Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Η ρυθμιζόμενη μάσκα με ράουλα χρησιμεύει για το σχεδιασμό και τη διανομή αέρα στον αέρα, κλιματισμό και συστήματα θέρμανσης αέρα σε γραφεία, οικιστικά και βιομηχανικά κτίρια.

Οι γρίλιες περιφράξεων είναι δύο τύπων, μία και δύο σειρές. Σε πλέγματα αερισμού μίας γραμμής, οι περσίδες τοποθετούνται οριζόντια σε μία σειρά. Στη διπλή σειρά υπάρχουν 2 σειρές λεπίδων που είναι διατεταγμένες οριζόντια και κάθετα.

γρίλια αερισμού ρυθμιζόμενο περσίδων αποτελείται από δύο στοιχεία: ένα πλαίσιο στήριξης και το ίδιο το πλέγμα, η οποία είναι στερεωμένη στο πλαίσιο στήριξης μέσω του ελατηρίου κλιπ.

Οι γρίλιες αλουμινίου είναι ελαφρές και άνετες. Είναι εξαιρετικά για το κλείσιμο μικρών και μεσαίων αεραγωγών. Θα ταιριάζουν τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο και η απλότητα της κατασκευής τους επηρεάζει άμεσα την τιμή. Οι αεριζόμενες ατσάλινες μάσκες εξαερισμού είναι συνήθως βαρύτερες, αλλά ισχυρότερες από τις αντίστοιχες αλουμινίου τους.

Εξαερισμός ρύθμισης μάσκα του Λούβρου - αυτό είναι το τέλος καπάκι του συστήματος εξαερισμού, και δεδομένου ότι είναι άμεσα στην αίθουσα με την εμφάνισή τους οι αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις.

Η μάσκα εξαερισμού είναι πολύ ανεπιτήδευτη στη συντήρηση. Είναι απαραίτητο να το απομακρύνετε περιοδικά από τις λεπίδες των περσίδων. Η σχάρα είναι ζωγραφισμένη με βαφή σε σκόνη και έτσι μπορεί να πλυθεί χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητά της.

Πλέγματα εξαερισμού

Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα ή έγχρωμο λαμαρίνα. Το σχέδιο πλέγματος είναι ένα τυφλό που βρίσκεται σε ευθεία ή κεκλιμένη γωνία. Οι περσίδες συναρμολογούνται σε μια κοινή ράγα και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο κάθετα στις βραχείες όσο και στις μακρές πλευρές της σχάρας. Ο αριθμός των οδηγών και των οριζόντια τοποθετημένων τυφλών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οπής. Είναι επίσης δυνατή η κατασκευή πλέγματος με μεταλλικό προφίλ P ή G. Ο σχεδιασμός αυτών των σχάρων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει ουσιαστικά κανένα περιορισμό στις συνολικές διαστάσεις. Για τις γρίλιες εξαερισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές τοποθέτησης.

Πιστός πλέγματα επιλογή με σταθερές περσίδες μπορεί να οργανώσει το δικαίωμα εισαγωγής αέρα και εξαγωγής, ενώ παρέχει ταυτόχρονα την προστασία των τεχνικών κανάλια και δίνοντας ένα κτίριο ή χώρο αισθητικά ελκυστική εμφάνιση. Με τις γρίλιες louvered, οι επικοινωνίες μηχανικής θα ανταπεξέλθουν τέλεια στο σκοπό τους, χωρίς να ξεχωρίζουν από το γενικό υπόβαθρο.

Σήμερα, οι δυνατότητες παραγωγής μας μας επιτρέπουν να παράγουμε πλέγματα χωρίς περιορισμούς σε μέγεθος και σχήμα.

Για διευκόλυνση της παράδοσης και της εγκατάστασης, μεγαλύτερες γρίλιες είναι κατασκευασμένες από τμήματα και συναρμολογούνται σε ένα μεγάλο προϊόν κατά την εγκατάσταση.

Παράγουμε σχάρες τόσο σε τυποποιημένα μεγέθη όσο και σε προσαρμοσμένα μεγέθη του πελάτη.

Εφαρμογή πτερυγίων για αερισμό:

Οποιεσδήποτε συστήματα κλιματισμού, τα συστήματα του αέρα, επίσης εξαερισμού (παροχής και της εξάτμισης), οπές συναγωγή στην κορυφή πίνακα, καλοριφέρ οθόνες, πλέγματα για convector δαπέδου, εμπρός μάσκα, έπιπλα και εξωτερικό μπαρ.

Χρόνος και κόστος παραγωγής

Κατά κανόνα, η κατασκευή σχάρων διαρκεί από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τις λεπτομέρειες και τον όγκο της παραγγελίας, φορτώνοντας την παραγωγή μας. Το κόστος της άμεσης εξαρτάται από το υλικό κατασκευής, τον αριθμό και το μέγεθος των πλέγματος. Το κατά προσέγγιση κόστος των πλέγματος μπορεί να βρεθεί στα σχετικά τμήματα της ιστοσελίδας μας ή να στείλουμε μια αίτηση για λάθος υπολογισμό σε εμάς.

Louvers

Για να παραγγείλετε μια ποικιλία από παντζούρια - με άνοιγμα στη μία ή και στις δύο πλευρές, μονόφυλλη ή διαιρούμενες σχεδιασμού, διαφορετικά στο χρώμα, το μέγεθος και τα σχέδια. Κλήση και παραγγελία!

Οι γρίλιες αερισμού με τις περσίδες χρησιμοποιούνται ως προστατευτικό στοιχείο, το οποίο εμποδίζει την είσοδο διαφόρων ξένων αντικειμένων, σωματιδίων σκόνης και ακαθαρσιών. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ροές αέρα εισόδου και εξόδου. Για να ρυθμίσετε τον ρυθμό ροής του αέρα, η γωνία κλίσης των περσίδων αλλάζει.

Τύποι σχάρες για συστήματα εξαερισμού

Τα κουφώματα είναι εγκατεστημένα στα συστήματα εξαερισμού των χώρων αποθήκευσης, βιομηχανίας, γραφείων και κατοικιών. Οι κύριοι τύποι σχάρων είναι:

 • Ρυθμιζόμενη (επιτρέπεται να ορίσετε μια συγκεκριμένη γωνία κλίσης των πτερυγίων για να ρυθμίσετε την ένταση του αέρα που διέρχεται).
 • Μη ρυθμιζόμενη (χωρίς κινούμενα περιφράγματα).
 • Αδρανειακή (ροή αέρα με ελεγχόμενη πίεση).

Ανάλογα με τη θέση των πτερυγίων, τα σχάρες χωρίζονται σε οριζόντια και κάθετη. Για την κατασκευή αυτών των προϊόντων χρησιμοποιείται χάλυβας ανθεκτικός στη διάβρωση ή κράμα αλουμινίου. Για την προστασία των ελασμάτων από παραμορφώσεις σε πλέγματα μεγάλων διαστάσεων, τοποθετούνται ειδικά ένθετα.

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΚΟΛΙΕ

Τα μεταλλικά προϊόντα έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών τους:

 • Δεν φοβούνται την επίδραση της θερμοκρασίας και είναι ανθεκτικές στις πτώσεις πίεσης.
 • Το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μεταλλικών παραθυρόφυλλων έχει χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής.
 • Δεν είναι επιρρεπείς στην επίδραση παραγόντων από το εξωτερικό.

Τα σχάρες παράγονται τόσο σειριακά όσο και σύμφωνα με τις καθορισμένες από τον πελάτη διαστάσεις. Αρχικά, κατασκευάζεται ο σκελετός του προϊόντος και, στη συνέχεια, με τη συγκόλληση με το χέρι εγκαθίστανται οι λάμες. Το κόστος του τελικού δικτύου εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού του και την ποσότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του.

Συχνότερα υπάρχει ένα μοντέλο αερισμού με ορθογώνιο και τετράγωνο σχήμα. Αυτά τα σχέδια κλείστρου έχουν μικρότερες διαστάσεις και είναι ευκολότερο να εγκατασταθούν.

Εκδόσεις

Πώς να επιλέξετε μεταλλικά ρολά

Κατά την επιλογή εξωτερικών πλεγμάτων, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων, όπως οι βροχοπτώσεις. Οι γρίλιες αλουμινίου μπορούν να παρέχουν επαρκή προστασία των συστημάτων εξαερισμού. Χαρακτηρίζονται από μια μικρή μάζα, μέγεθος και ευκολία εγκατάστασης. Μερικές φορές μια βαφή κόνεως χρησιμοποιείται ως επίστρωση για το προφίλ σχάρας. Παρέχει προστασία προϊόντος και δίνει μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.

Η επιλογή της σχάρας είναι μια υπεύθυνη και δύσκολη διαδικασία, καθώς πρέπει να εξασφαλίζει επαρκή εισροή και εκροή αέρα. Οι υπολογισμοί πρέπει να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως ροή όγκου, ταχύτητα και αποτελεσματική διατομή.

Για να παραγγείλετε το πλέγμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της WestService στη Μόσχα. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό προϊόν, να το υπολογίσετε για να καθορίσετε τις κύριες παραμέτρους.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την αγορά και την εγκατάσταση γρίλιων louvered μέσω τηλεφώνου στη Μόσχα: 722-64-39 και 646-99-12.

Κουφώματα για εξαερισμό - κομψά και πρακτικά

Τα κουφώματα ονομάζονται πλέγματα τοποθετημένα στην είσοδο του αγωγού εξαερισμού και σχηματίζονται από πτερύγια στο πλαίσιο με φλάντζα. Οι σύγχρονες γρίλιες για αερισμό έχουν σχεδιαστεί για να επιλύουν αποτελεσματικά τις ακόλουθες κύριες εργασίες:

 • κατεύθυνση της ροής του αέρα.
 • Σχεδιασμός και σχεδιασμός της εισόδου στο δίκτυο εξαερισμού.
 • προστασία του αγωγού εξαερισμού από τη διείσδυση θραυσμάτων, βρωμιά,
 • επικαλυπτόμενη αντίστροφη ροή αέρα - εάν είναι διαθέσιμος πρόσθετος εξοπλισμός.

Τύποι και τύποι σχάρας με λαβύρινθο

Σύμφωνα με τη γεωμετρία των καναλιών αερισμού, τα πλέγματα εισόδου είναι διαθέσιμα σε στρογγυλό ή ορθογώνιο σχήμα.

Εξερχόμενες από τις συνθήκες εγκατάστασης, διαχωρίστε τα μοντέλα:

 • εξωτερική εγκατάσταση - με επιπλέον νευρώσεις και ενισχυμένη αντίσταση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες, απότομες σταγόνες θερμοκρασίας, αυξημένα φορτία.
 • εσωτερική εγκατάσταση - με βελτιωμένο σχεδιασμό.
 • Ροή - για την ανταλλαγή αέρα μεταξύ των χώρων του διαμερίσματος?
 • πάτωμα - ιδιαίτερα ισχυρό?
 • ανώτατο όριο.

Ανάλογα με το από τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού Η σχάρα για εξαερισμό μπορεί να κατασκευαστεί:

 • μη ρυθμιζόμενος τύπος με άκαμπτα εγκατεστημένα ελάσματα.
 • με ρυθμιζόμενα πτερύγια για τη ρύθμιση της λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες ανταλλαγής αέρα.
 • αδρανειακά μοντέλα που ανοίγουν από ένα ευθύ ρεύμα ανάλογα με την έντασή τους και διακόπτουν αυτόματα την αντίστροφη κίνηση του αέρα.

Υλικά και εγκατάσταση πτερυγίων εξαερισμού

Πλαστικά ως υλικό είναι δυνατόν να μειωθεί το κόστος και το βάρος του προϊόντος, διευκολύνει την εγκατάσταση.

Αυτά τα μοντέλα διαφέρουν σε όμορφη εμφάνιση, αλλά δεν είναι επαρκώς ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και είναι σημαντικά κατώτερα σε σχέση με τα μεταλλικά. Περισσότερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα επιτρέπει την επίτευξη της χρήσης πολυουρεθάνης.

Ανθεκτικό, αξιόπιστο, ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες χάλυβα είναι το κύριο υλικό υπαίθριων μοντέλων. Ωστόσο, ο χάλυβας άνθρακα απαιτεί αξιόπιστες προστατευτικές επιστρώσεις, ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας αυξάνει σημαντικά το κόστος.

Με λιγότερη δύναμη αλουμινίου διαφέρει από τη βελτιωμένη αντοχή στη διάβρωση, επιτρέπει τη μείωση του βάρους του μοντέλου.

Ορείχαλκος Οι γρίλλες με λακκούβες με υψηλό κόστος είναι αρκετά ισχυρές και φαίνονται εξαιρετικές, αποτελώντας ένα στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου. Διακοσμητικός ρόλος που παίζουν τα ξύλινα μοντέλα. Είναι ελαφρύ, βολικό για εγκατάσταση, αλλά απαιτεί πολύπλοκη συντήρηση.

Οι μέθοδοι τοποθέτησης των σχιστόλιθων

Συνήθως, οι περσίδες εξαερισμού εγκαθίστανται με τους εξής βασικούς τρόπους:

 • σε βίδες.
 • με τη χρήση κόλλας.
 • με τη χρήση διαχωριστικών.

Για εγκατάσταση στις βίδες:

 • Προετοιμάστε τον τόπο εγκατάστασης, τους συνδετήρες.
 • σημάδι έξω?
 • κάνουν τρύπες?
 • εγκαταστήστε πείρους.
 • Μετρά τις θέσεις στην επιφάνεια της σχάρας κάτω από τις κεφαλές των βιδών.
 • εγκαταστήστε το μοντέλο.

Πότε στερέωση με διαχωριστικά:

 • σημειώστε και δημιουργήστε τρύπες.
 • να εγκαταστήσετε συνδετήρες.
 • τα στοιχεία στερέωσης των διαχωριστικών στο προϊόν.
 • Τοποθετήστε το πλέγμα σπρώχνοντας.

Συγκολλητική στερέωση:

 • προετοιμάστε την επιφάνεια τοποθέτησης.
 • εφαρμογή κόλλας?
 • βάλτε τη σχάρα με ένα συγκρότημα ταινίας στερέωσης.
 • μετά από μερικές ώρες αφαιρέστε την ταινία.

Για απλοποίηση του καθαρισμού και της συντήρησης, τα μοντέρνα μοντέλα γίνονται αποσπώμενα. Μετά την εγκατάσταση της φλάντζας στερέωσης, το κεντρικό τμήμα μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να συντηρηθεί.

Γρίλια εξαερισμού, αλουμινίου, λουστραρισμένο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Ορθογώνιο
  • Γύρω
  • Κυλινδρικό
  • Γωνία
  • Τριγωνικό
  • Μη τυποποιημένα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Αλουμίνιο
   • Μέταλλο
   • Χάλυβα
   • Ανοξείδωτο ατσάλι
   • Χάλκινο
   • Ορείχαλκος
   • Χαλκός
   • Πλαστικά

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • Blinds
    • Με ταμπελάκια ταχείας αποδέσμευσης
    • Διπλή σειρά
    • Ενιαία σειρά
    • Με προστασία από βροχή
    • Με βαλβίδα ροής αέρα
    • Με ρυθμιζόμενα παντζούρια

    Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

    Γρίλιες εξαερισμού από αλουμίνιο

    Η τελική λεπτομέρεια κάθε συστήματος ανταλλαγής αέρα θεωρείται ότι είναι το άνοιγμα σχάρας. Ο ρόλος τους είναι να καλύψουν τεχνολογικές οπές που φαίνονται άσχημα. Αλλά, εκτός από το διακοσμητικό έργο, εκτελούν και άλλες λειτουργίες. Σήμερα, προσφέρονται πολλά μοντέλα, μερικά από τα πιο κοινά διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού αλουμινίου.

    Χαρακτηριστικά εφαρμογής

    Υπάρχουν ρυθμιζόμενες μάσκες σχεδιασμένες να ανακατευθύνουν τη ροή του αέρα στην επιθυμητή κατεύθυνση. Επιπλέον, με τη βοήθειά τους μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του πίδακα, που καθορίζει την απόδοση ολόκληρου του συστήματος.

    Πλέγμα αλουμινίου, τιμή η οποία είναι σχετικά χαμηλή, βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα κτίρια. Παρέχονται και οι κανονισμοί πυρκαγιάς. Τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες - για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

    Η κύρια λειτουργία των υπαίθριων μοντέλων είναι να εμποδίσουν την είσοδο των συντριμμιών, των πτηνών κ.λπ. στο σύστημα εξαερισμού. Πρέπει να είναι πολύ ισχυρά και ως εκ τούτου είναι συνήθως κατασκευασμένα από μέταλλο. Αγοράστε Ventrlets αλουμινίου είναι απαραίτητο για χώρους. Κάνουν το έργο του συστήματος ανταλλαγής αέρα πιο αποτελεσματικό.

    Πλεονεκτήματα των Ventrlattices αλουμινίου

    Παρόμοια προϊόντα κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά. Αλλά πίσω από το δέντρο χρειάζεστε ιδιαίτερη φροντίδα, το πλαστικό έχει μια μάζα αξιοπρέπειας, αλλά είναι εύθραυστη. Τα προϊόντα χάλυβα είναι πολύ βαριά. Βέλτιστη επιλογή - αλουμινένιες τουαλέτες, τιμή το χαμηλό τους. Επιπλέον, έχουν και άλλες θετικές πτυχές:

    • Ελαφρύ βάρος.
    • Όμορφη εμφάνιση.
    • Δυνατότητα βαφής της επιφάνειας σε οποιοδήποτε χρώμα.
    • Οποιαδήποτε μορφή.
    • Μεγάλη διάρκεια ζωής.
    • Αντοχή στην υγρασία, μη τήρηση της διάβρωσης.

    Μπορείτε να αγοράσετε την απαραίτητη σχάρα στο PC "VTV-Engineering", όπου είναι απαραίτητο, οποιοδήποτε μοντέλο μπορεί να γίνει κατά παραγγελία.

    Γρίλιες Jalousie

    Οι κατασκευές που κατασκευάζονται από μας, είναι γενικές, επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τον εξαερισμό όσο και για τον εξαερισμό. Ο σχεδιασμός των δικτύων δεν έχει περιορισμούς στο πεδίο εφαρμογής, επομένως τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε οικιακούς όσο και σε δημόσιους χώρους.

    Γρίλιες αερισμού-περσίδες

    Οι γρίλιες εξαερισμού, όπως οι περσίδες, είναι κατασκευασμένες από χάλυβα ή μη σιδηρούχα μεταλλικά προϊόντα. Από μόνες τους, τέτοια σχέδια μοιάζουν με τυποποιημένα τυφλά, εγκατεστημένα απευθείας υπό γωνία 90 μοιρών ή με κλίση. Τα φυλλάδια συναρμολογούνται σε βάση και μπορούν να τοποθετηθούν κατακόρυφα τόσο από τη βραχύτερη όσο και από την επιμήκη πλευρά του προϊόντος. Ο αριθμός των οδηγών και των διαμήκων τμημάτων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οπής. Τέτοια δίκτυα, χάρη στο σχέδιο, μπορούν να γίνουν πρακτικά με οποιοδήποτε μέτρο. Για τις γρίλιες χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι συνδετήρων.

    Η σωστή επιλογή σχάρων, των οποίων οι περσίδες δεν ρυθμίζονται, θα επιτρέψουν την οργάνωση μιας βέλτιστης ανταλλαγής αέρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των αεραγωγών και δίνοντας στο εσωτερικό μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Με τις σχάρες εξαερισμού, ο αγωγός αέρα θα ανταπεξέλθει τέλεια στις λειτουργίες του, οργανικά τοποθετημένος στο εσωτερικό του δωματίου.

    Διαστάσεις

    Λόγω της διαθεσιμότητας σύγχρονων μηχανημάτων και αξιόπιστου εξοπλισμού, η μάσκα Arhitektura της εταιρείας είναι έτοιμη να σας προσφέρει για εσάς πλέγματα εξαερισμού διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων.

    Τα μεγάλα μεγέθη πλέγματος κατασκευάζονται από τμήματα για εύκολη παράδοση και εγκατάσταση. Στη συνέχεια όλα τα συστατικά συνδυάζονται σε μία μόνο σύνθεση.

    Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε γρίλιες louvered τόσο κανονικού μεγέθους όσο και έθιμο.

    Το εύρος των πτερυγίων

    Όλα τα συστήματα κλιματισμού, τα συστήματα παροχής αέρα, οι υποδοχές εξαερισμού στα παράθυρα, οι μπαταρίες, οι θερμαντήρες δαπέδου, καθώς και οι διακοσμητικές γρίλιες κ.λπ.

    Χρόνος κατασκευής και τιμή

    Η κατασκευή σχάρων μπορεί να διαρκέσει 1,5-3 εβδομάδες. Οι ακριβείς ημερομηνίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες:

    • το μέγεθος του προϊόντος ·
    • την πολυπλοκότητα της τάξης ·
    • αριθμός πλεγμάτων που παράγονται.

    Η τιμή των περσίδων τυφλών εξαρτάται από το επιλεγμένο υλικό, τις διαστάσεις και τον παραγγελθέντα αριθμό προϊόντων. Για να εξοικειωθείτε με τις τιμές αυτών των τύπων σχάρων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της μάσκας Arhitektura ή να στείλετε ένα μήνυμα στο διαχειριστή του κέντρου επικοινωνίας. Μια λεπτομερής απάντηση θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Ταξινόμηση του πλέγματος

    Ένα δημοφιλές είδος παντζούρια. Η αυστηρή και λακωνική εμφάνιση θα ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου. Τα πτερύγια εδώ είναι εγκατεστημένα τόσο από μια βραχύτερη όσο και από μια επιμήκη πλευρά. Τα προϊόντα αυτού του είδους μπορούν να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και τύπου.

    Τα πτερύγια εδώ μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε γωνία, αλλά συνήθως γίνονται κάτω από αιχμηρές 45 μοίρες. Οι περσίδες δεν ρυθμίζονται. Αυτά τα προϊόντα φαίνονται εξαιρετικά σε οποιαδήποτε απόδοση: από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα, με γήρανση, κλπ.

    Είδη συνδετήρων

    Σχεδιασμός κρυφής στερέωσης:

    Η διακοσμητική σχάρα εξαερισμού είναι κατασκευασμένη από σκαλιστό πάνελ με πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα είναι συγκολλημένη άκαμπτα με ωτίδες για κρυμμένους συνδετήρες. Μια χαλύβδινη γωνία με πολλές οπές τοποθετείται στο πλευρικό τοίχωμα του προσαρμογέα εξαερισμού ή της οπής. Μέσα από το μοτίβο του στολίσματος, η σχάρα στερεώνεται σταθερά στη γωνία. Αυτή η κρυφή στερέωση εμποδίζει την ύπαρξη βιδών με αυτοκόλλητη τομή στην πρόσοψη της σχάρας, καθιστώντας έτσι πιο ακριβή. Για να μειωθεί η οπτική διαπερατότητα, η οπή είναι μαυρισμένη ή ένα διάτρητο πλέγμα προσαρτάται στην σχάρα εξαερισμού, στο εσωτερικό. Η κρυφή στερέωση διατηρεί πολύ μεγάλο βάρος και επιτρέπει την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου σχάρων και οποιωνδήποτε ανοιγμάτων στην οροφή, στους τοίχους, στο πάτωμα, στον πάγκο κ.λπ.

    Σχεδίαση με οπές για βίδες αυτοεπιπεδούμενων:

    Μια απλούστερη, αλλά όχι λιγότερο αξιόπιστη στερέωση είναι στις βίδες μέσω του πλαισίου της γρίλιας. Στο πλαίσιο της σχάρας υπάρχουν οπές για βίδες με αυτοκόλλητη τομή, οι οποίες είναι διακοσμημένες στο χρώμα του πίνακα. Η εγκατάσταση της σχάρας με αυτή τη στερέωση είναι πολύ απλούστερη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτεί τη συμμετοχή των ειδικών μας. Αυτή η στερέωση είναι ιδανική για μικρά πλέγματα, στρογγυλά διαχυτικά και για οπές όπου δεν είναι δυνατή η χρήση κρυφής στερέωσης.

    Ο σχεδιασμός του διακοσμητικού πλέγματος για τον πάγκο:

    Διακοσμητική σχάρα εξαερισμού για την επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από ένα σκαλιστό πάνελ με ένα πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα με τις ωτίδες για το λανθάνον συγκρότημα είναι συγκολλημένη άκαμπτα. Εκτός από την ύπαρξη κρυφής στερέωσης, η φλάντζα του πλέγματος κλείνει την τομή του πάγκου, κρύβοντας όλες τις ανωμαλίες της τρύπας. Στο εσωτερικό της επιφάνειας του τραπεζιού, στερεώνεται μια πλάκα συναρμολόγησης με αρκετές οπές μέσω του σχεδίου του στολιδιού, το πλέγμα στερεώνεται στην πλάκα στήριξης. Ως αποτέλεσμα, η επιφάνεια του τραπεζιού ή το περβάζι παραθύρου συσφίγγονται μεταξύ του πλαισίου πλέγματος και της πλάκας στερέωσης. Τέτοια στερέωση εξαλείφει την παρουσία κενών και πιθανής κινητικότητας στην οπή.

    Σχεδιασμός για εγκατάσταση σε σιλικόνη υγιεινής:

    Η σχάρα διακοσμητικού εξαερισμού για τον πάγκο είναι κατασκευασμένη από σκαλιστό πάνελ με πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα συγκολλάται σταθερά. Η αναβοσβήνιση της σχάρας κλείνει το τμήμα της επιφάνειας του τραπεζιού, κρύβοντας όλες τις ανωμαλίες της τρύπας. Η σχάρα βρίσκεται στην οπή κάτω από το βάρος της και στερεώνεται με μια σιλικονούχο υγιεινής στο πίσω μέρος του πλαισίου. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης εξαλείφει τη μηχανική στερέωση, καθιστώντας την εγκατάσταση ευκολότερη και οικονομικότερη ακόμα και για τον απλό. Για να μειωθεί η οπτική διαπερατότητα της οπής από το εσωτερικό της σχάρας, συνδέεται ένα διάτρητο πλέγμα.

    Κουφώματα για εξαερισμό

    Η μεταλλική σχάρα έχει σχεδιαστεί για να διανέμει τη ροή αέρα στο δωμάτιο. Αυτό το τρίψιμο είναι εφοδιασμένο με οριζόντια στατικά ελάσματα, που βρίσκονται σε γωνία 45 μοιρών.

    Για την προστασία του συστήματος εξαερισμού και της διακόσμησης του αγωγού εξαερισμού χρησιμοποιούνται ειδικές περσίδες. Εγκαθίστανται στον αγωγό εξαγωγής ή τροφοδοσίας και προστατεύουν το σύστημα από το να εισχωρήσει σε αυτό ακαθαρσίες, σκόνη και άλλα ξένα αντικείμενα. Οι μεταλλικές σχάρες από γυαλί βοηθούν στη ρύθμιση και τη διανομή εισερχόμενων και εξερχόμενων ρευμάτων αέρα, καθώς και στη ρύθμιση του όγκου του αέρα.

    Χάρη στις γρίλιες, όλες οι μηχανικές επικοινωνίες δεν θα ξεχωρίζουν από το γενικό υπόβαθρο.

    Οι σχάρες και το εύρος μεγέθους τους

    • Παράγονται χωρίς περιορισμούς στα σχήματα και τα μεγέθη. Η δυνατότητα σύγχρονης παραγωγής σας επιτρέπει να φτιάξετε σχάρες αερισμού οποιουδήποτε μεγέθους, αλλά οι πιο δημοφιλείς είναι οι σχάρες με παραδοσιακά σχήματα: τετράγωνο ή ορθογώνιο
    • Η εταιρεία "Εσωτερική PRO" μπορεί να παράγει γρίλιες του απαιτούμενου μεγέθους και σχήματος κατόπιν αιτήματος του πελάτη, οι μεγάλες γρίλιες εξαερισμού κατασκευάζονται σε σειρά και επί τόπου συναρμολογούνται σε ένα προϊόν

    Το κόστος και το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής πτερυγίων.

    Η εταιρεία "Interior PRO" θα παράγει πλέγματα εξαερισμού με τα μεγέθη που χρειάζεστε το συντομότερο δυνατόν. Μπορείτε να μάθετε το κόστος των σχάρων που χρειάζεστε καλώντας στο +7 495 0152145.

    Κουφώματα για εξαερισμό

    Ένα άνετο μικροκλίμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να παρέχει μόνο ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα εξαερισμού. Ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος επικοινωνίας στο σπίτι δεν είναι αρκετά εύκολο, επομένως αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και σημασία σε τέτοιες διαδικασίες. Κάθε σύστημα εξαερισμού πρέπει να είναι εφοδιασμένο με ειδικά πλέγματα εξαερισμού. Η καλύτερη επιλογή είναι μια μάσκα για εξαερισμό. Αυτό το μέρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο επειδή δεν επιτρέπει την διαρροή στο σπίτι σκόνης, βρωμιάς και διάφορων εντόμων. Επιπλέον, μέσω της σχάρας louvered για εξαερισμό δεν μπορεί να μπει στο σπίτι των τρωκτικών.

    Το Σχ. 1 δείχνει ένα συνηθισμένο πλέγμα σχιστόλιθου

    Υπάρχει μια σειρά από εργασίες που εκτελούνται από τις γρίλιες με πτερύγια για αερισμό, και πρώτα απ 'όλα αυτό είναι η σωστή οργάνωση της ανταλλαγής αέρα μέσω των αεραγωγών. Επίσης, είναι το πλέγμα που δεν επιτρέπει την εισροή αέρα στο δωμάτιο. Ο εξωτερικός σχεδιασμός τέτοιων εξαρτημάτων έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται κατάλληλος σε κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Προκειμένου να χωρέσει τακτοποιημένα στο εσωτερικό κάθε δωματίου, όλες οι γρίλιες εξαερισμού έχουν μια όμορφη διακόσμηση. Διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές, μεγέθη, σχήματα και ερμηνείες θα κάνουν τη θέση του αεραγωγού σχεδόν αόρατη.

    Το σχήμα 2 δείχνει διαφορετικά σχέδια χρωμάτων.

    Τύποι διακοσμητικών πινάκων εξαερισμού

    Ανάλογα με τις συνθήκες τοποθέτησης και τοποθέτησης των σχισμών για εξαερισμό, χωρίζονται σε διάφορες ποικιλίες. Υπάρχουν επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για εξωτερική εγκατάσταση - έχουν επιπλέον νευρώσεις για να αντέξουν τις διάφορες αρνητικές επιπτώσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος στο δομικό υλικό. Ο όμορφος σχεδιασμός έχει οπτικά εσωτερικές ρυθμίσεις. Αυτή η προϋπόθεση είναι υποχρεωτική, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να κρύβουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, όλες τις ατέλειες και τις αδυναμίες. Τρύπα στον τοίχο, την οροφή ή το δάπεδο μπορεί να έχει διαφορετική διάμετρο και σχήμα, έτσι ώστε η σωστή επιλογή του μεγέθους και του στυλ του Λούβρου λύσει ένα πρόβλημα της αισθητικής εμφάνισης. Είναι με τη βοήθειά τους ότι όλες οι τρύπες που γίνονται σε χωρίσματα ή τοίχους σε εμφανές μέρος θα κλείσουν.

    Το σχήμα 3 δείχνει διαφορετικές παραλλαγές στο μέγεθος και το σχήμα.

    Η διασφάλιση της σωστής οργάνωσης της ανταλλαγής αέρα μεταξύ δωματίων και δωματίων μπορεί να εγκατασταθεί στο χώρο του ξενοδοχείου. Χάρη στην παρουσία ενός τέτοιου συστήματος στο σπίτι σας, το μικροκλίμα θα είναι πάντα άνετο και βολικό. Υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι γρίλιες εξαερισμού είναι εγκατεστημένες στο κάλυμμα δαπέδου. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατά και αξιόπιστα, οπότε δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε γι 'αυτό το είδος των σχάρων εξαερισμού, όπως τα ανώτατα όρια. Πολύ συχνά βρίσκονται σε εμπορικά κτίρια και εμπορικά κέντρα. Ο σχεδιασμός της μάσκας εξαερισμού πρέπει να πληροί διάφορες παραμέτρους και κριτήρια:

    • γίνεται, κατά κανόνα, ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά υλικό, το οποίο θα επιτρέψει τη μακροχρόνια χρήση της κατασκευής.
    • έχουν το βέλτιστο σχήμα για μέγιστη άνεση.
    • προσδιορίζεται το ακριβές μέγεθος του τσιμέντου που αντιστοιχεί στην περιβλημένη οπή.

    Πολλοί πιστεύουν ότι για να υπάρχει κανονικός αερισμός στο δωμάτιο, αρκεί να εξοπλίσετε τα παράθυρα με προσαρμογείς για σχάρες. Αυτό, βέβαια, δεν θα είναι αρκετό, γιατί μόνο σε συνδυασμό φυσικού και παρακείμενου αερισμού δημιουργεί το βέλτιστο μικροκλίμα σε αυτό ή εκείνο το δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία όπως περσίδων για τον εξαερισμό, είναι προϋπόθεση εντελώς αναγκαστική αέρα, καυσαερίων και παροχή αέρα διαμέσου του οποίου η μάζα του αέρα που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις, υπαίθριες αντισταθμίζεται πλήρως.

    Με ραντεβού

    Ανάλογα με τον τόπο εγκατάστασης και τοποθέτησης, μπορούν να εγκατασταθούν τέτοιες γρίλιες για εξαερισμό:

    • σε χώρους γραφείων ·
    • οικιστικά σπίτια, εξοχικά σπίτια;
    • διάφορες επιχειρήσεις και εμπορικά κτίρια.
    • στο θεμέλιο για να ρυθμίζεται η μέγιστη υγρασία στους υπόγειους χώρους.

    Αυτές οι μονάδες αερισμού είναι η κύρια προϋπόθεση για το σύστημα εξαερισμού να λειτουργεί πάντα σωστά και ταυτόχρονα σωστά. Κάθε είδος πλέγματος έχει προσαρμοστεί από την αρχή για έναν συγκεκριμένο τύπο εγκατάστασης. Μην συγχέετε τις εσωτερικές σχάρες στο εξωτερικό, γιατί όχι μόνο δεν είναι αισθητικές αλλά και πρακτικές.

    Σήμερα υπάρχουν αρκετοί τύποι σχάρων για αερισμό, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο πλαστικό και το μέταλλο. Αυτά είναι τα δύο πιο πρακτικά και αξιόπιστα υλικά που θα εξασφαλίσουν όχι μόνο τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής, αλλά και μια καλή διακόσμηση σε οποιοδήποτε εσωτερικό του δωματίου. Όσο για τις μεταλλικές σχάρες για εξαερισμό, αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό και ανθεκτικό στη φθορά σχέδιο που λειτουργεί αξιόπιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα τέτοιο υλικό και το μειονέκτημα του, δηλαδή η εμφάνιση διάβρωσης στο μέταλλο. Ως εκ τούτου, κατά κανόνα, οι γρίλιες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ή χάλυβα.

    Κουφώματα για εξαερισμό

    Επιλέγοντας για τις αίθουσες με θωρακισμένο δωμάτιο για εξαερισμό, μπορείτε να σταματήσετε, τόσο στη μεταλλική έκδοση όσο και στο πλαστικό. Και οι δύο προτάσεις είναι πρακτικές και ανθεκτικές, επομένως, κατά τη χρήση, θα εξασφαλίσουν σίγουρα την κανονική ανταλλαγή αέρα σε ένα ή άλλο δωμάτιο. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο είδος των σχάρων με πτερύγια. Αν πρόκειται για οροφή ή πάτωμα, μπορεί να είναι μια κυλινδρική μάσκα με δράση απορρόφησης του θορύβου, κώνοι ανεμιστήρα, στρογγυλές σχάρες εξαερισμού.

    Το σχήμα 4 δείχνει διάφορους τύπους σχάρων με πτερύγια.

    Εάν το δίκτυο των αεραγωγών είναι σωστά σχεδιασμένο, τότε είναι απαραίτητο να στεγαστεί:

    • Παροχή κατάλληλου εξαναγκασμένου εξαερισμού των χώρων.
    • η μέγιστη προστασία από τη διείσδυση εντόμων, τρωκτικών και άλλων ζώων, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορεί να φτάσει στο σπίτι σας, θα πραγματοποιηθεί.
    • η ροή κρύου αέρα δεν θα διεισδύσει στο σπίτι.
    • το δωμάτιο θα έχει πάντα τη βέλτιστη θερμοκρασία και καθαρό αέρα, που είναι απαραίτητα για μια κανονική ανθρώπινη διαμονή.

    Ηχοαπορροφητική ακουστική

    Κατά τη διάρκεια της επιλογής και της αγοράς μπορείτε να σταματήσετε σε ακουστικές σχάρες ακουστικής θωράκισης. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, γιατί με τη βοήθειά τους, στην αίθουσα θα είναι δυνατή όχι μόνο να δημιουργήσει ένα βέλτιστο κλίμα, αλλά και για τη μείωση στο ελάχιστο των διαφόρων θορύβους και τους ήχους.

    Πλέγματα εξαερισμού

    Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα ή έγχρωμο λαμαρίνα. Το σχέδιο πλέγματος είναι ένα τυφλό που βρίσκεται σε ευθεία ή κεκλιμένη γωνία. Οι περσίδες συναρμολογούνται σε μια κοινή ράγα και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο κάθετα στις βραχείες όσο και στις μακρές πλευρές της σχάρας. Ο αριθμός των οδηγών και των οριζόντια τοποθετημένων τυφλών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οπής. Είναι επίσης δυνατή η κατασκευή πλέγματος με μεταλλικό προφίλ P ή G. Ο σχεδιασμός αυτών των σχάρων γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχει ουσιαστικά κανένα περιορισμό στις συνολικές διαστάσεις. Για τις γρίλιες εξαερισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές τοποθέτησης.

    Πιστός πλέγματα επιλογή με σταθερές περσίδες μπορεί να οργανώσει το δικαίωμα εισαγωγής αέρα και εξαγωγής, ενώ παρέχει ταυτόχρονα την προστασία των τεχνικών κανάλια και δίνοντας ένα κτίριο ή χώρο αισθητικά ελκυστική εμφάνιση. Με τις γρίλιες louvered, οι επικοινωνίες μηχανικής θα ανταπεξέλθουν τέλεια στο σκοπό τους, χωρίς να ξεχωρίζουν από το γενικό υπόβαθρο.

    Σήμερα, οι δυνατότητες παραγωγής μας μας επιτρέπουν να παράγουμε πλέγματα χωρίς περιορισμούς σε μέγεθος και σχήμα.

    Για διευκόλυνση της παράδοσης και της εγκατάστασης, μεγαλύτερες γρίλιες είναι κατασκευασμένες από τμήματα και συναρμολογούνται σε ένα μεγάλο προϊόν κατά την εγκατάσταση.

    Παράγουμε σχάρες τόσο σε τυποποιημένα μεγέθη όσο και σε προσαρμοσμένα μεγέθη του πελάτη.

    Εφαρμογή πτερυγίων για αερισμό:

    Οποιεσδήποτε συστήματα κλιματισμού, τα συστήματα του αέρα, επίσης εξαερισμού (παροχής και της εξάτμισης), οπές συναγωγή στην κορυφή πίνακα, καλοριφέρ οθόνες, πλέγματα για convector δαπέδου, εμπρός μάσκα, έπιπλα και εξωτερικό μπαρ.

    Χρόνος και κόστος παραγωγής

    Κατά κανόνα, η κατασκευή σχάρων διαρκεί από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τις λεπτομέρειες και τον όγκο της παραγγελίας, φορτώνοντας την παραγωγή μας. Το κόστος της άμεσης εξαρτάται από το υλικό κατασκευής, τον αριθμό και το μέγεθος των πλέγματος. Το κατά προσέγγιση κόστος των πλέγματος μπορεί να βρεθεί στα σχετικά τμήματα της ιστοσελίδας μας ή να στείλουμε μια αίτηση για λάθος υπολογισμό σε εμάς.

    Louvers

    Η εταιρεία "Shamr-PerfekDekor" προσφέρει μια υπηρεσία για την κατασκευή αεριωθούμενων πτερύγων εξαερισμού. Όλες οι βασικές παράμετροι των προϊόντων (μέγεθος, χρώμα, σχέδιο) είναι στην επιλογή του πελάτη.

    Το πλέγμα έριξε με οριζόντιες σχάρες

    • Λωρίδα πλέγματος με οριζόντιες σχάρες, πλαίσιο με κάμψη
    • Πλατφόρμα με οριζόντιες σχάρες

    Οι γρίλιες είναι σχεδιασμένες για να διασκορπίζουν τις ροές αέρα σε δωμάτια για διάφορους σκοπούς: κατοικίες, εμπορικές, βιομηχανικές, αποθήκες. Σε σύγκριση με άλλα διακοσμητικά πάνελ, τα σχέδια αυτά παρέχουν τη μικρότερη αντίσταση στον αέρα, γεγονός που τα καθιστά πολυλειτουργικά. Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

    • σε κάθε κλιματισμό και εξαερισμό (τροφοδοσία και εξαγωγή).
    • ως οθόνη ακτινοβολίας.
    • για την κάλυψη των οπών μεταφοράς στους πάγκους και τα δάπεδα.
    • Προστασία των αγωγών αέρα στις προσόψεις των κτιρίων.

    Ο σχεδιασμός των σχάρων εξαερισμού είναι αρκετά απλός: τα προϊόντα είναι μεταλλικά πτερύγια (lamellas) συναρμολογημένα σε κάθετους οδηγούς. Λόγω αυτού, δεν έχουν ουσιαστικά περιορισμούς στις συνολικές διαστάσεις - ο αριθμός των στοιχείων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ύψος ή το πλάτος της οπής.

    Το κόστος των πλεγμάτων (η τιμή των πλεγμάτων με επιφάνεια άνω των 1,5 m2 θεωρείται ξεχωριστά)

    Η προσφορά δεν είναι δημόσια προσφορά. Οι τιμές για τα προϊόντα διαμορφώνονται λαμβάνοντας υπόψη το κόστος των πρώτων υλών, το οποίο εξαρτάται από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Για να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες και να κάνετε μια παραγγελία, επικοινωνήστε με τους διευθυντές μας στους αριθμούς που αναγράφονται στον ιστότοπο.

    Γρίλιες Jalousie από την εταιρεία "Shamr-Perforodekor"

    Η κατασκευή μεταλλικών πλεγμάτων για διάφορους σκοπούς είναι η ειδικότητά μας. Προσφέρουμε:

    • μια ευρεία γκάμα μοντέλων πτερυγίων εξαερισμού διαφόρων διαμορφώσεων - θραυστήρων και εναέριων, με ευθύγραμμο ή λυγισμένο άκρο, με οριζόντιες ή κάθετες επιφάνειες. Τα προσφερόμενα προϊόντα δεν έχουν αυστηρές παραμέτρους και κατασκευάζονται ανάλογα με το μέγεθος του πελάτη.
    • προϊόντα με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και διαθεσιμότητας. Η χρήση τεχνολογίας παραγωγής με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καθιστά δυνατή τη διασφάλιση της αντοχής, της οικολογικής καθαριότητας και της ασφάλισης τραυμάτων των πλεγμάτων και της απουσίας μεσάζοντων στην πώληση προϊόντων - για τον καθορισμό λογικών τιμών.
    • μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Για να γίνει το τελικό προϊόν αρμονικά αναμεμειγμένο με το ήδη έτοιμο εσωτερικό, μπορεί να βαφτεί σε οποιαδήποτε τυποποιημένη σκιά ή να επιλέξετε μία από τις επιλογές του καταλόγου RAL.

    Διατάξει την προσκόμιση των γρίλιες εξαερισμού, τον υπολογισμό της τιμής των προϊόντων με τις κατάλληλες παραμέτρους, καθώς και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της εταιρείας με αριθμό: +7 (495) 504-37-20.