Κατηγορία Εξαερισμός

Πώς να εγκαταστήσετε τον κλιματισμό μόνοι σας

Η εγκατάσταση ενός κλιματιστικού είναι μια μάλλον πολύπλοκη άσκηση, η οποία απαιτεί, αν όχι την εμπειρία από την εκτέλεση τέτοιου έργου, τουλάχιστον μια ολοκληρωμένη θεωρητική προετοιμασία.

Εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης: πώς να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε ένα κυματοειδές σωλήνα για εξαερισμό

Πολλοί τύποι εργασιών επισκευής μπορούν να γίνουν μόνοι τους. Μια τέτοια περίπτωση είναι η σύνδεση του καλύμματος στο σύστημα εξαερισμού.

Διαχυτήρας ή αναιμία - τι να επιλέξετε;

Ανάμεσα σε ολόκληρη την ποικιλία των πλεγμάτων εξαερισμού, διακρίνονται διάφοροι ειδικοί τύποι, που έχουν πιο σύνθετη δομή και υψηλή λειτουργικότητα. Αυτά είναι τα πιο σύγχρονα σχέδια για το σύστημα εξαερισμού, τα οποία κερδίζουν δημοτικότητα κάθε χρόνο λόγω της ευκολίας χρήσης και των πρόσθετων χαρακτηριστικών.

Τι είναι ένας ανεμοστάτης αερισμού;

Μερικοί από τους συμπατριώτες μας γνωρίζουν τι είναι ένας αναιμοστάτης και γιατί χρησιμοποιείται αυτή η συσκευή; Στην πραγματικότητα, μιλάμε για ένα λειτουργικό ανάλογο μιας συνηθισμένης σχάρας αερισμού ρυθμιζόμενου τύπου, που κατασκευάζεται με διαφορετικό τρόπο.

Πώς είναι τοποθετημένος ο εκτροπέας αερισμού, οι τύποι της συσκευής + οι κανόνες εγκατάστασης

Το σωστά σχεδιασμένο σύστημα εξαερισμού των χώρων είναι η εγγύηση ενός υγιούς μικροκλίματος. Μία από τις προϋποθέσεις προτεραιότητας για τη φυσική κυκλοφορία του αέρα είναι η παρουσία έλξης.

Αντιαντανακτική μάσκα για κλιματισμό 800x600x500

Βανδαλισμούς πλέγμα - ένας φρουρός (προστασία για κλιματιστικό) - κατασκευή ( «πλέγμα») για αντι-βανδαλισμούς προστασία και την κλοπή της εξωτερικής μονάδας ενός συστήματος διαίρεσης.

Τα κορυφαία 5 κεφάλαια από μούχλα στους τοίχους

Οι ειδικοί λένε ότι η μούχλα στους τοίχους των διαμερισμάτων - είναι πάντα ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτήρια, επιπλέον, οι ερευνητές σημείωσαν, επίσης, ότι οι μύκητες εκκρίνουν τοξικές ουσίες στην ατμόσφαιρα.

Ποια αρωματικά έλαια πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα με αρωματοποίηση:

Ήδη πριν από μερικά χρόνια οι υγραντήρες έγιναν συνηθισμένες οικιακές συσκευές, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Μπορώ να προσθέσω αιθέρια έλαια στον υγραντήρα αέρα και γιατί;

Η προσθήκη αιθέριων ελαίων στον υγραντήρα αέρα επιτρέπει στο άρωμα να εξαπλωθεί ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο, γεγονός που έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία.

Ποιος και πώς πρέπει να καθαρίσετε τον εξαερισμό στο διαμέρισμα

Ο εξαερισμός ενός κτιρίου διαμερισμάτων είναι ένα πολύπλοκο σύστημα αεραγωγών που διαπερνά ολόκληρο το κτίριο, μπαίνοντας σε κάθε διαμέρισμα.

Πώς και τι να κλείσει στο ίδρυμα το χειμώνα

Προς το υποπεδίο ενός ιδιωτικού σπιτιού ήταν ξηρό, ο χώρος πρέπει να αερίζεται. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών είτε δημιουργούν διαρροή στο ίδρυμα είτε εγκαθιστούν μια καμινάδα, η οποία εμφανίζεται στην οροφή.

Αναρρόφηση (εξαερισμός)

Αναρρόφηση προορίζεται για την αφαίρεση προστίμου ξηρά σωματίδια από τη μεταφορά καταφύγια και τον εξοπλισμό της διαδικασίας και την περιοχή εργασίας με τη χρήση της μεθόδου της πιπίλισμα τους με τη ροή του αέρα (αέρας χρησιμοποιείται ως το μέσο φορέα) στις σωληνώσεις σύστημα αναρρόφησης μέσω του οποίου τα σωματίδια από το ρεύμα αέρα φτάνει στον προορισμό (φίλτρο, διαλύτης και συλλέγονται σε δοχείο).

Συναρμολόγηση και εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού

Με τη βοήθεια του συστήματος εξαερισμού, ο χρησιμοποιούμενος αέρας, οι ατμοί και οι δυσάρεστες μυρωδιές εκτρέπονται από κάθε δωμάτιο του κτιρίου κατοικιών και παρέχεται επίσης αερισμός.

Υπολογισμός των αεροδυναμικών αντιστάσεων

Μετά την επιλογή της διαμέτρου ή των διαστάσεων του τμήματος, προσδιορίζεται η ταχύτητα του αέρα :, m / s, όπου ff - πραγματική επιφάνεια εγκάρσιας διατομής, m 2.

Πώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας χωρίς ανεμιστήρες;

Πρόσφατα στο Runet εμφανίζεται περιοδικά ασφαλής διαφημιστικός ανεμιστήρας χωρίς φυσαλίδες, σας προτείνουμε να εξετάσετε τη συσκευή αυτής της συσκευής κλιματισμού για το σπίτι και την αρχή της λειτουργίας του.