμένων αέριων μαζών.

Γρίλιες εξαερισμού για το τζάκι: ποικιλίες, επιλογή σχήματος και μεγέθους, επισκόπηση μάρκας "Enbra"

σχάρες εξαερισμού είναι για το τζάκι δεν είναι μόνο διακοσμητική λειτουργία, αλλά και χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των συστημάτων θέρμανσης. Η παρουσία αυτού του στοιχείου επιτρέπει τη ρύθμιση της λειτουργίας ώσης (ανεμιστήρα για να ενισχύσει καμινάδα έλξης) και έτσι εξασφαλίζουν απρόσκοπτη είσοδο ψυχρού αέρα στο εσωτερικό του κλιβάνου και παρόμοιο συμπέρασμα ήδη θερμός αέρας. Έτσι, η θέρμανση ενός σπιτιού ή ενός συγκεκριμένου δωματίου θα εκτελεστεί πολλές φορές πιο γρήγορα και πιο ομοιόμορφα. γρίλιες εξαερισμού για το τζάκι έχει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που χαρακτηρίζεται ομοιότητα με την κλασική χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση σε συμβατικές εγκαταστάσεις. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες και τα στοιχεία δεδομένων προορισμού, μπορείτε να συνεχίσετε, καθώς και την προβολή του βίντεο σε αυτό το άρθρο.

Ποικιλίες και χαρακτηριστικά

Οι σχάρες εξαερισμού για τζάκια που προέρχονται από το επιλεγμένο μοντέλο και την παραλλαγή έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

Διακριτικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Η παρουσία ενός δικτύου με κελιά

Οι γρίλιες εξαερισμού για τζάκια για να εξασφαλιστεί η σωστή κυκλοφορία, εισαγωγή και διανομή του αέρα σε δύο κατευθύνσεις πρέπει απαραίτητα να είναι εφοδιασμένες με μικρά ανοίγματα.

Για να επιτευχθεί ταυτόχρονη ταχεία και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το σπίτι, προτιμήστε τις δομές που είναι εφοδιασμένες με πλέγμα με κύτταρα μεσαίου μεγέθους. Έτσι, οι μάζες του αέρα θα κυκλοφορήσουν σε δύο κατευθύνσεις στη βέλτιστη λειτουργία.

Η σχάρα εξαερισμού του τζακιού πρέπει να εγκατασταθεί επιπρόσθετα από δύο πλευρές, κατά κανόνα βρίσκονται στο άνω και κάτω μέρος της κατασκευής.

Ένας από αυτούς προορίζεται για την εισαγωγή ψυχρού αέρα, ενώ ο δεύτερος είναι για την έξοδο του θερμού αέρα.

Είναι σημαντικό: η σχάρα αερισμού πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Όταν επιλέγετε, δώστε προσοχή στο υλικό κατασκευής, τόσο στη βάση, όσο και σε πρόσθετα εξαρτήματα και στοιχεία. Το καλύτερο, ανθεκτικό, ανθεκτικό και πυρίμαχο υλικό είναι μέταλλα. Εάν η επιφάνεια του προϊόντος είναι επιπλέον βαμμένη, ρωτήστε τον πωλητή αν αυτή η σύνθεση είναι πυρίμαχη.

Συμβουλή: επειδή η ποικιλία των προϊόντων αυτών είναι αρκετά μεγάλη για σήμερα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα στοιχείο οποιουδήποτε μεγέθους, σχήματος (οβάλ, πολυγωνικό, στρογγυλό, τετράγωνο) και με το απαραίτητο στυλ. Για μεγάλα δωμάτια, για καλύτερη και εντατικότερη θέρμανση, επιλέξτε μοντέλα μεγάλης διαμέτρου, οι τρύπες δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες ταυτόχρονα.

Σφυρήλατο βερνίκι με επιχρυσωμένη επίστρωση και ογκομετρική διακόσμηση

Πρότυπο πλέγμα μοντέλο τετράγωνου σχήματος

Καλό είναι να γνωρίζετε: γρίλια εξαερισμού τζάκι μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια μηχανή συγκόλλησης, το ντους ή σφυρηλάτηση. Τα πιο εξελιγμένα και εντυπωσιακά προϊόντα από σφυρήλατο δείγμα, ενώ η τιμή της πιο απλό που κατασκευάζονται από ράβδους με συγκόλληση είναι αρκετά προσιτές, τουλάχιστον ποιότητας και αντοχής. Καθώς η επικάλυψη επιλέγεται ως μία ποικιλία χρωμάτων, συνθέσεις βερνικιού και ψεκασμοί βάσει των οποίων βρίσκονται διαφορετικά μέταλλα. Τα προϊόντα από νικέλιο, ορείχαλκο, κεραμικά, χαλκό είναι πολύ δημοφιλή.

Επισκόπηση της μάρκας Enbra

Η σχάρα εξαερισμού τζάκι μπορεί να έχει οπτικές διαφορές, αλλά ο σκοπός της παραμένει αμετάβλητος. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων "Enbra":

 • Οι γρίλιες εξαερισμού τζάκι "enbra" διακρίνονται από το μοναδικό τους σχέδιο, μεγάλη και ποικίλη γραμμή, αρίθμηση περίπου 2000 παραλλαγές, αντοχή και χαμηλές τιμές?
 • Αυτή η μάρκα κατασκευάζει προϊόντα σε ένα μάλλον ασυνήθιστο αποχρώσεις και παραλλαγές: μεταλλικά, γρανίτη, αντίκες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για ρετρό, κλασικό, στυλ Αυτοκρατορίας, και για την πιο σύγχρονη υψηλής τεχνολογίας, σύγχρονη, σοφίτα?

Βαφή για γυαλισμένο χρυσό, συνολικές διαστάσεις 11x17

Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, διαστάσεις 47x15

 • Κάθε σχάρα εξαερισμού για το τζάκι έχει διαφορετικό κόστος, κατά κανόνα, το εύρος τιμών κυμαίνεται από 800 έως 4000 ρούβλια?
 • Τα κεραμικά και ο χάλυβας χρησιμοποιούνται ως υλικά κατασκευής. Κάθε μονάδα των προϊόντων συνοδεύεται από ένα ήδη εγκατεστημένο και τεντωμένο στο πλέγμα πλαισίου με κελιά συγκεκριμένου μεγέθους.
 • Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο που παρουσιάζεται σε ένα από αυτά τα εξαίσια και ευέλικτο αποχρώσεις: κρεμ, γραφίτη, χρώμιο, γρανίτη, χαλκού. Η επιφάνεια έτσι μπορεί να είναι τόσο μεγάλα και μικρά mesh, ένα γυαλιστερό ή ματ?
 • γρίλια αερισμού για ένα τζάκι μπορεί να γίνει στην αρχή της παραθυρόφυλλα και τοποθετηθεί αντί του κανονικού πλέγματος με κύτταρα, κάθετη ή οριζόντια στοιχεία, την κλίση και την απόσταση μεταξύ των οποίων, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε το επίπεδο της θέρμανσης των χώρων, καθώς και η ένταση του εισερχόμενου θερμαίνεται ζεστό και κρύο αέριες μάζες.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται και να εξοικειωθούν με τα καλύτερα μοντέλα αυτής της μάρκας.

Λευκό λεπτό πλέγμα, διαστάσεις 11x24 εκατοστά

Πλέγμα με μηχανισμό περσίδων με διάμετρο 17x30 εκατοστά

Τετράγωνος εξαερισμός σε λευκό (11x11)

Χαρακτηριστικά των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού μπορούν να έχουν διαφορετικές λειτουργίες που κάνουν τη χρήση και την εφαρμογή τους όσο το δυνατόν πιο απλές και αποτελεσματικές. Αυτά περιλαμβάνουν μοντέλα που λειτουργούν με την αρχή "blinds", τα στοιχεία αυτά έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά σχεδιασμού:

 1. Οι γρίλιες εξαερισμού τζάκι με τις περσίδες έχουν ειδικά κινητά πτερύγια, αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή του αέρα. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια ειδική σημαία ή δαντέλα.
 2. Ορισμένα μοντέλα, εκτός από τους κινούμενους αποσβεστήρες, είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένα με ένα πλέγμα λεπτού ή μεσαίου πλέγματος, το οποίο χρησιμεύει ως προστασία από την εισροή διαφόρων μολυσματικών και άλλων ξένων αντικειμένων στο εσωτερικό.
 3. Για τη σταθεροποίηση αυτού του στοιχείου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κόλλα θερμής τήξης και ειδικών συνδετήρων-συνδετήρων. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος και το βάρος του μοντέλου.

Διαστάσεις προϊόντος 17x48 σε μεταλλικό χρώμα

Σχεδιασμός με λεπτό πλέγμα και περσίδες

Μοντέλο από τον κατασκευαστή Kratki σε μπεζ σκιά

Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι τα πλέγματα εξαερισμού επιτρέπουν όχι μόνο να διασφαλιστεί η σωστή κυκλοφορία των αέριων μαζών σε δύο κατευθύνσεις, αλλά και να αυξηθεί σημαντικά η απόδοση της εγκατάστασης, πράγμα που τελικά επιτρέπει την επίτευξη καλύτερης επίδρασης.

Οφέλη από τη χρήση

Οι γρίλιες τζάκι με τη χρήση τους επιτρέπουν:

 • Βελτιώστε την εμφάνιση της μονάδας θέρμανσης.
 • Παρέχετε ένα βέλτιστο καθεστώς θερμοκρασίας στις εγκαταστάσεις του σπιτιού και εξασφαλίζετε αξιόπιστη προστασία από την υπερθέρμανση της κατασκευής. Χωρίς τη χρήση αυτού του στοιχείου, η θερμοκρασία στο φούρνο μπορεί να φτάσει τους 160 βαθμούς.
 • Η απόδοση του κλιβάνου με μια κατάλληλα επιλεγμένη τοποθεσία αυξάνεται πολλές φορές, κατά μέσο όρο κατά 10-15%.

Συμβουλή: Οι γρίλιες εξαερισμού πρέπει να τοποθετούνται κάτω από το θάλαμο καύσης. Είναι επίσης δυνατή η εγκατάσταση με τέτοιο τρόπο ώστε οι ψυχρές μάζες του αέρα να προέρχονται απευθείας από το δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση, το δεύτερο πλέγμα θα βρίσκεται πιο κοντά στην οροφή.

 • Η παρουσία της σχάρας επηρεάζει θετικά την κατάσταση της μονάδας θέρμανσης και τα υλικά κατασκευής της.

Ένα από τα κανάλια εξαερισμού τοποθετείται κάτω από το θάλαμο καύσης ή στο κάτω μέρος

Δομή της δομής που λειτουργεί με βάση την αρχή των "τυφλών"

Χρήσιμες πληροφορίες: η γρίλια αερισμού στο τζάκι επιλέγονται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια (τις διαστάσεις της ίδιας και των κυττάρων του τη δομή, το σχήμα, την παραγωγή υλικών, styling, χρωματισμός της επιπλέον βαφής ή άλλη σύνθεση, τον τρόπο παρασκευής και διακόσμησης).

Κριτήρια για την επιλογή του σχήματος και του μεγέθους

Εάν δεν έχετε την εμπειρία της συναρμολόγησης αυτών των προϊόντων με τα χέρια σας, κατά την επιλογή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα και το μέγεθος της δομής:

 1. Επιλέξτε το κατάλληλο σχήμα με βάση τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά της μονάδας θέρμανσης. Μπορεί να είναι ακανόνιστο, πολυγωνικό, ρομβοειδές, οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο ή ορθογώνιο. Εάν είναι απαραίτητο, και η πολυπλοκότητα της επιλογής του σωστού σχήματος, μπορείτε να κάνετε ένα πλέγμα στην τάξη.
 2. Είναι σημαντικό ότι η διακόσμηση και ο σχεδιασμός του εξαερισμού συνδυάζονται επωφελώς με το σχέδιο και το ύφος του ίδιου του δωματίου.
 3. Δώστε προσοχή στο σχήμα των κυττάρων (σχισμή, έχουν το σωστό ή λάθος σχήμα, να γίνει με τη μορφή των σηράγγων)?

Διαστάσεις αερισμού και ονομασίες τους (μοντέλα σήμανσης)

Εγκατάσταση σχάρας αερισμού για τον κλίβανο

Παράδειγμα: για τη χωρητικότητα του θαλάμου καύσης από 10 kW έως 12 μέγεθος πλέγματος θα πρέπει να είναι της τάξεως των 500 τετραγώνων (για είσοδο) για παραγωγή περίπου 900. Για τον κλίβανο με μία δύναμη των 12-16 kW, μια περιοχή στοιχείο εισόδου είναι περίπου 700, για μια δεδομένη παράμετρο για την έξοδο να 1300-1400 τετραγωνικά εκατοστά. Για ισχυρές μονάδες θέρμανσης (άνω των 17 kW), η τιμή για το πλέγμα εισόδου θα είναι 800 τετραγωνικά εκατοστά, με μέγεθος εξόδου από 1500 και άνω.

 • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συνολικές διαστάσεις αυτού του προϊόντος. Οι πιο δημοφιλείς διαστάσεις είναι: 17x (17,30,49) και 22x (22,45).

Επιλογή υλικών και λειτουργικό

Για να αγοράσετε την πιο κατάλληλη επιλογή, πρώτα εξοικειωθείτε με τη λειτουργικότητα και τα υλικά του μοντέλου.

Οδηγός επιλογής:

 • Αυτό το δομικό στοιχείο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, χάλυβα, κεραμικό ή χυτοσίδηρο. Στην επίστρωση βάσης μπορεί να εφαρμοστεί μια πρόσθετη επικάλυψη, η οποία παρέχεται με ένα εντελώς διαφορετικό αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό μέταλλο.
 • Τα προϊόντα μπορούν επιπλέον να συμπληρωθούν με περικάλυμμα, ειδικά καπάκια, τα οποία είναι απαραίτητα για τον τερματισμό του εξαερισμού, εάν είναι απαραίτητο. Όχι λιγότερο δημοφιλή μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα μικρό προστατευτικό πλέγμα (μέταλλο).

Ανεξάρτητος αερισμός από αλουμίνιο

Προϊόν χαλκού υψηλής αντοχής με διακόσμηση και μεσαίο πλέγμα ματιών

Αναρωτιέμαι: η ρύθμιση μπορεί να είναι είτε μια διάταξη ενός τεμαχίου, και ο μηχανισμός και μερικώς σε τομή (το τρίψιμο σε τέτοιες συσκευές απομακρύνεται, και το ίδιο το πλαίσιο τοποθετείται απευθείας στο σχεδιασμό του κλιβάνου). Οι αφαιρούμενοι μηχανισμοί είναι πιο βολικοί στη χρήση και καθαρίζονται από το σύνολο.

Χαρακτηριστικά της εγκατάστασης

Όταν εκτελείτε αυτόματη συναρμολόγηση, πρέπει να συμμορφώνεστε με τους ακόλουθους κανόνες και απαιτήσεις:

 • Το πλέγμα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 300 χιλιοστών από το ίδιο το κάλυμμα της οροφής.
 • Αυτό το δομικό στοιχείο πρέπει να δίνει αέρα στο ίδιο το δωμάτιο και, κατά την εγκατάσταση, να έχει πρόσβαση στο ίδιο το δωμάτιο, κατά προτίμηση σε κενό χώρο, χωρίς έπιπλα και άλλα εξαρτήματα.
 • Μην τοποθετείτε κοντά στις πόρτες.
 • Επιλέξτε το πιο κατάλληλο μέρος, αλλά μπορεί να βρίσκεται τόσο στην πλευρά όσο και στο μπροστινό τμήμα του κλιβάνου.

Οδηγίες εγκατάστασης:

 1. Επιλέξτε το κατάλληλο μέρος για την εγκατάσταση και ανάλογα με τις διαστάσεις της σχάρας, κόψτε την τρύπα. Για το απόθεμα αυξήστε τις μετρήσεις που προκύπτουν κατά μερικά χιλιοστά.
 2. Η στερέωση πραγματοποιείται μέσω των καρφιών, στα οποία είναι απαραίτητο να επανατυλίγεται μια μικρή ποσότητα σύρματος, μετά την οποία να οδηγείται μέσα στο πλαίσιο.
 3. Τα στοιχεία αυτά αναστέλλονται από τον ίδιο τον εξαερισμό, ανάλογα με τον τρόπο στερέωσής του.
 4. Για να δημιουργήσετε πλήρη στεγανότητα, χρησιμοποιήστε μια ειδική ένωση που αντιμετωπίζει όλα τα κενά και τις ραφές γύρω από την περίμετρο του εξαερισμού.

Φροντίδα του προϊόντος

Για τη λειτουργία του ίδιου του στοιχείου και το σύστημα θέρμανσης έχει πάντα παρέμεινε στο υψηλότερο επίπεδο, θα πρέπει να εκτελέσετε τακτικό καθαρισμό το ίδιο σαν ένα πλέγμα ως μερική απόφραξη της, και προκειμένου να αποφευχθεί μία φορά το χρόνο, μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης.

Με παρατεταμένη μη χρήση, η σχάρα κλείνεται απλά με κουκούλα ή με ειδικό μάνδαλο.

γρίλια εξαερισμού για το τζάκι απαιτεί μια εγκατάσταση ποιότητα και σωστή επιλογή, διαφορετικά η θέρμανση χώρου μπορεί να επιδεινώσει δραματικά, η απόδοση θα μειωθεί κατά αρκετές φορές, και πολύ πλέγματος γρήγορα να επιδεινωθεί και θα γυρίσει σύντομα μαύρο.

Τραπέζια για τζάκι

Μάσκα τζάκι, χρώμα - άσπρο.

Μάσκα τζάκι, χρώμα - μπρούντζο.

Τζάκι στο τζάκι. Χρώμα - άσπρο.

Τζάκι στο τζάκι. Χρώμα - χάλκινο.

Μάσκα τζάκι, χρώμα - ορείχαλκο.

Η μάσκα του τζακιού είναι λευκή.

Η σχάρα από τσιμέντο από χάλυβα είναι κρεμ χρώματος.

Η μάσκα του τζακιού είναι μαύρη. Λεία επικάλυψη.

Σίδερο τζάκι. Χρώμα - μαύρο. Λεία επικάλυψη.

Μάσκα τζάκι, χρώμα - μπρούντζο.

Χάλυβα σχάρα τζάκι για τον πίνακα, χρώμα "γραφίτη".

Μάσκα τζάκι, χρώμα - άσπρο.

Πλέγμα διανομής για ζεστό αέρα, με βαλβίδα. Χρώμα - άσπρο.

Πλέγμα διανομής για ζεστό αέρα, με βαλβίδα. Χρώμα - χάλκινο.

Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε τζάκι με κύκλωμα νερού, μέσω του οποίου είναι οργανωμένη η παροχή θερμότητας σε άλλους χώρους και χώρους του σπιτιού, τότε τα μανδύλια θα σας εξυπηρετήσουν καλά. Η αρχή λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού βασίζεται στη διεξαγωγή ειδικών ακροφυσίων σε εκείνους τους χώρους που πρέπει να γεμίζουν με θερμότητα. Σε αυτές τις θηλές η θερμότητα εισέρχεται στο δωμάτιο. Για να εξασφαλιστεί ότι η έξοδος του σωλήνα διακλάδωσης στο δωμάτιο φαίνεται αισθητικά ευχάριστη, καλύπτεται με μια σχάρα τζάκι. Μέσα από τα ειδικά ανοίγματα της σχάρας, η θερμότητα εισέρχεται στο δωμάτιο χωρίς προβλήματα και η εμφάνιση του δωματίου αποκτά μια κομψή και τελειωμένη εμφάνιση.

Σε αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας της εταιρείας "Domotehnika" παρουσίασε πλέγμα τζάκι σε διάφορες λύσεις σχεδιασμού και σχεδίασης. Μια μεγάλη ποικιλία αντιπροσωπεύει επίσης τα χρώματα και τα υλικά αυτών των προϊόντων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του πλέγματος έχει μεγάλη σημασία. Είναι σημαντικό να είναι ανθεκτικό στη φωτιά και να αντέχει σε μεγάλα θερμικά φορτία, επειδή η θερμότητα που διέρχεται από τη σχάρα του τζακιού, ανάλογα με τον τρόπο καύσης της εστίας σας, μπορεί να είναι πολύ υψηλή. Ταυτόχρονα, οι γρίλιες mantel μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν για τη ρύθμιση της ροής αέρα και της διαδικασίας καύσης. Αυτή η λειτουργία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ειδικών αποσβεστήρων ενσωματωμένων στο σχεδιασμό των πλεγμάτων. Ανοίξτε ή κλείστε το πτερύγιο, ελέγξτε το ρεύμα και την καύση στο τζάκι ή τη σόμπα.

Οι γρίλιες τζάκι που αποτελούν τη συλλογή της εταιρείας "Domotehnika" σε όλη τη Ρωσία είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά που μπορούν να αντέξουν σε υψηλά θερμικά και μηχανικά φορτία. Μια ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και σχεδιαστικών λύσεων σας επιτρέπει να επιλέξετε τον βέλτιστο σχεδιασμό του προϊόντος, που όχι μόνο εναρμονίζεται με τη συνολική εμφάνιση του τζακιού αλλά και συμπληρώνει και διαφοροποιεί τον διακοσμητικό σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου.

Σας συμβουλεύουμε να γνωρίσετε τον κατάλογο των καμινάδων μας, την επιλογή των καμίνων. Η Domotechnika είναι ο ηγέτης στην πώληση σόμπων και τζακιών στη Ρωσία.

Οι σχάρες από τζάκι είναι ένα χρήσιμο προϊόν που εκτελεί διάφορες λειτουργίες ταυτόχρονα. Πρώτον, οι γρίλιες τζάκι είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο εσωτερικό - τόσο η γενική εκτέλεση του χώρου, όσο και η ενσωμάτωση σχεδιασμού του ίδιου του προϊόντος θέρμανσης. Δεύτερον, οι γρίλιες τζάκι χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός σωστού και αποτελεσματικού συστήματος για την παροχή θερμότητας και εξαερισμού. Επιπλέον, το σύστημα παροχής θερμότητας με τη βοήθεια αυτών των προϊόντων είναι δυνατό για έναν ή περισσότερους χώρους.

Γρίλια εξαερισμού

 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 2. Συνιστάται
 1. Χτύπημα των πωλήσεων
 • Εξωτερικό μέγεθος: 11x11 εκατοστά
 • Μέγεθος προσγείωσης: 8.6x8.6 εκ
 • Εξωτερικό μέγεθος: 11x17 εκατοστά
 • Μέγεθος προσγείωσης: 8.6 × 15.2 cm
 • Εξωτερικό μέγεθος: 11x24 εκατοστά
 • Μέγεθος προσγείωσης: 8,6 x 21,7 εκατοστά
 • Εξωτερικό μέγεθος: 11x32 εκ
 • Μέγεθος προσγείωσης: 8,6 χ 28,7 εκ
 • Εξωτερικό μέγεθος: 11x42 εκ
 • Μέγεθος προσγείωσης: 8.6 x 39.7 εκατοστά
 • Εξωτερικό μέγεθος: 17x17 εκ
 • Μέγεθος προσγείωσης: 15,2 x 15,2 εκατοστά
 • Εξωτερικό μέγεθος: 17x17 εκ
 • Μέγεθος προσγείωσης: 15,2 x 15,2 εκατοστά

Δεχόμαστε για πληρωμή:

Προσοχή παρακαλώ! Πληροφορίες σχετικά με την τιμή των προϊόντων στο site δεν είναι δημόσια προσφορά.

Οι κύριοι πελάτες μας: Moscow Region (MO), Αγία Πετρούπολη, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Κρασνογιάρσκ, Ομσκ, Σαμαρά, Rostov-on-Don, Volgograd, Ufa, Perm, Voronezh, Καζάν, Νοβοσιμπίρσκ, Chelyabinsk, Yakutsk, Σουργκούτ, Αρχάγγελσκ, Κρασνοντάρ, Αστραχάν, Βλαντιμίρ, Izhevsk, Ulan-Ude, Σαράνσκ, Ιρκούτσκ, Όρενμπουργκ, Μουρμάνσκ, Πένζα, Ριαζάν, Πένζα, Τούλα.
© 2018 KaminDom.ru Οικονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα τζακιών και σόμπων για σπίτια και σπίτια. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε συστήματα θέρμανσης στη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη με την παράδοση στη Ρωσία είναι ανέξοδη.

Πληροφορίες για ΕΠΕΙΓΟΝ έλεγχος παράδοσης με τον χειριστή.

Παράδοση στη Μόσχα (εντός της περιφερειακής οδού της Μόσχας)

 • Το κόστος παράδοσης στη Μόσχα, στο πλαίσιο του MKAD - 950 ρούβλια.
 • Φορτωτής υπηρεσιών για την ανάμειξη βαρέων κλιβάνων και επιφανειών για το σπίτι - 1000 τρίβει.
 • Ο χρόνος παράδοσης είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την παραγγελία (με την προϋπόθεση ότι τα αγαθά είναι σε απόθεμα). Ο χρόνος είναι από 10 έως 21 ώρες. Μια ώρα πριν την άφιξη, ο courier πρέπει να καλεί τον παραλήπτη της παραγγελίας χωρίς αποτυχία.
 • Το ελάχιστο ποσό της παραγγελίας για παράδοση στη Μόσχα, 5000 ρούβλια.
 • Κατά την παραγγελία για περισσότερα από 40 000 ρούβλια. η παράδοση στη Μόσχα είναι δωρεάν.
 • Η παράδοση γίνεται στην είσοδο ή στην πύλη του σπιτιού.
 • Προσοχή παρακαλώ! Η εκφόρτωση δεν περιλαμβάνεται στο κόστος αποστολής. Εφιστούμε την προσοχή σας στη μεγάλη μάζα των περισσότερων προϊόντων που προσφέρουμε και σας ζητάμε να φροντίσετε έγκαιρα την εκφόρτωση.

Παραλαβή

 • Διεύθυνση:Μόσχα, Εκθεσιακό κτίριο 41χλμ MKAD (εκτός) περίπτερο A8 / 6
 • Τηλέφωνα: +7 (495) 795-91-77
 • Ώρες εργασίας: από τις 8-00 έως τις 19-00 τις καθημερινές και τα Σάββατα, τις Κυριακές από τις 9-00 έως τις 15-00.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:[email protected]

Παράδοση στο ΜΟ (έξω από τον περιφερειακό δρόμο της Μόσχας)

 • Έξοδα αποστολής έξω MKAD 40 ρούβλια / χλμ. + 950 τρίψτε. για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου μέσα από το έδαφος μέσα στο MKADA. Για παράδειγμα, για το Balashikha, το κόστος θα είναι 950+15η * 40 = 1450 ρούβλια. Οι πιο ευνοϊκές τιμές για την παράδοση των παραγγελιών στα προάστια!
 • Ο χρόνος παράδοσης είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την παραγγελία (με την προϋπόθεση ότι τα αγαθά είναι σε απόθεμα). Ο χρόνος είναι από 10 έως 21 ώρες. Μια ώρα πριν την άφιξη, ο courier πρέπει να καλεί τον παραλήπτη της παραγγελίας χωρίς αποτυχία.
 • Όταν παραγγέλνετε περισσότερα από 40.000 ρούβλια. η μεταφορά εμπορευμάτων στο αυτοκίνητο του μεταφορέα εμπορευμάτων στη Μόσχα είναι δωρεάν. Η απόσταση από το MKADA στην τελική διεύθυνση καταβάλλεται, με επιτόκιο 40 ρούβλια / χλμ.
 • Η παράδοση πραγματοποιείται στην είσοδο ή στην πύλη του σπιτιού.
 • Προσοχή παρακαλώ! Η εκφόρτωση δεν περιλαμβάνεται στο κόστος αποστολής. Εφιστούμε την προσοχή σας στη μεγάλη μάζα των περισσότερων προϊόντων που προσφέρουμε και σας ζητάμε να φροντίσετε έγκαιρα την εκφόρτωση.

Παράδοση στις περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες μεταφορών PEC, Baikal Υπηρεσία, ZheldorExpedition, ή Επιχειρησιακές γραμμές. Αν θέλετε να πραγματοποιήσει την παράδοση της άλλης εταιρείας μεταφορών, ρωτήστε για τα έξοδα αποστολής για την επιλεγμένη επιχείρηση μεταφορών από τους διαχειριστές μας, ή μπορείτε πάντα να παραγγείλετε Παραλαβή εταιρεία μεταφοράς από την αποθήκη μας, το κόστος των υπηρεσιών που ορίζονται στον επιλεγμένο φορέα.

 • Το κόστος παράδοσης στο Terminal της Εταιρείας Μεταφορών 950 ρούβλια.
 • Επιπλέον, το κόστος παράδοσης αγαθών στον τόπο παραλαβής των αγαθών υπολογίζεται με βάση τα εσωτερικά επιτόκια της εταιρείας μεταφορών και καταβάλλεται χωριστά κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.
 • Η προθεσμία παράδοσης των εμπορευμάτων στο τερματικό σταθμό της εταιρείας μεταφορών είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες μετά την πληρωμή 100% για τα εμπορεύματα.
 • Ο χρόνος παράδοσης από την εταιρεία μεταφορών στον τόπο παραλαβής των αγαθών, διευκρινίστε με τους διευθυντές της εταιρείας μεταφοράς.