Πλέγμα για κουκούλες κουζίνας: επιλογή, εγκατάσταση και συντήρηση

Η σχάρα εξαερισμού στην κουζίνα έχει προστατευτική και αισθητική λειτουργία

Σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε μια ψησταριά αερισμού στην κουζίνα; Στη συνέχεια προτείνω από κοινού να εξοικειωθούν με τις τρέχουσες προτάσεις των κατασκευαστών, τις λεπτότητες της εγκατάστασης και τα χαρακτηριστικά της επακόλουθης φροντίδας για ένα τέτοιο κομμάτι του εσωτερικού της κουζίνας.

Επιλογή

Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί το πιο κατάλληλο πλέγμα στην είσοδο, αρκεί να εξετάσουμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του.

Κατασκευή

 • Ρυθμιζόμενο. Εξοπλισμένο με ειδικά κινούμενα ράφια, που επιτρέπουν τη ρύθμιση της έντασης των διαπερασμένων ρευμάτων αέρα. Για παράδειγμα, μπορούμε να εξετάσουμε το μοντέλο του RED-P1:

Το μοντέλο RED-P1 θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την ένταση του αερισμού της κουζίνας

 • Δεν ρυθμίζεται. Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι σε αυτή την περίπτωση τα έδρανα στέκονται ακίνητα. Αφενός, αυτό μειώνει τη λειτουργικότητα του προϊόντος, από την άλλη - μειώνει το κόστος του και εξαλείφει ορισμένες πιθανές βλάβες. Για παράδειγμα, μπορούμε να εξετάσουμε το μοντέλο RED-LR1:

Το μοντέλο RED-LR1 δεν έχει λειτουργικούς κόμβους με επιρρεπή θραύση

 • Αδρανής. Κλείνει αυτόματα σε περίπτωση διακοπής της ροής του αέρα, η οποία είναι ιδανική για κουκούλες εξοπλισμένες με εξαναγκασμένο εξαερισμό. Δηλαδή, μόλις ο ανεμιστήρας σβήσει, θα πέσουν και οι περσίδες, πράγμα που εμποδίζει τη διείσδυση του καπνού ή των οσμών μαγειρέματος από τα γειτονικά διαμερίσματα στο δωμάτιο.

Οι γρίλιες αερισμού για την κουζίνα με βαλβίδα αντεπιστροφής αποτρέπουν την πιθανότητα εισόδου ξένων οσμών στο διαμέρισμα από τον εξαερισμό

Για παράδειγμα, μπορούμε να εξετάσουμε το μοντέλο του RED-IR-4

Το μοντέλο RED-IR-4 είναι εγκατεστημένο σε συνδυασμό με ηλεκτρικούς ανεμιστήρες

Τοποθέτηση

 • Έξω. Στην πρόσοψη, κατά κανόνα, εγκαθίστανται πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα δίκτυα.
 • Από το εσωτερικό. Αυτό είναι μόνο η περίπτωση μας για τον εξοπλισμό της κουκούλας καυσαερίων της κουζίνας. Δεν αναμένονται σοβαρές μηχανικές και ατμοσφαιρικές επιρροές όπως στο δρόμο, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή σας σε λιγότερο ανθεκτικό και φθηνότερο προϊόν.

Υλικό

 • Πλαστικά. Τα πλαστικά προϊόντα είναι κυρίως φτηνά, γεγονός που τους δίνει μεγάλη δημοτικότητα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η εγγενής αντοχή τους στην υγρασία και η ευκολία εγκατάστασης.

Πλαστικές σχάρες εξαερισμού είναι οι πιο προσιτές

 • Αλουμίνιο. Το συνηθισμένο μέταλλο θα σκουριάσει σε μια υγρή κουζίνα, και ο ανοξείδωτος χάλυβας στην περίπτωση αυτή είναι απλά παράλογος από οικονομική άποψη. Τα μοντέλα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από αυξημένη απόδοση και αρκετά λογική τιμή, η οποία όμως υπερβαίνει το κόστος των πλαστικών. Κοιτάξτε καλά στο εσωτερικό του μοντέρνου στυλ.

Οι δομές αλουμινίου είναι πολύ ισχυρότερες, αν και κάπως ακριβότερες από τις πλαστικές αντίστοιχες

 • Δέντρο. Όμορφα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που ξεχωρίζουν με σημαντική τιμή και υδροφοβία. Πηγαίνει καλά με στυλ όπως Provence, Classics ή Ethno.

Η σχάρα μπαστούνι θα ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα με κλασικό ή ρουστίκ στυλ

Η ξύλινη σχάρα εξαερισμού πριν από την εγκατάσταση στην κουζίνα συνιστάται να αντιμετωπίζεται με αντισηπτικό. Στην αντίθετη περίπτωση, σε συνθήκες συνεχούς επαφής με μεγάλο αριθμό καπνών, δεν θα διαρκέσει πολύ.

Εγκατάσταση

Οι οδηγίες εγκατάστασης για το εσωτερικό στοιχείο της κουζίνας που εξετάζετε δεν είναι δύσκολες και μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε ιδιοκτήτη ανεξάρτητα χωρίς να καλέσουν επαγγελματίες εργαζόμενους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δύο πιο δημοφιλείς μεθόδους:

Μέθοδος αριθ. 1: χρήση βιδών

Κατάλληλο για τοίχους από τα ακόλουθα υλικά:

 • Δέντρο.
 • Γυψοσανίδα.
 • Σκυρόδεμα.
 • Τούβλο.
 1. Εφαρμόστε το προϊόν στην κουκούλα?
 2. Εμείς τρυπάνι γύρω από την περίμετρο του πλαισίου της οπής. Ορισμένα μοντέλα μπορεί να έχουν ήδη αυτά, οπότε πρέπει απλά να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
 3. Μέσα από αυτά βάζουμε τη σήμανση στον τοίχο με ένα μολύβι ή δείκτη?
 4. Αναβλήθηκε προς την σχάρα.
 5. Εμείς τρυπάνι σύμφωνα με τη διάταξη οπή χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι και τρυπάνι για ξύλο, όταν πρόκειται για ξύλο ή τοίχο γυψοσανίδες, ή χρησιμοποιώντας το ζουμπά και τρυπάνι pobeditovye, όταν πρόκειται για τούβλα ή μπετόν τοίχο?

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται αντιμέτωπη με κεραμικά, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό τρυπάνι για τη διάτρηση πλακιδίων, διαφορετικά θα καταστρέψετε το φινίρισμα.

Η φωτογραφία δείχνει ότι το τρυπάνι στο πλακάκι της μοιάζει περισσότερο με ένα δόρυ από ό, τι συμβατικό ξύλινο σφυριού

 1. Πασπαλίζουμε πείρους εάν είναι απαραίτητο.
 2. Εφαρμόζουμε ένα πλαίσιο και στερεώνουμε τις βίδες της.

Η αεριζόμενη σχάρα μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί ανά πάσα στιγμή

Μέθοδος αριθ. 2: χρήση κόλλας

Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχουν καθόλου περιορισμοί και προϋποθέσεις σε σχέση με το υλικό τοιχοποιίας. Κατάλληλες είναι οι ακόλουθες συγκολλητικές συνθέσεις:

 • Τιτάνιο;
 • Δράκος.
 • Budamex.
 • PENASIL.
 • Υγρά καρφιά.

Η πρόοδος των εργασιών είναι η εξής:

 1. Εφαρμόστε επιλεγμένη κόλλα στην πίσω πλευρά του πλαισίου σχάρας ή γύρω από την περίμετρο γύρω από την οπή αναρρόφησης.
 2. Εφαρμόστε στο λιμένα εξάτμισης.
 3. Διορθώνουμε κομμάτια ταινιών στήριξης.
 4. Διαγραφή την ταινία συναρμολόγησης μετά την πλήρη σκλήρυνση του συγκολλητικού διαλύματος.

Η τοποθέτηση πάνω στην κόλλα είναι πολύ πιο εύκολη

Ο αέρας εξαγωγής στην κουζίνα αφήνει μέσα από τη θυρίδα εξαγωγής, επομένως, μεγάλη ποσότητα αιθάλης και γράσου εγκαθίσταται στην σχάρα εξαερισμού. Ένα βρώμικο σχέδιο φαίνεται άσχημο και μειώνει την ένταση της ροής του αέρα. Μπορείτε να το καθαρίσετε με τη βοήθεια των παρακάτω εργαλείων:

 1. Ρίξτε έξω σε ένα τηγάνι με νερό μισό φλιτζάνι σόδα ψησίματος?
 2. Φορτώνουμε υπάρχουν όλα τα βρώμικα μέρη της σχάρας εξαερισμού.
 3. Το βράζουμε μισή ώρα.
 1. Εμείς τρίβουμε μισό σαπούνι πλυντηρίου σε ένα τρίφτη και να διαλύσει σε δύο και μισό λίτρα ζεστό νερό?
 2. Το αποτέλεσμα αναμιγνύετε όλες τις βρώμικες περιοχές της δομής.
 3. Σκουπίστε Τα υπόλοιπα σκόνης και σαπουνιού με ξηρό πανί.

Συμπέρασμα

Έχετε μάθει πώς να επιλέξετε, να εγκαταστήσετε και να διατηρήσετε μια σχάρα εξαερισμού. Το βίντεο σε αυτό το άρθρο περιέχει πρόσθετο υλικό. Στα σχόλια μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα.

Ακόμη και η απλούστερη σχάρα για κουκούλα κουζίνας πρέπει να εγκατασταθεί και να συντηρηθεί σωστά

Μάσκα εξαερισμού

Γρίλια εξαερισμού κουζίνας

Η μάσκα εξαερισμού είναι ένα απλό αλλά σημαντικό στοιχείο του συστήματος ανταλλαγής αέρα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το ορατό μέρος του συστήματος εξαερισμού, το οποίο έτσι εκτελεί όχι μόνο μια διακοσμητική, αλλά και μια σημαντική πρακτική λειτουργία. Μέσω της σχάρας, οι ροές αέρα ρυθμίζονται και το οξυγόνο τροφοδοτείται στο δωμάτιο στον απαιτούμενο όγκο. Στο φάσμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παρουσιάζονται πλέγματα εξαερισμού στην κουζίνα, για την οργάνωση του απαραίτητου εξαερισμού στο κατάλληλο δωμάτιο του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας.

Σε μας μπορείτε αγοράστε γρίλιες εξαερισμού μέταλλο και πλαστικό.

Οι μεταλλικές μας σχάρες είναι ορθογωνίου σχήματος, κατασκευασμένες από αλουμίνιο. Έχουν αυξημένη αντοχή σε επιθετικό περιβάλλον και υγρασία. Διατίθενται τα εξής μεγέθη:

Πιθανά διακοσμητικά - γκρι, λευκό, inox (ανάλογα με το μοντέλο).

Οι στρογγυλές πλαστικές γρίλιες έχουν διάμετρο 40 mm και παρουσιάζονται σε διάφορα χρώματα, ώστε να μπορείτε να τα παραλάβετε στο εσωτερικό σας.

Προσφέρουμε επίσης πλαστικά πλέγματα εξαερισμού για την πλίνθο, δηλαδή μια διακοσμητική ταινία που καλύπτει τον χώρο κάτω από τα έπιπλα, που συχνά εγκαθίστανται στην κουζίνα. Αυτές πλέγμα κατασκευασμένο σε σχήμα ορθογώνιο, μέγεθος - 39 * 169 χιλιοστά, το χρώμα - καφέ, γκρι, λευκό, μπεζ. Λειτουργική πλέγματα δεδομένων - κυκλοφορία του αέρα κάτω μονάδες κουζίνας και εντοιχισμένες οικιακές συσκευές και συσκευές, όπως πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, καταψύκτη, φούρνο.

Επιλέξτε τις γρίλιες εξαερισμού που ταιριάζουν στο εσωτερικό σας. Για τυχόν ερωτήσεις που προκύπτουν κατά τη διαδικασία μελέτης των προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας. Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, τις μεθόδους πληρωμής και την παραλαβή των προϊόντων μας.

Γρίλιες εξαερισμού για πάγκους

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  • Ορθογώνιο
  • Γύρω
  • Κυλινδρικό
  • Γωνία
  • Τριγωνικό
  • Μη τυποποιημένα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • Μέταλλο
   • Αλουμίνιο
   • Χάλυβα
   • Πλαστικά
   • Ανοξείδωτο ατσάλι
   • Χάλκινο
   • Ορείχαλκος
   • Χαλκός

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

    • Διπλή σειρά
    • Blinds
    • Ενιαία σειρά
    • Με προστασία από βροχή
    • Με βαλβίδα ροής αέρα
    • Με ρυθμιζόμενα παντζούρια
    • Με ταμπελάκια ταχείας αποδέσμευσης

    Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

    Ventrlets στην κορυφή του τραπεζιού

    Λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων τους, οι πλαστικές κατασκευές παραθύρων έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς ώστε η αντικατάσταση των παλαιών παραθύρων μαζί τους είναι μαζική παραγωγή. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι παίρνουν ένα πρόβλημα - ο σχηματισμός συμπυκνωμάτων, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό είναι γρίλιες εξαερισμού στην κορυφή του τραπεζιού περβάζι παραθύρου.

    Επιτρέπουν στο ζεστό αέρα να ανεβαίνει από το ψυγείο για να κυκλοφορήσει σωστά.Ventrlets στην κορυφή του τραπεζιού βεβαιωθείτε ότι το περβάζι ή το τραπέζι που βρίσκεται δίπλα στην μπαταρία θα παραμείνει πάντα στεγνό.

    Διαφορετικές ποικιλίες

    Σήμερα προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει καλός αερισμός των παραθύρων. Ψυγείο αερισμού για πάγκους στην κουζίνα μπορεί να είναι διαφορετική. Κάθε άλλο προϊόν μπορεί να διαφέρει σε αυτά τα χαρακτηριστικά:

    Τοποθέτηση και μέθοδος στερέωσης.

    Κάθε ventrillet θα πρέπει να εκπληρώσει την κύρια εργασία - κατανέμουν ομοιόμορφα τη ροή του ζεστού αέρα. Παράγονται τέτοια προϊόντα από διάφορα υλικά, μεταξύ των οποίων: χάλυβας, αλουμίνιο, πλαστικό. Τα κεντρικά πλέγματα είναι επίσης κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο, αλλά στην περίπτωση αυτή απαιτείται ειδική επεξεργασία λόγω της αστάθειας του υλικού σε υψηλή υγρασία.

    Μέθοδοι εγκατάστασης

    Συσκευή αερισμού στον πάγκο, αγοράστε η οποία είναι καλύτερη στην παραγωγική εταιρεία "VTV-Engineering", μπορεί να εγκατασταθεί με εξωτερικό και εσωτερικό τρόπο. Τέτοια μοντέλα πρέπει να έχουν ελκυστική εμφάνιση και να μην είναι πολύ μεγάλα.

    Τα προϊόντα μπορούν να ρυθμίζονται και να μη ρυθμίζονται (με κινητά περσίδες). Οποιαδήποτε πλέγμα εξαερισμού στον πάγκο αγοράσετε στη Μόσχα είναι δυνατόν στο "VTV-Engineering" με ευχάριστο κόστος.

    Συστήματα εξαερισμού

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

    Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
    Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
    Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
    Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

    Ταξινόμηση των πλέγματος

    Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
    Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
    Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

    1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
    2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
     • ευθεία,
     • κεκλιμένο,
     • με σχισμές.
    3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

    Μάσκα εξαερισμού: τύποι, διαστάσεις και εγκατάσταση

    Κανένα σύστημα αερισμού ή διανομής αέρα δεν μπορεί να κάνει χωρίς διακοσμητική μάσκα. Εκτελεί όχι μόνο μια διακοσμητική λειτουργία, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμίζει τη ροή των αέριων μαζών. Οι γρίλιες αερισμού διαφέρουν ως προς τη λειτουργία, το μέγεθος, τα υλικά και το χρώμα. Σε ένα τόσο ευρύ φάσμα προϊόντων υπάρχουν τόσο γραμματόσημα από φθηνό πλαστικό όσο και πραγματικά έργα διακοσμητικής τέχνης με θέρμανση αέρα.

    Η συσκευή των πτερυγίων εξαερισμού

    Η μάσκα εξαερισμού, για όλη την απλότητα της, είναι μια αξιόπιστη λύση σχεδιασμού. Η ακαμψία του προϊόντος παρέχεται από ένα εύρωστο πλαίσιο. Μπορεί να συνδυαστεί με τον αγωγό ή να στερεωθεί στην επιφάνεια του τοίχου. Σε μεγαλύτερα δίκτυα, υπάρχει ένας διαχωρισμός της δομής σε αρκετούς μικρότερους τομείς, και αυτό γίνεται με ένα πλαίσιο. Λόγω της αύξησης των χαρακτηριστικών αντοχής του προϊόντος. Αφαιρούμενος πλαστικός ή μεταλλικός πίνακας καλύπτει την περιοχή εργασίας της σχάρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διανομείς είναι:

    • ρυθμιζόμενη- η κατεύθυνση των μαζών αέρα μπορεί να αλλάξει,
    • μη κατευθυντική δράση - το οξυγόνο διεισδύει ελεύθερα στο δωμάτιο, συχνά εκτελεί διακοσμητικό ρόλο.
    • με βαλβίδες διακοπής λειτουργίας. Στις επιχειρήσεις, τις αποθήκες και τα βιομηχανικά συγκροτήματα, εγκαθίστανται πλέγματα αυτού του τύπου. Αποκλείουν την επίδραση της αντίστροφης πρόσφυσης, εμποδίζουν τη διείσδυση σκόνης, μικρά έντομα. Αυτό το σχέδιο εξασφαλίζει την κίνηση του μολυσμένου αέρα αποκλειστικά προς τα έξω. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο διαμέρισμα, προκειμένου να αποκλείσει την άφιξη μιας δυσάρεστης οσμής από τους γείτονες.
    • Τυφλών αδράνειας στην εργασία τους είναι παρόμοια με λύσεις με βαλβίδα ελέγχου. Οι οριζόντιες πλάκες κινούνται και εμποδίζουν τη ροή του αέρα. Για γρήγορη ρύθμιση, χρησιμοποιούνται ελαφρά και αξιόπιστα υλικά (PVC, αλουμίνιο). Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Κουφώματα για εξαερισμό

    Οι γρίλιες εξαερισμού είναι συχνά εξοπλισμένες με οριζόντια τοποθετημένα πτερύγια, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχεται η ένταση και η κατεύθυνση του παρεχόμενου αέρα.

    Η διαδικασία καθαρισμού μειώνεται στην αφαίρεση του διακοσμητικού στοιχείου. Μετά από αυτό, το προϊόν μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με απορρυπαντικό και να πλυθεί με τρεχούμενο νερό.

    Μορφές και υλικά των πλέγματος

    Ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων λύσεων διατίθεται προς πώληση. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μοντέλο, οι σχάρες εξαερισμού είναι διαθέσιμες σε 3 μορφές, παρόμοιες με τον αγωγό:

    Λόγω αυτής της ποικιλίας είναι δυνατόν να επιλέξετε το βέλτιστο προϊόν που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Πρόσφατα, όλο και συχνότερα καταφεύγουν σε μεμονωμένες παραγγελίες, όταν το μέγεθος και το σχήμα επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη το εσωτερικό ενός οικιστικού ή βιομηχανικού κτιρίου. Μπορούν να διαφέρουν στο χρώμα, το σχεδιασμό και το ύφος.

    Η σύγχρονη βιομηχανία για την παραγωγή διανομέων αέρα χρησιμοποιεί διάφορα υλικά:

    • πλαστικό;
    • κράματα αλουμινίου ·
    • ξύλο ·
    • κεραμικά ·
    • ορείχαλκος;
    • το χαλυβδινωμένο χάλυβα.

    Ας δούμε πιο προσεκτικά τις πιο συνηθισμένες επιλογές.

    Πλαστικά τα προϊόντα θεωρούνται τα πιο προσιτά στην αγορά. Βασίζονται μόνο σε 2 υλικά - πολυβινυλοχλωρίδιο και πολυστυρόλιο. Μπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο στις οροφές, αλλά και στην πόρτα, στον τοίχο. Τα προϊόντα έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα σε γραφεία, εξοχικές κατοικίες και πολυκατοικίες. Για οροφές πολλαπλών επιπέδων δημιουργούνται πλέγματα κυκλικού σχήματος. Το βασικό μειονέκτημα τους είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η επιφάνεια γίνεται τραχιά και γίνεται κίτρινη.

    Αλουμίνιο πλέγμα αέρα όχι λιγότερο στη ζήτηση στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή σε επιθετικές ουσίες, ένα υγρό περιβάλλον, εκτός από, μπορούν να καυχηθούν με χαμηλό βάρος. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Το υλικό καλύπτεται με βαφή σε σκόνη. Από τα μειονεκτήματα είναι η κατανομή μιας υψηλής τιμής.

    Ξύλινα Μοντέλα - Εξειδικευμένες λύσεις για σάουνες, μπάνια. Αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να υπερηφανεύονται για τον ατομικό σχεδιασμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτικότητα του φυσικού και φιλικού προς το περιβάλλον ξύλου αυξάνεται. Ό, τι κι αν ήταν, αλλά προϊόντα με μια πύλη τέλεια συνδυασμένη με το εσωτερικό. Αυτά τα πλέγματα έχουν δύο βασικά μειονεκτήματα: χρειάζονται περιοδική επεξεργασία με επιβραδυντικά φλόγας και άλλες προστατευτικές συνέπειες, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό.

    ΠΡΟΣΟΧΗ! τα ξύλινα προϊόντα συνιστώνται να χρησιμοποιούνται μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

    Μεταλλικά προϊόντα - χρησιμοποιούνται κυρίως σε συγκροτήματα παραγωγής, μεγάλες επιχειρήσεις, μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε συνηθισμένα κτίρια. Μπορούν να διαθέτουν εξαιρετική αξιοπιστία, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς προβλήματα στην ισχυρή πίεση της ροής του αέρα, για να μην αναφέρουμε όλα τα μικρά σωματίδια. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να υποβάλλονται σε περιοδική επεξεργασία με αντιδιαβρωτικές ενώσεις. Όσο για τα μειονεκτήματα των μεταλλικών σχάρων, υπάρχουν μόνο 2 από αυτά - υψηλό κόστος και εντυπωσιακό βάρος.

    Τύποι σχάρες αναρρόφησης

    Οι μεταλλικές και πλαστικές γρίλιες εξαερισμού ανάλογα με το σκοπό και τη θέση εγκατάστασης στον αγωγό είναι: εξάτμιση και τροφοδοσία. Δεδομένου του τόπου εγκατάστασης, τα προϊόντα αυτά είναι:

    Εσωτερική

    Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη στην αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας και της προσκόλλησης, μπορούν να είναι:

    • τιμολόγια - χρησιμοποιούνται κυρίως σε οικιακές εγκαταστάσεις, σε συστήματα όπου επικρατεί φυσική έλξη. Η παρουσία ενός δικτύου κουνουπιών εμποδίζει τα έντομα να εισέλθουν στο δωμάτιο. Συχνά εξοπλισμένο με βαλβίδα ελέγχου. Η απόδοση μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια μετακινούμενων πλακών.
    • με σχισμές τα μοντέλα - η τοποθέτηση των σχάρων εξαερισμού αυτού του τύπου απαιτείται κυρίως σε περιοχές όπου είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί η αίσθηση του προϊόντος. Ο σχεδιασμός και η εμφάνισή τους αντιστοιχούν στο δωμάτιο.
    • μοντέλα με βαλβίδα ελέγχου. Δημοφιλείς λύσεις εξοπλισμένες με αδρανειακές περσίδες, βαλβίδα αντίστροφης ώθησης. Συχνά χρησιμοποιείται ως λειτουργικό στοιχείο για την κουκούλα.

    Εξωτερική

    Εξωτερικά προϊόντα παρουσιάζονται στην πώληση διαφόρων τύπων κατασκευών:

    • μετωπιαίο Τα μοντέλα εγκαθίστανται κυρίως σε σοφίτες. Έχουν μια μεγάλη άκρη και μια υπέροχη εμφάνιση.
    • πόρτα τα μοντέλα - αντικαθιστούν λειτουργικά τη βαλβίδα τροφοδοσίας, η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας για εκείνους τους χώρους όπου είναι απαραίτητο να παρέχεται μια φυσική παροχή αέρα.
    • πάτωμα μοντέλα - μια άψογη λύση για την οργάνωση της προσφοράς φρέσκου οξυγόνου στο κάτω μέρος του δωματίου. Αυτά μπορεί να είναι σταθερές ή ρυθμιζόμενες λύσεις.
    • σοβά Σχάρες - χρησιμοποιούνται κυρίως ως προστατευτικό στοιχείο ενάντια στα τρωκτικά. Η τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού προστατεύει από μικρά παράσιτα υπογείων και σοφίτες, υπόγεια πατώματα.

    Εσωτερική διαβίβαση

    Όσο για τις εσωτερικές επιλογές υπερχείλισης, μπορεί να είναι διαφορετικές όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και σε μορφή. Διαφέρουν σε ελκυστικό σχεδιασμό. Μεταξύ των επαγγελματιών, πρώτα απ 'όλα, προϊόντα της στρογγυλής και ορθογώνιας μορφής είναι σε ζήτηση. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η απουσία βαλβίδων.

    Τζάκι τα προστατευτικά στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως σε αίθουσες τζακιού, εξαιτίας των οποίων η παροχή θερμότητας στο δωμάτιο. Η διείσδυση μαζών ψυχρού αέρα διεξάγεται μέσω του κατώτερου τμήματος της σχάρας και μετά τη θέρμανση γίνεται ανακατεύθυνση στο εσωτερικό του δωματίου.

    Η εγκατάσταση αρκετών πλεγμάτων αερισμού σε ένα τζάκι είναι ένα σημαντικό συστατικό της αποτελεσματικής ανταλλαγής αέρα.

    Δώστε προσοχή! Τα μοντέλα τζάκι είναι κατασκευασμένα από πυρίμαχα και πυρίμαχα υλικά. Δεδομένης της ποικιλίας των διακοσμητικών και αποχρώσεων, θεωρούνται διακοσμητικά.

    Πώς να εγκαταστήσετε μια μάσκα εξαερισμού

    Μετά την απόκτηση του προϊόντος από τους ιδιοκτήτες υπάρχει μια φυσική ερώτηση - πώς να τοποθετήσετε σωστά τη μάσκα εξαερισμού με τα χέρια σας; Εξετάστε τις πιο απλές και συνηθέστερες μεθόδους.

    Στερέωση με "μυστικές" βίδες

    Αποφασίζοντας πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα εξαερισμού με ελάχιστη προσπάθεια, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν τη χρήση "μυστικών" βιδών. Παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία όταν εργάζονται με οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας:

    • gipsokartonnymi;
    • τούβλο?
    • ξύλινα?
    • σκυρόδεμα.

    Προκειμένου να παραδοθεί η κατασκευή, είναι απαραίτητο να εκτελεστούν 3 διαδοχικά βήματα:

    1. Η περιοχή της προτεινόμενης εγκατάστασης σημειώνεται με ένα μολύβι.
    2. Για τους πείρους (που θα σφαγούν στον τοίχο), είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τις αντίστοιχες οπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατσαβίδι ή ένα τρυπάνι.
    3. Μετά από αυτό, το προϊόν εφαρμόζεται απαλά στο σημείο στερέωσης και βιδώνεται με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

    Συμβουλή! Πώς να ρυθμίσετε τους διανομείς ξύλου; - Για να τα διορθώσετε, οι ειδικοί συμβουλεύουν τη χρήση συρραπτικών ή σανίδων.

    Στερέωση σε υγρές συγκολλητικές συνθέσεις, σιλικόνη

    Η ακολουθία των ενεργειών περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

    1. Το περίγραμμα της σχάρας εξαερισμού εφαρμόζεται σε υγρή συνεκτικότητα. (σφραγιστικό)
    2. Η σχάρα πιέζεται σφιχτά πάνω στην επιφάνεια του τοίχου όσο το δυνατόν περισσότερο για να εξασφαλιστεί η πιο αξιόπιστη στερέωση της δομής. Πριν το πατήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο του κτιρίου για να φτιάξετε το πλέγμα ευθεία.
    3. Μετά από τρεις ώρες, η σιλικόνη θα πιάσει σωστά και, αν είναι απαραίτητο, θα είναι δυνατή η απομάκρυνση της περίσσειας κόλλας με ένα κοφτερό μαχαίρι.

    Μέχρι σήμερα, ακόμη και ένας συνηθισμένος άνθρωπος που δεν έχει πλούσια εμπειρία να δουλεύει με τα χέρια μπορεί να τοποθετήσει αυτή τη διακοσμητική λύση.

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Κατά την εγκατάσταση του πλέγματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πλέγμα για να αποφύγετε τη διείσδυση εντόμων στο δωμάτιο. (δείτε την παρακάτω φωτογραφία)

    Χρήση δοκών

    Η τοποθέτηση στα διαχωριστικά στοιχεία θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και αναζητούμενες μεθόδους στερέωσης. Είναι παρόντα μόνο σε ορισμένα μοντέλα προϊόντων, αλλά παρέχουν μια ποιοτική σύνδεση του αγωγού με ένα διακοσμητικό προστατευτικό στοιχείο.

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Σε περιοχές όπου είναι αδύνατο να σφραγίσει και βολικό να διασυνδέουν το σύστημα εξαερισμού και το προστατευτικό πλέγμα, χρησιμοποιήστε ειδικούς προσαρμογείς γίνεται για σχάρες αερισμού.

    Οι ειδικοί τονίζουν το γεγονός ότι η εγκατάσταση διακοσμητικών στοιχείων είναι μια εύκολη άσκηση. Οι πιο αξιόπιστοι τρόποι - στερέωση με τη βοήθεια διαφόρων υποδοχών σύνδεσης. Οι βαριές και μεγάλου μεγέθους δομές εγκαθίστανται σε ειδικά περιτυλίγματα και μάνδαλα.

    Όπως βλέπετε, οι γρίλιες εξαερισμού είναι πολύ διαφορετικές. Με την επιλογή τους, προσανατολίζονται όχι μόνο στην εποικοδομητική αξιοπιστία και την ποιότητα, αλλά και στο οπτικό στοιχείο. Πρόκειται κυρίως για ένα διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό του κελύφους.

    Σχάρες για κουζίνες κουζίνας

    Λίγοι άνθρωποι αμφιβάλλουν γιατί είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια κουκούλα στην κουζίνα. Εκείνοι που κάποτε στέκονταν πίσω από τη σόμπα, αισθανόταν τη σημασία αυτής της συσκευής. Η εγκατάσταση πινάκων εξατμίσεων περιλαμβάνεται πάντοτε στην εκτίμηση για την εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού.

    Λειτουργίες πλέγματος

    Μερικοί προγραμματιστές πιστεύουν λανθασμένα ότι οι γρίλιες έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν το ρόλο της διακόσμησης, διακοσμώντας την είσοδο στον αγωγό εξαερισμού. Φυσικά, είναι βαθιά λανθασμένες. Εκτός από τη διακόσμηση των καναλιών, το πλέγμα εκτελεί μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του ρυθμιστή στην κουζίνα - διανέμει τη μάζα αέρα τροφοδοσίας και βελτιστοποιεί τη διέλευσή του μέσω των καναλιών. Εξαιτίας αυτού στις εγκαταστάσεις υπάρχει μια ποιοτική ανταλλαγή ροής αέρα. Τα επιχειρήματα κατά την εγκατάσταση των πλεγμάτων στα συστήματα εξάτμισης είναι:

    • την απομάκρυνση του μονοξειδίου του άνθρακα από την κουζίνα, η οποία απελευθερώνεται απαραιτήτως κατά την καύση της πλάκας. Η σωστά τοποθετημένη κουκούλα κουζίνας προστατεύει την υγεία όλων των μελών της οικογένειας. Σε περίπτωση πυρκαγιάς σε ένα δωμάτιο, εκπέμπεται καπνός μέσω αυτών, οπότε η εγκατάσταση είναι υποχρεωτική με τους πυροσβέστες.
    • η σωστή επιλογή και η επαγγελματική εγκατάσταση της κουκούλας απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες οσμές από την κουζίνα.
    • παρέχει στην κουζίνα καθαριότητα, απομάκρυνση λίπους και καπνούς, που δεν τους επιτρέπει να εγκατασταθούν σε έπιπλα κουζίνας?
    • Εκτός από την άμεση ανάθεση, τα πλέγματα συνδέουν τις γειτονικές αίθουσες για καλύτερη ανταλλαγή αέρα.

    Κοινά συστήματα αερισμού

    Υπάρχουν πολλά συστήματα αερισμού κουζίνας:

    • Το γωνιακό σύστημα είναι εγκατεστημένο στις κουζίνες με μια μικρή περιοχή όπου η σόμπα βρίσκεται στη γωνία της κουζίνας. Είναι μικρό σε μέγεθος, εύκολο στην εγκατάσταση.
    • Το σύστημα εξαερισμού Dome καθαρίζει τον αέρα, αφαιρεί από την κουζίνα που σχηματίζει καπνούς και αιθάλη. Η κατασκευή του είναι παρόμοια με έναν θόλο. Καλύπτει καλά τα σωματίδια ατμού και λίπους που σχηματίζονται κατά το μαγείρεμα.
    • Ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού - συνήθως εγκαθίσταται κατά την παραγγελία μιας κουζίνας. Ταιριάζει καλά στο εσωτερικό, καταλαμβάνει ένα μικρό χώρο, που στα περισσότερα σπίτια απλώς λείπει. Μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων μπορεί να κρύψει το σχέδιο της κουκούλας στο ίδιο το έπιπλο. Ενεργοποιώντας το, μπορείτε να μαντέψετε τι είναι.
    • Το σύστημα ανάρτησης έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων. Βρίσκονται ακριβώς πάνω από το κεραμίδι. Εγκαταστήστε τα ως μια προσθήκη στην κουζίνα, και παραγγείλετε πλήρη με ένα κιτ κουζίνας.
    • Το νησιωτικό σύστημα είναι εγκατεστημένο στο κέντρο της κουζίνας πάνω από τη σόμπα. Συνιστάται να τα εγκαταστήσετε σε κουζίνες με μεγάλη έκταση. Αυτές οι κουκούλες έχουν υψηλή απόδοση.

    Διάφορα πλέγματα εξαερισμού

    Από τον τρόπο εγκατάστασής τους μπορούν να είναι:

    • εξωτερική εγκατάσταση - όταν η εγκατάσταση πραγματοποιείται από το εξωτερικό του κτιρίου. Μια τέτοια εγκατάσταση εμποδίζει την εσωτερική μόλυνση των χώρων, την είσοδο των ζώων. Χάρη σε αυτό, το βύθισμα ρυθμίζεται στο σύστημα εξαερισμού. Η εγκατάσταση εξωτερικών πλεγμάτων αποτελεί προϋπόθεση για την παράδοση οποιουδήποτε κτιρίου. Για να δημιουργηθούν τέτοια πλέγματα με μεγαλύτερη αντοχή, για να αντισταθεί ο καιρός, χρησιμοποιούνται κράματα αλουμινίου. Πολύ συχνά θερμαίνονται σε αυτά, για να αποφευχθεί το πάγωμα. Οι γρίλιες προσόψεων επηρεάζουν τη γενική αντίληψη της εμφάνισης οποιασδήποτε δομής.
    • εσωτερική εγκατάσταση, είναι εγκατεστημένα στην κουζίνα, μπάνιο. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιείται συνήθως πλαστικό, καθώς αντιμετωπίζουν μικρά φορτία. Η εγκατάσταση τους είναι πολύ απλή. Έχοντας μια ποικιλία σχημάτων είναι εύκολο να ταιριάζουν με οποιοδήποτε εσωτερικό. Έχοντας εγκαταστήσει τις περσίδες σε αυτά, είναι δυνατό να ρυθμίσετε τη ροή του αέρα και να αερίσετε την κουζίνα.
    • Εσωτερικές γρίλιες - εγκαθίστανται μέσα στο κτίριο. Είναι ένα σημείο σύνδεσης των γειτονικών εγκαταστάσεων. Προωθώ την ανταλλαγή του αέρα μεταξύ τους.

    Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

    Με χαρακτηριστικά σχεδιασμού είναι:

    • αδρανειακά σχάρες. Αυτά μπορούν να είναι πλέγματα για εσωτερική και εξωτερική εγκατάσταση. Όταν σταματήσει η ροή του αέρα, κλείνει το κλείστρο. Τα πλέγματα εξοπλισμένα με βαλβίδα αντεπιστροφής προστατεύουν το δωμάτιο από την εξάπλωση των οσμών από την κουζίνα. Θεωρούνται ως μία από τις πολύπλοκες εποικοδομητικές λύσεις.
    • ρυθμιζόμενες γρίλιες. Παρέχουν μια ομοιόμορφη κατανομή των ροών αέρα σε διαφορετικές πλευρές του κτιρίου. Πλέγματα, ρυθμιζόμενα με το χέρι, που βρίσκονται πάνω από την περιοχή εξυπηρέτησης. Τα πλέγματα, τα οποία ρυθμίζονται υπό πίεση αέρα, τοποθετούνται πλησιέστερα στο πάτωμα. Τα ρυθμιζόμενα πλέγματα μονής σειράς χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα διανομής αέρα. Δεν ελέγχει μόνο αποτελεσματικά τη ροή του αέρα, αλλά μειώνει επίσης την απώλεια θερμικής ενέργειας.
    • μη ρυθμισμένα πλέγματα. Η ιδιαιτερότητα τέτοιων δικτύων είναι η έλλειψη ρύθμισης των ροών του αέρα. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται μια ποικιλία υλικών. Χρησιμοποιούνται σε εσωτερικά συστήματα εξαερισμού και εξωτερικά. Τοποθετήστε τα πάνω στις οροφές και στα ανοίγματα των τοίχων. Οι σχάρες εγκαθίστανται χωρίς δυσκολία.

    Υλικά που χρησιμοποιούνται

    Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των πλεγμάτων είναι:

    • από πλαστικό, είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και είναι προσιτά. Η επίδραση των ακτίνων του ήλιου πάνω τους δεν λειτουργεί ευνοϊκά, το πλέγμα φαίνεται χειρότερο. Υπό την επιρροή τους, στρεβλώνει, χάνει χρώμα. Εγκαταστήστε τέτοια πλέγματα, κυρίως μέσα στο δωμάτιο.
    • Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν μεγάλη αντοχή και χαμηλό βάρος. Μην αλλάζετε τις ιδιότητές τους, κάτω από τον ήλιο. Ωστόσο, η τιμή τέτοιων πλεγμάτων είναι πολύ υψηλότερη από τις πλαστικές.
    • Στο εσωτερικό των κτιρίων εγκαθίσταται ξύλινο πλαίσιο. Το πλαίσιο είναι καθαρό από την άποψη της οικολογίας, απολαμβάνει μια ευχάριστη θέα, που θα τους επιτρέψει εύκολα να συνδυαστούν με οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό ύφος. Το φυσικό ξύλο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή τους απαιτεί προσεκτική φροντίδα. Είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν αμέσως οι ακαθαρσίες από αυτές χωρίς τη χρήση λειαντικών παραγόντων και άκαμπτων βουρτσών. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν σημαντικά την τιμή τους.
    • Τα χαλύβδινα πλαίσια είναι ανθεκτικά και με μεγάλη μάζα, απωθούν καλά το νερό, καθαρίζονται εύκολα, είναι εύκολο στη χρήση. Η βάση τους είναι ένα πλαίσιο με σταθερό τυφλό, που σχηματίζει γωνία 45 μοιρών. Το κόστος τους είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του αλουμινίου.

    Τα πιο κοινά δίκτυα

    Συχνά χρησιμοποιούμενα πλέγματα από πλαστικό ορθογώνιο σχήμα παροχής και εξάτμισης. Τοποθετήστε τους σε τοίχους ή σε οροφές. Διανείμετε τέλεια τη ροή του αέρα μέσα στο δωμάτιο. Διακοσμούν τα ανοίγματα εξαερισμού των κατοικιών και των βιομηχανικών κτιρίων. Η στερέωση της σχάρας στη βάση πραγματοποιείται με μάνδαλα ή βίδες.

    Οι πλέγματα εξάτμισης από πλαστικό χρησιμοποιούνται μόνο από το εξωτερικό. Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πλαστικού υψηλής αντοχής. Μαζί με τη λειτουργία της διακόσμησης δεν επιτρέπουν το πίσω σχέδιο, χάρη στις περσίδες που είναι εγκατεστημένες πάνω τους. Η στερέωση τους στον τοίχο πραγματοποιείται με βίδες ή βίδες.

    Πλέγματα, που συνδέουν την κουκούλα κουζίνας χάρη σε έναν εύκαμπτο αγωγό. Σκοπός τους είναι να απομακρύνουν τα επιβλαβή αέρια από την κουζίνα. Η τοποθέτηση ενός αποκλίτη στο σχεδιασμό της σχάρας δεν επιτρέπει τον σχηματισμό της αντίστροφης ώσης στο κάτω μέρος της. Η μάσκα καθαρίζεται εύκολα λόγω του αφαιρούμενου πυθμένα. Η εγκατάσταση γίνεται με βίδες ή βίδες.

    Γρίλιες εξαερισμού από μέταλλο. Χρησιμοποιείται ως διακόσμηση και ομοιόμορφη κίνηση ροών αέρα. Τοποθετείται στην οροφή και στους τοίχους στο εσωτερικό του δωματίου.

    Εγκατάσταση πτερυγίων εξατμίσεων

    Η εγκατάσταση της σχάρας για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι δύσκολη, απλά πρέπει να το στερεώσετε με ασφάλεια στον τοίχο, χρησιμοποιώντας συνδετήρες και κόλλα. Όλες οι γρίλιες εξαγωγής διαθέτουν αποσπώμενο περίβλημα. Το χείλος του είναι τοποθετημένο στον αγωγό αέρα πάνω στα ελαστικά παρεμβύσματα. Συνδέεται στο αφαιρούμενο περίβλημα της σχάρας και αφαιρείται εύκολα για τα κανάλια καθαρισμού. Το αφαιρούμενο περίβλημα είναι εξοπλισμένο με ένα πλέγμα, για φιλτράρισμα αέρα.

    Η στερέωση της σχάρας πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους:

    • με βίδες "vpota", είναι ένας προσιτός και εύκολος τρόπος για να συνδέσετε σε οποιοδήποτε τοίχο. Για να στερεωθεί η σχάρα, οι οπές στο χείλος υπολογίζονται κάτω από τις διαστάσεις της κεφαλής του κοχλία. Μετά την εγκατάσταση, είναι χρωματισμένα, δίνοντας χρώμα στο πλαίσιο.

    • Χρησιμοποιώντας πλακίδια ή σπάτουλες, αυτή η στερέωση δεν χρησιμοποιείται συχνά, ωστόσο, είναι δυνατόν να επιτευχθεί θετική επίδραση σε κτίρια με ξύλινη διακόσμηση. Η ουσία του είναι να πιέζει το χείλος στον τοίχο με μια σπάτουλα, η οποία είναι στερεωμένη με βίδες.

    • με τη βοήθεια κόλλας, η οποία εφαρμόζεται γύρω από την περίμετρο του χείλους της σχάρας, έτσι ώστε να αφήνει τις κοιλότητες της. Στη συνέχεια, η σχάρα εφαρμόζεται στον τοίχο και στερεώνεται με κολλητική ταινία. Μετά από μια μέρα, αφαιρέστε την ταινία σκωτσέζας. Πριν από το αυτοκόλλητο, ο τοίχος πρέπει να είναι στεγνός.

    Συμπέρασμα

    Ο εξαερισμός στην κουζίνα είναι απαραίτητος, όχι μόνο για να αφαιρέσετε τις οσμές, αλλά και για να καθαρίσετε τον αέρα. Στα έργα του συστήματος εξαερισμού πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην εγκατάσταση των πλεγμάτων. Η μορφή τους μπορεί να είναι οποιαδήποτε, δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητά τους. Επιπλέον, για την κανονική λειτουργία του εξαερισμού είναι απαραίτητο να υπολογιστεί σωστά η ισχύς του και να λειτουργήσει σωστά.

    Ventrlets για κουζίνα

    Τηλ. 8 (495) 411-46-90. 8 (968) 038-15-20

    Η παραγωγή μας παράγει μια ειδική σειρά πινάκων εξαερισμού για κουζίνες σε πάγκους και για περβάζια παραθύρων.

    Αυτά είναι τα πλέγματα των σειρών VRK-L και VRK-LN (ή VRK-LH Deco)

    Ποιος πραγματοποιούσε επισκευές στο διαμέρισμα ή στο σπίτι, συχνά αντιμετώπισε πρόβλημα όταν η μπαταρία έκλεισε με τραπέζι επίπλων ή ήταν καλυμμένη με τραπέζι ή περβάζι παραθύρου. Ο ζεστός αέρας από την μπαταρία πρέπει να φτάσει στο παράθυρο και μέσα στο δωμάτιο για βέλτιστη κυκλοφορία αέρα.

    Στη σελίδα Άρθρα μπορείτε να δείτε τις παραμέτρους για την επιλογή του μεγέθους και του τύπου του πλέγματος.

    Αυτό το πρόβλημα επιλύεται εύκολα από την παραγωγή μας.

    Παράγουμε πλέγματα εξαερισμού, ειδικά για έπιπλα κουζίνας, τα οποία μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στον πάγκο της κουζίνας ή στο πάτωμα.

    Οι επιλογές τύπου και τοποθέτησης μπορούν να βρεθούν εδώ.

    1. για έπιπλα κουζίνας πλάτους 400mm
    2. για έπιπλα κουζίνας με πλάτος 600mm
    3. για έπιπλα κουζίνας με πλάτος 800mm
    4. για έπιπλα κουζίνας με πλάτος 900mm

    Τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά:

    • Ανοξείδωτο ατσάλι (ιδανικό για κουζίνες, υγρές περιοχές πλύσης) - λείανση ή στίλβωση.
    • Ανοξείδωτο ατσάλι με πρόσθετη βαφή με σμάλτα σκόνης στην κλίμακα Ral.
    • Χάλυβας με χρωματισμό σμάλτων σκόνης στην κλίμακα Ral.
    • Ορείχαλκος λείανση ή στίλβωση με επίστρωση βερνικιού.

    Εάν είναι απαραίτητο, ένα λεπτό πλέγμα PVL 6 * 4 ή μικρή διάτρηση (τύπου Rv2 * 3.5) τοποθετείται στις σχάρες από κάτω.

    Η εικόνα για σχάρες που χρησιμοποιούνται στα έπιπλα κουζίνας μπορεί να επιλεγεί από τη σειρά VRK-LN (σχισμή και γεωμετρικό σχέδιο) και από τη σειρά VRK-L DEKO (διακοσμητικά, καλλιτεχνικά).

    Γρίλιες εξαερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής για την κουζίνα: αισθητική και πρακτική

    Η ρύθμιση του εξαερισμού υψηλής ποιότητας στην κουζίνα έχει ιδιαίτερη σημασία για την ασφάλεια και την υγεία. Ένα από τα βασικά στοιχεία του συστήματος εξαερισμού είναι η σχάρα, τοποθετημένη στην είσοδο του άξονα ή του αγωγού εξαερισμού. Οργανώνει ροές αέρα, ασκεί προστατευτική λειτουργία και αποτελεί στοιχείο σχεδιασμού. Μια ενδιαφέρουσα και λειτουργική λύση - γρίλιες εξαερισμού με μια βαλβίδα αντεπιστροφής για την κουζίνα, εξαλείφοντας τον κίνδυνο επιστροφής αέρα.

    Τα μυστικά του εξαερισμού κουζίνας ποιότητας

    Ως υλικά των μοντέλων που χρησιμοποιούνται:

    • φως, φθηνά και ανθεκτικά πλαστικά - η πιο δημοφιλής επιλογή?
    • αλουμίνιο - πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο.
    • χάλυβα - παρουσία προστατευτικής επίστρωσης.
    • ανοξείδωτο χάλυβα - σπανίως λόγω της υψηλής τιμής?
    • ξύλο - μόνο μετά από θεραπεία με αντισηπτικό.

    Με βάση το σχήμα του τμήματος, η σχάρα για τον αερισμό στην κουζίνα μπορεί να είναι στρογγυλή ή τετράγωνη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμιζόμενα ή στάσιμα μοντέλα. Οι αδρανείς τροποποιήσεις επικαλύπτουν τη ροή απουσία ανταλλαγής αέρα.

    Όταν εξοπλίζεται ο εξαερισμός της κουζίνας σε κτίριο πολυκατοικιών, υπάρχει συχνά πρόβλημα αντιστροφής της ροής του αέρα από το κοινό ορυχείο. Ένα τέτοιο φαινόμενο, για παράδειγμα, μπορεί να προκληθεί από τη συμπερίληψη μιας ισχυρής κουκούλας από τους γείτονες. Για να αποφευχθεί η αντίστροφη ροή αέρα θα είναι μια σχάρα εξαερισμού με μια βαλβίδα ελέγχου για την κουζίνα, τοποθετημένη στην είσοδο του άξονα της εξατμίσεως.

    Η ροή του αέρα από τις δημοφιλείς κουκούλες πάνω από τη σόμπα συνιστάται να λαμβάνονται έξω από τον εξωτερικό τοίχο. Αυτό δημιουργεί το πρόβλημα της διείσδυσης του κρύου αέρα στην κουζίνα.

    Όταν αερίζεστε τους αγωγούς εξαγωγής αέρα από τον απορροφητήρα κουζίνας έξω από το εξωτερικό τοίχωμα, είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση μιας σχάρας εξαερισμού με βαλβίδα ελέγχου.

    Γρίλιες αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής για την κουζίνα: επιλογές

    Η δομή της σχάρας εξαερισμού, εξοπλισμένη με βαλβίδα επιστροφής περιλαμβάνει:

    • εγκατάσταση φλάντζας.
    • προστατευτικό πλέγμα;
    • βαλβίδα ελέγχου
    • ένα σώμα που συνδυάζει όλα τα δομικά στοιχεία.

    Το καλύτερο υλικό από το οποίο γίνεται η ψησταριά αερισμού στην κουζίνα είναι το ποιοτικό πλαστικό:

    • ανθεκτικές στην αυξημένη υγρασία.
    • επιτρέποντας τη μείωση του κόστους.
    • διευκολύνοντας τον καθαρισμό και τη συντήρηση.
    • που έχει μικρό βάρος.

    Η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι μια τετράγωνη ή κυκλική πλάκα ή πολλά πέταλα. Χάρη στην τοποθέτηση του άξονα με την εκκεντρική τοποθέτηση, ανοίγει η βαλβίδα μετακινώντας τον αέρα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το αντίστροφο ρεύμα αέρα πιέζει την πλάκα ή τα πέταλα στο σώμα και εμποδίζει την ανταλλαγή αέρα. Η σωστή τοποθέτηση της σχάρας εξαερισμού στην κουζίνα, η υψηλής ποιότητας απόδοσή της, επιτρέπει στη βαλβίδα ελέγχου να λειτουργεί ακόμα και με φυσική ανταλλαγή αέρα.

    Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των πλεγμάτων αερισμού με βαλβίδα αντεπιστροφής

    Μεταξύ των πλεονεκτημάτων των μοντέλων με βαλβίδα ελέγχου:

    • προστασία από κρύο αέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ζεστό στη ζέστη του καλοκαιριού
    • ένα εμπόδιο στη ροή του αέρα, μυρίζει από τους γείτονες.
    • την πρόληψη της σκόνης, τα κουνούπια.

    Μεταξύ των πιθανών μειονεκτημάτων ενός μεγάλου κόστους και της πιθανότητας κατάψυξης, διακόπτοντας τη βαλβίδα το χειμώνα. Για εξωτερική εγκατάσταση συνιστάται η χρήση μοντέλων με θέρμανση.

    Μάσκα εξαερισμού στην κουζίνα - εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση

    Ας εξετάσουμε λεπτομερώς πώς να εγκαταστήσετε μια σχάρα εξαερισμού στην κουζίνα από μόνη της. Το μοντέλο του προϊόντος επιλέγεται σύμφωνα με τις διαστάσεις της εισόδου στον άξονα και στον αγωγό αέρα.

    Αξιόπιστος και απλός είναι η στερέωση με βίδες, συνιστάται για τοίχους από ξύλο, σκυρόδεμα, καθώς και τούβλα και γυψοσανίδες.

    Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με την ακόλουθη σειρά:

    • Το μοντέλο ισχύει για την είσοδο στην κουκούλα.
    • να περιγράφουν τις υπάρχουσες οπές στερέωσης ·
    • απουσία τρυπών στερέωσης τους εμείς οι ίδιοι τρυπάνε?
    • οδηγούμε σε αυτά τα πείροι.
    • δημιουργούμε ένα πλέγμα με βίδες με αυτόματη κοπή.

    Για γυψοσανίδες και ξύλο χρησιμοποιούμε τρυπάνια και αντίστοιχα τρυπάνια. Οι τρύπες από σκυρόδεμα ή τούβλο εκτελούνται από ένα διατρητικό εργαλείο με ένα τρυπάνι από τη νίκη. Ειδικά τρυπάνια χρησιμοποιούνται για κεραμικά πλακίδια.

    Λιγότερο αξιόπιστη, αλλά ευκολότερη εγκατάσταση στην κόλλα. Τα καλά αποτελέσματα δίδονται από κόλλες όπως το penosil, τα υγρά καρφιά, το τιτάνιο, αλλά και το budamex, dragon. Η κόλλα τοποθετείται ομοιόμορφα στην πίσω πλευρά της σχάρας ή κατά μήκος του προβλεπόμενου περιγράμματος γύρω από την οπή. Τοποθετήστε προσεκτικά το προϊόν και στερεώστε το με μια ταινία στήριξης. Μετά τη ρύθμιση της συγκολλητικής ουσίας, αφαιρέστε την ταινία.

    Εάν απαιτείται καθαρισμός, τίθεται το ερώτημα πώς να αφαιρέσετε τη μάσκα εξαερισμού στην κουζίνα γρήγορα και εύκολα. Όταν συνδέετε τις βίδες, απλά ξεβιδώστε τις.

    Γρίλια εξαερισμού: μικρά μέρη με μεγάλη αξία

    Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πινάκων εξαερισμού διαφόρων τύπων και σκοπών. Επιλέγεται σωστά, θα επηρεάσει θετικά τη ροή του αέρα στο σπίτι, θα εξασφαλίσει ένα υγιές εσωτερικό μικροκλίμα, θα αποτρέψει την εμφάνιση μούχλας και μύκητα. Ας δούμε τι τύπους lattices είναι και πώς να κάνετε μια επιλογή σύμφωνα με τους στόχους σας.

    Εξωτερικές ή πρόσοψη αεραγωγοί εξαερισμού

    Ο πρώτος παράγοντας, τον οποίο αξίζει να προσέξουμε, είναι ο χώρος εγκατάστασης. Εάν η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο δρόμο, τότε πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο πρόσοψης. Συνήθως, αυτές οι βαλβίδες είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο ατσάλι ή αλουμίνιο. Τα τελευταία αναγνωρίζονται ως τα πιο ανθεκτικά. Είναι επικαλυμμένα με βαφή σε σκόνη, ανθεκτικά σε μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας και την επίδραση της υγρασίας.

    • προστατεύστε τους αγωγούς αερισμού από τα έντομα και τα συντρίμμια.
    • Εξισώστε το ρεύμα στις διόδους εξαερισμού.
    • εξασφαλίζει τη σωστή εναλλαγή αέρα μέσα στο κτίριο.
    • εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση του καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς.
    • επηρεάζουν την αισθητική αντίληψη της πρόσοψης του κτιρίου.

    Το χρώμα των κατασκευών καθορίζεται από τον πίνακα RAL, τον οποίο μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Internet. Το τραπέζι έχει περισσότερες από δύο χιλιάδες αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα επιλέξετε το χρώμα σας.

    Εσωτερικά και υπερχειλιστικά πλέγματα εξαερισμού

    Αν μιλάμε για τοποθέτηση μέσα στο δωμάτιο, επιλέγουμε τον εσωτερικό τύπο σχάρων. Είναι κατασκευασμένα, κατά κανόνα, από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Η υπερχείλιση διαφέρει από την απλή εσωτερική αμφίδρομη κατεύθυνση για να εκτελεί τις λειτουργίες της σε δύο αίθουσες ταυτόχρονα. Τοποθετούνται στις οπές ανάμεσα στα δωμάτια ή στις πόρτες. Οι βραχυκυκλωτήρες στους αποσβεστήρες ροής είναι σταθεροί με αυτό τον τρόπο (συνήθως υπό γωνία 35 °) έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται στο άλλο και η ροή αέρα να είναι κανονική ταυτόχρονα. Ένα άλλο όνομα για αυτούς τους αποσβεστήρες είναι "διπλό".

    Πλέγμα για κουκούλες. Προμήθεια και καθολικές σχάρες

    Ο δεύτερος παράγοντας επιλογής είναι το ραντεβού. Υπάρχουν τροφοδοτικά, καυσαερίων και γενικής χρήσης ή πλέγματα εξαγωγής και εξαγωγής. Οι λειτουργίες τους είναι ξεκάθαρες από τα ονόματα και τοποθετούνται στους κατάλληλους αεραγωγούς. Τα μπροστινά μοτοσικλετιστά σε αυτά σταματούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και αν συγχέονται μεταξύ τους, αυτό θα περιπλέξει σημαντικά την κανονική ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, αξίζει να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά ή μόνο για να αγοράσετε ένα καθολικό τύπο.

    Διακοσμητικά πλέγματα

    Τώρα, ίσως, αξίζει και πάλι να επιστρέψει στην εμφάνιση του επιλεγμένου φράχτη αέρα. Όπου η διακόσμηση δεν παίζει τον κύριο ρόλο, αλλά μάλλον η λειτουργία του ίδιου του πτερυγίου είναι απαραίτητη, βάζουν τα συνηθισμένα - απλά σχέδια εργασίας. Αλλά αν θέλετε να μην ρυθμίσετε μόνο τη ροή του αέρα μέσα ή έξω από το σπίτι, και να το κάνετε όμορφα, οι διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού θα έρθουν στη διάσωση. Μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα, μοτίβα, χρώματα. Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια αποσβεστήρες από διάφορους τύπους υλικών: πλαστικό, ορείχαλκο, αλουμίνιο, χάλυβα. Όσο πιο ευγενής είναι η εμφάνισή τους, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το σπίτι σας.

    Σήμερα, ακόμα και πλαστά εξωτερικά στόμια μπορούν να βρεθούν στην αγορά. Οι πλοίαρχοι του σιδηρουργείου θα κατασκευάσουν με ευχαρίστηση ένα σχεδιασμό που έχει σχεδιαστεί, και η εμφάνιση αυτών των αποσβεστήρων θα ευχαριστήσει ακόμα και το μεγαλύτερο από τα χαλασμένα. Αλλά το κόστος και το βάρος τέτοιων σχεδίων δεν συμβαίνουν σε καμία σύγκριση με τα συνηθισμένα. Επιπλέον, είναι επίσης επιρρεπή στη διάβρωση.

    Πλέγμα οροφής

    Στη θέση εγκατάστασης, τα πτερύγια είναι επίσης διαφορετικά. Συχνότερα υπάρχουν γρίλιες τοίχου, αλλά υπάρχουν και γρίλιες οροφής. Η εμφάνισή τους δεν διαφέρει πολύ από τον αερισμό του τοίχου.

    Διακοσμητικές σχάρες ή σχισμές

    Ανάλογα με τη μέθοδο εγκατάστασης, υπάρχουν πτερύγια εναέρια ή χωριστά. Τα πρώτα καλύπτουν το άνοιγμα του αγωγού. Συνήθως εκτελούν έναν διακοσμητικό ρόλο και επηρεάζουν το εσωτερικό. Ο δεύτερος τύπος, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένος από έξω και είναι ενσωματωμένος στον τοίχο, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σκουπιδιών και μικρών τρωκτικών στο κτίριο. Συχνά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από συνηθισμένη μεταλλική ράβδο, και μερικές φορές ακόμη και δικτυωτό πλέγμα. Στη διακόσμηση, σχεδόν δεν επηρεάζουν, επειδή βρίσκονται στο κάτω μέρος του κτιρίου και σπάνια παρατηρούνται.

    Μεταλλικό πλέγμα για το πάτωμα

    Εάν το ψυγείο στο σπίτι σας βρίσκεται κάτω από το πάτωμα, στην περίπτωση αυτή, υπάρχει μια εξαεριστήρας πάνω του για την έξοδο ζεστού αέρα. Ειλικρινά, τέτοιες κατασκευές δεν αφορούν άμεσα τον εξαερισμό, αλλά το όνομα πίσω από αυτές παραμένει. Βασικά, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, λιγότερο συχνά από ξύλο, επειδή το φορτίο επάνω τους είναι αρκετές φορές υψηλότερο από ό, τι στον τοίχο και, ειδικότερα, στην οροφή.

    Γρίλιες εξαερισμού για περβάζια παραθύρων

    Ναι, έβαλαν και εδώ ένα αποσβεστήρα. Είναι επίσης γνωστή ως μάσκα μεταφοράς σε ένα περβάζι παραθύρου. Κάνετε αυτό για να αποστραγγίσετε τη θερμότητα από τις μπαταρίες. Μπορείτε να βάλετε ως συνήθως, και διακοσμητικά ή ανοιχτά πτερύγια.

    Γρίλια εξαερισμού πόρτας

    Λοιπόν, αν το βάλουν στα περβάζια παραθύρων, σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να μπείτε στην πόρτα. Αυτό γίνεται για:

    • πιο ομοιόμορφη ροή των αέριων μαζών σε ολόκληρο το κτίριο ή το διαμέρισμα.
    • ομαλή ροή ροής από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ανεξάρτητα από το αν είναι κλειστό ή όχι.

    Χρησιμοποιήστε τέτοιες κατασκευές περισσότερο για τις πόρτες μπάνιου και τουαλέτας. Αλλά αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια τρύπα στο φύλλο της πόρτας σε ένα προεξέχον σημείο, μπορείτε να κάνετε ένα χάσμα μεταξύ του κατωφλίου και του κάτω άκρου της πόρτας σε 2-3 cm.

    Πλέγμα εξαερισμού

    Αυτά είναι συνήθως εγκατεστημένα σε γκαρνταρόμπα ή μεγάλες ντουλάπες. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούνται τόσο τα συμβατικά μοντέλα τοίχων σχάρων όσο και τα ειδικά πλέγματα επίπλων. Οι τελευταίες διαφέρουν σε μέγεθος και επιλογές χρώματος, τοποθετημένες τόσο στην πόρτα όσο και στους τοίχους.

    Louvers

    Η ταχύτητα της κίνησης του αέρα μέσα στον αγωγό αέρα μπορεί να αλλάξει αρκετά γρήγορα ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον τεχνητό εξαερισμό, ο ίδιος ο ανεμιστήρας ομαλοποιεί τη ροή του αέρα, και με τον φυσικό εξαερισμό, χρησιμοποιήστε γλάστρες εξαερισμού. Η απαραίτητη ροή αέρα περνάει μέσα από τα αποκαλούμενα κινητά "cilia", τα οποία ρυθμίζουν τον όγκο του. Από πλήρως ανοιχτά έως πλήρως κλειστά, τέτοιοι αποσβεστήρες μπορούν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία ενδιάμεσων τρόπων λειτουργίας.

    Για χειροκίνητο έλεγχο υπάρχουν κινούμενες βαλβίδες, με τις οποίες ο ίδιος ορίσατε την επιθυμητή θέση.

    Τα μοντέλα με αυτόματο έλεγχο ελέγχονται μόνο από τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του συστήματος εξαερισμού.

    Οι τυφλοί μπορούν να είναι τόσο εσωτερικοί όσο και εξωτερικοί. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τόσο την εισερχόμενη κίνηση από το δρόμο όσο και την εξερχόμενη. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα στο θεμέλιο, καθώς το χειμώνα μπορούν να κλείσουν τελείως, ελαχιστοποιώντας το επίπεδο του αερισμού στο υπόγειο.

    Ο σχεδιασμός είναι τόσο μέταλλο όσο και πλαστικό. Και τα δύο είδη χρησιμοποιούνται καλά. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε σπίτια με υψηλή υγρασία, το μέταλλο θα αποτύχει ταχύτερα, καθώς είναι επιρρεπή στη διάβρωση. Προστατεύει απ 'αυτό μόνο την επίστρωση ψευδαργύρου, έτσι η αξία του στρώματος αυτής της επικάλυψης εξαρτάται από την ανθεκτικότητα της δομής.

    Αυτά τα παντζούρια πρέπει να καθαρίζονται και να παρακολουθούνται περιοδικά για τη συντήρησή τους, καθώς η σκόνη και η βρωμιά που συσσωρεύονται στο εσωτερικό μπορούν να περιορίσουν το εύρος λειτουργίας ή ακόμα και να απενεργοποιήσουν το σύστημα δικτύου συνολικά.

    Γρίλια εξαερισμού

    Θέλετε να αγοράσετε πλέγματα εξαερισμού σε τιμές παραγωγού;

    Το Ventoshop.ru είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κατασκευαστή πλεγμάτων εξαερισμού και είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Το κόστος του προϊόντος συγκρίνεται ευνοϊκά με τους ανταγωνιστές, διότι εργαζόμαστε χωρίς μεσάζοντες, απευθείας από τον κατασκευαστή.

    Οι σχάρες εξαερισμού είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται στα συστήματα εξαερισμού ως τελικό και ορατό στοιχείο και προορίζονται για την κατανομή του αέρα και την προστασία των συστημάτων στο σύνολό τους. Οι εξαεριζόμενες μεταλλικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από ένα πλαίσιο και τοποθετούνται σε αυτά περσίδες (λάμες) και μπορούν να έχουν την ακόλουθη εμφάνιση:

    • ρυθμιζόμενες γρίλιες εξαερισμού.
    • πλέγματα που έχουν βαλβίδα ελέγχου.
    • μάσκα αερισμού με σταθερές περσίδες.
    • πύλη εξάτμισης / τροφοδότησης ·
    • Η σχάρα εξαερισμού για το πέλμα και τα φυσητά.
    • πλαστικό;
    • PVC;
    • πλαστικό;
    • ξύλο ·
    • μέταλλο?

    Η μάσκα εξαερισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

    Πλαστικά πλέγματα εξαερισμού (PVC), πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

    Λόγω του γεγονότος ότι οι πλαστικές μάσκες εξαερισμού κατασκευάζονται με μέθοδο σφράγισης, παρουσιάζουν ορισμένα μειονεκτήματα:

    • Είναι αδύνατο να παραχθεί για ένα συγκεκριμένο μη τυποποιημένο άνοιγμα.
    • Δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
    • Δεν είναι πυρίμαχο.
    • Δεν μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλες ποσότητες.
    • Αποτυχία γρήγορα.

    Ωστόσο, έχουν επίσης κάποια πλεονεκτήματα: τα πλαστικά σχάρες είναι γενικά σχετικά ελαφριά και εύκολο να εγκατασταθούν και είναι επίσης μια πιο οικονομικά αποδοτική λύση.

    Γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία

    Το Ventoshop.ru προσφέρει γρίλιες εξαερισμού για παραγγελία, τυχόν μη τυποποιημένου μεγέθους, με δυνατότητα εγκατάστασης σε ένα αντικείμενο.