Κατηγορία Εξαερισμός

Πώς να διαχειριστείτε το ψυγείο σε ένα φορητό υπολογιστή

Κάθε χρήστης υπολογιστή πρέπει να είναι σε θέση να ρυθμίσει σωστά το σύστημα ψύξης, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερθέρμανση της συσκευής και η πρόωρη βλάβη των εξαρτημάτων στο μέλλον λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Πώς λειτουργεί ο έλεγχος ταχύτητας ανεμιστήρα;

Η ταχύτητα ενός σύγχρονου υπολογιστή επιτυγχάνεται σε μια αρκετά υψηλή τιμή - η μονάδα τροφοδοσίας, ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών απαιτούν συχνά εντατική ψύξη.

Επιλογές ρύθμισης BIOS Έλεγχος έξυπνου ανεμιστήρα CPU

Επιλογή Έλεγχος έξυπνου ανεμιστήρα CPU επιτρέπει τη χρήση της λειτουργίας αυτόματου ελέγχου ταχύτητας του ανεμιστήρα του υπολογιστή, ανάλογα με τη θερμοκρασία της CPU (με αυξανόμενη απώλεια θερμότητας της CPU, αυξάνεται η ταχύτητα του ανεμιστήρα του ανεμιστήρα και αντίστροφα).

Αρχή λειτουργίας του υπερηχητικού υγραντήρα

Η άνεση και η ευημερία ενός ατόμου εξαρτώνται πρώτα από όλα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στην περίπτωση κατοικιών, εξαρτώνται από το καθεστώς θερμοκρασίας, την υγιεινή, την καθαρότητα του αέρα.

Pribochnaya εξαερισμός στο διαμέρισμα: επιλογές για την ανταλλαγή αέρα

Ο σωστά οργανωμένος εξαερισμός στο διαμέρισμα - η βάση για ένα άνετο μικροκλίμα στο σαλόνι. Πολύ συχνά η φυσική ανταλλαγή αέρα δεν παρέχει επαρκή παροχή καθαρού αέρα και πρέπει να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους βελτίωσης του εξαερισμού τροφοδοσίας.

Κάνουμε ένα μίνι ανεμιστήρα με τα χέρια μας

Καθισμένος στον υπολογιστή το καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να πνίγουν από τη φωτιά, είναι καλό, εάν υπάρχει κλιματισμός, αλλά μετά από όλα δεν είναι πάντα βολικό να το ενεργοποιήσετε.

Χαρακτηριστικά των συστημάτων VRF

Οι σύγχρονοι ερευνητές και ερευνητές από διάφορες εταιρείες προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να δημιουργήσουν νέα συστήματα που προωθούν την άνετη ύπαρξη ανθρώπων. Και όλοι ανησυχούν φυσικά για την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού - ο καθένας θέλει να πληρώσει λιγότερα, αλλά να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κλιματισμό VRF και VRV

Με όλα τα πλεονεκτήματα, τα παραδοσιακά συστήματα split και multi-split έχουν αρκετά μειονεκτήματα, περιορίζοντας σημαντικά τις δυνατότητες χρήσης τους. Κατά κύριο λόγο, αυτό το μικρό μήκος της επικοινωνίας Interblock, τυπικά δεν υπερβαίνει τα 25 μέτρα, και στη συνέχεια, με τέτοιο μήκος δεν αποφευχθεί μειώνοντας τοις εκατό ρυθμιστή ισχύος 30.

Κλιματισμό VRF και VRV

Με όλα τα πλεονεκτήματα, τα παραδοσιακά συστήματα split και multi-split έχουν αρκετά μειονεκτήματα, περιορίζοντας σημαντικά τις δυνατότητες χρήσης τους. Κατά κύριο λόγο, αυτό το μικρό μήκος της επικοινωνίας Interblock, τυπικά δεν υπερβαίνει τα 25 μέτρα, και στη συνέχεια, με τέτοιο μήκος δεν αποφευχθεί μειώνοντας τοις εκατό ρυθμιστή ισχύος 30.

Εξαερισμός έκτακτης ανάγκης: ανάγκη και διευθέτηση

Το σύστημα εξαερισμού, το οποίο ρυθμίζει την εξουδετέρωση κατά τη στιγμή του ατυχήματος όλων των επιβλαβών ακαθαρσιών και καπνού, έχει αντίστοιχο όνομα - εξαερισμό έκτακτης ανάγκης.

Αυτοματοποίηση των θερμοκηπίων ή πώς να φτιάξετε ένα "έξυπνο" θερμοκήπιο

Η απόδοση ενός θερμοκηπίου εξαρτάται από την παροχή των πιο άνετων συνθηκών μέσα σε αυτό για τα φυτά. Το μικροκλίμα θα πρέπει να είναι ισορροπημένο σε όλες τις παραμέτρους, όπως η υγρασία, η σύνθεση του αέρα, η θερμοκρασία.

Εξαερισμός στο μπάνιο και την τουαλέτα: αρχές διευθέτησης, ανάλυση λαϊκών λαθών

Κατά τον σχεδιασμό του σχεδιασμού και της επισκευής του μπάνιου θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό σημείο - το πρόβλημα της ανταλλαγής αέρα.

Αυτόματο αερισμό του θερμοκηπίου με τα χέρια σας - 5 απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι

Η ανθεκτικότητα στις ασθένειες και το επίπεδο των καλλιεργειών εξαρτάται άμεσα από το μικροκλίμα στο θερμοκήπιο. Οι καρποί των τοματών, για παράδειγμα, δεν δένονται σε θερμοκρασία 32 ° C θερμότητας.

περίπου

ακουστικό. στη σοφίτα• ζώνη στην οθόνη του υπολογιστή• έξοδος για έναν εραστή• απουσία μαθημάτων στο πρόγραμμα του δασκάλου• άνοιγμα αερισμού• την επιφάνεια εκτύπωσης του τυπογραφικού γράμματος

Πώς να υγράνετε τον αέρα σε ένα διαμέρισμα - τρόπους χωρίς έναν υγραντήρα και τη δυνατότητα των συσκευών

Υγρασία του αέρα - ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του μικροκλίματος μιας κατοικίας, από την οποία εξαρτάται η υγεία και η άνεση των ανθρώπων.