Αεραγωγοί και αερισμός από πολυπροπυλένιο

Δεν είναι μυστικό ότι οι αγωγοί κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο εκτοπίσει όλα τα συνηθισμένα μεταλλικά, Internet δεν είναι γεμάτη από άρθρα σχετικά με τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των θερμοπλαστικών, για να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό, επίσης, κατά πάσα πιθανότητα απαραίτητη. Οι ειδικοί της εταιρείας δεν POLIYUNION άφησε πίσω του και έχει από καιρό κατακτηθεί η παραγωγή των φύλλων πολυπροπυλενίου και πολυαιθυλενίου. Σχεδιάζουμε και την κατασκευή των πλαστικών συστημάτων αερισμού υψηλής ποιότητας πρώτων υλών με σύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνα με TU 2290-001-25662535-2013 βασίζεται στο γερμανικό τεχνολογίες και τα πρότυπα DVS 2205, EN 12573 (πρότυπο παραγωγής και σχεδιασμού των θερμοπλαστικών).

Συστήματα εξαερισμού αποτελούνται από πολυπροπυλένιο ευθύγραμμα τμήματα - των αγωγών και των εξαρτημάτων, όπως οι αγκώνες, μειωτήρες, εμφράξεις, βαλβίδες, βαλβίδες ανεμοδείκτης, ταφ, καλύμματα, κυκλώνες κλπ Τα ανωτέρω αναφερθέντα στοιχεία μπορούν να έχουν διαμετρική εγκάρσια τομή, ορθογώνια ή τετράγωνη. Σύμφωνα με τον τύπο της σύνδεσης μεταξύ ενός στοιχείων αερισμού χωρίζονται σε φλάντζα και τη σύζευξη (τάπα), με το σπείρωμα σύνδεσης παρέχει μια απλοποιημένη εγκατάσταση και αποφεύγει τις συνέπειες, αν μετρήσεις σχεδιασμού λάθος, και δεν απαιτεί ένα σφραγιστικό (ακριβό χημικά ανθεκτικά ελαστικό) έχουν συνδεθεί σωστά, ότι μειώνει το κόστος και παρέχει καλύτερη στεγανότητα.

Οι αγωγοί κατασκευάζονται από πολυπροπυλένιο χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς της χημικής βιομηχανίας, και σήμερα είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς χωρίς γαλβανική γραμμικό σχέδιο ή μια αποθήκη για την αποθήκευση των χημικών ουσιών, οξέα, αλκάλια, χωρίς χημικά ανθεκτικό πλαστικό αγωγούς. Όλα τα γνωστά συστήματα γαλβανισμένων κονσερβών δεν μπορούν να αντέξουν σε τέτοιες συνθήκες για τρία χρόνια και σε ένα πιο επιθετικό περιβάλλον θα καταστούν άχρηστα ακόμη και νωρίτερα.

Για την παραγγελία των πλαστικών συστημάτων εξαερισμού που παράγονται από την εταιρία TM VENTHIM POLYUNION λαμβάνετε ένα καινοτόμο προϊόν ποιότητας πιστοποιημένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με όλους τους κανόνες και τα πρότυπα.

Πλαστικός αερισμός από πολυπροπυλένιο

Στρογγυλό αγωγό από πλαστικό

Γύρω αγωγοί αέρα κατασκευασμένοι από πολυπροπυλένιο

Μετάβαση από γύρο σε γύρο

Μετάβαση από πολυπροπυλένιο από κύκλο σε κύκλο

Στρογγυλό τμήμα αερισμού

Crosspiece από πολυπροπυλένιο για τον κυκλικό εξαερισμό

Στρογγυλό τσάι εξαερισμού κατασκευασμένο από πλαστικό

Τάπα πολυπροπυλενίου για σύστημα κυκλικού εξαερισμού

45 ° στροφές

Στρογγυλή βρύση πολυπροπυλενίου 45 μοίρες

60 βαθμός στρογγυλής καμπής

Στρογγυλή βρύση πολυπροπυλενίου 60

Περιστροφή 90 μοιρών

Στρογγυλή βρύση πολυπροπυλενίου για 90 μοίρες

Shiber για σύστημα κυκλικού εξαερισμού

Βαλβίδα πύλης για κυκλικούς αγωγούς

Σωληνωτό βύσμα για σύστημα κυκλικού εξαερισμού

Στρογγυλό βύσμα αγωγού

Ομπρέλα για σύστημα κυκλικού εξαερισμού

Πλαστική ομπρέλα για φυγοκεντρικό εξαερισμό

Στρογγυλό πάπια αγωγών

Πλαστικός αγωγός πάπιας για στρογγυλό εξαερισμό

Γωνιακή βαλβίδα ελέγχου

Στρογγυλή βαλβίδα ελέγχου για εξαερισμό από πολυπροπυλένιο

Πλαστικός ορθογώνιος αερισμός από πολυπροπυλένιο

Ορθογωνικοί αγωγοί

Ευθεία γραμμή σωλήνες από πολυπροπυλένιο

90 μοίρες ορθογώνια έξοδο

Χημική ανθεκτική βρύση 90 μοίρες από πολυπροπυλένιο

Ορθογώνιο 45 μοίρες ορθογώνιο

Αγκώνα πολυπροπυλενίου 45 μοίρες

Μετάβαση από τετράγωνο σε κύκλο

Μετάβαση από ορθογώνια διατομή σε διαμετρική

Πύλη ορθογώνιου αγωγού

Βαλβίδα πύλης από πολυπροπυλένιο

Τελικός ορθογώνιος αγωγός

Ανθεκτικός στον χημικό ορθογώνιο αγωγό

Ορθογωνικό βύσμα αγωγού

Πλαστικό βύσμα για ορθογώνιο αγωγό

Ορθογώνια ομπρέλα αγωγού

Ομπρέλα από πολυπροπυλένιο για ορθογώνιο αγωγό

Αγωγοί από πολυπροπυλένιο

Αεραγωγοί από Uralaktiv - κερδοφόρα αντικατάσταση κασσίτερου

Οι αεραγωγοί πολυπροπυλενίου είναι ανθεκτικοί στην επίδραση των ατμών των επιθετικών μέσων και των αλλαγών της θερμοκρασίας. Το πολυπροπυλένιο είναι ένα ελαφρύ υλικό, το φορτίο στα υποστηρίγματα του συστήματος εξαερισμού είναι ελάχιστο. Οι ανοξείδωτοι αγωγοί δεν είναι επιρρεπείς στη διάβρωση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους, φτάνοντας τα 50 έτη. Η εγκατάσταση τους απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Πεδίο εφαρμογής και οφέλη

αγωγοί πολυπροπυλένιο που χρησιμοποιείται για την τακτοποίηση αερισμό στη χημική βιομηχανία, ερευνητικά εργαστήρια, ηλεκτρολυτικής καταστήματα και άλλες περιοχές του κλειστού τύπου, στον οποίο αέρας κορεσμένος με ατμό διάβρωση. Η σταθερότητα των αγωγών σε μηχανικά φορτία οφείλεται στην υψηλή αντοχή του υλικού. Οι ανοξείδωτοι πλαστικοί αγωγοί λειτουργούν σε θερμοκρασία από -40 έως + 85 ° C.

Περιορισμοί στο σχήμα και το μέγεθος απουσιάζουν - οι αεραγωγοί τυχόν διαμορφώσεων είναι κατασκευασμένοι από πολυπροπυλένιο. Το κόστος παραγωγής πλαστικών προϊόντων είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι από ανάλογα κασσιτέρου. Η εσωτερική επιφάνεια των αγωγών προπυλενίου είναι ομαλή, έτσι ώστε οι ανεμιστήρες χρειάζονται λιγότερη ενέργεια για να λειτουργούν σωστά. Σε μια λεία επιφάνεια, οι εναποθέσεις δεν παραμένουν. Αυτά τα χαρακτηριστικά αυξάνουν την αποδοτικότητα της λειτουργίας και μειώνουν το κόστος του εξαερισμού.

Η χρήση αγωγών πολυπροπυλενίου εξασφαλίζει πλήρη αεροστεγανότητα του συστήματος εξαερισμού, εξαλείφοντας τη διαρροή ατμών από επιθετικά μέσα. Η παραγωγή χρησιμοποιεί συμβατικό πολυπροπυλένιο και τροποποιήσεις αυτού του υλικού, οι οποίες έχουν τέτοιες ιδιότητες όπως: αυξημένη αντοχή στη φωτιά και βελτιωμένη ηλεκτρική αγωγιμότητα.

Η εταιρεία "UralActiv" ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση ατομικών αεραγωγών από ανοξείδωτο πολυπροπυλένιο και του γερμανικού κατασκευαστή HOKA. Η ποικιλία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων αυτής της μάρκας:

 • αεραγωγούς ·
 • στροφές ·
 • tees;
 • σιγαστήρες θορύβου ·
 • διακλάδωση;
 • κόμβους της διόδου.
 • ακροδεκτών και άλλου εξοπλισμού.

Όλος ο εξοπλισμός, εκτός από τα ευθύγραμμα τμήματα, είναι εφοδιασμένος με έναν σύνδεσμο. Η συλλογή περιλαμβάνει αεραγωγούς διαμέτρου 50 - 1250 mm.

Κατασκευή πλαστικών αεραγωγών για αερισμό POLEX VENT

Ειδικές τιμές για αεραγωγούς

Παραγγελία πλαστικών αγωγών POLEX VENT ™ σε ειδικές τιμές από τον αριθμό 1 του κατασκευαστή στη Ρωσία, την εταιρεία POLEX GROUP ™.

Μπορείτε να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες επικοινωνώντας με το εμπορικό τμήμα της εταιρείας δωρεάν στις 8-800-700-80-12

Η παράδοση των αεραγωγών είναι δωρεάν!

Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία για την κατασκευή πλαστικών αγωγών ύψους 500.000 ρούβλια, έχετε δωρεάν παράδοση αεραγωγών στην εγκατάσταση.

Η κατάσταση εκτείνεται σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απομακρυσμένη απόσταση από την παραγωγή έως 1000 χλμ.

Ως δώρο στεγνωτήρα μαλλιών LEISTER

Για αξιόπιστη σύνδεση, συγκόλληση αγωγών, η εταιρεία σας προσφέρει έναν επαγγελματικό και εύχρηστο στεγνωτήρα μαλλιών Leister με ακροφύσιο και ράβδο συγκόλλησης.

Η προσφορά ισχύει κατά την παραγγελία πλαστικών αγωγών ύψους 500.000 ρούβλων.

Αγοράστε αγωγούς αέρα από τον αριθμό κατασκευαστή 1 στη Ρωσία!

Η εταιρεία POLEX GROUP ™ είναι κατασκευαστής πλαστικού αερισμού με το σήμα POLEX VENT για παραγωγικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις από το 2006.

Με τα χρόνια της αποτελεσματικής εργασίας, έχουμε υλοποιήσει περισσότερα από 1000 έργα στη Ρωσία και τις χώρες της ΚΑΚ.

ISO 9001: 2008, GOST-P

Κατασκευή πλαστικών συστημάτων εξαερισμού κατόπιν αιτήματος

Πλαστικοί αγωγοί και στοιχεία από πολυπροπυλένιο, πλαστικός εξαερισμός για βιομηχανικούς και βιομηχανικούς χώρους στρογγυλής, ορθογώνιας μορφής.

Με την επωνυμία "POLEX VENT®", η εταιρεία "Polex Group" παράγει πλαστικούς αεραγωγούς και άλλα εξαρτήματα του βιομηχανικού συστήματος εξαερισμού από πλαστικό από το 2006.

Παράγονται αυστηρά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προδιαγραφές του πελάτη, οι αεραγωγοί χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους στη μορφή τους: ορθογώνια και κυλινδρικά. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικά φύλλα, πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο από κορυφαίους εγχώριους κατασκευαστές, όπως NZPM, SIMONA, AGRU.

Για την απομάκρυνση μολυσμένων αερίων υψηλής θερμοκρασίας πάνω από 80 μοίρες, αγωγών και όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων, η πλευρική αναρρόφηση μπορεί να γίνει από PVDF.

Αυτός ο τύπος προϊόντων χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, ανθεκτικότητα στη δράση χημικώς δραστικών ουσιών και ατμών, διάβρωση, διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

POLEX VENT® αγωγοί αέρα - αυτός είναι ένας αγωγός εξαερισμού πολυμερούς με διάμετρο 100 έως 2000 mm, με υψηλή αντοχή, μεγάλη διάρκεια ζωής, χημική αντίσταση.

Παραγωγή και υπολογισμός βιομηχανικού αερισμού

Αγωγοί πλαστικοί | κατασκευή αεραγωγών | πλαστικό εξαερισμό

Τα συστήματα αερισμού με πλαστικούς αγωγούς χρησιμεύουν για την παροχή άνετων συνθηκών για κατοικίες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας καθαρό αέρα στον χώρο και αφαιρώντας μολυσμένες μάζες και ατμούς αέρα.

Αναπτύσσουμε και παράγουμε έναν στατικό υπολογισμό των αεραγωγών εξαερισμού των βιομηχανικών και εμπορικών κτιρίων.

Ο υπολογισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα συνδυασμένο σχήμα όπου χρησιμοποιούνται στρογγυλοί και ορθογώνιοι πλαστικοί αγωγοί.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, αναπτύσσονται διακλαδισμένα δίκτυα κινούμενων αέριων μαζών, εξοπλισμένα με ανεμιστήρες, προσαρμογείς, δίοδοι, απορροφητήρες ήχου και άλλα απαραίτητα στοιχεία.

Η χρήση των πολυαιθυλενίου και πολυπροπυλενίου παρέχει την αντοχή κανάλια εξαερισμού, φιλικότητα προς το περιβάλλον, αντοχή στην υγρασία, υπεριώδη ακτινοβολία, χημικά ενεργές ουσίες και ατμούς, καθώς και υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης, δεν είναι κατώτερα χαρακτηριστικά κασσιτέρου.

Το πλαστικό φύλλο PE, PP, PVDF που χρησιμοποιείται από εμάς διατηρεί τις ιδιότητες του καταναλωτή σε θερμοκρασίες σταγόνες από -40 βαθμούς Κελσίου έως + 120 μοίρες. Η ανθεκτικότητα των προϊόντων υπερβαίνει τα 50 χρόνια, γεγονός που εγγυάται μακροπρόθεσμη αξιόπιστη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος.

Η εταιρεία δέχεται παραγγελίες για την κατασκευή αεραγωγών με διάμετρο 200 mm.

Τα προϊόντα και ο εξοπλισμός από πολυμερή υλικά που κατασκευάζονται σύμφωνα με το TU 2297-001-97571301-2010 πληρούν τις απαιτήσεις του GOST R 51760-2001. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα για τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001-2008.

Αεραγωγοί, πλαστικό, για παραγγελία

Αγωγοί από πλαστικό - Εξαερισμός πλαστικό (πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο, PVC, PVDF που κατασκευάζονται από την εταιρεία μας για την τεχνική απαίτηση του πελάτη. Στείλτε μας ένα e-mail για την παραγωγή των αεραγωγών, οι τεχνικοί της εταιρείας μας για να υπολογιστεί το κόστος του εξοπλισμού εξαερισμού, το χρόνο παραγωγής και θα σας ενημερώσουμε. Υπολογισμός περίοδος εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τον όγκο και είναι από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Αγωγοί από πολυπροπυλένιο

Στρόγγυλοι αγωγοί πολυπροπυλενίου PP

Αεραγωγοί και εξαρτήματα για βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού κυκλικής διατομής. Διαμορφωμένα εξαρτήματα και στοιχεία σύνδεσης, τιμές και μεγέθη.

Ορθογωνικοί αγωγοί, πολυπροπυλένιο PP

Ορθογωνικοί αγωγοί από πολυπροπυλένιο για συστήματα εξαερισμού, διαμορφωμένα τμήματα τετράγωνων και ορθογωνίων διατομών.

Πληροφορίες

Στρόγγυλοι αγωγοί αέρα πολυπροπυλενίου

Η εταιρεία POLEX παράγει υψηλής ποιότητας αεραγωγούς και εξαερισμό το 2010 από στρογγυλό πολυπροπυλένιο διαφόρων διαμέτρων και μεγεθών.

Οι στρογγυλοί αεραγωγοί πολυπροπυλενίου είναι σήμερα αναντικατάστατα στοιχεία ενός αξιόπιστου χημικά σταθερού συστήματος εξαερισμού και εξαερισμού βιομηχανικών εγκαταστάσεων οποιουδήποτε πεδίου δραστηριότητας.

Στρογγυλοί αγωγοί κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο και διαμορφωμένα μέρη δεν χρειάζεται να χρωματίσετε και να διατηρήσετε μακρά χρονική περίοδο. Και για την εγκατάσταση των πλαστικών σωλήνων εξαερισμού είναι δυνατή σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο δρόμο. Πολυπροπυλένιο, καθώς το κύριο δομικό υλικό που χρησιμοποιείται για αγωγούς κατασκευή έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ανθεκτικό στις περισσότερες διαβρωτικά περιβάλλοντα, αλκαλικά διαλύματα, ατμούς και αέρια κατανέμονται ισχυρή μόλυνση με οποιεσδήποτε επιχειρήσεις.

Στην παραγωγή μας ισχύει από το 2010 χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνολογίες και εξοπλισμός για την κατασκευή στρογγυλού εξαερισμού οποιασδήποτε πολυπλοκότητας με διάμετρο 110 έως 3000 mm. Η παραγωγή πιστοποιείται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, ο πλαστικός εξαερισμός αντιστοιχεί στην GOST-P.

Για τη σύνδεση ευθύγραμμων αγωγών εξαερισμού πολυπροπυλενίου σε διαφορετικές γωνίες, χρησιμοποιούνται διαμορφωμένα μέρη και δομικά στοιχεία.

Η ημιαυτόματη τεχνολογία κατασκευής σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε σειρά στοιχείων εξαερισμού για το έργο, το τεχνικό έργο του πελάτη, ανεξάρτητα από τα δεδομένα εισόδου και το μέγεθος.

Εάν είστε σχεδιαστής ή γενικός εργολάβος ενός αντικειμένου όπου απαιτείται αξιόπιστος βιομηχανικός εξαερισμός από πολυπροπυλένιο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του έργου και στο σχεδιασμό όλων των απαραίτητων στοιχείων.

Στρογγυλοί αγωγοί και εξαερισμός από πολυπροπυλένιο έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των αεραγωγών χάλυβα (γαλβανισμένο), όπως:

 • Χημική αντοχή σε επιθετικά μέσα και σε όλες τις χημικές ουσίες
 • Χαμηλό βάρος, το οποίο εγγυάται την γρήγορη και ποιοτική εγκατάσταση του πελάτη
 • Υψηλή αντοχή στη διάβρωση (δεν σπάει, δεν σαπίζει, δεν σκουριάζει, κλπ.)
 • Χαμηλό κόστος
 • Αισθητική
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής πάνω από 50 χρόνια
 • Εγκατάσταση σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους και σε κλειστούς χώρους
 • Μην απαιτείτε συντήρηση και βαφή
 • 100% σφραγισμένο (δεν έχει σχισμές και δεν επιτρέπει την απομάκρυνση των αφαιρεμένων ρυπαντικών ουσιών - αερίων)

Τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή

Διάμετροςαγωγός αέρα, mm

Υλικό κατασκευής

Τιμή λιανικής πώλησης, Με Φ.Π.Α.

Εικόνες

Ορθογωνικοί αγωγοί από πολυπροπυλένιο

Στην επιχείρηση μας μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την παραγωγή ορθογωνικών αγωγών από πολυπροπυλένιο και όλα τα απαραίτητα πρόσθετα στοιχεία σύνδεσης (διαμορφωμένα μέρη) για την κατασκευή βιομηχανικού εξαερισμού σε οποιαδήποτε βιομηχανική εγκατάσταση στη Ρωσία.

Οι πλαστικοί αγωγοί ορθογώνιας διατομής είναι κατασκευασμένοι από πρωτογενές και υψηλής ποιότητας πολυπροπυλένιο με υψηλή χημική αντοχή και δεν απαιτούν ειδική συντήρηση και βαφή.

Ορθογωνικοί αγωγοί δεν είναι ευαίσθητα στη διάβρωση και την αποσύνθεση, την σήψη και τη διάσπαση, έχουν καλή ηχοαπορρόφηση και απόδοση. Όταν συνδέεται σε ένα ενιαίο σύστημα εξαερισμού που χρησιμοποιεί μια υποδοχή ή φλαντζωτή σύνδεση, δημιουργείται ένας μοναδικός, ερμητικά κλειστός κλάδος εξαερισμού χωρίς ρωγμές και η διέλευση των αερίων που περνούν πίσω στο δωμάτιο.

Όλα ορθογώνια κανάλια από πολυπροπυλένιο γίνονται σύμφωνα με την τάξη, δεδομένου ότι κάθε έργο είναι μοναδικό, με διαφορετικά στοιχεία αερισμού και εξοπλισμό με τα δικά του μεγέθη και απαιτήσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή

Εικόνες

Παραγωγή ανθεκτικών σε χημικά πλαστικών αεραγωγών από πολυπροπυλένιο στρογγυλής και ορθογώνιας διατομής με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης για βιομηχανικούς χώρους, εργαστήρια, εγκαταστάσεις παραγωγής.

Στην εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά των συστημάτων εξαερισμού από το 2010, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και να κάνετε στο έργο αγωγούς αξιόπιστη συσκευή σας από πολυπροπυλένιο, που θα γίνει από την τεχνική σας έργο οποιασδήποτε πολυπλοκότητας γύρο, ορθογώνια και τετράγωνα σχήματα.

Για τη σύνδεση ευθύγραμμων τμημάτων εξαερισμού πολυπροπυλενίου, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων, συνδετικών στοιχείων και δομικών στοιχείων για γρήγορη εγκατάσταση του συνόλου του συστήματος εξαερισμού που απαιτείται για την εγκατάσταση σας.

Το ελαφρύ βάρος, η ακριβής γεωμετρία των αγωγών πολυπροπυλενίου και η υψηλή ποιότητα θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε γρήγορα και οικονομικά ένα σύγχρονο σύστημα εξαερισμού για τον πελάτη εγκαίρως.

Αγωγοί από πολυπροπυλένιο έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι χημικά ανθεκτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να εγκατασταθούν τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε κλειστούς χώρους χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Οικονομικό κατά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής. Και η τεχνολογία κατασκευής καθιστά δυνατή την κοπή και την παραγωγή εξαερισμού πολυπροπυλενίου οποιασδήποτε πολυπλοκότητας και διάστασης.

Ο σύγχρονος αερισμός που δημιουργείται από πολυπροπυλένιο θα σας επιτρέψει να απομακρύνετε αποτελεσματικά και σιωπηρά τον μολυσμένο και εξαντλημένο αέρα από τις εγκαταστάσεις χωρίς να χρειάζεται να διατηρείτε το σύστημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καμία χημική επιχείρηση για την παραγωγή χημικών προϊόντων σήμερα δεν μπορεί να κάνει χωρίς αερισμό πολυπροπυλενίου, καθώς και γαλβανικά φυτά που χρησιμοποιούν ομπρέλες και κανάλια για την απομάκρυνση των χημικών ατμών.

Αεραγωγοί πολυπροπυλενίου απαραίτητες για μια περιοχές με υψηλή υγρασία χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή και ανακατασκευή των αστικών υδάτων, δημόσιες πισίνες και πάρκα νερού, όπως το σύστημα εξαερισμού των πολυμερών δεν επηρεάζεται από την υγρασία και την άμεση επαφή με το νερό.

Οι τιμές των πλαστικών αεραγωγών διαμορφώνονται τελικά για τους πελάτες μας μετά την παραλαβή της αίτησης, καθώς και μια έκπτωση, η οποία καθορίζεται ξεχωριστά!

Εξαερισμός από πολυπροπυλένιο Είναι σύνθετη και περιλαμβάνει ένα σύνολο αερισμού και πολλά δομικά στοιχεία, όπως η άμεση εξαερισμού μήκος σωλήνα 500, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000 mM, κάμψεις και εύκολη κάμψη, σταυρούς και βύσματα, ομπρέλες, φωτοβολίδα εκπομπές. σιγαστήρες, τοποθέτησης, πλευρά εξατμίσεις, βαλβίδες γκαζιού, βιομηχανικοί ανεμιστήρες, φλάντζες.

Τα πιο δημοφιλή βιομηχανικά συστήματα εξαερισμού είναι αεραγωγοί πολυπροπυλενίου για υψηλή απόδοση και αντοχή σε επιθετικά περιβάλλοντα. ουσία και παράμετρο. Ο πλαστικός αερισμός από πολυπροπυλένιο έχει υψηλή απόδοση λόγω της ομαλής εσωτερικής επιφάνειας. Η θερμοκρασία λειτουργίας κυμαίνεται από -40 έως +90 μοίρες. Ορισμένες ποιότητες πολυπροπυλενίου μπορούν να αντέξουν σε υψηλές θερμοκρασίες έως και 120 μοίρες για σύντομες περιόδους.

Αγωγοί από πολυπροπυλένιο: σύγχρονος και ποιοτικός αερισμός

Οι αεραγωγοί από πολυπροπυλένιο είναι προϊόντα από σύγχρονο πολυμερές υλικό, το οποίο έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι των μεταλλικών αναλόγων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αεραγωγών από το PP του επιτρέπουν να κατέχει ηγετικές θέσεις στην αγορά των δομικών υλικών. Η τιμή των αεραγωγών πολυμερούς είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι για τα μεταλλικά ανάλογα. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα και επηρεάζει την επιλογή τους.

Η κατασκευή οποιασδήποτε εγκατάστασης περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού, το οποίο μπορεί εύκολα να συναρμολογηθεί από αγωγούς πολυμερούς

Χαρακτηριστικά και λειτουργικό πεδίο των αεραγωγών PP

Συστήματα εξαερισμού πολυπροπυλενίου χρησιμοποιούνται για την παροχή καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις του κτιρίου και για την απομάκρυνση του μολυσμένου αέρα έξω από το κτίριο. Από λειτουργική άποψη, οι αγωγοί πολυπροπυλενίου είναι αρκετά ευέλικτοι και χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακά όσο και σε βιομηχανικά κτίρια.

Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα, σε ποιες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέτοιοι αγωγοί:

 • κατοικίες ·
 • επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων ·
 • φαρμακολογικά φυτά ·
 • επιχειρήσεις χημικής παραγωγής.

Χρήσιμες πληροφορίες! Οι πιο δημοφιλείς μοντέρνοι αεραγωγοί σε κτίρια κατοικιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν απαιτούν καμία φροντίδα για τον εαυτό τους, και ο χρόνος λειτουργίας τους μπορεί να φτάσει αρκετά δεκάδες χρόνια.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος εξαερισμού από πολυπροπυλένιο είναι απλή και απαιτεί ελάχιστη εργασία. Μια τέτοια εγκατάσταση, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να πραγματοποιηθεί από σχεδόν όλους όσους δεν έχουν ειδικές κατασκευαστικές δεξιότητες.

Αεραγωγοί από πολυπροπυλένιο χρησιμοποιούνται σε εξωτερικά και εσωτερικά συστήματα σε χώρους διαφορετικών χρήσεων

Η σύνδεση μεμονωμένων στοιχείων του συστήματος εξαερισμού από αυτό το πολυμερές υλικό γίνεται με συμβατική συγκόλληση. Το σωστά τοποθετημένο σύστημα επιτρέπει την εξάλειψη των προβλημάτων έλξης, καθώς και διαρροές αέρα. Σε κάθε περίπτωση, οι αεραγωγοί από πολυπροπυλένιο είναι πολύ πιο αξιόπιστες λύσεις από ό, τι τα μεταλλικά τους αντίστοιχα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αεραγωγών πολυπροπυλενίου

Για να κατανοήσουμε τα χαρακτηριστικά αυτών των προϊόντων, είναι απαραίτητο να μελετήσουμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους. Ας δούμε τα κύρια πλεονεκτήματα των αεραγωγών πολυπροπυλενίου:

 • χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής.
 • αντοχή σε επιβλαβείς διαβρωτικές επιδράσεις ·
 • λεία εσωτερικά τοιχώματα. Αυτή η ποιότητα των αγωγών πολυπροπυλενίου επιτρέπει την αύξηση της χωρητικότητας του συστήματος, καθώς τίποτα δεν εμποδίζει την κίνηση των αέριων μαζών.
 • αντοχή σε επιθετικές χημικές ενώσεις.
 • αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 • αντοχή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Η ελάχιστη θερμοκρασία που μπορούν να αντέξουν τα μέρη PP είναι -40 ° C.
 • Επιπλέον, τα τμήματα πολυπροπυλενίου είναι αδιάβροχα και δεν περνούν αέριο.
 • το πολυπροπυλένιο δεν είναι επιρρεπές στη συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς.
 • απλότητα εγκατάστασης.
 • η συντήρηση αυτού του υλικού είναι απλή και φθηνή.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής. Όπως προαναφέρθηκε, η επικοινωνία από τέτοια μέρη μπορεί να διαρκέσει αρκετές δεκαετίες.

Οι αγωγοί πολυμερούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εξαναγκασμένο εξαερισμό, ο οποίος περιλαμβάνει την εγκατάσταση μιας συσκευής εξαγωγής

Εντούτοις (όπως οποιοδήποτε άλλο υλικό), το πολυπροπυλένιο έχει κάποια μειονεκτήματα. Εξετάστε τα εξής:

 • ανεπαρκής αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.
 • κακή αντίσταση στη φωτιά.

Είδη επικοινωνιών εξαερισμού

Όλες οι επικοινωνίες εξαερισμού ταξινομούνται αρχικά ανάλογα με τον τύπο του εξαερισμού. Ας εξετάσουμε τρεις βασικές εκδοχές των σχεδίων εξαερισμού σχετικά με τον τύπο αερισμού των χώρων:

 • παροχή αέρα ·
 • εξάτμιση ·
 • συνδυασμένα (προμήθεια και εξάτμιση).

Ο πρώτος τύπος εξαερισμού εγκαθίσταται για την παροχή καθαρού αέρα στις εγκαταστάσεις. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας τέτοιας επικοινωνίας είναι ότι δεν αφαιρεί τον μολυσμένο αέρα, αλλά το αντικαθιστά με την εισροή φρέσκου (από εκεί και το όνομα).

Ο εξαερισμός εξαερισμού εξαλείφει τον μολυσμένο αέρα, ωστόσο, δεν παρέχει καθαρά δωμάτια. Για να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία της διάταξης εξαγωγής, είναι απαραίτητο να αντισταθμιστεί ο όγκος του αέρα εξαγωγής. Αυτός ο όγκος αντισταθμίζεται από τον αέρα τροφοδοσίας.

Η συνδυασμένη επικοινωνία αερισμού σχηματίζει δύο ροές που είναι αντίθετες.

Δώστε προσοχή! Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αέρα στις εγκαταστάσεις, ο υπό όρους τύπος αγωγού πολυπροπυλενίου - ο τεχνικός - είναι πολύ κατάλληλος. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνικής επικοινωνίας εξαερισμού είναι ότι είναι ικανό να επεξεργάζεται μεγάλους όγκους αέρα.

Η εγκατάσταση οποιουδήποτε από τα παραπάνω συστήματα εξαερισμού πρέπει να καθοδηγείται από κώδικες και κανονισμούς κατασκευής (SNiP). Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση, συνιστάται να σχεδιάσετε ένα μελλοντικό σχέδιο.

Οι αγωγοί πολυμερών διατίθενται με τμήματα διαφορετικών σχημάτων, αλλά τα πιο αποτελεσματικά είναι τα στρογγυλά μέρη

Διαστάσεις και σχήματα αγωγών πολυπροπυλενίου

Οι αγωγοί πολυπροπυλενίου βρίσκονται σε δύο μορφές:

Ορθογώνιο. Οι πιο κοινές παράμετροι των ορθογώνιων στοιχείων των συστημάτων εξαερισμού πολυπροπυλενίου είναι 110x55, 120x60 και 204x60 mm. Χρησιμοποιούνται προϊόντα με ορθογώνια διατομή σε βιομηχανικά και οικιστικά κτίρια. Λόγω του ορθογωνίου σχήματος, η εγκατάσταση τέτοιων προϊόντων θεωρείται ότι είναι η απλούστερη. Συχνά εγκαθίστανται σε δύσκολες καταστάσεις.

Τα ορθογώνια προϊόντα πολυπροπυλενίου για την οργάνωση του εξαερισμού μπορούν να έχουν μη τυποποιημένη κατασκευή, δηλαδή: το πλάτος είναι τέσσερις φορές το ύψος. Οι επίπεδες αγωγοί PP μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν με το χέρι. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται, κατά κανόνα, για την οργάνωση συστημάτων εξάτμισης στην κουζίνα. Τα μειονεκτήματα τέτοιων αεραγωγών περιλαμβάνουν:

 • αυξημένη αντίσταση στον αέρα.
 • υψηλή ένταση θορύβου κατά τη λειτουργία.

Γύρω. Οι στρογγυλοί αγωγοί πολυπροπυλενίου είναι πιο αποδοτικοί, επειδή δεν παρεμβαίνουν στην κίνηση των ρευμάτων αέρα. Η διατομεακή τιμή τέτοιων τμημάτων εξαερισμού μπορεί να ποικίλει. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι εξής διαμέτρους:

Στις επικοινωνίες, τοποθετημένες από στρογγυλές σωλήνες PP, παρατηρείται χαμηλό επίπεδο θορύβου. Ωστόσο, το μείον αυτών των προϊόντων είναι ότι, αντίθετα με τα ορθογώνια, φαίνονται λιγότερο εμφανή.

Οι επίπεδες σωλήνες είναι ευκολότερο να κρύβονται κάτω από το φινίρισμα από τις στρογγυλές, οπότε αυτός ο τύπος αεραγωγού είναι δημοφιλής στην καθημερινή ζωή

Ποια μορφή είναι προτιμότερη για να επιλέξετε έναν αγωγό αέρα; Όλα εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη περίπτωση και τις προτιμήσεις των ενοικιαστών του σπιτιού. Αν θέλετε ο αεραγωγός σας να είναι αισθητικά ελκυστικός, τότε, βέβαια, η επιλογή πέφτει σε ορθογώνιο σχεδιασμό. Εάν για εσάς στο προσκήνιο υπάρχει αποτελεσματικότητα, τότε είναι απαραίτητο να ανατρέψετε τις κλίμακες προς την κατεύθυνση της στρογγυλής επικοινωνίας.

Η επικοινωνία πολυπροπυλενίου μπορεί να είναι:

Δώστε προσοχή! Οι εύκαμπτοι αγωγοί PP χρησιμοποιούνται, κατά κανόνα, σε εργαστήρια ή σε εργοτάξια (για την αφαίρεση του καπνού). Ως αερισμός στο σπίτι, αυτοί οι αγωγοί δεν συνιστώνται αυστηρά, επειδή συσσωρεύουν πολύ γρήγορα τη σκόνη και τη βρωμιά λόγω των ιδιομορφιών της δομής τους (αυλάκωση).

Συμβουλές για την επιλογή αγωγών PP

Πώς να επιλέξετε τον σωστό αγωγό πολυπροπυλενίου; Πρώτα απ 'όλα, κατά την επιλογή τέτοιων εξαρτημάτων, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή σε δύο βασικές παραμέτρους. Εξετάστε τα εξής:

Και οι δύο αυτές παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη προκειμένου η δομή του αέρα να εναρμονιστεί αρμονικά στο εσωτερικό του δωματίου.

Εξετάστε μερικές συμβουλές για την αγορά αγωγών πολυπροπυλενίου:

 • λόγω της ασθενούς αντοχής του πολυπροπυλενίου στη φωτιά, συνιστάται η αγορά προϊόντων φύλλων από μέσα. Το στρώμα αλουμινίου συμβάλλει στη μείωση της διαστολής του πολυπροπυλενίου καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία.
 • μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλές εταιρείες που παράγουν αυτό το προϊόν. Οι ειδικοί δεν συνιστούν την αγορά των φθηνότερων αεραγωγών, διότι σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αντιμετωπίσετε χαμηλής ποιότητας προϊόντα?
 • Συνιστάται να δώσετε προσοχή στη σήμανση, όπου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα για αυτό το προϊόν.

Ακολουθώντας όλες τις συστάσεις και έχοντας μελετήσει τα χαρακτηριστικά των αεραγωγών από το PP, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Επιπλέον, αν είναι απαραίτητο, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Αερισμός, αεραγωγοί

Ομίλου Εταιρειών "Κέντρο Πλαστικά" - ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών αεραγωγών.

Κατασκευάζουμε εξατομικευμένο πλαστικό αερισμό:

 • πρίζες αέρα ·
 • σε εξόδους αέρα από πολυπροπυλένιο.
 • σε εξόδους αέρα από πολυαιθυλένιο.
 • πλαστικά συστήματα αερισμού σύμφωνα με τα σχέδιά σας, τυχόν μη τυποποιημένες ρυθμίσεις.

Τεχνολογικό περίπτερο КНС 6000х2400х2500

Περίφραξη εδάφους KNS 2500x2500x2500

Δεξαμενές αποθήκευσης με μόνωση

Πλαστικοί στρογγυλοί αγωγοί αέρα

Πλαστικοί ορθογώνιοι αγωγοί

Πλαστικοί αγωγοί κυκλικού σχήματος

Τμήμα από πλαστικό αγωγό κυκλικού σχήματος

Για την καλή λειτουργία οποιουδήποτε κτιρίου, είναι απλά απαραίτητο ένα αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού. Ένα αναπόσπαστο μέρος αυτού του συστήματος είναι ο αγωγός, χρησιμεύει ως κανάλι μέσω του οποίου τροφοδοτείται καθαρός καθαρός αέρας μέσα στο δωμάτιο και αφαιρείται ο μολυσμένος αέρας. Οι βασικές απαιτήσεις για πλαστικούς αγωγούς - είναι στεγανότητα, συμμόρφωση με υγειονομικές συνθήκες (επίπεδο θορύβου) και διατήρηση της πίεσης του αέρα (πρέπει να προσδιορίζονται στα έγγραφα του έργου).

Πρόσφατα, οι αεραγωγοί από πλαστικό είναι πιο δημοφιλείς. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Η αντίσταση στη διάβρωση είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αγωγοί από πλαστικό, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε σε ένα δωμάτιο με υψηλή υγρασία. Χάρη στην αντοχή του, η διάρκεια ζωής του αγωγού αυξάνεται.
 • Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα αυτά επαρκώς ελαφρύ και ευέλικτο, έχουν μια πολύ υψηλή αντοχή και αντοχή σε οξύ και αλκαλίων, στο πλαίσιο αυτό ένας πλαστικός αγωγός μπορεί να τοποθετηθεί στους γαλβανική και χημική βιομηχανία, φαρμακευτική και βιομηχανίες τροφίμων.
 • Το υλικό των αεραγωγών μας είναι περιβαλλοντικά ασφαλές, δεν εκπέμπει βλαβερές ουσίες και επομένως είναι απολύτως ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία.
 • Σε μεταλλικούς αγωγούς, με την τεχνολογική προετοιμασία του μετάλλου, στους εσωτερικούς τοίχους εμφανίζεται τραχύτητα - αυτό οδηγεί σε αύξηση της στατικής αντίστασης της κίνησης του αέρα σε όλο το σύστημα εξαερισμού. Η τεχνολογία κατασκευής του αγωγού από πλαστικό λύνει αυτό το πρόβλημα, η εσωτερική επιφάνεια του καναλιού γίνεται ομαλή, λόγω της οποίας η κυκλοφορία του αέρα περνάει εντατικά. Επίσης, το πλεονέκτημα μιας ομαλής επιφάνειας είναι ο μειωμένος θόρυβος, η κατανάλωση ενέργειας και η αποφυγή της εναπόθεσης ρύπων.
 • Η ευκολία του υλικού διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία μεταφοράς.
 • Λόγω της δυνατότητας κοπής και περιποίησης του υλικού απευθείας στο χώρο εγκατάστασης, η διαδικασία εγκατάστασης συστημάτων εξαερισμού είναι πολύ απλοποιημένη.
 • Σε σχέση με την αύξηση των τιμών των μετάλλων, η τιμή των μεταλλικών αγωγών αυξάνεται συνεχώς, ενώ οι πλαστικές έχουν χαμηλότερο και σταθερότερο κόστος.

Πλαστικοί αγωγοί μπορεί να είναι ορθογώνιο και στρογγυλό.

Ορθογωνικοί αγωγοί

Σήμερα ορθογώνια κανάλια χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικές και κατοικημένες περιοχές. Εάν η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε δύσκολες συνθήκες ή η περιοχή της εγκάρσιας τομής είναι πολύ μεγάλη, είναι απλά αναντικατάστατη.

Αγωγός ορθογώνιο πολυπροπυλένιο ανθεκτικό στο περιβάλλον, ανθεκτικό και ανθεκτικό. Συχνά χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου είναι απαραίτητο να απομακρυνθεί ο αέρας από χημικά δραστικές ουσίες. Αυτοί οι αγωγοί έχουν μάλλον ισχυρή αεροδυναμική αντίσταση.

Το ορθογώνιο σχήμα είναι βολικό όταν στερεώνετε τους αγωγούς κάτω από ψευδοροφές ή αν θέλετε να φτιάξετε έναν μικρό αεραγωγό για το σχέδιο.

Στρογγυλοί αγωγοί

Συστήματος κυκλικούς αγωγούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον εξαερισμό οποιουδήποτε κτιρίου. Η παραγωγή στρογγυλών αγωγών στον σύγχρονο κόσμο βελτιώνεται διαρκώς. Υπάρχουν νεότερα διαμορφωμένα μέρη, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη συναρμολόγηση ακόμα και του πιο πολύπλοκου συστήματος εξαερισμού.

Στρογγυλοί αγωγοί Χρησιμοποιούνται σε επιθετικά περιβάλλοντα, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, πράγμα που καθιστά δυνατή την αποτελεσματική οργάνωση της κυκλοφορίας των ροών αέρα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και σε χώρους κατοικίας.

Ο εξαερισμός παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός ευνοϊκού κλίματος στην αίθουσα. Αγωγοί από πλαστικό Είναι ένας συνδυασμός υψηλής ποιότητας, ανθεκτικότητας και απλότητας στη λειτουργία. Οι αεραγωγοί μας έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν ευνοϊκές και άνετες συνθήκες στα δωμάτια για διάφορους σκοπούς.

Ομίλου Εταιρειών "Κέντρο Πλαστικά" - ασχολείται με την παραγωγή πλαστικών αεραγωγών.

Κατασκευάζουμε εξατομικευμένο πλαστικό αερισμό:

 • πρίζες αέρα ·
 • σε εξόδους αέρα από πολυπροπυλένιο.
 • σε εξόδους αέρα από πολυαιθυλένιο.
 • πλαστικά συστήματα αερισμού σύμφωνα με τα σχέδιά σας, τυχόν μη τυποποιημένες ρυθμίσεις.

Το πολυπροπυλένιο, το οποίο χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του εξοπλισμού εξαερισμού, είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και φιλικό προς το περιβάλλον. Με δύναμη, υπερβαίνει το κασσίτερο, ανέχεται σταθερά την πρόσκρουση των επιθετικών χημικών ουσιών και της υπεριώδους ακτινοβολίας, σε θερμοκρασία από +5 ° C έως +85 ° C διατηρεί τέλεια την ποιότητά του. Αυτό το υλικό, περισσότερο από πενήντα χρόνια, θα προσφέρει υψηλή κερδοφορία και αξιοπιστία σε λειτουργία.

 • περιοχή εγκάρσιας διατομής.
 • σχήμα (ορθογώνιο ή στρογγυλό) ·
 • δυσκαμψία.
 • ταχύτητα ροής στην έξοδο αέρα (δεν υπερβαίνει μια ορισμένη τιμή).

Κόστος πλαστικών εξόδων αέρα

Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας, υπάρχει ένα σύστημα εκπτώσεων

Μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς:

 • πλαστικές εξόδους αέρα.
 • σε τμήματα αέρα.
 • μη τυποποιημένες κατασκευές του συστήματος εξαερισμού.
 • εξαερισμός από PVC.
 • εξαερισμός από PTFE.
 • Συγκολλημένος εξαερισμός.
 • εξαερισμός χάλυβα?
 • αγωγοί εξαερισμού.
 • Κυματοειδείς εξόδους αέρα.
 • εύκαμπτες εξόδους αέρα.
 • εξατμίσεις αέρα από πολυμερή υλικά.
 • Εξόδους αέρα μεγάλων διαμέτρων.
 • πολυπροπυλενίου.

Εξοπλισμός εξαερισμού από τον κατασκευαστή: υψηλή ποιότητα, λογική τιμή

Με το πρόβλημα του γρήγορου και ποιοτικού καθαρισμού του αέρα, συχνά αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των υπεραγορών, των εστιατορίων, των υπεραγορών και των μεγάλων εγκαταστάσεων παραγωγής. Αλλά στην εποχή μας, ο εξαερισμός μπορεί να βρεθεί ακόμα και σε μια συνηθισμένη κουζίνα, γιατί με τη βοήθειά του μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από όλες τις δυσάρεστες οσμές. Ειδικά εάν η κουζίνα είναι επίσης τραπεζαρία, χρειάζεστε μόνο ένα μόνιμο εξαερισμού.

Εμείς οι ίδιοι παράγουμε πρατήρια αέρα, εργαζόμαστε με πελάτες χωρίς μεσάζοντες, το προϊόν πηγαίνει απευθείας από τον κατασκευαστή, έτσι η τιμή για αυτό είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι στα καταστήματα.

Επειδή στην κατασκευή των αεραγωγών, χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, τότε παραγωγή μας υψηλής τεχνολογίας. Για κάθε εξαερισμό και εξαερισμό έχουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας, τα οποία αντιστοιχούν στις υψηλότερες απαιτήσεις που επιβάλλονται στα προϊόντα αυτά.

Παράγουμε εξατμίσεις αέρα με επίστρωση όπως πλαστικό, πολυπροπυλένιο, άλλες χημικές ενώσεις. Οι έξοδοι αέρα είναι ανθεκτικές στη διάβρωση και συνεπώς θα διαρκέσουν πολύ. Και το κόστος τέτοιων εξόδων αέρα είναι πολύ χαμηλότερο από το κόστος των εξόδων αέρα από μέταλλο.
Είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα!

Είδη εξαερισμού

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εξαερισμού:

 • τροφοδοσία αέρα (χρησιμοποιείται για την παροχή καθαρού αέρα μέσα στο δωμάτιο, χωρίς απομάκρυνση του αέρα εξαγωγής και αντικατάσταση του με τη βοήθεια καθαρού αέρα από το εξωτερικό).
 • εξαερισμός (απομακρύνει τον αναλωμένο και χαλασμένο αέρα από το δωμάτιο, είναι σημαντικό ο όγκος του αέρα που αφήνει να αντισταθμίζεται από τον ίδιο όγκο εισερχόμενου αέρα).
 • ανεφοδιασμού και εξαερισμού (με βάση τη δημιουργία δύο ροών μετρητών) ·
 • τον τεχνικό εξαερισμό (υπό όρους τάξη συστημάτων εξαερισμού που είναι σε θέση να επεξεργάζονται μια μεγάλη ποσότητα αέρα). Πολύπλοκος τεχνικός εξαερισμός είναι απλώς απαραίτητη στις βιομηχανικές επιχειρήσεις, καθώς είναι γεμάτες με διάφορες βλαβερές ουσίες. Υπάρχουν ακόμη και ειδικοί υγειονομικοί κανόνες και κανονισμοί, SNiP, για τους οποίους πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εξαερισμός σε χώρους όπου υπάρχει πάντα μεγάλος αριθμός ατόμων. Ο βιομηχανικός αερισμός απαιτεί μια σοβαρή προσέγγιση στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση των συστημάτων και επομένως παράγεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με τη βοήθεια ειδικών προηγμένων συσκευών.

Πλαστικός εξαερισμός και εξαερισμός

Χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά για την κατασκευή εξαερισμού, εξαερισμού, απορροφητή και άλλου εξοπλισμού. Ιδιαίτερα δημοφιλής στους αγοραστές πλαστικές εξόδους αέρα.

Πλεονεκτήματα των πλαστικών εξόδων αέρα:

Η παραγωγή των αεραγωγών γίνεται με τη χρήση των νεώτερων χημικών ενώσεων χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Αυτά τα συστήματα αερισμού δεν υπόκεινται σε διάβρωση. Φροντίζουν πολύ χαμηλότερα από τα μεταλλικά και δεν απαιτούν από τον κατασκευαστή να συμμορφώνεται με αυστηρές μορφές. Πλαστικό εξαεριστήρα μπορεί να είναι στρογγυλά και ορθογώνια - εξαρτάται από το ποια θα σας ταιριάζει περισσότερο.

Μια τεράστια επιλογή εξαρτημάτων θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε φαντασία σας. Οι στρογγυλές και ορθογώνιες εξόδους αέρα είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σχεδόν την επόμενη μέρα μετά την εγκατάσταση.

Οι τιμές μας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ο τιμοκατάλογος είναι διαφορετικός στο ότι είναι προσιτός και δημοκρατικός: τι χρειάζεστε, σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Οι έξοδοι αέρα έχουν αρκετό πάχος για να αποτρέψουν βλαβερές ουσίες, δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά χάρη στο γεγονός ότι όλος ο εξοπλισμός κατασκευάζεται από τους ειδικούς μας από σύγχρονα υλικά εξαιρετικής αντοχής, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αυτό το βέλτιστο πάχος των εξόδων αέρα δεν επιτρέπει στον εξαερισμό του αέρα να εκτοξευθεί έξω και διατηρεί την έξοδο αέρα αισθητική εμφάνιση και ελαφρότητα.

Οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω είναι ενδεικτικές, κάθε παραγγελία υπολογίζεται ξεχωριστά από τους ειδικούς μας.

Αγωγοί από πολυπροπυλένιο

Οι αγωγοί από πολυπροπυλένιο είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις για τον αερισμό των καταστημάτων και των εγκαταστάσεων με υψηλό επίπεδο ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Χάρη στα σύγχρονα καινοτόμα πρόσθετα, το πολυπροπυλένιο έχει γίνει το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για την κατασκευή βιομηχανικών αεραγωγών. Κατά την παραγωγή, χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που πληρούν τις απαιτήσεις του GOST 26996-86. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας, ο εξαερισμός πολυπροπυλενίου μπορεί να κατασκευαστεί από τους ακόλουθους βαθμούς.

Παρακολουθήστε το βίντεο για το πώς παράγουμε αεραγωγούς

Πίνακας. №1 Ποιότητες πολυπροπυλενίου

Ξεχωριστά, το προσωπικό μας επιλέγει υλικό για φυσικές ιδιότητες.

Tal. №2. Φυσικές ιδιότητες του πολυπροπυλενίου

Λόγω της μοναδικής απόδοσής του, ο αγωγός πολυπροπυλενίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού σε:

 1. Καταστήματα ηλεκτρολυτικής. Ισχυρές χημικές ενώσεις που συσσωρεύονται σε θερμά λουτρά αφαιρούνται. Τόσο οι μεμονωμένοι χώροι εργασίας όσο και τα εργαστήρια μπορούν να αερίζονται.
 2. Χημικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των διυλιστηρίων πετρελαίου. Το πολυπροπυλένιο δεν αντιδρά με στοιχεία ελαίου, θείου, αντέχει σε σημαντικές συγκεντρώσεις οξέων και αλκαλίων.
 3. Η φαρμακευτική βιομηχανία. Υψηλές τιμές καθαριότητας εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών επιτρέπουν τη χρήση αγωγών αέρα από πολυπροπυλένιο σε εργαστήρια με αυξημένες απαιτήσεις καθαρότητας αέρα.
 4. Επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και της δημόσιας εστίασης. Ο εξαερισμός από πλαστικά από υγειονομικούς φορείς επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς. Οι αγωγοί είναι καθαροί, εμποδίζουν την ανάπτυξη διαφόρων μικροοργανισμών.
 5. Εμπορικοί και αθλητικοί χώροι, γραφεία και κυβερνητικά κτίρια. Το πολυπροπυλένιο δεν συσσωρεύει σκόνη στις επιφάνειες, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ανάπτυξης επιβλαβούς μικροχλωρίδας. Η πιθανότητα εξάπλωσης ιικών ασθενειών κατά μήκος των παρακείμενων χώρων μειώνεται και η εμφάνιση αρνητικών αλλεργικών αντιδράσεων ελαχιστοποιείται.

Πίνακας. №3. Δείκτες απόδοσης πολυπροπυλενίου.

Πλεονεκτήματα των αεραγωγών πολυπροπυλενίου

Η συνεχής αύξηση του αριθμού των καταναλωτών επιτυγχάνεται λόγω της υψηλής απόδοσης των προϊόντων. Αεραγωγός από πολυπροπυλένιο:

 1. Μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Η υψηλή πλαστικότητα και η θερμική σταθερότητα επιτρέπουν τη λειτουργία του συστήματος σε t ° = -40 ° С + 150 ° С. Λόγω της μεγάλης πλαστικότητας της κατασκευής μπορεί να αντέξει σημαντικά δυναμικά και στατικά φορτία χωρίς να αλλάξει τις γραμμικές διαστάσεις, τη γεωμετρία και το σχηματισμό μικροκονιών. Η στεγανότητα του συστήματος εξαερισμού δεν παραβιάζεται, το οικονομικό κόστος για τη διασφάλιση ευνοϊκών εσωτερικών κλιματικών δεικτών δεν αυξάνεται.
 2. Έχει υψηλή κατασκευαστική ικανότητα. Ο εξαερισμός από πολυπροπυλένιο είναι εύκολος στη συναρμολόγηση, ενώ κατά τη διάρκεια της εργασίας δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης ειδικού ακριβού εξοπλισμού. Το πολυπροπυλένιο κόβεται εύκολα και συγκολλάται, η αντοχή της ραφής δεν είναι μικρότερη από το 85% της αντοχής του υλικού βάσης.
 3. Χαρακτηρίζεται από υψηλά χαρακτηριστικά φυσικής σταθερότητας. Όσον αφορά τη μάζα σε δύναμη, καταλαμβάνει μία από τις ηγετικές θέσεις μεταξύ όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη δημιουργία βιομηχανικών συστημάτων εξαερισμού.
 4. Εύκολη στη φροντίδα και στην εφαρμογή εργασιών πρόληψης ή επισκευής ρουτίνας. Ομαλές επιφάνειες πιέζουν την ανάπτυξη της μικροχλωρίδας, δεν συσσωρεύουν σκόνη. Λόγω αυτού, η περιοδικότητα του καθαρισμού των αεραγωγών αυξάνεται, η επισκευή έχει μικρή ποσότητα εργασίας, δεν υπάρχει ανάγκη προσέλκυσης εξειδικευμένων εταιρειών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δραστηριότητες αυτές διεξάγονται χωρίς πλήρη διακοπή λειτουργίας του συστήματος εξαερισμού - ο κύκλος παραγωγής δεν διακόπτεται, οι κλιματολογικές συνθήκες διαμονής στις εγκαταστάσεις των ανθρώπων δεν επιδεινώνονται.
 5. Έχει χαμηλό θόρυβο. Στα βιομηχανικά κτίρια, ο εξαερισμός από πολυπροπυλένιο συνδέεται με ισχυρούς φυγοκεντρικούς ανεμιστήρες. Κατά τη λειτουργία, αυτές οι μονάδες δονείται και παράγει ηχητικά κύματα υψηλού πλάτους. Το πλαστικό τους σβήνει, δεν απαιτούνται ειδικοί απορροφητήρες.
 6. Universal σε εφαρμογή. Ο εξαερισμός πολυπροπυλενίου μπορεί να εγκατασταθεί τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Τα σύγχρονα υλικά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις σκληρές υπεριώδεις ακτίνες. Υπό την επιρροή τους, η ισχύς των διαμοριακών δεσμών δεν αλλάζει, το υλικό χειροτερεύει τις αρχικές ιδιότητες καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας. Εάν τηρούνται οι κανόνες που συνιστά ο κατασκευαστής, ο αγωγός πολυπροπυλενίου μπορεί να λειτουργήσει για περισσότερο από πενήντα χρόνια.
 7. Χημικά αδρανής. Το υλικό είναι ανθεκτικό στα επιθετικά μέσα, μπορεί να εγκατασταθεί σε χημικά καταστήματα και άλλες επιβλαβείς βιομηχανίες.
 8. Έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Επιπλέον, η συμπύκνωση δεν εμφανίζεται στις επιφάνειες - η συνεχής παρουσία υγρασίας και οι αυξημένες θερμοκρασίες προκαλούν τον πολλαπλασιασμό διαφόρων φυτών και μικροοργανισμών.
 9. Επισκευή. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, ο αγωγός πολυπροπυλενίου μπορεί να επισκευαστεί μόνος του - το κόστος συντήρησης του συστήματος σε υγιή κατάσταση μειώνεται σημαντικά.
 10. Μικρές τιμές αντίστασης στα ρεύματα αέρα. Αυξάνει την αποδοτικότητα του εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια του υπολογισμού και του σχεδιασμού είναι δυνατό να επιλέγονται μηχανισμοί με χαμηλότερη ισχύ - μειώνονται οι απώλειες ηλεκτρικής ενέργειας ενώ παράλληλα εξασφαλίζονται οι απαιτούμενες παράμετροι για τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού.

Ανάλογα με τη γεωμετρία, οι ορθογώνιες και κυκλικές εκδοχές του αγωγού αέρα είναι διαφορετικές. Κάθε τύπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό και τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του κτιρίου. Αυτό λαμβάνει υπόψη τη διάταξη των χώρων και τον αριθμό των ορόφων του κτιρίου.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις για συστήματα εξαερισμού, η διάμετρος των αγωγών μπορεί να υπολογιστεί από τη σταθερή πίεση ή τη σταθερή παροχή αέρα. Η συγκεκριμένη μέθοδος υπολογισμού εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του συστήματος, τον αριθμό των κύριων αγωγών και κλάδων, την απαιτούμενη πολλαπλότητα ανταλλαγής αέρα στο δωμάτιο ή στο χώρο εργασίας.

Σε σταθερή πίεση, η ίδια αναρρόφηση αέρα εξαγωγής ή επιβλαβών αερίων διεργασίας επιτυγχάνεται από κάθε ξεχωριστό κλάδο. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνότερα κατά τον προγραμματισμό του εξαερισμού σε χώρους εργασίας ή μεμονωμένες μονάδες παραγωγής. Η δεύτερη μέθοδος χρησιμοποιείται για μεγάλο αριθμό ίσων σε μέγεθος δωματίων, στις οποίες επιβάλλονται οι ίδιες απαιτήσεις στην πολλαπλότητα της ανταλλαγής. Ταυτόχρονα, η ταχύτητα ροής αέρα δεν πρέπει να προκαλεί ρεύματα ή νεκρές ζώνες.

Γενικές απαιτήσεις για τον αερισμό βιομηχανικών κτιρίων και πολυώροφων κτιρίων

Ο πλαστικός αεραγωγός μας από πολυπροπυλένιο μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις του SNiP 41-01-2003. Με τον σωστό υπολογισμό της διατομής, πρόσθετου εξοπλισμού και ισχύος των ανεμιστήρων, ο εξαερισμός από πολυπροπυλένιο παρέχει:

 1. Η απαραίτητη ασφάλεια των ανθρώπων και των κτιρίων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων μονάδων πυρόσβεσης για την ασφαλή εξάλειψη των πυρκαγιών. Ο τοξικός καπνός αφαιρείται, δημιουργούνται ασφαλείς ζώνες εκκένωσης ανθρώπων και οι τιμές των υλικών. Λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό του κτιρίου, τα πλαστικά σήματα επιλέγονται σύμφωνα με τους δείκτες σταθερότητας της θερμοκρασίας.
 2. Αυξήστε την ενεργειακή απόδοση των δομών, μειώστε τις μη παραγωγικές απώλειες θερμικής ενέργειας στο εσωτερικό. Η χαμηλή αντίσταση στη ροή του αέρα, μια ελάχιστη ποσότητα στροβίλων καθιστά δυνατή την επίτευξη της επιθυμητής πολλαπλότητας ανταλλαγής αέρα με τη χρήση ανεμιστήρα ελάχιστης ισχύος.
 3. Εξασφαλίζουν την πυρασφάλεια. Ο βιομηχανικός εξαερισμός από πολυπροπυλένιο δεν συσσωρεύει στατικό ηλεκτρισμό - δεν υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης εκρηκτικών ουσιών λόγω σπινθήρων. Για τη δημιουργία αεραγωγών που χρησιμοποιούνται σε εκρηκτικές περιοχές χρησιμοποιούνται ειδικοί τύποι πολυπροπυλενίου.
 4. Παροχή της απαιτούμενης κανονικής καθαρότητας αέρα και συγκέντρωσης επιβλαβών ουσιών. Οι δείκτες διατηρούνται τόσο σε ξεχωριστούς χώρους εργασίας όσο και γενικά στις εγκαταστάσεις.
 5. Κανονικοποιήστε το επίπεδο θορύβου και κραδασμών που συμβαίνουν όταν ο εγκατεστημένος εξοπλισμός και οι μηχανισμοί. Είναι δυνατή η σύνδεση ισχυρό οπαδούς χωρίς ειδικές συσκευές για την απορρόφηση θορύβων και κραδασμών - μείωση του χρόνου για την εγκατάσταση του εξοπλισμού, μείωσε σημαντικά το εκτιμώμενο κόστος της παραγωγής, απλοποιεί τη συντήρηση και υποστήριξη του συστήματος αερισμού του πολυπροπυλενίου λειτουργία. Επιπλέον, κάθε συσκευή για απόσβεση κραδασμών μπορεί να γίνει ο τόπος όπου γίνεται αναρρόφηση. Οι πλαστικοί αγωγοί αποκλείουν τέτοια δυσάρεστα φαινόμενα.

Εξαερισμός των χώρων εργασίας του βιομηχανικού καταστήματος

Χαρακτηριστικά παραγωγής

Η εταιρεία μας συνειδητοποιεί και τους δύο συνήθεις αεραγωγούς και τους κάνει να παραγγέλνουν. Μετά την παραλαβή της τεχνικής ανάθεσης, οι ειδικοί πραγματοποιούν το ακόλουθο σύνολο μέτρων:

 1. Βέλτιστος υπολογισμός κοπής φύλλων. Ταυτόχρονα, μια τέτοια λύση επιλέγεται έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η απαιτούμενη διατομή του αγωγού με μια ελάχιστη ποσότητα μη αναστρέψιμων αποβλήτων.
 2. Ανοίξτε το υλικό. Εκτελείται στις πιο σύγχρονες μηχανές υψηλής ακρίβειας, οι γραμμές κοπής δεν απαιτούν πρόσθετη προετοιμασία για συγκόλληση μπροστά.
 3. Κατασκευή αεραγωγών. Η παραγωγή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, ο αγωγός πολυπροπυλενίου πληροί όλες τις απαιτήσεις των κυβερνητικών κανονισμών και των κανονισμών της βιομηχανίας.
 4. Έλεγχος ποιότητας, μεταφορά του προϊόντος στους καταναλωτές ή σε μια αποθήκη για προσωρινή αποθήκευση.

Οι τεχνικές παράμετροι των αγωγών εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την αντοχή των συγκολλημένων αρμών. Από την άποψη αυτή, δίνεται μεγάλη προσοχή σε αυτό το στάδιο κατασκευής στην επιχείρηση. Οι εργασίες σχετικά με τα προϊόντα συγκόλλησης εκτελούνται σύμφωνα με την GOST 16310-80 και τον ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με το GOST 16971-71.

Πίνακας. №4. Τύποι συγκολλήσεων

Με διαφορά στο πάχος των συγκολλημένων μερών περισσότερο από ένα χιλιοστό, η λοξότμηση είναι κεκλιμένη προς το λεπτότερο επίπεδο. Οι λειτουργίες θερμοκρασίας και ο χρόνος συγκράτησης επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη το πάχος και το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα υλικού. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην προετοιμασία των επιπέδων των προς συναρμολόγηση τμημάτων.

Τεχνολογία συγκόλλησης με στοιχεία θέρμανσης

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα και να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Η αντοχή των συγκολλημένων ραφών επιτυγχάνεται λόγω:

 1. Διορθώστε το κλάδεμα. Τα σημεία διάτμησης και τα στοιχεία θέρμανσης είναι καθαρά και ομοιόμορφα. Για να διευκολυνθεί ο καθαρισμός, τα θερμαντικά στοιχεία έχουν επίστρωση Teflon.
 2. Βέλτιστη θερμοκρασία θέρμανσης της ραφής. Όσο πιο παχύ είναι το υλικό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος θέρμανσης και η θερμοκρασία μειώνεται κάπως.
 3. Βέλτιστος χρόνος παραμονής. Οι ευθυγραμμισμένες και θερμαινόμενες επιφάνειες πιέζονται με προσπάθεια και σε αυτή την κατάσταση διατηρούνται μέχρι το τέλος της διαδικασίας διάχυσης των μορίων. Κατά τη συμπίεση, η δύναμη ανεβαίνει αργά.
 4. Η έγκαιρη αφαίρεση της πίεσης. Ο χρόνος επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη το πάχος των προς συγκόλληση εξαρτημάτων.

Προετοιμασία συγκόλλησης

Απαγορεύεται η επαφή με τις επιφάνειες που πρόκειται να συγκολληθούν με το χέρι, όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από ημιαυτόματο μηχάνημα. Ανάλογα με τη διάμετρο ή το μήκος του αγωγού ρυθμίζεται το μέγιστο πλάτος των συγκολλημένων επιφανειών. Λόγω αυτής της προσέγγισης, ο αγωγός πολυπροπυλενίου αποκτά δύναμη σχεδιασμού. Η θερμοκρασία συγκόλλησης φαίνεται στο Σχ. № 1.

Το Σχ. №1. Εξάρτηση της θερμοκρασίας από το πάχος του υλικού

Ο αγωγός αέρα από πολυπροπυλένιο πρέπει να αντέχει μακροχρόνιες, πολλαπλών κατεύθυνσης φορτία και η αντοχή των συγκολλημένων αρμών δεν πρέπει να μειώνεται. Ο ποιοτικός έλεγχος εκτελείται επιλεκτικά με δοκιμές δακρύων και κάμψης.

Το Σχ. 2. Μέθοδος για τη δοκιμή της αντοχής σε κάμψη μιας ραφής.

Αυτή η μέθοδος καθορίζει το συντελεστή αντοχής. Ο συντελεστής υποδεικνύει τον λόγο της αντοχής του συνδέσμου προς την τελική αντοχή του βασικού υλικού. Ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας και τη συγκεκριμένη θέση της επικάλυψης, τα δεδομένα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα καθορισμένα τυπικά πεδία.

Πίνακας. №5. Μακροπρόθεσμος και βραχυπρόθεσμος συντελεστής αντοχής της συγκολλημένης ραφής.