Ο υγραντήρας έγινε πολύ θορυβώδης, γιατί;

Και πώς μπορεί να αποκατασταθεί αυτό; Οι υγραντήρες υπερήχων υπόκεινται σε επισκευή;

Πρέπει να καθαρίσετε τον υγραντήρα κλίμακας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, όπου όλα είναι λεπτομερή. Ένα στρώμα κλίμακας έχει σχηματιστεί πάνω στο στοιχείο θέρμανσης, το οποίο υποβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του υγραντήρα και καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια για θέρμανση.

1.Πώς να καθαρίσετε τον υγραντήρα;

Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, αν και η απάντηση είναι απλή, όπως όλοι οι έξυπνοι. Κατά την περίοδο της ενεργής χρήσης, σκουπίστε τη συσκευή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και αφαιρέστε τις καταθέσεις ασβέστου που συσσωρεύονται συνεχώς στα αδρανή της. Για τον καθαρισμό ο υγραντήρας είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείται μια ποικιλία απορρυπαντικών, μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τη λειτουργία του, και, επιπλέον, κατά τη λειτουργία του υγραντήρα, τα σωματίδια που θα διανέμονται σε όλο το δωμάτιο. Εάν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να έχετε πονοκεφάλους.

2. Κατά τον καθαρισμό του υγραντήρα, αποστραγγίστε όλο το υγρό από το δοχείο και ξεπλύνετε καλά με τρεχούμενο νερό. Τώρα είναι απαραίτητο να στεγνώσει τελείως το δοχείο, αλλά μην το κάνετε σε άμεσο ηλιακό φως.

3. Το μαξιλάρι του υγραντήρα χρειάζεται ειδικό καθαρισμό. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε εντελώς όλες τις αφρού που έχουν συσσωρευτεί σε αυτό. Για να γίνει αυτό, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειαντικούς παράγοντες. Το τελευταίο μπορεί να χαλάσει το ακροφύσιο και να οδηγήσει σε θραύση του υγραντήρα. Για να αφαιρέσετε την κλίμακα, χρησιμοποιήστε διάλυμα ασβέστη ή αδύναμη λύση ξύδι. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί που δεν βλάπτει τα μέρη του υγραντήρα. Μετά από αυτό, μια νέα μερίδα μπορεί να χυθεί στη δεξαμενή νερού και η συσκευή μπορεί να ξεκινήσει.

4. Πολύ συχνά ανεπιθύμητοι μικροοργανισμοί εμφανίζονται σε υγραντήρες. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να το απολυμαίνετε τακτικά. Κάνετε αυτό με ένα υδατικό διάλυμα χλωρίου. Το χλώριο βρίσκεται στα περισσότερα λευκαντικά, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τον λευκαντικό παράγοντα. Μετά την απολύμανση, ξεπλύνετε τη συσκευή αρκετές φορές μέχρι να εξαφανιστεί η οσμή του χλωρίου.

5. Ο υγραντήρας απαιτεί τακτικό καθαρισμό. Η συχνότητα αυτής της διαδικασίας εξαρτάται από το πόσο σκληρό νερό χρησιμοποιείτε κατά τη λειτουργία του. Εάν καθαρίζετε τακτικά τον αέρα του υγραντήρα σας, θα σας εξυπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια

Επιδιόρθωση του υγραντήρα αέρα και βασικές δυσλειτουργίες

Ο υγραντήρας σας πιθανότατα εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη διατήρηση μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στο σπίτι.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες ή πλήρης διακοπή της συσκευής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο σέρβις. Ωστόσο, πολλά προβλήματα μπορούν να εξαλειφθούν μόνοι τους.

Μάθαμε τι είδους δυσλειτουργίες είναι χαρακτηριστικές για την τεχνολογία του κλίματος, ποιος είναι ο λόγος αυτών των αποτυχιών και πώς μπορείτε να επισκευάσετε τον υγραντήρα τον εαυτό σας.

Αλλά πρώτα θα θυμηθούμε πώς κατασκευάζεται η συσκευή και πώς διαφέρουν τα διαφορετικά σχέδια.

Τύποι υγραντήρων αέρα και η αρχή της λειτουργίας

Ανάλογα με τη μέθοδο απόκτησης ατμού, οι υγραντήρες χωρίζονται σε:

 1. Ατμός.
 2. Παραδοσιακό (κλασικό ή κρύο ατμό).
 3. Υπερηχογράφημα.

Στη μονάδα ατμού πραγματοποιείται θερμή εξάτμιση.

Το νερό θερμαίνεται από ένα πιεζοηλεκτρικό στοιχείο και η θερμαινόμενη ομίχλη ψεκάζεται μέσα στο δωμάτιο με τη βοήθεια ενός ψυγείου.

Στις άλλες δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει θέρμανση.

Στις συμβατικές συσκευές, αναρροφάται αέρας από το δωμάτιο και η δύναμη που παράγεται από τον ανεμιστήρα περνά μέσα από το υγρό φίλτρο. Περνώντας μέσα από αυτό, ο αέρας είναι κορεσμένος με μόρια νερού και καθαρίζεται από ακαθαρσίες.

Ο υπερηχογράφος συμβάλλει στη διάσπαση μεγάλων σωματιδίων υγρασίας σε μικρότερα. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των ταλαντώσεων που δημιουργούνται από τη μεμβράνη. Η προκύπτουσα ομίχλη εισέρχεται επίσης στο δωμάτιο, που εκτοξεύεται από το ψυγείο.

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Ατμοσυστήματος ατμού

Το σώμα των υγραντήρων ατμού μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα, αλλά τα βασικά στοιχεία είναι τα ίδια. Στο πάνω μέρος της δεξαμενής με νερό (μπορεί να είναι στο πλάι). Κάτω από αυτό είναι ένα πλαστικό διαμέρισμα με ηλεκτρονικά:

 1. Ένα ψυγείο που αναρροφά αέρα μέσω της σχάρας του πυθμένα.
 2. Στρογγυλό επίπεδο πιεζοηλεκτρικό στοιχείο (θερμαντήρας).
 3. Μονάδα ελέγχου.
 4. Η γεννήτρια.

Πριν αγοράσετε έναν υγραντήρα αέρα, συνιστάται να μελετήσετε όλες τις επιλογές των συσκευών. Υγραντήρας - το οποίο είναι καλύτερο, θα το πούμε στο άρθρο.

Τι είδους υγραντήρα είναι καλύτερο να επιλέξει στο νηπιαγωγείο; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας.

Δεν είστε έτοιμοι να περάσετε σε έναν ηλεκτρικό υγραντήρα; Εξετάστε την επιλογή ενός υγραντήρα της μπαταρίας - είναι φθηνή και αποτελεσματική. Κάτω από τη σύνδεση http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/uvlazhnitel-vozduxa-na-batareyu.html θα βρείτε μια επισκόπηση των μοντέλων αυτού του τύπου οργάνου.

Η συσκευή του υγραντήρα υπερήχων

Στην περίπτωση της συσκευής είναι:

 • ηλεκτρονικό μέρος.
 • πίνακας ισχύος?
 • ενισχυτή;
 • πομπό σε κεραμική βάση (παρόμοια με συμβατικό ηχείο, λειτουργεί μόνο στην περιοχή των υπερήχων).
 • ανεμιστήρα.

Αρχή λειτουργίας του υπερηχητικού υγραντήρα

Κοινά προβλήματα στην εργασία

Οι υγραντήρες είναι αρκετά απλή και αξιόπιστη τεχνική. Οι περισσότερες φορές αποτυγχάνουν όταν:

 • χτυπώντας το κύτος.
 • αναλυτική προσπάθεια καθαρισμού ή συντήρησης.
 • πηδά στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Φτάνοντας στο σώμα της υγρασίας - ένα αρκετά κοινό φαινόμενο. Αυτό μπορεί να συμβεί από τη βαθμιαία διείσδυση των μικροσωματιδίων του ατμού, και όταν η συσκευή χρησιμοποιείται κατά λάθος. Ορισμένα μοντέλα έχουν μια οπή για την έξοδο ατμού στο πάνω μέρος της δεξαμενής και το άνοιγμα πλήρωσης βρίσκεται κάτω από τη δεξαμενή.

Για να το φτάσετε δεν είναι πάντα βολικό, μερικές φορές απαιτείται η κατάργηση της χωρητικότητας. Ως εκ τούτου, κάποιος κατά λάθος αποφασίζει να ρίχνει νερό μέσω του διαχωριστή ατμού. Ως αποτέλεσμα, το νερό μπορεί να εισέλθει στο περίβλημα, για παράδειγμα, μέσω της οπής από την οποία διοχετεύεται η ροή από τον ανεμιστήρα.

Η συσκευή σε αποσυναρμολογημένη μορφή

Είναι δυνατόν να αγωνιστούμε για την επισκευή ενός υγραντήρα εάν υπάρχουν βασικές γνώσεις ηλεκτρολόγων, δοκιμαστών ή πολυμέτρων, καθώς και δεξιότητες συγκόλλησης.

Εξετάστε τους κύριους τύπους δυσλειτουργιών στην τεχνολογία του κλίματος και πώς να τις εξαλείψετε.

Δεν υπάρχει ατμός

Ο λόγος για την απουσία ατμού μπορεί να είναι:

 • Ζημιά γεννήτριας.
 • οξείδωση των επαφών της πλακέτας.
 • ανεπαρκής ανεμιστήρας
 • βλάβη στη μεμβράνη (για υπερήχους).

Συχνά, η συσκευή ανάβει και ακόμη και ο ατμός μπορεί να παραμείνει για λίγο και να σταματήσει μετά από ένα έως δύο λεπτά.

Το νερό δεν καταναλώνεται

Σχετικά με την κανονική λειτουργία της μεμβράνης σε συσκευές υπερήχων λέει το γαργάλισμα του νερού.

Αν δεν υπάρχει ή είναι πολύ αδύναμη, ο εκπομπός πιθανόν να αντικατασταθεί. Οι καταστροφές συμβαίνουν για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, αν υπήρχε ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα επίπεδο, η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για κάποιο χρονικό διάστημα για να στεγνώσει (αισθητήρα στάθμης μπορούσε να σπάσει, ή εσκεμμένα έχουν κλείσει, και στη συνέχεια ξέχασε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή κατά το χρόνο).

Μια μούχλα μυρωδιά

Εάν εμφανιστεί μούχλα μυρωδιού, απολυμαίνεται. Η διαδικασία είναι διαφορετική από την απλή αντικατάσταση του νερού στη δεξαμενή. Η οσμή προκαλεί αποικίες βακτηρίων για τα οποία είναι κατάλληλο ένα υγρό περιβάλλον. Επιπλέον, το νερό μπορεί να ανθίσει, μερικές φορές φιλοξενεί μύκητες. Συχνά ο τόπος συσσώρευσης οργανισμών γίνεται φίλτρα.

Η εμφάνιση μιας επιδρομής

Εάν εμφανιστεί ένα σπρέι αλατιού στις λεπτομέρειες και στους τοίχους, δεν μπορείτε να το βουρτσίζετε. Η κλίμακα επηρεάζει δυσμενώς την τεχνική, μειώνει την απόδοσή της και μειώνει τον πόρο του προϊόντος.

Επιδιορθώστε με τα χέρια σας

Αποσυναρμολόγηση

Πρώτα απ 'όλα, η συσκευή είναι αποσυναρμολογημένη έτσι ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε μέσα και να μάθετε ακριβώς την αιτία της βλάβης. Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, η δεξαμενή αφαιρείται (είναι προτιμότερο να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι, όπου τοποθετείται το δοχείο υγρού). Με ένα στεγνό πανί, σκουπίστε τα υπολείμματα υγρασίας στο τηγάνι.

Στρέφοντας το υπόλοιπο τμήμα του σώματος, μπορείτε να βρείτε από 3 έως 5 μπουλόνια, τα οποία πρέπει να ξεβιδωθούν και να αφαιρέσετε προσεκτικά το κάτω κάλυμμα.

Αποσυναρμολόγηση του Boneco υγραντήρα

Διαγνωστικά

Πιθανές αιτίες θραύσης πρέπει να αποκλείονται, καθώς εκτελούνται απλές δοκιμές με αποσυναρμολογημένη συσκευή:

 1. Συνδέστε το βύσμα και ελέγξτε αν ο ανεμιστήρας (ή ο ψυγείο) λειτουργεί.
 2. Μετά από 1 - 2 λεπτά λειτουργίας (και σβήνοντας από την πρίζα), ελέγξτε την αίσθηση της θερμοκρασίας του ψυγείου του τρανζίστορ - ένα ψυχρό ψυγείο δηλώνει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη γεννήτρια.
 3. Η απουσία σημείων ζωής και ήχων από τη μεμβράνη υποδεικνύει ότι το ψυγείο έχει σπάσει. Πρέπει να αντικατασταθεί.
 4. Όλες οι επαφές του πίνακα πρέπει να καλούνται.

Καθαρισμός

Τα μοντέλα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν, και συνεπώς και οι διαδικασίες καθαρισμού.

Κλίμακα μπορεί να εμφανιστεί στα εσωτερικά μέρη των συσκευών ατμού. Οι ίδιες μέθοδοι που βοηθούν να απαλλαγούμε από αυτό σε τσαγιέρες ισχύουν επίσης για ενυδατικές κρέμες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρίξετε νερό με κιτρικό οξύ.

Η αντικατάσταση των φίλτρων αποτελεί βασικό στάδιο των εργασιών υγιεινής με έναν υγραντήρα.

Το δοχείο πλένεται με τρεχούμενο νερό και σκουπίζεται από μέσα με ένα μαλακό πανί ή με μια μαλακή βούρτσα.

Μη χρησιμοποιείτε υγρά πλύσης, καθαριστικά τουαλέτας και άλλα επιθετικά χημικά κατά τον καθαρισμό. Τόσο τα στοιχεία της συσκευής όσο και οι άνθρωποι μπορούν να υποφέρουν, αφού τα απομακρυσμένα μικροσκοπικά στοιχεία της ύλης που έχουν εγκατασταθεί στους τοίχους μπορούν να φτάσουν στον αέρα την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει η τεχνολογία.

Η απολύμανση δεν είναι μόνο ένας καθαρισμός, αλλά ήδη η απομάκρυνση των μικροοργανισμών που συσσωρεύονται σε ένα δοχείο. Για απολύμανση εφαρμόστε:

 • Χλωριούχο λευκαντικό.
 • οξικό οξύ.
 • υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Λευκαντικό αραιωμένο με συνταγή νερού. Το οξικό οξύ ρυθμίζεται σε συγκέντρωση 10 έως 20%. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου δεν αραιώνεται.

Ρίξτε αυτό το μείγμα στον υγραντήρα και κρατήστε για αρκετές ώρες.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεπλύνετε προσεκτικά τη συσκευή μετά τη διαδικασία, διαφορετικά, η επακόλουθη χρήση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία.

Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα μαλακό πανί.

Επισκευή στο ηλεκτρονικό μέρος

Ακόμα και μια οπτική επιθεώρηση του σκάφους μπορεί να το πει πολλά γι 'αυτό. "Υγιή", είναι ομοιόμορφα χρωματισμένο. Δεν έχει κηλίδες και ραβδώσεις.

Όλες οι επαφές αποσυνδέονται, χτυπάει, δεν εκτοξεύονται μεμονωμένα στοιχεία. Οι αντιστάτες δεν πρέπει να καίγονται (εάν καούν, γίνεται σκοτεινό).

Ελέγξτε αν υπάρχει βλάβη στις λωρίδες του πίνακα.

Ένα βραχυκύκλωμα στο δίκτυο της συσκευής απενεργοποιεί τις ασφάλειες που πρέπει να επισκευαστούν.

Ο εισερχόμενος υδρατμός οδηγεί σε οξείδωση των επαφών.

Προσεκτικά απομακρύνεται η κάρτα από την υποδοχή (αυτή είναι συνήθως θέμα πολλών βιδών). Η επιφάνεια καθαρίζεται με μια μικρή μαλακή βούρτσα με αλκοόλ.

Υπερηχητική μεμβράνη

Με την αγορά μιας νέας μεμβράνης, δεν είναι δύσκολο να αντικατασταθεί μια αποτυχημένη. Ξεβιδώστε τα μπουλόνια στερέωσης. Ο κεραμικός δακτύλιος αφαιρείται μαζί με ένα τμήμα της σανίδας. Ένα μικρό στρογγυλό διάφραγμα συνδέεται με το καλώδιο με δύο καλώδια, τα οποία εξατμίζονται προσεκτικά. Οι αρθρώσεις αποσυντίθενται. Μετά από αυτό, τα καλώδια του νέου στοιχείου είναι συγκολλημένα (μην ξεχνάτε να θυμάστε το σύρμα σε ποιο χρώμα βρίσκεται).

Αφού τοποθετήσετε το μέρος στη σωστή θέση, τα πάντα συναρμολογούνται με την αντίστροφη σειρά.

Ασφάλεια

Τέλος, μερικές συμβουλές που θα προστατεύσουν τον εξοπλισμό από τη θραύση και εσείς από τα προβλήματα:

 1. Ρίξτε νερό μόνο στην οπή που συνιστά ο κατασκευαστής.
 2. Μην ακουμπάτε πάνω από το ακροφύσιο του ατμού για να κάνετε εισπνοές, όπως γίνεται πάνω από το δοχείο με αφέψημα βοτάνων.
 3. Είναι καλύτερα να δουλεύετε με ξύδι στον ανοιχτό αέρα, για να αποφύγετε το κάψιμο της βλεννογόνου αναπνευστικής οδού.
 4. Μην τοποθετείτε τον υγραντήρα κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν.
 5. Μην αγγίζετε τα εσωτερικά μέρη με τα χέρια σας κατά την επιθεώρηση των δομικών στοιχείων έως ότου αποσυνδεθεί το δίκτυο.
 6. Απορρίψτε τα κατεστραμμένα μέρη με τον τρόπο που συνιστά ο κατασκευαστής και τους κανόνες ασφαλείας.
 7. Μην καλύπτετε τη συσκευή με τίποτα από ψηλά, τοποθετήστε την έτσι ώστε να μην εμποδίζει την πρόσβαση του οξυγόνου στο κάτω μέρος όπου λαμβάνει χώρα η εισαγωγή αέρα.
 8. Μην αγγίζετε το ντουλάπι με βρεγμένα χέρια.

Συμπέρασμα

Επισκευή του υγραντήρα είναι δυνατή με τα χέρια τους. Είναι πιο δύσκολο να βρεθεί η πραγματική αιτία της κατανομής. Χωρίς ειδικά μέσα, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Αλλά συχνά, η αρμόδια λειτουργία, η έγκαιρη αντικατάσταση των φίλτρων και ο καθαρισμός, θα βοηθήσουν στην αποφυγή σοβαρών επισκευών.

Εάν το διαμέρισμα γρήγορα σχηματίζει σκόνη, και τα νοικοκυριά αισθάνονται ξηρά στη μύτη, τότε το δωμάτιο είναι πολύ ξηρό αέρα. Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα για το σπίτι - τα βασικά κριτήρια θα εξεταστούν λεπτομερώς.

Το σπίτι έχει υψηλή υγρασία; Μια επισκόπηση των μεθόδων για τον έλεγχο της υγρασίας μπορεί να βρεθεί σε αυτό το υλικό.

Ο υγραντήρας άρχισε να κάνει θόρυβο (επισκευή, φωτογραφία)

Τις περισσότερες φορές ο αυξημένος θόρυβος του υγραντήρα διορθώνεται από ένα μικρό επισκευαστικό - καθαριστικό και επαναστρογγυλό ή έδρανο ανεμιστήρα. Η επισκευή του υγραντήρα με τα χέρια σας είναι εύκολη σε αυτή την περίπτωση - αποσυναρμολογούμε, λιπαίνουμε, συναρμολογούμε και απολαμβάνουμε τον εξοπλισμό που δεν λειτουργεί.

Λειτουργία του υγραντήρα Scarlett SC-986 πριν από την επισκευή:

Απαιτούμενα υλικά

Πριν αρχίσετε να επισκευάζετε τον υγραντήρα, ο οποίος έχει μπερδευτεί, πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας. Για όλα τα έργα που θα χρειαστείτε:

 • Απαιτείται:
  • Μακρόστενο κατσαβίδι, τουλάχιστον 10 εκατοστά (PH1 ή PH2).
  • Λίπανση (βλέπε στοιχείο Λίπανση υγραντήρα ανεμιστήρα).
  • Καλή κολλητική ταινία ή κόλλα.
 • Προαιρετικά:
  • Σκούπισμα ή φυσήγηση από ένα κουτί.
  • Μπουμπούκια βαμβάκι;
  • Αλκοόλη ή χλωρεξιδίνη.
  • Κολλητική / κολλητική ταινία / ταινία.

Αποσυναρμολογούμε τον υγραντήρα

Τα βήματα περιγράφονται και φωτογραφίζονται για το Scarlett SC-986, για τους περισσότερους υγραντήρες του προϋπολογισμού είναι παρόμοια.

 1. Αφαιρέστε τα κολλημένα πόδια - τους άξονες των μπουλονιών κάτω από αυτά, τρία από αυτά είναι αρκετά βαθιά.
 2. Ξεβιδώνουμε τις βίδες, αφαιρούμε προσεκτικά τα μπουλόνια.
 3. Ανοίξτε προσεκτικά τα δύο μέρη της θήκης. Θα διαταράξει τα καλώδια και ειδικά το εισερχόμενο καλώδιο ρεύματος.
 4. Ξεβιδώστε τις δύο βίδες που συγκρατούν το καλώδιο τροφοδοσίας.
 5. Ξεβιδώστε την πλάκα του μικρού ηχείου, αποτρέποντας την απομάκρυνση του ανεμιστήρα από το σώμα,
 6. Βγάζουμε τον ανεμιστήρα από το αυλάκι.

Με την ευκαιρία, δεν χρειάζεται να αποσυνδεθούν καλώδια - στα μοντέλα προϋπολογισμού τα τερματικά είναι αρκετά αδύναμα και όλες οι λειτουργίες είναι καλύτερο να λειτουργούν με τα καλώδια που υπάρχουν. Αυτό θα προκαλέσει κάποιες ενοχλήσεις με το καλώδιο τροφοδοσίας και την κινητικότητα του ανεμιστήρα, αλλά θα εξοφληθεί χωρίς σφάλματα και προβλήματα στη συναρμολόγηση.

Ο υγραντήρας αποσυναρμολογείται, ήρθε η ώρα να το καθαρίσετε.

Καθαρισμός επιφανειών

Πρώτα απ 'όλα, μετά την αποσυναρμολόγηση, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τον υγραντήρα και τα μέρη του.

Λόγω του ασβεστίου στο νερό, κοντά στον υγραντήρα και στο εσωτερικό του, η ρύπανση είναι πολύ λεπτή, κάτι που δεν προσθέτει στην αξιοπιστία του έργου. Και η υγρασία μέσα στη δεξαμενή και το κύριο μπολ - ένα καλό περιβάλλον για μια ποικιλία βακτηριδίων.

Ενώ ο υγραντήρας αποσυναρμολογείται - το καθαρίζουμε επιμελώς:

 1. Internals:
  • Αρχικά καθαρίζουμε τον μηχανισμό με ηλεκτρική σκούπα.
  • Σκουπίζουμε όλες τις διαθέσιμες επιφάνειες.
  • Περιορίζουμε τις στενές ρωγμές με ελαφρώς βρεγμένο βαμβάκι.
 2. Καθαρίζουμε την κρούστα της ασβεστολιθικής επικάλυψης που σχηματίζεται στην κορυφή του υγραντήρα. Εάν δεν υπάρχει αρκετή βούρτσα - το κιτρικό οξύ λειτουργεί καλά.
 3. Κάνουμε αντιβακτηριακή θεραπεία. Σκουπίζουμε τη δεξαμενή και όλες τις επιφάνειες που αγγίζουν το νερό με χλωρεξιδίνη ή αλκοόλ. Το αλκοόλ είναι καλύτερο να σκουπίσετε μετά, καθώς μπορεί να χαλάσει το πλαστικό.

Λιπάνετε τον ανεμιστήρα

Η κύρια ενέργεια που θα μας σώσει από τον αυξημένο θόρυβο του υγραντήρα αέρα.

Πώς λιπαίνετε τον ανεμιστήρα του υγραντήρα

Το πρώτο ερώτημα είναι πώς να λιπαίνετε τον ανεμιστήρα του υγραντήρα;

Μια διεξοδική αναζήτηση στο Διαδίκτυο έδειξε ότι οι ανέξοδες υγραντήρες είναι εξοπλισμένοι με ανεμιστήρες χωρίς ψήκτρες, παρόμοιοι με τους ψύκτες στους υπολογιστές, και οι κανόνες της ανάλυσης και της λίπανσης για αυτούς είναι παρόμοιοι. Η δομή αυτών των ανεμιστήρων είναι πρωτόγονη και δεν έχουν ακόμη έδρανα που βρίσκονται σε ακριβά μοντέλα υγραντήρων αέρα. Εδώ είναι απλά μια πλαστική υποδοχή και μια άτρακτο.

Ωστόσο, το γράσο πρέπει να χρησιμοποιείται "για ρουλεμάν". Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με τα φόρουμ, τα οποία λιπαντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν, υπάρχουν πολλές συστάσεις:

 1. Το λίπος πρέπει να είναι συνεπές, δηλ. Ιξώδες και όχι υγρό - πρέπει να συγκρατείται σε ένα μη σφραγισμένο χώρο λόγω της δομής του.
 2. Μην επιλέγετε λιπαντικό για εξαρτήματα υψηλής φόρτισης (SHRUS και παρόμοια).
 3. Είναι δυνατόν, αλλά όχι απαραίτητο, να χρησιμοποιηθούν λιπαντικά σανίδων - αυτές είναι συνθέσεις που περιέχουν μέταλλα που "επιδιορθώνουν" μικρά ελαττώματα σε επιφάνειες τριβής.

Στην πραγματικότητα, μια τέτοια ελαφρύ φορτίο κόμβου, ως οπαδός της οικιακής συσκευής, που εργάζονται 8 ώρες την ημέρα, και θα προσεγγίσει τα κλασικά της ρωσικής βιομηχανίας - Litol 24. Σωλήνας 350 γραμμάρια λιθολογική-24 από την Gazprom Neft μου έχει καταφέρει 42 ρούβλια, που είναι επίσης ωραίο για το ιστορικό της Castrol αυτοκινήτων / Motul για 500 ρούβλια ή περισσότερο.

Αποσυναρμολόγηση και λίπανση του ανεμιστήρα του υγραντήρα

 1. Ανοίξτε το περίβλημα του ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας στο Scarlett SC-986 είναι κλειστός με μανδάλες, αρκεί να αποσυνδεθεί ένας από αυτούς, οι άλλοι θα αφήσουν τα ίδια τα αυλάκια.
 2. Ανοίξτε την ετικέτα, δείτε το άκρο του άξονα του ανεμιστήρα.
 3. Αφαιρούμε από τον άξονα του ανεμιστήρα δύο δακτυλίους - πλαστικό προστατευτικό και ελαστικό, κλειδωμένο στον ίδιο τον άξονα. Είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό με τα χέρια σας, ένα κατσαβίδι ή οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο θα σας βοηθήσει. Δαχτυλίδια είναι πολύ μικρά, μην χάσετε!
 4. Αφαιρέστε προσεκτικά τον άξονα με την πτερωτή.

Τώρα ασχολούμαστε με τη λίπανση.

 1. Καθαρίζουμε τον άξονα και τις κόγχες που το περιβάλλουν από τις δύο πλευρές του σώματος του υπολείμματος από το παλιό γράσο. Εάν ο υγραντήρας έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο, δεν υπάρχει μεγάλο μέρος του, και είναι ξηρό.
 2. Βάζουμε λίγη λίπανση στην εσωτερική αυλάκωση για τον άξονα πτερωτής. Μπορείτε να το κάνετε με ένα μικρό κατσαβίδι. Χρειάζεται προσοχή - πολλά λιπαντικά είναι ηλεκτρικά αγώγιμα, αν και όχι πολύ, και δεν τα παίρνουν στις περιελίξεις του κινητήρα, οι οποίες είναι πολύ κοντά.
 3. Τοποθετήστε τον άξονα στην αυλάκωση και περιστρέψτε λίγο για να διανείμει το λίπος, επαναλάβετε μερικές φορές και στη συνέχεια τοποθετήστε το στη θέση του.

Συλλέγουμε τον ανεμιστήρα του υγραντήρα.

 1. Πέταμε στον άξονα τα δαχτυλίδια που αφαιρέθηκαν νωρίτερα. Το πρώτο μαύρο καουτσούκ, στη συνέχεια ένα βύσμα?
 2. Τοποθετούμε επιπλέον λίπος στην αυλάκωση δίπλα στους δακτυλίους, στο μέλλον θα κατανέμεται κατά μήκος του άξονα κατά τη διάρκεια της περιστροφής. Πρέπει να το κάνετε προσεκτικά, ώστε να μπορείτε να κολλήσετε μια ετικέτα στην κορυφή.
 3. Τοποθετούμε την ετικέτα στη θέση της.
 4. Κάνουμε κλικ στα δύο μέρη του περιβλήματος του ανεμιστήρα.

Με την ετικέτα μπορείτε να έχετε προβλήματα. Πρώτον, η κόλλα σε αυτό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, και δεν βιάζεται να κολλήσει στην πλάτη. Δεύτερον, η επένδυση του λιπαντικού είναι πολύ εύκολο να λερωθεί στο εξωτερικό μέρος του σώματος, και στο ίδιο Litol-24, τίποτα δεν θα κολλήσει. Είναι απαραίτητο να το λύσουμε.

Το πρώτο στάδιο είναι ο καθαρισμός. Τα περισσότερα λιπαντικά απομακρύνονται με την ίδια αλκοόλη που χρησιμοποιήσαμε για την απολύμανση, τις ενώσεις "ισχυρότερες" - με τη βοήθεια διαλυτών. Προσέξτε, μπορούν να διαλύσουν το περίβλημα του ανεμιστήρα του υγραντήρα!

Το δεύτερο στάδιο είναι η συγκόλληση. Χρησιμοποίησα κολλητική ταινία διπλής όψης, αλλά θα έκανα οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο αυτοκόλλητο υλικό. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ετικέτα - στο μέλλον, σε περίπτωση αντικατάστασης του ανεμιστήρα, το άρθρο, ο κατασκευαστής και άλλα δεδομένα θα είναι πολύ χρήσιμα.

Υγραντήρας Polaris PUH 1805i - ανασκόπηση

Θόρυβος και να κάνει λακκούβες κινεζική ρουφηξιά!

Οι προθέσεις για την αγορά ενυδατικής κρέμας γρήγορα συνέβησαν στην εμφάνιση του παιδιού. Εξάλλου, ο υγρός και ο δροσερός αέρας είναι η βάση της υγείας των παιδιών και των γονέων (βλ. Βιβλία και βιντεοσκοπημένες διαλέξεις του Δρ. Komarovsky), μια υπόσχεση νεαρών ενυδατωμένων δερμάτων και μαλλιών χωρίς φέτες. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα με την δροσιά, μας αρέσει η φρεσκάδα και η δροσιά του συζύγου, κατόπιν με το επίπεδο των προβλημάτων υγρασίας όλο το χρόνο και σε οποιοδήποτε διαμέρισμα.

Αγοράζοντας αυτό το ενυδατικό σχόλια ήταν σίγουροι για την επιλογή του, αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το σκυρόδεμα μας (που αγοράζονται στην Auchan) ή εγώ Τάκα vredina φορές σε σχέση με άλλες πιο θετικά συναισθήματα:

- Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ο θόρυβος, ο ήχος του γάργαρο νερό δεν ενοχλεί, ακόμα και παρήγορο, αλλά υγραντήρα ήσυχα ήσυχα αλλά βρυχάται σαν μια μίνι ηλεκτρικών μετασχηματιστών, δεν ξέρω πώς αλλιώς να περιγράψει την ημέρα κανονικά. Στους γονείς αγαπητέ Boneco, που είναι εντελώς απαλλαγμένο από την ασθένεια, μόνο μερικές φορές στάζει ήσυχα κάτι μέσα. Αυτή η νύχτα είναι ενοχλητική, η συσκευή πρέπει να λειτουργεί για αρκετές ημέρες για να δημιουργήσει τη σωστή υγρασία στα διαμερίσματα χειμώνα με μπαταρίες

- καμπύλη jet, χτυπάει πάνω στον εαυτό τους, αλλά λίγο στο στρόντιο, θα ήταν καλύτερο να χτυπήσει το, στη συνέχεια, τα έπιπλα δεν θα βραχεί και δεν είναι χαλασμένο, μερικές φορές, όταν μια μακρά εισπνοές λαμβάνονται γενικά λακκούβες. Δεν γνωρίζω ούτε πώς και πού να το βάλω, εφ 'όσον παρατηρείται, το νέο τείχος άρχισε να πρήζεται λίγο

- δυνατά κουμπιά και να ακούγεται δυνατά αρκετές φορές όταν το νερό έχει τελειώσει, να μειωθεί ή να απενεργοποιηθεί

- αλλά δεν υπήρχαν ιδιαίτερες ελπίδες για αυτόν, συχνά παύει να αντιδρά, είτε λειτουργεί χωρίς διακοπή είναι μεγάλη, είτε ελέγχει (με το ανοιχτό παράθυρο την υγρασία πέφτει)

- συγνώμη ότι δεν υπάρχει θερμόμετρο αμέσως, θα ήταν πιο βολικό

Έχει σίγουρα πολλά πλεονεκτήματα:

- εξαιρετικός συνδυασμός τιμής / απόδοσης

- κομψή εμφάνιση, αλλά το μαύρο μπορεί να δει καθαρά την πλάκα και τις σταγόνες, κανόνες μέχρι στιγμής από όχι, αλλά δεν το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ

- οθόνη και εύκολη λειτουργία

- καλά υγραίνει, για μια ημέρα εξατμίζει μέχρι 3 δεξαμενές (oh-th)

- μια μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητα 5 λίτρα, αλλά εδώ είναι ακόμα απαραίτητο να ελέγξετε πόσο πραγματικά, μου φαίνεται λιγότερο

- προσαρμογή της έντασης της εργασίας, 3 επίπεδα, κατά την πρώτη θα πρέπει να ειπωθεί σχεδόν δεν λειτουργεί

- αυτόματη απενεργοποίηση όταν εξαντληθεί το νερό

- υπάρχει μια διαφανής λωρίδα νερού στη δεξαμενή, πόσοι παρέμειναν, λόγω του φωτισμού είναι ορατό ακόμα και τη νύχτα

- ενσωματωμένο ιονιστή, αλλά αυτό είναι κατά τη γνώμη μου ένα φαινόμενο placebo, είναι αδύνατο να ελεγχθεί αν κάτι λειτουργεί εκεί ή όχι

- λειτουργεί θερμό ατμό, γιατί το χρειάζομαι δεν ξέρω

Ρίξτε νερό από το φίλτρο, χωρίς πλάκα

Κατά τη γνώμη μου, ένας υγραντήρας, ένας νεφελοποιητής και ένα μη-επαφή θερμόμετρο είναι ένα masthead για οποιαδήποτε οικογένεια. Αλλά δεν συστήνω αυτό το μοντέλο του υγραντήρα.

Υγραντήρες υγρασίας

Πλύση του αέρα VENTA LW25

Πλένει και ενυδατώνει; Αξίζει τα χρήματά σας; Η ανατροφοδότηση σχετικά με το πλυντήριο αέρα Venta LW25 είναι λευκό.

στην αρχή θα μοιραστώ πώς πήγα σε αυτό το νεροχύτη - ποια όργανα χρησιμοποίησα πριν, πώς η επιλογή έπεσε στο Venta LW25 και τελικά αν αυτή η αγορά δικαιολογείται.

και πραγματικά για πολλά χρόνια προσπαθώ να βρω στο διαμέρισμά μου το πιο άνετο και ασφαλές. Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το μικροκλίμα στο σπίτι. Η βάση της καλής υγείας είναι η θερμοκρασία και η ποιότητα του αέρα. Είναι υπέροχο να ξεκουραστείτε έξω από την πόλη στην ύπαιθρο, στη εξοχική εξοχική κατοικία. Υπάρχει λιγότερος χρόνος για ύπνο για αρκετό ύπνο. Εκεί έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια. Από τι είναι; Μπορεί να είναι από το υπερβολικό οξυγόνο, από τον υγρό αέρα, να είναι περισσότερο στο δρόμο. και ίσως υπάρχει μια ειδική μετρούμενη ζωή;

Και τώρα οι πόλεις μας, σπίτια, διαμερίσματα. Ζω σε μια μητρόπολη που ονομάζεται Μόσχα. Έλλειψη καθαρού αέρα. Η καθαρότητα του είναι αμφίβολη. Και είναι τόσο ξηρός. Έτσι στεγνώστε ότι αισθάνεστε δυσφορία στο φυσικό επίπεδο. Και θυμάστε την ανάγκη ύγρανσης του αέρα.

Πίσω στη δεκαετία του 90, άρχισα να αγοράζω συσκευές που θα μπορούσαν, νομίζω, να βελτιώσουν την ποιότητα του αέρα στην αίθουσα.

- Μια συσκευή που μοιάζει με μοντέρνα κινητά κλιματιστικά - ρίχνουμε κρύο νερό, μετακινεί εκεί το υλικό που μοιάζει με ένα sintepon, διαβρέχεται και ο αέρας διοχετεύεται μέσω του ανεμιστήρα μέσα από αυτό. Χαμηλά μειώνει τη θερμοκρασία, ενυδατώνει έντονα. Και άγριο θορυβώδες?

- Ionizer Super plus (έτσι);

- Ionizer Super Plus Turbo (Ακόμα συνεργάζεται μαζί του για να αναπνέει πιο εύκολα από τις πλάκες όταν πλένετε το μαύρο βρωμιά πλένεται μακριά, αλλά δεν μπορεί να εμφανιστεί, όταν αρχίζει να κάνει θόρυβο με σπινθήρες - λένε ότι αρχίζει με την απελευθέρωση του όζοντος, και είναι επιβλαβής.)?

- Υγροποιητής υπερήχων (Air αφύσικα υγρό, κρίθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς λευκή πλάκα για τα έπιπλα και την τεχνολογία. Νομίζω ότι επειδή γι 'αυτόν στο δωμάτιό μου δεν είναι πλέον διαβάσει το δίσκο στον υπολογιστή και τη μουσική κέντρο (μετά τον καθαρισμό κεφαλές ανάγνωσης, δίσκους δεν έχουν κερδίσει ) ·

- Φωτοκαταλυτικό καθαριστικό Aerolife (Αίσθηση καλύτερη ποιότητα του αέρα, οσμές, αφαιρεί το θόρυβο, αλλά πάρα πολύ, έτσι ώστε μια σειρά από δυσάρεστα να είναι στην πρώτη ταχύτητα και αυτό παρά το γεγονός ότι πήγε στο εργοστάσιο και ιδιαίτερα έκανε το πιο ήσυχο μοντέλο..)?

- Inverter κλιματιστικό από τη Samsung (Top μοντέλο, αγόρασε λόγω της αθόρυβης λειτουργίας Δροσίζει, αλλά για το θόρυβο σαν «θρόισμα των υποκαταστημάτων μιας μικρής αιολικής ενέργειας» μπορεί να ξεχάσει κατανοητό ότι όλα τα τσιπς και άλλα ωραία λόγια και υποσχέσεις -.. Είναι απλά ένα μετατροπέα μάρκετινγκ δεν αισθάνθηκε. όπως ένα κανονικό κλιματιστικό. από τις λειτουργίες μακροχρόνια χρήση Mpi ζώνη ιονισμού αρχίσετε να αισθάνεστε άσχημα, ο αέρας γίνεται δυσάρεστη. λειτουργία άνετο ύπνο έχει δουλειά, να κοιμηθείτε καλύτερα. αν και χρησιμοποιείται σπάνια, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο να κοιμηθεί μαζί του στο ωτοασπίδες λόγω του θορύβου ( στέκεται το σήμα αυτό που δεν είναι κρίσιμο).

- Venta LW25 πλύση αέρα (σχετικά με την, στην πραγματικότητα, θα είναι η ιστορία μου).

Χειμώνας. Ξηρότητα στο διαμέρισμα. Άρχισα να ψάχνω λύσεις για τον ύγρανση του δωματίου. και δεν υπάρχουν ιδανικές λύσεις. Είναι αδύνατο να επιτευχθεί υγρασία όπως στη φύση. Και αν προσπαθήσετε να πλησιάσετε;

Αυτή ήταν η επιλογή

το υγραντήρες καμινάδας σβήνουμε αμέσως - δεν υπάρχει καμία αίσθηση φυσικής υγρασίας, καθώς και προβλήματα με την τεχνική στο σπίτι λόγω της επιδρομής και τον καθαρισμό από το λευκό επίχρισμα των επιφανειών στο διαμέρισμα.

n τοξωτά - υπέροχο. Το χειμώνα θα είναι πολύ ζεστό. Αλλά δίνουν πάρα πολύ ατμό, είναι δύσκολο να διατηρηθεί, αλλά μπορείτε σχεδόν αμέσως να αυξήσετε την υγρασία. Ένα άλλο μειονέκτημα - καταναλώνει πολλή ενέργεια και θα πρέπει να πολεμήσει με αφρό.

το υγραντήρες φυσικής ενυδάτωσης, παραδοσιακά - ίσως, αυτό που χρειάζεται, αλλά η ανάγκη αλλαγής φίλτρων (διαβρεκτικών υλικών), τι είναι οι ασημένιες ράβδοι, οι οποίες πρέπει επίσης να αλλάξουν. Σε γενικές γραμμές, με αυτήν την προσέγγιση, σε κάθε περίπτωση, μην περιμένετε για την καθαρότητα του νερού. Και αν δεν αντικαταστήσει την πηγή; Αυτό, αυτό πλυντήριο αυτοκινήτων - το τύμπανο βρίσκεται στο νερό, ο ανεμιστήρας φυσά πάνω του και το νερό εξατμίζεται. Είναι φυσικό; Ναι. Τώρα ψάχνουμε για μοντέλα. Όλα τα ίδια.

από την αρχή η επιλογή έπεσε στην Electrolux EHAW-7515D. Άρχισα να διαβάζω τα σχόλια και συνειδητοποίησα ότι κάθε μοντέλο moisturizers έχει και υποστηρικτές και αντιπάλους. Αλλά έβαλαν περισσότερο προς τη Venta. Έμαθα τι είδους παραγωγός είναι. Γερμανία. αυτό είναι σίγουρα καλό, αλλά για μένα αυτό το εμπορικό σήμα δεν είναι ακόμα εξοικειωμένο. Το ελάχιστο των ηλεκτρονικών είναι σε αυτό, δηλαδή. Εγγύηση 10 χρόνια - καλά, είναι πιθανώς μόνο δελεάζοντας τους πελάτες, καθώς δεν πιστεύει. Στο κατάστημα πλύσιμο της τελευταίας γενιάς Venta σε μια μαύρη έκδοση, όπως προφανώς δεν εντυπωσίασε.

Γενικά. Το Διαδίκτυο. Κριτικές διαφορετικών μοντέλων. Στα μοντέλα Venta LW 14, η LW24 έχει μελετηθεί πιο πολύ, tk. LW25 εμφανίστηκε μόνο και για αυτούς δεν υπήρξαν κριτικές. Τραυματισμός διαφορετικών εκτιμήσεων - από έναν κάδο με κινητήρα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. σε απολύτως ικανοποιημένους καταναλωτές.

r στρέφεται για άλλη μια φορά να εμπιστεύονται τους κατασκευαστές του εξοπλισμού, το οποίο εγώ σε κανένα προϊόν στο σύνολό της δεν φροντίζουν. Διατάχθηκε πριν από τη νέα χρονιά 2013 σε έναν μεγάλο έμπορο λιανικής πώλησης, ο οποίος διαθέτει δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, πλυντήριο αέρα Venta LW25 λευκού χρώματος. Περίμενα ακριβώς ένα μήνα, αλλά ανταμείφθηκε με μια χαμηλότερη τιμή με παραγγελία από την πρώτη παρτίδα (η τιμή ήταν μικρή μεταξύ LW15 και LW25, έτσι διέταξα το 25ο).

Στο διαδίκτυο διαβάστε, για να μην χάσετε την εγγύηση, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον αριθμό στο νεροχύτη και το κουτί. Το έλεγξα. Όλη η ανάπτυξη, όλα τα πρωτότυπα.

Χρησιμοποίησα το νεροχύτη Venta LW25 για πολλά χρόνια το χειμώνα και το καλοκαίρι με κλιματισμό, οπότε υπήρχε μια πλήρη εντύπωση αυτού του μοντέλου. Ποτέ δεν εξέφρασα τη λύπη μου για το ότι πήρα ένα λευκό χρώμα - ακριβέστερα γκρι, γιατί εξακολουθεί να είναι ένα γκρι χρώμα. Όμορφη και δεν προσελκύει την προσοχή.

Κ. και το ερώτημα είναι αν θα αγοράσει το Venta (ειδικότερα το 25ο μοντέλο) - η απάντηση είναι ναι. Βρέχει πραγματικά τον αέρα. Πιστεύω ότι αισθάνεται όταν βγει από το δωμάτιο, όπου δεν υπάρχει ύγρανση εξοπλισμού στην αίθουσα, όπου εργάζεται Venta 25. Τότε αναπνέουν ελεύθερα, πάει ξηρά στο ρινοφάρυγγα.

Δείτε τι συμβαίνει με τα υπολείμματα νερού μετά την εργασία του.

από το ακόμα αποτέλεσμα του υπόλοιπου νερού. Το νερό φαίνεται πάντα κιτρινωπό.

Ο αδελφός σημειωθεί ότι αρκετά μεγάλο μέρος του χρόνου που χρειάζεται μέχρι το δωμάτιο απορροφά την υγρασία, και θα αρχίσετε να αισθάνεστε το υγροποιημένο αέρα (μου πήρε τουλάχιστον μια εβδομάδα και στη συνέχεια ο αέρας όλο και καλύτερα). Αν το όργανο μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο, πρέπει επίσης να ενυδατώνει καιρό για τα έπιπλα και τα άλλα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος έχουν απορροφήσει την απαραίτητη υγρασία. Και στην πρώτη αίθουσα, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνει αισθητή η ξηρότητα. Επομένως, η μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο δεν αποτελεί επιλογή.

Εάν το αποτέλεσμα είναι σαφές, τότε υπάρχουν αποχρώσεις της λειτουργίας.

Υπάρχουν τρεις λειτουργίες. Το πιο ήσυχο είναι ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα μπορείτε ακόμα να ακούσετε τον ανεμιστήρα. Με τη δεύτερη ταχύτητα, ακόμη και άβολα κατά τη διάρκεια της ημέρας - πρέπει να αυξήσετε την ένταση, για παράδειγμα, μιας τηλεόρασης ή μουσικού εξοπλισμού. Δεν είναι δυνατή η μεγάλη διάρκεια με τη δεύτερη ταχύτητα λειτουργίας. Αλλά ο τρίτος τρόπος είναι ο πιο τρομερός θόρυβος, έτσι ώστε όταν μιλάς είναι απαραίτητο να αυξήσεις τη φωνή σου. Είναι υπέροχο να το χρησιμοποιείτε όταν φύγετε από το σπίτι.

Επίσης μετά από δύο εβδομάδες υπήρχε ένας επιπλέον θόρυβος από το στοιχείο που περιστρέφει το τύμπανο. Αυτός ο θόρυβος εμφανίζεται από τα φόρουμ σε όλους τους νεροχύτες Venta. Διάβασα ότι μπορεί να αφαιρεθεί με την απομάκρυνση του πετρελαίου στο σημείο όπου περιστρέφονται οι ολισθητήρες, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το τύμπανο.

Αλλά είχα μια απλούστερη λύση - αφαιρώ αυτό το δομοστοιχείο με ρυθμιστικά (είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί) και μόλις πλένονται κάτω από τα ρέματα του νερού, στεγνώνουν. και για πολλούς μήνες δεν υπήρχε επιπλέον θόρυβος.

Θα το κάνω εδώ σαν νεροχύτης Venta είναι εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και να πλυθεί.

Χρήση μιας ουσίας για την καλύτερη υγρασία του τυμπάνου

στο πλήρες σετ υπάρχουν κάποιες σωλήνες, ο κατασκευαστής του τοποθετεί ως αντισηπτικό μέσο και περνώντας μιλάει για τον καλύτερο ύγρανση.

Στην πραγματικότητα, δεν μου άρεσε αυτή η ουσία (αν ακολουθήσετε τις συστάσεις και μόλις συμπληρώσετε το νερό, τότε τα τείχη της δεξαμενής καλύπτονται με "λάσπη" και δεν υπάρχει ζήτημα υγιεινής). Δεν το χρησιμοποίησα. Επίσης στα φόρουμ έμαθα αυτό για την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος της υγιεινής και της καλύτερης διαβροχής των επιφανειών, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της εξάτμισης - είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ένα απλό υγρό σαπούνι. Λίγο από αυτό προσθέτω στο τύμπανο με μια νέα έκχυση νερού στη δεξαμενή. Αφού εξατμιστεί το νερό (1,5-2 ημέρες), χύστε το υπόλοιπο νερό, ξεπλύνετε τη δεξαμενή με νερό, προσθέστε λίγο υγρό σαπούνι και ρίξτε κρύο νερό. Τέλος. Χάρη σε αυτό, η δεξαμενή μου είναι πάντα καθαρή, το νερό είναι φρέσκο ​​και λόγω του σαπουνιού της, εξατμίζεται καλύτερα στο τύμπανο. Έτσι, εάν το νερό δεν εξατμιστεί στον ψεκαστήρα, τότε δοκιμάστε να προσθέσετε λίγο υγρό σαπούνι.

Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας, το τύμπανο έγινε κίτρινο και έγινε τραχύ. Μερικοί χρήστες το καθαρίζουν από την πλάκα, βυθίζοντας το τύμπανο σε ένα δοχείο με ζεστό νερό με κιτρικό οξύ (πώς να αφαιρέσετε το αφρόλουτρο). Αλλά δεν το έκανα, τώρα η αλήθεια έχει σταματήσει να προσθέτει σαπούνι στο νερό για να βρέξει το τύμπανο γιατί ήταν ήδη υγρό καλά))

Ένδειξη μπλε φωτός

o Ανάβει συνεχώς όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη και αρκετά φωτεινή ώστε να φωτίζει το δωμάτιο τη νύχτα. Ένα τέτοιο μίνι νυχτερινό φως. Ο ύπνος δεν παρεμβαίνει. Κλειστά τα μάτια είναι απίθανο να αποτρέψουν ένα τέτοιο φως ρεύμα, τουλάχιστον για μένα δεν παρεμβαίνει.

Θα σας δείξω την ένδειξη όταν τελειώνει το νερό και το Venta απενεργοποιείται αυτόματα. Στον μπλε δείκτη, ανάβει ένα πρόσθετο κόκκινο τρίγωνο.

Αποτέλεσμα:

σε γενικές γραμμές, εάν ένας πιο ήσυχος κινητήρας - τότε ο Venta LW25 θα ήταν ιδανικός νεροχύτης. Ναι, παρεμπιπτόντως, για το νεροχύτη - δεν θα πω ότι δεν πλένει. Ακόμα, όταν αποστραγγίζετε τα υπολείμματα νερού, τότε στο κάτω μέρος υπάρχουν κάποια στοιχεία σκόνης και ακαθαρσιών. Και το ίδιο το νερό έχει λίγο κιτρινωπό χρώμα. Αλλά για να θεωρήσετε αυτή τη συσκευή ως καθαρισμό αέρα δεν αξίζει ακριβώς αυτό. Αντίθετα, είναι ένα πρόσθετο επίδομα ενυδάτωσης. Και τότε είναι καλό.

Συμπληρώματα:

- Κάνει πραγματικά τον αέρα φυσικά υγρό και ευχάριστο, δεν είχα τη λύπη για την αγορά.
- στα ποιοτικά υλικά, καλό σχέδιο (ζωντανό είναι καλύτερο από ό, τι στη φωτογραφία).
- Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (3, 5, 8 W ανάλογα με τη λειτουργία).
- με το AMA απενεργοποιημένο στην ελάχιστη στάθμη νερού.
- όσον αφορά την εκμετάλλευση (μεταφορά, αποσυναρμολόγηση, πλύση, ανεφοδιασμός).
- Δεν μπορώ να το κάνω χωρίς αυτή τη συσκευή.

Μειονεκτήματα:

- συστολή (για μένα είναι επιθυμητό να είναι λίγο πιο ήσυχο).
- n εξαρτημάτων που απαιτούνται αφαίρεση του επιπλέον θορύβου από το στοιχείο που περιστρέφει το τύμπανο μετά από δύο με τρεις εβδομάδες της λειτουργίας (ένα χρόνο επαρκή έκπλυση υπό πίδακες νερού ότι το στοιχείο και το πρόβλημα εξαφανίζεται. Αλλά μπορεί να συμβεί και πάλι).
- Έχω φωτεινό μπλε φως από τους λαμπτήρες ελέγχου (αν και αυτό δεν είναι ενοχλητικό).

m τις συμβουλές - προτείνω να αγοράσετε. Σας συμβουλεύω επίσης να αλλάξετε το νερό κάθε φορά που εξαντλείται το νερό και χρησιμοποιείτε υγρό σαπούνι.

Βλαντιμίρ Αβντέεφ
[email protected]

Ο καλύτερος αέρας είναι φυσικός. Επομένως, προσπαθήστε να περπατήσετε περισσότερο στη φύση. Για παράδειγμα, στο Κουσκόβο. Μάθετε για το Kuskovo Manor.

Υπάρχουν δύο ερωτήσεις: 1) Ο υγραντήρας άρχισε να χτυπά πολύ, αυτό

Υπάρχουν δύο ερωτήσεις: 1) Ο υγραντήρας άρχισε να φωνάζει, τι να κάνει; 2) Πού να αγοράσετε ένα φίλτρο αντικατάστασης; Ποιο φίλτρο πρέπει να αλλάξω;

Προσθέστε διάλυμα

Σχόλια (0)

Απαντήσεις στην ερώτηση (0)

Άλλα θέματα

Η ερώτηση τέθηκε: 20.06.18

Πουθενά δεν μπορώ να βρω μια κριτική βίντεο για την πλήρη χρήση του υγραντήρα VIGOR HX6612. Γιατί ρίχνει νερό και πόσο πρέπει να ρίξω αν η σφαίρα είναι 2 λίτρα; Το νερό όταν συνδέεται με την κατώτερη μαύρη σφαίρα ρέει σχεδόν παντού. Έτσι πρέπει να είναι; Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, το νερό παραμένει στην κάτω σφαίρα περίπου 200 γραμμάρια. Απλώς το αδειάζω... Πόσο πρέπει να ρίξω νερό και να το ρίξω κάτω;

Υγραντήρας, ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Προσωπική εμπειρία, επισκευή και ανατροφοδότηση

Στο την ατελείωτη αναζήτηση τους για τρόπους δημιουργίας ευνοϊκού μικροκλίματος στο διαμέρισμα, έφτασα τελικά στον υγραντήρα. Αν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα μου, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και πολύ καιρό αγόρασα μια λάμπα αλάτι, και στη συνέχεια το ιονιστή Super-Plus Turbo, τότε το φίλτρο αέρα Bork εγχειρίδιο ιδιοκτήτες, τότε η διπολική ιονιστή Yantar 5Α.

Για κάθε μία από αυτές τις συσκευές, έγραψα αναλυτικά σε άρθρα μου στο παρελθόν, αλλά και σήμερα, όταν κάθε σπίτι έχει τη θέρμανση και την υγρασία του αέρα στις δύο φορές χαμηλότερο από το κανονικό, θα συζητήσει την υγραντήρα στο παράδειγμα υπερήχων υγραντήρα Novex NHO-122, καθώς μιλάμε για τους άλλους τύπους υγραντήρες αέρα, θα μοιραστώ την εμπειρία μου με την επισκευή και τη λειτουργία.

ΠΠρώτα απ 'όλα θέλω να σημειώσω ότι ένας υγραντήρας αέρα το χειμώνα σε ένα διαμέρισμα είναι ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τη διατήρηση ενός άνετου επιπέδου υγρασίας 40-60%. Το χειμώνα, όταν λειτουργεί η κεντρική θέρμανση, ο αέρας γίνεται ξηρός και η υγρασία πέφτει στο 20-30%. Αυτή η χαμηλή υγρασία επηρεάζει άμεσα την κατάσταση των μικρών παιδιών, με την κατάσταση των βλεννογόνων της μύτης και του δέρματος. Η κατάσταση της υγείας επιδεινώνεται, η κούραση αυξάνεται, ο αέρας στεγνώνει τις βλεννογόνες της μύτης

Αλλά μην ξεχνάτε ότι σε όλα όσα χρειάζεστε ένα μέτρο και σε υπερβολική υγρασία (πάνω από 65%) η αναπνοή γίνεται δύσκολη, τα μεταλλικά αντικείμενα αρχίζουν να σκουριάζουν, υπάρχει κίνδυνος μούχλας και μυκήτων.

Τύποι υγραντήρες αέρα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, τα οποία είναι καλύτερα να επιλέξουν

Υγραντήρες υπερήχων

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος και διαθέσιμος τύπος υγραντήρα. Η αρχή λειτουργίας είναι ότι κάτω από την δράση των υπερήχων ακτινοβολίας, η οποία παράγει το νερό μεμβράνη χαλαζία είναι χωρισμένο σε λεπτό ομίχλη, η οποία υπό την επίδραση της ροής του τεχνητού αέρα εκκενώνεται έξω από το δωμάτιο. Αυτός ο τύπος υγραντήρα μπορεί να έχει πρόσθετες λειτουργίες, όπως: θέρμανση με ατμό, οζονισμό ροής αέρα, χρονόμετρο, ενσωματωμένο υγρόμετρο.

Πλεονεκτήματα και πλεονεκτήματα: ευρεία επιλογή μοντέλων και σχεδιασμού, χαμηλή τιμή, μικρό μέγεθος, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή απόδοση

Μειονεκτήματα και μειονεκτήματα: χρησιμοποιήστε μόνο μαλακό νερό, διαφορετικά τα πάντα γύρω καλύπτονται με ασβεστούχο επίστρωμα αλατιού


Υγραντήρες "Πλύση αέρα" του παραδοσιακού τύπου εξάτμισης

Αυτός ο τύπος ενυδατικής κρέμας είναι τώρα ενεργά διαφημιζόμενος και με κάθε τρόπο επιβάλλεται στους πελάτες, για τον απλό λόγο ότι αυτός ο τύπος έχει τον υψηλότερο λόγο κόστους / τελικής τιμής. Έτσι, για παράδειγμα, το κόστος πλύσης-αέρα μέσης ισχύος είναι $ 50, και η τιμή στο κατάστημα είναι $ 300-600. Αλλά αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους αγοραστές, γιατί σχεδόν όλοι μετά την αγορά είναι εξοργισμένοι με την τιμή ενός "κάδου με ανεμιστήρα".
Η κύρια κίνηση εμπορίας στο πλύσιμο αέρα είναι ακριβώς στο όνομά τους. Οι άνθρωποι που το διαβάσουν αυτόματα στο τιμολόγιο αυτόματα στο υποσυνείδητο αντιλαμβάνονται αυτό ως ένα εξαιρετικό moisturizer και ένα αποτελεσματικό καθαριστικό αέρα που θα ξεπλύνει τον αέρα με νερό, αφήνοντας όλη τη σκόνη και τα μικρόβια στο νερό.

Η συσκευή καθαρισμού αέρα είναι πραγματικά απλή. Εντός του χώρου χύνεται νερό, στο οποίο οι δίσκοι είναι μισοί ή λιγότερο φορτισμένοι, οι δίσκοι με τη σειρά τους βρίσκονται σε έναν άξονα που περιστρέφεται αργά. Όλα αυτά εκτοξεύονται από τον εξωτερικό αέρα με ανεμιστήρα.

Πλεονεκτήματα και πλεονεκτήματα: λόγω της φυσικής εξάτμισης του νερού, ο αέρας δεν μπορεί να είναι υπερκορεσμένος από το νερό. Δεν υπάρχει άλας ασβεστολιθικών αποθέσεων στα αντικείμενα γύρω από τον υγραντήρα, όλα αυτά εγκαθίστανται στους δίσκους. χρήση νερού βρύσης

Μειονεκτήματα και μειονεκτήματα: τιμή. δεν καθαρίζει τον αέρα της σκόνης? συνολικές διαστάσεις. την ανάγκη να πλένετε καλά το δοχείο και τους δίσκους μία φορά την εβδομάδα. η πιθανότητα μίας έγχρωμης οσμής

Υγραντήρες ατμού

Από το όνομα αυτού του τύπου υγραντήρα αέρα, μπορείτε να μαντέψετε ότι η υγρασία οφείλεται σε ζεστό ατμό. Η διάταξη τέτοιων υγροποιητών είναι επίσης απλή: δύο ηλεκτρόδια από ανθεκτικά στην υδρόλυση υλικά πλημμυρίζονται με νερό και αποκτάται υδρόλυση του υδατικού διαλύματος λόγω της περιεκτικότητας σε ακαθαρσίες στο νερό. Υπό την επίδραση ενός μεγάλου ρεύματος, η υδρόλυση προχωρά τόσο έντονα ώστε το νερό θερμαίνεται στο σημείο βρασμού και ο ατμός εκτοξεύεται προς τα έξω. Όταν το νερό στη δεξαμενή τελειώσει, το κύκλωμα θα σπάσει και ο υγραντήρας φυσικά θα σβήσει

Πλεονεκτήματα και πλεονεκτήματα: χαμηλή τιμή? υψηλή παραγωγικότητα

Μειονεκτήματα και μειονεκτήματα: υψηλή κατανάλωση ενέργειας · ευαισθησία στον τύπο και τη σύνθεση του νερού · Ο καυτός ατμός είναι επικίνδυνος και αυξάνει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο


Άλλοι τρόποι για την αύξηση της υγρασίας του αέρα

Εκτός από τις σύγχρονες συσκευές για να διατηρήσει την υγρασία στο κατάλυμα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την αύξηση της υγρασίας, όπως για παράδειγμα το παλιό καλό πετσέτα εμποτισμένο με ζεστό μπαταρία ίσιωμα, το ένα άκρο αυτού μείωσε σε ένα κουβά με νερό. Ομοίως, οι γιαγιάδες μας, για να απαλλαγούμε από τον ξηρό αέρα στο σπίτι.

Στη σοβιετική εποχή, πολλά σπίτια έχουν εργοστασιακά υγραντήρες, το οποίο είναι ένα δοχείο κάτω από το νερό, και στην κορυφή του κινητήρα με έναν κώνο χαμηλώνει μέσα στο νερό και τον έλικα στην κορυφή. Κατά την περιστροφή του άξονα του κινητήρα, το νερό ανεβαίνει κατά μήκος του κώνου και η ροή του αέρα από τα πτερύγια της πτερωτής χτυπά τη λεπίδα και διαιρείται σε μία λεπτή ομίχλη η οποία εκκενώνεται προς τα άνω υπό την επίδραση του πίδακα αέρα

Επίσης, δημιουργήθηκε μια μοναδική συσκευή από τον υδροιονιστή Mikulina ΙΜ-51 (πιστοποιητικό πνευματικής ιδιοκτησίας αρ. 115834), ο οποίος, επιπλέον της υγρασίας του αέρα, κορεσμεί τον αέρα με υψηλή ποσότητα αρνητικών ιόντων, δηλ. εκτελεί το ρόλο του ιονιστή αέρα

Επισκευή υγραντήρα υπερήχων

Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι για μένα είναι πολύ πιο ευχάριστο να μην αγοράζω ένα καινούργιο πράγμα στο κατάστημα, αλλά να το βάζω σε τόσο ελαττωματικό και να το διορθώσω μόνοι σας. Μετά από αυτό, το πράγμα παίρνει μια πολύ διαφορετική αξία από αυτή που μόλις αγοράζουμε στο κατάστημα και το χρησιμοποιούμε. Γι 'αυτό αποφάσισα να κάνω αρχικά μια σπιτική τύπο υγραντήρα «νεροχύτη αέρα», αλλά έχοντας μελετήσει σε βάθος όλες τις λεπτομέρειες του θέματος, αποφάσισα ότι το παιχνίδι δεν αξίζει τον κόπο.

Και τότε αποφάσισα να κάνω έναν υγραντήρα της γεννήτριας ομίχλης μακράς παραβλέπεται μου, αλλά υπήρχε μια ερώτηση πώς να κάνει τον έλεγχο στάθμης του νερού της βαλβίδας και, ενδεχομένως, να λάβει ένα ωραίο περίβλημα για όλη αυτή την κατασκευή. Και τότε αποφάσισα να κοιτάξω στην εφημερίδα για δωρεάν ανακοινώσεις και ένα θαύμα - που πώλησαν έναν ελαττωματικό υγραντήρα υπερήχων Novex NHO-122 για 100 ρούβλια. Για πολύ καιρό χωρίς σκέψη, πήγα και πήρα τον υγραντήρα, χαίρομαι που τώρα, υπάρχει κάτι να σκάψει για το βράδυ

Ιδιοκτήτης υγραντήρα, δήλωσε ότι η ελαττωματική μονάδα ελέγχου απόδοσης, εγώ αφελώς πίστευαν και ήταν σίγουρος ότι ο υγραντήρας θα λειτουργήσει σαν καινούργια το βράδυ. Όμως, αποδείχθηκε όχι και τόσο εύκολο, και όχι όπως στην ταινία Αδελφός 2 όταν Bodrov αγοράσει ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε στο Σικάγο και ήταν ο πωλητής στο Brighton Beach είπε, «δεν είμαστε ρωσική εξαπατήσουν ο ένας τον άλλο»...

Όπως αποδεικνύεται από το άνοιγμα και τη μέτρηση με ένα πολύμετρο - η παλμική τροφοδοσία είναι ελαττωματική, η οποία δεν ξεκίνησε καθόλου. Ελπίζω ότι η καμένη ασφάλεια ή δίοδος probit δεν υλοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η πλήρης ανοιχτή αριστερή δύναμη FET STP4NK60ZFP. Όλες οι δίοδοι ισχύος είναι σε καλή κατάσταση, το σύνολο αντιστάσεις και Polevik σε θραύση της εσωτερικής διόδου - με συμπτώματα takii, αποφάσισα να τρέξει σε μια βιασύνη για να δούμε Polevik σε καταστήματα, αρπάζοντας μια λίστα με τους συνομηλίκους του. Αλλά θα μπορούσα να το αγοράσω μόνο την επόμενη μέρα. Ήταν ήδη βράδυ στην αυλή

Και τότε έπρεπε να ξανακάνω ένα πολυμέτρημα και αυτή τη φορά θα δακτυλογραφόρα τα πάντα που δεν έλεγξα την τελευταία φορά. Πήρα πρώτα απ 'όλα για τον έλεγχο των γυάλινων διόδων χαμηλής ισχύος και όταν η στροφή έφτασε στις δίοδοι Zener DW1 και DW2 διαπίστωσα ότι βρίσκονται σε βραχυκύκλωμα. Επιπλέον, παρατήρησα ότι συνδέονται σε σειρά για να συναντηθούν μεταξύ τους και να πάνε σε ένα τρανζίστορ πεδίου-αποτελέσματος. Vypayat zener, πήρα ένα μαζί του και πήγε στο κατάστημα όπου ο πωλητής ρίχνοντας μια ματιά σε σήμανση S185T, είπε ότι δεν μπορούσε να καθοριστεί για την εν λόγω σήμανση τάσης της διόδου zener. Και τότε άρχισε να ψάχνουμε λογικά μια πιθανή ονομαστική αξία, όταν είπα ότι δύο διόδους zener είχαν ενεργοποιηθεί με συνεπή τρόπο, το πιο ενδιαφέρον ξεκίνησε.

Ο πωλητής άρχισε να υποστηρίζουν μαζί μου ότι δεν μπορεί να σταθεί η zener, στη συνέχεια, κάλεσε τους τρεις επαγγελματίες, τους είπε, επίσης, ότι αυτό δεν πληρούται, στο τέλος, πήρα δύο zener σε 100V και πήγε σπίτι του. Σφυρηλατήθηκε και η μονάδα ισχύος ξεκίνησε, και με αυτήν άρχισε να λειτουργεί ολόκληρος ο υγραντήρας. Για λόγους ενδιαφέροντος, άρχισα να ψάχνω για πληροφορίες και σήμανση της διόδου zener και για να συμπεριληφθούν οι διόδους zener στο αντίθετο. Αποδείχθηκε ότι οι δίοδοι Zener DW1 και DW2 С185Τ είναι 18 βολτ και εκπληρώνουν το ρόλο της καταστολής της εναλλασσόμενης τάσης.

Πριν από την αγορά αυτού του ελαττωματικού υγραντήρα, διάβασα τα σχόλια των χρηστών στην αγορά Yandex και ήταν ευχάριστα έκπληκτος που όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι μια πολύ χαμηλή τιμή - ορισμένοι αγόρασαν με έκπτωση 700 ρούβλια, καθώς και επαρκή χωρητικότητα, ιονιστή και μεγάλο όγκο της δεξαμενής. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά την παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε ότι η ροή του αέρα από τον ανεμιστήρα συναντάει στην πορεία του μια μικρή γυάλινη φιάλη - αυτός είναι ο ιονιστής, και πιο συγκεκριμένα ο οζονιστής. Στο δείγμα μου, η οζονίωση είναι τόσο αδύναμη που, εκτός από τη γαλάζια λάμψη του λαμπτήρα, δεν παρατηρώ τίποτα. Πιθανότατα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα ηλεκτρόδιο καλύπτεται εντελώς από ένα γυάλινο βολβό και το δεύτερο είναι στο ρόλο ενός πλέγματος που συνδέεται με τον βολβό από πάνω, ενώ το μονοπάτι που απελευθερώνεται από το όζον εμποδίζεται από γυαλί

Προσωπική εμπειρία χρήσης ενός υγραντήρα υπερήχων

Γι 'αυτό και υγραντήρα επισκευαστεί, γεμάτη με πόσιμο νερό του από ένα μπουκάλι και άρχισε να παρακολουθήσουν, πόσοι και πόσοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται ύπουλη λευκό εναποθέσεις ασβεστίου στις επιφάνειες που βρίσκονται στην περιοχή. 3 ημέρες αργότερα, στις βαμμένες επιφάνειες εμφανίστηκε λευκό επίχρισμα, εύκολο να πλύνετε κίνηση του χεριού και στη συνέχεια άρχισα να προβληματιστούν σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια

Πριν από την αγορά ενός υγραντήρα, σκέφτηκα ότι θα αγοράσει αποσταγμένο νερό, αλλά όταν 5 λίτρα δεξαμενή μάτια μου ήταν αρκετό για μια μέρα, κατάλαβα ότι αυτό δεν ήταν μια επιλογή, όπως μια αγορά ή να οικοδομήσουμε ένα σπιτικό αποστακτήριο στο φόντο του μεγέθους της και λειτουργική πολυπλοκότητα

Τότε ήρθε η ιδέα να μειωθεί η σκληρότητα του νερού, με το βράσιμο - τα αποτελέσματα ήταν λυπηρά, η ακαμψία μειώθηκε, αλλά όχι αρκετά, όλα σε μια επιδρομή. Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης που έχει ρυθμιστεί λόγω ενός μόνο υγραντήρα, δεν βλέπω το σημείο και μένει να προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το φίλτρο νερού Barrier-6 για τη σκληρότητα του νερού. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, η πλάκα είναι ελάχιστη και αδιαφανής, το κόστος καθαρισμού του νερού είναι επίσης ελάχιστο. Cartridge Barrier-6 θα είναι αρκετό για την εποχή θέρμανσης, η τιμή έκδοσης είναι 180 ρούβλια

Συνοψίζοντας. Ο υγραντήρας υπερήχων δεν είναι κατάλληλος για το σπίτι

Ο χειμώνας έχει περάσει, τώρα είναι ο Απρίλιος και μπορώ να μοιραστώ με ασφάλεια την εμπειρία μου με τη χρήση υπερηχητικού υγραντήρα κατά την περίοδο σοβαρών παγετών και την εποχή θέρμανσης.

Η υπομονή και η θέλησή μου ήταν αρκετή μόνο για ένα μήνα να ρίχνει νερό μέσα στη δεξαμενή καθημερινά, ειδικά αυτή η διαδικασία είναι δυσάρεστη αν το νερό πρέπει να φιλτραριστεί πριν από αυτό. Χωρίς διήθηση από φίλτρα από ακαμψία και βρασμό, δεν επιλύθηκε πλήρως το πρόβλημα της λευκής πλάκας. Δέκα ημέρες και στα έπιπλα πάλι είναι εύκολο να διακρίνεις μια λευκή ασβεστολιθική κατάθεση, η οποία στην πραγματικότητα αναγκάζει τα χέρια να πέσουν και δεν ενεργοποιεί τον υγραντήρα πια. Ως εκ τούτου, ο υγραντήρας υπερήχων ως επιλογή εξαφανίζεται για πάντα λόγω της ασβεστολιθικής πλάκας, καθώς και υπερηχητική ακτινοβολία, η οποία δεν είναι καλή

Ρωτήστε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια, θα χαρώ να σας βοηθήσω!

Επισκευάζουμε τον υγραντήρα τους εαυτούς μας - τις συμβουλές του πλοιάρχου

Ο υπερηχητικός υγραντήρας έχει μια αρκετά απλή αρχή λειτουργίας, αλλά ένα πολύπλοκο σχέδιο, το οποίο, όπως και κάθε τεχνική, μπορεί να καταστεί άχρηστο.

Αλλά υπάρχουν κάποια είδη "προβλημάτων" που μπορούν να λυθούν ανεξάρτητα, χωρίς να καταφύγουμε στη βοήθεια δαπανηρών ειδικών. Και μπορείτε να πάτε πιο απλά με το να μην αγοράσετε ένα ενυδατικό, αλλά να το κάνει από αυτοσχέδια μέσα.

Συσκευή τεχνολογίας κλιματισμού υπερήχων

 • Στέγαση (άνω μέρος). Σε αυτό, ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει ένα υγρόμετρο, μία ένδειξη LED και πολλά άλλα ηλεκτρονικά που φέρουν μόνο βοηθητικές ιδιότητες και δεν συνδέονται με την άμεση λειτουργία του υγραντήρα. Μπορεί επίσης να υπάρχει δεξαμενή νερού.

Τα κύρια συστατικά του υγραντήρα

Όλοι οι ηλεκτρολόγοι υγραντήρα στο κάτω μέρος

Η πλακέτα ισχύος δημιουργεί μια ορισμένη τάση που τροφοδοτείται στη γεννήτρια. Από τη γεννήτρια, οι παλμοί τροφοδοτούνται στον ενισχυτή, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη δημιουργία υπερηχητικών δονήσεων του ψυγείου. Σε γενικές γραμμές, τίποτα περίπλοκο, εκτός από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ηλεκτρονικού κυκλώματος, ενισχυτή και γεννήτρια ακτινοβολίας. Αλλά αυτά τα συστατικά χωρίζονται σε τρεις περιπτώσεις:

 • Εισροή νερού στο κύκλωμα ελέγχου τάσης.
 • Μηχανική βλάβη (πτώση) της συσκευής.
 • Προσπάθειες καθαρισμού της συσκευής, χωρίς να έχουν επαρκείς γνώσεις για αυτό.

Πώς να καθαρίσετε σωστά και να αφήσετε τον υγραντήρα σε κατάσταση λειτουργίας που διαβάζεται στο άρθρο: Πώς να καθαρίσετε τον υγραντήρα τον εαυτό σας χωρίς να καλέσετε κάποιον ειδικό.

Η τάση πέφτει στο δίκτυο.

Αντιμετώπιση προβλημάτων και λύσεις

Εάν δεν υπάρχει ατμός από τον υγραντήρα, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Το διάφραγμα του ψυγείου είναι κατεστραμμένο, η γεννήτρια αποτυγχάνει ή ο στρόβιλος της συσκευής δεν λειτουργεί.

 • Εκπομπή. Η απόδοση του ψυγείου μπορεί να προσδιοριστεί από το χαρακτηριστικό "γαργάλισμα". Εάν δεν είναι, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε την αιτία στην πλακέτα ισχύος και την ίδια την γεννήτρια.

Παράδειγμα φίλτρου για τον υγραντήρα

Από τον υγραντήρα υπάρχει μια σάπια μυρωδιά

Αρκεί να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τη συσκευή και η δυσάρεστη οσμή θα εξαφανιστεί αμέσως. Για να λειτουργεί η συσκευή "σαν ένα ρολόι" κάθε μέρα, είναι απαραίτητο να αντικαθιστάτε εντελώς το νερό στη συσκευή, κάθε εβδομάδα για να το καθαρίσετε και όχι λιγότερο από μία φορά το μήνα για να το απολυμάνετε.

Αν μια δυσάρεστη οσμή μούχλας εξαπλώνεται από τον υγραντήρα σας, τότε γνωρίζετε ότι η κλιματική σας συσκευή δεν είναι υπερηχητική, αφού ο υπερηχογράφος απολυμαίνει με τη θανάτωση μυκήτων και μούχλας. Σύμφωνα με αυτή την αρχή, έχουν κατασκευαστεί τα περισσότερα καθαριστικά πισίνας.

Επίσης, πρόσφατα έσπασα τον υγραντήρα, χωρίς την οποία δεν μπορώ να υπάρξει κανονικά καθόλου. Το πρόβλημα ήταν στο φίλτρο εισαγωγής αέρα, ήταν σφυρήλατο. Αποφάσισα να αγοράσω ένα καινούργιο φίλτρο, επειδή κοστίζει πολύ φτηνά, το εγκατέστησε σε έναν υγραντήρα. Φανταστείτε την έκπληξή μου όταν όλα τα δούλεψαν ξανά. Ειλικρινά, εγώ μέχρι το τέλος πίστευε ότι το πρόβλημα στην αποτυχία του καλοριφέρ, αλλά αφού διάβασα το άρθρο, βρήκα αμέσως την αιτία της αποτυχίας.

Έχω ενυδατική κρέμα στο δωμάτιο των παιδιών. Πρόσφατα έσπασε. Αρχικά ήθελα να τον πάρω στην επισκευή, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να καταλάβω τι ήταν λάθος. Ο πομπός εργάστηκε, υπήρχε ένα χαρακτηριστικό "γουργούρισμα", η γεννήτρια αισθάνθηκε, ήταν ζεστή. Έλεγξα επίσης το πιεζοηλεκτρικό στοιχείο. Λειτουργούσε επίσης κανονικά. Αλλά το ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν ήταν. Μετά ήμουν μπερδεμένος, καθώς ο ανεμιστήρας του υγραντήρα δούλεψε σωστά. Το φίλτρο εισαγωγής αέρα ήταν φραγμένο. Έδωσα ένα νέο φίλτρο. Αντικαταστάθηκε, τώρα όλα λειτουργούν.

Δεν έχω σπάσει ακόμα τον υγραντήρα, αλλά, σε αυτή την περίπτωση, θα προσπαθήσω να το επισκευάσω και εγώ. Νομίζω ότι θα το κάνει.

Έχω χρησιμοποιήσει το ενυδατικό μου για περίπου ένα χρόνο τώρα, αλλά από τη στιγμή που το καθαρίζω τακτικά, αλλάζω και το νερό σε αυτό, αλλά για τώρα, ευχαριστώ τον Θεό και κανένα πρόβλημα με αυτό.

Στο γραφείο το χειμώνα ζεσταίνουμε τους ανεμιστήρες και "στεγνώνουμε" όλο τον αέρα, γι 'αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τον υγραντήρα αέρα. Εργάζεται για όλη την ημέρα και συνεπώς καταρρέει με την πάροδο του χρόνου. Μετά από δαπανηρές επισκευές, αποφάσισα να προσπαθήσω να το επιδιορθώσω. Μετά από μακρά αποσυναρμολόγηση και έλεγχο της απόδοσης όλων των λεπτομερειών έγινε σαφές ότι η αποτυχία ήταν στο πιεζοηλεκτρικό στοιχείο. Το διέταξα στο Διαδίκτυο και το αντικατέστησα. Έκανα τα πάντα μόνος μου, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος. Την επόμενη φορά θα το έδωσα καλύτερα στο εργαστήριο, θα είναι ακριβότερο αλλά πολύ γρηγορότερο. Αν και, αν κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, τότε μπορείτε να pokolupat και τον εαυτό σας.

Στον υγραντήρα μου η εξάτμιση αρχικά εξασθενούσε, δεν μου έδινε σημασία, μετά από μερικές ημέρες ο ατμός έπαψε να πηγαίνει καθόλου. Genirator σκέψης, των ελέγχων, που έχουν γράψει για τη θέρμανση καλοριφέρ, δόξα τω Θεώ ήταν εκεί.. Το αποτέλεσμα έχει καθοριστεί ότι είναι ένα πιεζοηλεκτρικό στοιχείο, η μονάδα άνοιξε, φωτογραφήθηκε σύρμα και να καταγράφεται η θέση τους. Τώρα στην πραγματικότητα το πιο δύσκολο κομμάτι - για να βρουν ένα ανταλλακτικό σε... Radio Shack δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο στην πόλη μας, η αγορά σιδήρου δεν βρεθεί, μάλλον θα πρέπει να δούμε πραγματικά για online καταστήματα, αν δεν θέλετε να περιμένετε καθόλου, χρησιμοποιήστε τη συσκευή σε καθημερινή βάση.

Και εγώ καθόλου πριν από τη βίδα αφαιρεθεί υπερηχητικός υγραντήρας του. Έλεγξα κάθε λεπτομέρεια με την ίδια σειρά που έκανα. Μην πιστεύετε ότι έκανε τα πάντα, αλλά ελέγξτε την τάση στις περιελίξεις του στροβίλου (((. αντέδρασε στο κέντρο εξυπηρέτησης, όπου έχω κάνει σε μια μέρα. Πρόσφατα, η σύζυγός του άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη μυρωδιά της σήψης από τον υγραντήρα. Αγόρασα ένα νέο, το παλιό δεν στοίχημα μέχρι στιγμής συναντήσει μέχρι σήμερα σχετικά με το Όπως λέει η παροιμία: "Όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί." Τώρα έχουμε δύο υπερηχητικούς υγραντήρες, ας είναι πιο υγιείς :)

αλλά ο υγραντήρας μου λειτουργεί με διακοπές, στη συνέχεια απαλά βουίζει σκληρά. ότι μαζί με το xs είναι απαραίτητο να μετρήσουμε την τάση επί του στοιχείου.