Γρίλια εξαερισμού

Θεωρείτε ότι ο εξαερισμός είναι πολυτέλεια; Δεν έχει σημασία πόσο! Ο σωστά σχεδιασμένος αερισμός του διαμερίσματός σας ή εξοχικής κατοικίας αποτελεί εγγύηση για μια υγιή, επιτυχημένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Μην είστε τσιγκούνης, σώζοντας την υγεία σας. Δεν θα έχετε μια δεύτερη ζωή. Επιλέξτε σωστά τα συστήματα εξαερισμού: σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αεραγωγοί και φυσικά μεταλλικές σχάρες εξαερισμού. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε τέτοιες μάσκες αερισμού που θα εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα της υπηρεσίας του εξοπλισμού και θα διατηρούν τη φρεσκάδα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Τύποι πλεγμάτων εξαερισμού

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής, την τοποθεσία, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα σχήματα, οι σχάρες εξαερισμού είναι:

 • πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα.
 • για μπάνια, αποχωρητήρια και δρόμους.
 • με ρυθμιζόμενα παντζούρια και παντζούρια.
 • διάφορες μορφές (εξαρτάται από το σχήμα του εξαερισμού και τη φαντασία του πελάτη).

Σκοπός των σχάρων

Οι αεριζόμενες μεταλλικές μάσκες εκτελούν μεγάλο αριθμό λειτουργιών και όχι μόνο διακοσμητικές, όπως πολλοί πιστεύουν. Οι σχάρες στα μπάνια και τις τουαλέτες παρέχονται επιπλέον με έναν εξαντλημένο αδιάβροχο ανεμιστήρα. Αυτό εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας μετά τη λήψη λουτρών.

Εξωτερική μεταλλικά πλέγματα εξαερισμού Χρησιμεύουν στην προστασία των αγωγών από ξένα αντικείμενα και μικρά ζώα. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να κόψουν ακόμη και μονοπάτια για παράσιτα εντόμων. Επίσης, υπάρχουν μοντέλα που επιτρέπουν την εγκατάσταση ενός αξονικού ανεμιστήρα, για τη δυνατότητα εξαναγκασμένου εξαερισμού.

Για τα κτίρια γραφείων και τα νεόκτιστα εμπορικά κέντρα, η εκτεταμένη χρήση των ενισχυμένων μεταλλικών πλεγμάτων έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για την εξασφάλιση εσωτερικών χώρων κατά τη διάρκεια μη εργάσιμων ωρών.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού

Οι μεταλλικές σχάρες χρησιμεύουν για την προστασία από ξένα αντικείμενα, τη ρύθμιση της ροής του αέρα και τη βελτίωση των οπτικών ιδιοτήτων του σπιτιού.

Στις περισσότερες περιπτώσεις πλέγμα εξαερισμού από αλουμίνιο ή χάλυβα. Λιγότερο χρησιμοποιείται στην παραγωγή ενισχυμένου πλαστικού (όπως κατά την εγκατάσταση και κατά τη λειτουργία είναι έντονα επιρρεπής σε καταστροφή από μηχανικές επιδράσεις). Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ πρακτικό μέταλλο. Τα πλέγματα από αυτό έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • μικρό βάρος του προϊόντος ·
 • πλήρη προστασία από την υγρασία, δεδομένου ότι το αλουμίνιο δεν διαβρωθεί.
 • αντοχή;
 • εύκολη εγκατάσταση της σχάρας λόγω της απαλότητας του μετάλλου (εύκολο να τρυπήσει)?
 • προσεγγίζει το σύγχρονο ύφος της "υψηλής τεχνολογίας"?
 • δεν χρειάζεται να βάψετε το προϊόν.

Οι σχάρες από χάλυβα χρησιμοποιούνται συχνότερα σε μεγάλα κτίρια γραφείων. Επιπλέον, τα προϊόντα αυτά έχουν προστατευτική λειτουργία σε σχέση με τη δύναμή τους. Προκειμένου να προστατευθεί ο χάλυβας από την καταστροφή από τη σκουριά, οι σχάρες είναι καλυμμένοι με ψευδάργυρο και βαμμένοι με χρώματα. Το πλεονέκτημα του χαλύβδινου σχάρου είναι η δυνατότητα του χρωματισμού του σε οποιοδήποτε χρώμα, γεγονός που καθιστά αυτή την αγορά καθολική.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Η σύγχρονη γνώση, που επιτυγχάνεται από ένα άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστά δυνατή την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης. Έτσι εμφανίστηκε στην πώληση Ρυθμιζόμενες μεταλλικές και αλουμινένιες σχάρες για αερισμό. Το προϊόν αυτό είναι ένα πλέγμα από αλουμίνιο με λεπίδες. Αυτό το σχέδιο σας επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή του αέρα.

Με τη χρήση μιας σχάρας εξαερισμού, μπορείτε να επιλέξετε και να διορθώσετε την κατεύθυνση της ροής του αέρα ή να καλύψετε πλήρως.

Ο μηχανισμός κίνησης της σχάρας, που είναι υπεύθυνος για τη μείωση των περσίδων, γίνεται αυτόματα, ελέγχεται εξ αποστάσεως και μηχανικά (ο ρυθμιστής θέσης της λεπίδας βρίσκεται στη σχάρα). Η επιλογή του ελέγχου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της θέσης του δικτύου και από τις νομισματικές δυνατότητες.

Αν η σχάρα εξαερισμού είναι στην οροφή του σπιτιού, τότε συνιστάται να τον εξοπλίσετε με τηλεχειριστήριο.

Διακοσμητικά πλέγματα

Όλα τα παραπάνω πλέγματα γίνονται σε παραγγελία με μοναδικό σχεδιασμό. Διαφορετικά σχήματα, μεγέθη, συμπληρώνουν την υφή τους με κάθε σύγχρονο στυλ του εσωτερικού.

Πώς να επιλέξετε τις μεταλλικές σχάρες εξαερισμού και 3 απλούς τρόπους για να τις εγκαταστήσετε

Η κανονική λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι η βάση της άνεσης στο δωμάτιο και ένα αναπόσπαστο μέρος κάθε τέτοιας δομής θεωρείται ότι είναι σχάρες στους αεραγωγούς. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνονται τα ίδια, αλλά δεν είναι έτσι και θα μάθετε αργότερα ποια είδη μεταλλικών σχάρων υπάρχουν και μπορείτε να τα επιλέξετε σωστά. Πλέον θα μιλήσω για 3 τρόπους για να εγκαταστήσετε.

Οι μεταλλικές σχάρες για τον εξαερισμό δεν είναι τόσο απλές όσο φαίνεται.

Ποικιλίες σχάρων εξαερισμού

Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε πλάκα με οπές, η οποία καλύπτει τον αγωγό εξαερισμού και παρέχει διέλευση αέρα, μπορεί να θεωρηθεί μάσκα αερισμού. Αλλά αν όλα ήταν τόσο απλά, τότε αυτά τα σχέδια δεν θα είχαν τόσο πολλούς τύπους, τύπους και διαμορφώσεις.

Οι ροές αέρα μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή αυτόματα.

Είδη δομών

 • Εξωτερική - που προορίζονται για τοποθέτηση στην πρόσοψη των κτιρίων. Σύμφωνα με τους κανόνες, για την προστασία από τα συντρίμμια και τα έντομα, όλα αυτά τα πλέγματα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ένα πλέγμα με μικρά έως 1,5 mm κύτταρα. Επιπλέον, η διαμόρφωση και η γωνία κλίσης των πτερυγίων στις εξωτερικές δομές παρέχει προστασία του καναλιού από την καθίζηση.

Οι εξωτερικές δομές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο φορτίο.

Στη συντριπτική πλειοψηφία για τις οδικές μεταλλικές κατασκευές χρησιμοποιούνται. Το πλαστικό λόγω των χαμηλών χαρακτηριστικών απόδοσης στην πρόσοψη τοποθετείται πολύ σπάνια.

 • Εσωτερική - Τοποθετούνται αποκλειστικά μέσα στις εγκαταστάσεις. Σε διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια επιτρέπεται η εγκατάσταση σχάρων από οποιοδήποτε υλικό, ενώ σε διοικητικά και βιομηχανικά κτίρια συνιστάται να τοποθετούνται μόνο μεταλλικά σκεύη.

Όταν επιλέγετε εσωτερικά σχέδια, η αισθητική είναι πολύ σημαντική.

 • Εισερχόμενα - οι δομές αυτές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανταλλαγή αέρα εντός των εγκαταστάσεων. Τις περισσότερες φορές τοποθετούνται σε εσωτερικά χωρίσματα και εσωτερικές πόρτες. Χρησιμοποιούνται επίσης για την προστασία των ενσωματωμένων καλοριφέρ.

Διαχωρισμός σύμφωνα με το σκοπό

Σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού υπάρχουν αγωγοί τροφοδοσίας και εξαγωγής, αντίστοιχα, η πρόσοψη και οι εσωτερικές σχάρες χωρίζονται ανάλογα με τον λειτουργικό σκοπό του καναλιού.

Τα μαξιλάρια φουσκώματος και εξαγωγής δεν πρέπει να συγχέονται.

Υπάρχουν τροφοδοτικά, εξάτμιση και καθολικές μάσκες. Η εισροή και η εξάντληση είναι εξαιρετικά εξειδικευμένες θέσεις και δεν πρέπει να συγχέονται, αλλά τα γενικά σχέδια μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Τοποθεσία Εξάρτηση

 • Μεταλλικές σχάρες πρόσοψης. Εκτός από την ανταλλαγή αέρα, συχνά εκτελούν και προστατευτικές λειτουργίες. Τυπικά, το κύριο φέρον πλαίσιο είναι ενσωματωμένο στον τοίχο και η επικάλυψη σε αυτό είναι βιδωμένη. Υπάρχουν μοντέλα εξοπλισμένα με τέντες, όπου η επένδυση γίνεται με τη μορφή πόρτας.

Οι θολωτές εκκενώσεις είναι εύκολες στη χρήση.

 • Κατασκευή οροφής. Η βασική απαίτηση για τέτοια δίκτυα είναι η ελαφρότητα και η ελκυστική εμφάνιση. Αν μιλάμε για μέταλλο, τότε η μάσκα αλουμινίου είναι καλύτερο για την οροφή.

Στις οροφές είναι συνήθως τοποθετούνται louvered δομές.

 • Διαμονή στο πάτωμα. Ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται μόνο μεταλλικές γρίλιες είναι το πάτωμα. Σε κατοικημένες περιοχές οι αεραγωγοί στο δάπεδο κόβουν εξαιρετικά σπάνια, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ενσωματωμένα καλοριφέρ έχουν γίνει μοντέρνα και οι μεταλλικές σχάρες ταιριάζουν απόλυτα.

Για τις κατασκευές δαπέδων, οι διακοσμητικές μεταλλικές σχάρες είναι οι πλέον κατάλληλες.

 • Το κάτω μέρος των εσωτερικών θυρών - αυτό είναι ένα άλλο μέρος όπου εγκαθίστανται συχνά ανοίγματα εξαερισμού. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο εξαερισμός στην κουζίνα και στις υπηρεσίες. Διακοσμητικές γρίλιες μερικές φορές είναι ενσωματωμένες στις πόρτες των ντουλαπών και ντουλάπες.

Για απλή ανταλλαγή αέρα στην πόρτα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κανονικό πλαστικό, αλλά αν ενδιαφέρεστε για ομορφιά, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, τότε πρέπει να βάλετε μόνο μέταλλο.

Το άνοιγμα εξαερισμού στις πόρτες μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό.

Από ποιο μέταλλο κατασκευάζονται οι γρίλιες εξαερισμού

Οι σχάρες είναι από αλουμίνιο, χάλυβα, αλλά και από μη σιδηρούχα μέταλλα (χαλκός, ορείχαλκος). Κάθε ένα από αυτά τα μέταλλα έχει τα υπέρ και τα κατά.

Το κύριο πλεονέκτημα του αλουμινίου είναι το μικρό του βάρος. Πρόκειται για δομές αλουμινίου που συνήθως τοποθετούνται σε οροφές. Ακόμη και με σταθερές διαστάσεις, το βάρος μιας τέτοιας δομής μπορεί να αντέξει το κανονικό ανώτατο όριο της γυψοσανίδας.

Οι κατασκευές αλουμινίου στο δρόμο μπορούν να εξυπηρετηθούν από 15 ή περισσότερα χρόνια.

Επιπλέον, το αλουμίνιο είναι αρκετά ανθεκτικό και ανθεκτικό, η περίοδος εγγύησης ξεκινάει από 15 χρόνια, στην πραγματικότητα η εξωτερική σχάρα αλουμινίου μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 50 χρόνια, επειδή αυτό το μέταλλο δεν σκουριάζει.

Οι χαλύβδινες κατασκευές γίνονται σεβαστές για την αντοχή τους και σχετικά προσιτές τιμές. Αλλά τα σιδηρούχα μέταλλα είναι επιρρεπή στη διάβρωση και αυτό είναι το πιο οδυνηρό μέρος. Γαλβανισμένο στο δρόμο δεν κατέχει περισσότερο από 3-4 χρόνια, η επικάλυψη σε σκόνη έως 10 χρόνια και όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι η σχάρα δεν είναι γδαρμένο. Μετά από όλα, το πρώτο μηδέν θα είναι "ακριβά" για τη σκουριά.

Ο γαλβανισμένος χάλυβας στο δρόμο μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση όχι περισσότερο από 3-4 χρόνια.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα σίγουρα είναι όμορφα, ανθεκτικά και αξιόπιστα. Οι ανοιχτές σχάρες χαλκού και ορείχαλκου μέχρι σήμερα καλύπτουν τους αεραγωγούς των μεσαιωνικών κάστρων. Φαίνονται υπέροχα σε τζάκια και ταιριάζουν απόλυτα σε πολυτελείς κλασικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά η τιμή εδώ είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από αυτή του χάλυβα και του αλουμινίου.

Τα μη σιδηρούχα μέταλλα είναι κατάλληλα για την κατασκευή διακοσμητικών επενδύσεων.

Διαμόρφωση και τεχνικά κόλπα

Όσον αφορά τη διαμόρφωση, στις περισσότερες περιπτώσεις οι σχάρες εξαερισμού γενικά και οι μεταλλικές κατασκευές ειδικότερα είναι τετραγωνικές ή ορθογώνιες. Αυτό εξηγείται από την απλή ευκολία εγκατάστασης και λειτουργίας. Παρόλο που με ατομική παραγγελία μπορεί τώρα να γίνει οποιοδήποτε σχήμα.

Τα μαξιλάρια εξαερισμού μπορούν να έχουν οποιαδήποτε διαμόρφωση.

Η ταχύτητα κίνησης και ο όγκος του αέρα στο σύστημα εξαερισμού μπορούν να αλλάξουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν ο εξαερισμός είναι υποχρεωτικός, τότε ο έλεγχος ανατίθεται στους ανεμιστήρες. Και στο παθητικό σύστημα, τα ρυθμιζόμενα παντζούρια είναι υπεύθυνα για αυτό.

Το ρυθμιζόμενο κλείστρο της βαλβίδας είναι κατάλληλο για τον έλεγχο της ροής του αέρα.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές τέτοιων βαλβίδων. Μπορούν να ρυθμίζονται με το χέρι, γυρνώντας τα ίδια τα πτερύγια, αλλά πιο συχνά υπάρχει ένας μοχλός. Στα αυτόματα συστήματα, αυτές οι βαλβίδες ελέγχονται από μια ειδική μονάδα, η οποία συνδέεται με έναν κεντρικό επεξεργαστή.

Για τον αερισμό του πλαισίου και του σκελετού είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ρυθμιζόμενες δομές.

Επίσης αξίζει να θυμηθούμε τα σχέδια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής. Σε τέτοια συστήματα, ο αέρας μπορεί να κινηθεί μόνο προς μία κατεύθυνση. Όταν αλλάζει η κατεύθυνση της κίνησης του αέρα, τα πτερύγια της βαλβίδας κλείνουν και η ροή εμποδίζεται. Ένα πολύ απαραίτητο πράγμα στη ρύθμιση, για παράδειγμα, την εξόρυξη σόμπων.

Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι κατάλληλη για τη διευθέτηση του εξαερισμού τροφοδοσίας ή εξαγωγής.

Πρόσφατα στην αγορά υπήρχαν γρίλιες αερισμού οικιακής χρήσης με λειτουργία απορρόφησης θορύβου. Όσον αφορά το κεντρικό σύστημα και το τοπικό σύστημα αερισμού, το πράγμα είναι πολύ βολικό.

Η προστασία από θόρυβο σε οποιοδήποτε σύστημα αερισμού δεν θα είναι ποτέ περιττή.

Τρεις τρόποι τοποθέτησης σχάρων

Η μεγάλη πλειοψηφία των μεταλλικών σχάρων μπορεί να τοποθετηθεί απλά με τα χέρια τους. Εάν δεν λάβουμε την περίπτωση όταν το πλέγμα είναι ενσωματωμένο στον τοίχο σφιχτά, τότε έχουμε 3 τρόπους τοποθέτησης.

 1. Η σχάρα εφαρμόζεται πάνω από τον τοίχο ή θερμαίνεται σε μια προγενέστερα κατασκευασμένη θέση.
 2. Σημειώστε τη θέση των συνδέσεων.
 3. Τρυπήστε οπές και τοποθετήστε τους πλαστικούς πείρους μέσα τους.
 4. Συνδέουμε τη σχάρα με βίδες.

Εδώ όλα είναι ακριβώς τα ίδια με τη μέθοδο αριθ. 1, εγκαθίστανται μόνο οι πρώτες μεταλλικές γωνίες και στη συνέχεια το πλέγμα βιδώνεται πάνω τους.

Κατ 'αρχάς, ένα πλαίσιο με ένα μικρό χείλος είναι τοποθετημένο στο κανάλι εξαερισμού στις βίδες αυτόματης κοπής.
Η ίδια η σχάρα είναι εφοδιασμένη με εύκαμπτα άγκιστρα, τοποθετείται σφιχτά και, εάν χρειάζεται, βγαίνει από το πλαίσιο.

Για αυτή την εγκατάσταση, είναι πρώτα απαραίτητο να εξοπλιστεί μια αρκετά βαθιά θέση από την άποψη του μεγέθους της δομής.
Μετά από αυτό, το πλέγμα που εισάγεται στην κόγχη είναι στερεωμένο γύρω από την περίμετρο με μεταλλικές, ξύλινες ή πλαστικές χάντρες. Η μέθοδος χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια.

Συμπέρασμα

Οι μεταλλικές σχάρες είναι άνετες και ανθεκτικές, αλλά πριν πάτε στο κατάστημα, είναι καλύτερα να κάνουμε μια σύντομη περίληψη των συστάσεων που περιγράφονται παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ γράψτε στα σχόλια, θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

Η γκάμα των πλεγμάτων εξαερισμού είναι πολύ μεγάλη τώρα.

Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού, μέταλλο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Μέταλλο
  • Αλουμίνιο
  • Χάλυβα
  • Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χάλκινο
  • Ορείχαλκος
  • Χαλκός

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Εξωτερικές ρυθμιζόμενες κοιλιακές μάσκες

  Για την εξασφάλιση αξιόπιστης προστασίας του συστήματος εξαερισμού, ειδικά εξωτερικές σχάρες. Η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται στον αγωγό εξαερισμού, οι συσκευές αυτές εμποδίζουν την εισχώρηση βρωμιάς, κουνουπιών και ξένων αντικειμένων. Τα μοντέλα περσίδων παρέχουν την ευκαιρία να ρυθμίζουν και να διανέμουν την κίνηση του αέρα. Αυτό γίνεται με αλλαγή της γωνίας.

  Σχεδιασμός ανεμογεννητριών για προσόψεις

  Επιλέξτε εξωτερικές γρίλιες για εξαερισμό θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εκτός από τις λειτουργίες φραγμού, εκτελούν μια διακοσμητική εργασία. Η αισθητική αντίληψη της δομής εξαρτάται σημαντικά από αυτά.

  Ο σχεδιασμός των οπίσθιων πλακών επικάλυψης οφείλεται στο υλικό τελειώματος, στο οποίο πραγματοποιείται η στερέωση του προϊόντος και ο σκοπός. Κατατάσσονται ως εξής:

  • Δεν ρυθμίζεται. Η κίνηση του αέρα είναι απρόσκοπτη.
  • Ρυθμιζόμενο. Έχουν κινούμενες περσίδες, χάρη στις οποίες είναι δυνατό να ελέγχεται η ένταση και η κατανομή του οξυγόνου.
  • Αδρανείς. Η αρχή λειτουργίας είναι παρόμοια με μια βαλβίδα αντεπιστροφής.

  Από την οποία παράγονται οι αεραγωγοί της πρόσοψης

  Τις περισσότερες φορές τα εξωτερικά προϊόντα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο - ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, κλπ. Συστήματα εξαερισμού, εξωτερικά, μεταλλικά, ρυθμιζόμενα αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι εγκατεστημένο στον αγωγό, το δεύτερο - μια διακοσμητική πλάκα με λάμες, είναι εγκατεστημένη στην πρόσοψη.

  Συχνά η επιφάνεια του κοιλιακού πλέγματος καλύπτεται με ένα λεπτό πλέγμα για την αποφυγή εισόδου της σκόνης και των μαστών στο κτίριο. Τις περισσότερες φορές το υλικό για την παραγωγή προϊόντων είναι το αλουμίνιο, αλλά τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από χάλυβα, μη σιδηρούχα μέταλλα και ακόμη πλαστικά. Το πιο σημαντικό, το υλικό πρέπει να είναι ισχυρό και να έχει αντίσταση στη διάβρωση. Αγοράστε εξωτερικό μέταλλο εξαερισμού εξωτερικού χώρου προσφέρει LLC PC "VTV-Engineering".

  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  Γρίλια εξαερισμού

  Θέλετε να αγοράσετε πλέγματα εξαερισμού σε τιμές παραγωγού;

  Το Ventoshop.ru είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή πλεγμάτων εξαερισμού και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Το κόστος του προϊόντος συγκρίνεται ευνοϊκά με τους ανταγωνιστές, διότι εργαζόμαστε χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τον κατασκευαστή.

  Οι σχάρες εξαερισμού είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού ως τελικό και ορατό στοιχείο και προορίζονται για την κατανομή του αέρα και την προστασία των συστημάτων στο σύνολό τους. Οι εξαεριζόμενες μεταλλικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από ένα πλαίσιο και τοποθετούνται σε αυτά περσίδες (λάμες) και μπορούν να έχουν την ακόλουθη εμφάνιση:

  • ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού.
  • πλέγματα που έχουν βαλβίδα ελέγχου.
  • μάσκα αερισμού με σταθερές περσίδες.
  • πύλη εξάτμισης / τροφοδότησης ·
  • Η σχάρα εξαερισμού για το πέλμα και τα φυσητά.
  • πλαστικό;
  • PVC;
  • πλαστικό;
  • ξύλο ·
  • μέταλλο?

  Η μάσκα εξαερισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  Πλαστικά πλέγματα εξαερισμού (PVC), πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

  Λόγω του γεγονότος ότι οι πλαστικές μάσκες εξαερισμού κατασκευάζονται με μέθοδο σφράγισης, παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα:

  • Είναι αδύνατο να παραχθεί για ένα συγκεκριμένο μη τυποποιημένο άνοιγμα.
  • Δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Δεν είναι πυρίμαχο.
  • Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες.
  • Αποτυχία γρήγορα.

  Ωστόσο, έχουν επίσης κάποια πλεονεκτήματα: τα πλαστικά σχάρες είναι γενικά σχετικά ελαφριά και εύκολο να εγκατασταθούν και είναι επίσης μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

  Γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

  Το Ventoshop.ru προσφέρει γρίλιες εξαερισμού για παραγγελία, τυχόν μη τυποποιημένου μεγέθους, με δυνατότητα εγκατάστασης σε ένα αντικείμενο.

  Κατασκευή σχαρών εξαερισμού

  Ένα απαραίτητο στοιχείο των σύγχρονων συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού, τα συστήματα θέρμανσης αέρα είναι οι αεραγωγοί αερισμού. Πρόκειται για ειδικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για τη διανομή της ροής αέρα, την παροχή καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις και την απομάκρυνση των μολυσμένων. Επίσης, οι σχάρες παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύστημα πυρασφάλειας, στις πυρκαγιές, εμποδίζοντας την εξάπλωση του καπνού.

  OOO "Vent" εκτελεί την παραγωγή πινάκων εξαερισμού διαφόρων τύπων, σχημάτων και μεγεθών για σύγχρονους αεραγωγούς. Δεχόμαστε και εκτελούμε άμεσα παραγγελίες για την κατασκευή μεταλλικών σχάρων για οποιοδήποτε συγκεκριμένο έργο.

  Γρίλιες εξαερισμού από τον κατασκευαστή

  Παρά την φαινομενική απλότητα του στοιχείου, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τροποποιήσεων που χρησιμοποιούνται στους αγωγούς αέρα των σχάρων. Παραδοσιακά, τα προϊόντα αυτά ταξινομούνται:

  • επί τόπου εξωτερική για τοποθέτηση στο εξωτερικό των κτιρίων, εσωτερική για εσωτερική εγκατάσταση, ροή για να εξασφαλιστεί η ανταλλαγή μεταξύ παρακείμενων δωματίων.
  • σε σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα, μη ρυθμιζόμενη, αδρανής,
  • από υλικό κατασκευής πλαστικό, αλουμίνιο, χάλυβα.
  • με τη διαμόρφωση του ορθογώνιου, με τη μορφή ενός κύκλου, οβάλ και ούτω καθεξής.

  Η εταιρεία μας παράγει αεριζόμενες πλέγματα από μέταλλο με ανθεκτική στη διάβρωση επίστρωση των πιο ανθεκτικών και ανθεκτικών, σύμφωνα με τις παραμέτρους των συστημάτων αεραγωγών που παρέχει ο πελάτης.

  Κατασκευή σχάρων κάθε μεγέθους και χρωμάτων:

  Χαρακτηριστικά σύγχρονων σχάρων για συστήματα εξαερισμού

  Η ικανότητα του δικτύου να εκτελέσει τη βασική λειτουργία δεν είναι όλα. Σήμερα, τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας έχουν υψηλότερες απαιτήσεις. Πρώτον, η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητα, καθώς οι αεραγωγοί είναι διευθετημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεύτερον, ένας αισθητικός σχεδιασμός, που επιτρέπει την εγκατάσταση γρίλιων χωρίς να διαταράσσεται η αρμονία των εσωτερικών χώρων των κτιρίων και των εξωτερικών χώρων. Τρίτον, ευκολία στη λειτουργία, συντήρηση, καθαρισμός.

  Ως κατασκευαστής πλέγματος εξαερισμού, η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί: όλες οι κατηγορίες προϊόντων αυτού του τμήματος πληρούν τις βασικές και πρόσθετες απαιτήσεις, χαρακτηρίζονται από υποδειγματική ποιότητα, σχεδιασμένα για μεγάλη και αποτελεσματική χρήση.

  8-800-222-17-13
  +7 (495) 989-63-58
  +7 (926) 838-50-82

  Γρίλιες εξαερισμού από χάλυβα

  Αλλά οι γρίλιες εξαερισμού χάλυβα έχουν σημαντικά μειονεκτήματα. Μεταξύ αυτών:

  • Η δυσκολία τοποθέτησης λόγω του μεγαλύτερου βάρους.
  • λιγότερο αισθητική εμφάνιση (πιο χονδροειδή από τα σχάρες αλουμινίου).
  • Η υψηλή τιμή που οφείλεται στην πιο παραγωγική διαδικασία έντασης εργασίας είναι η κατεργασία μετάλλου, η συγκόλληση, η διπλή επικάλυψη, με την αρχή του αστάρι και στη συνέχεια το χρώμα.
  • χαμηλή προστασία από τη διάβρωση. Από τη διάβρωση, η σχάρα εξαερισμού από χάλυβα προστατεύει το αστάρι και το σμάλτο, αλλά με μηχανική βλάβη (γρατσουνιές), η σκωρίαση σκουριάζει.

  Η τιμή για τις γρίλιες εξαερισμού από χάλυβα καθορίζεται από τους πωλητές.

  Οι αεριζόμενες μεταλλικές σχάρες είναι μια αρκετά ευέλικτη ιδέα επειδή μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά μέταλλα όπως:

  Για την επιλογή μεταλλικών πλεγμάτων υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο, είναι δυνατή η τοποθέτηση στο τμήμα "εξαερισμού" του χώρου μας. Χρησιμοποιούνται σε συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού και επιτρέπουν την αποφυγή διείσδυσης ατμοσφαιρικών κατακρημνισμάτων, μικρών τρωκτικών, σκόνης και ακαθαρσιών στο εσωτερικό.

  Χωρίς πλέγματα, η κατανομή του αέρα θα ήταν αναποτελεσματική. Αυτά τα προϊόντα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και τύπους. Εξωτερικό μεταλλικό πλέγμα εξαερισμού πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα δωμάτια, καθώς και σε χώρους όπου αυξάνεται η υγρασία.

  Οι εξωτερικές μεταλλικές σχάρες εξαερισμού είναι ρυθμιζόμενες και δεν ρυθμίζονται. Αγοράστε κατά προτίμηση ρυθμιζόμενο, επειδή σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το χάσμα μεταξύ των πτερυγίων. Χάρη σε αυτό, ένα άτομο θα μπορεί να ρυθμίζει τη ροή του αέρα, προσαρμόζοντάς το ανάλογα με την κατάσταση. Εάν είναι απαραίτητο, τα φύλλα μπορούν να κλείσουν τελείως, εμποδίζοντας τον εξωτερικό αέρα να εισέλθει στο δωμάτιο.

  Αγοράστε πλέγματα αερισμού μέταλλο μπορεί να είναι σχεδόν παντού, αλλά όχι όλα αυτά θα είναι της κατάλληλης ποιότητας. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να δίνεται προτίμηση σε οργανισμούς που εμπλέκονται άμεσα στην κατασκευή πλεγμάτων εξαερισμού. LLC προσφορά ALVENT