Μέγεθος για επικοινωνία του κλιματιστικού

Πείτε μου, παρακαλώ, ποιες είναι οι ελάχιστες διαστάσεις των στροβοσκοπίων στα χωρίσματα για την τοποθέτηση των επικοινωνιών του κλιματιστικού: βάθος, ύψος.

Και τι είδους επικοινωνία θα υπάρξει; Ακούστηκε (χτυπάει, αλλά δεν ξέρω πού είναι), που συμπεριλαμβάνονται. και ένα σωλήνα χαλκού για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος. Ποια θα πρέπει να είναι η διάμετρος του; Και τι είδους θερμομόνωση (από ποιο υλικό, ποιο πάχος) απαιτείται. Τι άλλο είναι ένα ηλεκτρικό καλώδιο; Ένα; Στην αυλάκωση (τότε αυτό είναι ακόμα 16 mm;); Ή μήπως πρόκειται για παραβίαση αν δεν είναι; Κάτι άλλο;

Το ερώτημα οφείλεται στο γεγονός ότι το πάχος του διαμερίσματος έχει λυθεί.

Στεγανοποίηση κάτω από το κοντίσιονερ

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε το κλιματιστικό και να εκτελέσει τοίχο shtroblenie στο πλαίσιο της εσωτερικής καλωδίωσης, η εταιρεία μας είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε shtroblenie τούβλα, μπετόν και οπλισμένο σκυρόδεμα τοίχους στο χώρο σας.

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και πραγματοποιείται από επαγγελματικό περίβλημα με συλλέκτη σκόνης. Θα σας εξοικονομήσουμε χρόνο, επειδή οι χειριστές μας γνωρίζουν τι ακριβώς είναι τα στελέχη για τον κλιματισμό (50x50 ή 60x40) και ποιοτικά, να εκπληρώσετε γρήγορα την εργασία που έχετε θέσει.

Λειτουργική αναχώρηση του χειριστή στον ιστότοπο του πελάτη εντός 24 ωρών.

Κάνουμε shtroblenie με μια ηλεκτρική σκούπα - stroblenie χωρίς σκόνη!

Για να παραγγείλετε τις υπηρεσίες κοπής κάτω από το κλιματιστικό: +7 (495) 991-81-26

Μενού σελίδας:

♦ Εκτέλεση μη τυπικών εργασιών

Για τα στενά δωμάτια και άλλες μη τυποποιημένες εργασίες, το οπλοστάσιο της εταιρείας διαθέτει πρόσθετο εξοπλισμό.

♦ Συμμόρφωση με τις προθεσμίες εργασίας

Οι έμπειροι ειδικοί και σχεδόν νέος εισαγόμενος εξοπλισμός εγγυώνται την έγκαιρη εκτέλεση των εργασιών.

♦ Προσιτές τιμές

Υπάρχει ένα σύστημα εκπτώσεων για διαφορετικές ποσότητες εργασίας, καθώς και κερδοφόρες προσφορές για κατασκευαστικούς οργανισμούς.

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ

Οι τοίχοι από στυλό κάτω από το κλιματιστικό δεν είναι εύκολο έργο, αν δεν υπάρχει ειδικός εξοπλισμός. Η εταιρεία μας εκτελεί την κοπή τοίχων κάτω από τον κλιματισμό με μηχανή περιφράξεως ειδικά σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας βιομηχανικό καθαριστικό σκόνης.

Χάρη σε αυτό το εργαλείο, το τοίχωμα των τοίχων κάτω από το κλιματιστικό μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα σε σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα και τοίχους από τούβλα, mm Ορίστε τις παραμέτρους των διαδρομών κατά μήκος ολόκληρης της διαδρομής.

Shtroblenie τοίχους κάτω από το conditioner την τιμή

Η τιμή των υπηρεσιών για την τοποθέτηση κτιρίων κάτω από τον κλιματισμό διαμορφώνεται ανάλογα με το υλικό της επεξεργασίας (τούβλο, σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα), καθώς και το απαιτούμενο μήκος του shtroba.

Ανατρέξτε στον τιμοκατάλογο για τις υπηρεσίες τούβλου, οπλισμένου σκυροδέματος και σκυροδέματος παρακάτω.

Shtroblenie κάτω από το conditioner την τιμή στη Μόσχα

Οι τιμές αναγράφονται στα ρωσικά ρούβλια. για το γραμμική μετρητή (lm) σε τοίχους και οροφές (οροφές και δάπεδα)

Το κόστος του sl του κλιματιστικού μπορεί να ποικίλει. Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των εργασιών ηλεκτρικής εγκατάστασης στην εγκατάσταση.

Για να διευκρινίσετε το κόστος εργασίας για την κοπή των τοίχων κάτω από τον κλιματισμό, καλέστε την εταιρεία μας.

Οι τιμές αναγράφονται στα ρωσικά ρούβλια. για 1 γραμμική μετρητής (mp) σε τοίχους και οροφές (οροφές και τοίχοι)

Απαιτήσεις προς τον Πελάτη:

 • Το σημείο σύνδεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο με τάση 220V (ισχύς τουλάχιστον 2,5 kW).
 • Διαθεσιμότητα πηγής καθαρού νερού στη μονάδα.
 • Παροχή σήμανσης για όλους τους τύπους εργασίας.

Αύξηση του συντελεστή διάτρησης, κοπής και λιθοβολισμού με διαμάντια:

Σε μεγάλους όγκους, ατομική πολιτική τιμών.

Το κόστος της πέτρινου τοίχου κάτω από τον κλιματισμό

Το κόστος των στροβοσκοπικών τοίχων κάτω από τον κλιματισμό μπορεί να υπολογιστεί στον τιμοκατάλογο μας. Το κόστος της πέτρας από οπλισμένο σκυρόδεμα, σκυρόδεμα και τούβλο είναι διαφορετικό λόγω της διαφορετικής πολυπλοκότητας της επεξεργασίας του υλικού.

Ακόμα έχετε ερωτήσεις; Καλέστε τους διαχειριστές μας για να υπολογίσετε την τιμή για την κοπή των τειχών κάτω από το έργο σας.

Χαρακτηριστικά του τοίχου κοπής κάτω από τον κλιματισμό

Ο κλιματισμός και η συντήρηση γίνονται πιο προσιτά και το καλοκαίρι είναι θερμότερο. Ως εκ τούτου, ένα κλιματιστικό δεν είναι αρκετό. Σε πολλές περιπτώσεις, πολλά διαχωριστικά συστήματα πρέπει να εγκατασταθούν σε ένα διαμέρισμα κάθε φορά. Για να μην διαταραχθεί το εσωτερικό του δωματίου με καλώδια, σωλήνες και καλώδια, γίνονται ράμματα στον τοίχο όπου όλες οι επικοινωνίες είναι κρυμμένες.

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ μια δημοφιλής υπηρεσία στην εταιρεία μας. Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν το κλείσιμο τοίχων για κλιματιστικά γρήγορα και χωρίς σκόνη χρησιμοποιώντας μια δομική ηλεκτρική σκούπα για την άντληση λεπτών σωματιδίων από σκυρόδεμα ή τούβλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Έτσι, είναι δυνατόν να οργανωθεί η κρυφή καλωδίωση ακόμη και για δωμάτια με έτοιμες επισκευές.

Τα πλεονεκτήματα τεμαχισμού διαμαντιών:

 • Ομαλές και ακριβείς ακμές κοπής.
 • Διαδικασία χαμηλού θορύβου ·
 • Υψηλή ταχύτητα εργασίας.
 • Ελάχιστη ποσότητα σκόνης.
 • Ασφάλεια διαδικασιών.

Μια πλήρη έλλειψη σκόνης, κανένα εργαλείο δεν μπορεί να εγγυηθεί, ως εκ τούτου, σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να καλύψει τα έπιπλα με μια ταινία και να προετοιμάσει το δωμάτιο.

Για την τοποθέτηση οποιουδήποτε διαχωρισμένου συστήματος απαιτεί ένα πρότυπο shtroba 4x6 cm. Για τους τοίχους που φέρουν shtrobleniya η σφαγή είναι αυστηρά σύμφωνα με τους κανονισμούς SNiP 3.05.06-85.

Οι έμπειροι ειδικοί της εταιρείας μας πραγματοποιούν τοίχο κλείσιμο των κλιματιστικών με ασφάλεια και ακρίβεια. Τα τείχη Shtroblenie κάτω από τον κλιματισμό είναι μάρκα stroborezami MAKITA SG150, καθώς και κατάλληλες ηλεκτρικές σκούπες MAKITA 440.

Για κάθε εργασία στην εταιρεία μας μια ατομική προσέγγιση. Μόνο μετά από διεξοδική επιθεώρηση και προετοιμασία πραγματοποιείται η προετοιμασία των τοίχων κάτω από τα κλιματιστικά.

Πρόσθετες υπηρεσίες:

Χρήσιμες πληροφορίες:

Shtroblenie τοίχους κάτω από το conditioner την τιμή στη Μόσχα

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ

Οποιαδήποτε εγκατάσταση μιας λειτουργίας διαχωρισμένου συστήματος είναι πολύ υπεύθυνη σε οποιοδήποτε στάδιο. Μετά από όλα, το κόστος του κλιματισμού είναι αρκετά αξιοπρεπές και η κακή ποιότητα των εργασιών επεξεργασίας πόρων μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο στη διακοπή της συσκευής αλλά και στην καταστροφή της. Και αυτό είναι μια πρόσθετη οικονομική ζημία και πονοκέφαλος στο μέλλον. Ένα από τα κύρια βήματα για την κατάλληλη εγκατάσταση του κλιματιστικού θα είναι η διαδικασία της στροβοσκοπικής τοιχοποιίας κάτω από τις καλωδιώσεις και τους αγωγούς. Μια τέτοια διαδικασία εξαρτάται όχι μόνο από τον επαγγελματισμό των πλοιάρχων, αλλά και από το υλικό με το οποίο θα πρέπει να εργαστούν. Οι τοίχοι στα σπίτια διαφέρουν στην κατασκευή τους. Η διαδικασία τεμαχισμού σε σπίτια από τούβλα είναι πολύ διαφορετική από τη δουλειά με σκυρόδεμα ή ξύλο. Ως εκ τούτου, η επιλογή των ειδικευμένων τεχνιτών είναι ένα σημαντικό βήμα. Επίσης, ένα από τα κύρια σημεία θα είναι η διαθεσιμότητα του απαραίτητου εργαλείου για τη διεξαγωγή τέτοιων δραστηριοτήτων. Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψουμε λεπτομερώς τη διαδικασία της shtrobleniya με τη σχετική τοποθέτηση των διαδρομών στο Stroib. Εάν διαθέτετε τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες, και μπόρεσα να πάρετε το εργαλείο, γιατί να μην εξοικονομήσετε την κλήση του πλοιάρχου και να μην πραγματοποιήσετε μόνοι σας τη διαδικασία.

Πώς ξεκινά η συναρμολόγηση

Φυσικά, η διαδικασία της shtrobleniya γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της επισκευής ή πριν ξεκινήσει. Κατ 'αρχήν, μπορείτε να κάνετε τα πάντα αφού φέρετε το διαμέρισμα στην τάξη, αλλά θα χρειαστούν επιπλέον κόστος και πάλι θα υπάρξουν βρωμιά. Πρώτα πρέπει να καθορίσετε το ποσό της εργασίας. Εάν αυτό είναι ένα σύστημα split, τότε η διαδικασία της shtrobleniya δεν θα πάρει μια πολύ μεγάλη περιοχή. Εάν ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να εγκαταστήσει μονάδες πηνίου ανεμιστήρα, τότε υπάρχει απολύτως άλλο έργο. Είναι γνωστό από μακρού ότι όσο πιο επιτυχημένη είναι η εγκατάσταση, τόσο καλύτερα χρησιμοποιείται το split σύστημα. Ως εκ τούτου, η πρόσκληση των ειδικών είναι πάντα οικονομικά δικαιολογημένη. Ακολουθούν έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο δράσης.

 1. Κατ 'αρχάς, το σβήσιμο γίνεται με την κατάλληλη γωνία για τη λειτουργία των αγωγών.

Φωτογραφία 1. Σήμανση της σφαγής

 1. Κατασκευάζεται Stroblenia και τοποθετείται η καρτέλα επικοινωνίας.
 2. Ο αγωγός αποστράγγισης εξέρχεται στο δρόμο ή εγκαθίσταται στο σύστημα αποχέτευσης.
 3. Ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό καλώδιο τροφοδοτείται από την θωράκιση στο κλιματιστικό.
 4. Ένα άνοιγμα κόβεται για τη σύνδεση των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με τη σωλήνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση των εθνικών οδών με τη βοήθεια της διαδικασίας shtrobleniya δεν είναι φθηνή, αλλά αισθητική και αξιόπιστη.

Η διαδικασία τοποθέτησης της διαδρομής για το κλιματιστικό

Ο μηχανισμός τοποθέτησης της διαδρομής για το διαχωρισμένο σύστημα συνεπάγεται τη χρήση χαλκοσωλήνων με την άμεση εγκατάστασή τους. Η τοποθέτηση της διαδρομής απαιτεί τη χρήση ειδικής εντολής, έτσι ώστε η λειτουργία του κλιματιστικού στο μέλλον να ήταν επιτυχής. Κατά τη δημιουργία μιας διαδρομής σε χαρτί, πρέπει να υπολογίσετε αμέσως το μέγιστο μήκος της εθνικής οδού. Συχνά οι ιδιοκτήτες θέλουν να εγκαταστήσουν το κλιματιστικό στο μέρος που τους άρεσε, αλλά τεχνολογικά, λόγω περιορισμών στο μήκος, αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Εγκατάσταση της διαδρομής, είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας ένα διακοσμητικό κουτί, στο οποίο μπορείτε να κρύψετε όλες τις σωλήνες του κλιματιστικού. Αυτή η μέθοδος καθιστά ευκολότερη την εύρεση δυσλειτουργιών στο δίκτυο από το να αποσυναρμολογήσετε τον τοίχο και να τα αναζητήσετε εκεί. Συνήθως και οι δύο τρόποι εγκατάστασης έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για κάθε επιμέρους εγκατάσταση, πρέπει να σταθμίσετε όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τέτοιων τεχνικών.

Ποιες είναι οι βασικές ενέργειες που πρέπει να λαμβάνονται κατά την τοποθέτηση μιας διαδρομής;

 1. Επιλέξτε προσεκτικά τα σημεία τοποθέτησης της συσκευής, αφού θα είναι αδύνατο να τα μετακινήσετε ακόμη και για μερικά εκατοστά.
 2. Η εξωτερική μονάδα πρέπει να είναι τοποθετημένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι βιομηχανικοί αναρριχητές να μπορούν εύκολα να την φθάσουν σε περίπτωση βλάβης.
 3. Μια ξεχωριστή σύσταση για παλιά σπίτια. Κλιματισμός - μια ισχυρή συσκευή. Επομένως, για λόγους ασφαλείας, είναι καλύτερο να αντικαταστήσετε την καλωδίωση, να αντέξετε το φορτίο και να αποφύγετε πυρκαγιά.

Πώς να σημειώσετε μια κύρια γραμμή

Στην προηγούμενη παράγραφο περιγράφηκε ότι όλες οι τροποποιήσεις κλιματιστικών έχουν ένα ατομικό εύρος χρήσης του μήκους του αγωγού. Στο διαχωριστικό σύστημα, τα όρια τέτοιων ποσοτήτων κυμαίνονται από δεκαπέντε έως είκοσι μέτρα. Όταν η διάρκεια της εγκατάστασης ξεπεραστεί, η απόδοση του κλιματιστικού μειώνεται σημαντικά.

Προσδιορίζουμε με την απόσταση.

 1. Το ύψος και των δύο μπλοκ δεν μπορεί να υπερβαίνει απόσταση δώδεκα μέτρων.
 2. Το σύστημα αποστράγγισης πρέπει να διαθέτει αντλία εργασίας και κατάλληλη γωνία κλίσης.
 3. Η απόσταση μεταξύ του εσωτερικού περιβλήματος της μονάδας και της οροφής πρέπει να είναι τουλάχιστον δέκα εκατοστά.
 4. Δεν συνιστάται η εγκατάσταση δύο κλιματιστικών στο ίδιο δωμάτιο.
 5. Στο υπνοδωμάτιο, το κλιματιστικό πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε ο θόρυβος από την εργασία του να μην εμποδίζει τους ανθρώπους να ξεκουραστούν πλήρως.
 6. Τα έπιπλα, ειδικά οι χώροι ανάπαυσης, δεν μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε η ροή του αέρα να κατευθύνεται συνεχώς στο άτομο. Πολλές περιπτώσεις πνευμονίας.

Ο αλγόριθμος της shtrobleniya

Εξετάστε τις οδηγίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες στη διαδικασία κατασκευής τοίχων κάτω από τον κλιματισμό. Το κύριο πράγμα σε τέτοιες ενέργειες είναι να ακολουθούνται τα απαραίτητα βήματα με συνέπεια.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι shtrobleniya, ανάλογα με την αποστράγγιση.

Ο πρώτος τρόπος. Οι σωληνώσεις (freon και αποστράγγιση) βρίσκονται μαζί. Σε αυτή την περίπτωση, η κλίση της ράβδου είναι περίπου τρεις μοίρες, έτσι ώστε το συμπύκνωμα να μην παραμένει στάσιμο.

Ο δεύτερος τρόπος. Η αποστράγγιση τοποθετείται αλλού. Η κλίση δεν είναι απαραίτητη. Το Stroba γίνεται παραδοσιακά. Υπάρχει μια ευκαιρία να τεντωθεί ο αγωγός κάτω από το ανώτατο όριο.

Ο τρίτος τρόπος. Τοποθετείται μια αντλία, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την αφαίρεση του υγρού.

Τώρα οι κύριες συστάσεις.

 1. Η σήμανση της εσοχής δεν χρειάζεται να κάνει μια απότομη στροφή. Αυτό θα οδηγήσει σε κάμψη σωλήνων και μη φυσιολογική λειτουργία.
 2. Είναι επίσης απαραίτητο να αποφευχθεί η οξεία γωνία. Η κανονική κυκλοφορία διαταράσσεται.
 3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα shtoborez. Η χρήση μύλου ή σμίλης μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στον τοίχο.

Φωτογραφία 2. Τοποθέτηση της διαδρομής

Η διαδικασία των κυλίνδρων σωλήνων και η τοποθέτησή τους σε μια ράβδο

Οι σαφείς και κατάλληλες δράσεις θα εξασφαλίσουν όχι μόνο τη μακρά διάρκεια ζωής του συστήματος αλλά επίσης θα επιτρέψουν να μην αναδιαμορφωθεί τόσο δύσκολη εργασία.

 1. Το προκαταρκτικό στάδιο συνίσταται στην κύλιση των σωλήνων σε μια συμπαγή γραμμή.
 2. Δεν μπορεί να πατηθεί - το υλικό είναι πολύ μαλακό και μπορεί να καταστραφεί.
 3. Φροντίστε να τραβήξετε τη θερμάστρα σωληνώσεων.
 4. Όταν συνδέετε και τις δύο μονάδες, το καλώδιο πρέπει να είναι κρυμμένο σε ειδική αυλάκωση.
 5. Ολόκληρη η τροχιά είναι τοποθετημένη στην προετοιμασμένη ράβδο και στερεώνεται με πείρους και ένα προϊόν όπως μια ταινία τοποθέτησης.

Από την πλευρά της πρόσοψης, δεν πρέπει να υπάρχουν αξιόλογα στοιχεία που να βλέπουν από τα στροβοσκόπια. Αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα κατά την επίχριση.

Γιατί πρέπει να πατήσετε το κομμάτι

Μια τέτοια ενέργεια έχει μάλλον συμβουλευτικό χαρακτήρα. Οι επαγγελματίες το κάνουν πάντα. Είναι δυνατόν να προσδιοριστεί η ζημιά στον αγωγό, η οποία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Η πτύχωση της κύριας γραμμής πραγματοποιείται με άζωτο σε πίεση τριάντα τεσσάρων ατμοσφαιρών. Η πιθανότητα εμφάνισης αποσυμπίεσης θα παρατηρηθεί αμέσως από τους πλοιάρχους και θα χρησιμεύσει ως ευκαιρία για τη διόρθωση του σφάλματος. Τότε, αυτό θα κάνει πολύ πιο ακριβό και πιο δύσκολο.

Καθαρισμός της διαδρομής κλιματισμού

Η εγκατάσταση του κλιματιστικού συστήματος απαιτεί προετοιμασία για λειτουργία με ιδανικό τρόπο. Ο χάλκινος σωλήνας μπορεί να πάρει υγρασία, γεγονός που θα επιδεινώσει τα χημικά χαρακτηριστικά του Freon. Η προκύπτουσα σύνδεση απενεργοποιεί γρήγορα τις επικοινωνίες. Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για την απομάκρυνση της υγρασίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάλετε τα σμήνη.

Η Stroiba κλείνει

Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τη στίλβωση των στροβοσκοπίων με ένα ειδικό μείγμα από το κατάστημα του κτιρίου. Οι επαγγελματίες κύριοι μετά το κλείσιμο των στροβοσκοπίων φωτογραφίζουν τη θέση της θέσης του, για γρήγορη ανίχνευση σε περίπτωση ανάγκης. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε. Φροντίστε να αφήσετε τους ειδικούς να ελέγξουν τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σε όλες τις λειτουργίες. Μόνο τότε το έργο θα θεωρηθεί ολοκληρωμένο.

Ποια είναι τα προβλήματα;

Με όρους, τα προβλήματα μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες κύριων οίνων και εγκατάστασης οίνου.

Τι κάνουν οι οικοδεσπότες.

 1. Η εσωτερική μονάδα πρέπει να εγκατασταθεί κοντά στο ψυγείο. Αυτό θα οδηγήσει σε γρήγορη υποβάθμιση του κλιματιστικού και στη συχνή βλάβη του.
 2. Τα έπιπλα τίθενται με τον τρόπο της ψύξης. Ως αποτέλεσμα, ο αέρας επιστρέφει στο κλιματιστικό και ο αισθητήρας αντιδρά σαν να έχει κρυώσει πλήρως το δωμάτιο. Η συσκευή κλιματισμού σβήνει.
 3. Δεν μπορείτε να γυαλίσετε το μπαλκόνι εάν έχει τοποθετηθεί εξωτερική μονάδα.

Τι κάνουν οι εγκαταστάτες λάθος.

 1. Λυγίστε τον αγωγό ή τις πτυχές του. Η κυκλοφορία διακόπτεται, γεγονός που οδηγεί σε γρήγορη βλάβη του συμπιεστή.
 2. Κακή σταθερή εξωτερική μονάδα. Συνεχείς δονήσεις σύντομα θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του.
 3. Τοποθετήστε την εξωτερική μονάδα μόνο στον φέροντα τοίχο.

Η διαδικασία του strobing είναι μια υπεύθυνη επιχείρηση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να καλέσετε ειδικευμένους ειδικούς. Το πρόβλημα δεν είναι να τρέξετε σε ένα ζευγάρι απατεώνων που απλά θέλουν να κερδίσουν χρήματα.

Τοποθέτηση διαδρομών για κλιματιστικά. Χρωματικές αποχρώσεις.

Έτσι, το δεύτερο μέρος της εγκατάστασης των κλιματιστικών αποφάσισε να αφιερώσει στις μεθόδους τοποθέτησης μονοπατιών κατά τη διάρκεια επισκευών.

Συνοπτικά για το αντικείμενο. Σπίτι, 3 ορόφους, 5 χωριστά συστήματα Daikin. Χάλκινες διαδρομές μήκος από 5 έως 15 μέτρα. Η αποστράγγιση είναι ευέλικτη. Χωρίσματα - τεμάχια αφρού και τούβλα διάσπαρτα. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι επιπλέον μονωμένοι με αφρό πολυουρεθάνης 50 mm και με πλακάκια.
Το πρώτο πράγμα από το οποίο αρχίζει η εγκατάσταση είναι ο προκαταρκτικός συντονισμός με τον πελάτη της ακριβούς θέσης των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά στάδια, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο εκ των προτέρων να γνωρίζουμε τη διάταξη των επίπλων σε μια μελλοντική κατοικία. Ως εκ τούτου, είναι επιθυμητό να έχουμε ένα σχέδιο σχεδιασμού με την τελική διάταξη των επίπλων. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη θέση της εσωτερικής μονάδας έτσι ώστε να μην φυσάει προς την κατεύθυνση μόνιμης διαμονής των ανθρώπων, όπου βρίσκονται κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες, χώροι εργασίας.
Αμέσως τεχνικές πτυχές πρέπει να εξεταστούν: η ικανότητα να στραγγίξει συμπυκνώματος από την εσωτερική μονάδα, η δίοδος εκτείνεται από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μονάδα. Βρίσκει όλες τις επιλογές για να αποφευχθεί η χρήση των αντλιών, συμπυκνωμάτων υδροσυλλεκτών από την εσωτερική μονάδα (της Πομπηίας πω κάπως ξεχωριστά). Αφού επιλέξετε την ισχύ των κλιματιστικών, υπολογίζεται το μήκος των διαδρομών. Το κλιματιστικό έχει επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ και το μήκος της διαδρομής. Σε αυτό το στάδιο, οι ειδικές απαιτήσεις για την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας μπορεί να συμβεί, αλλά αυτό είναι όλες οι επιμέρους στιγμές.

Έτσι, αφού καταρτίσουμε ένα μίνι έργο σχετικά με τη θέση των μπλοκ, των μονοπατιών και των αποχετεύσεων, προχωράμε στη δουλειά. Ένα παράδειγμα δίνεται σε δύο μπλοκ που θα κρέμονται πάνω από μια πόρτα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια.
Αρχικά, ζωγραφίζουμε μια εσωτερική μονάδα (οι πιο συνηθισμένες διαστάσεις είναι το πλάτος 800, το ύψος των 300)

και να σχεδιάσετε το μελλοντικό στρώμα κάτω από την τροχιά και κάτω από την αποστράγγιση. Δυστυχώς, ο σύντροφος ήταν πιο γρήγορος από τον πυροβολισμό, τον οποίο κατάφερα να φωτογραφήσω)))
Φωτογραφίες σε ένα δωμάτιο-

Θέλω να δώσω προσοχή στις ακόλουθες αποχρώσεις σε αυτό το στάδιο.

1. Κατά την κατάρτιση, πρέπει να λάβετε υπόψη το ελάχιστο ύψος από το μελλοντικό ανώτατο όριο στην κορυφή του κλιματιστικού: 50mm - ελάχιστο, 100mm - καλό, 150mm - εξαιρετικό. Μην ξεχάσετε επίσης να σκεφτείτε το μέλλον γάζα καλουπώματος!

Υπάρχουν πολύ, πάρα πολλές περιπτώσεις, όταν ξεχνούν να λάβουν υπόψη τη χύτευση γυψοσανίδας.

2. Απόσταση από την κορυφή της πόρτας προς το κάτω μέρος του κλιματιστικού. Υπάρχουν πολύ ευρείες πλατφόρμες στην πόρτα, αντίστοιχα 100 mm είναι επιθυμητό να υποχωρήσει.

3. Η διαδρομή με χάλκινους σωλήνες στο 99% των περιπτώσεων πρέπει να εισέλθει στο κλιματιστικό στην αριστερή πλευρά.

Μια σπάνια εξαίρεση που έχω γνωρίσει είναι τα κλιματιστικά Midea.

4. Η αποστράγγιση μπορεί να εισέλθει στο μπλοκ, τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και στα δεξιά. Και πάλι, η εξαίρεση είναι το 20% των κινεζικών κλιματιστικών.

5. Η αποστράγγιση πρέπει να γίνεται με συνεχή κλίση από την εσωτερική μονάδα. Δεν πρέπει να υπάρχουν οριζόντια τμήματα, καθώς και περιοχές με αντίστροφη προκατάληψη.

6. Εάν είναι δυνατόν, αποστραγγίστε την πρώτη στοίβα των 15 cm με ισχυρή προκατάληψη, γιατί 20% των εσωτερικών μπλοκ κατά τη διάρκεια της κατασκευής έχουν παραλειφθεί παρακάτω (για στόκο, οροφές κ.λ.π.), και έτσι ώστε να μην μετατοπιστεί το σύνολο αποστράγγισης vyshtrablivaetsya αυτών 15 εκατοστά και στοιβάζονται με ένα μικρότερο απόκλιση.

7. Το μπλοκ σχεδιάζεται για να κατανοήσει τις μελλοντικές διαστάσεις του μπλοκ. Και οι διαδρομές για να τους φέρουν έτσι ώστε να εξαφανιστούν κάτω από το μπλοκ.

8. Στη ζώνη της μελλοντικής εσωτερικής μονάδας, αποκλείστε τη διέλευση σωληνώσεων, συρμάτων κλπ. Από τότε η μονάδα θα είναι σταθερή και ενδεχομένως ζημιά. Γι 'αυτό βάζουμε τα μονοπάτια εκτός των ορίων.
Στη συνέχεια, κόψαμε το βουλγαρικό Stroganov και χτύπησε τον puncher. Το κομμάτι shtoborez είναι άχρηστο σε αυτήν την επιχείρηση, τρομερά δυσάρεστο.

Ολοκληρώθηκαν strobas μοιάζουν με αυτό -

Βάζουμε μια τρύπα στο δρόμο

Κάτω από την έννοια μιας διαδρομής σημαίνονται συνήθως δύο σωλήνες σε ένα θερμαντήρα και ένα καλώδιο για τη σύνδεση των μπλοκ μεταξύ τους.

1. Raskatka τη διαδρομή. Ένα σημαντικό σημείο - ο σωλήνας δεν μπορεί να επιτεθεί, διαφορετικά θα διαμορφωθεί από την αίθουσα, θα πρέπει να διορθωθεί.

Η αποχέτευση (λευκό) έχει διάμετρο 16. Υπάρχουν ακόμα 20, 25, 32. Με μεγάλα μήκη αποστράγγισης (πάνω από 6-8 μέτρα κατά μήκος του ορίζοντα) χρησιμοποιούμε σωλήνα αποχέτευσης 32 mm. Κάποιος χρησιμοποιεί πλαστικό σωλήνα.
Η αποστράγγιση είναι έτοιμη. Θυμάμαι, το σημαντικότερο, την έλλειψη οριζόντιων τμημάτων και περιοχών με αντίστροφη προκατάληψη. Εάν δεν συμμορφώνεστε, το κλιματιστικό σύστημα μπορεί να αρχίσει να κάνει έναν ήχο ακανόνιστο, και έτσι είναι πιθανό ότι το νερό δεν μπορεί να περάσει και θα στάξει από την εσωτερική μονάδα.
Έτσι, και μια άλλη στιγμή με την έξοδο σωλήνων και καλωδίων κοντά στην εσωτερική μονάδα.

Οι σωλήνες πρέπει να βγαίνουν σε μια τέτοια δέσμη και με αυτή τη σειρά: οι χάλκινες σωλήνες είναι πιο κοντά στον τοίχο, το καλώδιο στην κορυφή είναι πιο κοντά, η αποστράγγιση βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αυτή η λειτουργία θα διευκολύνει και θα καταστήσει πιο αξιόπιστη τη σύνδεση της μονάδας.

Τυπικά, μετά την τοποθέτηση των κομματιών εργάζονται για σφράγιση του κοπή αυλακώσεων, από spackling, επικολλώντας ταπετσαρία. Και οι σωλήνες μας είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε. Και τι κάνουν οι ζωγράφοι; Λυγίζουν τους σωλήνες, έπειτα οι σωλήνες κάμπτονται, μετά κάμπτονται. Κάνετε CATEGORALLY FORBIDDEN. Δεν χρειάζεται να επιμείνουμε σε αυτό, όπως konditsionerschiki γίνεται, σε αυτή τη θέση του σωλήνα και πρέπει να παραμείνει.

Αυτό συμβαίνει όταν το λυγίζετε - είναι μια αίθουσα που πρέπει να ξαναζεύγετε. Φωτογραφίες από άλλο αντικείμενο.

Και τελικά μοιάζει με αυτό

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι το μπλοκ πρέπει να κρεμαστεί σε έτοιμους τοίχους, βαμμένο ή με ταπετσαρία.
Η γενική εικόνα του αρχοντικού μας. Τα μπλοκ του εξωτερικού κρέμονται αμέσως, τα τοποθετημένα βλέφαρα. Σημειώστε ότι τα κομμάτια κρύβονται πίσω από το μπλοκ και δεν πηγαίνουν κατά μήκος της πρόσοψης

Σημειώστε το κομμάτι κλιματισμού

Δεδομένου ότι το σύστημα κλιματισμού αποτελείται από δύο μονάδες, ένα από τα οποία βρίσκεται έξω από το εξωτερικό και το άλλο μέσα στο κτίριο, τοποθετούνται πάντα κατάλληλες επικοινωνίες μεταξύ τους. Η τοποθέτηση της διαδρομής κάτω από τον κλιματισμό περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός αγωγού χαλκού για την κυκλοφορία του Freon, ενός ειδικού σωλήνα αποστράγγισης για αποστράγγιση συμπυκνωμάτων και ηλεκτρικών συρμάτων.

Παραλλαγές της τοποθέτησης αυτοκινητοδρόμων κάτω από το κοντίσιονερ

Η εγκατάσταση της γραμμής κλιματισμού μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορους τρόπους. Εάν το διαμέρισμα έχει ήδη επισκευαστεί, ο αυτοκινητόδρομος τοποθετείται σε ειδικά πλαστικά μεταλλεία, τα οποία είναι συνδεδεμένα απευθείας στους τοίχους. Εάν η εγκατάσταση του συστήματος σχεδιάζεται στο στάδιο της καλλυντικής επισκευής, θα είναι πιο ορθολογικό να τεθεί η διαδρομή για το κλιματιστικό σε προκατασκευασμένες τεχνολογικές τρύπες στον τοίχο, οι οποίες στη συνέχεια εξαφανίζονται με υλικά φινιρίσματος.

Η δεύτερη επιλογή είναι πιο αποδεκτή για πολλούς χρήστες, δεδομένου ότι το σύστημα κλιματισμού φαίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο. Όλες οι επικοινωνίες τίθενται κρυφά και κατά συνέπεια δεν θα είναι ορατές. Αλλά για να γίνει αυτό το έργο μπορούν μόνο ειδικοί με μεγάλη εμπειρία, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές σημαντικές αποχρώσεις, η παραβίαση των οποίων θα οδηγήσει ασφαλώς σε εσφαλμένη λειτουργία του συστήματος.

Υπάρχουν δύο επιλογές για την τοποθέτηση του σωλήνα αποστράγγισης: μαζί με την τροχιά freon και ξεχωριστά. Αυτές οι δύο επιλογές θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερέστερα.

Κοινή τοποθέτηση γραμμής φρεονιού και αποστράγγισης

Κατά την τοποθέτηση ενός κοινού αυτοκινητοδρόμου, όλες οι επικοινωνίες κλιματιστικού τοποθετούνται μαζί με το καλώδιο τροφοδοσίας διασύνδεσης και τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης. Σε αυτή την περίπτωση, ο σωλήνας αποστράγγισης εξέρχεται στο δρόμο και στερεώνεται στο βραχίονα της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού. Κατά την τοποθέτηση μιας τέτοιας διαδρομής, η ακολουθία των εργασιών είναι η εξής:

 1. Εάν το κλιματιστικό δεν έχει αγοραστεί ακόμα, τότε θα πρέπει να καθορίσετε την ικανότητα του εξοπλισμού - αυτό θα καθορίσει τη διάμετρο της τροχιάς freon. Η ισχύς του εξοπλισμού επιλέγεται ανάλογα με την περιοχή του δωματίου και την αναμενόμενη απελευθέρωση θερμότητας.
 2. Επιπλέον, η διάταξη των εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων του συστήματος κλιματισμού γίνεται. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι κάθε μοντέλο του κλιματιστικού έχει το μέγιστο δυνατό μήκος της διαδρομής (σε εγχώρια μοντέλα - περίπου 15 μέτρα).
 3. Επιπλέον, η σήμανση γίνεται για το κανάλι της εθνικής οδού. Αυτό λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά σύνδεσης των επικοινωνιών με τον εξοπλισμό και γίνεται κλίση 3 βαθμών για την απρόσκοπτη αποστράγγιση του συμπυκνώματος. Επίσης σε αυτό το στάδιο, λαμβάνεται υπόψη ότι το κανάλι κάτω από τους σωλήνες δεν πρέπει να έχει αιχμηρές στροφές, δηλαδή όλες οι στροφές θα γίνονται στρογγυλεμένες.
 4. Αφού γίνει η σήμανση, το κάλυμμα τοποθετείται κάτω από το κλιματιστικό στο τοίχωμα στήριξης και πέρα ​​από το σημείο εγκατάστασης του εξοπλισμού. Για αυτή τη λειτουργία, η ομάδα εργασίας χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο κοπής και εξοπλισμό για τη συλλογή σκόνης.
 5. Στη συνέχεια, όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις τίθενται στο φτιαγμένο βήμα. Στην περίπτωση αυτή, χάλκινες σωλήνες για φρέον είναι απαραίτητα μονωμένες για πιο αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος. Κατά την εγκατάσταση ενός σωλήνα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων, είναι απαραίτητο να αποφεύγετε αιχμηρές καμπύλες και χαλάρωση στα οποία μπορεί να συσσωρευτεί νερό.
 6. Στο τελικό στάδιο της τοποθέτησης της διαδρομής, όλες οι επικοινωνίες είναι στερεωμένες στη ράβδο με μια ειδική ταινία διάτρησης και σφραγίζονται με ένα διάλυμα. Αν το κλιματιστικό δεν είναι εγκατεστημένο αμέσως, είναι απολύτως απαραίτητο να σφραγίσετε τους σωλήνες έτσι ώστε κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής να μην έχουν υπολείμματα και σκόνη.
 7. Επιπροσθέτως, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορεί να πραγματοποιηθεί η πτύχωση της γραμμής κλιματισμού με υγρό άζωτο. Παρέχεται επίσης ειδική βαλβίδα και μανόμετρο. Αυτό γίνεται για να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι σε περίπτωση βλάβης του δρόμου κατά τη διάρκεια των εργασιών φινιρίσματος. Ιδιαίτερη σημασία έχει η διαδικασία όταν το μήκος της εθνικής οδού υπερβαίνει τα 15 μέτρα.

Κατά την εκτέλεση αυτών των εργασιών, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το κόστος της τοποθέτησης της διαδρομής για κλιματισμό στη Μόσχα βασικά εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ των υπαίθριων και των εσωτερικών μονάδων. Επιπλέον, εάν οι γραμμές φρεονιού και αποχέτευσης κινούνται ξεχωριστά, η τιμή για το κοπτικό τοίχου κάτω από τον κλιματισμό εξαρτάται επίσης από την πρόσθετη απόσταση από το αποχετευτικό δίκτυο.

Ξεχωριστή τοποθέτηση γραμμής φρεονιού και αποχέτευσης

Επιπλέον, εάν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε έναν σωλήνα συμπύκνωσης κάτω από μια κλίση, τότε υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης μιας ειδικής αναγκαστικής αντλίας μεταξύ αυτού του σωλήνα και του ίδιου του κλιματιστικού. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό θα εκτραπεί στο σύστημα αποχέτευσης όταν λειτουργεί το σύστημα κλιματισμού.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν τοποθετείτε ένα ξεχωριστό κύριο μέρος κάτω από το σύστημα κλιματισμού είναι η πιθανή οσμή από τον αγωγό αποχέτευσης στον οποίο είναι εγκατεστημένος ο αποχετευτικός αγωγός. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα, εγκαθίσταται ένα ειδικό σιφόνι στο σωλήνα, το οποίο διέρχεται ελεύθερα από τη μία πλευρά και ταυτόχρονα εμποδίζει την είσοδο αέρα μέσα στην εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού.

Πριν εγκαταστήσετε το κλιματιστικό, εάν έχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα μετά την τοποθέτηση της διαδρομής, οι δοκιμές διεξάγονται με επικοινωνίες. Ελέγξτε τη στεγανότητα των χαλκοσωλήνων, οι οποίοι καθαρίζονται παράλληλα για καθαρισμό από συντρίμμια και σκόνη. Όλα τα ηλεκτρικά καλώδια τροφοδοσίας και ελέγχου ελέγχονται επίσης για ζημιά ή διαρροή ρεύματος.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επιθεώρησης, εγκαθίσταται όλος ο άλλος εξοπλισμός και εκτελείται η θέση σε λειτουργία. Στο μέλλον, μην ξεχνάτε την έγκαιρη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, το οποίο περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την επαναπλήρωση του συστήματος freon.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι μόνο οι επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία μπορούν να κάνουν αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που είναι στο στάδιο της ωοτοκίας στις πίστες του κλιματιστικού, η τιμή δεν είναι τόσο σημαντικό, οι ερασιτέχνες επιτρέπεται πολλά λάθη, με αποτέλεσμα άχρηστα εξοπλισμό και αναγκάζει τον πελάτη να κάνει και πάλι την επισκευή. Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες συνέπειες, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα - διατάξτε την τοποθέτηση της γραμμής κλιματισμού από επαγγελματίες που γνωρίζουν την επιχείρησή τους. Αυτό μπορεί να γίνει με την κλήση +7 (499) 390-25-77 ή επικοινωνήστε μαζί μας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο βολικό για σας, οι οποίες παρουσιάζονται στην ενότητα «Επαφές».

Τιμές για την τοποθέτηση σωλήνων για κλιματισμό

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ

Τα τοιχώματα από στυλό είναι απαραίτητα αν χρειαστεί να κρύψετε σωλήνες, σύρματα στους τοίχους. Αυτό είναι αρκετά καταναγκαστικό, απαιτεί ειδική εργασία δεξιοτήτων, η οποία είναι καλύτερη για τους επαγγελματίες.

Το εργαλείο για shtroblenija

Το στυλό για κλιματιστικά και άλλες οικιακές συσκευές μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορα εργαλεία. Εκείνοι που επιλέγουν να μην επικοινωνήσει με τους επαγγελματίες, που χρησιμοποιείται συχνά μια ισχυρή γροθιά με ένα ειδικό ακροφύσιο ή μύλοι - αυτές οι μέθοδοι δεν είναι πολύ αποτελεσματική και είναι γεμάτη με πολύ σκόνη και το θόρυβο. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ένα shtruborez, που αποτελείται από δίσκους με διαμάντι, μαζί με μια βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα.

Τεχνολογία της εργασίας

Οι τοίχοι για κλιματισμό συνεπάγονται τη χρήση μιας βιομηχανικής ηλεκτρικής σκούπας, η οποία ελαχιστοποιεί την εξάπλωση της σκόνης στις εγκαταστάσεις. Η κοπή διαμαντιών, η οποία αποτελεί τη βάση της διαδικασίας, διασφαλίζει την ακρίβεια του αποτελέσματος και εξασφαλίζει τη διατήρηση των μονολιθικών τοίχων. Επί του παρόντος, η όλη διαδικασία - από την αρχή της εργασίας μέχρι την τελευταία φάση - απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Ακόμη και σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα.

Χρειάζομαι άδεια να βρεθώ κάτω από το κλιματιστικό;

Shtroblenie κάτω από τον κλιματισμό πραγματοποιείται, κατά κανόνα, χωρίς ένα ξεχωριστό έργο, αλλά το σχέδιο για τις επικοινωνίες που τοποθετούνται στον τοίχο, είναι απαραίτητο να έχουμε στο χέρι.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του συστήματος κλιματισμού, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που είναι τυπικά για την επίλυση του ζητήματος της ανάπλασης. Οι φέροντες τοίχοι για κλιματισμό και άλλες συσκευές για μαζική χρήση περιγράφονται στο SNiP.

Η εταιρεία Rezalmaz θα εκτελέσει τις εργασίες για την κοπή φέροντων τοίχων κάτω από το κλιματιστικό με όλους τους κανόνες. Οι ειδικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία και υψηλά προσόντα. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρόνο.

Τιμοκατάλογος για εργασίες εγκατάστασης κλιματισμού, κλιματικού εξοπλισμού

Το τμήμα εγκατάστασης της TMK Prof-Systems εκτελεί την εγκατάσταση του κλιματικού εξοπλισμού και τη συντήρησή του, συγκεντρώνοντας τόσο τον εξοπλισμό που αγοράσαμε από εμάς όσο και τον εξοπλισμό τρίτων κατασκευαστών. Κατά τη διεξαγωγή των εργασιών συναρμολόγησης, χρησιμοποιείται εξειδικευμένος επαγγελματικός εξοπλισμός των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, ο οποίος εγγυάται άψογη ποιότητα εργασίας.

Η τυπική εγκατάσταση πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Δεν απαιτούνται οι υπηρεσίες ενός βιομηχανικού ορειβάτη ή εναέριων πλατφορμών. ((Όταν χρησιμοποιείτε έναν βιομηχανικό αναρριχητή, το έργο οποιασδήποτε πολυπλοκότητας επιλύεται.) Το κόστος των 5000rub.) Μερικές φορές είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε μια εναέρια πλατφόρμα από 10000rub.))

Εγκατάσταση κλιματιστικού χωρίς θραύση τοίχου. Με την κανονική εγκατάσταση, χρησιμοποιείται ένα ιταλικό διακοσμητικό κουτί, συνήθως δύο τύπων 60x60 και 60x80 mm.

Shtroblenie -... Η εσοχή στην chaser τοίχο επιφάνεια του τοιχώματος και ισχυρό βάθος διάτρησης έως 10 cm ((Αξία shtrobleniya από 1500rub ανά γραμμικό μέτρο, ανάλογα με τον τοίχο-τύπου (τούβλα, σκυρόδεμα, οπλισμένο σκυρόδεμα)) Η διαδρομή μεταξύ των μπλοκ διάσπαση συστήματος δεν υπερβαίνει το 5. μ Το κομμάτι περιλαμβάνει :. Freon περίγραμμα με μόνωση, διακοσμητικά κουτί, ηλεκτρικό καλώδιο, σωλήνα παροχέτευσης, αγκύλες κάτω από εξωτερικό υλικό μπλοκ στερέωσης Κάθε κομμάτι χωρίς πρόσθετο μέτρο είναι 1000rub τοίχους shtrobleniya.

Κατάλογος έργων και υλικών που περιλαμβάνονται στην τυποποιημένη εγκατάσταση οικιακών κλιματιστικών (split συστήματα):

 • Διάτρηση μιας τρύπας στον τοίχο για τον αυτοκινητόδρομο μεταξύ οδών
 • Εγκατάσταση των στηριγμάτων για την εξωτερική μονάδα
 • Τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας
 • Εγκατάσταση εσωτερικής μονάδας
 • Τοποθέτηση αυτοκινητόδρομου μεταξύ των οχημάτων μέχρι 5 μέτρα.
 • Εγκατάσταση διακοσμητικού κιβωτίου για τη διακλαδική γραμμή μέχρι 2 μέτρα
 • Εγκατάσταση διακοσμητικού κουτιού για ηλεκτρικό καλώδιο μέχρι 2 μέτρα
 • Σφράγιση της οπής
 • Προετοιμασία εργασιών

Αν η εγκατάσταση γίνεται κακή κλιματιστικό (το κλιματιστικό 90% εργασία εξαρτάται από την σωστή συναρμολόγηση και την ποιότητα) σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα φρέον μπορεί να ρέει προς τα έξω σχεδόν όλα, έτσι, την υπερθέρμανση του συμπιεστή είναι πιθανό ότι όταν το φρέον κρυώσει.

Τιμοκατάλογος για την εγκατάσταση οικιακών και ημι-βιομηχανικών κλιματιστικών (τυποποιημένη εγκατάσταση)

vsplit.ru εγκατάσταση νέων, χρησιμοποιημένων κλιματιστικών μηχανημάτων, επαναπλήρωση freon, καθαρισμός στη Μόσχα και την περιοχή

Σωλήνων κατά την εγκατάσταση του κλιματιστικού είναι συνήθως κλειστό αγωγό 6 από 6 cm. Αλλά αν το διαμέρισμα χρειάζεται επισκευή, ότι αυτές οι ίδιες σωλήνες, αποχέτευση, καλώδια είναι καλύτερα να κρύψει στον τοίχο, καθιστώντας το μια εσοχή, το λεγόμενο Stroebe και την εγκατάσταση του κλιματιστικού αποτελείται από δύο στάδια.
Σήμερα θα μιλήσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια για το πρώτο στάδιο: το Stroba, πώς να το κάνουμε, χωρίς να επιτρέπουμε μεγάλα λάθη, χωρίς να δημιουργούμε περιπλοκές για τους εγκαταστάτες. Αφού δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να σχεδιάσετε ανεξάρτητα τη σωστή θέση της διαδρομής στον τοίχο. Συνήθως ο ειδικός μας έρχεται στο διαμέρισμα του πελάτη και προφορικά όλα αυτά λένε με λόγια. Εδώ μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας, να κατανοήσετε την αρχή και να αποφύγετε λάθη, για παράδειγμα στην αποστράγγιση.
Ο πρώτος και πολύ έμπειρος μέντορας μας επέστησε με το χέρι, όπως στον τοίχο για να κτυπήσει έξω τον κροσσό, παρατηρώντας όλα τα μεγέθη. Σε ένα κομμάτι χαρτί, το οποίο στη συνέχεια φωτογραφήθηκε στη μία πλευρά του φύλλου έλκεται εγκατάσταση, εάν το κλιματιστικό βρίσκεται στα αριστερά του παραθύρου (στέκεστε απέναντι από το παράθυρο), από την άλλη πλευρά - εάν το κλιματιστικό στο διαμέρισμα πρέπει να τοποθετούνται στα δεξιά του παραθύρου.


Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μεθόδων είναι ότι εδώ δεν λυγίζουμε τους σωλήνες στο κλιματιστικό μηχανισμό προς την άλλη κατεύθυνση, αλλά παραμένουν στη θέση στην οποία απελευθερώθηκαν από το φυτό. Αυτό γίνεται έτσι ώστε, αν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του κλιματιστικού υπάρχει πάντοτε πρόσβαση στα παξιμάδια και στην καύση της εσωτερικής μονάδας. (Στο κουτί οι σωλήνες κάμπτονται προς την κατεύθυνση που χρειαζόμαστε).
Το κύριο πράγμα εδώ για την τοποθεσία, και μπορείτε να το δείτε, να αντέξει την ελάχιστη απόσταση από την οροφή -. Τουλάχιστον 7-10 cm Είναι απαραίτητο να εξεταστεί αν ένα ανώτατο όριο για το πόσο θα πέσει, είτε πάνω σε ένα διακοσμητικό σύνορα ή πλαστικό άνω πλίνθος (μαρκίζες) και μόνο από αυτά σημειώνεται το κάτω σημείο της κορυφαίας θέσης του κλιματιστικού.
Νομίζω ότι με όλα αυτά είναι σαφές.
Και τώρα γυρίζουμε στο πιο ενδιαφέρον.
Οι σωλήνες βγαίνουν από τον τοίχο. Τι μπορεί να είναι πιο απλό και κατανοητό;
Το κάναμε πάντα όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες: αν η ράβδος εισέλθει στο κλιματιστικό από κάτω ή από πάνω, από την οροφή, ο χαλκός μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.


Αλλά εδώ δούμε την απόχρωση, έχουμε λυγισμένο σωλήνα στους 90 βαθμούς, έτσι ώστε να βγήκε από τον τοίχο, και στη συνέχεια, κατά την εγκατάσταση της εσωτερικής μονάδας για τη δεύτερη φάση του έργου μετά από όλες τις επισκευές, θα καμφθεί σωλήνα ακόμα 90 βαθμούς, κατευθύνοντας τους σε συνδέσεις μας, παξιμάδια στην εσωτερική μονάδα.
Αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, σε σωλήνα zalomav, περιορίζοντας ταυτόχρονα το πέρασμα των αερίου και υγρού στις γραμμές, μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού. Μπορείτε να λυγίζετε με ελατήρια κατά 1/4 και 3/8. Εάν ο σωλήνας είναι αέριο - 1/2, τότε είναι καλύτερα να λυγίσει, επισκευή μπορεί να καθυστερήσει για έξι μήνες, καθώς και για την άφιξή σας για την ανάρτηση της εσωτερικής μονάδας, ο σωλήνας θα γίνει μαύρη, οξειδωμένο και έσκυψε θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.
Με όλα αυτά έχουμε συναντήσει τη δουλειά μας. (Από το μαύρο τούνελ μαύρο μαρκαδόρο, δεν θα δείτε πού να κόψει το σωλήνα επέκτασης, έτσι έχουμε ένα κόκκινο μαρκαδόρους, που μπορεί να δει κανείς σε μαύρο φόντο.) Σωλήνες χαλκού για τα κλιματιστικά μπορεί να εγκατασταθεί για τους αγωγούς θέρμανσης.
Μια άλλη παραλλαγή των σωληνώσεων στην εσωτερική μονάδα, μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.


Βλέπετε ότι το Stroba κάνει μια ημικυκλική καμπή και οι σωλήνες κινούνται ήδη προς την κατεύθυνση των περικοχλίων, όπως θα έπρεπε. Εδώ θα είναι απαραίτητο να κάνουμε μόνο μια ελαφριά απόκλιση από τον τοίχο, κάνοντάς τα στο τελικό σημείο της εξόδου από τα στροβοσκόπια. Αυτό είναι πιο εύκολο για τον εγκαταστάτη: για άλλη μια φορά δεν χρειάζεται να κάμψετε τους σωλήνες υπό γωνία 90 μοίρες. Αλλά εδώ εργάζεστε περισσότερο με ένα κόπτη ή ένα μεγάλο bulger, χαράζοντας ένα τέτοιο "C" στον τοίχο, λίγο περισσότερο είναι η δαπάνη του χαλκού, αποστράγγισης, σύρμα, αντίστοιχα.
Δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά στους δύο αυτούς τρόπους. Μην υποστηρίζετε και μην "σπάτε τα δόρατα" στα φόρουμ: "Ποια είναι η καλύτερη;". Αυτό το κάνουμε και ούτω καθεξής.
Θα προσθέσω μόνο ότι εργαζόμαστε τώρα, βάζοντας προστατευτική ενδυμασία πάνω σε ρούχα που "αναπνέουν" και δεν παίρνουν λερωμένα ρούχα. Και η σκόνη αυξάνεται ακόμα περισσότερο, αν και ο στροβοσκόπιος κόβεται με ένα περίβλημα με μια ηλεκτρική σκούπα.


Ο σωλήνας αποστράγγισης στην έξοδο προς το κλιματιστικό θα πρέπει να τοποθετείται στα αριστερά των σωλήνων χαλκού, στην πλεξούδα. Και γι 'αυτό, μην ξεχνάτε ότι δεν έχει στρεβλωθεί για σας, γι' αυτό το βάλτε εκ των προτέρων έτσι.
Ένας λεπτός σωλήνας έρχεται από πάνω, κάτω από αυτό - παχύ, αέριο. Αλλά πριν από αυτό, εξετάζετε επίσης πώς βρίσκονται οι σωλήνες στην εσωτερική μονάδα, συμβαίνει και αντίστροφα. Στη συνέχεια, επίσης, να τα αλλάξετε εκ των προτέρων και να τα τοποθετήσετε στο χτύπημα όπως θέλετε. Το κύριο πράγμα είναι ότι στο Strobe, ή στην έξοδο από αυτό, οι σωλήνες δεν υπερχειλίζουν μεταξύ τους ή με αποστράγγιση.

Και εδώ είμαι. Μου αναγνωρίσατε στη δουλειά; Εαυτοί. Γιατί δεν είμαι ο Stanley Kubrick;


Αν αλλάξετε την κατεύθυνση της διαδρομής στις γωνίες, το ίδιο το εγκεφαλικό επεισόδιο χρειάζεται να εμβαθυνθεί λίγο περισσότερο, ώστε οι σωληνώσεις να είναι καλά κρυμμένες στον τοίχο και να μην κοιτάξουν όταν οι τοίχοι είναι τελικά κλειστοί.
Αυτό δεν πρέπει να είναι έτσι!

Στεγανοποίηση κάτω από το κοντίσιονερ

Κάθε κλιματιστικό τοίχου πρέπει να εγκατασταθεί ποιοτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες - αυτό θα εξαρτηθεί όχι μόνο από την περαιτέρω λειτουργία του, αλλά και από την ελκυστική εμφάνιση του δωματίου. Η εταιρεία "Rezmaster" προσφέρει επαγγελματική διάτρηση μιας οριζόντιας τρύπας για κλιματισμό, η οποία επιτρέπει την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

τεχνολογία καλωδίων μέσω εξωτερικών καναλιών παρωχημένες: σε ένα σύγχρονο εσωτερικό πλαστικό καλωδιακά κανάλια δεν φαίνονται αισθητικά ευχάριστο, είναι σκονισμένο, και τελικά λευκό πλαστικό ξεθωριάζει από τον ήλιο. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να τοποθετήσετε το καλώδιο και τους σωλήνες του κλιματιστικού στο στύλο.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης του κλιματιστικού:

Όταν εκτελούμε την εγκατάσταση του κλιματιστικού, βασίζουμε το αξίωμα ότι η κόγχη για τον εξοπλισμό αυτό είναι μια επικοινωνία κλειστού τύπου.

 1. Η βασική προϋπόθεση είναι η αόρατο.
 2. Όλα τα καλώδια και οι σωλήνες φρέον που προέρχονται από το κλιματιστικό τοποθετούνται σε ειδική αυλάκωση στον τοίχο.
 3. Πιο συχνά, το πλάτος του καναλιού είναι 3-7 cm, βάθος 4-5 cm.
 4. Το μήκος της τρύπας εξαρτάται από τη θέση του κλιματιστικού και θα είναι ελάχιστο εάν ο εξοπλισμός τοποθετηθεί στα δεξιά.
 5. Στεγανοποίηση της οπής στον τοίχο, σχεδιασμένη για την αφαίρεση των σωλήνων και του καλωδίου.
 6. Στο τέλος της εργασίας, το αυλάκι καλύπτεται με ειδικό κονίαμα.
 7. Με τη βοήθεια ηλεκτρικής σκούπας ή άλλης ειδικής συσκευής, η σκόνη, η βρωμιά και άλλα συντρίμμια αφαιρούνται από την εγκατάσταση.

Τα τοιχώματα του στυλοβάτη κάτω από το κοντίσιονερ

Επιλέξτε αξιόπιστους τεχνίτες χωρίς μεσάζοντες και εξοικονομήστε μέχρι και 40%!

 1. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης
 2. Λάβετε προσφορές με τιμές από τους πλοιάρχους
 3. Επιλέξτε καλλιτέχνες από την τιμή και τις κριτικές
Παραγγείλετε τον τοίχο κάτω από τον κλιματισμό

Η ιστοσελίδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα έναν ιδιωτικό τεχνίτη ή ταξιαρχία για οποιαδήποτε εργασία επισκευής. Απλά τοποθετήστε την παραγγελία σας και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε προσφορές με τιμή από τους ελεύθερους πλοιάρχους έτοιμους να εκπληρώσουν την παραγγελία σας.

Αναχώρηση για το σπίτι - Μόσχα

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Γρήγορα και με ακρίβεια

Αναχώρηση για το σπίτι - Bataziky πέρασμα σπίτι 37, Μόσχα, πόλη της Μόσχας

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Εκτός από τη μερική shtrobleniya, αποφάσισε να αναθέσει το ρωμαϊκό εκτελέσει την αντικατάσταση του συνόλου ηλεκτρικά στο διαμέρισμα, αλλά παρά το σχετικά υψηλό κόστος, το επίπεδο των εργασιών που εκτελούνται για την εκτίμηση 3. Βοηθός Romana, το οποίο είναι σχεδόν δεν μιλάει στα ρωσικά, δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας γίνεται αναδίπλωση και σφράγιση των καλωδίων Πινελιές. Επίσης, πολλαπλά σύρματα όταν ανοίγετε το καπάκι (στο διαμέρισμα) δεν ταιριάζει στο Stroebe (περίπου ένα μέτρο και ένα μισό μήκος της οροφής), αλλά αντί για την επέκταση Stroebe και βοήθεια στην επίλυση αυτού του ζητήματος κόπο δεν θέλουν, και να μην βουλιάζει τα καλώδια αριστερά παντού στους τοίχους, Συγκέντρωσαν την ασπίδα, συνόδεψαν τα καλώδια και δεν άφηναν την ευκαιρία να το φτιάξουν (πνίξουν). Ως λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα προσφέρθηκε να οικοδομήσουμε μια ψευδοροφή στο ντουλάπι, το οποίο κρέμεται ασπίδα. Στον πίνακα στο χώρο (μεταξύ των διαμερισμάτων) έχει εγκατασταθεί ένα νέο μηχάνημα, αλλά οι παλιές μηχανές και τα καλώδια, δεν αφαιρέθηκαν, και παρέμεινε κρέμονται στις ουρές πάνελ και καλώδιο στο διαμέρισμα. Εμείς βιάζεται να εκπληρώσει όλες τις γρήγορα, πράγμα που θα πιάσει την επόμενη σειρά, στο πλαίσιο αυτό, το έργο ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα σε τρεις νύχτες με λάθη. Η πληρωμή καλείται να παράγει για κάθε ημέρα εργασίας, και μετά από όλα της απαίτησης χρημάτων για διόρθωση και αναθεώρηση αποδεκτή απρόθυμα. Προσέξτε. Παρ 'όλα τα παραπάνω εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρωμαϊκή αρμόδιο ηλεκτρολόγο, αλλά χρειάζεται λίγο να ρυθμίσετε κάποιες λεπτομέρειες του έργου.

Αναχώρηση για το σπίτι - Aerodromnaya street, 3, Μόσχα

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Εξαιρετικός κύριος! Έφτασα στο συμφωνημένο χρόνο, ήταν ευγενικός, η δουλειά τελείωσε καλά! Εάν είναι απαραίτητο, θα υποβάλω αίτηση ξανά! Σας συνιστώ!

Αναχώρηση για το σπίτι - Yaroslavl αυτοκινητόδρομο, Μόσχα

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Μεγάλος κύριος! Έφτασε εγκαίρως, με μια δέσμη εργαλείων. Έκανα τα πάντα τέλεια και απολύτως χωρίς να δημιουργήσω σκόνη (από την οποία φοβόμουν πολύ)! Σας ευχαριστώ.

Αναχώρηση για το σπίτι - Zhebrunova street, 1, Μόσχα

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Πολλές ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο. Έκανα τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώστε περαιτέρω συμβουλές για περαιτέρω επισκευές. Η εργασία έγινε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αναχώρηση για το σπίτι - Simferopolskoe sh., 1742, Μόσχα, 117148

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Αναχώρηση για το σπίτι - περιοχή Μόσχα, Mytischi, Borisovka δρόμο

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

υπέροχους κυρίους, συνιστώ ανεπιφύλακτα

Αναχώρηση για το σπίτι - μετρό Oktyabrskoe Pole, Tagansko-Krasnopresnenskaya γραμμή, Μόσχα, Ρωσία

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Πραγματοποιήθηκε γρήγορα, εγκαίρως. Σας ευχαριστώ

Αναχώρηση για το σπίτι - st. Ακαδημαϊκός Volgin, 14k3

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Ευχάριστο, ευγενικό πρόσωπο. Η αποστολή πραγματοποιήθηκε πολύ επαγγελματικά, με ακρίβεια και με ακρίβεια.

Αναχώρηση για το σπίτι - Lesnaya ul.22k2, Bobrovo χωριό, Leninsky περιοχή, Μόσχα περιοχή

Ανατροφοδότηση σχετικά με την ανάθεση

Η ίδια η δουλειά γίνεται τέλεια! Από τα μειονεκτήματα μόνο την ακρίβεια και αριστερά δομικά υπολείμματα μετά την εργασία.

 1. Συγκρίνετε τις συνθήκες και επιλέξτε το καλύτερο
 2. Ανατροφοδότηση από ενδιαφερόμενους ειδικούς μόνο
 3. Μην χάσετε χρόνο επικοινωνώντας με τους μεσάζοντες

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία YouDo για να παραγγείλετε το τοίχο κάτω από το κλιματιστικό. Η περιοχή προσφέρει τις υπηρεσίες ειδικευμένων πλοιάρχων της Μόσχας και της περιοχής, οι οποίοι ασχολούνται με την κατασκευή τοίχων για σωλήνες, ηλεκτρικές καλωδιώσεις, κλιματισμό σε διαμερίσματα, καταστήματα, χώρους γραφείων. Σε σύγκριση με τις μέσες τιμές της αγοράς, το κόστος των καλλιτεχνών Yudu είναι αρκετά προσιτό.

Χαρακτηριστικά της απόδοσης των έργων από επαγγελματίες

Η γενική επισκευή περιλαμβάνει την αντικατάσταση των ηλεκτρικών καλωδίων, την τοποθέτηση των μηχανικών συστημάτων. Για να εκτελέσετε ποιοτικά τις εργασίες εγκατάστασης, θα πρέπει να παράγετε τεχνικά τοίχους με πέτρες.

Οι εγγεγραμμένοι σε YouDo ειδικοί θα κάνουν τρύπες και κόγχες για την τοποθέτηση σωλήνων και καλωδίωσης με τη βοήθεια επαγγελματικών εργαλείων:

 • σφυρί και σμίλη
 • διατρητή
 • λειαντήρες με δίσκο με διαμάντια
 • shtroboresa

Πριν από την προετοιμασία των τοίχων για τη διάτρηση των κόγχων, ο πλοίαρχος πραγματοποιεί σήμανση, υπολογίζει το μήκος των σωλήνων λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά σύνδεσης των διαχωρισμένων συστημάτων. Για να εκτελέσετε εργασίες για το διαχωρισμό χωρισμάτων, τοίχων σε στενούς χώρους και να αντιμετωπίσετε άλλες μη τυποποιημένες εργασίες, οι εκτελεστές Yudu χρησιμοποιούν πρόσθετο εξοπλισμό.

Πλεονεκτήματα εξεύρεσης ειδικών για το YouDo

Οι καλλιτέχνες μας θα εκτελέσουν το στύψιμο των τοίχων για την τοποθέτηση σωλήνων κάτω από το κλιματιστικό σύμφωνα με όλους τους κανόνες. Ο ειδικός θα εκτελέσει ελεύθερη έξοδο από τον ιστότοπο για να κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς. Το έργο θα γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Χάρη στο νέο σύγχρονο εξοπλισμό για τρύπες γεωτρήσεις ειδικοί εκτελούν τη σήμανση των τοίχων, shtroblenie στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Οι πελάτες της Μόσχας εκτίμησαν τους ευνοϊκούς όρους συνεργασίας με τους καλλιτέχνες Yudu:

 • δημοκρατικές τιμές για τον τοίχο κάτω από τον κλιματισμό
 • παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
 • εκτέλεση εργασιών οποιασδήποτε πολυπλοκότητας
 • μη τυποποιημένη προσέγγιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα

Ο πλοίαρχος θα κάνει μια έξοδο για τον υπολογισμό του κόστους εργασίας σε μια κατάλληλη στιγμή για εσάς. Εάν επικοινωνήσετε με κάποιον εμπειρογνώμονα σε λειτουργία online, θα μάθετε την κατά προσέγγιση τιμή της υπηρεσίας.

Οι ειδικοί εκτελούν στύψιμο τοίχων από τούβλο και σκυρόδεμα με εργαλεία που παρέχουν υψηλή ταχύτητα λειτουργίας και απόκτηση ακριβούς και ομαλού περιβλήματος για την εγκατάσταση του κλιματιστικού. Εάν είναι απαραίτητο, ο πλοίαρχος θα εκτελέσει την κοκκοποίηση των φερόντων τοίχων κάτω από το σύστημα διαχωρισμού.

Τιμές για εξειδικευμένες υπηρεσίες στη Μόσχα

Το κόστος των οπών διάτρησης υπολογίζεται σε ατομική βάση. Η τελική τιμή επηρεάζεται από ορισμένες προϋποθέσεις:

 • υλικό τοίχου
 • ατομικές επιθυμίες του πελάτη
 • εφαρμοσμένα εργαλεία
 • πολυπλοκότητα της εργασίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τις υπηρεσίες των εκτελεστών μας όλο το εικοσιτετράωρο, καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται στην ιστοσελίδα ή συμπληρώνοντας μια ειδική φόρμα αίτησης. Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά, συγκρίνετε τις τιμές για την τοποθέτηση σε τοίχο για διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Ποιοτικά τοιχώματα υπό το κοντίσιονερ από τους πλοιάρχους, εγγεγραμμένους στο YouDo, θα εκτελούνται με τους ελάχιστους όρους.