Μεταλλικές σχάρες για κλιματιστικά

Προστατευτικές γρίλιες για κλιματιστικά είναι απαραίτητη, η οποία δεν θα πρέπει να παραμεληθεί εάν εγκαταστήσατε ένα σύστημα split split με μια εξωτερική μονάδα στην πρόσοψη. Ο κλιματικός εξοπλισμός αξίζει πολύ, οπότε η οργάνωση προστασίας κατά των βανδάλων για το κλιματιστικό έχει φροντιστεί αμέσως μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού. Η οθόνη προστασίας του κλιματιστικού είναι φθηνή και χωρίς αυτό μπορείτε να χάσετε ένα σημαντικό στοιχείο στο σύστημα.

Η εταιρεία "Dvernik" προσφέρει την κατασκευή μεταλλικών αντι-βανδάλων προστατευτικών πλεγμάτων για κλιματισμό, οποιουδήποτε μεγέθους, για παραγγελία στη Μόσχα.

Η εταιρία μας παράγει οποιαδήποτε σχάρες και προϊόντα απαραίτητα για την εξασφάλιση της ακεραιότητας των κλιματιστικών και παράγει την εγκατάσταση στην πρόσοψη του κτιρίου.

Μπορούμε να διατάξουμε:

 • Σχάρες για οικιακό κλιματισμό.
 • Προστασία μεγάλων κλιματιστικών (παραγωγή, αποθήκευση).
 • Καλάθια για κλιματιστικά και τέντες.

Παραγωγή και εγκατάσταση πινάκων εξωτερικών μονάδων κλιματισμού

Εργαζόμαστε αποκλειστικά με ρωσικά προϊόντα έλασης μετάλλων, επομένως τα προϊόντα μας είναι ισχυρά και αξιόπιστα, σε αντίθεση με τα ανάλογα από το δίκτυο.

Πλεονέκτημα της κατασκευής πλέγματος κλιματισμού κατόπιν αιτήματος:

 • Δυνατότητα επιλογής σχεδίου (φωτογραφία στον κατάλογο).
 • Αποκτήστε προστασία με πλαστά και συγκολλημένα στολίδια.
 • Αγοράστε κάτω από το διατεταγμένο μέγεθος που είναι 100% κατάλληλο, εγγυημένο από την προκαταρκτική αναχώρηση του μετρητή.
 • Μια ευρεία επιλογή επίστρωσης σμάλτου, επίστρωση με σκόνη και άλλα.
 • Δυνατότητα επιλογής χρωμάτων: κόκκινο, λευκό, μαύρο, καφέ, μπλε, πράσινο και άλλα, για την καλύτερη καμουφλάζ των κλιματιστικών στην πρόσοψη.

Χαρακτηριστικά μεταλλικών πλέγματος για κλιματιστικά

Προφίλ σωλήνες για το πλαίσιο του κιβωτίου του πλεκτού προϊόντος από χάλυβα ψυχρής έλασης με πάχος τοιχώματος 2 mm.

Κατά τη συμπλήρωση της εικόνας, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από ειδικά κατασκευασμένα στοιχεία: την ταινία σιδήρου 16 * 4 mm. ράβδο και τετράγωνο με διατομή 10 mm, 12 mm.

Το κιβώτιο είναι εφοδιασμένο με πόρτα και θυρίδα ασφαλείας, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Το άνοιγμα της πόρτας σας επιτρέπει να διατηρείτε εύκολα τον κλιματισμό οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Κατόπιν αιτήματος, η σχάρα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με θόλο (στέγη με γάζα) και κάτω από το κλιματιστικό. Το πάχος των μεταλλικών φύλλων 2 mm προστατεύει αξιόπιστα το σύστημα διάσπασης από πιθανή πτώση συντριμμιών και πτηνών από πάνω και επίσης κλείνει την πρόσβαση κάτω από το κοντίσιονερ από κάτω.

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε γρήγορα και αξιόπιστα την προστασία της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, οι ειδικοί μας πραγματοποιούν ένα δωρεάν ταξίδι στη Μόσχα την ημέρα της θεραπείας.

 • Η αίτηση για την αγορά προστατευτικών μεταλλικών προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου +7 (495) 762-71-89

Γρίλιες κλιματιστικών

Επιλέγοντας προστατευτικό γρίλιες για κλιματισμό, ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα της εταιρείας "Κουρτίνες-σχάρες". Μεταλλικά πλέγματα για το κλιματιστικό, που υπέβαλε η εταιρεία εμπειρογνωμόνων, περιορίζει όχι μόνο την πρόσβαση σε τρίτους στην εξωτερική μονάδα ενός συστήματος διαχωρισμού, αλλά και κοσμούν την πρόσοψη του κτιρίου.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

 • Πλαίσιο από χαλύβδινα ράβδους
  Η δομή, η οποία είναι ένα κιβώτιο πλέγματος, μπορεί να συμπληρωθεί με ένα συνεχές θεατή. Το προϊόν προστατεύει αξιόπιστα τον ακριβό εξοπλισμό από βανδάλες, κλαδιά δέντρων, κρησφύγετα και άλλους παράγοντες.
 • Διαφορετικές επιλογές σχεδίασης
  Η αντιπυραυλική μάσκα για τον κλιματισμό μπορεί να κατασκευαστεί σε λακωνικό στυλ. Αυτό το προϊόν φαίνεται καθαρό και δεν προσελκύει ιδιαίτερη προσοχή. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, ο σχεδιασμός μπορεί να διακοσμηθεί με πλαστά μοτίβα, μονογράμματα, μπούκλες και άλλα εκφραστικά στοιχεία.
 • Θεραπεία με αντικαταθλιπτικές επικαλύψεις
  Η μάσκα για το κλιματιστικό επεξεργάζεται με αντι-βανδάλια επιχρίσματα: βαφή σε σκόνη ή νιτρο-σμάλτο. Το σμάλτο "3 σε 1" είναι φθηνότερο από την επικάλυψη σε σκόνη, αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικό.

Στη σημείωση: Η παραγγελία της προστατευτικής κατασκευής για την εξωτερική μονάδα κλιματιστικού στην εταιρεία "Κλειδαριές-σχάρες", μπορεί να σας εξασφαλίσει το δημοκρατικό κόστος του προϊόντος. Η τιμή μιας αντι-βανδαλικής μάσκας εξαρτάται από το μέγεθος, το τελείωμα και το σχεδιασμό του προϊόντος. Η μάσκα μπορεί να είναι είτε σταθερή είτε εξοπλισμένη θύρα ανοίγματος με κλειδαριά.

Το μέγεθος των αντι-βανδάλων πλεγμάτων

Η εταιρεία «Ρολά, γρίλιες» όχι μόνο παράγει το προϊόν σε ένα τυπικό (1200h850h650 mm) μέγεθος, αλλά δέχεται επίσης παραγγελίες για μη τυποποιημένο μέταλλο στη Μόσχα. Οι μεταλλικές σχάρες για κλιματισμό κατασκευάζονται με μεμονωμένες μετρήσεις, όταν το split σύστημα είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό συμπιεστή. Το μέγεθος των κυττάρων είναι συνήθως 2 cm.

Η εταιρεία παράγει σύγχρονα προϊόντα διαφόρων σχεδίων και μεγεθών και προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης στη Μόσχα και τη Μόσχα. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν αξιόπιστους συνδετήρες για την εγκατάσταση, οι οποίοι μπορούν να ξεβιδωθούν μόνο με ειδικό εξοπλισμό κατασκευής. Η πιθανότητα θραύσης ενός κιβωτιοποιημένου κιβωτίου αποκλείεται.

Προστατευτικές γρίλιες για κλιματιστικά στην πρόσοψη

Η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος προσφέρει επιπλέον άνεση στο γραφείο ή στο σπίτι. Ωστόσο, το εξωτερικό του μπλοκ βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου. Αυτή η μονάδα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον άνεμο, στο χιόνι ή στα απλά βανδάλια. Τέλος, μπορούν απλά να την κλέψουν. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε να παραγγείλετε ένα προστατευτικό καλάθι για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού. Πρόκειται για μεταλλική δομή πλέγματος, με προστατευτικό κάλυμμα από πάνω, για την προστασία του κλιματιστικού από το χιόνι και τη βροχή. Επιπλέον, έχει διακοσμητική αξία.

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε αντι-βανδάλες για κλιματιστικά

Παρά το όνομα, ένα τέτοιο σύστημα εκτελεί δύο λειτουργίες ταυτόχρονα:

 • Προστασία - δεν παρέχει μόνο αντι-βανδαλισμούς προστασία, αλλά και προστατεύει την εξωτερική μονάδα από το χιόνι, βροχή ή πέσει πάρα πολύ κοντά στο μέτωπο των κλαδιά του δέντρου, βγαλμένα από τον άνεμο.
 • Διακοσμητικά - η πρόσοψη με ένα καλάθι κατά του βανδάλου που είναι εγκατεστημένο σε αυτό φαίνεται πολύ ακριβέστερη. Για να ενισχύσει περαιτέρω τις διακοσμητικές λειτουργίες θα βοηθήσει τη σχάρα, γίνεται στην τάξη.

Πώς είναι εγκατεστημένο το προστατευτικό πλέγμα

Η μάσκα συνδέεται με το εξωτερικό τοίχωμα του κτιρίου, με τη βοήθεια πτυσσόμενων στηριγμάτων. Είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένο μέταλλο, για προστασία από τη σκουριά. Οι ίδιοι οι βραχίονες είναι βιδωμένοι. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μεταλλική δομή θα αντέξει μεγάλο βάρος και δεν θα καταρρεύσει. Αυτό το βάρος μπορεί να δημιουργήσει ένα παχύ στρώμα χιονιού, ή αν ένα άτομο κρέμεται πάνω του, προσπαθώντας να το σχίσει από τον τοίχο.

Μετά την εγκατάσταση, το καλάθι μπορεί να βαφτεί ή να επικαλυφθεί με ένα αστάρι για να ενισχύσει περαιτέρω τις αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και να δώσει το επιθυμητό χρώμα.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για κλιματισμό

Στο σημερινό κόσμο γεμάτο από διαφορετικές, ενίοτε απρόβλεπτες περιστάσεις, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε όχι μόνο για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και για την ασφάλεια της περιουσίας τους. Εγκατάσταση μεταλλικών ράβδων στα παράθυρα, μην ξεχνάτε σχετικά με τα άλλα στοιχεία του ακινήτου που σας ανήκει και είναι εκτός, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών μονάδων των κλιματιστικών.

Θα το κατασκευάσουμε και θα το εγκαταστήσουμε. Fast.Quality.Professional

Η εταιρεία Nika Stal διαθέτει επίσης υπηρεσία "Εγκατάσταση αντιβανταλικών δικτύων". Αξιόπιστη και ισχυρή δέσμη υψηλής ειδίκευσης εγκαταστάτες, πλέγμα μας εγγυάται για την προστασία της συσκευής σας από τις καταπατήσεις των εχθρών και τυχαίες περιστάσεις, οι οποίες θεωρητικά θα μπορούσαν να βλάψουν το απροστάτευτο συσκευή.

Τιμοκατάλογος στις γρίλιες για κλιματιστικά από τον κατασκευαστή Nika Stal είναι μεταξύ των καλύτερων στη Μόσχα και στην περιοχή. Παρακαλώ! Οι ειδικοί μας, από διευθυντές έως εξειδικευμένους εγκαταστάτες, θα εκτελέσουν το έργο τους στο υψηλότερο επίπεδο με ευνοϊκούς όρους για εσάς

Vandal proof panel - προστασία για το κλιματιστικό KORBAS

Διακοσμητικό πάνελ σχάρας για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη του κτιρίου

Το προστατευτικό κουτί για το κλιματιστικό δεν είναι πάντα ένα πλήρες καλάθι, το οποίο έχει όχι μόνο τον μπροστινό πίνακα, αλλά και τους τοίχους. Πολύ συχνά στο εργοστάσιό μας θέλουμε να αγοράσουμε προστασία κατά των βανδάλων.

Οι πίνακες KORBAS είναι μια εξαιρετική λύση, όταν η CC θέλει να κρύψει την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού στην πρόσοψη.

Για να γίνει αυτό, είναι αρκετά αρκετά διακοσμητικά πάνελ (MPC). Έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση στις περιπτώσεις όπου η εξωτερική μονάδα βρίσκεται ήδη στην πρόσοψη και ένα μεγάλο καλάθι για το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί με μεγάλη δυσκολία.

Οι οθόνες, τα πάνελ, τα καλάθια για κλιματιστικά δίνουν στην πρόσοψη ένα ομοιόμορφο ύφος, το οποίο είναι πολύ θετικό για τη συνολική εμφάνιση του κτιρίου. Θα ήθελα να σημειώσω ιδιαίτερα ότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με εξοπλισμό εργοστασίου. Παρακολουθούμε επίσης την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιούμε για τα καλάθια κλιματιστικών. Ως εκ τούτου, η τιμή μας είναι πλήρως δικαιολογημένη.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των διακοσμητικών και των αντι-βανδάλων πάνελ από το καλάθι και την οθόνη

Οι κύριες διαφορές μεταξύ του πίνακα και του καλαθιού:

 • Ο διακοσμητικός πίνακας, όπως και το καλάθι, αποτελείται από 3 πάνελ. Αυτό προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.
 • Ο μπροστινός πίνακας δεν διαθέτει στηρίγματα υποστήριξης. Αυτό διευκολύνει το βάρος της δομής.
 • μπορεί να καθοριστεί ακόμη και σε εκείνες τις μονάδες κλιματισμού που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην πρόσοψη του κτιρίου.
 • διακοσμητικό πάνελ σας επιτρέπει να διατηρήσετε ένα ενιαίο σχέδιο της πρόσοψης?
 • Η επένδυση είναι διάτρητο φύλλο από γαλβανισμένο χάλυβα, το οποίο παρέχει προστασία από την εμφάνιση σκουριάς.

Για να εγκαταστήσετε τη μονάδα κλιματισμού, μια ειδική τοποθέτηση στον τοίχο του MPC.

Μοντέλο γραμμών των πάνελ CORBAS

Στη σειρά μοντέλων διακοσμητικών πάνελ KORBAS Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πλήρωση:

CORBUS MPC P (Rv) - πλήρωση με διάτρηση

CORBAS MPC Ρ (Vg) - πλήρωση με διάτρητη διάτρηση

CORBAS MAC ALBA - πλήρωση με κατακόρυφες πλάκες αλουμινίου

CORBAS MAC ALG - πλήρωση με οριζόντιες ελασματοειδείς ελάσματα

Συχνές Ερωτήσεις:

 • Γιατί χρειάζομαι ένα καλάθι για κλιματισμό;
 • Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι για την αξιοπιστία ενός τέτοιου σχεδίου ώστε το καλάθι να μην πέφτει;
 • Πώς να επιλέξετε το καλάθι του σωστού μεγέθους;
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός καλαθιού, μιας οθόνης και ενός διακοσμητικού πλαισίου;
 • Μπορώ να τοποθετήσω το καλάθι σε αεριζόμενη πρόσοψη;
 • Χρειάζεται να κλείσω το κάτω μέρος του καλαθιού;
 • Πρέπει να κάνω ένα καλάθι με ένα καπάκι ή ένα καπάκι στην κορυφή;
 • Γιατί το βάθος του καλαθιού πρέπει να είναι τουλάχιστον 0,5 m;
 • Σκουριασμένα καλάθια - πώς να αποφύγετε αυτό;
 • Η κατανάλωση θορύβου και ρεύματος αυξάνεται, η κατάσταση λειτουργίας του κλιματιστικού είναι σπασμένη όταν εγκαθίσταται στο καλάθι;
 • Χρειάζεται να τοποθετήσετε τη μονάδα πριν ή μετά την εγκατάσταση του κάδου ανακύκλωσης;
 • Τι πρέπει να ψάξω κατά την αγορά καλαθιών;
 • Τι καθορίζει την τιμή του καλαθιού;
 • Γιατί η τιμή είναι πιο ακριβή για τα μη τυποποιημένα μεγέθη;
 • Πόσο καιρό θα διαρκέσει το καλάθι;
 • Τι πρέπει να κάνετε εάν απαγορεύσουν την τοποθέτηση κλιματιστικού στην πρόσοψη ενός σπιτιού;

Πάνελ προστασίας από βάνες για κλιματισμό

Στρέφοντας απευθείας στο εργοστάσιο "STK-Construction" στη Μόσχα και τη Μόσχα, μπορείτε να αγοράσετε διακοσμητικά προστατευτικά πάνελ για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σε τιμές παραγωγού χωρίς την πρόσθετη τιμή των μεσαζόντων.

Κόστος και Τιμές

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 τεμ.
Αγοράστε διακοσμητικό πάνελ στο λιανικό εμπόριο από 1 τεμ. είναι δυνατόν στους αντιπροσώπους μας.

Μπορείτε να μάθετε την τιμή σας για τα προϊόντα CORBAS από τους διαχειριστές μας ή να στείλετε το αίτημά σας παρακάτω:

Αντιαντανακτική μάσκα για κλιματισμό 800x600x500

Βανδαλισμούς πλέγμα - ένας φρουρός (προστασία για κλιματιστικό) - κατασκευή ( «πλέγμα») για αντι-βανδαλισμούς προστασία και την κλοπή της εξωτερικής μονάδας ενός συστήματος διαίρεσης.

Η αποσυναρμολογούμενη ευπροσάρμοστη προστασία κατά των βανδάλων αποτελείται από δύο πλευρικά τοιχώματα, έναν εμπρόσθιο τοίχο και μια οροφή.

Οι τοίχοι είναι ένα πλέγμα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο χαλύβδινο πλαίσιο, η οροφή είναι ένα μεταλλικό φύλλο.

Η προστασία ολοκληρώνεται με υλικό για συναρμολόγηση (βίδες, περικόχλια και ροδέλες).

Ιδιαίτερα σημαντική για την εγκατάσταση στα ισόγεια κτίρια.

Συμβατό με κλιματιστικά με πλάτος της εξωτερικής μονάδας δεν είναι μεγαλύτερο από 750mm, το βάθος δεν είναι μεγαλύτερο από 450mm και το ύψος είναι 550mm.

Αγοράστε αντιαντάν γρίλια για κλιματισμό 800x600x500 μπορεί να εγκατασταθεί και χωρίς.

Γκριλ για κλιματισμό

Αξιόπιστες εξωτερικές προστατευτικές γρίλιες της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, ένα ισχυρό μπλοκ πόρτας, ένα ψηλό φράχτη - τέτοια χαρακτηριστικά της καθημερινής ζωής των σύγχρονων ανθρώπων έχουν γίνει αρκετά οικεία. Και δεν είναι αβάσιμο, δεδομένης της ανησυχητικής ατμόσφαιρας στους δρόμους των σημερινών πόλεων. Πώς να επιλέξετε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες δομές προστασίας για ακριβό κλιματικό εξοπλισμό; Ας δούμε αυτό το άρθρο.

Σήμερα, οι εκδηλώσεις χουλιγκανισμού και κλοπής είναι πάρα πολύ συχνές για να παραμελούν την ανάγκη να εξασφαλιστεί η κατάλληλη προστασία της περιουσίας τους.

Ειδικά, αν μιλάμε για ακριβό εξοπλισμό, το κύριο λειτουργικό μέρος του οποίου πρέπει να βρίσκεται εκτός των εγκαταστάσεων. Προκειμένου να προστατευθεί το εξωτερικό μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος από βίαιες ενέργειες βανδαλισμών ή κλοπής, πρέπει επίσης να ανησυχείτε για την αγορά και εγκατάσταση αυτού του δαπανηρού εξοπλισμού και για την αγορά μιας προστατευτικής δομής γνωστής σε πολλούς ως "γρίλιες κλιματισμού".
Κατά τύπο, μπορεί να είναι "κωφός", ο οποίος δεν έχει τμήματα ανοίγματος και παρέχει πρόσβαση στο εξωτερικό μπλοκ του διαχωρισμένου συστήματος μόνο μέσω αποσυναρμολόγησης. Τέτοιες προστατευτικές δομές δεν τοποθετούνται "σφιχτά". Οι ισχυροί κοχλίες με μεγάλη ροπή στρέψης είναι αρκετά αξιόπιστες για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη αποσυναρμολόγηση και επιτρέπουν την αφαίρεση των γρίλλων για την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού όταν χρησιμοποιούν το prof. εργαλείο.

Αλλά το πιο δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων και το αντι-βανδάλικο γκριλ για κλιματισμό με μια πόρτα ταλάντευσης για την εξυπηρέτηση της υπαίθριας μονάδας. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση χωρίς να παρεμποδίζετε τους κύριους κόμβους του εξωτερικού τμήματος του διαχωρισμένου συστήματος, οι οποίοι συχνά χρειάζονται τακτική συντήρηση. Για βανδάλους, αυτή η προστασία παραμένει σχεδόν ανυπέρβλητη λόγω της παρουσίας ενός ισχυρού λουκέτου.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν προστατευτικές γρίλιες για τον τύπο του "κλιματιστικού" κλιματιστικού. Τέτοια σχέδια δεν έχουν επικάλυψη κάτω ή πάνω. Κάτω από την «κάλυψή» τους, το χωριστό σύστημα, φυσικά, είναι πολύ πιο ευάλωτο, αλλά μερικές φορές μια τέτοια προστασία είναι αρκετή.

Η αντι-βανδαλική μάσκα κάτω από το κλιματιστικό της εξωτερικής μονάδας μπορεί να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας μεταλλικό σύνδεσμο ή χρησιμοποιώντας διακοσμητικά στοιχεία που βασίζονται σε συγκόλληση ή σφυρηλάτηση. Τα αισθητικά ελκυστικά σχέδια όχι μόνο παρέχουν επαρκή προστασία για τον εξοπλισμό, αλλά και γίνονται αξιόλογες διακοσμήσεις της πρόσοψης.

Αντιαντανακτικές γρίλιες για εξωτερικές μονάδες

 • Χώρα Ρωσία
 • Κατασκευαστής Ρωσία
 • Μέγεθος 1200x1000x700
 • Υλικό κασσίτερο ψευδαργύρου

Η προστασία του αποσυναρμολογούμενου για το κλιματιστικό είναι σχεδιασμός κατά των βανδαλώσεων που προστατεύει αξιόπιστα την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού σας από μηχανικές βλάβες.

Η προστασία είναι ένα πτυσσόμενο κιβώτιο, αποτελούμενο από δύο πλευρικά τοιχώματα, ένα μπροστινό μέρος και ένα κάλυμμα. Τα τοιχώματα του κουτιού είναι κατασκευασμένα από χαλύβδινες ράβδους συγκολλημένες στο πλαίσιο και το καπάκι αποτελείται από ένα μεταλλικό φύλλο. Προστασία για το κλιματιστικό είναι ένα είδος κυψέλης χωρίς κατώτατο σημείο, τοποθετείται πάνω από το κλιματιστικό και συνδέεται στον τοίχο με τη βοήθεια των αγκυρών. Το σετ προστασίας περιλαμβάνει το απαραίτητο υλικό για συναρμολόγηση (παξιμάδια, μπουλόνια, ροδέλες).

Ανάλογα με το μέγεθος της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος προστασίας.

Ιδιαίτερα σχετική τοποθέτηση πτυσσόμενου προστασίας στον πρώτο και ισόγεια των κτιρίων, στέγες, καθώς και οποιαδήποτε άλλα μέρη όπου η πρόσβαση στη μονάδα κλιματισμού δεν είναι δύσκολο.

Εγκαταστήστε μια αντι-βανδαλική μάσκα για κλιματιστικά

Προστατευτική θήκη conditioner εξωτερική μονάδα (βανδαλισμούς mesh) έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το κλιματιστικό εξωτερική μονάδα του συστήματος από παρεμβολή ως φυσικά φαινόμενα - πτώση αντικειμένων, icicles, κλπ, και τον ανθρώπινο παράγοντα. Εάν η προστασία από φυσικά φαινόμενα και εξωτερικούς παράγοντες, συνιστάται να εγκαταστήσετε βανδαλισμούς πλέγματος (grid) στο βαθμό των δυνατοτήτων αξιολόγησης του κινδύνου, προκειμένου να αποτραπεί η παρέμβαση των μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στην εργασία και την ακεραιότητα της εξωτερικής μονάδας κλιματισμού συνιστάται να εξοπλίσει όλα τα μηχανήματα κλιματισμού χαμηλά κτίρια.

Προστατευτικό πλέγμα (mesh) για τα κλιματιστικά, χρησιμεύει επίσης ως μια αξιόπιστη προστασία του εξοπλισμού εργασίας σας σε κακές καιρικές συνθήκες - για παράδειγμα σε απότομη ψύξη μέχρι τον παγετό μετά conditioner βροχή εξωτερική τροφοδοσία μπορεί να λάβει μετατραπεί σε ένα μπλοκ του πάγου, με τη μορφή που ρέει νερό, η οποία επηρεάζει αρνητικά την ένωση του φρέον διαδρομή να εμποδίσει εξωτερικές θύρες.

Η τοποθέτηση της σχάρας για κλιματιστικά δεν απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά σας επιτρέπει να προστατεύετε αξιόπιστα το κλιματιστικό σας από βανδάλες και κλιματικά φαινόμενα.

Αγοράστε μια προστατευτική μάσκα (πλέγμα) για κλιματιστικά για εγκατάσταση σε τιμή 4.900 ρούβλια με έκπτωση 10% κατά την παραγγελία από την περιοχή.

Η υπηρεσία εγκατάστασης περιλαμβάνει:

 1. Αναχώρηση του πλοιάρχου στη Μόσχα.
 2. Το κόστος του αντι-βανδάλικου πλέγματος (πλέγμα).
 3. Εγκατάσταση και έλεγχος συνδετήρων και συνδέσεων.