Υγραντήρας αέρα Ergopower ER-HQ602 - επανεξέταση

Το μήνυμά σας 24ω »Τρι Ιαν 29, 2013 3:32 μμ

Το μήνυμά σας Λιού »Τετ Ιαν 30, 2013 10:25 μμ

Το μήνυμά σας 24ω »Κυρ Φεβ 03, 2013 8:06 μμ

Το μήνυμά σας Kirr »Τετ Ιουν 19, 2013 15:02

Το μήνυμά σας Ασβέστη »Τετ Ιουν 19, 2013

Το μήνυμά σας Kirr »Τετ Ιουν 19, 2013

Το μήνυμά σας Braslavskaya »Πέμ 20 Ιουνίου 2013 16:52

Το μήνυμά σας μυστήριο »Σαβ 13 Ιουλ 2013 9:17 μμ

Το μήνυμά σας Ελέφαντας »Σαβ 13 Ιουλ 2013 9:51 μ.μ.

Το μήνυμά σας μυστήριο »Πέμ 25 Ιούλ, 2013 18:34

Το μήνυμά σας Δεν είμαι άγγελος »Τρί Ιουλ 31, 2013 18:11

Το μήνυμά σας brenno »Παρ 04 Οκτ 2013

Το μήνυμά σας Ivanna19 »Σάβ 23 Νοεμβρίου 2013 2:03 μμ

Υγραντήρας για το νεογέννητο. συμβουλεύει!

Εφαρμογή για κινητάHappy Mama 4.7 Η επικοινωνία στην εφαρμογή είναι πολύ πιο βολικό!

Όχι περισσότερο και έκοψα τη θερμάστρα για τη νύχτα. για να πάει το πρωί τόσο δροσερό φραχτό grunts)))

Έχω Boneco, μια άλλη αποδεδειγμένη εταιρεία Venta

Σε μας Ballu, όχι ότι αυτό μου ευχαρίστηση, αλλά υγραίνει ή wets και είναι ωραία.

Έχουμε την Polaris φθηνή. Εάν το κλειστό παράθυρο, τότε μέχρι 40-50 μπορεί να αυξήσει ήρεμα την υγρασία στο δωμάτιο 25kv.m. για 2-3 ώρες. Αν ανοίξουμε, τότε βέβαια όλη η υγρασία είναι ξεπερασμένη (δεν ξέρω αν είναι από δική μας ή από οποιονδήποτε άλλο

Αλλά είναι πολύ πιο άνετα να κοιμάται μαζί του, η μύτη του αναπνέει καλύτερα και ο λαιμός του δεν είναι επίμονος το πρωί. Για μένα αυτό ήταν ένα απλό πρόβλημα. Το πρωί, ο λαιμός μου ήταν επώδυνος.

Έχω πολωμένους υπερήχους με ιονισμό. λειτουργεί αθόρυβα, το μωρό δεν ενοχλεί, ενυδατώνει τέλεια!

Φόρουμ γονέων με πολλά παιδιά

. και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις μας

Αρχική εστία ⇒ Βοηθάει ο υγραντήρας; Μοιραστείτε την εμπειρία σας.

Συντονιστής: Όλγα Τ

Το μήνυμά σας Η μαμά της Γιούλια »08 Νοέμβριος 2014, 08:59

Το μήνυμά σας suzy-m »08 Νοέμβριος 2014, 09:25

Το μήνυμά σας ekzo555 »08 Νοέμβριος 2014, 10:20

Το μήνυμά σας ULTASHA »08 Νοέμβριος 2014, 11:22

Το μήνυμά σας Μπασάτα »08 Νοέμβριος 2014, 11:36

Το μήνυμά σας Natka_ »08 Νοέμβριος 2014, 12:48

Το μήνυμά σας Ωκεανό »08 Νοέμβριος 2014, 14:54

Το μήνυμά σας Μπασάτα »08 Νοέμβριος 2014, 15:31

Το μήνυμά σας Regatta »08 Νοέμβριος 2014, 19:35

Το μήνυμά σας Εύκολα »08 Νοέμβριος 2014, 22:08

Το μήνυμά σας XU-XU »08 Νοέμβριος 2014, 23:10

Το μήνυμά σας Στροντίου »19 Νοεμβρίου 2014, 13:41

Το μήνυμά σας ULTASHA »19 Νοεμβρίου 2014, 13:48

Το μήνυμά σας Στροντίου »19 Νοεμβρίου 2014, 13:49

Πώς να επιλέξετε το πιο σιωπηλό και φθηνό υγραντήρα αέρα για τα παιδιά: το καλύτερο

Το πρόβλημα της υπερβολική ξηρότητα του αέρα στο δωμάτιο διαταραχθεί νέους γονείς πριν από πολλά χρόνια - στην εποχή των γιαγιάδων και των μητέρων μας, όπως κρέμες ήταν βρεγμένες πετσέτες κρεμασμένα στις μπαταρίες και τα δοχεία με νερό, τοποθετείται γύρω από το δωμάτιο. Μέχρι σήμερα, η διαδικασία της διατήρησης του απαιτούμενου επιπέδου υγρασίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, και ο καθένας μπορεί να αγοράσει σε ένα κατάστημα, και μια ειδική συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα να ξεχάσουμε την ξηρό αέρα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ένας υγραντήρας για παιδιά, επειδή είναι εξαιρετικά σημαντικό για τα νεογνά και τα μεγαλύτερα παιδιά να ζουν σε άνετες συνθήκες, διαφορετικά δεν μπορούν να αποφευχθούν μόνιμα προβλήματα υγείας.

Τι είναι ένας υγραντήρας αέρα και γιατί χρειάζεται για τα παιδιά;

Πώς λειτουργεί: πώς λειτουργεί και πώς λειτουργεί

Το κύριο καθήκον οποιουδήποτε υγραντήρα αέρα είναι να διατηρήσει ένα ορισμένο επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Ωστόσο, ορισμένα μοντέλα μπορούν να εκτελέσουν άλλες σημαντικές λειτουργίες - για παράδειγμα, για να ζεσταθεί ή να δροσιστεί ο εναέριος χώρος.

Η αρχή της λειτουργίας του υγραντή είναι αρκετά απλή: ένα ειδικό ανεμιστήρας παίρνει αέρα από το ξηρό χώρο, περνάει μέσα από τα φίλτρα και τα συστήματα καθαρισμού και ρίχνει πίσω, αλλά καθαρισμένο και κεκορεσμένο με υγρασία.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Η εμφάνιση του υγραντήρα αέρα εξαρτάται αποκλειστικά από τη φαντασία του κατασκευαστή, επομένως μια τέτοια συσκευή μπορεί να εκτελεσθεί και με τη μορφή λακωνικού κιβωτίου και με τη μορφή ασυνήθιστου ζώου.

Γιατί χρειαζόμαστε έναν υγραντήρα στο φυτώριο;

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το κλίμα στο δωμάτιο του μωρού διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη σωστή ανάπτυξη και υγεία του.

Συνιστάται από τους γιατρούς υγρασία στο δωμάτιο είναι 50-70%. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης, όταν οι θερμές μπαταρίες μπορούν να στεγνώσουν τον αέρα κατά 10-20%.

Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, και να ενισχύσει το ήδη αδύναμο παιδί ασυλία, θα πρέπει να δημιουργήσετε στο σπίτι σας την πιο άνετη κλίμα και υγραίνει τον αέρα σ 'αυτό - την πρώτη σύντροφο.

Κριτικές: οφέλη και βλάβη του υγραντήρα αέρα για τα παιδιά

Χρήσιμα: πληρώματα

Χρησιμοποιώντας έναν υγραντήρα αέρα στο δωμάτιο των παιδιών έχει μια σειρά από αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, όπως:

 • μειώνει τη συγκέντρωση βρωμιάς και μικροβίων στον αέρα (εκτελεί αναπνευστική και ρινική συμφόρηση).
 • εμποδίζει την αποξήρανση του δέρματος (μειώνει τον κίνδυνο δερματικών προβλημάτων).
 • προάγει έναν δυνατό και ήρεμο ύπνο.
 • συμβάλλει στην ανάπτυξη του μωρού και στην ταχύτερη αφομοίωση των πληροφοριών.

Harm: πόσο επικίνδυνο και τι μειονεκτήματα;

Με όλους τους κανόνες λειτουργίας του κλιματικού εξοπλισμού, οι υγραντήρες αέρα είναι απολύτως ασφαλείς για τους ανθρώπους.

Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν ανεπιφύλακτα να μη χρησιμοποιούν όργανα τύπου ατμού στα δωμάτια των παιδιών. Το θέμα είναι ότι ο ατμός που αναδύεται από αυτά έχει θερμοκρασία 60 μοίρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι δύσκολο να το κάψετε σε ένα μικρό παιδί.

Ένας άλλος ενδεχόμενος κίνδυνος έγκειται στην υπερχείλιση του αέρα, η οποία έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των παιδιών. Επιλύει αυτό το πρόβλημα αγοράζοντας μια συσκευή με ενσωματωμένες hygrostats - αφού φτάσει στο καθορισμένο επίπεδο η συσκευή απλά απενεργοποιείται.

Komarovsky: συμβουλή γιατρού

Σύμφωνα με τον διάσημο γιατρό των παιδιών Komarovsky EO. η βέλτιστη υγρασία για τα παιδιά είναι 50-70% και οι υγραντήρες τύπου υπερήχων είναι οι πιο αποτελεσματικοί με το σύνολο των εργασιών.

Γιατρός τονίζει ότι η χρήση της εξάτμισης - δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά πρέπει να περιλαμβάνει τον εξατμιστή, όταν η υγρασία του αέρα στο δωμάτιο είναι κάτω από 50%, και από όταν υπερβαίνει το 70% σήμα.

Αξίζει να αγοράσετε για ένα νεογέννητο και ποια ενυδατική κρέμα είναι καλύτερη;

Τα νεογνά πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό μικροκλίμα, καθώς δεν είχαν ακόμη χρόνο για να συνηθίσουν να στεγνώσει το βρώμικο αέρα των αστικών χώρων, και κατά συνέπεια, η πιθανότητα αφυδάτωσης είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ενός υγραντήρα υπερήχων - δεν είναι μόνο εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά και απολύτως ασφαλές για τα παιδιά.

Είδη υγραντήρα αέρα για παιδικό δωμάτιο

Παραδοσιακά

Οι υγραντήρες του παραδοσιακού τύπου θεωρούνται ως οι απλούστεροι από τους υπάρχοντες. Σε αυτά, ο αέρας διέρχεται από ειδικά φίλτρα και το νερό εξατμίζεται φυσικά χωρίς θέρμανση.

Τα διακριτικά πλεονεκτήματα των παραδοσιακών υγροποιητών είναι:

 • δυνατότητα χρήσης νερού από τη βρύση.
 • χαμηλό κόστος.
 • ομοιομορφία της ύγρανσης.
 • τον καθαρισμό του αέρα από τη ρύπανση.
 • απλή συντήρηση.

Ωστόσο, για να διατηρηθεί το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας απαιτεί συνεχή λειτουργία της συσκευής, η οποία ονομάζεται ήσυχη και επομένως κατάλληλη για χρήση από το παιδικό δωμάτιο, είναι αρκετά δύσκολη.

Αθόρυβοι υγραντήρες χωρίς θόρυβο

Η αρχή της λειτουργίας των συσκευών υπερήχων συνίσταται στον ψεκασμό της υγρασίας μέσω ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας της μεμβράνης.

Οι υπερηχητικές δονήσεις του ψυγείου στην περίπτωση της συσκευής δημιουργούν ένα σύννεφο από λεπτά διασκορπισμένες σταγόνες νερού, μέσω των οποίων περνά ο αέρας πριν εισέλθει στο χώρο του δωματίου.

Τα κύρια πλεονεκτήματα τέτοιων συσκευών είναι:

 • ηχηρή εργασία?
 • υψηλή απόδοση.
 • ασφάλεια χρήσης ·
 • ευρεία λειτουργικότητα.

Ωστόσο, οι κύριες συνθήκες λειτουργίας των υπερήχων υγραντήρες είναι η χρήση των φιλτραρισμένο νερό, διαφορετικά οι ήδη ακριβά φίλτρα ταχέως φραγμένα και αποτυγχάνουν και θα σχηματίσει ένα λευκό φιλμ πάνω γύρω επιφάνειες.

Ατμοκαθαριστές

Πολλοί χρήστες συγκρίνουν τη λειτουργία των υγραντήρων ατμού με βραστό νερό σε ένα ηλεκτρικό βραστήρα. Τέτοιες συσκευές θερμαίνουν το νερό και απελευθερώνουν ατμό, το οποίο κορεσεί τα πάντα γύρω από την υγρασία.

Τα πλεονεκτήματα των συσκευών ατμού περιλαμβάνουν:

 • εργασία για το συνηθισμένο νερό.
 • υψηλή παραγωγικότητα.
 • λειτουργία αυτόματου τερματισμού λειτουργίας σε περίπτωση βρασμού νερού.
 • δυνατότητα χρήσης ως συσκευής εισπνοής.

Παράλληλα, οι υγραντήρες ατμού χαρακτηρίζονται από υψηλή κατανάλωση ενέργειας και μπορεί να είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιηθούν σε χώρους με μικρά παιδιά και ζώα λόγω της μεγάλης πιθανότητας να καούν.

Κλιματικά συστήματα

Η αρχή λειτουργίας των κλιματικών συστημάτων βασίζεται στη χρήση ειδικού φίλτρου που αλληλεπιδρά με τον ανεμιστήρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αντικατασταθεί από ένα ειδικό σχέδιο.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι οι υγραντήρες όχι μόνο διατηρούν την υγρασία του αέρα σε ένα δεδομένο επίπεδο, αλλά και το καθαρίζουν από κάθε είδους ρύπανση. Ταυτόχρονα, συσκευές αυτού του σχεδίου χαρακτηρίζονται από μια ποικιλία τρόπων λειτουργίας, σιωπηλή λειτουργία, καθαρισμό αέρα υψηλής ποιότητας και διακριτικό σχέδιο.

Το κύριο μειονέκτημα των χρηστών των κλιματικών συστημάτων θεωρείται υψηλό κόστος.

Πλυντήρια αέρα

Τα λεγόμενα φίλτρα αέρα είναι καθαριστικά δίσκων. Η δουλειά τους συνίσταται στο γεγονός ότι ο ανεμιστήρας αντλεί αέρα μέσα στο σώμα της συσκευής και περνάει μέσα από περιστρεφόμενους δίσκους, περιοδικά βυθισμένους στο νερό. Ταυτόχρονα, όλοι οι ρύποι που εξέρχονται από τον αέρα παραμένουν στο νερό και το ήδη καθαρισμένο και υγραμένο ρεύμα αέρα εισέρχεται στο δωμάτιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιες συσκευές:

 • καταναλώνουν λίγη δύναμη.
 • δεν απαιτούν αντικατάσταση μονάδων δίσκου?
 • ήσυχα δουλειά?
 • καθαρίστε τον αέρα της ρύπανσης.
 • δεν απαιτούν τη χρήση καθαρού νερού.

Ταυτόχρονα, το πλύσιμο του αέρα είναι εγγενές σε υψηλό κόστος και επιβλητικές διαστάσεις, επομένως μια συσκευή αυτού του τύπου μπορεί να μην είναι κατάλληλη για όλους τους συμπατριώτες μας.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι οι υπεροχογράφοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για χρήση σε παιδικά δωμάτια, και συγκεκριμένα:

 • Ballu UHB 805:
  • Συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 30 m2.
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 13 ώρες.
  • μέγιστη παροχή νερού: 300 ml / h.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4 l.
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • επίπεδο θορύβου: 38 dBa;
  • διαστάσεις: 210х285х173 mm;
  • κατά προσέγγιση κόστος: 3 150 μ.
 • Boneco U700:
  • Συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 80 m2.
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 15 ώρες.
  • μέγιστη παροχή: 600 ml / h.
  • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 9 l;
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • διαστάσεις: 190x325x360 mm;
  • κατά προσέγγιση κόστος: 14 990 ρούβλια.
 • Polaris PUH 5545:
  • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 35 m2.
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 21 ώρες.
  • τη μέγιστη παροχή νερού: 350 ml / h.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: απόν / παρών.
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 3,2 λίτρα.
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • κατά προσέγγιση κόστος: 1 590 ρούβλια.
 • Scarlett SC-986:
  • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 15 ώρες.
  • μέγιστη παροχή νερού: 300 ml / h.
  • ρύθμιση της κατεύθυνσης / έντασης της υγρασίας: είναι;
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 4,5 l.
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • κατά προσέγγιση κόστος: 1 990 ρούβλια.
 • Vitek VT-1764:
  • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 12 ώρες.
  • μέγιστη ταχύτητα ροής: 400 ml / h.
  • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 5 l.
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • διαστάσεις: 270х370х270 mm;
  • κατά προσέγγιση κόστος: 6 990 ρούβλια.
 • Electrolux EHU 3710d:
  • συνιστώμενη περιοχή εξυπηρέτησης: 50 m2;
  • χρόνος συνεχούς εργασίας: 11 ώρες.
  • μέγιστη ροή νερού: 450 ml / h.
  • ρύθμιση της έντασης της υγρασίας: είναι?
  • χωρητικότητα της δεξαμενής νερού: 5 l.
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης: ναι;
  • διαστάσεις: 209χ382х209 mm.
  • κατά προσέγγιση κόστος: 6 990 ρούβλια.

Ποιος κατασκευαστής και τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: κορυφή 3

Ποιος υγραντήρας αέρα είναι ο ασφαλέστερος για τα παιδιά;

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα για ένα παιδί, πρέπει να προτιμάτε συσκευές υπερήχων - δεν είναι μόνο οι πιο αποτελεσματικές αλλά και ασφαλείς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο επίπεδο θορύβου - πολύ δυνατή λειτουργία της συσκευής θα επηρεάσει τον ύπνο του μωρού, γι 'αυτό επιλέξτε το πιο ήσυχο μοντέλο.

Επιπλέον, η απόδοση του υγραντήρα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος του χώρου που εξυπηρετείται, διαφορετικά η ισχύς του μηχανήματος για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος μπορεί να μην είναι αρκετή.

Η παρουσία ενός ενσωματωμένου υγροστάτη είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα - αυτή η συσκευή θα βοηθήσει στη διατήρηση του επιπέδου υγρασίας σε ένα δεδομένο επίπεδο, χωρίς υπερβολική διαβροχή. Και η παρουσία ενός ιονιστή συμβάλλει σε έναν πιο διεξοδικό καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο.

Μέχρι σήμερα, τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων για τα παιδικά δωμάτια είναι:

 • Ballu UHB 805 - 3 150 ρούβλια.
 • Electrolux EHU 3710d - 6 990 ρούβλια.
 • Boneco U700 - 14.90 ρούβλια.

Συντήρηση και επισκευή

Τι είδους νερό πρέπει να γεμίσετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά;

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι υγραντήρες με υπερήχους πρέπει να γεμίζονται μόνο με καλά καθαρισμένο νερό ή ακόμα καλύτερα με αποσταγμένο νερό. Διαφορετικά, σχηματίζεται μια λευκή επίστρωση στις επιφάνειες που περιβάλλουν τον υγραντήρα.

Για τον ατμό και τις παραδοσιακές συσκευές, δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε και νερό από τη βρύση. Αλλά εάν το νερό είναι πολύ σφιχτό, τα φίλτρα στον υγραντήρα πρέπει να αλλάζουν συχνότερα από το συνηθισμένο.

Καθαρισμός και φροντίδα: οδηγίες και βίντεο

Για να υγραντήρα εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν περισσότερο, και η απόδοσή της έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα - γι 'αυτόν να φροντίσετε κατάλληλα: καθαρίζεται τακτικά της πλάκας και την απολύμανση.

Καθαρίστε τη συσκευή από τους ειδικούς της πλάκας συνιστούμε το ακόλουθο σχήμα:

 • Αποσυνδέστε τη συσκευή από το δίκτυο.
 • Αποσυναρμολογήστε τον υγραντήρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 • Σκουπίστε το σώμα της συσκευής με ένα μαλακό υγρό πανί.
 • Ξεπλύνετε τη δεξαμενή με τρεχούμενο νερό.
 • αφαιρέστε την κύρια πλάκα με σφουγγάρι και ισχυρή βρωμιά με μια μαλακή βούρτσα.
 • σκουπίστε όλα τα εξαρτήματα και συναρμολογήστε τη συσκευή.

Αποφύγετε την εμφάνιση βακτηριδίων στον υγραντήρα και η άνθηση του νερού μπορεί να γίνει με τακτική απολύμανση της συσκευής. Για να το κάνετε αυτό μία φορά την εβδομάδα, πρέπει να επεξεργαστείτε τη συσκευή ως εξής:

 • ξεπλύνετε τη συσκευή με τον παραπάνω τρόπο.
 • στη δεξαμενή νερού ρίξτε ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.
 • θέστε το μηχάνημα σε λειτουργία και απενεργοποιήστε το όταν ξεκινήσει η εξάτμιση.
 • ρίξτε το υπόλοιπο υπεροξείδιο, ξεπλύνετε το δοχείο με τρεχούμενο νερό.
 • Προσθέστε νερό στη δεξαμενή και ενεργοποιήστε τη μηχανή για δύο έως τρία λεπτά.
 • Ρίξτε νερό και ξεπλύνετε προσεκτικά τη συσκευή.

Πώς να καθαρίσετε σωστά τον υγραντήρα περιγράφεται εδώ:

Κόστος

Το κόστος του κλιματικού εξοπλισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου της συσκευής, των λειτουργικών χαρακτηριστικών, των χαρακτηριστικών ισχύος και της μάρκας. Από αυτή την άποψη, για να βρείτε έναν υγραντήρα μπορεί να είναι όπως χίλια, και για αρκετές δεκάδες χιλιάδες ρούβλια.

Πού να αγοράσετε έναν υγραντήρα με ιονιστή;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα, οι πωλήσεις ενυδατικών υλών αυτού του τύπου εξετάζονται από οργανισμούς όπως:

 • "Κόσμος του αέρα":
  • τοποθεσία: https://www.mir-vozduha.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, οδός Yeniseiskaya, κτίριο 1, κτίριο 3, γραφείο 34-19 ·
  • τηλέφωνο: 8 (495) 641-04-54.
 • «Χαλαρωτική αγορά»:
  • site: https://relax-market.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Kashirsky proezd, σπίτι 17;
  • τηλέφωνο: 8 (499) 955-58-98.
 • Medstyle:
  • site: http://medstyleplus.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Prospekt Mira, ιδιοκτησία κατοικίας 119 (VVC), περίπτερο 12, κατάστημα 11 ·
  • τηλέφωνο: 8 (499) 760-27-64.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο υγραντήρα στα ακόλουθα καταστήματα:

 • "Ψυγείο":
  • τοποθεσία: http://www.holodilnik.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Pulkovskoe εθνική οδό, 56, κτίριο 4?
  • τηλέφωνο: 8 (812) 602-06-00.
 • Afonya:
  • site: https://www.afonya-spb.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Prospekt Prospekt, σπίτι 46, κτίριο 1?
  • τηλέφωνο: 8 (812) 648-22-11.
 • «Στο κατάστημα»:
  • site: https://www.vmagazine.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Kolomyazhsky Prospect, 33;
  • τηλέφωνο: 8 (812) 600-99-19.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα στο δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο το σωστό εξοπλισμό, επειδή η υπεράρδευση αέρα ως επικίνδυνο για το μωρό, καθώς και η υπερβολική ξηρότητα του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή και η λειτουργία της συσκευής στο φυτώριο πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη ευθύνη.

Βασική θερμοκρασία από Α έως Ζ

* Αγαπητοί φίλοι! Ναι, είναι διαφήμιση, γυρίζοντας όπως πρέπει!

Υγραντήρας! Υπερήχων ή ατμού! Ποιο είναι καλύτερο;

Τα κορίτσια που έχουν ενυδατικές κρέμες, συμβουλεύουν, ποιο είναι το καλύτερο! Υπερήχων ή ατμού; Είναι υπερήχων επιβλαβής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Διαβάστε τα σχόλια 22:

Οι ΗΠΑ δεν είναι επιβλαβείς. Όσο πιο δυνατά και πιο μοντέρνα τόσο καλύτερα

Eleno4ka, αν έχετε τους δεσμούς ενός υγραντήρα, πείτε μου περισσότερα. Ίσως το μοντέλο θα σας συμβουλεύσει!

Υπάρχουν, knots ballu, κανονική δεν είναι σούπερ. Τέτοια θέματα συζητήθηκαν. Κοιτάξτε στη μηχανή αναζήτησης)

Eleno4ka, έψαχνα, αλλά δεν βρήκα μια συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτησή μου! Μήπως κάποιος χρησιμοποίησε τον υγραντήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Δεν είναι επιβλαβές; Η Google δίνει διαφορετικές απαντήσεις 50% έως 50%.

Ο σύζυγός μου μεταφέρει υπερηχογράφημα καλύτερα :) αυτός σε μένα στο m-video λειτουργεί αν αυτό. Και εξακολουθεί να λέει ότι δεν υπάρχει STEAM. Υπάρχουν δίσκοι και υπέρηχοι. Σας συμβουλεύει τη δεύτερη επιλογή και εμείς, παρεμπιπτόντως, έχουμε και αυτό, την εταιρεία της Electrolux

Και ναι - δεν είναι επιβλαβές ΟΛΕΣ!

Αγόρασα τον υπερηχητικό υγραντήρα Supra, όταν γεννήθηκε το re. Το χειμώνα, το διαμέρισμα είναι ζεστό και υγρασία 25%. Το αποτέλεσμα δεν παρατηρήθηκε πολύ, πάνω από 40% υγρασία δεν αυξήθηκε. Το ίδιο αποτέλεσμα ήταν όταν κρεμάτε υγρές πετσέτες στις μπαταρίες. Και παρόλο που δουλεύει αρκετά ήρεμα, ενοχλήθηκε από τον ύπνο. Θεωρώ ότι αυτή η αγορά είναι άχρηστη, είναι άχρηστη. Επιζήσαμε και χωρίζουμε χωρίς ενυδατική κρέμα, απλώς στάξαμε στο Aquamaris. Αν και ο Δρ Κ. Σκιάχτρο

Η Nestkat, μια εταιρεία υπερ, είναι μια επιχείρηση χαμηλής τεχνολογίας,

Θα σας πω την εμπειρία μας. σε παίρνουμε. άρχισε μια τρομερή αλλεργία. ο σύζυγος αγόρασε τον πιο γεμάτο ατμό και ζεστό και κρύο και με υποβρύχια. στο τέλος 4 ημέρες yuzali όχι πόσο έχει υγρανθεί. σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να overdressed δωμάτιο, που στο μπάνιο είναι επίσης ιστορία. Πήγαμε να αλλάξουμε, όπως ο γάμος, αν και το νερό κατέληξε σε ένα δοχείο. έτσι είμαστε κατανοητοί και δεν εξηγήσαμε γιατί δεν καλύπτει την υγρασία, αλλάζει σε υπερηχογράφημα. Pts. είναι ικανοποιημένη. μπορείτε να κανονίσετε ένα ατμόλουτρο ακόμη και) με μια ομίχλη

Θα γράψω για τον υγραντήρα ατμού σας), ένα από τα φθηνότερα, που αγοράστηκε στην αρχή της εγκυμοσύνης, επειδή. τρομερά ξηρό στο διαμέρισμα. το δωμάτιο ενυδατώνει καλά, όλα ταιριάζουν)

Και σε με ένα πρόβλημα με ξηρό αέρα, τον υγραντήρα επιλέγω 2 μήνες και δεν μπορώ να επιλέξω. Θέλω τόσο συμπαγές όσο και όμορφο σχέδιο, όπως βρίσκεται σε εξέχουσα θέση. Και στο τέλος, τίποτα δεν είναι κατάλληλο, όλα μερικά τεράστια. Ίσως κάποιος να συμβουλεύσει κάτι σχετικά με τη μορφή της αξιοπρεπούς;

Διασκέδαση, και το ίζημα δεν εμπίπτει στα έπιπλα από τους δεσμούς. τον υγραντήρα;

Αναμονή, ο σύζυγός μου είναι μόνο πίσω από έναν υπερηχητικό υγραντήρα και διάβασα κάπου στο διαδίκτυο ότι μπορεί να είναι επιβλαβής και μπορεί να αφήσει υπόλειμμα στα έπιπλα εάν το νερό δεν είναι υψηλής ποιότητας. Λοιπόν, με νερό, μπορείτε να καθαρίσετε το ρίχνετε, αλλά γιατί είναι επιβλαβές, δεν υπάρχουν καλά επιχειρήματα!

Stylod, όχι δεν πέσει), το νερό πρέπει απλώς να χυθεί έξω από το φίλτρο, ή αυτό που στους αρτοποιούς είναι 5 λίτρα. Η πτώση ίζημα μόνο κατ 'ευθείαν το νερό της βρύσης, εξαρτάται και πάλι από την εταιρία - έχουμε μια χρονιά δύσκολη ρίχνουμε το νερό της βρύσης και τίποτα το ίδιο ρυθμίζει την υγρασία, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τρόπο, συχνά τα παιδιά κοστίζει το βέλτιστο

Το ερώτημα είναι: αυξάνεται η θερμοκρασία δωματίου από τους υγραντήρες; Και τότε εμείς Pts πολύ ζεστό στο δωμάτιο και ξηρό, θέλω να υγραίνω τον αέρα, αλλά την ίδια στιγμή, μην το κάνει ακόμα πιο θερμό

Επίσης, πρόσφατα ήταν πρόθυμοι να αγοράσουν ένα gadget, Τσίτα και βρήκε αν είναι πολύ ξηρό αέρα, είναι ωραίο να έχουμε μια τέτοια συσκευή, και αν το σπίτι που ανέχεται από τα ρούχα των παιδιών πλύσιμο και στέγνωμα της μπαταρίας είναι επίσης αρκετά υγρά... και κατά την ανάγνωση σκόνταψε στο + Ιονιστές καθαρισμού του αέρα, και μπορείτε να εξετάσουν αυτή την επιλογή; :)

Έχουμε έναν κόμβο-υγραντήρα ballu. Με τη λειτουργία της καλής αντιμετώπισης - αν κλείσετε το δωμάτιο, τότε μετά από μερικές ώρες εργασίας, η υγρασία είναι πολύ καλά αισθητή. Από τα μείγματα - έχει πολύ λαμπερά πλήκτρα φωτός, είναι απαραίτητο να κρεμάσει τη νύχτα? gurgles (όταν έφεραν Lylechka με το σπίτι στο σπίτι, δεν μπορούσε να το ενεργοποιήσετε για να ακούσετε το sniff του γιου)? ακριβό και δύσκολο στη χρήση φίλτρο, ακατάλληλη πλήρωση νερού. Αλλά έχει πολλούς τρόπους. Σχετικά με τη λευκή πλάκα. Στο παλιό διαμέρισμα βάζαμε νερό από το φίλτρο, αλλά η επιδρομή ήταν δυνατή και τρομοκρατήθηκε με τρομερά. Μετά την κίνηση, εγκαταστήσαμε ένα καλύτερο φίλτρο στο νερό, αλλάξαμε το φίλτρο στον ίδιο τον υγραντήρα και ένα θαύμα, δεν υπάρχει καθόλου πλάκα.

Roxy1609, όχι δεν αυξάνεται, εάν ο υγραντής δεν ξέρει πώς να ελέγχει την υγρασία, τότε μπορεί να δημιουργήσει ένα θερμοκήπιο, και πάλι όλα εξαρτώνται από την επιχείρηση

Σε μας η υπερηχητική Polaris, υγροποιεί ή δεν διαβρέχει τόσο γρήγορα, γιατί πηγαίνουμε εδώ εδώ από ένα δωμάτιο. Έχει δουλέψει όλη την μέρα, την απενεργοποιούμε για τη νύχτα, γκρινιάζει, με ενοχλεί. Λευκή επικάλυψη δεν είναι, ρίξτε φιλτραρισμένο βράζουμε βότκα

Υγραντήρας για παιδιά - αν είναι απαραίτητο και τι καλύτερα να επιλέξετε

Διαβάστε επίσης:

Φουσκωτός κύκλος στο λαιμό για μπάνιο νεογέννητα - πώς να χρησιμοποιήσετε και αξίζει να αγοράσετε

Baby πετρέλαιο για τα νεογέννητα - πώς να επιλέξετε το σωστό

Ποια πούδρα πλυσίματος είναι καλύτερα να αγοράσετε για νεογέννητα;

Γεια σας, αγαπητοί αναγνώστες! Τα τελευταία χρόνια, πολλοί μέλλον και νέους γονείς έσπευσαν να αγοράσουν υγραντήρες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα βέλτιστο εσωτερικό κλίμα και την προστασία των παιδιών τους από τη νόσο.

Σε αυτό ήταν πεπεισμένοι όχι μόνο οι παραγωγοί της σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί. Αλλά μόνο μερικοί από αυτούς αργότερα δεν μπορούσαν να χαίρονται στην απόκτηση τους, ενώ άλλοι το αποκαλούσαν σπατάλη χρημάτων. Γιατί συνέβη αυτό; Η απάντηση είναι προφανής - ο καθένας δεν μπορεί να επιλέξει ένα ποιοτικό προϊόν. Εξ ου και το θέμα του σημερινού άρθρου. Έτσι, ένας υγραντήρας αέρα για τα παιδιά - που είναι καλύτερα να πάρει, πού και γιατί;

1. Υγραντήρας αέρα - τι είναι και γιατί;

Ο υγραντήρας είναι μια ειδική συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη βέλτιστη υγρασία στο δωμάτιο, ήτοι 50-60%.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το χειμώνα, όταν όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνεται καλοριφέρ ή θερμάστρες, και υπερξηρανθείσες αέρα, μειώνοντας έτσι την υγρασία έως και 25 - 30%. Τότε μας απειλεί;

Προβλήματα, όπως αποδείχθηκε, πολλά:

 • υπάρχει ένα αίσθημα ρινικής συμφόρησης και εφίδρωσης στον λαιμό ως αποτέλεσμα του ερεθισμού των μικροσκοπικών βλεννογόνων μεμβρανών από τη σκόνη.
 • οι βλεννογόνες μεμβράνες του ρινοφάρυγγα και του αναπνευστικού συστήματος ξηραίνονται, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να είναι ευάλωτοι σε ιούς και βακτήρια.
 • υπάρχει μια ταλαιπωρία και ξηροφθαλμία, και οι ίδιοι γίνονται πιο κουρασμένοι γρηγορότερα.
 • το δέρμα στεγνώνει, έτσι υπάρχει ένα αίσθημα στεγανότητας και ξεφλούδισμα.

Και αυτό ισχύει για τους ενήλικες και τα παιδιά. Και τι συμβαίνει στα βρέφη και αν τα νεογνά χρειάζονται υγραντήρες αέρα; Αποδεικνύεται, ναι.

Το γεγονός είναι ότι οι τελευταίοι, λόγω των φυσιολογικών χαρακτηριστικών τους, χάνουν εντονότερα υγρασία διαμέσου του δέρματος. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο δύσκολο για αυτούς να αναπνεύσουν σε ένα ξηρό δωμάτιο. Όλα αυτά τελικά οδηγεί σε κακή ποιότητα ύπνου, ανορεξία (δεδομένου ότι για να πάρει το στήθος ή θηλή με μια βουλωμένη μύτη είναι πολύ άβολα), συχνά κρυολογήματα, και, τέλος, οι συνήθεις ιδιοτροπίες και τα δάκρυα. Με λίγα λόγια, η ξηρότητα στο δωμάτιο είναι πάντα μια ταλαιπωρία και εναπόκειται σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα το ανεχθούμε περαιτέρω ή θα λάβουμε κάποια μέτρα.

2. Πώς να υγράνετε τον αέρα στο διαμέρισμα

Αργά ή γρήγορα, σε αυτό το θέμα αντανακλά κάθε γονέα, ειδικά σε εκείνες τις στιγμές, όταν το μωρό ξηραίνεται μακριά από την ασφυκτική βήχα τη νύχτα, προκάλεσε αποξηραμένα μύξα στους τοίχους των βλεννογόνων. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τέτοιες σκέψεις δημιουργούν μερικές φορές λαμπρές ιδέες.

Από εδώ τουλάχιστον 5 τρόποι για να υγροποιήσετε τον αέρα στο δωμάτιο. Είμαι βέβαιος ότι μερικοί από αυτούς είναι εξοικειωμένοι με εσάς από την παιδική ηλικία:

 1. Υγρό καθαρισμό - το κάνετε με αξιοζήλευτο πεισματάρης και επιμονή (4 φορές την ημέρα)?
 2. Κρεμάστρα υγρών πετσετών στις μπαταρίες.
 3. Διάθεση δοχείων με νερό γύρω από την περίμετρο του δωματίου.
 4. Ένα ανοιχτό ενυδρείο - αποτελεσματικότητα είναι αμφίβολο, αλλά φαίνεται απίστευτα όμορφο.
 5. Ο υγραντήρας δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά και αποτελεσματικός και φθηνός. Ειδικά αν ξέρετε πού να το αγοράσετε. Στις πιο κερδοφόρες θέσεις διαβάστε ακριβώς παρακάτω.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στη σύγχρονη αγορά είναι γεμάτη από διαφορετικά μοντέλα για κάθε γούστο και πορτοφόλι. Πώς διαφέρουν μεταξύ τους; Ας καταλάβουμε.

3. Τύποι moisturizers

Όταν τίθεται το ερώτημα ποιος υγραντήρας προτιμάτε, πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να μελετήσετε ολόκληρη την ποικιλία.

Έτσι, υπάρχουν διάφορες ποικιλίες νέων συσκευών:

 1. Παραδοσιακό ή κρύο - Το πιο απλό. Τροφοδοτείται από ανεμιστήρα που οδηγεί τον αέρα μέσω ειδικού υγρού φίλτρου και εκτοξεύει ψυχρό ατμό. Αυτό είναι ιδανικό για μικρά δωμάτια, τα οποία λειτουργούν σιωπηλά, κοστίζουν φθηνά, αλλά χρειάζονται συχνές αλλαγές φίλτρων. Και αυτό, παρεμπιπτόντως, δεν είναι το μοναδικό μειονέκτημα του. Μετά από όλα, δεν καθαρίζει τον αέρα, αλλά μόνο το ενυδατώνει και δεν παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου του επιπέδου υγρασίας.
 2. Ατμός (απεικονίζεται) - η αρχή της λειτουργίας του είναι κάπως σαν ένα ηλεκτρικό βραστήρα όταν χύνεται νερό στη δεξαμενή, που στη συνέχεια βράζει και σχηματίζει ατμό. Καταναλώνει λίγο περισσότερη δύναμη από το κρύο, αλλά επίσης υγραίνει την αίθουσα πολύ πιο έντονα. Ως εκ τούτου, πολλά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα υγρασία - έναν αισθητήρα ελέγχου υγρασίας, ο οποίος απενεργοποιεί τη συσκευή εάν είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να μην ξεχειλίζει. Τα μειονεκτήματα των υγραντοποιητών ατμού περιλαμβάνουν τον θόρυβο κατά τη διάρκεια της εργασίας και έναν πιθανό κίνδυνο για τα παιδιά - μπορούν να καούν.
 3. Υπερηχογράφημα - θεωρείται το καλύτερο και εκτιμάται ιδιαίτερα για μέγιστη απόδοση και ελάχιστο επίπεδο θορύβου. Μια άλλη ενδιαφέρουσα αρχή της λειτουργίας της, - εντός μιας τέτοιας μονάδας υπό την επίδραση της υψηλής συχνότητας ηχητικές δονήσεις νέφος σωματιδίων νερού σχηματίζεται, και μέσω των οποίων διέρχεται ανεμιστήρας. Ο υπερηχητικός υγραντήρας είναι απολύτως αβλαβής για τον άνθρωπο και είναι τέλειος ακόμη και για νεογέννητα μωρά. Είναι αλήθεια ότι έχει τα μειονεκτήματά του - απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα του νερού (από ένα άκαμπτο, ενδέχεται να λάβετε τα ίδια άσπρα μπαλώματα για τα θέματα) και την ανάγκη να αλλάξει τακτική κασέτες?
 4. Κλιματικό συγκρότημα - ένα είδος τεχνογνωσίας. Πρόκειται για σύγχρονες και ευέλικτες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για υγρασία αλλά και για τον καθαρισμό του αέρα από τη σκόνη, τα χημικά, τα αέρια, τα αλλεργιογόνα και όλα τα είδη ρύπων. Η αρχή της εργασίας τους για την παρατυπία είναι απλή και υπενθυμίζει την αρχή της λειτουργίας των παραδοσιακών moisturizers. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα είναι τεράστια - είναι αθόρυβα, αποτελεσματικά και εύχρηστα. Και το μόνο μειονέκτημα τους, ίσως, έγκειται σε υψηλότερη τιμή.
 5. Πλυντήρια αέρα - Μια άλλη καινοτομία, που θυμίζει μια βελτιωμένη παραδοσιακή ενυδατική κρέμα. Σε αυτή την έκδοση, όχι μόνο δεν υγραίνει αποτελεσματικά τον αέρα, αλλά καθαρίζει και με ενσωματωμένο ανεμιστήρα. Σε ορισμένα μοντέλα υπάρχει ένα ωραίο "μπόνους" - η λειτουργία του ιονισμού του αέρα. Δεν κοστίζουν φθηνά, αλλά τα χρήματα που ξοδεύονται αντισταθμίζονται από την έλλειψη της ανάγκης για τακτικές αλλαγές στο δίσκο.

4. Πώς να επιλέξετε την τέλεια ενυδατική κρέμα

Κάθε ένα από τα moisturizers έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα και αναμφισβήτητα αξίζει προσοχή. Ωστόσο, για να κάνετε την επιλογή σας υπέρ ενός από αυτούς, θα πρέπει να βασιστείτε στα χαρακτηριστικά κάθε ξεχωριστής κατάστασης.

Με άλλα λόγια, θέλετε να αγοράσετε μια αριστοκρατική συσκευή - λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Περιοχή του δωματίου και την απόδοση του υγραντήρα.
 • όγκο της δεξαμενής νερού - εξαρτάται από την ίδια απόδοση. Κατά κανόνα, 4 με 5 λίτρα είναι αρκετά για τη νύχτα.
 • κατανάλωση νερού (είναι προτιμότερο να λαμβάνετε μοντέλα που καταναλώνουν 8 έως 12 λίτρα την ημέρα).
 • επίπεδο θορύβου - μια από τις υποχρεωτικές παραμέτρους, τις οποίες πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή ενός υγραντήρα στο φυτώριο.
 • λειτουργικότητα - Οι πρόσθετες λειτουργίες είναι πάντα καλές. Και αν σας επιτρέπουν επίσης να ελέγξετε το επίπεδο υγρασίας ή να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή την κατάλληλη στιγμή - είναι απλά υπέροχο.
 • συντήρηση και φροντίδα - η ευκολία στη λειτουργία είναι ένα σημάδι ενός καλού προϊόντος. Επομένως, μην ξεχάσετε να μάθετε εκ των προτέρων τις λεπτές αποχρώσεις της αντικατάστασης του φίλτρου, τους κανόνες για τη χρήση ενός υγραντήρα και ούτω καθεξής.

Με την ευκαιρία, για να αγοράσετε moisturizers είναι καλύτερο σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά, αλλά επισκέπτομαι συχνά το site akusherstvo.ru. Είναι δωροδοκούν από ένα ευρύ φάσμα και προσιτές τιμές. Είναι αλήθεια ότι τα καλά μοντέλα γρήγορα εξαντλούνται, οπότε δεν πρέπει να τραβάτε με μια αγορά!

5. Κριτικές για τους υγραντήρες

Άννα:

Ο γιος αρρώστησε με μαύρο βήχα, οπότε αποφασίστηκε να αγοράσει ένα ενυδατικό. Πήραν το πιο απλό - Scarlet, κρύο ενυδατική. Πληρώσαμε λίγο περισσότερο από 6 χιλιάδες. Αγορά ικανοποιημένη.

Νικήτα:

Επιλέξατε μακράν μια ενυδατική κρέμα, σταμάτησα με υπερήχους και δεν λυπάμαι. Ήταν πιο εύκολο να κοιμηθείς, το παιδί είναι λιγότερο άρρωστο, η γυναίκα είναι χαρούμενη.

Ιρίνα:

Ο υγραντήρας μας δόθηκε από τη γιαγιά με τον παππού για τη γέννηση του μωρού. Αυτός χωρίς κανένα πρόβλημα, όλα είναι απλά και κατανοητά. Και ο σχεδιασμός είναι δροσερός. Το χρησιμοποιούμε με ευχαρίστηση, όμως, ως επί το πλείστον, με μια ασθένεια των ψίχτων.

Ο Δρ Komorowski δίνει απλές και κατανοητές συμβουλές για την επιλογή ενός moisturizer για το δωμάτιο των παιδιών στο βίντεό του:

Αγαπητοί γονείς! Ο υγραντήρας του αέρα σήμερα δεν είναι πλέον ιδιοσυγκρασία, αλλά μια αναγκαιότητα. Θυμηθείτε αυτό και επιλέξτε χρήσιμα πράγματα! Επίσης, μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα και εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας! Επιτυχείς αγορές για εσάς! Θα δούμε σύντομα!

Τώρα διαβάζοντας:

Ποια υγρά μαντηλάκια είναι καλύτερα να αγοράσετε για τα νεογέννητα - τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε

Γεια σας, αγαπητοί αναγνώστες! Αυτό το άρθρο αφορά τα υγρά μαντηλάκια. Σήμερα είναι σχεδόν σε κάθε πορτοφόλι και...

Υγραντήρας για παιδιά: τι να επιλέξετε

Η υπερβολική ξηρότητα στο σπίτι ενοχλούσε τις νοικοκυρές για πολύ καιρό. Αν νωρίτερα με αυτό αγωνίστηκε αυτοσχέδιους τρόπους, τώρα υπάρχουν ειδικές προσαρμογές. Ο υγραντήρας του αέρα στο δωμάτιο των παιδιών αξίζει να αγοράσει, έτσι ώστε τα παιδιά είναι λιγότερο πιθανό να αρρωσταίνουν και να αισθάνονται καλά όλη την ημέρα. Πριν αγοράσετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, αξίζει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συσκευή.

Οι υγραντήρες αέρα είναι καλές και κακές

Οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι η υγρασία του αέρα στο σπίτι είναι σημαντική, ειδικά για τα μικρά παιδιά. Ποια είναι η χρήση ενός υγραντήρα αέρα για ένα παιδί:

 1. Ο οργανισμός του μωρού εκπέμπει πολύ θερμότητα, ενώ χάνει το υγρό. Εάν ο αέρας του σπιτιού είναι πολύ ξηρός, τότε το μωρό του ιδρώνει, το αίμα συμπυκνώνεται, το οποίο είναι επιβλαβές γι 'αυτόν.
 2. Η ξηρότητα στο σπίτι μειώνει με την πάροδο του χρόνου την ανοσία του μωρού και το παιδί μπορεί εύκολα να πάρει βρογχίτιδα, ρινίτιδα, πνευμονία.
 3. Εάν πιστεύετε ότι τα σχόλια, τότε υγρασία του αέρα βοηθά να λύσει το πρόβλημα με τα ξηρά μάτια.

Η συσκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, προτού το αγοράσετε για το σπίτι σας, αξίζει να μάθετε ποιο είναι το όφελος και η βλάβη του υγραντήρα αέρα. Μειονεκτήματα:

 1. Η απελευθέρωση του ζεστού ατμού έξω (σε ορισμένα μοντέλα), λόγω της οποίας το παιδί μπορεί να καεί.
 2. Η θερμοκρασία χώρου μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας θερμαντήρες μαζί με έναν υγραντήρα.
 3. Τα παραδοσιακά μοντέλα είναι επικίνδυνα επειδή συλλέγουν μικροοργανισμούς, ιούς.
 4. Οι υπερηχητικές συσκευές είναι σε θέση να ρίξουν μαζί με τα υγρά χημικά στοιχεία που εγκαθίστανται στα έπιπλα και στους τοίχους των πνευμόνων του παιδιού.

Συνιστάται η χρήση απεσταγμένου νερού για την αποφυγή επιζήμιων επιπτώσεων στην υγεία. Είναι καλύτερα να επιλέξετε εξοπλισμό με υγρασία και οθόνη για να παρακολουθείτε τις παραμέτρους του αέρα. Υπάρχουν αντενδείξεις για τη συσκευή. Μην χρησιμοποιείτε γεννήτρια υγρασίας όταν:

 • ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος ·
 • εμφύσημα των πνευμόνων.
 • ρευματοειδής αρθρίτιδα.
 • οξεία πνευμονία.
 • διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο.

Γιατί χρειάζομαι

Τα σχόλια των πελατών είναι αντιφατικά. Κάποιοι συμβουλεύουν την ενυδάτωση, άλλοι πιστεύουν ότι οι συσκευές μπορούν να κάνουν ζημιά. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εάν οι αυτόματες γεννήτριες υγρασίας χρησιμοποιούνται σωστά, τότε δεν πρέπει να προκύψουν προβλήματα. Ποια είναι η χρήση ενός υγραντήρα αέρα για ένα παιδί; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραγγείλετε και να αγοράσετε τη συσκευή:

 1. Τα νεογέννητα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα να αναπνέουν βρώμικο ξηρό αέρα, αυτό είναι επικίνδυνο, γεμάτο αφυδάτωση του σώματος.
 2. Η συσκευή μειώνει τον αριθμό των μικροβίων στον αέρα και είναι πιο δύσκολο να πιάσετε ή να πιάσετε έναν ιό.
 3. Μειώνει τον κίνδυνο δερματικών προβλημάτων: ξεφλούδισμα και άλλα.
 4. Τα μωρά κοιμούνται καλύτερα όταν ο αέρας στο δωμάτιο υγραίνεται.
 5. Οποιεσδήποτε άλλες μέθοδοι υγρασίας είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Λειτουργίες

Πριν αγοράσετε μια χρήσιμη συσκευή σπίτι, είναι απαραίτητο να καθοριστεί ο σκοπός της. Οι λειτουργίες του υγραντήρα πρέπει να είναι οι εξής:

 • ενυδατική;
 • καθαρισμό από ακαθαρσίες.
 • ανεξάρτητη συντήρηση του επιπέδου υγρασίας (η επιθυμητή παράμετρος).
 • Ένα μεγάλο πλεονέκτημα θα είναι η αρωματοποίηση (αιθέρια έλαια από λεμόνι, έλατο, ευκάλυπτος θα προστατεύει το παιδί από το κοινό κρυολόγημα).
 • η συσκευή πρέπει να λειτουργεί αθόρυβα.
 • η λειτουργία ιονισμού αέρα είναι χρήσιμη.

Υγροποιητής υπερήχων

Η βέλτιστη λύση για το φυτώριο είναι υπερηχητικά μοντέλα. Η υγρασία διασπάται από ταλαντώσεις υψηλής συχνότητας σε μικρά σωματίδια και απλώνεται γύρω. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου μπορεί να σημειωθεί η παρουσία του ελέγχου της υγρασίας, μια φυσική μέθοδος ψεκασμού νερού, ήρεμη λειτουργία, ασφάλεια για τα παιδιά. Ωστόσο, οι υγραντήρες με υπερήχους απαιτούν συχνή αλλαγή κασετών. Η τιμή της συσκευής εξαρτάται από τον κατασκευαστή. Παρακάτω είναι τα δημοφιλή μοντέλα με φωτογραφίες.

Από τον κατασκευαστή "Polaris":

 • Το όνομα του μοντέλου: PUH 3504.
 • Η τιμή: 2970 ρούβλια.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: ένα συμπαγές μοντέλο με ένδειξη έλλειψης υγρού, έχει σχεδιαστεί για επιφάνεια μέχρι 24 τ.μ. Ισχύς - 22 W, οθόνη αφής, 2 τρόποι λειτουργίας.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: μικρό μέγεθος, λειτουργικότητα.
 • Μειονεκτήματα: δεν εντοπίστηκε.
 • Όνομα μοντέλου: UHB-400.
 • Η τιμή: 2510 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: συσκευή με αρωματικές κάψουλες, για επιφάνεια που δεν υπερβαίνει τα 40 τ.μ. Φωτισμός της υπόθεσης.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: ένα ενδιαφέρον σχέδιο, η λειτουργία της αρωματοποίησης.
 • Μειονεκτήματα: ακατάλληλη επαναπλήρωση νερού, μικρή δεξαμενή.

Ατμός

Μια ηλεκτρονική συσκευή με σύστημα υγρασίας ατμού λειτουργεί παρόμοια με ένα βραστήρα. Το υγρό βράζει και ψεκάζεται. Οι υγραντήρες ατμού αποστειρώνουν τον ατμοσφαιρικό αέρα. Σε ένα ορισμένο επίπεδο υγρασίας, η συσκευή σβήνει αυτόματα. Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι η δυνατότητα πλήρωσης με νερό της βρύσης, η έλλειψη κασετών. Ωστόσο, οι συσκευές είναι ισχυρές, καταναλώνουν πολλή ηλεκτρική ενέργεια, είναι επικίνδυνες για τα παιδιά (υπάρχει κίνδυνος να καούν).

Στο Boneco Air-O-Swiss:

 • Όνομα μοντέλου: S450.
 • Η τιμή είναι 16990 ρούβλια.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: λειτουργεί από το δίκτυο, είναι κατάλληλο για χώρους που δεν υπερβαίνουν τα 60 τετραγωνικά μέτρα. m. Υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργίας.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: εύκολο στη διαχείριση, δεν απαιτεί πρόσθετες λεπτομέρειες (φυσίγγια, φίλτρα).
 • Μειονεκτήματα: Θόρυβος στην εργασία, υψηλό κόστος.
 • Όνομα μοντέλου: Fred.
 • Η τιμή: 9150 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: εξομαλύνει την υγρασία στις εγκαταστάσεις μέχρι 40 τ.μ. Ισχυρό, παράγει στείρο ατμό, είναι εξοπλισμένο με ένα δείκτη έλλειψης υγρού.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: κομψό σχεδιασμό χώρου, ασφάλεια.
 • Μειονεκτήματα: υψηλή τιμή

Υγραντήρας και καθαριστής αέρα

Ειδικά συγκροτήματα με πολλές λειτουργίες είναι ιδανικά για τους κατοίκους των μεγαλουπόλεων. Ο υγραντήρας και ο καθαριστής αέρα μπορούν να εξοπλιστούν με ιονιστή, οζονιστήρα, ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα και θέρμανση του δωματίου. Η παραγωγή τέτοιων συστημάτων χειρίζεται εταιρείες από όλο τον κόσμο. Η συσκευή μπορεί να προσαρμοστεί για μεμονωμένες ανάγκες. Παρακάτω είναι μια επισκόπηση των μοντέλων που περιλαμβάνονται στην κορυφή πιο δημοφιλής μεταξύ των αγοραστών.

 • Όνομα μοντέλου: SC AW.
 • Τιμή 1600 τρίψτε.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: ισχύς 10 W, χώρος εξυπηρέτησης - έως 15 τ.μ. Λειτουργεί συνεχώς για έως και 60 ώρες. Βάρος - 0,7 kg. Εξοπλισμένο με τη λειτουργία της αρωματοποίησης.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: χαμηλή τιμή, ασφάλεια.
 • Μειονεκτήματα: Δεν είναι κατάλληλο για μεγάλα δωμάτια.
 • Όνομα μοντέλου: KC-A51RW.
 • Τιμή 22500 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: ισχύς - 41 W, χώρος εξυπηρέτησης - έως 38 τ.μ. Λειτουργεί έως 6 ώρες. Εξοπλισμένο με φίλτρα άνθρακα και HEPA (λεπτό καθάρισμα), ρύθμιση, χρονοδιακόπτη.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: πολυλειτουργικότητα, ασφάλεια.
 • Μειονεκτήματα: υψηλή τιμή.

Παραδοσιακά

Αυτή η επιλογή εμφανίστηκε πριν από τους άλλους. Η διαφορά μεταξύ των μοντέλων είναι η παρουσία ενός ανεμιστήρα, ο οποίος οδηγεί τις μάζες του αέρα μέσω ενός υγρού φίλτρου. Ο ψυχρός ατμός, που λαμβάνεται μετά από μηχανική υγρασία, αναζωογονεί την ατμόσφαιρα, ομαλοποιεί τους δείκτες υγρασίας. Η αγορά παραδοσιακών υγραντήρων αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική το καλοκαίρι, όταν είναι πολύ ζεστό. Για λόγους σύγκρισης, πρέπει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο όργανο δεν μπορεί να υπερ-υγραίνει τον αέρα.

 • Όνομα μοντέλου: VE-200.
 • Η τιμή είναι 7800 ρούβλια.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: εξοπλισμένα με τις λειτουργίες οζονισμού, αρωματοποίησης, ιονισμού. Παρέχει 3 στάδια καθαρισμού του αέρα.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: δεν απαιτούν πρόσθετες λεπτομέρειες, πολυλειτουργικές.
 • Μειονεκτήματα: χαμηλή ισχύς.

Παραλλαγή από τη Philips:

 • Όνομα μοντέλου: HU4707 / 13.
 • Τιμή: 5900 τρίψτε.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: επιφάνεια εργασίας, ισχύς - 14 W, περιοχή εξυπηρέτησης - έως 15 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: συμπαγή, αθόρυβη.
 • Μειονεκτήματα: απαιτεί μια τακτική αλλαγή φίλτρου.

Compact

Σε μικρά διαμερίσματα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο εξοπλισμός δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Μια μικρή συσκευή θα ταιριάζει απόλυτα στον τοίχο ή πίσω από το περίβλημα. Ο συμπαγής υγραντήρας αέρα μπορεί να αγοραστεί με χαμηλό κόστος στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα κάνει εξαιρετική δουλειά των λειτουργιών του, χωρίς να προσελκύσει την προσοχή του μωρού, γιατί αν το παιδί καεί ή αποσυναρμολογήσει τη συσκευή, οι συνέπειες μπορεί να είναι αρνητικές.

Παραλλαγή από την Polaris:

 • Όνομα μοντέλου: PUH 3102 ("μήλο").
 • Η τιμή: 590 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: υπερήχων, έργα έως 4 ώρες, χώρο εξυπηρέτησης - έως 10 τ.μ.
 • Κύρια πλεονεκτήματα: πρωτότυπο σχέδιο, μικρό μέγεθος, χαμηλή τιμή.
 • Μειονεκτήματα: μικρή περιοχή επεξεργασίας.
 • Όνομα μοντέλου: BAO-55.
 • Τιμή: 1600 τρίβει.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: υπερήχων, περιοχή ψεκασμού - έως 25 τετραγωνικά μέτρα. Δεν λειτουργεί περισσότερο από 11 ώρες.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: συμπαγή, φθηνή.
 • Μειονεκτήματα: η αξιοπιστία είναι κάτω από το μέσο όρο

Αθόρυβο

Για να διασφαλιστεί ότι το μωρό μπορεί να κοιμάται ειρηνικά και να μην αποσπάται από τον ήχο του υγραντήρα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, αξίζει να επιλέξει συσκευές χαμηλού θορύβου γι 'αυτόν. Εάν η συσκευή συνεχώς σουζέ, τότε αυτό ενοχλεί ακόμη και τους ενήλικες κατοίκους του σπιτιού. Βρείτε την καλύτερη επιλογή σε καταλόγους μεταξύ παραδοσιακών ή υπερηχητικών μοντέλων. Ο πιο ήπιος υγραντήρας μπορεί να επιλεγεί από τις ακόλουθες συσκευές με λεπτομερείς περιγραφές των λειτουργιών.

Παραλλαγή από το "Panasonic":

 • Όνομα μοντέλου: F-VXH50.
 • Η τιμή: 32 990 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: βάρος 8,6 kg, ισχύς 45 W, εξυπηρετεί έως και 40 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας. Είναι εξοπλισμένο με μια ένδειξη καθαριότητας και αντικατάστασης φίλτρου. Παρέχεται λειτουργία νύχτας.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: λειτουργικά, ήσυχα, ισχυρά.
 • Μειονεκτήματα: μεγάλο μέγεθος, υψηλή τιμή.

Από τον κατασκευαστή του "Thermal":

 • Όνομα μοντέλου: AH 6-300 TC.
 • Η τιμή: 3150 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: ισχύς 30 W, λειτουργία ιονισμού, υγραίνει τον αέρα με κρύο ατμό.
 • Κύρια πλεονεκτήματα: αρχική σχεδίαση, χαμηλή τιμή.
 • Μειονεκτήματα: δεν εντοπίστηκε.

Με αρωματοθεραπεία

Πολύ συχνά σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν πολυλειτουργικές ενυδατικές κρέμες που συνδυάζουν την αρωματοποίηση, τον ιονισμό, τον καθαρισμό του αέρα από τον καπνό του καπνού και ούτω καθεξής. Για το παιδικό δωμάτιο, ένας υγραντήρας αέρα με αρωματοθεραπεία είναι μια καλή επιλογή. Τα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών, μέντας, ευκαλύπτου βοηθά στην προστασία του παιδιού από τον ιό του SARS και το κοινό κρυολόγημα, και λεβάντα αναζωογονεί το μωρό. Ένα ευχάριστο άρωμα επηρεάζει θετικά την ευημερία όλων των κατοίκων του σπιτιού.

Παραλλαγή από το NeoClima:

 • Όνομα μοντέλου: NHL-220L.
 • Η τιμή: 1690 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: συμπαγής, υγραντήρας υπερήχων για παιδιά με αρωματισμό, οπίσθιο φωτισμό.
 • Κύρια πλεονεκτήματα: μικρό μέγεθος, λειτουργικότητα, χαμηλή τιμή.
 • Μειονεκτήματα: απαιτείται προσεκτικός χειρισμός κατά την αποσύνδεση της φιάλης.
 • Όνομα μοντέλου: RAH-770.
 • Η τιμή: 1950 r.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: Είναι κατασκευασμένο από ασφαλές υλικό, υπερήχων, για δωμάτια που δεν υπερβαίνουν τα 15 τ.μ.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: ένα ελκυστικό σχέδιο του υγραντήρα αέρα για παιδιά, χαμηλή τιμή, η λειτουργία της αρωματοποίησης.
 • Μειονεκτήματα: ένας μικρός θόρυβος (τσίμπημα), ορατός με απόλυτη σιωπή.

Με αισθητήρα υγρασίας

Ορισμένες γεννήτριες υγρασίας λειτουργούν μέχρι το νερό να εξαντληθεί στις δεξαμενές. Ωστόσο, ο αχνισμένος αέρας βλάπτει το μωρό όχι λιγότερο από ξηρό. Συσκευές με χρονοδιακόπτες εργασίας είναι μια μεγάλη επιλογή. Ένας υγραντήρας με αισθητήρα υγρασίας παρακολουθεί τους δείκτες στο δωμάτιο και σβήνει αυτόματα στο επιθυμητό επίπεδο. Εδώ είναι μερικές επιλογές με hygrostat.

Παραλλαγή από Stadler Μορφή:

 • Όνομα μοντέλου: O-021 Oskar.
 • Η τιμή: 11890 r.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: μοντέλο του παραδοσιακού υγραντήρα αέρα για παιδιά, λειτουργία ιονισμού. Υπάρχουν όλοι οι δείκτες, hygrostat.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: πολυλειτουργικό, ασφαλές.
 • Μειονεκτήματα: μεγάλη, υψηλή τιμή.
 • Όνομα μοντέλου: RAH-776.
 • Η τιμή: 3099 р.
 • Γενικά χαρακτηριστικά: υπερήχων με υγροστάτη. Λειτουργεί έως και 28 ώρες. Ψεκασμός χώρου - έως 50 τετραγωνικά μέτρα. m.
 • Τα κύρια πλεονεκτήματα: πολυλειτουργικό, ασφαλές.
 • Μειονεκτήματα: κανένα κλείδωμα, φθηνό πλαστικό, χωρίς ανεμιστήρα.

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα για τα παιδιά

Τα σύγχρονα καταστήματα προσφέρουν πολλές επιλογές για την επίλυση του προβλήματος της ξηρότητας στο σπίτι. Μπορείτε να αγοράσετε συσκευές με ιονισμό, ζεστό ή κρύο ατμό, πάτωμα και τραπέζι. Ωστόσο, πριν αγοράσετε μια τέτοια συσκευή, αξίζει να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά των διαφόρων μοντέλων: τη διάρκεια λειτουργίας, την πηγή ενέργειας, την περιοχή εξυπηρέτησης και άλλα. Συνιστάται ο υγραντήρας να επιλέγεται έτσι ώστε:

 1. Εκείνοι που αναζητούν μια φθηνή επιλογή, αξίζει να εξεταστούν παραδοσιακά μοντέλα ή μοντέλα ατμού. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να διαχειριστούν, είναι φθηνά, είναι καλοί στο κύριο έργο.
 2. Εάν ενδιαφέρεστε όχι μόνο για την κανονική υγρασία αλλά και για τον καθαρισμό από τα επιβλαβή μικρόβια, συνιστάται να επιλέξετε με τον έλεγχο της καθαρότητας του αέρα, του πλυσίματος ή ενός σύνθετου κλίματος.
 3. Για ένα μεγάλο δωμάτιο, μια επιτυχημένη απόκτηση θα είναι ένας υπερηχητικός υγραντήρας, ένα κλιματικό σύμπλεγμα.
 4. Εάν το νερό της βρύσης στο σπίτι είναι κακής ποιότητας και δεν υπάρχει καμία επιθυμία να ξοδέψετε χρήματα στα φυσίγγια για καθαρισμό, θα πρέπει να επιλέξετε συσκευές ατμού, παραδοσιακές ή πλύσιμο.
 5. Η συσκευή υπερήχων είναι κατάλληλη για όσους δεν φοβούνται πρόσθετες δαπάνες για φυσίγγια.
 6. Εάν δεν υπάρχει χώρος στο δωμάτιο για τη συνολική συσκευή, αξίζει να αγοράσετε μια συσκευή υπερήχων ή ατμού.
 7. Αν το μωρό κοιμάται ευαίσθητα, τότε χρειάζεται μια αθόρυβη επιλογή. Εδώ χρειάζεστε ένα κλιματικό ή υπερηχητικό καθαριστικό.

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα για ένα παιδικό δωμάτιο; Πρέπει να σημειωθεί ότι η βέλτιστη λύση για εσωτερική χρήση είναι ακριβά κλιματικά συγκροτήματα ή συσκευές υπερήχων. Είναι καλά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της ξηρότητας και του καθαρισμού, δεν προκαλούν αλλεργίες, είναι ασφαλή ακόμη και για μωρά και ασθενείς με άσθμα. Με τη βοήθεια του οικιακού εξοπλισμού, είναι δυνατόν να καθαριστεί ο αέρας από βλαβερές ουσίες ακόμη και σε πόλεις με εκατομμύριο κατοίκους, με βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Βίντεο

Κριτικές

Χριστίνα, 25 ετών

Είμαστε πολύ ξηροί και σκονισμένοι στο σπίτι, οπότε μετά τη γέννηση του παιδιού αποφασίσαμε να αγοράσουμε τον υγραντήρα ZH 3 από τον Zanussi. Η συσκευή είναι υπερήχων, υπάρχει μια λειτουργία καθαρισμού του αέρα. Λειτουργεί ήσυχα, με βολική οθόνη αφής. Αυτός ο υγραντήρας του μωρού είναι εξοπλισμένος με μια ράβδο που βοηθάει να σκοτωθούν τα μικρόβια και οι ιοί στο δωμάτιο. Η τιμή της συσκευής είναι αρκετά αποδεκτή.

Νομίζω ότι ο υγραντήρας αέρα για τα νεογέννητα είναι πολύ σημαντικός, επειδή τα ψίχουλα των τριών πρώτων μηνών της ζωής έχουν ασθενή ανοσία. Αγόρασα μια φθηνή συσκευή Home Club στο κατάστημα Foxtrot. Η συσκευή λειτουργεί αργά, αλλά χωρίς θόρυβο, αντιμετωπίζει καλά τις βασικές λειτουργίες. Η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού είναι ευρύχωρη και διαρκεί 10-12 ώρες.

Πιστεύω ότι ο υγραντήρας ατμού με μέση ένταση εξάτμισης είναι πάντα απαραίτητος στο φυτώριο. Αγοράσαμε το μοντέλο Scarlett SC-986 και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Μετά την εμφάνιση αυτής της συσκευής, προβλήματα όπως η ρινική συμφόρηση, το ξηρό δέρμα, η σκόνη στο σπίτι εξαφανίστηκαν. Η συσκευή χτυπά λίγο κατά τη λειτουργία, η κατανάλωση νερού είναι μικρή, όπως και η κατανάλωση ρεύματος.