Πώς να επιλέξετε έναν κεραμικό υγραντήρα για την μπαταρία

Η παράμετρος σχετικής υγρασίας είναι σημαντική για την υγεία. Ο χώρος πρέπει να συμμορφώνεται με την ισορροπία θερμοκρασίας και υγρασίας. Ότι δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας, η σχετική υγρασία του αέρα πρέπει να είναι από 40 έως 70%. Για να διατηρηθεί αυτή η ισορροπία, χρησιμοποιούνται πολλές μέθοδοι υγρασίας του αέρα.

Στοιχειώδη από αυτά:

 • υγρή ύλη στη μπαταρία.
 • Ξήρανση υγρού πλυντηρίου στο δωμάτιο.
 • υγρασία με ψεκαστήρες χειρός.

Τύποι συσκευών

Κάνουμε ένα απλό moisturizer από ένα πλαστικό μπουκάλι με τα δικά μας χέρια:

 1. Λαμβάνουμε ένα μπουκάλι 0,5 λίτρα ή 1 λίτρο. Σε αυτό κόβουμε ένα μακρύ παράθυρο στο λαιμό. Περιστρέψτε το πώμα.
 2. Συνδέουμε τη φιάλη και την κρεμάμε στο σωλήνα θέρμανσης.
 3. Στη μέση, ρίχνουμε νερό και ο υγραντήρας είναι έτοιμος. Το νερό από τη θέρμανση θα εξατμιστεί σταδιακά και θα υγραίνει το δωμάτιο.

Μια πιο πολιτισμένη επιλογή είναι ένας υγραντήρας για την μπαταρία. Αναρτάται από το σύστημα θέρμανσης ή τοποθετείται στην κορυφή του. Αυτή η άποψη φαίνεται καλή στο εσωτερικό του δωματίου και η υγρασία είναι πιο έντονη.

Οι εξατμιστές καλοριφέρ κατασκευάζονται από:

Μπορούν επίσης να ταξινομηθούν σύμφωνα με τη μορφή:

 • στερεή φιάλη.
 • χωρητικότητας.

Η αρχή της λειτουργίας αυτών των υγραντήρων είναι σχεδόν ταυτόσημη με έναν εξατμιστή φιάλης. Ωστόσο, είναι πολύ πιο αισθητικά, σε αρμονία με το περιβάλλον περιβάλλον και είναι πιο κοντά στο ψυγείο.

Εξετάζοντας αυτές τις αποχρώσεις, μπορείτε να επιλέξετε από τα μοντέλα που αγοράσατε. Η τιμή αυτού του εξατμιστή είναι από 250 ρούβλια. Μπορούν να αγοραστούν για πολλά κομμάτια ανά ψυγείο. Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι δημοφιλείς.

Χαρακτηριστικά των συσκευών

Οι κεραμικοί υγραντήρες παράγουν ατμό με ασφαλή θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40-50 βαθμούς. Σε τέτοιες θερμοκρασίες, ένας κεραμικός υγραντήρας αέρα τοποθετημένος στην μπαταρία, δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες.

 • Μην ανατρέψετε.
 • Το στήριγμα είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • ταιριάζει καλά στο εσωτερικό?
 • συμπαγής;
 • η τιμή είναι από 250 ρούβλια.

Αν σχεδιάσουμε ένα παράλληλο μεταξύ των κεραμικών και ηλεκτρικών υγραντήρων, παρατηρούμε ότι τα ανάλογα καλοριφέρ:

 • εργασία σιωπηλά.
 • είναι ασύγκριτες με το χρησιμοποιούμενο νερό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα των κεραμικών συσκευών καλοριφέρ περιλαμβάνουν:

 • Μηδενική κατανάλωση ενέργειας.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εισπνοή ή να χρησιμοποιηθούν ως αρωματικές ουσίες στον αέρα. Για να γευτείτε το δωμάτιο, προσθέστε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε αρωματικού ελαίου στο δοχείο.
 • Βοηθήστε στη θεραπεία καταρροϊκών ασθενειών, γεμίζοντας τον αέρα με αιθέρια έλαια από έλατο και ευκάλυπτο.
 • Στη ζεστή εποχή, οι ενυδατικές κρέμες μπορούν να αντικαταστήσουν τα αγγεία. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Οι υγραντήρες καλοριφέρ εξομαλύνουν την υγρασία στο δωμάτιο και βελτιώνουν την ευημερία των ανθρώπων. Αυτά είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία ενός άνετου κλίματος στο διαμέρισμα.

Πλεονεκτήματα των συσκευών ατμού είναι πολλές, αλλά στις κύριες παραμέτρους υστερούν πίσω από μοντέλα ατμού και υπερήχων. Λόγω της αποτελεσματικότητας της υγρασίας του αέρα και της ομοιόμορφης πρόσκρουσής του, τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι πολύ μπροστά.

Εάν χρησιμοποιείτε μεγάλα δωμάτια ή δωμάτια που θερμαίνονται, η χρήση κεραμικών δεν έχει νόημα. Εδώ λειτουργούν ήδη αποτελεσματικότεροι ηλεκτρικοί υγραντήρες. Είναι σε θέση να ενυδατώνουν μεγάλους όγκους. Η χρήση κεραμικών συσκευών αποκλείεται επίσης όταν αποσυνδέετε τη θέρμανση του ατμού ή του νερού, όταν τελειώνει η περίοδος θέρμανσης.

Αρχή λειτουργίας

Η βάση του υγραντήρα είναι οι φυσικοί νόμοι. Η εξάτμιση του νερού υπό την επίδραση της θερμοκρασίας φυσικά κορεάζει τον περιβάλλοντα αέρα με υγρασία. Μετά από αυτό, παύει να είναι ξηρό.

Οι περισσότεροι κεραμικοί εξατμιστές χωρίζονται σε διαμερίσματα των 250-400 ml, τα οποία γεμίζουν με νερό. Έτσι η εξάτμιση θα είναι πιο έντονη. Το δοχείο τοποθετείται πάνω από το ψυγείο ή είναι αγκιστρωμένο. Είναι ένας παθητικός εξατμιστής ατμού που αρχίζει να λειτουργεί όταν το νερό θερμαίνεται από 40 έως 50 μοίρες.

Συμβουλές για την επιλογή

Οι έμπειροι χρήστες υπογραμμίζουν τις παρακάτω συμβουλές:

 • Επιλέγοντας στο σπίτι ή στους υγραντήρες διαμερίσματος, που θα τοποθετηθούν στην μπαταρία θέρμανσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ένταση του δωματίου και του συστήματος θέρμανσης.
 • Εάν χρησιμοποιείτε θερμαντικά σώματα λαδιού, όπου η θερμοκρασία θέρμανσης είναι μέχρι + 80 μοίρες, πρέπει να αγοράσετε συσκευές κατασκευασμένες από χάλυβα.
 • Προσδιορίστε την επιλογή έντασης και τοποθέτησης. Αν πρόκειται για μοντέλο ανάρτησης, τότε πρέπει να υπάρχουν συνδετήρες με τη μορφή μεταλλικών αγκίστρων.
 • Όσο περισσότερο σχεδιάζεται μεμονωμένα τμήματα, τόσο πιο γρήγορα θερμαίνεται και η διαδικασία υγρασίας θα περάσει γρηγορότερα.

Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι βολικές επιλογές για οικιακή χρήση. Ένα προϊόν ενυδάτωσης, αυξάνει την υγρασία στο δωμάτιο στα 10 m2. Επομένως, πριν από την αγορά, υπολογίστε την απαραίτητη περιοχή υγρασίας.

Σύνθεση κεραμικού υγραντήρα για θερμαντικό σώμα και ανασκοπήσεις χρηστών

Η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου φυτών εσωτερικού χώρου, η αποξήρανση των επίπλων και η αλλοίωση της συσκευασίας είναι ανεπαρκής υγρασία αέρα. Το θέμα είναι ότι ο εσωτερικός αέρας είναι πολύ διαφορετικό από το δρόμο - πιο κατάλληλο και άνετο για το ανθρώπινο σώμα, και το χειμώνα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην ανάπτυξη των αναπνευστικών παθήσεων.

Ένας υγραντήρας για την μπαταρία μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με ελάχιστες οικονομικές απώλειες. Σχετικά με το τι είναι και τι είναι, θα μιλήσουμε σήμερα.

Γιατί χρειάζομαι έναν υγραντήρα για την μπαταρία;

Πώς λειτουργεί: πώς λειτουργεί και πώς λειτουργεί

Ο υγραντικός αέρας στη μπαταρία είναι ένας περιέκτης με νερό, συνδεδεμένος στο ψυγείο με τη βοήθεια ειδικών αγκιστριών.

Η αρχή λειτουργίας του υγραντήρα αυτού του τύπου έχει ως εξής:

 • Το νερό χύνεται στη δεξαμενή και θερμαίνεται από τη θερμοκρασία του ψυγείου.
 • λόγω της θέρμανσης, το νερό εξατμίζεται και υγραίνει το δωμάτιο.

Πώς φαίνεται: φωτογραφίες

Οι υγραντήρες του αέρα στην μπαταρία μπορούν να είναι τόσο συνήθεις ορθογώνια μορφή, και με τη μορφή οποιωνδήποτε περίπλοκων μορφών. Ταυτόχρονα, η εμφάνιση της συσκευής εξαρτάται αποκλειστικά από τη φαντασία του κατασκευαστή και δεν έχει περιορισμούς, ειδικά αν πρόκειται για κεραμικά προϊόντα.

Πότε και γιατί χρειάζεστε: πεδίο εφαρμογής

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο ξηρός αέρας είναι η κύρια αιτία βλάβης στα ξύλινα έπιπλα, ο θάνατος των φυτών εσωτερικού χώρου και η υποβάθμιση της ευημερίας των ανθρώπων.

Κανονικά, η υγρασία του αέρα θα πρέπει να κυμαίνεται από 50-65%, αλλά συχνά οι πραγματικές τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από το ελάχιστο όριο, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αέρας στο δωμάτιο χρειάζεται συνεχή υγρασία, και αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με τη βοήθεια εξειδικευμένων συσκευών - υγραντήρες για την μπαταρία.

Κριτικές: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των υγραντήρων αέρα στην μπαταρία είναι:

 • μη μεταβλητότητα ·
 • συμπαγής;
 • χαμηλό βάρος?
 • ασφάλεια χρήσης ·
 • τη δυνατότητα χρήσης νερού οιασδήποτε ποιότητας ·
 • προϋπολογισμό.

Ταυτόχρονα, η συσκευή λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης και μόνο σε ένα μικρό δωμάτιο, έτσι ώστε για συνεχή και υψηλής ποιότητας υγρασία του αέρα αυτού του αδρανούς δεν θα είναι αρκετό.

Τύποι και τροποποιήσεις

Παθητικό κεραμικό

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, οι καλύτερες επιλογές για διαβροχή της μπαταρίας είναι τα κεραμικά προϊόντα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι η ασφάλεια και η αισθητική.

Η επιλογή των κεραμικών υγραντήρων είναι τεράστια - η κεραμική μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε σχήμα: από το συνηθισμένο ορθογώνιο δοχείο μέχρι το πρόχειρο καλούπι. Εξαιτίας αυτού, το προϊόν μπορεί να επιλεγεί για απολύτως οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευθραυστότητα του υλικού - επομένως, οι κεραμικοί υγραντήρες πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς να επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να τα προσεγγίσουν.

Πλαστικά

Οι πλαστικοί υγραντήρες δεν είναι πολύ ακριβοί, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν σοβαρούς περιορισμούς θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, τα περισσότερα μοντέλα που κατασκευάζονται από πλαστικό χαμηλού κόστους δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε θερμαντικά σώματα πάνω από 80 μοίρες - διαφορετικά το προϊόν θα λιώσει και θα απελευθερώσει τοξικές ουσίες.

Χάλυβα

Οι συσκευές χάλυβα δεν είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της χαμηλής αισθητικής τους, των χαμηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών (σε σύγκριση με τα κεραμικά) και της έλλειψης ποικιλομορφίας.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ένα αρκετά ελκυστικό προϊόν, αλλά η τιμή στην περίπτωση αυτή θα είναι κατάλληλη.

Κατασκευαστές και δημοφιλή μοντέλα: οι καλύτερες αξιολογήσεις και οι τιμές

Λόγω της απλότητας του σχεδιασμού, οι υγραντήρες αέρα για την μπαταρία παράγονται από έναν τεράστιο αριθμό εταιρειών, οπότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε οποιονδήποτε κατασκευαστή. Ωστόσο, τα προϊόντα μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες: ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορούν να είναι:

 • Κινέζικα. Έχουν χαμηλό κόστος. Είναι μάλλον υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είναι πάντοτε βολικό για χρήση. Συχνά, η συσκευή πρέπει να αφαιρεθεί από την μπαταρία για να συμπληρώσει το νερό - διαφορετικά το νερό θα χυθεί.
 • Εγχώρια. Σε σχέση με τη μέση τιμή. Είναι χαμηλής ποιότητας και μικρού όγκου, ανεπαρκείς για την επαρκή υγρασία του αέρα. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται μόνο ως διακόσμηση.
 • Ευρωπαϊκή. Η υψηλότερη ποιότητα των ιταλικών και ισπανικών προϊόντων. Στη ρωσική αγορά, αυτός ο τομέας είναι ασθενής λόγω του σχετικά υψηλού κόστους, οπότε αν είναι απαραίτητο, παρέχονται απευθείας από τον κατασκευαστή.

Ποιος κατασκευαστής και τύπος είναι καλύτερο να επιλέξει: κορυφή 3

Όταν επιλέγετε έναν υγραντήρα για την μπαταρία, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

 • όγκος χωρητικότητας (όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του χώρου, τόσο μεγαλύτερη είναι η δεξαμενή).
 • κατασκευή υλικών (φθηνό πλαστικό μπορεί να είναι τοξικό, και κεραμικά - εύθραυστα)?
 • Η μέθοδος στερέωσης (η στερέωση πρέπει να αντιστοιχεί στο συνολικό βάρος της δομής).

Επιπλέον, δεν θα είναι περιττό να δώσετε προσοχή στο σχεδιασμό της συσκευής, επειδή η ποικιλία των μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν για κάθε γούστο.

Μέχρι σήμερα, τα πιο δημοφιλή μοντέλα υγραντήρων αέρα για μια μπαταρία είναι:

 • Thor:
  • κατασκευαστής: "Di Martino" (Ιταλία);
  • υλικό: πλαστικό;
  • επιτρεπτή θερμοκρασία: έως 80 μοίρες.
  • διαστάσεις: 135χ240 χιλιοστά.
  • Χαρακτηριστικά: επιφάνεια με ραβδώσεις.
  • Εκτιμώμενο κόστος: 500 ρούβλια.
 • «Chic»:
  • κατασκευαστής: "Di Martino" (Ιταλία);
  • υλικό: πλαστικό;
  • επιτρεπτή θερμοκρασία: έως 80 μοίρες.
  • διαστάσεις: 220x75 mm;
  • Χαρακτηριστικά: χωρίς κάλυμμα.
  • Εκτιμώμενο κόστος: 300 ρούβλια.
 • "Cat":
  • κατασκευαστής: Lumak (Ρωσία);
  • υλικό: κεραμικά ·
  • διαστάσεις: 210χ120 mm:
  • Εκτιμώμενο κόστος: 650 ρούβλια.
 • Λουλούδια:
  • παραγωγός: Rosterm (Πολωνία);
  • υλικό: κεραμικά ·
  • Εκτιμώμενο κόστος: 270 ρούβλια.

Κόστος

Σε Leroy Merlin και Ikea

Το κόστος των υγραντήρων αέρα για μια μπαταρία εξαρτάται από παραμέτρους όπως:

 • Χώρα προέλευσης.
 • υλικό κατασκευής ·
 • όγκος ·
 • σχεδιασμό.

Κατά συνέπεια, όσο μεγαλύτερη και ελκυστικότερη είναι η συσκευή, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της.

Τα πιο ακριβά προϊόντα είναι τα κεραμικά και ο χάλυβας. Οι πιο δημοσιονομικές είναι από πλαστικό. Η μέση τιμή για τους ενυδατωμένους υγραντήρες αυτού του σχεδίου είναι 250-280 ρούβλια ανά μονάδα. Ταυτόχρονα, τα κεραμικά τέχνης ζωγραφισμένα με το χέρι μπορούν να κοστίζουν μέχρι 1200 ρούβλια ανά τεμάχιο.

Για παράδειγμα, στο "Leroy-Merlin" ένας κεραμικός υγραντήρας με σχέδιο "λουλουδιών" κοστίζει περίπου 270 ρούβλια ανά τεμάχιο.

Το τμήμα πλαστικών υγραντήρων κοστίζει περίπου 450-650 ρούβλια, ενώ το κόστος των μεγάλων μονταρισμένων μοντέλων μπορεί να φτάσει αρκετές χιλιάδες ρούβλια.

Πού μπορώ να αγοράσω έναν υγραντήρα για την μπαταρία;

Στη Μόσχα

Στη Μόσχα, μπορείτε να αγοράσετε έναν υγραντήρα για μπαταρίες σε οργανισμούς όπως:

 • MedHostorg:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://medhoz.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, πλατεία Komsomolskaya, κτίριο 6, αποθήκη 707A;
  • τηλέφωνο: +7 (985) 774-99-86.
 • Thermocyt:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://www.termokit.ru;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Dmitrovskoe εθνική οδό, σπίτι 118?
  • τηλέφωνο: +7 (495) 135-33-33.
 • Το "σταγονίδιο":
  • επίσημος ιστότοπος: https://kapelka.com;
  • διεύθυνση: Μόσχα, Mytischi, Ολυμπιακή Λεωφόρο, Κτίριο 29, Κτήριο 2, Γραφείο 8-Α.
  • τηλέφωνο: +7 (495) 505-18-23.

Στην Αγία Πετρούπολη

Στην Αγία Πετρούπολη, οι ακόλουθες εταιρείες ασχολούνται με την πώληση υγραντήρων αέρα σε θερμαντικά σώματα:

 • "Κλίμα IP":
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.ip-klimat.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, οδός Zastavskaya, κτίριο 5, κτίριο 1;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 740-22-03.
 • Alfa-markt:
  • επίσημη ιστοσελίδα: http://www.alfa-markt.ru;
  • διεύθυνση: η πόλη της Αγίας Πετρούπολης, Shvetsova Street, σπίτι 12k2?
  • τηλέφωνο: +7 (812) 930-68-11.
 • Leroy Merlin:
  • επίσημη ιστοσελίδα: https://leroymerlin.ru;
  • διεύθυνση: Αγία Πετρούπολη, Kolontay street, 3;
  • τηλέφωνο: +7 (812) 313-93-00.

Έτσι, ένας υγραντήρας αέρα για μια μπαταρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό εσωτερικό κλίμα που δεν απαιτεί σοβαρό οικονομικό κόστος. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν το απαραίτητο επίπεδο υγρασίας όλο το χρόνο θα πρέπει να ανησυχούν για την αγορά άλλης συσκευής που μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και το καλοκαίρι.

Μικροκλίμα στο σπίτι: υγραντήρας αέρα για την μπαταρία

Ο υγραντήρας είναι απολύτως απαραίτητος κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης - η συσκευή θα βελτιώσει σημαντικά το μικροκλίμα στην αίθουσα. Οι συσκευές για την υγρασία του αέρα σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευάζονται από τη βιομηχανία: μπορείτε πάντα να επιλέξετε αξιόπιστα μοντέλα για το σπίτι σας. Αλλά συχνά οι ιδιοκτήτες σπιτιού προσπαθούν να κάνουν τις δικές τους συσκευές. Ποια υγραντήρια είναι πιο αξιόπιστα: σπιτικά ή εργοστάσια; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι σε αυτό το άρθρο. Για να εξοικειωθείτε με τα μοντέλα - φωτογραφική συλλογή.

Σκοπός της συσκευής

Το χειμώνα, όταν περιλαμβάνονται στις επίπεδες θερμαντήρες των διαφόρων ειδών, ή λειτουργεί ένα σταθερό σύστημα θέρμανσης, ο αέρας γίνεται πολύ ξηρό, ότι θεμελιωδώς δύσκολη αναπνοή, οδηγώντας σε ξήρανση ρινοφαρυγγικό βλεννογόνο, προκαλώντας νόσο. Αλλά η έλλειψη υγρασίας στον αέρα επηρεάζει όχι μόνο τους ανθρώπους:

 • Φυτά εσωτερικού χώρου εξατμιστεί η υγρασία γρήγορα μέσα από το στόματα, τα φύλλα, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των φυτών διαφέρει: οι άκρες των φύλλων και των νέων κλαδιά ξεραίνονται, τα φυτά αισθάνονται καταπιεσμένοι, επιβραδύνοντας την ανάπτυξή τους, την ωοθήκη και τα μπουμπούκια πέσουν.
 • Η μη ισορροπημένη υγρασία στο δωμάτιο οδηγεί σε αλλοίωση των επίπλων, τα οποία θρυμματίζονται, καλύπτονται με ρωγμές, στροφές.
 • Η έλλειψη υγρασίας επηρεάζει δυσμενώς τις δομικές κατασκευές, ιδιαίτερα τα ξύλινα παράθυρα και οι πόρτες υποφέρουν.
 • Ξύλινα μουσικά όργανα, ζωγραφιές σε ξύλινα πλαίσια, συλλογές αρχαίων σπάνιων και ζώων - όλα πάσχουν από υπερβολική ξηρότητα στον αέρα.

Συμβούλιο. Για να έχετε την υγρασία του δωματίου σε άριστη κατάσταση, κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε ειδικές συσκευές για την υγρασία του αέρα.

Υπάρχουν υγραντήρες αέρα, οι οποίοι παράγονται στο εργοστάσιο, αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες οργανώνουν χειροτεχνική υγρασία, κρεμώντας ένα πλαστικό μπουκάλι στην μπαταρία. Ποιος τρόπος για να αυξήσετε την υγρασία στο δωμάτιο, ας δούμε παρακάτω.

Πολλοί υγραντήρες εργάζονται στην ίδια αρχή - το νερό χύνεται στη δεξαμενή, η οποία μετατρέπεται σε ατμό όταν η θερμοκρασία αυξάνεται. Οι υδρατμοί εύκολα και γρήγορα κορεάζουν τον ξηρό αέρα στο δωμάτιο, αυξάνοντας έτσι την υγρασία.

Υγραντήρες για μπαταρίες

Οι υγραντήρες της μπαταρίας είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό, κεραμικό ή γαλβανισμένο χάλυβα. Στις φιλικές προς το περιβάλλον συσκευές, μπορούμε να συμπεριλάβουμε τους υγραντήρες από κεραμικά. Τα προϊόντα μπορούν να είναι με ένα στερεό ή τομή. Παράγονται από εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις (Γερμανία, Ιταλία), σχεδόν όλα τα μοντέλα έρχονται στην υλοποίηση με εξαρτήματα (άγκιστρα). Υπάρχουν μοντέλα υγραντήρων, τα οποία τοποθετούνται με ταινία που συγκρατεί το ψυγείο.

Ο κεραμικός υγραντήρας είναι απλός και λειτουργικός - η χωρητικότητα (μερικές φορές διαιρείται σε χωριστά διαμερίσματα, που βοηθάει στην ταχύτερη θέρμανση του υγρού) γεμίζει με νερό. Η συσκευή αναρτάται σε μια μπαταρία όπου το υγρό θερμαίνεται φυσιολογικά και εξατμίζεται στον αέρα, ενυδατώνοντας έτσι.

Ο κεραμικός υγραντήρας έχει μια ασήμαντη περιοχή εξάτμισης, οπότε ένα ή δύο θερμαντικά σώματα πρέπει να ανασταλούν. Οι κεραμικοί υγραντήρες χαρακτηρίζονται από αξιόπιστους συνδέσμους, ελκυστική εμφάνιση και οικονομία. Είναι πολύ εύκολο να παραλάβετε μοντέλα από κεραμικά με διακοσμητική ζωγραφική, τα οποία θα μοιάζουν με το γενικό στυλ του δωματίου.

Πώς να κάνετε μια ενυδατική κρέμα με τα χέρια σας

Ο υγραντήρας της μπαταρίας γίνεται εύκολα με το χέρι, χρησιμοποιώντας κατάλληλα δοχεία που δεν θα λιώσουν από τη θερμότητα. Για τα παλιά γυάλινα και κεραμικά αγγεία, τα πλαστικά γυαλιά, τα επιτραπέζια σκεύη θα ταιριάζουν.

Είναι απαραίτητο να παρέχετε αξιόπιστη στερέωση των προϊόντων στη μπαταρία, για την οποία μπορείτε να τρυπήσετε οπές και να τεντώσετε ένα καμπύλο σύρμα σε αυτά. Για να βελτιώσετε την εμφάνιση του υγραντήρα, μπορείτε να βάψετε την εξωτερική επιφάνεια με χρώματα, να κάνετε εφαρμογές και να σφίξετε το προϊόν με διακοσμητικό υλικό. Ένας έτοιμος υγραντήρας αναρτάται στη μπαταρία, χύνεται νερό - τώρα είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε την πλήρη εξάτμιση του υγρού.

Μια άλλη έκδοση του υγραντήρα μπορεί να κατασκευαστεί από μακρά χαμηλή χωρητικότητα, η οποία τοποθετείται πάνω από την μπαταρία, γεμάτη με νερό, μια φυσική χαρτοπετσέτα χαμηλώνεται μέσα σε αυτήν. Το υγρό ύφασμα υπό την επίδραση του ξηρού ξηρού αέρα βαθμιαία στεγνώνει, κορεσμός του χώρου με υγρασία.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ο πιο απλός υγραντήρας, κατασκευασμένος από τα χέρια του, μπορεί να βελτιώσει το μικροκλίμα του δωματίου.

Υγραντήρες άλλων μοντέλων

Εκτός από τους απλούς υγραντήρες για μια μπαταρία, η βιομηχανία παράγει πιο εξελιγμένα όργανα.

 1. Υγραντήρας ατμού. Λειτουργεί σαν βραστήρας - ένα μέρος νερού θερμαίνεται στον υγραντήρα σε βράσιμο, αρχίζοντας να εκπέμπει ατμό. Ρέει ατμό, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, ψύχεται στον αέρα, μετατρέπεται σε μικροσωματίδια νερού, που υγραίνει τον ξηρό αέρα του δωματίου.
 2. Υγροποιητής υπερήχων. Αυτές οι συσκευές έχουν κερδίσει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών. Ο υγραντήρας λειτουργεί με την αρχή του χτυπήματος των μικρότερων σωματιδίων νερού από την επιφάνεια του χυμένου υγρού. Η υγρασία εισέρχεται στον αέρα όταν συμβαίνουν υπερηχητικές δονήσεις, που προκαλούνται από τη λειτουργία ενός πιεζοηλεκτρικού καλοριφέρ. Ένα λεπτό υδρονέφωτο νερό εμφανίζεται στο δωμάτιο με εξαερισμό ή φυσικές κινήσεις των αέριων μαζών.
 3. Ο υγραντήρας της "ψυχρής εξάτμισης". Η συσκευή αποτελείται από δίσκους που περιστρέφονται στο τύμπανο και είναι εν μέρει εμβαπτισμένοι στο υγρό. Το κατώτερο μέρος των δίσκων γεμίζει με νερό, το οποίο σταδιακά ανυψώνεται στο ανώτερο τμήμα του αέρα με εμφύσηση αέρα. Η υγρασία του αέρα λαμβάνει χώρα μετά την ξήρανση του άνω μέρους των υγρών δίσκων.

Πώς να επιλέξετε έναν κεραμικό υγραντήρα για την μπαταρία

Η παράμετρος σχετικής υγρασίας είναι σημαντική για την υγεία. Ο χώρος πρέπει να συμμορφώνεται με την ισορροπία θερμοκρασίας και υγρασίας. Ότι δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας, η σχετική υγρασία του αέρα πρέπει να είναι από 40 έως 70%. Για να διατηρηθεί αυτή η ισορροπία, χρησιμοποιούνται πολλές μέθοδοι υγρασίας του αέρα.

Στοιχειώδη από αυτά:

 • υγρή ύλη στη μπαταρία.
 • Ξήρανση υγρού πλυντηρίου στο δωμάτιο.
 • υγρασία με ψεκαστήρες χειρός.

Τύποι συσκευών

Κάνουμε ένα απλό moisturizer από ένα πλαστικό μπουκάλι με τα δικά μας χέρια:

 1. Λαμβάνουμε ένα μπουκάλι 0,5 λίτρα ή 1 λίτρο. Σε αυτό κόβουμε ένα μακρύ παράθυρο στο λαιμό. Περιστρέψτε το πώμα.
 2. Συνδέουμε τη φιάλη και την κρεμάμε στο σωλήνα θέρμανσης.
 3. Στη μέση, ρίχνουμε νερό και ο υγραντήρας είναι έτοιμος. Το νερό από τη θέρμανση θα εξατμιστεί σταδιακά και θα υγραίνει το δωμάτιο.

Μια πιο πολιτισμένη επιλογή είναι ένας υγραντήρας για την μπαταρία. Αναρτάται από το σύστημα θέρμανσης ή τοποθετείται στην κορυφή του. Αυτή η άποψη φαίνεται καλή στο εσωτερικό του δωματίου και η υγρασία είναι πιο έντονη.

Οι εξατμιστές καλοριφέρ κατασκευάζονται από:

Μπορούν επίσης να ταξινομηθούν σύμφωνα με τη μορφή:

 • στερεή φιάλη.
 • χωρητικότητας.

Η αρχή της λειτουργίας αυτών των υγραντήρων είναι σχεδόν ταυτόσημη με έναν εξατμιστή φιάλης. Ωστόσο, είναι πολύ πιο αισθητικά, σε αρμονία με το περιβάλλον περιβάλλον και είναι πιο κοντά στο ψυγείο.

Εξετάζοντας αυτές τις αποχρώσεις, μπορείτε να επιλέξετε από τα μοντέλα που αγοράσατε. Η τιμή αυτού του εξατμιστή είναι από 250 ρούβλια. Μπορούν να αγοραστούν για πολλά κομμάτια ανά ψυγείο. Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι δημοφιλείς.

Χαρακτηριστικά των συσκευών

Οι κεραμικοί υγραντήρες παράγουν ατμό με ασφαλή θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 40-50 βαθμούς. Σε τέτοιες θερμοκρασίες, ένας κεραμικός υγραντήρας αέρα τοποθετημένος στην μπαταρία, δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες.

 • Μην ανατρέψετε.
 • Το στήριγμα είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • ταιριάζει καλά στο εσωτερικό?
 • συμπαγής;
 • η τιμή είναι από 250 ρούβλια.

Αν σχεδιάσουμε ένα παράλληλο μεταξύ των κεραμικών και ηλεκτρικών υγραντήρων, παρατηρούμε ότι τα ανάλογα καλοριφέρ:

 • εργασία σιωπηλά.
 • είναι ασύγκριτες με το χρησιμοποιούμενο νερό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα των κεραμικών συσκευών καλοριφέρ περιλαμβάνουν:

 • Μηδενική κατανάλωση ενέργειας.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εισπνοή ή να χρησιμοποιηθούν ως αρωματικές ουσίες στον αέρα. Για να γευτείτε το δωμάτιο, προσθέστε μερικές σταγόνες οποιουδήποτε αρωματικού ελαίου στο δοχείο.
 • Βοηθήστε στη θεραπεία καταρροϊκών ασθενειών, γεμίζοντας τον αέρα με αιθέρια έλαια από έλατο και ευκάλυπτο.
 • Στη ζεστή εποχή, οι ενυδατικές κρέμες μπορούν να αντικαταστήσουν τα αγγεία. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Οι υγραντήρες καλοριφέρ εξομαλύνουν την υγρασία στο δωμάτιο και βελτιώνουν την ευημερία των ανθρώπων. Αυτά είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία ενός άνετου κλίματος στο διαμέρισμα.

Πλεονεκτήματα των συσκευών ατμού είναι πολλές, αλλά στις κύριες παραμέτρους υστερούν πίσω από μοντέλα ατμού και υπερήχων. Λόγω της αποτελεσματικότητας της υγρασίας του αέρα και της ομοιόμορφης πρόσκρουσής του, τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι πολύ μπροστά.

Εάν χρησιμοποιείτε μεγάλα δωμάτια ή δωμάτια που θερμαίνονται, η χρήση κεραμικών δεν έχει νόημα. Εδώ λειτουργούν ήδη αποτελεσματικότεροι ηλεκτρικοί υγραντήρες. Είναι σε θέση να ενυδατώνουν μεγάλους όγκους. Η χρήση κεραμικών συσκευών αποκλείεται επίσης όταν αποσυνδέετε τη θέρμανση του ατμού ή του νερού, όταν τελειώνει η περίοδος θέρμανσης.

Αρχή λειτουργίας

Η βάση του υγραντήρα είναι οι φυσικοί νόμοι. Η εξάτμιση του νερού υπό την επίδραση της θερμοκρασίας φυσικά κορεάζει τον περιβάλλοντα αέρα με υγρασία. Μετά από αυτό, παύει να είναι ξηρό.

Οι περισσότεροι κεραμικοί εξατμιστές χωρίζονται σε διαμερίσματα των 250-400 ml, τα οποία γεμίζουν με νερό. Έτσι η εξάτμιση θα είναι πιο έντονη. Το δοχείο τοποθετείται πάνω από το ψυγείο ή είναι αγκιστρωμένο. Είναι ένας παθητικός εξατμιστής ατμού που αρχίζει να λειτουργεί όταν το νερό θερμαίνεται από 40 έως 50 μοίρες.

Συμβουλές για την επιλογή

Οι έμπειροι χρήστες υπογραμμίζουν τις παρακάτω συμβουλές:

 • Επιλέγοντας στο σπίτι ή στους υγραντήρες διαμερίσματος, που θα τοποθετηθούν στην μπαταρία θέρμανσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ένταση του δωματίου και του συστήματος θέρμανσης.
 • Εάν χρησιμοποιείτε θερμαντικά σώματα λαδιού, όπου η θερμοκρασία θέρμανσης είναι μέχρι + 80 μοίρες, πρέπει να αγοράσετε συσκευές κατασκευασμένες από χάλυβα.
 • Προσδιορίστε την επιλογή έντασης και τοποθέτησης. Αν πρόκειται για μοντέλο ανάρτησης, τότε πρέπει να υπάρχουν συνδετήρες με τη μορφή μεταλλικών αγκίστρων.
 • Όσο περισσότερο σχεδιάζεται μεμονωμένα τμήματα, τόσο πιο γρήγορα θερμαίνεται και η διαδικασία υγρασίας θα περάσει γρηγορότερα.

Οι κεραμικοί υγραντήρες είναι βολικές επιλογές για οικιακή χρήση. Ένα προϊόν ενυδάτωσης, αυξάνει την υγρασία στο δωμάτιο στα 10 m2. Επομένως, πριν από την αγορά, υπολογίστε την απαραίτητη περιοχή υγρασίας.

Κεραμικοί υγραντήρες στη Μόσχα

Αρκεί να κρεμάσετε έναν κεραμικό υγραντήρα γεμάτο με νερό στη μπαταρία ή το ψυγείο και ο αέρας στο δωμάτιο θα εμπλουτιστεί με υγρασία. Στο νερό μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας αρωματικό λάδι και ο αέρας γεμίζει με ένα ευχάριστο άρωμα και θα σας σερβίρει αρωματοθεραπεία.

Υγραντήρας Leberg LH-206 Β - Περιγραφή: Υγραντήρας υπερήχων Χαρακτηριστικά: Ρυθμιζόμενη απόδοση Ικανότητα άρωμα Αυτόματο κλείσιμο σε περίπτωση απουσίας του νερού Αυτόματο κλείσιμο κατά την αφαίρεση απομετάλλωση δεξαμενή φυσίγγιο Κ

ο υγραντήρας leberg lh-206b έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την απαιτούμενη υγρασία σε ένα διαμέρισμα μέχρι 25m2, έχει κομψή εμφάνιση, ρύθμιση της απόδοσης, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. διαφέρει σχεδόν αθόρυβη εργασία, η οποία είναι σημαντική για οικογένειες με παιδιά. χαλαρώστε.

MirCli.ru - εταιρεία κλιματισμού

Ο υγραντήρας υπερήχων leberg lh-803b χρησιμεύει για ιονισμό με τη λειτουργία της αρωματοποίησης σε χώρους μέχρι 40 μ. για άνεση, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη λειτουργία: ζεστό ή κρύο ατμό με δυνατότητα συνεχούς συντήρησης υγρασίας στην περιοχή από 40 έως 80%. χάρτες.

MirCli.ru - εταιρεία κλιματισμού

Υγραντήρας Leberg LH-206 W - Περιγραφή: Υγραντήρας υπερήχων Χαρακτηριστικά: Ρυθμιζόμενη απόδοση Ικανότητα άρωμα Αυτόματο κλείσιμο σε περίπτωση απουσίας του νερού Αυτόματο κλείσιμο κατά την αφαίρεση απομετάλλωση δεξαμενή φυσίγγιο Κ

Μια σειρά από δύο κεραμικούς υγραντήρες, χειροποίητα. Για να εγκαταστήσετε τον υγραντήρα, πρέπει να στερεώσετε το άγκιστρο (που βρίσκεται στη συσκευασία) στο ψυγείο και, στη συνέχεια, κρεμάστε έναν κεραμικό υγραντήρα στο άγκιστρο, μέσα στον οποίο χρειάζεται απλώς να χύσετε νερό. Β.

Το Polaris PUH 3005Di είναι ένας πολυλειτουργικός υγραντήρας υπερήχων με υψηλό επίπεδο απόδοσης. Μια μεγάλη δεξαμενή νερού (5 λίτρα) επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία της συσκευής έως και 35 ώρες. Σε ανεπαρκές επίπεδο.

Polaris επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα

ο υγραντήρας leberg lh-206w παρέχει την απαιτούμενη υγρασία στην επιφάνεια δωματίου των 25m2, έχει κομψή εμφάνιση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η ήσυχη δουλειά είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι χρήσιμο σε οικογένειες με παιδιά. ένας εύκολος στη συντήρηση υγραντήρας έχει ένα αυτοκίνητο.

Κεραμικό υγραντήρα

Χαρακτηριστικά

 • Ποσότητα σε ολόκληρη τη συσκευασία: 1 τεμ.
 • Σύνθεση: κεραμικά
 • Το μέγεθος των προϊόντων: 18χ7,5χ3 εκ
 • Βάρος, g: 400
 • Χώρα προέλευσης: Κίνα

Ναταλία, καλό απόγευμα! Η ένταση της υγρασίας εξαρτάται από τη θερμοκρασία της μπαταρίας στην οποία βρίσκεται ο κεραμικός υγραντήρας. Εφόσον ο όγκος του είναι μικρός, συνιστάται η χρήση πολλών τεμαχίων για μία μπαταρία. Και το καλοκαίρι, όταν οι μπαταρίες δεν λειτουργούν, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως αγγείο για λουλούδια.

Κεραμικό υγραντήρα

 • Βάρος: 120g
 • Μέγεθος B * W * D: 7x12x9 εκ
 • Τάση / συχνότητα: 100-240 V / 50-60 Hz, DC 5 V / 800 mA; 4 W
 • Όγκος της φιάλης: 80 ml
 • Όγκος της δεξαμενής: 4,5 l
 • Κατανάλωση ισχύος: 31 V
 • Κατανάλωση νερού: 380 ml / h
 • Διάρκεια εργασίας σε ένα σταθμό πλήρωσης: 10-12 ώρες
 • Συνιστώμενη επιφάνεια δωματίων: 35 m2
 • Καταστροφή μικροβίων και βακτηρίων.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • Μικροσκοπικός ψεκασμός υγρού
 • Ψυχρή και θερμή εξάτμιση.
 • Αποτελεσματική ενυδάτωση.
 • Για χώρους 40-45 τετραγωνικών μέτρων.
 • Ευρύ φάσμα ρυθμίσεων.
 • Δωμάτιο χώρου: 25 m3
 • Χαμηλό επίπεδο θορύβου
 • Ελάχιστη ψεκασμός με υπερήχους
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Βελτιωμένη ρύθμιση
 • Απορροφητικό ποτήρι από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων

 • Υπερήχων ψεκασμός νερού.
 • Επεξεργασία αέρα στον χώρο (έως 35 βλ.).
 • LED-οθόνη.
 • 3 επίπεδα εξάτμισης.
 • Δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου εξάτμισης.
 • Δωμάτιο δωματίου: 15 τ.μ.
 • Δύο τρόποι λειτουργίας.
 • 2 ρυθμούς εξαερισμού.
 • Νυχτερινή λειτουργία.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ο όγκος της δεξαμενής νερού: 680 ml.
 • Διαστάσεις: 20 x 16 x 11 εκ.
 • Βάρος: 1055 γρ.
 • Δυνατότητα τροφοδοσίας από τη θύρα USB του υπολογιστή.
 • Η βέλτιστη ισορροπία υγρασίας.
 • Πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας.
 • Συμπαγή.
 • Ήσυχη δουλειά.
 • Ενσωματωμένη γεννήτρια ανιόντων.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νυχτερινό φως
 • Κατανάλωση ισχύος: 5 watt.
 • Ο όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml.
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Διαστάσεις (Διάμετρος Χ Η): 180x175 mm
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Τομέας εφαρμογής 15-20 m2
 • Η ένταση ψεκασμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Αφαιρούμενη δεξαμενή
 • Είναι δυνατή η κατευθυνόμενη εξάτμιση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση
 • Έχει τοποθετηθεί φως LED
 • Τροφοδοσία από το δίκτυο
 • Όγκος της δεξαμενής νερού 1,8 l
 • Περιοχή υγρασίας: 40 m2
 • Παραγωγικότητα: 300 ml / h
 • Όγκος της δεξαμενής: 3,5 l
 • Μέγεθος: 277 x 160 x 268 mm
 • Για χώρους 30 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα
 • Υπερήχων ψεκασμός νερού
 • Νυχτερινός φωτισμός της θήκης
 • Μέγεθος: 195 x 180 x 300 mm
 • Βάρος: 0,7 kg
 • Δωμάτιο 40μ
 • Χωρίς τη χρήση φίλτρων
 • Υγρασία και καθαρισμός του αέρα με υγιεινή μέθοδο
 • Ήσυχη λειτουργία σε 3 λειτουργίες
 • Αυτόματη απενεργοποίηση απουσία νερού στη δεξαμενή
 • Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ξεχωριστά μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
 • Το μέγεθος της δεξαμενής είναι 1,2 λίτρα
 • Ο ήχος ψεκασμού ψυχρού ατμού
 • Υγραντήρας και νυχτερινό φως
 • Μέγεθος 17 * 25 * 17 εκ
 • Δωμάτιο: 30 τ.μ.
 • Δεξαμενή νερού: 4,5 λίτρα.
 • Η ένταση του ατμού είναι ρυθμιζόμενη
 • Υπερηχητική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
 • Διαστάσεις: 26,5 x 33 x 20 cm.
 • Βάρος: 2025 γρ.
 • Λειτουργία προθέρμανσης νερού.
 • Παρουσία αισθητήρα μόλυνσης του υγροποιητή.
 • Παρουσία ειδικής φύσιγγας για μαλακτικό νερού.
 • Παρουσία ενσωματωμένης υγρασίας.
 • Οπτική οθόνη LCD.
 • Κασσέτα ανταλλαγής κατιόντων.
 • Λειτουργία ιονισμού αέρα.
 • Δυνατότητα ρύθμισης της υγρασίας και της ισχύος.
 • Συναγερμός όταν εκκενώνεται η δεξαμενή.
 • Λειτουργία απενεργοποίησης.
 • Τρεις τρόποι λειτουργίας.
 • Τρεις λειτουργίες ισχύος.
 • Η παρουσία φίλτρου εξάτμισης νερού με βακτηριοκτόνο εμποτισμό.
 • Ομοιόμορφη κατανομή του υγρού αέρα.
 • Πρακτικά αθόρυβη εργασία.
 • Φωτισμός και χρήση ως νυχτερινό φως
 • Η χρήση αρωματικών ουσιών
 • Αναζωογονεί, ενυδατώνει, καθαρίζει τον αέρα
 • Οικόπεδο 48 τ.μ.
 • Διπλή τεχνολογία υπερήχων ψεκασμού και εξάτμισης νερού
  Υψηλή υγρασία 550 ml / h
 • Η παρουσία ενός φίλτρου νερού για σκληρό νερό.
 • Η παρουσία μιας αφαιρούμενης δεξαμενής νερού.
 • Δείκτης στάθμης νερού στη δεξαμενή.
 • Βούρτσα για καθαρισμό.
 • Αναζωογονεί και υγραίνει τον αέρα
 • Χαλαρωτικό αποτέλεσμα
 • Ενσωματωμένο φως
 • Μέγεθος (Διάμετρος x W): 18x17,5 εκ
 • Όγκος της δεξαμενής (επίπεδο πλήρους / MAX): 1500/600 ml
 • Κατανάλωση ρεύματος: 5 W
 • Καθαρό βάρος: 0,7 kg
 • Για την αρωματοποίηση του δωματίου
 • Ενυδατώνει τον αέρα
 • Φωτισμός LED με τρία χρώματα
 • Χωρητικότητα: 680 ml
 • Χρόνος εργασίας: 3 ώρες
 • Υγραντήρας αέρα συνδυασμένος με λαμπτήρα αρωμάτων
 • Περιοχή εξυπηρέτησης: 25μ²
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1,6 l
 • Μέγεθος (LxWxH): 18 x 18 x 4,5 cm
 • Βάρος: 0,75 kg
 • Χωρητικότητα: 150 ml
 • Περιοχή κάλυψης: 20-30 m3
 • Χρόνος εργασίας: 2-5 ώρες
 • Ψεκασμός: 40-75 ml / h
 • Επίπεδο θορύβου:

9 χρόνια επιτυχία
της εργασίας

Κορυφαίες μάρκες
στο πεδίο
προϊόντα υγείας

Παράδοση στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη την επόμενη μέρα

Περισσότερα από 600 αντικείμενα
αυτοαπομάκρυνση

Παραδίδουμε σε οποιουσδήποτε
το σημείο της Ρωσίας!

Η πληρωμή είναι βολική
τρόπο

Μετρητά στο
παραλαβή αγαθών,
χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. πληρωμές, μεταφορές

Κεραμικοί υγραντήρες, υγραντήρες για καλοριφέρ

Κεραμικοί υγραντήρες Χρησιμοποιούνται για την υγρασία του αέρα στους χώρους διαβίωσης. Είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για ηλεκτρική ενέργεια. Οι γιαγιάδες μας φρόντισαν για την υγρασία του αέρα στην αίθουσα, αλλά είχαν στη διάθεσή τους ένα αραιό οπλοστάσιο για την καταπολέμηση της ξηρότητας. Η αισθητική αξία των λεκανών απορροής νερού, με τις καλύτερες προθέσεις σε όλο το διαμέρισμα, είναι απίθανο να εκτιμηθεί από τους καλεσμένους σας.

Οι κεραμικοί υγραντήρες μας στην μπαταρία μπορούν επίσης να διακοσμήσουν το εσωτερικό σας.

Επομένως, ο κεραμικός υγραντήρας της μπαταρίας
- αυτό είναι που χρειάζεστε!

Για να εγκαταστήσετε τη συσκευή στην μπαταρία θα πρέπει να καθορίσει το γάντζο (στη συσκευασία) για τη θέρμανση καλοριφέρ, και στη συνέχεια κρεμιούνται σε έναν γάντζο κεραμικό υγραντήρα, στην οποία το μόνο που χρειάζεται να χύσει το νερό.

Το νερό από το ψυγείο θα θερμαίνεται και θα εκπέμπει ατμό, ώστε να υγραίνει τον αέρα.

Υλικό: κεραμικά, μέταλλο.

Η πραγματική διεύθυνση: Μόσχα, 2η διαδρομή Nagatinsky, 2

Εμπορικό σήμα του Lumaka
Κατασκευαστής της OOO "Mega Group"

Κεραμικός υγραντήρας: συσκευή υψηλής τεχνολογίας ή διακόσμηση

Δεν είναι μυστικό ότι με την αρχή της περιόδου θέρμανσης στα σφραγισμένα διαμερίσματα μας το επίπεδο υγρασίας του αέρα πέφτει απότομα. Αυτό που οδηγεί σε αυτό - δεν έχει νόημα να μιλάμε, χιλιάδες δημοσιεύσεις έχουν γραφτεί γι 'αυτό. Αύξηση της υγρασίας στο σπίτι σας μπορεί να είναι μια ποικιλία τρόπων, από την αποσυμπίεση του δωματίου, να αγοράσει μια ειδική συσκευή που ονομάζεται υγραντήρας αέρα. Αυτή η έκδοση θα ασχοληθεί με την πιο απλή, φθηνή και όμορφη ενυδατική κρέμα - είναι κεραμική.

Χαρακτηριστικά και αρχή λειτουργίας της συσκευής

Κεραμικό υγραντήρα συσκευή, είναι γενικά δύσκολο να ονομάσουμε. Ένας τέτοιος υγραντήρας είναι ένα κεραμικό δοχείο, μέσα του οποίου είναι ένα σφουγγάρι που απορροφά την υγρασία. Η ίδια η "συσκευή" είναι εγκατεστημένη με ειδική ανάρτηση σε κανονικό ψυγείο. Το νερό, που χύνεται σε ένα τέτοιο κεραμικό δοχείο, σταδιακά εξατμίζεται, θερμαίνοντας από τον θερμαντήρα.

Σε γενικές γραμμές, η συσκευή που λειτουργεί από τη θέρμανση του θερμαντήρα κεντρικής θέρμανσης είναι ένας συνηθισμένος υγραντήρας ατμού, η θερμοκρασία της εξατμισμένης υγρασίας δεν υπερβαίνει τους 50 ° C. Μια τέτοια ασφαλής θερμοκρασία είναι και μια αρετή και ένα μειονέκτημα της συσκευής. Ακόμη και με παρατεταμένη επαφή με το περιεχόμενο και τους τοίχους του δοχείου, είναι αδύνατο να καεί. Αλλά σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία, η διαδικασία εξάτμισης του νερού, και κατά συνέπεια ο κορεσμός του αέρα με υδρατμούς, περνάει πολύ αργά.

Όταν δικαιολογείται η χρήση κεραμικών υγραντήρων

Κεραμικές δεξαμενές για την αύξηση της υγρασίας του αέρα, φυσικά, βεβαίως, δεν πηγαίνουν σε καμία σύγκριση με τους πιο τεχνολογικούς ανταγωνιστές τους. Εξαερώστε το διαμέρισμα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, αλλά είναι γεμάτη με την ψύξη του δωματίου και την αύξηση του κόστους της θέρμανσης. Αυτές οι "συσκευές" θα είναι μια πραγματική σωτηρία για τις οικογένειες στις οποίες υπάρχουν ηλικιωμένοι ή μικρά παιδιά. Τα σχέδια σε τέτοιες οικογένειες αντενδείκνυνται. Ο μόνος τρόπος για να αυξήσετε την υγρασία σε αυτή την περίπτωση είναι να αγοράσετε έναν υγραντήρα. Το κόστος των δειγμάτων υψηλής τεχνολογίας, ακόμη και του πιο προϋπολογισμού από αυτά, ξεκινά από 50 ευρώ, συν την πληρωμή λογαριασμών για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από τη συσκευή. Δεν μπορεί κάθε οικογένεια να διαθέσει εύκολα ένα τέτοιο ποσό.

Κεραμικό υγραντήρα για μπαταρία έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα έναντι άλλων τύπων συσκευών υγρασίας αέρα:

 • Διαθεσιμότητα. Το κόστος μιας τέτοιας συσκευής σπανίως υπερβαίνει τα 10 cu. για τεμ.
 • Δεν χρειάζομαι πηγή ενέργειας. Αυτό αυξάνει σημαντικά την αξία της συσκευής.
 • Δεν έχει πηγή θορύβου. Μια τέτοια συσκευή δεν θα προκαλέσει ανήσυχο ύπνο.
 • Μπορεί να "λειτουργήσει" στο νερό της βρύσης οποιασδήποτε ακαμψίας.
 • Αυξάνει ελαφρά το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο, δημιουργώντας το πιο ευνοϊκό μικροκλίμα για τα φυτά πάνω από τα θερμαντικά σώματα.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρικά και θερμαντικά σώματα λαδιού. Αποφύγετε την ξήρανση του αέρα.
 • Έχουν υψηλές διακοσμητικές ιδιότητες. Τα περισσότερα δείγματα κεραμικών υγραντήρων μπορούν να θεωρηθούν με ασφάλεια έργα κεραμικής.

Το άκαμπτο νερό, που εξέρχεται από τη δεξαμενή, μπορεί να αφήνει εναποθέσεις αλάτων στους τοίχους και γύρω από τις άκρες της δεξαμενής ενός τέτοιου υγραντήρα. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο, το νερό πρέπει να φιλτραριστεί πριν από τη χρήση. Ένα κεραμικό φίλτρο για τον υγραντήρα αέρα, το οποίο είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση, είναι πολύ καλό για αυτό. Τοποθετήστε το σε μια κούπα και απλά ρίξτε νερό βρύσης μέσα από αυτό.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα κεραμικών υγραντήρων

Μέχρι σήμερα, η ιδιαίτερη δημοτικότητα των συμπατριωτών μας απολαμβάνει προϊόντα από το Μεσαίο Βασίλειο. Τα κεραμικά με αρκετή καλής ποιότητας και μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, από τα φωτεινά φυτικά μοτίβα έως τη μίμηση παιδικών παιχνιδιών, δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορη. Συνήθως, η χωρητικότητα των κινεζικών συσκευών για υγροποίηση κυμαίνεται από 250 έως 500 ml, η οποία σε μια μέση θερμοκρασία θέρμανσης του ψυγείου είναι αρκετή για μια ολόκληρη ημέρα λειτουργίας της συσκευής. Το μέσο κόστος ενός τέτοιου "μέσου", ανάλογα με την πολυπλοκότητα εκτέλεσης και την ειλικρίνεια του πωλητή, κυμαίνεται στο επίπεδο των 300 r. ανά τετραγωνικό μέτρο.

Σειρά κεραμικών συσκευών για υγρασία του αέρα Η Bonprix Collection είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής στους συμπατριώτες μας. Η χωρητικότητά τους δεν υπερβαίνει τα 500 ml. Χάρη στη γνωστή μάρκα, το κόστος αυτών των προϊόντων είναι ελαφρώς υψηλότερο από αυτό των κινεζικών ανταγωνιστών. Όσο για την ποιότητα - είναι σε ύψος, όπως όλα τα προϊόντα αυτού του κατασκευαστή.

Η πολυάριθμη ομάδα κεραμικών υγραντήρων είναι προϊόντα της λαϊκής τέχνης των εγχώριων παραγωγών. Υπάρχει μια επιλογή για κάθε γούστο: σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υπάρχουν προϊόντα με ρουστίκ μοτίβα, ικανότητες με τη μορφή ζώων και παραμύθια ήρωες. Ο όγκος αυτών των συσκευών σπανίως υπερβαίνει τα 250 ml, επομένως αυτοί οι υγραντήρες, που αγοράζονται συνήθως ως αρχική διακόσμηση του ψυγείου.

Παρόμοια προϊόντα ιταλικών δασκάλων εκπροσωπούνται στην αγορά μάλλον ανεπαρκώς, επειδή είναι προϊόντα κομμάτι και έχουν σημαντική αξία.

Παρά τη χαμηλή αποδοτικότητα αυτών των συσκευών, πήραν σταθερά τη θέση τους στα περισσότερα ρωσικά σπίτια, αποτρέποντας την ξήρανση του αέρα και απλώς ευχαριστώντας το μάτι με το σχεδιασμό τους.

Υγραντήρας για την μπαταρία. Τι είναι αυτό; Κριτικές; Πώς λειτουργεί;

Αξίζει να αγοράσετε έναν υγραντήρα για θερμαντικά σώματα. Ποιο είναι καλύτερο - κεραμικό, χάλυβα ή πλαστικό;

Φυσικά, οι ηλεκτρικοί υγραντήρες είναι όλα καλά (εκτός από την τιμή), αλλά αυτά τα παιδιά με μια απλή αρχή δράσης μπορούν να κάνουν καλή δουλειά.

Πετσέτα στη μπαταρία - fiii. Αλλά γιατί να χαλάσει την άποψη; Είδα στα διαδικτυακά εικόνες "τεχνίτες" - ένα κουβά, ένα κουρέλι ή ένα ταψί ή μια παταράσκα με γάζα. είναι απλά απαίσιο!

Αλλά μετά από όλα, η γοητεία αυτών των φτηνών moisturizers είναι ότι χρησιμοποιώντας την ίδια αρχή της ελεύθερης εξάτμισης του νερού, διακοσμούν το σπίτι, και δεν το χαλάσει.

Μετά από όλα, κεραμικά αγγεία που κρέμονται από την μπαταρία - είναι απλώς ένα έργο τέχνης!

Η αρχή της λειτουργίας είναι η απλούστερη. Όταν θερμαίνεται, η υγρασία εξατμίζεται. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως να δημιουργήσετε αυτά τα υγραντήρες χέρια. Το πιο απλό - μια υγρή πετσέτα πάνω στη μπαταρία, μειώνεται σε ένα κουβά. Κάποτε δοκίμασε αυτή τη μέθοδο, αλλά δεν είχε νόημα. Μετά την ύγρανση σημαντικό παράγοντα ως την περιοχή των εγκαταστάσεων. Μια πετσέτα δεν αρκεί για να υγραίνει ένα μεγάλο δωμάτιο. Προσωπικά, δεν παρατηρήσαμε τη διαφορά καθόλου με αυτή την υγρασία. Στη συνέχεια, υγρασίασα το διαμέρισμα με βραστό νερό. Βάλτε πριν τον ύπνο 7litrovuyu κατσαρόλα, βράζουμε το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως ότου το διαμέρισμα δεν έχει μετατραπεί σε μια σάουνα, και πήγε για ύπνο)) Στο τέλος, εξακολουθώ να αγοράσει ένα φτηνό ηλεκτρικό υγραντήρα και είναι αυτοί dovolna.Poetomu η αγορά δεν βλέπω μια τέτοια αίσθηση υγραντήρα, επειδή είναι εύκολο να να κάνετε τον εαυτό σας έξω από οτιδήποτε, από οποιαδήποτε ικανότητα που βρίσκεται γύρω στο σπίτι. Αλλά δεν υπάρχει μεγάλη χρησιμότητα για αυτό. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα που είναι απαραίτητο να ζυγίζονται όλες οι μπαταρίες με νερό.