Ψεκασμός με υγρασία.

Η υψηλή πίεση χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υδραυλικά μπεκ ψεκασμού. Σε αυτή την εκδοχή, ο πεπιεσμένος αέρας δεν χρησιμοποιείται και ο ψεκασμός με λεπτή διασπορά πραγματοποιείται μόνο λόγω της υψηλής πίεσης του νερού - περίπου. 75 - 120 ατμόσφαιρες. Ατμοποιητής ή ψεκαστήρας δίσκου, λειτουργεί με βάση τις φυγόκεντρες δυνάμεις, χωρίς αύξηση της πίεσης. Στην περίπτωση της μονάδας υπάρχουν δύο δίσκοι, όταν περιστρέφεται, το υγρό μετατρέπεται σε αεροζόλ (ομίχλη). Με αυτόν τον τρόπο υγρασίας, επιτυγχάνεται υψηλή εξοικονόμηση με υψηλή απόδοση του συστήματος.

Είναι οικονομικά αποδοτικό, τεχνολογικά αποδοτικό, μέγιστο υγιεινό, τέλειο και ακριβές έλεγχο υγρασίας.

OOO // IRBIS UNIKA ©

Ψεκαστήρες δίσκων, ψεκαστήρες ή ακροφύσια υψηλής πίεσης.

Η θερμοκρασία του ξηρού αέρα μπορεί να μειωθεί σημαντικά λόγω της μετάβασης φάσης του νερού σε ατμό, επίσης αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως αδιαβατική ψύξη. Η διαδικασία ψεκασμού νερού. υψηλή πίεση στην οποία? Η αντλία εμβόλου και ο ψεκαστήρας ακροφυσίων λειτουργούν. Μία άλλη μέθοδος ψεκασμού ενός υγρού είναι ένας ψεκαστήρας ψεκασμού ψεκασμού, ψεκασμός του υγρού με φυγοκεντρική δύναμη, χωρίς αύξηση της πίεσης. Και οι δύο αυτές μέθοδοι υγρασίας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και η κατανάλωση ενέργειας ελαχιστοποιείται. Λιγότερο παραγωγικός τρόπος, όπου το νερό μετατρέπεται σε ατμό λόγω της ταλάντωσης των υπερηχητικών μεμβρανών. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε μικρά δωμάτια - όπου δεν απαιτείται υψηλότερη παραγωγικότητα.

Λύσεις για χώρους: οι γνώσεις μας, τα συστήματα υγρασίας των ακροφυσίων - λειτουργούν για την ευημερία σας και το εκτιμούμε.

Με βάση τα συστήματα μηχανικού ψεκασμού νερού, είναι δυνατό να υλοποιηθούν λύσεις για διαφορετικούς χώρους και συνθήκες λειτουργίας. Ο καθολικός σχεδιασμός του συστήματος, βοηθά στην υλοποίηση οποιωνδήποτε έργων.

Γράψτε στον ειδικό μας στο τμήμα μηχανικής.

Διεύθυνση: OOO // IRBIS UNIKA © 117463, η πόλη της Μόσχας. Paustovsky.

Τηλέφωνο: +7 (495) 143-08-09
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για γρήγορη επικοινωνία με τον ειδικό του προφίλ - για το θέμα που σας ενδιαφέρει. Προσδιορίστε στο μήνυμα. το θέμα της θεραπείας, το όνομά σας και ο τρόπος ανατροφοδότησης που είναι πιο προτιμότερο για εσάς. Σε ελεύθερη μορφή, γράψτε το μήνυμά σας και κάντε κλικ στο κουμπί αποστολής.

Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και κάντε κλικ στο κουμπί αποστολή:

Πώς να υγράνετε τον αέρα σε ένα διαμέρισμα - τους απλούστερους και πιο οικονομικούς τρόπους

Ένα οξύ πρόβλημα, πώς να υγρανθεί ο αέρας στο διαμέρισμα, δεν χάνει την συνάφεια σε οποιαδήποτε στιγμή του έτους. Το καλοκαίρι, η θερμότητα διεισδύει στο δωμάτιο και το χειμώνα οι συσκευές θέρμανσης στεγνώνουν την ατμόσφαιρα. Ασφαλίστε το σώμα σας με τη βοήθεια ειδικών συσκευών ή χρησιμοποιήστε αυτοσχέδια μέσα.

Υγρασία του αέρα στο διαμέρισμα

Οι τιμές άνεσης της υγρασίας για χώρους διαβίωσης θεωρούνται 40% -60%. Η ξηρή ατμόσφαιρα έχει εξαιρετικά δυσμενή επίδραση στο σώμα, οι άνθρωποι έχουν προβλήματα με τους βλεννογόνους, ο κίνδυνος εξάπλωσης λοιμώξεων αυξάνεται. Ακόμη και τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα έπιπλα υποφέρουν από την ξήρανση, αντιδρώντας άσχημα στην επιδείνωση του κλίματος στο σπίτι.

Σημαντικές ανησυχίες είναι το ερώτημα του πώς να υγραίνει τον αέρα το χειμώνα, όταν τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κλειστές και η διαρροή του ψυγείου εσωτερικό κλίμα στην καταστροφική απόδοση. Το έργο μπορεί να αντιμετωπίσει με υγρές πετσέτες, σεντόνια ή λεκάνες νερού, αλλά είναι πιο εύκολη και ασφαλής για χρήση σε εσωτερικό των σύγχρονων συσκευών που ελέγχουν την επιθυμητή υγρασία από τους αυτόματους αισθητήρες.

Πώς να υγράνετε τον αέρα σε ένα διαμέρισμα το χειμώνα;

Ο φθηνότερος τρόπος για τον ύγρανση του αέρα το χειμώνα είναι η εξάτμιση του νερού χρησιμοποιώντας μια μπαταρία θέρμανσης ή μια κρεμαστή δεξαμενή. Για το σκοπό αυτό, κατάλληλες είναι ανοιχτές δεξαμενές με χωρητικότητα 250-450 ml, προσαρμοσμένες απευθείας στο ψυγείο. Για την αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος του τρόπου υγρασίας του αέρα στο διαμέρισμα, πρέπει να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του δωματίου. Σε ένα μικροσκοπικό υπνοδωμάτιο μπορείτε να εγκαταστήσετε μια απλή συσκευή και για μια ευρύχωρη αίθουσα θα χρειαστείτε 2-3 ικανότητες.

Τύποι υγροποιητών ανάρτησης για την μπαταρία:

 1. Πλαστικοί υγραντήρες - είναι απλά και φθηνά. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε προϊόντα από θερμοανθεκτικό πλαστικό με πολλά χωρίσματα, ικανά να αντέχουν τη θέρμανση πάνω από 80 °.
 2. Κεραμικά δοχεία - ακριβότερα από τα πλαστικά ανάλογα, αλλά είναι ανθεκτικά και έχουν όμορφη εμφάνιση.
 3. Μεταλλικά φωτιστικά - οι ισχυρότεροι και ταχύτεροι υγραντήρες θέρμανσης, σπάνια βρίσκονται στην πώληση και χαρακτηρίζονται από απλό σχεδιασμό.

Πώς να υγράνετε τον αέρα το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι δεν λειτουργούν θερμαντήρες και μπορείτε να ανοίγετε τα παράθυρα πιο συχνά, αφήνοντας περισσότερο οξυγόνο, χωρίς να καταφύγετε στη βοήθεια του κλιματικού εξοπλισμού. Στην περίπτωση αυτή, πώς να υγραίνει τον αέρα στο σπίτι σε μια ζεστή περίοδο, έχει τις δικές του αποχρώσεις. Ο φθηνότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος είναι ο αερισμός, ο οποίος είναι επιθυμητός να παραχθεί μερικές ώρες μετά το ηλιοβασίλεμα. Βίδα είναι καλύτερο να κανονίσει να κοιμηθεί, και τη νύχτα κλείστε την πόρτα σφιχτά, αφήνοντας τα παράθυρα ανοικτά, έτσι ώστε να μην προκαλέσει την ασθένεια. Με την αυγή, τα ανοίγματα παραθύρων περικλείονται με λαμπερές περσίδες ή κουρτίνες για να διατηρηθεί η δροσιά.

Πώς να υγράνετε τον αέρα σε ένα δωμάτιο για μωρά;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υγρανθεί ο αέρας στο δωμάτιο του παιδιού, αλλά στην περίπτωση αυτή είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε μόνο τις ασφαλέστερες επιλογές. Η χρήση βραστό νερό και υγρών φύλλων θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες και δεν μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τις απαιτούμενες κλιματικές παραμέτρους. Σε περίπτωση υπερηχητικών συσκευών υπάρχουν πολλές διαφωνίες, οι εμπειρογνώμονες δεν συμβουλεύουν να συμπεριλάβουν στην αρχή με παιδιά έως 4 ετών αχνά νέα.

Κερδισμένες πολύ καλές κριτικές από την συσκευή ιονιστή, δημιουργώντας μια ευχάριστη εσωτερική ατμόσφαιρα που θυμίζει τον αντίκτυπο του αέρα του βουνού και προκαλεί μια αίσθηση της πρόσφατης καλοκαίρι καταιγίδα. Εξαιρετική επιλογή για να υγράνετε τον αέρα στο διαμέρισμα - αγοράζοντας το κλίμα του συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει έναν υγραντήρα, ιονιστή, καθαριστή και κλιματισμό. Η πολυλειτουργική συσκευή κοστίζει περισσότερο, αλλά λειτουργεί σχεδόν σιωπηλά, είναι εύκολο να διατηρηθεί, έχει πολλούς τρόπους συντονισμού.

Πώς να υγράνετε τον αέρα στην κρεβατοκάμαρα;

Το ζήτημα για το πώς να υγράνετε γρήγορα τον αέρα στο δωμάτιο, χρειάζεστε με έναν ασφαλή τρόπο, έτσι ώστε να μην βλάπτετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυσης. Προσπαθήστε να αγοράσετε πιστοποιημένα όργανα που έχουν ελεγχθεί και είναι σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής. Δεν είναι επιθυμητό να αγοράσετε θορυβώδεις συσκευές που δημιουργούν αιχμηρές αλλαγές θερμοκρασίας που προκαλούν υποθερμία. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το καθήκον του πώς να υγρανετε αποτελεσματικά τον αέρα στο διαμέρισμα, χωρίς μηχανισμούς, τοποθετώντας στο υπνοδωμάτιο ένα ενυδρείο με αεριστήρα, διακοσμητικό σιντριβάνι, βάζα νερού, πολλά γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου.

Ξηρός αέρας στο διαμέρισμα, πώς να ενυδατώσει;

Εάν υπήρχε ένα πρόβλημα με την ξηρότητα, άρχισε να αισθάνεστε εξαιρετικά άβολα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε αμέσως όλες τις επιλογές για τον τρόπο ύγρανσης του αέρα του σπιτιού χωρίς έναν υγραντήρα ή χρησιμοποιώντας σύγχρονες οικιακές συσκευές. Δεν είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ισχυρά συγκροτήματα που απαιτούν λεπτό συντονισμό και σύνθετη συντήρηση. Για ένα μικρό διαμέρισμα είναι αρκετά αρκετό για μια γεννήτρια ατμού χαμηλής κατανάλωσης και απλά αυτοσχέδια μέσα.

Κλιματισμός με υγρασία και καθαρισμό αέρα

Αυτές οι συσκευές λειτουργούν κάπως σε διαφορετική αρχή από τα κανονικά κλιματιστικά. Ένα υψηλής ποιότητας σύστημα υγρασίας αέρα μπορεί να αλλάξει εντελώς το κλίμα σε ένα δωμάτιο των 25 m 2 σε μερικές ώρες. Είναι εξοπλισμένο με μια εξωτερική δεξαμενή που συλλέγει την υγρασία από την ατμόσφαιρα. Τα καλύτερα αυτοματοποιημένα συστήματα, για παράδειγμα η Daikin, δεν απαιτούν παρακολούθηση και επαναπλήρωση υγρού στη δεξαμενή. Οι μάζες του αέρα εισέρχονται, εμπλουτίζονται με υγρασία και κατανέμονται μέσα στο δωμάτιο. Το μειονέκτημα αυτού του εξοπλισμού είναι μια υψηλή τιμή, φθάνοντας τα 2000 δολάρια.

Πλεονεκτήματα κλιματιστικών με υγραντήρα:

 1. Κλιματισμός συνδυασμένο με υγρασία.
 2. Αυτόματος έλεγχος διεργασιών και βασικές παράμετροι αέρα.
 3. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε νερό στο σύστημα.
 4. Αποτελεσματικός και γρήγορος κλιματισμός δωματίου.

Ψεκαστήρες νερού για υγρασία αέρα

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές για τον τρόπο υγρασίας του αέρα στο σπίτι, μπορείτε να συναντήσετε τη διαφήμιση των συσκευών ψεκασμού - συσκευές που λειτουργούν με την αρχή του ψεκασμού υπό πίεση των μικρότερων σωματιδίων υγρασίας. Διαχωρίζουν το νερό με μια ισχυρή αντλία, πεπιεσμένο αέρα και μπεκ ψεκασμού. Η απόδοση αυτού του εξοπλισμού είναι εντυπωσιακή - μέχρι 250 l / h. Λόγω του υψηλού κόστους, οι ισχυροί ψεκαστήρες χρησιμοποιούνται συχνότερα στη βιομηχανία, στα εμπορικά κέντρα, στις μεγάλες αίθουσες εκθέσεων ή στις ευρύχωρες αίθουσες.

Γεννήτρια ατμού για υγρασία αέρα

Επιλέγοντας την καλύτερη συσκευή για την υγρασία του αέρα στο διαμέρισμα, πρέπει να εξοικειωθείτε με όλους τους τύπους γεννητριών ατμού στην αγορά. Τώρα, τρεις τύποι συσκευών είναι δημοφιλείς: υπερήχων, παραδοσιακές (με κρύο ατμό) και συσκευές που παράγουν ζεστό ατμό. Προσπαθήστε να δώσετε συστήματα με αυτόματη ρύθμιση και επιπλέον καθαρισμό της ατμόσφαιρας στο δωμάτιο από μικρά σωματίδια σκόνης.

Χαρακτηριστικά των σύγχρονων ατμογεννητριών:

 1. Υγραντήρας κρύου ατμού. Η διαδικασία υγροποίησης πραγματοποιείται με τη φυσική εξάτμιση του υγρού χωρίς θέρμανση. Το νερό εμποτίζει τις κασέτες χαρτιού ή καθαρίζει πλαστικούς δίσκους μέσω των οποίων ο ανεμιστήρας φυσάει αέρα. Η απόδοση αυτών των συσκευών είναι μέχρι 8 λίτρα την ημέρα. Ο αυτόματος έλεγχος σε αυτή την περίπτωση δεν εκτελείται, ο ρυθμός εξάτμισης εξαρτάται άμεσα από το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Τα δημοφιλή και υψηλής ποιότητας μοντέλα παράγονται από την ελβετική εταιρεία PLASTON AG και την καναδική εταιρεία Bionaire.
 2. Υγραντήρας ζεστού ατμού. Η αρχή της λειτουργίας αυτού του εξοπλισμού βασίζεται στον αργό βρασμό του υγρού μέσω ηλεκτροδίων. Ο σχεδιασμός τους είναι ασφαλής και διαθέτει προστατευτικούς αισθητήρες απενεργοποίησης σε περίπτωση πλήρους εξάτμισης του νερού στη δεξαμενή. Εκτός από τη βοήθεια με το ζήτημα του πώς να ενυδατώσει τον αέρα στο διαμέρισμα, είναι σε θέση να λειτουργήσει ως ιατρική συσκευή εισπνοής, αλλά αυτό απαιτεί τη χρήση ειδικών ακροφυσίων.
 3. Υγραντήρες υπερήχων. Η διαδικασία εξάτμισης εκτελείται χρησιμοποιώντας μια πλάκα που δονείται σε υψηλή συχνότητα. Διαλύει το νερό στα μικρότερα σταγονίδια, τα οποία συλλέγονται από ένα ρεύμα αέρα και διοχετεύονται στο δωμάτιο από έναν ανεμιστήρα με τη μορφή ατμού. Η ομίχλη που δημιουργείται από τη συσκευή έχει θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 40º, οπότε δεν μπορεί να κάψει κατά λάθος ένα παιδί ή έναν ενήλικα. Η ισχύς μιας τυποποιημένης συσκευής δεν υπερβαίνει τα 50 watts.

Ηλεκτρικό τζάκι με υγρασία

Επιλέγοντας τους καλύτερους τρόπους για την υγρασία του αέρα στο διαμέρισμα, αξίζει να αναφέρουμε τη χρήση των ηλεκτρικών τζάκια, που είναι σε θέση να βελτιώσει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες αλογόνου δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας ανοικτής φλόγας και η γεννήτρια μετατρέπει το νερό σε ατμό, ο οποίος διαχέεται με τη μορφή θολότητας. Εξωτερικά αυτές οι συσκευές φαίνονται εντυπωσιακές, διαθέτουν ελεγκτές υγρασίας και αισθητήρες θερμοκρασίας. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να ελέγξετε με ακρίβεια τη θέρμανση του αέρα και την ποσότητα ατμού που παράγεται.

Υγρασία του αέρα στο διαμέρισμα με αυτοσχέδια μέσα

Όταν λύνεται το πρόβλημα της υγρασίας του αέρα με αυτοσχέδια μέσα, είναι δύσκολο να αντέξετε με ακρίβεια το βέλτιστο καθεστώς, επειδή δεν θα έχετε όργανα με ακριβή αυτόματα αισθητήρια κάτω από τα χέρια σας. Έλεγχος της διαδικασίας, με βάση τα συναισθήματά σας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι επιθυμητό να αγοράσετε ένα απλό υγρόμετρο, ώστε να μην μετατρέψετε το δωμάτιο σε ένα υγρό κελάρι με μούχλα.

Πώς να υγράνετε τον αέρα σε ένα διαμέρισμα χωρίς ειδικές συσκευές:

 1. Συχνά αερίζετε το διαμέρισμα, ανοίγοντας τελείως τα παράθυρα ή χρησιμοποιώντας το παράθυρο παραθύρου.
 2. Διεξάγετε έναν εξαιρετικό υγρό καθαρισμό.
 3. Αναπτύσσοντας λουλούδια σπίτι ή εσωτερικά δέντρα, αυξάνουμε την υγρασία στο δωμάτιο. Οι καλύτερες ποιότητες είναι σε αυτό το θέμα οι φτέρες, τα φουτσάκια, τα dracaena, τα cyperus, τα fatsia.
 4. Η υγρασία στο διαμέρισμα μπορεί να αυξηθεί με ξήρανση πλυμένων ρούχων μέσα στο δωμάτιο.
 5. Τοποθετήστε λεκάνες με νερό κοντά στα τζάκια και τα θερμαντικά σώματα.
 6. Γρήγορα κορεσμός του δωματίου με ατμούς νερού βραστό νερό σε ένα βραστήρα ή μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
 7. Ψεκάστε λίγο καθαρό υγρό από το πιστόλι ψεκασμού πάνω στο τούλι.
 8. Αφήστε την πόρτα στο μπάνιο ανοιχτή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης νερού.
 9. Οι καλοί εξατμιστές είναι μεγάλα ενυδρεία ή διακοσμητικά σιντριβάνια.

Υγραντήρες του αέρα: οι τύποι και οι αρχές λειτουργίας τους

Σχεδόν κάθε άτομο κατά τη διάρκεια της ζωής του αντιμετώπισε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως ο ξηρός αέρας στο δωμάτιο. Δεδομένου ότι κάθε χρόνο παράγεται ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών υγραντήρων αέρα, το πρόβλημα αυτό μετατρέπεται κάπως. Και τώρα η ερώτηση δεν είναι πραγματικά πώς να υγράνετε τις μάζες του αέρα στην αίθουσα, αλλά για το πώς λειτουργούν οι υγραντήρες του αέρα και πώς σχεδιάζονται διαφορετικοί τύποι συσκευών.

Ο υγραντήρας υγραίνει τις μάζες αέρα του δωματίου

Τύποι moisturizers, ανάλογα με την αρχή της λειτουργίας

Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την αρχή της λειτουργίας, οι υγραντήρες αέρα χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους:

 1. Υπερηχογράφημα. Ένα από τα πιο δημοφιλή στον σύγχρονο κόσμο.
 2. Ατμός. Διαχωρίστε σε τέτοιους τύπους υγραντήρων - ζεστό και κρύο εξάτμιση (παραδοσιακό).
 3. Διάταξη ψεκασμού αέρα.

Χαρακτηριστικά του υγραντήρα υπερήχων

Παρά το γεγονός ότι οι υγραντήρες υπερήχων δημιουργήθηκαν πρόσφατα, γρήγορα κέρδισαν δημοτικότητα στον πληθυσμό. Ξεχωρίστε ανάμεσα σε άλλους υγραντήρες με το μικρό τους μέγεθος και μάλλον πρωτότυπο σχεδιασμό.

Η εξάτμιση στη συσκευή οφείλεται σε υπερηχητικές δονήσεις της μεμβράνης που υπάρχει στη συσκευή, λόγω της πίεσης που δημιουργείται από αυτήν, σχηματίζεται ατμός από το νερό. Αυτός ο ατμός είναι πανομοιότυπος στα χαρακτηριστικά θερμοκρασίας του με το κρύο νερό, επομένως αυτός ο τύπος εξάτμισης έχει ένα άλλο όνομα - "κρύος ατμός".

Πώς λειτουργεί ένας υπερηχητικός υγραντήρας; Η αρχή του υγραντήρα υπερήχων είναι ότι το νερό από το δοχείο εισέρχεται σε μια μεμβράνη που δονείται κάτω από τη δράση του υπερήχου, όπου διασπάται σε μικρά σωματίδια (σταγονίδια). Η ροή των αέριων μαζών, που δημιουργείται από τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα στη συσκευή, παραδίδει τα σχηματιζόμενα σωματίδια νερού μέσα στο δωμάτιο, όπου ήδη γίνεται η μετατροπή τους σε κατάσταση ατμών. Ο παραγόμενος ατμός είναι σαν μια ομίχλη.

Δεδομένου ότι η ανθρώπινη ακοή δεν αισθάνεται τέτοιες υψηλές συχνότητες, φαίνεται ότι η συσκευή δεν δημιουργεί θόρυβο κατά τη λειτουργία. Το μόνο που ακούτε περιστασιακά είναι ο θόρυβος από τον ανεμιστήρα.

Επιπλέον, η αρχή λειτουργίας του υπερηχητικού υγραντήρα περιλαμβάνει τη στιγμή που, μετά την είσοδο του υγρού αέρα στο δωμάτιο, εξαπλώνεται μέσω ολόκληρης της επιφάνειας του χώρου με τη βοήθεια ενός ψεκαστήρα. Το τελευταίο είναι συναρμολογημένο έτσι ώστε η παροχή αερολύματος στο δωμάτιο να πραγματοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δεδομένου ότι η λειτουργία αυτού του τύπου υγραντήρα αέρα δεν περιλαμβάνει τον καθαρισμό του νερού από διάφορες μολυσματικές ουσίες, όλοι οι μολυσματικοί παράγοντες που υπάρχουν σε αυτό μπορούν να παραμείνουν στο έπιπλο ως λευκό επίχρισμα. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα και να μην καταστήσετε τα φίλτρα στη συσκευή άχρηστα, συνιστάται να ρίχνετε καθαρό νερό μέσα σε αυτό.

Ο υγραντήρας υπερήχων είναι μια συσκευή ικανή να αυξήσει το επίπεδο υγρασίας των μάζων αέρα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο 90%

Η απόδοση των συσκευών κυμαίνεται από επτά έως δώδεκα λίτρα την ημέρα, με κατανάλωση ισχύος σαράντα πενήντα βατ.

Η αρχή της λειτουργίας του ψυχρού υγραντήρα

Το άλλο όνομα τους είναι τα παραδοσιακά moisturizers. Αυτό το είδος του οργάνου για την υγρασία των μαζών του αέρα είναι το πιο απλό.

Η αρχή του υγραντήρα αέρα είναι η διαδικασία εξάτμισης των ψυχρών υδάτων - οι μάζες του αέρα είναι κορεσμένες με τα μόρια νερού που εξατμίζονται. Αυτή η διαδικασία ρυθμίζεται ανεξάρτητα, δηλαδή, ρυθμίζεται με το χέρι η απαιτούμενη περιεκτικότητα σε υγρασία των μαζών αέρα στο δωμάτιο, δεν λειτουργεί. Η ιδιαιτερότητά τους είναι ότι η ένταση της εξάτμισης του νερού εξαρτάται άμεσα από το καθεστώς θερμοκρασίας στο δωμάτιο.

Εκτός από την ύγρανση, οι συσκευές ψυχρής εξάτμισης παράγουν επίσης τον καθαρισμό του αέρα. Οι μάζες του αέρα κινούνται μέσα από τις κασέτες εξατμιστήρων (είναι ένα αντικαταστάσιμο στοιχείο), όπου παραμένουν όλα τα επιβλαβή βακτήρια και οι μολυσματικές ουσίες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι συγκρίσιμο με τον υγρό καθαρισμό σε ένα δωμάτιο.

Η συσκευή λειτουργεί ως εξής: - σε ειδική δεξαμενή χύνεται νερό, από εκεί ρέει σταδιακά στο κάρτερ, και μόνο από την παλέτα με τη βοήθεια συνδετικών μερών κινείται στις συσκευές νερού του εξατμιστή. Στο ρόλο τέτοιων συσκευών μπορούν να δράσουν δίσκοι, φυσίγγια και φίλτρα.

Η λειτουργία φτηνών συσκευών εξάτμισης κρύου πραγματοποιείται με τη βοήθεια χαρτιού, σε μια τέτοια κατάσταση το νερό ανεβαίνει, εμποτίζοντας το χαρτί. Οι ακριβότερες συσκευές περιέχουν δίσκους από πλαστικό.

Περαιτέρω, παρουσία στη διαμόρφωση αυτού του τύπου υγραντήρα, ο ανεμιστήρας φυσάει αέρα διαμέσου των ενσωματωμένων στοιχείων για εξάτμιση.

Τέτοιοι υγραντήρες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το περιβάλλον, καθώς όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο, τόσο μικρότερη είναι η ταχύτητα εξάτμισης που παράγεται από τη συσκευή.

Τα όργανα της ψυχρής υγρασίας διακρίνονται από την απλότητα, τη φθηνότητα και το χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Όταν χρησιμοποιείτε έναν κρύο υγραντήρα, είναι σημαντικό να γεμίσετε τη δεξαμενή με απεσταγμένο νερό

Η απόδοση της συσκευής κυμαίνεται από 3,5 έως 8 λίτρα την ημέρα με κατανάλωση ισχύος 20-50 Watt.

Λειτουργία του υγρού υγραντήρα ατμού

Η αρχή της λειτουργίας αυτού του τύπου συσκευής συγκρίνεται συχνά με έναν βραστήρα που λειτουργεί με ηλεκτρισμό, καθώς πρέπει να φέρεται στο σημείο βρασμού για την εξάτμιση του υγρού.

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο βραστήρας πρέπει να θερμανθεί καθώς το νερό ταχύτερα, αλλά ο τύπος των συσκευών θα πρέπει να θερμαίνεται το υγρό όσο πιο αργά γίνεται μέχρι κορεσμού συνέβησαν μάζας αέρα κατά την εξάτμιση του νερού.

Υπάρχει μια ακόμη διαφορά, στους υγραντήρες το βρασμό του νερού στις περισσότερες περιπτώσεις παράγεται σε ξεχωριστή δεξαμενή, όχι σε ολόκληρη τη συσκευή.

Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • μειώνει σημαντικά την πιθανότητα καψίματος ενώ αγγίζει τα εξαρτήματα της συσκευής.
 • μετά τη σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο, η συσκευή αρχίζει γρήγορα να εμπλουτίζει τον αέρα με υγρασία.

παραγωγής ατμού λαμβάνει χώρα κατά τη διαδικασία της βραστό νερό, με αποτέλεσμα σε όλες τις επιβλαβείς ακαθαρσίες που περιέχονται προηγουμένως στο νερό να παραμένει στο θερμαντικό στοιχείο και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες ή τραυματισμό. Επομένως, τα στοιχεία αυτά πρέπει να καθαρίζονται τακτικά από την κλίμακα.

Τα στοιχεία εξάτμισης μετράνε δύο, τα οποία τοποθετούνται στο νερό του ηλεκτροδίου. Μετά την εφαρμογή μιας τάσης, ρέει ρεύμα μέσα στο νερό, υφίσταται θέρμανση, βράζει και στη συνέχεια εξατμίζεται. Στην περίπτωση πλήρους εξάτμισης του υγρού, το κύκλωμα αποσυνδέεται και η συσκευή απενεργοποιείται ανεξάρτητα.

Η συσκευή έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να παρέχει ασφάλεια στους χρήστες. Για παράδειγμα, η σύνδεση του καλωδίου ρεύματος είναι δυνατή μόνο όταν η συσκευή είναι πλήρως συναρμολογημένη, σε αυτή την περίπτωση τα γυμνά ηλεκτρόδια δεν έρχονται σε επαφή με τα χέρια.

Όλα τα μοντέλα αυτού του τύπου υγραντήρα είναι εξοπλισμένα με υγρασία, η οποία επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση της συσκευής όταν επιτευχθεί η βέλτιστη στάθμη υγρασίας. Αυτό είναι απλώς ένα απαραίτητο στοιχείο, διότι όταν λειτουργεί ένας υγραντήρας ατμού θερμού τύπου, υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος να υπερβούμε τους βέλτιστους δείκτες υγρασίας αέρα στην αίθουσα.

Ο υγραντήρας με ζεστό ατμό τροφοδοτείται συχνά με πρόσθετα ακροφύσια που περιέχουν μια συσκευή εισπνοής

Η απόδοση αυτών των συσκευών κυμαίνεται από επτά έως δεκαέξι λίτρα την ημέρα και η κατανάλωση ισχύος κυμαίνεται από τριακόσιες έως επτακόσιες βατ.

Χαρακτηριστικά της λειτουργίας των υγροποιητών τύπου ψεκασμού

Αυτός ο τύπος υγραντήρα χρησιμοποιείται μόνο σε βιομηχανικές συνθήκες.

Η συσκευή βασίζεται στον ψεκασμό μικρών σταγονιδίων νερού, με διάμετρο από πέντε έως οκτώ μικρά. Η μετατροπή σταγονιδίων σε ατμό πραγματοποιείται σε απόσταση 10-15 εκατοστών από το ακροφύσιο ακροφυσίων.

Η απόδοση των συσκευών αυτού του τύπου κυμαίνεται από 60 έως 230 λίτρα την ώρα. Είναι αρκετά ακριβά, επειδή η τιμή των φθηνότερων μοντέλων των atomizers είναι περίπου 2 χιλιάδες δολάρια.

Αφού εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του υγραντήρα, ανάλογα με το είδος του, δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε μια συσκευή ποιότητας για τον εαυτό σας. Η επιλογή περιορίζεται σε ατμό, παραδοσιακό και υπερηχητικό υγραντήρα, καθώς οι ψεκαστήρες είναι κατάλληλοι μόνο για εγκατάσταση σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους.

Ο καθένας από τους παραπάνω τύπους υγραντήρων, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας του, έχει ένα αριθμό πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, οπότε η επιλογή της συσκευής εκτελείται μεμονωμένα. Για παράδειγμα, οι ενυδατικές κρέμες θερμού τύπου είναι ιδανικές για τους ασθματικούς, αλλά αν ζείτε σε εσωτερικούς χώρους, τα μικρά παιδιά πρέπει να απορρίπτονται από τη χρήση, επειδή δημιουργούν έντονο θόρυβο.

Πώληση και εγκατάσταση αδιαβατικών συστημάτων υγρασίας Airwet

Αποτελεσματική ενυδάτωση για σπίτια, διαμερίσματα και γραφεία

Οι άνθρωποι χρειάζονται ζωτικό αέρα

Είδαμε την κατάσταση της ζωής στο υπερβολικό κλίμα. 90 δευτερόλεπτα - κοιτάξτε.

Εφαρμογές συστημάτων υγρασίας AirWet

Στο διαμέρισμα

Τα ακροφύσια αεροδυναμικού αέρα στο διαμέρισμα είναι ελάχιστα αισθητά και χαμηλού θορύβου. Καταπνίξτε τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα, τον ενυδατωμένο υπερ-στραγγισμένο αέρα της πόλης.

Σε ιδιωτικό σπίτι

Ο αδιαβατικός υγραντήρας εμποδίζει την ξήρανση των ξύλινων στοιχείων, καταστέλλει τις μυρωδιές. Το καλοκαίρι χρησιμοποιείται για να ψεκάζει φυσικά εντομοαπωθητικά.

Στο γραφείο

Μια υγιής ατμόσφαιρα στο γραφείο θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων - οι άνθρωποι είναι λιγότερο νευρικοί, λιγότερο κουρασμένοι, λιγότερο πιθανό να αρρωσταίνουν.

Σε εκδηλώσεις

Δημιουργήστε άνετες συνθήκες για τους επισκέπτες να επισκέπτονται εκδηλώσεις. Μια υγιής ατμόσφαιρα επηρεάζει τη διάθεση και την ευημερία των ανθρώπων.

Γιατί το AirWet είναι καλύτερο από τους οικιακούς υγραντήρες

SAFE

Το σύστημα χρησιμοποιεί τρεχούμενο νερό υψηλής καθαρότητας, ενώ οι οικιακοί υγραντήρες είναι ο ιδανικός χώρος για τη διάδοση μικροοργανισμών, οι οποίοι στη συνέχεια ψεκάζονται απευθείας στον αέρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Ο υγραντήρας λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα με χωρητικότητα 1 λίτρο την ώρα. Θα προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σύστημα εξαερισμού, διατηρώντας ένα καθορισμένο επίπεδο υγρασίας. Οι πιο αποτελεσματικοί οικιακοί υγραντήρες εξατμίζονται μέχρι και 0,6 λίτρα νερού ανά ώρα, κάτι που δεν θα είναι αρκετό ακόμη και με τον συνηθισμένο αερισμό του δωματίου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ

Οι αναρτήσεις είναι υγροσκοπικές. Ο ψεκασμός της υγρασίας των ακροφυσίων AirWet καθαρίζει τον αέρα του δωματίου από πτητικά αιωρήματα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ Ή LAPTOP

Η AirWet καταναλώνει από 5 έως 30 watt ανά λίτρο ψεκασμένου νερού. Τόσο πολλή ενέργεια σε μια ώρα θα δαπανηθεί από ένα ενυδρείο, ή δύο φορητούς υπολογιστές.

ΔΕΝ ΙΔΙΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Εργαστείτε ή χαλαρώστε. Μην σκεφτείτε τη συσκευή, σε αντίθεση με τις οικιακές συσκευές, το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και δεν χρειάζεται να γεμίσει με νερό και εβδομαδιαίο καθαρισμό. Απλώς πρέπει να ρυθμίσετε το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας.

ΑΔΥΝΑΜΙΑ

Αποκλεισμός αντλίες κρύβεται στο πίσω δωμάτιο, σωλήνες - σε ταβάνια, καλούπια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία και ακροφύσια μεγέθους είναι τόσο μικρή ώστε να μην δώσουν προσοχή σε αυτά, εκτός αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Το αδιαβατικό σύστημα της AirWet είναι αυτόνομο

Το AirWet είναι εκτός σύνδεσης

Μην προσθέτετε νερό. Το σύστημα υγρασίας συνδέεται με την παροχή νερού και αποχέτευσης. Η προετοιμασία νερού και το πλύσιμο είναι αυτοματοποιημένα.

Θα πρέπει να συσταθεί

Το σύστημα διατηρεί αυτόματα το επίπεδο υγρασίας που έχετε ρυθμίσει.

Αυτοεξυπηρέτηση

Το AirWet είναι εξοπλισμένο με πρόγραμμα καθαρισμού που λειτουργεί ανεξάρτητα. Η συμμετοχή δεν απαιτείται.

Τι επηρεάζεται από υπερβολικά ξηρό αέρα

Αυξάνεται, χάνεται η υγρασία, ξεφλουδίζει. Οι ρυτίδες εμφανίζονται πρόωρα. Τα δάκρυα εμφανίζονται στα δάχτυλα.

Τα χείλη σπάουν, χάνουν την ελαστικότητα και την ένταση. Βλάβη στο κρύο.

Βλεννώδεις μεμβράνες

Η δυσάρεστη ξηρότητα στη μύτη, ο πονόλαιμος, η αίσθηση της "άμμου στα μάτια" - αυτά είναι τα πρώτα σημάδια του ξηρού αέρα στο δωμάτιο.

Μαλλιά

Το δέρμα του κεφαλιού υποφέρει, εμφανίζεται πιτυρίδα, τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα.

Ελαφρύ

Η σχετική υγρασία στο δωμάτιο κάτω από 15-20% οδηγεί σε σοβαρή διατάραξη των πνευμόνων, κίνδυνο ανάπτυξης υποξίας.

Παιδιά και ηλικιωμένοι

Λόγω της αυξημένης ευαισθησίας του βλεννογόνου στους ηλικιωμένους και στα παιδιά, οι ταυτόχρονες νόσοι εμφανίζονται ταχύτερα και είναι πιο σοβαρές από αυτές των μεσήλικων.

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Έπιπλα από ξύλο, πίνακες ζωγραφικής, υφάσματα, παρκέ και μουσικά όργανα καταστρέφονται υπό την επίδραση του ξηρού αέρα.

Ζώα

Τα κατοικίδια ζώα βλάπτονται από τον ξηρό αέρα, αλλά ποτέ δεν θα σας πουν γι 'αυτό.

Ψεκασμός νερού υγραντήρα

υπερηχητικός ψεκαστήρας υγροποιητή 0; hotKeyText.join (''): '' ">

Συνεχίζοντας τη χρήση του AliExpress αποδέχεστε τη χρήση των cookies (δείτε περισσότερα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις Προτιμήσεις Cookie στο μενού αριστερά.

 • Καλύτερος αγώνας
 • Τιμή (χαμηλή προς υψηλή)
 • Τιμή (υψηλή προς χαμηλή)
 • Αριθμός παραγγελιών
 • Βαθμολογία πωλητή
 • Η ημερομηνία προστέθηκε (από νέα σε παλιά)

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "υπερηχητικός ψεκαστήρας νερού".

Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για "υπερηχητικός ψεκαστήρας νερού".

Πώς να κάνετε τον εαυτό σας έναν υπερηχητικό υγραντήρα αέρα

Ο ξηρός αέρας στα σπίτια είναι μια απόλυτη ταλαιπωρία και μία από τις αιτίες της κακής υγείας. Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε για να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό, αν υπάρχει χρόνος και πόροι για να κάνετε τον απλούστερο υγραντήρα τον εαυτό σας, και ως μια πολύ αποτελεσματική συμπαγής συσκευή.

Διαφορά από τη γεννήτρια ατμού

Οι οικιακοί υγραντήρες είναι δύο τύπων. Ορισμένες εργασίες αυξάνουν την περιοχή εξάτμισης, ενώ άλλες θερμαίνουν το υγρό στον ατμό. Και στις δύο περιπτώσεις, η εξάτμιση του νερού συμβαίνει φυσιολογικά, οι γεννήτριες ατμού δεν θα συζητηθούν σήμερα.

Οι περισσότερες σύγχρονες οικιακές συσκευές χρησιμοποιούν ένα πιεζο-εκπομπό - μια πλάκα που δονείται σε μία υπερηχητική συχνότητα. Η αρχή της εξάτμισης εδώ είναι: το νερό διασπάται σε πολύ μικρά σωματίδια, μια λεπτή διασπορά, που δεν μπορεί να "κολλήσει" πίσω και να συνεχίσει να υπάρχει με τη μορφή υδρατμών. Το πλεονέκτημα των διασκορπισμένων υγραντήρων σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και σχεδόν πλήρης απουσία κλίμακας στη συσκευή, που επηρεάζει την αντοχή του.

Οικιακός υγραντήρας υπερήχων

Τμήματα σώματος

Ως θήκη για τον υγραντήρα συνιστούμε τη λήψη ενός σφραγισμένου δοχείου για φαγητό. Το ύψος του πρέπει να είναι τουλάχιστον 150 mm, και το πλάτος - περίπου 300 mm.

Η δεξαμενή νερού είναι ένα συνηθισμένο δοχείο τριών λίτρων. Εξατμίστε εντελώς θα είναι για 6-8 ώρες, εάν χρειάζεστε περισσότερα, χρησιμοποιήστε φιάλες των πέντε λίτρων ή μπουκάλια για πόσιμο νερό.

Υπάρχουν δυο πιθανά είδη σύνδεσης του δοχείου με το περίβλημα. Στην περίπτωσή μας, θα βάλουμε το βάζο ανάποδα σε μια στρογγυλή ξύλινη ροδέλα. Φυσικά, η διάρκεια ζωής μιας τέτοιας λεπτομέρειας δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει να κάνει κάτι καινούργιο. Επιπλέον, η βάση μπορεί να ληφθεί "ανθεκτικό στην υγρασία" δέντρο, για παράδειγμα, λάρινο ή φιστίκι. Αρχικά, τρυπάμε μια κορώνα 100 mm με μια ξύλινη ροδέλα από μια σανίδα πάχους 50 mm. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια διαθέσιμη οπή στο κέντρο της στεφάνης για 75 ή 80 mm, κάντε μια δακτυλιοειδή αυλάκωση με βάθος περίπου 15 mm και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κεντρικό τμήμα της κορόνας κατά 60 ή 50 mm.

Με ένα κούμπωμα επεκτείνουμε το δείγμα από το στέμμα σε 9-10 mm, κατόπιν περνάμε μέσα σε ένα λεπτό καλέμι, δίνοντας το σωστό προφίλ. Ως αποτέλεσμα, το πλυντήριο πρέπει να τοποθετείται επαρκώς στο βάζο, όπως ένα καπάκι. Στην επάνω πλευρά της ροδέλας κόβουμε εγκάρσια το πριόνι σε βάθος περίπου 15 mm, έτσι ώστε να σχηματίζονται μικρές τρύπες για να αναρροφήσουν τον αέρα και να στραγγίσουν το νερό. Ως αποτέλεσμα, ο σχεδιασμός πρέπει να λειτουργεί ως δοχείο για νεαρά πτηνά.

Ως δεύτερη επιλογή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική δεξαμενή: μια μικρή δεξαμενή ή δοχείο, συνδεδεμένη στον εξατμιστή με δύο λεπτούς σωλήνες σιλικόνης. Είναι σημαντικό, ωστόσο, ότι ο σωλήνας τροφοδοσίας αναδύεται στον πυθμένα του δοχείου. Η στάθμη της απόληξης του δεύτερου σωλήνα προσδιορίζει ακριβώς το ύψος της στρώσης νερού.

Υπερήχων Εξατμιστής

Αυτό, στην πραγματικότητα, το μόνο ακριβό στοιχείο αυτών που πρέπει να αγοράσουν. Αλλά μην βιαστείτε να αγοράσετε αξεσουάρ για υπάρχοντα μοντέλα υγραντήρων αέρα, είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο ακριβό.

Από 300 έως 500 ρούβλια είναι ένα κανονικό πιεζοηλεκτρικό στοιχείο. Αγοράστε αυτό μπορεί να είναι σε απευθείας σύνδεση δημοπρασίες, ή απευθείας από την Κίνα. Μην κάνετε την λανθασμένη επιλογή: το "γυμνό" piezoelement δεν λειτουργεί, χρειάζεστε μια συσκευή σε μια αδιάβροχη θήκη με ένα ζεύγος εξερχόμενων συρμάτων και ένα βύσμα στο τέλος. Η διαφορά είναι ότι ένας τέτοιος υγραντήρας έχει όλες τις απαραίτητες σωληνώσεις για να παράγει την επιθυμητή συχνότητα και μπορεί να τοποθετηθεί κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε δοχείο με νερό χωρίς πρόσθετη στεγανοποίηση.

Ο εξατμιστής πρέπει να στερεωθεί στον πυθμένα του δοχείου σε ένα αυθαίρετο μέρος, αλλά όχι κοντά στους τοίχους, αφήνοντας ένα ελεύθερο μέρος για την εγκατάσταση ενός δοχείου με νερό. Εάν το περίβλημα του εξατμιστή δεν είναι αδιάβροχο ή όταν η πλάκα δεν βυθίζεται αρκετά βαθιά, η συσκευή μπορεί να στερεωθεί από το εξωτερικό του πυθμένα του δοχείου. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια καθαρή τρύπα κάτω από την πλευρά της πλάκας και να σφραγιστεί η διασταύρωση με μια σιλικονούχο υγιεινής. Για σταθερότητα, το δοχείο θα πρέπει να εφοδιάζεται με πόδια ή βάση.

Προστασία κατά της ξηρής λειτουργίας

Ο πομπός πρέπει πάντα να είναι βυθισμένος, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χωρίς νερό, αντηχεί, θερμαίνεται και σπάει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η προστασία από την ξηρή λειτουργία μπορεί να γίνει με έναν απλό αισθητήρα στάθμης υγρού πλύσης για τα εγχώρια αυτοκίνητα. Είναι επιθυμητό να αγοράσετε αισθητήρες μικρού φλοτέρ με ένα διακόπτη καλαμιού σε ένα μικρό σωλήνα, διαφορετικά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ο υγραντήρας να σβήσει πριν τελειώσει το νερό στην τράπεζα.

Τοποθετήστε τον αισθητήρα στο κάτω μέρος του δοχείου έτσι ώστε, μετά την τοποθέτηση του δοχείου, να είναι μέσα. Εάν η δεξαμενή είναι ξεχωριστή, ο αισθητήρας είναι εγκατεστημένος σε αυτό. Ο κανονικός τρόπος λειτουργίας του αισθητήρα είναι μια ανοικτή επαφή, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχουν αρκετά κυκλώματα μεταγωγής. Για να αναστρέψετε το σήμα, χρησιμοποιήστε ένα ενδιάμεσο ρελέ ή κλειδί ημιαγωγού. Εάν ο αισθητήρας επαφής διαθέτει ένα τυπικό σχέδιο λειτουργίας, τότε μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο κύκλωμα διακοπής ρεύματος ενός ψυγείου χαμηλής ισχύος.

Ισχύς και αυτοματισμός

Οι περισσότεροι πιεζοηλεκτρικοί αισθητήρες σχεδιάζονται για να τροφοδοτούν χαμηλή τάση 12 ή 24 VDC. Υπάρχουν πολλές επιλογές, από το να τροφοδοτήσετε τον αυτόνομο υγραντήρα. Συνιστούμε μόνο για λόγους ασφαλείας να τοποθετήσετε το τροφοδοτικό και τον αυτοματισμό σε ξεχωριστό περίβλημα.

Η απλούστερη και πιο οικουμενική επιλογή είναι η τροφοδοσία του υπολογιστή. Έχουν ένα κοινό σύστημα προσδιορισμού:

 • κίτρινα σύρματα +12 V;
 • μαύρο σύρμα - κοινό μείον?
 • Το σκούρο μπλε σύρμα είναι 12 V σε αντίστροφη πολικότητα (έως 0,5A).

Έτσι, η σύνδεση με 12 V γίνεται με μαύρο και κίτρινο καλώδιο, και με 24 V - κίτρινο και μπλε.

Δεδομένου ότι η τροφοδοσία του ψυγείου δεν απαιτεί ιδανική σταθεροποιημένη τάση, είναι δυνατή η χρήση μικρών μετασχηματιστών από παλιά ραδιόφωνα και άλλες οικιακές συσκευές με γέφυρα δίοδος και χωρίς γεννήτρια συχνότητας. Είναι επίσης δυνατό να βυθιστεί ο ίδιος ο μετασχηματιστής σε ένα μικρό (έως 30 mm) πυρήνα φερρίτη, καθώς η ισχύς του πιεζοηλεκτρικού θερμαντήρα είναι ελάχιστη.

Για να αυτοματοποιηθεί η λειτουργία του εξατμιστή για διακοπή όταν επιτευχθεί κάποια στάθμη υγρασίας, απαιτείται ένα μικρό κύκλωμα να συναρμολογηθεί σε μια κρεμαστή εγκατάσταση. Το πρώτο μέρος είναι ένας αισθητήρας DHT11 με ψηφιακό σήμα εξόδου. Το δεύτερο στοιχείο είναι το Arduino mini ως ψηφιακός ελεγκτής. Η εκτελεστική συσκευή του κυκλώματος είναι ένα κλειδί θυρίστορ ή ένα μικρο ρελέ με ρεύμα έως 0,3 Α, και ως ρυθμιστής μια μεταβλητή αντίσταση 10-15 kOhm.

1. Συνδέσεις τροφοδοσίας. 2. Τρανζίστορ κλειδιά. 3. Πίνακας ελεγκτών Arduino. 4. Αισθητήρας υγρασίας

Ένα σκίτσο (αλγόριθμος, μικροπρογραμματισμός) για μια τέτοια συναρμολόγηση είναι πολύ απλό. Δηλώνουμε δύο παγκόσμιες μεταβλητές int και γράφουμε σε αυτές τις τιμές στον Πείρο του αισθητήρα και στο ποτενσιόμετρο. Για να συγκριθούν οι τιμές, χρησιμοποιείται μόνο μια κατασκευή if-else σε ένα άπειρο βρόχο, η δευτερεύουσα συνθήκη του οποίου είναι μια εξαίρεση που απενεργοποιεί το ρελέ πιεζοηλεκτρικού ρεύματος εάν η τιμή της μεταβλητής υγρασίας υπερβεί την τιμή ρύθμισης. Για να βαθμονομήσετε τις τιμές, χρησιμοποιήστε την οθόνη θύρας της συνδεδεμένης πλακέτας.

Τελική συναρμολόγηση της συσκευής

Τέλος, θα συναρμολογήσουμε τη συσκευή. Η ροδέλα κάτω από το δοχείο προσελκύεται από τον πυθμένα του δοχείου με βίδες, που έχουν προηγουμένως λιπανθεί με ένα σφραγιστικό. Βάζουμε ένα κενό βάζο στη θέση του, μετράμε τις παύλες από τις πλευρές και μεταφέρουμε τις διαστάσεις στο καπάκι του δοχείου. Κόψτε την τρύπα στο σημάδι και βάλτε στην άκρη ένα λεπτό σωλήνα από σιλικόνη, κομμένο κατά μήκος.

Εσοχή 20-30 mm από την εγκοπή κάνει το δεύτερο οπή 50 mm σε διάμετρο και που στην ψύκτη υπολογιστή τέσσερις βίδες 60 mm, το οποίο θα κατευθύνει τη ροή του αέρα επάνω, απομάκρυνση ατμού από το δοχείο και τη διευκόλυνση ελαφρά δημιουργία κενού της. Για σύνδεση με τον τροφοδοτικό χρησιμοποιείται το PVA 3x0,75 mm.

Τώρα μένει να γεμίσει το βάζο με νερό στο χείλος, βάλτε τον συγκεντρωμένο υγραντήρα στην κορυφή, γυρίστε τη δομή και τροφοδοτήστε το φαγητό.

Ψεκαστήρας υγραντήρα

 • Βάρος: 120g
 • Μέγεθος B * W * D: 7x12x9 εκ
 • Τάση / συχνότητα: 100-240 V / 50-60 Hz, DC 5 V / 800 mA; 4 W
 • Όγκος της φιάλης: 80 ml
 • Όγκος της δεξαμενής: 4,5 l
 • Κατανάλωση ισχύος: 31 V
 • Κατανάλωση νερού: 380 ml / h
 • Διάρκεια εργασίας σε ένα σταθμό πλήρωσης: 10-12 ώρες
 • Συνιστώμενη επιφάνεια δωματίων: 35 m2
 • Καταστροφή μικροβίων και βακτηρίων.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • Μικροσκοπικός ψεκασμός υγρού
 • Ψυχρή και θερμή εξάτμιση.
 • Αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Για χώρους 40-45 τετραγωνικών μέτρων.
 • Ευρύ φάσμα ρυθμίσεων.
 • Δωμάτιο χώρου: 25 m3
 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου
 • Ελάχιστη ψεκασμός με υπερήχους
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Βελτιωμένη ρύθμιση
 • Απορροφητικό ποτήρι από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

 • Υπερήχων ψεκασμός νερού.
 • Επεξεργασία αέρα στον χώρο (έως 35 βλ.).
 • LED-οθόνη.
 • 3 επίπεδα εξάτμισης.
 • Δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου εξάτμισης.
 • Δωμάτιο δωματίου: 15 τ.μ.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • 2 ρυθμούς εξαερισμού.
 • Νυχτερινή λειτουργία.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ο όγκος της δεξαμενής νερού: 680 ml.
 • Διαστάσεις: 20 x 16 x 11 εκ.
 • Βάρος: 1055 γρ.
 • Δυνατότητα τροφοδοσίας από τη θύρα USB του υπολογιστή.
 • Η βέλτιστη ισορροπία υγρασίας.
 • Πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας.
 • Συμπαγή.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ενσωματωμένη γεννήτρια ανιόντων.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως
 • Κατανάλωση ισχύος: 5 watt.
 • Ο όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml.
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Διαστάσεις (Διάμετρος Χ Η): 180x175 mm
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Τομέας εφαρμογής 15-20 m2
 • Η ένταση ψεκασμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Αφαιρούμενη δεξαμενή
 • Είναι δυνατή η κατευθυνόμενη εξάτμιση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση
 • Έχει τοποθετηθεί φως LED
 • Τροφοδοσία από το δίκτυο
 • Όγκος της δεξαμενής νερού 1,8 l
 • Περιοχή υγρασίας: 40 m2
 • Παραγωγικότητα: 300 ml / h
 • Όγκος της δεξαμενής: 3,5 l
 • Μέγεθος: 277 x 160 x 268 mm
 • Για χώρους 30 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα
 • Υπερήχων ψεκασμός νερού
 • Νυχτερινός φωτισμός της θήκης
 • Μέγεθος: 195 x 180 x 300 mm
 • Βάρος: 0,7 kg
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
 • Το μέγεθος της δεξαμενής είναι 1,2 λίτρα
 • Ο ήχος ψεκασμού ψυχρού ατμού
 • Υγραντήρας και νυχτερινό φως
 • Μέγεθος 17 * 25 * 17 εκ
 • Δωμάτιο: 30 τ.μ.
 • Δεξαμενή νερού: 4,5 λίτρα.
 • Η ένταση του ατμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Υπερηχητική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
 • Διαστάσεις: 26,5 x 33 x 20 cm.
 • Βάρος: 2025 γρ.
 • Λειτουργία προθέρμανσης νερού.
 • Παρουσία αισθητήρα μόλυνσης του υγροποιητή.
 • Παρουσία ειδικής φύσιγγας για μαλακτικό νερού.
 • Παρουσία ενσωματωμένης υγρασίας.
 • Οπτική οθόνη LCD.
 • Κασσέτα ανταλλαγής κατιόντων.
 • Λειτουργία ιονισμού αέρα.
 • Δυνατότητα ρύθμισης της υγρασίας και της ισχύος.
 • Συναγερμός όταν εκκενώνεται η δεξαμενή.
 • Λειτουργία απενεργοποίησης.
 • Τρεις τρόποι λειτουργίας.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος.
 • Η παρουσία φίλτρου εξάτμισης νερού με βακτηριοκτόνο εμποτισμό.
 • Ομοιόμορφη κατανομή του υγρού αέρα.
 • Πρακτικά αθόρυβη εργασία.
 • Φωτισμός και χρήση ως νυχτερινό φως
 • Η χρήση αρωματικών ουσιών
 • Αναζωογονεί, ενυδατώνει, καθαρίζει τον αέρα
 • Οικόπεδο 48 τ.μ.
 • Διπλή τεχνολογία υπερήχων ψεκασμού και εξάτμισης νερού
  Υψηλή υγρασία 550 ml / h
 • Η παρουσία ενός φίλτρου νερού για σκληρό νερό.
 • Η παρουσία μιας αφαιρούμενης δεξαμενής νερού.
 • Δείκτης στάθμης νερού στη δεξαμενή.
 • Βούρτσα για καθαρισμό.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Ενσωματωμένο φως
 • Μέγεθος (Διάμετρος x W): 18x17,5 εκ
 • Όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Για την αρωματοποίηση του δωματίου
 • Ενυδατώνει τον αέρα
 • Φωτισμός LED με τρία χρώματα
 • Χωρητικότητα: 680 ml
 • Χρόνος εργασίας: 3 ώρες
 • Υγραντήρας αέρα συνδυασμένος με λαμπτήρα αρωμάτων
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: 25μ²
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1,6 l
 • Μέγεθος (LxWxH): 18 x 18 x 4,5 cm
 • Βάρος: 0,75 kg
 • Χωρητικότητα: 150 ml
 • Περιοχή κάλυψης: 20-30 m3
 • Χρόνος εργασίας: 2-5 ώρες
 • Ψεκασμός: 40-75 ml / h
 • Επίπεδο θορύβου:

9 χρόνια επιτυχία
της εργασίας

Κορυφαίες μάρκες
στο πεδίο
προϊόντα υγείας

Παράδοση στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη την επόμενη μέρα

Περισσότερα από 600 αντικείμενα
αυτοαπομάκρυνση

Παραδίδουμε σε οποιουσδήποτε
το σημείο της Ρωσίας!

Η πληρωμή είναι βολική
τρόπο

Μετρητά στο
παραλαβή αγαθών,
χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. πληρωμές, μεταφορές

Υγραντήρας αέρα

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι η υγρασία του αέρα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός υγιούς και καλού εσωτερικού κλίματος. Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του έτους το επίπεδο υγρασίας πρέπει να αυξηθεί τεχνητά.

Προσπαθούμε να παρέχουμε λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την αξιοπιστία και τον κίνδυνο λεγιονέλλωσης. Απαιτείται ολοκληρωμένη προσέγγιση: από το νερό της βρύσης μέχρι τον υγροποιημένο αέρα.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα την υγρασία, πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν την ανάγκη για βέλτιστη υγρασία για τον καθένα μας. δεν χρειάζεται καν να συνδέουν συχνά αρνητικά συναισθήματα με το να πάρει την υγρασία πόνο στα μάτια, τους βλεννογόνους εκτεθεί στην ασθένεια, πονοκέφαλο, σκασμένα χείλη και το ξηρό δέρμα.

Τα πράγματα γύρω μας αρχίζουν να χειροτερεύουν, το δέντρο σπάει, το χαρτί είναι τσαλακωμένο, τα φρούτα χάνουν την εμφάνιση τους και τα ηλεκτρονικά είναι εκτός λειτουργίας.

Υγραντήρας για το σπίτι
και διαμερίσματα

Μικροαυτόματα ακροφύσια

ψεκάστε νερό υψηλής καθαρότητας απευθείας στο δωμάτιο

Η εταιρεία μας ασχολείται με την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων υγρασίας αέρα με άμεσο ψεκασμό νερού στο δωμάτιο. Μικροαυτόματοι ψεκαστήρες ψεκάζουν νερό στη μικρότερη ομίχλη. Το νερό καθαρίζεται προκαταρκτικά από όλους τους ρύπους - μικροοργανισμούς, οργανικές ουσίες, άλατα.

Συστήματα ψεκασμού απευθείας νερού επιλέχθηκαν ως η πιο σύγχρονη και δυναμική κατεύθυνση σε συστήματα ύγρανσης που διαθέτει αξεπέραστη χαρακτηριστικά των βασικών κριτηρίων: τη μικροβιολογική ασφάλεια, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ευελιξία της εγκατάστασης από το ένα δωμάτιο σε ένα μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, χωρίς επίβλεψη αυτόματη λειτουργία με απευθείας σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των συστημάτων ψεκασμού είναι το αποτέλεσμα φρεσκάδας. Αυτό το φαινόμενο - το "φαινόμενο καταρράκτη" - προκύπτει από αδιαβατική ψύξη και εύκολο ιονισμό λόγω θραύσης νερού (λόγω του μπαλο-ηλεκτρικού αποτελέσματος). Ο αέρας στους καταρράκτες και κοντά στο ισχυρό σέρφινγκ δίνει επίσης μια νέα αίσθηση, λόγω του σχηματισμού μεγάλου αριθμού σταγόνων νερού διαφορετικών μεγεθών.

Ο άμεσος ψεκασμός νερού στο δωμάτιο που σερβίρεται είναι πολύ απλός και προφανής
ιδέα. Περίπου πέντε χρόνια πριν, εμφανίστηκε στην αγορά εξοπλισμός για οικιακούς και γραφειακούς χώρους. Τέτοιες εγκαταστάσεις λειτουργούν ήσυχα, είναι συμπαγείς και ανεπιτήδευτες στη συντήρηση.

Διακριτικά χαρακτηριστικά των άμεσων συστημάτων ψεκασμού νερού:

 • Υγιεινή και μικροβιολογική ασφάλεια
 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
 • Ευέλικτη εγκατάσταση
 • Απλή εξυπηρέτηση
 • Δεν υπάρχει ζημιά στα εσωτερικά αντικείμενα λόγω λευκής επικάλυψης ή καθίζησης υγρασίας
 • Η επίδραση της ελαφριάς φρεσκάδας στον αέρα

Σύστημα υγρασίας ABF βασισμένο σε Humidool-R υγραντήρες υγραντήρα

Περιγραφή του συστήματος υγροποίησης ακροφυσίων ABF

Δεν είναι μυστικό ότι το νερό είναι η πιο σημαντική πηγή ζωτικότητας στον πλανήτη μας. Κατά συνέπεια, η περιεκτικότητα σε υγρασία στον αέρα επηρεάζει άμεσα τη ζωτική δραστηριότητα όλων των ζωντανών οργανισμών. Με την ανεπαρκή υγρασία, η ικανότητα του ατόμου να μειώνεται, η επιδείνωση της ευημερίας, η ανάπτυξη και η καρποφορία πολλών φυτών επιβραδύνει, η κατάσταση πολλών ζώων και πτηνών επιβαρύνεται και το επίπεδο συγκέντρωσης σκόνης στην αίθουσα αυξάνεται. Η κανονική περιεκτικότητα σε υγρασία μειώνει την ευαισθησία στο κρύο και σας επιτρέπει να διατηρείτε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο σε χαμηλότερο επίπεδο, γεγονός που μειώνει το κόστος ενέργειας. Όταν ο αέρας είναι υγρός κατά την καυτή περίοδο, η θερμοκρασία μειώνεται. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό καθήκον στον σύγχρονο κόσμο.

Συστήματα υγρασίας Το ABF επιτρέπει την γρήγορη και αποτελεσματική αύξηση του επιπέδου σχετικής υγρασίας στο δωμάτιο, έχοντας ξοδέψει ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα, για να διατηρήσει αυτό το επίπεδο στο μέλλον στην επιθυμητή περιοχή.

Δώστε προσοχή

Η αρχή του συστήματος υγρασίας ABF είναι παρόμοια με την αρχή της λειτουργίας γεννήτρια αερολυμάτων AG-1 (εικόνα δεξιά), αυτό το σύστημα διακρίνεται από την ανάγκη να δημιουργηθεί υψηλή πίεση νερού στην είσοδο του υγραντήρα. Ως εκ τούτου, για τη λειτουργία του, θα χρειαστείτε ακόμη πιο ακριβές αντλίες εμβόλων υψηλής πίεσης. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου ("νάιλον") που μπορούν να αντέξουν και φυσικά το σύστημα διήθησης, επειδή το σύστημα υγρασίας του ακροφυσίου είναι επίσης πολύ απαιτητικό για την καθαρότητα του νερού.

Από αυτή την άποψη, το σετ παροχής του συστήματος υγρασίας του ακροφυσίου είναι πολύ δαπανηρό και απαιτεί σημαντική προσπάθεια κατά την εγκατάσταση. Η χρήση του γεννήτρια αερολυμάτων AG-1 δεν θα σας κοστίσει τέτοια χρήματα και προσπάθεια - κοστίζει πολύ μετριοπαθώς και η έναρξη εργασιών απλά αναστέλλεται από το ανώτατο όριο και συνδέεται με ένα τακτικό δίκτυο ύδρευσης. Η διήθηση του νερού δεν απαιτείται γι 'αυτό.

Η αρχή του συστήματος της υγρασίας του ακροφυσίου ABF

Τα βασικά στοιχεία του συστήματος είναι:

 • Αντλία εμβόλου υψηλής πίεσης ABF
 • Πλαστικό σωλήνα υψηλής πίεσης με πάχος τοίχωμα υψηλής πίεσης σε διάμετρο 3/8 ίντσες (9,52 mm)
 • Υγραντήρας Humicool-R
 • Αυτόματο σταθμό συντήρησης υγρασίας NTK-02 (MRVT-2M)

Η αρχή του βιομηχανικού συστήματος υγρασίας ABF είναι αρκετά απλή: το νερό από την κεντρική παροχή ύδατος διέρχεται από το σύστημα φιλτραρίσματος και στη συνέχεια τροφοδοτείται στην αντλία εμβόλου υψηλής πίεσης ABF. Η αντλία εμβολισμού ABF παρέχει νερό σε υψηλή πίεση (60-80 bar) μέσω ειδικών σωλήνων από νάιλον με πάχος τοίχωμα στον υγραντήρα Humicool-R. Ο υγραντήρας, με τη σειρά του, ψεκάζει νερό μέσω ακροφυσίων με διάμετρο 0,15 mm στην κατάσταση ομίχλης. Η φυγόκεντρη πτερωτή που είναι εγκατεστημένη στον υγραντήρα κατανέμει το διασκορπισμένο νερό ομοιόμορφα πάνω στο δωμάτιο.

Λόγω του γεγονότος ότι οι σταγόνες του ψεκασμού νερού είναι αμελητέες, το σύννεφο νερού εξατμίζεται αμέσως, δεν πετάει και δύο μέτρα από το ακροφύσιο. Τα μεγέθη των σχηματιζόμενων σωματιδίων είναι στην περιοχή των 10-20 μικρών, η οποία είναι παρόμοια με τον φυσικό σχηματισμένο υδρατμό κατά την εξάτμιση.

Μια κουρτίνα νερού από τις μικρότερες σταγόνες νερού διαλύεται γρήγορα στον αέρα, χωρίς να διαβρέχει επιφάνειες και αντικείμενα, και έτσι υγραίνει τον αέρα. Κατά την καυτή περίοδο, το σύστημα αυτό όχι μόνο θα ενυδατώνει σημαντικά, αλλά και θα ψύχει τον αέρα, μειώνοντας τη θερμοκρασία στους 15 o C, καθώς η εξάτμιση του 1 γραμμαρίου νερού απαιτεί ενέργεια περίπου 600 θερμίδων.

Η εικόνα στα δεξιά δείχνει το γράφημα της εξάρτησης της πτώσης της θερμοκρασίας από την αύξηση της σχετικής υγρασίας.

Το νερό τροφοδοτείται από την αντλία υψηλής πίεσης ABF. Οι αντλίες έρχονται σε διαφορετικές χωρητικότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις για το δωμάτιο και επιλέγονται ξεχωριστά. Αριθμός οπών στον υγραντήρα: 4 έως 8, ανάλογα με το σχεδιασμό και το σκοπό του υγραντήρα Humicool-R.

Εγκατάσταση του συστήματος υγρασίας αέρα εισαγωγής ABF

Κατά την εγκατάσταση ενός συστήματος υγρασίας (θόλωση), πρέπει να αποφασιστεί πού και πώς θα τοποθετηθούν οι γραμμές.

Η πιο κοινή προσέγγιση για την εγκατάσταση του συστήματος υγράνσεως των γραμμών (θάμπωμα) σε εσωτερικούς χώρους είναι να διανέμει ομοιόμορφα τη γραμμή με τα ακροφύσια σε σχέση με την περιοχή του έχει υγρανθεί (ψύξη) χώρου, αποφεύγοντας τον ψεκασμό σε οποιαδήποτε υπάρχοντα εμπόδια. Σύστημα θα πρέπει να διατάσσονται έτσι ώστε κατά τον ψεκασμό ύψος τοποθέτησης, η απόσταση μεταξύ των γραμμών και των ακροφυσίων ψεκασμού και η κατεύθυνση των νεφών νερού ακροφυσίου αφήνεται να εξατμιστεί εντελώς.

Κατά την εγκατάσταση του συστήματος υγρασίας στον ανοιχτό χώρο, συνιστάται η τοποθέτηση των γραμμών έτσι ώστε να κόβουν την απαραίτητη περιοχή για υγρασία (ψύξη). Για παράδειγμα, όταν το ανοικτό περίπτερο υγραίνεται (ψύχεται), είναι απαραίτητο να τοποθετούνται γραμμές κατά μήκος της περιμέτρου του χώρου με την κατεύθυνση των ακροφυσίων προς τα έξω.

Συνιστώμενη γραμμή τοποθέτησης σε απόσταση ο ένας από τον άλλο όχι μεγαλύτερη από 5 m, το ακροφύσιο -. 0.8-2 m στους υπολογισμούς συνιστάται να θεωρήσει ότι ένας υγραντήρας Humicool-R για την ύγρανση έκταση 100 τ.μ.. Η εικόνα στα δεξιά δείχνει ένα παράδειγμα εγκατάστασης ενός εσωτερικού συστήματος υγρασίας.

Μέθοδος υπολογισμού του συστήματος υγρασίας ακροφυσίων ABF

Τα αρχικά δεδομένα που πρέπει να γνωρίζετε για τον υπολογισμό του συστήματος:

 1. Όλες οι διαστάσεις του δωματίου (L * W * H)
 2. Η χωρητικότητα του εξαερισμού (ή του ρυθμού ανταλλαγής αέρα)
 3. Σχετική υγρασία% χωρίς υγρασία στη χειρότερη περίοδο (συνήθως το χειμώνα)
 4. Απαιτούμενη σχετική υγρασία% στο δωμάτιο
 5. Θερμοκρασία αέρα, o С

Απλοποιημένος υπολογισμός της απαιτούμενης ποσότητας νερού (σε l / min.) Δημιουργείται από τον τύπο:

 • (V * N) - ικανότητα εξαερισμού
 • V - ένταση δωματίου
 • Ν - τη συχνότητα της ανταλλαγής αέρα στο δωμάτιο (πόσες φορές σε 1 ώρα ο συνολικός όγκος θα αλλάξει)
 • 1.2 -Ειδικό βάρος αέρα (kg / m 3) (σε θερμοκρασία 21 o C και ατμοσφαιρική πίεση 1013 mbar)
 • Χ1 - Σχετική υγρασία% χωρίς υγρασία στη χειρότερη περίοδο (συνήθως το χειμώνα)
 • X2 - Απαιτούμενη σχετική υγρασία% στο δωμάτιο

Παράδειγμα υπολογισμού:

Η υγρασία στο δωμάτιο είναι 25%. Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το 70%. Η χωρητικότητα εξαερισμού είναι 30000 m 3 / h. Θερμοκρασία = 21 o C.

Q = 30000 m 3 / h * 1,2 * ((70% -25%) / 10 + 1) / 60000 = 3,6 l / min.

Αυτή η παράμετρος (Q = 3.6 l / min.) Απαιτείται για να επιλέξετε μια αντλία κατάλληλη για το σύστημά μας. Έτσι, το σύστημα χρειάζεται αντλία εμβόλου ABF401B με χωρητικότητα 4,1 λίτρων ανά λεπτό.

Κάθε υγραντήρας Humicool-R έχει ένα ορισμένο όριο στην παραγωγικότητα του νερού. Επιλέγουμε τον αριθμό των απαιτούμενων υγραντήρων σύμφωνα με τη συνολική χωρητικότητα του συστήματος των 4,1 λίτρων ανά λεπτό. Στην περίπτωσή μας, αποδεικνύεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι περισσότερο από τέσσερα υγραντήρες Humicool-R 05 και δύο αυτόματο σταθμό συντήρησης υγρασίας NTK-02 (MRVT-2M), Επειδή ένας σταθμός μπορεί να ελέγξει μόνο δύο υγραντήρες. Λαμβάνουμε υπόψη ότι κάθε υγραντήρας καλύπτει έκταση 100 m ² (ακτίνα ψεκασμού 5 m). Τοποθετούμε τους υγραντήρες σύμφωνα με το σχέδιο της αίθουσας ομοιόμορφα.

Και τότε όλα ρυθμίζονται από τον αισθητήρα υγρασίας.

Humicool-R προδιαγραφές υγραντήρα

Σχεδιασμός υγραντήρα Humicool-R

Το κόστος ενός τυπικού συστήματος για ένα μέσο δωμάτιο με έναν υγραντήρα είναι κατά μέσο όρο περίπου 70-80 χιλιάδες ρούβλια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συστήματα αυτά υπολογίζονται ξεχωριστά ανάλογα με τις παραμέτρους των χώρων. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τη σωστή λειτουργία του συστήματος.

Αντλίες εμβόλων ABF για σύστημα έγχυσης ABF

Τα συστήματα υγρασίας με βάση την εργασία ως μηχανισμοί εργασίας για αντλίες εμβόλων υψηλής πίεσης είναι ένας μάλλον πολύπλοκος μηχανισμός όπου η ποιότητα και η αξιοπιστία των πιο δαπανηρών μονάδων επηρεάζουν άμεσα το τελικό αποτέλεσμα της εργασίας.

Υπάρχουν δύο τύποι τέτοιων αντλιών:

 1. Αντλίες για τη λειτουργία συστημάτων ύγρανσης-ψύξης σε ανοικτούς χώρους (καλοκαιρινές βεράντες, καφετέριες, πάρκα κλπ.), Όπου ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω ελεγκτή με ελάχιστο σύνολο λειτουργιών, συνήθως είναι κανονικός χρονοδιακόπτης. Ως επί το πλείστον, πρόκειται για συστήματα ύγρανσης ενός κυκλώματος με μικρή σχετική τελική κατανάλωση νερού από 0,3 έως 5 λίτρα ανά λεπτό. Οι αντλίες κατασκευάζονται σε ένα ενιαίο περίβλημα, με ένα προεγκατεστημένο φίλτρο καθαρισμού, έναν ρυθμιστή πίεσης νερού και έναν ελεγκτή χρονοδιακόπτη, όπου έχει ρυθμιστεί ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος υγρασίας. Οι αντλίες υψηλής πίεσης που κινούνται με μονοφασικούς κινητήρες αποτελούν την καλύτερη λύση για μικρά και μεσαία συστήματα ομίχλης με κατανάλωση νερού από 0,3 έως 25 λίτρα ανά λεπτό. Τα υψηλής ποιότητας μέρη αυτών των αντλιών παρέχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. ). Για την προστασία από την υπερθέρμανση, είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση προστασίας κινητήρα M611 (δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο παράδοσης).
 2. Αντλίες για σοβαρές συστήματα ύγρανσης να διατηρήσει την απαιτούμενη θερμοκρασία και την υγρασία σε τομείς όπως οι εταιρείες διαχείρισης παραγωγής που συνδέονται με την ξυλουργική, την εκτύπωση, ελαφρά βιομηχανία, Βιομηχανικά θερμοκήπια, κλπ Ο έλεγχος σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένων συστημάτων αυτοματισμού, με βάση τις μετρήσεις από τους συνδεδεμένους αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ο αριθμός των ανεξάρτητων παραμέτρων των περιοχών ελέγχου σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, αυτό εξαρτάται μόνο από την ενέργεια που χρησιμοποιείται από τις ρυθμίσεις της αντλίας και του εξοπλισμού. Για την σταθερή λειτουργία των εν λόγω συστημάτων απαιτεί συνεχή έλεγχο του νερού υπό πίεση που εισέρχονται στο στόμιο εισόδου της αντλίας (ρελαντί έλεγχος) σύστημα ελέγχου της πίεσης του νερού στην έξοδο της αντλίας, ιδιαίτερα στο σύστημα διαχείρισης multiplanimetric ύγρανσης (μία αντλία και τον εξοπλισμό σε πολλά δωμάτια με τις ρυθμίσεις τους σχετικά με τις παραμέτρους της υγρασίας και της θερμοκρασίας). Για την προστασία από την υπερθέρμανση, είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση προστασίας κινητήρα M611 (δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο παράδοσης).