Σταθείτε στην κουκούλα

Ορίστε μια πρόταση στην οποία και οι δύο επιλεγμένες λέξεις είναι γραμμένες ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ. Ανοίξτε τις αγκύλες και γράψτε τις δύο αυτές λέξεις.

(ΓΙΑ) ΤΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΚΚΛΩΚΟ (ΟΝ) είναι κακό, η καρδιά είναι έτοιμη σε εμάς να εκπνέουμε σε μια σταγόνα αίματος...

(VO) VISIBLE, η ίδια η αρχή από την οποία προχωρά αυτή η αλήθεια, σας υποχρεώνει, (Β) ΤΥΠΟΣ της θέσης σας στην κοινωνία, να αναγνωρίζετε σε αυτήν μόνο το εσωτερικό φως.

(ON) ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ (Β) ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ 20 χρόνια ήταν το ίδιο τραπέζι, καλυμμένο με το ίδιο τραπεζομάντιλο δαντέλας.

Ήθελα να συναντήσω τη Σόνια, να της πω πώς μου βαρεθεί, πώς υπέφερα (Β) ΜΟΝΟ, δεν τολμούσα να ομολογήσω σε κανέναν στα συναισθήματά μου.

Ο αξιωματικός βρισκόταν (ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ), και ο στρατηγός εν τω μεταξύ έδωσε την εντολή στους στρατιώτες να χτιστούν στις στήλες (PO) ΔΥΟ.

ΓΙΑΤΙ στο χωρισμό από την, ΟΜΟΡΦΩΤΕΡ θυμωμένος, η καρδιά είναι έτοιμη σε εμάς να λήξει σε μια σταγόνα αίματος...

ΟΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, η ίδια η αρχή από την οποία έρχεται αυτή η αλήθεια, σας υποχρεώνει, κατά τη γνώμη της θέσης σας στην κοινωνία, να αναγνωρίζετε σε αυτήν μόνο το εσωτερικό φως.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Ένα δωμάτιο για 20 χρόνια ήταν το ίδιο τραπέζι, καλυμμένο με το ίδιο τραπεζομάντιλο δαντέλας.

Θα ήθελα να συναντηθώ με τη Σόνια ούτως ή άλλως, να της πω πώς μου έλειπε, πώς υπέφερα ΣΑΛΟΝΙΑ, δεν τολμούσα να παραδεχτώ σε κανέναν στα συναισθήματά μου.

Ο αξιωματικός στέκεται STRONG και ο στρατηγός εν τω μεταξύ έδωσε εντολές στους στρατιώτες να χτιστούν σε στήλες για ΔΥΟ.

Σταθείτε στην κουκούλα

1. Οι επιρρήματα, που σχηματίζονται συνδυάζοντας ένα πρόθεμα-πρόθεμα με ένα επίρρημα, γράφονται μαζί (με μία λέξη) επιρρήματα: εντελώς, για πάντα, την αύριο.

Σημείωση: Από αυτά τα λόγια θα πρέπει να διακρίνεται ξεχωριστά γραπτώς συνδυασμούς προθέσεις με τις αμετάβλητες λέξεις που χρησιμοποιούνται σε αυτή την περίπτωση, κατά την έννοια του ουσιαστικού: να ακυρώσει, να κάνει τυχαία, για να πάει με ένα κτύπημα, κλπ Τετ:...

Την επόμενη μέρα ο ασθενής αισθάνθηκε καλύτερα ("ένιωσα πότε;" - κατά την έννοια του επίρρημα). Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο ("διορίζεται για ποια ώρα" - κατά την έννοια του ουσιαστικού).

2. Τα επιρρήματα, που σχηματίζονται συνδυάζοντας ένα πρόθεμα-πρόθεμα σε ή επί ενός συλλογικού αριθμού, γράφονται μαζί (με μία λέξη) επιρρήματα: στο μισό, σε δύο (αλλά σε δύο).

3. γραπτές μαζί (μία λέξη) επιρρήματα σχηματίζονται ένωση πρόθεση-top box με μια σύντομη μορφή του επιθέτου: αριστερά, μακρύ, σφιχτά, ζεστό, μακρύ, δεξιά, μακρύ, σπατάλη, ή κοντά για να σχηματιστεί ένα συγκριτικό βαθμό επίθετο: περισσότερο, συχνά.

Σημείωση: Είναι απαραίτητο να γίνει διάκριση μια λέξη γράφοντας μερικά επιρρήματα αυτού του τύπου: οι άνθρωποι ξανά και ξανά σε καθημερινή βάση και εκεί γράφει ξεχωριστά εμπρόθετη Είναι ο συνδυασμός: Δεν είναι εδώ για πολλούς μήνες (με την παρουσία της λέξης ελέγχου).

4. γραμμένο μαζί (σε μία λέξη) επιρρήματα σχηματίζονται από την ένωση δικαιολογία-top boxes με πλήρη μορφή επίθετο ή αντωνυμία: κοντά (για να έρθει) προς όλες τις κατευθύνσεις (άλμα), το χέρι (το κάνετε), τυφλά (περιπλανηθεί), το πρόσωπο προς τα κάτω (play), οριστικές («πάρτε μια παραίτηση»), κλήρωση (παιχνίδι), με δυνατό και κύριο (swing).

Θυμηθείτε: αν ένα επίθετο στο επίρρημα αρχίζει με ένα φωνήεν, τότε η πρόταση είναι γραμμένη μαζί με αυτό ξεχωριστά: να ενεργεί στο ύπαιθρο.

Γράψτε ξεχωριστά (με δύο λέξεις) και κάποια επίσημη εκπαίδευση, με το πρόσχημα: από την πλευρά, από τον κόσμο, από την πλάτη.

5. Τα επιρρήματα που περιέχουν στη σύνθεσή τους τέτοια ουσιαστικά ή τέτοιες ονομαστικές μορφές που δεν χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη λογοτεχνική γλώσσα γράφονται μαζί (με μία λέξη)

Σημείωση: Ορισμένα από αυτά τα επιρρήματα περιλαμβάνουν τα ουσιαστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητα λόγια, αλλά είναι σχετικά σπάνια, συνήθως στο πλαίσιο ενός ειδικού πλαισίου: κοντά (πχ: γυαλιά για απόσταση και για κοντά). vzasos (βλ.: αναρρόφηση αέρα); peregonki (βλέπε: ξηρή απόσταξη). για πρώτη φορά (βλέπε: το θαύμα των θαυμάτων μεταδίδεται από το παλιό). cross-cut (σύγκριση: γραμμή κοπής)? αντίθετα (βλ. μετάφραση ονόματος). όπως καυτά κέικ (βλ. από ακρόαση (βλέπε: η ακροαματικότητα διαδόθηκε για την άγρια ​​πράξη του).

6. γραμμένο μαζί (σε μία λέξη) επιρρήματα, εάν μεταξύ της πρόσχημα-πρόθεμα και ένα ουσιαστικό, εκ των οποίων σχηματίζεται ένα επίρρημα δεν μπορεί να εισαχθεί χωρίς να αλλάζει η έννοια του ορισμού (επίθετο, αριθμό, αντωνυμία), ή εάν το ουσιαστικό δεν μπορεί να τεθεί declensional ερώτηση:

Σημείωση: Πολλά από αυτά τα λόγια, ανάλογα με το πλαίσιο (η παρουσία επεξηγηματικών λέξεων) και τις έννοιες, χρησιμεύουν ως συνδυασμός προφοράς με ουσιαστικό και είναι γραμμένα χωριστά (με δύο λέξεις). Συγκρίνετε:

γίνετε μέλος ενός βορρά

να είσαι (πραγματικά)

πιστεύουν στην αλήθεια

ευτυχισμένη έχει το δικαίωμα να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο

δεν έχουν καμία αμφιβολία για το δικαίωμα να το πράξουν

βάλτε στο κεφάλι κάποιου

να ενεργεί μυστικά («κρυφά»)

κρατήστε ένα μυστικό ('μυστικό')

δωρίσετε

διαμαρτύρονται για το κακό και την αδικία

να μιλάς με ένα αρθρώσεις («απλώνοντας τα λόγια»)

για να βάλει τις μπότες σε μια τέντωμα

(συγκρίνετε: σε επαναλαμβανόμενο τέντωμα)

για να ενεργοποιήσετε την πλευρά του χρήστη (βλέπε: στη δεξιά πλευρά)

επιστροφή το πρωί («το πρωί»)

αναβολή

δεν βλέπουν τους ανθρώπους

τριάντα ετών

τρία μέτρα με περισσότερα

αντίθετα με τη γνώμη κάποιου άλλου

να πέσει σε σχισμή στο χέρι

Πολλές διαλέκτριες ορολογικής και επαγγελματικής φύσης γράφονται μαζί (με μία λέξη) με πρόθεμα-πρόθεμα σε-και την τελική συλλαβή-k

Οι γραπτές χωριστά (δύο λέξεις) να κοροϊδεύει σε δόσεις, μια καινοτομία και επιρρηματικός συνδυασμούς, στους οποίους ένα ουσιαστικό αρχίζει με ένα φωνήεν: κρυψίνους, αγκαλιάζει et αϊ.

7. γραπτές μαζί (μία λέξη) επιρρήματα με χωρικές και χρονικές αξία, έχοντας στο ουσιαστικά σύνθεσή του επάνω, κάτω, εμπρόσθια, κάτω, ύψος, την απόσταση, το βάθος, το εύρος, που αρχίζει, τέλος, την ηλικία: επάνω, επάνω, μέχρι την κορυφή, προς τα άνω, επάνω? κάτω, κάτω, κάτω, κάτω. προς τα εμπρός. πίσω? προς τα πάνω. σε απόσταση, μακριά? βαθιά μέσα? σε πλάτος. πρώτα, πρώτα? Τέλος, τέλος. για πάντα, για πάντα, για πάντα.

Σημειώσεις: 1. Η πιθανότητα εισαγωγής ενός παρεμβλήματος ανάμεσα στο πρόθεμα-πρόθεμα και το ουσιαστικό της καθοριστικής λέξης (cf.: μέχρι την κορυφή) δεν συνεπάγεται ξεχωριστή ορθογραφία του επιρρήματος.

Αυτές οι διάλεκτοι γραπτή ξεχωριστά (σε δύο λέξεις) μόνο αν η πρόταση και η αιτιολογική λέξη σε αυτά τα ουσιαστικά: στο κάτω μέρος του φορέματος, στα βάθη του ωκεανού σε απόσταση ομίχλη στις αρχές του φθινοπώρου, στους αιώνες των αιώνων, στους αιώνες των αιώνων. Τετ: Πρέπει να επαναλάβετε το μάθημα από την αρχή ('από την αρχή'). - Πρέπει να αρχίσουμε ξανά (πάλι, πάλι, και πάλι).

. 2. Μερικές από τις γλωττίδες στην αξίωση 7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ελεγχόμενη λειτουργία όταν προθέσεις noun: πυθμένα πόρτα ήταν ορατό φως ( «φως ήρθε έξω από την πόρτα και να μην φωτίζονται κάτω μέρος της πόρτας»)? στην κορυφή της επιστολής ήταν η ημερομηνία. να σταματήσει στη μέση του δρόμου. να είναι, στην κορυφή της ευδαιμονίας? αισθάνονται στην κορυφή της ευημερίας (η παραπάνω λέξη έχει μια εικονική σημασία), κλπ.

8. επιρρήματα γιατί, τότε, γιατί, γιατί γιατί, γιατί, ως εκ τούτου, γιατί, πόσο γραπτώς μαζί (σε μία λέξη), σε αντίθεση με τις ανάλογες συνδυασμούς προθέσεις με τις αντωνυμίες, τα οποία είναι γραμμένα σε δύο λέξεις. Συγκρίνετε:

Γιατί να φέρετε μάταιες ελπίδες;

Για ό, τι πηγαίνετε, θα βρείτε (Pos.).

Δεν μιλούσε μέχρι τότε, για να μας προκαλέσει μια απλή περιέργεια.

Στη συνέχεια, ένα πλάνο χτύπησε έξω.

Στη συνέχεια ήρθε για να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες («ήρθε για κάποιο σκοπό»).

Μετά από αυτό, ήρθα να βρω αυτό που έψαχνα ('ήρθε για κάποιο αντικείμενο').

Γιατί (γιατί) σε αγαπώ, ήσυχη νύχτα; (Ya.P.)

Υπήρχε κάτι να θρηνήσει («υπήρχε ένας λόγος γι 'αυτό το κράτος»).

Οι παρεξηγήσεις συμβαίνουν συχνά επειδή («γιατί») οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον...

Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το πώς θα αναπτυχθούν οι περιστάσεις.

Γιατί ("για οποιοδήποτε λόγο") κρίνεις τόσο άσχημα ανθρώπους;

Με ποια («ποια σημεία») κρίνετε την αλλαγή του καιρού;

Δεν αναγνώρισα γνωστά μέρη επειδή δεν ήμουν εδώ εδώ και πολύ καιρό.

Σχετικά με τις αλλαγές στη ζωή δεν μπορεί να κριθεί μόνο από αυτό που βλέπετε φευγαλέα.

Πόσο (σε ποια τιμή) διατίθενται επί του παρόντος οι πατάτες;

Χτυπάτε σε αυτό το φρικτό.

Θυμηθείτε: ο συνδυασμός είναι στη συνέχεια γραμμένος σε τρεις λέξεις.

Η επιλογή ενός συζυγούς (επίρρημα) ή ενός ξεχωριστού (συνδυασμού μιας πρόθεσης με μια αντωνυμία) γραφής καθορίζεται μερικές φορές από το πλαίσιο.

Επομένως, η σημασία της ερώτησης και της απάντησης έχει σημασία. Συγκρίνετε:

Γιατί ήρθε εδώ; - Για να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες - ο στόχος, που εκφράζεται στη διάλεκτο.

Γιατί ήρθε εδώ; - Για τις απαραίτητες πληροφορίες - ένα αντικείμενο που εκφράζεται από μια αντωνυμία σε συνδυασμό με μια προσθήκη.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο ορισμός της συσχέτισης ομοιογενών όρων προτάσεων συμβάλλει στην επιλογή της ορθογραφίας. Συγκρίνετε:

Από τους συνεχείς ανέμους και επειδή οι βροχές σε αυτές τις περιοχές είναι σπάνιες, το έδαφος εδώ είναι αισθητά ξεπερασμένο - ομοιογενείς συνθήκες της αιτίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δυνατή μια διπλή ερμηνεία του κειμένου και, συνεπώς, η χρήση ενός επιρρήματος ή αντωνίου με την πρόθεση:

Από την ομιλία του ομιλητή και από όσα θα ειπωθούν στη συζήτηση, μπορούμε να περιμένουμε πολλές ενδιαφέρουσες - ομοιογενείς προσθήκες.

Επειδή λέει («συμμετέχει σε συζητήσεις»), είναι ελάχιστα χρήσιμο.

Από αυτό που λέει («το περιεχόμενο των δηλώσεών του»), είναι ελάχιστα χρήσιμο.

Σημείωση: πληρούν Κοινώς το σχεδιασμό, τη συγγραφή του οποίου αποκλίνει από τους κανόνες: - Γιατί είσαι θυμωμένος μαζί μου - Ναι, εκτός από την (τον διαχωρισμό της γραφής εξηγείται από την ίδια την λέξη, που ενεργεί στο ρόλο των σωματιδίων ενίσχυσης;).

9. ενωτικό επιρρήματα με το πρόθεμα po- που σχηματίζεται από πλήρεις μορφές των επιθέτων και των αντωνυμιών και τελειώνει σε -ου / -emu, αγώνες, -ku: προφανώς? με άδειο τρόπο. εργασία με νέο τρόπο. θα το κάνουμε σε μια γαλήνη (από το κτητικό επίθετο Σεργκέι Seryozha)? όπως και πριν. ας είναι το δικό σου τρόπος. συμβουλεύουμε με φιλικό τρόπο. μιλούν γαλλικά. αλεπούδες όπως και οι αλεπούδες, αλλά και στα Λατινικά.

Θυμηθείτε τις γλώσσες με το συνημμένο po- σχηματίζεται από σύνθετα επίθετα defisnym γραφής, είναι γραμμένο μόνο μετά τα προθέματα παύλα: το Σοσιαλδημοκρατικό, το unterofitserski.

10. Οι επιστολές γράφονται από το παύλα με το πρόθεμα «/ -», που αποτελείται από αύξοντα αριθμούς: πρώτο, τέταρτο, τελευταίο (την τελευταία ορθογραφία - κατ 'αναλογία με τα προηγούμενα).

Μέρη τέτοιων σπάνιων σχηματισμών, όπως στο εικοστό πέμπτο, στα εκατόν τριάντα έβδομο, στα δύο διακόσια σαράντα δευτερόλεπτα κ.λπ., συνδέονται με παύλες.

11. ενωτικό αόριστο καταλήξεις επίρρημα και προθέματα (σωματίδια) -Τι-ή, κάποια μέρα, ΚΟΕ, καθώς και σωματιδίων-Taki: σε ένα χρόνο, από οπουδήποτε, με κάποιο τρόπο, κάπου, γρήγορα -στοιχεία.

12. ενωτικό επιρρήματα που σχηματίζεται από την επανάληψη της ίδιας λέξης ή στο ίδιο πλαίσιο, καθώς και ένα συνδυασμό των δύο συνώνυμες ή σχετικές λέξεις για τη σύνδεση: μόλις, μόλις και μετά βίας, μετά από όλα, σταυρωτό, σφιχτά-σφιχτά, μια μικρή -pomalu, απροσδόκητα, σε εύθετο χρόνο, με τον έμμετρο λόγο ή αιτία, ήσυχα, ήσυχα, τουλάχιστον.

13. Είναι γραμμένο μέσα από την ενωτική λέξη που λέγεται "on the mountain" ("στην επιφάνεια της γης").

στέκεστε στην κουκούλα

Ένα μεγάλο αγγλόφωνο-ρωσικό και ρωσο-αγγλικό λεξικό. 2001.

Παρακολουθήστε τι είναι "στέκεται στην κουκούλα" σε άλλα λεξικά:

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΛΗΡΩΣΗΣ - Σταθείτε στην κουκούλα, ισιώνοντας... Cossack Dictionary-Directory

ΕΞΑΤΜΙΣΗ - ΕΞΑΤΜΙΣΗ, κουκούλες, συζύγους. 1. μόνο μονάδες. Δράση στο ch. Επέκταση σε 1 και 3 τιμές. (αποσ.). Κάνετε ένα σωλήνα για την άντληση αερίου. 2. Μια χημικώς εκχυλισμένη ουσία, που προέρχεται από οργανισμούς με τη βοήθεια ορισμένων υγρών (χημικών) που διαλύονται. Σπόροι...... Επεξηγηματικό λεξικό Ushakov

SMIRNO - SMILE. 1. Επίρρημα. να πεθάνει σε μια τιμή. 2. Στρατιωτική διοίκηση: στέκεστε στην κουκούλα στις τάξεις, χωρίς να ανακατεύετε ή να μιλάτε (στρατιωτική). Επεξηγηματικό λεξικό Ushakov. D.N. Ushakov. 1935 1940... Το επεξηγηματικό λεξικό του Ushakov

URINE - (ούρα, ούρα), ένα υγρό που διαχωρίζεται από τα νεφρά και εκκρίνεται από το σώμα μέσω του συστήματος ουροφόρων οδών. ΔΕΙΤΕ. σχεδόν όλα τα αζωτούχα μεταβολικά προϊόντα εξαλείφονται από το σώμα (με εξαίρεση τις μικρές ποσότητες που εισέρχονται στον ιδρώτα και στην...... Μεγάλη Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

ΑΛΕΥΡΟ - ΑΛΕΥΡΑ. Περιεχόμενα: Τύποι λείανσης. 259 Είδη Μ. Και εμπορικές ποικιλίες. 260 Υγειονομική εκτίμηση Μ. 264 Chem. τη σύνθεση, τα τρόφιμα και τη διατροφή. η έννοια του M. 272 Μέθοδοι έρευνας Μ. 274 Αλεύρι, προϊόν που ελήφθη...... Μεγάλη Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

ΑΙΜΑ - ΑΙΜΑ, ένα υγρό που γεμίζει τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία του σώματος και αποτελείται από ένα διαφανές ωχρο κιτρινωπό. το χρώμα του πλάσματος και τα ομοιόμορφα στοιχεία ζυγίζονται σε αυτό: ερυθρά αιμοσφαίρια ή ερυθροκύτταρα, λευκά ή λευκοκύτταρα και πλάκες αίματος ή... Big Medical Encyclopedia

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ, Οργανοθεραπευτικά παρασκευάσματα, παρασκευάσματα από διάφορα όργανα ή ιστούς ζώων. Αντί του Ο. Χρησιμοποιούν συχνά το όνομα opredeparata (opoterapevticheskie φάρμακα) (από το ελληνικό χυμό opos). Στα ωμά (μη επεξεργασμένα) όργανα μορφής...... Μεγάλη Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

UROBILIN - UROBILIN, μια χρωστική που ανακαλύφθηκε στα ούρα του Jaffe (Jaffe). σχηματίζεται όταν τα ούρα στέκονται έξω από το χρωμογόνο ουροσιλογόνου. Σε νέα ούρα, το κανονικό V απουσιάζει ή περιέχεται σε πολύ μικρή ποσότητα. στο Pat. περιπτώσεις, μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε νέα ούρα... Η Μεγάλη Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

ΜΟΡΦΙΕΣ - MORPHIES, Morphium, s. Morphinum, C17HieN03 + Η20, αλκαλοειδές οπίου που περιέχονται σε αυτήν, με τη μορφή αλάτων mekonovoy (SbNOa (ΟΗ) (COOH) 2], θειικό οξύ και γαλακτικό οξύ σε quant. Από 3% έως 26%, κατά μέσο όρο 8% έως 12%. M. απομονώνονται από το όπιο, για πρώτη φορά σε ένα μίγμα με άλλα narcotine...... Μεγάλη ιατρική εγκυκλοπαίδεια

ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ - ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ. Περιεχόμενα: I. Ιστορική δοκίμιο. 9 II. Ο αιτιολογικός παράγοντας της φυματίωσης. 18 III. Παθολογική ανατομία. 34 IV. Στατιστικά στοιχεία. 55 V. Κοινωνική σημασία της φυματίωσης. 63 VΙ....... Μεγάλη Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια

Καουτσούκ - όπως ένα πλήθος διαφόρων ειδών ρητινών, αιθέρια έλαια κ.λπ., είναι το προϊόν της ζωτικής δραστηριότητας του φυτικού οργανισμού. Σύμφωνα με την Schleiden, εμφανίζεται σε όλα τα φυτά που παράγουν γαλακτώδη χυμό, αν και μερικές φορές σε τόσο ασήμαντες ποσότητες που δεν μπορεί να υπάρξει ζήτημα... Εγκυκλοπαίδεια Λεξικό Brockhaus και Ι.Α. Efron

Πώς να γράφετε σωστά το "hanging" και το "stretching";

Οι δεξιότητες είναι ένα επίρρημα, απαντούν στην ερώτηση πώς; Γράφεται μαζί με το πρόθεμα-σύμφωνα με τη γραπτή παράδοση, αν και η αρχική ουσιαστική προέλευση - υπάρχει στη ρωσική γλώσσα.

Παραδειγματική πρόταση: Οι στρατιώτες στέκονταν στην προσοχή μπροστά στον ένδοξο διοικητή, ο οποίος αγαπήθηκε και σεβαστός για την ανθρωπότητα.

Ο σύζυγος στάθηκε στην προσοχή μπροστά σε μια θυμωμένη γυναίκα.

Ένας πίνακας σαν; "Λίγο σκληρά."

Προφανώς, η λέξη Naivyazhku είναι ένα επίρρημα, στο οποίο παρατηρούμε το πρόθεμα του HA και της ρίζας του Hood. Η λέξη Εξαγωγή υπάρχει πραγματικά, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εισαγάγουμε έναν ορισμό ανάμεσα σε μια πρόταση και ένα ουσιαστικό και να δούμε αν θα διατηρηθεί η σημασία της:

Στάθηκε σε πλήρη τέντωμα, σε μια όμορφη κουκούλα, σε ένα ένοχο εκχύλισμα. Αποδεικνύεται κάτι ακατανόητο, δηλαδή, το νόημα εξαφανίζεται.

Ως εκ τούτου το επίρρημα είναι γραμμένο μαζί.

Κοίταξα την κουκούλα και αναρωτήθηκα γιατί δεν θα ενεργοποιηθεί.

Κοίταξε τι; - Στην κουκούλα.

Αυτός είναι ένας συνδυασμός προθέματος και ουσιαστικού που είναι εύκολο να παρουσιαστεί με τον ίδιο ορισμό: κοίταξα την κουκούλα της κουζίνας. Η έννοια διατηρείται.

Συνδυασμός Η κουκούλα είναι χωριστά σπέρτα, ως συνδυασμός μιας πρότασης και ενός ουσιαστικού.

Σταθείτε στην κουκούλα

Προετοιμάστε αλκοόλ κουκούλα χρυσό μουστάκι.

Προσροφητικές ιδιότητες των πετρωμάτων σουνίτη σε σχέση με το τύρφη κουκούλες, που περιέχουν μεγάλο αριθμό ορυκτών και οργανικών ουσιών.

Όταν ο καυστήρας είναι ενεργοποιημένος, ο πομπός λαμβάνει ένα σήμα και στέλνει εντολή στον δέκτη, εξάτμιση αρχίζει να λειτουργεί.

Πηγή: "Επεξηγηματικό λεξικό της ρωσικής γλώσσας" που εκδόθηκε από τον DN Ushakov (1935-1940). (ηλεκτρονική έκδοση): Βασική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη

Κάνοντας τον Χάρτη των λέξεων καλύτερα μαζί

Γεια σας! Το όνομά μου είναι Lambpobot, είμαι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που βοηθά να φτιάξω έναν Χάρτη των λέξεων. Ξέρω πώς να μετράω, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί ο κόσμος σου. Βοήθησέ με να το καταλάβω!

Σας ευχαριστώ! Με τον καιρό θα καταλάβω πώς λειτουργεί ο κόσμος σας.

Ερώτηση: hash Είναι ένα φυσικό αντικείμενο (ένα άτομο, ένα αντικείμενο, ένας τόπος, ένα φυτό, ένα ζώο, μια ουσία); Μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να αγγίξετε, να αγγίξετε;

Προτάσεις με τη λέξη "Stand on the hood":

 • Προετοιμάστε αλκοόλ κουκούλα χρυσό μουστάκι.
 • Προσροφητικές ιδιότητες των πετρωμάτων σουνίτη σε σχέση με το τύρφη κουκούλες, που περιέχουν μεγάλο αριθμό ορυκτών και οργανικών ουσιών.
 • Όταν ο καυστήρας είναι ενεργοποιημένος, ο πομπός λαμβάνει ένα σήμα και στέλνει εντολή στον δέκτη, εξάτμιση αρχίζει να λειτουργεί.
 • (όλες οι προσφορές)

Αφήστε ένα σχόλιο

Χάρτης των λέξεων και των εκφράσεων της ρωσικής γλώσσας

Online θησαυροφυλάκιο με δυνατότητα αναζήτησης συνωνύμων, συνωνύμων, συμφραζομένων και παραδειγμάτων προτάσεων για λέξεις και εκφράσεις της ρωσικής γλώσσας.

Πληροφορίες αναφοράς σχετικά με την κλίση των ονομάτων των ουσιαστικών και των επίθετων, τη σύζευξη των ρήμων, καθώς και τη μορφοχημική δομή των λέξεων.

Ο ιστότοπος είναι εξοπλισμένος με ένα ισχυρό σύστημα αναζήτησης που υποστηρίζει τη ρωσική μορφολογία.

Κουζίνα χωρίς κουκούλες - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κουζίνα χωρίς κουκούλες - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Παρά το δυναμικό ρυθμό της παρούσας ζωής, κάθε οικοδέσποινα πρέπει να περάσει πολύ χρόνο στην κουζίνα για να προετοιμάσει φαγητό για όλη την οικογένεια. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, μεγάλη ποσότητα οσμών και λίπους. Από αυτή την άποψη, πολλοί άνθρωποι έχουν το ερώτημα: Χρειάζομαι κουκούλα στην κουζίνα; Ή μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό, χρησιμοποιώντας ένα φυσικό και εξαναγκασμένο σύστημα εξαερισμού.

Απορροφητήρας κουζίνας

Η εξάτμιση της κουζίνας και ο εξαερισμός δεν είναι οι ίδιοι που πιστεύουν πολλοί. Η διάταξη εξάτμισης είναι ένα περίβλημα μέσα στο οποίο τοποθετείται ένα φίλτρο, ανεμιστήρας και κινητήρας, που οδηγεί αυτά τα στοιχεία. Ο ανεμιστήρας δημιουργεί ένα ρεύμα αέρα και, με τη βοήθεια φίλτρων, παγιδεύονται σωματίδια λίπους, αιθάλης, ξένες οσμές. Έτσι, η κουζίνα τροφοδοτείται με καθαρό αέρα και τα έπιπλα και ο εξοπλισμός δεν αποκαθίστανται με λίπη και αιθάλη. Το σύστημα εξαερισμού είναι ένα σχέδιο που δημιουργεί μια βέλτιστη ανταλλαγή αέρα στην κουζίνα.

Η τοποθέτηση της κουκούλας πρέπει να προγραμματιστεί κατά την ανακαίνιση στην κουζίνα και κατά την επιλογή επίπλων. Πολλοί προτιμούν να το εγκαταλείψουν, επειδή πιστεύουν ότι η κουζίνα χωρίς τέντωμα φαίνεται πιο αισθητική, ειδικά αν το δωμάτιο είναι μικρό.

Οι συσκευές εξαγωγής στην κουζίνα μπορούν να ρυθμιστούν με δύο τρόπους:

 • με αγωγούς που οδηγούν στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου ή στον άξονα εξαερισμού.
 • χωρίς αγωγούς αέρα, με αναγκαστική τροφοδοσία αέρα μέσα στην κουκούλα, καθαρισμό και επιστροφή στο δωμάτιο.

Στην πρώτη περίπτωση, η αρχή λειτουργίας του αποσπάσματος είναι η παροχή φρέσκου αέρα από έξω, και στη δεύτερη περίπτωση το πλεονέκτημα αυτό απουσιάζει. Η αρχή του πώς λειτουργούν οι κουκούλες στην κουζίνα του δεύτερου τύπου είναι η κυκλοφορία του ίδιου αέρα πάνω από το δωμάτιο. Ωστόσο, ορισμένες συσκευές εξάτμισης με παροχή φρέσκου αέρα είναι μερικές φορές δύσκολο να τοποθετηθούν για πολλούς λόγους:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβάτε αγωγούς αέρα, ειδικά σε διαμέρισμα στούντιο.
 • η εγκατάσταση μπορεί να καταστρέψει το εσωτερικό του σχεδιασμού.
 • Απαιτούνται οι δεξιότητες των επαγγελματιών, επειδή χωρίς εμπειρία είναι δύσκολο να παραχθούν τέτοιου είδους έργα.

Σε σύγκριση με αυτό το είδος, οι κουκούλες κυκλοφορίας για την κουζίνα είναι άνετα με την ευελιξία της τοποθέτησης και την απουσία της ανάγκης για πολύπλοκες εργασίες συναρμολόγησης.

Τα επιχειρήματα υπέρ και κατά

Σχετικά με το γεγονός γιατί απορροφητήρας στην κουζίνα, οι απόψεις διίστανται: ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι πρακτικά άχρηστο για τον αέρα στην κουζίνα, ενώ άλλοι τονίζουν το γεγονός ότι μια καλά εδραιωμένη ανάγκη για την κουκούλα κλήρωση οσμές και αναγκάστηκαν να αυξήσουν τον εξαερισμό.

Για να απαντήσετε στην ερώτηση, αν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς αυτή τη συσκευή στην κουζίνα, πρέπει να σημειώσετε τα επιχειρήματα που μιλούν για την εγκατάσταση και αντίθετα.

Τα επιχειρήματα για: την κουκούλα που απαιτείται

Παρά τις εκκλήσεις των κατασκευαστών συσκευών εξάτμισης σχετικά με τα οφέλη τους, η πρακτική εμπειρία πρέπει να λυθεί για την ανάγκη για κουζινέτες, συνήθεις καταναλωτές. Σε πολλά φόρουμ στο Διαδίκτυο μπορείτε να γνωρίσετε τα σχόλια των ατόμων που χρησιμοποιούν κουκούλες στα διαμερίσματά τους. Προς το γεγονός ότι η κουκούλα είναι απαραίτητη στην κουζίνα, τα επιχειρήματα αυτά είναι:

 1. Εξαλείφει τις έντονες μυρωδιές στην κουζίνα, οι οποίες εξαπλώνονται στο υπόλοιπο δωμάτιο. Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα διαμερίσματα-στούντιο, όπου δεν υπάρχουν ξεχωριστές κουζίνες.
 2. Η αναγκαστική αύξηση της ανταλλαγής αέρα με τον ανεπαρκή αέρα τροφοδοσίας από τον φυσικό εξαερισμό.
 3. Παίρνει σωματίδια λίπους και αιθάλης που βρίσκονται στον αέρα και μπορούν να εγκατασταθούν σε έπιπλα, πιάτα και μηχανήματα.
 4. Εξαλείφει τον αέρα από υπερβολική υγρασία, που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
 5. Αυξάνει την εργονομία της κουζίνας: πάνω από την κουκούλα μπορεί να κρεμάσει ένα επιπλέον ερμάριο αποθήκευσης, το οποίο δεν μπορούσε να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα.
 6. Καθαρίζει τον αέρα των προϊόντων καύσης στις κουζίνες με μια σόμπα αερίου. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιηθεί σωστά η συσκευή εξάτμισης, δηλαδή να μην συμπεριληφθεί ταυτόχρονα με τη λειτουργία της στήλης αερίου.
 7. Πολλές νοικοκυρές σημειώνουν την πρόσθετη ιδιότητα της κουκούλας, εκτός από την κύρια λειτουργία: οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες φωτίζουν την ηλεκτρική κουζίνα, καθιστώντας τη διαδικασία μαγειρέματος πιο βολική.

Στην κοινή γνώμη, οι χρήστες συμφώνησαν ότι για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια συσκευή εξάτμισης συνδεδεμένη με τον φυσικό αγωγό εξαερισμού αντί για έναν τύπο κυκλοφορίας, ιδιαίτερα πάνω από τη στήλη του αερίου.

Επιχειρήματα κατά: Η κουκούλα δεν χρειάζεται

Οι αντίπαλοι της εγκατάστασης του καλύμματος εκφράζουν την άποψή τους ότι η ανάγκη εγκατάστασης τους επιβάλλεται από τους κατασκευαστές κουζινών και επίπλων κουζίνας, ο σχεδιασμός των οποίων συχνά προβλέπει την παρουσία αυτών των συσκευών. Υπάρχουν πολλά επιχειρήματα κατά της υποχρεωτικής διαθεσιμότητας ενός καυσαερίου:

 1. Οι χρήστες δεν βλέπουν μια απτή διαφορά μεταξύ της παρουσίας και της απουσίας αυτής της συσκευής στην κουζίνα: κάθε δεύτερη ερωμένη ισχυρίζεται ότι έκανε καλά χωρίς αυτόν.
 2. Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν θόρυβο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της κουκούλας, γεγονός που δημιουργεί μια συγκεκριμένη ταλαιπωρία.
 3. Προκειμένου να αερίζεται αποτελεσματικά ένα μικρό δωμάτιο, αρκεί να ανοίξει το παράθυρο, μετά από το οποίο αυξάνεται η ώθηση στον φυσικό αεραγωγό, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια συσκευή αναρρόφησης. Συχνά υπάρχει μια άποψη των νοικοκυρών: "Έχω μια πολύ μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ, όπου η κουκούλα απλά δεν μπορεί να χωρέσει, γι 'αυτό και χωρίς αυτό."
 4. Το σύστημα εξάτμισης εγκατεστημένο σε ένα διαμέρισμα πόλης μπορεί να δημιουργήσει έλξη από τον άξονα εξαερισμού του μπάνιου και να δημιουργήσει προβλήματα με τον αερισμό στους γείτονες.
 5. Η συσκευή φιλτραρίσματος εξάγει μια μεγάλη ποσότητα βρωμιάς και λίπους και αυτό το περιβάλλον έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη διαφόρων βακτηρίων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την τακτική φροντίδα του φίλτρου και των παγίδων λίπους, τέτοια προβλήματα δεν προκύπτουν.

Επιπλέον, συχνά ο αρχικός σχεδιασμός της κουζίνας δεν προβλέπει την παρουσία κουκούλας. Σε αυτή την περίπτωση, οι ιδιοκτήτες είτε εγκαταλείπουν εντελώς, είτε δημιουργούν ένα συμπαγές μοντέλο κυκλοφορίας.

Για να εγκαταστήσετε μια κουκούλα κουζίνας ή όχι είναι ένα προσωπικό θέμα για όλους. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που καθορίζουν αν είναι απαραίτητο. Αναμφισβήτητα χρήσιμη είναι η "ομπρέλα" της εξάτμισης, εάν υπάρχει μια εστία αερίου και ένας μεγάλος όγκος καθημερινής μαγειρέματος.

Ως συμβιβαστική λύση, μπορείτε να επιλέξετε τις ενσωματωμένες συσκευές - είναι συμπαγείς, αόρατοι στο φόντο των επίπλων, διατηρούν το μοναδικό ύφος του δωματίου.

Σταθείτε στην κουκούλα

Όλα τα υλικά σε αυτό το site προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, με την τοποθέτηση ενός ενεργό σύνδεσμο στην κεντρική σελίδα της πύλης Eva.Ru (www.eva.ru) επόμενο με χρησιμοποιημένα υλικά.
Για το περιεχόμενο διαφημιστικού υλικού, η συντακτική ομάδα δεν είναι υπεύθυνη. Πιστοποιητικό εγγραφής μέσων μαζικής ενημέρωσης El № ФС77-36354 με ημερομηνία 22 Μαΐου 2009 v.3.4.44
© Eva.ru 2002-2018

Είμαστε σε κοινωνικά δίκτυα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την απόδοση και να βελτιώσει την απόδοση του ιστότοπου. Η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον ιστότοπο. Συνεχίζοντας τη χρήση του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.

Μάθημα 31. Πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα αερισμού στο μπάνιο

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα αερισμού στο μπάνιο. Συνήθως αυτό γίνεται μετά την τοποθέτηση του κεραμιδιού.

Πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα στο μπάνιο

Ας δούμε πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού. Αυτό είναι σωστό, είναι πολύ άσχημο, μοιάζει με τοίχο με εξαερισμό:

Συχνά τίθεται το ερώτημα πώς να τοποθετήσετε καλύτερα; Κάποιος χρησιμοποιεί βίδες αυτόματης κοπής. Αλλά δεν μου αρέσει αυτή η μέθοδος και γι 'αυτό. Ο ιστότοπός μου προορίζεται όχι μόνο για δασκάλους με επαγγελματική εμπειρία αλλά και για αρχάριους. Ένας αρχάριος δεν θα είναι εύκολο να κάνει τρύπες στο κεραμίδι.

Μετά από όλα, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό τρυπάνι στο κεραμικό πλακίδιο για να το τρυπήσετε, τότε πρέπει να αλλάξετε το τρυπάνι στο σκυρόδεμα ή το τούβλο και να τρυπήσετε περαιτέρω την τρύπα για το πείρο. Ως εκ τούτου, η πρώτη διάτρηση γίνεται από ένα τρυπάνι, το επόμενο - από μια διάτρηση.

Εάν έχετε μόνο ένα puncher, πρέπει να θυμηθείτε να ρυθμίσετε τη σωστή λειτουργία: κατά τη διάτρηση ενός κεραμιδιού - τη λειτουργία γεώτρησης κατά τη διάτρηση σκυροδέματος (τούβλο) - τη λειτουργία γεώτρησης + κοπής. Θα χρειαστεί να το κάνουμε αυτό πολύ προσεκτικά σε 4 θέσεις. Αν έχετε 2 οπές εξαερισμού, όπως και στην εικόνα, θα πρέπει να τρυπήσετε σε 8 θέσεις. Αν υπάρχει λίγη εμπειρία, το χέρι μπορεί να τρέμει και να σκίσετε το κεραμίδι.

Και θα είναι πολύ προσβλητικό, γιατί στην περίπτωση αυτή θα είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογήσετε το τεμαχισμένο κεραμίδι και να εγκαταστήσετε ένα νέο, το οποίο δεν θα είναι τόσο εύκολο να πιστέψετε. Πώς μπορείτε να το διορθώσετε τότε; Πολύ απλό - θα το κολλήσουμε!

Ας δούμε τι αγόρασα στο κατάστημα:

Η μάσκα αερισμού στην πίσω πλευρά έχει ένα λεπτόκοκκο πλέγμα. Θεωρείται ότι κατά την εγκατάσταση το αφήνετε και το διαμέρισμα θα έχει λιγότερη σκόνη από τον άξονα εξαερισμού:

Αλλά όπως έδειξε η πρακτική, το πλέγμα έχει ένα πολύ μικρό κόκκο, το οποίο είναι γρήγορα φραγμένο από βρωμιά και σκόνη και μπλοκς, και έτσι το πέρασμα του αέρα. Επομένως, δεν συνιστώ να το βάζω. Εν πάση περιπτώσει, το καθαρίζω ο ίδιος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι οι αεραγωγοί είναι τυφλοί που μπορεί να είναι κινητό, το οποίο μας επιτρέπει να αλλάξετε την αναλογία του ανοικτού χώρου και ρύθμισης της ροής του αέρα, ή σταθερό, στο οποίο δεν ελέγχει την κίνηση του αέρα:

Τα περισσότερα από τα πλέγματα που αγοράζονται σε υπεραγορές κτιρίων ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή έχουν σταθερά blinds, θα συζητηθούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς θα φαίνεται το πλέγμα στον τοίχο μετά την εγκατάσταση. Ο εξαερισμός στο μπάνιο, ή μάλλον το ρεύμα αέρα, θα είναι καλύτερο αν η θέση είναι η ίδια όπως βλέπετε στην εικόνα. Ο αέρας που κινείται από κάτω προς τα πάνω, δεν θα συναντήσει στο δρόμο εμπόδια με τη μορφή τυφλών τυφλών.

Ωστόσο, σε αυτή τη ρύθμιση υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα! Η εμφάνιση του εξαερισμού σας δεν θα είναι πολύ εμφανής. Στην περίπτωσή μου, βλέπετε πίσω από το περιστέρι μια άσχημη βάση από σκυρόδεμα, με άλλες επιλογές πίσω από τις περσίδες να βλέπετε ένα σκοτεινό σημείο.

Εάν κλείσετε τα μάτια σας με τη μέγιστη αποτελεσματική κυκλοφορία αέρα, τότε η σχάρα μπορεί να γυρίσει. Ο αέρας σε κάθε περίπτωση θα περάσει, αλλά από την άποψη της αισθητικής, αυτή η επιλογή θα είναι πολύ πιο ελκυστική από την προηγούμενη:

Έτσι, προσπαθήσαμε και τώρα πάμε στην εγκατάσταση.

Για εργασία θα χρειαστούμε: στεγανωτικό σιλικόνης και σκωτσέλα:

Το στεγανωτικό σιλικόνης εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα στους χώρους όπου η σχάρα εξαερισμού αγγίζει τον τοίχο:

Τώρα κολλάμε και τα δύο σχάρες και τα στερεώνουμε με κολλητική ταινία, έτσι ώστε να μην κινούνται:

Όταν η σιλικόνη παγιδεύει, μπορείτε να αφαιρέσετε την κόλλα χαρτιού. Σας συμβουλεύω να απομακρύνετε την σκωτσέτα την επόμενη μέρα.
Το τελικό έργο θα μοιάζει με αυτό:

Εάν έχετε μια βαριά μεταλλική σχάρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε "υγρά καρφιά" ως κόλλα. Το μόνο πράγμα είναι να διορθώσετε σωστά τη στιγμή της κόλλησης - για να δώσετε κόλλα στην αρπαγή.

Αυτό είναι όλο. Σήμερα μάθαμε πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα αερισμού στο μπάνιο σας. Αν έχετε τα κόλπα σας σχετικά με τον εξοπλισμό των φρεατίων αερισμού με διακοσμητικά σχάρες, γράψτε στα σχόλια.