Συγκριτική επισκόπηση των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού

Μειώνοντας την αποτελεσματικότητα της εργασίας, μια σταθερή αίσθηση αδυναμίας στο σώμα, αυξημένη νευρικότητα, μια τακτική επιθυμία να πάρετε ένα υπνάκο είναι συχνά το αποτέλεσμα της ανεπαρκούς ανταλλαγής αέρα. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή κατάλληλου αερισμού και κλιματισμού.

Και δεν θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τον εαυτό μας στο φυσικό σύστημα - έχει αρκετές ελλείψεις. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον βέλτιστο μηχανικό τύπο ανταλλαγής και ανάμειξης αέρα, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μεθόδου.

Γιατί είναι απαραίτητος ο εξαερισμός;

Η ανανέωση του αέρα μπορεί να αποτρέψει τις ασθένειες του καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρικού συστήματος, το αυξημένο επίπεδο εφίδρωσης, την επιδείνωση της προσοχής, τις χρόνιες ασθένειες σε άτομα με ασθενή ανοσία.

Το τυπικό σύστημα εξαερισμού επιτρέπει:

 • Μειώστε τη συγκέντρωση σκόνης και άλλων μικρών σωματιδίων στον αέρα.
 • Επιλέξτε μια άνετη θερμοκρασία για εργασία.
 • αφαιρέστε τους καπνούς και τα επιθετικά συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Φυσικά, μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα, αλλά στη συνέχεια το δωμάτιο παίρνει σκόνη και βρώμικο αέρα. Και στην κρύα εποχή, το κόστος θέρμανσης θα αυξηθεί. Επίσης, η υγεία ενός προσώπου επηρεάζεται δυσμενώς από τα σχέδια.

Διαδικασία κλιματισμού

Ακόμα και στη ζεστή εποχή είναι προβληματική η απλή ανταλλαγή του αέρα χωρίς τη χρήση ειδικών συσκευών. Ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιείτε πρόσθετο εξοπλισμό.

Το καλοκαίρι ο αέρας είναι υγρός και ζεστός. Ο κλιματισμός θα του παρέχει καθαρισμό και ρύθμιση χαμηλότερης θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, είναι κατάλληλα συστήματα διαχωρισμού, βιομηχανικά κλιματιστικά και ένα πηνίο ψυκτικού ανεμιστήρα.

Αλλά στην κρύα εποχή ο αέρας είναι παγωμένος και λιγότερο υγρός. Φυσικά, μην ξεχνάτε το φιλτράρισμα. Ωστόσο, πρέπει να θερμάνετε και να υγροποιήσετε τον αέρα, με τον οποίο ο θερμαντήρας επιτυχώς διαχειρίζεται, εξασφαλίζοντας μια αύξηση της θερμοκρασίας σε ένα άνετο επίπεδο.

Αυτή η διαδικασία παρέχεται συχνά με ανάμιξη: οι ψυχρές ροές συνδυάζονται με θερμές. Ο αέρας ψύχεται σε ειδικούς θαλάμους λόγω της εισόδου μικρών σταγόνων νερού.

Υπάρχουν επίσης δωμάτια που απαιτούν ειδική προσέγγιση για την οργάνωση του εξαερισμού. Για παράδειγμα, σε αθλητικές αίθουσες με πισίνες, το νερό εξατμίζεται συνεχώς, αυξάνοντας το επίπεδο υγρασίας.

Οι ξηραντικές ουσίες είναι η λύση σε τέτοια προβλήματα. Το μειονέκτημα του τελευταίου είναι η έλλειψη εξαερισμού. Ο αέρας παραμένει στο δωμάτιο, αλλά μειώνεται το επίπεδο υγρασίας. Ως εκ τούτου, η συγκέντρωση του οξυγόνου πέφτει, η οποία επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων.

Μηχανική μέθοδος εκκένωσης του αέρα

Ο φυσικός εξαερισμός συχνά δεν εκτελεί τις άμεσες λειτουργίες του. Επομένως, η ανάγκη για χρήση ενός τεχνητού συστήματος γίνεται επείγουσα. Η κύρια διαφορά είναι ότι λειτουργεί με εξαναγκασμό.

Ο μηχανικός τύπος εξαερισμού χρησιμοποιείται όχι μόνο σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αλλά και σε οικιακούς χώρους. Η λειτουργία του βασίζεται στη λειτουργία ηλεκτρικών κινητήρων, θερμαντικών συσκευών, ανεμιστήρων και φίλτρων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του τεχνητού συστήματος πριν από το φυσικό:

 • Αποτελεσματικότητα. Να μεταφέρετε κάθε όγκο αέρα σε πρακτικές αποστάσεις στο δωμάτιο.
 • Ανεξαρτησία από τον καιρό. Άψογη απόδοση του συστήματος άμεσων λειτουργιών ανά πάσα στιγμή του έτους.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά. Ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας, καθαρισμός του αέρα από σκόνη και άλλα μικρά σωματίδια.

Ο μηχανικός αερισμός διαιρείται σε κανάλι και σε μη κανάλι. Αρχικά ο αέρας διέρχεται από ειδικά επιμήκη μονοπάτια.

Σε συστήματα χωρίς κανάλια, οι ανεμιστήρες τοποθετούνται σε ειδικό σχεδιασμό. Παρέχουν μια ροή μάζας φρέσκου αέρα.

Ανάλογα με τον τύπο των μηχανικών συστημάτων εξαερισμού χωρίζονται σε τροφοδοσία, εξαγωγή καυσαερίων και τροφοδοσία-εξάτμιση.

Περιγραφή του συστήματος τροφοδοσίας

Το κύριο καθήκον αυτού του τύπου αερισμού είναι η παροχή καθαρού αέρα στο δωμάτιο. Για να εξασφαλιστεί ότι ο εξοπλισμός μπορεί να εκτελέσει τις λειτουργίες του κατά βέλτιστο τρόπο, σύνθετα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πρόσθετα στοιχεία που είναι υπεύθυνα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση.

Το κύριο μειονέκτημα είναι η έλλειψη εισαγωγής αέρα. Ως εκ τούτου, το δωμάτιο δεν μπορεί να είναι 100% γεμάτο με ανανεωμένες μάζες αέρα.

Αρχή λειτουργίας και δομή της δομής

Το τυποποιημένο σύστημα περιλαμβάνει ανεμιστήρα που είναι στερεωμένος στο περίβλημα του παραθύρου. Παρέχει καθαρό αέρα στο δωμάτιο. Στην τελευταία, η συγκέντρωση αερίων αυξάνεται. Επομένως, για τον αέρα εξαγωγής δεν υπάρχει χώρος και αφήνει το δωμάτιο μέσα από ειδικά ανοίγματα εξαγωγής.

Το βασικό στοιχείο του συστήματος είναι ο ανεμιστήρας τροφοδοσίας. Οι κυριότερες παράμετροι είναι η ισχύς, η απόδοση του αέρα και η πίεση στην περιοχή εργασίας. Το μήκος και η πολυπλοκότητα των καναλιών εξαρτάται άμεσα από τις απαιτήσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμιστήρα.

Εκτός από αυτή τη συσκευή, το σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • σχάρα;
 • βαλβίδες ·
 • αεραγωγούς ·
 • διανομείς ·
 • φίλτρα;
 • θερμαντήρες.

Τα φίλτρα είναι υπεύθυνα για την απομάκρυνση από τον αέρα που έρχεται, τα μηχανικά σωματίδια: σκόνη, έντομα, συντρίμμια κ.λπ. Μπορούν να δώσουν χοντρό, λεπτό και πολύ λεπτό καθάρισμα. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της εργασίας, χωρίζονται σε ηλεκτροστατικά, ξηρά και υγρά.

Οι θερμαντήρες ή οι θερμαντήρες αέρα είναι υπεύθυνοι για την αύξηση της θερμοκρασίας του εισερχόμενου αέρα. Πρόκειται για νερό και ηλεκτρικό τύπο. Το πρώτο έργο με βάση το σύστημα θέρμανσης στο σπίτι. Η τροφοδοσία του δεύτερου είναι το ηλεκτρικό δίκτυο.

Όσον αφορά τα πρόσθετα στοιχεία, μπορούν να είναι:

 • στοιχεία που μειώνουν τον θόρυβο ·
 • αφυγραντήρες;
 • ανακτητές;
 • υγραντήρες ·
 • μέσα αυτοματοποίησης του συστήματος ·
 • και άλλοι.

Ο δέκτης αέρα πρέπει να βρίσκεται σε καθαρό μέρος, προστατευμένο από τη σκόνη. Ένας θάλαμος εφοδιασμού πρέπει να βρίσκεται κοντά σε αυτό το δομικό στοιχείο.

Πού χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος;

Ο μηχανικός τύπος οργάνωσης εισροής χρησιμοποιείται τόσο για κατοικίες όσο και για βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Υπεύθυνος για όλο το δωμάτιο ή μόνο για ένα ξεχωριστό τμήμα του, για παράδειγμα, ένα χώρο εργασίας στην παραγωγή. Παρέχει αέρα με τη βέλτιστη θερμοκρασία.

Και δημιουργεί επίσης ειδικές καθαρότερες ζώνες, ακόμη και αν σε άλλες αίθουσες υπάρχει αυξημένο επίπεδο τοξικών ουσιών. Μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα εξάτμισης και φυσικού αερισμού.

Χαρακτηριστικά του εξαερισμού

Το σύστημα εξάτμισης είναι το αντίθετο από τον αέρα τροφοδοσίας. Η αποστολή του είναι να αφαιρέσει τον μολυσμένο αέρα από τις εγκαταστάσεις. Υπάρχουν ολιστικοί και συλλογικοί τύποι.

Δομή και αρχή λειτουργίας

Ο εξαερισμός του τύπου εκκένωσης είναι δημοφιλής για τη διευθέτηση διαμερισμάτων. Παρέχει την έξοδο του αναλωμένου ή θερμού αέρα. Οι γρίλιες εξαγωγής βρίσκονται συνήθως στο πάνω μέρος του δωματίου. Ο καθαρός αέρας διοχετεύεται μέσω ειδικών συνδέσμων απευθείας από το εξωτερικό περιβάλλον ή μέσω γειτονικών δωματίων.

Το σύστημα μπορεί να βρίσκεται σε κάποια απόσταση ή να εμποδίζει τελείως την πηγή μόλυνσης. Εάν είναι δυνατόν να περιοριστεί το σημείο απελευθέρωσης τοξικών ουσιών, τότε ο τοπικός αερισμός θα είναι αποτελεσματικός και αν όχι ο συνολικός.

Εδώ η κεντρική θέση καταλαμβάνεται από τον ανεμιστήρα. Είναι η δύναμή του που καθορίζει την αποτελεσματικότητα ολόκληρου του συστήματος. Οι συσκευές εξάτμισης είναι χαμηλές (ταχύτητα ροής αέρα έως 50 m / s), μέση - έως 80 m / s και υψηλή πίεση (μέχρι 200 ​​m / s).

Τα κύρια στοιχεία αυτού του τύπου αερισμού είναι:

 1. Απορροφητήρες. Είναι οι πιο αποτελεσματικές. Αφαιρέστε υπερβολικά υγρό και θερμό αέρα, βαριά αέρια και σκόνη.
 2. Αντλίες αναρρόφησης. Εξαλείψτε τη μέγιστη ποσότητα επιβλαβών ουσιών, λαμβάνοντας ένα ελάχιστο αέρα. Μην παρεμβαίνετε στον υπάλληλο για την εκτέλεση καθηκόντων.
 3. Ομπρέλες εξάντλησης. Σχεδιασμένο για την απομάκρυνση των ουσιών που αναδύονται. Υπάρχουν τύποι των οποίων η εργασία βασίζεται σε φυσική ή αναγκαστική ώθηση.
 4. Πάνελ εξαγωγής. Αποτελεσματική για την αφαίρεση σκόνης και καυτών βλαβερών αερίων. Ισχύουν για χώρους εργασίας όπου πραγματοποιείται συγκόλληση εξαρτημάτων.
 5. Αερόφερτη αναρρόφηση. Χρησιμοποιείται όταν εργάζεστε με μεγάλα ή υπερμεγέθη αντικείμενα που συγκρατούνται κάθετα χρησιμοποιώντας μεταλλικά κορδόνια ή άλλα μέσα. Έχουν μικρή διάμετρο (μικρότερη από 100 mm) και βρίσκονται μακριά από το αντικείμενο εργασίας.

Το σύστημα εξάτμισης έχει σχεδιαστεί κυρίως για την εκκένωση του αέρα εξαγωγής. Με βάση τα παραπάνω εποικοδομητικά στοιχεία, είναι αποτελεσματικά για τον τοπικό αερισμό.

Απόχρωση της χρήσης του συστήματος

Αυτός ο τύπος εξαερισμού είναι κατάλληλος για χώρους με χαμηλή συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών. Ταυτόχρονα, τα τελευταία μπορούν να φτάσουν σε διαφορετικά επίπεδα, στο σύνολό τους και σε ξεχωριστά ρεύματα.

Το σύστημα αυτό αφορά τις αποθήκες, τα σούπερ μάρκετ, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις εγκαταστάσεις υγείας και τις κατοικίες. Χρησιμοποιείται σε βιομηχανικούς χώρους όπου είναι αδύνατο να αποφευχθεί η έκλυση τοξικών ουσιών. Συνδυάζεται βέλτιστα με τον φυσικό και τον εξαναγκασμένο εξαερισμό. Μπορεί να ενεργεί τόσο τοπικά και να παρέχει μια κοινή παραγωγή μάζας αποβλήτων.

Κατά την επιλογή, πρέπει να αναλύσετε τα χαρακτηριστικά του αέρα εξαγωγής. Εάν η τελευταία περιέχει πολλές διαβρωτικές ουσίες, τότε συνιστάται να σταματήσετε στην έκδοση με αντιδιαβρωτική επικάλυψη.

Ποια είναι η ουσία του εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής

Αυτός ο τύπος ανανέωσης των αέριων μαζών στο δωμάτιο θεωρείται ένα από τα πιο βέλτιστα. Σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα των συστημάτων τροφοδοσίας και εξαγωγής.

Το βασικό καθήκον στο σχεδιασμό είναι η εξισορρόπηση των όγκων εισερχόμενου και εξερχόμενου αέρα. Εάν η πρώτη επικρατεί, τότε η πίεση του δωματίου αυξάνεται λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αερίων, με την αυξανόμενη ποσότητα εκκενωμένου αέρα να μειώνεται.

Ο εξαερισμός τροφοδοσίας και εξαγωγής έχει δύο εκδόσεις. Το πρώτο είναι η ανάμιξη, όταν ο καθαρός αέρας εισέρχεται στο δωμάτιο μέσω ειδικών δομικών στοιχείων, αναμιγνύεται με τα υπάρχοντα αέρια και εξέρχεται μέσω ειδικών βαλβίδων.

Ένας άλλος τύπος είναι ο εξαερισμός με ανάγλυφη εκτύπωση. Η εγκατάσταση του συστήματος πραγματοποιείται στο επίπεδο του δαπέδου. Οι στοιχειώδεις νόμοι της φυσικής λειτουργούν εδώ - ο αέρας εξαγωγής έχει υψηλή θερμοκρασία, επομένως αντικαθίσταται από τα αέρια που εισέρχονται. Βγαίνει μέσα από τις γρίλιες που βρίσκονται στην οροφή του δωματίου.

Αλλά φρέσκο ​​αέρα παίρνει στο κάτω μέρος του δωματίου, όπου κινείται αργά. Ως εκ τούτου, στο χώρο εργασίας, στο τμήμα των χώρων όπου βρίσκονται οι ενοικιαστές, δημιουργούνται άνετες συνθήκες για ξεκούραση και εργασία.

Για να διασφαλιστεί ότι ο εξαερισμός είναι αποτελεσματικός, ο φρέσκος αέρας πρέπει να έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτόν που υπάρχει ήδη στο κτίριο. Για οικιακούς χώρους, η διαφορά είναι 1-3 ° C, για εργοστάσια, εργοστάσια και άλλες εγκαταστάσεις με ειδικές απαιτήσεις - 1-5 ° C.

Αυτός ο τύπος εξαερισμού έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα χρήσης σε βιομηχανικά κτίρια, τα οποία χαρακτηρίζονται από την απελευθέρωση τοξικών ουσιών και αυξημένων θερμοκρασιών και υψηλή απόδοση.

Αλλά τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τα εξής:

 • την ανάγκη για σχετικά μεγάλες εκτάσεις για διαχύτες παροχής ·
 • αύξηση της γειτονικής επικράτειας ·
 • μείωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος ως αποτέλεσμα της εισόδου περιττών αντικειμένων στους διαχυτές παροχής ·
 • αύξηση της κλίσης της κάθετης θερμοκρασίας.

Η τελευταία είναι η διαφορά μεταξύ των θερμοκρασιών αερίου στην περιοχή εργασίας και κάτω από την οροφή.

Αν θέλετε να σταματήσετε την επιλογή στο σύστημα εξαερισμού και κλιματισμού με μετατόπιση, τότε αναλύστε τη θέση και τη χωρητικότητα του εξοπλισμού θέρμανσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν τον συνδυασμό των ρευμάτων αέρα στο δωμάτιο.

Για παράδειγμα, ο εισερχόμενος αέρας, ο οποίος πρέπει να εισέλθει απευθείας στην περιοχή εργασίας, μπορεί να μπλοκαριστεί από θερμά αέρια από μπαταρίες ή θερμαντήρες. Ως αποτέλεσμα, ο εξαερισμός δεν επιτυγχάνεται με μετατόπιση, αλλά με ανάμιξη.

Πώς είναι η ανάμειξη του αέρα

Η διαδικασία ανάμιξης περιλαμβάνει τον αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο με έναν ή περισσότερους τρόπους. Αλλά τα καυσαέρια βγαίνουν σε μία ροή.

Η βασική παράμετρος της ανάμειξης του εξαερισμού είναι η εκτόξευση. Είναι ένας συνδυασμός οποιουδήποτε είδους μέσου, όταν ένας από αυτούς επηρεάζει και κατευθύνει ένα άλλο. Σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή είναι η δυνατότητα των διαχυτών να συνδυάζουν αρμονικά τις εκτόξευσης αέρα.

Η εκτόξευση καθορίζει τα χαρακτηριστικά του συστήματος εξαερισμού. Για παράδειγμα, η ανάμιξη παρέχεται από διαχυτήρες του τύπου πίδακα με μεγάλη τιμή του εκθέτη. Και για μετατόπιση, οι συσκευές με μικρό δείκτη έγχυσης είναι χαρακτηριστικές.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των ρευμάτων στην περίπτωση απόκλισης της διαφοράς μεταξύ της θερμοκρασίας αέρα εισερχόμενου και εσωτερικού αέρα από το πρότυπο, οι διαχυτήρες θα πρέπει να έχουν έναν μεγάλο εκθέτη.

Και είναι επίσης σημαντική η ταχύτητα μετακίνησης των μαζών αέρα και της θερμοκρασίας του αέρα. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη άνεση, είναι απαραίτητο τα αέρια να κινούνται όχι ταχύτερα από 0,18 m / s και να έχουν θερμοκρασία από 20 έως 22 ° C.

Ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία και την ευημερία ενός ατόμου είναι η υπέρβαση του πρώτου και η μείωση του δεύτερου δείκτη. Τότε είναι δύσκολο να είσαι απλά στο δωμάτιο, για να μην αναφέρουμε κάποια παραγωγική δραστηριότητα.

Κατά τον σχεδιασμό του αερισμού, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη η επιρροή των φυσικών εμποδίων. Τα τελευταία περιλαμβάνουν φώτα τοποθετημένα στην οροφή, επίπεδα, δάπεδα, κολόνες κλπ.

Τα ακροατήρια είναι μη τυποποιημένα δωμάτια που διαθέτουν μεγάλο χώρο εργασίας, μεγάλο αριθμό ακροατών και ψηλό ταβάνι. Κατά συνέπεια, η προσέγγιση του εξαερισμού είναι αρκετά συγκεκριμένη.

Ένας δημοφιλής τρόπος είναι να τροφοδοτούμε καθαρό αέρα απευθείας κάτω από τα καθίσματα των ακροατών. Πιστεύεται ότι τα εισερχόμενα αέρια θα ζεσταθούν, θα ανέβουν στην οροφή και θα αφαιρεθούν από το δωμάτιο.

Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση είναι λανθασμένη - τα αέρια συμπεριφέρονται όπως τα υγρά. Πρώτον, ο αέρας συγκεντρώνεται στο κάτω μέρος του ακροατηρίου και μόνο τότε αυξάνεται.

Ακόμη και οι αιτιολογημένοι υπολογισμοί και η μοντελοποίηση του υπολογιστή δεν εγγυώνται την ακριβέστερη πρόβλεψη της κατεύθυνσης της κίνησης του αέρα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο αριθμός και η θέση των διαχυτών σε σχέση με τον άλλο, η τοποθέτηση στοιχείων θέρμανσης, τα εμπόδια και άλλοι παράγοντες.

Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με τη θέση των διαχυτών αποδεικνύουν ότι ο αερισμός με ανάμειξη αξίζει μια αυθαίρετη αξιολόγηση. Για παράδειγμα, είναι αποτελεσματικό να τοποθετούνται οι οπές εξόδου αέρα στην είσοδο του δωματίου από την πίσω πλευρά.

Αν όμως τοποθετήσετε στροφές σε άλλα μέρη του κοινού, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια σωστή ανταλλαγή σάς επιτρέπει να αποτρέψετε το σχηματισμό μιας λωρίδας ζεστού και εξερχόμενου αέρα.

Πώς λειτουργεί ο τοπικός εξαερισμός

Αν ο αέρας σκοπίμως πέσει σε ορισμένες περιοχές του χώρου ή απομακρυνθεί από εκεί, τότε ο εξαερισμός αυτός θεωρείται τοπικός. Ο τελευταίος χωρίζεται σε τροφοδοσία και εξάτμιση.

Ο τοπικός αερισμός του εφοδιασμού απαιτεί πολύ χαμηλότερο κόστος όταν χρησιμοποιείται παρά γενικότερα. Είναι δημοφιλής σε χώρους παραγωγής, που απαιτούν ταχεία ανανέωση των αερίων. Σας επιτρέπει να μειώσετε την υγρασία και τη θερμοκρασία.

Το τοπικό σύστημα εξάτμισης χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία. Είναι σημαντικό για την απομάκρυνση τοξικών ουσιών, μειώνοντας τη θερμοκρασία σε ένα μικρό μέρος του δωματίου. Επιτρέπει την αποφυγή των συνεπειών των αναφερθέντων και άλλων αρνητικών παραγόντων. Επηρεάζει θετικά την άνεση του έργου των εργαζομένων, δεδομένου ότι οι βλαβερές ουσίες εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις σχεδόν αμέσως μετά την εκπαίδευση.

Εάν οι εργασίες που σχετίζονται με την απελευθέρωση τοξικών ουσιών εκτελούνται σε όλους τους χώρους ή σε περισσότερες εγκαταστάσεις, τότε ο τοπικός αερισμός δεν θα είναι αποτελεσματικός. Ωστόσο, είναι ακόμα σκόπιμο να το χρησιμοποιείτε σε χώρους με τις υψηλότερες εκπομπές.

Χρήσιμο βίντεο για το θέμα

Βίντεο για τον τοπικό εξαερισμό σε δωμάτιο με τεχνολογικό εξοπλισμό:

Το βίντεο εξηγεί τα χαρακτηριστικά και τη συνάφεια του σχεδιασμού του συστήματος εξαερισμού, των επιλογών εξοπλισμού του και των αποχρώσεων της εγκατάστασης:

Τα χαρακτηριστικά του τυπικού συστήματος εξαερισμού παρουσιάζουν ένα βίντεο:

Κάθε σύστημα εξαερισμού έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Όταν επιλέγετε πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη: από τις ιδιαιτερότητες της χρήσης του χώρου για την ύπαρξη εμποδίων στη ροή του αέρα. Ωστόσο, μια προσεκτική προσέγγιση θα επιτρέψει να σταματήσει το βέλτιστο σύστημα εξαερισμού.

Τύποι συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού

Συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού

Ο καθαρός αέρας είναι ίσως το κύριο πράγμα για χάρη της οποίας οι πλούσιοι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα διαμερίσματα της πόλης. Ωστόσο, ακόμη και που ζουν σε ένα εξοχικό σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να αγνοήσουμε την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τύπος κλιματισμού

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα κλιματιστικά σε μια εξοχική κατοικία δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνα τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό κλίμα σε κάθε δωμάτιο, θα πρέπει να τα επιλέξετε.

Όλα τα κλιματιστικά χωρίζονται σε δύο τύπους. Το πρώτο - απλά συστήματα διαχωρισμού, στην οποία ο συμπυκνωτής και ο εξατμιστής χωρίζονται σε διαφορετικά τεμάχια: εξωτερικά και εσωτερικά.

Απλό σύστημα κλιματισμού με split-air

Σε μια εξοχική κατοικία με μεγάλο αριθμό δωματίων, ο δεύτερος τύπος συστήματος κλιματισμού είναι καταλληλότερος: πολυδιάστατο σύστημα, όπου πολλές εσωτερικές μονάδες διαθέτουν μόνο ένα εξωτερικό χώρο. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια απόχρωση - όλα τα κλιματιστικά θα πρέπει να λειτουργούν είτε για ψύξη είτε για θέρμανση. Και ο αριθμός των εσωτερικών συσκευών είναι περιορισμένος - μία εξωτερική μονάδα δεν μπορεί να έχει περισσότερα από τέσσερα. Και οι δύο τύποι κλιματιστικών έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα - καταναλώνουν πολλή ηλεκτρική ενέργεια (περίπου 7 κιλοβάτ ανά ώρα).

Οι τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας εφαρμόζονται σε συστήματα mini VRV - συστήματα πολλαπλών ζωνών. Έχοντας ξοδέψει ηλεκτρική ενέργεια για να πάρει τη σωστή θερμοκρασία, ο κινητήρας επαναφέρει την ισχύ και διατηρεί μόνο το απαραίτητο κλίμα, εξοικονομώντας έτσι μέχρι και το 50% της ηλεκτρικής ενέργειας. Ταυτόχρονα, η αρχιτεκτονική του συστήματος παρέχει την τοποθέτηση έως και 9 εσωτερικών μονάδων κλιματισμού ανά 1 εξωτερικό. Η ίδια η συντομογραφία VRV σημαίνει μεταβλητό όγκο ψυκτικού μέσου, το οποίο σε μετάφραση σημαίνει μεταβλητό όγκο ψυκτικού μέσου.

Μοντέλο κλιματιστικού

Όταν επιλέγεται ο τύπος του συστήματος, παραμένει να καθοριστεί ποιο κλιματιστικό χρειάζεται για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Οι ειδικοί δίνουν τις ακόλουθες συστάσεις:

1. Κλιματιστικά τύπου τοίχου και τοίχου κατάλληλο για υπνοδωμάτια και σαλόνια. Μπορούν να εγκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην οροφή, πράγμα που εξοικονομεί χώρο. Το μήκος της διαδρομής φθάνει τα 30 μέτρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε σαφώς την τροχιά της ροής του αέρα - από μια αυστηρά κατακόρυφη σε μια αυστηρά οριζόντια θέση των περσίδων, και ζεστός αέρας θα τροφοδοτηθεί στο πάτωμα. Στο εσωτερικό των περισσότερων κλιματιστικών, εγκαθίστανται αυτοκαθαριζόμενα αντιβακτηριακά φίλτρα με επικάλυψη απατατοτιτανίου. Τα κλιματιστικά τοίχου δεν είναι μόνο συνηθισμένα λευκά, αλλά και μπεζ, και ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν μαργαριταρένια μοντέλα. Ξεχωριστά κλιματιστικά και θα δούμε καθόλου στον τοίχο ως εικόνα - οι σχεδιαστές φρόντισαν για την καλλιτεχνική εκτέλεση της υπόθεσης. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να εφαρμόσετε την εικόνα στο κλιματιστικό μόνοι σας, απλώς αφαιρέστε την θήκη και χρωματίστε την σε οποιοδήποτε χρώμα.

Επίτοιχο κλιματιστικό

Κλιματιστικό οροφής

2. Κλιματιστικά, δάπεδα ή στήλες, οροφή δαπέδου και οροφής Ιδανικό για ευρύχωρα σαλόνια και τραπεζαρίες. Η ισχυρή μονάδα είναι σχεδόν αόρατη: εάν είναι απαραίτητο, είναι στερεωμένη στο δάπεδο κοντά στον τοίχο ή την οροφή. Το κλιματιστικό ανώτατο όριο είναι απαραίτητο όταν χρειάζεστε μια μεγάλη και ισχυρή ροή αέρα που μπορεί να διεισδύσει στις πιο μακρινές γωνίες του δωματίου. Το μήκος της διαδρομής για ορισμένα μοντέλα είναι σχεδόν 50 μέτρα.

Στην πραγματοποίηση, το ανώτατο όριο εγκατάσταση κλιματιστικό ισχυρό ανεμιστήρα δημιουργεί μια ροή αέρα υψηλής ταχύτητας (έως 1660 mm), που εξαπλώνεται πρώτη σταδιακά κατά μήκος της οροφής, και στη συνέχεια κατεβαίνει σιγά-σιγά, ομοιόμορφο γέμισμα ψυχθεί ολόκληρο το δωμάτιο, ανεξάρτητα από τη διάταξη και πλάνα του. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για μεγάλες περιοχές χωρίς ψευδοροφές. Η έκδοση δαπέδου είναι πιο κατάλληλη για τον κλιματισμό γραφείων.

Κλιματισμό τύπου στήλης

3. Κλιματιστικά, τύπου κασέτας είναι κατάλληλα για αίθουσες ψύξης σύνθετων σχημάτων: Γ-σχήματος ή σε σχήμα Τ, στενούς και μεγάλους διαδρόμους. Τα όργανα είναι τοποθετημένα στην οροφή ή κάτω από αυτήν (στην περίπτωση των ψευδοροφών). Τέτοια μπλοκ είναι πιο συμπαγή σε σύγκριση με τους αντίστοιχους τοίχους και το δάπεδο: το μέγεθος του μπροστινού πίνακα ορισμένων μοντέλων φτάνει τα 650 × 650 χιλιοστά. Η τροφοδοσία αέρα γίνεται σε τέσσερις κατευθύνσεις, η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 20-25, και σε ορισμένα μοντέλα μέχρι και 70 μέτρα.

Κλιματιστικό τύπου κασέτας

4. Κλιματιστικά τύπου καναλιού - για περίπλοκα, από άποψη αρχιτεκτονικής, δωμάτια, όπου υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των διαστρωμάτων και των μεταξύ τοίχων χώρων, του μεταβλητού αριθμού ορόφων, της οριζόντιας ή κάθετης χωροθέτησης. Η εσωτερική μονάδα είναι ένα συμπαγές κιβώτιο που μπορεί να κρυφτεί σε στενούς χώρους μεταξύ των οροφών και των τοίχων. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του τύπου οργάνου: ο ψυχρός αέρας μπορεί να τροφοδοτηθεί απευθείας σε πολλά δωμάτια.

Σύστημα κλιματισμού τύπου καναλιού

Συστήματα εξαερισμού

Και όμως τα ίδια τα κλιματιστικά δεν λύουν το πρόβλημα του φρέσκου αέρα. Η εισροή οξυγόνου από το δρόμο παρέχει εξαερισμού εισόδου και εξαγωγής. Κατά την τοποθέτηση του εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής, είναι σημαντικό να προσέξετε πώς να κάνετε τον θόρυβο που θα κάνει την εγκατάσταση λιγότερο αισθητή. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να διαπιστωθεί εάν το σύστημα εξαερισμού περιλαμβάνει εξασθενητές ήχου και το ίδιο το σύστημα αεραγωγών πρέπει να υπολογίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε η ταχύτητα ροής αέρα να είναι ελάχιστη.

Ο αερισμός του εξοχικού σπιτιού πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει σύστημα τροφοδοσίας. Ένα τέτοιο σύστημα σε μια εξοχική κατοικία θα είναι το πιο αποτελεσματικό σε συνδυασμό με τον κλιματισμό - θα επιτύχετε το σωστό κλίμα και την καλή ανταλλαγή αέρα. Υπάρχει μόνο ένας "αλλά": ο "κακός" αέρας δεν θα αφαιρεθεί από το δωμάτιο. Αυτό απαιτεί εξαερισμό.

Το σχέδιο εξαερισμού περιλαμβάνει τον ίδιο τον ανεμιστήρα και ένα δίκτυο αεραγωγών με αεραγωγούς ή διαχυτήρες. Υπάρχει επίσης μη εξαεριζόμενος εξαερισμός: Σε αυτή τη διαρρύθμιση παρέχεται είτε ένας αξονικός ανεμιστήρας εξαγωγής ενσωματωμένος στο πλαίσιο του παραθύρου είτε μια οπή στον ανεμιστήρα τοίχου ή οροφής.

Για να σχεδιάσετε έναν εξαερισμό, πρέπει να γνωρίζετε τους ακόλουθους δείκτες:

 • ροή αέρα (υπολογίζεται σε κυβικά μέτρα ανά ώρα και εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου).
 • ισχύς του θερμαντήρα (kW).
 • κεφαλή ή εξωτερική στατική πίεση (Pa).
 • στάθμη θορύβου (dB).

Κόστος των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού και της εγκατάστασής τους

Ο σύνθετος "κλιματισμός + σύστημα τροφοδοσίας + σύστημα εξάτμισης" σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το τέλειο κλίμα σε ολόκληρο το εξοχικό σπίτι, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει σημαντικά το ενεργειακό κόστος. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα σύστημα τροφοδοσίας και εξάτμισης με έναν ανακτητή. Χάρη σε αυτή την ειδική συσκευή, η θερμότητα του εξαγόμενου αέρα μεταφέρεται στον ψυχρό αέρα τροφοδοσίας, δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθεί ηλεκτρική ενέργεια για να θερμανθεί η εισερχόμενη ροή από το δρόμο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, με τον ανακτητή μπορεί να εξοικονομηθεί μέχρι και το 70% της ενέργειας.

Εξαερισμός και κλιματισμός στον σύγχρονο κόσμο

Ο εξαερισμός και ο κλιματισμός αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της άνεσης της σύγχρονης κοινωνίας. Και αυτό δεν οφείλεται στον παράγοντα που καταστρέφουν τους ανθρώπους που είναι συνηθισμένοι στην αίσθηση της άνεσης τόσο πολύ που δεν θέλουν να εργαστούν σε άλλες συνθήκες αλλά αντικειμενικές απαιτήσεις στην παραγωγικότητα και την υγεία.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, οι εργασίες γραφείου σε συνεχή καταπόνηση και οι τεράστιες ροές πληροφοριών απαιτούν από τους ανθρώπους να έχουν συνεχή συγκέντρωση και γρήγορες λύσεις στα καθήκοντα. Αυτός ο ρυθμός του σύγχρονου κόσμου δημιουργεί δυσφορία για ένα άτομο. Επιπλέον παράγοντες που μειώνουν την άνεση και την αντοχή στο στρες μπορούν να μειώσουν σημαντικά την επαγγελματική δραστηριότητα.

Η οργάνωση, στο γραφείο της οποίας δεν υπάρχει αερισμός, κινδυνεύει να μειώσει σημαντικά την παραγωγικότητα του εργατικού της δυναμικού. Ο κουρασμένος δεν έχει απλώς τη δύναμη να συγκεντρωθεί στον εργασιακό χώρο. Οι εργοδότες μπορούν να απολαύσουν προσωρινή εξοικονόμηση χρημάτων λόγω έλλειψης συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού, αλλά μακροπρόθεσμα η επιχείρηση θα χάσει την ανάπτυξή της λόγω της καθυστέρησης των σύγχρονων, έντονα μεταβαλλόμενων τάσεων.

Είδη συστημάτων εξαερισμού

Για ένα άτομο που απέχει πολύ από τους αεραγωγούς και τα συστήματα εξαερισμού, είναι δύσκολο να καταλάβουμε αμέσως τις ποικιλίες συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Ας εξετάσουμε τα συστήματα εξαερισμού, υποδιαιρούμενα σε αντικείμενα εφαρμογής:

 1. Βιομηχανικός εξαερισμός.
 2. Εξαερισμός μεγάλων εμπορικών κέντρων.
 3. Οικιακός αερισμός στο σπίτι.

Βιομηχανικός εξαερισμός

Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται σε μεγάλες εγκαταστάσεις παραγωγής, εργαστήρια και μεγάλες παραγωγικές γραμμές παραγωγής που δεν ανέχονται την αναβολή, καθώς και στάσεις. Οι κύριες απαιτήσεις για τα βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού είναι:

 • υψηλό βαθμό αξιοπιστίας της εργασίας ·
 • η ισχύς που παρέχει ένα δεδομένο επίπεδο εξόδου και εξόδου.
 • διατηρησιμότητα του συστήματος, παρέχοντας τη δυνατότητα μερικής απόσυρσης από την εργασία των κόμβων και της συνέχειας του κοινού συστήματος.

Με το ραντεβού ο εξαερισμός μπορεί να είναι:

 • αερισμός έκτακτης ανάγκης ·
 • εξάτμιση ·
 • ψύξη / θέρμανση του αέρα.
 • εφοδιασμού.

Στην παραγωγή εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού σύμφωνα με ένα προηγούμενο έργο. Με τη σειρά του, το έργο εξαρτάται από τον προσδιορισμό των περιοχών παραγωγής και επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη τεχνολογική διαδικασία.

Ο βιομηχανικός εξαερισμός απομακρύνει τους ρύπους, τα αέρια από τα μέρη που τα εκπέμπουν απευθείας, και παρέχει επίσης εισροή, ψύξη και θέρμανση του αέρα σε περιοχές υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών.

Εκτός από την εσωτερική χρήση, ο βιομηχανικός εξαερισμός εγκαθίσταται σε δωμάτια με εξοπλισμό διακομιστών υψηλής απόδοσης. Λόγω του υψηλού βαθμού θερμότητας που απελευθερώνεται στο περιβάλλον από τον εξοπλισμό μικροεπεξεργαστών των διακομιστών, υπάρχει ανάγκη για ισχυρή και αδιάκοπη ψύξη. Σε ένα τέτοιο συγκρότημα, χρησιμοποιείται ένα ισχυρό σύστημα κλιματισμού για την εκροή θερμικών μαζών. Η συνεχής λειτουργία του συστήματος ψύξης εξασφαλίζεται με την έγκαιρη παραγωγή τη συντήρηση του εξαερισμού και του κλιματισμού.

Εξαερισμός γραφείου

Μεγάλα γραφεία ζεστών πόλεων δεν μπορούν να κάνουν χωρίς κλιματισμό. Το σύστημα ψύξης εδώ είναι παρόμοιο με τα συστήματα που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία. Η διαφορά είναι το πιο εκτεταμένο δίκτυο των αεραγωγών των γραφείων.

Ένα ισχυρό σύστημα τόνωσης της παροχής οξυγόνου, ένα σύστημα απομάκρυνσης θερμότητας από τη μονάδα κλιματισμού βρίσκεται στην οροφή. Εξαερισμός και κλιματισμός χώρος γραφείων απαιτεί έγκαιρη συντήρηση, που συνίσταται στην αντικατάσταση του εξοπλισμού καθαρισμού.

Για τα γραφεία υπάρχουν διάφορες επιλογές για συστήματα κλιματισμού.

 1. Σύστημα διαχωρισμού - κανονικός κλιματισμός.
 2. Πολυ σύστημα - το έργο ενός μπλοκ του δρόμου σε αρκετές εσωτερικές.
 3. Συστήματα παροχής αέρα με λειτουργία ψύξης οξυγόνου.

Τα κτίρια γραφείων στις μεγάλες πόλεις σημαίνουν σύγχρονες υαλοπίνακες. Τα συστήματα διαχωρισμού και πολλαπλών συστημάτων μπορούν να βλάψουν οπτικά την εμφάνιση των προσόψεων των κτιρίων, περιπλέκοντας πολύ την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του ψυγείου. Σε τέτοια κτίρια, πολύπλοκη συστήματα εξαερισμού για θέρμανση και κλιματισμό.

Σε μεσαία (μικρά) κτίρια γραφείων είναι πιο οικονομικό να χρησιμοποιείτε ξεχωριστά κλιματιστικά με δύο μονάδες (συμπυκνωτή, εξατμιστή). Η συντήρησή τους συνίσταται στον ετήσιο εποχιακό καθαρισμό των εσωτερικών φίλτρων καθαρισμού, τον έλεγχο της πίεσης και του όγκου του ψυκτικού μέσου σε ένα σύστημα κλειστού βρόχου.

Αξίζει να σημειωθεί τον εξαερισμό και τον κλιματισμό - Δύο διαφορετικές τεχνολογίες και σκοπός του συστήματος. Η εγκατάσταση ενός τυπικού κλιματιστικού θα παρέχει ψύξη σε χώρο οξυγόνου. Αλλά ένα τέτοιο σύστημα δεν παράγει καθαρό αέρα.

Για αυτό, υπάρχει αερισμός προσφοράς. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να εγκαταστήσετε ένα σύστημα αναγκαστικής τροφοδοσίας. Στην περίπτωση μεσαίων και μικρών γραφείων, ο φυσικός αερισμός του δωματίου είναι κατάλληλος προσαρμόζοντας τη ροή των αέριων μαζών ανοίγοντας και κλείνοντας τα κουφώματα.

Εγκαταστάσεις οικιακής χρήσης

Σε εφαρμογές οικιακών συσκευών τον κλιματισμό και τον αερισμό των χώρων οι ηγετικές θέσεις κατέχονται από:

 • συνηθισμένα κλιματιστικά με δύο μονάδες.
 • διασυνδεδεμένο με έναν εξατμιστή αρκετές εσωτερικές μονάδες.
 • συστήματα εξαναγκασμένου εξαερισμού: ανεμιστήρες, αναπνευστήρες με υψηλό επίπεδο εξωτερικού καθαρισμού του αέρα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, εάν το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στην πόλη, εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού γενικός τύπος ανταλλαγής. Αυτό είναι απαραίτητο για να μειωθεί η συγκέντρωση των καυσαερίων, να μειωθεί ο ισχυρός θόρυβος των αυτοκινήτων που διέρχονται.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των οικιακών συστημάτων κλιματισμού

Το κύριο μειονέκτημα των συμβατικών κλιματιστικών είναι η υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε ένα ιδιωτικό σπίτι είναι πιο λογικό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα πολλαπλών διαχωρισμού. Σας επιτρέπουν να μειώσετε τον έλεγχο για την ηλεκτρική ενέργεια στο μισό.

Επίσης υπάρχουν πολλαπλά συστήματα split, προσαρμοσμένα για εξοικονόμηση ενέργειας. Η αρχή της εργασίας τους είναι να μειώσουν αυτόματα την απόδοση μετά την επίτευξη της καθορισμένης θερμοκρασίας. Ταυτόχρονα, αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει την ποιότητα της ψύξης.

Εγκατάσταση εξαναγκασμένη εξαερισμού στο σπίτι είναι δικαιολογημένη για μια μεγάλη περιοχή (πάνω από 150 τ.μ.) των εγκαταστάσεων και μια δυσμενής θέση του σπιτιού. Είναι επίσης σκόπιμο να παρέχεται ένα τέτοιο σύστημα με ανάκτηση, το οποίο επιτρέπει την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για τη θέρμανση του εξωτερικού αέρα κατά την ψυχρή περίοδο μέσω της ανάκτησης θερμότητας από τον αέρα εξαγωγής που αφαιρείται από το δωμάτιο. Η εγκατάσταση πρόσθετων φίλτρων καθαρισμού διαφορετικών βαθμών απομάκρυνσης σκόνης θα μειώσει το κόστος αντικατάστασης ακριβότερων φίλτρων για λεπτή σκόνη.

Ο προγραμματισμός του συστήματος γενικής ανταλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά το σχεδιασμό του σπιτιού. Αυτό θα επιτρέψει την εργονομική και ικανή καλωδίωση όλων των σημείων εισροής, εκροής και θα μειώσει το κόστος του χρήματος από την απουσία εσφαλμένων υπολογισμών.

Μια σημαντική προϋπόθεση για την υλοποίηση ενός ποιοτικού έργου είναι η προσφυγή σε μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα αυτό. Μην βάζετε το δικό σας αλφάβητο, όχι επειδή είστε μετριότητα ή κάτι τέτοιο. Οι μικρές υποτιμήσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα συνεχή προβλήματα και πρόσθετα έξοδα κατά τη λειτουργία.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΜΟΣ

Αίτηση διαβούλευσης

Κάνοντας κλικ στο κουμπί, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας

Τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού είναι απαραίτητος εξοπλισμός για την κανονική ανταλλαγή αέρα και τη διατήρηση ενός άνετου μικροκλίματος σε οικιστικές, εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία "Cond Climate" παρέχει έτοιμες λύσεις για συστήματα ανταλλαγής αέρα και κλιματισμού για δομές οποιουδήποτε σκοπού στη Μόσχα και τη Μόσχα. Dial +7 (499) 398-20-88, τα υπόλοιπα θα γίνουν από τους ειδικούς μας. Ασχολούμαστε επίσης με την επισκευή, συντήρηση, απολύμανση συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού.

Τα πλεονεκτήματά μας

Απολαύστε 12 лет

Εργαζόμαστε στη Μόσχα, στην περιοχή της Μόσχας και στις περιφέρειες

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Εγγύηση 1 έτους για όλες τις εργασίες

10% έκπτωση για τους τακτικούς πελάτες

Απολαύστε 12 лет

Εργαζόμαστε στη Μόσχα, στην περιοχή της Μόσχας και στις περιφέρειες

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Εγγύηση 1 έτους για όλες τις εργασίες

10% έκπτωση για τους τακτικούς πελάτες

Επισκευάζουμε και επισκευάζουμε όλους τους τύπους κλιματικής τεχνολογίας

Τιμές για τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες

Η τιμή εξαρτάται από το μήκος των επικοινωνιών, τον τύπο εξοπλισμού που χρησιμοποιείται, το κόστος σχεδιασμού και κάθε στάδιο εργασίας. Οι κατά προσέγγιση τιμές δίνονται παρακάτω. Το ακριβές κόστος απολύμανσης και άλλων υπηρεσιών της εταιρείας θα καλείται από τον ειδικό μας μετά την αξιολόγηση του πεδίου των εργασιών.

Η εξειδίκευσή μας

Καταστήματα, εμπορικά κέντρα

Server, εξόρυξη αγροκτημάτων

Πώς δουλεύουμε

Αναχώρηση του μηχανικού στο αντικείμενο

Σύνταξη ΚΠ και εκτιμήσεις

Παράδοση του αντικειμένου και υπογραφή πράξεων

Είμαστε έμπιστοι

Παραδείγματα της δουλειάς μας

Αεροδρόμιο Sheremetyevo - αερισμός, κλιματιστικά οροφής

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Επιχειρησιακό κέντρο "Soyuz" VRV

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Αγωγοί κλιματισμού

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Εξαερισμός και κλιματισμός του εξοχικού σπιτιού

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Κλιματιστικά ακριβείας

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Κλιματιστικά για συστήματα split

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Υπηρεσία κλιματιστικών και εξαερισμού

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Τοποθέτηση ανεμιστήρων σε ύψος - πλατφόρμα συναυλιών Tesla 4000

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών σε βάρκα πεζοπορίας

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού της αίθουσας συνεδριάσεων LLC Advance Trading

Θα σας προσφέρουμε υπηρεσίες για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματικού εξοπλισμού στο υψηλότερο επίπεδο σε χαμηλή τιμή.

Υψηλός επαγγελματισμός και ποιότητα εργασίας

Εγγύηση για όλα τα έργα που εκτελούνται

Η τιμή μας περιλαμβάνει όλα τα έξοδα χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δουλεύουμε τα Σαββατοκύριακα και τη νύχτα

Έχουμε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, εκπτώσεις για τους τακτικούς πελάτες

Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη, δωρεάν συμβουλές και οδηγίες

Μια ευρεία γεωγραφία των επισκέψεων, δουλεύουμε στη Μόσχα και σε όλη την περιοχή της Μόσχας. Πιθανά ταξίδια σε άλλες περιοχές.

Εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Παραλαβή των όρων αναφοράς και άλλων εγγράφων από τον πελάτη, επιθεώρηση από τους ειδικούς μας της εγκατάστασης.
 • Σχεδιασμός, ο οποίος περιλαμβάνει την ανάπτυξη διατάξεων, επιλογής εξοπλισμού, επεξηγηματικού σημειώματος και άλλων εγγράφων.
 • Εγκατάσταση εξοπλισμού για τον κλιματισμό, εγκατάσταση του ψυκτικού κυκλώματος, καλωδίωση, υλοποίηση των συνδέσεων.
 • Δοκιμαστική λειτουργία και ρύθμιση παραμέτρων λειτουργίας.

Εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού

Η εγκατάσταση του εξαερισμού πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια:

 • Απόκτηση από τον πελάτη ενός σχεδίου για μηχανικές επικοινωνίες και άλλα έγγραφα, κατάρτιση και συμφωνία για μια τεχνική ανάθεση.
 • Υπολογισμός παραμέτρων, επιλογή στοιχείων, ανάπτυξη σχετικών σχεδίων και άλλων εγγράφων που περιλαμβάνονται στο έργο.
 • Εγκατάσταση αεραγωγών, ανεμιστήρων, άλλου εξοπλισμού.
 • Ελέγξτε την ποιότητα της εγκατάστασης.
 • Πρώτη εκκίνηση και ρύθμιση.

Για να διατηρηθεί ο εξοπλισμός σε κατάσταση λειτουργίας, είναι απαραίτητο να απολυμαίνετε περιοδικά, να προγραμματίζετε και να εμποδίζετε την επισκευή του εξοπλισμού.

Επικοινωνήστε με το OOO Kond Climate. Εγκατάσταση εξαερισμού και κλιματισμού στη Μόσχα - η εξειδίκευση μας. Οι εργασίες επισκευής και εγκατάστασης είναι εγγυημένες για 12 μήνες. Οι τιμές μας διαφέρουν σημαντικά από τις τιμές των ανταγωνιστών.

Ακόμα έχετε ερωτήσεις;

Καλέστε μας στο +7 (499) 398-20-88 ή συμπληρώστε τη φόρμα.

Και οι διευθυντές μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας

Κάνοντας κλικ στο κουμπί, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας

Εξαερισμός ως καθαρός αέρας

Ο εξαερισμός είναι ένα σύστημα καναλιών για την εναλλαγή του αέρα μεταξύ του περιβάλλοντος και του δωματίου. Ένα ακατάλληλα οργανωμένο δίκτυο μηχανικών μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ξηρότητα του αέρα, αυξημένη υγρασία ή εμφάνιση ανεπιθύμητης σκόνης. Ο εξαερισμός και ο κλιματισμός - τα κύρια καθήκοντα στην κατασκευή ενός σπιτιού ή διαμερίσματος, λόγω της λειτουργικότητάς τους εξαρτάται άμεσα από την άνεση της ζωής και της υγείας των ανθρώπων. Οργανώστε αυτό χωρίς ένα σύστημα ειδικής γνώσης δεν θα λειτουργήσει. Επικοινωνήστε με την εταιρεία Vent-M για τη δημιουργία ενός καλύτερου συστήματος εξαερισμού και κλιματισμού. Εργαζόμαστε στην αγορά παροχής αυτών των υπηρεσιών εδώ και πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υλοποιήθηκαν αρκετές εκατοντάδες επιτυχημένα έργα. Οι ειδικευμένοι πλοίαρχοι είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον τομέα. Συνεχώς βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, συμπληρώνουν τη βάση γνώσεων. Ως εκ τούτου, μπορούμε πάντα να αγοράσουμε εξαερισμό, το οποίο θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις πιο σχετικές τεχνολογίες κατά τη στιγμή της εφαρμογής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εξαερωθείτε από την εταιρεία μας:

 • Όλα ξεκινούν με τη μέτρηση των χώρων και των υπολογισμών της μηχανικής. Η παραγωγή λαμβάνει υπόψη τις παραμέτρους του αέρα εξαγωγής, μετά από την οποία γίνεται προσεκτική επιλογή αεραγωγών και συναφών στοιχείων και ενεργού εξοπλισμού.
 • Εάν παραγγείλετε αερισμό από εμάς, θα γνωρίζετε πάντα την ακριβή τιμή του συνόλου του έργου, το οποίο δεν αλλάζει μέχρι το τέλος του.
 • Όλα τα στοιχεία του μελλοντικού συστήματος συλλέγονται στην επιχείρηση σύμφωνα με προκαταχωρισμένα δεδομένα εκτίμησης. Ως εκ τούτου, τα σκουπίδια στην περιοχή θα είναι σημαντικά λιγότερο. Κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά επισημασμένο ώστε να μπορεί να συναρμολογηθεί επί τόπου όπως ένας μεγάλος σχεδιαστής.
 • Κατά την κατασκευή, λαμβάνεται υπόψη η θερμοκρασία των εξαντλημένων αερίων, η αντοχή των σημείων στερέωσης, καθώς και οι δομικές βάσεις του κτιρίου ή της δομής. Εξαιτίας αυτού, τα συστήματά μας ανταποκρίνονται πάντα αυστηρά στην εργασία.
 • Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά ακριβής, επομένως είναι δυνατή η υλοποίηση έργων σε εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν γίνει ήδη ποιοτικές επισκευές.
 • Κατά τη σύνδεση, χρησιμοποιούνται οι τεχνολογίες που προδιαγράφονται από τους κατασκευαστές εξοπλισμού, τους αγωγούς, τα πρόσθετα στοιχεία και τα χρησιμοποιούμενα υλικά. Γι 'αυτό εκδίδουμε μια εκτεταμένη εγγύηση από την εταιρεία.
 • Μετά την ολοκλήρωση του έργου, διεξάγεται λεπτομερής έλεγχος της λειτουργικότητας, εξαλείφονται μικρά ελαττώματα, τα πάντα δημιουργούνται για τέλεια εργασία.

Πόσο κοστίζει ο εξαερισμός;

Μπορείτε να αγοράσετε εξαερισμό από εμάς αρκετά ανέξοδα. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην εργασία χωρίς μεσάζοντες. Επίσης βελτιστοποιήσαμε τις δραστηριότητές μας με στόχο τη μεγιστοποίηση της πιθανής μείωσης των τιμών για τις υπηρεσίες μας. Ο φθηνός εξαερισμός είναι δυνατός χάρη στην ελαχιστοποίηση των ωρών εργασίας που καταβάλλονται. Όλα τα έργα εκτελούνται "με το κλειδί στο χέρι", οπότε δεν χρειάζεται να προσλαμβάνουμε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι επίσης μειώνουν σημαντικά την τιμή. Ο μη δαπανηρός αερισμός σε ελάχιστα γνωστές εταιρείες μπορεί να είναι γεμάτος με βλάβες και δυσλειτουργίες. Έχουμε δικαιολογήσει κάθε ρούβλι που χρησιμοποιήθηκε.

Για πιο λεπτομερείς συμβουλές, καλέστε τον αριθμό που αναγράφεται στην ιστοσελίδα.

"SWICK" Συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Η SVIC LLC Systems είναι μια μεγάλη εταιρεία που παρέχει κλιματιστικό εξοπλισμό, συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού στη ρωσική αγορά. Η επιχείρηση άρχισε τις εργασίες της το 2009, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένας αξιόπιστος, τίμιος και ανοιχτός συνεργάτης αποδείχθηκε επιτυχής. OOO Τα συστήματα εξαερισμού έχουν γίνει ένα εμπορικό σήμα στην κλιματική βιομηχανία και για να διατηρήσει τη φήμη της, απασχολεί υψηλής ειδίκευσης επιχειρηματίες, σχεδιαστές, καθώς και ειδικούς που παρέχουν υπηρεσίες logistics και υπηρεσίες για συστήματα εξαερισμού.

Η εταιρεία πραγματοποιεί χονδρικές και λιανικές πωλήσεις κλιματιστικού εξοπλισμού, συστημάτων αερισμού. Το κύριο χαρακτηριστικό της LLC "Συστήματα εξαερισμού" ήταν η στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές εξοπλισμού εργοστασίων, οι οποίοι επέτρεψαν την επίτευξη τεράστιων εκπτώσεων κατά την αγορά και την επακόλουθη εφαρμογή των κλιματικών συστημάτων και των συστημάτων εξαερισμού φθηνά. Η εταιρεία έχει επίσης στη διάθεσή της μια τεράστια αποθήκη και ένα μεγάλο στόλο οχημάτων για παράδοση, γεγονός που καθιστά δυνατή την ταχύτερη παροχή εξοπλισμού. Μέχρι σήμερα, τα "Συστήματα Εξαερισμού" της LLC μπορούν να προσφέρουν περισσότερους από 7000 τύπους εξοπλισμού, που χαρακτηρίζονται από χαρακτηριστικά και από την τιμή. Η εταιρεία έχει γίνει ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο για τον κλιματικό εξοπλισμό. Και αυτό είναι αλήθεια, αν δεν ξέρετε από πού, τι να αγοράσουν, είναι απαραίτητο να πάμε στην εταιρεία «Συστήματα εξαερισμού», και στη συνέχεια επιλέξτε το επιθυμητό κλιματικού εξοπλισμού, αερισμού και κλιματισμού στο διαμέρισμα δεν είναι δύσκολο.

Το σύνθημά μας είναι: "Ο χρόνος είναι χρήμα", δεδομένου ότι εργαζόμαστε με μεγάλα αντικείμενα, για τα οποία η δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών στο συντομότερο χρονικό διάστημα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της παραγωγικής εργασίας. Ως εκ τούτου, είναι η εταιρεία μας που θα κάνει ολόκληρη τη λίστα των εργασιών σχετικά με συστήματα εξαερισμού φθηνά στη Μόσχα όχι μόνο φθηνή και υψηλής ποιότητας, αλλά και εγκαίρως.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν ποιοτικό εξοπλισμό. Οι πόρτες του γραφείου μας είναι πάντα ανοικτές σε νέους συνεργάτες.

Εξαερισμός

Εξαερισμός - ένα ρυθμιζόμενο αερισμό σε κλειστούς χώρους, η οποία δημιουργεί ένα ευνοϊκό προϋπόθεση για την ανθρώπινη αέρα του περιβάλλοντος, καθώς και ένα σύνολο τεχνικών μέσων παροχής ενός διαπνοή (σύνθεση του αέρα, τη θερμοκρασία, την υγρασία και ούτω καθεξής.).

Θα επιλύσουμε οποιαδήποτε εργασία σχετικά με τον εξαερισμό, τον κλιματισμό και τα συστήματα θέρμανσης στη μονάδα σας μέσα στον προϋπολογισμό και τους όρους σας στη Μόσχα, τη Μόσχα και σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας! Κλήση: 8 (495) 118-27-34

Για να μάθετε την τιμή, μπορείτε:

Το "INTECH-CLIMATE" είναι μια επαγγελματική εταιρεία κλιματισμού που σας εγγυάται υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης στον τομέα των συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού.

Υπηρεσίες αερισμού

Είδη εξαερισμού

Ο εξαερισμός πρέπει να παρέχει σωστή σύνθεση αέρα. Το πρόσωπο στη διαδικασία της ζωής καταναλώνει οξυγόνο και απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα. Ο υγιεινός αέρας για αναπνοή θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 21% οξυγόνο, ενώ η μείωση της συγκέντρωσης οξυγόνου στον αέρα μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ζοφείας, αδιαθεσίας, κεφαλαλγίας. Η συνεχής έλλειψη οξυγόνου μειώνει την αποτελεσματικότητα, επηρεάζει δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία, επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Σε κλειστό χώρο, υπάρχουν συνήθως πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης - οικοδομικά υλικά που περιέχουν αμίαντο, έπιπλα από τεμαχισμό, οικιακές χημικές ουσίες, σόμπες αερίου. Για να δεν επιτρέπουν υψηλή συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών στον αέρα και σε μια σημαντική μείωση της περιεκτικότητας σε οξυγόνο, ο αέρας στο σαλόνι πρέπει να ανανεώνεται πλήρως μέσω των σωλήνων αερισμού τουλάχιστον μία φορά την ώρα (ο ρυθμός ανταλλαγής αέρα ανά ώρα είναι 1). Σε χώρους με ειδικές λειτουργίες, η συχνότητα της ανταλλαγής αέρα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, για παράδειγμα, στην κουζίνα, ο ρυθμός της ανταλλαγής αέρα ανά ώρα - τουλάχιστον τρεις, σε ένα δωμάτιο που προορίζεται για κάπνισμα - 10.

Σύγχρονα συστήματα εξαερισμού όχι μόνο ανανεώστε τον αέρα Στο δωμάτιο, μπορούν επίσης καθαρίστε παροχή αέρα, υγρασία αυτό, θέρμανση ή ψύξη στην επιθυμητή θερμοκρασία, δημιουργώντας τις πιο άνετες συνθήκες για ένα άτομο στο δωμάτιο.

Εξοπλισμός εξαερισμού

Είμαστε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους συγκεκριμένες μάρκες εξοπλισμού εξαερισμού. Έχουμε επίσης ένα εργαστήριο για την κατασκευή αεραγωγών και εξαρτημάτων. Οι ειδικοί μας είναι σε θέση να επιλύσουν τυχόν προβλήματα σχετικά με τη θέση σε λειτουργία συστημάτων και εξοπλισμού των πάνελ αυτοματισμού.

Συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού

Ειδικευόμαστε στους παρακάτω τύπους αντικειμένων

Ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση;

Οι οδηγίες μας

Εμπορική προσφορά για 24 ώρες!

Επεξεργασία βίντεο από τη μονάδα μας

Για τυπικά αντικείμενα, έχουμε αναπτύξει έτοιμες λύσεις

Τρία κύρια πλεονεκτήματα

10 από τα 10
πελάτες
ικανοποιημένοι

Δεν υπάρχουν καταγγελίες το 2016

Βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις σχεδιασμού για τα καθήκοντα των πελατών

Δουλεύουμε με μέγιστη ταχύτητα χωρίς διακοπές και αργίες

Με 20%
η τιμή είναι χαμηλότερη
ανταγωνιστές

Χονδρικές αγορές υλικών και εξοπλισμού

Χρησιμοποιώντας το πιο προηγμένο λογισμικό για σχεδιασμό και υπολογισμό

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι υψηλής ειδίκευσης και συνεχώς αναβαθμίζουν τα προσόντα τους

65 αντικείμενα
ολοκληρώθηκε
για το 2016

Καλά καθιερωμένη τεχνολογία και υψηλή ταχύτητα υλοποίησης του έργου

Μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων κάθε πολυπλοκότητας

Επιλεγμένη ομάδα ειδικών υψηλής ποιότητας

Πώς δουλεύουμε

 • Δωρεάν διαβούλευση

Εν τω μεταξύ, στις εγκαταστάσεις μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση χωρίς να κατανοηθεί σαφώς ποια είναι τα καθήκοντα. Όλα τα αντικείμενα είναι διαφορετικά και τα συστήματα, κατά κανόνα, πρέπει να αναπτύξουν μεμονωμένα. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το σύστημα εξαερισμού είναι ένα πολύπλοκο μηχανολογικό σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, έτσι ώστε το κόστος ενός πλήρους συστήματος να ξεκινά συνήθως από τουλάχιστον 100 τετραγωνικά. Για ένα ιδιωτικό αντικείμενο όπως ένα διαμέρισμα ή μια πολύ μεγάλη εξοχική κατοικία, το σύστημα αερισμού συνήθως κοστίζει μεταξύ 200 και 500 τετραγωνικών μέτρων. Για εμπορικά αντικείμενα όπως εστιατόρια, κέντρα φροντίδας αυτοκινήτων, μικρές αίθουσες παραγωγής κλπ. Το σύστημα εξαερισμού κυμαίνεται μεταξύ 200 και 800 τετραγωνικών μέτρων. Για μεγαλύτερα αντικείμενα, η σειρά τιμών μπορεί να είναι ήδη αρκετά εκατομμύρια. Αλλά και πάλι, ας επιστρέψουμε στο γεγονός ότι ακόμη και το κατά προσέγγιση κόστος είναι εξαιρετικά δύσκολο να δοθεί. Γι 'αυτό πάμε δωρεάν στο site για επιθεώρηση, μετά από το οποίο ετοιμάζουμε ένα δωρεάν σχέδιο σκακιού και μια εμπορική προσφορά με την ακριβή τιμή.

Κατά κανόνα, μιλάμε για απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχει κάποια τεχνολογική διαδικασία που απαιτεί κάποια ανταλλαγή αέρα. Χωρίς αποτυχία απαιτείται σύστημα εξαερισμού σε εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, αίθουσες παραγωγής, κέντρα φροντίδας αυτοκινήτων, υπόγειες θέσεις στάθμευσης, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα. Σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, το σύστημα εξαερισμού έχει τις δικές του ειδικές απαιτήσεις. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για την πλήρη απαλλαγή σας από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εγκατάσταση σας.

Κατά κανόνα, μιλάμε για απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις όπου υπάρχει κάποια τεχνολογική διαδικασία που απαιτεί κάποια ανταλλαγή αέρα. Χωρίς αποτυχία απαιτείται σύστημα εξαερισμού σε εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, αίθουσες παραγωγής, κέντρα φροντίδας αυτοκινήτων, υπόγειες θέσεις στάθμευσης, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα. Σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, το σύστημα εξαερισμού έχει τις δικές του ειδικές απαιτήσεις. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν για την πλήρη απαλλαγή σας από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εγκατάσταση σας.

Πρώτον, η έλλειψη του συστήματος εξαερισμού - είναι τουλάχιστον εξίσου ευνοϊκές συνθήκες για την ολοένα οι άνθρωποι είναι στην αίθουσα, όταν πρόκειται για εμπορικά κτίρια, όπως γραφεία, καταστήματα, παραγωγή και t.d.Vo Δεύτερον, υπάρχουν ορισμένα είδη των αντικειμένων που δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ένα πλήρες σύστημα εξαερισμού. Για παράδειγμα, τροφοδοσία τροφίμων, βαφεία, πισίνες, ιατρικές κλινικές και πιο drugoe.Dlya οικιστικών ακινήτων, όπως σπίτια ή διαμερίσματα διακοπών, το σύστημα εξαερισμού είναι εκτός από ένα άνετο μικροκλίμα σε ένα περιβάλλον όπου συχνά ακόμη ανοιχτά παράθυρα δεν μιλάμε για την εισαγωγή φρέσκου και καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις.

Η απάντηση είναι η εξής: χωρίς ένα έργο και υπολογισμούς, είναι απλώς αδύνατο να κατασκευαστεί ένα κανονικό σύστημα εξαερισμού. Το έργο αυτό δεν μπορεί να αξίζει τίποτα και εισάγετε το κόστος του έργου, για παράδειγμα, αλλά για να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό, τις διαστάσεις του αγωγού, καθορίζουν την απόδοση του συστήματος - για όλα όσα είναι απαραίτητα για τον υπολογισμό, οπότε αν έχετε κάποιοι ειδικοί λένε ότι θα κάνει το σύστημα ακόμη και χωρίς το έργο - αυτό υποδηλώνει ότι οι "εμπειρογνώμονες" πρέπει να αποφεύγονται. Ο οργανισμός μας, για παράδειγμα, ακόμη και μια προσφορά χωρίς πρόχειρο υπολογισμό δεν κατέχει, δεδομένου ότι για να αξιολογήσει το κόστος της εργασίας, είναι αδύνατο να τα υλικά και ο εξοπλισμός δεν πραγματοποιούνται τα κατάλληλα υπολογισμούς. Στο στάδιο της προετοιμασίας της προσφοράς, οι ειδικοί μας προετοιμάσει προμελέτη για δωρεάν, μετά από εξέταση του αντικειμένου και μόνο τότε να αυξήσει την τιμή.

Μπορείτε να συνδυάσετε. Στην περίπτωση αυτή, μιλάμε ήδη γενικά για την κατάσταση του εσωτερικού κλίματος των εγκαταστάσεων. Συνήθως, αυτά τα συστήματα απαιτούν επιμέρους σχέδια από την άποψη των συστημάτων αυτοματισμού, έτσι ώστε αυτές οι λύσεις είναι αρκετά ακριβά σε σύγκριση με ξεχωριστά εκτελεί το σύστημα, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στις μεγάλες εγκαταστάσεις, ο τύπος των εμπορικών κέντρων και των κτιρίων γραφείων χρησιμοποιούν πολύπλοκα συστήματα μηχανικής για την επεξεργασία του αέρα, που μπορεί να υπάρχουν στον τομέα της θέρμανσης, ψύξης, ύγρανσης, αφύγρανσης, και άλλες διαδικασίες. Όχι συχνά, αλλά συμβαίνει, όταν είναι δυνατός ο συνδυασμός του συστήματος αερισμού, κλιματισμού και θέρμανσης σε ένα ιδιωτικό σπίτι ή το διαμέρισμα, αλλά η απόφαση αυτή οφείλεται σε πιο άνετες συνθήκες και σχεδιαστικές λύσεις και όχι την εξοικονόμηση sredstv.V κάθε περίπτωση, ατομική ανάπτυξη εξειδικευμένων πάντα πιο δύσκολο να εφαρμοστεί από ένα σύνολο παραδοσιακών τεχνικών λύσεων για τη δημιουργία ενός εσωτερικού κλίματος.