Συντονισμός κλιματιστικών, πλεονασμάτων και περιστροφής

Όταν εγκαθιστούν το κλιματιστικό σε ένα μικρό δωμάτιο server, συχνά για να εξοικονομήσουν χρήματα και χώρο, δεν χρησιμοποιούν το ειδικά κατασκευασμένο ακριβό εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας, αλλά τα συνηθισμένα οικιακά διαχωριστικά συστήματα. Αλλά και σε αυτή την πλευρά του διακομιστή στον εξοπλισμό υπάρχουν πολύ αυστηρές απαιτήσεις: εγγυημένη συντήρηση της απαιτούμενης θερμοκρασίας, αδιάλειπτη λειτουργία καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, υψηλός βαθμός αξιοπιστίας.

Το SRK έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μονάδες κλιματισμού:

 • σειρά SPLIT της εταιρείας DAIKIN - μέσω των προσαρμογέων KRP413A1S, AD413A1.
 • SKY σειρά της εταιρείας DAIKIN - μέσω προσαρμογείς KRP4A51 / 52/53/54;
 • μπλοκ της επιχείρησης MIITSUBISHI ELECTRIC, η οποία δομή περιλαμβάνει μπλοκ τοίχου MSC-GA20 / 25 / 35VB.

Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών Daikin (στο εξής "προϊόν" ή CPK-2.1, SRK-D / DM) έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την κοινή λειτουργία δύο κλιματιστικών Daikin Split χρησιμοποιώντας προσαρμογείς KRP413A1S. Λειτουργίες IBS:
- Εκτελεί αυτόματο έλεγχο του τεχνολογικού συστήματος κλιματισμού, το οποίο περιλαμβάνει 2 κλιματιστικά.
- Παρέχει μια ομοιόμορφη ανάπτυξη του πόρου των κλιματιστικών και των αποθεματικών κλιματιστικών.
- Ενεργοποιεί το εφεδρικό κλιματιστικό, εάν υπάρχει διακοπή έκτακτης ανάγκης του κλιματιστικού λειτουργίας.
- Παρέχει τη λειτουργία της αυτόματης επανεκκίνησης των κλιματιστικών σε περίπτωση τυχαίας απώλειας και αποκατάστασης του τροφοδοτικού.
- Περιλαμβάνει όλα τα κλιματιστικά, αν η θερμοκρασία δωματίου υπερβεί την καθορισμένη.
- Εξαλείφει την μη εξουσιοδοτημένη (τυχαία) απενεργοποίηση των κλιματιστικών από έναν μεμονωμένο πίνακα ελέγχου και μια αλλαγή στην αυτόματα διατηρούμενη θερμοκρασία.
- Παρέχει ένδειξη της κανονικής λειτουργίας των κλιματιστικών.
- Παρέχει ένδειξη έκτακτης ανάγκης.
- Έχει έξοδο για την απομακρυσμένη παρακολούθηση μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης (κανονικά ανοικτή επαφή χωρίς δυνατότητα (IH = 0,5 A. DC = 24 V)).

Έλεγχος και περιστροφή μονάδας ελέγχου BURR-1
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περιστροφή και πλεονασμό σε ένα συγκρότημα πολλών κλιματιστικών (split συστήματα) με IR πίνακες ελέγχου.

 • Περιστροφή κλιματιστικών - εναλλακτική λειτουργία καθεμιάς από τις δύο ή τρεις ομάδες κλιματιστικών για να τους παράσχει τον ίδιο πόρο. Το διάστημα διακοπής τίθεται από το χρήστη.
 • αλλάζοντας το σύστημα σε μια ομάδα εργασίας κλιματιστικών σε περίπτωση βλάβης των κλιματιστικών της κύριας ομάδας με την έκδοση ενός σήματος βλάβης. Η αποτυχία καθορίζεται από την υπέρβαση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο της καθορισμένης τιμής. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας πραγματοποιείται με τη βοήθεια αισθητήρα θερμοκρασίας της μονάδας βάσης.
 • η συμπερίληψη ομάδας αποθεματικών ή ομάδων κλιματιστικών με απουσία επιδόσεων της κεντρικής ομάδας ·
 • την έκδοση ενός σήματος «ατύχημα» διαφόρων επιπέδων.
 • απενεργοποιήστε τα κλιματιστικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (για παράδειγμα - σε περίπτωση πυρκαγιάς) και εκδώστε το κατάλληλο σήμα.

Χαρακτηριστικά του συστήματος είναι:

 • Απλή εγκατάσταση, χωρίς να απαιτείται τοποθέτηση γραμμών σήματος μεταξύ κλιματιστικών?
 • τη δυνατότητα χρήσης ετερογενούς εξοπλισμού κλιματισμού ·
 • τη δυνατότητα μεγάλης διαφοροποίησης της απόδοσης του συστήματος, χρησιμοποιώντας μέχρι και 15 κλιματιστικά μέσα χωρίς να περιορίζεται η χωρητικότητά του.
 • τη δυνατότητα εφαρμογής διαφόρων προγραμμάτων εναλλαγής και απόλυσης ·
 • υψηλή αξιοπιστία λόγω της έλλειψης συσκευών μεταγωγής ισχύος και της ανάγκης χρήσης της λειτουργίας "επανεκκίνησης" των κλιματιστικών?
 • την απλότητα της ρύθμισης του συστήματος και την ορατότητα των πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του.
 • τη δυνατότητα δημιουργίας του συστήματος με ελάχιστο κόστος ·
 • η δυνατότητα λήψης της μονάδας ελέγχου βάσης σε ένα παρακείμενο χώρο.

Ελεγκτής για αίθουσες εξυπηρετητών SBR01
Σκοπός του συστήματος
Το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματιστικού SBR01 εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:
• συντήρηση του ρυθμισμένου επιπέδου θερμοκρασίας στον απαιτούμενο χώρο μέσω ασύρματου αυτόματου ελέγχου από 1 έως 8 κλιματιστικά.
• εξασφάλιση της ομοιόμορφης χρήσης των κλιματιστικών μηχανημάτων, περιστρέφοντάς τα μέσα σε χρονικό διάστημα καθορισμένο από το χρήστη (από 4 έως 24 ώρες).
• σηματοδότηση δυσλειτουργιών (μεταφορά πληροφοριών σε έξοδο ήχου και ρελέ, οθόνη LCD, web server).
• απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης και της διαχείρισης του συστήματος μέσω ενός διακομιστή ιστού.

Συντονιστής εργασίας κλιματιστικού

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία "VISAT-SERVICE" JSC παράγει δύο βασικά μοντέλα συντονιστών λειτουργίας κλιματιστικών, είναι το SRK-M και το αρθρωτό συγκρότημα SRK-M2.

Το πρώτο μοντέλο, SRK-M, έχει παραχθεί αμετάβλητο από το 2006 και έχει μία τροποποίηση - SRK-M-01. Η μόνη διαφορά, η έκδοση SRK-M έχει διασυνδέσεις Ethernet και RS232, η τροποποίηση CPK-M-01 έχει μόνο μία διασύνδεση RS232.

Χαρακτηριστικά

 • Έλεγχος 1 έως 15 συσκευών: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλιματιστικά, ανεμιστήρες, βαλβίδες αέρα (για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης με ψύξη εξαερισμού), θερμαντήρες κλπ., συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων θερμοκρασίας αέρα μέσα και έξω από το δωμάτιο.
 • η δυνατότητα χρήσης των συσκευών του συστήματος κλιματισμού με διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας, «ξηρές επαφές», υπέρυθρο έλεγχο, ο κλιματισμός σειρά Σπλιτ ελέγχου της Daikin άμεσα χωρίς προσαρμογέα DAIKIN KRP413A1S, KRP413AB1S, KRP-D / 01 ή KRP-D / 02, μοντέλο Κλιματισμός Daikin FTYNxxL, ATYNxxL απευθείας χωρίς προσαρμογέα AF-D / 02 ρελέ ισχύος (διαχείριση ισχύος), κλπ Για το σκοπό αυτό παράγονται οι κατάλληλες ενότητες διασύνδεσης.
 • η αρχή ελέγχου: η μονάδα SRK-M2-U στον κοινό βρόχο RS-485, ανταλλάσσει πληροφορίες με διαφορετικές μονάδες διασύνδεσης που παράγουν σήματα ελέγχου OKW.
 • συντονισμός της εργασίας με τα υπάρχοντα συστήματα εξαερισμού και πυρασφάλειας ·
 • (μόνο για τις μονάδες SRK-M2-A413, SRK-M2-AF και SRK-M2-AFD), λειτουργίες λειτουργίας, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, δυνατότητα αυτόματου και τηλεχειρισμού του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της θερμοκρασίας.
 • Παρακολούθηση τάσης τροφοδοσίας (1 ή 3 φάσεις).
 • σύνδεση αισθητήρων πληροφοριών (π.χ. αισθητήρας διαρροής νερού) ·
 • καταγραφή και αποθήκευση δεδομένων σχετικά με την κατάσταση του κλιματικού συστήματος στο "περιοδικό" για το έτος.
 • ενσωματωμένες διεπαφές: Ethernet 10/100 Mb / s (RJ-45), RS-485 απομονωμένη 2 τεμ., USB.
 • ενσωματωμένο WEB, SNMP, FTP server, απενεργοποίηση πελάτη DHCP?
 • Πρωτόκολλο MODBUS (RS485-RTU, MODBUS RTU μέσω TCP, MODBUS TCP).
 • SMTP και SMS / SMTP για αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS.
 • Απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού διαχείρισης και μονάδων διασύνδεσης.

Δομή του συγκροτήματος

Το συγκρότημα SRK-M2 παρέχεται με τη μορφή ξεχωριστά κατασκευασμένων και παραδοθέντων προϊόντων. Ο αριθμός των απαραίτητων προϊόντων καθορίζεται κατά το σχεδιασμό του συστήματος κλιματισμού ή ανεξάρτητα από τον καταναλωτή. Οι ειδικοί της εταιρείας μας προβαίνουν σε διαβουλεύσεις σχετικά με την επιλογή του απαραίτητου εξοπλισμού για τους σχεδιαστές και τους τελικούς χρήστες.

Πρόσφατα υλικά

Πού να αγοράσετε

Οι επαφές μας

123182, Μόσχα
ul. Shchukinskaya, 6, κτίριο 3

Για αλληλογραφία: 123182, Μόσχα, Τ.Θ. 39

Τηλ: +7 (495) 730-00-25 ext. 22-55
+7 (495) 789-45-23 ext. 22-55
+7 (495) 662-10-62
Φαξ: +7 (495) 730-00-25 ext. 22-75

Οι ώρες εργασίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 χωρίς γεύμα.
Τα Σαββατοκύριακα είναι Σάββατο και Κυριακή

Συντονιστής εργασίας κλιματιστικού

Κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί μια ποικιλία εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακών συσκευών πρέπει να διαθέτει ένα δωμάτιο server. Ο κύριος κίνδυνος για ένα τέτοιο δωμάτιο είναι η αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της λειτουργίας πολλών συσκευών. Σε αυτό το δωμάτιο επιβάλλονται ειδικές απαιτήσεις για τη θερμοκρασία και τον κορεσμό της υγρασίας στον αέρα. Για να διατηρηθεί η επιθυμητή λειτουργία στο διακομιστή συνήθως εγκαταστήστε δύο ή περισσότερες μονάδες κλιματικής τεχνολογίας. Το καθήκον τους είναι να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη ψύξη αυτού του δωματίου.

Η κύρια προϋπόθεση για τη διατήρηση τέτοιων συνθηκών θα είναι η συνέχεια του εξοπλισμού. Πώς είναι δυνατόν να λειτουργούν οι μονάδες ψύξης συνεχώς και εναλλάξ. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικές συσκευές - συντονιστές κλιματισμού. Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των εναρμονιστών. και ποιες λειτουργίες μεταφέρουν από μόνοι τους; Αυτές οι άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν από αυτό το άρθρο.

Ποιος είναι ο σκοπός της μονάδας περιστροφής κλιματισμού

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στην αίθουσα εξυπηρετητών, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε κλιματιστικά για να διατηρήσετε ιδανικές συνθήκες. Όμως, με αυτή τη μονάδα τέτοιων συσκευών ψύξης δεν θα είναι δυνατή η δημιουργία σταθερής κατάλληλης θερμοκρασίας σε αυτό το δωμάτιο. Πρέπει να υπάρχει πάντα μια εφεδρική έκδοση του εξοπλισμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Διάφορα συστήματα split θα λειτουργούν με τη σειρά τους, που ελέγχεται από την περιστροφή της συσκευής κλιματιστικών. Αυτή η συσκευή θα εξασφαλίσει την ακολουθία της εργασίας τους με την εισαγωγή και τον τερματισμό λειτουργίας των κλιματιστικών με τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας.

Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών συστημάτων ακυρώνει την ανάγκη παρουσίας ενός ατόμου στο στάδιο ελέγχου. Μια τέτοια συσκευή θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει κλιματιστικά ανάλογα με τις ανάγκες μέσα σε ίσα χρονικά διαστήματα. Ο ίδιος ο μηχανισμός παρέχεται με την αλλαγή των παραμέτρων με την εφαρμογή τάσης. Αυτή η αρχή λειτουργίας εμποδίζει την πρόωρη φθορά του εξοπλισμού και κατανέμει ομοιόμορφα το φορτίο.

Ας εξετάσουμε γιατί προορίζεται το σύστημα περιστροφής της κλιματικής μηχανικής.

 1. Η τάση μεταβαίνει από την αποτυχημένη συσκευή στη μονάδα σε εφεδρεία.
 2. Η ταυτόχρονη σύνδεση και των δύο μονάδων ψύξης θα διατηρήσει και θα διατηρήσει το επιθυμητό καθεστώς θερμοκρασίας στο δωμάτιο διακομιστή.
 3. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στην περιοχή, τότε όταν επαναληφθεί όλες οι ομάδες κλιματιστικών θα επανεκκινηθούν.
 4. Αποκλείεται η απρογραμμάτιστη αποσύνδεση αυτού του εξοπλισμού από το τηλεχειριστήριο ή η αλλαγή των τρόπων λειτουργίας του κλιματιστικού.
 5. Η παρακολούθηση πραγματοποιείται όταν ενεργοποιούνται δύο ή περισσότερα συστήματα σε πολύ ζεστό καιρό.
 6. Αν στην περίπτωση μη φυσιολογικής εξωτερικής θερμοκρασίας, το πρότυπο στο δωμάτιο είναι αυξημένο, ακολουθεί η ακόλουθη συμπερίληψη πρόσθετων δυνατοτήτων. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στους αισθητήρες του τρόπου παρακολούθησης της θερμοκρασίας.

Χάρη στο τελευταίο σημείο της ανώμαλης κατάστασης, είναι δυνατό να μειωθεί δραματικά η αυξημένη θερμότητα στο δωμάτιο διακομιστή.

Ποια είναι η δομή του κλιματιστικού; Τα κύρια στοιχεία ενός τέτοιου συστήματος θα είναι ένας ολοκληρωμένος προγραμματιζόμενος μικροεπεξεργαστής και διάφοροι αισθητήρες σχεδιασμένοι για τη συλλογή πληροφοριών.

Φωτογραφία 1. Θέση του συντονιστή εργασίας του κλιματιστικού στο δωμάτιο διακομιστή.

Ο κύριος αισθητήρας συνδέεται με μια αλλαγή στο περιβάλλον θερμοκρασίας και λειτουργεί εντός των ορίων πενήντα βαθμών παγετού σε εκατόν είκοσι βαθμούς θερμότητας. Η διαδικασία σύνδεσης των κλιματιστικών κλιματιστικών πραγματοποιείται μέσω ειδικών προσαρμογέων. Η λειτουργία ελέγχεται από το χρονόμετρο. Η συχνότητα των συνδέσεων είναι δυνατή στην περιοχή από μία ώρα έως δέκα ημέρες.

Ο τρόπος λειτουργίας δοκιμής προϋποθέτει τη χρήση όλων των συνδεδεμένων συστημάτων ταυτόχρονα.

Οι διαφορές που τίθενται από τους κατασκευαστές είναι ασήμαντες και αφορούν κυρίως τους τρόπους σύνδεσης του κλιματικού εξοπλισμού.

Πώς να συνδέσετε τη μονάδα περιστροφής στις επιχειρήσεις.

Όπως είναι γνωστό στις επιχειρήσεις υπάρχει ένας βιομηχανικός εξοπλισμός. Είναι πολύ ισχυρότερο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά από ό, τι τα νοικοκυριά. Αυτό αυξάνει την απόδοση των κλιματιστικών, το μήκος του δικτύου και τα όρια θερμοκρασίας στα οποία μπορεί να λειτουργήσει η μονάδα.

Κατά τη σύνδεση της περιστρεφόμενης μονάδας, να θυμάστε ότι υπάρχει μια λειτουργία στο πρόγραμμά της, η οποία επανεκκινεί όλα τα συστήματα μετά από έκτακτη διακοπή λειτουργίας.

Εάν υπάρχουν δύο κλιματιστικά στο δωμάτιο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συνδεθούν:

 • με τη βοήθεια ενός καλωδίου?
 • στο κανάλι υπερύθρων.
 • με τη χρήση ξηρών επαφών.

Οι εσωτερικές μονάδες των διαχωριστικών συστημάτων βρίσκονται ακριβώς στην ίδια γραμμή με απόσταση που δεν υπερβαίνει τα τρία μέτρα. Η εγκατάσταση της πιο συντονισμένης εργασίας γίνεται με τον κλιματισμό και τον ηλεκτρικό ρεύμα απενεργοποιημένο. Το σημείο του αισθητήρα θερμοκρασίας είναι σημαντικό. Τοποθετείται στην ίδια απόσταση και από τα δύο κλιματιστικά.

Το ίδιο το περιστροφικό σύστημα είναι απαραίτητα εξοπλισμένο με αισθητήρες που καταγράφουν διάφορα κριτήρια απόδοσης. Μετά την ομαλοποίηση της θερμοκρασίας χώρου ή την επίτευξη αποδεκτής απόδοσης, το περιστροφικό σύστημα δίνει εντολή να απενεργοποιήσει τον εξοπλισμό ψύξης.

Συχνά μπορείτε να συναντήσετε την κατάσταση, όταν αντί των βιομηχανικών συσκευών, οι ιδιοκτήτες του γραφείου τοποθετούν τα συνηθισμένα οικιακά κλιματιστικά. Στην αρχή, μια τέτοια οικονομία αποδίδει. Όμως, το φορτίο των συμβατικών κλιματιστικών συστημάτων οδηγεί σε συχνές βλάβες και παραβίαση του καθεστώτος θερμοκρασίας. Και έτσι ο ακριβός εξοπλισμός από μια αίθουσα εξυπηρετητών υποφέρει ήδη.

Η χρήση του μπλοκ περιστροφής θα βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Κατ 'αρχήν, ο συντονιστής εργασίας μπορεί ταυτόχρονα να διαχειριστεί δεκαπέντε μονάδες εξοπλισμού.

Αφού συνδεθούν τα κλιματιστικά και οι συσκευές περιστροφής, μπορείτε να ξεκινήσετε το σύστημα με έναν από τους τρεις τρόπους.

 1. Συνδέστε όλους τους πληροφοριοδότες από τα σετ κλιματιστικών, συν έναν αισθητήρα χώρου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη θερμοκρασία. Σε αυτήν την περίπτωση, το μπλοκ περιστροφής ελέγχει πλήρως τη διαδικασία και λειτουργεί στην κανονική λειτουργία. Η τυπική εναλλαγή γίνεται μετά από οκτώ ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, η δεύτερη συσκευή, η οποία εκτελεί τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, θα ενεργοποιηθεί σε ακραίες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, ξαφνική απενεργοποίηση του πρώτου κλιματιστικού ή ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας.

Φωτογραφία 2. Μονάδα ελέγχου περιστροφής

 1. Συνδέθηκε όλο τον εξοπλισμό εκτός από τον αισθητήρα στο δωμάτιο. Λειτουργεί σε κανονική λειτουργία και σε οκτάωρη μετάβαση. Δεν υπάρχει αντίδραση σε ακραίες καταστάσεις.
 2. Λειτουργεί μόνο ο αισθητήρας θερμοκρασίας χώρου. Αυτή η κατάσταση συνεπάγεται διάφορα σενάρια που βασίζονται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου και σε προγράμματα που καθορίζονται από τον κατασκευαστή.

Ταξινόμηση κατά τύπο ελέγχου κλιματισμού

Θα συζητήσουμε τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τον έλεγχο δύο ή περισσότερων κλιματιστικών με ένα περιστροφικό σύστημα.

 • Ο έλεγχος πραγματοποιείται στο κανάλι υπερύθρων. Η πιο προσιτή και δημοφιλής σύνδεση. Θεωρούμε τα χαρακτηριστικά του σε ξεχωριστή παράγραφο.
 • Η διαδικασία ελέγχου που εμφανίζεται όταν ενεργοποιείται η τροφοδοσία. Ένας τέτοιος μηχανισμός συνεπάγεται μια ξεχωριστή εξήγηση παρακάτω.
 • Ενσύρματη συσκευή αντιστοίχισης. Τέτοιες συσκευές συνδέονται με μια περιστροφική μονάδα και ένα κλιματιστικό με ζευγαρωμένο ζεύγος.
 • Επιλογή τηλεχειριστηρίου. Σημαίνει τη χρήση:
 • υπολογιστής ·
 • server?
 • ενσωματωμένο ελεγκτή.
 • Έλεγχος μέσω GSM. Σε περίπτωση μη κανονικής κατάστασης, αποστέλλεται συναγερμός στον προγραμματισμένο αριθμό τηλεφώνου μέσω SMS.
 • Η διαχείριση υπολογιστών συνεπάγεται επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου με λειτουργίες διαχείρισης.
 • Μέσω του διακομιστή. Ο επιθυμητός ελεγκτής παρακολουθεί όλους τους δείκτες και παράγει τον απαραίτητο έλεγχο.

Λειτουργία ελέγχου υπερύθρων

Τέτοιες συσκευές έχουν τη δική τους ενότητα συνδεδεμένη με τον συντονιστή εργασίας. Αυτή η μονάδα είναι εγκατεστημένη στο κλιματιστικό και λαμβάνει ενέργεια από αυτό. Με την περιστροφική συσκευή, η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω του υπέρυθρου καναλιού. Δεν χρειάζεται να βάζετε καλώδια. Μπορεί να ρυθμίζει έως και δεκαπέντε συστήματα ταυτόχρονα.

 1. Η δυνατότητα ψύξης με τη χρήση δεκαπέντε συστημάτων, η οποία θα μειώσει τη φθορά του εξοπλισμού και σχεδόν θα εξαλείψει την πιθανότητα μιας ανώμαλης κατάστασης με τέτοια αποθέματα.
 2. Εξοικονόμηση χρημάτων για την τοποθέτηση καλωδίων.
 3. Η λειτουργία επανεκκίνησης δεν είναι απαραίτητη.
 4. Το σύστημα χαρακτηρίζεται από αυξημένη αξιοπιστία.
 5. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί στο επόμενο δωμάτιο και η ρύθμιση είναι εκπληκτικά απλή.

Λειτουργία ελέγχου ενεργοποίησης

Τέτοιες μονάδες είναι οι οικονομικότερες και οικονομικότερες. Η διαδικασία ελέγχου πραγματοποιείται με παροχή τάσης στο επιλεγμένο κλιματιστικό. Ή με την απενεργοποίηση την κατάλληλη στιγμή.

Για την ψυχρή εποχή, ο συμπιεστής θερμαίνεται. Ένα πρόσθετο καλώδιο χρειάζεται εδώ. Αυτός ο τύπος σύνδεσης έχει αναγκαστικά μια λειτουργία για την επανεκκίνηση του συστήματος σε περίπτωση ατυχήματος.

Το κύριο πράγμα είναι να θυμάστε ότι χωρίς τη χρήση περιστροφικών συστημάτων, μπορείτε να χάσετε όχι μόνο κλιματιστικά, αλλά πολύ περισσότερο - ακριβό εξοπλισμό δωμάτιο διακομιστή. Πραγματικά - ο δυσαρεστημένος πληρώνει δύο φορές.

Συντονιστής κλιματισμού

Για να εξασφαλίσετε την επανάληψη του 100% των κλιματιστικών που έχουν εγκατασταθεί στο δωμάτιο διακομιστή, χρησιμοποιήστε το κλιματιστικό. Αυτή η συσκευή συμβάλλει στην ορθολογική χρήση της τεχνικής πηγή των κλιματιστικών, που περιλαμβάνουν εναλλακτικά κάθε μία από αυτές. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται "περιστροφή των κλιματιστικών". Η μονάδα περιστροφής του κλιματισμού χρησιμοποιείται συνήθως στις περιπτώσεις όπου τα διαχωριστικά συστήματα χρησιμοποιούνται για την ψύξη του χώρου εξυπηρετητή.
Μπλοκ περιστροφής των κλιματιστικών κατασκευάζονται από διαφορετικούς κατασκευαστές. Αυτές οι συσκευές κλιματισμού περιστροφής διαφέρουν μεταξύ τους κυρίως τη δυνατότητα να εργαστούν ή μόνο με συγκεκριμένες μάρκες, όπως τη λειτουργία προσαρμογέα κλιματιστικά Daikin αέρα (Model CMB) και ευέλικτο, που μπορεί να λειτουργήσει με σχεδόν όλες τις μάρκες των διαιρούμενων συστημάτων.

Παραθέτουμε τις κύριες μάρκες των εναρμονιστών κλιματιστικών:

Ο συντονιστής κλιματισμού χρησιμοποιείται σε κράτηση κλιματισμού 100%. Στην περίπτωση αυτή, αντί για ένα split σύστημα, δύο συστήματα split με χειμερινό κιτ εγκαθίστανται στο σύστημα διακομιστή ταυτόχρονα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εγκατεστημένο ένα κλιματιστικό κλιματιστικό (μονάδα περιστροφής). Η εγκατάσταση αυτής της μονάδας παρέχει τις ακόλουθες επιλογές:

 1. Συμπεριλάβετε διαδοχικά συστήματα με τη σειρά. Για παράδειγμα, ένα split σύστημα λειτουργεί για 24 ώρες, τότε απενεργοποιείται ("ξεκουράζει") και εκείνη τη στιγμή ενεργοποιείται ένα άλλο split σύστημα. Ο κινητήρας των κλιματιστικών σε αυτή την περίπτωση καταναλώνεται ομοιόμορφα.
 2. Σε περίπτωση σπασμένου διαχωρισμένου συστήματος split, ενεργοποιείται αυτόματα το δεύτερο ανταλλακτικό σύστημα split. Στον χειριστή αποστέλλεται ένα σήμα σχετικά με ένα ατύχημα (βομβητής ήχου, φάρος αναλαμπής έκτακτης ανάγκης και, σε ορισμένα μοντέλα, μήνυμα SMS).
 3. Αν για κάποιο λόγο, το μεγαλύτερο μέρος του split-σύστημα δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τη θερμοκρασία του server χώρους, που ενεργοποιείται αυτόματα πρόσθετα (backup) split-σύστημα και τις κοινές προσπάθειες για να διατηρηθεί η επιθυμητή θερμοκρασία θα συμβεί. Το σήμα συναγερμού ενδέχεται να μην έρχεται ή να μεταβαίνει στον χειριστή (όπως επιθυμείτε).

Τιμή συντονιστή εργασίας κλιματιστικού, εξαρτάται όχι μόνο από τον κατασκευαστή του, αλλά και από τις επιπλέον λειτουργίες που εκτελεί. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό με μικροεπεξεργαστή μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 24.000 τρίβει. και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη το λογισμικό και πρόσθετους προσαρμογείς. Σε αυτή την περίπτωση, για ένα απλούστερο τιμή μονάδας περιστροφής κλιματιστικού ίσως όλα 6.990 τρίψτε.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε Εγχειρίδιο Χρήσης URC-2T

SRK-M (κοντίσιονερ μικροεπεξεργαστή)

Κανόνας των συσκευών IBC

Η εταιρεία μας, χρησιμοποιώντας τη δική της παραγωγική μονάδα, παράγει μηχανικό εξοπλισμό για την αυτόματη αντιστοίχιση των κλιματιστικών. Ο όγκος της παραγωγής είναι αρκετές χιλιάδες τεμάχια ετησίως.

Συνήθως σε συστήματα με πλεονασμό, τα κύρια κλιματιστικά παράγουν τον πόρο του χρόνου ζωής τους, και η εφεδρική μονάδα κλιματισμού δεν επεξεργάζεται τους πόρους της πρακτικά χωρίς εργασία. Ο χρόνος λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος (σε ώρες) ισούται με τη διάρκεια ζωής του κύριου κλιματιστικού.

Ο κύριος σκοπός των IBS aligner κλιματιστικού - παρέχουν ταυτόχρονα μεταξύ όλων των μονάδων σε ένα σύστημα με n + 1 πλεονασμό και περιλαμβάνουν αποθεματικό σε περίπτωση βλάβης ενός από τα κύρια κλιματιστικό ή αυξημένο θερμικό φορτίο. Το SRK δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για κάθε κλιματιστικό συστήματος με τη σειρά του. Ως αποτέλεσμα, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος αυξάνεται για τα συστήματα 1 + 1 (2 κλιματιστικά στο κεντρικό σύστημα και σε κατάσταση αναμονής) 2 φορές (100%), και για συστήματα 2 + 1 στο 1,5 φορές (κατά 50%)!

Η αύξηση της διάρκειας ζωής του συστήματος κλιματισμού οδηγεί σε να αυξήσει την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.

Γραμμή aligner IBS-2, RB-2.1, IBS-2S, IBS-3.1, IBS-3S έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με την εταιρεία Daikin κλιματισμό, σύνδεση με τους μέσω προσαρμογείς probretaemyh περαιτέρω. Αυτά τα IBC κατασκευάζονται σε εξαιρετικά αξιόπιστα ηλεκτρομηχανικά εξαρτήματα του ABB. Τα μοντέλα διαφέρουν στον αριθμό των συνδεδεμένων κλιματιστικών (2 ή 3), του τύπου του προσαρμογέα κλιματιστικού. Τα μοντέλα με τον δείκτη "S" έχουν απλοποιημένη δομή και λογική λειτουργίας. Για τα μοντέλα που παρήγαγε το τεχνικό τμήμα της VISAT-SERVICE αναπτύχθηκε η σχεδίαση, η τεχνολογική και λειτουργική τεκμηρίωση.

Για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα και για να διασφαλίσει την εναρμόνιση και την ευελιξία αντί της γραμμής-IBS 2 IBS-2.1, IBS-2S, IBS-3.1, IBS-3S έχουμε αναπτύξει και παράγονται από το 2006 μοντέλο μικροεπεξεργαστή IBS-Μ, η οποία είναι λειτουργικά αντικαθιστά πλήρως όλες τις προηγούμενες παραγόμενα μοντέλα. Το SRK-M μπορεί να λειτουργήσει τόσο με 2 όσο και με 3 κλιματιστικά. Αριθμός των κλιματιστικών, καθώς και πολλές άλλες παραμέτρους του IBS-Μ και ολόκληρο το σύστημα κλιματισμού μπορεί να ρυθμιστεί από το πληκτρολόγιο του IBS-Μ και εξ αποστάσεως.

Οι κύριες επεκτάσεις της λειτουργικότητας του SRK-M σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα μπορούν να ληφθούν υπόψη:

Το SRK-M είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό για χρήση σε απομακρυσμένα ή απομακρυσμένα αντικείμενα με επικοινωνία σε πρωτόκολλα TCP / UDP, για παράδειγμα σε απομακρυσμένα δοχεία / χώρους:

Πρόσθετες πληροφορίες:

Κατεβάστε (διαβάστε) "Εγχειρίδιο λειτουργίας" Θα χρειαστείτε ένα δωρεάν πρόγραμμα για προβολή Adobe Reader

"Εγχειρίδιο λειτουργίας" SRK-M έκδοση 6.15 (για μπλοκ SRK-M που έχουν παραχθεί πριν από το 2008).

Λογισμικό "MonSRK"

Για να λειτουργήσει το σύστημα παρακολούθησης αναπτύχθηκε στο «MonSRK» σε έναν υπολογιστή με Windows XP, 2003, 2000. Το λογισμικό είναι χτισμένο σε έναν πελάτη τεχνολογία / server και μπορεί να υποστηρίξει αρκετές εκατοντάδες IBS-M. Το λογισμικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πολυεπίπεδη δομή συστημάτων κλιματισμού, τοποθετήστε οπτικά τα σημάδια των επιπέδων και το SRK-M σε χάρτες, διαγράμματα, διαγράμματα. Η ανάπτυξη έλαβε υπόψη την εμπειρία με τα συστήματα παρακολούθησης UPS και το σύστημα HP OpenView. Το λογισμικό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση της κυκλοφορίας στο LAN, καθορίζοντας την περίοδο των εκλογών και προσωρινή πύλες για κάθε μπλοκ του IBS, μέχρι την πλήρη απαγόρευση και την περιοδική μετάδοση με ανάκληση των μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης. Η τιμή του λογισμικού εξαρτάται από τον αριθμό των αδειών σύνδεσης για τις μονάδες SRK-M και τον αριθμό των αδειών σύνδεσης των υπολογιστών-πελατών στον διακομιστή παρακολούθησης.

Αποκλείστε την περιστροφή των κλιματιστικών. Συντονιστής εργασίας κλιματιστικού

Περιστροφή συσκευών κλιματιστικών. Μονάδα κλιματισμού

Η μονάδα περιστροφής των κλιματιστικών, ή όπως αποκαλείται επίσης - συσκευή περιστροφής κλιματιστικού, Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν τρόπο εναλλαγής της λειτουργίας δύο κλιματιστικών με καθορισμένο χρονικό διάστημα και να εξασφαλίζει ένα κανονικό καθεστώς θερμοκρασίας του δωματίου σε διαφορετικές κλιματικές συνθήκες. Η μονάδα ελέγχου περιστροφικού ελέγχου και πλεονασμού είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στο κλιματιστικό του διακομιστή. Η τιμή για τη μονάδα κλιματισμού διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Συνήθως σε συστήματα με πλεονασμό, τα οποία δεν διαθέτουν συσκευή συμφωνίας (η μονάδα περιστροφής), τα κύρια κλιματιστικά παράγουν ολόκληρη τη ζωή τους και το εφεδρικό κλιματιστικό, σχεδόν συνεχώς αδρανές, δεν παράγει τον δικό του πόρο. Ο πόρος του χρόνου λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος είναι ίσος με τον πόρο του χρόνου λειτουργίας του κύριου κλιματιστικού.

Ο συντονιστής της λειτουργίας κλιματιστικών

SRK M - Συσκευή χειριστή συναγερμού μικροεπεξεργαστή. SRK-Μ Έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο των συστημάτων κλιματισμού, τα οποία περιλαμβάνουν 2 ή 3 κλιματιστικά. Παρέχει τον ίδιο χρόνο λειτουργίας για όλα τα κλιματιστικά μέσα σε ένα περιττό σύστημα και επιτρέπει στο περιττό κλιματιστικό να είναι ενεργοποιημένο όταν ένα από τα κύρια κλιματιστικά αποτυγχάνει ή ένα υψηλό θερμικό φορτίο. Συντονιστής SRK-M κάνει κάθε κλιματιστικό σύστημα με τη σειρά του ένα προς ένα. Ως αποτέλεσμα, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας του συνόλου αυξήσεων των πόρων του συστήματος για τα συστήματα 1 + 1 (σύστημα 2-conditioner στην κύρια και εφεδρική) σε 2-φορές (100%) και για τα συστήματα 2 + 1 έως 1,5 φορές (κατά 50%)!

Η αύξηση της διάρκειας ζωής του συστήματος κλιματισμού οδηγεί σε αύξηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.

 • Η SRK-M πραγματοποιεί εναλλακτικά δύο από τα τρία (ένα από τα δύο) κλιματιστικά, προκειμένου να διασφαλίσει την ομοιόμορφη παραγωγή της ζωής τους και τη μέγιστη αξιοπιστία του συστήματος, διατηρώντας επίσης τη θερμοκρασία του αέρα εντός των καθορισμένων ορίων.
 • Μετρά τον συνολικό χρόνο λειτουργίας κάθε κλιματιστικού.
 • Παράγει αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και ανάκτησης.
 • Ανάλογα με την υπέρβαση των καθορισμένων ορίων, η θερμοκρασία χώρου ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί όλα τα κλιματιστικά του συστήματος.
 • Σε περίπτωση αποτυχίας ενός από τα κλιματιστικά, το υπόλοιπο σύστημα είναι συνεχώς αναμμένο.
 • Θα εξάγει ένα μήνυμα όταν ανωμαλία (αστοχία, πυρκαγιά, η αποτυχία, η εμφάνιση της τάσης τροφοδοσίας, τις ρυθμίσεις του συστήματος αλλαγή και τις παραμέτρους από το πληκτρολόγιο, κλπ) σε ένα απομακρυσμένο τερματικό παρακολούθησης (μόνο στην έκδοση IBS-Μ) και μια εξωτερική μονάδα οθόνης?
 • Συλλέγει, αποθηκεύει και αναλύει δεδομένα σχετικά με την κατάσταση των κλιματιστικών συστημάτων, τη θερμοκρασία δωματίου, την τάση τροφοδοσίας, καταγράφει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρέχει LED και συμβολική ένδειξη της κατάστασης των κλιματιστικών.
 • Καταγράφει και αποθηκεύει (τουλάχιστον 1 χρόνο) σε μη πτητικές μνήμες RAM όλες τις εγκατεστημένες παραμέτρους του συστήματος και το ιστορικό σημαντικών συμβάντων, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα.
 • Παρέχει τη δυνατότητα ανάγνωσης του "αρχείου καταγραφής συμβάντων" χρησιμοποιώντας τη δική του οθόνη LCD ή υπολογιστή.
 • Επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση του τεχνολογικού συστήματος κλιματισμού χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό μέσω δικτύου RS-232 ή ETHERNET ή χρησιμοποιώντας το βιομηχανικό πρωτόκολλο MODBUS.
 • Παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής από το πληκτρολόγιο και τον έλεγχο των ρυθμίσεων LCD και των παραμέτρων του συστήματος.
 • Προστατεύει το σύστημα με κωδικό πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από το πληκτρολόγιο ή τον υπολογιστή.
 • Εξαλείφει μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες για τον έλεγχο κλιματιστικών από ένα απομακρυσμένο τηλεχειριστήριο IR.

Για ποιες κλιματιστικές συσκευές ταιριάζει ο συντονιστής κλιματιστικού SRK-M και SRK-M-01;

Το CPC-M και SRK-Μ-01 μπορεί να λειτουργήσει με κλιματιστικά οποιουδήποτε κατασκευαστή. Η διαφορά είναι μόνο στη μέθοδο σύνδεσης.

1. Daikin - Η σύνδεση του CPK-M με όλα τα κλιματιστικά της Daikin πραγματοποιείται μέσω προσαρμογέων της σειράς KRP. Οι προσαρμογείς αγοράζονται ξεχωριστά από εμάς ή από οποιονδήποτε έμπορο της Daikin.

2. Mitsubishi Heavy Industries - η σύνδεση του SRK-M με τα κλιματιστικά Mitsubishi Heavy Industries πραγματοποιείται απευθείας χωρίς προσαρμογείς στην υποδοχή Cn-T (ή CnT-BL) της πλακέτας εσωτερικής μονάδας. Όμως, δεδομένου ότι η παρουσία αυτού του συνδετήρα έχει γίνει πρόσφατα μια προαιρετική επιλογή, συνιστάται έντονα πριν από την αγορά να προσδιοριστεί η παρουσία του στον πίνακα.

3. Η Mitsubishi Electric - ο τρόπος σύνδεσης του SRK-M με κλιματιστικά της Mitsubishi Electric, ανάλογα με τη σειρά, μπορεί να διαφέρει. Η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε άμεσα, χωρίς προσαρμογέα, μέσω ξηρές επαφές CN32 και CN51, ή μέσω του προσαρμογέα MAC-397IF, ή, για την πιο απλό μοντέλο, μόνο μέσω του ρελέ στην πλακέτα κυκλώματος παροχής ισχύος στο εσωτερικό του κλιματιστικού. Τα ηλεκτρονόμοι αγοράζονται ξεχωριστά. Διαθεσιμότητα ξηρές επαφές CN32 και CN51 στην πλακέτα της εσωτερικής μονάδας, καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης προσαρμογέα MAC-397IF στο διοικητικό συμβούλιο εσωτερική μονάδα Συνιστάται να ελέγχετε από τον αντιπρόσωπό σας Mitsubishi πριν από την αγορά (στην καρτέλα έργου) τα κλιματιστικά. Οι αριθμοί εξαρτημάτων των υποδοχών απόκρισης για τους συνδέσμους CN32 και CN51, αντίστοιχα, PAC-SE55RA-E και PAC-SA88HA-E.

4. Σύνδεση κλιματιστικών άλλων κατασκευαστών. Είναι καλύτερο να ελέγξετε με τον προμηθευτή σας πριν αγοράσετε κλιματιστικά αν τα κλιματιστικά έχουν την ικανότητα να ελέγχουν μέσω ξηρών επαφών. Κατά κανόνα, φτηνές εγχώριες κλιματιστικά σειρά επαφών εκεί, αλλά στα ημι-βιομηχανική και βιομηχανική παρτίδες κλίμακα, καθώς επίσης και σε συστήματα διάσπαση κανάλι, συστήματα fancoil, κλπ, αυτές οι επαφές μπορεί να είναι παρόν, ή υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί ένα εξωτερικό προσαρμογέα, η οποία επίσης υπάρχουν ξηρές επαφές για έλεγχο. Αν είναι αδύνατη η λογική ελέγχου κλιματισμού, συνδέστε IBS-Μ για τα κλιματιστικά των άλλων κατασκευαστών μέσω ενός ρελέ στην εσωτερική μονάδα κυκλώματος παροχής ισχύος του πίνακα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να αγοράσετε επιπλέον ηλεκτρονόμους για κάθε ελεγχόμενο κλιματιστικό. Για κανονική λειτουργία, με αυτή τη σύνδεση, το κλιματιστικό πρέπει να έχει τη λειτουργία AUTORESTART.

Η μονάδα ελέγχου περιστροφής BURR-1. Περιστροφική μονάδα ελέγχου BIS-1

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περιστροφή και πλεονασμό σε ένα συγκρότημα πολλών κλιματιστικών (split συστήματα) που χρησιμοποιούν υπέρυθρες τηλεχειριστήρια. Το σύστημα αποτελείται από μια περιστρεφόμενη μονάδα ελέγχου BURR-1 και μονάδες εκτέλεσης BIS-1 (ένα για κάθε κλιματιστικό). Το συγκρότημα μπορεί να περιλαμβάνει έως και 15 κλιματιστικά, συνδυασμένα σε 2 ή 3 ομάδες.

Οι ενεργοποιητές μέσω των υπέρυθρων ακτίνων ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τα κλιματιστικά με την εντολή της μονάδας βάσης. Οι ομάδες μεταφέρονται σε απόσταση έως 50μ. Μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορες παραλλαγές περιστροφής και κράτησης ομάδων κλιματιστικών. Όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το διαδραστικό μενού της μονάδας ελέγχου BURR-1.

 • Δεν απαιτείται τοποθέτηση γραμμών σήματος
 • Ευέλικτη επιλογή χωρητικότητας ψύξης του συστήματος με τη χρήση έως και 15 κλιματιστικών χωρίς περιορισμό της χωρητικότητάς του
 • Είναι δυνατή η εφαρμογή διαφόρων προγραμμάτων περιστροφής και πλεονασμού
 • Υψηλή αξιοπιστία λόγω της έλλειψης συσκευών μεταγωγής ισχύος και της ανάγκης χρήσης της λειτουργίας "επανεκκίνησης" των κλιματιστικών
 • Απλή ρύθμιση συστήματος και οπτικές πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του
 • Είναι δυνατή η κλιμάκωση του συστήματος με ελάχιστο κόστος
 • Είναι δυνατή η μεταφορά της μονάδας ελέγχου σε ένα διπλανό δωμάτιο

Η μονάδα ρύθμισης κλιματισμού SRK-M

Περιγραφή, περιγραφή Η μονάδα ρύθμισης κλιματισμού SRK-M

Το SRK-M ελέγχει τη λειτουργία κλιματιστικών συνδεδεμένων με αυτό μέσω προσαρμογέων τηλεχειρισμού. Οι προσαρμογείς παρέχονται από τον κατασκευαστή κλιματιστικών προαιρετικά.

Κύριες λειτουργίες

 • IBS-M εκτελεί την εναλλακτική σύνδεση των δύο από τις τρεις (ένα από τα δύο) των κλιματιστικών, προκειμένου να διασφαλιστεί η παραγωγή ενός υπερβολικού πόρου και τη μέγιστη αξιοπιστία του συστήματος, και υποστηρίζει τη θερμοκρασία του αέρα εντός μιας προκαθορισμένης περιοχής?
 • υπολογίζει το συνολικό χρόνο λειτουργίας κάθε κλιματιστικού.
 • αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και αποκατάστασης.
 • ανάλογα με την υπέρβαση των καθορισμένων ορίων θερμοκρασίας αέρα χώρου, ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί όλα τα κλιματιστικά του συστήματος.
 • αν ένα από τα κλιματιστικά αποτύχει, περιλαμβάνει τα υπόλοιπα στο έργο του συστήματος συνεχώς?
 • Θα εξάγει ένα μήνυμα όταν ανωμαλία (αστοχία, πυρκαγιά, η αποτυχία, η εμφάνιση της τάσης τροφοδοσίας, την αλλαγή των ρυθμίσεων και των παραμέτρων του συστήματος από το πληκτρολόγιο, κλπ) σε ένα απομακρυσμένο τερματικό παρακολούθηση και την εξωτερική μονάδα οθόνης?
 • Cobiralas, αποθηκεύει και αναλύει δεδομένα σχετικά με την κατάσταση του συστήματος κλιματισμού, η θερμοκρασία δωματίου, τάση τροφοδοσίας, ανιχνεύει τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρέχει μια ένδειξη LED κατάστασης και το σύμβολο των κλιματιστικών?
 • καταγράφει και αποθηκεύει (τουλάχιστον 1 έτος) σε μη πτητική μνήμη RAM όλες τις εγκατεστημένες παραμέτρους του συστήματος και το ιστορικό σημαντικών συμβάντων, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα.
 • παρέχει τη δυνατότητα ανάγνωσης του "αρχείου καταγραφής συμβάντων" χρησιμοποιώντας τη δική του οθόνη LCD ή υπολογιστή.
 • επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση του τεχνολογικού συστήματος κλιματισμού μέσω ειδικού λογισμικού μέσω δικτύου RS-232 / RS-4S5 ή ETHERNET ή μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου MODBUS
 • παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής από το πληκτρολόγιο και τον έλεγχο των ρυθμίσεων LCD και των παραμέτρων του συστήματος.
 • προστατεύει το σύστημα με κωδικό πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από το πληκτρολόγιο ή τον υπολογιστή.
 • Εξαιρούνται μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες για τον έλεγχο του κλιματισμού από το τηλεχειριστήριο τηλεχειρισμού IR.

Συντονιστής εργασίας κλιματιστικού

SRK-Μ - ο συντονιστής του έργου των κλιματιστικών είναι ο μικροεπεξεργαστής. Έχει σχεδιαστεί για τον αυτόματο έλεγχο έως και τριών κλιματιστικών, παρέχοντας αυξημένη αξιοπιστία, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του συστήματος κλιματισμού και συμπεριλαμβάνοντας ένα αντίγραφο ασφαλείας όταν ένα από τα κύρια κλιματιστικά αποτυγχάνει ή αυξημένο θερμικό φορτίο.

Η εταιρεία EnergoResurs προσφέρει δύο τύπους συντονιστών για τη λειτουργία των κλιματιστικών SRK-M και SRK-M-01. Η βασική έκδοση ονομάζεται SRK-M. Η παραλλαγή SRK-M-01 διακρίνεται από την απουσία της μονάδας δικτύου Ethernet 802.5.
Το CРΚ-Μ έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει την κοινή λειτουργία δύο ή τριών κλιματιστικών:
- οι εταιρείες DAIKIN, MITSUBISHI ELECTRIC, MITSUBISHI HEAVY.
- οποιοδήποτε, έχοντας τη διεπαφή των επαφών ρελέ (ξηρό)?
- οποιουδήποτε με λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης, χωρίς διεπαφή, με τη βοήθεια πρόσθετου κιτ αναμετάδοσης.

Τα κύρια καθήκοντα του SRK-M, SRK-M-01
- εάν υπάρχει ένα κλιματιστικό κλιματιστικό στο σύστημα κλιματισμού, το SRK-M ενεργοποιεί εναλλάξ δύο από τα τρία (ένα από τα δύο) κλιματιστικά, προκειμένου να διασφαλίσει μια ομοιόμορφη παραγωγή της ζωής τους και τη μέγιστη αξιοπιστία του συστήματος.
- υπολογίζει το συνολικό χρόνο λειτουργίας κάθε κλιματιστικού.
- εκτελεί αυτόματη επανεκκίνηση των κλιματιστικών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και αποκατάστασης.
- αν ένα από τα κλιματιστικά αποτύχει, περιλαμβάνει τα υπόλοιπα στο έργο του συστήματος συνεχώς?
- παρέχει απομακρυσμένη παρακολούθηση του SC μέσω RS-232 δικτύου SRK-M-01, SRK-M ή Ethernet 10Mb μόνο SRK-M,
- δίνει εντολή να απενεργοποιήσει όλα τα κλιματιστικά, εάν ληφθεί το σήμα "TROUBLE P" από το εξωτερικό σύστημα πυρασφάλειας (εάν το σήμα αυτό αφαιρεθεί, η κατάσταση των κλιματιστικών είναι ρυθμισμένη).
- αποκλείει μη εξουσιοδοτημένη (τυχαία) απενεργοποίηση των κλιματιστικών από έναν μεμονωμένο πίνακα ελέγχου και αλλαγή της τιμής της αυτόματα διατηρούμενης θερμοκρασίας.
- αν ένα από τα κλιματιστικά αποτύχει (παραλαβής του σήματος "ACCIDENT K" από αυτό), περιλαμβάνει τα υπόλοιπα κλιματιστικά στο έργο του συστήματος συνεχώς?
- μετρά τη θερμοκρασία αέρα του κλιματιζόμενου δωματίου.
- μετρά την πραγματική τιμή της τάσης τροφοδοσίας 220 V.
- καταγράφει και αποθηκεύει το ιστορικό SC (όλες τις κύριες παραμέτρους και τα γεγονότα με την καταγραφή του χρόνου) σε μη πτητική μνήμη RAM - "log"
- προστατεύει την SC με κωδικό πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από το πληκτρολόγιο ή από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή κατά την προσπάθεια αλλαγής παραμέτρων.

Πιστοποιητικά

Δήλωση σχετικά με τη συμμόρφωση TR των TS SRK-M, SRK-M-01 και SRK-M2 για το 2017-2022. Λήψη

Πιστοποιητικό συμμόρφωσης των SRK-M, SRK-M-01 και SRK-M2 για το 2017-2020. Λήψη

Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών SRK-M

Κατάσταση:

 • Νέο προϊόν

  Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών SRK-M με μικροεπεξεργαστές έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τα συστήματα κλιματισμού που διαθέτουν 2 ή 3 κλιματιστικά.

  Συνήθως σε συστήματα με πλεονασμό, τα οποία δεν διαθέτουν συσκευή συμφωνίας (η μονάδα περιστροφής), τα κύρια κλιματιστικά παράγουν πλήρως τον πόρο του χρόνου ζωής τους και το εφεδρικό κλιματιστικό, σχεδόν συνεχώς αδρανές, δεν παράγει τους πόρους του. Ο πόρος του χρόνου λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος είναι ίσος με τον πόρο του χρόνου λειτουργίας του κύριου κλιματιστικού.

  Ο κύριος σκοπός του κλιματιστικού μηχανήματος προσαρμοστή IBS-M - να παρέχει την ίδια στιγμή λειτουργίας κλιματισμού ενός περιττό συστήματος και περιλαμβάνουν ένα απόθεμα σε περίπτωση βλάβης ενός από τα κύρια κλιματιστικό ή αυξημένο θερμικό φορτίο. Το SRK-M κάνει κάθε σύστημα κλιματισμού να αντικαθίσταται ένα προς ένα. Ως αποτέλεσμα, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος αυξάνεται 2 φορές (100%) για τα συστήματα 1 + 1 (2 κλιματιστικά στο σύστημα-πρωτεύον και backup) και για τα συστήματα 2 + 1 1,5 φορές (50%)!

  Η αύξηση της διάρκειας ζωής του συστήματος κλιματισμού οδηγεί σε αύξηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.

  Προσοχή: περιορισμένη διαθέσιμη ποσότητα προϊόντων!

  ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ SRK-M:

  • Η SRK-M πραγματοποιεί εναλλακτικά δύο από τα τρία (ένα από τα δύο) κλιματιστικά, προκειμένου να διασφαλίσει την ομοιόμορφη παραγωγή της ζωής τους και τη μέγιστη αξιοπιστία του συστήματος, διατηρώντας επίσης τη θερμοκρασία του αέρα εντός των καθορισμένων ορίων.
  • Μετρά τον συνολικό χρόνο λειτουργίας κάθε κλιματιστικού.
  • Παράγει αυτόματη επανεκκίνηση κλιματιστικών σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και ανάκτησης.
  • Ανάλογα με την υπέρβαση των καθορισμένων ορίων, η θερμοκρασία χώρου ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί όλα τα κλιματιστικά του συστήματος.
  • Σε περίπτωση αποτυχίας ενός από τα κλιματιστικά, το υπόλοιπο σύστημα είναι συνεχώς αναμμένο.
  • Θα εξάγει ένα μήνυμα όταν ανωμαλία (αστοχία, πυρκαγιά, η αποτυχία, η εμφάνιση της τάσης τροφοδοσίας, τις ρυθμίσεις του συστήματος αλλαγή και τις παραμέτρους από το πληκτρολόγιο, κλπ) σε ένα απομακρυσμένο τερματικό παρακολούθησης (μόνο στην έκδοση IBS-Μ) και μια εξωτερική μονάδα οθόνης?
  • Συλλέγει, αποθηκεύει και αναλύει δεδομένα σχετικά με την κατάσταση των κλιματιστικών συστημάτων, τη θερμοκρασία δωματίου, την τάση τροφοδοσίας, καταγράφει καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρέχει LED και συμβολική ένδειξη της κατάστασης των κλιματιστικών.
  • Καταγράφει και αποθηκεύει (τουλάχιστον 1 χρόνο) σε μη πτητικές μνήμες RAM όλες τις εγκατεστημένες παραμέτρους του συστήματος και το ιστορικό σημαντικών συμβάντων, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα.
  • Παρέχει τη δυνατότητα ανάγνωσης του "αρχείου καταγραφής συμβάντων" χρησιμοποιώντας τη δική του οθόνη LCD ή υπολογιστή.
  • Επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση του τεχνολογικού συστήματος κλιματισμού χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό μέσω δικτύου RS-232 ή ETHERNET ή χρησιμοποιώντας το βιομηχανικό πρωτόκολλο MODBUS.
  • Παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής από το πληκτρολόγιο και τον έλεγχο των ρυθμίσεων LCD και των παραμέτρων του συστήματος.
  • Προστατεύει το σύστημα με κωδικό πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από το πληκτρολόγιο ή τον υπολογιστή.
  • Εξαλείφει μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες για τον έλεγχο κλιματιστικών από ένα απομακρυσμένο τηλεχειριστήριο IR.

  Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών SRK-M με μικροεπεξεργαστές έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει τα συστήματα κλιματισμού που διαθέτουν 2 ή 3 κλιματιστικά. Τα κλιματιστικά στοιχεία για το ποιοι κατασκευαστές μπορούν να εργαστούν με τον συντονιστή μπορούν να βρεθούν στην ενότητα Σύνδεση του SRK-M.

  Συνήθως, ένα εφεδρικό σύστημα, χωρίς τις συσκευές που ταιριάζουν (μονάδα περιστροφής), τον κεντρικό κλιματισμό εξελίξεις των πόρων τους παράγουν εντελώς, και το αντίγραφο ασφαλείας κλιματισμό, σχεδόν πάντα στέκεται σε αδράνεια, ο πόρος δεν παράγει. Ο πόρος του χρόνου λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος είναι ίσος με τον πόρο του χρόνου λειτουργίας του κύριου κλιματιστικού.

  Ο κύριος σκοπός του κλιματιστικού μηχανήματος προσαρμοστή IBS-M - να παρέχει την ίδια στιγμή λειτουργίας κλιματισμού ενός περιττό συστήματος και περιλαμβάνουν ένα απόθεμα σε περίπτωση βλάβης ενός από τα κύρια κλιματιστικό ή αυξημένο θερμικό φορτίο. Το SRK-M κάνει κάθε σύστημα κλιματισμού να αντικαθίσταται ένα προς ένα. Ως αποτέλεσμα, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας του συνόλου αυξήσεων των πόρων του συστήματος για τα συστήματα 1 + 1 (σύστημα 2-conditioner στην κύρια και εφεδρική) σε 2-φορές (100%) και για τα συστήματα 2 + 1 έως 1,5 φορές (κατά 50%)!

  Η αύξηση της διάρκειας ζωής του συστήματος κλιματισμού οδηγεί σε αύξηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού.

  Ο συντονιστής της λειτουργίας των κλιματιστικών SRK-M στην τιμή του κατασκευαστή

  ημι-βιομηχανικά συστήματα κλιματισμού

  Συστήματα εγγυημένης παροχής ισχύος

  Ανεπίτρεπτα τροφοδοτικά

  Νέος εξοπλισμός

  Μονάδα κλιματισμού με μικροεπεξεργαστή

  Block SRK-M "συντονιστή κλιματισμού με μικροεπεξεργαστή«Είναι μια καθολική ελέγχου της συσκευής, την απόκτηση δεδομένων και την επεξεργασία των κλιματιστικών Daikin, Mitsubishi. Μοντέλο Aligner RB-2 (2.1), οι IBS-2s, IBS-3.1, IBS-3 λιπαρά οξέα που δεν έχουν κατασκευαστεί από το 2009. (μόνο συντήρηση).

  Πεδίο εφαρμογής του συντονιστή: Όπου υπάρχουν 2 ή περισσότερα κλιματιστικά Daikin και Mitsubishi. Είναι δυνατή η σύνδεση του συντονιστή εργασίας σε κλιματιστικά άλλων εμπορικών σημάτων.

  Κιτ SRK-M και λογισμικό MonSRK σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από απόσταση την λειτουργία κάθε κλιματιστικού που περιλαμβάνεται στο σύστημα κλιματισμού. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, άλματος θερμοκρασίας, πυρκαγιάς ή βλάβης του κλιματιστικού, το σύστημα παρακολούθησης θα στείλει ένα μήνυμα σχετικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο σύστημα κλιματισμού.

  Σχέδιο σύνδεσης στο σύστημα κλιματισμού του εξωτερικού αισθητήρα θερμοκρασίας, στη μονάδα συναγερμού πυρκαγιάς, στην εξωτερική μονάδα ενδείξεων και στους υπολογιστές για τη συλλογή και την προβολή πληροφοριών.

  Στο συντονιστή των κλιματιστικών Mitsubishi και Daikin το νέο μοντέλο SRK-M2 σχεδιάζεται για να προσθέσει τη δυνατότητα:

  • Συνδέστε μέχρι 6 κλιματιστικά με τηλεχειριστήριο.
  • on / off. κλιματισμό από τον πίνακα ελέγχου ή από απόσταση (μέσω του δικτύου).
  • προγραμματίζοντας τον αριθμό των εφεδρικών κλιματιστικών? Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη λειτουργία ενός συστήματος με μεγάλο αριθμό κλιματιστικών (4-6 τεμ.).

  Η τιμή για τον συντονιστή του λογισμικού SRK-M, SRK-M-01 και MonSRK

  Τιμές παραγωγού από τις 20.11.2014.