Φίλτρα άνθρακα

Στη σύγχρονη πραγματικότητα της μεγάλης πόλης δεν είναι πολυτέλεια, και η σκληρή αναγκαιότητα ήταν ο καθαρισμός του αέρα. Οι Ρώσοι οικολόγοι εκτιμούν ότι μέχρι ένα εκατομμύριο τόνοι επιβλαβών ουσιών πέφτουν κάθε χρόνο στην ατμόσφαιρα των μεγάλων πόλεων. Ως εκ τούτου, ο μόνος τρόπος να παρασχεθεί ο "υγιής" αέρας είναι η εγκατάσταση συνδυασμένων συσκευών καθαρισμού αέρα, όπου τα φίλτρα άνθρακα χρησιμοποιούνται ως το δεύτερο στάδιο καθαρισμού.

Τι είναι ένα καθαριστικό αέρα

Τα τυπικά συστήματα καθαρισμού αέρα αποτελούνται από έναν ανεμιστήρα και από ένα ή περισσότερα φίλτρα σε σειρά διατεταγμένα για μια συγκεκριμένη κατηγορία ρύπανσης.

 • Ο προκαταρκτικός καθαρισμός του αέρα από τη σκόνη παρέχεται από ένα μηχανικό φίλτρο. Ένα τέτοιο φίλτρο για τον καθαρισμό του αέρα είναι ικανό να συγκρατεί σχετικά μεγάλα σωματίδια με μέγεθος όχι μικρότερο από 0,3 μm.
 • Το ηλεκτροστατικό φίλτρο, φορτώντας σωματίδια ρύπων, καθυστερεί τη λεπτή σκόνη από μέγεθος 0,01 μικρών και αερολύματα.
 • Ο καθαρισμός του αέρα από ένα φωτοκαταλυτικό φίλτρο βασίζεται στην αποσύνθεση των δραστικών ουσιών στο νερό και το διοξείδιο του άνθρακα. Αυτό το φίλτρο παρέχει επίσης βακτηριοκτόνο καθαρισμό, χρησιμοποιώντας υπεριώδη ακτινοβολία, καταστρέφοντας ουσιαστικά όλα τα βακτηρίδια και τους ιούς.
 • Με τους αέριους τύπους ρύπων, απορροφητικό τους στην επιφάνεια του απορροφητήρα, τα φίλτρα άνθρακα χρησιμοποιούνται καλύτερα. Ανήκουν σε λεπτά φίλτρα και είναι ικανά να καθιζάνουν οργανικές ουσίες με μάζα 40 μορίων AU.

Η αρχή του φίλτρου άνθρακα

Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι μια μορφή καθαρού άνθρακα με πορώδη υδρόφοβη (υδατοαπωθητική) επιφάνεια. Λόγω του γεγονότος ότι σχεδόν δεν δεσμεύει το νερό, η απορρόφηση του άνθρακα θα είναι εκλεκτική σε σχέση με τα οργανικά μόρια. Ως εκ τούτου, η εξάλειψη των δυσάρεστων μυρωδιών από τα φίλτρα άνθρακα είναι πιο αποτελεσματική από άλλους απορροφητές, οι οποίοι είναι κυρίως υδρόφιλοι και ξοδεύουν μέρος της προσρόφησής τους στο νερό.

Ο ενεργός άνθρακας από τον οποίο κατασκευάζεται το φίλτρο καθαρισμού αέρα έχει τρία είδη πόρων διαφορετικών μεγεθών. Οι μικρότεροι - μικροπόροι - είναι καλά προσροφημένα μικρά μόρια. Η ποσοτική αναλογία των τύπων πόρων εξαρτάται από την πρώτη ύλη. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας με τον μεγαλύτερο αριθμό μικροπόρων λαμβάνεται από ένα καρύδι, με το μικρότερο - από τον άνθρακα.

Πεδία εφαρμογής φίλτρων άνθρακα

Τα φίλτρα απορρόφησης άνθρακα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των συνδυασμένων φίλτρων αέρα. Air Θεραπεία των αερίων ρύπων παρέχεται σε όλα σχεδόν τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού, που έχει εγκατασταθεί στη διοικητική και κτίρια κατοικιών, νοσοκομεία, εργοστάσια και τροφοδοσίας.

Η απόδοση του φίλτρου και η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτώνται άμεσα από την επιφάνεια του. Ως εκ τούτου, τα καλύτερα θεωρούνται φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα, όπου ο άνθρακας χρησιμοποιείται με μικρούς πόρους. Είναι επίσης δυνατό να αυξηθεί η επιφάνεια επαφής βελτιώνοντας το σχεδιασμό του φίλτρου - είναι πιο κερδοφόρο να αγοράσετε ένα φίλτρο άνθρακα με κυματοειδή επιφάνεια, στο ίδιο μέγεθος, θα έχει μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Τα φίλτρα άνθρακα παρέχονται σε κασέτες, πάνελ και σε συμπαγείς εκδόσεις.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η αύξηση του αριθμού των καρδιακών και πνευμονικών ασθενειών, καθώς και οι χρόνιες αναπνευστικές νόσοι, ιδίως το άσθμα, συνδέονται άμεσα με το γεγονός ότι ο αστικός αέρας έχει καταστεί ακατάλληλος για μια υγιή ζωή σήμερα. Για όσους εκτιμούν την ευημερία των ίδιων και των στενών μεταξύ τους, ο καθαρισμός του αέρα θα αποτελέσει μία από τις εγγυήσεις της διατήρησης της υγείας.

Πώς να φτιάξετε ένα φίλτρο αυτόματης εξαγωγής: την αρχή της εργασίας και τον οδηγό βήμα προς βήμα

Η διήθηση αέρα από επιβλαβείς αναθυμιάσεις, μονοξείδιο του άνθρακα και διάφορες οσμές είναι σημαντική σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού βιομηχανικών επιχειρήσεων, ιατρικών, διοικητικών και δημόσιων ιδρυμάτων και οικιστικών συγκροτημάτων. Για μεγάλες περιοχές χρησιμοποιούνται βιομηχανικά φίλτρα άνθρακα για καθαρισμό, τα οποία έχουν υψηλή παραγωγικότητα. Αλλά πώς να είναι κάτοικοι ιδιωτικών κατοικιών και εξοχικών σπιτιών, η αγορά εξοπλισμού είναι δαπανηρή και απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φίλτρο άνθρακα για αυτο-σχεδίαση, το κύριο πράγμα είναι να γνωρίζετε την αρχή της δράσης και τα χαρακτηριστικά της.

Καθαριστής αέρα και την αρχή της λειτουργίας του

Το σύνηθες σύστημα φιλτραρίσματος του εναέριου χώρου περιλαμβάνει έναν απλό ανεμιστήρα και διαδοχικά εγκατεστημένους φραγμούς καθαρισμού. Ανάλογα με την κατηγορία μόλυνσης, διακρίνονται οι ακόλουθοι τύποι απόφραξης της μόλυνσης:

 • μηχανικό χοντρό φίλτρο, συγκρατεί μεγάλα στοιχεία σκόνης τουλάχιστον 0,3 μικρά.
 • ηλεκτροστατική, αφαιρεί τα λεπτά σωματίδια σκόνης από 0,01 μm και ένα ζεύγος αερολυμάτων, φορτώνοντας ρύπους.
 • φωτοκαταλυτικά έργα με βάση την αρχή της αποσύνθεσης των χημικών στοιχείων και καταστρέφει τα βακτήρια με υπεριώδη ακτινοβολία.
 • με ενεργό άνθρακα, προορίζεται για καθαρισμό από όλες τις αέρια ακαθαρσίες, ενεργώντας με βάση την αρχή της προσρόφησης.
 • βιολογικά φίλτρα, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό από τη ρύπανση από το αέριο.
 • αντιστατικά, κατά κανόνα, αυτά είναι όλα τα είδη ψεκασμών ή προσθέτων στον νεροχύτη αέρα.
 • για πεπιεσμένο αέρα, χρησιμοποιείται για βιομηχανικούς σκοπούς για την απομάκρυνση πετρελαίου και υδρατμών.

Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι μια καθαρή μορφή άνθρακα, έχει μια πορώδη υδατοαπωθητική επιφάνεια. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει την καλύτερη απομάκρυνση των οσμών, καθώς δεν απορροφά το νερό. Ο ενεργός άνθρακας που χρησιμοποιείται έχει 3 διαφορετικά μεγέθη πόρων, αυτό οφείλεται στις πρώτες ύλες: ξύλο, κοχύλια καρπών ή λιθάνθρακα. Ο μεγαλύτερος αριθμός πόρων είναι ο άνθρακας, ο οποίος λαμβάνεται από το κέλυφος του καρπού.

Πώς να συναρμολογήσετε μια συσκευή φιλτραρίσματος με τα χέρια σας

Προς το παρόν, για να εξοικονομήσουν χρήματα, περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να θυμούνται στάσιμοι χρόνοι και να κάνουν διαφορετικές συσκευές οι ίδιοι. Εξετάστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας το φίλτρο, καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να ταξινομήσετε κάθε προβολή βήμα προς βήμα.

 1. Το φίλτρο άνθρακα γίνεται με το χέρι πολύ απλά. Είναι απαραίτητο να λάβετε 2 κυλινδρικές δεξαμενές ή σωλήνες αποχέτευσης διαφόρων διαμέτρων. Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι, κάντε μια διάτρηση. Τυλίξτε το εξωτερικό του καθενός μεμονωμένα με το agrotech, στερεώνοντάς το με σφιγκτήρες. Εισάγετε ένα δοχείο μέσα στο άλλο και γεμίστε τους κόκκους άνθρακα μεταξύ τους, αποκτάτε ένα φίλτρο άνθρακα κυλινδρικό. Σφραγίστε τα άκρα σφιχτά έτσι ώστε η ροή αέρα, που διέρχεται από τις οπές, εξέρχεται από τον αγωγό εξαερισμού. Από τη μια πλευρά, ένας ανεμιστήρας είναι εγκατεστημένος στην άλλη και εξαερίζεται.
 2. Ένα καθαριστικό άνθρακα μπορεί να κατασκευαστεί με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα χρησιμοποιημένο φίλτρο αέρα από ένα φορτηγό. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε το, αποσυναρμολογήστε το χωρίς να καταστραφεί το πλέγμα, μειώστε την εσωτερική διάμετρο στον απαιτούμενο ανεμιστήρα. Συνήθως λαμβάνεται ένας ανεμιστήρας με διάμετρο μέχρι 100 mm. Μεταξύ των οθονών, γεμίστε τον ενεργό άνθρακα, καλύψτε το εξωτερικό με ένα πανί.
 3. Το υδροφίλτρο μπορεί να κατασκευαστεί με χρήση ατμογεννήτριας ή συμπαγούς δίσκου, η αρχή λειτουργίας βασίζεται σε υγρασία. Αυτός ο σχεδιασμός συνεπάγεται τη διέλευση της ροής του αέρα μέσω του δοχείου με νερό και με την προσέλκυση σωματιδίων σκόνης καθαρίζεται και το υγρό σβήνει. Ιδανικό για τον καθαρισμό του αέρα σε ξηρούς χώρους.
 4. Το φίλτρο ρολού είναι κατασκευασμένο από ινώδη υλικά. Κάντε το πολύ απλό. Τυλίξτε το ύφασμα με ρολό σε οποιοδήποτε πλέγμα, στριμμένα για τη διάμετρο του ανεμιστήρα και το καθαριστικό είναι έτοιμο για χρήση.
 5. Το φίλτρο καπνού είναι αρκετά απλό στην κατασκευή, μπορεί να γίνει τόσο μικρό ώστε να επιτρέπει τη χρήση του στην επιφάνεια εργασίας. Σε κάθε περίπτωση ή πλαστικό κουτί ανεμιστήρα, μπορείτε να από τον υπολογιστή. Στο σώμα διαγράφονται ανοίγματα για παροχή αέρα. Στον ανεμιστήρα τοποθετείται φίλτρο υφάσματος από άνθρακα, είναι δυνατόν σε μερικές στρώσεις.

Διάφορα σπιτικά έργα δείχνουν ότι το έργο δεν είναι χειρότερο από τα εργοστασιακά, το κύριο πράγμα είναι να παρατηρήσουμε την ασφάλεια στους χώρους σύνδεσης με τον ηλεκτρισμό, ειδικά σε συσκευές που χρησιμοποιούν νερό.

Εφαρμογή στην καθημερινή ζωή

Πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή για το σπίτι θα πρέπει να καταλάβετε το σχεδιασμό και την αρχή λειτουργίας της. Υπάρχουν διάφοροι τύποι φίλτρων:

 • Παράθυρο εγκατεστημένο απευθείας στο πλαίσιο παραθύρου, ανοίγει όπως απαιτείται.
 • κυρίως, χρησιμοποιείται για την απόκτηση καθαρού αέρα στο σπίτι ή στο εξοχικό σπίτι. Είναι εγκατεστημένο στο γενικό σύστημα εξαερισμού. Τα κύρια φίλτρα άνθρακα χρησιμοποιούνται συχνά σε βιομηχανικούς χώρους, για σημειακή σύνδεση.
 • για την κουζίνα πάνω από τη σόμπα ή με άλλο τρόπο. Το πιο κοινό είναι το λεπτό φίλτρο καθαρισμού αέρα.

Η κύρια προτίμηση για εγκατάσταση στην κουκούλα δίνεται στα φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό οσμών, ο οποίος υπάρχει πάντα πάνω από τη σόμπα. Τα συστήματα εξάτμισης λειτουργούν με βάση την αρχή της ανακύκλωσης, καθώς εκτός από την αιθάλη και το λίπος πρέπει να αφαιρεθούν και διάφοροι μικρές μολυσματικές ουσίες.

Τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα από οσμές. Διαθέτοντας μια προσροφητική ιδιότητα, το φίλτρο άνθρακα για το σχέδιο απομακρύνει όχι μόνο τη μυρωδιά, αλλά και τα μικρότερα σωματίδια αιθάλης και ακαθαρσιών.

Εκτός από την κουκούλα κουζίνας, οι ανιχνευτές καπνού εγκαθίστανται για εξοχικές κατοικίες και ιδιωτικά σπίτια. Η παρουσία των λεβητοστασίων και των κλιβάνων προκαλεί την παρουσία μονοξειδίου του άνθρακα, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθεί διήθηση ενεργού άνθρακα στις περιοχές αυτές για την εξάλειψή του. Κατά τη διάρκεια της χαμηλής ανόδου κατασκευή, πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να θέσουν αγωγούς εξαερισμού. Στη συνέχεια, ένας αυτοτελής αυτοκινητόδρομος τοποθετείται σε όλους τους χώρους. Συνδέστε το σε μια ξεχωριστή συσκευή καθαρισμού αέρα για το σπίτι ή ένα κοινό φίλτρο με πλωτό φορτίο.

Εφαρμογή σε βιομηχανικούς χώρους

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητος όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και στην εργασία. Η περιβαλλοντική κατάσταση στην τοποθεσία της επιχείρησης εξαρτάται από αυτό. Στις εγκαταστάσεις παραγωγής χρησιμοποιούνται τα κύρια φίλτρα πεπιεσμένου αέρα, τα οποία έχουν υψηλή απόδοση και υψηλό βαθμό καθαρισμού. Τα βιομηχανικά φίλτρα αποτελούνται από ίνες που κατανέμονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συσσωρεύονται σωματίδια βρωμιάς, περνώντας από τα στρώματα τους. Οι συσκευές καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στη σφαίρα παραγωγής μπορούν να χωριστούν σε 2 τύπους:

 • προκαταρκτικά - βαθιά ηλεκτροστατικά και ξηρά ινώδη.
 • πλέγμα - εξοπλισμένο με άρδευση και ικανό για αυτοκαθαρισμό.

Για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού σε βιομηχανικούς χώρους, χρησιμοποιείται ειδικό φίλτρο για τη ρύθμιση της πίεσης του αέρα, για τη μείωση της πίεσης του αέρα στον αγωγό και τη διατήρησή του σε ένα ορισμένο εύρος.

Η χρήση φίλτρων από ενεργό άνθρακα είναι πολύ εκτεταμένη, δεδομένου ότι η ανθρώπινη υγεία εξαρτάται πλήρως από την καθαρότητα του αέρα και τις ιδιότητες απορρόφησης είναι αναμφισβήτητη. Ακόμα και το αυτοκίνητο δεν θα πάει χωρίς το καθαρισμένο μέχρι το σωστό επίπεδο οξυγόνου. Η σκόνη και τα επιβλαβή αέρια επιπλέουν συνεχώς στον αέρα, οπότε μην σκουπίζετε τη δική σας υγεία και εγκαθιστάτε ένα φίλτρο άνθρακα για τον αέρα. Όχι μόνο η κουζίνα χρειάζεται μια κουκούλα, κάθε δωμάτιο αξίζει ένα φίλτρο αέρα για ένα διαμέρισμα και ένα ιδιωτικό σπίτι.

ELECTROSAM

Αναζήτηση

Φίλτρα καθαρισμού αέρα. Τύποι και εφαρμογές. Συσκευή. Εργασία

Ο καθαρισμός του αέρα είναι μια σημαντική προϋπόθεση για τη δημιουργία της απαιτούμενης ισορροπίας του αέρα στους χώρους εργασίας και διαβίωσης. Οι καινοτόμες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την παραγωγή καθαρισμού αέρα υψηλής ποιότητας από διάφορους ρύπους, προκειμένου να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός επιβλαβών βακτηρίων που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στην ανθρώπινη υγεία.

Ο αέρας στις εγκαταστάσεις μπορεί γρήγορα να μολυνθεί με διάφορες ακαθαρσίες. Αυτό διευκολύνεται από την κακή ποιότητα των προσόψεων και των δομικών στοιχείων, από ένα σημαντικό αριθμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου, καθώς και από την κακή ποιότητα καθαρισμού των χώρων. Στα ράφια συσσωρεύεται πολλή σκόνη, η οποία προάγει την αναπαραγωγή των τσιμπουριών.

Η υψηλή υγρασία στο δωμάτιο δημιουργεί τον κίνδυνο εμφάνισης επιβλαβών βακτηρίων και μούχλας, γεγονός που οδηγεί σε άσθμα και αλλεργίες. Ο μολυσμένος αέρας μειώνει την ικανότητα εργασίας ενός ατόμου, προκαλεί την εμφάνιση κόπωσης, λήθαργου. Τα φίλτρα καθαρισμού του αέρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά την επίδραση αρνητικών παραγόντων που επηρεάζουν δυσμενώς την ευημερία ενός ατόμου. Σήμερα υπάρχει επαρκής αριθμός μοντέλων φίλτρων και καθαριστών αέρα στο δίκτυο πωλήσεων.

Βασικές προβολές

Η εργασία των καθαριστών αέρα βασίζεται στη χρήση διαφορετικών τύπων φίλτρων:

 • Ηλεκτροστατική.
 • Μηχανική.
 • Άνθρακας.
 • Φωτοκαταλυτική.
 • Νερό.
 • Υγραντήρες αέρα.

Η συσκευή και η αρχή της λειτουργίας

Στα καταστήματα υπάρχουν διαφορετικά είδη καθαριστικών με διαφορετικές αρχές λειτουργίας. Ένας ορισμένος τύπος καθαριστή μπορεί να επιλύσει συγκεκριμένες εργασίες καθαρισμού του αέρα από τη ρύπανση και έχει τα δικά του μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Τα κυριότερα συστατικά μέρη των οποίων αποτελούνται καθαριστές αέρα είναι τα φίλτρα καθαρισμού του αέρα. Εξαρτάται από την ποιότητα της επεξεργασίας του αέρα. Προκειμένου να γίνει σωστή επιλογή φίλτρου, είναι απαραίτητο να κατανοηθούν οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των φίλτρων για τον καθαρισμό του αέρα.

Ηλεκτροστατικά φίλτρα

Συσκευές που εκτελούν καθαρισμό αέρα με ένα τέτοιο φίλτρο (που ονομάζεται επίσης πλάσμα), στο οποίο σχηματίζεται ένα ηλεκτροστατικό πεδίο για την προσέλκυση σκόνης, έχουν γίνει δημοφιλείς στους αγοραστές.

Ο ρόλος του φίλτρου παίζεται από μεταλλικές πλάκες στις οποίες δημιουργείται ένα ηλεκτροστατικό πεδίο. Οι πλάκες είναι εύκολο να ξεπλύνετε, δεν χρειάζονται αντικατάσταση, το οποίο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον καταναλωτή.

Οι ηλεκτροστατικές συσκευές είναι σχεδιασμένες για μερική αφαίρεση σκόνης από τον αέρα, εντός 90%. Εάν υπάρχει πολλή σκόνη, τότε αυτές οι συσκευές δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον καθαρισμό. Για καλύτερο καθαρισμό του αέρα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή με πολλά στάδια καθαρισμού.

Μηχανικά φίλτρα

Για έναν υψηλής ποιότητας καθαρισμό αέρα υψηλού βαθμού, συσκευές με μηχανικά φίλτρα HEPA είναι κατάλληλες. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για την επίλυση του προβλήματος της ποιοτικής διήθησης αέρα. Η μονάδα φίλτρου είναι μια πολύπλοκη μορφή ινώδους υλικού που διπλώνεται σε ένα ακορντεόν. Μεταξύ των ινών υπάρχει ένα κενό μεγέθους λίγων μικρών.

Μέσα στη συσκευή υπάρχει ένας ανεμιστήρας που απορροφά αέρα. Περνώντας μέσα από το φίλτρο, ο αέρας απομακρύνεται πλήρως από τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, βακτηρίων, γύρης φυτών, ικανά να προκαλέσουν αλλεργίες. Ως εκ τούτου, αυτό το είδος καθαρισμού αέρα είναι κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Τα μηχανικά φίλτρα καθαρισμού αέρα καθαρίζονται με ηλεκτρική σκούπα μία φορά το μήνα. Το φίλτρο αντικαθίσταται πολλές φορές το χρόνο, ανάλογα με την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα

Οι συσκευές καθαρισμού του αέρα με φίλτρα άνθρακα μπορούν να ταξινομηθούν ως ένας τύπος καθαριστή αέρα λεπτού καθαρισμού και μπορούν να καθαρίσουν το περιβάλλον αέρα του χώρου από διάφορες ακαθαρσίες και ακόμη και αέρια. Οι περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ένα βοηθητικό συστατικό καθαρισμού με τη μορφή ενός μηχανικού ή φωτοκαταλυτικού φίλτρου. Αυτό γίνεται για τον καθαρισμό του αέρα της ρύπανσης, από την οποία το φίλτρο άνθρακα δεν είναι σε θέση να καθαρίσει τον αέρα ποιοτικά.

Εκτός από τα βοηθητικά φίλτρα, οι λαμπτήρες υπεριώδους ακτινοβολίας ενσωματώνονται στα καθαριστικά άνθρακα, τα οποία εμποδίζουν την είσοδο βιολογικών ρύπων στο δωμάτιο.

Τα φίλτρα άνθρακα μερικές φορές γεμίζονται με σκόνη άνθρακα. Δημιουργεί αυξημένη αντίσταση στον αέρα, η οποία μειώνει την αποτελεσματικότητα του καθαριστικού αέρα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα καθαριστικό αέρα με ένα φίλτρο που έχει μεγάλους κόκκους. Το κυματοειδές φίλτρο άνθρακα είναι πιο αποτελεσματικό για καθαρισμό από ένα φίλτρο καθολικής οθόνης, καθώς έχει μεγαλύτερη περιοχή διήθησης. Επομένως, όταν επιλέγετε μια συσκευή για αυτό το γεγονός, αξίζει να δώσετε προσοχή.

Τα φίλτρα άνθρακα συνιστώνται να αλλάζονται δύο φορές το χρόνο. Διαφορετικά, τα ίδια τα φίλτρα γίνονται ατμοσφαιρικοί ρύποι. Αυτό είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα των φίλτρων αυτού του είδους.

Δεν συνιστάται η εγκατάσταση φίλτρων αέρα με φίλτρο άνθρακα σε περιοχές με υγρασία, καθώς ο άνθρακας απορροφά εύκολα την υγρασία και χάνει τις ιδιότητες φιλτραρίσματος.

Φωτοκαταλυτικά φίλτρα

Οι καθαριστές αέρα εξοπλισμένοι με φωτοκαταλυτικά φίλτρα λειτουργούν σε διάφορα στάδια. Ως εκ τούτου, μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλή ατμοσφαιρική ρύπανση: ακάρεα σκόνης, μύκητες, μούχλα, σκόνη. Αυτή η ρύπανση προκαλεί αλλεργίες πολλών ανθρώπων.

Τέτοιοι τύποι καθαριστών αέρα περιλαμβάνουν στη συσκευή τους μια υπεριώδη λάμπα και έναν καταλύτη. Επίσης, η συσκευή μπορεί να είναι εφοδιασμένη με ένα φίλτρο άνθρακα και μια γεννήτρια ιόντων, τα οποία κατασκευάζονται με τη μορφή πλακών που σχηματίζουν ένα ηλεκτροστατικό πεδίο.

Οι ακαθάριστες αέριες μάζες εισέρχονται στο περίβλημα του φίλτρου αέρα μέσω του προφίλτρου που βρίσκεται στην είσοδο. Σε αυτό το φίλτρο, διατηρείται ένα σημαντικό ποσοστό μεγάλων σωματιδίων σκόνης και άλλων ρύπων.

Κατόπιν ο αέρας διέρχεται μέσα στον θάλαμο, στον οποίο επηρεάζεται άμεσα από δύο παράγοντες: την υπεριώδη ακτινοβολία από τη λάμπα και έναν καταλύτη. Δηλαδή, η διαδικασία φωτοκατάλυσης λειτουργεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι τοξικοί ρύποι αποσυντίθενται στην κατάσταση των ασφαλών ουσιών: νερό, οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα. Μέσα στη συσκευή καθαρισμού δεν υπάρχει συσσώρευση σκόνης, επομένως δεν απαιτείται συχνή αντικατάσταση του στοιχείου φίλτρου.

Ένα φωτοκαταλυτικό καθαριστικό αέρα μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιους επιβλαβείς παράγοντες:

 • Δηλητηριώδεις οργανικές ουσίες που σχηματίζονται από συνθετικά απορρυπαντικά.
 • Διάφορες ουσίες ζωικής, φυτικής και εγχώριας προέλευσης που προκαλούν αλλεργίες.
 • Σκόνη με την περιεκτικότητα σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς με τη μορφή βακτηρίων και ιών.
 • Ο καπνός του καπνού και η μυρωδιά του καπνού.
 • Η αιθάλη και το μονοξείδιο του άνθρακα, που εμφανίζονται στον αέρα κατά τη διάρκεια της καμίνου ή της φωτιάς στο τζάκι.
 • Τα καυσαέρια διεισδύουν στα σαλόνια μέσα από τα παράθυρα, υπό την προϋπόθεση ότι το σπίτι βρίσκεται κοντά σε εθνικές οδούς.
 • Ζεύγη φαινόλης, φορμαλδεΰδης, τα οποία χωρίζονται από υλικά κατασκευής επίπλων: ινοσανίδες, μοριοσανίδες.

Ως αποτέλεσμα, τα φίλτρα φωτοκαταλυτικού καθαρισμού του αέρα μπορούν να αναγνωριστούν ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού. Οι συσκευές με τέτοια φίλτρα έχουν συνήθως μικρή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον και καθαρή. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, εκτός από τον καθαρισμό μία φορά σε 6 μήνες με μια ηλεκτρική σκούπα.

Από τις αδυναμίες τέτοιων συσκευών είναι δυνατόν να διατεθεί πολύ προσεκτικός καθαρισμός του αέρα, δηλαδή, εκτός από τα επιβλαβή μικρόβια, να καθαρίζουν και τους ουδέτερους οργανισμούς. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ασυλία των παιδιών. Επομένως, στα δωμάτια των παιδιών δεν πρέπει να περιλαμβάνονται συσκευές με φωτοκαταλυτικά φίλτρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φίλτρα νερού

Τα φίλτρα νερού με φίλτρα νερού λειτουργούν σύμφωνα με την αρχή του καθαρισμού του αέρα:

• Ο αέρας από το δωμάτιο αναρροφάται μέσα στη συσκευή μέσω ενός ηλεκτρικού ανεμιστήρα.
• Στη συνέχεια οι μάζες αέρα περνούν σε μια περιοχή στην οποία αναμιγνύονται με νερό μέσω περιστροφικών πτερυγίων που έχουν ειδικά διαμορφωμένα πτερύγια προτού σχηματιστεί το διασκορπισμένο μίγμα. Περαιτέρω, ο αέρας καθαρίζεται από ακαθαρσίες που καθιζάνουν στο δοχείο της συσκευής. Ο καθαρισμένος αέρας αποστέλλεται στα ανοίγματα εξόδου.


• Πιο συχνά, οι καθαριστές αέρα με βάση το νερό είναι εξοπλισμένοι με φωτοκαταλυτική και υπεριώδη λειτουργία, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν εάν είναι απαραίτητο. Η συνδυασμένη επίδραση διαφόρων τύπων καθαρισμού παρέχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην απομάκρυνση από τον αέρα όλων των ειδών μολυσματικών ουσιών: μυρωδιές, σπόρια μούχλας, ιούς.
• Επίσης, ένας καθαριστής αέρα νερού μπορεί να έχει μια πρόσθετη λειτουργία ιονισμού αέρα. Τα αρνητικά ιόντα δίνουν στον αέρα μια ιδιαίτερη φρεσκάδα και καθαρότητα.
• Ο υγροποιημένος και καθαρισμένος αέρας εισέρχεται στο δωμάτιο.

Ως αποτέλεσμα, ο καθαριστής νερού εκτελεί διάφορες εργασίες: υγροποίηση του αέρα, απομάκρυνση σκόνης και αλλεργιογόνων και καθαρισμός από δυσάρεστες οσμές. Ένα τέτοιο πλυντήριο νερού εκτιμάται ότι είναι αποτελεσματικό σε καθαρισμό 95%.

Υγραντήρες αέρα

Μια συσκευή που δημιουργεί συνθήκες σε ένα δωμάτιο με τη βέλτιστη υγρασία για ένα άτομο, παρέχοντας καθαρό ατμό, ονομάζεται καθαριστής υγραντήρα. Η συσκευή ρυθμίζεται από τον ελεγκτή του λόγου ψεκασμού.

Οι υγραντήρες χωρίζονται σε τρεις τύπους:

 • Μηχανική.
 • Ατμός.
 • Υπερηχογράφημα.

Όλοι οι τύποι moisturizers, εκτός από την υγρασία, καθαρίζουν επίσης τον αέρα. Η αρχή της λειτουργίας τέτοιων συσκευών είναι η εξάτμιση του νερού υπό την επίδραση του υπερήχου. Πολλοί οικιακοί υγραντήρες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν αρωματικό αέρα.

Μηχανικοί υαλοκαθαριστήρες πιο απλή. Θεωρούνται παραδοσιακά moisturizers. Μια ποσότητα νερού χύνεται μέσα στο δοχείο μέσα στη συσκευή. Βρίσκεται σε ειδικές κασέτες ενυδάτωσης, μέσω των οποίων περνά ο αέρας από τον ανεμιστήρα. Ο αέρας καθαρίζεται από τη σκόνη όταν υγραίνεται.

Από τα μειονεκτήματα των μηχανικών υγραντήρων, παρατηρείται ένα σημαντικό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία.

Υγραντήρες ατμού οι εγκαταστάσεις λειτουργούν με τη βοήθεια θερμού ατμού. Δημιουργείται όταν το νερό θερμαίνεται σε βρασμό σε ειδικό θερμομονωτικό θάλαμο με θερμαντικό στοιχείο που έχει μη κολλητική επικάλυψη.

Το μειονέκτημα των υγραντήρων ατμού είναι πολύ ζεστός ατμός, ο οποίος είναι επικίνδυνος για τον άνθρωπο, αυξημένος θόρυβος κατά τη λειτουργία, υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Τα πλεονεκτήματα ενός υγραντήρα ατμού περιλαμβάνουν:

 • Με αποτελεσματική λειτουργία, ο υγραντήρας δεν απαιτεί την αντικατάσταση αναλώσιμων εκτός από το απλό νερό.
 • Η συσκευή δεν απαιτεί τη χρήση καθαρού νερού με χαμηλή ακαμψία, οπότε όταν καθαρίζετε τον αέρα με ατμό στο δωμάτιο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο άρωμα προσθέτοντας αρωματικά έλαια στο νερό.
 • Ο υγραντήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιατρική συσκευή εισπνοής. Σε ορισμένα μοντέλα, το κιτ περιλαμβάνει ειδικά προσαρτήματα για φυσιοθεραπεία.

Υπερήχων καθαριστικά είναι ένας σύγχρονος τύπος ενυδατικής κρέμας. Είναι εξοπλισμένα με ειδική μεμβράνη υπερήχων. Το νερό εισέρχεται σε αυτή τη μεμβράνη και διασπάται σε μικρά σωματίδια και μετατρέπεται σε υδρατμούς, που ψεκάζονται με έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα που βρίσκεται μέσα στο σώμα της συσκευής.

Η συσκευή είναι ασφαλής, ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο. Κατά τη λειτουργία ενός τέτοιου φίλτρου αέρα δεν υπάρχει θόρυβος, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι αμελητέα. Η λειτουργία της συσκευής είναι αρκετά απλή και δεν προκαλεί δυσκολίες κατά τη χρήση.

Πρόσθετες λειτουργίες καθαριστών αέρα

Οι συσκευές που διαθέτουν φίλτρα καθαρισμού αέρα μπορούν να εξοπλιστούν με μερικές πρόσθετες λειτουργίες, μέσω των οποίων η χρήση του καθαριστικού γίνεται ευχάριστη και άνετη.

 • Αρωματικοποίηση του αέρα. Διατίθεται για διαφορετικά μοντέλα. Παρόλο που μπορείτε να προσθέσετε μόνοι σας αρωματικά έλαια.
 • Ο καθαριστής αέρα μπορεί να είναι εξοπλισμένος με βοηθητικό δείκτες, που ενημερώνουν για τη λειτουργία της συσκευής.
 • Τις περισσότερες φορές, οι καθαριστές αέρα είναι εξοπλισμένοι με υγρούς κρυστάλλους εμφανίζει, που δίνουν τις πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και την ώρα της συσκευής.
 • Ορισμένα μοντέλα έχουν αισθητήρες ρύπανσης. Όταν ξεπεραστεί η τιμή ρύπου, η συσκευή καθαρισμού ενεργοποιείται αυτόματα.
 • Ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα Χρησιμοποιήστε το για να μεταβείτε στη συσκευή σε διαφορετική λειτουργία.
 • Μια χρήσιμη συσκευή είναι πίνακα ελέγχου καθαρότερο.
 • Χρονοδιακόπτης Επιτρέπει τον καθορισμό της ώρας για την απενεργοποίηση και την εκκίνηση του εξαγνιστή αέρα.

Φίλτρα άνθρακα για εξαερισμό

Κατασκευαστική εταιρεία «Vent Alliance» προσφέρει φίλτρα άνθρακα για τον τύπο αερισμού FVUg - αέρα καθαρισμού από οσμές, καπνό τσιγάρου, επιβλαβή αέρια, αρωματικούς υδρογονάνθρακες και άλλες πτητικές οργανικές ενώσεις και ανόργανες προέλευσης.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα (απορρόφησης) που έχει σχεδιαστεί για την παροχή αέρα, καυσαερίων και αέρα επανακυκλοφορίας από την αέρια ρύπους και τις οσμές του αερισμού και κλιματισμού των χώρων για διαφορετικούς σκοπούς (διοικητική, αστική, ιατρική, διατροφή, κ.λπ.). Τα φίλτρα παρέχουν μια αποτελεσματική λύση στα προβλήματα που σχετίζονται με τον καθαρισμό των μυρωδιών των κουζινών, των τουαλετών.

Φίλτρα τσέπης άνθρακα

Φίλτρα άνθρακα

Συμπαγές λεπτό φίλτρο άνθρακα

Κυλινδρικά φίλτρα άνθρακα SaafCan

Τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από +5 έως 30 βαθμούς Κελσίου με υγρασία έως και 80%.

Τα φίλτρα άνθρακα που χρησιμοποιείται σε συστήματα πολλαπλών επιπέδων, κλιματισμό και εξαερισμό, δεν υπόκεινται σε αναγέννηση και την αντικατάσταση απαιτούν τακτική περιοδικότητα κάθε 4-6 μήνες, αφού για τα ένα περισσότερο λειτουργικό ιδιότητες απορρόφησης του υλικού χάνεται.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα φίλτρο άνθρακα με αέρα καλώντας μας στο +7 (495) 988-59-60.

Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο και τις διαστάσεις του φίλτρου.

Συνθήκες λειτουργίας

Το φίλτρο μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασία αέρα από +5 έως +30 C και σχετική υγρασία έως 80%.
Η λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι δυνατή, για να αποκλειστεί η διαδικασία της εκρόφησης.

Πώς να επιλέξετε το σωστό φίλτρο ξυλάνθρακα

Κατά την επιλογή ενός φίλτρου, είναι απαραίτητο να καθοδηγείται από την περιεκτικότητα άνθρακα ή ροφητικού στο φίλτρο. Η εταιρεία μας πωλεί φίλτρα με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, για παράδειγμα το φίλτρο Varisorb περιέχει 4,5 kg άνθρακα (για παράδειγμα, τα κινέζικα αναλογικά περιέχουν μόνο 1,5 kg). Με χαμηλό περιεχόμενο του φίλτρου δεν θα λειτουργήσει και θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.
Είναι επίσης απαραίτητο να θυμόμαστε ότι η συγκράτηση των οσμών άνθρακα συμβαίνει όταν παρατηρείται ο χρόνος επαφής μεταξύ άνθρακα και καθαρισμένου αέρα. Αν δεν παρατηρηθεί αυτή η κατάσταση καθαρισμού του αέρα σωστά, δεν θα είναι επίσης δυνατή.

Φίλτρα αέρα για συστήματα εξαερισμού: από οικιακές σε βιομηχανικές

Για συστήματα εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα είναι απλά απαραίτητα - εμποδίζουν την είσοδο της σκόνης του δρόμου, μικρά υπολείμματα και πολύ περισσότερο μέσα στο δωμάτιο και στον ίδιο τον εξαερισμό. Τι ακριβώς; Εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής και τον σκοπό της. Για να κατανοήσετε ποιες συσκευές είναι απαραίτητες για το σύστημα εξαερισμού και πώς λειτουργούν, θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την ταξινόμησή τους.

Τύποι φίλτρων αέρα

Ηλεκτροστατικό φίλτρο αέρα

Ηλεκτροστατική - ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού του αέρα από τη σκόνη, τον καπνό, την αιθάλη, την αιθάλη και άλλους μολυντές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται όχι μόνο στην καθημερινή ζωή, αλλά και σε εργαστήρια ή καταστήματα όπου μπορεί να σχηματιστούν υψηλές συγκεντρώσεις επιβλαβών για την υγεία ουσιών. Με την ευκαιρία, η ηλεκτροστατική χρησιμοποιείται στον καθαριστή αέρα Tion Clever και ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας με ηλεκτροστατική μονάδα τοποθετείται σε ιατρικά ιδρύματα, εστιατόρια και πολλές επιχειρήσεις.

Στοιχεία διήθησης είναι μεταλλικές πλάκες, καθώς και μεταλλικά νήματα που τεντώνονται μεταξύ τους. Μεταξύ των κλώνων και των πλακών υπάρχει ένα ηλεκτρικό πεδίο, μία εκκένωση και στη συνέχεια ένα ρεύμα ιόντων. Όταν ο αέρας διέρχεται μεταξύ των πλακών, τα σωματίδια σκόνης και άλλων ρύπων αποκτούν το δικό τους φορτίο και υπό την επίδραση ενός ηλεκτρικού πεδίου προσέρχονται στις πλάκες που έχουν ένα αντίθετο φορτίο.

Η συσκευή καταναλώνει λίγο ηλεκτρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι η λειτουργία είναι φθηνή - το κυριότερο είναι να ξεπλένετε τα πιάτα κατά διαστήματα.

Φίλτρα HEPA για εξαερισμό

Φίλτρο HEPA Tion

Η απόδοση του φίλτρου αέρα HEPA φτάνει το 99% - είναι σε θέση να κρατήσει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης, σπόρια μούχλας, γύρη και άλλες μολυσματικές ουσίες. Ο καθαρισμός του αέρα γίνεται χάρη σε ένα ειδικό ινώδες υλικό, το οποίο αποτελείται από ένα ακορντεόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αρχές της λειτουργίας αυτού του φίλτρου, είπαμε σε ένα άλλο άρθρο, οπότε θα σταθούμε μόνο σε μερικές αποχρώσεις. Το φίλτρο HEPA ειδικεύεται ακριβώς σε μικρά και μικρά σωματίδια. Φυσικά, συγκρατεί επίσης μεγάλες μολυσματικές ουσίες, για παράδειγμα, μεγάλη σκόνη και χνούδι, αλλά αν πέσουν τέτοια σωματίδια, οι ίνες του φίλτρου HEPA θα φράξουν γρήγορα. Για να «προστατεύει» το φίλτρο HEPA και να επεκτείνει τη ζωή του, τοποθετείται συνήθως μπροστά του ένα χοντρό φίλτρο, έναντι μεγάλων σωματιδίων. Συνιστούμε να επιλέξετε ακριβώς τον εξοπλισμό αυτό, με δύο φίλτρα.

Η διάρκεια ζωής του φίλτρου HEPA είναι περιορισμένη: πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις οδηγίες.

Υπάρχουν επίσης μοντέλα που μπορούν να πλυθούν, αλλά είναι αδύνατο να τα πλύνετε μέχρι το τέλος, έτσι ώστε νωρίτερα ή αργότερα θα χρειαστεί ένα νέο φίλτρο.

Υπάρχουν και άλλοι τύποι φίλτρων αέρα, για παράδειγμα:

 • Φίλτρο λαδιού για αέρα αποτελείται από δακτυλίους ή δίχτυα που υγραίνονται με ορυκτέλαιο. Σωματίδια σκόνης προσκολλώνται στην επιφάνεια του λαδιού. ο αέρας καθαρίζεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις σκόνης.
 • Φίλτρο τσεπών για εξαερισμό είναι μια κατασκευή ενός πλαισίου και ενός φίλτρου υπό τη μορφή θυλάκων. Προορίζεται κυρίως

Καθαρισμός από αέρια

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο

(1) Λυχνία UV => (2) Φωτοκαταλύτης => (3) Σχηματισμός οξειδωτικών => (4) Οξειδωτικά αντιδρούν με ρύπους => (5)

Φωτοκαταλυτικά φίλτρα καθαρίζουν τον αέρα ως εξής: οι επιβλαβείς ακαθαρσίες αποσυντίθενται και οξειδώνονται στην επιφάνεια ενός φωτοκαταλύτη - μια ουσία η οποία, απορροφώντας το φως, επιταχύνει τη δράση μιας χημικής αντίδρασης. Αυτή η διαδικασία υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι τοξικοί ρύποι δεν συσσωρεύονται στον φωτοκαταλύτη, αλλά διασπώνται σε αβλαβείς ουσίες - νερό και διοξείδιο του άνθρακα.

Η φωτοκαταλυτική οξείδωση καταστρέφει όχι μόνο τις τοξίνες, αλλά και διάφορους ιούς και βακτηρίδια. Επίσης με τη βοήθεια αυτής της διαδικασίας, οι περισσότερες ξένες οσμές αποσυντίθενται, καθώς πολλές από αυτές είναι οργανικής φύσης.

Ο καταλύτης δεν σπαταλάται, οπότε το φίλτρο θα σας κρατήσει πολύ καιρό, το κύριο πράγμα είναι να αντικαταστήσετε την υπεριώδη λάμπα εγκαίρως. Λάβετε υπόψη ότι η λάμπα UV είναι μια πρόσθετη πηγή κατανάλωσης ενέργειας. Τα μειονεκτήματα του φίλτρου μπορούν να αποδοθούν στη δυσκολία ανακύκλωσης του λαμπτήρα: μόνο ο ειδικός μπορεί να το κάνει σωστά.

Δυστυχώς, τα περισσότερα οικιακά φωτοκαταλυτικά φίλτρα έχουν χαμηλές επιδόσεις λόγω της μικρής επιφάνειας του φωτοκαταλύτη και της ανεπαρκούς ισχύος της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επιπλέον, η διαδικασία της οξείδωσης απαιτεί χρόνο: εάν ρύποι είναι πάρα πολύ γρήγορος για να περάσει μέσα από το φίλτρο, η χημική αντίδραση δεν έχει χρόνο για να ολοκληρωθεί και τοξικές ουσίες δεν θα αποσυντίθεται μέχρι το τέλος. Το φίλτρο είναι ανίκανο από στερεά σωματίδια - σκόνη, μαλλί, κάτω, γύρη.

Φίλτρα άνθρακα για αναπτυσσόμενα μικρά

Για την πλήρη ανάπτυξη των φυτών στο σπίτι, χρειάζονται όχι μόνο λιπάσματα, επιπλέον τεχνητό φωτισμό, αλλά και υψηλής ποιότητας εξαερισμό και καθαρισμό του αέρα. Αποκτήστε "υγιή" αέρα στο growbox, το θερμοκήπιο ή σε άλλα κλειστά θερμοκήπια στο σπίτι, βοηθώντας τα φίλτρα ειδικού άνθρακα. Ο στόχος τους είναι να απορροφήσουν τις οσμές που εκπέμπονται από τα οργανικά λιπάσματα και τα ίδια τα φυτά.

Αρχή λειτουργίας

Το φίλτρο άνθρακα για το growcox αποτελείται από ενεργό άνθρακα με διάφορα μεγέθη πόρων για την σταδιακή απορρόφηση μορίων κατάλληλου μεγέθους. Λόγω του γεγονότος ότι ο ενεργός άνθρακας ουσιαστικά δεν δεσμεύει το νερό, απορροφά επιλεκτικά τα οργανικά μόρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φίλτρα άνθρακα είναι τα πιο αποτελεσματικά στον καθαρισμό του αέρα.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης και χρήσης

Φίλτρα άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα εγκαθίστανται σε ανεμιστήρες αγωγών σε καλλιεργητές, θερμοκήπια και θερμοκήπια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του φίλτρου για το ίδιο το growbox, σας είπαμε στο ιστολόγιο βίντεο:

Ο χρόνος ζωής του φίλτρου άνθρακα εξαρτάται από την επιφάνεια του απορροφητικού. Το πιο αποτελεσματικό φίλτρο είναι αυτό με το μικρότερο μέγεθος πόρων.

Η χρήση προφίλτρων μειώνει τη συχνότητα αντικατάστασης του ενεργού άνθρακα σε φίλτρα άνθρακα, γεγονός που μειώνει το κόστος συντήρησης και βελτιώνει την απόδοση καθαρισμού του αέρα.

Πώς να επιλέξετε ένα φίλτρο ξυλάνθρακα;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα DzagiGrow.ru παρουσιάζει όλα τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή φίλτρα για τους καλλιεργητές που χρησιμοποιούνται στην προοδευτική καλλιέργεια φυτών:

Ζητήστε βοήθεια για την επιλογή των online συμβούλων μας.

Παρέχουμε προσεκτικά και προσεκτικά τα προϊόντα μας και παρέχουμε εγγύηση. Αγοράστε φίλτρο άνθρακα για το growbox στο DzagiGrow - αυτή είναι η σωστή λύση!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑ

Το έγγραφο «Πολιτική Απορρήτου και την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» (στο εξής - το κείμενο - «Πολιτική») είναι μια ιστοσελίδα κανόνες χρήσης - https://dzagigrow.ru/ (στο εξής - χειριστή), προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, τα οποία ο φορέας εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των ατόμων που ανήκουν στον ίδιο όμιλο με τον Διαχειριστή, μπορεί να πάρει σχετικά με τους χρήστες κατά τη χρήση τους από οποιονδήποτε από τους δικτυακούς τόπους, υπηρεσίες, υπηρεσίες, προγράμματα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του χειριστή (στο εξής: - στην ιστοσελίδα) και κατά τη διάρκεια της ιστοσελίδας τυχόν συμφωνίες και συμβάσεις με τους χρήστες. Η αποδοχή του χρήστη με την πολιτική που εκφράζεται από τον ίδιο, στο πλαίσιο των σχέσεων με ένα από τα ακόλουθα πρόσωπα σε όλα τα άλλα εισηγμένη εταιρεία.
Η χρήση του Δικτυακού Τόπου σημαίνει την άνευ όρων συγκατάθεση του Χρήστη για την παρούσα Πολιτική και τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών του πληροφοριών που καθορίζονται σε αυτό. Σε περίπτωση διαφωνίας με αυτές τις συνθήκες, ο Χρήστης θα πρέπει να μην χρησιμοποιεί το Site.

1. Γενικές διατάξεις της Πολιτικής

1.1. Η πολιτική αυτή γίνεται σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο «Περί Προσωπικών Δεδομένων» № 152-FZ της 27ης Ιουλίου του 2006, καθώς και άλλων νομικών πράξεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον τομέα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και την επεξεργασία, και ισχύει για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που Ιστοσελίδα μπορεί να λάβει από τον Χρήστη, ο οποίος είναι συμβαλλόμενος σε σύμβαση αστικού δικαίου.
1.2 Ο ιστότοπος έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική. Όταν κάνετε αλλαγές στην κεφαλίδα Πολιτική, υποδεικνύεται η ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης της έκδοσης. Η νέα έκδοση της Πολιτικής τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή που αναρτάται στον ιστότοπο, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νέα έκδοση της Πολιτικής.
1.3 Η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας εφαρμόζεται στην παρούσα Πολιτική, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας των διατάξεων της και της διαδικασίας αποδοχής, εκτέλεσης, τροποποίησης και τερματισμού.
1.4 Κύριος στόχος αυτής της Πολιτικής είναι να δημιουργηθεί μια βάση για την τήρηση των δικαιωμάτων και ελευθεριών ενός ατόμου και ενός πολίτη κατά την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Ιστοσελίδα.

2. Προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, οι οποίες υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον ιστότοπο

2.1. Οι προσωπικές πληροφορίες αυτής της Πολιτικής σημαίνουν:
2.1.1.Οι πληροφορίες που παρέχει ο Χρήστης ανεξάρτητα κατά την εγγραφή (δημιουργία λογαριασμού) ή κατά τη χρήση του Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων του Χρήστη (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, επώνυμο, όνομα ή ψευδώνυμο, τηλέφωνο). Οι πληροφορίες που απαιτούνται για την παροχή της Ιστοσελίδας επισημαίνονται με ειδικό τρόπο. Άλλες πληροφορίες παρέχονται από τον Χρήστη κατά την κρίση του.
2.1.2.dannye, οι οποίες μεταδίδονται σε μια αυτόματη λειτουργία, η ιστοσελίδα κατά τη χρήση τους, με τη βοήθεια των χρηστών του λογισμικού του μηχανήματος, συμπεριλαμβανομένων των IP διεύθυνση, δεδομένων cookie, πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη (ή άλλο πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε πρόσβασης στην Ιστοσελίδα), τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού και του λογισμικού που χρησιμοποιείται από το χρήστη, την ημερομηνία και την ώρα της πρόσβασης στην Ιστοσελίδα, τους ζήτησε διευθύνσεις και τις σχετικές πληροφορίες?
2.1.3. άλλες πληροφορίες σχετικά με τον Χρήστη, η επεξεργασία των οποίων παρέχεται από τους όρους χρήσης του Δικτυακού Τόπου.
2.2.Παροργάνωση προσωπικών δεδομένων Ο χώρος διεξάγεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
2.2.1 με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των προσωπικών δεδομένων (Χρήστης) στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.
2.2.2.dlya εκτέλεση σύμβασης της οποίας είτε ο δικαιούχος ή ο εγγυητής της οποίας αποτελεί το αντικείμενο των προσωπικών δεδομένων (User), ακόμη και στην περίπτωση της ιστοσελίδας του δικαιώματος εκχώρησης των δικαιωμάτων (απαιτήσεις) στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης, καθώς και για τη σύναψη συμφωνίας σχετικά με το πρωτοβουλία του υποκειμένου των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (User), ή σύμβαση με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων θα είναι ο δικαιούχος ή του εγγυητή?
2.2.3 Να ασκεί τα δικαιώματα και τα νόμιμα συμφέροντα του Δικτυακού Τόπου ή τρίτων ή να επιτύχει κοινωνικούς στόχους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζονται ταυτόχρονα τα δικαιώματα και οι ελευθερίες του αντικειμένου των προσωπικών δεδομένων (ο Χρήστης).
2.2.4 Εάν είναι αναγκαίο, η απονομή δικαιοσύνης, η εκτέλεση δικαστικής πράξης, η πράξη άλλου οργάνου ή υπαλλήλου που υπόκειται σε εκτέλεση σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη διαδικασία εκτέλεσης.
2.2.5.v όταν η γενική πρόσβαση του κοινού στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του θέματος (χρήστη) που παρέχονται από το υποκείμενο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή, κατόπιν αιτήματός του (στο εξής - τα προσωπικά στοιχεία δημοσιεύονται με την επιφύλαξη των προσωπικών δεδομένων)?
2.2.6 Για στατιστικούς ή άλλους ερευνητικούς σκοπούς, με την επιφύλαξη υποχρεωτικής αποπροσωποποίησης προσωπικών δεδομένων.
2.3 Η επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με τη φυλή, την εθνικότητα, τις πολιτικές απόψεις, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, την υγειονομική κατάσταση, την προσωπική ζωή, το ποινικό μητρώο και τα βιομετρικά προσωπικά δεδομένα δεν διεξάγεται από την Ιστοσελίδα. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι δυνατή μόνο με τη γραπτή συναίνεση του Χρήστη.
2.4.Η πολιτική αυτή ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας. Ο ιστότοπος δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία πληροφοριών από ιστότοπους τρίτων, στους οποίους ο Χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι στην Ιστοσελίδα.
2.5 Ο δικτυακός τόπος δεν επαληθεύει την αυθεντικότητα των προσωπικών πληροφοριών που παρέχει ο Χρήστης και δεν έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει τη νομική του ικανότητα.

3. Στόχοι επεξεργασίας προσωπικών πληροφοριών των χρηστών

3.1.Η Ιστοσελίδα επεξεργάζεται τις προσωπικές πληροφορίες του Χρήστη για τους ακόλουθους σκοπούς:
3.1.1.ispolnenie σύμβαση με την οποία είτε ο δικαιούχος ή ο εγγυητής της οποίας αποτελεί το αντικείμενο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (χρήστη), καθώς και η σύναψη της σύμβασης από το χρήστη ή οποιαδήποτε σύμβαση με την οποία ο χρήστης θα είναι ο δικαιούχος ή του εγγυητή?
3.1.2 Εκπλήρωση των αιτημάτων των εξουσιοδοτημένων κρατικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των φορέων της δραστηριότητας επιχειρησιακής έρευνας.
3.1.3.υποποίηση του μέρους στο πλαίσιο υπηρεσιών, συμφωνιών και συμβάσεων με τον Δικτυακό Τόπο.
3.1.4 Παροχή στο χρήστη εξατομικευμένων υπηρεσιών και υπηρεσιών.
3.1.5 Εκπλήρωση αιτημάτων από Χρήστες, αποστολή ειδοποιήσεων και πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν αιτήματος των Χρηστών.
3.1.6 Βελτίωση της ποιότητας των εργασιών του Δικτυακού Τόπου, ευκολία χρήσης του για τον Χρήστη, ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και υπηρεσιών.
3.1.7 Στόχευση διαφημιστικού υλικού.
3.1.8 Διεξαγωγή στατιστικών και άλλων μελετών βασισμένων σε απρόσωπα δεδομένα.

4. Όροι για τη διαβίβαση προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

4.1. Όσον αφορά τις προσωπικές πληροφορίες του Χρήστη, διατηρείται το απόρρητό του, εκτός από περιπτώσεις προαιρετικής παροχής από τον Χρήστη πληροφοριών σχετικά με τον εαυτό του για γενική πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό ατόμων.
4.2. Ο ιστότοπος έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη σε τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Ο χρήστης έχει συναινέσει ή έχει δώσει εντολή στην Ιστοσελίδα (για παράδειγμα, κατά την εγγραφή ενός ονόματος τομέα με έναν εξουσιοδοτημένο καταχωρητή) για τέτοιες ενέργειες.
4.3.2 Η μεταφορά είναι απαραίτητη για τον Χρήστη να χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή για την εκτέλεση συγκεκριμένης σύμβασης ή σύμβασης με τον Χρήστη.
4.3.3 Η μεταφορά είναι απαραίτητη για τη λειτουργία και τη λειτουργικότητα του ίδιου του Δικτυακού Τόπου.
4.3.4 Η μεταφορά προβλέπεται από τη ρωσική ή άλλη εφαρμοστέα νομοθεσία στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.
4.3.5 Η μεταβίβαση αυτή πραγματοποιείται κατά την πώληση ή άλλη μεταβίβαση επιχειρήσεων (εν όλω ή εν μέρει) και όλες οι υποχρεώσεις συμμόρφωσης με τους όρους αυτής της Πολιτικής σε σχέση με τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνει, μεταβιβάζονται στον αποκτώντα.
4.3.6 Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των δικαιωμάτων και των νόμιμων συμφερόντων του Δικτυακού Τόπου ή τρίτων σε περίπτωση που ο Χρήστης παραβιάζει τη Συμφωνία Χρήστη Site, αυτή η Πολιτική ή έγγραφα που περιέχουν όρους για τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών.
4.3.7 Ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών του Χρήστη, μέσω της εξατομίκευσης, αποκτώνται ανώνυμα στατιστικά δεδομένα, τα οποία μεταβιβάζονται σε τρίτους για διεξαγωγή έρευνας, εκτέλεση έργων ή παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό της Ιστοσελίδας.

5. Αλλαγή και διαγραφή προσωπικών πληροφοριών. Υποχρεωτική αποθήκευση δεδομένων

5.1. Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει (ενημέρωση, συμπλήρωση) των προσωπικών πληροφοριών που του παρασχέθηκαν, επικοινωνώντας με την Ιστοσελίδα μέσω της επαφής στην ενότητα 9. "Επαφές".

6. Επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών με χρήση cookies και μετρητών

6.1.Fayly μπισκότο, μεταδίδεται ιστοσελίδας εξοπλισμό χρήστη και τον εξοπλισμό των χρηστών του δικτυακού τόπου, ιστοσελίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή χρήστη εξατομικευμένες υπηρεσίες για τη στόχευση διαφημίσεων που εμφανίζει το χρήστη για στατιστικούς σκοπούς και την έρευνα, καθώς και για τη βελτίωση της ιστοσελίδας.
6.2 Ο χρήστης γνωρίζει ότι ο εξοπλισμός και το λογισμικό που χρησιμοποιούνται για την επίσκεψη ιστότοπων στο Διαδίκτυο ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα την απαγόρευση λειτουργίας με cookies (για οποιουσδήποτε ιστότοπους ή για συγκεκριμένους ιστότοπους) καθώς και την κατάργηση cookies που έχουν ληφθεί προηγουμένως.
6.3 Ο δικτυακός τόπος έχει το δικαίωμα να αποδείξει ότι η παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας ή υπηρεσίας είναι δυνατή μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η λήψη και παραλαβή των cookies επιτρέπεται από τον Χρήστη.
6.4 Η δομή του cookie, το περιεχόμενό του και οι τεχνικές παράμετροί του καθορίζονται από την Ιστοσελίδα και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον Χρήστη.
6.5 Οι μετρητές που δημοσιεύονται από την Ιστοσελίδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση των cookies του χρήστη, τη συλλογή και επεξεργασία στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου και για τη διασφάλιση της λειτουργίας του Δικτυακού Τόπου στο σύνολό του ή και των επιμέρους λειτουργιών του. Οι τεχνικές παράμετροι της λειτουργίας των μετρητών καθορίζονται από τον ιστότοπο και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον χρήστη.

7. Προστασία των προσωπικών πληροφοριών του χρήστη

7.1.Sayt λαμβάνοντας τα αναγκαία και επαρκή τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη από μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, καταστροφή, αλλαγή, κλείδωμα, αντιγραφή, διανομή, και άλλες παράνομες ενέργειες τρίτων μαζί της.

8. Αλλαγή της Πολιτικής Απορρήτου

8.1.Ο ιστότοπος έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Όταν κάνετε αλλαγές στην τρέχουσα έκδοση, εμφανίζεται η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης. Η νέα έκδοση της Πολιτικής τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της τοποθέτησής της, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νέα έκδοση της Πολιτικής. Η τρέχουσα έκδοση είναι συνεχώς διαθέσιμη στη σελίδα στη διεύθυνση https://dzagigrow.ru/about/personal_data_conditions/

9. Επαφές και ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

9.1. Όλες οι προσφορές, ερωτήσεις, αιτήματα και άλλες εφέσεις σχετικά με αυτή την Πολιτική και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να στείλει στην Ιστοσελίδα:
-μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected];
-στην ταχυδρομική διεύθυνση: 614068 Perm, PO Box 71, IP Ezhov Andrey Anatolievich, INN 590700669415;
-μέσω τηλεφώνου: 8 (800) 333-16-59.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 00.00.2017. (ημερομηνία δημοσίευσης στον ιστότοπο)

Αυτή η «Συμφωνία χρήστη» (στο εξής - η συμφωνία) έγγραφο αποτελεί προσφορά IP Yezhov AA https://dzagigrow.ru/ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της (στο εξής - η «Ιστοσελίδα»), να χρησιμοποιούν τοποθεσίες και τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τους όρους που καθορίζονται στο παρούσα συμφωνία. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή της εκφράζοντας τη συγκατάθεση του χρήστη με τους όρους υπό τους όρους που p.1.3.Soglasheniya.

1. Γενικές διατάξεις

1.1.Polzovatel επιβεβαιώνει ότι η ημερομηνία εγγραφής στην ιστοσελίδα και για ένα χρόνο χρήσης του δικτυακού τόπου, καθώς και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, είναι το χρήστη της ιστοσελίδας μέχρι και μια προσωπική έκκληση προς τη διοίκηση της περιοχής ζητούν την απόρριψη των τυχόν αμοιβαίων σχέσεων με την Ιστοσελίδα, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα σχετικά με τον Χρήστη.
1.2 Η χρήση του Δικτυακού Τόπου και των υπηρεσιών του διέπεται από την παρούσα Συμφωνία, την Πολιτική Απορρήτου, την Προσφορά και τους όρους χρήσης των επιμέρους υπηρεσιών. Η Συμφωνία μπορεί να τροποποιηθεί από την Ιστοσελίδα χωρίς ειδική ειδοποίηση, η νέα έκδοση της Συμφωνίας τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής της στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παρούσα παράγραφο, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τη νέα έκδοση της Συμφωνίας. Η τρέχουσα έκδοση της Συμφωνίας είναι πάντα στη σελίδα στη διεύθυνση: (https://dzagigrow.ru/about/personal_data_conditions/).
1.3.Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε υπηρεσίας ή των επιμέρους λειτουργιών της ή αφού έχει περάσει η διαδικασία εγγραφής, θεωρείται ότι ο Χρήστης αποδέχτηκε πλήρως τους όρους της Συμφωνίας, χωρίς επιφυλάξεις ή εξαιρέσεις. Εάν ο Χρήστης διαφωνεί με οποιαδήποτε από τις διατάξεις της Συμφωνίας, ο Χρήστης δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τον Ιστότοπο και τις υπηρεσίες του. Σε περίπτωση που ο Δικτυακός Τόπος έχει κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στη Συμφωνία με τον τρόπο που ορίζεται στην παράγραφο 1.2. Συμφωνίες με τις οποίες ο Χρήστης δεν συμφωνεί, πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το Site και τις υπηρεσίες του.
1.4 Αρχίζοντας να χρησιμοποιεί το Site, ο Χρήστης επιβεβαιώνει ότι:
α) να διαβάσετε τους όρους της παρούσας Συμφωνίας εξ ολοκλήρου πριν χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα,
β) αποδέχεται όλους τους όρους της παρούσας Σύμβασης εξ ολοκλήρου χωρίς εξαιρέσεις και περιορισμούς από την πλευρά της και αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί ή να διακόπτει τη χρήση του Δικτυακού Τόπου. Εάν ο Χρήστης δεν συμφωνήσει με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, θα πρέπει να παύσει αμέσως κάθε χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της.

2. Όροι Χρήσης

2.1. Ο χώρος πραγματοποιεί την πώληση εξοπλισμού, λιπασμάτων και άλλων συναφών προϊόντων μέσω του διαδικτυακού πόρου https://dzagigrow.ru/ και παρέχει επίσης και άλλες υπηρεσίες.
2.2 Για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου ή ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες των υπηρεσιών, ο Χρήστης πρέπει να υποβληθεί σε διαδικασία εγγραφής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μοναδικός λογαριασμός για τον Χρήστη.
2.3.Personalnaya πληροφορίες χρηστών που περιέχονται στο λογαριασμό χρήστη αποθηκεύονται και επεξεργάζονται περιοχή, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των προσωπικών δεδομένων και την επεξεργασία (https://dzagigrow.ru/about/personal_data_conditions/).
Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, ο χρήστης επιλέγει τη σύνδεσή του (το μοναδικό συμβολικό όνομα του λογαριασμού του χρήστη) και τον κωδικό πρόσβασης για την πρόσβαση στο λογαριασμό.
2.5.Polzovatel είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ασφάλεια (αντοχή σε μαντέψουν) σημαίνει επέλεξε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό, καθώς και για τη διατήρηση του απορρήτου τους. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες (και των συνεπειών τους) εντός ή μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του σε ένα λογαριασμό χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων εθελοντική μεταφορά των δεδομένων στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του Χρήστη σε τρίτους, με οποιουσδήποτε όρους (συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων ή συμφωνίες). Επιπλέον, όλες οι δράσεις εντός ή τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών στο πλαίσιο του λογαριασμού χρήστη θεωρείται ότι παράγεται από το χρήστη, εκτός από τις περιπτώσεις όπου Ιστοσελίδα κράτη κοινοποιείται γραπτώς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ορίζεται στο τμήμα της συμφωνίας 6. «Επαφές» της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο τοποθεσίες και υπηρεσίες με τη χρήση του λογαριασμού του χρήστη ή / και οποιασδήποτε ιδιωτικής ζωής παράβαση (εικαζόμενη κατάχρηση) των μέσων της πρόσβασης στο λογαριασμό.
2.7.Polzovatel ενημερώνει αμέσως την Ιστοσελίδα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη (από το χρήστης δεν επιτρέπεται) πρόσβασης στους χώρους και τις υπηρεσίες με τη χρήση του λογαριασμού του χρήστη ή / και οποιασδήποτε ιδιωτικής ζωής παράβαση (εικαζόμενη κατάχρηση) των μέσων της πρόσβασης στο λογαριασμό. Για λόγους ασφαλείας, ο Χρήστης υποχρεούται να εκτελέσει ανεξάρτητα ασφαλές κλείσιμο του λογαριασμού του στο λογαριασμό του στο τέλος κάθε συνεδρίας εργασίας με τον Ιστότοπο. Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή καταστροφή δεδομένων, καθώς και άλλες συνέπειες οποιασδήποτε φύσης που μπορεί να οφείλεται σε παραβιάσεις των διατάξεων του παρόντος μέρους της συμφωνίας χρήστη.
2.8.Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να διαγράψει το λογαριασμό του στον ιστότοπο και όλες τις υπηρεσίες κατά την κρίση του ή να διακόψει τη λειτουργία του σε σχέση με κάποιες από αυτές.
2.9.Ο ιστότοπος έχει το δικαίωμα να στέλνει μηνύματα πληροφοριών στους χρήστες. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες, ο Χρήστης είναι επίσης σύμφωνος με το Μέρος 1 της Άρθρου. 18 του ομοσπονδιακού νόμου "On Advertising" δίνει τη συγκατάθεσή του να λαμβάνει μηνύματα διαφημιστικού χαρακτήρα. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο λειτουργικό στην υπηρεσία, στην οποία ή σε σχέση με την οποία έχουν λάβει τα διαφημιστικά μηνύματα των χρηστών, ή στέλνοντας γραπτό αίτημα με την άρνηση να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ορίζεται στο τμήμα της συμφωνίας 6. "Επαφές".
2.10.V για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών Η Ιστοσελίδα μπορεί να συλλέξει απόψεις και σχόλια από τους χρήστες για διάφορα θέματα, στέλνοντας ένα ενημερωτικό μήνυμα την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Οι συλλεγμένες απόψεις και γνώμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία στατιστικών δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ιστοσελίδα. Η ανατροφοδότηση που αφήνει ο Χρήστης χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του μπορεί επίσης να δημοσιευθεί από την Ιστοσελίδα τόσο με το όνομα του χρήστη (login του χρήστη) όσο και χωρίς ένδειξη.
2.11.Η Ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις, αποτυχίες, εσφαλμένη ή μη έγκαιρη παράδοση, απομάκρυνση ή αποτυχία οποιωνδήποτε κοινοποιήσεων. Ταυτόχρονα, η Ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου οποιαδήποτε ειδοποίηση, εάν δεν έχει ληφθεί από τον Χρήστη.

3. Υποχρεώσεις του Χρήστη κατά τη χρήση του Δικτυακού Τόπου

3.1 Ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας για τους σκοπούς:
3.1.1. Η φόρτωση περιεχομένου που είναι παράνομο παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων. προωθεί τη βία, τη σκληρότητα, το μίσος και / ή τη διάκριση λόγω φυλής, εθνικότητας, φύλου, θρησκείας ή κοινωνικού υπόβαθρου · περιέχει ανακριβείς πληροφορίες ή / και προσβολές σε συγκεκριμένα άτομα, οργανισμούς, αρχές.
3.1.2.pobuzhdeniya να διαπράξει παράνομες πράξεις, καθώς και βοήθεια σε άτομα των οποίων οι ενέργειες έχουν ως στόχο την παραβίαση των περιορισμών και των περιορισμών που ισχύουν στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας?
3.1.3 Η παραβίαση των δικαιωμάτων των ανηλίκων και / ή η βλάβη τους σε οποιαδήποτε μορφή.
3.1.4.την παραβίαση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων.
3.1.5 Μοιραστείτε ένα άλλο πρόσωπο ή εκπρόσωπο του οργανισμού ή / και της κοινότητας χωρίς επαρκή δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων του Δικτυακού Τόπου.
3.1.6 Παραπλανητική για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε προϊόντος από τον κατάλογο του Δικτυακού Τόπου. η εσφαλμένη σύγκριση των αγαθών, καθώς και ο σχηματισμός μιας αρνητικής στάσης απέναντι στα πρόσωπα που δεν χρησιμοποιούν ορισμένα αγαθά ή την καταδίκη τέτοιων προσώπων,
3.1.7.η φόρτωση περιεχομένου που δεν έχετε το δικαίωμα να διαθέσετε σύμφωνα με τους νόμους της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή σύμφωνα με οποιαδήποτε συμβατική σχέση.
3.1.8.zagruzki περιεχόμενο που επηρεάζει και / ή περιέχει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, εμπορική επωνυμία, πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλα δικαιώματα τα αποτελέσματα πνευματική δραστηριότητα, που ανήκουν ή νομίμως χρησιμοποιείται από τρίτους?
3.1.9.η φόρτωση διαφημιστικών πληροφοριών ή / και spam που δεν επιτρέπονται με ειδικό τρόπο.
3.1.10 Η αποτυχία της κανονικής λειτουργίας του Δικτυακού Τόπου.
3.1.11 παραβίαση του ρωσικού ή του διεθνούς δικαίου.
3.2.Polzovatel συμφωνεί να μην χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα προσβλητικές λέξεις, άσεμνες και προσβλητικές εικόνες, συγκρίσεις και εκφράσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που βασίζονται στο φύλο, τη φυλή, την εθνικότητα, το επάγγελμα, την κοινωνική κατηγορία, την ηλικία, τη γλώσσα των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, καθώς και στις οργανώσεις, φορείς αρχές, τα επίσημα σύμβολα κατάσταση (σημαία, το έμβλημα, τον ύμνο), θρησκευτικά σύμβολα, τα αντικείμενα της πολιτιστικής κληρονομιάς (μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού).
3.3.Polzovatel αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η περιοχή δεν είναι απαραίτητη για να δείτε το περιεχόμενο οποιουδήποτε τύπου, τοποθετούνται και / ή να διανεμηθεί στο χρήστη μέσω της ιστοσελίδας, καθώς και το γεγονός ότι η περιοχή έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αρνηθεί το χρήστη στη διανομή και / ή διανέμουν το περιεχόμενό τους ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της. Ο χρήστης αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι πρέπει να αξιολογούν ανεξάρτητα όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης της αξιοπιστίας, την πληρότητα ή τη χρησιμότητα του περιεχομένου.

4.1.Polzovatel αποκλειστική ευθύνη προς τρίτους για τις ενέργειες που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, εφόσον μια τέτοια ενέργεια θα οδηγούσε σε παραβίαση των δικαιωμάτων και εννόμων συμφερόντων των τρίτων, καθώς και τη συμμόρφωση με το νόμο κατά τη χρήση της ιστοσελίδας.
4.2Η υπηρεσία και οι υπηρεσίες ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους πόρους. Ο Χρήστης αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι η Ιστοσελίδα δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητα αυτών των πόρων και για το περιεχόμενό τους, καθώς και για τυχόν συνέπειες που σχετίζονται με τη χρήση του περιεχομένου αυτών των πόρων.
Ο ιστότοπος δεν εγγυάται ότι το λογισμικό του ιστότοπου και των υπηρεσιών δεν περιέχει σφάλματα ή ότι θα λειτουργήσει ομαλά.
4.4.Ο χρήστης συμφωνεί επίσης ότι ο Δικτυακός Τόπος δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη, τα οποία ο Χρήστης παρέχει σε τρίτους και / ή άλλα τρίτα μέρη σε περίπτωση μετάβασης σε αυτά από τον Ιστότοπο.
4.5.Polzovatel επιβεβαιώνει ότι η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την απώλεια ή / και αλλοιωμένα στοιχεία, τα οποία μπορεί να οφείλεται σε διατάξεις διαταραχές χρήστη του παρόντος, καθώς και ακατάλληλη πρόσβαση ή / και χρήση εξατομικευμένων ιστοσελίδας υπηρεσιών.
4.6.Η ευθύνη για τις ενέργειες των ανηλίκων στην Ιστοσελίδα ανήκει στους νόμιμους εκπροσώπους των ανηλίκων.
4.7.Ο χρήστης συμφωνεί ότι σε περίπτωση μη εκτέλεσης ή / και ανεπαρκούς εκτέλεσης του Δικτυακού Τόπου από την Ιστοσελίδα σύμφωνα με την παράγραφο 2.1. Συμφωνίες σε σχέση με την παροχή από τον Χρήστη αναξιόπιστων ή / και μη έγκυρων δεδομένων, καθώς και της μη συμμόρφωσης του Χρήστη με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, ο Ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη.
4.8. Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της χρήσης του Δικτυακού Τόπου από τον Χρήστη ή ορισμένων τμημάτων / λειτουργιών των υπηρεσιών.
4.9.Pri καμία περίπτωση την ευθύνη της ιστοσελίδας, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Αστικού Κώδικα της Ρωσίας περιορίζεται σε 10 000 (δέκα χιλιάδες) ρούβλια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του ανατίθενται με την παρουσία των δράσεων του αποδείχθηκε η ενοχή.