Κατηγορία Καύσιμο

Υγραντήρας αέρα για τη θέρμανση της μπαταρίας

Χειμερινή περίοδος - μια ενεργή περίοδος χρήσης των συσκευών θέρμανσης. Τα θερμαντικά σώματα, οι ψύκτες λαδιού, οι μπαταρίες στεγνώνουν τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Προφίλ ανεμιστήρα Cpu

Επιλογή Προφίλ ανεμιστήρα CPU σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία (προφίλ) του ψύκτη CPU του ανεμιστήρα.Βέλτιστο - τη βέλτιστη ταχύτητα ανεμιστήρα του ψυγείου,Αθόρυβη λειτουργία - επιλογή αυτής της λειτουργίας το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας του επεξεργαστή θα βασίζεται κυρίως σε μείωση του θορύβου από τον ανεμιστήρα (δηλαδή, θα επιλεγούν ελάχιστη τιμή της βέλτιστης ψύκτη ανεμιστήρα του επεξεργαστή - και έτσι ώστε να μειωθεί η θερμοκρασία και ο θόρυβος του ανεμιστήρα δεν ήταν πολύ ναός)?

Di Martino VG2 - Υγραντήρας αέρα για μπαταρία TOP, κάθετη

Μέγεθος: 24x7,5cm, όγκος 350ml, ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό, με μεταλλικό άγκιστρο για να κρεμάσει σε κάθε είδους μπαταρίες. Δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια, απαιτεί μόνο την συμπλήρωση του νερού.

JaguarSX> Blog> Αποφάσισα να θυμηθώ το μέρος της νεολαίας 2...

... ή Αποφάσισα να θυμάμαι τη νεολαία μου ) μέρος 2...
Multivarka Philips HD3033... κανένα σημάδι ζωής... σπλάχνα συνέχεια αποκάλυψε την καύση θερμική ασφάλεια σε 152 * C κάτω από ναρκωτικές ουσίες, σε έναν αισθητήρα παροχής μπλε provoda.Prozvonil διάλειμμα - norma.S λεπτομέρειες κάναμε, έτσι termopreda συγκολλημένες αντί των συμβατικών γυαλί 10Α.

Στηρίγματα για εξωτερική μονάδα

Η εταιρεία ROVEN προσφέρει να αγοράσει αγκύλες για υπαίθριο κλιματισμό στη Μόσχα σε προσιτή τιμή. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το γραφείο μας στη διεύθυνση: Μόσχα, Yuzhnoportovaya, 7, 7 από. 403.

Αγωγοί αερισμού και εξαρτήματα

Συνδετήρας ERA PU16.15.12,5.12.10.8 Πλαστικό αγωγό αέρα αέρα D160 / 150/125/120Αεραγωγός ERA 10VA εύκαμπτο αλουμίνιο κυματοειδές D 100Φλάντζα ERA 10F πλαστικό D 100Αεραγωγός ERA 10ΒΡ1,5 στρογγυλό PVC D 100 mm L 1,5 m

Συστήματα VRF - η αρχή της λειτουργίας

Πολυζωνικό σύστημα κλιματισμού ή, όπως ονομάζονται, VRF συστημάτων είναι ουσιαστικά πιο ισχυρό multi-split σύστημα: επίσης σε μία εξωτερική μονάδα μπορεί να έχει πολλαπλές εσωτερικές μονάδες, και ο αριθμός τους μπορεί να φθάσει δεκάδες μονάδες.

Πλήρεις οδηγίες για το ανεφοδιασμό των οικιακών κλιματιστικών

Είδος όλη μέρα και νύχτα! Σήμερα στο άρθρο θα μιλήσουμε για το ανεφοδιασμό ενός διαχωρισμένου συστήματος. Κατά τη λειτουργία του ή αμέσωςμετά από μια κακή εγκατάσταση, μπορείτε να εντοπίσετε την έλλειψη ψυκτικού (freon) στο σύστημα.

Τι είναι το σύστημα VRV;

Τα συστήματα VRV είναι συστήματα κλιματισμού πολλαπλών ζωνών σχεδιασμένα για τον κλιματισμό μεγάλου αριθμού δωματίων. Μπορεί να συνδεθεί μία μονάδα συστήματος VRV από 2 έως 100 ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες διαφορετικούς τύπους.

Οργάνωση του εξαερισμού σε καυτά καταστήματα

Η δημιουργική ομάδα του NP "ABOK" για τρία χρόνια εργάστηκε για τη δημιουργία συστάσεων σχετικά με το σχεδιασμό του εξαερισμού των καυτών καταστημάτων των επιχειρήσεων δημοσίων υπηρεσιών εστίασης.

Αυτοματοποίηση των θερμοκηπίων ή πώς να φτιάξετε ένα "έξυπνο" θερμοκήπιο

Η απόδοση ενός θερμοκηπίου εξαρτάται από την παροχή των πιο άνετων συνθηκών μέσα σε αυτό για τα φυτά. Το μικροκλίμα θα πρέπει να είναι ισορροπημένο σε όλες τις παραμέτρους, όπως η υγρασία, η σύνθεση του αέρα, η θερμοκρασία.

Επισκόπηση των ανεμιστήρων του παραθύρου (ανεμιστήρα): τι είναι και τι είναι καλό για;

Ο ανεμιστήρας για εισροή ή εξαγωγή αέρα μπορεί να εγκατασταθεί όχι μόνο στον αεραγωγό ή στην τρύπα στον τοίχο. Υπάρχουν μοντέλα για τοποθέτηση παραθύρων.

Αρχή λειτουργίας ενός στεγνωτήρα αέρα τύπου προσρόφησης

Ο ξηραντής προσρόφησης αέρα "καθαρίζει" τη ροή τροφοδοσίας ή εξαερισμού από την υγρασία σχεδόν σε μοριακό επίπεδο. Μετά από όλα, τα φίλτρα ενός τέτοιου αφυγραντήρα "απορροφούν" και μικρές σταγόνες, και αεροζόλ, ακόμη και μεγάλα μόρια.

Απαιτήσεις για αίθουσες μπαταριών

XXXV. Προστασία εργασίας κατά την εργασία με μπαταρίες35.1. Η αίθουσα μπαταριών πρέπει να είναι κλειδωμένη. Οι εργαζόμενοι που επιθεωρούν αυτούς τους χώρους και εκτελούν εργασία σε αυτά, τα κλειδιά εκδίδονται σε γενική βάση.

Εξαερισμός σε εξοχική κατοικία

Περιεχόμενα:Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι κάτοικοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη ζωή τους σε μια πολυσύχναστη και ασφυκτική μητρόπολη και να εξοπλίσουν τη ζεστή τους φωλιά κάπου έξω από τα όρια της πόλης.