15 καλύτερους οπαδούς στο πάτωμα για το σπίτι

Έχουν έρθει καυτά χρήματα και μερικές φορές δεν ξέρετε πώς να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας ανεμιστήρας δαπέδου θα βοηθήσει πάντα - θα δροσίσει τον αέρα στο δωμάτιο και θα δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να ξεκουραστείτε από τη ζέστη.

Ο σωστά επιλεγμένος ανεμιστήρας δαπέδου μπορεί να γίνει ένα πραγματικό μέλος της οικογένειας. Συμπεριλαμβανομένης μιας τέτοιας συσκευής, μπορείτε να πάρετε ένα ρεύμα καθαρού αέρα, το οποίο είναι ασφαλές, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Μπορείτε να μάθετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε συσκευής, καθώς και να διαβάσετε κριτικές και να συγκρίνετε τις τιμές σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Έτσι, από την ποικιλομορφία αυτής της τεχνικής, θα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο για το σπίτι.

Αξιολόγηση ανεμιστήρων δαπέδου

5. VITEK VT-1908

Σε έκτη θέση το μοντέλο από τον γνωστό κατασκευαστή φθηνών οικιακών συσκευών. Η συσκευή με ισχύ 60 W και βάρους 3,46 kg ταιριάζει τέλεια με το κύριο έργο της. Στο περίβλημα του ανεμιστήρα υπάρχουν μηχανικά κουμπιά ελέγχου που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη λειτουργία εμφύσησης.

Χάρη σε ένα απλό σχεδιασμό, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ανεμιστήρα στο επιθυμητό ύψος και στη σωστή θέση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λόγω του αυξημένου βάρους η συσκευή είναι αρκετά ανθεκτική στην ανατροπή. Στα στοιχεία ασφαλείας, μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται ένα λεπτό πλέγμα, με το οποίο η έλικα είναι κλειστή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί το χαμηλό επίπεδο θορύβου και η κομψή εμφάνιση, χάρη στην οποία το μοντέλο ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

 • Καλή γωνία κλίσης.
 • Ήσυχο?
 • Εξαιρετική φυσήγηση.
 • Κομψή σχεδίαση.
 • Σταθερή.
 • Δεν υπάρχει δόνηση.
 • Δεν είναι το καλύτερο πλαστικό.

Το δεύτερο έτος στο γραφείο εργάζεται κάθε καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, δεν υπάρχουν προβλήματα - καλή ροή αέρα, αθόρυβη λειτουργία, καμία δόνηση. Αν δεν ξέρετε ποιο είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα φθηνό εξωτερικό ανεμιστήρα, δώστε προσοχή σε αυτό το μοντέλο.

4. Polaris PSF 40 RC

Η πέμπτη θέση στη βαθμολογία μας καταλαμβάνεται από μοντέλο με ενσωματωμένη οθόνη LCD και σύστημα ελέγχου αφής. Χάρη σε ένα προσεκτικό σύστημα, η συσκευή είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη στη λειτουργία. Επιπλέον, ο τηλεχειρισμός συνοδεύεται από ανεμιστήρα.

Το σύστημα ελέγχου παρέχει διάφορους τρόπους λειτουργίας, επιπλέον, είναι δυνατό να ενεργοποιηθεί ο τρόπος νυχτερινής λειτουργίας, στον οποίο το επίπεδο θορύβου γίνεται ελάχιστο.

Το Polaris PSF 40 RC είναι μια λειτουργική συσκευή που χαρακτηρίζεται όχι μόνο από τον προσεκτικό έλεγχο, αλλά και από την ευελιξία των ρυθμίσεων θέσης. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη γωνία και το ύψος στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένος με μια βίδα με πέντε λεπίδες, χάρη στην οποία δημιουργείται μάλλον ισχυρή ροή αέρα με ελάχιστο θόρυβο.

 • Πλούσια λειτουργικότητα.
 • Ποιοτική συναρμολόγηση.
 • Προσιτή τιμή?
 • Ρύθμιση του ύψους και της γωνίας κλίσης.
 • Πίνακας τηλεχειρισμού
 • Κομψή σχεδίαση.
 • Ισχυρό.
 • Ορισμένες λειτουργίες είναι άχρηστες.
 • Σύντομο καλώδιο (μόνο 1,5 μέτρα).

Ένας καλός και οικονομικός εξωτερικός ανεμιστήρας με καλή ροή αέρα. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι λειτουργίας, αλλά ορισμένοι από αυτούς είναι σχεδόν άχρηστοι. Μου άρεσε η διαχείριση - υπάρχει μια οθόνη αφής, καθώς και ένα τηλεχειριστήριο. Ρυθμιζόμενο σε ύψος. Συνιστώ σε όλους όσους αναζητούν τον βέλτιστο συνδυασμό τιμής και ποιότητας.

3. Scarlet SC-1370

Ένας καλός ανεμιστήρας για τη δημιουργία ενός άνετου μικροκλίματος στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της ζέστης. Μια απλή αλλά αξιόπιστη συσκευή με πολλούς τρόπους λειτουργίας. Πλήκτρο ελέγχου ανεμιστήρα. Η διάμετρος των λεπίδων είναι 30 cm, έτσι ώστε ο ανεμιστήρας να δημιουργεί ισχυρή ροή αέρα. Η ισχύς του μοντέλου είναι 35 W, σε σύγκριση με τα ανάλογα είναι χαμηλότερη, αλλά εξακολουθεί να είναι αυτή η συσκευή αρκετή για να ανταποκριθεί στο έργο της τέλεια.

Ο ανεμιστήρας έχει ρύθμιση ύψους και η γωνία κλίσης της λεπίδας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί. Ένας απλός σχεδιασμός σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα την κατεύθυνση και να κατευθύνετε τη ροή του αέρα στη σωστή θέση.

Για το πιο άνετο περιβάλλον στο δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις ταχύτητες περιστροφής της βίδας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη φουσκώματος, η οποία θα είναι άνετη για σας. Για να αποφύγετε την αναζήτηση κουμπιών ελέγχου στο σκοτάδι, έχουν ένα ωραίο φωτισμό LED.

10 καλύτεροι οπαδοί για το σπίτι

Η αγορά ενός ανεμιστήρα το καλοκαίρι είναι μια πολύ σημαντική και μάλλον ενοχλητική επιχείρηση. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ποια κριτήρια αξίζει να δώσετε προσοχή και ποια μοντέλα είναι καλύτερα αφημένα, η επιλογή δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο και θα είναι δικαιολογημένη.

Με ποια κριτήρια επιλέγουμε;

 • Παραγωγικότητα (ισχύς) του ανεμιστήρα πρέπει να γίνει ο κύριος καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή του. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του δωματίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς της συσκευής. Ωστόσο, αυτή η παράμετρος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή μόνο όταν αγοράζει μια έκδοση δαπέδου ή τοίχου, ενώ σε έναν ανεμιστήρα επιφάνειας εργασίας, το μέγεθος των λεπίδων θα είναι πιο καθοριστικό.
 • Επίπεδο θορύβου θα επηρεάσει τον βαθμό άνεσης της συσκευής, ειδικά τη νύχτα. Αυτή η παράμετρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 dB, οπωσδήποτε συνταγογραφείται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα. Και για δωμάτια παιδιών ή υπνοδωματίων είναι επιθυμητό να προτιμάτε ακόμη και 30 dB.
 • Μοτέρ ανεμιστήρα μπορεί να βασίζεται σε ρουλεμάν ή κουζινέτα, η πρώτη επιλογή είναι πιο παραγωγική και δημιουργεί λιγότερο θόρυβο.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά συσκευή, όπως οπίσθιο φωτισμό, χρονοδιακόπτη, οθόνη και ακόμη και ionizer, φυσικά, δεν είναι τόσο απαραίτητα, αλλά αρκετά άνετα. Φυσικά, η τιμή θα είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη.

Ποιοι οπαδοί δεν αξίζει να αγοράσουν

Κάθε εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή οικιακών συσκευών, παράγει και οπαδούς, έτσι σε ένα τόσο ευρύ φάσμα απλών και σύγχρονων. Ας προσπαθήσουμε να καθορίσουμε τη λεγόμενη αρνητική βαθμολογία - ποιες συσκευές δεν πρέπει να προσέχετε:

 • Περιττό να πούμε ότι οι ανεμιστήρες είναι ανεπιθύμητοι λόγω της αστάθειας τους κατά τη λειτουργία σε υψηλή ισχύ. Αν και για την έκδοση τοίχου αυτός ο παράγοντας δεν είναι θεμελιώδης.
 • Με προσοχή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους οπαδούς των άγνωστων ή ελάχιστα γνωστών κινεζικών εμπορικών σημάτων που πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τη φθηνότερη επιλογή, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε για τη σωστή λειτουργία μιας συγκεκριμένης παρουσίας, για την απουσία εξωγενούς θορύβου και για να ελέγξετε προσεκτικά τον εξοπλισμό. Αυτοί οι ανεμιστήρες παρέχονται συνήθως σε πολλά κομμάτια σε ένα κουτί και η σύγχυση των εξαρτημάτων (για παράδειγμα, οι σανίδες βάσης) είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

Top 10 εταιρίες εξωτερικού ανεμιστήρα

Χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση

Ένας ανεμιστήρας είναι μια ηλεκτρική συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο, είτε πρόκειται για διαμέρισμα είτε για χώρο εργασίας. Τώρα η τεχνολογία είναι τόσο ανεπτυγμένη ώστε οι κατασκευαστές καταφέρνουν να παράγουν μοντέλα συσκευών με νέες λειτουργίες κάθε χρόνο. Οι συσκευές γίνονται πιο συμπαγείς, ήσυχες, μερικές από αυτές είναι εξοπλισμένες με ένα χρονόμετρο, έναν ιονιστή αέρα, ένα τηλεχειριστήριο.

Για να μην κάνετε λάθος στην επιλογή και να μην σπαταλάτε χρήματα για εξοπλισμό κακής ποιότητας, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή σε διάφορα κριτήρια:

 1. Παραγωγικότητα. Εάν περιμένετε ότι ένας μικρός ανεμιστήρας θα αντιμετωπίσει την ψύξη του αέρα σε ένα δωμάτιο 40-50 τετραγωνικών μέτρων. m., τότε αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Κατά κανόνα, οι κατασκευαστές καθορίζουν σε ποια μέγιστη περιοχή υπολογίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο.
 2. Ο ρόλος παίζεται και από το πόσο πολύ η συσκευή είναι πολύ θορυβώδης. Το μέγιστο επιτρεπόμενο επίπεδο θορύβου είναι 40 dB. Αν η συσκευή αγοράζεται για παιδικό δωμάτιο, τότε αυτή η ένδειξη δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 dB.
 3. Ο κινητήρας. Αξίζει να προτιμάτε την εκδοχή με ρουλεμάν, καθώς είναι πιο ισχυρή και λιγότερο θορυβώδης.
 4. Λειτουργικότητα. Τα μοντέρνα μοντέλα ανεμιστήρων δαπέδου είναι εξοπλισμένα με χρονοδιακόπτη ταξιδιού, οπίσθιο φωτισμό, ηλεκτρονική οθόνη, αρωματισμό αέρα, υγραντήρα.
 5. Η εταιρεία είναι ο κατασκευαστής. Οι γνωστές εταιρείες, κατά κανόνα, παράγουν καλύτερα προϊόντα.

Σας προσφέρουμε να εξοικειωθείτε με την αξιολόγηση των καλύτερων εταιριών των υπαίθριων οπαδών. Κατά την κατάρτιση του TOP, ελήφθη υπόψη η γνώμη των εμπειρογνωμόνων, καθώς και ένα τεράστιο ποσό ανατροφοδότησης από όσους έχουν δοκιμάσει ήδη τα μέσα στην πράξη.

TOP - Top 10 εταιρίες οπαδών για το σπίτι

10 Maxwell

Η εταιρεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεταξύ του προϋπολογισμού. Παράγει εξοπλισμό για τη μεσαία τάξη του πληθυσμού, έτσι τα προϊόντα της είναι τόσο δημοφιλή στη χώρα μας. Παρά το χαμηλό κόστος, η ποιότητα και η λειτουργικότητα των προϊόντων βρίσκονται σε αξιοπρεπή επίπεδα. Οι οπαδοί Maxwell προτιμούν πολλοί Ρώσοι. Τα μοντέλα δεν έχουν μόνο εξαιρετικό σχεδιασμό και αξιοπιστία, αλλά είναι επίσης κατανοητά και εύχρηστα. Μεταξύ της συλλογής μπορείτε να βρείτε και τις πιο απλές παραλλαγές με χειροκίνητο έλεγχο και τις πιο ακριβές με βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Με βάση τα σχόλια των πελατών, ο πιο συνηθισμένος προϋπολογισμός και ταυτόχρονα μοντέλο υψηλής ποιότητας είναι το MW-3545 W. Διαθέτει 3 τρόπους λειτουργίας, οι οποίοι μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Το πιο ισχυρό τρίτο δημιουργεί μια μεγάλη ροή αέρα, ικανή να ψύχει ένα μεγάλο δωμάτιο. Το MW-3545 W διαθέτει χρονόμετρο (μέγιστη 7,5 ώρες), χάρη στο οποίο δεν μπορείτε να σκεφτείτε την έγκαιρη διακοπή λειτουργίας της συσκευής. Ο Maxwell δημιουργεί μια απλή και κατανοητή τεχνική για άτομα με μέσο εισόδημα.

9 Scarlett

Μεταξύ της τεράστιας επιλογής των κατασκευαστών, η προσοχή μας άξιζε την παλιά δοκιμασμένη μάρκα Scarlett. Εργάζεται από το 1996. Μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν έχει χάσει τη θέση του, αλλά, αντίθετα, έχει γίνει ακόμα πιο δημοφιλής. Η μέτρια τιμολόγηση και η καλή ποιότητα είναι που βοηθούν την επιχείρηση να παραμείνει στη ζωή. Μεταξύ της γκάμας των προϊόντων, οι αγοραστές διακρίνονται ιδιαίτερα από τους οπαδούς του πάτωμα. Σε πολλά καταστήματα είναι οι ηγέτες πωλήσεων.

Το μοντέλο SC - SF111RC03 έχει μεγάλη ζήτηση και πολλά θετικά σχόλια. Χάρη στην οριζόντια περιστροφή και την υψηλή ισχύ, η συσκευή σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα τις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Ο πίνακας ελέγχου και ο χρονοδιακόπτης ύπνου καθιστούν την λειτουργία ακόμα πιο άνετη. Οι βολές επιτρέπουν την τοποθέτηση του ανεμιστήρα σε οποιαδήποτε θέση, κάτω από την απαραίτητη κλίση. Η σταθερότητα δημιουργείται από σταθερά πόδια. Η Scarlett μπορεί δικαίως να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις για την παραγωγή εξοπλισμού για το σπίτι.

8 Μυστήριο

Οι οπαδοί του μυστηρίου έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα δημοφιλή μοντέλα δαπέδου για το σπίτι. Σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι αυτής της γραμμής του κλιματικού εξοπλισμού είναι εξοπλισμένοι με περιστροφικό περίβλημα, οπίσθιο φωτισμό, μηχανική ρύθμιση ύψους, χρονοδιακόπτη και πίνακα ελέγχου. Η μεγάλη προσοχή των αγοραστών πρόσφατα κερδίζεται από τους ανεμιστήρες ορόφου. Διακρίνονται από ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, επειδή οι λεπίδες είναι κρυμμένες μέσα.

Το πιο αγορασμένο μοντέλο Mystery είναι το MSF-2401. Παρέχει 3 τρόπους ροής αέρα, η ένταση των οποίων είναι προσεκτικά μελετημένη. Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ένα ελαστικό υλικό, το οποίο καθιστά την λειτουργία της συσκευής σχεδόν αθόρυβη. Πολλοί άνθρωποι συμπαθούν τη συμπαγή και εύκολη εγκατάσταση, την ευκολία συναρμολόγησης και την εγγύηση. Αυτό αποδεικνύεται από τις αναθεωρήσεις. Το μυστήριο μπορεί να δημιουργήσει έναν εξαιρετικό ανταγωνισμό για ακριβά εμπορικά σήματα.

7 Polaris

Η μάρκα έχει μεγάλη ζήτηση από τους αγοραστές. Τα προϊόντα της Polaris είναι δημοφιλή όχι μόνο στη Ρωσία. Χάρη στις τρέχουσες τάσεις που ακολουθεί η εταιρεία στην ανάπτυξη προϊόντων, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία της είναι εύκολη στη λειτουργία και υψηλή ποιότητα. Η αξιοπιστία και η αντοχή, η λειτουργικότητα και το στυλ είναι εγγενή χαρακτηριστικά οποιασδήποτε συσκευής Polaris. Η παραγωγή οικιακών συσκευών γίνεται από έμπειρους πλοιάρχους, οπότε μην αμφιβάλλετε για την υψηλή ποιότητα τους.

Πρόσφατα, οι οπαδοί της Polaris έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Στο Διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε θετική ανατροφοδότηση σχετικά με το μοντέλο PSF 40 3D. Έχει 4 τρόπους ταχύτητας, ελέγχεται εξ αποστάσεως. Εξοπλισμένο με ηλεκτρονική οθόνη και ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανεμιστήρα είναι η ιδιότητα περιστροφής 3D. Σε άλλα παρόμοια μοντέλα μπορεί κανείς να ανταποκριθεί στη λειτουργία ενός θερμόμετρου. Τα χαρακτηριστικά που συνδυάζουν όλη την τεχνολογία Polaris είναι ένα εργονομικό, σταθερό σχέδιο που ανταποκρίνεται στα παγκόσμια ποιοτικά πρότυπα.

6 Vitek

Μία από τις καλύτερες και πιο διαδεδομένες μάρκες στις ρωσικές αγορές είναι ο Vitek. Η βασική αρχή της εταιρείας είναι η εφεύρεση αξιόπιστου εξοπλισμού για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών. Τα προϊόντα Vitek έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά: συνδυάζουν στυλ, λειτουργικότητα και οφέλη. Είναι κατασκευασμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, έχουν πολλά βραβεία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, επώνυμοι οπαδοί βρίσκονται σε κάθε τρίτη οικογένεια. Αντιπροσωπεύονται στα καλύτερα καταστήματα οικιακών συσκευών στη Ρωσία και στις χώρες της ΚΑΚ.

Οι συσκευές είναι εφοδιασμένες με ενσωματωμένο χρονόμετρο, έλεγχο φυσητήρα. Μπορείτε να διαχειριστείτε εξ αποστάσεως. Οι συμπαγείς διαστάσεις σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε και να μετακινήσετε τη συσκευή χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τα υψηλής ισχύος και ογκομετρικά πτερύγια εξασφαλίζουν μέγιστο εξαερισμό χώρου. Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν ηλεκτρονική οθόνη που σας επιτρέπει να ελέγχετε οπτικά τους τρόπους λειτουργίας. Ο ανεμιστήρας Vitek είναι η βέλτιστη λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή.

5 AEG

Οι φίλοι της AEG χρησιμοποιούνται ευρέως στα σύγχρονα καταστήματα. Η συλλογή προσφέρει μια επιλογή από τραπέζια, κλασικά πατώματα, μοντέλα στηλών. Όλα είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό περιστροφής, ρυθμιζόμενη ταχύτητα εμφύσησης. Ορισμένες έχουν τις λειτουργίες φυσικού ανέμου και υγρασίας. Τέτοιες συσκευές είναι κατάλληλες όταν είναι απαραίτητος ο αερισμός και η υγρασία του αέρα στον χώρο. Υπάρχουν επιλογές με κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Μειώνουν την ένταση της εμφύσησης μετά τα μεσάνυχτα.

Το πιο συνηθισμένο μοντέλο για ένα σπίτι είναι το VL 5606 WM. Η θήκη αποτελείται από ένα ανοξείδωτο κράμα και η βίδα αποτελείται από 3 μεταλλικά πτερύγια. Μια σταθερή βάση δεν επιτρέπει την πτώση του ανεμιστήρα. Μια ευρεία γωνία κλίσης παρέχει την επιθυμητή κατεύθυνση της ροής του αέρα. Οι αγοραστές τοποθετούν το μοντέλο ως ακριβό και αξιόπιστο. Ο κλιματικός εξοπλισμός από τη γερμανική μάρκα αξίζει πάντα την ποιότητα και την υψηλή λειτουργικότητα.

4 Rolsen

Πολύ παλιά εταιρεία, που ειδικεύεται στη δημιουργία τεχνολογίας για το σπίτι. Λειτουργεί από το 1994, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να καταλάβει μια σταθερή θέση στην αγορά. Τα προϊόντα της εταιρείας αγαπούνται και εκτιμούνται από πολλούς αγοραστές. Ιδιαίτερη επιτυχία απολαμβάνουν οι οπαδοί. Οι συσκευές δαπέδου διαθέτουν πλούσια λειτουργικότητα, μεγάλη ισχύ, τηλεχειριστήριο, χρονοδιακόπτη. Μια ξεχωριστή λειτουργία ορισμένων μοντέλων είναι η ιδιότητα της ενσωματωμένης γεύσης. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο να δροσίσει αποτελεσματικά το δωμάτιο, αλλά και να δώσει ένα ευχάριστο άρωμα.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους καταναλωτές είναι ο ανεμιστήρας Rolsen RSF-3106RT. Τα βασικά πλεονεκτήματα του είναι τα συμπαγή μεγέθη, η υψηλή ισχύς, το χαμηλό επίπεδο θορύβου, ο έλεγχος από την κονσόλα. Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με δοχείο αρωματισμού. Η ανατροφοδότηση σχετικά με τη συσκευή είναι θετική. Ιδιαίτερα υπάρχει καλή ισχύς σε χαμηλή ένταση, σχεδιασμό και συμπαγή. Η τιμή είναι επίσης αποδεκτή. Αναμφισβήτητα, η μάρκα Rolsen είναι άξια στην κατάταξη των καλύτερων.

3 Tefal

Για όλη την ιστορία της ανάπτυξης, η γαλλική μάρκα θα μπορούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγοραστών και να γίνει ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές τεχνικών για το σπίτι. Η βασική ιδέα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει συνθήκες για μια άνετη καθημερινή ζωή. Χάρη στην εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, η Tefal έχει γίνει ηγέτης σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της καλοκαιρινής περιόδου είναι οπαδοί. Λόγω της αξιόπιστης βάσης Tefal, ο εξοπλισμός είναι εξαιρετικά σταθερός.

Το δημοφιλές μοντέλο είναι VF4110F0. Έχει πολλά θετικά σχόλια από τους χρήστες. Η συσκευή δημιουργεί γρήγορα ένα άνετο κλίμα στο δωμάτιο λόγω της υψηλής ισχύος της. Το προστατευτικό πλέγμα στις λεπίδες παρέχει ασφάλεια. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο απαραίτητων λειτουργιών για την άνετη λειτουργία. Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να δώσουν προτίμηση στο εμπορικό σήμα, θεωρώντας το ένα από τα καλύτερα.

2 Midea

Ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα, που ιδρύθηκε το 1968. Ασχολείται με την παραγωγή μεγάλων και μικρών οικιακών συσκευών για το σπίτι. Παρέχει προϊόντα σε πολλές χώρες του κόσμου. Έχει πολλά βραβεία σχεδιασμού, όπως για παράδειγμα το Βραβείο Καλών Σχεδίων, του οποίου ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Η εταιρεία βελτιώνεται διαρκώς, εισάγοντας καινοτομίες στην τεχνολογική διαδικασία. Προς το παρόν, διαθέτει 21 εργοστάσια παραγωγής (στη Βραζιλία, την Ινδία, την Αίγυπτο, κλπ.) Η εταιρεία παρέχει ενεργό στήριξη στη Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης. Ο κλιματισμός Midea εγκαταστάθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι ανεμιστήρες δαπέδου είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των αγοραστών. Το πιο δημοφιλές μοντέλο, βασισμένο στην ανατροφοδότηση, είναι το MVFS4013. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το ύψος, τη γωνία, τη λειτουργία ροής αέρα (12 επίπεδα), καθώς και τον αυτόματο τερματισμό λειτουργίας. Εξοπλισμένο με οθόνη και οπίσθιο φωτισμό. Δεν παράγει δυνατούς θορύβους κατά τη λειτουργία. Το τρίποδο και τα πόδια είναι σταθερά. Όπως μπορείτε να δείτε, η Midea είναι σε θέση να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για άνεση στο σπίτι. Μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια ανάμεσα στα καλύτερα.

1 BORK

Η μάρκα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Κάθε προϊόν πληροί τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας. Στη Ρωσία, τα γερμανικά προϊόντα έγιναν ευρέως διαδεδομένα στη δεκαετία του 2000. Ο εξοπλισμός για το σπίτι παρουσιάζεται σε ένα ευρύ φάσμα, μεταξύ των οποίων οι ανεμιστήρες δαπέδου είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Εκτός από την κλασική ψύξη, πολλά μοντέλα διαθέτουν ένα πλούσιο σύνολο λειτουργιών: χρονόμετρο, οπίσθιο φωτισμό, περιστροφή 3D, αρωματοποίηση. Ορισμένες επιλογές υποστηρίζουν έως και 32 τρόπους λειτουργίας.

Η εταιρεία ήταν η πρώτη στον κόσμο που δημιούργησε έναν ασύρματο ανεμιστήρα που λειτουργεί με ισχύ μπαταρίας (ανεμιστήρας στήλης P602). Κατά την ανάπτυξη συσκευών για το σπίτι είναι προχωρημένοι ειδικοί από την Ιαπωνία, την Ελβετία και την Αυστραλία. Τα προϊόντα BORK απονέμονται με πολλά βραβεία. Αποκλειστική τεχνολογία της μάρκας είναι ένας προσεγμένος συνδυασμός λεπτομερειών και εξαιρετικών λύσεων στυλ.

9 καλύτερους οπαδούς για το σπίτι

Για να βελτιωθεί το μικροκλίμα στο δωμάτιο, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό για να εγκαταστήσετε ένα κλιματιστικό. Ειδικά αν δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούν συχνά, τότε θα είναι αρκετό να χρησιμοποιήσετε έναν συνηθισμένο εκτυπωτή. Σε αντίθεση με το κλιματιστικό, μπορεί να μετακινηθεί σε διαφορετικούς χώρους και να πάρει την πολυαναμενόμενη δροσιά αμέσως, χωρίς να περιμένει μια γενική μείωση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο.

Για να γίνει ευκολότερη η επιλογή, καταρτίσαμε μια βαθμολογία από τους καλύτερους οπαδούς για το σπίτι και το γραφείο. Για ανασκόπηση, διεξήγαμε μια ανάλυση των απόψεων και των ανατροφοδοτήσεων των πελατών που είχαν χρόνο να αξιολογήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Μοντέλα δαπέδου

VITEK VT-1909 CH

Ανοίγει το καλύτερο μοντέλο προϋπολογισμού TOP. Ισχυρό και βολικό, λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά. Για να επιλέξετε τη βέλτιστη ροή αέρα, υπάρχει ένας διακόπτης ταχύτητας που σας επιτρέπει να ορίσετε μία από τις 3 θέσεις. Ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να ελεγχθεί με χρονοδιακόπτη. Θα απενεργοποιήσει αυτόματα τη συσκευή μετά από ορισμένο χρόνο. Μπορεί να περιστρέψει 90 μοίρες. Αλλά η κάθετη απόκλιση είναι μικρή και πρέπει να την εγκαταστήσετε με το χέρι.

 • σιωπηρή λειτουργία;
 • καλή δύναμη;
 • 3 ταχύτητες.
 • απλή συναρμολόγηση.
 • βιωσιμότητα ·
 • περιστροφικός μηχανισμός.
 • Χρονοδιακόπτης
 • βολικό πίνακα ελέγχου.
 • επαρκή τιμή.
 • όχι πολύ ισχυρός σταυρός.
 • κοντό καλώδιο τροφοδοσίας.

Rolsen RSF 3106 RT

Η ισχύς αυτού του ανεμιστήρα είναι αρκετή για ένα δωμάτιο περίπου 25 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα. Το μοντέλο έχει πολύ ενδιαφέρουσα σχεδίαση και αντιπροσωπεύει 3 μικρούς ανεμιστήρες συναρμολογημένους σε μία κατοικία. Με βάση την επιλεγμένη λειτουργία, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ψυγείο και όλα μαζί. Η συσκευή μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες, διαθέτει έναν βολικό πίνακα ελέγχου και 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας για να διαλέξετε.

Εξωτερικά, η κατασκευή φαίνεται μάλλον ασταθής. Παρ 'όλα αυτά, ο ανεμιστήρας είναι εξαιρετικός στο "πόδι". Ο σχεδιασμός παρέχει ένα ειδικό σύνδεσμο για την εισαγωγή γευστικών πλακών. Μπορείτε όχι μόνο να δροσίσετε το δωμάτιο, αλλά και να το γεμίσετε με ένα ευχάριστο άρωμα.

 • ενδιαφέρον σχέδιο?
 • κομψό σχέδιο?
 • εξαιρετική απόδοση.
 • βολικό τηλεχειριστήριο.
 • βιωσιμότητα ·
 • την παρουσία ενός χρονομέτρου.
 • ένα σύνδεσμο για την τοποθέτηση αρωματικών κυττάρων.
 • απλότητα σχεδιασμού.
 • εύκολο στην αποσυναρμολόγηση για καθαρισμό.
 • περιστροφικός μηχανισμός.
 • άνετη μεταφορά?
 • μια καλή τιμή για αυτό το πακέτο.
 • τα κουμπιά αφής της θήκης δεν είναι πολύ ανθεκτικά.
 • δεν ρυθμίζεται σε ύψος.
 • όταν ενεργοποιείτε 3 ανεμιστήρες σε μέγιστη ισχύ λίγο θόρυβο?
 • οι βολβοί στην θήκη αναβοσβήνουν συνεχώς (μπορεί να παρεμβαίνει τη νύχτα).

Polaris PSF 40 3D

Μια άλλη μεγάλη συσκευή, την οποία δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε. Επιτυχής σχεδίαση και κομψός σχεδιασμός, κατάλληλος για σχεδόν ένα εσωτερικό κλειδί. Εξαιρετική λειτουργικότητα, ιδανική για το σπίτι και το γραφείο.

Ο έλεγχος είναι απλός και διαισθητικός, με το τηλεχειριστήριο ή μέσω κουμπιών. Το "highlight" της συσκευής είναι 3D περιστροφή - οι λεπίδες του ανεμιστήρα περιστρέφονται σε λίγα μόνο επίπεδα, μεγιστοποιώντας τη συγκέντρωση της ψυχρής ροής. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία "Breeze", προσομοιάζοντας ένα ελαφρύ ροή της αύρας της θάλασσας το καλοκαίρι. Υπάρχουν συνολικά 4 διαφορετικές ταχύτητες. Πρόσθετες λειτουργίες μπορούν να θεωρηθούν ως χρονόμετρο για 8 ώρες και ένα ειδικό ενσωματωμένο θερμόμετρο, που δείχνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο.

 • αεροδυναμικά τρισδιάστατα πτερύγια.
 • διάφορους τρόπους λειτουργίας.
 • ενσωματωμένο θερμόμετρο και χρονοδιακόπτη.
 • δυνατότητα ρύθμισης ύψους.
 • τηλεχειριστήριο?
 • οπίσθια οθόνη;
 • ήσυχη δουλειά.
 • κομψή εμφάνιση.
 • προστατευτικό πλέγμα με τη μορφή λεπτού πλέγματος (από παιδιά) ·
 • βαριά σταθερή στάση.
 • δημοκρατική αξία.
 • με τη μέγιστη ταχύτητα μπορεί να κάνει θόρυβο.
 • κοντό κορδόνι?
 • δεν είναι πολύ αξιόπιστη στερέωση του στηρίγματος στο ράφι.

Οι οπαδοί του πίνακα

BORK P510

Επιτραπέζιος ανεμιστήρας από τη διάσημη εταιρεία BORK. Παρά τις μικρές διαστάσεις και τα μικρά πτερύγια, η συσκευή αντιμετωπίζει την εργασία που έχει οριστεί για "εξαιρετική".

Το σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ είναι αρκετά ελαφρύ και ζυγίζει μόλις 1,5 κιλά. Έτσι ο ανεμιστήρας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο, δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεταφοράς. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 2 ταχύτητες. Αλλά για να τα αλλάξετε πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Ο χρονοδιακόπτης και το τηλεχειριστήριο δεν παρέχονται εδώ, γεγονός που προκαλεί κάποιες καταγγελίες από πελάτες.

 • ισχυρή κατασκευή?
 • κομψό σχέδιο?
 • ποιοτική συναρμολόγηση.
 • εξαιρετική ισχύς?
 • ήσυχη δουλειά.
 • 2 ταχύτητες.
 • ελαφρύ βάρος.
 • δεν υπάρχει δυνατότητα να εγκατασταθεί μια εκτόξευση σε μία κατεύθυνση.
 • δεν υπάρχει τηλεχειριστήριο.
 • είναι αρκετά ακριβό.

Ves VD-302

Συνεχίζει να εξετάζει τον ανεμιστήρα τραπέζης του νοικοκυριού με αρκετά καλή ισχύ - 30 Watt. Η συσκευή διαθέτει μεγάλες μεγάλες λεπίδες. Ως εκ τούτου, με ένα αρκετά μικρό μέγεθος μπορεί να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή ροή του δροσερού αέρα. Μια σωστά τοποθετημένη συσκευή θα παρουσιάσει την επιθυμητή δροσιά σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Υπάρχουν κλασικά χαρακτηριστικά ενός ψύκτη ποιότητας - η λειτουργία της αυτόματης περιστροφής του "κεφαλιού" και του συστήματος κλίσης στην επιθυμητή θέση. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μία από τις 3 ταχύτητες κλίσης. Τα πλήκτρα ελέγχου τοποθετούνται σε μια εύρωστη, ευρεία βάση, η οποία παρέχει στη συσκευή την απαραίτητη σταθερότητα.

 • καλή απόδοση.
 • Αθόρυβη λειτουργία του κινητήρα.
 • κλασική εμφάνιση.
 • βιωσιμότητα ·
 • το σύστημα κλίσης και περιστροφής του "κεφαλιού".
 • πολλές ταχύτητες.
 • ευρείες λεπίδες.
 • όχι πολύ δημοκρατική αξία.

Scarlett SC-DF111S02

Καταλήγει η βαθμολογία των οπαδών της επιφάνειας εργασίας εκπρόσωπος της εταιρείας "Scarlett" - Ρωσική-κινεζική επιχείρηση με εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι οικιακές συσκευές αυτής της εταιρείας είναι γνωστές στους περισσότερους συμπατριώτες. Η ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία και το πολύ προσιτό κόστος έχουν φέρει αυτή τη μάρκα μεγάλη δημοτικότητα.

Μην ξεφύγετε από αυτή την εικόνα και ο ανεμιστήρας επιφάνειας εργασίας παρουσιάστηκε στην κριτική μας. Έχει αξιόπιστο, ανθεκτικό και σχετικά σταθερό σχέδιο και μικρές διαστάσεις. Η ισχύς της συσκευής είναι μόλις 2,5 W και η διάμετρος του κύκλου του πτερυγίου είναι μόνο 10 cm. Αυτός ο ανεμιστήρας μπορεί εύκολα να συνδεθεί απευθείας με φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια θύρα USB, ενώ το εύρος της συσκευής είναι αρκετά μεγάλο. Η "κεφαλή" του ανεμιστήρα μπορεί να περιστραφεί οριζόντια κατά 180 μοίρες.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μικρό ανεμιστήρα που μπορείτε και στο αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια ειδικού προσαρμογέα είναι εύκολη η σύνδεση μέσω του αναπτήρα.

 • μικρό μέγεθος.
 • κινητικότητα ·
 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ·
 • τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω του συνδέσμου USB.
 • ευρεία γωνία περιστροφής.
 • δυνατότητα σύνδεσης μέσω του αναπτήρα τσιγάρων.
 • πολύ ευχάριστη τιμή.
 • Ο μετασχηματιστής AC δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
 • δεν είναι κατάλληλο για ψύξη ολόκληρου του δωματίου.

Καινοτόμα μοντέλα bezlopastnye

Dyson AM01 ανεμιστήρας γραφείου 10 ιντσών

Στην κορυφή των καλύτερων οπαδών για το σπίτι που δεν θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μοντέλα the-art, τα οποία επηρεάζουν όχι μόνο την απόδοσή τους, αλλά και φουτουριστική εμφάνιση.

Ανοίγει την επισκόπηση ενός αρκετά ακριβού ανεμιστήρα επιφάνειας εργασίας από την εταιρεία "Dyson", η οποία με την πρώτη ματιά και ο ανεμιστήρας είναι δύσκολο να ονομάσουμε. Ο σχεδιασμός του είναι ουσιαστικά διαφορετικός από τους συνηθισμένους ανεμιστήρες των blade και πολλοί χρήστες, βλέποντας τον για πρώτη φορά, δεν καταλαβαίνουν πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτή η συσκευή.

Αυτό είναι ένα από τα λίγα στη σύγχρονη αγορά fanless bezlopastnyh, που εργάζονται σε μια laminar αρχή. Το κύριο πλεονέκτημά του έγκειται στο γεγονός ότι μια τέτοια συσκευή είναι απολύτως ασφαλής, μπορείτε εύκολα να ωθήσετε το χέρι σας στο δαχτυλίδι του χωρίς καμία συνέπεια. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για όσους έχουν μικρά παιδιά. Δεν χρειάζεται πλέον να τις παρακολουθείτε συνεχώς, φοβούμενοι για ασφάλεια.

Μια αίσθηση ότι αυτή η συσκευή μπορεί να κάνει τη ροή του αέρα κυριολεκτικά από το τίποτα. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει. Τα πτερύγια είναι ακόμα εκεί, αν και δεν είναι πολύ ορατά. Η συσκευή είναι δύσκολο να καλέσει πολύ ισχυρό, αλλά η ροή του αέρα είναι αρκετή για ένα άνετο χόμπι.

Είναι ενδιαφέρον ότι, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μοντέλα που έχουν σαφώς περιορισμένο αριθμό ταχυτήτων, το Dyson AM 01 διαθέτει ειδικό ρυθμιστικό που ρυθμίζει ομαλά τη ροή του αέρα. Η περιοχή της εμφυτευμένης επιφάνειας μπορεί να επεκταθεί σημαντικά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες περιστροφής και κλίσης. Ο ανεμιστήρας θα γίνει πραγματική διακόσμηση σε οποιοδήποτε σπίτι ή στο γραφείο ενός σύγχρονου ηγέτη.

 • κομψό φουτουριστικό σχεδιασμό.
 • επαρκή δύναμη εργασίας ·
 • απόλυτη ασφάλεια.
 • ομαλή ρύθμιση της ταχύτητας του αέρα.
 • λειτουργίες περιστροφής και κλίσης.
 • ηλεκτρονική διαχείριση ·
 • ποιοτική συναρμολόγηση.
 • τηλεχειριστήριο.
 • απλότητα της φροντίδας.
 • χωρίς χρονοδιακόπτη.
 • σε υψηλές ταχύτητες λειτουργεί με αξιοσημείωτο θόρυβο.
 • είναι πολύ ακριβό.

Vitek VT-1935

Ένας μικρός ανεμιστήρας επιτραπέζιου τύπου συνεχίζει να εξετάζεται, βασισμένος σε ένα ρότορα με καμπύλες λεπίδες που είναι κρυμμένες σε ένα ανθεκτικό, ασφαλές περίβλημα. Ο αέρας που εισέρχεται μέσα κινείται ακτινικά και εκτοξεύεται προς τα έξω με φυγοκεντρική δύναμη. Τις περισσότερες φορές, ένας τέτοιος ανεμιστήρας χρησιμοποιείται στις δομές των κολώνων, αλλά κανείς δεν θα σας απαγορεύσει να το εγκαταστήσετε στο τραπέζι κοντά στο κρεβάτι.

Η ισχύς της συσκευής είναι περισσότερο από αρκετή για να ψύξει το δωμάτιο, μια έκταση 18-20 τετραγωνικών μέτρων. Έχει ηλεκτρονικό έλεγχο και βολικό τηλεχειριστήριο.

 • πολύ υψηλή ισχύς - 120 W?
 • 3 τρόποι ταχύτητας.
 • υπάρχει μια λειτουργία καθυστέρησης.
 • ιονιστής αέρα;
 • Χρονοδιακόπτης
 • όχι πολύ μεγάλες διαστάσεις.
 • ωραία εμφάνιση.
 • τηλεχειριστήριο.
 • ενημερωτική οθόνη, σαφή ένδειξη.
 • Προσιτή τιμή.
 • ο θόρυβος ενισχύεται με την επιλογή ενός ισχυρού τρόπου λειτουργίας.
 • Η θύρα υπερύθρων είναι τοποθετημένη βαθιά μέσα στην κονσόλα, για έλεγχο είναι απαραίτητο να κατευθύνετε τους "τεμπέλης" αυστηρά στον ανεμιστήρα.
 • η μονάδα δεν αποσυναρμολογείται (απαιτεί χώρο αποθήκευσης).

Trisa Silent Power 9313

Ολοκληρώνει την ανασκόπηση ενός άλλου ισχυρού και σχεδόν αθόρυβου τύπου στήλης ανεμιστήρα δαπέδου. Η ισχύς αυτής της συσκευής είναι αρκετή για να δροσίσει ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους. Όπως και το προηγούμενο, ο σχεδιασμός αυτός είναι πολύ πιο ασφαλής από την παραδοσιακή αξονική κατασκευή. Εδώ χρησιμοποιείται ένας ακτινικός μηχανισμός, ο οποίος είναι ένας τροχός σπάτουλας κρυμμένος ασφαλώς στο προστατευτικό περίβλημα.

Ο ανεμιστήρας διαθέτει 3 λειτουργίες υψηλής ταχύτητας και χαρακτηρίζεται από καλή απόδοση. Για να επεκτείνετε το εύρος ψύξης, είναι δυνατή η περιστροφή του περιβλήματος κατά 70 μοίρες. Για παρακολούθηση και έλεγχο λειτουργίας, παρέχεται χρονοδιακόπτης που μπορεί να απενεργοποιήσει αυτόματα τη συσκευή μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν από το τηλεχειριστήριο.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της μονάδας είναι ένα πολύ ανθεκτικό σώμα από μέταλλο. Αυτό επέτρεψε να γίνει ο ανεμιστήρας ακόμα πιο ανθεκτικός και αξιόπιστος. Από την άλλη πλευρά - η χρήση τέτοιων υλικών έκανε τον ανεμιστήρα αρκετά βαρύ και δυσκίνητο.

 • ισχυρή κατασκευή?
 • εξαιρετική ισχύς?
 • σιωπηρή λειτουργία;
 • χρονοδιακόπτη και τηλεχειριστήριο.
 • 3 λειτουργίες.
 • περιστροφικός μηχανισμός.
 • απόλυτη ασφάλεια.
 • λειτουργία μνήμης?
 • κομψή εμφάνιση.
 • δυνατότητα εγκατάστασης σε στήλη.
 • μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας, μπορεί να μετακινηθεί ελαφρά (μετά από λίγο καιρό).
 • όχι πολύ ισχυρή στάση.

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας έναν καλό ανεμιστήρα δεν είναι εύκολο έργο. Εδώ είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη πολλές διαφορετικές παράμετροι. Ελπίζουμε ότι το TOP των διαφόρων ανεμιστήρων οικιακής χρήσης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μια αξιοπρεπή συσκευή και να έχετε μια άνετη θερμοκρασία στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Φυσικά, η κριτική δεν περιλάμβανε πολλά πιο ποιοτικά και δημοφιλή μοντέλα. Εάν θέλετε, μπορείτε να πείτε για τα πλεονεκτήματά τους στα σχόλια.

Αξιολόγηση των οπαδών για το σπίτι - τα καλύτερα μοντέλα

Για να ομαλοποιήσετε το μικροκλίμα στο δωμάτιο και να εξασφαλίσετε τις κανονικές συνθήκες εργασίας και αναψυχής, δεν είναι απαραίτητο να δαπανήσετε μεγάλα χρήματα για ακριβά κλιματιστικά - αρκεί να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα. Ένας τεράστιος αριθμός κατασκευαστών προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων. Θα μάθουμε ποιος fan είναι καλύτερος να αγοράσει για το σπίτι, ποια διαφορετικά μοντέλα διαφέρουν μεταξύ τους και ποια χαρακτηριστικά.

Οι ανεμιστήρες είναι πολλών τύπων:

 • Όροφος - μια συσκευή σε ένα μακρύ πόδι, το ύψος του οποίου, κατά κανόνα, μπορεί να ρυθμιστεί. Οι συσκευές δαπέδου είναι εξοπλισμένες με μεγάλες λεπίδες που καλύπτουν τον μεγαλύτερο χώρο. Τέτοια μοντέλα είναι καλύτερα να επιλέξουν για μεγάλα δωμάτια. Οι περισσότεροι ανεμιστήρες δαπέδου είναι εξοπλισμένοι με λειτουργία περιστροφής σε διαφορετικές κατευθύνσεις για τον αερισμό ολόκληρου του δωματίου.
 • Tabletops - κατά κανόνα, περιστρέψτε σε διάφορες κατευθύνσεις, έχουν μικρές λεπίδες και συμπαγείς διαστάσεις. Το κόστος αυτών των οπαδών, σε σύγκριση με το εξωτερικό, είναι πολύ χαμηλότερο. Χρησιμοποιούνται συχνότερα για τον εξοπλισμό του χώρου εργασίας στο τραπέζι.
 • Στήλη - είναι οι κύλινδροι που λειτουργούν σε κατακόρυφη ή οριζόντια θέση. Εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα σχεδιασμένο να ρυθμίζει την ισχύ της ροής αέρα. Οι ανεμιστήρες της στήλης δεν έχουν λεπίδες, η αρχή λειτουργίας τους είναι παρόμοια με μια θερμάστρα.
 • Οροφή - που χρησιμοποιείται συχνότερα σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και άλλες εγκαταστάσεις μιας μεγάλης περιοχής. Οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με μεγάλες λεπίδες και ισχυρό κινητήρα.
 • Thermal - εξοπλισμένο με τη λειτουργία της θέρμανσης του αέρα το χειμώνα και τον αερισμό του δωματίου το καλοκαίρι. Για την κατασκευή τέτοιων συσκευών χρησιμοποιούνται ανθεκτικά στη θερμότητα υλικά που εμποδίζουν την υπερθέρμανση. Χάρη στους ειδικούς διακόπτες, το επίπεδο ισχύος μπορεί να ρυθμιστεί.

Στα καταστήματα μια μεγάλη ποικιλία από διάφορους οπαδούς

Κριτήρια επιλογής

Για να καταλάβετε ποιος θα είναι ο καλύτερος για να επιλέξετε ένα σπίτι, μπορείτε να μελετήσετε τις ακόλουθες παραμέτρους της συσκευής:

 • Η διάμετρος των λεπίδων - όσο υψηλότερη είναι αυτή η τιμή, τόσο πιο έντονη είναι η συσκευή που φυσάει το δωμάτιο. Είναι επιθυμητό τα πτερύγια να προστατεύονται με μια οθόνη που έχει μικροσκοπικές οπές. Η βέλτιστη διάμετρος είναι 10-16 cm.
 • Το επίπεδο θορύβου - ένα από τα κύρια προβλήματα των φτηνών μοντέλων είναι το υψηλό επίπεδο θορύβου τους. Όταν επιλέγετε ανεμιστήρα, είναι σημαντικό να προσέχετε τα όργανα με επίπεδο θορύβου όχι μεγαλύτερο από 25 dB.
 • Λειτουργικότητα - υπάρχουν μοντέλα εξοπλισμένα με διάφορες λειτουργίες: ιονισμός αέρα, χρονοδιακόπτη, τηλεχειριστήριο κλπ. Τέτοιες συσκευές είναι πιο βολικές στη χρήση, αλλά κοστίζουν περισσότερο.
 • Έλεγχος - η μονάδα μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας αισθητήρα ή πλοήγηση με πλήκτρο. Η παρουσία της οθόνης σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες που λειτουργούν αυτή τη στιγμή.
 • Air Strike - Όσο υψηλότερη είναι αυτή η παράμετρος, τόσο μεγαλύτερη είναι η αναλογία ψύξης της περιοχής δωματίου.
 • Περιοχή εμφύσησης - αυτή η παράμετρος είναι σημαντική όταν αγοράζετε ανεμιστήρα για μεγάλο δωμάτιο. Οι συσκευές με μέγιστη επιφάνεια φυσήματος μπορούν να καλύψουν έως και 50μ².
 • Λειτουργίες εμφύσησης - η δυνατότητα αλλαγής της ταχύτητας σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του φουσκώματος. Τα πιο απλά μοντέλα έχουν μόνο δύο ταχύτητες, το πιο λειτουργικό - μέχρι και οκτώ. Μερικοί κατασκευαστές προσφέρουν μοντέλα που μπορούν να αλλάζουν ταχύτητα αυτόματα, συμπεριλαμβανομένου του καθενός με τη σειρά του.
 • Ισχύς - αυτή η ένδειξη είναι υπεύθυνη για το ποια περιοχή του δωματίου μπορεί να καλύψει τον ανεμιστήρα. Σήμερα υπάρχουν συσκευές με ισχύ 30-140 Watt.

Τα καλύτερα μοντέλα για το σπίτι

Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν επιλέγουν έναν ανεμιστήρα για ένα σπίτι, προτιμούν σιγή μονάδες, αν και η ποιότητα, ο τύπος και η τιμή της συσκευής παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

SCARLETT SC-179

Το κόστος αυτού του εξωτερικού ανεμιστήρα είναι μόνο 400 ρούβλια. Εκτός από τις χαμηλές τιμές, η συσκευή έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα - αθόρυβη λειτουργία. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν ένα σύντομο κορδόνι και μια απουσία λειτουργίας περιστροφής.

VITEK VT-1935

Εάν χρειάζεστε ένα ακριβότερο μοντέλο, μπορείτε να διακόψετε την επιλογή στον ανεμιστήρα VITEK VT-1935. Κοστίζει περίπου 5000 ρούβλια, αλλά είναι εξοπλισμένη με λειτουργία περιστροφής 90 μοιρών, τηλεχειριστήριο, οθόνη αφής.

SCARLETT SC-179

Το μοντέλο προϋπολογισμού για μόνο 500 ρούβλια θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση το καλοκαίρι από τη θερμότητα. Πλεονεκτήματα αυτού του ανεμιστήρα επιφάνειας εργασίας είναι το μικρό μέγεθος, η κινητικότητα, η αθόρυβη λειτουργία, η παρουσία δύο ταχυτήτων.

Bork P600

Ο ανεμιστήρας της στήλης έχει μικρές διαστάσεις και μοντέρνο σχεδιασμό. Εξοπλισμένο με τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτη. Ιδανικά χτυπήματα, σε χαμηλές ταχύτητες λειτουργεί σιωπηλά.

ELECTROLUX EFH / C-5115

Ο κεραμικός θερμαντήρας ανεμιστήρων μπορεί να θερμάνει το δωμάτιο σε μόλις 20 λεπτά. Και χάρη στην ήσυχη δουλειά και το μοναδικό σχεδιασμό, αυτή η συσκευή έχει μεγάλη ζήτηση από τους αγοραστές. Το κόστος της είναι 1000 ρούβλια.

Ποιος ανεμιστήρας δαπέδου είναι ο πιο ήσυχος;

1. UFO ATTFI-02

Η πρώτη θέση στην κατάταξη των καλύτερων μοντέλων ανεμιστήρων δαπέδου καταλαμβάνεται από τον ανεμιστήρα-αποικιστή του πύργου τύπου UFO ATTFI-02. Πρόκειται για ένα πολυλειτουργικό σύστημα κλιματισμού που συνδυάζει ανεμιστήρα και ιονιστή. Η στρογγυλή βάση παρέχει σταθερότητα της μηχανής. Η οθόνη LCD με φώτα νέον εμφανίζει όλες τις τρέχουσες διαδικασίες και δείχνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο.

Ισχύς - 45 W, 3 στάδια ταχύτητας, η γωνία περιστροφής του χτυπήματος από αριστερά προς τα αριστερά είναι ίση με 75 μοίρες. Το επίπεδο θορύβου είναι 0 dB.

Το κόστος του μοντέλου είναι 3 800 ρούβλια.

2. Xiaomi ZhiMi Έξυπνο ανεμιστήρα DC Inverter (ZLBPLDS01ZM)

Το επίπεδο θορύβου του αυτοκινήτου από την κινεζική μάρκα είναι μόλις 15 dB. Στην πρώτη ταχύτητα η συσκευή λειτουργεί απολύτως αθόρυβα. Η συσκευή μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone και χάρη στον κομψό σχεδιασμό και το συμπαγές μέγεθος, αυτή η συσκευή θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ισχύς - 36 Watt. Το κόστος είναι 10 700 ρούβλια.

Xiaomi ZhiMi Έξυπνο ανεμιστήρα DC Inverter (ZLBPLDS01ZM)

3. VITEK VT-1909 CH

Ο ανεμιστήρας με τρεις στροφές με τρεις ταχύτητες είναι εφοδιασμένος με χρονοδιακόπτη και τηλεχειριστήριο. Η ισχύς της συσκευής είναι 60 W, το επίπεδο θορύβου είναι μόνο 20 dB, γεγονός που καθιστά δυνατή τη χρήση της ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Το κόστος του μοντέλου είναι 900 ρούβλια.

VITEK VT-1909 CH

4. Maxwell MW-3508 GY

Το επίπεδο θορύβου που δημιουργείται από τη μονάδα αυτή είναι 30 dB. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και πλαστικό, έχει ηλεκτρονικό έλεγχο, είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες περιστροφής και ρύθμισης ύψους, τηλεχειριστήριο, χρονοδιακόπτη και οπίσθιο φωτισμό. Το σώμα διαθέτει μια οθόνη που δείχνει τους τρέχοντες τρόπους λειτουργίας και τη θερμοκρασία δωματίου. Ισχύς - 45 Watt.

Το κόστος είναι 2 100 ρούβλια.

Maxwell ΜΒ-3508 GY

Ο ταχύτερος ανεμιστήρας για μπάνιο

Λόγω του αυξημένου επιπέδου υγρασίας, τα ντους και τα μπάνια απαιτούν ιδιαίτερα καλό εξαερισμό. Αν απουσιάζει στους τοίχους και σε όλες τις επιφάνειες, θα σχηματιστεί ένας μύκητας, ο οποίος είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθεί.

Κατά κανόνα, όσο ισχυρότερη είναι η συσκευή, τόσο περισσότερο θόρυβος δημιουργείται κατά τη λειτουργία. Παρ 'όλα αυτά, έχοντας μελετήσει τα χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα για το μπάνιο από διαφορετικούς κατασκευαστές, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο για το μοντέλο κατοικίας σας.

Όλοι οι ανεμιστήρες που προορίζονται για το μπάνιο χωρίζονται σε διάφορους τύπους:

 • Αξονική - κατασκευή με τη μορφή κυλίνδρου εξοπλισμένου με πτερωτή, η οποία οδηγεί τον ηλεκτροκινητήρα. Το πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι η απουσία πολύπλοκων συναρμολογήσεων και η ευκολία εγκατάστασης.
 • Radial - διαφορετική φυγόκεντρη αρχή λειτουργίας και καλή απόδοση, καταναλώνουν μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Οροφή - εγκατεστημένη στις στέγες των κτιρίων, παρέχει αναρρόφηση δύο όψεων ή μονομερής αναρρόφηση.

Σύμφωνα με τη μέθοδο εγκατάστασης, οι ανεμιστήρες χωρίζονται σε:

1.Blauberg Brise 100

Στην κατάταξη των καλύτερων μοντέλων ανεμιστήρων μπάνιου, το μοντέλο κατέλαβε την πρώτη θέση χάρη στο χαμηλότερο επίπεδο θορύβου - αυτό το ποσοστό είναι μόνο 20 dB. Η υπερυψωμένη δομή είναι εξοπλισμένη με αξονικό μηχανισμό, η παραγωγικότητα είναι 53 m³ / h. Ισχύς - 2,7 watt.

Το κόστος είναι 6 500 ρούβλια.

Blauberg Brise 100

2.Marley SV-100

Η συσκευή Marley SV-100 του γερμανικού κατασκευαστή είναι ένας έξυπνος ανεμιστήρας τύπου τοίχου-οροφής. Με χωρητικότητα 30 m³ / h, το μοντέλο δεν καταναλώνει περισσότερο από 4,1 W ηλεκτρικής ισχύος. Το επίπεδο θορύβου είναι 32 dB.

Το προϊόν διαθέτει αισθητήρα, τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτη χρονικής καθυστέρησης. Ο κατασκευαστής παρέχει εκτεταμένη εγγύηση για το μοντέλο για 5 χρόνια. Το κόστος του προϊόντος είναι περίπου 1300 ρούβλια.

3.Blauberg Jet Υψηλής τεχνολογίας 100

Η στάθμη θορύβου ενός ανεμιστήρα υπερυψωμένης διάταξης του αξονικού τύπου Blauberg Jet Hi-tech 100 δεν υπερβαίνει τα 34 dB. Η μέγιστη ισχύς του κινητήρα είναι 14 W, η παραγωγικότητα είναι 95 m³ / h.

Το προϊόν προστατεύεται από πλαστικό περίβλημα, το οποίο εμποδίζει την είσοδο υγρασίας. Το μοντέλο του γερμανικού κατασκευαστή παρέχεται μαζί με βαλβίδα ελέγχου στο κιτ, είναι εφοδιασμένο με χρονόμετρο και αισθητήρα υγρασίας.

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για οικιακούς, γραφειακούς ή βοηθητικούς χώρους. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στον τοίχο όσο και στην οροφή.

Το κόστος είναι περίπου 1650 ρούβλια.

Blauberg Jet Υψηλής τεχνολογίας 100

4. Ροή ισχύος PF-150T (6 ")

Συσκευή από την ολλανδική μάρκα με χωρητικότητα 210 m³ / h. Το επίπεδο θορύβου είναι 45 dB, η ισχύς είναι 18 watt.

Ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένος με βαλβίδα ελέγχου και χρονοδιακόπτη χρονικής καθυστέρησης. Προστατεύεται από πλαστικό περίβλημα που εμποδίζει την είσοδο υγρασίας.

Το κόστος του προϊόντος είναι 1760 ρούβλια.

Ballu Power Flow PF-150T (6 ")

5.Electrolux EAF-150

Χάρη στην υψηλή ποιότητα της συναρμολόγησης και την προσιτή τιμή, το μοντέλο της σουηδικής εταιρείας μάρκας έχει μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές. Ο ανεμιστήρας είναι αρκετά ήσυχος - το επίπεδο θορύβου είναι 35 dB. Ισχύς κινητήρα - 25 W, παραγωγικότητα - 230 m³ / h. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ένα διακόπτη ταχύτητας βήμα προς βήμα, έχει μηχανικό έλεγχο.

Η τιμή είναι 2400 ρούβλια.

Οι πιο ήσυχοι ανεμιστήρες καναλιών

Οι ανεμιστήρες του καναλιού χωρίζονται σε βιομηχανικές και οικιακές συσκευές. Το επίπεδο θορύβου τους εξαρτάται από την απόδοση. Η θορυβώδης ή αθόρυβη λειτουργία της συσκευής επηρεάζεται από τη διαμόρφωση της πτερωτής και τη λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα.

Οι ανεμιστήρες καναλιών όχι μόνο ψύχουν το δωμάτιο, αλλά και απομακρύνουν την υπερβολική υγρασία, τον μολυσμένο αέρα, τον καπνό και τα αέρια από αυτό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξετε ήσυχα μοντέλα για μπάνια, κουζίνες, μπάνια, καθιστικά, καθώς και εμπορικές κατασκευές.

1.SolerPalau Td-Silent

Ο ανεμιστήρας από τον ισπανό κατασκευαστή της σειράς Td-Silent, πατενταρισμένος ως το πιο ήσυχο. Η συσκευή αποτελείται από ένα διπλό σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας και απορροφητικό υλικό. Το επίπεδο θορύβου είναι 24 dB, η απόδοση είναι 240 m³ / h.

2.Εισαγωγές TT Silent

Το μοντέλο του ουκρανικού κατασκευαστή είναι εφοδιασμένο με θωράκιση και περιστρεφόμενο πτερύγιο από πλαστικό πλαστικό ABC. Ο ήχος διασκορπίζεται μέσω διάτρητης επιφάνειας και χάρη σε ένα στρώμα ορυκτοβάμβακα, ο θόρυβος που παράγεται από τον κινητήρα καταστέλλεται αποτελεσματικά.

Το επίπεδο θορύβου είναι 29 dB, η απόδοση της συσκευής είναι 240 m³ / h.

Αεραγωγοί TT Silent

3.HonGuan HDD

Ο κινεζικός ανεμιστήρας διαθέτει διπλή μόνωση του κινητήρα, για την οποία χρησιμοποιήθηκε ειδικό βαμβακερό ηχομονωτικό υλικό. Χάρη στις ειδικές οπές στο σώμα, γίνεται καταστολή των ηχητικών κυμάτων και των κραδασμών.

Το επίπεδο θορύβου είναι 25 dB, η απόδοση είναι 284 m³ / h.

Οι καλύτεροι θερμοσίφωνες

Ο θερμαντήρας ανεμιστήρα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στο κρύο του χειμώνα και εκτός εποχής. Μια τέτοια συσκευή χαρακτηρίζεται από τη συμπαγή της, την κινητικότητα και την ικανότητά της να θερμαίνει το δωμάτιο πολύ γρήγορα σε μια άνετη θερμοκρασία.

Οι θερμαντήρες ανεμιστήρων είναι εξοπλισμένοι με θερμαντικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να είναι:

1.Scarlett SC-FH53K11

Η συσκευή για τοποθέτηση σε τοίχο ή τοίχο έχει ισχύ 1500 βατ και έχει σχεδιαστεί για θέρμανση δωματίων μέχρι 15 m². Ο ανεμιστήρας είναι εξοπλισμένος με κεραμικό θερμαντικό στοιχείο, λειτουργία θερμοκρασίας, θερμοστάτη και τηλεχειριστήριο. Επίσης, ο κατασκευαστής έχει προβλέψει τη δυνατότητα προστασίας από υπερθέρμανση και κλείσιμο κατά την πτώση. Το βάρος της συσκευής είναι 1 kg.

Το κόστος του μοντέλου είναι 1100 ρούβλια.

2.Saturn ST-HT7645

Μια μονάδα δαπέδου με χωρητικότητα 2000 W μπορεί να θέρμανσης ενός δωματίου έως 20 m². Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με ένα στοιχείο σπειροειδούς θέρμανσης και έχει τις λειτουργίες ελέγχου θερμοκρασίας, καθώς και αερισμό του δωματίου χωρίς θέρμανση. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση.

Το κατά προσέγγιση κόστος του μοντέλου είναι 950 ρούβλια.

3.Mystery MCH-1012

Η χωρητικότητα του ανεμιστήρα δαπέδου είναι 2000 W, η μέγιστη επιφάνεια θέρμανσης είναι 20 m². Η συσκευή διαθέτει ένα στοιχείο σπειροειδούς θέρμανσης και είναι επίσης εξοπλισμένο με θερμοστάτη και προστατευτικές λειτουργίες κατά της υπερθέρμανσης και του αερισμού χωρίς θέρμανση.

Η τιμή είναι 550 ρούβλια.

4.De'Longhi HFX 65 V20

Ένας θερμοσίφωνας με κεραμικό θερμαντικό στοιχείο είναι εξοπλισμένος με λειτουργίες ελέγχου θερμοστάτη, θερμοκρασίας και εξαερισμού χωρίς θέρμανση, περιστροφικό σύστημα, χρονοδιακόπτη ύπνου. Εμφανίζονται όλες οι τρέχουσες λειτουργίες. Ρύθμιση της εργασίας των επιθυμητών λειτουργιών μπορεί να γίνεται είτε με το τηλεχειριστήριο, είτε με κουμπιά που βρίσκονται στο σώμα. Ο θερμαντήρας του ανεμιστήρα προστατεύεται από υπερθέρμανση και κατάψυξη.

Η συσκευή μπορεί να θερμάνει δωμάτιο έως 20 τ.μ., η ισχύς της είναι 2000 Watt.

Το κόστος του μοντέλου είναι 6200 ρούβλια.

De'Longhi HFX 65 V20

Τα πιο δυνατά μοντέλα

Ο πιο ισχυρός ανεμιστήρας στον κόσμο είναι στο Μαϊάμι. Δημιουργήθηκε από επιστήμονες για να κατανοήσουν τη φύση των τυφώνων και να μάθουν να αντιστέκονται στη συντριπτική τους δύναμη. Η δημιουργία ενός προσομοιωτή ανέμου χρειάστηκε 10 χρόνια. Σήμερα, αυτή η μηχανή αποτελείται από 12 ισχυρά turbofans που μπορούν να δημιουργήσουν ταχύτητες ανέμου πάνω από 70 m / s. Περίπου η ίδια ταχύτητα ανέμου παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη.

Τα οικιακά μοντέλα και οι ανεμιστήρες που προορίζονται για βιομηχανική χρήση, φυσικά, δεν έχουν αυτή τη δύναμη. Αλλά αν χρειαστεί να αγοράσετε μια ισχυρή συσκευή, μπορείτε να δώσετε προσοχή σε ένα από τα παρακάτω μοντέλα:

1.WILD WIND DF-3045

Ο ανεμιστήρας δαπέδου με λοβό ζυγίζει 21 κιλά και η ισχύς του είναι 240 watt. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με τροχούς για κίνηση.

Το κόστος του μοντέλου είναι 16 270 ρούβλια.

WILD WIND DF-3045

2.ROTEX RAT02-E

Ο ανεμιστήρας επιφάνειας εργασίας διαφέρει σε μικρές διαστάσεις, αλλά εκπληρώνει αποτελεσματικά το καθήκον του, φουσκώνει έως και 5μ². Η ισχύς της συσκευής είναι 45 W, ο τύπος ελέγχου είναι ένα κουμπί.

Η τιμή είναι 950 ρούβλια.

3.ENSA LC002

Ο ανεμιστήρας όχι μόνο φυσά, αλλά και υγραίνει τον αέρα στις ανοιχτές περιοχές. Η ισχύς της συσκευής είναι 180 W, η συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης είναι 25 m ².