Microventilating σε πλαστικό παράθυρο - πρακτικές αποχρώσεις

Η δημοτικότητα των πλαστικών παραθύρων, η πανταχού παρούσα χρήση τους είναι απολύτως δικαιολογημένη, δεδομένου ότι έχουν ορισμένα θετικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και η στεγανότητα. Με τη σειρά του, αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι η ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο παραβιάζεται.

Η σωστή κυκλοφορία του αέρα, φυσικά, είναι πολύ σημαντική στη φυσιολογική ζωή ενός ατόμου. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές των πλαστικών παραθύρων λύσει αυτό το πρόβλημα πολύ απλά με τη βοήθεια του μικρο-εξαερισμού.

Τι είναι το microvolvement

Ο μικροαερισμός είναι ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει την είσοδο φρέσκου αέρα στο δωμάτιο. Πολύ συχνά το σύστημα χρησιμοποιείται το χειμώνα, όταν ο εξωτερικός αέρας είναι ένας μούστος, και ανοίξτε το πτερύγιο δεν είναι δυνατή λόγω της εμφάνισης επικίνδυνων σχεδίων.

Συσκευή

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μέσω ειδικού στοιχείου εξαρτημάτων, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση μιας μικρής οπής περίπου 0,5 cm μεταξύ του πλαισίου και του πλαισίου του παραθύρου.

Μέσω αυτής της τρύπας εισέρχεται καθαρός αέρας στο δωμάτιο. Αν υπάρχει έντονος άνεμος στο δρόμο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το παράθυρο θα κλείσει και ότι οι πόρτες θα υποστούν ζημιά. Ο μηχανισμός μικροεπεξεργασίας είναι αξιόπιστος και καλά στερεωμένος.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα παρακάτω θετικά σημεία μπορούν να ονομάζονται κατά τη χρήση του συστήματος μικροεπεξεργασίας:

 1. Η εισροή φρέσκου αέρα χωρίς την υπερψύξη των εγκαταστάσεων το χειμώνα.
 2. Το καλοκαίρι, ο θερμός αέρας δεν θα διεισδύσει στο δωμάτιο.
 3. Προστασία των παραθύρων από εφίδρωση, χωρίς συμπύκνωση.
 4. Απουσία βυθισμάτων.
 5. Μηχανισμός μακροχρόνιας λειτουργίας.
 6. Κανονική υγρασία στο δωμάτιο, ως εκ τούτου, η απουσία επιβλαβών βακτηρίων, μούχλα και μύκητες.
 7. Το δωμάτιο δεν έχει στάσιμο αέρα και δυσάρεστες οσμές, σταθερή ανταλλαγή αέρα.
 8. Τα παράθυρα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά στη λειτουργία μικροέγχυσης, ακόμη και αν το δωμάτιο παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν πρακτικά μειονεκτήματα σε αυτό το σύστημα εξαερισμού, μπορούμε να διακρίνουμε τα ακόλουθα ως μειονεκτήματα:

 1. Καθαρισμός βρωμιάς και σκόνης στον ίδιο τον μηχανισμό, εγκατεστημένο στο φύλλο του παραθύρου.
 2. Απουσία θορύβου σε τέτοιους μηχανισμούς χαμηλής ποιότητας.

Μηχανισμοί

Υπάρχουν διάφοροι τυποποιημένοι μηχανισμοί για την εφαρμογή ενός συστήματος μικροεπεξεργασίας:

Χτένα (σύστημα πολλαπλών σταδίων). Είναι μια μικρή πλαστική ράβδος με κυματιστά δόντια. Το πτερύγιο του παραθύρου στερεώνεται με ένα αυλάκι στη χτένα. Η απόσταση που σχηματίζεται μεταξύ του φύλλου και του πλαισίου μπορεί να είναι διαφορετική, ανάλογα με το επιλέξιμο αυλάκι. Η χτένα εγκαθίσταται μετά την εγκατάσταση των παραθύρων.

Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μηχανισμούς μικροαποδόμησης, αφού είναι εύκολος στην εγκατάσταση και χρήση και έχει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα:

 1. Το πλαίσιο παραμένει άθικτο.
 2. Με τη βοήθεια μιας χτένας, μπορείτε να ελέγξετε τη ροή του αέρα, ανοίγοντας το παράθυρο σε απόσταση 30 έως 60 μοίρες.
 3. Χαμηλό κόστος. Με άλλα λόγια, η χτένα είναι ένα πώμα που είναι εγκατεστημένο στο φύλλο, το οποίο καθιστά δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου για την επιλεγμένη απόσταση.

Κλιματική βαλβίδα. Αυτός ο μηχανισμός εγκαθίσταται πάνω από το φύλλο παραθύρου, καθώς και η χτένα, δεν παραβιάζει την ακεραιότητα του πλαισίου και δεν επηρεάζει τα χαρακτηριστικά ηχομόνωσης. Μια τέτοια συσκευή παρέχει καθαρό αέρα στο δωμάτιο, το διάφραγμα βαλβίδας λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στο καθεστώς θερμοκρασίας από το εξωτερικό και το εσωτερικό. Η βαλβίδα κλιματισμού είναι χειροκίνητη και αυτόματη, στην πρώτη παραλλαγή η ροή αέρα ρυθμίζεται από τον ίδιο τον χρήστη, ενώ στη δεύτερη οι βαλβίδες λειτουργούν ανεξάρτητα στην περιοχή από 30 έως 70% σχετική υγρασία.

Η επιλογή της μικροβιομηχανίας με τη βοήθεια βαλβίδας κλιματισμού είναι πλέον αρκετά δημοφιλής, δεδομένου ότι η εισαγωγή αέρα γίνεται μέσω του άνω μέρους του φύλλου, χωρίς να επηρεάζεται η ηχομόνωση του δωματίου.

Ειδικά εξαρτήματα, ο μηχανισμός του οποίου είναι κρυμμένος στο προφίλ. Αυτός ο τύπος συσκευής ονομάζεται μικροεμβολιασμός σχισμών. Η απόσταση για τη διείσδυση του αέρα δεν υπερβαίνει τα 3 mm, αυτό είναι αρκετό για την κανονική κυκλοφορία των αέριων μαζών. Αυτός είναι ο μόνος μηχανισμός που μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε αντίδια παράθυρο εάν το πλάτος του παραθύρου του ιστού δεν υπερβαίνει τα 5 cm. Η συσκευή είναι ενσωματωμένη σε ένα τμήμα πλαισίου κοντά στη λαβή, και όταν περιστρέφεται κατά 45 μοίρες, το πτερύγιο είναι ελαφρώς ανοίγει.

Σύστημα εξαερισμού πολλαπλών σταδίων. Με αυτό το μηχανισμό, τοποθετείται μια κλειδαριά στο σύστημα περιστρεφόμενου πτυσσόμενου πλαστικού παραθύρου, μέσω του οποίου το φύλλο μπορεί να τοποθετηθεί από το πλαίσιο σε μία απόσταση από 0,5 έως 3,5 cm.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα μηχανισμό μικροεπεξεργασίας

Υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα παρόμοιο σύστημα εξαερισμού:

 1. Πώς να εγκαταστήσετε τη συσκευή. Οι εξωτερικοί μηχανισμοί είναι ευκολότερο να εγκατασταθούν από εκείνους που είναι ενσωματωμένοι στο πλαίσιο παραθύρου, επιπλέον, κοστίζουν αρκετές φορές φθηνότερα.
 2. Έλεγχος μηχανισμού. Οι εξωτερικοί μηχανισμοί επιτρέπουν τη διακριτική ευχέρεια ρύθμισης της ροής του αέρα μέσα στο δωμάτιο και οι ενσωματωμένες βαλβίδες ρυθμίζουν αυτομάτως αυτήν την ισορροπία.
 3. Χαρακτηριστικά θερμικής μόνωσης. Οι μηχανισμοί που κατασκευάζονται από μεταλλικά στοιχεία θα πρέπει να είναι μονωμένοι από την πλευρά του δωματίου, καθώς μπορεί να σχηματιστεί πάγος πάνω τους.
 4. Χαρακτηριστικά ηχομόνωσης. Αυτός ο παράγοντας πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη για να αποφευχθεί η είσοδος ξένου θορύβου στο δωμάτιο με καθαρό αέρα.

Απαραίτητα εξαρτήματα

Για την εγκατάσταση του μηχανισμού, ενδέχεται να χρειαστούν τα ακόλουθα στοιχεία, ανάλογα με τον τύπο μικροαντιστροφής που επιλέξατε:

 1. Μια ειδική βαλβίδα, έχοντας εσωτερικά κινητές μεμβράνες, αυτό επιτρέπει τον έλεγχο του επιπέδου διείσδυσης αέρα μέσα στο δωμάτιο.
 2. Η χτένα, Είναι ένα μικρό πλαστικό γάντζο με τρεις εγκοπές στρογγυλού σχήματος.
 3. Αποσπώμενο φρένο, που αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το φύλλο και το πλαίσιο, εμποδίζει τη γωνία ανοίγματος.
 4. Η γωνιακή μετάδοση, Ο μηχανισμός που εμποδίζει το πτερύγιο και τη θέση περιστροφής του φύλλου, μοιάζει με χτένα, αλλά έχει περισσότερες αυλακώσεις.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τον μικρο αερισμό

Εάν το δωμάτιο είναι ήδη καλή παράθυρα, αλλά mikroprovetrivaniya καθεστώς δεν παρέχεται σε αυτά, μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι τους, μετά από μια σειρά από αρκετά απλές οδηγίες. Ο χρονισμός της εργασίας και η πολυπλοκότητά της εξαρτώνται από τον τύπο της συσκευής που επιλέγεται για τον εξαερισμό.

Βήμα-βήμα οδηγίες

1. Εγκατάσταση του μηχανισμού της "χτένας"

Τα κουτιά συνήθως κατασκευασμένα από πλαστική λαβή μπορεί να είναι μόνο σε τρεις θέσεις: οριζόντια (πλήρως ανοικτό παράθυρο) κάθετα προς τα πάνω (λειτουργία αερισμού) και κατακόρυφα προς τα κάτω (παράθυρο κλειστό). Αν η χτένα είναι τοποθετημένη στο πλαίσιο του παραθύρου, θα εμφανιστούν ενδιάμεσες θέσεις της λαβής.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα χτένα σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα και να το εγκαταστήσετε στο παράθυρο μόνοι σας ως εξής:

 1. Γυρίστε το ένθετα στο παράθυρο λαβή 90 μοίρες, ανοίγουμε τις βίδες μέσω των οποίων είναι συνδεδεμένη με το παράθυρο και αφαιρέστε το.
 2. Συνδέστε τη ράβδο που εκτελεί τη λειτουργία στερέωσης στο σημείο σύνδεσης και βιδώστε τη λαβή στην ίδια θέση.
 3. Συνδέστε τη χτένα στο παράθυρο, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της ράβδου, και περιγράψτε τα σημεία όπου θα σταθεροποιηθεί.
 4. Βιδώστε την χτένα στο πλαίσιο παραθύρου χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη βίδα.

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα μικρό αερισμό στο παράθυρο.

2. Εγκατάσταση της βαλβίδας αέρα τροφοδοσίας

Για εργασίες εγκατάστασης, χρειάζεστε ένα κατσαβίδι Phillips, ένα δείκτη, ένα χάρακα και ένα υπάλληλο.

Στάδια εργασίας:

 1. Ανοίξτε το φύλλο και αφαιρέστε το τμήμα της στεγανοποίησης με ένα μαχαίρι στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί η βαλβίδα (τόσο στο πλαίσιο όσο και στο φύλλο παραθύρου).
 2. Στον διαμορφωμένο χώρο, επικολλήστε ένα παρέμβυσμα, το οποίο πωλείται μαζί με τη βαλβίδα σε ένα σετ, και τοποθετήστε τρία βύσματα.
 3. Στερεώστε τη βαλβίδα και στερεώστε την με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες, περνώντας τις μέσα από τους βραχίονες.
 4. Σφραγίστε το χώρο μεταξύ των στηριγμάτων.

Το κενό που σχηματίζεται μεταξύ της βαλβίδας και της σφραγίδας θα αφήσει στον αέρα. Μια τέτοια βαλβίδα μπορεί να ελέγχεται από ένα αυτόματο σύστημα ή χειροκίνητα. Το κύριο πράγμα είναι να εξασφαλιστεί ότι το χειμώνα η βαλβίδα δεν είναι εντελώς αποκλεισμένη, διαφορετικά θα υπάρχει πάγος πάνω της. Η συσκευή πρέπει να καθαρίζεται κάθε έξι μήνες, αφαιρώντας τη σκόνη, για το λόγο αυτό δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οικιακές χημικές ουσίες.

Το καθεστώς μικροαποδόμησης είναι ένα σοβαρό χρήσιμο πλεονέκτημα. Ο μικρός αερισμός θα είναι απλά απαραίτητος σε διαμερίσματα και σπίτια όπου ζουν ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, ασθενείς με προβλήματα με το αναπνευστικό σύστημα. Η σωστή κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο είναι η εγγύηση της μελλοντικής υγείας ολόκληρης της οικογένειας.

Πώς να φτιάξετε πλαστικά παράθυρα μικροεμβατιού;

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν την επιλογή τους υπέρ της τοποθέτησης πλαστικών διπλών υαλοπινάκων. Είναι όμορφα, άνετα, ανθεκτικά, μην χάσετε το θόρυβο, το κρύο και τη βρωμιά από το δρόμο. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες τους, μαζί με τα πλεονεκτήματα συχνά σημειώνουν ότι το δωμάτιο έγινε βουλωμένη. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος θα βοηθηθεί η μικροεπεξεργασία πλαστικών παραθύρων.

Σήμερα, τα πλαστικά παράθυρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Είναι εύκολο στη χρήση, μην αφήνετε το θόρυβο και το κρύο από το δρόμο

Χαρακτηριστικά των πλαστικών παράθυρα με διπλά τζάμια

Τα παράθυρα από PVC έχουν ορισμένα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

 • να διαθέτουν αξιόπιστους μηχανισμούς ·
 • είναι ασφαλή για την υγεία.
 • διατηρούν τη θερμότητα.
 • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • μπορούν να επιλεγούν διάφορες διαμορφώσεις.
 • κατασκευή σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη.
 • ευκολία συντήρησης.
 • Εξαιρετική ηχομόνωση.
 • πλήρη σφίξιμο.

Ας δούμε γιατί το πρόβλημα του φρέσκου αέρα στο διαμέρισμα είναι οξύ πριν από εκείνους που έχουν αντικαταστήσει πρόσφατα τα παλιά ξύλινα πλαίσια με πλαστικά παράθυρα.

Το γεγονός είναι ότι στα παλιά μπλοκ παραθύρων υπήρχαν πάντα κενά, εκτός από το ίδιο το δέντρο είναι ένα υλικό αναπνοής, το οποίο εξασφάλιζε μια ροή του αέρα από το δρόμο όλο το εικοσιτετράωρο.

Όσοι έχουν ήδη βάλει τα σύγχρονα συστήματα παραθύρων συχνά σημειώνουν ότι τα δωμάτια είναι βουλωμένα, και με υψηλή υγρασία, σχηματίζουν συμπυκνώματα στα γυαλιά. Έτσι, το κύριο πλεονέκτημα - η στεγανότητα - μετατρέπεται σε παραβίαση της κυκλοφορίας του αέρα.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να κρατάτε συνεχώς τα παράθυρα ανοιχτά και να αδειάσετε ένα δωμάτιο. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για πολλούς λόγους:

 • Το χειμώνα, δεν θέλετε να δροσίσετε πάρα πολύ το δωμάτιο.
 • τα μόνιμα ρεύματα μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη κρυολογήματος.
 • η θερινή θερμότητα διεισδύει στο δωμάτιο.
 • το φύλλο δεν είναι σταθερό, μπορεί να χτυπήσει από τις ριπές του ανέμου?
 • Μην ξεχάσετε να ανοίξετε τα πλαίσια τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Είναι πολύ πιο βολικό για να εγκαταστήσετε ένα από τα συστήματα μικροεξοπλισμού στα πλαστικά παράθυρά σας. Μετά από αυτό, το πρόβλημα της ζοφείας μπορεί να ξεχαστεί για πάντα.

Τι είναι η μικροαερίωση στα πλαστικά παράθυρα; Παρέχει σταθερή πρόσβαση καθαρού αέρα στο διαμέρισμα χωρίς ρεύματα και υπερβολική ψύξη του δωματίου και πραγματοποιείται με την εγκατάσταση διαφόρων μηχανισμών μικροεπεξεργασίας.

Ο μικροεμβολιασμός είναι απαραίτητος για να εξασφαλιστεί σταθερός καθαρός αέρας στις εγκαταστάσεις χωρίς καθαρισμό

Πώς να ρυθμίσετε τη μικροεπεξεργασία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το μικρό αερισμό σε ένα διαμέρισμα. Με τη βοήθειά τους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς να αερίζετε το σπίτι σας.

 • χτένα?
 • μικροεπεξεργασία αερισμού?
 • μια βαλβίδα μικροεπεξεργασίας για πλαστικά παράθυρα.

Comb

Μια χτένα ή ένας περιοριστής ανοίγματος είναι ο πιο φθηνός τρόπος παροχής φρέσκου αέρα στο διαμέρισμα και να μην ανοίγουν οι πόρτες.

Ο περιοριστής είναι μια μπάρα παρόμοια με ένα χτένι και μια γλώσσα. Η ράβδος (μέταλλο ή πλαστικό) είναι στερεωμένη στο πλαίσιο. Μια γλώσσα τοποθετείται κάτω από τη λαβή του φύλλου. Ανοίξτε το παράθυρο, στερεώστε την γλωττίδα στη χτένα και θα λάβετε μια παροχή οξυγόνου.

Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ειδικών. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου περιλαμβάνουν τον προϋπολογισμό και την απλότητα της εγκατάστασης.

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα: κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η διαρροή ενδέχεται να διακυβεύεται. Επιπλέον, είναι δυνατό να μειωθούν οι θερμικές και ηχομονωτικές ιδιότητες του συστήματος.

Αερισμός μικρής σχισμής

Στο φύλλο του παραθύρου υπάρχουν μηχανισμοί που επιτρέπουν την τοποθέτησή του σε διαφορετικές θέσεις. Τέτοιου είδους εξαρτήματα εγκαθίστανται κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Είναι δυνατό να ρυθμίσετε τη λειτουργία μικροαερισμού σε ένα έτοιμο παράθυρο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό που θα εκτελέσει όλες τις απαραίτητες εργασίες.

Αυτή η λειτουργία έχει πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα:

 • Το δωμάτιο είναι απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές και επιβλαβείς ουσίες.
 • Φρέσκο ​​αέρα μπαίνει στο διαμέρισμα όλη την ώρα?
 • γυαλιά δεν "κλαίνε"?
 • από το δωμάτιο εξατμίζει την υπερβολική υγρασία.
 • προκαλούν δυσάρεστα σχέδια.
 • οι βροχοπτώσεις, ο άνεμος, τα έντομα και η σκόνη δεν πετούν μέσα στο δωμάτιο.
 • μια άνετη θερμοκρασία παραμένει, το χειμώνα το δωμάτιο δεν δροσίζει, το καλοκαίρι δεν υπερθερμαίνεται?
 • όταν ο μικροέγχυσης δεν παραβιάζει την ακεραιότητα του συστήματος, συνεχείς αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες.

Η βαλβίδα μικροεπεξεργασίας

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για την παροχή μικρο-εξαερισμού στο δωμάτιο - βάλτε τη βαλβίδα για τα πλαστικά παράθυρα.

Έχοντας εγκαταστήσει μια βαλβίδα εξαερισμού για πλαστικά παράθυρα, είναι δυνατό να παρέχεται μικροεπίπωση στο δωμάτιο

Το κύριο πλεονέκτημα της βαλβίδας είναι ότι η ακεραιότητα της μονάδας μονωτικού γυαλιού δεν παραβιάζεται και διατηρείται η ακεραιότητα. Και η ρύθμιση του κλίματος στο δωμάτιο γίνεται συνεχώς.

Πώς να ανοίξετε το παράθυρο για τον μικρό αερισμό

Αν έχει ήδη εγκατασταθεί μικρός αερισμός στα πλαστικά παράθυρά σας, τότε είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, απλώς περιστρέψτε τη λαβή κατά 45 μοίρες. Ο ειδικός μηχανισμός που είναι εγκατεστημένος στο παράθυρο με διπλά τζάμια, καθορίζει το φύλλο στην επιθυμητή θέση. Μεταξύ του πλαισίου και του φύλλου σχηματίζεται ένα μικρό κενό, το οποίο δεν υπερβαίνει τα 3 mm, και ο φρέσκος αέρας θα εισέλθει ελεύθερα στο δωμάτιο.

Υπάρχουν μηχανισμοί που επιτρέπουν την στερέωση του φύλλου στις ενδιάμεσες θέσεις. Στη συνέχεια, η λαβή μπορεί να περιστραφεί σε 15, 45 ή 60 μοίρες και το πλαίσιο ρυθμίζεται στην επιθυμητή λειτουργία.

Μετά την εγκατάσταση πλαστικών παραθύρων, το πρόβλημα της εξασφάλισης της ακαθαρσίας στα δωμάτια γίνεται επίκαιρο. Με τη βοήθεια αυτών των μεθόδων, είναι δυνατό να ρυθμίσετε το μικροκλίμα χωρίς κόπο. Κατά την εγκατάσταση, μην ξεχνάτε να λέτε ότι θέλετε να ρυθμίσετε τη λειτουργία μικροεξοπλισμού. Αυτό θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την υγεία και την ευημερία.

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας μικροεπεξεργασία πλαστικών παραθύρων

PVC-κατασκευή - είναι μια καθολική λύση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την εγκατάσταση των παλιών ξύλινων προφίλ: ξεχάστε για ενοχλητικό θόρυβο που ακούγεται από το δρόμο και σταματά για να ξεκουραστούν, ένα σχέδιο, το οποίο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου και απειλεί την υγεία των κατοίκων του σπιτιού. Όλα αυτά - τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου, η οποία επιλέγεται για να παρέχει ένα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και θορύβου. Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα σε αυτά τα σχέδια;

Μερικοί ιδιοκτήτες παραπονιούνται για την έλλειψη καθαρού αέρα. Πώς να κάνετε τον μικρό αερισμό των πλαστικών διπλών υαλοπινάκων και να σταματήσετε να υποφέρουν από θερμότητα; Σε τελική ανάλυση, το ερώτημα αυτό είναι συναφές το καλοκαίρι, όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ανανεωθούν.

φωτογραφία από την τοποθεσία: 1pooknam.ru

Γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Ο λόγος για την κατάσταση όταν το παράθυρο είναι ζεστό έξω, και δεν υπάρχει τίποτα να αναπνεύσει στο δωμάτιο, είναι η συσκευή των σύγχρονων ημιδιαφανή δομές. Ο σχεδιασμός του προφίλ προστατεύει αξιόπιστα το δωμάτιο από τους ανέμους. Αυτή η αυξημένη σφίξιμο δεν εξοικονομεί πάντα, αλλά στην καυτή περίοδο προκαλεί σοβαρή βλάβη στην υγεία των κατοίκων του διαμερίσματος.

Γιατί η εξοικονόμηση θερμότητας - μία από τις βασικές λειτουργίες των κατασκευών PVC - καταστρέφει τους χρήστες που αποφάσισαν να τις εγκαταστήσουν; φρέσκο ​​κυκλοφορία του αέρα στα δωμάτια σπάσει, η υγρασία στο σπίτι αυξάνει απότομα στις περβάζια παραθύρων και τις πλαγιές υπάρχει μούχλα, και βρισκόμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο την αδυναμία και να μειώσει την άμυνα του οργανισμού, αλλά και δηλητηρίαση από τα σπόρια των μυκήτων που παίρνουν μέσα στους πνεύμονες.

Πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να εξασφαλίσετε έναν πλήρη αερισμό του δωματίου; Μια κοινή επιλογή είναι ο μικροαερισμός. Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε ειδικές συσκευές, με τη βοήθεια των οποίων εξασφαλίζεται η καθημερινή ροή αέρα στο διαμέρισμα, αλλά αυτή η λειτουργία είναι εύκολη να γίνει από μόνη της χωρίς να προκαλέσει πλοιάρχους.

φωτογραφία από την τοποθεσία: oknoudoma.ru

Πώς να εγκαταστήσετε μικροεπιφάνεια πλαστικών παραθύρων

Η τοποθέτηση των παραθύρων σε μια ειδική λειτουργία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κτιρίων PVC σκέφτονται. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε ορισμένες συσκευές που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε εύκολα τη συνηθισμένη θέση του φύλλου και να ομαλοποιήσετε τον εξαερισμό των δωματίων στο σπίτι.

Για αρχάριους, ας δώσουμε κάποιες συμβουλές σε όσους έχουν κουραστεί από τη συνεχή ταλαιπωρία που συμβαίνει με την εγκατάσταση μιας μονάδας με διπλά τζάμια:

 • Μην ξεχνάτε, ο αερισμός πρέπει να γίνεται καθημερινά, 4 φορές ανά 15 λεπτά.
 • Αν σκέφτεστε για την έκδοση με εγκοπές, θα χρειαστείτε ένα ειδικό μηχανισμό, ο οποίος είναι τοποθετημένος σε προφίλ PVC. Μετά την εγκατάσταση της συσκευής, η οπή στην οποία θα εισχωρήσει καθαρός αέρας θα είναι 2-3 mm.
 • Ένας άλλος τρόπος είναι η τοποθέτηση της χτένας για τον επακόλουθο σχηματισμό ειδικών σχισμών εξαερισμού. Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε συστήματα δίπλωσης.
 • Η τελευταία μέθοδος είναι μια βαλβίδα που είναι εγκατεστημένη στην κορυφή του προφίλ.

Ποια είναι η κατάσταση μικροεπεξεργασίας που αναγνωρίζει ο καθένας: μια παρόμοια συσκευή προφίλ εμφανίζεται στη φωτογραφία και στις εικόνες.

φωτογραφία από τον ιστότοπο: klivent.net

Ο εξαερισμός παρέχεται με την εγκατάσταση μηχανισμού που δεν είναι ορατός από έξω. Οι περισσότεροι κατασκευαστές κατασκευών από PVC πωλούν προφίλ με τα απαραίτητα στοιχεία που έχουν ήδη εγκατασταθεί σε αυτά.

Πηγαίνουμε στην επιθυμητή λειτουργία; Για να το κάνετε αυτό, περιστρέψτε τη λαβή κατά 45 μοίρες. Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός μιας σχισμής λίγων χιλιοστών. Αυτό θα αρκεί για συνεχή ανταλλαγή αέρα.

Μια ευρέως διαδεδομένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες πλαστικών παραθύρων είναι η εγκατάσταση χτένας. Αυτή η μέθοδος είναι απλή, και πρόσθετα εξαρτήματα για την εγκατάσταση, είναι φθηνή. Παρά τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου αερισμού, έχει μείγματα. Αυτά είναι:

 • Αυτός ο σχεδιασμός είναι εύθραυστος και αναξιόπιστος.
 • Λάβετε υπόψη ότι μετά την τοποθέτηση της χτένας στη μόνωση του προφίλ, η μόνωση του προφίλ επιδεινώθηκε

Η παραλλαγή που εξετάζεται παραπάνω είναι ο μικροεμβολιασμός με σχισμές. Ποια είναι τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας; Φαίνεται ότι είναι πρακτικό: ο μηχανισμός είναι ενσωματωμένος στο προφίλ και ομαλοποιεί την ανταλλαγή αέρα. Το οξυγόνο εισέρχεται μέσα από το κενό που σχηματίζεται. Ωστόσο, οι βρωμιές και η σκόνη συσσωρεύονται σταδιακά στην τρύπα και τέτοια προβλήματα απαιτούν τακτική φροντίδα της επιφάνειας της δομής.

φωτογραφία από την τοποθεσία:

Ο τελευταίος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε τη βαλβίδα στο πάνω μέρος του προφίλ. Η θέση μιας τέτοιας συσκευής είναι απλή στη ρύθμιση, αλλά αυτός ο μηχανισμός δεν αντέχει σε απότομες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Στα παράθυρα με αυτό το είδος εξαερισμού εμφανίζονται χιόνια και πάγο το χειμώνα, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η θερμομόνωση και να αυξηθεί το επιτρεπτό επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.

Εξαρτήματα για πλαστικά παράθυρα μικροκυμάτων

Ποιες λεπτομέρειες χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση μιας ειδικής λειτουργίας; Ένα κοινό στοιχείο που σας επιτρέπει να πάρετε μια μικρή σχισμή πλάτους λίγων χιλιοστών - μια χτένα. Τις περισσότερες φορές, αυτές οι συσκευές είναι εγκατεστημένες στα περιστρεφόμενα παράθυρα και συνδέονται με το πλαίσιο με βίδες αυτοεπιπεδώματος. Μια ειδική πλαστική καρφίτσα ασφαλίζει ασφαλώς το ελαφρώς ανοικτό πτερύγιο. τα μειονεκτήματα είναι προφανή:

 • Ο καμβάς χάνει την ακεραιότητά του.
 • Οι κτένες που είναι εγκατεστημένες σε δομές PVC δεν είναι ανθεκτικές.

φωτογραφία από την τοποθεσία: www.oknavektor.ru

Μια άλλη επιλογή - ο μηχανισμός, αρχικά ενσωματωμένο στο προφίλ.

Προσαρμογή της μικροδιακοπής των πλαστικών παραθύρων ανεξάρτητα

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης μιας βήμα-προς-βήμα μικρο-εισβολή. Αυτή η μέθοδος αερισμού εγκρίθηκε από ειδικούς. Η διαδικασία δεν απαιτεί πολύ χρόνο: Θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το γωνιακό εργαλείο με μια παρόμοια συσκευή με ένα ράμφος. Αυτή η συσκευή παρέχεται σε επιχειρήσεις που πωλούν και κατασκευάζουν εξαρτήματα για δομές από PVC.

Υπάρχουν 2 τύποι γωνιακών οδοντωτών τροχών.

 • γενικά εξαρτήματα
 • στοιχεία που τοποθετούνται μόνο σε ένα από τα φυλλάδια.

φωτογραφία από την τοποθεσία: zonabalkona.ru

Για την εγκατάσταση, προετοιμάστε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • κατσαβίδια (είναι καλύτερα να πάρετε μια πλήρη σειρά)?
 • Πιάτο, το οποίο στερεώνει το φύλλο σε μια συγκεκριμένη θέση.
 • ρουλέτα.

Κατ 'αρχάς, αφαιρούμε το συγκρατητήρα και τα εξαρτήματα, και ακολουθούμε με τον ίδιο τρόπο τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για τη στερέωση της γωνιακής μετάδοσης από πάνω και κατά μήκος των πλευρών. Βγάλτε ένα κατσαβίδι και βγάλτε την κλειδαριά και το ψαλίδι. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ένα νέο κομμάτι, τοποθετήστε το στο "χτύπημα στην πλάγια" θέση. Αφού η πλάκα ρυθμιστεί στην προηγούμενη θέση. Βιδώστε τις βίδες και προχωρήστε στο έργο με το πλαίσιο. Αφαιρέστε την αντισυλληπτική πλάκα και αντικαταστήστε με χτένα.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι 5- ή 7-δοντιών.

Εγκατάσταση μικρο αερισμού των πλαστικών παραθύρων: η δεύτερη επιλογή

Ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλιστεί ο εξαερισμός του δωματίου είναι κατάλληλος για εκείνους που εξοικονομούν χρήματα, χωρίς να αγοράζουν πρόσθετα εξαρτήματα για το προφίλ. Το μόνο που πρέπει να περάσετε είναι οι βίδες.

Ακολουθεί μια βήμα-προς-βήμα οδηγίες για να απαλλαγούμε από την ταλαιπωρία, χωρίς να καταφύγουμε στις υπηρεσίες ενός πλοιάρχου:

 • Θα πρέπει πρώτα να ιμάντα σφιχτό δέρμα, το πλάτος της οποίας είναι 1 cm Μετά μέτρου από το μήκος του -.. Τουλάχιστον 15-20 cm των απαραίτητων εξαρτημάτων μπορεί να κοπεί από τον ιμάντα ή να χρησιμοποιείται ως το βασικό υλικό από το οποίο έκανε την παλιά τσάντα.
 • Τα ακόλουθα απαραίτητα στοιχεία είναι οι βίδες με τις οποίες θα σταθεροποιηθεί η δομή. Ο ιδανικός τρόπος - οι λεπτομέρειες με τα κρυμμένα καπέλα για μέταλλο.
 • Πάρτε ένα τρυπάνι ή ένα κατσαβίδι και δημιουργήστε μια τρύπα κατά μήκος των άκρων του δερμάτινου ιμάντα.
 • Το επόμενο βήμα - τρυπήστε απαλά το πλαίσιο, δημιουργήστε μια τρύπα με ένα κοφτερό στέλεχος σε απόσταση 1-2 εκατοστά από τον προθάλαμο.
 • Μετά την εφαρμογή του ιμάντα στο σήμα στο προφίλ και δημιουργήστε μια οπή για τη δεύτερη βίδα και μερικές τρύπες κατά μήκος του ιμάντα.
 • Τώρα προχωράμε για να διορθώσουμε το αυτοκόλλητο "κλείδωμα" δέρματος. Η δερμάτινη λωρίδα πιέζεται πάνω στο πλαίσιο με τέτοιο τρόπο ώστε ο κοχλίας να περιστρέφεται ελεύθερα. Μην στρίβετε στο όριο. Κάνουμε επίσης το δεύτερο στοιχείο.

φωτογραφία από την τοποθεσία: www.syl.ru

Η συσκευή εξαερισμού είναι έτοιμη. Τώρα μπορείτε να αναπνέετε φρέσκο ​​αέρα καθημερινά, χωρίς να ανοίξετε το φύλλο και να ρυθμίσετε το πλάτος της σχισμής.

Μην ξεχνάτε τον κανονικό αερισμό: δεν έχει σημασία πόσο τέλεια είναι η συσκευή παραθύρου, υπερβολικές βλάβες διαρροής, προκαλώντας την εμφάνιση του μύκητα. Ανοίξτε το φύλλο σε κατάσταση μικρο αερισμού, μόλις αισθανθείτε βουλωμένη και παρακολουθήστε προσεκτικά το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο.

Μικροβαρύτητα πλαστικών παραθύρων - ένα προσαρμοστικό σύστημα για τη διατήρηση καθαρού αέρα στο σπίτι

Τα πλεονεκτήματα των πλαστικών παραθύρων έχουν εκτιμηθεί από πολλούς κατοίκους θορυβώδεις και σκονισμένες πόλεις. Τα ερμητικά παράθυρα με διπλά τζάμια προστατεύουν τέλεια το σαλόνι από τις ατμοσφαιρικές διαταραχές, μειώνουν σημαντικά το επίπεδο του θορύβου του δρόμου, ενώ δεν παραμορφώνονται και μακρά εξυπηρετούν. Ωστόσο, έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα - την απουσία δομής "αναπνοής", όπως ένα δέντρο. Μια απλή τεχνική ιδέα - μικρο-εξαερισμός των πλαστικών παραθύρων, παρέχοντας ανταλλαγή αέρα στο διαμέρισμα χωρίς να δημιουργούνται ρεύματα.

Ο μικρός αερισμός είναι πάντα καθαρός αέρας στο διαμέρισμα

Είναι απαραίτητος ο πρόσθετος αερισμός εάν τα καθιστικά είναι αρχικά εξοπλισμένα με συστήματα εξαερισμού; Σύστημα τροφοδοσίας και εξαγωγής και επομένως εγγυάται μια συνεχή ανταλλαγή αέρα, των οποίων τα πρότυπα μπορούν να βρεθούν ανεξάρτητα στην τεκμηρίωση SNiP. Λόγω του φυσικού κινήτρου, το οποίο αποτελεί τη βάση των περισσότερων συστημάτων εξαερισμού, παρατηρείται η συχνότητα της ανταλλαγής αέρα. Οι τιμές της πολλαπλότητας καθορίζονται στο SNiP 2.08.01-89 *.

Διάγραμμα της κίνησης του αέρα μέσα στο διαμέρισμα

Η λειτουργικότητα του εξαερισμού εξαρτάται από την ποσότητα εισερχόμενου αέρα, η οποία διεισδύει στα δωμάτια σε μικρότερο βαθμό μέσα από τις πόρτες και περισσότερο μέσα από τα παράθυρα. Για να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο επίπεδο κυκλοφορίας των αέριων μαζών, είναι απαραίτητο να ανοίγετε από καιρό σε καιρό το παράθυρο ή τα φύλλα παραθύρων.

Με παλιά ξύλινα παράθυρα έχουν απλούστερη: ένα μέρος του αέρα διαρρεύσει μέσα από τα στενά διάκενα μεταξύ των πλαισίων και παράθυρα, ρωγμές σε περβάζια παραθύρων και μονάδες παράθυρο. Τα πλαστικά παράθυρα με διπλά τζάμια είναι ερμητικά, επομένως η εισροή αέρα πρέπει να οργανωθεί επιπλέον. Για το σκοπό αυτό, τα συστήματα μικροεπεξεργασίας είναι εγκατεστημένα σε παράθυρα από PVC και μπαλκονόπορτα, παρέχοντας την ανταλλαγή αέρα απαραίτητη για πλήρη διαμονή στο διαμέρισμα.

Βαλβίδα αέρα τροφοδοσίας, προσαρμοσμένη στην υφή του πλαισίου

Αν το καλοκαίρι με μικροφωτογραφικές συσκευές τα ανοιχτά πτερύγια μπορούν να ανταγωνιστούν, τότε στους -15 ° C είναι απίθανο κάποιος να συμφωνήσει να ανοίξει τα παράθυρα ανοιχτά. Έτσι, οι ειδικές βαλβίδες και συσκευές εξασφαλίζουν τη ροή καθαρού αέρα, προστατεύουν από τη συμπύκνωση, δεν δημιουργούν ρεύματα, δεν απαιτούν συνεχή προσοχή ή συντήρηση. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι για την σωστή λειτουργία των συσκευών παροχής αέρα, είναι απαραίτητο ο εξαερισμός.

Δημοφιλείς τύποι συστημάτων μικροεπεξεργασίας

Ο όρος "μικροεπεξεργασία" προέκυψε όταν οι κατασκευαστές παραθύρων εξοικονόμησης ενέργειας από πλαστικό άρχισαν να εισάγουν ένα σύστημα λεγόμενου "χειμερινού αερισμού". Ισχύει για διάφορους μηχανισμούς, που διαφέρουν στην αρχή της δράσης και των κατασκευών. Εξετάστε τρεις δημοφιλείς επιλογές, οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν με σύνεση κατά την εγκατάσταση νέων παραθύρων από PVC. Ορισμένες συσκευές είναι τόσο απλές που εγκαθίστανται ανεξάρτητα, χρησιμοποιώντας μια εύκολη στην κατανόηση οδηγία.

Παραλλαγή # 1 - Βαλβίδα κλιματικής βαλβίδας

Το κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου θραύσης είναι η ανάγκη για άλεση του πλαισίου. Εάν πρόκειται να εγκαταστήσετε ένα αξιόπιστο και λειτουργικό "αποσμητικό", το οποίο δεν εξαρτάται από την κατάσταση της μόνωσης ή άλλα στοιχεία της δομής του παραθύρου, θα πρέπει να κάνετε σχισμές στο πλαίσιο.

Βαλβίδα αντεπιστροφής για πλαστικό πλαίσιο

Ένα παράδειγμα ολοκληρωμένου μοντέλου είναι μια βαλβίδα παροχής αέρα του εμπορικού σήματος Air-Box. Η εταιρεία παράγει συσκευές εξαερισμού και ειδικά για οικιακούς χώρους προσφέρει αρκετά μοντέλα εύκολης συντήρησης και εύκολο στην εγκατάσταση. Για παράδειγμα, η σειρά Comfort S έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για βρύση, αλλά είναι κατάλληλη για τη μόνωση γυαλιού από οποιοδήποτε υλικό: πλαστικό, ξύλο ή ακόμα και αλουμίνιο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου με άλεση:

 • παραγωγικότητα (ανταλλαγή αέρα) - 35-41 m³ / h.
 • διαστάσεις - 35 * 2,9 * 1,6 cm.
 • τύπος ρύθμισης - μηχανικό, χειροκίνητο.
 • υλικό - ισχυρά πολυμερή.
 • χρώμα - λευκό.

Το στενό προϊόν έχει επιμήκη μορφή και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση τόσο στο σταθερό μέρος του πλαισίου όσο και στο φύλλο. Το κιτ περιλαμβάνει ένα σώμα, δακτύλιο και ένα ζεύγος βιδών για στερέωση. Το προστατευτικό κάλυμμα για εξωτερικό σχεδιασμό αγοράζεται ξεχωριστά.

Η συσκευή λειτουργεί ως εξής. Κατ 'αρχάς, ο αέρας από το δρόμο διεισδύει στην οπή που κόβεται στο πλαίσιο, από αυτό - μέσω της ρυθμισμένης βαλβίδας μέσα στο δωμάτιο. Μπορείτε να κλείσετε τελείως την είσοδο ή, αντίθετα, να την αυξήσετε για πιο ενεργή ανταλλαγή αέρα. Η ρύθμιση πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός κουμπιού: η ελαφριά περιστροφή αυξάνει ή απελευθερώνει μια κουρτίνα που εμποδίζει την πρόσβαση του φρέσκου αέρα.

Συνήθως καθοδηγούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας στο δρόμο και σε εσωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα, εάν το παράθυρο είναι κάτω από τους -10 ° C και το δωμάτιο είναι δροσερό, τότε είναι καλύτερο να μειώσετε τον εξαερισμό στο ελάχιστο.

Πώς είναι τα πλαστικά παράθυρα μικροεπεξεργαστών και τι είναι αυτά - που φαίνονται στη φωτογραφία ή μάλλον στο σχέδιο που παρουσιάζει η διάσημη εταιρία Air-Box:

Η κίνηση του αέρα μέσω του μοντέλου παροχής

Γρήγορες οδηγίες εγκατάστασης:

 • σύμφωνα με το σχέδιο, να κάνει σήμανση στον τόπο εγκατάστασης της μονάδας τροφοδοσίας.
 • με τρυπάνι ή εργαλείο φρεζαρίσματος, κόψτε τρύπες καθορισμένων διαστάσεων.
 • Τοποθετήστε το σώμα της βαλβίδας και το χιτώνιο στις οπές.
 • από το εξωτερικό για να στερεώσει προστατευτικό γείσο.
 • ελέγξτε τη διακίνηση και ρυθμίστε τη θέση της βαλβίδας.

Στην ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σύντομα θα καταλάβετε αν πρέπει να αυξήσετε την ποσότητα αέρα που προέρχεται από το δρόμο ή αντίθετα να ελαχιστοποιήσετε τη ροή.

Επιλογή # 2 - συσκευή με πτυχωτή (διπλωμένη)

Μία συσκευή, συχνά αναφέρεται ως σχισμή ή φέρουσα, είναι επίσης μια βαλβίδα παροχής, αλλά έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό σχέδιο. Δεν είναι τοποθετημένο στην εγκοπή του πλαισίου, αλλά στην πτυχή, απλούστερα, συνδέεται από πάνω στο κινητό φύλλο παραθύρου. Το πλεονέκτημα έναντι του προηγούμενου μοντέλου είναι η ακεραιότητα του πλαισίου. Για την εγκατάσταση, δεν είναι απαραίτητο να τρυπήσετε οπές, αν και θα απαιτηθούν αρκετοί χειρισμοί που σχετίζονται με την αντικατάσταση του στεγανωτικού.

Ως δείγμα της μειωμένης βαλβίδας, προσφέρουμε επίσης να εξετάσουμε τα προϊόντα Air-Box, αλλά από τη σειρά Standard. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ανταλλαγή αέρα και να ρυθμίσετε τη λειτουργία μικροεμβάσματος για πλαστικά παράθυρα, η οποία είναι βέλτιστη για το δωμάτιο.

Έτσι φαίνεται η βαλβίδα όταν το φύλλο είναι ανοιχτό

Τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου υποδοχής:

 • μέγιστη χωρητικότητα (ανταλλαγή αέρα) - 5 m³ / h.
 • διαστάσεις - 2 στοιχεία 12,5 * 4,3 * 1,4 cm?
 • τύπος ρύθμισης - αυτόματη.
 • υλικό - ισχυρά πολυμερή.
 • χρώμα - λευκό.

Το κιτ αποτελείται από δύο μέρη πολυμερούς, δύο διαφορετικές σφραγίδες μήκους, τέσσερις βίδες και ένα προστατευτικό κάλυμμα για εξωτερική στερέωση.

Ο αέρας εισέρχεται στο δωμάτιο σύμφωνα με ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο. Πρώτον, εισέρχεται στην υποδοχή, η οποία σχηματίζεται όταν αντικατασταθεί το τυπικό υλικό στεγανοποίησης με στοιχεία βαλβίδας. Κατόπιν μετακινείται στο δωμάτιο μέσω των αποσβεστήρων, οι οποίοι εκτελούν τις λειτουργίες των ρυθμιστών. Τα πτερύγια κινούνται και αφήνουν τον αέρα να διανεμηθεί και να ρέει ομαλά, ανάλογα με τη δύναμη της ροής.

Τοποθέτηση του πτυσσόμενου μοντέλου στο φύλλο

Ένας πονηρός σχεδιασμός με ισχυρό άνεμο μειώνει το πέρασμα ή το κλείνει τελείως και σε ήρεμους καιρούς ανοίγει τους αποσβεστήρες όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε ο αέρας να κυκλοφορεί ελεύθερα στο δωμάτιο. Χάρη στην τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης, οι κάτοικοι του διαμερίσματος δεν διαταράσσονται από τα ρεύματα, ενώ ο αέρας παραμένει φρέσκος σε οποιεσδήποτε κακές καιρικές συνθήκες.

Σκεφτείτε πώς να φτιάξετε ένα σύστημα μικροεπεξεργασίας στα πλαστικά παράθυρα και να εγκαταστήσετε τη βαλβίδα εκτόνωσης της προσφοράς με τα χέρια σας, με τη βοήθεια αυτοσχέδιων εργαλείων. Αλλά για παράδειγμα, ας πάρουμε ένα άλλο μοντέλο που προσελκύει τους χρήστες ακριβώς λόγω της ευκολίας εγκατάστασης - Air-Box Comfort. Το σετ αποτελείται από μια βαλβίδα, ένα ζεύγος παρεμβυσμάτων και βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

Διάγραμμα της κίνησης του αέρα μέσω της βαλβίδας Comfort

Οδηγίες εγκατάστασης:

 • Ανοίξτε το φύλλο του παραθύρου, σημειώστε το σημείο τοποθέτησης με ένα μολύβι.
 • κόψτε τη "φυσική" σφραγίδα, αντικαταστήστε την με ένα ειδικό ανάλογο από το κιτ.
 • Τοποθετήστε τη βαλβίδα και στερεώστε την με τρεις βίδες.
 • καλύψτε το πτερύγιο και δημιουργήστε σημάνσεις στο πλαίσιο στη διακλάδωση της βαλβίδας.
 • Επίσης, κόψτε τη σφραγίδα και αντικαταστήστε την.
 • Για να ελέγξετε το εγκατεστημένο σύστημα μικροεπεξεργασίας.

Παρόμοια μοντέλα παράγονται από άλλες εταιρείες, οι οποίες ασχολούνται κυρίως με την κατασκευή πλαστικών, ξύλινων και αλουμινένιων διπλών υαλοπινάκων. Τα ποιοτικά προϊόντα παράγουν Aereco, Renson, Titon, Siegenia. Το πλεονέκτημα των μοντέλων για αυτοεγκατάσταση είναι ότι είναι εύκολο να ρυθμίσετε το υλικό για την μικροεπεξεργασία πλαστικών παραθύρων και επομένως να ελέγξετε την ανταλλαγή αέρα στο διαμέρισμα.

Παραλλαγή # 3 - χτένα ή πτυσσόμενη θέση

Οι κάτοικοι των πολυώροφων κτιρίων πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια ειδική συσκευή. Οι κατασκευαστές παράθυρα διπλού υαλοπίνακα εκ των προτέρων ασχολήθηκε με τη λειτουργία του μικροεγχύσεως. Για να ανανεώσετε τον στάσιμο αέρα, γυρίστε τη λαβή παραθύρου κατά 45 ° και αφήστε το φύλλο σε αυτή τη θέση. Μεταξύ του ανοικτού πτερυγίου και του στατικού θραύσματος του πλαισίου σχηματίζεται ένα μικρό διάκενο, μέσω του οποίου αρχίζει αμέσως να ρέει καθαρός αέρας.

Θέση εργασίας της λαβής για εξαερισμό

Πράγματι, μέσα από το πλάτος διακένου 3-6 mm, οι μάζες αέρα αρχίζουν να κινούνται ενεργά μέσα στο δωμάτιο. Αλλά αυτή η μέθοδος έχει δύο σημαντικά μειονεκτήματα:

 • η ένταση του αέρα είναι πολύ μεγάλη - γίνεται άμεσα αντιληπτή εάν η θερμοκρασία έξω από το παράθυρο είναι κάτω από το μηδέν.
 • για να αερίσετε το δωμάτιο, πρέπει να αποσύρετε τα παιδιά από το δωμάτιο, και μετά από λίγο για να επιστρέψετε και να κλείσετε το παράθυρο.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν είναι μικρό, αλλά ο συνηθισμένος αερισμός. Προκειμένου το φύλλο να μην βυθιστεί στη μέγιστη απόσταση, χρησιμοποιήστε μια πρόσθετη συσκευή - μια χτένα. Εκτελεί τη λειτουργία της βαθμιδωτής μικροεπεξεργασίας, δηλαδή, με τη βοήθεια της είναι δυνατό να μειωθεί ή να αυξηθεί η ροή του εισερχόμενου αέρα.

Κλείστρα παραθύρου - χτένα

Στο μεταλλικό μάνδαλο υπάρχουν εγκοπές που περιορίζουν το βαθμό ανοίγματος του φύλλου. Μια χτένα, όπως μια βαλβίδα, μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα. Αποτελείται από δύο μέρη: το ένα είναι στερεωμένο στο πλαίσιο, το δεύτερο στο ταλαντευόμενο φύλλο. Η εγκατάσταση δεν διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά.

Ένα απλό σύστημα μικροεξοπλισμού με χτένα είναι κατώτερο από μια βαλβίδα για πλαστικά παράθυρα ή μπαλκονόπορτα παράθυρα για όλες τις θέσεις. Δημιουργεί ρεύματα, απαιτεί συντήρηση, είναι ένα επιπλέον, μη αισθητικό στοιχείο στο πλαίσιο.

Οδηγίες βίντεο για την εγκατάσταση συστημάτων μικροεπεξεργασίας

Χρώματα της χτένας:

Πώς να εγκαταστήσετε ένα διπλωμένο μοντέλο:

Έτοιμη, αυτο-εγκατεστημένη βαλβίδα τροφοδοσίας στο παράθυρο:

Το σύστημα προσαρμοστικού εξαερισμού είναι η καλύτερη επιλογή για τη διατήρηση ενός υγιούς μικροκλίματος σε ένα κτίριο κατοικιών. Πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε σωστά τη βαλβίδα ή πώς να ρυθμίσετε τον μηχανισμό για την μικροεπεξεργασία πλαστικών παραθύρων, μπορείτε να μάθετε από τις οδηγίες βίντεο. Αν δεν έχετε αρκετή εμπειρία ή δεξιότητα, επικοινωνήστε με τον πλοίαρχο - η διαδικασία θα χρειαστεί λίγο χρόνο και θα κοστίσει φθηνά.

Η αρχή του μικρού εξαερισμού στα πλαστικά παράθυρα και τα εξαρτήματα για την εγκατάσταση

Τα τελευταία χρόνια, πλαστικά παράθυρα έχουν γίνει πανταχού παρόν σε όλη τη Ρωσία, γεγονός που εξηγείται εύκολα από την εξαιρετική λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την οικονομική προσβασιμότητά τους. Στην περίπτωση αυτή, η στεγανοποίηση του χώρου αποτελεί πλεονέκτημα και έλλειψη χρήσης πλαστικών παραθύρων, διότι η ανταλλαγή αέρα διαταράσσεται και η σωστή κυκλοφορία του αέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για την κανονική ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό το πρόβλημα επιλύεται απλά - με τη βοήθεια μικροεμβατιού σε πλαστικά παράθυρα. Το γεγονός ότι ο μικρός αερισμός των πλαστικών παραθύρων αντιπροσωπεύει και τι συμβαίνει σήμερα και μιλάμε.

Τι είναι αυτό και γιατί χρειαζόμαστε πλαστικά παράθυρα μικροεμβατιού;

Αρχή λειτουργίας

Ο μικροαερισμός είναι ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού που επιτρέπει την είσοδο φρέσκου αέρα στο δωμάτιο όταν κλείνουν τα παράθυρα. Το πιο απαιτητικό τέτοιο σύστημα το χειμώνα, όταν χρειάζεται ο αέρας του δρόμου, και δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν οι πόρτες λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και της εμφάνισης ρευμάτων που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Τι φαίνεται η βαλβίδα;

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μικροαερίωσης είναι η εγκατάσταση μιας συσκευής με ειδικό σύστημα βαλβίδων που ρυθμίζει την πρόσληψη καθαρού αέρα. Η συσκευή με βαλβίδες είναι εγκατεστημένη σε ένα από τα πλαίσια, στη θέση εισροής, όπου τοποθετείται η ταινία σφράγισης.

Οι βαλβίδες μπορούν να διαμορφωθούν ως μικροεπίεση με την πρόσληψη 5-7 κυβικών μέτρων αέρα ανά ώρα και για τον εξαερισμό υψηλής ποιότητας 30-40 κυβικών μέτρων την ώρα.

Δεδομένου ότι οι βαλβίδες αυτές είναι οι μόνες συσκευές που δεν επιτρέπουν τη σκόνη και τα έντομα από το δρόμο να εισέλθουν στο δωμάτιο, θεωρούνται ότι είναι τα βολικότερα για χρήση σε οικιστικά κτίρια. Επιπλέον, ο εξαερισμός βαλβίδων δεν μειώνει το επίπεδο ηχομόνωσης του δωματίου, το οποίο είναι σημαντικό για τα περισσότερα διαμερίσματα.

Κριτικές: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι χρήστες συστημάτων μικροεπεξεργασίας παρατηρούν τις ακόλουθες θετικές πλευρές της χρήσης αυτής της λειτουργίας:

 • η εισροή φρέσκου αέρα χωρίς μείωση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
 • Το καλοκαίρι, ο ζεστός υπαίθριος αέρας δεν διεισδύει στο δωμάτιο.
 • προστασία των παραθύρων από εφίδρωση και συμπύκνωση.
 • απουσία σχεδίων ·
 • μακροχρόνια διάρκεια ζωής του μηχανισμού ·
 • ομαλοποίηση της υγρασίας στο δωμάτιο.
 • σταθερή ανταλλαγή αέρα ·
 • Η δυνατότητα να αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά στη λειτουργία μικροέγχυσης ακόμη και με μεγάλη αναχώρηση.

Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ελλείψεις στη χρήση αυτού του συστήματος, αλλά δεν είναι όλοι οι χρήστες ικανοποιημένοι με τα ακόλουθα σημεία:

 • η σκόνη ρυθμίζεται στον ίδιο τον μηχανισμό.
 • στους μηχανισμούς κακής ποιότητας δεν υπάρχει ηχομόνωση.

Έτσι, κατά την επιλογή ενός τέτοιου συστήματος εξαερισμού, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη ορισμένα σημεία, όπως:

 • ο τρόπος εγκατάστασης της συσκευής (οι εξωτερικές συσκευές είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν).
 • (οι εξωτερικοί μηχανισμοί σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη ροή του αέρα και οι ενσωματωμένες βαλβίδες ρυθμίζουν αυτή τη ροή αυτόματα).
 • Χαρακτηριστικά θερμικής μόνωσης (τα μεταλλικά στοιχεία πρέπει να είναι μονωμένα από την πλευρά του δωματίου για να αποφευχθεί ο σχηματισμός πάγου).
 • Χαρακτηριστικά ηχομόνωσης (τα μοντέλα χαμηλής ποιότητας δεν είναι εξοπλισμένα με αυτή τη λειτουργία).

Ποιοι κατασκευαστές παράγουν παράθυρα με τη λειτουργία μικροεπεξεργασίας;

Μέχρι σήμερα, παράγονται παράθυρα με τη λειτουργία μικροεπεξεργασίας από κάθε εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή παραθύρων και η διαθεσιμότητα ενός τέτοιου συστήματος εξαερισμού, ακόμη και σε μοντέλα προϋπολογισμού, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο.

Επομένως, τα παράθυρα με τη λειτουργία μικροεπεξεργασίας παράγονται από κατασκευαστές όπως:

Πώς να εγκαταστήσετε και να προσαρμόσετε;

Τρόποι

Οι ειδικοί προσδιορίζουν μερικές τυπικές μεθόδους μικροεπεξεργασίας σε πλαστικά παράθυρα:

 • Comb - είναι μια μικρή πλαστική ράβδος με κυματιστά κύματα, που λειτουργούν ως στάση, που σας επιτρέπει να ανοίξετε το φύλλο στην επιλεγμένη απόσταση. Το πτερύγιο του παραθύρου στερεώνεται στην επιθυμητή θέση με τη βοήθεια της αντίστοιχης αυλάκωσης της χτένας. Η χτένα εγκαθίσταται μετά την εγκατάσταση των παραθύρων. Η μέθοδος είναι απλή στην εγκατάσταση και λειτουργία, έχει πολλά πλεονεκτήματα: την ικανότητα να ελέγχει τη ροή του αέρα, το χαμηλό κόστος, την ασφάλεια του παραθύρου.
 • Η κλιματική βαλβίδα είναι μια συσκευή που είναι εγκατεστημένη στο πάνω μέρος του φύλλου παραθύρου. Η βαλβίδα δεν παραβιάζει την ακεραιότητα του παραθύρου, ούτε επηρεάζει τις ηχητικές παραμέτρους του παραθύρου. Μια τέτοια συσκευή παρέχει καθαρό αέρα στο δωμάτιο, ενώ το διάφραγμα βαλβίδας λαμβάνει υπόψη τη διαφορά θερμοκρασίας από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Οι βαλβίδες είναι χειροκίνητες και αυτόματες - στην πρώτη περίπτωση, η ροή αέρα ρυθμίζεται από τον χρήστη και στη δεύτερη συσκευή λειτουργούν ανεξάρτητα στην υγρασία αέρα από 30 έως 70 τοις εκατό. Στην ηχομόνωση του παραθύρου, η χρήση της βαλβίδας δεν έχει καμία επίδραση.
 • Μικροεπίλεπτα - είναι ένα ειδικό εξάρτημα με μηχανισμό κρυμμένο στο προφίλ. Το κενό για τη διείσδυση του καθαρού αέρα δεν υπερβαίνει τα τρία χιλιοστά, πράγμα που αρκεί για να διασφαλιστεί η κανονική κυκλοφορία του αέρα. Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα τέτοιο μηχανισμό μόνο στα παράθυρα γυψοσανίδας με πλάτος καμβά μέχρι πέντε εκατοστά. Η συσκευή είναι τοποθετημένη στο τμήμα πλαισίου κοντά στη λαβή και όταν περιστρέφεται κατά 45 μοίρες το φύλλο ανοίγει ελαφρώς ελαφρά.

Αν το δωμάτιο είναι ήδη εξοπλισμένο με ποιοτικά πλαστικά παράθυρα, αλλά η λειτουργία μικροέγχυσης δεν παρέχεται σε αυτά, τότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε μόνοι σας.

Ο αλγόριθμος δράσης σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από την επιλεγμένη μέθοδο μικροεπεξεργασίας στα παράθυρα.

Κατά την εγκατάσταση του μηχανισμού "χτένας", πρέπει να ακολουθείτε τα ακόλουθα βήματα:

 • γυρίστε την επικάλυψη στη λαβή του παραθύρου σε γωνία 90 μοίρες, ξεβιδώστε τις βίδες με τις οποίες το κάλυμμα είναι τοποθετημένο στο παράθυρο και αφαιρέστε το.
 • προσαρτήστε τη ράβδο που συγκρατεί τη λειτουργία στερέωσης στο σημείο προσάρτησης και βιδώστε τη λαβή που έχει αφαιρεθεί προηγουμένως στην ίδια θέση.
 • να προσαρτήσει την χτένα στο παράθυρο, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της ράβδου, και να υποδείξει τα σημεία της στερέωσής της.
 • βιδώστε τη χτένα στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοκόλλητη βίδα.

Στην περίπτωση εγκατάστασης μιας βαλβίδας παροχής, ο αλγόριθμος δράσης θα φαίνεται ελαφρώς διαφορετικός. Για να εκτελέσετε το έργο που θα χρειαστείτε:

Η διαδικασία εγκατάστασης της βαλβίδας θα φαίνεται ως εξής:

 • Ανοίξτε το πτερύγιο και αφαιρέστε το τμήμα της στεγανοποίησης με ένα μαχαίρι στο σημείο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί η βαλβίδα.
 • στο προκύπτον άνοιγμα, κολλήστε το παρέμβυσμα από το σετ βαλβίδων, τοποθετήστε τρία βύσματα.
 • στερεώστε σταθερά τη βαλβίδα και ασφαλίστε την με βίδες με αυτοκόλλητες βίδες, περνώντας τις μέσα από τους βραχίονες.
 • τοποθετήστε τη σφραγίδα μεταξύ των στηριγμάτων.

Κόστος

Όπως δείχνει η πρακτική, το κόστος των βαλβίδων μικροεπεξεργασίας σε πλαστικά παράθυρα σπανίως υπερβαίνει τα 500 ρούβλια, αλλά η εγκατάσταση της ίδιας της συσκευής θα κοστίσει λίγο περισσότερο - έως και 5 χιλιάδες ρούβλια.

Πού να αγοράσετε μια βαλβίδα μικροεπεξεργασίας για πλαστικά παράθυρα;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα μπορείτε να αγοράσετε μια βαλβίδα μικροεπεξεργασίας για πλαστικά παράθυρα στους ακόλουθους οργανισμούς:

 • "TBM-Market":
  • site: http://www.tbmmarket.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδό Taganskaya, 34, κτίριο 3,
  • τηλέφωνο: +7 (495) 995-40-39.
 • «Αξεσουάρ παραθύρων»:
  • site: http: //фурнитура- окон.рф;
  • διεύθυνση: Μόσχα, λεωφόρος Kronstadt, σπίτι 9, κτίριο 3, τμήμα k9;
  • τηλέφωνο: +7 (499) 755-63-32.
 • "Υπηρεσία παραθύρων της Μόσχας":
  • site: http://remontokonmoscow.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, 1ο Graivoronovsky ταξίδι, σπίτι 20, γραφείο 203?
  • τηλέφωνο: +7 (495) 789-11-34.
 • "Plastok":
  • τοποθεσία: http://www.plastok.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Ugreshskaya street, house 2c 15;
  • τηλέφωνο: +7 (495) 225-47-47.
 • Ορείχαλκος:
  • site: https://inookno.ru;
  • διεύθυνση: πόλη Μόσχα, Dmitrovskoe shosse, σπίτι 100, κτίριο 2, γραφείο 3286;
  • τηλέφωνο: +7 (499) 34-767-49.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη, οι πωλήσεις βαλβίδων μικροαποσκέψεως για πλαστικά παράθυρα πραγματοποιούνται από εταιρείες όπως:

 • Ασφαλή παράθυρα:
  • site: https: //ζкинаокна.рф;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Automobile, 8, γραφείο 106 ·
  • τηλέφωνο: +7 (812) 946-08-10.
 • «Όλα για τα παράθυρα»:
  • τοποθεσία: http://vse-dla-okon.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Marshal Kazakova, σπίτι 35, θέση 1104;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 980-08-60.
 • "Windows Laurel":
  • site: http://lorel-spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Λεωφόρος Αλληλεγγύης, Κτίριο 11, Κτήριο 1,
  • τηλέφωνο: +7 (812) 407-24-77.
 • "Bisector":
  • τοποθεσία: http://www.bissectrisa.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Aviakonstruktor street, 3;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 424-58-13.
 • Okkerville:
  • site: http://okna-okkervil.ru;
  • διεύθυνση: πόλη της Αγίας Πετρούπολης, οδός Εσσενίνα, σπίτι 32, κτίριο 1,
  • τηλέφωνο: +7 (812) 380-11-88.

Έτσι, το καθεστώς μικροεπεξεργασίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της σωστής κυκλοφορίας του αέρα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ηλικιωμένους και τα μικρά παιδιά. Γι 'αυτό πρέπει αρχικά να επιλέξετε παράθυρα εξοπλισμένα με αυτή τη λειτουργία. Ωστόσο, η λειτουργία μικρο-αερισμού στα υπάρχοντα παράθυρα δεν παρέχονται, είναι απαραίτητο να οργανώσουν τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω, ή να προσελκύσει επαγγελματίες που έναντι αμοιβής θα διεξάγει όλες τις αναγκαίες χειρισμούς.

Παράθυρα με μικρό αερισμό σε 3 εκδόσεις

Αυτο-εγκατεστημένο σύστημα

Όχι σε κάθε σπίτι οι ιδιοκτήτες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να κρατήσουν το φύλλο σε αναδίπλωση το χειμώνα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο δρόμο ή κακής θέρμανσης. Και εδώ είναι απλά βοήθεια μικρο-εξαερισμού σε πλαστικά παράθυρα.

Μια τέτοια λειτουργία κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου θα αποτρέψει τον σχηματισμό θολώματος στο γυαλί και στο υπόλοιπο του έτους θα χρησιμεύσει για τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, δηλαδή ως φυσικό εξαερισμό. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας μπορεί να παρέχεται από τον κατασκευαστή ή πρέπει να γίνεται μόνος σας.

Σχετικά με όλα αυτά θα σας πω παρακάτω και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις από το βίντεο σε αυτό το άρθρο.

Λειτουργία μικροεπεξεργασίας

Επιλογή 1 - η λειτουργία παρέχεται από τον κατασκευαστή

Η δεξιά πτέρυγα βρίσκεται στη λειτουργία μικροεπεξεργασίας

Ελπίζω να ξέρετε ή να καταλάβετε τι είναι:

 • Ίσως μια τέτοια λειτουργία, που παρέχεται από τον κατασκευαστή, είναι η πιο βολική επιλογή.
 • αποδεικνύεται ότι μια κλειδαριά έχει τέσσερις θέσεις, η οποία παρέχει οδηγίες: λαβή, μείωσε κατακόρυφα προς τα κάτω - αυτό είναι κλειστό, οριζόντια κατά 90 ° - ανοικτή προς τα άνω - λειτουργία αναδίπλωση και προς τα άνω υπό γωνία 45 ° - mikroprovetrivaniya?
 • Επομένως, για να εγκαταστήσετε το φύλλο σε αυτή τη λειτουργία, γυρίστε τη λαβή σε σχέση με την άνω κάθετη κατά 45 ° και τραβήξτε την προς το μέρος σας.
 • τοποθετώντας ένα τραβέρσα σε αυτή τη θέση, παρέχετε μια σταθερή ροή αέρα που θα σας σώσει από τη συμπύκνωση, όχι μόνο στο γυαλί, αλλά και στους τοίχους.
 • Σε αυτόν τον τρόπο, δεν πρέπει να φοβάστε τους σοβαρούς παγετούς - το δωμάτιο από αυτό δεν υπερχειλίζει?
 • αλλά θέλω να σημειώσω ότι η τιμή των παραθύρων, όπου ο μηχανισμός των βαλβίδων διακοπής λειτουργεί σε αυτόν τον τρόπο, θα είναι υψηλότερος από το συνηθισμένο.

Επιλογή 2 - βαλβίδα κλιματισμού

Κυκλοφορία αέρα μέσω της βαλβίδας κλιματισμού

Επίσης, η κυκλοφορία του αέρα για τη διατήρηση του κλίματος είναι δυνατή με τη βοήθεια μιας βαλβίδας κλιματισμού. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να παρέχεται από τον κατασκευαστή παραθύρων ή μπορεί να εισαχθεί αργότερα με το χέρι.

Τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε πώς να παράγετε πλαστικά παράθυρα με τα δικά σας χέρια χρησιμοποιώντας μια βαλβίδα κλιματισμού, αν αυτή η λειτουργία δεν παρέχεται από τον κατασκευαστή:

 • Το άνω μέρος του φύλλου στο οριζόντιο προφίλ θέτει ένα πρότυπο, μέσω του οποίου οι απαραίτητες τρύπες θα αποκόπτονται.
 • αλλά προτού εγκαταστήσετε, σημειώστε την εγκάρσια γραμμή έτσι ώστε η εγκατάσταση να είναι στη μέση - είναι πιο αισθητική.

Κάντε ένα μοτίβο τρύπα

 • Μεταφέρετε τη σήμανση στο εξωτερικό του φύλλου - εκεί πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το πρότυπο.
 • Τώρα είναι απαραίτητο ο Βούλγαρος να κόψει τους θαλάμους από τη μια πλευρά και την άλλη - αυτό δημιουργεί μια θέση για την εγκατάσταση της βαλβίδας.

Τοποθέτηση οπών

Αυτές οι συσκευές έχουν τη δική τους ηχομόνωση, επομένως, μετά την εγκατάστασή τους, το επίπεδο θορύβου στην αίθουσα παραμένει πρακτικά το ίδιο όπως πριν.

Οι αισθητήρες κίνησης, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από πολυαμιδικό ύφασμα, δεν χρειάζονται ενέργεια. Αντιδρούν αυτόματα στο επίπεδο υγρασίας λόγω της δικής τους αναλογίας συμπίεσης και προσαρμόζουν τη θέση των αποσβεστήρων που αφήνουν τον αέρα από το δρόμο προς το δωμάτιο.

Έξω από τη συναρμολογημένη βαλβίδα

Μια τέτοια συσκευή είναι τοποθετημένη πολύ γρήγορα και εύκολα - θα πρέπει να έχετε στο σπίτι ένα μολύβι, μεζούρα, μύλοι δίσκο με κομμένα μέταλλο και κατσαβίδι (μπορεί να καταλάβει κατσαβίδι).

Τοποθετήστε τη βαλβίδα στον θάλαμο προφίλ

Η βαλβίδα διατηρείται στο εσωτερικό του προφίλ εις βάρος των κοχλιών, τα οποία συστρέφονται από το εξωτερικό, όπως και στην πάνω φωτογραφία, και λόγω της σφραγιστικό σιλικόνης, τα οποία σφραγίζονται αρθρώσεις και τα κενά.

Άποψη από την πλευρά του δωματίου

Στην περίπτωση αυτή, η κλιματική βαλβίδα χρησιμοποιήθηκε από την JSC AERECO, η αντιπροσωπεία της οποίας βρίσκεται στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Επιλογή 3 - η χτένα

Η χτένα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις λειτουργίες

Αλλά, ανεξάρτητα από το πόσο καλοί είναι οι προηγούμενες παραλλαγές, η απλούστερη χτένα μπορεί να ανταγωνιστεί πλήρως τους, πράγμα που επιτρέπει να διατηρηθεί το φύλλο σε διαφορετικούς τρόπους. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας τέτοιος μηχανισμός είναι πολύ εύκολος στην εγκατάσταση με τα χέρια σας.

Αξεσουάρ για χτένες και βιδωτό κατσαβίδι για τοποθέτηση

Χτενίστε ίδια αποτελείται από μόνο δύο μέρη, αυτό το μάνδαλο χτένα και να ζευγαρώσουν για τη δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, θα χρειαστεί ακόμα δύο λαμαρινόβιδες όχι περισσότερο από 14-15 mm, έτσι ώστε να μην έχουν αναπαυθεί σε ένα μεταλλικό προφίλ με διάμετρο 3-3,5 mm, σγουρά κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι.

Για να εγκαταστήσετε το χτένα, θα χρειαστεί να κάνετε μερικά απλά βήματα, το πρώτο από τα οποία είναι η αφαίρεση της λαβής από το φύλλο. Για να το κάνετε αυτό, τραβήξτε το διακοσμητικό κάλυμμα στο επίπεδο σύσφιξης και γυρίστε το οριζόντια, αποτρέποντας έτσι την πρόσβαση στις βίδες στερέωσης. Ξεβιδώνουμε τα με ένα κατσαβίδι ή ένα κατσαβίδι και βγάζουμε τη λαβή.

Τοποθετήστε το στυλό με τον σύντροφο κάτω από αυτό

Βάλτε το πίσω μέρος κάτω από τη λαβή και βιδώστε το στην παλιά θέση.

Η λωρίδα μάνδαλο ή χτένα βιδώνεται στο κατακόρυφο ιστό του πλαισίου - να κλείσει αυτή πτερύγιο που χτένα καθώς θα είναι στην κλειστή θέση, υποβιβάζοντας έως 1 mm από το φύλλο, και στερεώστε.

Συμπέρασμα

Αν θέλετε να έχετε ένα πολύ ανοιχτό τρόπο, τότε περισσότερο από πιθανό θα προσεγγίσει την τρίτη επιλογή, όπως προσαρμόσθηκε στις πλαστικά παράθυρα mikroprovetrivaniya χρησιμοποιώντας χτένα πιο εύκολο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή ερωτήσεις - γράψτε σημειώσεις στα σχόλια, θα απαντήσω ευχαρίστως και θα βοηθήσω!