Συστήματα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια

Η σχάρα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας του συστήματος εξαερισμού. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε ειδικά για να προστατεύσει το κανάλι από την απόφραξη. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τέτοιες συσκευές προστατεύουν αξιόπιστα από τη διείσδυση διαφόρων ζώων. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι λειτουργικές συσκευές που ελέγχουν την ένταση της ροής του αέρα. Σήμερα, πρακτικά, όλα τα γραφεία, οι δημόσιες και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν χωρίς σύστημα εξαερισμού. Ο κινητός αποσβεστήρας, ο οποίος με τη σειρά του είναι τοποθετημένος στη δομή, ρυθμίζει τη ροή του αέρα. Αυτή η διαδικασία εκτελείται λόγω γωνιών κλίσης, οι οποίες αλλάζουν τακτικά.

Περιεχόμενα:

Από ποιες γίνονται τα πλέγματα;

Με σύγχρονες συνθήκες, οι τεχνολόγοι προσφέρουν προϊόντα στους καταναλωτές με πολύ χαμηλό κόστος. Για την παραγωγή διακοσμητικών δομών υψηλής ποιότητας, οι ειδικοί χρησιμοποιούν μέταλλο ή πλαστικό. Το πλαστικό θεωρείται το πιο προσιτό υλικό. Τα πλαστικά προϊόντα με την παρουσία κινούμενων πετάλων χωρίζονται σε:

Αλλά εάν αξιολογείτε άλλες ιδιότητες, τότε το μέταλλο έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του πλαστικού. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συστήνουν την εγκατάσταση μεταλλικών πλέγματος. Συχνά οι σχάρες κουζίνας είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • ελαφρύ και ισχυρό?
 • ανθεκτικό?
 • λειτουργικό.
 • παρουσιάσιμη.

Η τιμή των σχάρων αλουμινίου δεν υπερβαίνει το κόστος των πλαστικών σχάρων. Για την πρόληψη της διάβρωσης, η επιφάνεια καλύπτεται με ειδική βαφή σε σκόνη. Βασικά είναι μια λευκή σκόνη. Ρύθμιση της δομής μπορεί να είναι είτε ξεχωριστά πέταλα, ή εξ ολοκλήρου. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ποσότητα εισερχόμενου αέρα. Επίσης, η ταχύτητα ρυθμίζεται όταν παρέχεται ο αέρας. Οι λάμες, με τη σειρά τους, κλείνουν εύκολα. Για να γίνει αυτό, πρέπει μόνο να εμποδίσετε την κίνηση του αέρα. Για την εγκατάσταση των πτερυγίων, χρησιμοποιούνται βίδες αυτοκαθαρισμού ή ελαστικοί μάνδαλοι. Οι σύγχρονες μεταλλικές κατασκευές διαθέτουν βολικές βαλβίδες ροής αέρα.

Προϊόντα εναέριας κυκλοφορίας

Πρέπει να τονισθεί για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που παράγονται με την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών. Οι ρυθμιζόμενες επικαλύψεις χρησιμοποιούνται ευρέως για την επένδυση σε ένα άνοιγμα. Παρόμοια σχέδια ανά μέγεθος είναι αρκετά χιλιοστά μεγαλύτερα. Τα προϊόντα που ρυθμίζονται με βαλβίδα διαθέτουν βαλβίδα ροής αέρα. Το τυπικό προϊόν είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι.

Διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά προϊόντα είναι συχνά εξοπλισμένα με βαλβίδα ροής αέρα. Ωστόσο, αυτές οι λεπτομέρειες κατασκευάζονται κατόπιν αιτήματος του αγοραστή.

Για την εγκατάσταση παρόμοιων βιδών ή μανδάλων με αυτοκόλλητο. Βασικά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Η επιφάνεια του προϊόντος καλύπτεται με λευκή βαφή σε σκόνη. Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού είναι διαθέσιμες με ένα μοχλό που χρησιμοποιείται για τον αερισμό του χώρου. Αυτή η εξέλιξη παράγεται σε ένα ορισμένο μέγεθος για μια περιορισμένη περιοχή. Οι ειδικοί συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις δομές για να απλοποιήσουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Με ελατήρια κλιπ

Τα ελαστικά μάνδαλα για τις γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιούνται για κρυφές συνδέσμους. Διαθέτει υψηλή λειτουργικότητα, καθώς η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη. Μοναδικά σχέδια είναι εγκατεστημένα σε εσωτερικούς χώρους. Με αυτό το σχέδιο, η διαδικασία εγκατάστασης θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Ρυθμιζόμενο

Οι γρίλιες που είναι εγκατεστημένες στον αεραγωγό μπορούν να αγοραστούν με μια πλήρη βαλβίδα ροής αέρα. Πριν από την επιλογή αυτού, πρέπει πρώτα να ρωτήσετε για το βάθος του προϊόντος και τη διάμετρο του αγωγού. Η κάλυψη με σκόνη χρησιμοποιείται για την κάλυψη αυτής της συσκευής. Προστατεύει από τις δυσμενείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να εγκατασταθούν με βίδες αυτοεπιπεδότητας.

Όλα τα μοντέλα έχουν ορισμένες θετικές ιδιότητες και μειονεκτήματα. Επομένως, πριν επιλέξετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κύριο. Το κόστος τους είναι από 800 μέχρι 1300 ρούβλια. Για παραγγελία προϊόντων από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Γρίλια αερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Μέταλλο
  • Αλουμίνιο
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός
  • Πλαστικά

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Με ρυθμιζόμενα παντζούρια
   • Με ταμπελάκια ταχείας αποδέσμευσης
   • Διπλή σειρά
   • Blinds
   • Ενιαία σειρά
   • Με προστασία από βροχή
   • Με βαλβίδα ροής αέρα

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

   Η μάσκα εξαερισμού παίζει σημαντικό ρόλο στο σύστημα ανταλλαγής αέρα. Αυτό το τμήμα επιτρέπει την αποτελεσματικότερη κατανομή των ροών του αέρα, αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές και χρησιμεύει και ως διακοσμητικό στοιχείο που καλύπτει τα ανοίγματα των καναλιών. Πολύ συχνές ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού, επιτρέποντας τον έλεγχο της έντασης της εισαγωγής αέρα.

   Ποικιλία ειδών

   Μια τέτοια λεπτομέρεια του συστήματος εξαερισμού όπως πλέγμα εξαερισμού με ρολά, μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά. Τις περισσότερες φορές είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και πλαστικό. Τα μεταλλικά μοντέλα έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

   • Ελαφρότητα και δύναμη.
   • Μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο ανοξείδωτος χάλυβας και το αλουμίνιο δεν φοβούνται ακόμη και τη διάβρωση.
   • Όμορφη αισθητική εμφάνιση.

   Τα πλαστικά μοντέλα δεν είναι λιγότερο δημοφιλή. Ventrlets από πλαστικό είναι κάπως φθηνότερο από το μέταλλο, είναι μικρού βάρους. Ένα τέτοιο πλέγμα εξαερισμού συνήθως εγκαθίσταται σε εσωτερικούς χώρους και συχνά γίνεται μια πραγματική διακόσμηση γι 'αυτό, καθώς είναι δυνατόν να επιλέξετε το σωστό προϊόν για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

   Πού να ισχύσει

   Η ρύθμιση των βαλβίδων πραγματοποιείται σε οριζόντιο ή κατακόρυφο επίπεδο. Τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα είναι μικτά. Είναι εξοπλισμένα με δύο σειρές λαμαρίνας. Μπορούν να είναι:

   • Ενιαία σειρά. Χρησιμοποιούνται σε αίθουσες παραγωγής, παρόμοιες εγκαταστάσεις.
   • Δύο σειρές. Παρέχουν δύο σειρές κινούμενων πλακών. Τέτοια μοντέλα εγκαθίστανται σε καθιστικά, μπάνια, κουζίνες, άλλους χώρους, που υπόκεινται σε αυξημένες υγειονομικές απαιτήσεις.

   Η εταιρεία παραγωγής "VTV-Engineering" ασχολείται με την υλοποίηση διαφόρων πλεγμάτων εξαερισμού, μεταξύ αυτών Οι σχάρες ρυθμίζουν το χάλυβα σε πολύ προσιτές τιμές.

   Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

   Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

   Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

   Η ρυθμιζόμενη μάσκα με ράουλα χρησιμεύει για το σχεδιασμό και τη διανομή αέρα στον αέρα, κλιματισμό και συστήματα θέρμανσης αέρα σε γραφεία, οικιστικά και βιομηχανικά κτίρια.

   Οι γρίλιες περιφράξεων είναι δύο τύπων, μία και δύο σειρές. Σε πλέγματα αερισμού μίας γραμμής, οι περσίδες τοποθετούνται οριζόντια σε μία σειρά. Στη διπλή σειρά υπάρχουν 2 σειρές λεπίδων που είναι διατεταγμένες οριζόντια και κάθετα.

   γρίλια αερισμού ρυθμιζόμενο περσίδων αποτελείται από δύο στοιχεία: ένα πλαίσιο στήριξης και το ίδιο το πλέγμα, η οποία είναι στερεωμένη στο πλαίσιο στήριξης μέσω του ελατηρίου κλιπ.

   Οι γρίλιες αλουμινίου είναι ελαφρές και άνετες. Είναι εξαιρετικά για το κλείσιμο μικρών και μεσαίων αεραγωγών. Θα ταιριάζουν τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο και η απλότητα της κατασκευής τους επηρεάζει άμεσα την τιμή. Οι αεριζόμενες ατσάλινες μάσκες εξαερισμού είναι συνήθως βαρύτερες, αλλά ισχυρότερες από τις αντίστοιχες αλουμινίου τους.

   Εξαερισμός ρύθμισης μάσκα του Λούβρου - αυτό είναι το τέλος καπάκι του συστήματος εξαερισμού, και δεδομένου ότι είναι άμεσα στην αίθουσα με την εμφάνισή τους οι αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις.

   Η μάσκα εξαερισμού είναι πολύ ανεπιτήδευτη στη συντήρηση. Είναι απαραίτητο να το απομακρύνετε περιοδικά από τις λεπίδες των περσίδων. Η σχάρα είναι ζωγραφισμένη με βαφή σε σκόνη και έτσι μπορεί να πλυθεί χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητά της.

   Γρίλιες εξαερισμού με περιστροφικές περσίδες Arktos

   Οι σχάρες με περιστροφικές περσίδες που παράγονται από την Arktos χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού για την παροχή και την απομάκρυνση του αέρα. Αυτά τα πλέγματα παράγονται σε οκτώ τύπους, κάθε ένα από τα οποία έχει μια μεγάλη διακλάδωση διαστάσεων. Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ονομασίες: AMN, ADN, AMP, ADR, AMN-K, ADN-K, AMP-K, ADR-K.

   Για να επιλέξετε σωστά τις γρίλιες εξαερισμού που είναι απαραίτητες για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, πρέπει να καταλάβετε πώς διαφέρουν μεταξύ τους.


   • Πλέγματα AMN, AMP, AMN-K, AMP-K - γρίλιες μονής σειράς, εξοπλισμένες με ρυθμιζόμενες οριζόντιες περσίδες. Δίχτυα ADN, ADR, ADN-K, ADR-K - διπλής σειράς, με κάθετες και οριζόντιες περσίδες.
   • Τα δίκτυα AMP, AMP-K, ADR, ADR-K, σε αντίθεση με άλλα δίκτυα, είναι εξοπλισμένα με ρυθμιστή ροής αέρα. Η ρύθμιση πραγματοποιείται με το χέρι, παρέχεται ένας ειδικός μηχανισμός σημαίας.
   • Lattice AMS-K, K-ΑΜΡ, οι ADN-R, ADR-K πανομοιότυπα πλέγματα AMS, USAID, ADN, ADR, διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος και το σχεδιασμό. Σχάρες, στην οποία η ονομασία είναι «-K», έχουν μήκος / ύψος 20 mm μεγαλύτερο από το μήκος / ύψος του ανοίγματος, με τον ίδιο πλέγμα σημειογραφία χωρίς «-R» - 50 mm.


   Όλα τα παραπάνω πλέγματα με περιστρεφόμενα ρολά είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχουν ένα κανονικό χρώμα - λευκό. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα στον κατάλογο RAL ή σε υφή.


   Οι περσίδες που είναι εγκατεστημένες στις γρίλιες είναι απαραίτητες για να αλλάξουν την κατεύθυνση / χαρακτηριστικά του ρεύματος αέρα. Οι περσίδες είναι τοποθετημένες σε πλαστικά κουζινέτα, διευκολύνοντας την περιστροφή τους κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.


   Η εγκατάσταση των σχάρων μπορεί να είναι τοίχος ή οροφή. Στην πρώτη περίπτωση, γίνεται με ελατηριωτά κλιπ, στη δεύτερη - με βίδες με αυτοκόλλητη τομή. Για την ευκολία εγκατάστασης, οι σχάρες μπορούν επιπλέον να εξοπλιστούν με ένα πλαίσιο στερέωσης.


   Στην ιστοσελίδα μας παρουσιάζονται τα τυποποιημένα μεγέθη πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες. Είναι δυνατή η κατασκευή σχάρων διαφόρων μεγεθών, με μη τυπικό βήμα. Υπάρχουν μόνο ορισμένοι περιορισμοί: το ελάχιστο μέγεθος της μάσκας είναι 100 * 100 mm, το μέγιστο - 1200 mm στη μία πλευρά.


   Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας «Smart Trading», θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις απαιτούμενες διαστάσεις του πλέγματος, θα σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές, αμέσως πρέπει να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας!

   Louvers

   Για να παραγγείλετε μια ποικιλία από παντζούρια - με άνοιγμα στη μία ή και στις δύο πλευρές, μονόφυλλη ή διαιρούμενες σχεδιασμού, διαφορετικά στο χρώμα, το μέγεθος και τα σχέδια. Κλήση και παραγγελία!

   Οι γρίλιες αερισμού με τις περσίδες χρησιμοποιούνται ως προστατευτικό στοιχείο, το οποίο εμποδίζει την είσοδο διαφόρων ξένων αντικειμένων, σωματιδίων σκόνης και ακαθαρσιών. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ροές αέρα εισόδου και εξόδου. Για να ρυθμίσετε τον ρυθμό ροής του αέρα, η γωνία κλίσης των περσίδων αλλάζει.

   Τύποι σχάρες για συστήματα εξαερισμού

   Τα κουφώματα είναι εγκατεστημένα στα συστήματα εξαερισμού των χώρων αποθήκευσης, βιομηχανίας, γραφείων και κατοικιών. Οι κύριοι τύποι σχάρων είναι:

   • Ρυθμιζόμενη (επιτρέπεται να ορίσετε μια συγκεκριμένη γωνία κλίσης των πτερυγίων για να ρυθμίσετε την ένταση του αέρα που διέρχεται).
   • Μη ρυθμιζόμενη (χωρίς κινούμενα περιφράγματα).
   • Αδρανειακή (ροή αέρα με ελεγχόμενη πίεση).

   Ανάλογα με τη θέση των πτερυγίων, τα σχάρες χωρίζονται σε οριζόντια και κάθετη. Για την κατασκευή αυτών των προϊόντων χρησιμοποιείται χάλυβας ανθεκτικός στη διάβρωση ή κράμα αλουμινίου. Για την προστασία των ελασμάτων από παραμορφώσεις σε πλέγματα μεγάλων διαστάσεων, τοποθετούνται ειδικά ένθετα.

   ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΚΟΛΙΕ

   Τα μεταλλικά προϊόντα έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών τους:

   • Δεν φοβούνται την επίδραση της θερμοκρασίας και είναι ανθεκτικές στις πτώσεις πίεσης.
   • Το υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή μεταλλικών παραθυρόφυλλων έχει χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής.
   • Δεν είναι επιρρεπείς στην επίδραση παραγόντων από το εξωτερικό.

   Τα σχάρες παράγονται τόσο σειριακά όσο και σύμφωνα με τις καθορισμένες από τον πελάτη διαστάσεις. Αρχικά, κατασκευάζεται ο σκελετός του προϊόντος και, στη συνέχεια, με τη συγκόλληση με το χέρι εγκαθίστανται οι λάμες. Το κόστος του τελικού δικτύου εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού του και την ποσότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του.

   Συχνότερα υπάρχει ένα μοντέλο αερισμού με ορθογώνιο και τετράγωνο σχήμα. Αυτά τα σχέδια κλείστρου έχουν μικρότερες διαστάσεις και είναι ευκολότερο να εγκατασταθούν.

   Εκδόσεις

   Πώς να επιλέξετε μεταλλικά ρολά

   Κατά την επιλογή εξωτερικών πλεγμάτων, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων, όπως οι βροχοπτώσεις. Οι γρίλιες αλουμινίου μπορούν να παρέχουν επαρκή προστασία των συστημάτων εξαερισμού. Χαρακτηρίζονται από μια μικρή μάζα, μέγεθος και ευκολία εγκατάστασης. Μερικές φορές μια βαφή κόνεως χρησιμοποιείται ως επίστρωση για το προφίλ σχάρας. Παρέχει προστασία προϊόντος και δίνει μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.

   Η επιλογή της σχάρας είναι μια υπεύθυνη και δύσκολη διαδικασία, καθώς πρέπει να εξασφαλίζει επαρκή εισροή και εκροή αέρα. Οι υπολογισμοί πρέπει να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως ροή όγκου, ταχύτητα και αποτελεσματική διατομή.

   Για να παραγγείλετε το πλέγμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της WestService στη Μόσχα. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό προϊόν, να το υπολογίσετε για να καθορίσετε τις κύριες παραμέτρους.

   Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την αγορά και την εγκατάσταση γρίλιων louvered μέσω τηλεφώνου στη Μόσχα: 722-64-39 και 646-99-12.

   Κουφώματα για εξαερισμό

   Αποτελεσματικά για να αντιμετωπίσει το έργο της παροχής καθαρού αέρα στο δωμάτιο θα βοηθήσει τις ρυθμιζόμενες μάσκες αερισμού, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στον εξαερισμό των διαφόρων τύπων - την παροχή, την εξάτμιση, καθώς και την παροχή και την εξάτμιση.

   Γιατί χρειαζόμαστε περσίδες για εξαερισμό

   Το κύριο πλεονέκτημα των πτερυγίων, εκτός από τη διακόσμηση (απόκρυψη ατελειών στον τοίχο) και την προστασία από την εισχώρηση ξένων αντικειμένων στον εξαερισμό, - Η ικανότητα να ελέγχει τη ροή του αέρα, την ενίσχυση ή την αποδυνάμωσή του.

   Σημαντικό: σε μια συγκεκριμένη κλίση των λεπίδων εισέρχεται αέρας μέσα στο δωμάτιο ή τραβιέται πιο έντονα από αυτό.

   Πού χρησιμοποιείται η μάσκα εξαερισμού

   Αυτό το στοιχείο εξαερισμού χρησιμοποιείται όπου υπάρχει αεραγωγός ή είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε:

   • Για τον αερισμό διαμερισμάτων, σπιτιών, άλλων κατοικιών και γραφείων?
   • για την παροχή βιομηχανικών εγκαταστάσεων βιομηχανικής ποιότητας αέρα, αποθήκες, βοηθητικά κτίρια.
   • για να ρυθμίσετε την υγρασία των υπόγειων χώρων (εγκατεστημένα στην βάση).

   Οι περσίδες για εξαερισμό είναι κατασκευασμένες από υλικό δύο ειδών - από μέταλλο και πλαστικό. Και οι δύο επιλογές έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένες και έχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα.

   Χαρακτηριστικά των μεταλλικών προϊόντων

   Μεταλλικά προϊόντα - πολύ ισχυρή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα τέτοιο πλέγμα θα λειτουργεί πάντα χωρίς αποτυχία, ειδικά αν υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες. Η ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι τα μεταλλικά προϊόντα είναι πιο ανθεκτικά δεν επιβεβαιώνεται από την πρακτική.

   Προειδοποίηση: τα ρολά από μέταλλο είναι ευαίσθητα στη διάβρωση, επομένως δεν συνιστώνται για εγκατάσταση σε χώρους με υψηλή υγρασία.

   Χαρακτηριστικά των πλαστικών προϊόντων

   Πλαστικές περσίδες από τους σύγχρονους κατασκευαστές είναι επίσης αρκετά ισχυρή. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η αντίσταση στην υγρασία, αλλά ορισμένα πλαστικά μέρη μπορούν γρήγορα να αποτύχουν λόγω του γεγονότος ότι συχνά κινούνται.

   Λειτουργικός σκοπός

   Τα προϊόντα ρυθμιζόμενου τύπου έχουν απλό σχεδιασμό (όταν η γωνία της γρίλιας αλλάζει λόγω περιστροφής γύρω από τον άξονα), η οποία, παρ 'όλα αυτά παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα:

   1. Εξασφαλίστε τον υποχρεωτικό αερισμό των χώρων. Αυτό είναι σημαντικό, αφού σε αυτή την περίπτωση μπορεί να ρυθμιστεί η κατεύθυνση της ροής του αέρα.
   2. Ορισμένα προϊόντα παράγονται μαζί με ένα λεπτό πλέγμα, που λειτουργεί ως χοντρό φίλτρο.
   3. Σε περίπτωση που ο συνεχής αερισμός του δωματίου δεν είναι απαραίτητος ή ακόμα και ανεπιθύμητη, είναι πολύ εύκολο να κλείσετε αυτό το πλέγμα. Αυτό είναι βολικό για τον αερισμό των υπόγειων χώρων: σε υγρό καιρό, οι περσίδες στη βάση είναι κλειστές και ανοίγουν σε κανονική υγρασία.

   Πώς να εγκαταστήσετε σωστά

   Η τοποθέτηση των περσίδων στον αεραγωγό είναι εύκολη, το κυριότερο είναι να γνωρίζουμε τις ακριβείς διαστάσεις και την κατασκευή αυτού του στοιχείου. Όταν συναρμολογείται κατά τη διάρκεια της κατασκευής, αυτή η διαδικασία συνήθως δεν προκαλεί καμία δυσκολία.

   Ένα άλλο πράγμα, εάν πρέπει να εξοπλίσετε τον εξαερισμό σε ένα ήδη κατασκευασμένο αντικείμενο - τότε θα πρέπει να κόψετε μια τρύπα στον τοίχο ή στην οροφή. Κάν 'το ποιοτικά οι περισσότεροι δεν είναι πάντα δυνατή, διότι το σφάλμα στο εκατοστό ή πιο αισθητή και επηρεάζει την ποιότητα και τη δυνατότητα δημιουργίας πλέγματος, γι' αυτό είναι καλύτερα να στραφούν σε έναν έμπειρο πλοίαρχο.

   Οι μεταλλικές σχάρες είναι πιο ανθεκτικές. Κατά την τοποθέτηση πλαστικών περσίδων, η εργασία θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να μην βλάπτεται η δομή στα σημεία προσάρτησης. Το κύριο πράγμα είναι να εγκαταστήσετε τη μάσκα με τέτοιο τρόπο ώστε τίποτα να μην εμποδίζει τους τυφλούς να κινούνται ελεύθερα.

   Γρίλιες Jalousie

   Οι κατασκευές που κατασκευάζονται από μας, είναι γενικές, επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τον εξαερισμό όσο και για τον εξαερισμό. Ο σχεδιασμός των δικτύων δεν έχει περιορισμούς στο πεδίο εφαρμογής, επομένως τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε οικιακούς όσο και σε δημόσιους χώρους.

   Γρίλιες αερισμού-περσίδες

   Οι γρίλιες εξαερισμού, όπως οι περσίδες, είναι κατασκευασμένες από χάλυβα ή μη σιδηρούχα μεταλλικά προϊόντα. Από μόνες τους, τέτοια σχέδια μοιάζουν με τυποποιημένα τυφλά, εγκατεστημένα απευθείας υπό γωνία 90 μοιρών ή με κλίση. Τα φυλλάδια συναρμολογούνται σε βάση και μπορούν να τοποθετηθούν κατακόρυφα τόσο από τη βραχύτερη όσο και από την επιμήκη πλευρά του προϊόντος. Ο αριθμός των οδηγών και των διαμήκων τμημάτων ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οπής. Τέτοια δίκτυα, χάρη στο σχέδιο, μπορούν να γίνουν πρακτικά με οποιοδήποτε μέτρο. Για τις γρίλιες χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι συνδετήρων.

   Η σωστή επιλογή σχάρων, των οποίων οι περσίδες δεν ρυθμίζονται, θα επιτρέψουν την οργάνωση μιας βέλτιστης ανταλλαγής αέρα, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των αεραγωγών και δίνοντας στο εσωτερικό μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Με τις σχάρες εξαερισμού, ο αγωγός αέρα θα ανταπεξέλθει τέλεια στις λειτουργίες του, οργανικά τοποθετημένος στο εσωτερικό του δωματίου.

   Διαστάσεις

   Λόγω της διαθεσιμότητας σύγχρονων μηχανημάτων και αξιόπιστου εξοπλισμού, η μάσκα Arhitektura της εταιρείας είναι έτοιμη να σας προσφέρει για εσάς πλέγματα εξαερισμού διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων.

   Τα μεγάλα μεγέθη πλέγματος κατασκευάζονται από τμήματα για εύκολη παράδοση και εγκατάσταση. Στη συνέχεια όλα τα συστατικά συνδυάζονται σε μία μόνο σύνθεση.

   Σε εμάς μπορείτε να αγοράσετε γρίλιες louvered τόσο κανονικού μεγέθους όσο και έθιμο.

   Το εύρος των πτερυγίων

   Όλα τα συστήματα κλιματισμού, τα συστήματα παροχής αέρα, οι υποδοχές εξαερισμού στα παράθυρα, οι μπαταρίες, οι θερμαντήρες δαπέδου, καθώς και οι διακοσμητικές γρίλιες κ.λπ.

   Χρόνος κατασκευής και τιμή

   Η κατασκευή σχάρων μπορεί να διαρκέσει 1,5-3 εβδομάδες. Οι ακριβείς ημερομηνίες εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες:

   • το μέγεθος του προϊόντος ·
   • την πολυπλοκότητα της τάξης ·
   • αριθμός πλεγμάτων που παράγονται.

   Η τιμή των περσίδων τυφλών εξαρτάται από το επιλεγμένο υλικό, τις διαστάσεις και τον παραγγελθέντα αριθμό προϊόντων. Για να εξοικειωθείτε με τις τιμές αυτών των τύπων σχάρων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της μάσκας Arhitektura ή να στείλετε ένα μήνυμα στο διαχειριστή του κέντρου επικοινωνίας. Μια λεπτομερής απάντηση θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

   Ταξινόμηση του πλέγματος

   Ένα δημοφιλές είδος παντζούρια. Η αυστηρή και λακωνική εμφάνιση θα ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου. Τα πτερύγια εδώ είναι εγκατεστημένα τόσο από μια βραχύτερη όσο και από μια επιμήκη πλευρά. Τα προϊόντα αυτού του είδους μπορούν να είναι οποιουδήποτε μεγέθους και τύπου.

   Τα πτερύγια εδώ μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε γωνία, αλλά συνήθως γίνονται κάτω από αιχμηρές 45 μοίρες. Οι περσίδες δεν ρυθμίζονται. Αυτά τα προϊόντα φαίνονται εξαιρετικά σε οποιαδήποτε απόδοση: από ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα, με γήρανση, κλπ.

   Είδη συνδετήρων

   Σχεδιασμός κρυφής στερέωσης:

   Η διακοσμητική σχάρα εξαερισμού είναι κατασκευασμένη από σκαλιστό πάνελ με πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα είναι συγκολλημένη άκαμπτα με ωτίδες για κρυμμένους συνδετήρες. Μια χαλύβδινη γωνία με πολλές οπές τοποθετείται στο πλευρικό τοίχωμα του προσαρμογέα εξαερισμού ή της οπής. Μέσα από το μοτίβο του στολίσματος, η σχάρα στερεώνεται σταθερά στη γωνία. Αυτή η κρυφή στερέωση εμποδίζει την ύπαρξη βιδών με αυτοκόλλητη τομή στην πρόσοψη της σχάρας, καθιστώντας έτσι πιο ακριβή. Για να μειωθεί η οπτική διαπερατότητα, η οπή είναι μαυρισμένη ή ένα διάτρητο πλέγμα προσαρτάται στην σχάρα εξαερισμού, στο εσωτερικό. Η κρυφή στερέωση διατηρεί πολύ μεγάλο βάρος και επιτρέπει την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου σχάρων και οποιωνδήποτε ανοιγμάτων στην οροφή, στους τοίχους, στο πάτωμα, στον πάγκο κ.λπ.

   Σχεδίαση με οπές για βίδες αυτοεπιπεδούμενων:

   Μια απλούστερη, αλλά όχι λιγότερο αξιόπιστη στερέωση είναι στις βίδες μέσω του πλαισίου της γρίλιας. Στο πλαίσιο της σχάρας υπάρχουν οπές για βίδες με αυτοκόλλητη τομή, οι οποίες είναι διακοσμημένες στο χρώμα του πίνακα. Η εγκατάσταση της σχάρας με αυτή τη στερέωση είναι πολύ απλούστερη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτεί τη συμμετοχή των ειδικών μας. Αυτή η στερέωση είναι ιδανική για μικρά πλέγματα, στρογγυλά διαχυτικά και για οπές όπου δεν είναι δυνατή η χρήση κρυφής στερέωσης.

   Ο σχεδιασμός του διακοσμητικού πλέγματος για τον πάγκο:

   Διακοσμητική σχάρα εξαερισμού για την επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από ένα σκαλιστό πάνελ με ένα πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα με τις ωτίδες για το λανθάνον συγκρότημα είναι συγκολλημένη άκαμπτα. Εκτός από την ύπαρξη κρυφής στερέωσης, η φλάντζα του πλέγματος κλείνει την τομή του πάγκου, κρύβοντας όλες τις ανωμαλίες της τρύπας. Στο εσωτερικό της επιφάνειας του τραπεζιού, στερεώνεται μια πλάκα συναρμολόγησης με αρκετές οπές μέσω του σχεδίου του στολιδιού, το πλέγμα στερεώνεται στην πλάκα στήριξης. Ως αποτέλεσμα, η επιφάνεια του τραπεζιού ή το περβάζι παραθύρου συσφίγγονται μεταξύ του πλαισίου πλέγματος και της πλάκας στερέωσης. Τέτοια στερέωση εξαλείφει την παρουσία κενών και πιθανής κινητικότητας στην οπή.

   Σχεδιασμός για εγκατάσταση σε σιλικόνη υγιεινής:

   Η σχάρα διακοσμητικού εξαερισμού για τον πάγκο είναι κατασκευασμένη από σκαλιστό πάνελ με πλαίσιο, στο οποίο η φλάντζα συγκολλάται σταθερά. Η αναβοσβήνιση της σχάρας κλείνει το τμήμα της επιφάνειας του τραπεζιού, κρύβοντας όλες τις ανωμαλίες της τρύπας. Η σχάρα βρίσκεται στην οπή κάτω από το βάρος της και στερεώνεται με μια σιλικονούχο υγιεινής στο πίσω μέρος του πλαισίου. Αυτή η μέθοδος εγκατάστασης εξαλείφει τη μηχανική στερέωση, καθιστώντας την εγκατάσταση ευκολότερη και οικονομικότερη ακόμα και για τον απλό. Για να μειωθεί η οπτική διαπερατότητα της οπής από το εσωτερικό της σχάρας, συνδέεται ένα διάτρητο πλέγμα.

   Κουφώματα για εξαερισμό - κομψά και πρακτικά

   Τα κουφώματα ονομάζονται πλέγματα τοποθετημένα στην είσοδο του αγωγού εξαερισμού και σχηματίζονται από πτερύγια στο πλαίσιο με φλάντζα. Οι σύγχρονες γρίλιες για αερισμό έχουν σχεδιαστεί για να επιλύουν αποτελεσματικά τις ακόλουθες κύριες εργασίες:

   • κατεύθυνση της ροής του αέρα.
   • Σχεδιασμός και σχεδιασμός της εισόδου στο δίκτυο εξαερισμού.
   • προστασία του αγωγού εξαερισμού από τη διείσδυση θραυσμάτων, βρωμιά,
   • επικαλυπτόμενη αντίστροφη ροή αέρα - εάν είναι διαθέσιμος πρόσθετος εξοπλισμός.

   Τύποι και τύποι σχάρας με λαβύρινθο

   Σύμφωνα με τη γεωμετρία των καναλιών αερισμού, τα πλέγματα εισόδου είναι διαθέσιμα σε στρογγυλό ή ορθογώνιο σχήμα.

   Εξερχόμενες από τις συνθήκες εγκατάστασης, διαχωρίστε τα μοντέλα:

   • εξωτερική εγκατάσταση - με επιπλέον νευρώσεις και ενισχυμένη αντίσταση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες, απότομες σταγόνες θερμοκρασίας, αυξημένα φορτία.
   • εσωτερική εγκατάσταση - με βελτιωμένο σχεδιασμό.
   • Ροή - για την ανταλλαγή αέρα μεταξύ των χώρων του διαμερίσματος?
   • πάτωμα - ιδιαίτερα ισχυρό?
   • ανώτατο όριο.

   Ανάλογα με το από τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού Η σχάρα για εξαερισμό μπορεί να κατασκευαστεί:

   • μη ρυθμιζόμενος τύπος με άκαμπτα εγκατεστημένα ελάσματα.
   • με ρυθμιζόμενα πτερύγια για τη ρύθμιση της λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού, δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες ανταλλαγής αέρα.
   • αδρανειακά μοντέλα που ανοίγουν από ένα ευθύ ρεύμα ανάλογα με την έντασή τους και διακόπτουν αυτόματα την αντίστροφη κίνηση του αέρα.

   Υλικά και εγκατάσταση πτερυγίων εξαερισμού

   Πλαστικά ως υλικό είναι δυνατόν να μειωθεί το κόστος και το βάρος του προϊόντος, διευκολύνει την εγκατάσταση.

   Αυτά τα μοντέλα διαφέρουν σε όμορφη εμφάνιση, αλλά δεν είναι επαρκώς ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και είναι σημαντικά κατώτερα σε σχέση με τα μεταλλικά. Περισσότερη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα επιτρέπει την επίτευξη της χρήσης πολυουρεθάνης.

   Ανθεκτικό, αξιόπιστο, ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες χάλυβα είναι το κύριο υλικό υπαίθριων μοντέλων. Ωστόσο, ο χάλυβας άνθρακα απαιτεί αξιόπιστες προστατευτικές επιστρώσεις, ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας αυξάνει σημαντικά το κόστος.

   Με λιγότερη δύναμη αλουμινίου διαφέρει από τη βελτιωμένη αντοχή στη διάβρωση, επιτρέπει τη μείωση του βάρους του μοντέλου.

   Ορείχαλκος Οι γρίλλες με λακκούβες με υψηλό κόστος είναι αρκετά ισχυρές και φαίνονται εξαιρετικές, αποτελώντας ένα στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου. Διακοσμητικός ρόλος που παίζουν τα ξύλινα μοντέλα. Είναι ελαφρύ, βολικό για εγκατάσταση, αλλά απαιτεί πολύπλοκη συντήρηση.

   Οι μέθοδοι τοποθέτησης των σχιστόλιθων

   Συνήθως, οι περσίδες εξαερισμού εγκαθίστανται με τους εξής βασικούς τρόπους:

   • σε βίδες.
   • με τη χρήση κόλλας.
   • με τη χρήση διαχωριστικών.

   Για εγκατάσταση στις βίδες:

   • Προετοιμάστε τον τόπο εγκατάστασης, τους συνδετήρες.
   • σημάδι έξω?
   • κάνουν τρύπες?
   • εγκαταστήστε πείρους.
   • Μετρά τις θέσεις στην επιφάνεια της σχάρας κάτω από τις κεφαλές των βιδών.
   • εγκαταστήστε το μοντέλο.

   Πότε στερέωση με διαχωριστικά:

   • σημειώστε και δημιουργήστε τρύπες.
   • να εγκαταστήσετε συνδετήρες.
   • τα στοιχεία στερέωσης των διαχωριστικών στο προϊόν.
   • Τοποθετήστε το πλέγμα σπρώχνοντας.

   Συγκολλητική στερέωση:

   • προετοιμάστε την επιφάνεια τοποθέτησης.
   • εφαρμογή κόλλας?
   • βάλτε τη σχάρα με ένα συγκρότημα ταινίας στερέωσης.
   • μετά από μερικές ώρες αφαιρέστε την ταινία.

   Για απλοποίηση του καθαρισμού και της συντήρησης, τα μοντέρνα μοντέλα γίνονται αποσπώμενα. Μετά την εγκατάσταση της φλάντζας στερέωσης, το κεντρικό τμήμα μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να συντηρηθεί.

   Ρυθμιζόμενες γρίλιες

   Ρυθμιζόμενες αεριζόμενες γρίλιες

   Οι ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού έχουν βρει ευρεία εφαρμογή στη σύγχρονη ζωή μας. Χρησιμοποιούνται σε συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης, συστήματα εξαερισμού. Οι ιδιαιτερότητές τους είναι το γεγονός ότι παρουσιάζονται ειδικές απαιτήσεις εμφάνισης και τεχνικών χαρακτηριστικών.

   Τι πρέπει να κάνω όταν επιλέγω μια ρυθμιζόμενη κοιλιακή μάσκα;

   Δεδομένου ότι αυτά τα πλέγματα είναι πάντα στο προσκήνιο, θα πρέπει να φαίνονται ελκυστικά, και θα πρέπει να ταιριάζουν στο γενικό εσωτερικό του δωματίου. Επίσης, όταν επιλέγετε μια ρυθμιζόμενη μάσκα, πρέπει να προσέξετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Μην ξεχνάτε όταν αγοράζετε ένα ventrashet, και ρωτήστε την πώς να το διορθώσετε. Ένας σημαντικός ρόλος διαδραματίζει η ταχύτητα ροής του αέρα. Εάν είναι πολύ υψηλό, τότε θα υπάρχουν βύσματα στο δωμάτιο. Μια μικρή ταχύτητα, δημιουργεί μια βουλωμένη και δυσάρεστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

   Η γωνία κλίσης των πτερυγίων στις ρυθμιζόμενες εξαερισμού μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα ή ταυτόχρονα για ολόκληρη την ομάδα των ελασμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, με τη βοήθεια ρυθμιζόμενου αναπνευστήρα, η ροή αέρα στο δωμάτιο μπορεί να αποκλειστεί πλήρως.

   Ταξινόμηση ρυθμιζόμενων πλεγμάτων εξαερισμού

   Σύμφωνα με την ταξινόμηση, όλα τα ventrashites χωρίζονται σε:

   Ιδιαίτερο ρόλο παίζουν τα υλικά για αυτό το προϊόν. Οι γρίλιες εξαερισμού μπορούν να κατασκευαστούν από:

   • χάλυβα ή αλουμίνιο.
   • πλαστικό, πλαστικό.

   Τα πιο δημοφιλή και ευρέως διαδεδομένα είναι τα πλέγματα από αλουμίνιο. Ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και διακρίνονται από ένα ευρύ φάσμα μοντέλων.

   Πλεονεκτήματα των ρυθμιζόμενων πλεγμάτων αερισμού από αλουμίνιο

   Όσον αφορά τις θετικές ιδιότητες των σύγχρονων πινάκων εξαερισμού αλουμινίου, είναι:

   • αισθητική;
   • πρακτική και αξιόπιστη ·
   • ανθεκτικό?
   • βολικό σε λειτουργία.
   • προσιτή στο σχέδιο τιμών.

   Ανταποκρινόμενοι στο ερώτημα ποιο θα πρέπει να αγοράσουμε, ας εξετάσουμε τις θετικές ιδιότητες καθεμιάς από αυτές χωριστά.

   Τα προϊόντα αλουμινίου δεν φοβούνται αρνητικούς παράγοντες και χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις, στις αποθήκες είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε μεταλλικούς εξαεριστήρες. Αλλά για καθημερινή χρήση, η πιο ιδανική επιλογή θα ήταν η αγορά συμβατικών πλαστικών προϊόντων.

   Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε έναν ρυθμιζόμενο αναπνευστήρα, αλλά με τη βοήθεια βιδών ή άλλων συνδετήρων, είναι αδύνατο να το διορθώσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εξωτερική μάσκα. Ανά τύπο κατασκευής, οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να είναι:

   Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε πλέγματα εξαερισμού οποιουδήποτε σχήματος, μεγέθους, υλικών κατασκευής, έγχρωμων λύσεων. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας, πρακτικότητα, αντοχή και προσιτή τιμή.

   Γρίλιες εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια - ωραία και πρακτικά

   Η διάταξη αερισμού είναι πολύ σημαντική, διότι η ροή του αέρα προς το κτίριο εξαρτάται από το μικροκλίμα του και ως εκ τούτου την υγεία και την αποτελεσματικότητα των παρόντων. Οι γρίλιες εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια είναι καθολικά, καθώς μπορούν να εγκατασταθούν σε οικιστικά, βιομηχανικά, οικιστικά, δημόσια κτίρια. Τοποθετήστε τα σε ανοίγματα πόρτας ή κτιρίων, στις οροφές, συμπεριλαμβανομένων και των κρεμασμένων.

   Αυτά τα πλέγματα έχουν πολλά πλεονεκτήματα.

   1. Αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
   2. Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.
   3. Εύκολη φροντίδα.
   4. Ευελιξία.
   5. Ελαφρύ βάρος.
   6. Δημοκρατική τιμή.
   7. Ανθεκτικότητα.
   8. Η δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα.
   9. Αξιοπιστία.
   10. Ασφάλεια.
   11. Μοντέρνο σχέδιο.

   Οι συσκευές εξαερισμού, πρώτα απ 'όλα, προορίζονται για μια ομοιόμορφη κατανομή του αέρα, η οποία με τη σειρά της θα εξασφαλίσει την κανονική ζωτική δραστηριότητα ενός ατόμου. Χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξάτμισης και τροφοδοσίας. Τα σχάρα επιλέγονται πάντοτε μεμονωμένα, ανάλογα με το μέγεθος του εξαερισμού. Είναι δυνατό να εγκαταστήσετε ένα μη τυποποιημένο σχήμα στο άνοιγμα, για παράδειγμα στρογγυλό. Για τη βελτίωση της ανθεκτικότητας, τα προϊόντα καλύπτονται με βαφή πούδρας υψηλής ποιότητας. Οι αποσβεστήρες κινητού αέρα ελέγχονται από μια σημαία ή ένα καλώδιο.

   Διαφορετικές ποικιλίες

   Οι σχάρες είναι ρυθμιζόμενες τόσο σε κατακόρυφο επίπεδο όσο και σε οριζόντιο επίπεδο. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα είναι μικτά, με δύο σειρές κινητών πηνών. Τα υλικά παραγωγής είναι κράμα αλουμινίου, πλαστικό, γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα, κασσίτερος. Υποδιαιρείται σε:

   • Μονής σειράς, που έχουν ευρεία εφαρμογή σε χώρους με χαμηλές απαιτήσεις για τις παραμέτρους του χώρου εργασίας (για παράδειγμα, το εργαστήριο των μεταποιητικών επιχειρήσεων).
   • Δύο σειρές πλέγματα, που έχουν δύο σειρές κινούμενων πλακών. Τοποθετούνται σε σαλόνια, μπάνια, κουζίνες και δωμάτια, τα οποία πρέπει να πληρούν ορισμένα υγειονομικά πρότυπα.

   Τα μεμονωμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με έναν αποσβεστήρα - μια ειδική συσκευή που αναδιανέμει την παροχή οξυγόνου. Το κύριο χαρακτηριστικό των εξωτερικών συσκευών είναι μια βάση κατασκευασμένη από ισχυρό προφίλ, καθώς και ένα αποσβεστήρα, ο οποίος είναι εγκατεστημένος υπό μια ορισμένη γωνία, ώστε το εσωτερικό να μην έχει ατμοσφαιρική βροχόπτωση. Είναι εξοπλισμένα με δίχτυα που προστατεύουν από έντομα, συντρίμμια, ξένα αντικείμενα, μικρά τρωκτικά. Η χρήση ενός ισχυρού κράματος αλουμινίου για τη δημιουργία μιας δομής επιτρέπει την εγκατάσταση σχάρων σε ψευδοροφές και εσωτερικά χωρίσματα. Τα προϊόντα που προορίζονται για τοποθέτηση στην οροφή, - οι ανεμοστρώματα - είναι κλασσικού ορθογωνίου σχήματος ή μη τυποποιημένου πολυμερούς.

   Το εξωτερικό πλαίσιο μπορεί να έχει διαφορετικά πλάτη - μέχρι 100 χιλιοστά. Σε πλαστικά παράθυρα συνήθως εγκαθιστούν μοντέλα χωρίς πλαίσιο. Τα προϊόντα εξαερισμού επιλέγονται με τη μέγιστη ακρίβεια. Το ελάχιστο μέγεθος πλέγματος είναι 10 x 10 εκατοστά. Χάρη στη χρήση γωνιακών αρμών συγκόλλησης, τα πλαίσια έχουν αυξημένη αντοχή.

   Τα μοντέλα πλαστικού αερισμού είναι φθηνά, είναι εντελώς μη διαβρωτικά, αλλά μπορούν να σπάσουν και να γίνουν κίτρινα υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός. Τα σχάρες αλουμινίου είναι πιο ακριβά, έχουν υψηλή αντοχή και επίσης αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες. Το μικρό βάρος τους καθιστά πραγματικά ευέλικτο. Χάλυβα - τα πιο ακριβά, αλλά είναι τα πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά. Είναι αρκετά βαρύ, αλλά λόγω της αξιοπιστίας τους το πιο κοινό.

   Εφαρμογή στο εσωτερικό

   Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι οι σχάρες για τον εξαερισμό είναι απλώς ένα στοιχείο διακόσμησης, χωρίς το οποίο μπορείτε ασφαλώς να κάνετε χωρίς. Αυτή η παρανόηση είναι αρκετά συνηθισμένη. Πρώτα απ 'όλα, λόγω των συσκευών αυτών, η διανομή του αέρα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις υγειονομικές απαιτήσεις που επιβάλλονται στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, πρέπει να εγκατασταθούν αξιόπιστα συστήματα εξαερισμού για σκοπούς πυρασφάλειας. Μετά από όλα, κατά την ανάφλεξη, οι αγωγοί εξαερισμού εξασφαλίζουν την εξάλειψη του καπνού, οπότε μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.

   Για πιο αποτελεσματικό αερισμό, τα δίκτυα πρέπει να κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Κατά συνέπεια, όσο μεγαλύτερο είναι το αντικείμενο, τόσο ισχυρότερο θα είναι το σύστημα αερισμού.

   Η ποικιλία τύπων και σχεδίων είναι εκπληκτική. Υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς που οι σχάρες δεν έχουν καν μια σαφή ταξινόμηση.
   Κατά την επιλογή ενός προϊόντος, θα πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη:

   1. τον τόπο εγκατάστασης ·
   2. συνθήκες λειτουργίας ·
   3. μέθοδος εγκατάστασης.
   4. αισθητική εμφάνιση.
   5. υλικό κατασκευής ·
   6. ρύθμιση με ρυθμιζόμενα στοιχεία.

   Συνήθως, για εξωτερική χρήση, επιλέγονται οι περσίδες αλουμινίου και για το εσωτερικό, με μικρότερο φορτίο, τα πλαστικά προϊόντα είναι τέλεια. Για αποτελεσματική εναλλαγή αέρα, είναι εγκατεστημένη μια επιλογή υπερχείλισης, η οποία χρησιμεύει για τη σύνδεση δύο δωματίων μαζί. Συχνά κατασκευάζεται σε περσίδες, σε σχήμα V και τοποθετημένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να επικαλύπτονται ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα παραμένει η δυνατότητα πλήρους ηχομόνωσης και φωτισμού.

   Εάν το άνοιγμα κατασκευής είναι μεγάλο και υπερβαίνει τα τρία μέτρα, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε πολλά ανεξάρτητα δίκτυα, τα οποία παράγονται με τη μορφή μονάδων. Μια τέτοια λύση θα είναι πιο αποτελεσματική και θα απλοποιήσει τη λειτουργία της.

   Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το διακοσμητικό στοιχείο του εξαερισμού είναι δευτερεύουσας σημασίας και ότι η αποτελεσματική κατανομή της ροής αέρα είναι η κύρια λειτουργία της σχάρας.

   Κριτήρια επιλογής

   Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία εδώ και πολύ καιρό - τα σχάρες αντιμετωπίζουν τέλεια την εργασία τους. Επιπλέον, η αφθονία των ποικιλιών και των υλικών κατασκευής έκανε τα συστήματα εξαερισμού την καλύτερη επιλογή για κάθε δωμάτιο. Τοποθετούνται σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, βιομηχανικούς και δημόσιους χώρους, σε καταστήματα, σε επιχειρήσεις εστίασης. Για μοντέλα μεγάλου μεγέθους, υπάρχουν εγκάρσιες γέφυρες, οι οποίες προστατεύουν τις περσίδες από την παραμόρφωση.

   Πρώτα από όλα, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι περσίδες δεν πρέπει να παρεμβάλλονται στην κανονική κυκλοφορία του αέρα. Μια τεράστια γκάμα προϊόντων σας επιτρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή σε κάθε περίπτωση. Όλες οι δομές αερισμού αποτελούνται από δύο μέρη: ένα πλαίσιο στερέωσης και ένα πλέγμα στερεωμένο σε αυτό. Η αντοχή και η ακαμψία του πλαισίου καθορίζουν την ανθεκτικότητα του προϊόντος.

   Συνήθως οι περσίδες είναι καλυμμένες με λευκή βαφή σε σκόνη, αλλά για να εναρμονιστούν αρμονικά το προϊόν στο εσωτερικό, μπορείτε να παραγγείλετε μια άλλη λύση.

   Τα συστήματα εξαερισμού είναι στερεωμένα με βίδες ή ειδικά ελατήρια. Το πρότυπο σετ περιλαμβάνει συνήθως διακοσμητικά μαξιλάρια, με τα οποία οι βάσεις είναι καλυμμένες. Εάν η γρίλια πρέπει να καθαριστεί, μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί για να διευκολυνθεί η εργασία. Η φροντίδα είναι πολύ απλή - ξεπλύνετε με νερό με την προσθήκη απορρυπαντικών.

   Η τοποθέτηση ενός συστήματος εξαερισμού με ρυθμιζόμενα προϊόντα δεν είναι εύκολο έργο, απαιτώντας μια κατάλληλη προσέγγιση. Δεν υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες εδώ.