Κατηγορία Καύσιμο

Κυματοειδής σωλήνας εξάτμισης και τα πλεονεκτήματά του

Η συσκευή εξαερισμού σε ένα κτίριο κατοικιών είναι πολύ σημαντική για την παροχή άνετης διαμονής σε αυτό. Η άνεση, πρώτα απ 'όλα, παρέχει τη σύνθεση αέρα, υγρασίας και σκόνης.

Ανεμοστάτες και η χρήση τους

Ανεμοστάτες - αερομεταφερόμενες συσκευές σχεδιασμένες να διανέμουν μάζες αέρα σε κλειστό χώρο. Χρησιμοποιούνται ως στοιχεία των συστημάτων εξαερισμού. Ταυτόχρονα, όλες οι υπάρχουσες ανεμοστρώσεις υπόκεινται σε αρκετά αυστηρές κλιματικές απαιτήσεις.

Τι είναι ένας ανεμοστάτης αερισμού: τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά και τα σημεία αναφοράς

Μια από τις προϋποθέσεις για ένα άνετο μικροκλίμα στο σπίτι είναι η επαρκής κυκλοφορία του αέρα. Με την τοποθέτηση του κλιματικού συστήματος του δωματίου, είναι επιθυμητό να προβλεφθεί η δυνατότητα ομαλής ρύθμισης της έντασης των αεριωθουμένων.

Πώς γίνεται ο αντιβακτηριακός καθαρισμός του κλιματιστικού;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς εκτελείται ο καθαρισμός και η αντιβακτηριδιακή επεξεργασία του κλιματιστικού και πώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Αντίστροφη βαλβίδα

Περιγράφοντας απορροφητήρες Lex, ένα σημαντικό πλεονέκτημα ονομάζεται η παρουσία antivozvratnogo βαλβίδας. Σχεδόν όλα τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με Lex αυτή τη χρήσιμη συσκευή, αλλά το μέλλον εκχυλίσματα ιδιοκτήτες πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων για τις περιπτώσεις στις οποίες antivozvratny βαλβίδα είναι μια αναγκαιότητα, και όταν η παρουσία του δεν είναι απαραίτητη.

Αντιμυκητιασική επεξεργασία των τοίχων

Αντιμυκητιασική επεξεργασία των τοίχων γίνεται για την πρόληψη του σχηματισμού των μύκητες και μούχλα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στάδιο του έργου, το οποίο πρέπει να εκτελείται με μεγάλη ευθύνη και συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις των οδηγιών.

Ποια αρωματικά έλαια πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα με αρωματοποίηση:

Ήδη πριν από μερικά χρόνια οι υγραντήρες έγιναν συνηθισμένες οικιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Ποια αρωματικά έλαια πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα με αρωματοποίηση:

Ήδη πριν από μερικά χρόνια οι υγραντήρες έγιναν συνηθισμένες οικιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Εφοδιασμός και εξαερισμός για την πισίνα

Μία από τις κύριες προϋποθέσεις για την οργάνωση ενός άνετου μικροκλίματος στην εσωτερική πισίνα είναι το σύστημα εξαερισμού. Θα διατηρήσει την υγρασία που πληροί τα ισχύοντα πρότυπα και θα εξασφαλίσει καθαρό αέρα.

Ποιο είναι το σύστημα αναρρόφησης αέρα και πού χρησιμοποιείται;

Το σύστημα αναρρόφησης αέρα καθαρίζει το εσωτερικό του συγκροτήματος βαφής και βιομηχανικών καταστημάτων από τη βιομηχανική ρύπανση. Με απλά λόγια: το σύστημα αναρρόφησης - αυτή είναι μία από τις ποικιλίες των «βιομηχανικών» φίλτρο, με βάση την αξιοποίηση της συγκόλλησης καπνού, αερολύματα, χρώματα, ομίχλη πετρελαίου και άλλων αποβλήτων.

Αναρρόφηση (εξαερισμός)

Αναρρόφηση προορίζεται για την αφαίρεση προστίμου ξηρά σωματίδια από τη μεταφορά καταφύγια και τον εξοπλισμό της διαδικασίας και την περιοχή εργασίας με τη χρήση της μεθόδου της πιπίλισμα τους με τη ροή του αέρα (αέρας χρησιμοποιείται ως το μέσο φορέα) στις σωληνώσεις σύστημα αναρρόφησης μέσω του οποίου τα σωματίδια από το ρεύμα αέρα φτάνει στον προορισμό (φίλτρο, διαλύτης και συλλέγονται σε δοχείο).

Αεροδυναμικός υπολογισμός των αεραγωγών

Αεροδυναμικός υπολογισμός των αεραγωγών - ένα από τα κύρια στάδια του σχεδιασμού του συστήματος εξαερισμού, tk. σας επιτρέπει να υπολογίσετε την διατομή του αγωγού (διάμετρος - για στρογγυλό και ύψος με πλάτος για ορθογώνιο).

Πώς να κάνετε τον αερισμό στο μπάνιο με τα χέρια σας

Στα πολυώροφα κτίρια, ο εξαερισμός στο μπάνιο και στην τουαλέτα είναι συνηθέστερο σύστημα με ένα σωλήνα. Και τα δύο δωμάτια διαθέτουν έξοδο αερισμού σε έναν μόνο άξονα, που διέρχεται από όλους τους ορόφους.

Ανεμιστήρας με χέρια

Στο δρόμο ο καιρός ζεσταίνει, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τον εξαερισμό. Σε αυτό το τεύχος, ο Roman Ursu θα κάνει έναν ατελείωτο ανεμιστήρα. Μπορείτε να επαναλάβετε εύκολα αυτό το προϊόν με τα χέρια σας.

Επιλέγουμε μια αθόρυβη κουκούλα: τη βαθμολογία των πιο ήσυχων μοντέλων

Υπερβολικά δυνατός εκτοξευτής μπορεί να ενοχλήσει τους ανθρώπους. Κατά μέσο όρο, τα ηχητικά επίπεδα στα περισσότερα μοντέλα είναι περίπου 55-60 dB, τα οποία είναι αισθητά και είναι δύσκολο ακόμη και να μείνετε στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε την επικοινωνία ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης).