Το υλικό φίλτρου είναι το κλειδί για την αξιοπιστία ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού

Στο φάσμα του VentElectro θα βρείτε υλικά φιλτραρίσματος. Πραγματοποιούμε παραδόσεις από μια αποθήκη στη Μόσχα και δουλεύουμε με πελάτες σε όλη τη Ρωσία. Διακρίνονται από προσιτές τιμές και ευνοϊκές συνθήκες για κάθε πελάτη που έχει υποβάλει αίτηση.

Το υλικό φίλτρου για τα φίλτρα αέρα συμβάλλει στη διατήρηση των ρύπων. Παγιδεύει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, προϊόντα καύσης ή εξάτμισης χημικών ουσιών και αφήνει καθαρό αέρα μόνο μέσα στο δωμάτιο.

Η επιλογή τέτοιων προϊόντων είναι το κλειδί για την αύξηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος εξαερισμού. Με τα προϊόντα μας, μόνο ο καθαρός αέρας θα εισέλθει στο δωμάτιο.

Για τους πελάτες μας προσφέρουμε:

 • Φιλτράρισμα υλικού FMR (FM, PVF, FRRK). Βοηθά στην εξασφάλιση στεγνού καθαρισμού του αέρα που προέρχεται από το δρόμο. Κατάλληλο για χρήση ως αντικατάσταση. Βρέθηκε εφαρμογή στο σχεδιασμό των φίλτρων πάνελ και κασέτας. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα, το οποίο δεν εκπέμπει επιβλαβείς ουσίες κατά τη χρήση. Αν ψάχνετε για μια λύση για χρήση σε ένα σύστημα εξαερισμού ή ως ένα πρώτο στάδιο πολλαπλών σκηνικών - είναι η επιλογή σας.
 • Το υλικό φίλτρου είναι η γυάλινη ίνα και η διακοπή σκόνης. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από γυάλινη ίνα Stop Paint, βοηθούν στη διατήρηση των σωματιδίων βαφής και άλλων αερολυμάτων, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε συστήματα βαφής αεροζόλ. Το υλικό Dust Stop έχει σχεδιαστεί για να πιάσει ξηρή σκόνη. Και οι δύο τύποι υλικών είναι κοινά στην κατασκευή συστημάτων πολλαπλών σταδίων φίλτρων σε εγκαταστάσεις παραγωγής.
 • Αφρός πολυουρεθάνης (PPU). Εφοδιάζουμε πελάτες με δικτυωτό αφρό πολυουρεθάνης με χαμηλή αρχική αντίσταση. Διακρίνεται από την υψηλή χωρητικότητα σκόνης, την ικανότητά της να αναγεννάται και την αντιστοιχία στην κατηγορία πυρασφάλειας F1. Ανάλογα με τον τύπο δημιουργούνται με βάση απλούς ή πολύπλοκους πολυεστέρες.

Επίσης στην περιοχή βρίσκεται το στοιχείο φίλτρου FMEL. Για φίλτρα σας και άλλα είδη προϊόντων. Μια ποικιλία προϊόντων βοηθά να εξοπλίσει σύνθετα συστήματα πολλαπλών σταδίων φιλτραρίσματος που λειτουργούν με υψηλά εξωτερικά φορτία.

Παραγγείλετε τα προϊόντα από την αποθήκη μας στη Μόσχα

Η εταιρεία "VentElectro" παρέχει στους πελάτες της ευρωπαϊκή ποιότητα υπηρεσιών. Παρέχουμε υλικό φιλτραρίσματος για εξαερισμό, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

Η παράδοση πραγματοποιείται από την ίδια αποθήκη. Συνεργαζόμαστε ήδη με πολλούς μεγάλους τακτικούς πελάτες. Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στον αριθμό τους.

Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο ή ζητήστε έναν τιμοκατάλογο. Οι διαχειριστές είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Φιλτράρισμα υλικού για εξαερισμό: βασικές ποικιλίες και χαρακτηριστικά εφαρμογής

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ποια είναι η οδηγία για την επιλογή του εξοπλισμού φίλτρου και των σχετικών υλικών. Αλλά πρώτα, ας καθορίσουμε τι προκάλεσε την ανάγκη τέτοιων εγκαταστάσεων.

Δεν είναι μυστικό ότι η κύρια λειτουργία του συστήματος εξαερισμού είναι η αφαίρεση του εξωτερικού αέρα και η αντικατάσταση της αποσυρόμενης ποσότητας με καθαρό αέρα από το εξωτερικό. Αλλά για να εξασφαλίσετε ότι η εισροή αέρα από το εξωτερικό είναι πραγματικά φρέσκια, θα πρέπει να καθαρίσετε τη σκόνη και άλλους ρύπους.

Για τους σκοπούς αυτούς, χρησιμοποιείται ένα ύφασμα φίλτρου για εξαερισμό ή παρόμοια υλικά που είναι ικανά να συγκρατούν λεπτά διασκορπισμένα ρυπαντικά. Εξετάστε ποια φίλτρα υπάρχουν στην αγορά και ποια κριτήρια κατατάσσονται.

Τοποθέτηση λεπτού ματιού και ινώδους υλικού στο περίβλημα του φίλτρου

Χαρακτηριστικά ταξινόμησης

Στα φωτογραφικά - μη υφασμένα υλικά για τη συσκευή των στοιχείων φίλτρου

Το ύφασμα φίλτρου για εξαερισμό, καθώς και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών, διαιρούνται:

 1. Σύμφωνα με τον βαθμό καθαρισμού - στους ακόλουθους τύπους:
 • Οι τροποποιήσεις του ακατέργαστου καθαρισμού είναι σχεδιασμένες να περιέχουν μεγάλα σωματίδια σκόνης, άμμου ή γύρης μεγέθους όχι μεγαλύτερου του 1 mm.
 • Οι τροποποιήσεις του λεπτού καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν μεγάλα και μεσαία σωματίδια μεγέθους όχι μεγαλύτερου από 0,5 mm. Κατά κανόνα, οι διαστάσεις αυτές αντιστοιχούν σε αιθάλη, σκόνη άνθρακα, σπόρια λαχανικών κ.λπ.
 • Οι τροποποιήσεις του εξαιρετικά καθαρού καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν σωματίδια με μέγεθος μικρότερο από 0,5 mm. Η χρήση τέτοιων συσκευών αποτελεί προϋπόθεση για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας εξοπλισμού υψηλής ακρίβειας σε ορισμένες επιχειρήσεις.
 1. Σύμφωνα με τη σύνθεση του μέσου φίλτρου - οι ακόλουθοι τύποι:
 • άνθρακα ·
 • μέταλλο?
 • ινώδη.

Πραγματικές ποικιλίες φίλτρων

Έτσι φαίνεται σαν ένα sintepon για φίλτρα εξαερισμού, το οποίο πρέπει να αντικατασταθεί

 • Οι συσκευές πάνελ και κασέτες τοποθετούνται συχνότερα σε βιομηχανικές και οικιακές κουζίνες.

Ορισμένες τροποποιήσεις γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε το υλικό φίλτρου που περικλείεται στην κασέτα να μπορεί να πλυθεί καθώς η βρωμιά συσσωρεύεται, ξηραίνεται και λειτουργεί ξανά. Κατά την κατασκευή τέτοιων υλικών, ένα λεπτό πλέγμα, το οποίο διατηρεί ακαθαρσίες, είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Μια άλλη κατηγορία παρόμοιων συσκευών δεν είναι κατάλληλη για επαναχρησιμοποιήσιμη χρήση, δεδομένου ότι εφαρμόζεται ειδική κόλλα στο πλέγμα. Εάν η συγκολλητική σύνθεση ξεπλυθεί με νερό με την προσθήκη ορισμένων αντιδραστηρίων, η απόδοση του φίλτρου θα χαθεί. Επομένως, τέτοιες τροποποιήσεις, όσον αφορά τη μόλυνση, αντικαθίστανται από νέα στοιχεία.

Υγρό υλικό για καθαρισμό του αέρα

 • Τα συστήματα οροφής χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής. Ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα τέτοιων συσκευών είναι η θέση τους σε συνδυασμό με μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση.

Το σώμα της μονάδας είναι ερμητικά σφραγισμένο, δεν έχει αξιοσημείωτες ραφές συναρμολόγησης και επομένως ταιριάζει απόλυτα με τους πιο σύγχρονους εσωτερικούς χώρους χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο διακοσμητικό σχεδιασμό.

Σημαντικό: Ορισμένες τροποποιήσεις των μονάδων οροφής δεν συνεπάγονται τη δυνατότητα αντικατάστασης του υλικού φίλτρου και επομένως πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και να αντικατασταθούν με μια νέα μονάδα.

 • Φίλτρα άνθρακα Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συσκευών, η μοναδικότητα των οποίων έγκειται στην ικανότητα να διατηρούν όχι μόνο μεγάλες στερεές μολυσματικές ουσίες, όπως σκόνη, αλλά και μικροφθαλμικές ακαθαρσίες όπως αέρια και αερολύματα.

Ποικιλία φίλτρων άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα

Τα στοιχεία φίλτρων που βασίζονται στη χρήση του άνθρακα έχουν βρει ευρεία εφαρμογή τόσο στις βιομηχανικές όσο και στις οικιακές εγκαταστάσεις. Αυτές οι συσκευές μπορούν να προστατευθούν από ένα ευρύ φάσμα δυνητικά επικίνδυνων αερίων που είναι αόρατα στο μάτι και δεν έχουν έντονη οσμή.

Με την ευκαιρία, το σύγχρονο φίλτρο άνθρακα από την αρχή της λειτουργίας είναι παρόμοιο με τα στοιχεία καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στις μάσκες αερίου.

 • Φίλτρο τσέπης Είναι μια τροποποίηση των στοιχείων καθαρισμού, τα οποία βρίσκονται σε ειδικές θέσεις (τσέπες) των συστημάτων εξαερισμού. Το όνομα της τροποποίησης χαρακτηρίζει μόνο τα χαρακτηριστικά σχεδίασης της συσκευής, ενώ το υλικό που συγκρατεί τη μόλυνση ενδέχεται να είναι διαφορετικό, συμπεριλαμβανομένων των συνθετικών και των υαλοπλέων.

Σημαντικό: Αυτές οι συσκευές έχουν βρει ευρεία εφαρμογή στη συσκευή εξαερισμού σε εκείνους τους χώρους όπου υπάρχει πιθανότητα εμφύσησης. Συνεπώς, τα στοιχεία φίλτρου υφίστανται κατεργασία με αντισηπτικές συνθέσεις.

 • Φίλτρα υψηλής θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές συνθήκες, για παράδειγμα σε θερμοανάλλατα της μεταλλουργικής βιομηχανίας και σε άλλες περιοχές όπου ο θερμαινόμενος αέρας ρέει μέσω του συστήματος εξαερισμού. Ορισμένες τροποποιήσεις αυτών των συσκευών είναι εξοπλισμένες με ισχυρά περιβλήματα και υλικό φιλτραρίσματος που αντέχουν μακροπρόθεσμη επίδραση θερμοκρασίας έως + 300 ° C.

Η ανάγκη έγκαιρης συντήρησης και αντικατάστασης στοιχείων φίλτρου

Φίλτρα κασέτας Nera για τον αερισμό βιομηχανικών χώρων

Ανεξάρτητα από την τιμή του κλιματικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, μόνο η έγκαιρη συντήρηση θα εξασφαλίσει την παραγωγικότητά του. Στη διαδικασία λειτουργίας, τα στοιχεία φίλτρου και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά είναι φραγμένα και χάνουν την προηγούμενη απόδοσή τους.

Η τακτική συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και η έγκαιρη αντικατάσταση στοιχείων φίλτρου εγγυώνται τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Προειδοποίηση για βλάβη του συστήματος εξαναγκασμένου εξαερισμού. Με μείωση της διακίνησης του μέσου φίλτρου, το φορτίο του κινητήρα, το οποίο οδηγεί τις λεπίδες του ανεμιστήρα, αυξάνεται σημαντικά. Με τη μακροπρόθεσμη λειτουργία σε αυτόν τον τρόπο, οι κινητήρες υπερθερμαίνονται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε θραύση.

Με την τακτική αλλαγή ή πλύση του μέσου φίλτρου με τα χέρια σας, είναι δυνατόν να επεκτείνετε σημαντικά την απόδοση των ανεμιστήρων και του συστήματος στο σύνολό του.

 • Η δυνατότητα οικονομικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας με την αύξηση της δυναμικότητας της εγκατάστασης. Όπως αναφέρθηκε ήδη, ένα καθαρό φίλτρο έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και επομένως το σύστημα εξαερισμού μπορεί να αναπτύξει περισσότερη ισχύ χωρίς να αυξήσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Άνετη διαβίωση σε ένα δωμάτιο με καθαρό αέρα.
 • Πυρασφάλεια. Ένα φραγμένο φίλτρο και οι σκονισμένοι αγωγοί εξαερισμού μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά εάν χτυπήσει ένας σπινθήρας. Ταυτόχρονα, η τακτική συντήρηση του συστήματος εμποδίζει μια τέτοια απειλή.

Συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζουμε ποιες τροποποιήσεις φίλτρων υπάρχουν στην αγορά, μπορούμε να αποφασίσουμε ποια τροποποίηση είναι σωστή για μία ή την άλλη ανάγκη.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακολουθώντας το βίντεο σε αυτό το άρθρο.

Φίλτρο υλικό για την κατασκευή φίλτρων αέρα για εξαερισμό: τιμή, φωτογραφία, χαρακτηριστικά

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΦΙΛΤΡΟ ΥΛΙΚΟΥ:

 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΟ

Πλήρες φάσμα υλικών φίλτρων χονδρικής και λιανικής

Τα υλικά φίλτρου για εξαερισμό, που παρουσιάζονται στον κατάλογο, διατηρούν αποτελεσματικά τη ρύπανση, εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την ασφάλεια του αέρα. Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε υλικό για:

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις καθαρισμού G2, G3, G4) έχει σχεδιαστεί για να κρατά χοντρά σωματίδια μεγέθους έως 1 mm.
 • Υλικό για λεπτά φίλτρα (κατηγορίες καθαρισμού F5) - σχεδιασμένο να φιλτράρει μεσαίου μεγέθους σωματίδια και μεγάλες ποσότητες έως 0,5 mm - για παράδειγμα, σωματίδια αιθάλης, σπόρια φυτών, σκόνη άνθρακα.
 • Σιδηρομαγνητικά αέρα καθαρισμού λεπτότατος (HEPA, υλικό για απόλυτα φίλτρα εξαερισμού) - για τη διατήρηση των λεπτών σωματιδίων έως 0,5 mm, το οποίο είναι απαραίτητο για τις συνθήκες λειτουργίας κατά τη λειτουργία με υψηλές εξοπλισμό ακριβείας.

Επιλέξτε στον κατάλογο των προϊόντων μας υλικά φιλτραρίσματος για εξαερισμό, ανάλογα με τη σύνθεση:

Κάντε μια παραγγελία στον ιστότοπο είναι εύκολη. Για να το κάνετε αυτό, αφήστε μια εφαρμογή ή μια κλήση.

Κυλινδρικά φίλτρα

Η εταιρεία παραγωγής Vent-Alliance προσφέρει προς πώληση ρολά-Fed φίλτρα FVR της δικής της παραγωγής. Είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο της θερμικής συγκόλλησης από υψηλής ποιότητας χημικές ίνες (100% πολυεστέρα) και έχουν τάξη καθαρισμού G2-F5.

Τα φίλτρα κυλίνδρων είναι σχεδιασμένα για τον καθαρισμό του αέρα και τη σύλληψη αερολυμάτων σκόνης με μέγεθος σωματιδίων μεγαλύτερο από 10 μικρά. Χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές συνθήκες, οικιστικά, δημόσια και γραφεία με ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι 2 mg / m3:

 1. Ως προκαταρκτικό φίλτρο στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού (κανάλι και κεντρικά κλιματιστικά, θάλαμοι εξαερισμού και εξαερισμού).
 2. Ως αντικαταστάσιμο στοιχείο φίλτρου στα φίλτρα του πάνελ G3-G4 με βαθύ καθαρισμό.

Τα υλικά για τα φίλτρα εξαερισμού έχουν μια πλάκα στην πλευρά εξόδου, καθώς και καλά λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. Υψηλή χωρητικότητα σκόνης λόγω της δομής του υλικού.
 2. Χαμηλή αρχική αντίσταση.
 3. Οικολογική ασφάλεια.
 4. Αντοχή στη θερμοκρασία (μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας - 100 ° C).
 5. Πυρασφάλεια (σύμφωνα με το GOST 50810-95).

Υλικά φιλτραρίσματος για συστήματα εξαερισμού

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού.

Χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο (προκαταρκτικό) καθαρισμού του αέρα στο σύστημα εξαερισμού. Αναγεννήθηκε

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές και καπνό

Σύνθετο για φίλτρα

Η PromElVent προτίθεται να αγοράσει sintepon για φίλτρα εξαερισμού στη Μόσχα. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα παραγωγής και άμεση παράδοση αγαθών στον καθορισμένο τόπο. Δουλεύουμε με ένα κατανοητό συμβόλαιο, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε σταθερές προμήθειες χονδρικής.

Οι πελάτες αγοράζουν από εμάς ένα sintepon για φίλτρα αέρα με διαφορετικές κατηγορίες καθαρισμού. Διατίθενται επιλογές με τις κατηγορίες καθαρισμού G2, G3, G4 και F5.

Με εμάς, μπορείτε να εξοπλίσετε οποιοδήποτε τύπο εξοπλισμού με υλικό φιλτραρίσματος. Μιλάμε για πηνία ανεμιστήρων, καθώς και φίλτρα διαφόρων τύπων κατασκευών:

Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από αυξημένη φόρτιση σκόνης, αξιοπιστία και δεν θα χρειαστεί να αντικατασταθούν σύντομα, ακόμη και αν εργάζονται στο πιο καταπονημένο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή του synthon για φίλτρα εξαερισμού. Οι διευθυντές θα σας ενημερώσουν για άλλα χαρακτηριστικά του προϊόντος - τον τύπο του υφάσματος που χρησιμοποιείται, το επίπεδο διήθησης, τις προστατευτικές ιδιότητες.

Η περιοχή περιλαμβάνει τέτοιες δημοφιλείς ποικιλίες των προϊόντων, όπως ύφασμα frnk 1, RVF-150-2-40-G3, RVF-250-2-20-G4 και άλλων ειδών. Θα περιμένουμε την παραγγελία σας.

Αγοράστε υλικά φιλτραρίσματος και πανί φίλτρων για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Η εταιρεία LLC "ElVent" παραδίδει υλικά φιλτραρίσματος οποιουδήποτε τύπου, κατηγορίες καθαρισμού και μεγέθη για μεμονωμένες παραγγελίες. Με την αγορά υλικών φιλτραρίσματος για την ατμόσφαιρα στην εταιρεία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τη συμμόρφωσή τους με τα ρωσικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Προσφέρουμε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Η εταιρεία μας διαθέτει τη δική της αποθήκη στη Μόσχα, το Podolsk και την Αγία Πετρούπολη και μια ομάδα επαγγελματιών - αυτό μας δίνει την ευκαιρία να καθορίσουμε χαμηλές τιμές για τα προϊόντα μας.
Η εταιρεία "ElVent" σας προσκαλεί στη συνεργασία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υλικών φίλτρου. Για να το κάνετε αυτό, επικοινωνήστε με τον ειδικό μας ή στείλτε ένα μήνυμα [email protected], και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα "Σχόλια"

Τα διευθυντικά στελέχη μας θα σας βοηθήσουν

Αλέξανδρος Σελλομάνοφ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Η συνοχή της ομάδας είναι η ανησυχία μου και
την τέχνη της επίτευξης στόχων σε συνθήκες περιορισμένων πόρων ".

Medvedeva Maria
Διευθυντής Ανάπτυξης

"Αλλάξτε τη νοοτροπία σας και θα αλλάξετε τη ζωή σας".

Κυάροφ Τιμούρ
Βασικός Ειδικός Λογαριασμού

"Το καλύτερο είναι εκείνο που γνωρίζει την επιχείρησή του."

Ντμίτρι Οπάλιικιν
διευθυντής πωλήσεων

"Αν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας,
αυτό θα γίνει από τους ανταγωνιστές μας! "

Kutukova Natalya
ειδικός του τμήματος πωλήσεων

"Είναι στην εργασία, και μόνο στην εργασία, ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος, και όσο περισσότερο αγαπάει την εργασία, τόσο πιο μεγαλοπρεπή είναι, τόσο πιο παραγωγικό και όμορφο είναι το έργο του".

Rustam Shikhaliyev
διευθυντής πωλήσεων

"Ποτέ δεν θα μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα εάν διατηρήσετε την ίδια σκέψη και
την ίδια προσέγγιση που σας οδήγησε σε αυτό το πρόβλημα. "

Αγοράστε φίλτρα και φίλτρο για φίλτρα αέρα FMR, FT, FVR

Περιγραφή:

Το μη υφασμένο ύφασμα από ίνες πολυπροπυλενίου έχει κερδίσει εδώ και καιρό μια θέση στην αγορά. Δηλαδή, ένα ύφασμα από πολυπροπυλένιο (PP) που παράγεται με εξώθηση με θερμική συγκόλληση. Αυτό το υλικό ονομάστηκε ύφασμα.
Μπορεί να χωριστεί σε τρία υποείδη:

 • περιστρεφόμενο ·
 • τήξη;
 • πολυστρωματικό - υλικό για φιλτράρισμα του αέρα συνδυάζει spunbond και ένα meltblown - τήγματος-διάρκεια ζωής (SMS, SSMS, SMMS, SSMMS).

Διαθέσιμο υλικό φίλτρου για εξαερισμό

 • Το υλικό φίλτρου για τραχύ καθαρισμό (τάξεις G2, G3, G4) (FT, FVR)
 • Υλικό για φιλτράρισμα αέρα λεπτού καθαρισμού (τάξεις F5, F6, F7, F8, F9) (FT, FVR)
 • Φιλτράρισμα υλικού άνθρακα για φίλτρα αερισμού
 • Φιλτράρισμα άνθρακα με προστατευτικά στρώματα
 • Φιλτράρισμα αφρού πολυουρεθάνης (PPU)
 • Φίλτρο οροφής για θάλαμο ψεκασμού και φιλτράρισμα αέρα σε αυτό
 • Φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής (υλικό φίλτρου από γυαλί)

Τώρα η ειδική προσοχή των καταναλωτών έχει πέσει πάνω στο πολυστρωματικό μη υφασμένο υλικό, δηλαδή το φιλτραριστικό υλικό SMS (3 στρώματα). Το υλικό κατασκευάζεται από χημικό υλικό (πολυπροπυλένιο και πολυεστέρα) με βάση την ειδική τεχνολογία Spunmelt (συνδυασμοί Spanbonda και τήξη μέσω υπερηχητικής συγκόλλησης). Το εξωτερικό στρώμα είναι το Spanbond. Εσωτερική στρώση - τήξη.

Το υλικό φίλτρου SMS προστατεύει από το στατικό ηλεκτρισμό, ανθεκτικό στη διέλευση των βιολογικών υγρών, των λιπών SMS και των διαφόρων χημικών ουσιών. και προστατεύει από τη διείσδυση των βακτηρίων. Το στρώμα με εμφύσηση με τήξη έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, γεγονός που καθιστά το SMS 10 φορές καλύτερο από το spunbond.
Το υλικό SMS πηγαίνει ως το κύριο υλικό φίλτρου για καθαρισμό λεπτής σκόνης (κλάση καθαρισμού F5, F6, F7, F8, F9).

Φίλτρο ρολλού - το μέγεθος των κυλίνδρων

 • Κατηγορία: G2, G3, G4. Πλάτος του φίλτρου ρολού: 0,9. 1,0; 1,5; 2,0 m; Μήκος ρολού: 20; 40; 50 μ.
 • Κατηγορία: F5, F6, F7, F9. Πλάτος ρόλου: 0,68-0,7 m. Μήκος πηνίου: 100 m.

Φίλτρο υφάσματος και τα χαρακτηριστικά του:

 • Κατηγορία καθαρισμού EN 779: G2 / G3 / G4 / F5 / F6 / F7 / F9
 • Κατηγορία καθαρισμού Eurovent 4/5: EU2 / EU3 / EU4 / EU5 / EU6 / EU7 / EU9
 • Κατηγορία πυροπροστασίας DIN 53438: F1 / K1
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος εργασίας: ≤80 ° С
 • Υγρασία του περιβάλλοντος εργασίας: ≤100%
 • Παράγουμε: σε ρόλους / ρολά

Φίλτρο υλικό για καθαρισμό αέρα: πάντα χαμηλή τιμή!

Το υλικό μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους φίλτρων για εξαερισμό. Το υλικό αυτό θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αναγεννήσιμο φίλτρο αέρα, για παράδειγμα, για την PUF, όπου μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό και να εγκαταστήσετε το νέο υλικό δεν το σκελετό του φίλτρου που ελαχιστοποιεί το κόστος σας με ακρίβεια. Επίσης αυτό το υλικό φιλτραρίσματος χρησιμοποιείται για φίλτρα στρογγυλού καναλιού, όπου από αυτό το υλικό κατασκευάζεται διηθημένο παρένθεμα, το πιο συχνά αυτό το υλικό συνδέεται με ένα πλέγμα στήριξης.

FRNA ύφασμα φιλτραρίσματος TU 8397-126-00322318-97

Φίλτρο υφάσματος FRNK-1 περιγραφή

Στα συστήματα εξαερισμού, όπως ο κλιματισμός και ο εξαερισμός για τον καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα, χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα για το φιλτράρισμα και την παγίδευση στερεών ξένων σωματιδίων σκόνης. Ένα από τα πιο δημοφιλή φίλτρα είναι το φίλτρο Roll των υλικών NetCan, το οποίο συντομεύεται στη συντομογραφία FRBR.

ΤΙΜΕΣ για το ύφασμα φίλτρου του FRNA Μπορείτε να δείτε στην ενότητα Τιμές

Σύντομες προδιαγραφές του ιστού φίλτρου του FRNA

 • Πλάτος υφάσματος: 1773 mm.
 • Πάχος φύλλου: 17 mm;
 • Μήκος κυλίνδρου: 32 τρέχοντα μέτρα.
 • Εμβαδόν επιφάνειας πηνίου: 55,4 τετραγωνικά μέτρα.
 • Βάρος ρολού: 13 kg.
 • Διαστάσεις 1 ρολό: μήκος - 1,73 μέτρα, διάμετρος - 0,9 μέτρα.

Χημική σύνθεση του FRP:

 • Δυνατότητα αναπνοής: 1510 dm2 / m 2 · s;
 • Τα μεγέθη των σωματιδίων σκόνης που κρατούνται: 42 μm;
 • Συντελεστής εκπομπής σκόνης: 15,4%.
 • Εξαγωγή σκόνης: 840 g / m2.
 • Καθαρισμός απόδοσης: 84,6%.
 • Φίλτρο κατηγορίας: G3;
 • Σπάσιμο φορτίου: μήκος - 28, πλάτος - 60.

Φίλτρα θραύσης Χρησιμοποιούνται για να φιλτράρουν τις μάζες του αέρα από αιωρούμενα σωματίδια κατά τον αερισμό των χώρων. Υφάσματα φιλτραρίσματος FRKN-1 (σήματα φίλτρου χύμα φιλμ FRNK-1) κατασκευάζεται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές TU 8397-126-00322318-97 έχει σχεδιαστεί για χρήση και εφαρμογή σε φίλτρα αέρα συστημάτων κλιματισμού και συστημάτων παροχής και εξαερισμού. Ο ιστός του FRNK-1 χρησιμοποιείται επίσης ενεργά ως ανεξάρτητα φίλτρα. Φίλτρο υφάσματος Αποτελείται από ένα τέταρτο Dacron πολυεστερικές ίνες με βάση γαλακτώματα πολυεστέρας και το ακρυλικό για τρία τέταρτα της νιτρόνης πολυακρυλονιτριλίου, ένα συμπολυμερές χλωριούχου βινυλίου. Οι ιδιότητες των ινών στο ύφασμα του φίλτρου μπορεί να επιτύχει σημαντική αντίσταση σε όλα τα είδη των καταστρεπτικών παραγόντων και, κατά συνέπεια, καθιστά το ύφασμα ανθεκτικό frnk. frnk Ύφασμα 1 εξασφαλίζει αξιόπιστη χαρακτηριστικά μεγάλης διάρκειας ζωής των υψηλή αντοχή σε εκτριβή και των ομοιόμορφο πορώδες, η οποία επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του υφάσματος του φίλτρου. Επιπλέον, μη υφασμένο φίλτρο ρολό frnk ομοιόμορφα πορώδες σε όλη την επιφάνεια του κυλίνδρου (ένα ρολό μέγεθος frnk 55,36m = 2), και αυτό, με τη σειρά του, παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο της διήθησης των αερίων μαζών.

Κατά την κατασκευή φίλτρο Δεν λαμβάνονται υπόψη μόνο τα χαρακτηριστικά των ινών φίλτρου, αλλά και η συμμόρφωσή τους με τις τεχνικές απαιτήσεις που περιγράφονται στο TU 8397-126-00322318-97.

Κυλινδρικά φίλτρα

Η εταιρεία παραγωγής Vent-Alliance προσφέρει προς πώληση ρολά-Fed φίλτρα FVR της δικής της παραγωγής. Είναι κατασκευασμένα με τη μέθοδο της θερμικής συγκόλλησης από υψηλής ποιότητας χημικές ίνες (100% πολυεστέρα) και έχουν τάξη καθαρισμού G2-F5.

Τα φίλτρα κυλίνδρων είναι σχεδιασμένα για τον καθαρισμό του αέρα και τη σύλληψη αερολυμάτων σκόνης με μέγεθος σωματιδίων μεγαλύτερο από 10 μικρά. Χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικές συνθήκες, οικιστικά, δημόσια και γραφεία με ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι 2 mg / m3:

 1. Ως προκαταρκτικό φίλτρο στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού (κανάλι και κεντρικά κλιματιστικά, θάλαμοι εξαερισμού και εξαερισμού).
 2. Ως αντικαταστάσιμο στοιχείο φίλτρου στα φίλτρα του πάνελ G3-G4 με βαθύ καθαρισμό.

Τα υλικά για τα φίλτρα εξαερισμού έχουν μια πλάκα στην πλευρά εξόδου, καθώς και καλά λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. Υψηλή χωρητικότητα σκόνης λόγω της δομής του υλικού.
 2. Χαμηλή αρχική αντίσταση.
 3. Οικολογική ασφάλεια.
 4. Αντοχή στη θερμοκρασία (μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας - 100 ° C).
 5. Πυρασφάλεια (σύμφωνα με το GOST 50810-95).

Υφάσματα για φίλτρα εξαερισμού

Υλικά για φιλτράρισμα του αέρα από σκόνη, αερολύματα, αέρια και οσμές αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο σε κάθε φίλτρο εγκαθίσταται στο σύστημα αερισμού ή κλιματισμού. Ανάλογα με τους σκοπούς χρήσης του στοιχείου φίλτρου, τα υφάσματα φιλτραρίσματος αέρα επιλέγονται για χοντρό, λεπτό και εξαιρετικά λεπτό καθαρισμό.

Υφάσματα για φιλτράρισμα αέρα

Τις περισσότερες φορές στα φίλτρα των συστημάτων εξαερισμού και τροφοδοσίας χρησιμοποιείται ιστός για διήθηση αέρα με βάση πολυεστέρα και συνθετικές ίνες κατηγορίας καθαρισμού G1-G4. Παράγεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας θερμικής συγκόλλησης των ινών ή της σύνδεσης τους με βάση ακρυλικά γαλακτώματα. Τέτοια υφάσματα έχουν υψηλό δείκτη αντοχής σε σκόνη και θερμότητα.

 • Το FRNK είναι ένα μη υφασμένο φύλλο χύμα G3. Καταγράφει τεχνολογικά αέρια από τον αέρα των βιομηχανικών επιχειρήσεων. Patrol Shatura - G3-G4. Καθαρίζει από αέρια και σωματίδια σκόνης.
 • Ο όρος Sintenite είναι ένα μη υφασμένο υλικό γεωυφάσματος.
 • TLF-5 και TFL-5-1- επιβραδύνουν σωματίδια ελαίων, εναιωρημάτων και διαλυμάτων.
 • FVR-100-5, κλάση G2.
 • Sipron, G3 - έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα υφάσματα διήθησης αέρα που κατασκευάζονται από ίνες lavsan, νιτρόνης και βισκόζης, πολυεστερικές και πολυβινυλοχλωρίδιο χρησιμοποιώντας τεχνολογία σύνδεσης με ειδικές βελόνες με εγκοπές:

* FNI - χρησιμοποιείται για φιλτράρισμα αέρα στη μη σιδηρούχα και μεταλλευτική μεταλλουργία, κλάση G1.

* PVH, G2 - μετά την χρήση υπόκειται σε αναγέννηση.

Μια ξεχωριστή άποψη είναι ο δικτυωτός αφρός για φιλτράρισμα αέρα - αφρός πολυουρεθάνης. Πρόκειται για ένα πορώδες υλικό το οποίο, σε συνδυασμό με τα παραπάνω μη υφασμένα υφάσματα φίλτρου, δίνει ένα υψηλό αποτέλεσμα.

Διήθηση αέρα από την οσμή

Για να αφαιρέσετε από τα μυρωδιές στο σπίτι εφαρμόσετε φίλτρα με βάση τα υλικά φίλτρων απορρόφησης - vsamom, VUM και FGM. Το κύριο συστατικό αυτών των υφασμάτων είναι ο ενεργοποιημένος άνθρακας που είναι ελασματοποιημένος και στις δύο πλευρές με πολυακρυλονιτρίλιο, πολυουρεθάνη ή υφαντικό υλικό.

Τα υφάσματα αυτά καταφέρνει με την απομάκρυνση των άσχημες οσμές στα τρόφιμα, χημική και πετροχημική βιομηχανία και υπηρεσίες κέτερινγκ.

Διήθηση αέρα από αερολύματα

Για να φιλτραριστούν αερολύματα υγρών ουσιών, όπως βερνικιών και χρωμάτων, χρησιμοποιείται ένα υλικό φίλτρου που κατασκευάζεται με βάση ίνες γυαλιού. Αυτά τα υφάσματα αποτελούν συστατικό των φίλτρων δαπέδου, τα οποία προστατεύουν την ατμόσφαιρα από την απελευθέρωση επιβλαβών χρωμάτων και βερνικιών.