Σιφώνια για κλιματισμό VECAM

Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία του κλίματος είναι δημοφιλής στη Ρωσία, ένα σιφόνι για τα κλιματιστικά δεν είναι ακόμη μια διαδεδομένη συσκευή. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κλιματιστικών στην κατασκευή της αποχέτευσης το παίρνουν σε μια εξωτερική μονάδα, και οι σταγόνες συμπυκνωμάτων στραγγίζουν απευθείας στο δρόμο.

Και παρόλο που οι κανόνες των αποχετευτικών συστημάτων SNiPP πρέπει να εισέλθουν στον αποχετευτικό αγωγό, αυτή η πτυχή είναι σημαντική μόνο για τους ιδιοκτήτες ισχυρών διαχωριστικών συστημάτων: καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις. Οι ιδιώτες ιδιοκτήτες του κλιματιστικού έχουν μόνο δύο σοβαρούς λόγους για την εγκατάσταση των σιφωνίων - επίμονα παράπονα από γείτονες που απειλούν να "βρουν την κυβέρνηση" και. δικά τους σπίτια.

Η παρουσία ενός «τεχνητού βάλτου» κάτω από τα παράθυρα, όπου το συμπύκνωμα αποστραγγίζεται από όλα τα κλιματιστικά, δεν προσθέτει στην ελκυστικότητα του χώρου και, επιπλέον, μπορεί να βλάψει το ίδρυμα. Πρέπει να στραγγίξετε την αποχέτευση, έτσι χρειάζεστε ένα σιφόνι.

Ποιες είναι οι λειτουργίες του σιφωνιού

Όταν το σύστημα αποστράγγισης κλιματιστικών συνδέεται άμεσα με το σύστημα αποχέτευσης, η εμφάνιση δυσάρεστων οσμών είναι αναπόφευκτη. Για να αποφευχθεί αυτό, απαιτείται ένα σιφόνι, στην ακραία περίπτωση, μια παγίδα νερού dn40.

Ωστόσο, δεν είναι μια πλήρης αντικατάσταση - αν το κλιματιστικό χρησιμοποιείται ακανόνιστα, η υγρασία στο νερό σφραγίδα θα στεγνώσει, και η μυρωδιά θα εξακολουθεί να είναι εκεί.

Τα σιφόνια είναι πολλές φορές πιο λειτουργικά, αξιόπιστα και εξοπλισμένα με μια ενσωματωμένη υδραυλική κλειδαριά με μια συσκευή κλεισίματος οσμών.

Siphon για κλιματιστικά - τύποι και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

 1. Ο απλούστερος τύπος συσκευής κλειδώματος οσμών είναι το κάτω γόνατο του λεκάνης τουαλέτας ή η αποστράγγιση του νεροχύτη της κουζίνας. Ονομάζεται επίσης "σιφόνι". Στο γόνατο υπάρχει πάντα νερό, έτσι ώστε οι οσμές από τον ανεμιστήρα να μην μπορούν να βγουν.

Ομοίως, είναι δυνατό να εξοπλιστεί το σύστημα αποστράγγισης του κλιματιστικού τοποθετώντας το σε ένα ξεχωριστό ντουλάπι, αλλά υπάρχουν δύο σοβαρά μειονεκτήματα:

 • θα χρειαστεί πολύς χώρος
 • Εάν το κλιματιστικό δεν είναι ενεργοποιημένο μόνιμα, το νερό θα στεγνώσει και θα εμφανιστεί η μυρωδιά
 1. Ένα πιο σύγχρονο και λειτουργικό σύστημα είναι ένα σιφόνι με μηχανική βαλβίδα (float).

Η βαλβίδα εμποδίζει την ροή νερού και ταυτόχρονα να σταματάει με οσμή. Απελευθερώνει νερό από το σύστημα αποστράγγισης, και όταν παύει να ρέει και μειώνεται η πίεση - κλείνει το σωλήνα, εμποδίζοντας το ρέον υγρό απόρριψης.

Σε μικρές διαστάσεις, το siphon πλωτήρα εκτελεί πλήρως όλες τις εργασίες του κλασσικού σιφωνιού σχήματος U για το κλιματιστικό και έχει ακόμη και μια λειτουργία αυτοκαθαρισμού, η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

Ποιο είδος σιφόνι είναι πιο απαιτητικό;

Ένας από τους ηγέτες της αγοράς είναι η αυστριακή εταιρεία HuttererLechner. Τα μοντέλα της γραμμής hl: hl136, hl136n, hl138, αποδείχθηκαν καλά και εξακολουθούν να θεωρούνται ένα από τα πιο αξιόπιστα.

Με αυτούς ανταγωνίζονται με επιτυχία τα ιταλικά σιφόνια Vecam (Ιταλία). Έχοντας μια πολύ απλή συσκευή, είναι εύκολο να τοποθετηθούν, να καθαριστούν και να εξοπλιστούν με όλες τις απαραίτητες μανσέτες και ελαστικές φλάντζες.

Πριν αποκτήσετε ένα σιφόνι, πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κλιματιστικού σας, για να βρείτε ένα κατάλληλο σιφόνι για αυτές τις παραμέτρους. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι εξής:

 • διάμετρο του περάσματος
 • μέγιστη απόδοση

Siphon για κλιματισμό Vecam

Το σιφόνι κλιματιστικού Vecam έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στον αγωγό αποχέτευσης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο σύστημα αποχέτευσης.

Πλεονεκτήματα ενός σιφόνι για κλιματισμό Vecam:

- Το σιφόνι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη λειτουργία του και, αν είναι απαραίτητο, να τον καθαρίσετε

- Το σιφόνι διαθέτει 2 εισόδους και 2 έξοδοι, οι οποίες σας επιτρέπουν να το εγκαταστήσετε οπουδήποτε

- δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων από ένα συστημάτων

- Το σιφόνι μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε τοίχο όσο και σε προσιτό σημείο

- Η μέγιστη διάμετρος των παρεχόμενων σωλήνων είναι 5/8 "

Τι είναι ένα σιφόνι για την αποστράγγιση κλιματισμού

Ένα σιφόνι για ένα κλιματιστικό είναι μια συσκευή που είναι απαραίτητη για την αφαίρεση του συμπυκνώματος απευθείας στο σύστημα αποχέτευσης. Αυτή η συσκευή λειτουργεί με βάση την αρχή της στεγανοποίησης νερού, επιτρέποντας τη ροή του υγρού και του αέρα σε μία μόνο κατεύθυνση. Ένα σιφόνι με υδραυλική σφράγιση για ένα κλιματιστικό καλύπτει αποτελεσματικά την εργασία, χωρίς να αφήνει δυσάρεστες οσμές να εισέλθουν στο σπίτι.

Η υδραυλική σφράγιση σε μια τέτοια μονάδα αποστράγγισης σχηματίζεται γεμίζοντας μια γέφυρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και συνδέοντας δύο επικοινωνούντα κάθετα τμήματα του αγωγού. Στο siphon jumper υπάρχει πάντα νερό, το οποίο δεν αφήνει μυρωδιές από το σύστημα αποχέτευσης.

Βασικοί τύποι και χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Ένα κλασικό σιφόνι μπορεί να δει κάτω από κάθε νεροχύτη που βρίσκεται στην κουζίνα του διαμερίσματός μας. Είναι, αναμφισβήτητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποστράγγιση του νερού αποχέτευσης από το διαχωριστικό σύστημα στην αποστράγγιση του νερού, αλλά η συσκευή είναι πολύ ογκώδης και παίρνει πολύ χώρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κατασκευαστές τέτοιων συσκευών έχουν πάει να μειώσουν τις διαστάσεις τους, χάρη στις οποίες αναπτύχθηκαν οι παρακάτω τύποι συσκευών:

 1. Ο κλασικός και απλούστερος σιφόνι αποστράγγισης για τη συμπύκνωση του κλιματιστικού είναι σε σχήμα U. Το γόνατο που συνδέει την είσοδο και την έξοδο αυτής της συσκευής λειτουργεί ως διάφραγμα. Η συσκευή είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, αλλά έχει αρκετά σοβαρά μειονεκτήματα: το νερό μπορεί να εξατμιστεί στο γόνατο σε μια αντικανονική χρήση του εξοπλισμού του κλίματος, και οι δυσάρεστες οσμές μπορούν να διεισδύσουν μέσα στο δωμάτιο. Το δεύτερο μειονέκτημα είναι ότι ένας τέτοιος αποχετευτικός κόμβος καταλαμβάνει πολύ χώρο. Κατά κανόνα, εγκαθίσταται σε ειδικά διαμορφωμένες κόγχες τοίχων, που καλύπτουν με διακοσμητικά πάνελ.

Σιφώνια για την αποστράγγιση του κλιματιστικού με υδραυλική σφράγιση και μηχανική σφαιρική βαλβίδα, η οποία εμποδίζει την είσοδο οσμών στο δωμάτιο από το σύστημα αποχέτευσης. Αυτός ο τύπος συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εξωτερική τοποθέτηση όσο και για εσωτερική (τοίχου) διάταξη. Η σφαιρική βαλβίδα ανοίγει λόγω της πίεσης του νερού αποστράγγισης πάνω σε αυτήν. Όταν μειώνεται η ροή, η βαλβίδα κλείνει την έξοδο στο σύστημα αποχέτευσης, αποτρέποντας την κίνηση των κοπράνων νερού προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των μονάδων είναι η παρουσία στο σχεδιασμό τους μιας εκσκαφέας καθαρισμού. Η σφαιρική βαλβίδα εμποδίζει την κίνηση νερού και δυσάρεστες οσμές.

 • Για τοποθέτηση σε τοίχο (τοποθέτηση σε τοίχο), τα μοντέλα σχήματος κουτιού με βαλβίδα πλωτής σφαίρας χρησιμοποιούνται συχνότερα ως μηχανισμός κλειδώματος. Η σφαιρική βαλβίδα αναβοσβήνει όταν το συμπύκνωμα εισέλθει στη συσκευή, επιτρέποντας στο νερό να ρέει ελεύθερα στο αποχετευτικό δίκτυο.
 • Όταν η κυκλοφορία του νερού στη συσκευή σταματήσει, ο πλωτήρας κάτω από το βάρος του καλύπτει το κανάλι αποστράγγισης, δημιουργώντας ένα φράγμα για τη διείσδυση των οσμών από το σύστημα αποχέτευσης. Siphon επιπλέει για το κλιματιστικό στις μικρές διαστάσεις του, αντικαθιστά εντελώς την τυπική συσκευή αποστράγγισης σε σχήμα U. Ο τύπος κουτιού μονάδων αποστράγγισης έχει μια αντικαταστάσιμη κασέτα, η οποία, εάν λερωθεί, μπορεί να αλλαχθεί ή να καθαριστεί ανεξάρτητα. Η κασέτα είναι κατασκευασμένη από διαφανές πλαστικό, που επιτρέπει τον έλεγχο του βαθμού μόλυνσης.

  Χαρακτηριστικά επιλογής

  Μέχρι σήμερα, Τα πιο δημοφιλή μοντέλα σιφωνίων μπαλονιού για κλιματισμό είναι τα προϊόντα της αυστριακής εταιρείας HuttererLechner. Από την ποικιλία των μοντέλων που υπάρχουν στην εγχώρια αγορά της κλιματικής τεχνολογίας, τα μοντέλα των σιφωνίων HL136, HL138, HL21 έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού αυτών των μοντέλων, υπό ορισμένες συνθήκες λειτουργίας, επιτρέπουν τη χρήση της λειτουργίας αυτοκαθαρισμού, πράγμα που καθιστά τη συντήρησή τους όσο το δυνατόν πιο απλή.

  Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε

  • Απαραίτητη διάμετρος του σωλήνα διακλάδωσης εξαγωγής.
  • Εύρος ζώνης της συσκευής.
  • Το βάθος της συσκευής (για μοντέλα με επίπεδη βάση).

  Αυτο-κατασκευασμένο

  Σε σχέση με τις σημαντικές, επί του παρόντος, κόστος, από 1,5 έως 2 χιλιάδες ρούβλια. πολλοί ιδιοκτήτες κλιματιστικών αναρωτιούνται: πώς να φτιάξετε ένα σιφόνι για το κλιματιστικό με τα χέρια σας;

  Οι εμπειρογνώμονες της εταιρείας μας απαντούν τέτοιες ερωτήσεις χωρίς αμφιβολία: Είναι αρκετά δύσκολο να κατασκευαστεί μια συσκευή με βαλβίδα ελέγχου χωρίς ειδικό εξοπλισμό.

  Στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε έξω οι σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι γενικά σχήματος U δομή, αλλά μετά από ένα χρόνο διακοπής του κλιματιστικού εξοπλισμού σας, το νερό από τη σφραγίδα νερό να εξατμιστεί το γόνατο και το διαμέρισμά σας είναι γεμάτη με αποχετευτικό δίκτυο «Υπέροχες γεύσεις». Επιπλέον, ο κόμβος διαρροή, η οποία μπορεί να γίνει από τα διαθέσιμα κεφάλαια θα είναι μάλλον πολύπλοκες και η εγκατάσταση του θα συναντήσει σίγουρα δυσκολίες.

  Φθηνότερο ή σπιτικό αναλογικό σιφόνι, συχνά προκαλούν την εξάπλωση μιας δυσάρεστης οσμής. Μην αποθηκεύετε στο σιφόνι για το κλιματιστικό. Ενάντια στη μυρωδιά, θα πρέπει να επιλέξετε συσκευές με μηχανική σφαιρική βαλβίδα.

  Siphon για κλιματιστικό Vecam ενάντια στην οσμή

  Παράδοση στη Μόσχα: από 1000 ρούβλια
  Απόπλου μηχανικού: Με συμφωνία
  Παράδοση στη Ρωσία: Transp. εταιρεία

  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
  • Εγγύηση
  • Κριτικές προϊόντων
  • Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο δίκτυο αποχέτευσης. Πραγματική για την απομάκρυνση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Ορισμένοι υπάρχοντες αναλογικοί σιφωνί τοποθετούνται στους τοίχους χωρίς δυνατότητα μελλοντικής επαλήθευσης και ελέγχου. Αυτό το σιφόνι σας επιτρέπει να ελέγχετε τη λειτουργία του και να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

   • Το σιφόνι μπορεί να ελεγχθεί, επειδή Τοποθετείται στο πλαστικό κουτί ανοίγματος.
   • Το σιφόνι είναι μικρό.
   • το σιφόνι διαθέτει δύο ανοίγματα εισόδου και δύο εξόδους, τα οποία σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σιφόνι οπουδήποτε στο σύστημα, η διάμετρος των σωληνώσεων που παρέχονται είναι 5/8 ".
   • Το σιφόνι είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οπτικά την κανονική ροή συμπυκνωμάτων μέσω του σιφόνι.


   Το πρότυπο κιτ περιλαμβάνει ένα σύνολο σιφόνι δακτυλίων στεγανοποίησης, παρέμβυσμα για την αποφυγή διαρροής νερού, συνδετήρας 20-26-32 mm για σύνδεση σωλήνων αποχέτευσης διαφορετικών διαμέτρων, ένα πλαστικό κουτί με βίδες για τη στερέωση του κουτιού στο σιφόνι.

   Εγγύηση

   Κατά την αγορά του εξοπλισμού παρέχεται η εγγύηση:

   • σε κλιματιστικά και άλλο κλιματικό εξοπλισμό από 1 έως 5 χρόνια, ανάλογα με τον κατασκευαστή.
   • για σχετικά προϊόντα και αναλώσιμα - 6 μήνες.

   Σύστημα αποστράγγισης συμπυκνωμάτων Vecamco 9899-240-01

   Περιγραφή Vecamco 9899-240-01

   Σιφόνι με υδραυλική κλειδαριά και zapahozapirayuschim εσωτερική συσκευή (κρυφό) συναρμολόγησης χρησιμεύει να εκπληρώνει αποστράγγισης (συμπύκνωμα) από τα κλιματιστικά και πηνίων ανεμιστήρα στο νοικοκυριό λυμάτων. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε για μικρού και μεσαίου μεγέθους συστήματα κλιματισμού με ένα μη-συμπυκνώματος αποστράγγισης, για συστήματα θέρμανσης, ύδρευσης, καθώς επίσης και για εμπορικά συστήματα ψύξης. Κλείνει τη μυρωδιά από το κανάλι, είναι τοποθετημένη κάθετα. Είναι δυνατή η εγκατάσταση περισσότερων σημείων αποστράγγισης συμπυκνωμάτων ή αρκετών μονάδων κλιματιστικών και μονάδων ανεμιστήρων ανεμιστήρων. Επάνω, δεξιά και αριστερά αθροίζονται σωλήνες αποστράγγισης αποστράγγισης ή σωλήνες διαμέτρου mm 16 (προσαρμογέας Ø16 / Ø20-26-32 mm παραδίδονται χωριστά, προαιρετικά). Η αποστράγγιση συμπυκνωμάτων πραγματοποιείται μέσω ενός σωλήνα διακλάδωσης κατακόρυφα προς τα κάτω με διάμετρο Ø16 mm. Το σώμα του ίδιου του σιφόν είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατάσταση. Απαιτεί τακτική εξυπηρέτηση και έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνδέσεις μέσω του αποσυναρμολογούμενου καλύμματος κουτιού.

   Αγοράστε Vecamco 9899-240-01 στην εταιρεία "Asama Trade"

   Αγοράστε σιφόνι συμπύκνωμα Vecamco 9899-240-01 χονδρικής και λιανικής πώλησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την παράδοση σε όλη τη Μόσχα και τη Ρωσία, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του «άσους» της Εταιρείας μέσω τηλεφώνου ή e-mail που παρατίθενται στην ενότητα «Επικοινωνία».

   Πεδίο εφαρμογής του σιφόνι για τον κλιματισμό

   Σε πολλές περιπτώσεις απαγορεύεται η τοποθέτηση ενός διαχωρισμένου συστήματος με συμπύκνωμα από το διαμέρισμα. Εδώ είναι δυνατή και άλλη επιλογή - η απόσυρση υγρών στα λύματα. Για τις δυσάρεστες οσμές μέσω της αποχέτευσης δεν θα μπορούσε να μπει στο διαχωρισμό, και στη συνέχεια ένα διαμέρισμα, που η συσκευή gidrozatvornoe όπως μια παγίδα για τον Profcool μοντέλο κλιματιστικού SCU 032 (Ρωσία), σιφόνι VECAM conditioner (Ιταλία), σιφώνια HL για τα κλιματιστικά (Αυστρία), και ούτω καθεξής. ε.

   Είδη σιφωνίων

   Το σιφόνι για αποστράγγιση αποστράγγισης από κλιματιστικά μπορεί να είναι πολλών τύπων.

   Δομικά χωρίζονται σε:

   • Σιφώνι με υδραυλική σφράγιση για κλιματισμό. Το απλούστερο μοντέλο είναι σε σχήμα U. Τα ακροφύσια εισόδου και εξόδου συνδέονται με ένα γόνατο, το οποίο λειτουργεί ως μηχανισμός υδροσυλλέκτη. Μειονέκτημα - με σπάνια χρήση του κλιματιστικού στην υδραυλική σφράγιση, το υγρό στεγνώνει, οι μυρωδιές διεισδύουν στο διαχωρισμένο σύστημα. Χρειάζεται επίσης αρκετό χώρο.
   • Ένα σιφόνι για κλιματιστικά με υδραυλική κλειδαριά και μηχανισμό κλεισίματος οσμών (σιφόνι HL136n για τεχνολογία κλιματισμού, σύνδεση με κρίκο DN32). Εξοπλισμένο με μια συσκευή κλεισίματος οσμών με τη μορφή σφαιρικής βαλβίδας. Το σιφόνι με μπαλόνια είναι πιο αξιόπιστο, η βαλβίδα ασφάλισης ανεβαίνει κάτω από την πίεση του νερού και το ρέει ελεύθερα στο κανάλι. Μετά τη μείωση της ποσότητας συμπυκνώματος, η σφαίρα πέφτει κάτω από το δικό της βάρος, επικαλύπτοντας το σωλήνα διακλάδωσης. Εξοπλισμένο με ένα πανί καθαρισμού.
   • Σιφώνι αποστράγγισης για οριζόντια τοποθέτηση (σιφόνι Vecam). Δομή σχήματος κουτιού εξοπλισμένη με συσκευή σφαίρας και τήξης. Ενσωματωμένη τοποθέτηση σε τοίχο. Η παρουσία μιας αντικαταστάσιμης κασέτας, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί για να αντικαταστήσει μολυσμένα. Το σώμα είναι πλαστικό, διαφανές, το οποίο διευκολύνει την παρακολούθηση της κατάστασης του υδραυλικού μηχανισμού κλείστρου. Για παράδειγμα, ενσωματωμένο σιφόνι HL138 για κλιματιστικά.
   • Ξηρό σιφόνι. Ένα σιφόνι για ένα κλιματιστικό ξηρού αέρα χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχει χώρος για την εγκατάσταση συμβατικών σιφωνίων για χωριστές συσκευές. Χαρακτηρίζεται από ένα καλό επίπεδο συγκράτησης δυσάρεστων οσμών χάρη σε ένα συμπιεσμένο ελαστικό σωλήνα μέσα. Όταν το υγρό περάσει (η μέθοδος στάλαξης) ανοίγει, κλείνοντας ξανά. Το ξηρό σιφόνι χρησιμοποιείται με έναν ευθύγραμμο προσαρμογέα, χωνί. Για παράδειγμα, το Tun5 cl.

   Με την έξοδο του συμπυκνωτή:

   • Σιφώνι για κλιματιστικά με κάθετη έξοδο. Σιφώνια για άμεση κάθετη τοποθέτηση. HL 138 σιφόνι για κλιματιστικά.
   • Σιφώνι για κλιματιστικά με οριζόντια έξοδο. Σιφώνια για οριζόντια τοποθέτηση.
   • Siphon για την αποστράγγιση από τα συνδυασμένα κλιματιστικά (Vecam sifon). Διαφέρει σε 2 είδη απελευθερώσεων, εξαιτίας των οποίων είναι δυνατή η οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση.

   Πώς να επιλέξετε ένα σιφόνι για την αποστράγγιση του συμπυκνώματος από το κλιματιστικό

   Πριν αγοράσετε έναν αδιάβροχο μηχανισμό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

   • Η περιοχή κάτω από τη διάταξη του μηχανισμού (περιορισμένες διαστάσεις υποδεικνύουν την αγορά ενός συμπαγούς σιφόνι για την αποστράγγιση του κλιματιστικού Tun5 CL).
   • Διάμετρος του σωλήνα διακλάδωσης με αποστράγγιση συμπυκνωμάτων.
   • Το βάθος του μηχανισμού, εάν προγραμματιστεί μια κρυφή τοποθέτηση (Αιώνες).
   • Μέθοδος διέλευσης.

   Ο δημοφιλής κατασκευαστής προϊόντων αυτού του τμήματος είναι ο HuttererLechner. Ο αγοραστής είναι σε ζήτηση για τροποποιήσεις: HL138 ενσωματωμένο σιφόνι για κλιματιστικά, HL136n sifon για split συστήματα. Επίσης αρκετά δημοφιλείς είναι οι μηχανισμοί στεγανοποίησης ενάντια στη μυρωδιά του Vecam για κλιματικά συστήματα. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, τον κατασκευαστή της συσκευής.

   Φίλοι! Άλλα ενδιαφέροντα υλικά:

   Ωχ! Δεν υπάρχει ακόμα υλικό ((((.Βρείτε τον ιστότοπο ακόμα!

   Σιφώνια για κλιματιστικό από μυρωδιά στη Μόσχα

   Ενσωματωμένο σιφόνι για αποστράγγιση αποστράγγισης από κλιματιστικά, κάθετο, με υδραυλική κλειδαριά και μηχανικό κλείστρο. DN32, άνοιγμα εισόδου 20 - 32 mm, το Siphon HL 138 συμπληρώνεται με ένα διακοσμητικό κάλυμμα από ABS και ένα βύσμα κατασκευής προσαρτημένο στο περίβλημα του σιφονιού. Ελάχιστη.

   Σιφώνι για κλιματιστικό Vecam Mini με υδραυλική σφράγιση. Αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστης οσμής. Οι σιφόνες Vecam είναι πολύ απλοί στα σκουπίδια. Εύκολη συναρμολόγηση. Ο καθαρισμός επίσης δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες, επειδή Το σιφόνι είναι εύκολα αποσυναρμολογημένο. Σύνδεση εισόδου μέσω μανσέτας από καουτσούκ. (Εισάγετε.

   Το σιφόνι για την αποστράγγιση των συστημάτων κλιματισμού (Valve-vantuz) έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξάλειψη των δυσάρεστων μυρωδιών που προέρχονται από τον αγωγό αποχέτευσης.

   Σιφώνι VECAM 9899-240-01 για την αποστράγγιση του κλιματιστικού στο αποχετευτικό δίκτυο. Κατασκευάστε την Ιταλία

   Σιφώνι για σύστημα αποστράγγισης ενός κλιματιστικού (Valve-vantuz) για την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών που προέρχονται από τον αγωγό αποχέτευσης.

   Παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία του κλίματος είναι δημοφιλής στη Ρωσία, ένα σιφόνι για τα κλιματιστικά δεν είναι ακόμη μια διαδεδομένη συσκευή. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κλιματιστικών στην κατασκευή της αποστράγγισης το παίρνουν σε μια εξωτερική μονάδα, και σταγόνες της τέχνης συμπυκνωμάτων.

   PROFIFOL SCU-032 για αποστράγγιση της αποστράγγισης του κλιματιστικού στο αποχετευτικό δίκτυο. Παραγωγή Ρωσίας.

   Το μίνι σιφόνι VECAM για την αποστράγγιση του κλιματιστικού στον αποχετευτικό αγωγό. Κατασκευάστε την Ιταλία

   Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστράγγιση νερού από μπανιέρες, νεροχύτες, κλιματιστικά. Χρησιμοποιείται σε δύσκολες περιπτώσεις, ελλείψει χώρου για συμβατικό σιφόνι. Αξιόπιστα συγκρατεί τις μυρωδιές από τον αποχετευτικό αγωγό, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν το σιφόνι ή όχι. Συνδέεται με σωλήνα αποχέτευσης.

   SantShop.ru - κατάστημα τεχνικών τεχνικών υγιεινής

   Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο δίκτυο αποχέτευσης. Πραγματική για την απομάκρυνση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Σε ένα τυποποιημένο σιφόνι κιτ.

   Προϊόντα και υπηρεσίες

   Σιφώνια για κλιματισμό (αντι-οσμή) Vecam

   Περιγραφή

   Το Siphon έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που σχηματίζονται στο σωλήνα αποστράγγισης κατά την αποστράγγιση του συμπυκνώματος στο δίκτυο αποχέτευσης. Πραγματική για την απομάκρυνση του συμπυκνώματος μέσα ή κοντά στο σπίτι, το γραφείο ή τη ζώνη της ενεργού ζωής. Ορισμένοι υπάρχοντες αναλογικοί σιφωνί τοποθετούνται στους τοίχους χωρίς δυνατότητα μελλοντικής επαλήθευσης και ελέγχου. Αυτό το σιφόνι σας επιτρέπει να ελέγχετε τη λειτουργία του και να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

   • Το σιφόνι μπορεί να ελεγχθεί, επειδή Τοποθετείται στο πλαστικό κουτί ανοίγματος.
   • Το σιφόνι είναι μικρό.
   • το σιφόνι διαθέτει δύο ανοίγματα εισόδου και δύο εξόδους, τα οποία σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σιφόνι οπουδήποτε στο σύστημα, η διάμετρος των σωληνώσεων που παρέχονται είναι 5/8 ".
   • Το σιφόνι είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οπτικά την κανονική ροή συμπυκνωμάτων μέσω του σιφόνι.

   Το πρότυπο κιτ περιλαμβάνει ένα σύνολο σιφόνι δακτυλίων στεγανοποίησης, παρέμβυσμα για την αποφυγή διαρροής νερού, συνδετήρας 20-26-32 mm για σύνδεση σωλήνων αποχέτευσης διαφορετικών διαμέτρων, ένα πλαστικό κουτί με βίδες για τη στερέωση του κουτιού στο σιφόνι.

   Διαστάσεις και κύκλωμα

   Τοποθέτηση

   Άλλα προϊόντα από αυτήν την ενότητα:

   Copyright © ανήκει στον όμιλο εταιρειών "Afalina", 2012.

   Η πλήρης ή μερική αντιγραφή των περιεχομένων αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται.

   Εδώ μπορείτε να στείλετε μια αίτηση για τον εξοπλισμό που σας ενδιαφέρει ή να θέσετε μια ερώτηση. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με έναν αστερίσκο (*).

   Μπορείτε να δείτε την έκδοση της τοποθεσίας της πόλης:

   Οι εκδόσεις ιστοτόπων είναι διαθέσιμες για τις ακόλουθες πόλεις:

   Αργότερα μπορείτε να αλλάξετε την πόλη σας σε αυτήν που χρειάζεστε στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.