Συστήματα εξαερισμού

Θεωρείτε ότι ο εξαερισμός είναι πολυτέλεια; Δεν έχει σημασία πόσο! Ο σωστά σχεδιασμένος αερισμός του διαμερίσματός σας ή εξοχικής κατοικίας αποτελεί εγγύηση για μια υγιή, επιτυχημένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Μην είστε τσιγκούνης, σώζοντας την υγεία σας. Δεν θα έχετε μια δεύτερη ζωή. Επιλέξτε σωστά τα συστήματα εξαερισμού: σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αεραγωγοί και φυσικά μεταλλικές σχάρες εξαερισμού. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε τέτοιες μάσκες αερισμού που θα εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα της υπηρεσίας του εξοπλισμού και θα διατηρούν τη φρεσκάδα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Τύποι πλεγμάτων εξαερισμού

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής, την τοποθεσία, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα σχήματα, οι σχάρες εξαερισμού είναι:

 • πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα.
 • για μπάνια, αποχωρητήρια και δρόμους.
 • με ρυθμιζόμενα παντζούρια και παντζούρια.
 • διάφορες μορφές (εξαρτάται από το σχήμα του εξαερισμού και τη φαντασία του πελάτη).

Σκοπός των σχάρων

Οι αεριζόμενες μεταλλικές μάσκες εκτελούν μεγάλο αριθμό λειτουργιών και όχι μόνο διακοσμητικές, όπως πολλοί πιστεύουν. Οι σχάρες στα μπάνια και τις τουαλέτες παρέχονται επιπλέον με έναν εξαντλημένο αδιάβροχο ανεμιστήρα. Αυτό εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας μετά τη λήψη λουτρών.

Εξωτερική μεταλλικά πλέγματα εξαερισμού Χρησιμεύουν στην προστασία των αγωγών από ξένα αντικείμενα και μικρά ζώα. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να κόψουν ακόμη και μονοπάτια για παράσιτα εντόμων. Επίσης, υπάρχουν μοντέλα που επιτρέπουν την εγκατάσταση ενός αξονικού ανεμιστήρα, για τη δυνατότητα εξαναγκασμένου εξαερισμού.

Για τα κτίρια γραφείων και τα νεόκτιστα εμπορικά κέντρα, η εκτεταμένη χρήση των ενισχυμένων μεταλλικών πλεγμάτων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για την εξασφάλιση εσωτερικών χώρων κατά τη διάρκεια μη εργάσιμων ωρών.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού

Οι μεταλλικές σχάρες χρησιμεύουν για την προστασία από ξένα αντικείμενα, τη ρύθμιση της ροής του αέρα και τη βελτίωση των οπτικών ιδιοτήτων του σπιτιού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις πλέγμα εξαερισμού από αλουμίνιο ή χάλυβα. Λιγότερο χρησιμοποιείται στην παραγωγή ενισχυμένου πλαστικού (όπως κατά την εγκατάσταση και κατά τη λειτουργία είναι έντονα επιρρεπής σε καταστροφή από μηχανικές επιδράσεις). Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ πρακτικό μέταλλο. Τα πλέγματα από αυτό έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • μικρό βάρος του προϊόντος ·
 • πλήρη προστασία από την υγρασία, δεδομένου ότι το αλουμίνιο δεν διαβρωθεί.
 • αντοχή;
 • εύκολη εγκατάσταση της σχάρας λόγω της απαλότητας του μετάλλου (εύκολο να τρυπήσει)?
 • προσεγγίζει το σύγχρονο ύφος της "υψηλής τεχνολογίας"?
 • δεν χρειάζεται να βάψετε το προϊόν.

Οι σχάρες από χάλυβα χρησιμοποιούνται συχνότερα σε μεγάλα κτίρια γραφείων. Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά έχουν προστατευτική λειτουργία σε σχέση με τη δύναμή τους. Προκειμένου να προστατευθεί ο χάλυβας από την καταστροφή από τη σκουριά, οι σχάρες είναι καλυμμένοι με ψευδάργυρο και βαμμένοι με χρώματα. Το πλεονέκτημα του χαλύβδινου σχάρου είναι η δυνατότητα του χρωματισμού του σε οποιοδήποτε χρώμα, γεγονός που καθιστά αυτή την αγορά καθολική.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Η σύγχρονη γνώση, που επιτυγχάνεται από ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστά δυνατή την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης. Έτσι εμφανίστηκε στην πώληση Ρυθμιζόμενες μεταλλικές και αλουμινένιες σχάρες για αερισμό. Το προϊόν αυτό είναι ένα πλέγμα από αλουμίνιο με λεπίδες. Αυτό το σχέδιο σας επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή του αέρα.

Με τη χρήση μιας σχάρας εξαερισμού, μπορείτε να επιλέξετε και να διορθώσετε την κατεύθυνση της ροής του αέρα ή να καλύψετε πλήρως.

Ο μηχανισμός κίνησης της σχάρας, που είναι υπεύθυνος για τη μείωση των περσίδων, γίνεται αυτόματα, ελέγχεται εξ αποστάσεως και μηχανικά (ο ρυθμιστής θέσης της λεπίδας βρίσκεται στη σχάρα). Η επιλογή του ελέγχου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της θέσης του δικτύου και από τις νομισματικές δυνατότητες.

Αν η σχάρα εξαερισμού είναι στην οροφή του σπιτιού, τότε συνιστάται να τον εξοπλίσετε με τηλεχειριστήριο.

Διακοσμητικά πλέγματα

Όλα τα παραπάνω πλέγματα γίνονται σε παραγγελία με μοναδικό σχεδιασμό. Διαφορετικά σχήματα, μεγέθη, συμπληρώνουν την υφή τους με κάθε σύγχρονο στυλ του εσωτερικού.

Πώς να επιλέξετε τις μεταλλικές σχάρες εξαερισμού και 3 απλούς τρόπους για να τις εγκαταστήσετε

Η κανονική λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι η βάση της άνεσης στο δωμάτιο και ένα αναπόσπαστο μέρος κάθε τέτοιας δομής θεωρείται ότι είναι σχάρες στους αεραγωγούς. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνονται τα ίδια, αλλά δεν είναι έτσι και θα μάθετε αργότερα ποια είδη μεταλλικών σχάρων υπάρχουν και μπορείτε να τα επιλέξετε σωστά. Πλέον θα μιλήσω για 3 τρόπους για να εγκαταστήσετε.

Οι μεταλλικές σχάρες για τον εξαερισμό δεν είναι τόσο απλές όσο φαίνεται.

Ποικιλίες σχάρων εξαερισμού

Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε πλάκα με οπές, η οποία καλύπτει τον αγωγό εξαερισμού και παρέχει διέλευση αέρα, μπορεί να θεωρηθεί μάσκα αερισμού. Αλλά αν όλα ήταν τόσο απλά, τότε αυτά τα σχέδια δεν θα είχαν τόσο πολλούς τύπους, τύπους και διαμορφώσεις.

Οι ροές αέρα μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή αυτόματα.

Είδη δομών

 • Εξωτερική - που προορίζονται για τοποθέτηση στην πρόσοψη των κτιρίων. Σύμφωνα με τους κανόνες, για την προστασία από τα συντρίμμια και τα έντομα, όλα αυτά τα πλέγματα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ένα πλέγμα με μικρά έως 1,5 mm κύτταρα. Επιπλέον, η διαμόρφωση και η γωνία κλίσης των πτερυγίων στις εξωτερικές δομές παρέχει προστασία του καναλιού από την καθίζηση.

Οι εξωτερικές δομές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο φορτίο.

Στη συντριπτική πλειοψηφία για τις οδικές μεταλλικές κατασκευές χρησιμοποιούνται. Το πλαστικό λόγω των χαμηλών χαρακτηριστικών απόδοσης στην πρόσοψη τοποθετείται πολύ σπάνια.

 • Εσωτερική - Τοποθετούνται αποκλειστικά μέσα στις εγκαταστάσεις. Σε διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια επιτρέπεται η εγκατάσταση σχάρων από οποιοδήποτε υλικό, ενώ σε διοικητικά και βιομηχανικά κτίρια συνιστάται να τοποθετούνται μόνο μεταλλικά σκεύη.

Όταν επιλέγετε εσωτερικά σχέδια, η αισθητική είναι πολύ σημαντική.

 • Εισερχόμενα - οι δομές αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανταλλαγή αέρα εντός των εγκαταστάσεων. Τις περισσότερες φορές τοποθετούνται σε εσωτερικά χωρίσματα και εσωτερικές πόρτες. Χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία των ενσωματωμένων καλοριφέρ.

Διαχωρισμός σύμφωνα με το σκοπό

Σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού υπάρχουν αγωγοί τροφοδοσίας και εξαγωγής, αντίστοιχα, η πρόσοψη και οι εσωτερικές σχάρες χωρίζονται ανάλογα με τον λειτουργικό σκοπό του καναλιού.

Τα μαξιλάρια φουσκώματος και εξαγωγής δεν πρέπει να συγχέονται.

Υπάρχουν τροφοδοτικά, εξάτμιση και καθολικές μάσκες. Η εισροή και η εξάντληση είναι εξαιρετικά εξειδικευμένες θέσεις και δεν πρέπει να συγχέονται, αλλά τα γενικά σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Τοποθεσία Εξάρτηση

 • Μεταλλικές σχάρες πρόσοψης. Εκτός από την ανταλλαγή αέρα, συχνά εκτελούν και προστατευτικές λειτουργίες. Τυπικά, το κύριο φέρον πλαίσιο είναι ενσωματωμένο στον τοίχο και η επικάλυψη σε αυτό είναι βιδωμένη. Υπάρχουν μοντέλα εξοπλισμένα με τέντες, όπου η επένδυση γίνεται με τη μορφή πόρτας.

Οι θολωτές εκκενώσεις είναι εύκολες στη χρήση.

 • Κατασκευή οροφής. Η βασική απαίτηση για τέτοια δίκτυα είναι η ελαφρότητα και η ελκυστική εμφάνιση. Αν μιλάμε για μέταλλο, τότε η μάσκα αλουμινίου είναι καλύτερο για την οροφή.

Στις οροφές είναι συνήθως τοποθετούνται louvered δομές.

 • Διαμονή στο πάτωμα. Ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται μόνο μεταλλικές γρίλιες είναι το πάτωμα. Σε κατοικημένες περιοχές οι αεραγωγοί στο δάπεδο κόβουν εξαιρετικά σπάνια, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ενσωματωμένα καλοριφέρ έχουν γίνει μοντέρνα και οι μεταλλικές σχάρες ταιριάζουν απόλυτα.

Για τις κατασκευές δαπέδων, οι διακοσμητικές μεταλλικές σχάρες είναι οι πλέον κατάλληλες.

 • Το κάτω μέρος των εσωτερικών θυρών - αυτό είναι ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται συχνά ανοίγματα εξαερισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο εξαερισμός στην κουζίνα και στις υπηρεσίες. Διακοσμητικές γρίλιες μερικές φορές είναι ενσωματωμένες στις πόρτες των ντουλαπών και ντουλάπες.

Για απλή ανταλλαγή αέρα στην πόρτα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κανονικό πλαστικό, αλλά αν ενδιαφέρεστε για ομορφιά, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, τότε πρέπει να βάλετε μόνο μέταλλο.

Το άνοιγμα εξαερισμού στις πόρτες μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό.

Από ποιο μέταλλο κατασκευάζονται οι γρίλιες εξαερισμού

Οι σχάρες είναι από αλουμίνιο, χάλυβα, αλλά και από μη σιδηρούχα μέταλλα (χαλκός, ορείχαλκος). Κάθε ένα από αυτά τα μέταλλα έχει τα υπέρ και τα κατά.

Το κύριο πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι το μικρό του βάρος. Πρόκειται για δομές αλουμινίου που συνήθως τοποθετούνται σε οροφές. Ακόμη και με σταθερές διαστάσεις, το βάρος μιας τέτοιας δομής μπορεί να αντέξει το κανονικό ανώτατο όριο της γυψοσανίδας.

Οι κατασκευές αλουμινίου στο δρόμο μπορούν να εξυπηρετηθούν από 15 ή περισσότερα χρόνια.

Επιπλέον, το αλουμίνιο είναι αρκετά ανθεκτικό και ανθεκτικό, η περίοδος εγγύησης ξεκινάει από 15 χρόνια, στην πραγματικότητα η εξωτερική σχάρα αλουμινίου μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 50 χρόνια, επειδή αυτό το μέταλλο δεν σκουριάζει.

Οι χαλύβδινες κατασκευές γίνονται σεβαστές για την αντοχή τους και σχετικά προσιτές τιμές. Αλλά τα σιδηρούχα μέταλλα είναι επιρρεπή στη διάβρωση και αυτό είναι το πιο οδυνηρό μέρος. Γαλβανισμένο στο δρόμο δεν κατέχει περισσότερο από 3-4 χρόνια, η επικάλυψη σε σκόνη έως 10 χρόνια και όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι η σχάρα δεν είναι γδαρμένο. Μετά από όλα, το πρώτο μηδέν θα είναι "ακριβά" για τη σκουριά.

Ο γαλβανισμένος χάλυβας στο δρόμο μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση όχι περισσότερο από 3-4 χρόνια.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα σίγουρα είναι όμορφα, ανθεκτικά και αξιόπιστα. Οι ανοιχτές σχάρες χαλκού και ορείχαλκου μέχρι σήμερα καλύπτουν τους αεραγωγούς των μεσαιωνικών κάστρων. Φαίνονται υπέροχα σε τζάκια και ταιριάζουν απόλυτα σε πολυτελείς κλασικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά η τιμή εδώ είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή του χάλυβα και του αλουμινίου.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα είναι κατάλληλα για την κατασκευή διακοσμητικών επενδύσεων.

Διαμόρφωση και τεχνικά κόλπα

Όσον αφορά τη διαμόρφωση, στις περισσότερες περιπτώσεις οι σχάρες εξαερισμού γενικά και οι μεταλλικές κατασκευές ειδικότερα είναι τετραγωνικές ή ορθογώνιες. Αυτό εξηγείται από την απλή ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας. Παρόλο που με ατομική παραγγελία μπορεί τώρα να γίνει οποιοδήποτε σχήμα.

Τα μαξιλάρια εξαερισμού μπορούν να έχουν οποιαδήποτε διαμόρφωση.

Η ταχύτητα κίνησης και ο όγκος του αέρα στο σύστημα εξαερισμού μπορούν να αλλάξουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν ο εξαερισμός είναι υποχρεωτικός, τότε ο έλεγχος ανατίθεται στους ανεμιστήρες. Και στο παθητικό σύστημα, τα ρυθμιζόμενα παντζούρια είναι υπεύθυνα για αυτό.

Το ρυθμιζόμενο κλείστρο της βαλβίδας είναι κατάλληλο για τον έλεγχο της ροής του αέρα.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές τέτοιων βαλβίδων. Μπορούν να ρυθμίζονται με το χέρι, γυρνώντας τα ίδια τα πτερύγια, αλλά πιο συχνά υπάρχει ένας μοχλός. Στα αυτόματα συστήματα, αυτές οι βαλβίδες ελέγχονται από μια ειδική μονάδα, η οποία συνδέεται με έναν κεντρικό επεξεργαστή.

Για τον αερισμό του πλαισίου και του σκελετού είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ρυθμιζόμενες δομές.

Επίσης αξίζει να θυμηθούμε τα σχέδια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής. Σε τέτοια συστήματα, ο αέρας μπορεί να κινηθεί μόνο προς μία κατεύθυνση. Όταν αλλάζει η κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, τα πτερύγια της βαλβίδας κλείνουν και η ροή εμποδίζεται. Ένα πολύ απαραίτητο πράγμα στη ρύθμιση, για παράδειγμα, την εξόρυξη σόμπων.

Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι κατάλληλη για τη διευθέτηση του εξαερισμού τροφοδοσίας ή εξαγωγής.

Πρόσφατα στην αγορά υπήρχαν γρίλιες αερισμού οικιακής χρήσης με λειτουργία απορρόφησης θορύβου. Όσον αφορά το κεντρικό σύστημα και το τοπικό σύστημα αερισμού, το πράγμα είναι πολύ βολικό.

Η προστασία από θόρυβο σε οποιοδήποτε σύστημα αερισμού δεν θα είναι ποτέ περιττή.

Τρεις τρόποι τοποθέτησης σχάρων

Η μεγάλη πλειοψηφία των μεταλλικών σχάρων μπορεί να τοποθετηθεί απλά με τα χέρια τους. Εάν δεν λάβουμε την περίπτωση όταν το πλέγμα είναι ενσωματωμένο στον τοίχο σφιχτά, τότε έχουμε 3 τρόπους τοποθέτησης.

 1. Η σχάρα εφαρμόζεται πάνω από τον τοίχο ή θερμαίνεται σε μια προγενέστερα κατασκευασμένη θέση.
 2. Σημειώστε τη θέση των συνδέσεων.
 3. Τρυπήστε οπές και τοποθετήστε τους πλαστικούς πείρους μέσα τους.
 4. Συνδέουμε τη σχάρα με βίδες.

Εδώ όλα είναι ακριβώς τα ίδια με τη μέθοδο αριθ. 1, εγκαθίστανται μόνο οι πρώτες μεταλλικές γωνίες και στη συνέχεια το πλέγμα βιδώνεται πάνω τους.

Κατ 'αρχάς, ένα πλαίσιο με ένα μικρό χείλος είναι τοποθετημένο στο κανάλι εξαερισμού στις βίδες αυτόματης κοπής.
Η ίδια η σχάρα είναι εφοδιασμένη με εύκαμπτα άγκιστρα, τοποθετείται σφιχτά και, εάν χρειάζεται, βγαίνει από το πλαίσιο.

Για αυτή την εγκατάσταση, είναι πρώτα απαραίτητο να εξοπλιστεί μια αρκετά βαθιά θέση από την άποψη του μεγέθους της δομής.
Μετά από αυτό, το πλέγμα που εισάγεται στην κόγχη είναι στερεωμένο γύρω από την περίμετρο με μεταλλικές, ξύλινες ή πλαστικές χάντρες. Η μέθοδος χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια.

Συμπέρασμα

Οι μεταλλικές σχάρες είναι άνετες και ανθεκτικές, αλλά πριν πάτε στο κατάστημα, είναι καλύτερα να κάνουμε μια σύντομη περίληψη των συστάσεων που περιγράφονται παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ γράψτε στα σχόλια, θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

Η γκάμα των πλεγμάτων εξαερισμού είναι πολύ μεγάλη τώρα.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Μέταλλο
  • Αλουμίνιο
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Εξωτερικές ρυθμιζόμενες κοιλιακές μάσκες

  Για την εξασφάλιση αξιόπιστης προστασίας του συστήματος εξαερισμού, ειδικά εξωτερικές σχάρες. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται στον αγωγό εξαερισμού, οι συσκευές αυτές εμποδίζουν την εισχώρηση βρωμιάς, κουνουπιών και ξένων αντικειμένων. Τα μοντέλα περσίδων παρέχουν την ευκαιρία να ρυθμίζουν και να διανέμουν την κίνηση του αέρα. Αυτό γίνεται με αλλαγή της γωνίας.

  Σχεδιασμός ανεμογεννητριών για προσόψεις

  Επιλέξτε εξωτερικές γρίλιες για εξαερισμό θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εκτός από τις λειτουργίες φραγμού, εκτελούν μια διακοσμητική εργασία. Η αισθητική αντίληψη της δομής εξαρτάται σημαντικά από αυτά.

  Ο σχεδιασμός των οπίσθιων πλακών επικάλυψης οφείλεται στο υλικό τελειώματος, στο οποίο πραγματοποιείται η στερέωση του προϊόντος και ο σκοπός. Κατατάσσονται ως εξής:

  • Δεν ρυθμίζεται. Η κίνηση του αέρα είναι απρόσκοπτη.
  • Ρυθμιζόμενο. Έχουν κινούμενες περσίδες, χάρη στις οποίες είναι δυνατό να ελέγχεται η ένταση και η κατανομή του οξυγόνου.
  • Αδρανείς. Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής.

  Από την οποία παράγονται οι αεραγωγοί της πρόσοψης

  Τις περισσότερες φορές τα εξωτερικά προϊόντα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο - ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, κλπ. Συστήματα εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, ρυθμιζόμενα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι εγκατεστημένο στον αγωγό, το δεύτερο - μια διακοσμητική πλάκα με λάμες, είναι εγκατεστημένη στην πρόσοψη.

  Συχνά η επιφάνεια του κοιλιακού πλέγματος καλύπτεται με ένα λεπτό πλέγμα για την αποφυγή εισόδου της σκόνης και των μαστών στο κτίριο. Τις περισσότερες φορές το υλικό για την παραγωγή προϊόντων είναι το αλουμίνιο, αλλά τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα και ακόμη πλαστικά. Το πιο σημαντικό, το υλικό πρέπει να είναι ισχυρό και να έχει αντίσταση στη διάβρωση. Αγοράστε εξωτερικό μέταλλο εξαερισμού εξωτερικού χώρου προσφέρει LLC PC "VTV-Engineering".

  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού σε προσιτές τιμές από τον κατασκευαστή

  Οι μεταλλικές σχάρες χρησιμοποιούνται σε συστήματα παροχής αέρα, εξαερισμού, κλιματισμού, θέρμανσης αέρα οικιακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Οι σχάρες έρχονται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, σχέδια. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα. Τα μεταλλικά προϊόντα έχουν μεγάλη αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα πλαστικά προϊόντα έχουν ένα μικρό βάρος, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη σχάρα σε οποιοδήποτε διακοσμητικό φινίρισμα επιφάνειας.

  Χαρακτηριστικά των μεταλλικών σχάρων

  Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετική λειτουργικότητα και σχεδιασμό. Ανάλογα με τη δομή, ο αέρας στην έξοδο μπορεί να διασκορπιστεί σε ένα επίπεδο, συμπαγές, πίδακα ανεμιστήρα σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα προϊόντα Universal σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του πίδακα αέρα χάρη στον ενσωματωμένο κατευθυντικό έλεγχο.

  Οι αξιόπιστες μεταλλικές σχάρες εξαερισμού είναι εφοδιασμένες, ρυθμισμένες, εισαγωγής αέρα, εξαγωγής, εξωτερική, εσωτερική, τροφοδοσία. Ανάλογα με το σκοπό, μπορούν να συμβάλουν στην παροχή, την απομάκρυνση του αέρα από το δωμάτιο, να αποτελέσουν εμπόδιο στις βροχοπτώσεις, μικρά ζώα, πουλιά, έντομα. Το σχήμα των πλέγματος μπορεί να είναι στρογγυλό, οβάλ, πολυγωνικό, τετράγωνο. Κατά την επιλογή του σωστού προϊόντος, θα πρέπει να καθοδηγείται από το σχήμα του τμήματος του αεραγωγού. Τοποθετήστε προϊόντα σε τοίχους, οροφές, δάπεδα. Σε οικιακούς χώρους, οι γρίλιες χρησιμοποιούνται κυρίως ως διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο καλύπτεται από τον αγωγό αερισμού στον τοίχο, σπανιότερα στην οροφή.

  Τα διακοσμητικά μεταλλικά πλέγματα υψηλής ποιότητας διακρίνονται από διάφορες σχεδιαστικές λύσεις. Τα προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν από μέταλλο για μεμονωμένη παραγγελία. Ο εξοπλισμός για κοπή λέιζερ και νερού επιτρέπει την εκτέλεση του στοιχείου με τη μορφή τυχόν προηγουμένως προετοιμασμένου σχεδίου. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλων επιτρέπουν την πραγματοποίηση των πιο διαφορετικών σκακιών καλλιτεχνών και ιδεών σχεδιαστές.

  Κύρια χαρακτηριστικά

  Κατά την επιλογή, πρέπει να προσέξουμε όχι τις διαστάσεις του σχάρου, αλλά το ελεύθερο τμήμα. Αυτό το χαρακτηριστικό καθορίζει την περιοχή που καταλαμβάνουν όλες οι τρύπες. Επίσης, μια σημαντική παράμετρος είναι ο βαθμός αντίστασης στη ροή του αέρα. Όταν χρησιμοποιείται σε σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, η σχάρα μπορεί να ασκήσει σημαντική αντοχή, η οποία μειώνει την απόδοση του εξοπλισμού εξαερισμού.

  Οι μη τυποποιημένες διακοσμητικές γρίλιες είναι κατασκευασμένες από διάτρητο φύλλο αλουμινίου ή ανοξείδωτου χάλυβα. Η επιφάνεια του υλικού μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ, ανάλογα με τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται. Τα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα δεν έχουν μόνο υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες, αλλά ικανοποιούν επίσης όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και υγιεινής.

  Τα εξωτερικά μεταλλικά πλέγματα αερισμού είναι σχεδιασμένα για εξωτερική εγκατάσταση, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Επίσης, πρέπει να προστατεύουν αξιόπιστα τον αεραγωγό από τη διείσδυση των βροχοπτώσεων, αντικειμένων, ζώων. Ανάλογα με το μοντέλο, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα με προστατευτική επίστρωση ή αλουμίνιο. Ορισμένες γρίλιες είναι εξοπλισμένες με σύστημα θέρμανσης για την αποφυγή του πάγου κατά τη λειτουργία σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας. Τα παράθυρα είναι εγκατεστημένα στην πρόσοψη του κτιρίου, έτσι και η εξωτερική έκκληση και ο συνδυασμός με την αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι επίσης σημαντικά, όπως και η επιλογή των σχάρων για εσωτερική εγκατάσταση.

  Ευνοϊκή αγορά

  Η τιμή μιας μεταλλικής σχάρας εξαρτάται από τις διαστάσεις που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του υλικού, του τύπου, του σκοπού, των διακοσμητικών χαρακτηριστικών και άλλων παραμέτρων. Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από μέταλλο με λογικό κόστος, με δυνατότητα παράδοσης και παροχής λεπτομερών συμβουλών.

  Γρίλια εξαερισμού

  Γρίλια εξαερισμού

  Η παραγωγή μας παράγει γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο και μαύρο χάλυβα,

  για διάφορους τεχνολογικούς σκοπούς:

  Lattice 300x300 για τις μεταβάσεις στο Μετρό. Ανοξείδωτο ατσάλι 3mm, γκρι χρώμα - σφυρί - λεπτομέρεια

  • Μάσκα εξαερισμού για εσωτερικούς χώρους.
  • Συστήματα εξαερισμού για λότζες.
  • Συστήματα εξαερισμού εξωτερικά για τον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής.
  • Οι σειρές BP P - P - 150 και P - 200 γαλβανίζονται.
  • Συστήματα εξαερισμού με προεξέχοντα ελάσματα.
  • Συστήματα εξαερισμού με πλέγμα πίσω από 10x10, 20х20mm ή 25х25mm.
  • Αδρανειακά αυτόματα ρυθμιζόμενα αεραγωγοί με ρύθμιση από τη δύναμη της ροής αέρα (η κλίση των στρωμάτων ποικίλλει).
  • Μη τυποποιημένες γρίλιες εξαερισμού.
  • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με διάτρηση και διάτρηση.
  • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με κοπή λέιζερ.
  • Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού με αναγκαστική ρύθμιση της γωνίας της κατεύθυνσης των πτερυγίων.
  • Αγωγοί αερισμού "produhi" και αποστράγγιση διαφόρων μεγεθών
  • Ένα πλέγμα PVL με ένα μικρό διαμάντι τοποθετείται επιπρόσθετα στις κοιλιακές σχάρες από πίσω.

  Εξάτμιση μεταλλικά εξωτερικά

  Πώς να επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα για εξαερισμό

  Για μια άνετη και υγιή ατμόσφαιρα στο σπίτι και στο διαμέρισμα, είναι απαραίτητη η κανονική λειτουργία του εξαερισμού. Αποτελείται από διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού. Φαίνεται μόνο με την πρώτη ματιά ότι είναι όλοι ίδιοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές λεπτές αποχρώσεις και αποχρώσεις, και η λανθασμένη επιλογή μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού.

  Τύποι διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

  Πρώτα απ 'όλα, οι σχάρες εξαερισμού χωρίζονται στον τόπο εγκατάστασης. Υπάρχουν:

  • Εξωτερική ή πρόσοψη. Για εγκατάσταση στο δρόμο.
  • Εσωτερική - για εσωτερική εγκατάσταση.
  • Ροή. Αυτό είναι ένα είδος εσωτερικών, αλλά τοποθετούνται στις τρύπες εξαερισμού που βρίσκονται ανάμεσα στα δωμάτια, μερικές φορές τοποθετημένες στην πόρτα.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού για εξωτερική εγκατάσταση κατασκευάζονται συνήθως από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Για προστασία από τα φαινόμενα της ατμόσφαιρας, μπορούν να χρωματιστούν με επίστρωση με σκόνη της έγχρωμης σύνθεσης. Αυτός ο χρωματισμός αντιστέκεται στον παγετό και τη θερμότητα, δεν φοβάται την υγρασία.

  Εσωτερικές σχάρες για αερισμό

  Οι εσωτερικές γρίλιες (και οι εναέριες) είναι συχνά κατασκευασμένες από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Είναι πιο ποικίλες σε μορφή και εμφάνιση. Η υπερχείλιση διαφέρει επειδή έχουν σχάρες και στις δύο πλευρές - για να σχηματίσουν ένα άνοιγμα και στα δύο δωμάτια ή και στις δύο πλευρές της πόρτας. Σε αυτά, οι βραχυκυκλωτήρες είναι διευθετημένοι έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται σε άλλο, αλλά ταυτόχρονα η κίνηση του αέρα δεν παρεμβαίνει. Ονομάζονται "διπλά" ή "διπλασιασμένα".

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού ταξινομούνται σύμφωνα με τη μέθοδο χρήσης:

  • καθολική - προσφορά και ασταθής.
  • εφοδιασμού ·
  • εξάτμιση.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού μπορούν να είναι εξάτμιση, τροφοδοσία και τροφοδοσία-εξάτμιση

  Από το όνομα είναι σαφές ότι τοποθετούνται σε αεραγωγούς για διάφορους σκοπούς. Διακρίνονται από την εγκατάσταση βραχυκυκλωμάτων, τα οποία κατευθύνουν τη ροή του αέρα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Η τοποθέτηση μιας μάσκας παροχής στον αγωγό εξαγωγής και το αντίστροφο θα επιδεινώσει σημαντικά την συναλλαγματική ισοτιμία του αέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή.

  Στη θέση εγκατάστασης

  Οι έξοδοι των αεραγωγών βρίσκονται συνήθως στους τοίχους ή στην οροφή. Κατά συνέπεια, οι γρίλιες εξαερισμού είναι τοίχου και οροφής, υπάρχουν - καθολική.

  Εγκαταστήθηκε στην οροφή

  Με τη μέθοδο εγκατάστασης, μπορούν να είναι γενικά ή ενσωματωμένα. Επιφάνεια συναρμολογημένη στον τοίχο, κλείνοντας τον αγωγό εξαγωγής. Γίνονται ελκυστικά - μπορούν ακόμη και να αποτελέσουν στοιχείο διακόσμησης. Οι ενσωματωμένες γρίλιες τοποθετούνται συνήθως σε χώρους όπου οι αγωγοί αερίου εξέρχονται στο δρόμο. Είναι απαραίτητα για την προστασία από την είσοδο των συντριμμιών και των μικρών ζώων (κυρίως τρωκτικά). Δεδομένου ότι δεν είναι ορατά, κανείς δεν δίνει σημασία στην αισθητική. Πρέπει να είναι ισχυρά και αξιόπιστα και μπορούν να κατασκευαστούν από απλή μεταλλική ράβδο ή ακόμη και από δικτυωτό πλέγμα.

  Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στη βάση του σπιτιού είναι συνήθως κατασκευασμένες από μέταλλο και διαθέτουν ρυθμιζόμενα παντζούρια ή πτερύγια

  Υπάρχουν επίσης διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στο πάτωμα. Αυστηρά μιλώντας, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τον εξαερισμό, καθώς κλείνουν τα θερμαντικά σώματα ή τα θερμαντικά σώματα που είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Ωστόσο, το όνομα αποθηκεύεται. Πολύ σπάνια, οι αγωγοί εξαερισμού περνούν κάτω από το δάπεδο και στη συνέχεια οι γρίλιες που τους κλείνουν ακριβώς είναι αερισμός δαπέδου. Σε κάθε περίπτωση, είναι κατασκευασμένα από μέταλλα, σπανιότερα - από ξύλο, αφού τα φορτία είναι ακόμα υψηλότερα από ό, τι με εγκατάσταση τοίχου ή οροφής.

  Κατά την τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων στο δάπεδο επάνω από αυτά, εγκαθιστούν επίσης σχάρες για να φεύγουν από τον ζεστό αέρα

  Βάζουν βεντούρες στα περβάζια παραθύρων - εάν είναι φαρδύ και κάτω από τα θερμαντικά σώματα. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγονται συνήθως είτε απλή σχισμή είτε ανοιχτή εργασία, η οποία προσελκύει την προσοχή και είναι ακόμη ένα στολίδι.

  Γρίλιες για αερισμό στο περβάζι - εάν το καλοριφέρ είναι εγκατεστημένο κάτω από αυτό

  Ένας άλλος μη τυποποιημένος χώρος για την τοποθέτηση των θυρίδων είναι η πόρτα. Συνήθως είναι οι πόρτες στο μπάνιο ή στο μπάνιο. Για την σωστή λειτουργία του εξαερισμού στο μπάνιο και την τουαλέτα, απαιτείται παροχή αέρα. Παρέχεται κάνοντας ένα διάκενο κάτω από την πόρτα 2-3 cm ή τοποθετώντας μια μάσκα αερισμού στο φύλλο της πόρτας.

  Για την τοποθέτηση στην πόρτα υπάρχουν επίσης ειδικές σχάρες εξαερισμού

  Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν μικρά πλέγματα για τον εξαερισμό των αποδυτηρίων ή των μεγάλων ντουλαπιών. Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε μοντέλο τοίχου (για τις αίθουσες που χρειάζεστε εναέρια), αλλά υπάρχουν και ειδικά έπιπλα. Διαφέρουν μόνο σε μέγεθος (μικρότερο από το συνηθισμένο) και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στην πόρτα, ή μπορείτε να τους στους τοίχους.

  Τις περισσότερες φορές, οι σχάρες για τον εξαερισμό είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και πλαστικό, το ξύλο είναι πολύ λιγότερο κοινό. Μεταλλικά κράματα αλουμινίου ή γαλβανισμένος χάλυβας, λιγότερο συχνά - ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός, χαλκός και ορείχαλκος.

  Για τις εξωτερικές μεταλλικές σχάρες που παχύτερο μέταλλο, για εσωτερική λεπτότερο. Αν μιλάμε για τα μπροστινά κάγκελα του αέρα, είναι συνήθως απαραίτητο να επιλέξει - για να πάρει το αλουμίνιο, το οποίο θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι πολύ ανθεκτικό σε σωματική καταπόνηση, ή ένα ισχυρό γαλβανισμένο ατσάλι, αλλά ότι θα αρχίσουν να σκουριά σε λίγα χρόνια. Η επιλογή δεν είναι η ευκολότερη. Φυσικά, η ιδανική επιλογή - από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά το κόστος αυτών των ventreshetok πολύ υψηλή, και η εύρεση τους δεν είναι εύκολη.

  Υλικά για την κατασκευή ελαστικών

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού κατασκευάζονται από πλαστικό για εσωτερική χρήση. Οι περισσότερες φορές είναι λευκές, αλλά υπάρχουν και χρωματιστές. Είναι καλά επειδή έχουν χαμηλό βάρος και κόστος, είναι εύκολο να φροντίσουν, χημικά ουδέτερα, δεν φοβούνται την υγρασία. Το μειονέκτημα τους είναι ότι αντιδρούν ανεπαρκώς σε υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως, εάν η είσοδος βρίσκεται στη ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, υπάρχει μια σχάρα χάλυβα ή αλουμινίου.

  Οι γρίλιες αερισμού, χάλκινων και χάλκινων αερισμάτων είναι διακοσμητικά στοιχεία και φαίνονται αδιάφορα. Τα μονογράμματα, τα στολίδια, τα στολίδια είναι όλα πρακτικά απαραίτητα χαρακτηριστικά τέτοιων επιφανειών. Είναι για τοποθέτηση σε τοίχο και δάπεδο, και τα βάζουν στα παράθυρα. Όπου σπάνια βλέπουν, είναι στο ανώτατο όριο. Συνήθως υπάρχει μια σειρά έτοιμων επιλογών, αλλά πολλές εταιρείες προσφέρουν παραγγελία και είναι έτοιμες να κάνουν σχέδιο σύμφωνα με το σκίτσο σας. Στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των μοτίβων, αλλά υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού από ορείχαλκο, χαλκό, χαλκό προσελκύουν την προσοχή και χρησιμεύουν ως διακόσμηση

  Ξύλινα σχάρες για εξαερισμό δεν βρίσκονται συχνά, αλλά είναι επίσης. Τοποθετούνται σε κατοικίες με φυσιολογική υγρασία, καθώς το ξύλο αντιδρά ελάχιστα σε υψηλή υγρασία. Ταιριάζουν καλά με το εσωτερικό ενός ξύλινου σπιτιού. Αν υπάρχει φινίρισμα στο ξύλο, η καλύτερη λύση είναι μια διακοσμητική μάσκα ξύλου.

  Κουφώματα για εξαερισμό

  Η απαραίτητη ταχύτητα κίνησης του αέρα μέσω του συστήματος εξαερισμού ποικίλλει ανάλογα με την εποχή ή ακόμα και την ώρα της ημέρας. Με σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, μπορεί να ελεγχθεί από ανεμιστήρα. και με το φυσικό το κάνετε με τη βοήθεια των γλάστρες εξαερισμού. Οι ράβδοι τους (ή αλλιώς λένε "cilia") των πλεγμάτων είναι κινητά, ανάλογα με τη θέση τους, ο όγκος του αέρα που διέρχεται από αυτά ποικίλλει. Υπάρχουν δύο ακραίες θέσεις - εντελώς ανοικτές και εντελώς κλειστές και πολλές ενδιάμεσες.

  Υπάρχει μια δεύτερη επιλογή - με κινητή βαλβίδα. Η αρχή είναι διαφορετική, αλλά η ουσία είναι η ίδια - για να μπλοκάρει ή να ανοίγει τη ροή του αέρα.

  Οι γρίλιες ονομάζονται επίσης ρυθμιζόμενοι, αφού έχουν ένα κινητό πτερύγιο

  Αυτά τα πλέγματα μπορούν να ελέγχονται χειροκίνητα - υπάρχει ένας μικρός μοχλός που κινείται ο οποίος αλλάζει τη θέση των πτερυγίων. Υπάρχουν μοντέλα με αυτόματο έλεγχο, αλλά είναι ενσωματωμένα στο σύστημα εξαερισμού, το οποίο εκτελεί τον επεξεργαστή.

  Οι περσίδες είναι εξωτερικές και εσωτερικές. Μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο την εισερχόμενη ροή από το δρόμο όσο και το εξωτερικό. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα για εξαερισμό στο θεμέλιο. Το χειμώνα, μπορούν σχεδόν να κλείσουν, ελαχιστοποιώντας τον αερισμό του υπόγειου χώρου.

  Για εσωτερική εγκατάσταση, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες τοποθετούνται για φυσικό αερισμό στους αγωγούς τροφοδοσίας ή εξαγωγής. Σε γενικές γραμμές, είναι βολικό, αλλά ο μηχανισμός απαιτεί προσοχή, περιοδικά η σχάρα θα πρέπει να αφαιρείται, να καθαρίζεται και να λιπαίνεται με κινητές συνδέσεις. Είναι βουλωμένες με σκόνη και ακαθαρσίες, γεγονός που μειώνει το εύρος ρύθμισης.

  Με βαλβίδα ελέγχου

  Τα διακοσμητικά πλέγματα αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής δεν σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο διαμέρισμα ή στο σπίτι όταν το βύθισμα ανατρέπεται από το σύστημα εξαερισμού. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι μια λεπτή, σταθερά τοποθετημένη πλάκα των οποίων οι λοβοί κάμπτονται όταν η ροή του αέρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και επικαλύπτει το διάκενο του αεραγωγού όταν ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

  Η βαλβίδα ελέγχου μπορεί να ενσωματωθεί ξεχωριστά, μπορεί να βρίσκεται στον ανεμιστήρα ή στην σχάρα εξαερισμού. Στη μάσκα εξαερισμού γίνεται με τη μορφή μεμβράνης από λεπτό πλαστικό. Μια τέτοια συσκευή είναι χτισμένη σπάνια, αλλά μπορείτε να την προσθέσετε μόνοι σας, να την κάνετε μόνοι σας ή να βάλλετε μια αυτόνομη βαλβίδα.

  Στο ερώτημα εάν απαιτείται ή όχι βαλβίδα ελέγχου για τον εξαερισμό, δεν υπάρχει συναίνεση. Οι αντίπαλοί του λένε ότι αργά ή γρήγορα η μεμβράνη ή τα πέταλα θα κολλήσουν και θα εμποδίσουν τη ροή του αέρα. Ίσως αυτό συμβαίνει. Αλλά αυτό μπορεί εύκολα να εξαλειφθεί - για να αλλάξετε τη βαλβίδα ή να την αφαιρέσετε προσωρινά δεν είναι πρόβλημα. Αλλά μερικές φορές χωρίς αυτόν είναι πολύ χειρότερη από ό, τι μαζί του. Για παράδειγμα, το σύστημα είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς αυτό. Αυτό συμβαίνει όταν ο εξαναγκασμένος αερισμός περιλαμβάνεται στο ίδιο κανάλι με το φυσικό. Στη συνέχεια, η βαλβίδα ελέγχου στις γρίλιες εξαερισμού ή στον αγωγό αέρα εμποδίζει τον φυσικό αερισμό όταν είναι ενεργοποιημένη η κουκούλα. Διαφορετικά, θα πρέπει να τραβήξετε δύο χωριστούς αγωγούς, και αυτό είναι δύσκολο, ακριβό και όχι πάντα δυνατό.

  Επίσης, χωρίς βαλβίδα ελέγχου, οι κάτοικοι των πολυώροφων κτιρίων δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι πολύ ευχάριστο αν το διαμέρισμα σας μυρίζει τσιγάρα όταν ένας γείτονάς καπνίζει. Και αυτό δεν είναι η πιο δυσάρεστη επιλογή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

  Μερικές φορές το σύστημα εξαερισμού τοποθετείται πίσω από ψευδοροφές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατή η εγκατάσταση οπών εξαερισμού. Διαφέρουν σε μέγεθος - μακρύ και στενό, κατάλληλο για τοποθέτηση στις πλευρικές επιφάνειες των ψευδοροφών με μικρό ύψος.

  Οι οπές εξαερισμού είναι χτισμένες σε στενές κατασκευές

  Λόγω της κάπως επίσημης εμφάνισης, χρησιμοποιούνται συχνότερα σε γραφεία και δημόσιους χώρους. Σε σπίτια και διαμερίσματα, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε με την εύρεση μοντέλων με στενότερες λωρίδες - φαίνονται καλύτερα.

  Ηχοαπορροφητική ακουστική

  Οι συνηθισμένες γρίλιες εξαερισμού είναι τοποθετημένες σε κάποια γωνία. Μπορούν να διατάσσονται σε μία ή δύο σειρές μπορεί να είναι υπό τη μορφή του γράμματος V. Αλλάζει την κατεύθυνση της ροής του αέρα και την ταχύτητα της κίνησής του, αλλά δεν επηρεάζει τη διέλευση του ήχου. Και όπως ventreshetki δεν αποτελούν εμπόδιο για τη διάδοση του ήχου στο διαμέρισμα ή το σπίτι δεν είναι πάντα αποδεκτή ως μια καλή ηχομόνωση και ο θόρυβος - ένα από τα σημαντικότερα παραμέτρους της άνεσης. Επομένως, για εγκατάσταση στην πόρτα, μεταξύ των δωματίων, στα κανάλια τροφοδοσίας από το δρόμο, είναι λογικό να τοποθετούνται πλέγματα εξαερισμού με απορρόφηση θορύβου.

  Γρίλιες θωράκισης για την πόρτα - η καλύτερη λύση

  Έχουν πιο περίπλοκη δομή - τοποθετείται ηχομονωτικό υλικό μεταξύ των πλακών που μειώνει το επίπεδο θορύβου σε αποδεκτό επίπεδο. Φυσικά, τέτοια προϊόντα είναι πιο ακριβά, αλλά χωρίς μείωση του θορύβου, η ζωή θα είναι δυσάρεστη.

  Fronton

  Ένας από τους τύπους των εξωτερικών πλεγμάτων για εξαερισμό είναι το αέτωμα. Εγκαθίστανται στις σοφίτες ιδιωτικών κατοικιών για τον αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλο καλυμμένο με βαφή σε σκόνη ή πλαστικοποιημένο από πλαστικό, το οποίο κανονικά ανέχεται τον παγετό, τις υψηλές θερμοκρασίες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

  Γρίλιες αερισμού στο αέτωμα

  Κατά τύπο είναι σχεδόν πάντα πάνω από το κεφάλι, το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, οκταγωνικό? για στέγες mansard υπάρχουν ασύμμετρες. Το χρώμα επιλέγεται ή είναι λευκό - εάν υπάρχουν λευκά στοιχεία στη διακόσμηση της οροφής ή σε τόνο με το τελείωμα του τένοντα. Μια άλλη επιλογή - σε τόνο με το φινίρισμα της πρόσοψης του σπιτιού ή υλικού στέγης.

  Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε μοντέλα με δυνατότητα ρύθμισης της ποσότητας αέρα που διέρχεται - με τυφλό ή αποσβεστήρα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη σε κρύο και ζεστό καιρό.

  Πού να αγοράσετε;

  Νέα σχετικά με το θέμα "εξωτερικές μάσκες αερισμού από μέταλλο"

  Καμπύλη οθόνη με συχνότητα 144 Hz - Samsung C24FG70FQI

  Η εξωτερική επιφάνεια της μήτρας είναι μαύρη, ημι-ματ (αλλά η εικόνα του καθρέφτη εκδηλώνεται στην περίπτωση της αντανάκλασης σημειακών φωτεινών πηγών) και η εξωτερική στρώση της μήτρας αισθάνεται σχετικά στενή ανάλογα με τις αισθήσεις. Η γεωμετρική παραμόρφωση της αντανάκλασης στις γρίλιες εξαερισμού βρίσκεται στο κάτω άκρο και στο πίσω μέρος στην κορυφή.

  Τηλεόραση QLED Samsung QE65Q9FAMUXRU

  Ο πίσω πίνακας είναι μεταλλικός, με την υφή στη μορφή στενών οριζόντιων λωρίδων. Το πάχος της θήκης είναι 25 mm. Μπροστινός ήχος από μεγάφωνα μεσαίας και χαμηλής συχνότητας τοποθετημένα μέσα στο περίβλημα της τηλεόρασης, περνάει από τις γρίλιες και τα κέρατα στην ίδια θέση στο κάτω άκρο. Συσκευασμένη τηλεόραση και τα πάντα.

  Έχουν εγκριθεί οι απαιτήσεις για την ολοκλήρωση των διαμερισμάτων που παρέχονται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακαίνισης

  Κατά τη συνάντηση του Προεδρείου της κυβέρνησης της Μόσχας ενέκρινε τις απαιτήσεις για βελτιωμένη φινίρισμα των ισοδύναμων κατοικιών, που παρέχονται με αντάλλαγμα για διαμερίσματα σε σπίτια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ανακαίνισης των αποθεμάτων κατοικιών. Εφαρμόζεται σύμφωνα με το νόμο "σχετικά με την κατάσταση.

  Μηχανή άλεσης κρέατος Axion M 31.01

  Από κάτω μπορείτε να δείτε πόδια από καουτσούκ και τρύπες εξαερισμού. Όπως μπορούμε να δούμε, ο σχεδιασμός του μηχανήματος κοπής κρέατος και του τρυπανιού φαίνεται αποδεκτός. Αλλά η ποιότητα του μαχαιριού και των γρίλιων εγείρει ερωτήματα: η αντιδιαβρωτική επικάλυψη σε αυτά είτε απλά απουσιάζει είτε φαίνεται "μη πειστική".

  Παρακολούθηση παιχνιδιών Asus ROG Swift PG258Q

  Monitor Asus PG258Q αποτελεί μέρος μιας σειράς προϊόντων της Asus, ενωμένων από ένα κοινό εμπορικό σήμα "Republic of Gamers" (συντομογραφία - ROG). Συνεπώς, το πλήρες όνομα του μοντέλου μοιάζει με το ROG Swift PG258Q. Η οθόνη βασίζεται στη μήτρα TN και στο c.

  με καμπύλη οθόνη σε πίνακα VA με υποστήριξη τεχνολογίας AMD FreeSync και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz

  Η εξωτερική επιφάνεια της μήτρας είναι μαύρη, ημι-ματ (αλλά η εικόνα του καθρέφτη εκδηλώνεται στην περίπτωση της αντανάκλασης σημειακών φωτεινών πηγών) και η εξωτερική στρώση της μήτρας αισθάνεται σχετικά στενή ανάλογα με τις αισθήσεις. Γεωμετρικές στρεβλώσεις Οι γρίλιες εξαερισμού βρίσκονται στο κάτω άκρο και στο πίσω μέρος στο επάνω μέρος.

  Projector ViewSonic LS830 DLP

  Στις πλευρές - γρίλιες εξαερισμού, πίσω από τις οποίες μπορείτε να δείτε αρκετούς ανεμιστήρες. Η αριστερή όψη είναι ένα φαρδύ πόδι με μια ελαστική σόλα. Στο κάτω μέρος του προβολέα, είναι εγκατεστημένοι 4 μεταλλικοί κοχλιοτομημένοι δακτύλιοι, σχεδιασμένοι για τοποθέτηση σε ένα βραχίονα οροφής, αλλά στη διασταύρωση.

  με περιστρεφόμενη σούβλα και καλάθι για τηγανιτές πατάτες

  Aerogril - γνωστό στο ρωσικό gadget κουζίνα χρήστη, σχεδιασμένο για το μαγείρεμα των προϊόντων υπό την επίδραση του ζεστού αέρα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία οι αεροπορικές εταιρείες διαφημίζονταν ενεργά και προωθούνταν.

  Μέταλλο παρακαμπτήριος: χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά εγκατάστασης

  Πολλές σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευών απαιτούν υποχρεωτικό φινίρισμα της πρόσοψης του κτιρίου. Αυτό αφορά, για παράδειγμα, σπίτια κατασκευασμένα από αφρώδεις όγκους, πλαίσια και συμβατικές δομές ξυλείας. Το φινίρισμα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το υλικό των κύριων τοίχων, τη βελτίωση των τεχνικών.

  Ο σταθμός του μετρό "Frunzenskaya" της Μόσχας ανοίγει μετά την ανασυγκρότηση

  Πυλώνες αντιμέτωποι με κόκκινο και λευκό μάρμαρο, οι οπές αερισμού για τους καλύπτονται με διακοσμητικά κάγκελα με τις ίδιες εικόνες πεντάκτινο αστέρι και κορδέλα στους πρόποδες των πυλώνων από τους τρόπους αίθουσα και να εγκατασταθεί μαρμάρινα παγκάκια. Ταξιδιωτικοί τοίχοι.

  Συστήματα εξαερισμού - ένα εξωτερικό πλέγμα εξαερισμού.

  Συρτάρια εξαερισμού - εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, ρυθμιζόμενες, διακοσμητικές.

  Ακρωνύμιο διακομιστή απλοποιημένο - epmg.kz

  Τύποι εγγράφων Εξοπλισμός Ονόματα Συντομογραφίες Γλωσσάριο ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ TABLE_2 TABLE_2 Υποσταθμός δεξαμενών αμίνης, εξωτερικός συσκευασμένος βραχίονας φόρτωσης θείου μετασχηματιστή

  Πώς να επιλέξετε μια εξωτερική μάσκα;

  Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού για τις προσόψεις χρησιμεύουν για να εξασφαλίσουν την ανταλλαγή αέρα και την προστασία του συστήματος εξαερισμού από τη διείσδυση σε αυτό ανεπιθύμητων στοιχείων από το δρόμο (φύλλα, συντρίμμια, ατμοσφαιρική βροχόπτωση). Ωστόσο, ο κατάλογος των λειτουργιών τους δεν τελειώνει εκεί - αυτές οι συσκευές εκτελούν επίσης ένα διακοσμητικό ρόλο, διακοσμώντας την πρόσοψη του κτιρίου.

  Είναι έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να επιλέξει ένα προϊόν που θα συνδυαστεί με τη μεγαλύτερη επιτυχία με τους εξωτερικούς οίκους, οι κατασκευαστές και παράγει μια μεγάλη ποικιλία από μέταλλο εξωτερικών περσίδων, που διαφέρει ως προς την κατασκευή του υλικού, το χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα.

  Αποτελούνται από ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει τη σχάρα, καθώς και τις περσίδες - ειδικές λάμπες (συχνά αποκαλούμενες "scapula"). Οι οπές βιδών που βρίσκονται σε κάθε πλευρά συμβάλλουν στην αξιόπιστη σύνδεση της σχάρας στην επιφάνεια του τοίχου. Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού που προσφέρονται από διάφορους κατασκευαστές καλύπτονται με ειδική βαφή σε σκόνη, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής και διατηρεί την αρχική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Πιο συγκεκριμένα, αυτό το χρώμα προστατεύει από τη διάβρωση και το άμεσο ηλιακό φως. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα πλέγματα που συχνά περιλαμβάνει ένα ειδικό πλέγμα - Ο στόχος τους είναι να τα έντομα, σκόνη, βρωμιά, ιστούς αράχνης και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα να πέφτουν στο σύστημα εξαερισμού.

  Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε πλέγμα προσόψεως;

  Κατά τον σχεδιασμό της εγκατάστασης ή της αντικατάστασης των πλεγμάτων πρόσοψης πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  1. Είναι τα blinds ρυθμισμένα στο προϊόν που σκοπεύετε να επιλέξετε. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να "στείλετε" τη ροή αέρα σε ορισμένα μέρη του δωματίου, αλλάζοντας τη γωνία κλίσης των πτερυγίων.
  2. Εκτός από την εξωτερική πρόσοψη αποτελείται από εσωτερικούς, οροφής και άλλα είδη σχάρων. Ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει αυτή την ερώτηση μπορεί να τους συγχέει. Για να αποφευχθεί αυτό να συμβεί ενώ βρίσκεστε στο κατάστημα, ζητήστε βοήθεια από έναν σύμβουλο.
  3. Πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις του ανοίγματος στο οποίο θα τοποθετηθεί η σχάρα, ώστε να μην αποδειχθεί ότι τα αντικείμενα που αγοράσατε, για παράδειγμα, δεν ταιριάζουν στην διαθέσιμη τρύπα.
  4. Το σχήμα και το χρώμα της μεταλλικής σχάρας πρέπει να αντιστοιχούν στην εμφάνιση της πρόσοψης.
  5. Ένα από τα κύρια λειτουργικά χαρακτηριστικά των πλεγμάτων που προορίζονται για εγκατάσταση στις προσόψεις των κτιρίων είναι ο συντελεστής του ζωντανού τμήματος. Η μετάφραση σε μια κατανοητή γλώσσα είναι ο όγκος των αέριων μαζών που μπορούν να περάσουν ένα τρίψιμο. Οι βέλτιστες συνθήκες εξαερισμού θα παρέχονται αν αυτή η τιμή τείνει στο 1. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε αυτή την τιμή - είναι ένα πηλίκο του διαχωρισμού του όγκου του αυλού από τον όγκο της περιοχής ανοίγματος.

  Όταν αντιμετωπίζουν την ανάγκη να εγκατασταθούν εξωτερικές μάσκες εξαερισμού, οι κάτοικοι της χώρας μας συχνά επιλέγουν αλουμίνιο και χάλυβα. Σας συμβουλεύουμε επίσης να καθιερώσετε με ακρίβεια προϊόντα σιδήρου, διότι σε αυτή την περίπτωση ενεργεί ως η πιο κατάλληλη και κατάλληλη επιλογή. Ας μιλήσουμε για κάθε είδος χωριστά.

  Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα κατασκευών αλουμινίου

  Οι γρίλιες αερισμού προσόψεων αλουμινίου από πολλούς ειδικούς αναγνωρίζονται ως οι πιο ανθεκτικές. Έχουν υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής, καθώς και άλλα πλεονεκτήματα:

  • Τέτοιες συσκευές δεν σχηματίζουν διάβρωση.
  • Μη χάνετε το δικό τους έγχρωμο χρώμα καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  • δεν φοβούνται μηχανικές βλάβες.
  • είναι ανθεκτικά στη φωτιά, ανθεκτικά στην ανάφλεξη.
  • οι έντονες αλλαγές στη θερμοκρασία δεν είναι τρομερά προϊόντα αυτού του είδους.
  • η διάρκεια της λειτουργίας είναι από 10 έτη ή περισσότερο. Υπό ευνοϊκές συνθήκες, μπορείτε να υπολογίζετε σε 30 και ακόμη 50 χρόνια.

  Με μεγάλο αριθμό θετικών ιδιοτήτων, τα προϊόντα αλουμινίου έχουν ένα μειονέκτημα - το κόστος τους υπερβαίνει κατά πολύ το κόστος των πλαστικών προϊόντων. Ωστόσο, στην απόδοση είναι πολύ προτιμότερο από τα πλαστικά αντίστοιχά τους.

  Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των σχάρων από χάλυβα

  Ένα άλλο είδος μεταλλικής κατασκευής είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, και η κορυφή καλύπτεται με ένα στρώμα ψευδαργύρου. Αυτό το στρώμα συμβάλλει στην εξισορρόπηση της βλάβης από τους ηλεκτροχημικούς και φυσικούς αρνητικούς παράγοντες - απλά, αποτελεί ένα είδος φραγμού για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του περιβάλλοντος.

  Πρέπει να πούμε ότι ένα τέτοιο στρώμα ψευδαργύρου είναι μάλλον "ανθεκτικό", αλλά αραιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να καταστραφεί από γρατζουνιές και ρωγμές.

  Μέχρι να συμβεί αυτό, ο σχεδιασμός προστατεύεται τέλεια από τη διάβρωση. Ωστόσο, μετά από λίγο πάψει να παρέχει τα οφέλη του.

  Πλέγμα πλέγματος Ρ-С

  Συνήθως, μετά από λίγα χρόνια, αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα "κουδούνια" για την έναρξη της διάβρωσης. Το ίδιο το τρίψιμο, παρεμπιπτόντως, δεν ξεπερνά πάντοτε το κατώτατο όριο εκμετάλλευσης των 10 ετών. Η εγκατάσταση τους συνοδεύεται από μεγαλύτερη πολυπλοκότητα από την εγκατάσταση αλουμινίου, για την οποία υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση - ο χάλυβας ζυγίζει περισσότερο. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε τις σημαντικές θετικές στιγμές - τη δύναμη και όχι την έκθεση σε μηχανικές επιδράσεις.

  Αφού διαβάσατε το άρθρο μας, μάθατε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα πλέγματα αλουμινίου και χάλυβα, και τώρα μπορείτε αντικειμενικά να επιλέξετε ποια επιλογή είναι πιο ελκυστική για εσάς. Όσον αφορά τη γνώμη μας, σας συμβουλεύουμε να σταματήσετε την επιλογή σας στην πρώτη.

  Ρυθμιζόμενες σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

  Ρυθμιζόμενες γρίλιες, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένες στις εξόδους παροχής αέρα, εξαγωγής καυσαερίων και εξαερισμού, συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης εντός των εγκαταστάσεων. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σε αυτά τα πλέγματα επιτρέπουν τον έλεγχο της κατεύθυνσης, της κατανομής και του όγκου του αέρα που εισέρχεται ή εξέρχεται από το δωμάτιο. Η γωνία κλίσης των ελασμάτων σε τέτοιες δομές μπορεί να ρυθμιστεί τόσο μεμονωμένα όσο και για ολόκληρη την ομάδα των πεταλοειδών. Αν είναι απαραίτητο, είναι δυνατό να εμποδιστεί πλήρως η κίνηση του αέρα μέσω της εξόδου αερισμού.

  Μια βαλβίδα με ρυθμιζόμενη περσίδα είναι συνήθως κατασκευασμένη από πλαστικό ή μέταλλο (συνήθως αλουμίνιο). Για διάφορους λόγους, θεωρούμε ότι η τελευταία επιλογή είναι η πλέον προτιμητέα για χρήση σε οικιακούς, εμπορικούς, βιομηχανικούς χώρους ή αποθήκες.

  Πρώτον, το τρίψιμο αλουμινίου έχει την απαραίτητη αντοχή,

  Δεύτερον, το αλουμίνιο με επίστρωση πολυμερούς σε σκόνη που εφαρμόζεται σε αυτό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση,

  Τρίτον, τα κινούμενα στοιχεία της σχάρας είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα αντίστοιχα πλαστικά.

  Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το πλέγμα αλουμινίου δεν είναι κατώτερο από το πλαστικό στις αισθητικές του ιδιότητες και δεν είναι πολύ βαρύτερο και ακριβότερο από το τελευταίο.

  Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού, ρυθμιζόμενες μπορεί να εκτελεστεί σε μία γενική παραλλαγή, όταν για οποιονδήποτε λόγο η κατασκευή δεν μπορεί να στερεωθεί με τη βοήθεια βιδών, μανδάλων ή άλλων μέσων.

  Τα σχάρες είναι μονής σειράς και διπλής σειράς. Δύο σειρές ρυθμιζόμενων περσίδων επιτρέπουν στον σχεδιασμό να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην πρόσβαση και τη διανομή του αέρα. Σε ορισμένα μοντέλα, η βαλβίδα ροής αέρα έχει εγκατασταθεί επιπρόσθετα. Η ίδια η βαλβίδα συνήθως δεν καλύπτεται με βαφή πολυμερούς σε σκόνη, οι τυφλοί καλύπτονται από προεπιλογή με λευκό χρώμα (RAL 9016).
  Ο υπολογισμός των διαστάσεων και του βήματος των ελασμάτων εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο του δικτύου: ορισμένοι τύποι ρυθμιζόμενων πλεγμάτων με μεγάλες γραμμικές διαστάσεις είναι εφοδιασμένοι με επιπλέον κανάλια για να τους προσφέρουν πρόσθετη αντοχή.

  Εξάτμιση μεταλλικά εξωτερικά

  Πώς να επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα για εξαερισμό

  Για μια άνετη και υγιή ατμόσφαιρα στο σπίτι και στο διαμέρισμα, είναι απαραίτητη η κανονική λειτουργία του εξαερισμού. Αποτελείται από διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού. Φαίνεται μόνο με την πρώτη ματιά ότι είναι όλοι ίδιοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές λεπτές αποχρώσεις και αποχρώσεις, και η λανθασμένη επιλογή μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού.

  Τύποι διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

  Πρώτα απ 'όλα, οι σχάρες εξαερισμού χωρίζονται στον τόπο εγκατάστασης. Υπάρχουν:

  • Εξωτερική ή πρόσοψη. Για εγκατάσταση στο δρόμο.
  • Εσωτερική - για εσωτερική εγκατάσταση.
  • Ροή. Αυτό είναι ένα είδος εσωτερικών, αλλά τοποθετούνται στις τρύπες εξαερισμού που βρίσκονται ανάμεσα στα δωμάτια, μερικές φορές τοποθετημένες στην πόρτα.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού για εξωτερική εγκατάσταση κατασκευάζονται συνήθως από αλουμίνιο και γαλβανισμένο χάλυβα. Για προστασία από τα φαινόμενα της ατμόσφαιρας, μπορούν να χρωματιστούν με επίστρωση με σκόνη της έγχρωμης σύνθεσης. Αυτός ο χρωματισμός αντιστέκεται στον παγετό και τη θερμότητα, δεν φοβάται την υγρασία.

  Εσωτερικές σχάρες για αερισμό

  Οι εσωτερικές γρίλιες (και οι εναέριες) είναι συχνά κατασκευασμένες από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Είναι πιο ποικίλες σε μορφή και εμφάνιση. Η υπερχείλιση διαφέρει επειδή έχουν σχάρες και στις δύο πλευρές - για να σχηματίσουν ένα άνοιγμα και στα δύο δωμάτια ή και στις δύο πλευρές της πόρτας. Σε αυτά, οι βραχυκυκλωτήρες είναι διευθετημένοι έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται σε άλλο, αλλά ταυτόχρονα η κίνηση του αέρα δεν παρεμβαίνει. Ονομάζονται "διπλά" ή "διπλασιασμένα".

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού ταξινομούνται σύμφωνα με τη μέθοδο χρήσης:

  • καθολική - προσφορά και ασταθής.
  • εφοδιασμού ·
  • εξάτμιση.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού μπορούν να είναι εξάτμιση, τροφοδοσία και τροφοδοσία-εξάτμιση

  Από το όνομα είναι σαφές ότι τοποθετούνται σε αεραγωγούς για διάφορους σκοπούς. Διακρίνονται από την εγκατάσταση βραχυκυκλωμάτων, τα οποία κατευθύνουν τη ροή του αέρα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Η τοποθέτηση μιας μάσκας παροχής στον αγωγό εξαγωγής και το αντίστροφο θα επιδεινώσει σημαντικά την συναλλαγματική ισοτιμία του αέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή.

  Στη θέση εγκατάστασης

  Οι έξοδοι των αεραγωγών βρίσκονται συνήθως στους τοίχους ή στην οροφή. Κατά συνέπεια, οι γρίλιες εξαερισμού είναι τοίχου και οροφής, υπάρχουν - καθολική.

  Εγκαταστήθηκε στην οροφή

  Με τη μέθοδο εγκατάστασης, μπορούν να είναι γενικά ή ενσωματωμένα. Επιφάνεια συναρμολογημένη στον τοίχο, κλείνοντας τον αγωγό εξαγωγής. Γίνονται ελκυστικά - μπορούν ακόμη και να αποτελέσουν στοιχείο διακόσμησης. Οι ενσωματωμένες γρίλιες τοποθετούνται συνήθως σε χώρους όπου οι αγωγοί αερίου εξέρχονται στο δρόμο. Είναι απαραίτητα για την προστασία από την είσοδο των συντριμμιών και των μικρών ζώων (κυρίως τρωκτικά). Δεδομένου ότι δεν είναι ορατά, κανείς δεν δίνει σημασία στην αισθητική. Πρέπει να είναι ισχυρά και αξιόπιστα και μπορούν να κατασκευαστούν από απλή μεταλλική ράβδο ή ακόμη και από δικτυωτό πλέγμα.

  Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στη βάση του σπιτιού είναι συνήθως κατασκευασμένες από μέταλλο και διαθέτουν ρυθμιζόμενα παντζούρια ή πτερύγια

  Υπάρχουν επίσης διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού για τοποθέτηση στο πάτωμα. Αυστηρά μιλώντας, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση με τον εξαερισμό, καθώς κλείνουν τα θερμαντικά σώματα ή τα θερμαντικά σώματα που είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Ωστόσο, το όνομα αποθηκεύεται. Πολύ σπάνια, οι αγωγοί εξαερισμού περνούν κάτω από το δάπεδο και στη συνέχεια οι γρίλιες που τους κλείνουν ακριβώς είναι αερισμός δαπέδου. Σε κάθε περίπτωση, είναι κατασκευασμένα από μέταλλα, σπανιότερα - από ξύλο, αφού τα φορτία είναι ακόμα υψηλότερα από ό, τι με εγκατάσταση τοίχου ή οροφής.

  Κατά την τοποθέτηση των θερμαντικών σωμάτων στο δάπεδο επάνω από αυτά, εγκαθιστούν επίσης σχάρες για να φεύγουν από τον ζεστό αέρα

  Βάζουν βεντούρες στα περβάζια παραθύρων - εάν είναι φαρδύ και κάτω από τα θερμαντικά σώματα. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγονται συνήθως είτε απλή σχισμή είτε ανοιχτή εργασία, η οποία προσελκύει την προσοχή και είναι ακόμη ένα στολίδι.

  Γρίλιες για αερισμό στο περβάζι - εάν το καλοριφέρ είναι εγκατεστημένο κάτω από αυτό

  Ένας άλλος μη τυποποιημένος χώρος για την τοποθέτηση των θυρίδων είναι η πόρτα. Συνήθως είναι οι πόρτες στο μπάνιο ή στο μπάνιο. Για την σωστή λειτουργία του εξαερισμού στο μπάνιο και την τουαλέτα, απαιτείται παροχή αέρα. Παρέχεται κάνοντας ένα διάκενο κάτω από την πόρτα 2-3 cm ή τοποθετώντας μια μάσκα αερισμού στο φύλλο της πόρτας.

  Για την τοποθέτηση στην πόρτα υπάρχουν επίσης ειδικές σχάρες εξαερισμού

  Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν μικρά πλέγματα για τον εξαερισμό των αποδυτηρίων ή των μεγάλων ντουλαπιών. Μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε μοντέλο τοίχου (για τις αίθουσες που χρειάζεστε εναέρια), αλλά υπάρχουν και ειδικά έπιπλα. Διαφέρουν μόνο σε μέγεθος (μικρότερο από το συνηθισμένο) και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στην πόρτα, ή μπορείτε να τους στους τοίχους.

  Τις περισσότερες φορές, οι σχάρες για τον εξαερισμό είναι κατασκευασμένες από μέταλλο και πλαστικό, το ξύλο είναι πολύ λιγότερο κοινό. Μεταλλικά κράματα αλουμινίου ή γαλβανισμένος χάλυβας, λιγότερο συχνά - ανοξείδωτος χάλυβας, χαλκός, χαλκός και ορείχαλκος.

  Για τις εξωτερικές μεταλλικές σχάρες που παχύτερο μέταλλο, για εσωτερική λεπτότερο. Αν μιλάμε για τα μπροστινά κάγκελα του αέρα, είναι συνήθως απαραίτητο να επιλέξει - για να πάρει το αλουμίνιο, το οποίο θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι πολύ ανθεκτικό σε σωματική καταπόνηση, ή ένα ισχυρό γαλβανισμένο ατσάλι, αλλά ότι θα αρχίσουν να σκουριά σε λίγα χρόνια. Η επιλογή δεν είναι η ευκολότερη. Φυσικά, η ιδανική επιλογή - από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά το κόστος αυτών των ventreshetok πολύ υψηλή, και η εύρεση τους δεν είναι εύκολη.

  Υλικά για την κατασκευή ελαστικών

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού κατασκευάζονται από πλαστικό για εσωτερική χρήση. Οι περισσότερες φορές είναι λευκές, αλλά υπάρχουν και χρωματιστές. Είναι καλά επειδή έχουν χαμηλό βάρος και κόστος, είναι εύκολο να φροντίσουν, χημικά ουδέτερα, δεν φοβούνται την υγρασία. Το μειονέκτημα τους είναι ότι αντιδρούν ανεπαρκώς σε υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως, εάν η είσοδος βρίσκεται στη ζώνη υψηλής θερμοκρασίας, υπάρχει μια σχάρα χάλυβα ή αλουμινίου.

  Οι γρίλιες αερισμού, χάλκινων και χάλκινων αερισμάτων είναι διακοσμητικά στοιχεία και φαίνονται αδιάφορα. Τα μονογράμματα, τα στολίδια, τα στολίδια είναι όλα πρακτικά απαραίτητα χαρακτηριστικά τέτοιων επιφανειών. Είναι για τοποθέτηση σε τοίχο και δάπεδο, και τα βάζουν στα παράθυρα. Όπου σπάνια βλέπουν, είναι στο ανώτατο όριο. Συνήθως υπάρχει μια σειρά έτοιμων επιλογών, αλλά πολλές εταιρείες προσφέρουν παραγγελία και είναι έτοιμες να κάνουν σχέδιο σύμφωνα με το σκίτσο σας. Στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των μοτίβων, αλλά υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες.

  Τα διακοσμητικά πλέγματα εξαερισμού από ορείχαλκο, χαλκό, χαλκό προσελκύουν την προσοχή και χρησιμεύουν ως διακόσμηση

  Ξύλινα σχάρες για εξαερισμό δεν βρίσκονται συχνά, αλλά είναι επίσης. Τοποθετούνται σε κατοικίες με φυσιολογική υγρασία, καθώς το ξύλο αντιδρά ελάχιστα σε υψηλή υγρασία. Ταιριάζουν καλά με το εσωτερικό ενός ξύλινου σπιτιού. Αν υπάρχει φινίρισμα στο ξύλο, η καλύτερη λύση είναι μια διακοσμητική μάσκα ξύλου.

  Κουφώματα για εξαερισμό

  Η απαραίτητη ταχύτητα κίνησης του αέρα μέσω του συστήματος εξαερισμού ποικίλλει ανάλογα με την εποχή ή ακόμα και την ώρα της ημέρας. Με σύστημα εξαναγκασμένου εξαερισμού, μπορεί να ελεγχθεί από ανεμιστήρα. και με το φυσικό το κάνετε με τη βοήθεια των γλάστρες εξαερισμού. Οι ράβδοι τους (ή αλλιώς λένε "cilia") των πλεγμάτων είναι κινητά, ανάλογα με τη θέση τους, ο όγκος του αέρα που διέρχεται από αυτά ποικίλλει. Υπάρχουν δύο ακραίες θέσεις - εντελώς ανοικτές και εντελώς κλειστές και πολλές ενδιάμεσες.

  Υπάρχει μια δεύτερη επιλογή - με κινητή βαλβίδα. Η αρχή είναι διαφορετική, αλλά η ουσία είναι η ίδια - για να μπλοκάρει ή να ανοίγει τη ροή του αέρα.

  Οι γρίλιες ονομάζονται επίσης ρυθμιζόμενοι, αφού έχουν ένα κινητό πτερύγιο

  Αυτά τα πλέγματα μπορούν να ελέγχονται χειροκίνητα - υπάρχει ένας μικρός μοχλός που κινείται ο οποίος αλλάζει τη θέση των πτερυγίων. Υπάρχουν μοντέλα με αυτόματο έλεγχο, αλλά είναι ενσωματωμένα στο σύστημα εξαερισμού, το οποίο εκτελεί τον επεξεργαστή.

  Οι περσίδες είναι εξωτερικές και εσωτερικές. Μπορείτε να ρυθμίσετε τόσο την εισερχόμενη ροή από το δρόμο όσο και το εξωτερικό. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα για εξαερισμό στο θεμέλιο. Το χειμώνα, μπορούν σχεδόν να κλείσουν, ελαχιστοποιώντας τον αερισμό του υπόγειου χώρου.

  Για εσωτερική εγκατάσταση, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες τοποθετούνται για φυσικό αερισμό στους αγωγούς τροφοδοσίας ή εξαγωγής. Σε γενικές γραμμές, είναι βολικό, αλλά ο μηχανισμός απαιτεί προσοχή, περιοδικά η σχάρα θα πρέπει να αφαιρείται, να καθαρίζεται και να λιπαίνεται με κινητές συνδέσεις. Είναι βουλωμένες με σκόνη και ακαθαρσίες, γεγονός που μειώνει το εύρος ρύθμισης.

  Με βαλβίδα ελέγχου

  Τα διακοσμητικά πλέγματα αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής δεν σας επιτρέπουν να εισέλθετε στο διαμέρισμα ή στο σπίτι όταν το βύθισμα ανατρέπεται από το σύστημα εξαερισμού. Μια βαλβίδα αντεπιστροφής είναι μια λεπτή, σταθερά τοποθετημένη πλάκα των οποίων οι λοβοί κάμπτονται όταν η ροή του αέρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και επικαλύπτει το διάκενο του αεραγωγού όταν ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

  Η βαλβίδα ελέγχου μπορεί να ενσωματωθεί ξεχωριστά, μπορεί να βρίσκεται στον ανεμιστήρα ή στην σχάρα εξαερισμού. Στη μάσκα εξαερισμού γίνεται με τη μορφή μεμβράνης από λεπτό πλαστικό. Μια τέτοια συσκευή είναι χτισμένη σπάνια, αλλά μπορείτε να την προσθέσετε μόνοι σας, να την κάνετε μόνοι σας ή να βάλλετε μια αυτόνομη βαλβίδα.

  Στο ερώτημα εάν απαιτείται ή όχι βαλβίδα ελέγχου για τον εξαερισμό, δεν υπάρχει συναίνεση. Οι αντίπαλοί του λένε ότι αργά ή γρήγορα η μεμβράνη ή τα πέταλα θα κολλήσουν και θα εμποδίσουν τη ροή του αέρα. Ίσως αυτό συμβαίνει. Αλλά αυτό μπορεί εύκολα να εξαλειφθεί - για να αλλάξετε τη βαλβίδα ή να την αφαιρέσετε προσωρινά δεν είναι πρόβλημα. Αλλά μερικές φορές χωρίς αυτόν είναι πολύ χειρότερη από ό, τι μαζί του. Για παράδειγμα, το σύστημα είναι χτισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς αυτό. Αυτό συμβαίνει όταν ο εξαναγκασμένος αερισμός περιλαμβάνεται στο ίδιο κανάλι με το φυσικό. Στη συνέχεια, η βαλβίδα ελέγχου στις γρίλιες εξαερισμού ή στον αγωγό αέρα εμποδίζει τον φυσικό αερισμό όταν είναι ενεργοποιημένη η κουκούλα. Διαφορετικά, θα πρέπει να τραβήξετε δύο χωριστούς αγωγούς, και αυτό είναι δύσκολο, ακριβό και όχι πάντα δυνατό.

  Επίσης, χωρίς βαλβίδα ελέγχου, οι κάτοικοι των πολυώροφων κτιρίων δεν μπορούν να το κάνουν. Δεν είναι πολύ ευχάριστο αν το διαμέρισμα σας μυρίζει τσιγάρα όταν ένας γείτονάς καπνίζει. Και αυτό δεν είναι η πιο δυσάρεστη επιλογή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ή του σπιτιού.

  Μερικές φορές το σύστημα εξαερισμού τοποθετείται πίσω από ψευδοροφές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατή η εγκατάσταση οπών εξαερισμού. Διαφέρουν σε μέγεθος - μακρύ και στενό, κατάλληλο για τοποθέτηση στις πλευρικές επιφάνειες των ψευδοροφών με μικρό ύψος.

  Οι οπές εξαερισμού είναι χτισμένες σε στενές κατασκευές

  Λόγω της κάπως επίσημης εμφάνισης, χρησιμοποιούνται συχνότερα σε γραφεία και δημόσιους χώρους. Σε σπίτια και διαμερίσματα, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε με την εύρεση μοντέλων με στενότερες λωρίδες - φαίνονται καλύτερα.

  Ηχοαπορροφητική ακουστική

  Οι συνηθισμένες γρίλιες εξαερισμού είναι τοποθετημένες σε κάποια γωνία. Μπορούν να διατάσσονται σε μία ή δύο σειρές μπορεί να είναι υπό τη μορφή του γράμματος V. Αλλάζει την κατεύθυνση της ροής του αέρα και την ταχύτητα της κίνησής του, αλλά δεν επηρεάζει τη διέλευση του ήχου. Και όπως ventreshetki δεν αποτελούν εμπόδιο για τη διάδοση του ήχου στο διαμέρισμα ή το σπίτι δεν είναι πάντα αποδεκτή ως μια καλή ηχομόνωση και ο θόρυβος - ένα από τα σημαντικότερα παραμέτρους της άνεσης. Επομένως, για εγκατάσταση στην πόρτα, μεταξύ των δωματίων, στα κανάλια τροφοδοσίας από το δρόμο, είναι λογικό να τοποθετούνται πλέγματα εξαερισμού με απορρόφηση θορύβου.

  Γρίλιες θωράκισης για την πόρτα - η καλύτερη λύση

  Έχουν πιο περίπλοκη δομή - τοποθετείται ηχομονωτικό υλικό μεταξύ των πλακών που μειώνει το επίπεδο θορύβου σε αποδεκτό επίπεδο. Φυσικά, τέτοια προϊόντα είναι πιο ακριβά, αλλά χωρίς μείωση του θορύβου, η ζωή θα είναι δυσάρεστη.

  Fronton

  Ένας από τους τύπους των εξωτερικών πλεγμάτων για εξαερισμό είναι το αέτωμα. Εγκαθίστανται στις σοφίτες ιδιωτικών κατοικιών για τον αερισμό του χώρου κάτω από την οροφή. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλο καλυμμένο με βαφή σε σκόνη ή πλαστικοποιημένο από πλαστικό, το οποίο κανονικά ανέχεται τον παγετό, τις υψηλές θερμοκρασίες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

  Γρίλιες αερισμού στο αέτωμα

  Κατά τύπο είναι σχεδόν πάντα πάνω από το κεφάλι, το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό, τετράγωνο, ορθογώνιο, οκταγωνικό? για στέγες mansard υπάρχουν ασύμμετρες. Το χρώμα επιλέγεται ή είναι λευκό - εάν υπάρχουν λευκά στοιχεία στη διακόσμηση της οροφής ή σε τόνο με το τελείωμα του τένοντα. Μια άλλη επιλογή - σε τόνο με το φινίρισμα της πρόσοψης του σπιτιού ή υλικού στέγης.

  Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε μοντέλα με δυνατότητα ρύθμισης της ποσότητας αέρα που διέρχεται - με τυφλό ή αποσβεστήρα. Αυτή η επιλογή είναι πολύ χρήσιμη σε κρύο και ζεστό καιρό.

  Πού να αγοράσετε;

  Νέα σχετικά με το θέμα "εξωτερικές μάσκες αερισμού από μέταλλο"

  Καμπύλη οθόνη με συχνότητα 144 Hz - Samsung C24FG70FQI

  Η εξωτερική επιφάνεια της μήτρας είναι μαύρη, ημι-ματ (αλλά η εικόνα του καθρέφτη εκδηλώνεται στην περίπτωση της αντανάκλασης σημειακών φωτεινών πηγών) και η εξωτερική στρώση της μήτρας αισθάνεται σχετικά στενή ανάλογα με τις αισθήσεις. Η γεωμετρική παραμόρφωση της αντανάκλασης στις γρίλιες εξαερισμού βρίσκεται στο κάτω άκρο και στο πίσω μέρος στην κορυφή.

  Τηλεόραση QLED Samsung QE65Q9FAMUXRU

  Ο πίσω πίνακας είναι μεταλλικός, με την υφή στη μορφή στενών οριζόντιων λωρίδων. Το πάχος της θήκης είναι 25 mm. Μπροστινός ήχος από μεγάφωνα μεσαίας και χαμηλής συχνότητας τοποθετημένα μέσα στο περίβλημα της τηλεόρασης, περνάει από τις γρίλιες και τα κέρατα στην ίδια θέση στο κάτω άκρο. Συσκευασμένη τηλεόραση και τα πάντα.

  Έχουν εγκριθεί οι απαιτήσεις για την ολοκλήρωση των διαμερισμάτων που παρέχονται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακαίνισης

  Κατά τη συνάντηση του Προεδρείου της κυβέρνησης της Μόσχας ενέκρινε τις απαιτήσεις για βελτιωμένη φινίρισμα των ισοδύναμων κατοικιών, που παρέχονται με αντάλλαγμα για διαμερίσματα σε σπίτια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα ανακαίνισης των αποθεμάτων κατοικιών. Εφαρμόζεται σύμφωνα με το νόμο "σχετικά με την κατάσταση.

  Μηχανή άλεσης κρέατος Axion M 31.01

  Από κάτω μπορείτε να δείτε πόδια από καουτσούκ και τρύπες εξαερισμού. Όπως μπορούμε να δούμε, ο σχεδιασμός του μηχανήματος κοπής κρέατος και του τρυπανιού φαίνεται αποδεκτός. Αλλά η ποιότητα του μαχαιριού και των γρίλιων εγείρει ερωτήματα: η αντιδιαβρωτική επικάλυψη σε αυτά είτε απλά απουσιάζει είτε φαίνεται "μη πειστική".

  Παρακολούθηση παιχνιδιών Asus ROG Swift PG258Q

  Monitor Asus PG258Q αποτελεί μέρος μιας σειράς προϊόντων της Asus, ενωμένων από ένα κοινό εμπορικό σήμα "Republic of Gamers" (συντομογραφία - ROG). Συνεπώς, το πλήρες όνομα του μοντέλου μοιάζει με το ROG Swift PG258Q. Η οθόνη βασίζεται στη μήτρα TN και στο c.

  με καμπύλη οθόνη σε πίνακα VA με υποστήριξη τεχνολογίας AMD FreeSync και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz

  Η εξωτερική επιφάνεια της μήτρας είναι μαύρη, ημι-ματ (αλλά η εικόνα του καθρέφτη εκδηλώνεται στην περίπτωση της αντανάκλασης σημειακών φωτεινών πηγών) και η εξωτερική στρώση της μήτρας αισθάνεται σχετικά στενή ανάλογα με τις αισθήσεις. Γεωμετρικές στρεβλώσεις Οι γρίλιες εξαερισμού βρίσκονται στο κάτω άκρο και στο πίσω μέρος στο επάνω μέρος.

  Projector ViewSonic LS830 DLP

  Στις πλευρές - γρίλιες εξαερισμού, πίσω από τις οποίες μπορείτε να δείτε αρκετούς ανεμιστήρες. Η αριστερή όψη είναι ένα φαρδύ πόδι με μια ελαστική σόλα. Στο κάτω μέρος του προβολέα, είναι εγκατεστημένοι 4 μεταλλικοί κοχλιοτομημένοι δακτύλιοι, σχεδιασμένοι για τοποθέτηση σε ένα βραχίονα οροφής, αλλά στη διασταύρωση.

  με περιστρεφόμενη σούβλα και καλάθι για τηγανιτές πατάτες

  Aerogril - γνωστό στο ρωσικό gadget κουζίνα χρήστη, σχεδιασμένο για το μαγείρεμα των προϊόντων υπό την επίδραση του ζεστού αέρα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία οι αεροπορικές εταιρείες διαφημίζονταν ενεργά και προωθούνταν.

  Μέταλλο παρακαμπτήριος: χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά εγκατάστασης

  Πολλές σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευών απαιτούν υποχρεωτικό φινίρισμα της πρόσοψης του κτιρίου. Αυτό αφορά, για παράδειγμα, σπίτια κατασκευασμένα από αφρώδεις όγκους, πλαίσια και συμβατικές δομές ξυλείας. Το φινίρισμα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το υλικό των κύριων τοίχων, τη βελτίωση των τεχνικών.

  Ο σταθμός του μετρό "Frunzenskaya" της Μόσχας ανοίγει μετά την ανασυγκρότηση

  Πυλώνες αντιμέτωποι με κόκκινο και λευκό μάρμαρο, οι οπές αερισμού για τους καλύπτονται με διακοσμητικά κάγκελα με τις ίδιες εικόνες πεντάκτινο αστέρι και κορδέλα στους πρόποδες των πυλώνων από τους τρόπους αίθουσα και να εγκατασταθεί μαρμάρινα παγκάκια. Ταξιδιωτικοί τοίχοι.

  Συστήματα εξαερισμού - ένα εξωτερικό πλέγμα εξαερισμού.

  Συρτάρια εξαερισμού - εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, ρυθμιζόμενες, διακοσμητικές.

  Ακρωνύμιο διακομιστή απλοποιημένο - epmg.kz

  Τύποι εγγράφων Εξοπλισμός Ονόματα Συντομογραφίες Γλωσσάριο ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ TABLE_2 TABLE_2 Υποσταθμός δεξαμενών αμίνης, εξωτερικός συσκευασμένος βραχίονας φόρτωσης θείου μετασχηματιστή

  Πώς να επιλέξετε μια εξωτερική μάσκα;

  Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού για τις προσόψεις χρησιμεύουν για να εξασφαλίσουν την ανταλλαγή αέρα και την προστασία του συστήματος εξαερισμού από τη διείσδυση σε αυτό ανεπιθύμητων στοιχείων από το δρόμο (φύλλα, συντρίμμια, ατμοσφαιρική βροχόπτωση). Ωστόσο, ο κατάλογος των λειτουργιών τους δεν τελειώνει εκεί - αυτές οι συσκευές εκτελούν επίσης ένα διακοσμητικό ρόλο, διακοσμώντας την πρόσοψη του κτιρίου.

  Είναι έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να επιλέξει ένα προϊόν που θα συνδυαστεί με τη μεγαλύτερη επιτυχία με τους εξωτερικούς οίκους, οι κατασκευαστές και παράγει μια μεγάλη ποικιλία από μέταλλο εξωτερικών περσίδων, που διαφέρει ως προς την κατασκευή του υλικού, το χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα.

  Αποτελούνται από ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει τη σχάρα, καθώς και τις περσίδες - ειδικές λάμπες (συχνά αποκαλούμενες "scapula"). Οι οπές βιδών που βρίσκονται σε κάθε πλευρά συμβάλλουν στην αξιόπιστη σύνδεση της σχάρας στην επιφάνεια του τοίχου. Οι εξωτερικές σχάρες εξαερισμού που προσφέρονται από διάφορους κατασκευαστές καλύπτονται με ειδική βαφή σε σκόνη, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής και διατηρεί την αρχική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Πιο συγκεκριμένα, αυτό το χρώμα προστατεύει από τη διάβρωση και το άμεσο ηλιακό φως. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα πλέγματα που συχνά περιλαμβάνει ένα ειδικό πλέγμα - Ο στόχος τους είναι να τα έντομα, σκόνη, βρωμιά, ιστούς αράχνης και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα να πέφτουν στο σύστημα εξαερισμού.

  Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε πλέγμα προσόψεως;

  Κατά τον σχεδιασμό της εγκατάστασης ή της αντικατάστασης των πλεγμάτων πρόσοψης πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

  1. Είναι τα blinds ρυθμισμένα στο προϊόν που σκοπεύετε να επιλέξετε. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να "στείλετε" τη ροή αέρα σε ορισμένα μέρη του δωματίου, αλλάζοντας τη γωνία κλίσης των πτερυγίων.
  2. Εκτός από την εξωτερική πρόσοψη αποτελείται από εσωτερικούς, οροφής και άλλα είδη σχάρων. Ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει αυτή την ερώτηση μπορεί να τους συγχέει. Για να αποφευχθεί αυτό να συμβεί ενώ βρίσκεστε στο κατάστημα, ζητήστε βοήθεια από έναν σύμβουλο.
  3. Πρέπει να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις του ανοίγματος στο οποίο θα τοποθετηθεί η σχάρα, ώστε να μην αποδειχθεί ότι τα αντικείμενα που αγοράσατε, για παράδειγμα, δεν ταιριάζουν στην διαθέσιμη τρύπα.
  4. Το σχήμα και το χρώμα της μεταλλικής σχάρας πρέπει να αντιστοιχούν στην εμφάνιση της πρόσοψης.
  5. Ένα από τα κύρια λειτουργικά χαρακτηριστικά των πλεγμάτων που προορίζονται για εγκατάσταση στις προσόψεις των κτιρίων είναι ο συντελεστής του ζωντανού τμήματος. Η μετάφραση σε μια κατανοητή γλώσσα είναι ο όγκος των αέριων μαζών που μπορούν να περάσουν ένα τρίψιμο. Οι βέλτιστες συνθήκες εξαερισμού θα παρέχονται αν αυτή η τιμή τείνει στο 1. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε αυτή την τιμή - είναι ένα πηλίκο του διαχωρισμού του όγκου του αυλού από τον όγκο της περιοχής ανοίγματος.

  Όταν αντιμετωπίζουν την ανάγκη να εγκατασταθούν εξωτερικές μάσκες εξαερισμού, οι κάτοικοι της χώρας μας συχνά επιλέγουν αλουμίνιο και χάλυβα. Σας συμβουλεύουμε επίσης να καθιερώσετε με ακρίβεια προϊόντα σιδήρου, διότι σε αυτή την περίπτωση ενεργεί ως η πιο κατάλληλη και κατάλληλη επιλογή. Ας μιλήσουμε για κάθε είδος χωριστά.

  Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα κατασκευών αλουμινίου

  Οι γρίλιες αερισμού προσόψεων αλουμινίου από πολλούς ειδικούς αναγνωρίζονται ως οι πιο ανθεκτικές. Έχουν υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής, καθώς και άλλα πλεονεκτήματα:

  • Τέτοιες συσκευές δεν σχηματίζουν διάβρωση.
  • Μη χάνετε το δικό τους έγχρωμο χρώμα καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  • δεν φοβούνται μηχανικές βλάβες.
  • είναι ανθεκτικά στη φωτιά, ανθεκτικά στην ανάφλεξη.
  • οι έντονες αλλαγές στη θερμοκρασία δεν είναι τρομερά προϊόντα αυτού του είδους.
  • η διάρκεια της λειτουργίας είναι από 10 έτη ή περισσότερο. Υπό ευνοϊκές συνθήκες, μπορείτε να υπολογίζετε σε 30 και ακόμη 50 χρόνια.

  Με μεγάλο αριθμό θετικών ιδιοτήτων, τα προϊόντα αλουμινίου έχουν ένα μειονέκτημα - το κόστος τους υπερβαίνει κατά πολύ το κόστος των πλαστικών προϊόντων. Ωστόσο, στην απόδοση είναι πολύ προτιμότερο από τα πλαστικά αντίστοιχά τους.

  Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των σχάρων από χάλυβα

  Ένα άλλο είδος μεταλλικής κατασκευής είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, και η κορυφή καλύπτεται με ένα στρώμα ψευδαργύρου. Αυτό το στρώμα συμβάλλει στην εξισορρόπηση της βλάβης από τους ηλεκτροχημικούς και φυσικούς αρνητικούς παράγοντες - απλά, αποτελεί ένα είδος φραγμού για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων του περιβάλλοντος.

  Πρέπει να πούμε ότι ένα τέτοιο στρώμα ψευδαργύρου είναι μάλλον "ανθεκτικό", αλλά αραιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να καταστραφεί από γρατζουνιές και ρωγμές.

  Μέχρι να συμβεί αυτό, ο σχεδιασμός προστατεύεται τέλεια από τη διάβρωση. Ωστόσο, μετά από λίγο πάψει να παρέχει τα οφέλη του.

  Πλέγμα πλέγματος Ρ-С

  Συνήθως, μετά από λίγα χρόνια, αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα "κουδούνια" για την έναρξη της διάβρωσης. Το ίδιο το τρίψιμο, παρεμπιπτόντως, δεν ξεπερνά πάντοτε το κατώτατο όριο εκμετάλλευσης των 10 ετών. Η εγκατάσταση τους συνοδεύεται από μεγαλύτερη πολυπλοκότητα από την εγκατάσταση αλουμινίου, για την οποία υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση - ο χάλυβας ζυγίζει περισσότερο. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε τις σημαντικές θετικές στιγμές - τη δύναμη και όχι την έκθεση σε μηχανικές επιδράσεις.

  Αφού διαβάσατε το άρθρο μας, μάθατε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα πλέγματα αλουμινίου και χάλυβα, και τώρα μπορείτε αντικειμενικά να επιλέξετε ποια επιλογή είναι πιο ελκυστική για εσάς. Όσον αφορά τη γνώμη μας, σας συμβουλεύουμε να σταματήσετε την επιλογή σας στην πρώτη.