Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Η εταιρεία "ALVENT" κατασκευάζει ρυθμιζόμενα πλέγματα των ακόλουθων τύπων:

Ρυθμιζόμενο πλέγμα RAG με μονή σειρά

Τυπική, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Το πλέγμα ρυθμίζεται με τη βαλβίδα RAG-R

Πρότυπη, ομοιογενής ρυθμιζόμενη μάσκα με βαλβίδα ροής αέρα

Πλέγμα Ρυθμιζόμενη RAD με δύο σειρές

Βασική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς χωρίς βαλβίδα ροής αέρα

Ρυθμιζόμενη μάσκα εισαγωγής RAD-R

Κανονική ρυθμιζόμενη μάσκα διπλής σειράς με βαλβίδα

Μεταλλικό ρυθμιζόμενο μεταλλικό VRN-R

Ρυθμιζόμενη μεταλλική σχάρα

Ρυθμιζόμενη σχάρα VRN-RU

Ρυθμιζόμενη μάσκα με γωνιακό πλαίσιο 45x45 mm.

Ρυθμιζόμενη μάσκα AMP

Σχεδιασμένο για να παρέχει ροή αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση

Πλέγμα ρυθμιζόμενης σχισμής τύπου P-150,200

Μήκος αυλάκωσης τύπου P-150 και 200. Η τιμή εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας!

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται οι τέσσερις βασικοί τύποι ελεγχόμενης συστοιχίες είναι ρυθμιζόμενη ενιαία γραμμή, διπλή σειρά, με σειρά EOC, διπλή EOC σειρά (βαλβίδα ροής αέρα) αυξάνει την μόνωση στεγανότητα των κτιρίων. Αυτό οδηγεί σε διαταραχή της κινητικότητας του αέρα και αρνητικά επηρεάζει την ομοιομορφία της κατανομής της θερμοκρασίας.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αέρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ο σωστός αερισμός των χώρων. Ένα σημαντικό στοιχείο οποιουδήποτε συστήματος διανομής αέρα είναι μια μάσκα με ρυθμιζόμενα παντζούρια ή μια βαλβίδα διακοπής. Το τελικό στοιχείο του συστήματος, η ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού, λειτουργεί ως διανομέας ροών αέρα στο δωμάτιο.

Ανάλογα με το σκοπό, τα σχάρες είναι διαφορετικά - εξάτμιση, είσοδος και υπερχείλιση, παρέχοντας την κατεύθυνση ροής σε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις πλευρές.

 • Για να διασφαλιστεί η ροή του αέρα, η χειροκίνητα ρυθμιζόμενη σχάρα τοποθετείται πάνω από το επίπεδο της ζώνης συντήρησης.
 • Οι γρίλιες εξαγωγής, οι οποίες ρυθμίζονται, κατά κανόνα, από την πίεση του αέρα, είναι τοποθετημένες κοντά στο επίπεδο του δαπέδου.
 • Οι γρίλλια αερισμού υπερχείλισης, οροφή και δάπεδο, με ρυθμιζόμενα παντζούρια, χρησιμεύουν για τη ροή αέρα ανάμεσα στα δωμάτια.

Στα συστήματα διανομής αέρα, τα οποία τώρα διαθέτουν οικιστικά κτίρια, η συνηθέστερη είναι η ρυθμιζόμενη εξαεριστική μάσκα μιας σειράς. Αυτή η σχάρα δεν παρέχει μόνο επαρκή έλεγχο της ροής του αέρα, αλλά επιτρέπει επίσης τη μείωση των θερμικών απωλειών. Σε σύγκριση με το ανοιχτό παράθυρο PVC τύπου αερισμού, η σχάρα ρύθμισης του αέρα τροφοδοσίας είναι διπλάσια από την ταχύτητα ανανέωσης αέρα. Σε αυτή την περίπτωση, η απώλεια θερμότητας ανά μονάδα χρόνου είναι μικρότερη κατά 35-40%.

Γρίλιες εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου RV

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει πλέγματα εξαερισμού ρυθμιζόμενου τύπου χαντάκι στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403. Κλήση στο τηλέφωνο +7 495 646 23 90, οι ειδικοί μας θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Οι εξαεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες έχουν σχεδιαστεί για την παροχή και την αφαίρεση του αέρα στα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού.

Η παρουσία κινητών περσίδων σας επιτρέπει να κατανέμετε τις ροές αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στις εγκαταστάσεις. Δεδομένου ότι τα δίκτυα διανομής αέρα είναι τα τελικά στοιχεία των συστημάτων διανομής αέρα στις εγκαταστάσεις, υπόκεινται σε αυξημένες απαιτήσεις για εμφάνιση. Το πλέγμα και οι περσίδες είναι από αλουμίνιο. Η σχάρα είναι βαμμένη με περιτυλιγμένη σε σκόνη επίστρωση, συνήθως λευκή. Μια ξεχωριστή εφαρμογή επιτρέπει τη ζωγραφική σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα στον κατάλογο RAL.

Για τοποθέτηση σε ανοίγματα με λεπτά τοιχώματα, οι σχάρες μπορούν να εξοπλιστούν επιπρόσθετα με ένα πλαίσιο στερέωσης. Συνιστάται τοποθέτηση σε τοίχο χρησιμοποιώντας κλιπ ελατηρίου, τοποθέτηση σε οροφή - χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη τομή

Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού

Εγκατάσταση διανομέων αέρα

Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-1 είναι 0,68,
Ο συντελεστής του "ζωντανού τμήματος" της σχάρας εξαερισμού PB-2 είναι 0,55.
Ο συντελεστής της τοπικής αντίστασης των σχάρων PB, που αναφέρεται στην ταχύτητα στο "ζωντανό τμήμα" - 3.0.

Συνολικές και συνδετικές διαστάσεις

L - μήκος του ανοίγματος στερέωσης, mm;
H - ύψος του ανοίγματος τοποθέτησης, mm;
L (H) -18 - διαστάσεις του εσωτερικού τμήματος των πλεγμάτων, mm;
L (H) +35 - συνολικές διαστάσεις της σχάρας, mm;
A - βάθος πλέγματος, mm (αφαιρούμενος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου Ρνρ-1, Ρνρ-2 Α = 45 mm.

A - βάθος σχάρας, mm (ενσωματωμένος ρυθμιστής):

 • για σχάρες τύπου ΡΒ-1 Α = 33 mm.
 • για πλέγματα τύπου PB-2 A = 45 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-1 Α = 50 mm.
 • Για σχάρες τύπου Ρνρ-2 Α = 70mm.

Το ελάχιστο μέγεθος της μάσκας εξαερισμού είναι 100x100 mm, στη συνέχεια σε βήματα 25 mm σε οποιοδήποτε συνδυασμό.

Το μέγιστο μέγεθος των πλεγμάτων χωρίς διαμέρισμα είναι 500x500mm. Οι σχάρες ΡΒρ-1 από το μέγεθος 500χ500 mm έως 1000χ500 mm - κατασκευάζονται με χωρίσματα (με ενσωματωμένο ρυθμιστή). Οι σχάρες ΡΒγ-2 με ενσωματωμένο ρυθμιστή με χωρίσματα δεν κατασκευάζονται. Τα εναπομείναντα πλέγματα είναι μόνο με αποσπώμενο ρυθμιστή.

Οι σχάρες Ρνρ-1 και Ρνρ-2 είναι εφοδιασμένες με ρυθμιστές ροής αέρα. Οι ρυθμιστές μπορούν να ενσωματωθούν στο σώμα της μάσκας ή να αφαιρεθούν.

Σε ενσωματωμένους ρυθμιστές ροής αέρα, η ρύθμιση πραγματοποιείται με μηχανισμό μοχλού με το χέρι.

Οι αποσπώμενοι ρυθμιστές ροής αέρα τοποθετούνται στο εσωτερικό του πλαισίου της γρίλλιας και στερεώνονται με πριτσίνια. Η ρύθμιση γίνεται με περιστροφή με ένα εργαλείο χειρός, όπως ένα κατσαβίδι.

Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων RVr-1 (RVRO-1) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 1000 mm.
Το μέγιστο μέγεθος των σχάρων PB-2 (PBRO-2) με ενσωματωμένο ρυθμιστή ροής 500 * 500 mm.

Για μεγέθη που υπερβαίνουν το καθορισμένο μέγιστο για το PBr (Rvro) - εγκαθίσταται ένας αφαιρούμενος ρυθμιστής ροής.

Μεγάλες γρίλιες διατίθενται σε ενότητες. Το μέγιστο μέγεθος της μικρότερης πλευράς των δομοστοιχειωτών πλεγμάτων είναι 1000 mm.

Σχάρες και ΡΒΟ RVro διακρίνεται από την παρουσία των οπών στο πλαίσιο για τη συναρμολόγηση ευκολίας κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας λαμαρινόβιδες και εξοπλισμένα με συγκρατητήρες ελατήριο.

Το τυποποιημένο χρώμα των βαμμένων πλεγμάτων είναι λευκό (RAL 9016). Μια παλέτα μη τυπικών χρωμάτων χρωματισμού στον κατάλογο RAL.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού: τι χρησιμοποιούνται και πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Ρυθμιζόμενη συναρμολόγηση πλέγματος εξαερισμού

Τα αεριζόμενα ρυθμιζόμενα μοντέλα πτερυγίων είναι ο τύπος των πλεγμάτων που χρησιμοποιούνται για τον καθαρό και καθαρό αέρα, καθώς και για την εξαγωγή αέρα από το δωμάτιο με ειδικά συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης ή κλιματισμού.

Σχεδόν όλες οι σχάρες από πλαστικό ή αλουμίνιο "rv" αυτών των τύπων έχουν ρυθμιζόμενα παντζούρια. Το πλεονέκτημα αυτών των πλεγμάτων είναι η δυνατότητα αλλαγής του βαθμού κατανομής του αέρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γωνία κλίσης είναι ρυθμιζόμενη και αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαθέσιμη ροή αέρα έτσι ώστε ο εξαερισμός να είναι ο βέλτιστος.

Πολύ συχνά, οι σχάρες αλουμινίου χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά για τρύπες. Φαίνονται όμορφα, καθαρά.

Εάν αγοράσατε το υπαίθριο προϊόν "rv" κάτω από την παραγγελία, θα μπορούσε να είναι πραγματική ομορφιά που όχι μόνο θα ομορφύνει το σπίτι σας, αλλά θα το γεμίσει με καθαρό αέρα, τόσο απαραίτητο για την κανονική ζωή.

Το ρυθμιζόμενο μοντέλο σχάρας εξαερισμού ελεγχόμενο από σχισμές μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή στους τοίχους του δωματίου, έξω ή μέσα στο κτίριο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ευνοϊκότερη κατανομή του αέρα στην αίθουσα διευκολύνεται από μια σχάρα εξαερισμού με περσίδες ελέγχου τεσσάρων κατευθύνσεων. Αποτρέπει το πίσω βύθισμα, που δεν επιτρέπει τις κακές μυρωδιές να επιστρέψουν.

1 Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού των πινάκων εξαερισμού

Διάφοροι τύποι πινάκων εξαερισμού κατασκευάζονται. Αυτοί είναι στρογγυλοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες, αλλά και χωρίς ρυθμιζόμενα παντζούρια.

 • Η πρώτη επιλογή είναι βολική, διότι με αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε ανεξάρτητα τη ροή του καθαρού αέρα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε άνετα.
 • Η δεύτερη επιλογή δεν παρέχει μια τέτοια ευκαιρία, οπότε δεν είναι τόσο βολικό. Επίσης υπάρχουν αδρανειακές σχάρες - οι ίδιες επικαλύπτονται, μόλις τελειώσει η ροή του αέρα.

Αρχή λειτουργίας της ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Επιπλέον, μπορούν να είναι στρογγυλά και ορθογώνια. Η ρυθμιζόμενη στρογγυλή μάσκα εξαερισμού είναι βολική για το ότι έχει καλύτερη απόδοση και πρόσφυση, έτσι ώστε να λειτουργεί με τάξη μεγέθους πιο αποτελεσματικά. Αλλά αλουμίνιο ορθογώνιο είναι πιο εύκολο να εγκαταστήσετε.

Οι γρίλιες αλουμινίου εξαερισμού μπορούν να τοποθετηθούν με διαφορετικούς τρόπους, επίσης σε διαφορετικά σημεία, έτσι ώστε να χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 1. Ο εσωτερικός ρυθμιζόμενος αεραγωγός αερισμού 26r χρησιμοποιείται για εσωτερικούς χώρους. Αυτός ο τύπος πλέγματος είναι κατασκευασμένος από μαλακότερα και αισθητικά υλικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για φορτία που βρίσκονται εκτός του κτιρίου.
 2. Εξωτερικές ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού - που χρησιμοποιούνται εκτός του σπιτιού, σχεδιασμένες για αλλαγές θερμοκρασίας και αντοχή σε εκδηλώσεις ατμοσφαιρικών φαινομένων, έτσι ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή, είναι κατασκευασμένες από μέταλλο. Τα υπαίθρια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή για ιδιωτικές κατοικίες. Δεδομένου ότι δίνουν τα σπίτια μια όμορφη θέα.
 3. Εισαγωγές - σχάρες pv, που προορίζονται για χρήση σε χωρίσματα μεταξύ των χώρων.

Υπάρχει επίσης μια διαίρεση των σχάρων ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιείται:

Οι πλαστικοί τύποι πινάκων εξαερισμού με ρυθμιζόμενες περσίδες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και πιο ακριβά σχάρες εξαερισμού. Τα πλαστικά ρυθμιζόμενα μοντέλα ψησταριάς αερισμού είναι ανθεκτικά, καθώς το πλαστικό δεν είναι διαβρωμένο, δεν γνωρίζει το πρόβλημα της σκουριάς.

Ρυθμιζόμενη μάσκα αερισμού στην οροφή

Φαίνεται αρκετά ωραία τέτοια πλέγμα, είναι απλά και δεν απαιτούν στην εγκατάσταση. Αλλά η ποιότητα είναι διαφορετική: καίγεται μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.

 • Ξύλο- μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή, άψογη εμφάνιση, προσθέτει αρμονία σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα - είναι πολύ δύσκολο μαζί τους στη φλερτ. Εάν δεν δίνετε προσοχή σε αυτό, αυτό το πλέγμα μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστο.
 • Χάλυβα - τον πιο ανθεκτικό τύπο αεραγωγών εξαερισμού. Εξαιτίας αυτού συχνά εγκαθίστανται έξω.

Τα μοντέλα ρυθμιζόμενου αλουμινίου αερισμού μπορούν να επιλεγούν ως μεσαία επιλογή ποιότητας μεταξύ χαλύβδινου και πλαστικού πλέγματος.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δώστε προσοχή σε μερικούς από αυτούς.

 1. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού που είναι κατασκευασμένες από μέταλλο, τότε μπορείτε να τις βάψετε με πολυμερή βαφή σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.
 2. Το μοντέλο ρυθμιζόμενου πλέγματος μονής σειράς αερισμού έχει ενσωματωμένη επικάλυψη, επομένως διατηρεί την εμφάνισή του και, το σημαντικότερο, προστατεύει από τη διάβρωση.
 3. Με τη βοήθεια ενός κινητού αποσβεστήρα, ο οποίος διαθέτει τέτοιες ρυθμιζόμενες γρίλιες, είναι δυνατόν να ρυθμιστεί ο ρυθμός ροής του αέρα.
 4. Οι σχάρες αλουμινίου εξαερισμού με τάπητα με ρυθμιζόμενα παντζούρια διαμερίσματος μπορούν να κατασκευαστούν σε μη τυποποιημένο μέγεθος.

2 Τιμές για ρυθμιζόμενες γρίλιες

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες αερισμού στρογγυλής αλουμινίου διαφέρουν ως προς τις τιμές από τις μη ρυθμισμένες, καθώς η πρώτη επιλογή κοστίζει περισσότερο και έχει περισσότερες πιθανές διακυμάνσεις στην αγορά. Η τιμή, φυσικά, εξαρτάται από το υλικό από το οποίο έγινε το πλέγμα.

Το σχέδιο εγκατάστασης του αεριζόμενου ρυθμισμένου πλέγματος

Αγοράστε μια σχάρα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια, αν είναι φτιαγμένο από φθηνό πλαστικό, μπορείτε για 160-300 ρούβλια. Αλλά τα πλαστικά δείγματα που είναι πολύ βολικά για χρήση και κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας είναι πιο ακριβά - 400-600 ρούβλια.

Η τιμή για μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα από μέταλλο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια σχεδίαση εξαεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα κατόπιν αιτήματος.
στο μενού ↑

2.1 Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα;

Τα πτερύγια ρυθμιζόμενων πτερύγων εξαερισμού πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και ανάλογα με τη διάταξη του κτιρίου. Μην ξεχνάτε την τιμή που θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή. Τι πρέπει να κάνω πριν αγοράσω ένα προϊόν;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε ότι το πλαίσιο και η άκρη της ακαμψίας είναι το πλαίσιο, επομένως είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Εάν το μέγεθος του πλέγματος είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το πλαίσιο πρέπει να το χωρίσει σε τμήματα.

Πάρτε, για παράδειγμα, μια στρογγυλή μάσκα αλουμινίου εξαερισμού για την σόλα. Συχνά κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια παρόμοια τεχνολογία. Έτσι, όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της σχάρας, αλλά και να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητά της.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού

Το σχήμα του πλέγματος είναι επίσης πολύ σημαντικό. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ορθογώνιο ή κυκλικό, αν ο τοίχος του δωματίου σας αποτελείται από σκληρά για να σπάσει υλικά. Ταυτόχρονα, αν δεν έχετε μια τέτοια εργασία, τότε θα ταιριάζουν και οι γρίλιες εξαερισμού του μοντέλου "ρβ - 1" ορθογώνιου σχήματος.

Προσέξτε επίσης το είδος του συνδέσμου που παρέχεται από ένα αεριζόμενο ρυθμιζόμενο μονοκόμματο μοντέλο πλέγματος. Θα πρέπει να σας ταιριάζει, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε επειγόντως τίποτα ή να χάσετε χρόνο στην ανταλλαγή αγαθών.

Εάν επιλέξετε μια διακοσμητική μάσκα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι αυτός ο τύπος πλέγματος δεν θα χρησιμεύσει ως μηχανισμός, αλλά περισσότερο ως προσθήκη στο εσωτερικό σας.
στο μενού ↑

Συστήματα εξαερισμού

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

Ταξινόμηση των πλέγματος

Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

 1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
 2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
  • ευθεία,
  • κεκλιμένο,
  • με σχισμές.
 3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

Συστήματα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια

Η σχάρα εξαερισμού είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας του συστήματος εξαερισμού. Αυτό το προϊόν δημιουργήθηκε ειδικά για να προστατεύσει το κανάλι από την απόφραξη. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τέτοιες συσκευές προστατεύουν αξιόπιστα από τη διείσδυση διαφόρων ζώων. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι λειτουργικές συσκευές που ελέγχουν την ένταση της ροής του αέρα. Σήμερα, πρακτικά, όλα τα γραφεία, οι δημόσιες και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις δεν λειτουργούν χωρίς σύστημα εξαερισμού. Ο κινητός αποσβεστήρας, ο οποίος με τη σειρά του είναι τοποθετημένος στη δομή, ρυθμίζει τη ροή του αέρα. Αυτή η διαδικασία εκτελείται λόγω γωνιών κλίσης, οι οποίες αλλάζουν τακτικά.

Περιεχόμενα:

Από ποιες γίνονται τα πλέγματα;

Με σύγχρονες συνθήκες, οι τεχνολόγοι προσφέρουν προϊόντα στους καταναλωτές με πολύ χαμηλό κόστος. Για την παραγωγή διακοσμητικών δομών υψηλής ποιότητας, οι ειδικοί χρησιμοποιούν μέταλλο ή πλαστικό. Το πλαστικό θεωρείται το πιο προσιτό υλικό. Τα πλαστικά προϊόντα με την παρουσία κινούμενων πετάλων χωρίζονται σε:

Αλλά εάν αξιολογείτε άλλες ιδιότητες, τότε το μέταλλο έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του πλαστικού. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί συστήνουν την εγκατάσταση μεταλλικών πλέγματος. Συχνά οι σχάρες κουζίνας είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες:

 • ελαφρύ και ισχυρό?
 • ανθεκτικό?
 • λειτουργικό.
 • παρουσιάσιμη.

Η τιμή των σχάρων αλουμινίου δεν υπερβαίνει το κόστος των πλαστικών σχάρων. Για την πρόληψη της διάβρωσης, η επιφάνεια καλύπτεται με ειδική βαφή σε σκόνη. Βασικά είναι μια λευκή σκόνη. Ρύθμιση της δομής μπορεί να είναι είτε ξεχωριστά πέταλα, ή εξ ολοκλήρου. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ποσότητα εισερχόμενου αέρα. Επίσης, η ταχύτητα ρυθμίζεται όταν παρέχεται ο αέρας. Οι λάμες, με τη σειρά τους, κλείνουν εύκολα. Για να γίνει αυτό, πρέπει μόνο να εμποδίσετε την κίνηση του αέρα. Για την εγκατάσταση των πτερυγίων, χρησιμοποιούνται βίδες αυτοκαθαρισμού ή ελαστικοί μάνδαλοι. Οι σύγχρονες μεταλλικές κατασκευές διαθέτουν βολικές βαλβίδες ροής αέρα.

Προϊόντα εναέριας κυκλοφορίας

Πρέπει να τονισθεί για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων που παράγονται με την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών. Οι ρυθμιζόμενες επικαλύψεις χρησιμοποιούνται ευρέως για την επένδυση σε ένα άνοιγμα. Παρόμοια σχέδια ανά μέγεθος είναι αρκετά χιλιοστά μεγαλύτερα. Τα προϊόντα που ρυθμίζονται με βαλβίδα διαθέτουν βαλβίδα ροής αέρα. Το τυπικό προϊόν είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι.

Διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά προϊόντα είναι συχνά εξοπλισμένα με βαλβίδα ροής αέρα. Ωστόσο, αυτές οι λεπτομέρειες κατασκευάζονται κατόπιν αιτήματος του αγοραστή.

Για την εγκατάσταση παρόμοιων βιδών ή μανδάλων με αυτοκόλλητο. Βασικά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Η επιφάνεια του προϊόντος καλύπτεται με λευκή βαφή σε σκόνη. Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού είναι διαθέσιμες με ένα μοχλό που χρησιμοποιείται για τον αερισμό του χώρου. Αυτή η εξέλιξη παράγεται σε ένα ορισμένο μέγεθος για μια περιορισμένη περιοχή. Οι ειδικοί συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις δομές για να απλοποιήσουν τη διαδικασία εγκατάστασης.

Με ελατήρια κλιπ

Τα ελαστικά μάνδαλα για τις γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιούνται για κρυφές συνδέσμους. Διαθέτει υψηλή λειτουργικότητα, καθώς η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη. Μοναδικά σχέδια είναι εγκατεστημένα σε εσωτερικούς χώρους. Με αυτό το σχέδιο, η διαδικασία εγκατάστασης θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Ρυθμιζόμενο

Οι γρίλιες που είναι εγκατεστημένες στον αεραγωγό μπορούν να αγοραστούν με μια πλήρη βαλβίδα ροής αέρα. Πριν από την επιλογή αυτού, πρέπει πρώτα να ρωτήσετε για το βάθος του προϊόντος και τη διάμετρο του αγωγού. Η κάλυψη με σκόνη χρησιμοποιείται για την κάλυψη αυτής της συσκευής. Προστατεύει από τις δυσμενείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού μπορούν να εγκατασταθούν με βίδες αυτοεπιπεδότητας.

Όλα τα μοντέλα έχουν ορισμένες θετικές ιδιότητες και μειονεκτήματα. Επομένως, πριν επιλέξετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κύριο. Το κόστος τους είναι από 800 μέχρι 1300 ρούβλια. Για παραγγελία προϊόντων από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Ποιες είναι οι ρυθμιζόμενες γρίλιες για τον εξαερισμό;

Δεν έχει σημασία πώς να οργανώσει τα κύρια κανάλια αερισμού στο σπίτι σας (κάθετη ή οριζόντια άξονες, πλαστικοί σωλήνες ή άμεση πρόσβαση στο δρόμο), του αέρα ρυθμίζεται γρίλιες είναι πάντα θα είναι στη θέση τους.

Το πλεονέκτημά τους είναι ξεκάθαρο από το επίθετο "ρυθμιζόμενο", δηλαδή μπορείτε να αλλάξετε την ένταση της ροής του αέρα ή ακόμα και να το επικαλύψετε. Ας δούμε τι είναι αυτά τα πλέγματα γενικά, σε ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλα να τα βάλουν και να βοηθήσουν - μια επίδειξη βίντεο σε αυτό το άρθρο.

Ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού και αερίου εξαερισμού με ένα πτερύγιο στην ανοικτή θέση

Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Σημείωση: Η λέξη «τυφλοί» παίρνει την καταγωγή του από τη γαλλική Περσίδες, που σημαίνει «ζήλο» - τόσο ζηλιάρης συζύγους κλείσει το παράθυρο, κοιτάζοντας έξω από τη σύζυγό του, κανείς δεν μπορούσε να δει. Το συγκρότημα αποτελείται από κάθετες ή οριζόντιες ράγες, οι οποίες, περιστρεφόμενες στον άξονά τους, μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν το πέρασμα του φωτός, του αέρα ή του υγρού.

Αλλά η ρύθμιση της χωρητικότητας της σχάρας εξαερισμού μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω μιας βαλβίδας πύλης.

Ποικιλία

Το εξελιγμένο μοντέλο μονής σειράς ES-KON EMT-U 100-200 (λιγότερο από $ 3) είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει κάθετες περσίδες. Το ύψος του μαζί με τη φλάντζα είναι 200 ​​mm, και το πλάτος είναι 100 mm, είναι στερεωμένο σε τέσσερις βίδες. Αυτή η ορθογώνια κατασκευή ζυγίζει 1 κιλό και είναι ιδανικό για το σπίτι και το γραφείο τουαλέτες, ντουλάπες και σαλόνια.

EMT-UP 450-600. Φωτογραφίες

Πιο ακριβά μοντέλο μονής σειράς ES-ΚΩΝ ΕΜΤ-U 100-200 (η τιμή του είναι περίπου 8 φορές περισσότερο) είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει κάθετες περσίδες, αλλά υπάρχει ένα αποσβεστήρα, η οποία εξαλείφει κροτάλισμα, ακόμα και σε ισχυρούς ανέμους. Το ύψος του, μαζί με τη φλάντζα, είναι 450 mm, και το πλάτος είναι 600 mm, είναι σταθερό σε τέσσερις βίδες. Αυτή η ορθογώνια κατασκευή ζυγίζει 1 κιλό και είναι ιδανικό για το σπίτι και το γραφείο τουαλέτες, ντουλάπες και σαλόνια.

Το πλέγμα κυρτή-σειρά ΕΜΤ-R-UP 100-500 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει κάθετες περσίδες, τα οποία είναι στερεωμένα μέσα αποσβεστήρας δεν θα κουδουνίστρα ακόμα και σε ισχυρό άνεμο.

Το ύψος του μαζί με τη φλάντζα είναι 100 mm και το πλάτος είναι 500 mm, είναι στερεωμένο σε τέσσερις βίδες. Αυτή η ορθογώνια κατασκευή ζυγίζει 1 κιλό και είναι ιδανικό για το σπίτι και το γραφείο τουαλέτες, ντουλάπες και σαλόνια.

μοντέλο Δύο-σειρά Στόμια DR 800 × 250 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει κάθετες περσίδες που επιδιορθώνονται αποσβεστήρας σημαίνει φλυαρία δεν θα είναι καν σε ισχυρούς ανέμους, εκτός από δύο σειρές των περσίδων παρέχουν καλή δυσκοιλιότητα.

Το ύψος του, μαζί με τη φλάντζα, είναι 800 mm και το πλάτος του είναι 250 mm, στερεώνεται στις βίδες. Μια τέτοια ορθογώνια δομή ζυγίζει 1,2 κιλά και είναι εξαιρετική για οικιακά και γραφεία, κελάρια, καθώς και καθιστικά.

Γαλβανισμένο πλέγμα από χάλυβα

Για τα συνεργεία και τους προσκείμενους χώρους, καθώς και τα ορόσημα για χώρους όπου δεν υπάρχει θέρμανση, πολύ βολικό να χρησιμοποιούν φθηνό (κόστος κατά $ 1) γαλβανισμένο χάλυβα ρυθμιζόμενο σχάρα, όπου η ένταση των βαλβίδων ελέγχου ροής του αέρα.

Οι παράμετροι αυτού του σχεδιασμού κάνουν 170x160x50 mm και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο εντός όσο και εκτός, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμά του είναι αν το εγκαταστήσετε από τις δύο πλευρές - που δημιουργήθηκε καπάκι αέρα, η οποία δεν επιτρέπει να διεισδύσει σε κρύο και ζέστη - έξω. Η οδηγία εγκατάστασής του προβλέπει την παραγωγή βιδών.

Σημείωση: Πρέπει να σημειωθεί ότι τα πλαστικά ρυθμιζόμενα πλέγματα εξαερισμού είναι σπάνια και επομένως δεν θεωρήσαμε ένα ενιαίο μοντέλο. Ο λόγος αυτής της δημοφιλίας είναι ότι οι μεταλλικές περσίδες και μάνδαλοι είναι πολύ πιο ασφαλείς, καθώς βρίσκονται συχνά σε κινητή κατάσταση.

Ανάγκη προσαρμογής

 • Και παντού χρειάζονται πλέγματα εξαερισμού με ρυθμιζόμενα παντζούρια ή ακριβέστερα, πού έχει νόημα να εγκαταστήσουν τέτοιες κατασκευές; Αν μιλάμε για το παράθυρο εξαερισμού, το οποίο απλά κόβεται στον τοίχο και δεν έχει καμπυλωμένα κανάλια, τότε σε τέτοιες περιπτώσεις η ανάγκη ρύθμισης ή προσωρινής συγκράτησης της ροής αέρα είναι απλά προφανής. Τέτοια άμεση επικοινωνία με το δρόμο μπορεί να επηρεάσει το μικροκλίμα των χώρων, για παράδειγμα, μέσω κραυγαλέα τρύπες θα διεισδύσει εύκολα κρύο ή ζεστό αέρα (ιδιαίτερα σε θυελλώδεις καιρικές συνθήκες), και ακόμη και καθίζηση.
 • Είναι όμως απαραίτητο να ρυθμιστεί η ροή αέρα σε ένα διαμέρισμα ή σπίτι, όπου ο εξαερισμός των δωματίων πραγματοποιείται μέσω ενός κοινού άξονα ή ράβδου? Η κοινή λογική υποδηλώνει ότι αυτό είναι απαραίτητο, αλλά πάλι, τα οφέλη από μια ρυθμιζόμενη σχάρα μπορούν να αμφισβητηθούν εδώ.
 • Τα γενικά συστήματα εξαερισμού, ειδικά σε παλαιά σπίτια, είναι συχνά μισά φουσκωμένα με συντρίμμια και η ώθηση σε αυτά είναι πολύ αδύναμη, έτσι σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει κανένας ανεμιστήρας εξαγωγής. Σε αυτή την περίπτωση, γιατί να ρυθμίσετε τον αεραγωγό, όπου δεν υπάρχει έλξη;

Σημείωση: Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να είναι απαραίτητο να καθαρίσετε αυτό το κανάλι, ειδικά τους σωλήνες στην οροφή - μπορεί να υπάρχει η μεγαλύτερη συσσώρευση συντριμμιών. Τις περισσότερες φορές, οι δράστες του μπλοκαρίσματος είναι τα πουλιά, που καταφέρνουν να διεισδύσουν μέσω των παραθύρων για να ζεσταίνουν. Βγείτε πίσω δεν είναι όλα, και πεθαίνουν εκεί, σχηματίζοντας ένα φελλό.

Συμπέρασμα

Είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε μια ρυθμιζόμενη μάσκα με περσίδες ή ένα πτερύγιο με το χέρι, απλά πρέπει να επιλέξετε βίδες και άγκυρες για στερέωση και να τρυπήσετε τρύπες στον τοίχο. Αλλά αυτή η σταθεροποίηση πρέπει να είναι αξιόπιστη, αφού στην κλειστή θέση η δομή έχει ένα μεγάλο πανί.

Ρυθμιζόμενες μάσκες εξαερισμού

Οι ρυθμιζόμενες μάσκες αερισμού θεωρούνται σωστά ως σημαντικό στοιχείο ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού στο σπίτι ή στο διαμέρισμα. Εκτός από το γεγονός ότι εκτελούν τεχνικές λειτουργίες, προσελκύονται προσοχή, επειδή αυτό είναι μερικές φορές το μόνο στοιχείο που βγαίνει. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι μάσκες είναι διαθέσιμες σε ευρεία κλίμακα, με διαφορετική λειτουργικότητα και διακοσμητικότητα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά το σωστό προϊόν.

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Η ρυθμιζόμενη μάσκα εξαερισμού είναι το τελικό στοιχείο του συστήματος, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάζετε την ένταση και την ταχύτητα ροής του αέρα. Στον σκοπό του, χωρίζεται σε μια εξάτμιση και μια ποικιλία εφοδιασμού. Στην πρώτη περίπτωση, η δομή έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει την εκροή αέρα από το δωμάτιο, και στη δεύτερη - είναι μια ρυθμιζόμενη εισαγωγή νερού, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη ροή του καθαρού αέρα.

Σύμφωνα με τη διάταξη του δικτύου, χρησιμοποιείται η ακόλουθη κατάταξη:

 1. Εσωτερική έκδοση. Τέτοια σχέδια κλείνουν τους αγωγούς αερισμού εξόδου τροφοδοσίας ή εξάτμισης σε εσωτερικούς χώρους. Ρυθμίζουν την ένταση και την κατεύθυνση της ροής του αέρα.
 2. Εξωτερικά είδη. Οι γρίλιες μπορούν να συνδεθούν με όλους τους αγωγούς αέρα στο εξωτερικό της δομής. Εκτός από τη βασική ρυθμιστική λειτουργία, προστατεύουν το σύστημα από μικρά ζώα και πουλιά, φύλλα και συντρίμμια. Το εξωτερικό μπορεί να θερμανθεί για να αποφευχθεί το πάγωμα.
 3. Φρεάτια ροής. Είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση σε χωρίσματα και πόρτες μεταξύ των εσωτερικών χώρων του κτιρίου. Η λειτουργία τους είναι να εξασφαλίσουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο σπίτι.

Ο σχεδιασμός κάθε τύπου πλέγματος περιλαμβάνει ένα πλαίσιο (σώμα), έναν μηχανισμό ασφάλισης (ρύθμισης) και μια μάσκα. Ως στοιχείο ρύθμισης χρησιμοποιείται συχνότερα κινητή περιστροφική περσίδα. Μπορούν να είναι μονής και διπλής σειράς. Σε ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούνται βαλβίδες και πύλες. Επιπλέον, οι συσκευές μπορούν να εξοπλιστούν με θερμαντήρες, βαλβίδες ελέγχου, αυτόματα συστήματα ελέγχου.

Διαρθρωτικές διαφορές στον τόπο εγκατάστασης

Στη θέση εγκατάστασης, διακρίνονται διάφοροι τύποι σχάρων. Μεταξύ των υπαίθριων είναι οι ακόλουθες επιλογές:

 1. Πρόσωπο. Ο κύριος σκοπός του - αερισμός του αττικού χώρου, σοφίτα. Έχει μια εκτεταμένη διακοσμητική μπορντούρα.
 2. Τύπος βάσης. Μέσω αυτής της σχάρας εισέρχεται αέρας στο υπόγειο. Η αξιόπιστη προστασία από τα τρωκτικά απαιτεί μια σταθερή κατασκευή. Διατίθεται με τη μορφή τετραγώνου με τυποποιημένο πλάτος 15, 24 και 37,5 cm.
 3. Πόρτες. Εκτελέστε το ρόλο μιας βαλβίδας αντεπιστροφής στο σύστημα τροφοδοσίας.
 4. Οι ποικιλίες δαπέδου. Σχεδιασμένο να κατευθύνει τη ροή στο δωμάτιο από κάτω.

Οι εσωτερικές γρίλιες παράγονται με τέτοια ειδικότητα εγκατάστασης:

 1. Γρίλια εξαγωγής και τροφοδοσίας του εναέριου τύπου. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή. Ο μηχανισμός ρύθμισης βασίζεται στην περιστροφή των περσίδων (πηνίων) των περσίδων.
 2. Εξάτμιση κουζίνας. Διαθέτουν βαλβίδα αντεπιστροφής ή αλεξίσφαιρα περικάλυμμα, εξαλείφοντας την αντίστροφη ροή μολυσμένου αέρα.
 3. Μια έκδοση με σχισμές. Πρόκειται για μια χαμηλού προφίλ γρίλιες που κρύβονται κάτω από την οροφή, καθώς και μεταξύ των διαφόρων στοιχείων του εσωτερικού.
 4. Τζάκι. Ο προορισμός τους είναι η κατεύθυνση του ζεστού αέρα από το τζάκι ή τη σόμπα σε άλλα δωμάτια.

Ανάλογα με τον τόπο εγκατάστασης, επιβάλλονται διάφορες απαιτήσεις στα δίκτυα. Τα εξωτερικά μοντέλα πρέπει να έχουν αυξημένη αντοχή και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Για εσωτερικές ποικιλίες, η αισθητική αντίληψη έρχεται στο προσκήνιο.

Υλικά κατασκευής

Η γρίλια αερισμού μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά που παρέχουν χαρακτηριστικά αντοχής, ανθεκτικότητας και διακοσμητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν: χάλυβα (ανοξείδωτος, ψευδάργυρος, χρώμιο, νικέλιο), μη σιδηρούχα μέταλλα (κράμα χαλκού - ορειχάλκου, μπρούντζου, αλουμίνιο και κράματα αυτών), πλαστικό, ξύλο και κεραμικά.

Οι πιο συνηθισμένες εμφανίσεις είναι:

 1. Αλουμινένια σχάρες. Χαρακτηρίζονται από χαμηλό βάρος με υψηλή αντοχή, αντοχή στην υγρασία και επιθετικά αέρια. Τα κύρια μειονεκτήματα είναι η σκίαση, καθώς χρησιμοποιείται, το υψηλότερο κόστος. Για μακροχρόνια διατήρηση της εμφάνισης, το αλουμίνιο συχνά προστατεύεται από επικαλύψεις, τύπος σκόνης, διαφορετικά χρώματα.
 2. Μεταλλικά πλέγματα. Διακρίνονται από την υψηλότερη αντοχή και ως εκ τούτου συνιστώνται ως εξωτερικές δομές. Για να εξαλειφθεί το κύριο μειονέκτημα (διάβρωση), οι γρίλιες είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα ή επικαλυμμένες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά το κόστος των προϊόντων.
 3. Πλαστικά σχάρες. Οι περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένες από πολυστυρένιο ή PVC. Το πλαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο απόδοσης, αλλά πιο συχνά για εσωτερική χρήση. Έχουν χαμηλό βάρος και χαμηλό κόστος. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το υλικό γίνεται κίτρινο, χάνει την εμφάνισή του και εμφανίζονται μικροκονήματα. Γενικά, η πλαστική έκδοση έχει σημαντικά μικρότερη διάρκεια ζωής από τα μεταλλικά μοντέλα.
 4. Ξύλινο πλέγμα. Είναι κατάλληλα για το κατάλληλο εσωτερικό. Αν ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται ενεργά ξύλο, τότε το πλέγμα είναι καλύτερο να τεθεί σε ξύλο. Η μεγαλύτερη χρήση που βρίσκουν στη διάταξη των λουτρών και των σάουνων.

Στην πρακτική εφαρμογή συχνά χρησιμοποιούν τις συνδυασμένες επιλογές. Συγκεκριμένα, η μεταλλική θήκη με αυξημένη αντοχή μπορεί να καλυφθεί με διακοσμητικό κάλυμμα από κεραμικά, πολύτιμο ξύλο. Για να μειωθεί το κόστος κατασκευής, μπορεί να εγκατασταθεί πλαστική επένδυση.

Κόστος

Το κόστος του προϊόντος συχνά γίνεται καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή του προϊόντος. Στην περίπτωση των σχάρων εξαερισμού, η τιμή εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται, το μέγεθος της επένδυσης, την κατασκευή και τη διαθεσιμότητα πρόσθετων λειτουργιών. Κάθε διακόσμηση οδηγεί σε αύξηση της αξίας.

Για μια εξωτερική εγκατάσταση, ειδικά στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, θα πρέπει να αγοράσετε πολύ ακριβές, υψηλής αντοχής, μεταλλικές σχάρες με προστατευτικές επικαλύψεις. Ανάλογα με το μέγεθος της αξίας τους μπορεί να κυμαίνεται από 500 έως 3500 ρούβλια. Μεταξύ των εγχώριων μοντέλων, οι πιο δημοφιλείς είναι οι πλαστικές επιλογές. Modest προϊόντα θα κοστίζουν στην περιοχή των 170-320 ρούβλια. Οι σχάρες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, που διατηρεί την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα κοστίσει περίπου 450-650 ρούβλια.

Επιλέγουμε σωστά

Εκτός από τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, το σκοπό, την τοποθεσία εγκατάστασης και το κόστος, κατά την επιλογή των πινάκων εξαερισμού πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ακόλουθες παράμετροι:

 1. Διαστάσεις. Αυτή η παράμετρος που στο έργο του συστήματος εξαερισμού. Οι ελάχιστες διαστάσεις είναι 56-60 mm. Η πιο διαδεδομένη είναι εκείνες οι lattice -. 15x15, 8h17, μπορούν να χρησιμοποιηθούν 15h24 cm Για μεγαλύτερα αγωγούς προϊόντων με το μέγεθος της μιας πλευράς 30 cm πλέγματα κατασκευασμένα από οποιοδήποτε μέγεθος στην τάξη..
 2. Μορφή. Η διαμόρφωση της μάσκας εξαερισμού μπορεί να επηρεάσει μόνο το άνω κάλυμμα ή να καθορίσει το δομικό χαρακτηριστικό του περιβλήματος. Και το σχήμα της επένδυσης μπορεί να διαφέρει από το σχήμα του πλαισίου. Στην πρώτη περίπτωση, καθορίζει βασικά την εμφάνιση του προϊόντος. Η διαμόρφωση του κύτους καθορίζεται από τεχνικές εκτιμήσεις, την εκτέλεση περσίδων ή παραθυρόφυλλων. Η επιλογή του εξαρτάται από το προφίλ καναλιού του αγωγού (ορθογώνιο ή κύκλο). Αυτές είναι οι μορφές των πλεγμάτων: ένα τετράγωνο, ένα ορθογώνιο, ένα πολύγωνο, ένας κύκλος, μια ελλειπτική. Μπορεί να υπάρχει μια αρχική απόδοση.
 3. Η κατασκευή του μηχανισμού ρύθμισης. Οι περσίδες (μονής σειράς ή διπλής σειράς) είναι πιο δημοφιλείς στην εσωτερική εγκατάσταση. Είναι αρκετά αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Στο εξωτερικό μέρος του αγωγού είναι αρκετά κατάλληλη βαλβίδα. Δεν έχει ακριβή ρύθμιση, αλλά σας επιτρέπει να ανοίξετε ή να κλείσετε γρήγορα το δρόμο προς τη ροή του αέρα. Όταν εξοπλίζετε την κουζίνα, τα λουτρά, τα κελάρια, πρέπει να προσέχετε την ύπαρξη βαλβίδας ελέγχου, η οποία δεν επιτρέπει την επιστροφή στον χαλασμένο αέρα.
 4. Χρώμα και τύπος μαξιλαριών διάτρησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά φέρουν μια τιμή σχεδιασμού. Η μάσκα πρέπει να εναρμονιστεί με το εσωτερικό του δωματίου. Η θέση της διάτρησης (σχισμές, οπές) της εξωτερικής επένδυσης δημιουργεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την οπτική εντύπωση.
 5. Ποιότητα. Κατά την αγορά αγαθών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσία επιφανειακών ελαττωμάτων με τη μορφή γρατζουνιών, δακρύων, ρωγμών. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν γρατζουνιές και φλούδες στην άκρη. Τα γεωμετρικά σχήματα πρέπει να είναι σαφή και σωστά. Με ορθογώνια έκδοση, επιτρέπεται η επιτρεπόμενη απόκλιση από την κάθετη πλευρά των πλευρών όχι περισσότερο από 0,2 mm κάθε 10 cm σε μήκος.

Για όλη την απλότητα του σχεδιασμού, οι σχάρες αερισμού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα και στο εσωτερικό σχεδιασμό. Επιλέγοντας το σωστό θα σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα.

Τοποθέτηση

Οι γρίλιες εξαερισμού εγκαθίστανται εύκολα με το χέρι. Κάθε τύπος προϊόντος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά τοποθέτησης, αλλά η γενική αρχή είναι η ίδια για όλους:

 1. Στέγαση (καρέ) είναι τοποθετημένο επί του άκρου αγωγού και στερεώνεται στον τοίχο (δάπεδο ή στην οροφή) χρησιμοποιώντας πείρους να εξαλείψει φλυαρία κατά τη λειτουργία.
 2. Με το χτύπημα του πλαισίου και των παρεμβυσμάτων από καουτσούκ αέρος εγκαθίστανται. Η άρθρωση είναι σφραγισμένη με κόλλα, "υγρά καρφιά" ή στεγανωτικό σιλικόνης.
 3. Εάν υπάρχουν ελατηριωτές αποστάτες, εγκαθίστανται σύμφωνα με τις οδηγίες.
 4. Αφού σκληρυνθεί το στεγανωτικό, τοποθετείται μια πλάκα σχάρας. Σφίγγει σφιχτά στην επιφάνεια του στηρίγματος.
 5. Κατά την εγκατάσταση βαρέων πλεγμάτων χρησιμοποιούνται ειδικοί σύνδεσμοι.

Ανάλογα με τον βασικό εξοπλισμό του προϊόντος, τέτοια στοιχεία στερέωσης και υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

 • t από τέτοια προϊόντα σας επιτρέπει να επιλέξετε τη συσκευή για κάθε γούστο, λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό και τις ειδικές συνθήκες εγκατάστασης. Jurasses με διακοσμητικά καπέλα.
 • πλίνθο για σχισμές ποικιλιών σχάρων?
 • βίδες με κωνική κεφαλή για τοποθέτηση σε κρυφά παρένθετα.
 • ελατηριωτά σφιγκτήρες ελατηρίου.
 • συγκολλητική σύνθεση του τύπου "Τιτάν".

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγκατάστασης, που καθορίζονται από το σχέδιο. Όταν εργάζεστε με τα χέρια σας, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες της οδηγίας.

Οι ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού συμβάλλουν στην εξασφάλιση αξιόπιστου αερισμού στο σπίτι. Η τοποθέτησή τους δεν προκαλεί προβλήματα, αλλά γι 'αυτό είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό μοντέλο. Μεγάλη ποικιλία.

Ρυθμιζόμενες σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Ρυθμιζόμενες γρίλιες, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένες στις εξόδους παροχής αέρα, εξαγωγής καυσαερίων και εξαερισμού, συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης εντός των εγκαταστάσεων. Οι ρυθμιζόμενες περσίδες σε αυτά τα πλέγματα επιτρέπουν τον έλεγχο της κατεύθυνσης, της κατανομής και του όγκου του αέρα που εισέρχεται ή εξέρχεται από το δωμάτιο. Η γωνία κλίσης των ελασμάτων σε τέτοιες δομές μπορεί να ρυθμιστεί τόσο μεμονωμένα όσο και για ολόκληρη την ομάδα των πεταλοειδών. Αν είναι απαραίτητο, είναι δυνατό να εμποδιστεί πλήρως η κίνηση του αέρα μέσω της εξόδου αερισμού.

Μια βαλβίδα με ρυθμιζόμενη περσίδα είναι συνήθως κατασκευασμένη από πλαστικό ή μέταλλο (συνήθως αλουμίνιο). Για διάφορους λόγους, θεωρούμε ότι η τελευταία επιλογή είναι η πλέον προτιμητέα για χρήση σε οικιακούς, εμπορικούς, βιομηχανικούς χώρους ή αποθήκες.

Πρώτον, το τρίψιμο αλουμινίου έχει την απαραίτητη αντοχή,

Δεύτερον, το αλουμίνιο με επίστρωση πολυμερούς σε σκόνη που εφαρμόζεται σε αυτό είναι ανθεκτικό στη διάβρωση,

Τρίτον, τα κινούμενα στοιχεία της σχάρας είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα αντίστοιχα πλαστικά.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το πλέγμα αλουμινίου δεν είναι κατώτερο από το πλαστικό στις αισθητικές του ιδιότητες και δεν είναι πολύ βαρύτερο και ακριβότερο από το τελευταίο.

Μεταλλικές σχάρες εξαερισμού, ρυθμιζόμενες μπορεί να εκτελεστεί σε μία γενική παραλλαγή, όταν για οποιονδήποτε λόγο η κατασκευή δεν μπορεί να στερεωθεί με τη βοήθεια βιδών, μανδάλων ή άλλων μέσων.

Τα σχάρες είναι μονής σειράς και διπλής σειράς. Δύο σειρές ρυθμιζόμενων περσίδων επιτρέπουν στον σχεδιασμό να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην πρόσβαση και τη διανομή του αέρα. Σε ορισμένα μοντέλα, η βαλβίδα ροής αέρα έχει εγκατασταθεί επιπρόσθετα. Η ίδια η βαλβίδα συνήθως δεν καλύπτεται με βαφή πολυμερούς σε σκόνη, οι τυφλοί καλύπτονται από προεπιλογή με λευκό χρώμα (RAL 9016).
Ο υπολογισμός των διαστάσεων και του βήματος των ελασμάτων εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο του δικτύου: ορισμένοι τύποι ρυθμιζόμενων πλεγμάτων με μεγάλες γραμμικές διαστάσεις είναι εφοδιασμένοι με επιπλέον κανάλια για να τους προσφέρουν πρόσθετη αντοχή.

Ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού από προφίλ αλουμινίου

Σχεδιασμός ρυθμιζόμενης μάσκας εξαερισμού

Η μάσκα εξαερισμού είναι σχεδιασμένη για εξωτερική και εσωτερική εγκατάσταση σε τοίχο ανοίγματος, οροφής, δαπέδου, πρόσοψης, σε αεραγωγούς, μονάδες παραθύρων. Χρησιμοποιούνται σε κτίρια και κατασκευές όλων των τύπων: οικιστικά, διοικητικά, εμπορικά, βιομηχανικά, υπόγεια, σοφίτα. Δομικά είναι ένα πλαίσιο από αλουμίνιο ή χαλύβδινο προφίλ με περσίδες.

Τα κινητά παντζούρια των ρυθμιζόμενων δομών επιτρέπουν τον έλεγχο της ροής του αέρα. Κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, η έντασή του καθορίζεται με την αλλαγή της γωνίας κλίσης των πτερυγίων.

Παραγγείλετε μια αεριζόμενη ρυθμιζόμενη μάσκα

Παράγουμε κατασκευές από αλουμινένιο προφίλ αλουμινίου AD-31 (GOST 22233-2001) και γαλβανισμένο χάλυβα ζεστού χάλυβα. Περισσότερες από 30 τροποποιήσεις των τυπικών λευκών μεγεθών (RAL9016) παράγουν αεριζόμενες ρυθμιζόμενες γρίλιες για μεμονωμένα έργα.

Πλεονεκτήματα των μεταλλικών ρυθμιζόμενων πλεγμάτων:

 • δύναμη - οι δομές είναι ανθεκτικές στη μηχανική καταπόνηση και την τάση, δεν παραμορφώνονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
 • αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας - επικάλυψη ψευδαργύρου και ένα στρώμα πολυμερούς βαφής (τεχνολογία πούδρας) εμποδίζουν την ανάπτυξη διαβρωτικών διεργασιών.
 • Αντοχή - η μεταλλική κατασκευή διατηρεί τη λειτουργικότητά της

Η μεταλλική μάσκα δεν είναι ευάλωτη σε πυρκαϊά και διαβρωτικά περιβάλλοντα. Για να επαναφέρετε την εξωτερική έκκληση, αρκεί να το καθαρίσετε, να το πλύνετε. Η διάρκεια ζωής είναι από 10 έως 50 χρόνια.

Τα πλεονεκτήματά μας

Λειτουργικότητα είναι απλή, με την πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός εξασφαλίζεται συμμόρφωση με τις αυστηρές απαιτήσεις των εγγράφων που ρυθμίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, τεχνολογικές διαδικασίες. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των εργοστασίων μας στην περιοχή Μόσχα και Γιαροσλάβλ, ο σύγχρονος εξοπλισμός εγκαθίσταται με λογισμικό που αποκλείει τον «ανθρώπινο παράγοντα». Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων εξασφαλίζεται από ένα σύστημα ελέγχου πολλαπλών σταδίων: από την αποδοχή των πρώτων υλών μέχρι την αποστολή των τελικών προϊόντων στον καταναλωτή. Τα χαρακτηριστικά κάθε παρτίδας φυλάσσονται για πάντα στο αρχείο.

 • μια πλήρης σειρά τυπικών πινάκων εξαερισμού.
 • κατασκευή πινάκων σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη - διαστάσεις 250-1000 mm, βήμα 1 mm, χρώμα σύμφωνα με τον κατάλογο RAL.
 • τη δυνατότητα παραγωγής μεγάλων ποσοτήτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • προσωπικός διευθυντής για κάθε πελάτη.
 • ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική ·
 • ένα σύνολο ειδικών όρων για τους τακτικούς πελάτες.
 • εγγύηση ποιότητας για όλα τα προϊόντα.

Η εξαεριστική μάσκα της παραγωγής μας διατηρεί τη λειτουργικότητα και την ελκυστικότητα της εμφάνισής της καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της. Οι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στο φάσμα των τροποποιήσεων και να επιλέξετε την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προβλεπόμενες συνθήκες λειτουργίας: καθιστικό, γραφείο, ιατρικό κέντρο, εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα, εργαστήριο παραγωγής, αποθήκη.

Μπορείτε να παραγγείλετε ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα "Επαφές", καλώντας το +7 (495) 73-063-73 στη Μόσχα ή επικοινωνώντας με τον διευθυντή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργαζόμαστε σε όλη την επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι όροι συνεργασίας εταίρων από τις χώρες της ΚΑΚ συζητούνται ξεχωριστά.

Ρυθμιζόμενες γρίλιες

Πλέγμα με ρυθμιζόμενες περσίδες RAD RAD

Πλέγμα παροχής με ρυθμιζόμενη βαλβίδα RAG-R

Γρίλιες εξαερισμού ρυθμιζόμενες RAG-χωρίς μανδάλωση

Γρίλιες αερισμού ρυθμιζόμενου GRA

Εξάτμιση αεραγωγών, μεταλλικά, ρυθμιζόμενο RAD-R

Ένας από τους πιο βολικούς και πρακτικούς τύπους πλέγματος είναι οι ρυθμιζόμενες πλέγματα εξαερισμού με χειροκίνητη ρύθμιση κάθε τυφλού μεμονωμένα ή με περιστροφικό μηχανισμό. Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε, να επιλέξετε και να παραγγείλετε την πιο κατάλληλη παραλλαγή για εσάς. Μπορείτε να λάβετε συμβουλές από ειδικούς μέσω τηλεφώνου στην ιστοσελίδα μας.

Ρυθμιζόμενες γρίλιες χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση τρυπών στον εξαερισμό τροφοδοσίας, εξαγωγής, κλιματισμού και θέρμανσης. Το πλεονέκτημά τους είναι η διαθεσιμότητα ρυθμιζόμενων παραθυρόφυλλων, τα οποία επιτρέπουν την καθοδήγηση των ροών αέρα και την αλλαγή της κατανομής του αέρα. Η αλλαγή στην κατεύθυνση του αέρα μπορεί να συμβεί σε οριζόντιο ή κατακόρυφο επίπεδο, καθώς και σε αμφότερα τα επίπεδα ταυτόχρονα. Εγκατάσταση δικτύων μπορεί να πραγματοποιηθεί στην οροφή και στους τοίχους μέσα και έξω από τα κτίρια. Η μάσκα εξαερισμού, η οποία ρυθμίζει τις περσίδες, οι οποίες μπορούν να κινούνται σε τέσσερις κατευθύνσεις, συμβάλλει στην ευνοϊκότερη κατανομή των ροών του αέρα μέσα στο δωμάτιο. Χάρη σε μια ειδική βαλβίδα, οι γρίλιες εξαερισμού σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη ροή του αέρα, η ρύθμιση της ροής αέρα (πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά) πραγματοποιείται με ένα κατσαβίδι. Η τοποθέτηση των ρυθμιζόμενων πτερυγίων πραγματοποιείται με βίδες με αυτοκόλλητες βίδες ή με ειδικές ασφάλειες. Χαρακτηριστικά του σχεδίου πλέγματος:

 • είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, μπορεί να βαφτεί με πολυμερή βαφή σε διαφορετικά χρώματα.
 • Η επαγγελματική ενσωματωμένη επίστρωση διατηρεί μια ελκυστική εμφάνιση πλέγματος και παρέχει προστασία από τη διάβρωση.
 • η μεταλλική σχάρα έχει άκρα σφαιριδίων.
 • το σχέδιο περιλαμβάνει ένα κινητό πτερύγιο για τη ρύθμιση του ρυθμού ροής του αέρα.
 • μπορεί να κατασκευαστεί σε μη τυποποιημένο μέγεθος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Ρυθμιζόμενη τιμή πλέγματος εξαερισμού

Η εταιρεία μας σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ευχάριστη τιμή. Σε μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα χονδρικής και λιανικής πώλησης. Ρυθμιζόμενη reshotkitsena εξαερισμού που υπολογίζεται στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να γίνει για σας, λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σας ανάγκες και χωρίς καθυστέρηση με όρους. Ανησυχείτε για τον εαυτό σας και τους άλλους, ωραιοποιήστε το σπίτι, το γραφείο σας, τη ντάκα. Με τις γρίλιες ρύθμισης εισροής και εξαγωγής από τον κατασκευαστή μας, μπορείτε πάντα να αναπνέετε το στήθος σας!