Νεολαία Slang - Rooftop

Ένα από τα κύρια προβλήματα των δομών μεγάλης κλίμακας είναι η ανάγκη σωστής κυκλοφορίας των αέριων μαζών. Σε τελική ανάλυση, διαφορετικά θα είναι απλά αδύνατο. Σε αυτή την περίπτωση, ο εγχυμένος αέρας πρέπει να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις καθορισμένες συνθήκες. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλασικές λύσεις. Ωστόσο, με την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα εγκατάστασής τους, είναι σαφώς κατώτερα από τις στέγες.

Στην ιστοσελίδα https://www.supervozduh.ru/collection/ruftop-2 μπορείτε να αγοράσετε στέγες - εξειδικευμένα κλιματιστικά, τα οποία βασίζονται στην οροφή. Όντως, η θέση εγκατάστασης μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Αρχικά, αυτή η τεχνική χρησιμοποιήθηκε μόνο σε επίπεδες στέγες. Αλλά ήδη σήμερα η παρέχοντας την εταιρεία μπορεί να προσφέρει εγκατάσταση σε κεκλιμένες επιφάνειες, κάθετους τοίχους ή στο έδαφος σε άμεση γειτνίαση με ένα κτίριο.

Πλεονεκτήματα των Rooftops

Η στέγη είναι μια ενιαία μονάδα. Το μόνο που απαιτείται για να το φέρει - το δίκτυο αέρος. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα τμήμα του συμπιεστή. Ψύχεται μέσω ενός κυκλώματος με το ψυκτικό μέσο.

Το πλησιέστερο ανάλογο της στέγης μπορεί να θεωρηθεί μονάδα τροφοδοσίας, η οποία συνδυάζεται στο σύστημα κλιματισμού σε ένα κτίριο με μονάδες συμπιεστή και συμπυκνωτή. Η διαφορά είναι ότι ένα τέτοιο σύστημα, σε αντίθεση με την ταράτσα, είναι δυσκίνητο. Κάποιος μπορεί να κρατήσει μόνο μια γραμμή με ένα ψυκτικό για μια εβδομάδα, αν είναι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, για παράδειγμα.

Τα παρακάτω δεν είναι λιγότερο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα του σύγχρονου εξοπλισμού κλιματισμού:

 • η ταχύτητα τοποθέτησης είναι η υψηλότερη.
 • οι γενικά αποδεκτές αρχές εγκατάστασης συνεπάγονται εξαιρετικά σταθερή εγκατάσταση.
 • ο συντονισμός στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό.
 • Η εισαγωγή αέρα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές γωνίες.

Το Руфтпы εφαρμόζεται σήμερα σε: αποθήκες, υπεραγορές, εμπορικά κέντρα, καλυμμένα στάδια, βιομηχανικές επιχειρήσεις κ.λπ.

Ορίζοντες για την ανάπτυξη των κλιματιστικών οροφής

Σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, εξακολουθούν να εγκαθίστανται τα κλασικά συστήματα παροχής και εξαγωγής. Το κύριο μειονέκτημα τους είναι η δυσκολία στον έλεγχο της θερμοκρασίας του αέρα στην έξοδο.

Επιπλέον, απαιτείται τακτική συντήρηση των συστημάτων τροφοδοσίας και εξάτμισης. Εάν δεν εφαρμοστεί, θα διασφαλιστεί η παραβίαση της λειτουργίας. Οι στέγες λειτουργούν σαν ρολόι.

Αρκεί να εκτελέσετε αρχικά την εγκατάσταση και την αρχική ρύθμιση σωστά, έτσι ώστε η λειτουργία να μην επισκιάζεται από τεχνικά σφάλματα.

Το βίντεο δείχνει το συνηθισμένο κλιματιστικό στέγης (στέγης):

Ακριβή αρκετά εξοπλισμό, είναι ήδη σε ζήτηση για τις επιχειρήσεις, και προφανώς δεν είναι το μικρότερο. Ένα απλό άτομο σαφώς δεν χρειάζεται τίποτα, οι μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις επίσης προφανώς θα κοστίζουν. Παρόλο που η συσκευή είναι σίγουρα χρήσιμη.

Κλιματιστικά στέγης - Rooftop

Η χρήση κλιματιστικών οροφής αποτελεί εναλλακτική λύση για τη χρήση συστημάτων κλιματισμού. Το πλεονέκτημα επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός ενιαίου σχεδιασμού στέγης, το οποίο είναι μια αυτόνομη συσκευή που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση πολλών λειτουργιών για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του εισερχόμενου αέρα. Η επεξεργασία του αέρα περιλαμβάνει τη θέρμανση, την ψύξη, τη διήθηση και την ανάμιξη του καθαρού αέρα που λαμβάνεται από το δρόμο στο γενικά ελεγχόμενο μέσο αέρα.

Οι στέγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία διαφόρων μεγάλων βιομηχανικών και ημι-βιομηχανικών εγκαταστάσεων, εμπορικών και ψυχαγωγικών, εκθεσιακών και αθλητικών συγκροτημάτων, καθώς και για οικιστικά κτίρια.

Χαρακτηριστικό εγκατάστασης στέγης

Για την εγκατάσταση της μονάδας δεν απαιτείται ο σχεδιασμός και η χρήση ειδικού αγωγού ψυκτικού μέσου. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο της οροφής του κτιρίου, (εξ ου και το όνομα του κλιματιστικού οροφής) ή στην πλευρά του. Ο αέρας τροφοδοτείται μέσω συστημάτων αγωγών ή μέσω αεραγωγών.

Χαρακτηριστικά σχεδίασης στην οροφή

Τα απαραίτητα συστατικά των Rooftops είναι:

 1. Κύκλωμα ψύξης κλειστού τύπου.
 2. Οι συμπιεστές κύλισης, λόγω του σχεδιασμού του που λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα.
 3. Το σύστημα προστασίας, λειτουργεί σε αυτόματο τρόπο λειτουργίας.
 4. Η συσκευή περιλαμβάνει έναν εναλλάκτη θερμότητας για θέρμανση αέρα και μια βαλβίδα θερμικής διαστολής.
 5. Επιμελητήρια καθαρού αέρα, στην κατασκευή των οποίων περιλαμβάνεται ο αποσβεστήρας αέρα.

Ο σχεδιασμός με τη μορφή ενός μονοκόμματος σας επιτρέπει να κάνετε την εγκατάσταση γρήγορα και εύκολα.

Πώς λειτουργεί η ταράτσα

Αριθμός αριθ. 1. Σχέδιο λειτουργίας κλιματιστικού οροφής

Η ροή φρέσκου αέρα από το δρόμο συλλαμβάνεται μέσω της σχάρας στους θαλάμους ανάμιξης (1) όπου συνδέεται με τον αέρα ανακύκλωσης, μέσω του φίλτρου, ακολουθώντας τον εναλλάκτη θερμότητας (3) μέσα στο δωμάτιο. Οι σταθεροποιητικοί αποσβεστήρες αέρα (4) δημιουργούν το απαραίτητο ποσοστό μικτής παροχής αέρα. Για τη θέρμανση του κρύου αέρα σε κρύο καιρό, χρησιμοποιείται το τμήμα θέρμανσης (5), η θέρμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί με αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό. Ο συμπυκνωτής (6) ψύχεται από τον εγχυμένο αέρα.

Η χρήση της ταράτσας στο κτίριο καθιστά την παρουσία ενός θερμικού λέβητα μη απαραίτητη προϋπόθεση για το σχεδιασμό του κτιρίου.

Κλιματιστικά στέγης (στέγες) με θέρμανση με φυσικό αέριο

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στέγης από τους γνωστούς κατασκευαστές RUUD, LennoxLANDMARK, RGS, rooftopork.

Αριθμός αριθ. 2. Κλιματισμό οροφής, λειτουργία πολλαπλών καναλιών εξοπλισμένη με θέρμανση με φυσικό αέριο

εξοπλισμό θέρμανσης Αέριο προωθεί χαμηλή αδράνεια λόγω της απουσίας του ενδιάμεσου συσσωρευτή θερμότητας, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του καυστήρα κλείνεται με υψηλή ταχύτητα θερμαινόμενο αέρα μέσω του κλειστού εκτέλεση αυτό δεν έρχεται σε επαφή με την ανοικτή φωτιά και το απόβλητο αέριο που λαμβάνεται από την καύση. Η παραγωγικότητα του κρύου με στέγη κυμαίνεται από 10 έως 480 kW. Η θέρμανση εμφανίζεται στην περιοχή των 40 - 235 kW.

Για αθόρυβη λειτουργία, χρησιμοποιούνται συμπιεστές κύλισης που είναι εξοπλισμένοι με προστασία έναντι υπερτάσεων και υπερτάσεων πίεσης, ο συμπιεστής κατασκευάζεται σε έκδοση δύο σταδίων.

Η ψύξη γίνεται με αξονικούς ανεμιστήρες που δεν παράγουν θόρυβο.

Ως καύσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό καύσιμο, καθώς και μεθάνιο και προπάνιο.

Για εξοικονόμηση ενέργειας, η μονάδα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες θερμοκρασίας που ελέγχουν αυτόματα τη λειτουργία των βαλβίδων αέρα.

Έλεγχος κλιματισμού

Η λειτουργία ελέγχου ανατεθεί στο καθορισμένο πίνακα ελέγχου κύριο συμπιεστή, ελέγχει το ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει τον πίνακα επαφής συνδεδεμένη με διακόπτες συνδέονται με έναν μικροεπεξεργαστή και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και ένα θερμοστάτη που βελτιστοποιεί το κλιματιστικό.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:

 1. Ο συμπιεστής ανάβει για το κύκλωμα ψύξης.
 2. Η ταπετσαρία καυστήρα καυστήρα βήματα.
 3. Ενεργοποιεί τους ενεργοποιητές του αποσβεστήρα αέρα και το μείγμα αέρα.
 4. Διακόπτει τους αποσβεστήρες, ανάλογα με τη χρήση κυκλωμάτων ψύξης ή θέρμανσης.

Αριθμός αριθ. 3. Η διάταξη του κλιματιστικού της στέγης, με τη διαμόρφωση του ανεφοδιασμού του φρέσκου αέρα στην πλευρά και την εισαγωγή του αέρα ανακύκλωσης από κάτω

Τι είναι ένα κοντίσιονερ στέγης

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους εξοπλισμού κλιματισμού είναι η Rooftop ή η κοντίσιονερ. Τέτοιες συσκευές είναι πολύ αποτελεσματικά μέσα θέρμανσης και ψύξης, είναι παραγωγικά όταν χρειάζεται να καλύψουν μεγάλες περιοχές. Ποιο είναι το χαρακτηριστικό των κλιματιστικών, πώς είναι τακτοποιημένα και λειτουργούν; Όλα αυτά τα ζητήματα απαιτούν λεπτομερή ανάλυση.

Ο κλιματισμός του οροφής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους κλιματικής τεχνολογίας

Συσκευή, σκοπός και καθήκοντα

Τα κλιματιστικά στέγης είναι μια κατασκευή μονόκλωνου, μέρος των μονάδων εργασίας της οποίας βρίσκεται στην οροφή των κτιρίων. Λόγω αυτού του χαρακτηριστικού της εγκατάστασης του εξοπλισμού, έλαβε το συγκεκριμένο όνομα του. Ένα άλλο κοινό όνομα για τα κλιματιστικά που τοποθετούνται στην οροφή είναι το Ruftop.

Τα κλιματιστικά στέγης είναι σχεδιασμός μονομπλόκ

Οι κλιματικές μονάδες στέγης σχεδιάζονται ως μονοκόμματα, καθώς αυτή η προσέγγιση επιτρέπει την απόκτηση ορισμένων πλεονεκτημάτων. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Υψηλή αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.
 2. Οικονομικό.
 3. Αυτοματοποίηση της λειτουργίας του συστήματος.
 4. Ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.
 5. Εύκολη εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή.
 6. Χαμηλά επίπεδα θορύβου.
 7. Καλύψτε μεγάλες περιοχές με μία συσκευή.

Το κλιματιστικό της οροφής μπορεί να χωριστεί σε δύο μονάδες: έναν μηχανισμό λειτουργίας κλειδιού που βρίσκεται στην οροφή και βοηθητικά στοιχεία που διασφαλίζουν την κυκλοφορία αέρα απευθείας στο δωμάτιο.

Η συσκευή της κύριας μονάδας λειτουργίας του κλιματιστικού της οροφής

Η κύρια μονάδα εργασίας αποτελείται από τα ακόλουθα κυριότερα τμήματα και στοιχεία:

 • Εξατμιστής.
 • Φίλτρα αέρα.
 • Βαλβίδα ανάμειξης καθαρού αέρα.
 • Επιμελητήρια που αναμιγνύονται φρέσκα και "επιστρέφονται" από τον αέρα του δωματίου.
 • Ενότητες αερίου (νερού, ηλεκτρικής) θέρμανσης.
 • Ανεμιστήρας συμπυκνωτή.
 • Ο συμπυκνωτής.
 • Ο συμπιεστής.

Τα στοιχεία στο κτίριο περιλαμβάνουν συνήθως αγωγούς παροχής και επιστροφής αέρα, σχάρες εξαερισμού και φώτα οροφής.

Σχεδιάζοντας ένα κεντρικό σύστημα κλιματισμού που χρησιμοποιεί κλιματιστικά οροφής

Χάρη στη συσκευή και τη λειτουργικότητα, τα κλιματιστικά οροφής επιλύουν τις παρακάτω εργασίες:

 1. Διατηρήστε την επιθυμητή θερμοκρασία, πραγματοποιήστε θέρμανση ή ψύξη του αέρα.
 2. Εξαερώστε τον αέρα στα δωμάτια.
 3. Καθαρίστε και αφαιρέστε τη σκόνη, τις δυσάρεστες οσμές και άλλους σχηματισμούς.

Οι στέγες είναι σε θέση να λύσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα της διατήρησης ενός βέλτιστου μικροκλίματος σε μεγάλες περιοχές.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται ενεργά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, καταστήματα και αποθηκευτικούς χώρους, κινηματογράφους, πολυλειτουργικά εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα, θέατρα, σταθμούς, αεροδρόμια.

Δικαιολογημένη και κατάλληλη χρήση τέτοιων κλιματιστικών σε όλα τα κτίρια με διάταξη ενός ή περισσοτέρων ορόφων. Οι στέγες δεν είναι κατάλληλες για εγκατάσταση σε πολυώροφα κτίρια.

Αρχή λειτουργίας και βασικές παράμετροι

Τα κλιματιστικά στέγης λειτουργούν με την ακόλουθη σειρά:

 1. Με τη βοήθεια της βαλβίδας ανάμειξης ή του ανεμιστήρα, αντλείται φρέσκο ​​οξυγόνο στη μονάδα εργασίας.
 2. Μέσω του αγωγού επιστροφής στον θάλαμο ανάμειξης εισέρχεται αέρας από το δωμάτιο. Στον θάλαμο, ο αέρας αναμιγνύεται μέσω μιας βαλβίδας.
 3. Το μικτό αέριο διέρχεται από το φίλτρο, όπου αφαιρούνται σκόνη, βρωμιά και άλλα ξένα στοιχεία.
 4. Ο καθαρισμένος αέρας εισέρχεται στον εξατμιστή ή στον θάλαμο συμπυκνωτή, ανάλογα με το εάν η εργασία είναι θέρμανση ή ψύξη. Εάν δεν υπάρχει θερμαντήρας (αντλία θερμότητας), το κλιματιστικό μπορεί να λειτουργεί μόνο σε λειτουργία ψύξης.
 5. Ο έτοιμος αέρας (θερμαίνεται ή ψύχεται) μέσω του κύριου ανεμιστήρα τροφοδοτείται στους αεραγωγούς που φτάνουν στις εγκαταστάσεις του κτιρίου.
 6. Ο θερμαντήρας αερίου χρησιμεύει ως πρόσθετο μέσο όχι μόνο για την αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα αλλά και για τη διατήρηση του επιπέδου θερμοκρασίας λειτουργίας στη μονάδα. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική για χειμερινή λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τον προγραμματισμό της εγκατάστασης του εξοπλισμού στην οροφή:

 • Ισχύς.
 • Λειτουργικότητα του ελέγχου κλιματιστικού (αριθμός λειτουργιών).
 • Δυνατότητα τοποθέτησης ανάλογα με τον τύπο της οροφής (επίπεδη, κεκλιμένη, πολυεπίπεδο κ.λπ.).

Τα μοντέλα Ruftopov διαφέρουν σημαντικά στην ισχύ: από 8 έως 140 kW. Η ισχύς καθορίζει την παροχή αέρα. Μπορεί να κυμαίνεται από 1500 έως 25.000 κυβικά μέτρα. m / h.

Τι είναι ένα κλιματιστικό στέγης (Rooftop)

Τα κλιματιστικά στέγης ή οι Rooftops (Rooftop) είναι μηχανές ψύξης μονόμπεκ που είναι εγκατεστημένες στις στέγες των κτιρίων. Κατά κανόνα, τα κύρια αντικείμενα της χρήσης των στέγων καλύπτονται από γήπεδα, εστιατόρια, καφετέριες, θέατρα, εμπορικές περιοχές, αίθουσες συνεδριάσεων.

Σχεδιασμός στην οροφή

Με το σχεδιασμό του, οι στέγες μοιάζουν με μεγάλα κλιματιστικά παραθύρων. Εκτός από τα τυπικά στοιχεία, όπως ένα συμπυκνωτή, εξατμιστή, συμπιεστή, ανεμιστήρες, στέγες μπορεί να είναι εφοδιασμένο με ένα θάλαμο αναμίξεως, παρέχοντας ανάμιξη και επανακυκλοφορίας αέρα και νερό ή ηλεκτρική θερμάστρα, θερμαινόμενος αέρας το χειμώνα. Το κύριο πλεονέκτημα της Rooftop σχεδιασμού είναι ότι το σύνολο του εξοπλισμού που τους παρέχονται από τον ίδιο κατασκευαστή, και ως εκ τούτου τα προβλήματα με τα μέρη αναντιστοιχία εγγυάται ότι δεν έχει εμφανιστεί.

Τύποι στέγης

Σύμφωνα με την αρχή της εργασίας, το rooftopy χωρίζεται σε τρεις κύριες ομάδες:

 • Κλιματιστικά, που λειτουργούν αποκλειστικά για ψύξη.
 • Κλιματιστικά ικανά να λειτουργούν τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση.
 • Ράφια με αέριο με ενσωματωμένο καυστήρα.

Αρχή της εργασίας των στέγων

Ο αέρας που έρχεται από το δρόμο μέσω της σχάρας εισαγωγής αναμειγνύεται με τον αέρα στο δωμάτιο και εισάγεται στο κλιματιστικό. Η αναλογία εισερχόμενου και επεξεργασμένου αέρα ρυθμίζεται μέσω αποσβεστήρων. Μετά από αυτό, ο αέρας διέρχεται από το φίλτρο και κατευθύνεται προς τον εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος μπορεί να είναι ένας εξατμιστής ή συμπυκνωτής. Εδώ θερμαίνεται ή ψύχεται. Ο αέρας μπορεί να θερμανθεί μέσω ενός νερού ή ηλεκτρικού θερμαντήρα ενσωματωμένου στο σύστημα και αν η λαβή είναι αέριο, ο καυστήρας χρησιμοποιείται για θέρμανση. Αφού η θερμοκρασία του αέρα φθάσει στο απαιτούμενο επίπεδο, κατευθύνεται προς τους αγωγούς διανομής. Ο συμπυκνωτής ψύχεται από έναν ειδικό ανεμιστήρα, ο οποίος παίρνει τον αέρα από το δρόμο και στη συνέχεια το ρίχνει πίσω στην ατμόσφαιρα. Το σετ χαμηλής θερμοκρασίας παρέχει θέρμανση του συμπιεστή και ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα, η οποία λύνει το πρόβλημα της χρήσης της ταράτσας το χειμώνα. Για τον έλεγχο της διαδικασίας εργασίας μέσω του υπολογιστή, οι κονσόλες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του πλωτήρα. Συχνά στα κλιματιστικά χαμηλής ισχύος, δεν υπάρχει θάλαμος ανάμειξης με αποσβεστήρες. Στην περίπτωση αυτή, ο αέρας αναμειγνύεται στον αγωγό τροφοδοσίας.

Χαρακτηριστικά στέγης

 • Η απόδοση θερμότητας της στέγης μπορεί να κυμανθεί από 8 έως 140 kW και η ροή αέρα από 1500 έως 25000 m3 / h αντίστοιχα.
 • Χάρη στον σχεδιασμό monoblock, οι στέγες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να εγκατασταθούν.
 • Συμπύκνωση των στέγης.
 • Τα οικονομικά χαρακτηριστικά, χαμηλού θορύβου και υψηλή αξιοπιστία αποτελούν τις βασικές ιδιότητες για τις οποίες ο καταναλωτής επιλέγει τις στέγες μεταξύ άλλων τύπων κλιματιστικών.
 • Η δυνατότητα αυτόματης επιλογής των απαραίτητων τρόπων λειτουργίας κατά την εγκατάσταση της επιθυμητής θερμοκρασίας αέρα δωματίου, χάρη σε ένα ενοποιημένο σύστημα αυτοματισμού.

Επιχειρήσεις-παραγωγοί του τελευταίου ορόφου

Πριν αγοράσετε μια στέγη, συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τους κύριους κατασκευαστές προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο για τα χαρακτηριστικά τιμής και απόδοσης.

Rooftop York

Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στη ρωσική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα για κλιματισμό, ψύξη, εξαερισμό και θέρμανση αέρα, καθώς και σχετικά εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα τα πληκτρολόγια του York. Κάθε στέγη Υόρκης είναι υψηλής ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14000. Αγοράστε το Rooftop της York σημαίνει να παρέχετε ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας σύστημα εδώ και πολλά χρόνια.

Rooftopy Lennox

Η Lennox είναι μια αμερικανική εταιρεία και παράγει συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού για πάνω από εκατό χρόνια. Οι στέγες Lennox θεωρούνται μία από τις πιο αξιόπιστες χάρη στην τεχνολογία παραγωγής, η ποιότητα της οποίας διασφαλίζεται από πιστοποιητικά ISO 9001 - ISO 9002.

Φορέας στέγασης

Η εταιρεία Carrier μπορεί να ονομαστεί ένας πραγματικά θρυλικός κατασκευαστής εξοπλισμού ψύξης και εξαερισμού. Η χωρητικότητα των κλιματιστικών της εταιρείας αντιπροσωπεύεται από 3000 έως 100000 m3 / h. Ο Rooftop Carrier θα σας ευχαριστήσει με την αξιοπιστία, την αεροστεγανότητα και την αθόρυβη λειτουργία του.

Rooftopy LG

Τα κλιματιστικά της εταιρείας δεν χωρίζονται σε δύο μονάδες, γεγονός που εξασφαλίζει ευκολία στη συντήρηση. Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα των στέγων της LG είναι η διαθεσιμότητα ενός πλυντηρίου αντιβακτηριδιακού φίλτρου, απομακρυσμένου ενσύρματου τηλεχειρισμού, κινητήρα πολλαπλών στροφών. Όταν χρησιμοποιείτε συστήματα καναλιών, είναι επίσης δυνατές διάφορες πρόσθετες λειτουργίες.

Ruoftops RUUD

Ο σχεδιασμός Roudtop είναι ένα σύστημα τριών σε ένα monoblock που επιτρέπει την ταυτόχρονη επίλυση των προβλημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού αέρα. Δεν χρειάζονται επιπλέον μπλοκ. Η δυνατότητα παροχής φρέσκου αέρα και εξωτερικής εγκατάστασης, η ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης έχουν καταστήσει αυτόν τον εξοπλισμό ιδανική λύση για κάθε χώρο.

Rooftops Daikin

Τα φώτα φώτων Daikin είναι πιο αποτελεσματικά σε χαμηλού ύψους κτίρια, τα οποία όμως έχουν μεγάλους όγκους εσωτερικών χώρων. Η παροχή κλιματιστικών της Daikin πραγματοποιείται σε μια συναρμολογημένη και συμπληρωμένη μορφή. Κάθε ταράτσα φορτίζεται με το ψυκτικό από το εργοστάσιο και ελέγχεται προσεκτικά πριν από την αποστολή. Τα φώτα φώτων Daikin είναι εξοπλισμένα με έναν εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο συμπιεστή Scroll και με αντιδιαβρωτική επικάλυψη του συμπυκνωτή και του εξατμιστή, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

Τι είναι τα κλιματιστικά οροφής ή οι στέγες;

Η χρήση κλιματιστικών οροφής αποτελεί εναλλακτική λύση για τη χρήση συστημάτων κλιματισμού. Το πλεονέκτημα επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός ενιαίου σχεδιασμού στέγης, το οποίο είναι μια αυτόνομη συσκευή που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση πολλών λειτουργιών για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του εισερχόμενου αέρα. Η επεξεργασία του αέρα περιλαμβάνει τη θέρμανση, την ψύξη, τη διήθηση και την ανάμιξη του καθαρού αέρα που λαμβάνεται από το δρόμο στο γενικά ελεγχόμενο μέσο αέρα.

Οι στέγες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία διαφόρων μεγάλων βιομηχανικών και ημι-βιομηχανικών εγκαταστάσεων, εμπορικών και ψυχαγωγικών, εκθεσιακών και αθλητικών συγκροτημάτων, καθώς και για οικιστικά κτίρια.

Χαρακτηριστικό εγκατάστασης στέγης

Για την εγκατάσταση της μονάδας δεν απαιτείται ο σχεδιασμός και η χρήση ειδικού αγωγού ψυκτικού μέσου. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο της οροφής του κτιρίου, (εξ ου και το όνομα του κλιματιστικού οροφής) ή στην πλευρά του. Ο αέρας τροφοδοτείται μέσω συστημάτων αγωγών ή μέσω αεραγωγών.

Χαρακτηριστικά σχεδίασης στην οροφή

Τα απαραίτητα συστατικά των Rooftops είναι:

 1. Κύκλωμα ψύξης κλειστού τύπου.
 2. Οι συμπιεστές κύλισης, λόγω του σχεδιασμού του που λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα.
 3. Το σύστημα προστασίας, λειτουργεί σε αυτόματο τρόπο λειτουργίας.
 4. Η συσκευή περιλαμβάνει έναν εναλλάκτη θερμότητας για θέρμανση αέρα και μια βαλβίδα θερμικής διαστολής.
 5. Επιμελητήρια καθαρού αέρα, στην κατασκευή των οποίων περιλαμβάνεται ο αποσβεστήρας αέρα.

Ο σχεδιασμός με τη μορφή ενός μονοκόμματος σας επιτρέπει να κάνετε την εγκατάσταση γρήγορα και εύκολα.

Πώς λειτουργεί η ταράτσα

Αριθμός αριθ. 1. Σχέδιο λειτουργίας κλιματιστικού οροφής

Η ροή φρέσκου αέρα από το δρόμο συλλαμβάνεται μέσω της σχάρας στους θαλάμους ανάμιξης (1) όπου συνδέεται με τον αέρα ανακύκλωσης, μέσω του φίλτρου, ακολουθώντας τον εναλλάκτη θερμότητας (3) μέσα στο δωμάτιο. Οι σταθεροποιητικοί αποσβεστήρες αέρα (4) δημιουργούν το απαραίτητο ποσοστό μικτής παροχής αέρα. Για τη θέρμανση του κρύου αέρα σε κρύο καιρό, χρησιμοποιείται το τμήμα θέρμανσης (5), η θέρμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί με αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό. Ο συμπυκνωτής (6) ψύχεται από τον εγχυμένο αέρα.

Η χρήση της ταράτσας στο κτίριο καθιστά την παρουσία ενός θερμικού λέβητα μη απαραίτητη προϋπόθεση για το σχεδιασμό του κτιρίου.

Κλιματιστικά στέγης (στέγες) με θέρμανση με φυσικό αέριο

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στέγης από τους γνωστούς κατασκευαστές RUUD, LennoxLANDMARK, RGS, rooftopork.

Αριθμός αριθ. 2. Κλιματισμό οροφής, λειτουργία πολλαπλών καναλιών εξοπλισμένη με θέρμανση με φυσικό αέριο

εξοπλισμό θέρμανσης Αέριο προωθεί χαμηλή αδράνεια λόγω της απουσίας του ενδιάμεσου συσσωρευτή θερμότητας, χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του καυστήρα κλείνεται με υψηλή ταχύτητα θερμαινόμενο αέρα μέσω του κλειστού εκτέλεση αυτό δεν έρχεται σε επαφή με την ανοικτή φωτιά και το απόβλητο αέριο που λαμβάνεται από την καύση. Η παραγωγικότητα του κρύου με στέγη κυμαίνεται από 10 έως 480 kW. Η θέρμανση εμφανίζεται στην περιοχή των 40 - 235 kW.

Για αθόρυβη λειτουργία, χρησιμοποιούνται συμπιεστές κύλισης που είναι εξοπλισμένοι με προστασία έναντι υπερτάσεων και υπερτάσεων πίεσης, ο συμπιεστής κατασκευάζεται σε έκδοση δύο σταδίων.

Η ψύξη γίνεται με αξονικούς ανεμιστήρες που δεν παράγουν θόρυβο.

Ως καύσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό καύσιμο, καθώς και μεθάνιο και προπάνιο.

Για εξοικονόμηση ενέργειας, η μονάδα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες θερμοκρασίας που ελέγχουν αυτόματα τη λειτουργία των βαλβίδων αέρα.

Έλεγχος κλιματισμού

Η λειτουργία ελέγχου ανατεθεί στο καθορισμένο πίνακα ελέγχου κύριο συμπιεστή, ελέγχει το ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει τον πίνακα επαφής συνδεδεμένη με διακόπτες συνδέονται με έναν μικροεπεξεργαστή και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και ένα θερμοστάτη που βελτιστοποιεί το κλιματιστικό.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:

 1. Ο συμπιεστής ανάβει για το κύκλωμα ψύξης.
 2. Η ταπετσαρία καυστήρα καυστήρα βήματα.
 3. Ενεργοποιεί τους ενεργοποιητές του αποσβεστήρα αέρα και το μείγμα αέρα.
 4. Διακόπτει τους αποσβεστήρες, ανάλογα με τη χρήση κυκλωμάτων ψύξης ή θέρμανσης.

Αριθμός αριθ. 3. Η διάταξη του κλιματιστικού της στέγης, με τη διαμόρφωση του ανεφοδιασμού του φρέσκου αέρα στην πλευρά και την εισαγωγή του αέρα ανακύκλωσης από κάτω

Rooftopy

Η στέγη (roof roof) είναι ένα κλιματιστικό οροφής, κατασκευαζόμενο κατασκευαστικά και τεχνολογικά με τη μορφή μιας συσσωρευμένης ψυκτικής μηχανής με συμπυκνωτή για την ψύξη του αέρα. Με βάση τον ορισμό, οι στέγες παρέχουν εγκατάσταση στην οροφή ή στην οροφή των κτιρίων. Руфтпы χρήση για τον κλιματισμό και τον εξαερισμό των μεγάλων εμπορικών ορόφων, αθλητικών κατασκευών, συνεδριακών αιθουσών, που είναι σε χώρους μεγάλου όγκου με μία γενική οροφή.

Οι στέγες είναι σχεδιασμένες για αερισμό, ψύξη και θέρμανση του εσωτερικού αέρα. Επιπλέον, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του αέρα: το σύστημα φιλτραρίσματος σας επιτρέπει να καθαρίζετε τον εισερχόμενο αέρα και ο βοηθητικός εξοπλισμός μπορεί να παρέχει καθαρό αέρα από το δρόμο.

Ruud Rooftops

Ανατροφοδότηση από σύμβουλο

Τι είναι τα Rooftops;

Οι στέγες ή τα κλιματιστικά οροφής είναι μονόκλινα ψυγεία εγκατεστημένα σε στέγες. Μεταξύ των κύριων τομέων εφαρμογής της στέγης είναι οι καφετέριες, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα εμπορικά κέντρα, τα στάδια, τα κτίρια γραφείων και οι εσωτερικές πισίνες.

Δομή Rooftop παρόμοια με τα κλιματιστικά παράθυρο σχεδίασης, αλλά με τη διαφορά ότι η προσθήκη στο πρότυπο συστατικά: ο εξατμιστής, ο συμπυκνωτής, ο συμπιεστής και ο ανεμιστήρας, που μπορεί να είναι παρούσες θάλαμο αναμείξεως και νερό ή ένα ηλεκτρονικό θερμαντήρα, παρέχοντας τη διαδικασία της ανάμειξης του εξωτερικού και retsirkulyarnogo αέρα και θερμό αέρα το χειμώνα.

Το κύριο πλεονέκτημα των ταρατσών είναι η παράδοση του συνόλου του εξοπλισμού του συστήματος από έναν κατασκευαστή. Κατά συνέπεια, η απουσία τέτοιων προβλημάτων όπως η απόκλιση των λεπτομερειών του συστήματος.

Οι στέγες χωρίζονται σε τρεις ομάδες ανάλογα με την αρχή της εργασίας:

Εργασία μόνο κατά την ψύξη.

Εργασίες, τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση.

Εργασία με ενσωματωμένο καυστήρα για αέριο.

Η αρχή των στέγης.

Από το δρόμο μέσω της σχάρας εισαγωγής εισέρχεται αέρας στο σύστημα, το οποίο αναμειγνύεται με αέρα από το δωμάτιο, το οποίο εισέρχεται στο κλιματιστικό. Μέσω αποσβεστήρων ρυθμίζεται ο λόγος του επεξεργασμένου και του φρέσκου αέρα. Μετά την ανάμειξη, ο αέρας περνά στον εναλλάκτη θερμότητας (εξατμιστής ή συμπυκνωτής), όπου πραγματοποιείται ψύξη ή θέρμανση. Ο αέρας μπορεί να θερμανθεί μέσω ενός ηλεκτρικού ή νερού ενσωματωμένου θερμαντήρα. Στην περίπτωση μιας ταράτσας αερίου, ο καυστήρας θερμαίνει τον αέρα. Μετά την επίτευξη της απαραίτητης θερμοκρασίας, ο αέρας κατευθύνεται προς τους αγωγούς διανομής. Ένας ειδικός ανεμιστήρας ψύχει τον συμπυκνωτή, ο οποίος αφαιρεί τον εξωτερικό αέρα και στη συνέχεια το ρίχνει στην ατμόσφαιρα.

Η παροχή θέρμανσης από τον συμπιεστή και ο έλεγχος της ταχύτητας του ανεμιστήρα παρέχει ένα κιτ χαμηλής θερμοκρασίας, το οποίο αποτελεί μια αποτελεσματική λύση όταν χειρίζεστε τις στέγες το χειμώνα. Ο έλεγχος του υπολογιστή παρέχεται από κονσόλες. Εάν χρησιμοποιείται μικρή ισχύς, ο θάλαμος ανάμιξης και τα πτερύγια ενδέχεται να απουσιάζουν.

Ρουφτόπου, ανάλογα με τον κατασκευαστή και μια κατηγορία, μπορεί να φτάσει την παραγωγικότητα από 8 έως 140 kw, ανάλογα με τις θερплопроизводительности, η δαπάνη αέρα μπορεί να κυμανθεί από 1500 έως 25000 m³ / ώρα.

Η απλότητα στην εγκατάσταση εξασφαλίζεται από μονοκόμματο και συμπαγή. Οι δείκτες χαμηλού θορύβου, η αποδοτικότητα και η αξιοπιστία είναι τα κύρια επιχειρήματα υπέρ της επιλογής των στέγων μεταξύ άλλων τύπων εξοπλισμού κλιματισμού. Ένα ενιαίο σύστημα αυτοματισμού επιτρέπει την αυτόματη επιλογή των απαιτούμενων παραμέτρων λειτουργίας.

Κατασκευαστής Rooftop μάρκα RUUD αμερικανικό εργοστάσιο που ειδικεύεται στην κατασκευή διαφόρων κλιματικών εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων είναι θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, φούρνους αερίου, μονάδες συμπύκνωσης και θερμαντήρες για πισίνες και σπα.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του Roud Rooftop είναι μια πρόσθετη επιλογή ενός ομόκεντρου διαχύτη, ο οποίος δίνει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως η έλλειψη αεραγωγών στο δωμάτιο και η λειτουργία της υγρασίας του αέρα. Ο συγκεντρωτικός διαχύτης διαθέτει ηλεκτροστατικό φίλτρο, τμήμα θερμαντήρα νερού και θερμαντικό συγκρότημα ηλεκτρικής θέρμανσης. Αυτός ο σχεδιασμός διαχύτων στις στέγες Ruud επιτρέπει την παροχή αέρα σε βέλτιστο τρόπο ακόμα και σε ύψος του κτιρίου έως και 14 μέτρα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα Ruofts Ruud - οικονομοποιητής, το οποίο είναι ένα σύστημα ρυθμιζόμενων αποσβεστήρων. Ruud Plates Roof ρυθμιζόμενη δόση καθαρού αέρα από 0 έως 100%, εξοικονομώντας ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας εξωτερικό αέρα για θέρμανση ή ψύξη, χωρίς τη χρήση συμπιεστών ή θερμαντήρων.

Ο οικονομοποιητής μπορεί να είναι δύο τύπων: μία ενθαλπία και δύο ενθαλπία. Βοηθούν στον έλεγχο της λειτουργίας της ταράτσας, ανάλογα με την υγρασία, τη θερμοκρασία, τον κορεσμό του διοξειδίου του άνθρακα στο δωμάτιο και την οδό ταυτόχρονα. Ο έλεγχος του συστήματος με το Roud Rooftop πραγματοποιείται με τη χρήση υπολογιστή.

Σχεδιασμός και εγκατάσταση της στέγης Ruud στο Χάρκοβο.

Όταν υπάρχει μια πρόκληση για να δημιουργήσετε ένα άνετο και λειτουργικό σύστημα κλιματισμού στο Χάρκοβο της εταιρείας «Euroclimat-Service» είναι έτοιμοι να το λύσουμε το συντομότερο δυνατόν και στην καλύτερη τιμή στην περιοχή. Η εμπειρία και η πρακτική μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να τρέχουμε τα πιο ισχυρά συστήματα κλιματισμού σε μια μεγάλη ποικιλία κτιρίων και εγκαταστάσεων, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας αδρανή υλικών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων. Ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση των στεγών Ruud πραγματοποιήθηκαν από ειδικούς της Euroclimat-Service σε δεκάδες κέντρα λιανικής και ψυχαγωγίας. Η επιτυχημένη και οικονομική λειτουργία τους αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των Rooftops και τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων της Euroclimat-Service.

Μεταφορές Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-12-06

Σήμερα, τα κλιματιστικά και ο Rooftop Carrier αποτελούν ένδειξη αξιοπιστίας, διασφάλισης ποιότητας και ενεργειακής απόδοσης του συστήματος κλιματισμού. Υποστηρικτικά, ολόκληρη η σειρά Carrie r μπορεί να χωριστεί σε πέντε τυπικά μεγέθη. Η χωρητικότητα ψύξης είναι 1,8 kW έως 116 kW. Όλες οι στέγες είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με ένα σχέδιο και μια παρόμοια έννοια. Διαφορές μόνο στα γεωμετρικά μεγέθη, τον αριθμό των ανεμιστήρων συμπυκνωτή και των συμπιεστών.

Rooftops Ferroli Δημοσιεύθηκε: 2015-12-06

Προμηθευτής στην ουκρανική αγορά των κλιματιστικών οροφής (Roftops) Ferroli - Ιταλός κατασκευαστής Ferroli S.p.A. Σήμερα η Ferroli προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προοδευτικού κλιματικού εξοπλισμού (μονάδες ανεμιστήρα, κεντρικά κλιματιστικά, ψύκτες, κλιματιστικά οροφής, αντλίες θερμότητας κλπ.) Ανταγωνιστικής υψηλής ποιότητας.

Rheem Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-11-25

Rooftops Rheem στην ουκρανική αγορά αντιπροσωπεύεται από την αμερικανική εταιρεία Rheem. Οι στέγες Rheem είναι μονωτικά κλιματιστικά που μπορούν να εξοπλιστούν με καυστήρα αερίου για υψηλής ποιότητας θέρμανση κατά τη χειμερινή περίοδο. Η αρχή της λειτουργίας είναι ότι, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του αέρα ανακυκλοφορίας, η ταράτσα αναμιγνύει το 30% του φρέσκου υπαίθριου αέρα, διασφαλίζοντας έτσι τον αερισμό του τύπου παροχής αέρα. Αυτό επιτρέπει σε μια ταράτσα Rheem να εξασφαλίσει αδιάλειπτη λειτουργία για αρκετούς τρόπους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

McQuay Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-11-25

Η διεθνής εταιρεία, που αντιπροσωπεύει στην αγορά μας οροφές κλιματιστικά (στέγη) McQuay, McQuay International - ο ιδιοκτήτης 14 εργοστάσια σε έξι ηπείρους. Η περιοχή παραγωγής της McQuay International είναι πάνω από 2.200.000 m² και απασχολεί πάνω από 5.000 άτομα. Τα εργοστάσια της McQuay International βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα.

Daikin Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-11-25

Ρουφτόπου, ανάλογα με τον κατασκευαστή και μια κατηγορία, μπορεί να φτάσει την παραγωγικότητα από 8 έως 140 kw, ανάλογα με τις θερплопроизводительности, η δαπάνη αέρα μπορεί να κυμανθεί από 1500 έως 25000 m³ / ώρα.

Η απλότητα στην εγκατάσταση εξασφαλίζεται από μονοκόμματο και συμπαγή. Οι δείκτες χαμηλού θορύβου, η αποδοτικότητα και η αξιοπιστία είναι τα κύρια επιχειρήματα υπέρ της επιλογής των στέγων μεταξύ άλλων τύπων εξοπλισμού κλιματισμού. Ένα ενιαίο σύστημα αυτοματισμού επιτρέπει την αυτόματη επιλογή των απαιτούμενων παραμέτρων λειτουργίας.

York Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-11-25

Οι ποταμοί Υόρκου έχουν χωρητικότητα ψύξης από 10 έως 460 kW, ενώ μπορούν να συμπληρωθούν με διάφορα εξαρτήματα και επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα κλιματιστικά στέγης York (roof roof) χαρακτηρίζονται από χαμηλό κόστος εργασίας, υψηλή ενεργειακή απόδοση, ευελιξία του συστήματος θέρμανσης, δυνατότητα να εξοπλιστεί με αέριο ή ηλεκτρικό θερμαντήρα.

Lennox Rooftops Δημοσιεύθηκε: 2015-11-25

Ο παραγωγός των στέγης Lennox είναι μια εταιρεία - ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού για τον εξαερισμό και τον κλιματισμό, παρέχοντας τον εξοπλισμό του σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο. Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001. Όλα τα προϊόντα Lennox εργάζονται σε φιλικά προς το περιβάλλον ψυκτικά μέσα (R407C, R410A).

Κλιματιστικά στον τελευταίο όροφο

Τα κλιματιστικά στέγης ή οι Rooftops (Rooftop) είναι μηχανές ψύξης μονόμπεκ που είναι εγκατεστημένες στις στέγες των κτιρίων. Κατά κανόνα, τα κύρια αντικείμενα της χρήσης των στέγων καλύπτονται από γήπεδα, εστιατόρια, καφετέριες, θέατρα, εμπορικές περιοχές, αίθουσες συνεδριάσεων.

Σχεδιασμός στην οροφή

Με το σχεδιασμό του, οι στέγες μοιάζουν με μεγάλα κλιματιστικά παραθύρων. Εκτός από τα τυπικά στοιχεία, όπως ένα συμπυκνωτή, εξατμιστή, συμπιεστή, ανεμιστήρες, στέγες μπορεί να είναι εφοδιασμένο με ένα θάλαμο αναμίξεως, παρέχοντας ανάμιξη και επανακυκλοφορίας αέρα και νερό ή ηλεκτρική θερμάστρα, θερμαινόμενος αέρας το χειμώνα. Το κύριο πλεονέκτημα της Rooftop σχεδιασμού είναι ότι το σύνολο του εξοπλισμού που τους παρέχονται από τον ίδιο κατασκευαστή, και ως εκ τούτου τα προβλήματα με τα μέρη αναντιστοιχία εγγυάται ότι δεν έχει εμφανιστεί.

Τύποι στέγης

Σύμφωνα με την αρχή της εργασίας, το rooftopy χωρίζεται σε τρεις κύριες ομάδες:

 1. Κλιματιστικά, που λειτουργούν αποκλειστικά για ψύξη.
 2. Κλιματιστικά ικανά να λειτουργούν τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση.
 3. Ράφια με αέριο με ενσωματωμένο καυστήρα.

Αρχή της εργασίας των στέγων

Ο αέρας που έρχεται από το δρόμο μέσω της σχάρας εισαγωγής αναμειγνύεται με τον αέρα στο δωμάτιο και εισάγεται στο κλιματιστικό. Η αναλογία εισερχόμενου και επεξεργασμένου αέρα ρυθμίζεται μέσω αποσβεστήρων. Μετά από αυτό, ο αέρας διέρχεται από το φίλτρο και κατευθύνεται προς τον εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος μπορεί να είναι ένας εξατμιστής ή συμπυκνωτής. Εδώ θερμαίνεται ή ψύχεται. Ο αέρας μπορεί να θερμανθεί μέσω ενός νερού ή ηλεκτρικού θερμαντήρα ενσωματωμένου στο σύστημα και αν η λαβή είναι αέριο, ο καυστήρας χρησιμοποιείται για θέρμανση. Αφού η θερμοκρασία του αέρα φθάσει στο απαιτούμενο επίπεδο, κατευθύνεται προς τους αγωγούς διανομής. Ο συμπυκνωτής ψύχεται από έναν ειδικό ανεμιστήρα, ο οποίος παίρνει τον αέρα από το δρόμο και στη συνέχεια το ρίχνει πίσω στην ατμόσφαιρα. Το σετ χαμηλής θερμοκρασίας παρέχει θέρμανση του συμπιεστή και ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα, η οποία λύνει το πρόβλημα της χρήσης της ταράτσας το χειμώνα. Για τον έλεγχο της διαδικασίας εργασίας μέσω του υπολογιστή, οι κονσόλες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του πλωτήρα. Συχνά στα κλιματιστικά χαμηλής ισχύος, δεν υπάρχει θάλαμος ανάμειξης με αποσβεστήρες. Στην περίπτωση αυτή, ο αέρας αναμειγνύεται στον αγωγό τροφοδοσίας.

Επιλογές στέγης:

 • Η απόδοση θερμότητας της στέγης μπορεί να κυμανθεί από 8 έως 140 kW και η ροή αέρα από 1500 έως 25000 m3 / h αντίστοιχα.
 • Χάρη στον σχεδιασμό monoblock, οι στέγες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να εγκατασταθούν.
 • Συμπύκνωση των στέγης.
 • Τα οικονομικά χαρακτηριστικά, χαμηλού θορύβου και υψηλή αξιοπιστία αποτελούν τις βασικές ιδιότητες για τις οποίες ο καταναλωτής επιλέγει τις στέγες μεταξύ άλλων τύπων κλιματιστικών.
 • Η δυνατότητα αυτόματης επιλογής των απαραίτητων τρόπων λειτουργίας κατά την εγκατάσταση της επιθυμητής θερμοκρασίας αέρα δωματίου, χάρη σε ένα ενοποιημένο σύστημα αυτοματισμού.

Επιχειρήσεις-παραγωγοί του τελευταίου ορόφου

Πριν αγοράσετε μια στέγη, συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τους κύριους κατασκευαστές προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο για τα χαρακτηριστικά τιμής και απόδοσης.

Rooftop York

Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στη ρωσική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα για κλιματισμό, ψύξη, εξαερισμό και θέρμανση αέρα, καθώς και σχετικά εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα τα πληκτρολόγια του York. Κάθε στέγη Υόρκης είναι υψηλής ποιότητας, όπως αποδεικνύεται από τα πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14000. Αγοράστε το Rooftop της York σημαίνει να παρέχετε ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας σύστημα εδώ και πολλά χρόνια.

Rooftopy Lennox

Η Lennox είναι μια αμερικανική εταιρεία και παράγει συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού για πάνω από εκατό χρόνια. Οι στέγες Lennox θεωρούνται μία από τις πιο αξιόπιστες χάρη στην τεχνολογία παραγωγής, η ποιότητα της οποίας διασφαλίζεται από πιστοποιητικά ISO 9001 - ISO 9002.

Φορέας στέγασης

Η εταιρεία Carrier μπορεί να ονομαστεί ένας πραγματικά θρυλικός κατασκευαστής εξοπλισμού ψύξης και εξαερισμού. Η χωρητικότητα των κλιματιστικών της εταιρείας αντιπροσωπεύεται από 3000 έως 100000 m3 / h. Ο Rooftop Carrier θα σας ευχαριστήσει με την αξιοπιστία, την αεροστεγανότητα και την αθόρυβη λειτουργία του.

Rooftopy LG

Τα κλιματιστικά της εταιρείας δεν χωρίζονται σε δύο μονάδες, γεγονός που εξασφαλίζει ευκολία στη συντήρηση. Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα των στέγων της LG είναι η διαθεσιμότητα ενός πλυντηρίου αντιβακτηριδιακού φίλτρου, απομακρυσμένου ενσύρματου τηλεχειρισμού, κινητήρα πολλαπλών στροφών. Όταν χρησιμοποιείτε συστήματα καναλιών, είναι επίσης δυνατές διάφορες πρόσθετες λειτουργίες.

Ruoftops RUUD

Ο σχεδιασμός Roudtop είναι ένα σύστημα τριών σε ένα monoblock που επιτρέπει την ταυτόχρονη επίλυση των προβλημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού αέρα. Δεν χρειάζονται επιπλέον μπλοκ. Η δυνατότητα παροχής φρέσκου αέρα και εξωτερικής εγκατάστασης, η ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης έχουν καταστήσει αυτόν τον εξοπλισμό ιδανική λύση για κάθε χώρο.

Rooftops Daikin

Τα φώτα φώτων Daikin είναι πιο αποτελεσματικά σε χαμηλού ύψους κτίρια, τα οποία όμως έχουν μεγάλους όγκους εσωτερικών χώρων. Η παροχή κλιματιστικών της Daikin πραγματοποιείται σε μια συναρμολογημένη και συμπληρωμένη μορφή. Κάθε ταράτσα φορτίζεται με το ψυκτικό από το εργοστάσιο και ελέγχεται προσεκτικά πριν από την αποστολή. Τα φώτα φώτων Daikin είναι εξοπλισμένα με έναν εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο συμπιεστή Scroll και με αντιδιαβρωτική επικάλυψη του συμπυκνωτή και του εξατμιστή, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

Rooftop Rooftop κλιματιστικά

Κλιματιστικά στέγης (στέγης) με λειτουργία αντλίας θερμότητας, χωρητικότητα ψύξης από 9,8 έως 31 kW, Freon R410a.

Κλιματιστικά στέγης με λειτουργία αντλίας θερμότητας. Ένας ή δύο οπαδοί. Ένα ή δύο ψυκτικά κυκλώματα. Υποβολή, πρόσμιξη, διήθηση καθαρού αέρα. Η χωρητικότητα ψύξης κυμαίνεται από 7,1 έως 87 kW. Freon R407c.

Κλιματιστικά στέγης (στέγες) με αντλία θερμότητας. Ισχύς ψύξης από 22 έως 97 kW, φρέον R410a.

Ruftops υψηλής ισχύος με λειτουργία αντλίας θερμότητας, χωρητικότητα ψύξης από 41 έως 106,1 kW, Freon R410a.

Κλιματιστικά στέγης (στέγες) με αντλία θερμότητας. Ισχύς ψύξης από 22 έως 105 kW, φρέον R410a.

Τα κλιματιστικά στεγών στην οροφή είναι μονάδες μονοκόμματος που εκτελούν τη λειτουργία σύνθετης επεξεργασίας αέρα στις εγκαταστάσεις των τερματικών αποθήκευσης, των υπεραγορών, των εργοστασίων παραγωγής και άλλων κτιρίων. Η διαδικασία επεξεργασίας αέρα περιλαμβάνει ψύξη / θέρμανση, διήθηση, αφυγραντικότητα, πρόσμιξη της απαιτούμενης ποσότητας καθαρού αέρα.

Ο τρόπος εγκατάστασης των κλιματιστικών οροφής

Ο σχεδιασμός των στεγών κλιματισμού (Rooftop) αναλαμβάνει την τοποθέτησή τους σε επίπεδες στέγες. Ο φράχτης και η παροχή αέρα στον κλιματιζόμενο χώρο πραγματοποιείται μέσω των καναλιών αέρα που βρίσκονται στην οροφή του κτιρίου. Ο αέρας μπορεί να τροφοδοτηθεί στα δωμάτια μέσω του συστήματος αεραγωγών.

Σύνθεση κλιματιστικών οροφής

Το κλιματιστικό της οροφής Dantex περιλαμβάνει ένα κλειστό κύκλωμα ψύξης, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δύο Scroll scroll compressors από την Emerson. Ο συμπιεστής χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο συμπιεστής του κλιματιστικού της οροφής ψύχεται από ατμούς ψυκτικού μέσου. Επίσης, το κύκλωμα ψύξης είναι εξοπλισμένο με εναλλάκτες θερμότητας αέρα, μια βαλβίδα θερμικής διαστολής.

Τα κλιματιστικά της στέγης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση του προβλήματος του αερισμού και την άντληση φρέσκου αέρα σε μεγάλους χώρους εμπορικών αίθουσων, τερματικών αποθηκών, εσωτερικών σταδίων, κινηματογράφων κλπ. Τοποθετούνται στην οροφή του κτιρίου. Η εισαγωγή και η παροχή αέρα πραγματοποιείται απευθείας μέσω των διαύλων αέρα που τοποθετούνται στην οροφή του κτιρίου ή μέσω του συστήματος αεραγωγών.

Για τα μείγματα καθαρού αέρα, τα κλιματιστικά στεγών Dantex μπορούν να εξοπλιστούν επιπρόσθετα με θάλαμο προσμίξεως φρέσκου αέρα, συμπεριλαμβανομένου ενός αποσβεστήρα αέρα με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης. Μονόκλιτη κατασκευή κλιματιστικών οροφής (Όλα τα στοιχεία της ταράτσας ενσωματώνονται σε ένα ενιαίο περίβλημα) για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Από την άποψη της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών εφαρμογής, αυτά τα κλιματιστικά είναι παρόμοια με τις μονάδες αερισμού που λειτουργούν σε συνδυασμό με μονάδες συμπιεστή-συμπυκνωτή. Η κύρια διαφορά είναι ότι το κλιματιστικό της στέγης είναι μονάδα μονόκλωνου και είναι εγκατεστημένο στο ανώτερο τμήμα του κτιρίου. Το κεντρικό κλιματιστικό είναι εγκατεστημένο σε εσωτερικό χώρο, αλλά χρειάζεται μια εξωτερική πηγή ψυχρού νερού - μια μονάδα συμπύκνωσης ή ένα ψυκτικό συγκρότημα.

Στον κατάλογο μας, τα συστήματα οροφής Dantex καλύπτουν μια σειρά από επιδόσεις από 7 έως 106 kW και περιλαμβάνουν πολλά τυπικά μεγέθη.

Αυτά τα κλιματιστικά μπορούν να εγκατασταθούν τόσο από ψηλά όσο και από το πλάι.