Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Η εταιρεία "ALVENT" κατασκευάζει ρυθμιζόμενα πλέγματα των ακόλουθων τύπων:

Ρυθμιζόμενο πλέγμα RAG με μονή σειρά

Τυπική, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Το πλέγμα ρυθμίζεται με τη βαλβίδα RAG-R

Πρότυπη, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα με βαλβίδα ροής αέρα

Πλέγμα Ρυθμιζόμενη RAD με δύο σειρές

Βασική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Ρυθμιζόμενη μάσκα εισαγωγής RAD-R

Κανονική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς με βαλβίδα

Μεταλλικό ρυθμιζόμενο μεταλλικό VRN-R

Ρυθμιζόμενη μεταλλική σχάρα

Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

Ρυθμιζόμενη μάσκα AMP

Σχεδιασμένο για να παρέχει ροή αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση

Πλέγμα ρυθμιζόμενης σχισμής τύπου P-150,200

Μήκος αυλάκωσης τύπου P-150 και 200. Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας!

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι τέσσερις βασικοί τύποι ελεγχόμενης συστοιχίες είναι ρυθμιζόμενη ενιαία γραμμή, διπλή σειρά, με σειρά EOC, διπλή EOC σειρά (βαλβίδα ροής αέρα) αυξάνει την μόνωση στεγανότητα των κτιρίων. Αυτό οδηγεί σε διαταραχή της κινητικότητας του αέρα και αρνητικά επηρεάζει την ομοιομορφία της κατανομής της θερμοκρασίας.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ο σωστός αερισμός των χώρων. Ένα σημαντικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος διανομής αέρα είναι μια μάσκα με ρυθμιζόμενα παντζούρια ή μια βαλβίδα διακοπής. Το τελικό στοιχείο του συστήματος, η ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού, λειτουργεί ως διανομέας ροών αέρα στο δωμάτιο.

Ανάλογα με το σκοπό, τα σχάρες είναι διαφορετικά - εξάτμιση, είσοδος και υπερχείλιση, παρέχοντας την κατεύθυνση ροής σε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις πλευρές.

 • Για να διασφαλιστεί η ροή του αέρα, η χειροκίνητα ρυθμιζόμενη σχάρα τοποθετείται πάνω από το επίπεδο της ζώνης συντήρησης.
 • Οι γρίλιες εξαγωγής, οι οποίες ρυθμίζονται, κατά κανόνα, από την πίεση του αέρα, είναι τοποθετημένες κοντά στο επίπεδο του δαπέδου.
 • Οι γρίλλια αερισμού υπερχείλισης, οροφή και δάπεδο, με ρυθμιζόμενα παντζούρια, χρησιμεύουν για τη ροή αέρα ανάμεσα στα δωμάτια.

Στα συστήματα διανομής αέρα, τα οποία τώρα διαθέτουν οικιστικά κτίρια, η συνηθέστερη είναι η ρυθμιζόμενη εξαεριστική μάσκα μιας σειράς. Αυτή η σχάρα δεν παρέχει μόνο επαρκή έλεγχο της ροής του αέρα, αλλά επιτρέπει επίσης τη μείωση των θερμικών απωλειών. Σε σύγκριση με το ανοιχτό παράθυρο PVC τύπου αερισμού, η σχάρα ρύθμισης του αέρα τροφοδοσίας είναι διπλάσια από την ταχύτητα ανανέωσης αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η απώλεια θερμότητας ανά μονάδα χρόνου είναι μικρότερη κατά 35-40%.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού: τι χρησιμοποιούνται και πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Ρυθμιζόμενη συναρμολόγηση πλέγματος εξαερισμού

Τα αεριζόμενα ρυθμιζόμενα μοντέλα πτερυγίων είναι ο τύπος των πλεγμάτων που χρησιμοποιούνται για τον καθαρό και καθαρό αέρα, καθώς και για την εξαγωγή αέρα από το δωμάτιο με ειδικά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης ή κλιματισμού.

Σχεδόν όλες οι σχάρες από πλαστικό ή αλουμίνιο "rv" αυτών των τύπων έχουν ρυθμιζόμενα παντζούρια. Το πλεονέκτημα αυτών των πλεγμάτων είναι η δυνατότητα αλλαγής του βαθμού κατανομής του αέρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γωνία κλίσης είναι ρυθμιζόμενη και αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαθέσιμη ροή αέρα έτσι ώστε ο εξαερισμός να είναι ο βέλτιστος.

Πολύ συχνά, οι σχάρες αλουμινίου χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για τρύπες. Φαίνονται όμορφα, καθαρά.

Εάν αγοράσατε το υπαίθριο προϊόν "rv" κάτω από την παραγγελία, θα μπορούσε να είναι πραγματική ομορφιά που όχι μόνο θα ομορφύνει το σπίτι σας, αλλά θα το γεμίσει με καθαρό αέρα, τόσο απαραίτητο για την κανονική ζωή.

Το ρυθμιζόμενο μοντέλο σχάρας εξαερισμού ελεγχόμενο από σχισμές μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στους τοίχους του δωματίου, έξω ή μέσα στο κτίριο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ευνοϊκότερη κατανομή του αέρα στην αίθουσα διευκολύνεται από μια σχάρα εξαερισμού με περσίδες ελέγχου τεσσάρων κατευθύνσεων. Αποτρέπει το πίσω βύθισμα, που δεν επιτρέπει τις κακές μυρωδιές να επιστρέψουν.

1 Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των πινάκων εξαερισμού

Διάφοροι τύποι πινάκων εξαερισμού κατασκευάζονται. Αυτοί είναι στρογγυλοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες, αλλά και χωρίς ρυθμιζόμενα παντζούρια.

 • Η πρώτη επιλογή είναι βολική, διότι με αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε ανεξάρτητα τη ροή του καθαρού αέρα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε άνετα.
 • Η δεύτερη επιλογή δεν παρέχει μια τέτοια ευκαιρία, οπότε δεν είναι τόσο βολικό. Επίσης υπάρχουν αδρανειακές σχάρες - οι ίδιες επικαλύπτονται, μόλις τελειώσει η ροή του αέρα.

Αρχή λειτουργίας της ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Επιπλέον, μπορούν να είναι στρογγυλά και ορθογώνια. Η ρυθμιζόμενη στρογγυλή μάσκα εξαερισμού είναι βολική για το ότι έχει καλύτερη απόδοση και πρόσφυση, έτσι ώστε να λειτουργεί με τάξη μεγέθους πιο αποτελεσματικά. Αλλά αλουμίνιο ορθογώνιο είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε.

Οι γρίλιες αλουμινίου εξαερισμού μπορούν να τοποθετηθούν με διαφορετικούς τρόπους, επίσης σε διαφορετικά σημεία, έτσι ώστε να χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 1. Ο εσωτερικός ρυθμιζόμενος αεραγωγός αερισμού 26r χρησιμοποιείται για εσωτερικούς χώρους. Αυτός ο τύπος πλέγματος είναι κατασκευασμένος από μαλακότερα και αισθητικά υλικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για φορτία που βρίσκονται εκτός του κτιρίου.
 2. Εξωτερικές ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού - που χρησιμοποιούνται εκτός του σπιτιού, σχεδιασμένες για αλλαγές θερμοκρασίας και αντοχή σε εκδηλώσεις ατμοσφαιρικών φαινομένων, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Τα υπαίθρια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή για ιδιωτικές κατοικίες. Δεδομένου ότι δίνουν τα σπίτια μια όμορφη θέα.
 3. Εισαγωγές - σχάρες pv, που προορίζονται για χρήση σε χωρίσματα μεταξύ των χώρων.

Υπάρχει επίσης μια διαίρεση των σχάρων ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται:

Οι πλαστικοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και πιο ακριβά σχάρες εξαερισμού. Τα πλαστικά ρυθμιζόμενα μοντέλα ψησταριάς αερισμού είναι ανθεκτικά, καθώς το πλαστικό δεν είναι διαβρωμένο, δεν γνωρίζει το πρόβλημα της σκουριάς.

Ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού στην οροφή

Φαίνεται αρκετά ωραία τέτοια πλέγμα, είναι απλά και δεν απαιτούν στην εγκατάσταση. Αλλά η ποιότητα είναι διαφορετική: καίγεται μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.

 • Ξύλο- μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή, άψογη εμφάνιση, προσθέτει αρμονία σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα - είναι πολύ δύσκολο μαζί τους στη φλερτ. Εάν δεν δίνετε προσοχή σε αυτό, αυτό το πλέγμα μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστο.
 • Χάλυβα - τον πιο ανθεκτικό τύπο αεραγωγών εξαερισμού. Εξαιτίας αυτού συχνά εγκαθίστανται έξω.

Τα μοντέλα ρυθμιζόμενου αλουμινίου αερισμού μπορούν να επιλεγούν ως μεσαία επιλογή ποιότητας μεταξύ χαλύβδινου και πλαστικού πλέγματος.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δώστε προσοχή σε μερικούς από αυτούς.

 1. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, τότε μπορείτε να τις βάψετε με πολυμερή βαφή σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.
 2. Το μοντέλο ρυθμιζόμενου πλέγματος μονής σειράς αερισμού έχει ενσωματωμένη επικάλυψη, επομένως διατηρεί την εμφάνισή του και, το σημαντικότερο, προστατεύει από τη διάβρωση.
 3. Με τη βοήθεια ενός κινητού αποσβεστήρα, ο οποίος διαθέτει τέτοιες ρυθμιζόμενες γρίλιες, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί ο ρυθμός ροής του αέρα.
 4. Οι σχάρες αλουμινίου εξαερισμού με τάπητα με ρυθμιζόμενα παντζούρια διαμερίσματος μπορούν να κατασκευαστούν σε μη τυποποιημένο μέγεθος.

2 Τιμές για ρυθμιζόμενες γρίλιες

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες αερισμού στρογγυλής αλουμινίου διαφέρουν ως προς τις τιμές από τις μη ρυθμισμένες, καθώς η πρώτη επιλογή κοστίζει περισσότερο και έχει περισσότερες πιθανές διακυμάνσεις στην αγορά. Η τιμή, φυσικά, εξαρτάται από το υλικό από το οποίο έγινε το πλέγμα.

Το σχέδιο εγκατάστασης του αεριζόμενου ρυθμισμένου πλέγματος

Αγοράστε μια σχάρα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια, αν είναι φτιαγμένο από φθηνό πλαστικό, μπορείτε για 160-300 ρούβλια. Αλλά τα πλαστικά δείγματα που είναι πολύ βολικά για χρήση και κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας είναι πιο ακριβά - 400-600 ρούβλια.

Η τιμή για μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα από μέταλλο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια σχεδίαση εξαεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα κατόπιν αιτήματος.
στο μενού ↑

2.1 Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα;

Τα πτερύγια ρυθμιζόμενων πτερύγων εξαερισμού πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και ανάλογα με τη διάταξη του κτιρίου. Μην ξεχνάτε την τιμή που θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή. Τι πρέπει να κάνω πριν αγοράσω ένα προϊόν;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε ότι το πλαίσιο και η άκρη της ακαμψίας είναι το πλαίσιο, επομένως είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Εάν το μέγεθος του πλέγματος είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το πλαίσιο πρέπει να το χωρίσει σε τμήματα.

Πάρτε, για παράδειγμα, μια στρογγυλή μάσκα αλουμινίου εξαερισμού για την σόλα. Συχνά κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια παρόμοια τεχνολογία. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της σχάρας, αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητά της.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού

Το σχήμα του πλέγματος είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ορθογώνιο ή κυκλικό, αν ο τοίχος του δωματίου σας αποτελείται από σκληρά για να σπάσει υλικά. Ταυτόχρονα, αν δεν έχετε μια τέτοια εργασία, τότε θα ταιριάζουν και οι γρίλιες εξαερισμού του μοντέλου "ρβ - 1" ορθογώνιου σχήματος.

Προσέξτε επίσης το είδος του συνδέσμου που παρέχεται από ένα αεριζόμενο ρυθμιζόμενο μονοκόμματο μοντέλο πλέγματος. Θα πρέπει να σας ταιριάζει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε επειγόντως τίποτα ή να χάσετε χρόνο στην ανταλλαγή αγαθών.

Εάν επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι αυτός ο τύπος πλέγματος δεν θα χρησιμεύσει ως μηχανισμός, αλλά περισσότερο ως προσθήκη στο εσωτερικό σας.
στο μενού ↑

Συστήματα εξαερισμού

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

Ταξινόμηση των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

 1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
 2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
  • ευθεία,
  • κεκλιμένο,
  • με σχισμές.
 3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

Συστήματα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια

Η σχάρα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας του συστήματος εξαερισμού. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε ειδικά για να προστατεύσει το κανάλι από την απόφραξη. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τέτοιες συσκευές προστατεύουν αξιόπιστα από τη διείσδυση διαφόρων ζώων. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι λειτουργικές συσκευές που ελέγχουν την ένταση της ροής του αέρα. Σήμερα, πρακτικά, όλα τα γραφεία, οι δημόσιες και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν χωρίς σύστημα εξαερισμού. Ο κινητός αποσβεστήρας, ο οποίος με τη σειρά του είναι τοποθετημένος στη δομή, ρυθμίζει τη ροή του αέρα. Αυτή η διαδικασία εκτελείται λόγω γωνιών κλίσης, οι οποίες αλλάζουν τακτικά.

Περιεχόμενα:

Από ποιες γίνονται τα πλέγματα;

Με σύγχρονες συνθήκες, οι τεχνολόγοι προσφέρουν προϊόντα στους καταναλωτές με πολύ χαμηλό κόστος. Για την παραγωγή διακοσμητικών δομών υψηλής ποιότητας, οι ειδικοί χρησιμοποιούν μέταλλο ή πλαστικό. Το πλαστικό θεωρείται το πιο προσιτό υλικό. Τα πλαστικά προϊόντα με την παρουσία κινούμενων πετάλων χωρίζονται σε:

Αλλά εάν αξιολογείτε άλλες ιδιότητες, τότε το μέταλλο έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του πλαστικού. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συστήνουν την εγκατάσταση μεταλλικών πλέγματος. Συχνά οι σχάρες κουζίνας είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • ελαφρύ και ισχυρό?
 • ανθεκτικό?
 • λειτουργικό.
 • παρουσιάσιμη.

Η τιμή των σχάρων αλουμινίου δεν υπερβαίνει το κόστος των πλαστικών σχάρων. Για την πρόληψη της διάβρωσης, η επιφάνεια καλύπτεται με ειδική βαφή σε σκόνη. Βασικά είναι μια λευκή σκόνη. Ρύθμιση της δομής μπορεί να είναι είτε ξεχωριστά πέταλα, ή εξ ολοκλήρου. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ποσότητα εισερχόμενου αέρα. Επίσης, η ταχύτητα ρυθμίζεται όταν παρέχεται ο αέρας. Οι λάμες, με τη σειρά τους, κλείνουν εύκολα. Για να γίνει αυτό, πρέπει μόνο να εμποδίσετε την κίνηση του αέρα. Για την εγκατάσταση των πτερυγίων, χρησιμοποιούνται βίδες αυτοκαθαρισμού ή ελαστικοί μάνδαλοι. Οι σύγχρονες μεταλλικές κατασκευές διαθέτουν βολικές βαλβίδες ροής αέρα.

Προϊόντα εναέριας κυκλοφορίας

Πρέπει να τονισθεί για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που παράγονται με την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών. Οι ρυθμιζόμενες επικαλύψεις χρησιμοποιούνται ευρέως για την επένδυση σε ένα άνοιγμα. Παρόμοια σχέδια ανά μέγεθος είναι αρκετά χιλιοστά μεγαλύτερα. Τα προϊόντα που ρυθμίζονται με βαλβίδα διαθέτουν βαλβίδα ροής αέρα. Το τυπικό προϊόν είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι.

Διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά προϊόντα είναι συχνά εξοπλισμένα με βαλβίδα ροής αέρα. Ωστόσο, αυτές οι λεπτομέρειες κατασκευάζονται κατόπιν αιτήματος του αγοραστή.

Για την εγκατάσταση παρόμοιων βιδών ή μανδάλων με αυτοκόλλητο. Βασικά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Η επιφάνεια του προϊόντος καλύπτεται με λευκή βαφή σε σκόνη. Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού είναι διαθέσιμες με ένα μοχλό που χρησιμοποιείται για τον αερισμό του χώρου. Αυτή η εξέλιξη παράγεται σε ένα ορισμένο μέγεθος για μια περιορισμένη περιοχή. Οι ειδικοί συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις δομές για να απλοποιήσουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Με ελατήρια κλιπ

Τα ελαστικά μάνδαλα για τις γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιούνται για κρυφές συνδέσμους. Διαθέτει υψηλή λειτουργικότητα, καθώς η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη. Μοναδικά σχέδια είναι εγκατεστημένα σε εσωτερικούς χώρους. Με αυτό το σχέδιο, η διαδικασία εγκατάστασης θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Ρυθμιζόμενο

Οι γρίλιες που είναι εγκατεστημένες στον αεραγωγό μπορούν να αγοραστούν με μια πλήρη βαλβίδα ροής αέρα. Πριν από την επιλογή αυτού, πρέπει πρώτα να ρωτήσετε για το βάθος του προϊόντος και τη διάμετρο του αγωγού. Η κάλυψη με σκόνη χρησιμοποιείται για την κάλυψη αυτής της συσκευής. Προστατεύει από τις δυσμενείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να εγκατασταθούν με βίδες αυτοεπιπεδότητας.

Όλα τα μοντέλα έχουν ορισμένες θετικές ιδιότητες και μειονεκτήματα. Επομένως, πριν επιλέξετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κύριο. Το κόστος τους είναι από 800 μέχρι 1300 ρούβλια. Για παραγγελία προϊόντων από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Γρίλια εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού

Η παραγωγή μας παράγει γρίλιες εξαερισμού από ανοξείδωτο και μαύρο χάλυβα,

για διάφορους τεχνολογικούς σκοπούς:

Lattice 300x300 για τις μεταβάσεις στο Μετρό. Ανοξείδωτο ατσάλι 3mm, γκρι χρώμα - σφυρί - λεπτομέρεια

 • Μάσκα εξαερισμού για εσωτερικούς χώρους.
 • Συστήματα εξαερισμού για λότζες.
 • Συστήματα εξαερισμού εξωτερικά για τον εξαερισμό τροφοδοσίας και εξαγωγής.
 • Οι σειρές BP P - P - 150 και P - 200 γαλβανίζονται.
 • Συστήματα εξαερισμού με προεξέχοντα ελάσματα.
 • Συστήματα εξαερισμού με πλέγμα πίσω από 10x10, 20х20mm ή 25х25mm.
 • Αδρανειακά αυτόματα ρυθμιζόμενα αεραγωγοί με ρύθμιση από τη δύναμη της ροής αέρα (η κλίση των στρωμάτων ποικίλλει).
 • Μη τυποποιημένες γρίλιες εξαερισμού.
 • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με διάτρηση και διάτρηση.
 • Διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού με κοπή λέιζερ.
 • Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού με αναγκαστική ρύθμιση της γωνίας της κατεύθυνσης των πτερυγίων.
 • Αγωγοί αερισμού "produhi" και αποστράγγιση διαφόρων μεγεθών
 • Ένα πλέγμα PVL με ένα μικρό διαμάντι τοποθετείται επιπρόσθετα στις κοιλιακές σχάρες από πίσω.

Ρυθμιζόμενες σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Ρυθμιζόμενες γρίλιες, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένες στις εξόδους παροχής αέρα, εξαγωγής καυσαερίων και εξαερισμού, συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης εντός των εγκαταστάσεων. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σε αυτά τα πλέγματα επιτρέπουν τον έλεγχο της κατεύθυνσης, της κατανομής και του όγκου του αέρα που εισέρχεται ή εξέρχεται από το δωμάτιο. Η γωνία κλίσης των ελασμάτων σε τέτοιες δομές μπορεί να ρυθμιστεί τόσο μεμονωμένα όσο και για ολόκληρη την ομάδα των πεταλοειδών. Αν είναι απαραίτητο, είναι δυνατό να εμποδιστεί πλήρως η κίνηση του αέρα μέσω της εξόδου αερισμού.

Μια βαλβίδα με ρυθμιζόμενη περσίδα είναι συνήθως κατασκευασμένη από πλαστικό ή μέταλλο (συνήθως αλουμίνιο). Για διάφορους λόγους, θεωρούμε ότι η τελευταία επιλογή είναι η πλέον προτιμητέα για χρήση σε οικιακούς, εμπορικούς, βιομηχανικούς χώρους ή αποθήκες.

Πρώτον, το τρίψιμο αλουμινίου έχει την απαραίτητη αντοχή,

Δεύτερον, το αλουμίνιο με επίστρωση πολυμερούς σε σκόνη που εφαρμόζεται σε αυτό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση,

Τρίτον, τα κινούμενα στοιχεία της σχάρας είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα αντίστοιχα πλαστικά.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το πλέγμα αλουμινίου δεν είναι κατώτερο από το πλαστικό στις αισθητικές του ιδιότητες και δεν είναι πολύ βαρύτερο και ακριβότερο από το τελευταίο.

Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού, ρυθμιζόμενες μπορεί να εκτελεστεί σε μία γενική παραλλαγή, όταν για οποιονδήποτε λόγο η κατασκευή δεν μπορεί να στερεωθεί με τη βοήθεια βιδών, μανδάλων ή άλλων μέσων.

Τα σχάρες είναι μονής σειράς και διπλής σειράς. Δύο σειρές ρυθμιζόμενων περσίδων επιτρέπουν στον σχεδιασμό να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην πρόσβαση και τη διανομή του αέρα. Σε ορισμένα μοντέλα, η βαλβίδα ροής αέρα έχει εγκατασταθεί επιπρόσθετα. Η ίδια η βαλβίδα συνήθως δεν καλύπτεται με βαφή πολυμερούς σε σκόνη, οι τυφλοί καλύπτονται από προεπιλογή με λευκό χρώμα (RAL 9016).
Ο υπολογισμός των διαστάσεων και του βήματος των ελασμάτων εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο του δικτύου: ορισμένοι τύποι ρυθμιζόμενων πλεγμάτων με μεγάλες γραμμικές διαστάσεις είναι εφοδιασμένοι με επιπλέον κανάλια για να τους προσφέρουν πρόσθετη αντοχή.

Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Ρυθμιζόμενες αεριζόμενες γρίλιες

Οι ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού έχουν βρει ευρεία εφαρμογή στη σύγχρονη ζωή μας. Χρησιμοποιούνται σε συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, συστήματα εξαερισμού. Οι ιδιαιτερότητές τους είναι το γεγονός ότι παρουσιάζονται ειδικές απαιτήσεις εμφάνισης και τεχνικών χαρακτηριστικών.

Τι πρέπει να κάνω όταν επιλέγω μια ρυθμιζόμενη κοιλιακή μάσκα;

Δεδομένου ότι αυτά τα πλέγματα είναι πάντα στο προσκήνιο, θα πρέπει να φαίνονται ελκυστικά, και θα πρέπει να ταιριάζουν στο γενικό εσωτερικό του δωματίου. Επίσης, όταν επιλέγετε μια ρυθμιζόμενη μάσκα, πρέπει να προσέξετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Μην ξεχνάτε όταν αγοράζετε ένα ventrashet, και ρωτήστε την πώς να το διορθώσετε. Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει η ταχύτητα ροής του αέρα. Εάν είναι πολύ υψηλό, τότε θα υπάρχουν βύσματα στο δωμάτιο. Μια μικρή ταχύτητα, δημιουργεί μια βουλωμένη και δυσάρεστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Η γωνία κλίσης των πτερυγίων στις ρυθμιζόμενες εξαερισμού μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα ή ταυτόχρονα για ολόκληρη την ομάδα των ελασμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, με τη βοήθεια ρυθμιζόμενου αναπνευστήρα, η ροή αέρα στο δωμάτιο μπορεί να αποκλειστεί πλήρως.

Ταξινόμηση ρυθμιζόμενων πλεγμάτων εξαερισμού

Σύμφωνα με την ταξινόμηση, όλα τα ventrashites χωρίζονται σε:

Ιδιαίτερο ρόλο παίζουν τα υλικά για αυτό το προϊόν. Οι γρίλιες εξαερισμού μπορούν να κατασκευαστούν από:

 • χάλυβα ή αλουμίνιο.
 • πλαστικό, πλαστικό.

Τα πιο δημοφιλή και ευρέως διαδεδομένα είναι τα πλέγματα από αλουμίνιο. Ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και διακρίνονται από ένα ευρύ φάσμα μοντέλων.

Πλεονεκτήματα των ρυθμιζόμενων πλεγμάτων αερισμού από αλουμίνιο

Όσον αφορά τις θετικές ιδιότητες των σύγχρονων πινάκων εξαερισμού αλουμινίου, είναι:

 • αισθητική;
 • πρακτική και αξιόπιστη ·
 • ανθεκτικό?
 • βολικό σε λειτουργία.
 • προσιτή στο σχέδιο τιμών.

Ανταποκρινόμενοι στο ερώτημα ποιο θα πρέπει να αγοράσουμε, ας εξετάσουμε τις θετικές ιδιότητες καθεμιάς από αυτές χωριστά.

Τα προϊόντα αλουμινίου δεν φοβούνται αρνητικούς παράγοντες και χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις, στις αποθήκες είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε μεταλλικούς εξαεριστήρες. Αλλά για καθημερινή χρήση, η πιο ιδανική επιλογή θα ήταν η αγορά συμβατικών πλαστικών προϊόντων.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε έναν ρυθμιζόμενο αναπνευστήρα, αλλά με τη βοήθεια βιδών ή άλλων συνδετήρων, είναι αδύνατο να το διορθώσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εξωτερική μάσκα. Ανά τύπο κατασκευής, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να είναι:

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε πλέγματα εξαερισμού οποιουδήποτε σχήματος, μεγέθους, υλικών κατασκευής, έγχρωμων λύσεων. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, πρακτικότητα, αντοχή και προσιτή τιμή.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού με βαλβίδα RAG-R

Διορισμός

Προφανώς, όταν επιλέγετε από την ποικιλία των πινάκων εξαερισμού, ένας σημαντικός αριθμός αγοραστών σταματά σε ρυθμιζόμενα μοντέλα. Οι ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού χωρίζονται σε διάφορους τύπους. Πρώτον, η ρύθμιση μπορεί να είναι μηχανική ή αυτόματη. Τα αδρανειακά σχάρα αναλαμβάνουν το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο των περσίδων. Η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι οι τυφλοί αλλάζουν την κατεύθυνση τους ανάλογα με τη ροή του αέρα. Όταν ο ανεμιστήρας είναι ενεργοποιημένος, οι σχάρες εξαερισμού αυτού του τύπου εξαερισμού είναι διατεταγμένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε μόνο ο αέρας να περάσει στη μία πλευρά. Όταν ο ανεμιστήρας είναι απενεργοποιημένος, οι περσίδες περνούν έτσι ώστε να μην υπάρχει ανεπιθύμητη εκροή αέρα.
Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να είναι μονής και διπλής σειράς. Ρυθμίζοντας τη γωνία των πτερυγίων των περσίδων, μπορείτε να επιτύχετε την επιθυμητή κατεύθυνση και την ποσότητα ροής αέρα. Η γωνία παροχής αέρα σε μοντέλα δύο σειρών των πινάκων εξαερισμού μπορεί να ρυθμιστεί τόσο σε κάθετες όσο και σε οριζόντιες κατευθύνσεις.
Το υλικό των πέταλα περιστροφής μπορεί να είναι διαφορετικό: πλαστικό, μέταλλο, ξύλο.
Επιλέξτε πλέγματα αερισμού στην ιστοσελίδα Ventar-S, κατάλληλα για το δωμάτιό σας. Παρουσιάζουμε αυτά τα προϊόντα σε απόθεμα.

Πληροφορίες

Εγκατάσταση ρυθμιζόμενων πλεγμάτων RAG-R στο άνοιγμα εγκατάστασης πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους (που αναφέρονται στη σειρά):

1.1.Στα μάνδαλα.
2.2.Στα μάνδαλα με το πλαίσιο στήριξης (σε περίπτωση κανονικής αφαίρεσης / τοποθέτησης της σχάρας).
Σε βίδες με αυτοκόλλητη τομή.

Η σφράγιση του πέλματος πραγματοποιείται με τη βοήθεια στεγανοποιητικού υλικού σε ουδέτερη βάση ή με ταινία στεγανοποίησης.

Όλες οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εισαγωγής και εξαγωγής είναι κατασκευασμένες από προφίλ αερισμού αλουμινίου του κράματος AD31. Καλύπτεται με βαφές πολυεστέρα σε σκόνη σε χρώματα RAL.
Είναι δυνατή η κατασκευή οποιουδήποτε μεγέθους, με ένα βήμα 1 mm.

Γρίλιες εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου RV

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει πλέγματα εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου χαντάκι στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι εξαεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες έχουν σχεδιαστεί για την παροχή και την αφαίρεση του αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Η παρουσία κινητών περσίδων σας επιτρέπει να κατανέμετε τις ροές αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στις εγκαταστάσεις. Δεδομένου ότι τα δίκτυα διανομής αέρα είναι τα τελικά στοιχεία των συστημάτων διανομής αέρα στις εγκαταστάσεις, υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για εμφάνιση. Το πλέγμα και οι περσίδες είναι από αλουμίνιο. Η σχάρα είναι βαμμένη με περιτυλιγμένη σε σκόνη επίστρωση, συνήθως λευκή. Μια ξεχωριστή εφαρμογή επιτρέπει τη ζωγραφική σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα στον κατάλογο RAL.

Για τοποθέτηση σε ανοίγματα με λεπτά τοιχώματα, οι σχάρες μπορούν να εξοπλιστούν επιπρόσθετα με ένα πλαίσιο στερέωσης. Συνιστάται τοποθέτηση σε τοίχο χρησιμοποιώντας κλιπ ελατηρίου, τοποθέτηση σε οροφή - χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

Εγκατάσταση διανομέων αέρα

Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-1 είναι 0,68,
Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-2 είναι 0,55.
Ο συντελεστής της τοπικής αντίστασης των σχάρων PB, που αναφέρεται στην ταχύτητα στο "ζωντανό τμήμα" - 3.0.

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις

L - μήκος του ανοίγματος στερέωσης, mm;
H - ύψος του ανοίγματος τοποθέτησης, mm;
L (H) -18 - διαστάσεις του εσωτερικού τμήματος των πλεγμάτων, mm;
L (H) +35 - συνολικές διαστάσεις της σχάρας, mm;
A - βάθος πλέγματος, mm (αφαιρούμενος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου Ρνρ-1, Ρνρ-2 Α = 45 mm.

A - βάθος σχάρας, mm (ενσωματωμένος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου ΡΒ-1 Α = 33 mm.
 • για πλέγματα τύπου PB-2 A = 45 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-1 Α = 50 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-2 Α = 70mm.

Το ελάχιστο μέγεθος της μάσκας εξαερισμού είναι 100x100 mm, στη συνέχεια σε βήματα 25 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό.

Το μέγιστο μέγεθος των πλεγμάτων χωρίς διαμέρισμα είναι 500x500mm. Οι σχάρες ΡΒρ-1 από το μέγεθος 500χ500 mm έως 1000χ500 mm - κατασκευάζονται με χωρίσματα (με ενσωματωμένο ρυθμιστή). Οι σχάρες ΡΒγ-2 με ενσωματωμένο ρυθμιστή με χωρίσματα δεν κατασκευάζονται. Τα εναπομείναντα πλέγματα είναι μόνο με αποσπώμενο ρυθμιστή.

Οι σχάρες Ρνρ-1 και Ρνρ-2 είναι εφοδιασμένες με ρυθμιστές ροής αέρα. Οι ρυθμιστές μπορούν να ενσωματωθούν στο σώμα της μάσκας ή να αφαιρεθούν.

Σε ενσωματωμένους ρυθμιστές ροής αέρα, η ρύθμιση πραγματοποιείται με μηχανισμό μοχλού με το χέρι.

Οι αποσπώμενοι ρυθμιστές ροής αέρα τοποθετούνται στο εσωτερικό του πλαισίου της γρίλλιας και στερεώνονται με πριτσίνια. Η ρύθμιση γίνεται με περιστροφή με ένα εργαλείο χειρός, όπως ένα κατσαβίδι.

Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων RVr-1 (RVRO-1) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 1000 mm.
Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων PB-2 (PBRO-2) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 500 mm.

Για μεγέθη που υπερβαίνουν το καθορισμένο μέγιστο για το PBr (Rvro) - εγκαθίσταται ένας αφαιρούμενος ρυθμιστής ροής.

Μεγάλες γρίλιες διατίθενται σε ενότητες. Το μέγιστο μέγεθος της μικρότερης πλευράς των δομοστοιχειωτών πλεγμάτων είναι 1000 mm.

Σχάρες και ΡΒΟ RVro διακρίνεται από την παρουσία των οπών στο πλαίσιο για τη συναρμολόγηση ευκολίας κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας λαμαρινόβιδες και εξοπλισμένα με συγκρατητήρες ελατήριο.

Το τυποποιημένο χρώμα των βαμμένων πλεγμάτων είναι λευκό (RAL 9016). Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού στον κατάλογο RAL.

Το πλέγμα εξαερισμού ρυθμίζεται

1. Πραγματοποιήστε μια αγορά στον ιστότοπο, προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι και δημιουργήστε μια εφαρμογή.

2. Στέλνετε την αίτηση σε εμάς στο [email protected], προσδιορίζετε τον εξοπλισμό που σας ενδιαφέρει και για ποιους σκοπούς! Εάν ενδιαφέρεστε για μη τυποποιημένες λύσεις, επισυνάψτε τα σχέδιά σας, σίγουρα θα βοηθήσουμε. Για πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επιλέξτε τα κατάλληλα πεδία κατά την παραγγελία μέσω του ιστότοπου ή επισυνάψτε τα στοιχεία σας στο γράμμα.

Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν ή δεν μπορείτε να αποφασίσετε την επιλογή, θα επικοινωνήσουμε αναγκαστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά.

3. Αφού λάβετε την παραγγελία σας, καθορίζουμε τις λεπτομέρειες (ηλεκτρονικά ή από τους αριθμούς τηλεφώνου που καθορίζετε). Εάν η αίτησή σας δεν έχει καμία απορία, θα χρεώσουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Μερικές φορές, λόγω του μεγάλου αριθμού κλήσεων και κλήσεων, θα λάβετε απάντηση εντός δύο ωρών! Αλλά, βελτιώνουμε και προσπαθούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

4. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το τιμολόγιο, το πληρώνετε μέσω της τράπεζας στο λογαριασμό διακανονισμού, στην κάρτα Ταμιευτηρίου ή σε μετρητά στο κατάστημα. Αν ο λογαριασμός δεν σας ταιριάζει, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές!

Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι όταν πληρώνετε χρήματα στον λογαριασμό σας, θα δείτε την απόδειξη για την επόμενη (εργάσιμη) ημέρα μετά την πληρωμή σας. Όσο τα κεφάλαια δεν μεταφέρονται στο λογαριασμό διακανονισμού, τα εμπορεύματα δεν μπορούν να αποσταλούν ή να εκδοθούν στο κατάστημα!

5. Αφού λάβουμε την πληρωμή, δημιουργούμε την παραγγελία για παράδοση στο κατάστημα ή παραδίδουμε τη διεύθυνση που έχετε ορίσει στη Μόσχα και τη Μόσχα. Αν χρειάζεστε παράδοση στις περιοχές, θα παραδώσουμε την παραγγελία της εταιρείας μεταφορών που επιλέξατε. Για την ευκολία σας και την εξοικονόμηση χρημάτων για τη ναυτιλία, όλες οι εταιρείες μεταφορών λαμβάνουν την παραγγελία από εμάς από το κατάστημα.

Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε μια αγορά στην ιστοσελίδα μας. Με αγάπη για όλους σας "Vent Center"!

Αποστολή και Πληρωμή

Κατά την παραγγελία αγαθών

 • έως 2000 ρούβλια - Παραλαβή από το κατάστημα
 • από 2000 έως 15000 ρούβλια - παράδοση στη Μόσχα 400 ρούβλια
 • από 15000 ρούβλια παράδοση στο πλαίσιο της περιφερειακής οδού της Μόσχας χωρίς χρέωση

Παραλαβή

Τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν και διακοσμήθηκαν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα VentCentre, μπορείτε να τα παραλάβετε στις διευθύνσεις:

 • Η οικοδομική αγορά "Mill", 41 χιλιόμετρα περίπτερο MKAD E7 / 7 τηλ. +7 (925) 874-29-61
 • Εμπορικό και εκθεσιακό κέντρο "Story" - 3η σειρά 49η θέση τηλ. +7 (926) 658-09-40

Παράδοση στη Ρωσία

Η παράδοση πραγματοποιείται, επιλέξατε εσείς, εταιρεία μεταφορών στη Μόσχα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας μεταφορών πληρώνονται εξ ολοκλήρου από τον αγοραστή κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Όλες οι παραγγελίες σε μεγάλες αποστάσεις αποστέλλονται με πληρωμή 100% στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εταιρείες μεταφορών στις οποίες συνεργάζουμε:

Σχετικά με το κατάστημά μας

Η εταιρεία μας "Vent Center" ιδρύθηκε το 2004. Ο λόγος για αυτό ήταν η αυξανόμενη ζήτηση για εξοπλισμό εξαερισμού. Με τα χρόνια έχουμε συσσωρεύσει πολλή εμπειρία, επιλέξαμε αξιόπιστους προμηθευτές και αναπτύξαμε το δικό μας σύγχρονο στυλ εργασίας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Σε περιπτώσεις όπου ένα καλό προϊόν εξαερισμού δεν σας ταιριάζει για λογικούς λόγους, μπορείτε να το απορρίψετε οποιαδήποτε στιγμή πριν από τη μεταφορά του (πληρώνοντας μόνο το κόστος αποστολής του courier). Μπορείτε να το επιστρέψετε στον Πωλητή αφού λάβετε τα εμπορεύματα εντός 14 ημερών. Αυτό προϋποθέτει ότι το προϊόν δεν χρησιμοποιήθηκε, ήταν πλήρως φορτωμένο, οι ιδιότητες των καταναλωτών της έχουν διασωθεί, την παρουσίαση, τη συσκευασία, σφραγίδες, ετικέτες, καθώς και μια απόδειξη, η τεκμηρίωση για τα αγαθά, τα αγαθά είναι τα αγαθά της καλής ποιότητας (υγιείς, δεν είχε ρωγμές, ρωγμές, γρατζουνιές, τσιπς και άλλες μηχανικές βλάβες, με εξαίρεση τα κρυμμένα κατασκευαστικά ελαττώματα).

Παρακαλώ σημειώστε ventiyatory είναι τεχνικά εξελιγμένα προϊόντα για το άρθρο 18, και δεν μπορούν να επιστραφούν στο κατάστημα, αν είναι καλής ποιότητας και δεν δέχονται τα χαρακτηριστικά του πελάτη, το χρώμα, το μέγεθος και άλλες παραμέτρους. Κατά τον εντοπισμό των κρυφών deffektov, που πραγματοποιούνται μετά την εξέταση από τον Αγοραστή εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών του κατασκευαστή.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

Η ανταλλαγή αγαθών για σκοπούς αερισμού, καθώς και για την ανίχνευση κρυφών ελαττωμάτων (γάμου) γίνεται ΜΟΝΟ στην αποθήκη της εταιρείας. Η ανταλλαγή αγαθών ή η επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή πραγματοποιείται αφού ο αγοραστής πραγματοποιήσει την τεχνογνωσία του εξουσιοδοτημένου κέντρου εξυπηρέτησης του κατασκευαστή.
Αν τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιμέρους παραμέτρους, και μετά την παραλαβή βρέθηκε nesootvestvie οφείλεται σε σφάλμα από το κατάστημά μας, ή απλά ανθρώπινο λάθος από την πλευρά μας, θα κάνουμε καμία κατάλληλο προϊόν και να σας κάνει ένα νέο για να αντικαταστήσει το παλιό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η περίοδος εξέτασης καθορίζεται από τον κατασκευαστή και κυμαίνεται από 10 έως 30 ημέρες.