Γέφυρες γύρο

Γέφυρες γύρο. Η παραγωγή μας παράγει διάφορους τύπους στρογγυλών σχάρων.

 • Σχάρες από ανοξείδωτο χάλυβα;
 • Σχάρες από χάλυβα με χρώμα;
 • Σκελετοί από ορείχαλκο.
 • Σχάρες από αλουμίνιο

Τα σχάρες κατασκευάζονται σύμφωνα με τα τυποποιημένα μεγέθη και άλλα μεγέθη κατόπιν αιτήματος του Πελάτη.

Οι σχάρες κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, μέγεθος AISI 304 (08H18N10) σε μέγεθος με φύτευση: 25mm; 38mm; 51mm; 57mm; 76mm; 98mm; 103mm; 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

Τα σχάρες είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα μεγέθους AISI 304 (08Χ18Η10) με φύτευση: 51mm. 57mm; 76mm; 98mm; 103mm; 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

RVC σχάρες από ανοξείδωτο χάλυβα / χάλυβα με βαφή σμάλτου σε σκόνη σύμφωνα με το RAL.

Οι σχάρες είναι κατασκευασμένες από ανθρακούχο χάλυβα 08Ψκ χк 2μμ, με την επακόλουθη βαφή από ένα σμάλτο σκόνης στο Ραλ, τα ακόλουθα μεγέθη κατά την προσγείωση: 27 χιλιοστά. 43mm; 48mm; 57mm; 76mm; 89mm; 104mm; 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

RVK Deco Lattices από ch / χάλυβα με βαφή σμάλτου σε σκόνη σύμφωνα με το RAL.

Τα πλέγματα κατασκευασμένα από άνθρακα χάλυβα 08ps xk 2mM, ακολουθούμενη από χρωματισμό με Ral σμάλτο σε σκόνη, τα ακόλουθα μεγέθη της φύτευσης: 57 χιλιοστά? 76mm; 89mm; 104mm; 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

RVK-L σχάρες Deco και ένα διακοσμητικό μοτίβο από ορείχαλκο.

Τα σχάρες κατασκευάζονται από ορείχαλκο, μεγέθους L-63 σε μέγεθος με φύτευση: 80 mm. 98mm; 103mm; 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

Σχάρες RVC-S με ένα πλέγμα ή διάτρηση χ χάλυβα με χρώμα σύμφωνα με το Ral.

Οι σχάρες είναι κατασκευασμένες από ανθρακούχο χάλυβα 08Ψε χκ 2μμ, πλέγμα ΠΒΛ 6 * 4. 10 * 4; 16 * 6 ή διάτρητο με μετέπειτα βαφή με σμάλτο σκόνης σύμφωνα με την Ral, οι ακόλουθες διαστάσεις για φύτευση: 104 mm, 120mm; 125mm; 130mm; 150mm; 160mm; 200mm; 250mm; 300mm; 400mm; 500mm; 600mm και έως 750mm.

Σχάρες RVK-PF Χάλυβας και ανοξείδωτος χάλυβας με διατρήσεις.

Τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από ατσάλι και ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, πλαίσιο κατασκευασμένο από ταινία πάχους 2mm, ένθετο διάτρησης από φύλλο 1mm. Διάτρηση τετραγώνου Qg ή κύκλων Rv. Οι διαστάσεις των πλεγμάτων μπορεί να κυμαίνονται από ∅100 έως 750 mm.

Οι σχάρες κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304, ένα πλαίσιο και πηχάκια κατασκευασμένα από ταινία πάχους 2mm. Οι διαστάσεις των πλεγμάτων μπορεί να κυμαίνονται από ∅100 έως 750 mm. Στο κέντρο ή κατά μήκος των άκρων της εντατικοποίησης της χτένας.

Τα πλέγματα που κατασκευάζονται από γωνία πλαίσιο από κράμα αλουμινίου 20x20 mm (30h30-40h40), εισαγωγή των παραθυρόφυλλα, Lumley LR LR-1 ή-2? κηρήθρες ή μάτια. Διαστάσεις προσγείωση πλέγματα μπορεί να είναι στην περιοχή των ∅125 έως 2000 χιλιοστά.

Γρίλιες εξαερισμού γύρο

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

 • Γύρω
  • Ορθογώνιο
  • Κυλινδρικό
  • Γωνία
  • Τριγωνικό
  • Μη τυποποιημένα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   • Με ταμπελάκια ταχείας αποδέσμευσης
   • Blinds
   • Ενιαία σειρά
   • Με προστασία από βροχή
   • Με βαλβίδα ροής αέρα
   • Με ρυθμιζόμενα παντζούρια
   • Διπλή σειρά

   Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για αυτά τα κριτήρια αναζήτησης

   Εξωτερικές σχάρες εξαερισμού

   Για να εξασφαλίσετε την κανονική κυκλοφορία του αέρα του κτιρίου και για να προστατέψετε το σύστημα εξαερισμού από το να διεισδύσει στα ορυχεία και τα κανάλια ανεπιθύμητων αντικειμένων από το δρόμο, τοποθετήστε πλέγματα εξαερισμού πρόσοψης. Αλλά αυτό δεν είναι όλες οι λειτουργίες που εκτελούν αυτά τα προϊόντα - είναι ένα στολίδι της πρόσοψης του σπιτιού.

   Για να διασφαλιστεί ότι κάθε ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα μοντέλο που θα φαίνεται τέλεια στην πρόσοψη του κτιρίου, οι κατασκευαστές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εξωτερικές γρίλιες για τον κύκλο εξαερισμού.

   Τι να εξετάσει κατά την επιλογή

   Πηγαίνοντας να εγκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε μια παλιά κοιλιακή σχάρα ρυθμιζόμενη μάσκα για τον κύκλο εξαερισμού, πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις περιστάσεις αυτές:

   • Σκοπός του προϊόντος. Υπάρχουν πολλοί τύποι σχάρων που χρησιμοποιούνται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Το εσωτερικό μοντέλο δεν είναι κατάλληλο για την πρόσοψη.
   • Είναι δυνατή η προσαρμογή των σχισμών των περσίδων. Σας επιτρέπει να κατευθύνετε τη ροή του αέρα στην επιθυμητή κατεύθυνση αλλάζοντας τη γωνία κλίσης.
   • Διαστάσεις του εξαερισμού. Διαφορετικά στρογγυλή λαβή για εξαερισμό μπορεί να είναι μικρότερη από το διαθέσιμο άνοιγμα.

   Η μορφή και η σκιά του προϊόντος που ένα άτομο πρέπει να επιλέξει σύμφωνα με το γούστο του, είναι επιθυμητό να αντιστοιχεί στο σχεδιασμό της πρόσοψης.

   Υλικό κατασκευής

   Ventreshetki, που βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου, είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε δυσμενείς ατμοσφαιρικές επιδράσεις, γι 'αυτό δεν ήταν απαραίτητο να τους αλλάζουν συχνά, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μοντέλο κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα αυτά είναι συχνά κατασκευασμένα από αλουμίνιο ή γαλβανισμένο χάλυβα.

   Στο μέταλλο δεν σκουριάζει, είναι καλυμμένο με βαφή σε σκόνη. Στην παραγωγική εταιρεία "VTV-Engineering" μπορείτε να παραγγείλετε την παραγωγή πλέγματα εξαερισμού εξωτερικής μεταλλικής πρόσοψης ή να αγοράσετε έτοιμο.

   Συστήματα εξαερισμού

   ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

   Σήμερα, δεν υπάρχει πρακτικά συνάντηση υπηρεσίας, δημόσιων ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων, χωρίς σύστημα εξαερισμού. Κατά κανόνα, όλα τα στοιχεία του είναι κρυμμένα από αδιάκριτα μάτια, εκτός από τα πλέγματα εξαερισμού, τα οποία αντιπροσωπεύουν το "πρόσωπο" αυτού του συστήματος.
   Εκτελούν τη λειτουργία όχι μόνο της διανομής ή της αφαίρεσης της ροής του αέρα, αλλά προστατεύουν επίσης τους αεραγωγούς και τον εξοπλισμό από ξένα αντικείμενα, έντομα, σκόνη.
   Οι σύγχρονες σχάρες παροχής και εξαγωγής είναι σε θέση να χωρέσουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, καθώς τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά διαφορετικά και ταυτόχρονα έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών.
   Αυτό μπορεί να φανεί στο κατάστημα Vent-Style.ru, όπου προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από πλέγματα, διαχυτήρες εξαερισμού διαφορετικής υφής και μεγέθους με ποικιλία σχεδίων και χαμηλού κόστους.

   Ταξινόμηση των πλέγματος

   Οι γρίλιες εξαερισμού χωρίζονται σε εσωτερικές και εξωτερικές.
   Τις περισσότερες φορές, οι τελευταίες κατασκευάζονται με σταθερές περσίδες, τοποθετημένες στο πλαίσιο υπό γωνία 30-45 ° για την πρόληψη της μόλυνσης του συστήματος, με ένα μεταλλικό πλέγμα.
   Οι εσωτερικές γρίλιες των συστημάτων εξαερισμού έχουν πολλές επιλογές:

   1. Τα σχάρες είναι ρυθμιζόμενα, με περιστροφικές περσίδες 2 τύπων - μονής και διπλής σειράς.
   2. Δεν ρυθμίζονται, οι οποίες, ανάλογα με τη στερέωση των παραθυρόφυλλων, χωρίζονται σε
    • ευθεία,
    • κεκλιμένο,
    • με σχισμές.
   3. Πλέκονται με βαλβίδα ελέγχου αέρα και δεν έχουν.

   Γρίλια εξαερισμού

   Μπορείτε να δείτε τις διακοσμητικές γρίλιες εξαερισμού κατά παραγγελία. Αυτά τα μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα για παραγγελία στη Μόσχα με μεμονωμένα χαρακτηριστικά. Εδώ μπορείτε να βρείτε προϊόντα από διάφορα υλικά με μεγάλη ποικιλία φινιρισμάτων, για μπαταρίες και καλοριφέρ. Τα βάζουμε σε μια επικεφαλίδα, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τα πιθανά σχέδια, επιφάνειες, σχέδια και τύπους σχάρων.

   Αυτά είναι μόνο παραδείγματα προϊόντων που έχουμε ήδη παράγει. Δημοσιεύσαμε μια συλλογή φωτογραφιών για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για την επιλογή και να δείτε πώς φαίνεται αυτό ή εκείνο το σχέδιο και το βλέμμα του τελειώματος. Για κάθε μοντέλο, μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος ανάλογα με το μέγεθός σας και να κάνετε μια προκαταρκτική ηλεκτρονική παραγγελία με ένα κλικ.

   Γρίλια εξαερισμού: μικρά μέρη με μεγάλη αξία

   Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πινάκων εξαερισμού διαφόρων τύπων και σκοπών. Επιλέγεται σωστά, θα επηρεάσει θετικά τη ροή του αέρα στο σπίτι, θα εξασφαλίσει ένα υγιές εσωτερικό μικροκλίμα, θα αποτρέψει την εμφάνιση μούχλας και μύκητα. Ας δούμε τι τύπους lattices είναι και πώς να κάνετε μια επιλογή σύμφωνα με τους στόχους σας.

   Εξωτερικές ή πρόσοψη αεραγωγοί εξαερισμού

   Ο πρώτος παράγοντας, τον οποίο αξίζει να προσέξουμε, είναι ο χώρος εγκατάστασης. Εάν η εγκατάσταση πραγματοποιείται στο δρόμο, τότε πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο πρόσοψης. Συνήθως, αυτές οι βαλβίδες είναι κατασκευασμένες από γαλβανισμένο ατσάλι ή αλουμίνιο. Τα τελευταία αναγνωρίζονται ως τα πιο ανθεκτικά. Είναι επικαλυμμένα με βαφή σε σκόνη, ανθεκτικά σε μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας και την επίδραση της υγρασίας.

   • προστατεύστε τους αγωγούς αερισμού από τα έντομα και τα συντρίμμια.
   • Εξισώστε το ρεύμα στις διόδους εξαερισμού.
   • εξασφαλίζει τη σωστή εναλλαγή αέρα μέσα στο κτίριο.
   • εξασφαλίζει την ταχεία απομάκρυνση του καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς.
   • επηρεάζουν την αισθητική αντίληψη της πρόσοψης του κτιρίου.

   Το χρώμα των κατασκευών καθορίζεται από τον πίνακα RAL, τον οποίο μπορείτε εύκολα να βρείτε στο Internet. Το τραπέζι έχει περισσότερες από δύο χιλιάδες αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα επιλέξετε το χρώμα σας.

   Εσωτερικά και υπερχειλιστικά πλέγματα εξαερισμού

   Αν μιλάμε για τοποθέτηση μέσα στο δωμάτιο, επιλέγουμε τον εσωτερικό τύπο σχάρων. Είναι κατασκευασμένα, κατά κανόνα, από πλαστικό, αλλά υπάρχουν και μεταλλικά. Η υπερχείλιση διαφέρει από την απλή εσωτερική αμφίδρομη κατεύθυνση για να εκτελεί τις λειτουργίες της σε δύο αίθουσες ταυτόχρονα. Τοποθετούνται στις οπές ανάμεσα στα δωμάτια ή στις πόρτες. Οι βραχυκυκλωτήρες στους αποσβεστήρες ροής είναι σταθεροί με αυτό τον τρόπο (συνήθως υπό γωνία 35 °) έτσι ώστε το φως από ένα δωμάτιο να μην εισέρχεται στο άλλο και η ροή αέρα να είναι κανονική ταυτόχρονα. Ένα άλλο όνομα για αυτούς τους αποσβεστήρες είναι "διπλό".

   Πλέγμα για κουκούλες. Προμήθεια και καθολικές σχάρες

   Ο δεύτερος παράγοντας επιλογής είναι το ραντεβού. Υπάρχουν τροφοδοτικά, καυσαερίων και γενικής χρήσης ή πλέγματα εξαγωγής και εξαγωγής. Οι λειτουργίες τους είναι ξεκάθαρες από τα ονόματα και τοποθετούνται στους κατάλληλους αεραγωγούς. Τα μπροστινά μοτοσικλετιστά σε αυτά σταματούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και αν συγχέονται μεταξύ τους, αυτό θα περιπλέξει σημαντικά την κανονική ανταλλαγή αέρα στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, αξίζει να είστε προσεκτικοί κατά την αγορά ή μόνο για να αγοράσετε ένα καθολικό τύπο.

   Διακοσμητικά πλέγματα

   Τώρα, ίσως, αξίζει και πάλι να επιστρέψει στην εμφάνιση του επιλεγμένου φράχτη αέρα. Όπου η διακόσμηση δεν παίζει τον κύριο ρόλο, αλλά μάλλον η λειτουργία του ίδιου του πτερυγίου είναι απαραίτητη, βάζουν τα συνηθισμένα - απλά σχέδια εργασίας. Αλλά αν θέλετε να μην ρυθμίσετε μόνο τη ροή του αέρα μέσα ή έξω από το σπίτι, και να το κάνετε όμορφα, οι διακοσμητικές σχάρες εξαερισμού θα έρθουν στη διάσωση. Μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα, μοτίβα, χρώματα. Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια αποσβεστήρες από διάφορους τύπους υλικών: πλαστικό, ορείχαλκο, αλουμίνιο, χάλυβα. Όσο πιο ευγενής είναι η εμφάνισή τους, τόσο πιο ευχάριστο θα είναι το σπίτι σας.

   Σήμερα, ακόμα και πλαστά εξωτερικά στόμια μπορούν να βρεθούν στην αγορά. Οι πλοίαρχοι του σιδηρουργείου θα κατασκευάσουν με ευχαρίστηση ένα σχεδιασμό που έχει σχεδιαστεί, και η εμφάνιση αυτών των αποσβεστήρων θα ευχαριστήσει ακόμα και το μεγαλύτερο από τα χαλασμένα. Αλλά το κόστος και το βάρος τέτοιων σχεδίων δεν συμβαίνουν σε καμία σύγκριση με τα συνηθισμένα. Επιπλέον, είναι επίσης επιρρεπή στη διάβρωση.

   Πλέγμα οροφής

   Στη θέση εγκατάστασης, τα πτερύγια είναι επίσης διαφορετικά. Συχνότερα υπάρχουν γρίλιες τοίχου, αλλά υπάρχουν και γρίλιες οροφής. Η εμφάνισή τους δεν διαφέρει πολύ από τον αερισμό του τοίχου.

   Διακοσμητικές σχάρες ή σχισμές

   Ανάλογα με τη μέθοδο εγκατάστασης, υπάρχουν πτερύγια εναέρια ή χωριστά. Τα πρώτα καλύπτουν το άνοιγμα του αγωγού. Συνήθως εκτελούν έναν διακοσμητικό ρόλο και επηρεάζουν το εσωτερικό. Ο δεύτερος τύπος, κατά κανόνα, είναι εγκατεστημένος από έξω και είναι ενσωματωμένος στον τοίχο, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος σκουπιδιών και μικρών τρωκτικών στο κτίριο. Συχνά, τέτοιες κατασκευές είναι κατασκευασμένες από συνηθισμένη μεταλλική ράβδο, και μερικές φορές ακόμη και δικτυωτό πλέγμα. Στη διακόσμηση, σχεδόν δεν επηρεάζουν, επειδή βρίσκονται στο κάτω μέρος του κτιρίου και σπάνια παρατηρούνται.

   Μεταλλικό πλέγμα για το πάτωμα

   Εάν το ψυγείο στο σπίτι σας βρίσκεται κάτω από το πάτωμα, στην περίπτωση αυτή, υπάρχει μια εξαεριστήρας πάνω του για την έξοδο ζεστού αέρα. Ειλικρινά, τέτοιες κατασκευές δεν αφορούν άμεσα τον εξαερισμό, αλλά το όνομα πίσω από αυτές παραμένει. Βασικά, είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, λιγότερο συχνά από ξύλο, επειδή το φορτίο επάνω τους είναι αρκετές φορές υψηλότερο από ό, τι στον τοίχο και, ειδικότερα, στην οροφή.

   Γρίλιες εξαερισμού για περβάζια παραθύρων

   Ναι, έβαλαν και εδώ ένα αποσβεστήρα. Είναι επίσης γνωστή ως μάσκα μεταφοράς σε ένα περβάζι παραθύρου. Κάνετε αυτό για να αποστραγγίσετε τη θερμότητα από τις μπαταρίες. Μπορείτε να βάλετε ως συνήθως, και διακοσμητικά ή ανοιχτά πτερύγια.

   Γρίλια εξαερισμού πόρτας

   Λοιπόν, αν το βάλουν στα περβάζια παραθύρων, σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να μπείτε στην πόρτα. Αυτό γίνεται για:

   • πιο ομοιόμορφη ροή των αέριων μαζών σε ολόκληρο το κτίριο ή το διαμέρισμα.
   • ομαλή ροή ροής από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ανεξάρτητα από το αν είναι κλειστό ή όχι.

   Χρησιμοποιήστε τέτοιες κατασκευές περισσότερο για τις πόρτες μπάνιου και τουαλέτας. Αλλά αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μια τρύπα στο φύλλο της πόρτας σε ένα προεξέχον σημείο, μπορείτε να κάνετε ένα χάσμα μεταξύ του κατωφλίου και του κάτω άκρου της πόρτας σε 2-3 cm.

   Πλέγμα εξαερισμού

   Αυτά είναι συνήθως εγκατεστημένα σε γκαρνταρόμπα ή μεγάλες ντουλάπες. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούνται τόσο τα συμβατικά μοντέλα τοίχων σχάρων όσο και τα ειδικά πλέγματα επίπλων. Οι τελευταίες διαφέρουν σε μέγεθος και επιλογές χρώματος, τοποθετημένες τόσο στην πόρτα όσο και στους τοίχους.

   Louvers

   Η ταχύτητα της κίνησης του αέρα μέσα στον αγωγό αέρα μπορεί να αλλάξει αρκετά γρήγορα ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον τεχνητό εξαερισμό, ο ίδιος ο ανεμιστήρας ομαλοποιεί τη ροή του αέρα, και με τον φυσικό εξαερισμό, χρησιμοποιήστε γλάστρες εξαερισμού. Η απαραίτητη ροή αέρα περνάει μέσα από τα αποκαλούμενα κινητά "cilia", τα οποία ρυθμίζουν τον όγκο του. Από πλήρως ανοιχτά έως πλήρως κλειστά, τέτοιοι αποσβεστήρες μπορούν να χρησιμοποιούν μια ποικιλία ενδιάμεσων τρόπων λειτουργίας.

   Για χειροκίνητο έλεγχο υπάρχουν κινούμενες βαλβίδες, με τις οποίες ο ίδιος ορίσατε την επιθυμητή θέση.

   Τα μοντέλα με αυτόματο έλεγχο ελέγχονται μόνο από τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του συστήματος εξαερισμού.

   Οι τυφλοί μπορούν να είναι τόσο εσωτερικοί όσο και εξωτερικοί. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τόσο την εισερχόμενη κίνηση από το δρόμο όσο και την εξερχόμενη. Εξωτερικά είναι βολικό να τοποθετήσετε ένα άνοιγμα στο θεμέλιο, καθώς το χειμώνα μπορούν να κλείσουν τελείως, ελαχιστοποιώντας το επίπεδο του αερισμού στο υπόγειο.

   Ο σχεδιασμός είναι τόσο μέταλλο όσο και πλαστικό. Και τα δύο είδη χρησιμοποιούνται καλά. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε σπίτια με υψηλή υγρασία, το μέταλλο θα αποτύχει ταχύτερα, καθώς είναι επιρρεπή στη διάβρωση. Προστατεύει απ 'αυτό μόνο την επίστρωση ψευδαργύρου, έτσι η αξία του στρώματος αυτής της επικάλυψης εξαρτάται από την ανθεκτικότητα της δομής.

   Αυτά τα παντζούρια πρέπει να καθαρίζονται και να παρακολουθούνται περιοδικά για τη συντήρησή τους, καθώς η σκόνη και η βρωμιά που συσσωρεύονται στο εσωτερικό μπορούν να περιορίσουν το εύρος λειτουργίας ή ακόμα και να απενεργοποιήσουν το σύστημα δικτύου συνολικά.

   Γέφυρες στρογγυλά

   Γρίλια αερισμού στρογγυλής αλουμινίου

   Η κυκλική μάσκα αερισμού έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια παραγωγική εισροή και έλξη των αέριων μαζών και τον σχηματισμό ροής αέρα. Σύγχρονες λύσεις σχεδίασης μετατρέπουν τις γρίλιες εξαερισμού σε ένα επιτυχημένο εσωτερικό στοιχείο.
   Για πολλά χρόνια, οι μεταλλικές σχάρες είναι παραδοσιακά οι πιο πρακτικές και ποιοτικές. Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα ευρέως στη βιομηχανία, όπου απαιτείται ισχυρό υλικό, ανθεκτικό στις συνθήκες ενός επιθετικού περιβάλλοντος. Σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάται το αλουμίνιο και ο χάλυβας. Επίσης, το αλουμίνιο είναι κατάλληλο για την κατασκευή εξωτερικών στρογγυλών πλεγμάτων, συνεχώς υπό την επίδραση μετεωρολογικών παραγόντων.

   Ένας ξεχωριστός τύπος μεταλλικών πλεγμάτων είναι ένα πλέγμα αλουμινίου για στρογγυλά κανάλια - ένα βαρύ και ισχυρό σχέδιο που χρησιμοποιείται για την προστασία της οπής από μηχανικές βλάβες και παρέχει ρύθμιση των ροών του αέρα. Πλεονεκτήματα εξωτερικών στρογγυλών πινάκων εξαερισμού από αλουμίνιο:

   • ανθεκτικότητα του υλικού ·
   • αντοχή σε λειτουργία ·
   • ευκολία στην αφαίρεση, τον καθαρισμό.
   • απλότητα εγκατάστασης.
   • αντοχή στη διάβρωση.
   • Προσιτή τιμή.

   Γυαλί γύρο από τον κατασκευαστή των διαφόρων μορφών

   Η στρογγυλή εξωτερική μάσκα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το σύστημα εξαερισμού τροφοδοσίας και εξαγωγής, το οποίο είναι εξοπλισμένο με εγκαταστάσεις για διαφορετικούς σκοπούς. Παρέχουν σχεδόν ανεμπόδιστη κυκλοφορία αέρα στο σύστημα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τον εξοπλισμό και τους αεραγωγούς από την είσοδο ξένων αντικειμένων και ζώων. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, ανθεκτικά στη διάβρωση και με όμορφη εμφάνιση. Τα προϊόντα κυκλικού εξαερισμού είναι εξοπλισμένα με ανεξέλεγκτες περσίδες, κυψελοειδείς ή διάτρητες γρίλιες.

   Τύποι κυκλικών αεραγωγών εξαερισμού:

   1. προϊόντα για εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους.
   2. προϊόντα που προορίζονται για εγκατάσταση εκτός του κτιρίου.

   Για εσωτερική εγκατάσταση

   Η εσωτερική στρογγυλή μάσκα, όπως και η μάσκα, δεν είναι σχεδιασμένη για βαριά φορτία, γι 'αυτό είναι κατασκευασμένη από λιγότερο ανθεκτικά υλικά από εξωτερικά, για παράδειγμα πλαστικά. Οι πλαστικές γρίλιες είναι ανθεκτικές, φθηνές, με κομψή εμφάνιση στην επιφάνεια οποιουδήποτε υλικού φινιρίσματος. Ο τύπος αέρα τροφοδοσίας είναι εύκολος στην εγκατάσταση σε εσωτερικά χωρίσματα με τη βοήθεια της κατασκευής κόλλας, βιδών, ειδικών συνδετήρων.

   Για εγκατάσταση εκτός του κτιρίου

   Οι γρίλιες εκτίθενται σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, υψηλή υγρασία και μηχανικά φορτία. Για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των προϊόντων, είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα, γαλβανισμένο χάλυβα. Το κύριο χαρακτηριστικό της εξωτερικής στρογγυλής γρίλιας είναι μια αξιόπιστη προστασία από τη διάβρωση. Τα προϊόντα κατασκευάζονται επίσης λαμβάνοντας υπόψη τη διακοσμητική λειτουργία, έτσι ώστε οι γρίλιες μπορούν όχι μόνο να προστατεύσουν το σύστημα εξαερισμού αλλά και να διακοσμήσουν τις προσόψεις των κτιρίων.

   Στρογγυλή διάτρητη μάσκα

   Οι διάτρητες γρίλιες είναι σε μεγάλη ζήτηση. Είναι κατασκευασμένα από διάτρητο μέταλλο, που τα καθιστά ανθεκτικά, αξιόπιστα και ανθεκτικά. Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους για διαφορετικούς σκοπούς. Τα σχάρες ταιριάζουν τέλεια στο εσωτερικό, κρύβοντας τις ατέλειες της τοποθέτησης του συστήματος εξαερισμού χώρων.

   Στρογγυλό κυψελοειδές πλέγμα

   Το κυψελοειδές τρίψιμο είναι ανθεκτικό σε απόφραξη των οπών. Παρέχουν μια ελάχιστη αντίσταση στη ροή του αέρα, προστατεύοντας τέλεια τον εξοπλισμό εξαερισμού από το να πάρει συντρίμμια.

   Γωνιακή στρογγυλή μάσκα

   Τα προϊόντα αυτού του τύπου παρέχουν τη βέλτιστη κατανομή του αέρα που εισέρχεται στο δωμάτιο. Η πυκνότητα και η κατεύθυνση της ροής του αέρα εξαρτάται από τη γωνία της κλίσης του τυφλού. Τα σχάρες μπορούν να είναι με ρυθμιζόμενα ή σταθερά στοιχεία. Τα ρυθμιζόμενα προϊόντα διευκολύνουν την αλλαγή της κατεύθυνσης και της έντασης της ανταλλαγής αέρα.

   Αγοράστε στρογγυλές γρίλιες σε λογική τιμή

   Είναι φθηνό να αγοράσετε ένα ventrillet ο καταναλωτής μπορεί στην εταιρεία μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα πινάκων εξαερισμού διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προστατεύονται αξιόπιστα από το σμάλτο σκόνης, το οποίο δίνει την αισθητική εμφάνιση της γρίλιας. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, θα παράγουμε προϊόντα σε παραγγελία σε οποιοδήποτε μέγεθος, θα χρωματίσουμε το προϊόν με το σωστό χρώμα, θα χρησιμοποιήσουμε μέταλλο ή πλαστικό σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

   Γρίλια εξαερισμού και διαχυτήρες

   Η μετακίνηση μάζα του αέρα στο σύστημα μέσω αγωγών του αέρα - και για τη μεταφορά απευθείας στο δωμάτιο, σαλόνι, κατάστημα ή γραφείο πληρούν τις γρίλιες αερισμού ή διαχύτες. Αυτά τα δομικά στοιχεία εξασφαλίζουν όχι μόνο ομοιόμορφη διασπορά της ροής του αέρα και την μεμονωμένη προσαρμογή του, αλλά και μια διακοσμητική λειτουργία, κλείνοντας τα ανοίγματα του συστήματος διανομής αέρα.

   Συστήματα εξαερισμού: τύποι και χαρακτηριστικά

   Αυτό το δομικό στοιχείο αποτελεί υποχρεωτικό μέρος τόσο των συστημάτων τροφοδοσίας όσο και των συστημάτων εξάτμισης. Οι κατασκευαστές παράγουν διαφορετικούς τύπους πινάκων εξαερισμού, αλλά όλα συναντώνται σε τρεις κύριους τύπους:

   • Εξωτερική. Αυτά τα στοιχεία που απαιτούνται για την κάλυψη με την εξωτερική πλευρά του κτιρίου και εξυπηρετούν όχι μόνο για να μεταφέρουν τη ροή του αέρα, αλλά και να προστατεύσει τον αγωγό από καθίζηση, βρωμιά, τα φύλλα, τα έντομα και μικρά τρωκτικά. Οι γρίλιες αερισμού είναι κατασκευασμένες από κράματα αλουμινίου, εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενες περσίδες, ενώ μερικές έχουν λειτουργία θέρμανσης. Τα εξωτερικά μοντέλα των σχάρων εξαερισμού είναι επίσης εντυπωσιακού μεγέθους και απαιτούν ιδιαίτερα αξιόπιστους συνδετήρες για πλήρη εξυπηρέτηση.
   • Εσωτερική. Τοποθετημένα κοντά στους αγωγούς εξόδου μέσα στο δωμάτιο, για την παραγωγή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέταλλο, πλαστικό, σε ορισμένες περιπτώσεις - ξύλο. Το κύριο καθήκον των γρίλιες εξαερισμού - Ρυθμίζει την ένταση της ροής του αέρα, τα οποία τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ειδικά ρολά, και μερικά αποτελούνται από δύο αποσπώμενα στοιχεία, είναι εύκολο να αποσυναρμολογήσετε και καθαρές (προϊόν διπλής γραμμής). Επιπλέον, οι εσωτερικές σχάρες εξαερισμού πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες διακοσμητικές απαιτήσεις, επομένως οι κατασκευαστές προσφέρουν στοιχεία διαφόρων μορφών, χρωμάτων και μεγεθών.
   • Ροή. Οι γρίλιες αερισμού αυτού του τύπου παρέχουν ροή αέρα μεταξύ των δωματίων με την απαραίτητη μόνωση. Ένα υποχρεωτικό στοιχείο του σχεδιασμού τους είναι οι περσίδες, χάρη στις οποίες η μάζα αέρα μετακινείται ελεύθερα μέσα σε αίθουσες ή αίθουσες.

   «Galvent» εργοστάσιο προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα των γρίλιες εξαερισμού - μια ποικιλία υλικών, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή που όχι μόνο θα εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του συστήματος, αλλά και αρμονικά ταιριάζουν στο χώρο του σχεδιασμού.

   Διαχυτήρες εξαερισμού

   Για την πλήρη λειτουργία του συστήματος είναι απαραίτητη η ομοιόμορφη κατανομή της ροής του αέρα - επομένως, εάν υπάρχει ένας διαχύτης, ο εξαερισμός είναι πιο αποτελεσματικός και ποιοτικός. Χάρη σε μια ειδική συσκευή που διαχέει τον εισερχόμενο αέρα, ο διαχύτης επιτρέπει να αερίζεται το δωμάτιο όσο το δυνατόν περισσότερο και να προστατεύεται από τα ρεύματα.

   Σύμφωνα με τον σκοπό τους, τα στοιχεία αυτά χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους:

   • Εξάτμιση - Διαχέεται η εισερχόμενη ροή αέρα.
   • Ένεση - πάρτε τον αέρα σε κύκλο για γρήγορο αερισμό.
   • ακροφύσιο - παρέχει στενή ροή.
   • Ρυθμιζόμενο - δυνατότητα αλλαγής του ρυθμού απομάκρυνσης και παροχής αέρα.

   Οι διαχυτήρες αερισμού είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό και μέταλλο και η ποικιλία σχημάτων επιτρέπει την επίλυση όχι μόνο τεχνικών αλλά και σχεδιαστικών εργασιών στον εξοπλισμό των χώρων.

   Γρίλιες εξαερισμού γύρο στη Μόσχα

    γαλβανισμένο πολυμερές
    τροφοδοσία οροφής και παροχή αέρα εξαγωγής καυσαερίων
    Ρωσική Ομοσπονδία
    Πληρωμή μετρητών χωρίς μετρητά
   • Τοποθετήστε ένα πανό
   • Συγκρίνετε πληρωμένα πακέτα
   • Κριτικές για τον ιστότοπο
   • Ζήτηση ζήτησης
   • Αναφορά περιεχομένου
   • Γράψτε στις τιμές Pulse

   Εικαστικά Yekaterinburg, BLIZKO.ru, αγοράζω στο Εκατερίνμπουργκ

   123060, Μόσχα, 1η Volokolamsky pr-d, 10, +7 (499) 705-93-10

   Γέφυρες στρογγυλά

   Γρίλια αερισμού στρογγυλής αλουμινίου

   Η κυκλική μάσκα αερισμού έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια παραγωγική εισροή και έλξη των αέριων μαζών και τον σχηματισμό ροής αέρα. Σύγχρονες λύσεις σχεδίασης μετατρέπουν τις γρίλιες εξαερισμού σε ένα επιτυχημένο εσωτερικό στοιχείο.
   Για πολλά χρόνια, οι μεταλλικές σχάρες είναι παραδοσιακά οι πιο πρακτικές και ποιοτικές. Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα ευρέως στη βιομηχανία, όπου απαιτείται ισχυρό υλικό, ανθεκτικό στις συνθήκες ενός επιθετικού περιβάλλοντος. Σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάται το αλουμίνιο και ο χάλυβας. Επίσης, το αλουμίνιο είναι κατάλληλο για την κατασκευή εξωτερικών στρογγυλών πλεγμάτων, συνεχώς υπό την επίδραση μετεωρολογικών παραγόντων.

   Ένας ξεχωριστός τύπος μεταλλικών πλεγμάτων είναι ένα πλέγμα αλουμινίου για στρογγυλά κανάλια - ένα βαρύ και ισχυρό σχέδιο που χρησιμοποιείται για την προστασία της οπής από μηχανικές βλάβες και παρέχει ρύθμιση των ροών του αέρα. Πλεονεκτήματα εξωτερικών στρογγυλών πινάκων εξαερισμού από αλουμίνιο:

   • ανθεκτικότητα του υλικού ·
   • αντοχή σε λειτουργία ·
   • ευκολία στην αφαίρεση, τον καθαρισμό.
   • απλότητα εγκατάστασης.
   • αντοχή στη διάβρωση.
   • Προσιτή τιμή.