Προϊόντα και υπηρεσίες

Σε πολλές περιπτώσεις απαγορεύεται η τοποθέτηση ενός διαχωρισμένου συστήματος με συμπύκνωμα από το διαμέρισμα. Εδώ είναι δυνατή και άλλη επιλογή - η απόσυρση υγρών στα λύματα. Για τις δυσάρεστες οσμές μέσω της αποχέτευσης δεν θα μπορούσε να μπει στο διαχωρισμό, και στη συνέχεια ένα διαμέρισμα, που η συσκευή gidrozatvornoe όπως μια παγίδα για τον Profcool μοντέλο κλιματιστικού SCU 032 (Ρωσία), σιφόνι VECAM conditioner (Ιταλία), σιφώνια HL για τα κλιματιστικά (Αυστρία), και ούτω καθεξής. ε.

Είδη σιφωνίων

Το σιφόνι για αποστράγγιση αποστράγγισης από κλιματιστικά μπορεί να είναι πολλών τύπων.

Δομικά χωρίζονται σε:

 • Σιφώνι με υδραυλική σφράγιση για κλιματισμό. Το απλούστερο μοντέλο είναι σε σχήμα U. Τα ακροφύσια εισόδου και εξόδου συνδέονται με ένα γόνατο, το οποίο λειτουργεί ως μηχανισμός υδροσυλλέκτη. Μειονέκτημα - με σπάνια χρήση του κλιματιστικού στην υδραυλική σφράγιση, το υγρό στεγνώνει, οι μυρωδιές διεισδύουν στο διαχωρισμένο σύστημα. Χρειάζεται επίσης αρκετό χώρο.
 • Ένα σιφόνι για κλιματιστικά με υδραυλική κλειδαριά και μηχανισμό κλεισίματος οσμών (σιφόνι HL136n για τεχνολογία κλιματισμού, σύνδεση με κρίκο DN32). Εξοπλισμένο με μια συσκευή κλεισίματος οσμών με τη μορφή σφαιρικής βαλβίδας. Το σιφόνι με μπαλόνια είναι πιο αξιόπιστο, η βαλβίδα ασφάλισης ανεβαίνει κάτω από την πίεση του νερού και το ρέει ελεύθερα στο κανάλι. Μετά τη μείωση της ποσότητας συμπυκνώματος, η σφαίρα πέφτει κάτω από το δικό της βάρος, επικαλύπτοντας το σωλήνα διακλάδωσης. Εξοπλισμένο με ένα πανί καθαρισμού.
 • Σιφώνι αποστράγγισης για οριζόντια τοποθέτηση (σιφόνι Vecam). Δομή σχήματος κουτιού εξοπλισμένη με συσκευή σφαίρας και τήξης. Ενσωματωμένη τοποθέτηση σε τοίχο. Η παρουσία μιας αντικαταστάσιμης κασέτας, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί για να αντικαταστήσει μολυσμένα. Το σώμα είναι πλαστικό, διαφανές, το οποίο διευκολύνει την παρακολούθηση της κατάστασης του υδραυλικού μηχανισμού κλείστρου. Για παράδειγμα, ενσωματωμένο σιφόνι HL138 για κλιματιστικά.
 • Ξηρό σιφόνι. Ένα σιφόνι για ένα κλιματιστικό ξηρού αέρα χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχει χώρος για την εγκατάσταση συμβατικών σιφωνίων για χωριστές συσκευές. Χαρακτηρίζεται από ένα καλό επίπεδο συγκράτησης δυσάρεστων οσμών χάρη σε ένα συμπιεσμένο ελαστικό σωλήνα μέσα. Όταν το υγρό περάσει (η μέθοδος στάλαξης) ανοίγει, κλείνοντας ξανά. Το ξηρό σιφόνι χρησιμοποιείται με έναν ευθύγραμμο προσαρμογέα, χωνί. Για παράδειγμα, το Tun5 cl.

Με την έξοδο του συμπυκνωτή:

 • Σιφώνι για κλιματιστικά με κάθετη έξοδο. Σιφώνια για άμεση κάθετη τοποθέτηση. HL 138 σιφόνι για κλιματιστικά.
 • Σιφώνι για κλιματιστικά με οριζόντια έξοδο. Σιφώνια για οριζόντια τοποθέτηση.
 • Siphon για την αποστράγγιση από τα συνδυασμένα κλιματιστικά (Vecam sifon). Διαφέρει σε 2 είδη απελευθερώσεων, εξαιτίας των οποίων είναι δυνατή η οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση.

Πώς να επιλέξετε ένα σιφόνι για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος από το κλιματιστικό

Πριν αγοράσετε έναν αδιάβροχο μηχανισμό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • Η περιοχή κάτω από τη διάταξη του μηχανισμού (περιορισμένες διαστάσεις υποδεικνύουν την αγορά ενός συμπαγούς σιφόνι για την αποστράγγιση του κλιματιστικού Tun5 CL).
 • Διάμετρος του σωλήνα διακλάδωσης με αποστράγγιση συμπυκνωμάτων.
 • Το βάθος του μηχανισμού, εάν προγραμματιστεί μια κρυφή τοποθέτηση (Αιώνες).
 • Μέθοδος διέλευσης.

Ο δημοφιλής κατασκευαστής προϊόντων αυτού του τμήματος είναι ο HuttererLechner. Ο αγοραστής είναι σε ζήτηση για τροποποιήσεις: HL138 ενσωματωμένο σιφόνι για κλιματιστικά, HL136n sifon για split συστήματα. Επίσης αρκετά δημοφιλείς είναι οι μηχανισμοί στεγανοποίησης ενάντια στη μυρωδιά του Vecam για κλιματικά συστήματα. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, τον κατασκευαστή της συσκευής.

Φίλοι! Άλλα ενδιαφέροντα υλικά:

Ωχ! Δεν υπάρχει ακόμα υλικό ((((.Βρείτε τον ιστότοπο ακόμα!

Σιφώνιο για συμπύκνωμα έναντι κακοσμίας

Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00

Τα Σάββατα και τις Κυριακές και τις αργίες.

Παραγγελία με ένα κλικ

Siphon για τη σειρά συμπυκνωμάτων Vecam.
Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο σύστημα αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται για την αποστράγγιση συμπυκνωμάτων μέσα ή κοντά στο σπίτι.

Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο σύστημα αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Αυτό το σιφόνι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη λειτουργία του και να κάνετε συνήθη συντήρηση (καθαρισμός).
Το σιφόνι μπορεί να ελεγχθεί, επειδή εγκαθίσταται σε πλαστικό κουτί που ανοίγει.
το σιφόνι είναι μικρό σε μέγεθος.
Το σιφόνι διαθέτει δύο ανοίγματα εισόδου και δύο εξόδους, τα οποία σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σιφόνι οπουδήποτε στο σύστημα, ενώ η διάμετρος των σωλήνων που τροφοδοτούνται είναι 5/8 ".
Το σιφόνι είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οπτικά την απόδοσή του και τον βαθμό μόλυνσης.

Το πρότυπο κιτ περιλαμβάνει ένα σύνολο σιφόνι δακτυλίων στεγανοποίησης, παρέμβυσμα για την αποφυγή διαρροής νερού, συνδετήρας 20-26-32 mm για σύνδεση σωλήνων αποχέτευσης διαφορετικών διαμέτρων, ένα πλαστικό κουτί με βίδες για τη στερέωση του κουτιού στο σιφόνι.

Σιφόν για συμπύκνωμα (αντι-οσμή) Vecam, Ιταλία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο δίκτυο αποχέτευσης. Πραγματική για την απομάκρυνση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Ορισμένοι υπάρχοντες αναλογικοί σιφωνί τοποθετούνται στους τοίχους χωρίς δυνατότητα μελλοντικής επαλήθευσης και ελέγχου.

Το πρότυπο κιτ περιλαμβάνει ένα σύνολο σιφόνι δακτυλίων στεγανοποίησης, παρέμβυσμα για την αποφυγή διαρροής νερού, συνδετήρας 20-26-32 mm για σύνδεση σωλήνων αποχέτευσης διαφορετικών διαμέτρων, ένα πλαστικό κουτί με βίδες για τη στερέωση του κουτιού στο σιφόνι.

Χαρακτηριστικά του σιφόνι αποστράγγισης Vecam:

 • Ο σχεδιασμός του σιφόνι έχει ένα ξηρό πτερύγιο (ο μηχανισμός κλειδώματος της οσμής όταν το νερό στεγνώνει)?
 • Πλήρης εξάλειψη της οσμής από την αποχέτευση $
 • Διαφανές σώμα με άνετο διακοσμητικό κάλυμμα.
 • Κατάλληλος σχεδιασμός για εξυπηρέτηση.
 • Συμπαγές μέγεθος.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το σιφόνι μπορεί να εγκατασταθεί σε οριζόντιο και κάθετο σύστημα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων. Με απλά λόγια, έχει δύο δυνατότητες για το χτύπημα - από πάνω και από την πλευρά, και δύο εξόδους - από την πλευρά και από κάτω. Συχνά, χρησιμοποιούμε τέτοιες ευκαιρίες για να συνδέσουμε δύο κλιματιστικά σε ένα σιφόνι.

Επίσης, το σετ παραλαβής περιλαμβάνει ένα κιβώτιο εγκατάστασης - ένα κουτί σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το σιφόνι στον τοίχο με δυνατότητα πρόσβασης για συντήρηση. Έχουμε εκτελέσει αρκετές εγκαταστάσεις σιφόνι Vecam και, προς το παρόν, μόνο καλές κριτικές σχετικά με αυτές.

Συνοψίζοντας, διαπιστώνουμε ότι η εγκατάσταση μιας επιχείρησης σιφόνι VECAM, σίγουρα μια καλή απόφαση, όταν αποστράγγιση του συμπυκνώματος, παρά κάμψεις στους σωλήνες αποχέτευσης, και θα τους συνιστούσα για χρήση.

Σύστημα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Vecamco 9899-240-01

Περιγραφή Vecamco 9899-240-01

Σιφόνι με υδραυλική κλειδαριά και zapahozapirayuschim εσωτερική συσκευή (κρυφό) συναρμολόγησης χρησιμεύει να εκπληρώνει αποστράγγισης (συμπύκνωμα) από τα κλιματιστικά και πηνίων ανεμιστήρα στο νοικοκυριό λυμάτων. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε για μικρού και μεσαίου μεγέθους συστήματα κλιματισμού με ένα μη-συμπυκνώματος αποστράγγισης, για συστήματα θέρμανσης, ύδρευσης, καθώς επίσης και για εμπορικά συστήματα ψύξης. Κλείνει τη μυρωδιά από το κανάλι, είναι τοποθετημένη κάθετα. Είναι δυνατή η εγκατάσταση περισσότερων σημείων αποστράγγισης συμπυκνωμάτων ή αρκετών μονάδων κλιματιστικών και μονάδων ανεμιστήρων ανεμιστήρων. Επάνω, δεξιά και αριστερά αθροίζονται σωλήνες αποστράγγισης αποστράγγισης ή σωλήνες διαμέτρου mm 16 (προσαρμογέας Ø16 / Ø20-26-32 mm παραδίδονται χωριστά, προαιρετικά). Η αποστράγγιση συμπυκνωμάτων πραγματοποιείται μέσω ενός σωλήνα διακλάδωσης κατακόρυφα προς τα κάτω με διάμετρο Ø16 mm. Το σώμα του ίδιου του σιφόν είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση. Απαιτεί τακτική εξυπηρέτηση και έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνδέσεις μέσω του αποσυναρμολογούμενου καλύμματος κουτιού.

Αγοράστε Vecamco 9899-240-01 στην εταιρεία "Asama Trade"

Αγοράστε σιφόνι συμπύκνωμα Vecamco 9899-240-01 χονδρικής και λιανικής πώλησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την παράδοση σε όλη τη Μόσχα και τη Ρωσία, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του «άσους» της Εταιρείας μέσω τηλεφώνου ή e-mail που παρατίθενται στην ενότητα «Επικοινωνία».

Siphon για κλιματιστικό Vecam (Ιταλία) με υδραυλική φλάντζα

Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία του κλίματος είναι δημοφιλής στη Ρωσία, ένα σιφόνι για τα κλιματιστικά δεν είναι ακόμη μια διαδεδομένη συσκευή. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κλιματιστικών στην κατασκευή της αποχέτευσης το παίρνουν σε μια εξωτερική μονάδα, και οι σταγόνες συμπυκνωμάτων στραγγίζουν απευθείας στο δρόμο.

Και παρόλο που οι κανόνες των αποχετευτικών συστημάτων SNiPP πρέπει να εισέλθουν στον αποχετευτικό αγωγό, αυτή η πτυχή είναι σημαντική μόνο για τους ιδιοκτήτες ισχυρών διαχωριστικών συστημάτων: καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις. Οι ιδιώτες ιδιοκτήτες του κλιματιστικού έχουν μόνο δύο σοβαρούς λόγους για την εγκατάσταση των σιφωνίων - επίμονα παράπονα από γείτονες που απειλούν να "βρουν την κυβέρνηση" και. δικά τους σπίτια.

Η παρουσία ενός «τεχνητού βάλτου» κάτω από τα παράθυρα, όπου το συμπύκνωμα αποστραγγίζεται από όλα τα κλιματιστικά, δεν προσθέτει στην ελκυστικότητα του χώρου και, επιπλέον, μπορεί να βλάψει το ίδρυμα. Πρέπει να στραγγίξετε την αποχέτευση, έτσι χρειάζεστε ένα σιφόνι.

Ποιες είναι οι λειτουργίες του σιφωνιού

Όταν το σύστημα αποστράγγισης κλιματιστικών συνδέεται άμεσα με το σύστημα αποχέτευσης, η εμφάνιση δυσάρεστων οσμών είναι αναπόφευκτη. Για να αποφευχθεί αυτό, απαιτείται ένα σιφόνι, στην ακραία περίπτωση, μια παγίδα νερού dn40.

Ωστόσο, δεν είναι μια πλήρης αντικατάσταση - αν το κλιματιστικό χρησιμοποιείται ακανόνιστα, η υγρασία στο νερό σφραγίδα θα στεγνώσει, και η μυρωδιά θα εξακολουθεί να είναι εκεί.

Τα σιφόνια είναι πολλές φορές πιο λειτουργικά, αξιόπιστα και εξοπλισμένα με μια ενσωματωμένη υδραυλική κλειδαριά με μια συσκευή κλεισίματος οσμών.

Siphon για κλιματιστικά - τύποι και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

 1. Ο απλούστερος τύπος συσκευής κλειδώματος οσμών είναι το κάτω γόνατο του λεκάνης τουαλέτας ή η αποστράγγιση του νεροχύτη της κουζίνας. Ονομάζεται επίσης "σιφόνι". Στο γόνατο υπάρχει πάντα νερό, έτσι ώστε οι οσμές από τον ανεμιστήρα να μην μπορούν να βγουν.

Ομοίως, είναι δυνατό να εξοπλιστεί το σύστημα αποστράγγισης του κλιματιστικού τοποθετώντας το σε ένα ξεχωριστό ντουλάπι, αλλά υπάρχουν δύο σοβαρά μειονεκτήματα:

 • θα χρειαστεί πολύς χώρος
 • Εάν το κλιματιστικό δεν είναι ενεργοποιημένο μόνιμα, το νερό θα στεγνώσει και θα εμφανιστεί η μυρωδιά
 1. Ένα πιο σύγχρονο και λειτουργικό σύστημα είναι ένα σιφόνι με μηχανική βαλβίδα (float).

Η βαλβίδα εμποδίζει την ροή νερού και ταυτόχρονα να σταματάει με οσμή. Απελευθερώνει νερό από το σύστημα αποστράγγισης, και όταν παύει να ρέει και μειώνεται η πίεση - κλείνει το σωλήνα, εμποδίζοντας το ρέον υγρό απόρριψης.

Σε μικρές διαστάσεις, το siphon πλωτήρα εκτελεί πλήρως όλες τις εργασίες του κλασσικού σιφωνιού σχήματος U για το κλιματιστικό και έχει ακόμη και μια λειτουργία αυτοκαθαρισμού, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

Ποιο είδος σιφόνι είναι πιο απαιτητικό;

Ένας από τους ηγέτες της αγοράς είναι η αυστριακή εταιρεία HuttererLechner. Τα μοντέλα της γραμμής hl: hl136, hl136n, hl138, αποδείχθηκαν καλά και εξακολουθούν να θεωρούνται ένα από τα πιο αξιόπιστα.

Με αυτούς ανταγωνίζονται με επιτυχία τα ιταλικά σιφόνια Vecam (Ιταλία). Έχοντας μια πολύ απλή συσκευή, είναι εύκολο να τοποθετηθούν, να καθαριστούν και να εξοπλιστούν με όλες τις απαραίτητες μανσέτες και ελαστικές φλάντζες.

Πριν αποκτήσετε ένα σιφόνι, πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κλιματιστικού σας, για να βρείτε ένα κατάλληλο σιφόνι για αυτές τις παραμέτρους. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι εξής:

 • διάμετρο του περάσματος
 • μέγιστη απόδοση

Σιφώνια για το κοντίσιονερ ενάντια σε μια μυρωδιά

Ενσωματωμένο σιφόνι για αποστράγγιση αποστράγγισης από κλιματιστικά, κάθετο, με υδραυλική κλειδαριά και μηχανικό κλείστρο. DN32, άνοιγμα εισόδου 20 - 32 mm, το Siphon HL 138 συμπληρώνεται με ένα διακοσμητικό κάλυμμα από ABS και ένα βύσμα κατασκευής προσαρτημένο στο περίβλημα του σιφονιού. Ελάχιστη.

Σιφώνι για κλιματιστικό Vecam Mini με υδραυλική σφράγιση. Αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστης οσμής. Οι σιφόνες Vecam είναι πολύ απλοί στα σκουπίδια. Εύκολη συναρμολόγηση. Ο καθαρισμός επίσης δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, επειδή Το σιφόνι είναι εύκολα αποσυναρμολογημένο. Σύνδεση εισόδου μέσω μανσέτας από καουτσούκ. (Εισάγετε.

Το σιφόνι για την αποστράγγιση των συστημάτων κλιματισμού (Valve-vantuz) έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξάλειψη των δυσάρεστων μυρωδιών που προέρχονται από τον αγωγό αποχέτευσης.

Σιφώνι VECAM 9899-240-01 για την αποστράγγιση του κλιματιστικού στο αποχετευτικό δίκτυο. Κατασκευάστε την Ιταλία

Σιφώνι για σύστημα αποστράγγισης ενός κλιματιστικού (Valve-vantuz) για την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών που προέρχονται από τον αγωγό αποχέτευσης.

Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία του κλίματος είναι δημοφιλής στη Ρωσία, ένα σιφόνι για τα κλιματιστικά δεν είναι ακόμη μια διαδεδομένη συσκευή. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κλιματιστικών στην κατασκευή της αποστράγγισης το παίρνουν σε μια εξωτερική μονάδα, και σταγόνες της τέχνης συμπυκνωμάτων.

PROFIFOL SCU-032 για αποστράγγιση της αποστράγγισης του κλιματιστικού στο αποχετευτικό δίκτυο. Παραγωγή Ρωσίας.

Το μίνι σιφόνι VECAM για την αποστράγγιση του κλιματιστικού στον αποχετευτικό αγωγό. Κατασκευάστε την Ιταλία

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστράγγιση νερού από μπανιέρες, νεροχύτες, κλιματιστικά. Χρησιμοποιείται σε δύσκολες περιπτώσεις, ελλείψει χώρου για συμβατικό σιφόνι. Αξιόπιστα συγκρατεί τις μυρωδιές από τον αποχετευτικό αγωγό, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν το σιφόνι ή όχι. Συνδέεται με σωλήνα αποχέτευσης.

SantShop.ru - κατάστημα τεχνικών τεχνικών υγιεινής

Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο δίκτυο αποχέτευσης. Πραγματική για την απομάκρυνση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Σε ένα τυποποιημένο σιφόνι κιτ.